Oversigt over LED-lampen til strækloft LF401

Lad os teste den nyeste LF-401-model fra 6 prøver fra Alpha Light, (ledoptom.com hjemmeside) LED-lamper til et strækloft bliver testet for opvarmning, lysstyrke, strømforbrug, byggekvalitet, detaljerede fotos tages.

 • 1. Specifikationer
 • 2. Vi adskiller kroppen
 • 3. Lysstyrke
 • 4. Strømforbrug
 • 5. Opvarmning
 • 6. Driver
 • 7. Vægt
 • 8. Endelig sætning

Tekniske specifikationer

Produktet ser lovende ud, er dekoreret stilfuldt og forsigtigt monteret. Mest sandsynligt at retfærdiggøre tilliden og opmærksomheden.

Denne model kommer i 3 slags strøm. Modifikationer af diodelampen:

 • 10 LED, størrelse 100mm;
 • 24 LED, størrelse 160mm;
 • 36 LED, 200m.

Vi adskiller kroppen

Loftslampe klassisk ydelse, støbt sag med små finner til at øge varmeoverførslen. På installationsstedet er der fastgjort to stærke fjedre. Tykkelsen af ​​materialet til at lette installationen op til 19 mm, og mere kan være, men vil holde mindre pålideligt. Bredden af ​​glasrammen på kanterne på 11 mm.

Efter min mening passer glaskanten bedre (mere harmonisk), når den er monteret på et ophængt loft, der er ingen abrupt overgang. Nu designer jeg lydisolering til loftet og belysningen for hele lejligheden. Designet vil være svært, mens det stoppes på et strækloft, men ægtefællen støtter ikke denne beslutning. Lydisolering vil endelig beskytte lejligheden fra børnene ovenfra og fra deres brøl, kun denne fornøjelse vil koste 50 tusind rubler.

For dioderne er dækket med gennemsigtigt glas med en hvid ramme påført, under den er en plade af mat plastik. Det eliminerer effekten af ​​pixelering, på overfladen er der ikke lyse punkter fra LED'en.

Lyskilden bruger 24 SMD 5730 LED'er, en simpel og pålidelig løsning. Da lysstyrken falder, er det let at finde en lignende i forhold til parametre, og det er også let at reparere.

For maksimal lydudgang fra indersiden er væggene pudset med tynd hvid plast for at afspejle lys.

Den vigtigste del er kvaliteten af ​​kontakten på aluminiumpladen med SMD 5730 og lampens radiator. Det holder tæt på to bolte, reagerer ikke på svajende og pressende. Så overfladen er glat, det er meget godt for et budgetprodukt. Billedet viser, at termisk pasta anvendes på kunstnerisk måde, hvor kollektoren malede en tadpole (godt eller et andet dyr). Smørret ikke rig, kun omkring 30%, men det er sandsynligvis nok. Hvis den er for lille, vil der være stor forskel mellem LED'ens temperatur og lampens lysdiode.

lysstyrke

Som du har bemærket, er der på nogle billeder en masse blå. Denne effekt blev opnået ved at reflektere flashlyset fra en hvid film, som anvendes som et substrat. Lyset er faktisk fluorescerende, neutralt hvidt.

Lysstrøm uden en frostet plade:

 1. kold 1236 lm;
 2. efter opvarmning i 30 minutter. 1171lm.
 3. 1171lm / 24Led, viser det sig 48,8lm pr 1 led, det er den maksimale værdi for farvetemperaturen i 6000K.

Lysstyrke med diffusor:

Effekt af diffusor:

 • 1171 - 733 = 438 lm forskel;
 • uden det er lyset 60% mere.

Når produktets levetid udarbejdes, kan du øge lysstyrken med 60% med en lille bevægelse af skruetrækken. Udseende vil være anderledes, og du vil ikke kunne se på toppen. Men hvis du ikke har små børn derhjemme, kan du sikkert rydde op efter behov.

Strømforbrug

Strømforbrug på 12,8 W er helt i overensstemmelse med det angivne og endnu højere.

 • Fra 12,8W trækker vi 1,5W til føreren, hvilket er 11,3W;
 • 11.3W divider med 24 Ice, få 0,47W for 1 LED.
 • 0,47 W forbruget opfylder fuldt ud den nominelle værdi for SMD 5730 i henhold til specifikationerne.

varme

For at bestemme kvaliteten af ​​varmeafledning fra lysdioder måler du graderne på aluminiumpladen og på lampens lysdiode. Varm op i 30 minutter.

De resulterende værdier er:

 1. unassembled uden glas 52,8 °;
 2. i analysen af ​​bagsiden 49,8 °;
 3. på plexiglas 41,9 °.
 4. med glas bag 56,3 °;

Som vi kan se, adskiller isdiodens temperatur fra bagvæggen med kun 3 °, hvilket betyder at varmen fjernes godt. Hvis forskellen forlod 10 ° eller mere, kan kontaktdensiteten betragtes som dårlig.

chauffør

Føreren er samlet på en RM3372D-chip, der blev ikke fundet nogen forståelige oplysninger på den. Mikrokredsløbet er meget sjældent, hele databladet er krypteret i kinesiske tegn. Føreren er monteret med høj kvalitet og ren. Elektriske parametre test uden oscilloskopfejl.

Nuværende kildeegenskaber:

 1. model LK078CA;
 2. effekt (8-12W) x 1W;
 3. spænding 24-43V;
 4. nuværende 300 ± 5%.

Strømforsyningen er lavet af en slags lyslegering med plastikpropper på enderne. Brættet er pakket med dielektrisk papir.

Sidste sætning

Ifølge resultaterne fra adskillelse og afprøvning dømmes prøven LF-401 til et faststof 5 med en minus. En lille minus for ikke smurt hvid termisk ledende pasta, fordi det ikke er svært at gøre, og det tager ikke mere end et par sekunder. Andre LED-lamper til et strækloft, det kan ses tydeligt på billedet, havde også nogle mindre problemer med det. Dette findes i alle typer budgetdiodeprodukter, især i lamper. Som altid anbefaler jeg (kun hvis du har tid, ønske og begejstring) at sortere gennem dine lyskilder. Overvej at præsentationen vil gå tabt lidt efter dine ændringer.

Oversigt over loftindbygget LED-lampe LY 301

Oversigt over den indbyggede LED-lampe LY-115 til hævede lofter

Oversigt over gaden LED-lampe LuxON BAT

Din feedback og spørgsmål

God eftermiddag Jeg ville sætte sådanne lamper i badet (strækloft)... og nu tvivler jeg på det. Fortæl mig hvilken model der er bedre. Jeg forstår, at vi har brug for vandtæt. Men alt hvad jeg har gennemgået på praktikanten er stadig en slags ikke pålidelig. Venter på dine spor. Tak.

Selvfølgelig vandtæt IP65, ellers vil de oxidere fra fugt. Jeg kan ikke fortælle dig, priserne ændrer sig konstant, lineup også. Super pålidelig og du behøver ikke, for i badeværelset sidder du ikke døgnet rundt. Sammenlignet med værelse belysning, i badeværelset vil det arbejde 10 gange længere.

Armaturer til lofter: hovedtyperne

Når man udfører reparationer, ønsker alle ikke at gå glip af en enkelt vigtig detalje, for at gøre alt efter de højeste standarder, med smag. Når det drejer sig om installation af hævede lofter, tænker mange ikke på, hvor vigtige armaturer til lofter.

Sådanne lyskilder i strækloftet er altid behagelige for øjet.

Typer af armaturer til hævede lofter

I øjeblikket er der to hovedtyper af spotlys til hængende lofter: udendørs, hvor pæren er placeret udenfor og internt.

Det er også værd at sige, at der er overhead lyskilder. De er bekvemme, da de udsender en lille mængde lysstråler. Hovedforskellen mellem overhead og indbygget armatur er, at loftsloftet med en lampe ligger meget tæt på strækloftet, derfor er det ikke begrænset af termisk ring. Derfor er det ved hjælp af dekorative elementer og ved hjælp af en lysekrone med en loftsplade nødvendigt at beskytte en lignende lyskilde fra loftet.

Men denne klassificering af belysningsanordninger til loftslofter slutter ikke der. Der er også tynde lamper til lofter. Ved hjælp af belysning af møbler udføres træmaterialer og andre indvendige emner. Sådanne indretninger kan ikke dårligt spare plads mellem loftet og skillevæggen.

Til denne type armatur kan du købe både LED og energibesparende lamper, hvilket gør det muligt at reducere energiforbruget fra fem til ti gange.

Disse lamper kan ikke brænde loftet, hvilket giver en anden vigtig fordel for belysningsinstallationerne i denne kategori.

I dag giver en række forskellige produkter på markedet for belysningsanordninger dig mulighed for at installere lyskilder af enhver type, endda forsænket lys. De mest almindelige er lyskilderne med LED-lamper, fordi de tjener som en model for holdbarhed, næsten uskadelig for øjnene, sikker og pålidelig.

I tilfælde af nødvendige lamper til hængende lofter med belysning, sørg for at installere deres punktvariationer. Dette gøres af en grund: Denne metode hjælper med at skabe komfort og den atmosfære, du har brug for.

Valg af lamper til dit strækloft

At vælge lamper, mange uerfarne mennesker i denne sag gør mange fejl. Læs vejledningen nedenfor for at vide præcis, hvordan du vælger den rigtige lysarmatur.

Der er flere kriterier, hvormed du kan vælge taklamper.

Her er nogle af dem:

 1. Når du vælger en særlig opmærksomhed på lyskilderne med LED-lamper (led).
  Som tidligere nævnt lægger sådanne lyskilder ikke på øjnene og forbedrer indretningen. Dette er dog kun en del af deres positive kvaliteter. Hylsteret er isoleret eller fremstillet med dårligt varmeledende materiale.

LED-lamper er fremtiden for indendørs belysningsteknologi.

 1. Hvis du vælger halogenlamper, skal du bemærke, at du skal isolere lysarmaturen med en pakning.
  I modsætning til LED-lamper opvarmer halogenlamper lampen og med dit strækloft. Dette kan medføre, at loftet smelter over tid. For at undgå dette er det nødvendigt at isolere lamperne med en varmebestandig pakning.

Halogen belysning. Husk isolation

 1. Før du foretager et køb, skal du være opmærksom på, om der er en side.
  Fælgen bruges til at dekorere termisk ring af forstærkning, som tjener til at styrke lyselementet i hullets sted for dette materiale. Køb ikke loftslys uden en side.
 2. Vær opmærksom på ergonomiske lamper. Dette vil spare dig for meget energi.
  Sådanne lamper sparer ikke kun energi, men optager også meget lidt plads på grund af den lille tykkelse. Med denne mulighed kan strækloftet placeres meget tættere på loftet.

Bemærk også, at lyskilder ikke bør opvarme strækloftet med en temperatur, der overstiger 60 grader Celsius.

Effektlamper til lofter er også vigtige - det skal ikke være mere end 50 watt. Valget af en sådan pære skyldes, at et sådant materiale ikke vil være i stand til at deformere termisk ring og derfor ikke vil beskadige lærredet.

Sådan installeres

Installation af belysningsindretninger i loftslofter udføres på følgende måder:

 1. Sørg for at købe belysningsarmaturer på forhånd, samt tegne et diagram, hvor deres placering vil blive vist.
  Ved hjælp af tegningen vil specialisterne bruge de nødvendige metoder til at lokalisere lyskilderne og bedst dæmpe armaturerne til loftlamper i loftet. På grund af dette vil installationen af ​​inventar blive lavet på den måde, det er nødvendigt for dig.
 2. Tilbring ledningerne.
 3. Installer armaturets armaturer på en standard måde på et fast loft, inden du begynder at installere strækloftets konstruktioner.
  Grundlæggende er dette arbejde, som omfatter ledninger sammen med dette, udført af et firma, der installerer sådanne lofter.
 4. Monter strækkonstruktionerne og strækker loftet.
 5. Skær lærredet på strækloftet på de krævede steder, pasta over periferien af ​​det resulterende hul med en ring specielt designet til dette.
 6. Slip ledningerne og tilslut lysindretningen.

Brand af lette elementer til hævede lofter

Næsten alle aktivitetsområder har deres egne trendsættere. Eksperter kalder dem "mærker", og den gennemsnitlige køber ønsker at købe varer af hans yndlingsmærke. Lysarmaturer til hævede lofter har også deres eget mærke.

Ecola-loftsarmaturerne har vist sig at være et produkt, der aldrig sænker baren af ​​høj kvalitet, der er indstillet af sig selv. For ikke at være ubegrundet, giver vi et par eksempler.

I gennemsnit er levetiden for armaturer i dette mærke 7000-10000 timer, undtagen halogenlamper, belysningen er diffus, og korrespondansen til belysning er 40-42 W. Den gennemsnitlige pris på sådanne varer er 180 rubler.

En række lamper i dag er meget glædeligt for øjet.

Anbefalet installationshøjde

Loftslamper skal installeres i en bestemt højde. For eksempel til Daisy-enheder er den gennemsnitlige installationshøjde ca. 17-19 mm.

Dette giver dig mulighed for at spare plads bag loftet og maksimere lyselementets rækkevidde (dvs. du kan bruge dem ikke kun til lofter, men også til at markere dine møbler, hvilket giver den en særlig charme med effekten af ​​retningsstrålende lysflux).

Montering af spotlights til loftet udføres som beskrevet ovenfor. Det er også værd at bemærke, at installationen af ​​en lyskilde til møbler kun adskiller sig i installationstiden, men ikke mere.

Vi håber, at de data, der leveres af os, samt råd om installation og valg af de rigtige materialer, hjælper dig med at vælge det mest passende lyselement.

LED-lamper til hævede lofter

LED-lamper er blevet et af de mest populære elementer i indretningen. Markedet har et stort antal udenlandske og indenlandske mærker. Produkter Bellson, Brille, Electrum, Enerlight, Intelite, Realux, Evrosvet, Optima, Lezard og mange andre vil hjælpe med at løse problemerne med høj kvalitet og spektakulær belysning i ethvert rum med loftslofter. Der er ikke plads til, at de kan monteres som "plade", men på den anden side peger de indbyggede lysekroner med lysdioder "perfekt i rod".

Særlige egenskaber

Moderne LED-lamper til hævede lofter er ikke begrænset i design eller form. Det er dog vigtigt at tage højde for strømmen af ​​de anvendte lamper for ikke at beskadige selve PVC-filmprofilen. Dette materiale har en lav temperaturbestandighed, så kluden kan klare temperaturer op til 50 ° C. I modsat fald bliver det gult, taber elasticitet, dækket af revner.

LED-lamper har en vigtig forskel inden halogen og konventionelle glødelamper. De forvandler strøm til lysstråling, sparer energi og giver en fantastisk effekt af komfort, uanset hvilken stil du vælger.

De vigtigste fordele ved sådanne lamper er:

energieffektivitet op til 70%

enkel installation, selv når det drejer sig om hængende lofter

gulligt eller køligt hvidt lys, der er perfekt og behageligt for øjnene;

besparelser på forbrugsvarer, fordi på grund af den lange levetid er der ikke behov for regelmæssigt at ændre dioderne (op til 50-60.000 timer uafbrudt drift);

evnen til at styre graden af ​​belysning ved at reducere forsyningsspændingen;

høj pålidelighed, sikkerhed, vibrationsmodstand;

ingen skadelig virkning af lavfrekvente pulsationer.

Loftslamper af høj kvalitet er foretrukne til lejligheder, huse, hvor plastik og andre brændbare materialer anvendes som dekoration. Dette er en fantastisk løsning til værelser med lofter.

Diodemodeller udsender næsten ikke varme under drift, og det må derfor ikke skade PVC-folien.

De kan installeres både i huset, på kontoret og i produktionslokaler, i et indkøbscenter, en underholdningsklub. Dette er en synlig fordel foran traditionelle glødelamper. Indretningerne understreger bedst styrken af ​​layoutet, indretningen. Funktionelle lys kan diffunde lyset i en vis vinkel. De vil bringe atmosfæren i en lejlighed eller et landsted en følelse af varme, komfort.

De specifikke egenskaber ved produkterne er lav effekt (fra 3 til 40 W), men de producerer så meget lys som traditionelle lamper (400 W).

Prøv at vælge led-lamper med en neutral, kølig farve til kontorer, offentlige institutioner, til reklameformål og blødere nuancer - til soveværelset, stuen.

Der er et stort udvalg af modeller af LED-lamper til hævede lofter. Hovedtyperne af sådanne enheder omfatter indbygget, overhead og suspenderet.

Det absolutte hit i de sidste år er indbyggede apparater, der næsten ikke tager plads, er nemme at vedligeholde. Modeller er blevet et rigtigt fund for stretch, plast, gipsplader, Armstrong designs.

For dem der gerne vil spare plads selv over deres hoveder, er det bedre at købe overhead lamper med en lille vægt, størrelse, kompakte dioder.

Suspended kopier, tværtimod, er egnet til værelser med højt til loftet. De er også nemme at betjene og vedligeholde.

Hvis halogen, er energibesparende lamper også velegnet til en stofklud, så for en PVC-film, kun lysdioder. Stof tolererer høje temperaturer. Modeller med diffuser og prismatiske refraktionselementer ser ganske interessante ud.

Et interessant design til værelser med lave lofter er monteret LED-lamper. Med deres hjælp kan du dekorere rummet eller kontoret på en original måde, belys kun bestemte områder, det er interessant at zone rummet. Deres design kan have flere lamper, hvor den optimale temperatur er 4.000 K. Ofte installeres de i kontorer, i køkkenet eller i badeværelserne.

Prisen på monterede modeller varierer afhængigt af materialematerialet: stål, aluminium, miljøvenlig plast. Sådanne produkter leveres med et kabel med en mini-stik, og kontakten kan have flere ekstra muligheder.

Dimmable led-lamper til stræklofter er meget populære. Deres egenskab er, at de giver dig mulighed for jævnt at justere lysstyrken af ​​gløden. Navnet på den modtagne enhed på grund af processen med justering af lyset.

Hvis du ikke har brug for et konstant, stærkt lys, elsker romantiske datoer eller slapper af i dæmpede toner, vil dimmere være den bedste løsning.

Ikke alle LED-lamper har en lignende mulighed, så når du vælger, skal du være opmærksom på specifikationerne for modellerne.

Med deres hjælp kan du:

juster graden af ​​belysning ved ændring af dagslysets lysstyrke

Indstil tænd / sluk-timeren;

brug loftlampen som den oprindelige natlampe;

at blive en reel "mester" af lys på afstand (fra køkkenet, soveværelset, badeværelset, børnenes værelse mv.).

Enheden har en indbygget sensor og flere nyttige programmer. Det sparer stor energi, bogstaveligt "justerer" til dine behov.

Mange ser i retning af lineære LED-lys. De er vant til at se direkte over arbejdsfladen, men disse modeller kan dog også findes under loftet. Enheden består af superlysede LED-krystaller. Med et mindste overfladeareal af glød har de høj lysstyrke.

Smukt fremhævede styrken af ​​de indvendige lamper med en prismatisk diffusor samt forskellige modulære systemer med traditionel eller dobbelt belysning.

I lofterne, dekoreret med gipsplader og strakt film ofte monteret skjult belysning. Det belyser lærredet omkring omkredsen, skaber interessante lysbilleder. Der er også specielle profiler af gennemsigtig film. Sammen med korrekt valgte lamper skabes effekten af, at spændingsstrukturen skinner og gløder indefra. I dette tilfælde spiller designere ofte med former og størrelser, der viser loftet i form af en porthole med udsigt til "rummet", havbunden eller himlen.

For at give dynamik til rummet skal du installere et glødende loft. Du får en fantastisk spredt og behagelig glød.

Ultra-tynde led paneler er en anden interessant mulighed. De giver en flot, frostet glød. Fordelen ved denne sort er absolut sikkerhed for synet. Modeller er overhead og indlejret.

Fans af udsøgte interiører får stor glæde af en sådan LED-lampe. Det har upåklagelige tekniske egenskaber, der kan bruges både hjemme og i kontorbygninger og konferencelokaler.

design

Smukke ledede lys har mange samlinger. Købere er opmærksomme ikke kun på specifikationerne, men også dekorative egenskaber. Hvis du vælger ultratynde, dimmer, punkt og andre muligheder, bør du overveje indretningens indretning.

For romantikens stil er det bedre at bruge en lysende glød og visuelt tilføje kvadratmeter. Udover gulvlamper og sconces er indbyggede loftsbelysningssystemer sikker på at tage rod. LED armaturer er bedre at vælge en klassisk form: kvadratisk, rund, volumetrisk pyramidal osv.

For engelsk, vintage, Victorian-stil interiør stræber efter at skabe et diffunderet og blødt lys. Det er vigtigt at være opmærksom på de varme nuancer. Sagen af ​​selve lampen kan findes "under krystal" for at tilføje flere patos, chokerende og højtidelighed.

Afslappende lys er karakteristisk for japansk stil. LED dimmelygter vil være her på et passende tidspunkt. I dit hjem vil altid være domineret af naturligt lys om dagen og blødt - i mørket. Plastpaneler kan passe på højteknologisk stil. I det indre af techno, minimalisme, fusion, kan du inkludere flade aluminiumstrukturer, produkter med virkning af forkromet metal.

Producentoversigt

Den, der forfølger kvalitet, er bedre at henvende sig til europæiske og japanske mærker. Universalprodukter til hævede lofter er LED lamper mærker Philips, Osram, Nichia.

Et vigtigt kendetegn ved samlingerne er miljøvenlighed, lyskildernes højpræstationsegenskaber, holdbarhed på arbejdspladsen. Den nyeste teknologi er repræsenteret af Gauss. Derudover vil du støde på det originale design og minimal opvarmning af dets enheder. I kategorien af ​​budgetprodukter anses det bedste for at være serien af ​​LED-lamper af mærkerne Optogan, Cameliom.

Eksperter anbefaler at købe den nyeste generation af modeller, fordi de har installeret moderne og garanterede holdbare LED'er. Feron-mærket er blevet en "veteran" på det russiske marked. Hver lampe er ikke kun et effektivt lysværktøj, men en ægte designer finder, en vellykket udsmykning af dyre interiører.

Jazzway-varemærket producerer kraftfulde superlyse hjemme-lamper med et farvegengivelsesindeks på 75 Ra. Salgsføreren er stadig Phillips-mærket, der bevæger sig i flere retninger: sundhedspleje, belysningsløsninger, forbrugsvarer.

LED lamper er en glimrende tilføjelse til stræklofter.

Med deres hjælp er det så nemt at blande forskellige stilarter af interiør for at skabe en utrolig atmosfære. Popularitet får design med farve RGB-baggrundsbelysning.

Hvordan vælger man?

En vigtig fordel ved valget er lysets temperatur. For ethvert rum er det optimale interval 2 600-3 200 K, som opfattes som varm hvid og også 3 700-4 200 K - som naturlig hvid. I det første tilfælde er sådanne ledede paneler egnet til soveværelser, en koldere glød er til kontorer, klasseværelser og konferencelokaler.

I badet er at sætte en dimmer enhed med justerbar grad af belysning. Til morgenprocedurer slukkes naturligt lys og for natten - dæmpet, afslappende.

Når du vælger, skal du huske en simpel regel: Jo større antal LED'er der er anbragt i lampen, jo længere enheden varer

For en lejlighed eller et landhus, se på modeller med frostet glas, lavet af plast eller aluminium. I elegante klassiske interiører ser keramikprodukter fantastisk ud. For offentlige institutioner er det bedre at være opmærksom på det gennemsigtige glas.

Produktionsomkostningerne afhænger af det materiale, som ledede paneler er fremstillet af. Designets kompleksitet påvirker også de endelige omkostninger. Det oprindelige udseende vil være lamper i form af en bold, pærer, gobs, stearinlys.

Hvordan man arrangerer?

Før du installerer spotlights, er det vigtigt at oprette et diagram over deres placering. Ved ukorrekte beregninger vil belysningen påvirke interiøret, strømforbruget negativt. Husk at minimumsafstanden fra vægkanten til spotlights skal være 20 cm og fra PVC-sømmen. 15 cm. Loftlampen kan placeres både symmetrisk og asymmetrisk.

I lange rektangulære rum placeres pletterne langs loftet. For rummelige værelser er den "ovale" ordning egnet - et cirkulært arrangement, der maksimalt belyser enten den centrale del eller hjørnerne.

Med en lysekrone er det bedre at kombinere vinkelarrangementet i form af halvcirkler. Hvis du ikke vil "arm" en lysekrone, foretrækker du et korsformet mønster. Til den visuelle udvidelse af kvadratmeter, brug skitseet "rektangel". Til kompetent zonering er der ikke mere optimal løsning end "buen", som placerer de rigtige accenter i interiøret.

Hvordan udskiftes?

Installation og vedligeholdelse af LED-lamper til lofter er noget mere kompliceret end for de vigtigste. For at udskifte eller installere modeller skal du bruge specielle monteringer, skære huller til dem.

Spotlightet skal monteres i et stativ i form af en ring og "ben". På denne måde sikrer du en pålidelig og holdbar konstruktion. Overvej effekten af ​​høj temperatur på strækloftet.

LED-lampen eller lampen bliver den bedste beslutning for at undgå revner, overophedning, deformation af et panel.

Du bør hænge led-panelet, og efter at du har afsluttet installationen af ​​et strækloft. Dekorer din lejlighed med stilfulde, funktionelle, energibesparende lamper.

Alle modeller skaber godt dagslys i lejligheder og kontorer med lave lofthøjder. Nogle designere "inkludere" alle deres kreative og lave ikke-standardbelysningsløsninger til hævede lofter. Så vil den interessante form af hullet i gipsplader skillevægge se elegant ud. Det er vigtigt at stramme spændekluden, markér den korrekt indefra med dioder.

Ved hjælp af denne metode opnår du ikke bare naturligt lys om natten, men skaber også et unikt natlys, et smukt kunstobjekt. Det glødende lakeret loft (lokalt) vil se godt ud. Du holder bare LED-strimlen på selve strukturen. Sidstnævnte kan være mat eller blank, afhængigt af dine præferencer.

Når du installerer en film med et mønster, skal du være forberedt på, at luminansen er mere kontrast end hvor der er områder med lyse pletter på billedet. For naturlige "farver" forsøger du at hente paneler af pastelfarver.

Hvis du skal bruge LED-strimlen på bundloftet, skal den limes med en frekvens på 8 cm. Diodelamperens størrelse på filmen skal være mindst 10 cm. Med et sådant kunstværk virker det ikke bare for at "spytte i loftet". De kan kun nyde!

For at lære at installere LED-lampen i loftet, se nedenstående video.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Ceiling LED lys til hængende loft

 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • E27
 • E14
 • G4
 • G13
 • GU 10
 • GU 5.3
 • GU10
 • GU5.3
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • D
 • W
 • SH1
 • R2
 • R3
 • SH7
 • SH8
 • SH9
 • D
 • G1
 • G15
 • -30
 • G60
 • K
 • R0
 • K1
 • K1D
 • K8
 • K15
 • L45
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen

Isarmaturer til hævede lofter - hvordan man vælger

 1. Fastgørelsestype - indbygget, forsendelsesnota. I det første tilfælde nedsættes isen til stræklofter i installationshullet og fastgøres med låsesløjfer. Overhead anvendes på bunden af ​​loftet, hvilket efterlader en del af den synlige platform.
 2. Priserne for LED lamper til hængende loft: kan være fra den billigste (økonomiklasse) til dyre (til eksklusive prøver).
 3. Skyggen af ​​stråling er varm, kold og neutral. Værdien måles i Kelvin med en digital værdi.
 4. Kropstype - enkelt eller kardan. Sidstnævnte kan have par eller flere lamper med / uden linser. Ekstra optik diffunderer lys og gør det lysere og mere mættet.
 5. Tekniske specifikationer. Du kan købe LED-loftlamper til hævede lofter til effekt, farvetemperatur, effektivitet, grad af beskyttelse.

Alle diodelamper til hævede lofter, der skaber behagelig belysning, forbruger et minimum af elektricitet og er holdbare i drift.

Omkostningerne ved LED-lamper til lofter

© LED Store 2011-2018

Officiel distributør af LED LED belysningssystemer, engros-og detailhandel, garanti.

Shop Led-Store: 109147 Moskva, st. Marxistisk, 7

LED armaturer til hævede lofter

Farve: Blackened Bronze

Farve: Sortet kobber

Farve: Blackened Chrome

Farve: Sortet kobber

Farve: Blackened Chrome

Armaturer til lofter

 • Typer af lofter
 • matteret
 • klud
 • blank
 • satin
 • Eksklusive lofter
 • Fotoprint på lofter
 • To niveauer lofter
 • Oplyste lofter
 • 3D lofter
 • Vores tjenester
 • installation
 • design
 • reparationer
 • regnemaskine
 • oplysninger
 • anmeldelser
 • Om virksomhed
 • Job
 • Kontakt os
 • Omkostninger til
 • loft
 • belysning
 • 0% afdragsplan
 • Vores priser

Enhver form for betaling

Tak, din ansøgning er accepteret.

Vores ledere kontakter dig inden for 5 minutter i løbet af arbejdstiden dagligt: ​​fra 9:00 til 21:00

Strek-loftslygter

Lysprodukter, der præsenteres i dette afsnit, vil være nødvendige af dem, der planlægger at installere stræklofter. Hvis du ikke har købt spotlights til stræklofter, skal du være opmærksom på produkterne fra producenterne fra Tyskland, Italien og Kina i onlinebutikken Slå lyset på.

Priserne for spot taklamper

Funktioner af armaturer til hævede lofter

 • De vigtigste parametre, herunder strøm, type lyspærer og lysstrøm.
 • Lampens placering i forhold til lærredet. Den kan ligge på samme niveau med den eller lidt lavere. I det første tilfælde indsnævres lysstrømmen, derfor falder dens intensitet.
 • Eksistensen af ​​den indbyggede rotationsring. Afhængigt af dette drejer de sig og ikke-drejning. Ved hjælp af enheder med en ring kan du ændre lysretningen.
 • Typen af ​​lyskilde afhængigt af, hvilke produkter der er opdelt i LED-lamper, halogenlamper og glødelamper. De mest populære LED'er. Lamper af denne type er lyse, holdbare, varme ikke op, tillader dig at ændre skyggen af ​​baggrundslyset.

12 måneders garanti på spotlights

Virksomheden Turn on Light tilbyder en bred vifte af produkter, der adskiller sig i design, tekniske egenskaber og design. Købere, der ønsker at købe produkter i onlinebutikken Sluk lyset vil være tilfreds med prisen på spotlights til hævede lofter. Produkterne præsenteres i et bredt prisklasse. Du kan købe billige lamper eller drage fordel af rabatter, hvilket sparer et betydeligt beløb på dit køb.

Ring og bestill belysning i online butik Tænd lyset med yderligere 12 måneders garanti på alle produkter.

projektører

Strek-loftslygter

Spotlights, monteret i loftslofter, spiller rollen som funktionel belysning. Desuden er disse kompakte belysningselementer med korrekt brug i stand til at skabe den rigtige atmosfære i rummet og fremhæve bestemte områder af rummet. Det er fordelagtigt at understrege forskellige funktionsområder, som i de seneste år har været meget populære.

 • For hvilket værelse at vælge. For et soveværelse er en mere stilfuld, dæmpet belysning f.eks. At foretrække. For det samme køkken er stuen eller kontoret det bedste lyse lys. Det er også muligt at kombinere lamper af forskellig kraft inden for samme rum for at skabe den nødvendige æstetiske og funktionelle effekt.
 • Indretninger til hævede lofter bør harmonisk passe ind i rummets overordnede koncept.
 • Ud fra et teknisk synspunkt skal et sådant lys kombineres med loftets, vægernes og gulvets konstruktion. I dag er der forskellige muligheder for design af rummet. I stedet kan kun fantasi begrænse i denne sag.
Og selvfølgelig bør lysene, der anvendes til montering på strækloftet, være sikkert, så du bør vælge belysningselementer fra troværdige producenter.

Armaturer til lofter

I dette afsnit af kataloget kan du købe ★ lamper til hævede lofter fra førende producenter. Vi garanterer ★ pålidelighed og kvalitet, vi tilbyder ★ gunstige priser og ★ hurtig levering til enhver by i Rusland!

Hvordan man vælger

Ved installation af hængelofter foretages installation af lyskilder på specielt konstruerede armaturer eller armaturer, der tager hensyn til lampens type og vægt og deres placering. Derfor kan du vælge små og tynde lamper til stræklofter eller massive lyskilder med dekorative hængende elementer. Priserne varierer alt efter type og konfiguration.

Hvad skal man overveje, når man vælger lamper til hævede lofter:

 • Den temperatur, som lampen opvarmes på. Stretch loft er et vinyl materiale, der er følsomt for høje temperaturer, så LED eller energibesparende lysstofrør er bedst egnet til sådanne formål.
 • Hvis du vælger lamper med glødelamper, skal du vælge modeller med lyskilder, der ikke kommer i kontakt med loftmaterialet (placeret i en afstand på mindst 200-300 mm). Til varmebestandige spotlights af denne type skal du installere specielle varmebestandige pakninger.
 • Loft højde og rummets størrelse. For små og lave rum er det bedre at vælge tynde lamper til lofter - de skaber en atmosfære af lysstyrke og udvider visuelt rummet. Når du vælger armaturer til et strækloft i gangen, anbefales det at holde på pletter for at oplyse individuelle zoner og spare plads.
 • Indretningsdesign. Kilder til belysning er et af nøgleelementerne i rummets design, så når man vælger en model og farve på lampen, skal man i tillæg til prisen også tage højde for rummets design.

LED-lamper til hævede lofter

Lavprofillamper - den mest passende mulighed for værelser med lofter. Et kendetegn ved disse modeller er den lille højde af sagen (15-20 mm med lamper). Derfor kan de installeres i loftkonstruktioner med minimal installationsafstand.

Følgende produkter kan du købe med levering i Moskva eller af dig selv fra kontoret ved siden af ​​stationen. m. Belyaevo.

220-240V, Nichia LED, lav profil, til et strækloft

220-240V, Nichia LED, til strækloft, lav profil

Fordele ved LED-lamper til stræk- og loftslofter

 • Let vedligeholdelse. LED-enheder arbejder i mindst 40.000 timer (det er mere end 20 år med standard brug), de behøver ikke at skifte pærer, de kræver minimal vedligeholdelse (tørres af støv).
 • Reducerede driftsomkostninger. Diode lyskilder er ca. 5 gange mere effektive end glødelamper. En lampe med en effekt på 6 watt hjælper dig med at spare omkring 300 rubler hvert år. I et mellemstore rum er der normalt installeret mindst fem sådanne lamper, og derfor vil den samlede effekt over hele perioden af ​​deres arbejde blive målt i titusindvis af rubler.
 • God køleskab. Stræklofter er følsomme for varme, hvorfor installationen af ​​LED-produkter er at foretrække - de bliver næsten ikke opvarmede.
 • Rumbesparelse. Strækloftbelægninger vælges ofte på grund af rummets lille højde. Armaturer med en lav monteringsdybde reducerer også væsentligt tabet af nyttig volumen.
 • Selv stabilt lys. Ved korrekt distribution af belysningskilder vil hele rummet tændes jævnt. Dette er en betydelig forskel mellem spotlights ("spots") til huset og traditionelle lysekroner.

Indbyggede armaturer - ikke den eneste mulige løsning til hævede lofter. Ofte udføres dekorative eller zonal belysning ved hjælp af fleksible LED strips. De kan udsende forskellige farver - hvid, rød, grøn, blå, samt deres kombinationer. Kraftige bånd bruges til hovedbelysningen.

Tips til installation af armaturer i et loft

 1. Størrelsen af ​​kløften mellem hoved- og dekorative loftsbelægning bestemmes, herunder lampens højde. Vælg modeller, der ikke vil "spise op" plads unødigt.
 2. Før du monterer stofdækslet, monter hele belysningskæden og tilslut den til forsyningsspændingen. Efter at have strækket i lofterne vil det være vanskeligt at ordne noget.
 3. Indfældede armaturer er fastgjort til en monolitisk base og ikke på stoffet.
 4. Det vigtigste er at korrekt bestemme antallet af lyskilder og deres layout. Kontakt vores specialister, hvis du har brug for professionel belysning beregning.

Sådan køber du

Ring til os via telefon i Moskva (985) 237-2512 eller (495) 508-7691 eller send en forespørgsel til [email protected]. Alle spørgsmål kan du også spørge via feedback formularen eller online konsulent.

Vores fordele

LEDMarket har siden starten arbejdet på markedet for energibesparende belysning. Vores specialisering er udvælgelse, levering og yderligere vedligeholdelse af udstyr til belysningsprojekter. Vi tilbyder:

 • direkte leverancer fra producenter, de bedste priser, implementering af engros- og detailordrer;
 • professionel rådgivning, individuel tilgang, ærlighed, integritet i arbejdet
 • købsikkerhed - du vil modtage alle nødvendige dokumenter: kontrakter, garantikort, fakturaer, fakturaer, instruktioner, tekniske beskrivelser;
 • særlige betingelser for tilbud og erhvervskunder
 • levering i Moskva og i regionerne.
Til toppen

Installation af Led-lamper i de indstillede lofter, fordele og ulemper i forhold til andre belysningsenheder

Moderne teknologier i byggeriet er gået langt. I dag er forskellige typer lofter blevet populære, både standard og usædvanlige. Ofte bruges gipsplader strukturer, lofter lofter. Sammen med fremkomsten af ​​ikke-standard typer af loftkonstruktioner blev der også brugt usædvanlige lyskilder. Nu er det muligt at installere lamperne for at distribuere dem jævnt rundt i lokalet eller for at fremhæve et separat område med lys.

Brug af belysning

LED-lamper tilbydes på byggemarkedet, som har en række fordele:

 • Stort udvalg;
 • Rimelig pris
 • Lang levetid;
 • effektivitet;
 • Nem udskiftning og installation.

Der er en bred vifte af modeller, forskellige muligheder for levering af lys. Det er på bekostning af at indeholde dioder, skaber et spil af lys og skygge, komfort og komfort i rummet. Spotlights er installeret ikke kun i loftet, men også på andre steder for at gøre interiøret eksklusivt.

Spotlights i loftet

Takket være LED-teknologien er fordybede lamper forskellige fra andre, især fra glødelamper, som tilbringer meget strøm. Islamperne opvarmes ikke, derfor installeres de i brændbare overflader, de er sikre ud fra dette synspunkt. Punktmålere er en passende mulighed for træhuse. De er lavet af forskellige former og størrelser.

LED-lampe i rackloftet

Hvad er overlegenhed?

Sammenlignet med andre typer har diodelamper bedre lyseffekt og farvegengivelse. LED-lamper er holdbare og behøver ikke yderligere forbrugsstoffer. Selv om elektricitet forbruges lidt, er lyset fra dem intenst. Under drift er der ingen flimmer. Lamper indeholder ikke kviksølv og andre skadelige stoffer. Lys leveres nær det naturlige.

Fabrikanter giver en garanti for, at lampens levetid er 50.000 timer, med næsten ingen tab af lysstyrke. I betragtning af at belysningsenhederne ikke virker døgnet rundt, vil du glemme at udskifte lamperne i lang tid.

Hvis du tager til sammenligning:

 • Glødelamper virker ikke mere end 1000 timer og lever ofte ikke til slutningen af ​​deres liv;
 • Fluorescerende lamper vil tjene 5000 timer;
 • Halogenlamper - op til 2000 timer.

LED-lamper af lille størrelse, de er anbragt på et fladt loft og på andre områder med interessante designidéer. Da de er fugtighedsbestandige - det giver dig mulighed for at placere dem i badeværelset og andre værelser med høj luftfugtighed.

LED lamper i badeværelset

Effektiviteten af ​​diodelamper er højere end for andre energibesparende enheder. Til sammenligning: Den samme mængde lys giver en glødelampe på 75 watt, 15 watt fluorescerende og en 9 watt LED lampe.

Sammenlignet med andre enheder, der kun giver en lysfarve, indeholder LED-lamper flere: varm, hvid og kold. Sådanne lamper installeres i en hvilken som helst forkøbt lyskilde, da de har en anden base, form og størrelse. De fodrer med 12 eller 24 watt.

I et hængende loft med et minimumsrum fra loftet, kan du sikkert installere enheden og ikke bekymre dig om overophedning. Når du tænder, behøver du ikke vente, lampen lyser øjeblikkeligt. Glødepærer brænder ofte straks ved tænding, det sker med fluorescerende og halogenlamper. Jo hyppigere tænd / sluk-knappen bruges, jo mindre de tjener. I tilfælde af islamper bemærkes det ikke.

Den eneste ulempe ved en sådan lyskilde er den høje pris.

Udvælgelse og installation

Det praktiske ved armaturerne er, at det ikke er nødvendigt for installationen at erhverve den lyseste enhed med en effekt på 12 W for at belyse rummet helt, fordi de har forskellige grader af lysstyrke, der giver dig mulighed for at opbygge et unikt interiør i lejligheden.

Forskellige modeller af spotlights

Før du køber en lampe, angiv hvad de er beregnet til. For at belyse et lille rum og skabe skumring, egnede punktanordninger med en kapacitet på 0,1 - 1 watt. Hvis du skal belyse hovedrummet, skal lyskildens effekt være mindst 3,5 watt. Når du anbringer lys på arbejdsfladen i køkkenet eller på kontoret, skal du købe effektive apparater.

Installationsmaterialer

For at installere skal du forberede følgende materialer:

 • LED lamper;
 • Ærme til at forbinde kablet;
 • Strømledning;
 • Isolerende materiale;
 • Skifter.

Pick up lamper bedre end en type og strøm. Før du køber, skal du være opmærksom på det lysreflekterende lag langs keglen, som ligger nær bunden af ​​bunden.

Valg af materiale

Vælg det rigtige kabel afhængigt af kvaliteten af ​​det materiale, med hvilket det hævede loft er syet. Hvis der er en gipskonstruktion, vil VVG-ledningen med to eller tre ledere være egnet.

Til plastik, køb en brandsikker tråd - RKGM med strandet isoleret fyldstof. For at forbinde kablet og tilslutte lyskilderne, brug en klemme.

Tilslutning af ledninger til lamper

En sådan forbindelse kræver vedligeholdelse. Kontroller regelmæssigt boltens tæthed. Hvis dette ikke er gjort, kan ledningerne varme op ved krydset og derefter blive forkullede.

En mere pålidelig metode er fastsættelse med kobber eller kobberbelagte ærmer. Forbindelsesområderne er beskyttet med isolerende tape eller et specielt varmekrympbart rør, der er beregnet til isolering.

Installationsprocedure

Installationsprocessen for loftet af sådanne lamper i loftet på gipsplader er opdelt i flere trin:

 • Belysning planlægning;
 • Lægge ledninger til punkter
 • Gør huller til apparater;
 • Kabelforbindelse;
 • Fastgørelse og verifikation.

De planlægger placeringen af ​​armaturerne og strækker ledningerne før sømning af gipspladens loft. Dette er især vigtigt, hvis to niveauer er planlagt. Tross alt skal hver af dem skelnes af en separat serie belysning og distribuere lyskilderne korrekt. Afstanden mellem enhederne skal ikke være mere end en meter og ca. 60 centimeter fra væggene.

Armaturer på et multi-level design

Installer ikke punktmålere, så fastgørelsespunktet falder sammen med metalelementerne i rammen. Hullerne er anbragt 25-30 centimeter fra det nærmeste metalrammedlem. Hvis denne regel ikke følges, vil det ikke være muligt at reparere enheden med en lås.

Når du placerer lyskilderne, skal du overveje, hvor meget der er på vægge af sconces og andre dekorative detaljer. Hvis der anvendes vægbelysning, er spotlights monteret indrykket fra væggen. Det er bedre at adskille konturerne fra spotlights og resten af ​​belysningen til separate kontakter.

Wire placering

Ledningerne er fastgjort på rammen på forhånd, så at når man borer huller til punktmålere, kan trådsløjfer nemt nås og tilsluttes. Eller de fører kablet til den første enhed og sender resten fra et vindue til det andet, men der er en ulempe: i dette tilfælde er det ikke muligt at reparere det på rammen, og det vil simpelthen ligge på overfladen.

Hvis kablet er lagt i forvejen, forbliver sløjferne af den bøjede tråd på alle punkter, hvor belysningsenheden er beregnet. Jeg fastgør det med plastikbånd, men ikke for stramt for at det skal sænke. Når temperaturen ændrer kabellængden, forhindrer den skade. Udfør derefter installationen af ​​plader af gipsvæg.

Huldannelse

Huller til belysningsanordninger laves efter at loftet er beklædt. Under projektets gennemførelse er placeringstidspunktet allerede blevet afklaret. Det giver også, hvor leddene mellem arkene vil blive placeret.

LED-lamper er ikke placeret i leddene, det er bedre at flytte til midten af ​​strimlen. Lav huller med en elektrisk boremaskine med en dyse "krone".

Hullerne er pæne og diameteren er velegnet. De udføres mindre med 3,4 mm end forsiden af ​​enheden, men større end indersiden.

Det er vigtigt! Hvis hullet allerede er lavet, er det problematisk at flytte det til et andet sted, så kontroller og sørg for, at placeringen er korrekt, og så bore.

Ledningsdiagram

Når hullerne er klare, skal du forbinde den elektriske ledning. Før dette er kablerne, der passer til konstruktionen, deaktiveret. Sløjferne på bøjlen skæres og isoleringen fjernes.

Ledningsdiagram

Længden af ​​den blotte ende skal være mindst 10 millimeter. De føres til terminalerne på hver side. Den ene ende er fastspændt i terminalen på enheden, og den anden kant er snoet med et kabel, der leverer strøm.

Sådan installeres belysningsarmaturer vist i videoen: