Hvordan vælger man et laserniveau til loftet

Sandsynligvis viste hver af os i livet en enhed i form af en lineal med vinduer og væske. Og hvem af jer så laserniveauet, som er præsenteret på billedet i vores artikel? Selvfølgelig er du ikke så mange. Nå vil vi forstå, hvad dette værktøj repræsenterer, hvorfor en laser er bedre end den sædvanlige version, og også hvorfor det er umuligt at oprette et loft uden dette bygningsværktøj (hjælpeværktøj).

Uundværligt værktøj

Mærkeligt nok, men når man påbegynder byggearbejde, især når det kommer til at bygge et hus eller et bad, skal man ikke glemme, at det menneskelige øje ikke kan foretage præcise beregninger. For at hele systemet kan arbejde og vare i lang tid, skal du bruge det professionelle laserniveau, som du ser nu på billedet. Det skal bemærkes, at loftet ikke kan udføres korrekt, hvis du ikke brugte dette værktøj i sin konstruktion.

Hvad er et bygningsniveau

Laserniveauet er en unik enhed, som i høj grad letter dit reparations- og byggearbejde. Så det er en professionel mekanisme, hvis arbejde er baseret på emission af et kraftigt rødt lys (laser), som giver utrolig nøjagtighed af måleelementerne. Niveauet, uden hvilket det er umuligt at opbygge et fladt loft, er lavet af plast ved brug af latexindsatser, som ikke tillader støv, fugt og byggemud at komme ind i systemet.

For at laserniveauet skal påføres, skal du bare stå på en flad overflade (som regel er det gulvbelægning) og lede den røde stråle til det ønskede plan. Det er værd at bemærke, at for en mere præcis måling kan du bruge et stativ. Det kan købes separat, og i dyrere systemer sælges det i sættet.

Måling af loftdelen

Som vi allerede har fundet ud af med dig, for at loftet på dit hus (lejlighed eller kontor) skal være glat, skal du bruge et laserniveau uden fejl. Men for dem, der ikke er bekendt med denne enhed, er spørgsmålet om, hvordan man bruger det, stadig åbent. Nå forstår vi sammen:

 1. Vi tager værktøjet og sætter dets tekniske egenskaber op. Dette kan gøres ved hjælp af instruktioner. Det er vigtigt at bemærke i indstillingerne "vertikal måling".
 2. Vi foretager målinger af stillinger. Som regel udføres dette trin fra fem punkter i rummet. For det første er disse alle vinkler (oftest de fire hjørner af et rum, i sjældne tilfælde er der fem og nogle gange seks). Vi står op i hjørnet af rummet og leder synet opad (laser), igen kan du bruge et stativ.
 3. Nu finder vi midtpunktet i rummet og måler højden på samme måde.

Således kan vi angive eller modbevise det forhold, at loftet på vores lejlighed er fladt. Det er værd at bemærke, at du om nødvendigt kan måle flere point på ethvert sted. Brug dokumenterede systemer og lav glatte lofter!

For at opsummere

Endelig vil jeg bemærke bekvemmeligheden af ​​laserniveauet. For det første får du et perfekt fladt loft som følge af dets direkte brug. For det andet har niveauet praktisk taget ingen mulighed for at komme i gang i arbejdet, derfor er der ingen fejl i de foretagne målinger. For det tredje er alt arbejdet så simpelt, at reparationen ikke tager meget tid, kræfter og nerver. Du kan også sige, at nogle typer laserniveauer har et system til automatisk at indstille bevægelsen og opmåling af målingen, hvilket er meget praktisk.

Valg af laserniveau for et strækloft

adgang

I højkvalitets moderne reparation lægges der meget vægt på ensartetheden af ​​alle overflader. Og det hængende loft i denne henseende er ingen undtagelse. For at bygge et niveau og et almindeligt plan i loftet anvendes et laserniveau. Markedet har et stort antal forskellige niveauer. Der er både low-end modeller og niveauer af professionelle klasse. Billige niveauer har ikke en vigtig funktion: selvnivellerende. Ethvert mere eller mindre fagligt niveau har funktionen af ​​selvnivellerende fly.

Også vigtige egenskaber er: bjælkens tykkelse, rækkevidde og lysstyrke, indikationsfejl. Jo bedre denne indikator - jo dyrere niveauet. Men du bør ikke betale for store indikatorer. For at indstille strækloftet er gennemsnitsværdier nok.

Overvej flere populære modeller i retning af faldende priser, som er velegnede til værdi for pengene og er værdige at komme ind i sæt af dit værktøj.

Stabila Lax 50 laser niveau

En populær model af laserniveauet. I øjeblikket, måske de bedste tilbud på butikshylder. Den har en temmelig kraftig stråle og en god rækkevidde på 10 meter. Tykkelsen af ​​linjen er meget velegnet til installatørens behov for stræklofter. En lille afstand fra den øvre kant af niveauet til den vandrette bjælke giver mulighed for maksimal mærkning. Derudover er det en repræsentant for klassens selvnivellerende niveau.

Inkluderet med niveauet kommer en bekvem afstandsstang, som nemt omdannes til et stativ. Takket være en sådan stang kan en mester arbejde med et niveau uden at ty til at markere rummet med en lakledning. Fejlen på dette niveau er standard for enheder i denne klasse, det er kun 0,5 mm / m. Perfekt til montering af en baguette!

Dette niveau vil nemt tjene i et dusin år. Det er modstandsdygtigt over for fald, og derfor går strålen ikke af selv efter flere års aktiv drift. For at drive strømmen skal der bruges 3 AA batterier. Nok dem i 30 timers kontinuerligt arbejde. Når strålen afviger fra flyet med mere end 4 grader, udsender niveauet ingen lydsignaler, men begynder kun at blinke med en stråle.

 • Komfortabel barbell
 • Evne til at arbejde alene
 • Rimelig pris

Bosch PLL 360 laser niveau

Det andet i vores liste er et laserniveau fra Bosch. Til salg er dette niveau repræsenteret af to sæt udstyr. I den første kommer den med en sammenklappelig barbell. Den anden mulighed er et niveau med en magnetisk holder. En sådan holder fastgør enheden sikkert på en hvilken som helst lodret metaloverflade. Med begge modeller i sættet er et godt stofdæksel.

Ifølge egenskaberne af denne forekomst er ikke ringere end den foregående enhed. Strålens rækkevidde er alle de samme 10 meter. Men i betragtning af sin 360 graders vandrette omkreds udvides den let til 20 meter. Fejlen ved indikation på dette niveau er 0,4 mm / m, hvilket er ret godt for sin pris. Denne enhed drives af 4 AA batterier, den er forårsaget af en 360 graders projektionsradius.

Et særpræg ved dette niveau er den mindste afstand fra den øvre kant af enheden til bjælken af ​​vandret plan. Men for alle dens fordele har den en lille ulempe: store dimensioner. Selv i sammenligning med Stabila Lax 50 er det ret massivt. Derudover er dette den grønne serie Bosch, der er rettet mod begyndere og semi-professionelle. Det er ikke så modstandsdygtigt over for fald og langvarig drift, og udseendet af en fejl i aflæsningerne efter et par år for det er en etableret norm. Men det er ikke dårligt at tilpasse realkreditlån under lamper og en lysekrone i et plan.

 • Den minimale afstand fra topkanten til flyet
 • 360 o horisont dækningsområde
 • Praktisk magnetisk stativ

Bosch PCL 10 laser niveau

Og den tredje kopi af vores anmeldelse er den samme repræsentant for Bosch-selskabet, men allerede i den indledende klasse. Det er også på salg i to trim niveauer: den blotte model og modellen med et stativ. Det første sæt omfatter kun selve enheden og en sag til den. At arbejde sammen, stort set, er ikke mere nødvendigt. Stativet fra den anden konfiguration er slet ikke egnet til stræklofter. Højden af ​​et sådant stativ er kun 110 cm.

Karakteristika, han skiller sig heller ikke ud. Standardfejl er 0,5 mm / m. Strålen er lyse nok, men den linje, som laseren trækker, er ret tyk. Det er værd at tilpasse sig en sådan linje. Spredningsvinklen er også standard, den er 120 grader. Området er stadig det samme 10 meter. En stor fordel ved dette niveau er den lave pris. Måske er dette den bedste repræsentant for det lave prisklasse.

Glem ikke, at dette niveau er en entry level enhed. Den kan bruges ved montering af enkle stræklofter. Men for komplekse niveaukonstruktioner er det stadig bedre at vælge en enhed til bedre kvalitet. Den er lavet i en gummibelagt sag, der forhindrer støv og snavs i at komme ind. Men niveauet tolererer temmelig dårlige fald og ryster, når det tændes, og kræver derfor omhyggelig håndtering. Fordelene omfatter en bekvem form og små dimensioner.

 • Lav pris
 • Praktiske størrelser
 • Intet ekstra

At opsummere. Vi overvejede de mest populære og lyse modeller af laserniveauer, der bruges til at installere stræklofter. Faktisk er der et meget stort antal forskellige mærker og enheder på markedet. Ja, og priserne varierer meget. Fokus på dit budget, glem ikke kvaliteten af ​​arbejdet.

Udvælgelse af værktøj til montering af strækloftet

Stræklofterne bliver i dag mere og mere populære under efterbehandling på værelset i næsten enhver kompleksitet. De klemmer hurtigt forskellige gipsplader og plastkonstruktioner takket være den nemme installation og relative deshivis.

Før du begynder at installere stræklofter, skal du købe det nødvendige værktøj, eller rettere, inden du påbegynder arbejde, skal du kort fortælle dig det og det nødvendige værktøj til det.

instrumenter

Den første ting, som enhver installation af strækloftet begynder, er måling af rum eller rum, hvor loftet skal monteres.

 1. Laser Roulette eller Distance Meter Afstandsmåleren er nødvendig for at måle længden og bredden af ​​rummet samt at fjerne diagonalerne. I de fleste tilfælde har du også brug for det sædvanlige målebånd for at fjerne små vinkler og afstande op til 15 cm, målebåndsmålingen måler ikke små afstande.

Fra budgetmuligheden anbefaler jeg at købe Skil 0530 AA, en fremragende afstandsmåler uden glitches, hurtig respons, nem at bruge.

Range Finder Slil 0530AA

Fra det midterste segment anbefaler jeg Makita LD060 P, et praktisk målebånd med baggrundsbelyst skærm.

Rangefinder Makita LD060 P

Jeg anbefaler ikke at købe Bison DL-50, det sænker, du skal rette det et stykke tid, når du fjerner det, og det er spild af tid og lidt irriterende.

Range finder Zubr DL-50

 1. Varmepistol

Varmepistolen er nødvendig for at opvarme PVC-folie i strækloftet. Filmen skal opvarmes til 50-60 grader, mens den bliver elastisk og strækker sig godt.

Fra erfaring kan vi sige, hvilke våben og under hvilke rum der skal tages:

 • Hvis rummet er op til 20m. 15kW pistoler er nok - for eksempel er Master BLP 17M en fremragende pistol, lav vægt. God pasform nybegyndere installatører, samt 70% af alle lejligheder.

Gaspistol Master BLP 17M

 • Hvis rummet er mere end 20m.kv. eller i rummets høje lofter (mere end 3,5 m) skal du tage enheden mere alvorligt ved 30 kW minimum, så MASTER BLP 33 M med 33 kW på sit maksimum. En god mulighed, egnet til 50-60 m² M. Personligt trukket med sin 73m.kv. swimmingpool

Gaspistol MASTER BLP 33 M

Gaspistolens ordning

Gaspistolens ordning

Når man arbejder med gaspistol, brændes ilt, så rummet skal ventileres, så husk det.

Denne type værktøj er en slags stor højtydende boremaskine med en chipper-funktion. Ved hjælp af en perforator borer de huller i væggen til montering af en baguette (profil) og et hul i loftet til forskellige fastgørelsesdele.

Det er nødvendigt at have øvelser i sættet med en perforator, som man ikke kan undvære ved montering af en baguette (profil). Jeg anbefaler at bruge en 5,5 eller 6 boremaskine til borevægge, alt afhænger af væggenes kvalitet og materiale.

Jeg anbefaler at vælge en perforator fra mærkeproducenterne Bosch, Makita, DeWalt. Dette garanterer dets holdbarhed og stabil drift.

En god mulighed, hvis du har mindst 1 BOSCH GBH 2-23 REA 710W rotationshammer med støvsuger, er en støvsuger en uundværlig ting, når du borer loftet, og når det er nødvendigt at udføre "støvfri" arbejde.

Puncher BOSCH GBH 2-23 REA

Jeg kan også anbefale Makita HR2450, en fremragende enhed, det tjener i lang tid og øvelser perfekt.

Makita HR2450 puncher

 1. skruetrækker

Ikke mindre vigtigt i strækloftets installationsarbejde. Tværtimod er manuelt skrueskruer meget kedelige og lange, og ved hjælp af denne enhed kan det gøres meget hurtigere.

Jeg anbefaler at tage en batteridrevet skruetrækker, dens iboende fordel er fraværet af en elektrisk ledning.

Jeg anbefaler at tage en kompakt og letvægt, fordi de bliver nødt til at arbejde mest af tiden.

Højprioritetsmodeller:

 • Makita DF330DWE leveres med en kølig LED lommelygte + hylster, den største ulempe - nogle gange er der ikke nok strøm til at stramme en stor skrue.

Makita DF330DWE skruetrækker

 • Bosch GSR 10.8-2-Li er en fantastisk model, mere kraftfuld end en makita + der er nok batteri til et større antal skruer, minus der er ingen lommelygte i sættet.

Bosch GSR 10.8-2-Li skruetrækker

 • Makita 6271 DWPE - en større model, men billigere, god strøm. Minus: Nikilevo-cadmium batteri, nok til et sted i 1-2 år.

Makita 6271 DWPE skruetrækker

 1. Laser niveau

Dette værktøj er nødvendigt for nøjagtig niveau markering før den efterfølgende installation af en baguette. De fleste installatører bruger hydraulikniveauet, men i den mest uhensigtsmæssige situation kan han spille en grusom vittighed, men den menneskelige faktor er ikke blevet aflyst, en lille forskydning vil forekomme, hvilket resulterer i en mærkning, som ikke længere er så præcis, og loftet bliver buet.

Derfor er mit råd at tage kun laserniveauet med en radius på mindst 7 meter.

Jeg anbefaler at tage Bosch til 360%.

Bosch pll 360 er en fremragende enhed til en overkommelig pris, og strålen på 360% giver dig mulighed for hurtigt at markere alle punkter rundt i lokalet.

Bosch pll 360 laser niveau

Der er ikke nok penge, tag Bosch PCL 10, og køb derefter 360% senere, hvis du hurtigt vil lave komplekse genstande.

Bosch PCL 10 laser niveau

 1. Gas cylinder

Jeg råder dig til at tage en metal komposit, ikke forveksles med konventionelle kompositmaterialer.

Vi skal tage Armotech, de har gode tjekkiske ventiler, og de er certificerede.

Producent af metal komposit cylindre

Der er kinesiske ventiler i Rugazko-cylindre, men det er ikke så farligt, men der er en gasaflastningsventil bygget i disse ventiler, det vil sige, hvis trykket i cylinderen stiger, så vil gasen blive udledt direkte ind i lokalet, da dette ikke er tilladt, fordi det ikke er tilladt Vi arbejder med åben ild.

Disse er cylindrene under ingen omstændigheder umulige.

Farlige cylindre, ikke egnet til installation af stræklofter

Farlige cylindre, ikke egnet til installation af stræklofter

Lad montørerne have en bedre metalbeholder end en cylinder fra Rugazko!

Andre valgfrie værktøjer

• Konstruktionsroulette. Behov for målinger under installationen. 5 meter vil nok være nok i de fleste tilfælde.

Bygge tape 5m

• Særlige suspensioner for strækloft i lærred, de kaldes også "krokodiller". Nødvendigt for at hænge lærredet i hjørnerne.

Suspensioner til strækloft

Du kan bruge svejseklemmer, jeg kan godt lide dem endnu mere, fordi hold fast.

Klips til montering af strækloftet

• Spadserierne, hvorved materialet trykkes ind i baguetterne, er normalt lavet af malingsspatler eller bestilt til ordre.

Spatel stor 90%

Spatel lige til montering af strækloftet

Smal spatel til montering af strækloftet på vanskelige steder

• Malingsafstand, der efterlader en linje på væggen for nøjagtig mærkning.

• Foldstige eller trinladder af passende højde, standardloftet i lejligheden er 2,7 m.

Forbrugsstoffer er en integreret del ved udførelse af installationsarbejde, herunder stræklofter. Disse omfatter:

 1. Forskellige øvelser til perforator.
 2. Bor til baguette og tømmer.
 3. Gassen er propan.
 4. Selvdrejende skruer af forskellig størrelse og diameter.
 5. Tætningsmiddel og tape.
 6. Kniven.

Når du vælger nogen byggeværktøjer, så prøv at fokusere mere på deres kvalitet. Herved afhænger det direkte af deres levetid og arbejdskvalitet. Når alt kommer til alt, med et professionelt og godt værktøj, vil ethvert arbejde blive meget lettere.

Laser niveau til loftet

Laserniveau til loftet - En garanti for straightness og vandret installation og efterbehandling af hængende og spændingsstrukturer.

Hvad er nyttigt laserniveau til loftet?

Brug af laserbyggeren i dit arbejde kan du:

 • Tjek det vandrette loft, for eksempel, når du udjævner det med en kittemetode.
 • Bestem det optimale niveau af ophængningssystemets installation med et ikke-vandret loft på det laveste punkt.
 • Hurtigt og uden præmarkering installeres og fastgøres i den ønskede position profilen til montering af den ophængte struktur eller baguette til et strækloft omkring omkredsen af ​​rummet.
 • Til at hænge yderligere traverser med loftsfastgørelse til mellemliggende suspensioner af hængende loftkonstruktioner.
 • Installer på et passende niveau, taklamperne spoles med strækloftets lærred.

Ved løsning af sådanne problemer sikrer laserniveauet til loftet udførelsen af ​​arbejdet uden behov for at anvende en foreløbig markering: Du kan orientere dig med den synlige laserstråle. Dette reducerer de samlede tidsomkostninger.

Hvordan vælger man et laserniveau til loftet?

Hovedkravet for laserniveauet for hævede lofter er funktionen ved at opbygge et vandret plan med en 360 ° fejlsvinkel. Så du behøver ikke at ændre enhedens position under arbejdet, hvilket er svært og ubelejligt, hvis det er fastgjort i høj højde. Sådanne krav er opfyldt af rotationsniveauer og nogle modeller af prismerlaserniveauer - for eksempel RGK PR-3M.

For nemheds skyld skal laseremitteren være så tæt som muligt på instrumentets overflade. Dette vil gøre det muligt at bygge et fly næsten tæt på loftet.

Normalt har laserniveauerne til loftet en temmelig lille vægt, så de nemt kan monteres på lette strukturer og er udstyret med passende armaturer til fastsættelse i den ønskede højde.

Hvis du planlægger at installere hældende loftkonstruktioner, skal du vælge en laserniveaumodel med en funktion til justering af lasersystemets vinkel eller med selvnivellerende lås.

Installationsværktøjer til loftsniveau

For at indstille laserniveauet i arbejdsstilling, kan du bruge: et løftestativ med en passende arbejdshøjde, en stopbøjle eller en særlig beslag med væg- eller loftmontering. Disse enheder kan medtages i leveringspakken, eller de kan købes separat. Hver har sine styrker og svagheder. Hovedkravet for alle typer af sådanne enheder - de skal modstå vægten af ​​dit laserniveau og stramt fikse det i den rigtige position i en given højde.

Elevation stativ er et stativ med en teleskopisk indtrækbar elevator - elevator. Stativ kan hurtigt installeres på ethvert fundament, selv på jorden, kræver de ikke et solidt loft, som for ekspansionsstænger. Men de har en højde grænse, ret besværlig og tung.

Støttebjælken er monteret i rummet mellem gulvet og loftet, så længden skal ikke være mindre end rummets højde. Fordelen ved stativ og stænger er nem montering - ingen grund til at krænke integriteten af ​​væg- og loftkonstruktionerne og evnen til hurtigt at overføre et sådant system til et andet sted.

Brackets-suspensioner har en lille vægt og størrelse, og er den mest budgetmæssige løsning. Ofte er de inkluderet i levering af laserniveauer til loftet. De kan bruges i værelser med en hvilken som helst lofthøjde. Det er imidlertid nødvendigt at bruge tid på deres indledende fastgørelsesanordninger og fastgør laserbyggeren i den ønskede position.

Det er tilrådeligt at købe et laserniveau for loftet til at udføre byggeri, reparation og efterbehandling på højeste niveau af kvalitet med mindre indsats.

Laserplotter til loftinstallation

God dag! Jeg blev forvirret af købet af et laserniveau til montering af loftet. Det er nødvendigt, at laserplanbyggeren opbygger et synligt vandret plan med en projektionsradius på 360 grader (den synlige linje på alle fire vægge i rummet på én gang).
Det er problematisk at vælge et niveau i butikken (sælgeren sælger, hvad der er tilgængeligt, og det siger, at det passer til dig) og i online-butikken (pigerne på telefonen kan næppe fortælle noget om deres varer, hvis de læser instruktionerne)
Derfor besluttede jeg at vende dig til specialister, der ifølge erfaringerne på dette område kan fortælle på hvilken laserplanbygger (niveau) jeg bedre bør vende min opmærksomhed.
Faktisk er det meget problematisk at vælge det rigtige niveau med hensyn til funktionalitet, nøjagtighed og samtidig ikke betale for unødvendige muligheder, som måske aldrig er nyttige.
Udvælgelseskriterier - Overholdelse af pris og kvalitet for denne enhed i området 5000-7000 gn., Pålidelig, beskyttet mod påvirkninger, evnen til at montere på væggen (under loftet for at skyde gennem hele rummetets plan). Er der et behov for at købe en ekstra ekspansionsstang, for niveauet, i mit tilfælde?
Jeg vil være glad for at høre dine forslag og anbefalinger om mit spørgsmål. Tak!

niveaubyggerne har en maksimal vinkel på 140 grader. der er stejle dyrere - de har flere emittere, og der kan være 360 ​​grader. streng cirkel på alle 4 sider ayut rotationsniveauer, fra 15 ooo, uden automatisk justering.

og alligevel er emitteren på toppen af ​​rotationsstationen og på bygherrer 8 cm fra kronen, så ovenstående trykker ikke og giver et mærke under disse cm fra loftet.

C2h5-OH Det vil sige, at bygherrerne i flyet ikke vil fungere for mig, hvis loftniveauet sænkes 3-5 cm under det eksisterende loftudkast?

Jeg kiggede, og fandt Laser Level Robotools RT-3620-2K til 7400r ">
Niveau rotater. ZUBR NLR-180 meter med en stråle detektor 7500r. ">
der er endda for 5250r, kun hvis denne pris er gyldig, det er spørgsmålet. ">

Det er værd at være opmærksom på sådanne rotationsniveauer, eller som skrevet ovenfor, behøver du kun at se fra 15 tusind rubler? Hvad rådgive?

Og hvad gør auto nivelleringsfunktionen til niveauet?

Enemy skrev:
Robotools RT-3620-2K til 7400r

"> 14.000 næsten..
Automatisk justering - selve enheden disponerer emitteren strengt vandret. uden det afhænger nøjagtigheden kun af, hvordan du indstiller enheden. Passportnøjagtighed her spiller ikke en praktisk rolle.

Det viser sig at for 5-7 tusind rubler. er det umuligt at finde et roterende laserniveau med selvnivellerende funktion?
Og hvis du køber et niveau med justeringen manuelt, så skal du først forvirre og indstille niveauet efter niveau? På sådanne niveauer er bobleniveauer indbygget (til installation efter niveau), forstår jeg korrekt?

Enemy skrev:
Det viser sig at for 5-7 tusind rubler. er det umuligt at finde et roterende laserniveau med selvnivellerende funktion?

ikke det roterende, selv multi prismatiske (omtrent matchende dine behov) vil ikke blive fundet. Budgettet er nødvendigt for IMHO at øge to til tre gange. Og uden automatisk nivellering ser jeg ingen grund til at tage et niveau.

Enemy skrev:
Det vil sige, at bygherrerne på flyet ikke passer mig, hvis loftets niveau sænkes 3-5 cm under det eksisterende loftudkast?

Dette problem kan løses med en blyant og linjal - ved at flytte punkterne fra laserplanet op (eller ned).

Enemy skrev:
pålidelig, beskyttet mod slag

glem det)) Disse er præcisionsinstrumenter og kræver omhyggelig håndtering.

Enemy skrev:
Mulighed for fastgørelse til væggen (under loftet for at skyde gennem hele rummet). Er der et behov for at købe en ekstra ekspansionsstang, for niveauet, i mit tilfælde?

Der er tønder redtreys med to vandrette emittere. fly ca. 220gr. i praksis, hvis det er installeret i et hjørne af et rum, vil det afvise hele omkredsen ud over vinklen bag sig selv. Monteret på barbell, så væggen ikke er sikker. En anden mulighed er PLS 360.

Jeg har en robotul 715. ret tilfreds. den næste vil være stablen af ​​lar.

ikke det roterende, selv multi prismatiske (omtrent matchende dine behov) vil ikke blive fundet. Budgettet er nødvendigt for IMHO at øge to til tre gange. Og uden automatisk nivellering ser jeg ingen grund til at tage et niveau.

Hvorfor giver det ingen mening at købe et niveau uden automatisk nivellering?
Det er trods alt meget mere hensigtsmæssigt at indstille rotationsniveauet på niveauet af bobleniveauet, derefter at slå af flyene og allerede at montere loftet langs linjerne "skudt igennem" langs omkredsen.

2Emne til hver - hans egen.

Jeg er enig i det til hver sin egen.
Men ikke desto mindre, hvad skal jeg stoppe ved, hvilken endelig beslutning at komme til.
At lægge ud for et roterende selvnivelleringsniveau (og det er det værd, selvfølgelig), 15-20 rubler. i øjeblikket ikke klar.
Køb en rotator uden selvnivellering, det virker som spild af penge, hvis du køber det senere med selvnivellering. På det tidspunkt, i hvert fald for første gang at købe vandstanden? Grave, tjen ekstra penge og tag hvad du har brug for?

køb en bygherre med automatisk udjævning. for eksempel robotter 7715. Det ser ud til, at mærket er stavet. og nødvendigvis en fotopindel - link over til et laserinstrument.

Jeg har PLS180 - du sætter sweep 180 på en væg - horisonten slår op den anden 3, hvis du slukker den i et hjørne - det vil afvise sig selv i hele rummet, selvnivellerende. Lille, praktisk men ikke budget. I stedet for et stativ på kirtlerne støber jeg - en magnet i kittet.

Enemy skrev:
Hvorfor giver det ingen mening at købe et niveau uden automatisk nivellering?
Det er trods alt meget mere hensigtsmæssigt at indstille rotationsniveauet på niveauet af bobleniveauet, derefter at slå af flyene og allerede at montere loftet langs linjerne "skudt igennem" langs omkredsen.

Hvorfor få et laserniveau? for nemheds skyld og nøjagtighed. Hverken den ene eller den anden får ikke, hvis der ikke er nogen selvnivellering. Det er indlysende)

Enemy skrev:
På det tidspunkt, i hvert fald for første gang at købe vandstanden? Grave, tjen ekstra penge og tag hvad du har brug for?

selvfølgelig. og jo hurtigere (grave) - jo bedre!

r155 skrev:
Jeg har en PLS180 - du sætter sweep 180 på en væg - det slår horisonten i 3 andre, hvis du hjørner det - det vil afvise hele rummet

nej, ikke repulse. pls 360 - vil trække tilbage. eller redtreys (med vandret 220gr) - du kan vende tønderen.

UUWW skrev:
nej, ikke repulse. pls 360 - vil repulse

Stykker er tabt - så meget som 10 centimeter i længden til vinklen til hjørnet. Til montering af loftet er det lilla. Men det faktum, at det er behageligt at køre til toppen af ​​tårnet og ikke at narre rundt med et stativ. 360 sundt, er det nødvendigt at sætte det i midten af ​​rummet. Nå, det er dyrere.

UUWW skrev:
Hvorfor få et laserniveau? for nemheds skyld og nøjagtighed. Hverken den ene eller den anden får ikke, hvis der ikke er nogen selvnivellering. Det er indlysende)

+1 Uden udligning - bedstemor til vinden.

r155 skrev:
Stykker tabt - så meget som 10 centimeter på benet til hjørnet

Jeg er enig, det betyder ikke noget selvfølgelig

r155 skrev:
Men det faktum, at det er behageligt at køre til toppen af ​​tårnet og ikke at narre rundt med et stativ.

fedt plus. Jeg føler generelt en stærk sympati for PLS, et meget fornuftigt udvalg af produkter.

C2h5-OH skrev:
køb en bygherre med automatisk udjævning. for eksempel robotter 7715. Det ser ud til, at mærket er stavet. og nødvendigvis en fotopindel - link over til et laserinstrument.

En god enhed, MEN, da jeg forstod minimumet, vil det bygge en linje på 8 cm fra det eksisterende loft, så slå af planet, 4 cm højere, sig, og det er ikke gud Og det giver en lille scanning vandret.

r155 skrev:
Jeg har PLS180 - du sætter sweep 180 på en væg - horisonten slår op den anden 3, hvis du slukker den i et hjørne - det vil afvise sig selv i hele rummet, selvnivellerende. Lille, praktisk men ikke budget. I stedet for et stativ på kirtlerne støber jeg - en magnet i kittet.

Mere eller mindre velegnet til mine krav er det selvfølgelig dyrere end 5-7 tusind rubler, og feje er ikke 360 ​​grader, men stadig mere end Robotoolz 7715.

r155 skrev:
Stykker er tabt - så meget som 10 centimeter i længden til vinklen til hjørnet. Til montering af loftet er det lilla. Men det faktum, at det er behageligt at køre til toppen af ​​tårnet og ikke at narre rundt med et stativ. 360 sundt, er det nødvendigt at sætte det i midten af ​​rummet. Nå, det er dyrere.

Så PLS180 fortjener min opmærksomhed blandt andre enheder? Hvor meget kan PLS180 skubbes under loftet, i hvor mange cm fra trækloftet kan jeg bygge et fly?

Kære, er der andre fabrikanters niveauer, som jeg burde have betalt min opmærksomhed på, baseret på mine krav til disse enheder?

Enemy skrev:
Så PLS180 fortjener min opmærksomhed blandt andre enheder? Hvor meget kan PLS180 skubbes under loftet, i hvor mange cm fra trækloftet kan jeg bygge et fly?

Jeg kan ikke huske nøjagtigt - Jeg vil være på objektet - jeg måler det. Den 180. er mere universel end 360. (den vertikale er til stede i 180), mindre. Kig efter den overordnede udvikling selvfølgelig det værd. Her er linket, se ">
Forresten, om det faktum, at min bedstemor sagde, at det var tættere på loftet, måtte jeg se på naturen - jeg tror, ​​at 360'en vil stå tættere og jeg blev begejstret midt i 360-mounten.

Enemy skrev:
Det er nødvendigt, at laserplanbyggeren opbygger et synligt vandret plan med en projektionsradius på 360 grader (den synlige linje på alle fire vægge i rummet på én gang).

Hvis du ikke har mulighed for at købe en enhed til dette arbejde, skal du muligvis genoverveje installationsprocessen (og længere, men billigere!)

Mærkning af laserbund ">
,men du kan også markere loftet.

Trin skrev:
Mærkning af laserbund ">

Kun jeg er bygherre i hjørnet af det rum jeg pund - en linje på 4 vægge vil være.

Trin skrev:
Hvis du ikke har mulighed for at købe en enhed til dette arbejde, skal du muligvis genoverveje installationsprocessen (og længere, men billigere!)

Mærkning af laserbund ">
,men du kan også markere loftet.

Tak for linket til en interessant artikel. Som jeg forstod, bruger forfatteren af ​​artiklen GEO-FENNEL FL 40-Pocket II-HP pstroitelflyet, og når du placerer niveauet direkte i hjørnet af et rum, kan du næsten "skyde" alle væggene af med en laser. Den samme mulighed antyder r155. R155-laserniveauet PLS180, C2h5-OH anbefaler at være opmærksom på Robotoolz 7715. Alle de 3 modeller, der er nævnt, er laserplottere af fly med en automatisk nivelleringsfunktion, prisen er anderledes for alle. Den mest prisbillige GEO-FENNEL FL 40-Pocket II-HP, den dyreste PLS180 og Robotoolz 7715 er placeret til en pris i midten.
Det mest interessante øjeblik for min situation, for alle disse listede modeller, på hvilken afstand er laserstrålen til vandret konstruktion af flyet, helt fra toppen af ​​niveauet (som hviler mod loftet)? Det er en skam, at ingen afstand er angivet for instrumenter. Og det adskiller sig jo på alle niveauer på nogen måde. Det er fortsat at behandle et sådant spørgsmål til dig.
I samme artikel skrev forfatteren: "Sandheden var nødt til at skære det lidt ned, med høje markeringer det forstyrrer øresuspensionen."
Hvis strålen er 3-5 cm fra toppen af ​​niveauets krop, så er det bare fantastisk, og hvis det er mere end 5 cm, så skal du tænke på, at bygherren skal afskære det overskydende

Ps. Ser man på billedet med afskåret øre på GEO-FENNEL FL 40-Pocket II-HP, ser det ud til, at afstanden fra laserstrålen til den øverste del af kroppen efter denne operation er 3,5-4,0 cm?

Hvordan vælger man et laserniveau til loftet

Sandsynligvis viste hver af os i livet en enhed i form af en lineal med vinduer og væske. Og hvem af jer så laserniveauet, som er præsenteret på billedet i vores artikel? Selvfølgelig er du ikke så mange. Nå vil vi forstå, hvad dette værktøj repræsenterer, hvorfor en laser er bedre end den sædvanlige version, og også hvorfor det er umuligt at oprette et loft uden dette bygningsværktøj (hjælpeværktøj).

Video: Sådan vælges et laserniveau til installation af stræklofter BOSCH PLL 360

Uundværligt værktøj

Mærkeligt nok, men når man påbegynder byggearbejde, især når det kommer til at bygge et hus eller et bad, skal man ikke glemme, at det menneskelige øje ikke kan foretage præcise beregninger. For at hele systemet kan arbejde og vare i lang tid, skal du bruge det professionelle laserniveau, som du ser nu på billedet. Det skal bemærkes, at loftet ikke kan udføres korrekt, hvis du ikke brugte dette værktøj i sin konstruktion.

Hvad er et bygningsniveau

Laserniveauet er en unik enhed, som i høj grad letter dit reparations- og byggearbejde. Så det er en professionel mekanisme, hvis arbejde er baseret på emission af et kraftigt rødt lys (laser), som giver utrolig nøjagtighed af måleelementerne. Niveauet, uden hvilket det er umuligt at opbygge et fladt loft, er lavet af plast ved brug af latexindsatser, som ikke tillader støv, fugt og byggemud at komme ind i systemet.

For at laserniveauet skal påføres, skal du bare stå på en flad overflade (som regel er det gulvbelægning) og lede den røde stråle til det ønskede plan. Det er værd at bemærke, at for en mere præcis måling kan du bruge et stativ. Det kan købes separat, og i dyrere systemer sælges det i sættet.

Måling af loftdelen

Som vi allerede har fundet ud af med dig, for at loftet på dit hus (lejlighed eller kontor) skal være glat, skal du bruge et laserniveau uden fejl. Men for dem, der ikke er bekendt med denne enhed, er spørgsmålet om, hvordan man bruger det, stadig åbent. Nå forstår vi sammen:

Video: Hvordan laver man laserniveau på stræklofter

 1. Vi tager værktøjet og sætter dets tekniske egenskaber op. Dette kan gøres ved hjælp af instruktioner. Det er vigtigt at bemærke i indstillingerne "vertikal måling".
 2. Vi foretager målinger af stillinger. Som regel udføres dette trin fra fem punkter i rummet. For det første er disse alle vinkler (oftest de fire hjørner af et rum, i sjældne tilfælde er der fem og nogle gange seks). Vi står op i hjørnet af rummet og leder synet opad (laser), igen kan du bruge et stativ.
 3. Nu finder vi midtpunktet i rummet og måler højden på samme måde.

Video: Stræklofter. Laser niveau markering

Således kan vi angive eller modbevise det forhold, at loftet på vores lejlighed er fladt. Det er værd at bemærke, at du om nødvendigt kan måle flere point på ethvert sted. Brug dokumenterede systemer og lav glatte lofter!

For at opsummere

Endelig vil jeg bemærke bekvemmeligheden af ​​laserniveauet. For det første får du et perfekt fladt loft som følge af dets direkte brug. For det andet har niveauet praktisk taget ingen mulighed for at komme i gang i arbejdet, derfor er der ingen fejl i de foretagne målinger. For det tredje er alt arbejdet så simpelt, at reparationen ikke tager meget tid, kræfter og nerver. Du kan også sige, at nogle typer laserniveauer har et system til automatisk at indstille bevægelsen og opmåling af målingen, hvilket er meget praktisk.

Oversigt over de 11 bedste modeller af laserniveauer til hjemmemesteren

I byggeri og reparationsarbejde kom laserniveauet til at erstatte det sædvanlige niveau. Over tid blev et sådant værktøj ikke kun tilgængeligt for fagfolk, men også også dødelige. Hvis du er interesseret i at købe et niveau, så fra denne artikel kan du lære mange nyttige tips om valget af laserniveauer. Vi tilbyder dig at evaluere mulighederne for de mest succesfulde modeller, der er inkluderet i vores lille rating.

Punkt, lineær eller roterende?

Alle laserniveauer, afhængigt af designet, er opdelt i fire grupper:

 • punkt. Denne gruppe indeholder det enkleste udstyr, og allerede fra navnet er det klart - det er i stand til at bygge kun punkter. Den enkleste er en, men der kan være to eller tre. Modeller af niveauer af denne type bruges til at løse enkle problemer: markeringer til fastgørelsesanordninger til hylder, malerier, kan bruges til klæbende vægge med tapet;
 • lineær. Sådanne anordninger projicerer til overfladen af ​​linjen. Hvis der er to, så danner de et tværhår. Men der kan være flere sådanne linjer, og selvfølgelig med deres antal øges enhedens funktionalitet og omkostninger. Ofte bliver de kaldt flybyggere, da Med deres hjælp kan markup påføres umiddelbart på gulvet, vægge og loft og derved danne et enkelt arbejdsområde. Det er meget praktisk, når flere mennesker arbejder på anlægget på én gang. I dette segment er niveauet af professionelle klasse, som kan bruges på næsten alle faser af konstruktion eller reparation. For de fleste bliver deres fordele tydelige, når de er flisebelagt eller gipsplader;
 • roterende. Hvis apparater af lineær type kun kan projektere stråler i en vinkel på 180 °, kan roterende dem danne en markering på 360 °. Ved at installere en sådan indretning indendørs eller på en byggeplads vil du kunne dække et større område end ved brug af lineære bygherrer. Disse funktionsniveauer er dyre og kræves primært af fagfolk.
 • kombineres. Det er ofte nødvendigt at kombinere funktionerne på flere forskellige laserniveauer på én gang - sådan ses rotationsniveauer med muligheden for at bygge yderligere linjer og punkter. Det er ikke overraskende, at disse er de dyreste enheder.

Hvilke egenskaber er vigtige?

Traditionelt vil vi bringe alle de vigtigste parametre i et lille bord og forsøge at beskrive hver af dem.

instrumenter

Huset kan ikke bygges lige ved øjet. Fra oldtiden har bygherrer brugt alle slags måleinstrumenter til at justere vandret og lodret konstruktion. Snørebånd af forskellig kvalitet og tykkelse blev strakt, plumb linjer blev lavet (en sten eller en tung møtrik på en streng), vand blev hældt i en tallerken... en masse. Builders, på grund af deres uddannelse, bevidsthed, sikkerhed og nu bruger alle slags måleinstrumenter.

Den mest moderne mekanisme til etablering af flade markeringer på vægge og lofter er laserniveauet. Det definerer klart forskellige højder, hjælper med at sammenligne dem og finde de rette vinkler for præcis måling af hældningen.

indhold

Hvad er et laserniveau

Laserniveauet er en mekanisme bygget på basis af dioder, der udsender en kraftig stråle af lys - en laser. Da det først blev opfundet, var det sjældent nogen, der troede, at det ville finde anvendelse i reparationer. Anerkendelse af denne kraftige lysstråle kom først i militære anliggender og senere på andre områder, herunder fredelig konstruktion.

Laserniveauet er et lille apparat lavet af tæt plastik med gummi- eller latexindsatser, hvorigennem støv, snavs og vand ikke passerer indad - integrerede dele af byggepladsen. Sådan uigennemtrængelighed garanterer fremragende kvalitet og nøjagtighed af målinger, hvorfor faktisk købe dette er ikke en billig enhed. For at finde ud af hvordan du bruger laserniveauet, skal du omhyggeligt læse instruktionerne og desuden spørge dem, der har arbejdet med ham - i vores land er dette måleinstrument lige begyndt at blive brugt.

Niveau kan sættes på en flad overflade og justere bjælken i forhold til væggene og loftet. Du kan bruge stativet som en solid base.

Laserniveauet bruges indendørs og udendørs, professionelt og til husholdningsbrug. Opfinderne af moderne teknologi tog højde for alle forbrugernes krav, fordi forskellige mærker producerer forskellige niveauer, der anbefales til specifikke mål og målsætninger.

Alle laserniveauer er opdelt i forskellige grupper afhængigt af formålet, egenskaberne, kvaliteten af ​​lysdioder, justering og andre kriterier.

Justeringen af ​​lysstrålen er et af de vigtigste udgangspunkt. Niveauer (fransk navn på niveauet) justeres manuelt og alene.

Manuel justering finder sted på bekostning af det sædvanlige bobleniveau indbygget i kroppen. Det er vippet, roteret til en bestemt tilstand af boblen. Og først derefter begynde at arbejde. Det tager tid, men enheden er fejlfri i måling af stigninger.

Selvniveauende niveauer er mere perfekte. De er opdelt i to grupper - pendul og elektronisk.

Ved det første inde er pendulet indbygget, hvorpå laser dioder udsender af lys er faste. Når den er slået til, justeres dette pendul, når låsen holder op med at holde den, i sin egen vægt, så dioderne nøjagtigt bestemmer vandret og lodret. Pendulniveauet slukker automatisk efter 20 minutters drift og kan samtidig producere fem bjælker i forskellige planer, hvilket effektivt eliminerer muligheden for målefejl.

Elektroniske niveauer - de mest komplekse og præcise modeller. De bruges som regel af eksperter. Inde i hver sådan anordning er der en kompleks mekanisme med sine egne hældningssensorer, som, når de tænder, begynder at udjævne ved hjælp af komplekse selvberegninger. Niveauet i denne klasse er klar til at fungere næsten øjeblikkeligt og giver næsten ikke fejl, især på korte afstande i bygningen.

Der er niveauer af blandet type. Både manuel og pendulær og elektronisk tilpasning er skiftevis involveret i dem.

Ifølge betegnelsen af ​​en stråle på en reflekterende overflade er der punkt-, lineære og rotationsniveauer. Det afhænger af LED'erne, deres strøm, placering.

Dot niveauer på arbejde giver kun et punkt på den reflekterende overflade: selve strålen er usynlig. Lineært behov for at bygge fly, de afspejler hele lodrette og vandrette linjer.

Den mest sofistikerede meter er rotationslaserniveauet. LED'en i en sådan anordning roterer med enorm hastighed, og glasprismmen deler den i to vinkelrette bjælker - lodret og vandret. Han er i stand til at måle en skråning ved 3690 grader omkring ham. Et sådant niveau kan også vise scannede stråler - de ligner segmenter på en væg eller et loft og varierer i tykkelse. Dette skyldes forskellen i strålens feje og er nødvendig for høj nøjagtighed og forøgelse af arbejdshastigheden.

Alle disse nuancer af niveauer tillader os at tale om husholdnings- og professionelle måleapparater.

Husstand og faglige niveauer

Husholdningernes laserniveau anvendes i lokaler til reparation af lofter, vinduer, nivelleringshjørner, vægpapir til fastgørelse af alle slags husholdningsunderlag, såsom en bogreol eller køkkenkasse.

Disse niveauer hjælper med at måle overflader op til 10 meter og har en nøjagtighed på 0,5 mm / m. LED'er, der udsender en lys rød strøm, er af høj kvalitet og præcision i husholdnings- og professionelle apparater, kun i hverdagen er strålen tyndere. Alle laserniveauer er i stand til at fremstille en projektion af både vandrette og lodrette linjer. Justering og måling på et husstands laserniveau tager cirka fem sekunder. I nogle enheder er der en speciel knap til at holde strålerne i krydset i en vinkel på 90 grader. Det vil sige, at niveauet selv kan vippes i hvilken som helst retning, og projektionen af ​​lys på væggen, afvigende, vil stadig opretholde en ret vinkel. Dette er nødvendigt for mange bygge- og reparationsarbejder. Det bør bemærkes, og den lave pris på husstandsniveauer - omkring 3-7 tusind rubler. Dybest set, til brug for husholdninger bruger de manuelt nivellering eller pendulniveauer, i deres fremskrivning er de punkt og lineære.

Professionel laserniveaukonstruktion anvendes direkte af specialister, fordi det er meget dyrt for en person, og selvfølgelig vil det ikke betale sig, hvis du kun bruger det under reparationer eller mindre værker. Målefejlen i dem blev signifikant reduceret til 0,3 mm / m, stråleafstanden blev forøget til 30 (og i nogle tilfælde til 100) meter. Beskyttelse mod vand og snavs er også forbedret.

Som regel sælges professionelle enheder med et sæt nødvendige tilbehør: Et stativ til et laserniveau er inkluderet i kittet, brillerne, ekstra batterier og mange nyttige og ubrugelige dele. Separate yderligere enheder, klemmer, for eksempel mål, detektorer, produceres også til sætene.

Brand laser niveauer af verdens værdi

Den mest populære og populære er BOSCH laser niveau. Der er mange modeller af dette mærke, både husholdnings- og professionelle. Prisintervallet for disse måleinstrumenter er også ret håndgribeligt. En ting forener dem - fremragende kvalitet og brugervenlighed.

De ligner BOSCH i deres parametre og kvalitet, men ligger lidt bagud i brandets popularitet, men de sammenligner sig positivt med prisniveauet i Condtrol-mærket.

Blandt de professionelle er Matrix-laserniveauet ikke meget rost, men husstandsniveauet i dette mærke er af meget høj nøjagtighed og nem at bruge, så du kan arbejde perfekt med dem under renoveringen af ​​en lejlighed eller et landhus.

Niveauet af Robotoolz RT er godt for dets kompakte, pålidelige fastgørelse med indbyggede magneter og et hængsel, der gør det muligt at justere justeringen. Minus - i mangel af et lydsystem med en krænkelse af horisonten, er sandheden der er et lys - begynder at blinke.

Mange fagfolk og amatører arbejder med Kapro. Det er også et populært mærke, men anmeldelserne er forskellige - fra de mest beundrede til den skeptiske. I en sådan anlægs lokaler er det normalt fejlfri, værre på gaden.

Laser niveau, bygning, køb til lave priser i Moskva | Lazerdist

Laserplottere af flyene, laserniveauer (niveauer)

Vælg underkategori

ADA 2D Grundniveau

ADA CUBE 360 BASIC EDITION

ADA Cube Basic Edition

ADA Cube MINI Basic Edition

ADA Phantom 2D

ADA Phantom 2D-sæt

CONDTROL MX2 Sæt

CONDTROL UniX 360 sæt

 • 11.590 gnid.
  Ikke på lager

  FL-40 3 Linner HP

  Geo-Fennel FL 45 HP

 • 11.490 gnid.
  Ikke på lager

  Geo-Fennikel FL 55 Plus med modtager

 • 27.990 gnid.
  Ikke på lager

  Geo-Fennikel FL 70 Premium-Liner SP

 • $ 44.990
  Ikke på lager

  Laser konstruktion niveau

  Laserniveauet er et værktøj, der strækker laserpunktet i en linje, og det er igen i et bestemt plan. De fandt den største anvendelse i efterbehandling værker. Enhver flybygger kræver omhyggelig håndtering og omhyggelig presning af knapper og kontakter. Hvis der er pause i arbejdet, skal du dække niveauet med en plastikpose for at forhindre støv i at komme ind. Fjern strømforsyninger, når der er mere end et par dage arbejde. Følg disse enkle regler, men det billigste laserniveau vil tjene dig i årevis. Nye teknologier til fremstilling af lasere, der opererer i det røde område af spektret, gør det muligt at se en laserstråle meget bedre. På hvert niveau er der en indikation af den maksimalt tilladte hældningsvinkel (alarm, når en fejl opstår).

  Med et laserniveau kan du også bruge en detektor, som giver dig mulighed for at øge nøjagtigheden af ​​observationer og en rækkevidde på op til 65 meter. Modtageren styres med en tænd / sluk-knap. Følg derefter pilens anvisninger på monitorens sensor for at finde linjen udgående fra niveauet.

  Undgå at måle gennem glas eller plastikvinduer, snavs på vinduer, hvorigennem en laserstråle passerer. Også store udsving i ydre temperaturer kan påvirke måleresultatet. Vi beder dig om at vente et par minutter for at vænne sig til omgivelsestemperaturen.

  Fabrikanten og vi garanterer kvaliteten af ​​materialet og fremstillingen af ​​enhver laserbygger med normal brug inden for et år fra købsdatoen.

  Valget af laserniveau afhænger af mål og mål.

  - Antal laserfly

  - evne til at arbejde på gaden

  - udvidet eller grundlæggende udstyr

  - rød eller grøn ray


  Laserniveauet er en moderne assistent i efterbehandling arbejde i alle hjem for mænd og kvinder. Arbejdet holdes på et minimum. At arbejde med niveauet behøver kun en person. Du behøver ikke engang at læse instruktionerne. Laserniveauet virker ved at trykke på en, to knapper. Forskellige og glatte laserlinjer hjælper med alle former for efterbehandling. At købe et laserniveau i Moskva bliver mere overkommeligt hvert år. Allerede koster det billigste laserniveau til et hus kun 2.570 rubler.

  Yderligere formål

  Når der lægges kanter og stier fra flisen (især under landskabsarbejder). Arbejdsteknikken er den samme som med spildevandsledningerne og vandrørene - det er nemt at sætte et niveau på kantstenen (langs den øverste del), justere vandret og tænde laserstrålen over kantlinjen - plader kan lægges langs linjen.

  Han orienterer om, hvordan man flytter niveauet fra et punkt til et andet under indretningen - vindueskarmenes højde, hyldernes højde, cornices osv. - Vedhæft det bare til væggen og tænder det - strålen passerer langs væggen på samme niveau over væggen. Eller bevæg højden på niveauet i rummet.

  Ledende mærker i Rusland: Vega, RGK, Leica, ADA, Condtrol