Syningstape

Høj efterspørgsel efter syning af bånd på grund af deres udbredt anvendelse. I butikken "Welltex" købes de passende produkter til indretning, dekoration af håndlavede souvenirs og buketter, dekoration af tøj og tilbehør.

Sybånd fremlagt i kataloget er opdelt i 2 typer:

 1. Dekorative. Denne kategori omfatter satinbånd med en bredde på 3-50 mm, fløjl, nylon, blonder, lurex - alt, hvad der bruges til efterbehandling af produkter. Herudover vil du finde St. George bånd og tricolor til at lave tema ferie badges.
 2. Anvendt. De er designet til at udføre specifikke funktioner. "Kontakt" giver pålidelig fiksering af to elementer på "Velcro". Satin skrå indlæg er designet til afslutning runde og ovale udskæringer (hals, armehår). For at stabilisere sømme er der brug for et målers bånd for at gøre detaljerne i den beskårne stivhed - bodice.

Produkter er altid tilgængelige - du kan finde ud af oplysninger om den aktuelle lagerbalance online. Vi samarbejder med detailbutikker og beklædningsgenstande virksomheder. Salgstape udføres kun pakker.

Når du køber engrosrabatter. Prisen reduceres til 20% afhængigt af partiets størrelse. For spørgsmål om samarbejde og for at modtage faglig rådgivning, ring +7 (495) 626-85-91. Bestil kvalitetsprodukter i firmaet "Welltex" - vi arrangerer levering til din by.

Vinduebånd: 4 typer af materialer, uden hvilken høj kvalitet er et utopi

Anvendelsen af ​​sådanne materialer optimerer ikke kun mikroklimaet, men forenkler også installationen.

Vandtætningsbånd til PVC-vinduer samt andre materialer til installation anvendes relativt sjældent: deres brug øger arbejdsomkostningerne, da et sæt højkvalitets monteringstape til installation af et design koster omkring 15-25% af hele vinduet.

Og alligevel, hvis du planlægger at glasere huset "for dig selv", er det ikke kun muligt at bruge moderne materialer, men det er nødvendigt. Derfor besluttede jeg at skrive en lille anmeldelse på monteringstape, deres formål og korrekt brug.

Formål med monteringstape

Hvis det kommer fra et formelt synspunkt, er det nødvendigt at anvende specielle dampgennemtrængelige og dampisolerende materialer til installation af PVC-strukturer, først og fremmest i overensstemmelse med kravene i industristandarder. Brugen af ​​bånd styres af følgende dokumenter:

 • GOST R 53338-2009 "Permeable selvudvidende selvklæbende bånd til byggeformål";
 • GOST 30971-2012 "Sømmer samlinger af vinduesblokke til vægåbninger. Generelle tekniske betingelser ";
 • GOST R 52749-2007 "Vinduesamlinger med dampgennemtrængelige selvudvidende bånd".

Varietyper af materialer, hvis anvendelse er fastsat for GOST

Det vil sige, at installation af Windows ifølge GOST uden at bruge bånd er umuligt i princippet. Men der er rationelle forklaringer på behovet for at bruge sådanne materialer. Nogle af dem er beskrevet i de allerede nævnte GOST'er, og nogle kan formuleres ud fra de mange år med at vaske installationen, reparationen og driften af ​​gennemskinnelige strukturer:

 1. For at forsegle samlingen mellem vinduet og vinduesåbningen anvendes et selvudvidende skum baseret på flydende polyurethan. På trods af at det har en række objektive fordele, har skum ulemper - først og fremmest er det sårbart for ultraviolet stråling.
 2. Selvklæbende tape bruges til at beskytte skummet mod UV-stråling, som dækker ydersiden af ​​samlesømmen.

Overlapningen af ​​det monterede sømmateriale med en-vejs gennemtrængning - en garanti for høj kvalitet ventilation

 1. Det næste aspekt, der begrunder behovet for at bruge specielle bånd til installation er ventilation, eller rettere udledning af væske. Ved brug af et vindue uden yderligere beskyttelse bliver det kondensat, der dannes i rummet, delvist samlet inde i samlingssømmen, hvilket reducerer effektiviteten af ​​varmebesparelsen. For at undgå dette kan en dampspærre bruges til at forsegle den inde fra rummet.
 2. Det er dog vigtigt ikke bare at beskytte skummet mod fugt, men også for at sikre uhindret frigivelse af vanddamp ud over samlingssømmen. Til dette formål anvendes kun dampgennemtrængeligt tape med den ydre finish, hvilket sikrer normal diffusion af fugtig luft.

Installationsskema ved hjælp af specialiserede materialer

Spørgsmålet om, hvorvidt det er nødvendigt at klæbe dampspærrebåndet eller anvende dampgennemtrængeligt materiale, er stort set diskutabelt. På den ene side er effektiviteten af ​​disse materialer virkelig ret høj, fordi deres brug i installationen klart vil påvirke funktionaliteten af ​​vinduet på den bedste måde.

På den anden side er prisen på monteringstape også ret stor, så du kan vælge andre metoder til at spare: fra indersiden skal du f.eks. Installere en plastisk hældning (i princippet giver god hydraulisk og dampisolering) og udenfor - færdiggør installationssømmen med dampgennemtrængelig gips efterfulgt af maleri.

Og alligevel gentager jeg: Brug af specielle bånd ved montering af en vindueskonstruktion i åbningen er fuldt berettiget både hvad angår standarder og optimering af indeklimaet.

Varianter af materialer

Type 1. Hydro og dampspærrebånd

Til installation af PVC-vinduer anvendes en række bånd. Hver type sådant materiale har sine egne egenskaber og fordele, for at opnå den maksimale effekt skal materialer kombineres og kombinere deres funktionelle fordele på bedst mulig måde.

Materiale til hydro- og dampspærre

Jeg vil begynde min gennemgang af de materialer, der anvendes til installation af vinduer, med de mest populære - med hydro- og dampisoleringsbånd:

 1. Selvklæbende hydrodampbarriere monteringsbånd (GPL) er et tape materiale, der dækker monteringshullet fra siden af ​​rummet.
 2. Båndets basis er en polyethylen eller polyethylenfilm. På den ene side lamineres planken med et tyndt lag aluminiumsfolie, og på den anden side påføres en eller to klister af klæbemiddel til installation.
 3. Den klæbemiddelblanding, der anvendes til påføring, giver god vedhæftning til de fleste materialer - træ, beton, mursten mv. Der kan opstå problemer, når man forsøger at klæbe åbningen af ​​gas- eller skumbetonen. Før du køber installationsmaterialet, anbefaler jeg at kontakte sælgeren eller omhyggeligt undersøge, hvad instruktionerne fra producenten siger om denne sag.
 4. Båndets struktur giver næsten fuldstændig tæthed af den færdige samlingssøm: hverken limningsområdet eller selve polyethylenbåndet tillader luft og vanddamp at passere igennem.
 1. Polymerstrukturen giver produktet yderligere fordele: Efterbehandling er ikke bange for ikke kun fugt, men også virkningerne af syrer, alkalier, andre kemisk aktive stoffer og nedbrydes ikke under påvirkning af ultraviolet stråling.

Type 2. Isoleret og vandtæt tape

Isoleret tape er faktisk en ændring af det sædvanlige hydroisolerende materiale. Nøglefunktionerne omfatter:

 • øget tykkelse af basen, som udelukkende er fremstillet af polyethylenskum;
 • mere tæt folielag på basis af en stærk polypropylenfilm.

På grund af sådanne designfunktioner:

 1. Produktet er ikke værre end forhindrer diffusion af væske og vanddamp og gennemtrængning af fugt i midten af ​​samlingssømmen. Dette sikrer den mest effektive hydro- og dampisolering.
 2. Den forøgede tykkelse af basen og dens porøse struktur bidrager til reduktionen af ​​varmetab. Polyethylenskum fungerer som en vinduesisolering.
 3. Endelig spiller foliebelægningen også en vigtig rolle. Et tyndt lag af metal på en elastisk base afspejler infrarød stråling, der udfører funktionen af ​​et "varmespejl". Samtidig vender det meste af varmen fra varmeapparater tilbage til rummet.

Opvarmning af åbningen med folieret materiale

Jeg ville overveje deres ret store dimensioner til ulemperne ved sådanne produkter: Afslutning af installationshullet med isolerede bånd kræver efterfølgende maskering af samlingsaggregatet ved hjælp af skråninger, hvilket ikke altid er inkluderet i vores planer.

Type 3. Pre-komprimeret tape (PSUL)

Et andet universelt materiale er PSUL (forkomprimeret tætningsbånd). Dette materiale bruges til at sikre selvventilation af samlingssømmen:

PSUL produceres oftest i sort eller grå.

 1. Båndet er en strimmel af porøst polyurethanskum imprægneret med en speciel sammensætning. På den ene side er strimlen udstyret med et klæbelag beskyttet af en særlig sikkerhedsbelægning.
 2. Produktet leveres i en snoet form (ruller eller ruller). Det er nødvendigt at aflevere materialet umiddelbart inden installationen, fordi produktet over tid mister sine egenskaber.
 3. Under installationen fjernes den beskyttende belægning og PSUL limes på vindueskonstruktionen. Herefter reagerer imprægneringen med luft, hvorved produktets lineære dimensioner øges. Båndet udvider og dækker helt monteringsspalten.

Den tynde strimmel af polymerforsegling, som vi ser på billedet, vil vokse over tid.

Fuld og høj kvalitet overlapning er kun mulig, hvis den nominelle størrelse af produktet, som er angivet af producenten, svarer til dimensionerne af spalten. Så hvis jeg for eksempel skal reparere et 35 mm hul med mine egne hænder, så tager jeg en PSUL med en bredde på ca. 40 mm til arbejde.

 1. Efter ekspansion bliver materialet fuldstændigt dampgennemtrængeligt. På grund af dette er der en uhindret vandudgang fra samlingssømmen.

Type 4. Indvendige bånd

Ud over disse sorter anvendes andre produkter til indretning af skråninger. Deres hovedtræk er praktisk at analysere bordet, som jeg vil citere nedenfor:

Tørt finish

Giver effektiv dampspærre, forhindrer indtræk af fugt i tykkelsen på monteringsømmen.

Montering af båndet udføres af et selvklæbende lag med en beskyttende belægning.

En yderligere fordel er tilstedeværelsen af ​​et folielag, som giver en mere effektiv damp- og varmeisolering.

Vi beskytter installationsskummet mod fugt og sikrer maksimal vedhæftning af gipsmassen.

Ikke-vævet materiale til pudsning af skråninger

Andre typer monteringsbånd

Udover de ovenfor beskrevne produkter anvendes bånd og andre typer til installation af gennemskinnelige strukturer:

 1. Diffusionstape til udvendig trim. Det bruges i kombination med PSUL eller skum. Giver beskyttelse af installationssømmen mod fugt og ultraviolet gennemtrængning, samtidig med at dampgennemtrængelighed opretholdes. Afslutning af forbindelsesaggregatet med diffust materiale gør det muligt at bevare det naturlige niveau af ventilation: luften fra midten af ​​monteringshullet strømmer frit ud.

Under tidevandet udefra er det også værd at installere et diffust lag.

 1. Butylrubber monteringsbånd under vindueskarmen. Som navnet antyder, bruges det til at forsegle forbindelsesanordningen under vindueskarmet og for at beskytte isoleringen mod blæse, fugt og varme. Ligesom andre materialer fra denne kategori udføres installationen ved hjælp af et selvklæbende lag.
 2. Ikke-vævet materiale til installation ved lavvande. Den har høj dampgennemtrængelighed, limet til åbningen under sumpafløbet. Ud over at give ventilation, reduceres det støjniveauet for galvaniserede metal ebbs, der fungerer som støddæmper og slukker en del af kraftige lyde.
 3. Adhesive tape er et alsidigt materiale, der bruges til installation af lette strukturer. For eksempel er en reflekterende film på selvklæbende populær, og et myggenet med fastgørelsestape er også meget praktisk at bruge.

Denne mulighed for at fastsætte myggenet er meget praktisk at bruge.

Hvordan bruger man det korrekt?

Teknologien i installationsårene ved installation af vinduer lavet af PVC-profiler er ret simpelt. Jeg bruger følgende algoritme:

 1. Først forbereder jeg åbningen: Jeg fjerner den gamle struktur, niveauer væggene, fjern støv og tør alle overflader. Det er ønskeligt, at åbningens kanter er mere eller mindre lige, fordi før du installerer vinduet, kan det være nødvendigt at forfine dem med en hurtig hærdningsopløsning.
 2. Så udfører jeg skæring af vand og dampisolerende bånd, PSUL og diffust materiale. Jeg skærer produkterne langs længden af ​​hver side af vinduet med en overlapning på mindst 10 cm (disse områder bruges til at danne hjørnesamlingen).

Bonding bånd til rammen

 1. Jeg holder båndene på vinduesrammen og fjerner beskyttelsesfilmen fra en af ​​klæbestrimlerne. På den forreste overflade af strukturen udenfor indsætter jeg PSUL i komprimeret tilstand.

Det er ønskeligt, at PSUL'en er helt skjult bag væggærdet, for før jeg limer, prøver jeg som regel på vinduet til åbningen og laver mærker på installationsstedet.

 1. Jeg installerer strukturen i åbningen og fixer den på den valgte måde - enten ved hjælp af ankre eller ved hjælp af monteringsplader.
 1. Jeg fylder alle intervaller med polyurethan selvudvidende polyurethanskum.
 2. Jeg fjerner beskyttelsesstrimler fra det indre og ydre tape og klæber deres kanter til åbningen, fuldstændigt blokerer skummet.
 3. Hvis installationen foregår om vinteren, bruger jeg specialiserede materialer med lim, der fastholder vedhæftning ved negative temperaturer.

Installation af lavt vand over diffust materiale

 1. Før montering af ekstra elementer lim jeg separat materiale til underkonstruktionen eller den nederste del af rammen, hvilket beskytter pladsen under karmen og under drænstangen.
 2. Under selve ebben på en vandret overflade stikker jeg en strimmel af PSUL: Det virker som en støddæmper, og derfor vil metalvisoren ikke skramme, når vinden blæser og regnfald falder på den.

Omkostninger til materialer

Som jeg bemærkede i begyndelsen, begrænser den høje pris på monteringsbånd delvis deres distribution. Men på samme tid, hvis du ved præcis, hvad du har brug for - er der en chance for at opfylde budgettet til ruderne.

Non-woven søvn materiale selvklæbende på grundlag af firmaet SOUDAL

PSUL fra Robiteks

konklusion

Og dampgennemtrængelige og dampspærrebånd til plastikvinduer må ikke medtages i det obligatoriske sæt af dele til vellykket installation. Men deres brug giver dig mulighed for fuldt ud at overholde kravene i GOST. Og også for at sikre dannelsen af ​​et gunstigt mikroklima i rummet - primært på grund af normalisering af ventilationen af ​​installationssømmen.

Videoen i denne artikel hjælper dig med at beherske teknologien for at bruge sådanne dele, og når du vælger et produkt, kan du rådføre dig med mig og andre eksperter ved at stille spørgsmål i kommentarerne.

Hvor kan jeg købe tape SOUDAl

Ved hvilke kriterier kan man skelne kvalitet PSUL

Vladimir. PSUL er et selvudvidende tape fremstillet af elastisk polyurethanskum (Forkomprimeret forseglingstape) imprægneret med en blanding af modificeret akryl. Acrylimprægnering forbedrer ydeevnen af ​​polyuretanforseglinger betydeligt, hvilket øger deres modstandsdygtighed mod aldring. Båndet PSUL på den ene side er dækket af lim, hvilket forenkler dets anvendelse og eliminerer forspænding. Båndet PSUL Ruf Skum er præsenteret i form af en komprimeret film, som udvider efter udpakning. Båndet PSUL kan bruges med alle byggematerialer: beton, mursten, stål, træ, plast og andre materialer. PSUL - universelt multifunktionsbånd. Båndet bruges til at beskytte bevægelige og stationære led fra vand, støj, kulde, støv og andre negative faktorer. Det er modstandsdygtig overfor alle klimapåvirkninger: sne, vind, regn, støv, støj, vibrationer, kulde, varme. Det har evnen til at fordampe. Båndet PSUL Ruf Skum fremstilles ikke kun af varierende tæthed, men også i en bred vifte af størrelser.

Båndkvalitetskriterier:

Høj elasticitet

Det tager nemt nogen form.

Højt modstandsdygtigt over for UV-stråling og aldring

Mulighed for 5- og fold stigning i produktet fra den oprindelige tykkelse

Modstandsdygtighed over for kraftig regn op til 600 Ra

Evnen til at fylde huller i forskellige størrelser

Giver vanddamp fra vægkonstruktionen til atmosfæren

Velkommen! Hvordan kan jeg installere en PSUL og hvad er allerede installeret på IGO'erne?

Vladimir, det er gjort på denne måde:

Afstanden mellem væg og vindue (monteringsled) efter fiksering af vinduet er fyldt med polyurethan monteringsskum, der almindeligvis anvendes til dette formål. Skum udenfor bør beskyttes mod solen (ødelagt af ultraviolet stråling) og vandindtrængen (varmeisolering og holdbarhed af skummet forringes, ødelægger skum, når det fryser).

På den anden side skal den ydre beskyttelse af samlingssømmen være dampgennemtrængelig, det vil sige, at vandkondensatet dannet i porerne i samlingsskumet under overgangen fra kold til varme skal bringes ud for at forhindre befugtning og destruktion af skum.

At løse disse problemer og anvende PSUL. Det er en strimmel af porøst elastisk materiale (ligner skumgummi) med specielle imprægneringer. Farve grå eller sort. Leveres komprimeret. Udvidelse af PSUL under påvirkning af fugtighed.

Ubestridelige fordele ved PSUL er god vandtætning med garanteret dampgennemtrængelighed, samt høj holdbarhed under forhold til forskellige bevægelser af vindueprofilen (især PVC) i forhold til væggen.

Indvendigt er skummet på samlingssømmet fuldstændigt forseglet, hvilket giver fuldstændig dampisolering af sømmen og helt udelukket fugt fra at komme ind i sømmen fra rummet. Til dette formål anvendes specielle dampbarriere membraner.

Installation af vinduer med vandtætning af PSULs ydre søm bør indeholde følgende trin:

PSUL-klistermærke på rammens forside

Det er ønskeligt, at PSUL'en er fuldt ud udvidet til zapinivaniya søm. Penetration af PSUL-skum er uacceptabelt.

Ulemper Den lange udvidelsestid for PSUL (ved 10 ° С om 15 timer) på de installerede vinduer øger installationstiden. Ved limning af et allerede udvidet bånd er det nødvendigt at trykke rammen mod kvartalet med klemmer, hvilket også komplicerer installationen og dermed kan reducere kvaliteten.

Montering af vinduesrammen med PSUL i åbningen.

For det første: den indre overflade af kvartalet har som regel synke huller og anden skade.

For det andet: Bredden af ​​det ydre mellemrum A mellem den forreste overflade af kvartets ramme, lukket PSUL er strengt defineret for denne type bånd. Som regel anvendes billige PSUL'er med en clearance på A 3-5 mm, 6-10 mm. Med udvidelsen af ​​PSUL reducerer mere normaliserede værdier deres vandtætningsevne.

Heraf følger, at det er nødvendigt at putte og fjerne kvartens indre overflade så parallelt som muligt til vinduesrammen.

Ulemper. Desværre har vores bygherrer, både tidligere og nu, sjældent forkælet os med lige åbninger. I murstenshuse tilføjes behovet for at forsegle inter-mursten sømme. Alt dette kræver gips og fjerner den indre overflade af kvartalet. Det er besværligt og ikke-teknologisk, især om vinteren.

Installation af specielt dampgennemtrængeligt vandtætningsbånd under tidevandet

Funktioner Båndet limes under støbning af den ene side til vinduesprofilen på den anden til bunden af ​​åbningen. Det er nødvendigt at vandtæt installationssømmen meget omhyggeligt i vinduesåbningens nederste hjørner. Det er disse steder, som logik tyder på, den mest kritiske vandtætning. Regnvand, der strækker sig langs de lodrette overflader af samlingssømmen, udøver maksimalt tryk ved krydsning af eb og kvart.

Ulemper. Betydningen af ​​yderligere forsegling ved ebens ledd (vandtætningsbånd under ebben) og lodret PSUL understreges ikke.

Behovet for at installere et vandtætningsbånd under tidevandet er generelt i tvivl, fordi en tidevand er opfundet for vandtætning. Det forhindrer ikke damp fra at komme ud under det. Varmtætningsbåndets sammenføjning med den vertikale PSUL er også upressuriseret, såvel som ved lavvande.

Sandsynligvis den mest teknologisk avancerede metode til vandtætning på dette sted er brugen af ​​specielle fugemasser. De skal have god vedhæftning til de fælles materialer, ikke ødelægge dem og, vigtigst af alt, være holdbare, når de udsættes for ultraviolet lys.

Efterbehandling bånd

Gennemgå indhold

Uanset hvad vi syr, uden det afsluttende stadium - efterbehandling - vil noget produkt have et ufuldstændigt rå look. Sengelinned, gardiner, nederdel kjoler, blazers, en taske, et tæppe - alt dette kræver en finish. Sådanne små og små ved første øjekast detaljer som knapper, hængsler, hængsler, lynlås, fastgørelser - giver pludselig produktet et komplet, stilfuldt og højkvalitets look.
En af de mest almindelige teknikker i dekoration og dekoration af tøj - brugen af ​​dekorative bånd. Bånd udstikker kanten af ​​produktet, laver løkker, sy et mønster, broder billeder. Til sidst skaber båndene helt uafhængige produkter og tilbehør. En smuk broche lavet af bånd vil genoplive og vil gøre enhver almindelig bluse original.
Du kan vælge og købe et bånd til syning til en overkommelig pris på aliexpress. Se hvad du kan finde der?

Dekorative satinbånd

Meget smukke satinbånd med trykte blomster. Du kan vælge et bånd til enhver ide - lyse og varierede, delikate og luftige, eller med et subtilt elegant mønster. Sådanne bånd kan dekorere en kjole eller sheathe kanten af ​​en kosmetikpose, bruge den som et slips eller bånd. Indretningen af ​​satinbånd er også populær på ferie.
Båndbredde 25 mm, pakning 10 yards. Prisen er pr. Pakke.

Et sæt bånd i blå og lilla toner

Bedøvelse skønhedssæt med bånd af forskellig tyngde, bredde og tekstur. Ribbons matches i farver - pink, lilla, lilla, blå og blå. Der er korsæske bånd, reps og satin smal og bred og blonder og lys tulle. I et sæt af 39 stykker af forskellige bånd på 1 værftet. Dette sæt er praktisk, fordi du kan prøve hver type tape i branchen og bestemme hvilken du kan lide, så du kan bestille denne slags materiale i fremtiden.

Vintage Ribbon Set

Et andet virkelig luksuriøst sæt bånd i vintage nuancer er mælkehvidt, beige, gyldent og farven på en støvet rose. Ribbons ser meget elegant og stilfuldt ud, både på bekostning af den ædle palette og på bekostning af materialer af høj kvalitet. Med sådanne bånd kan du arrangere både en brudebuket og hele salen til en fest. Ferie dekoration bånd - en meget almindelig modtagelse.
Se, hvordan luksuriøse tilbehør fremstillet af disse bånd ser ud: brocher og pandebånd.
I et sæt på 28 bånd.

Sæt med repbånd

Disse sæt er egnede i tilfælde, når du har brug for noget lyst og sjovt.
5 forskellige sæt rep ribboner, 12 typer bånd, 1 gård i hvert parti.
Sætene er indrettet efter emne og farve skala: øm og munter lyserød og lilla, lyse og efterår rødbrune, "velsmagende" og sjove beige-brune traditionelle rødhvidgrønne nytår. Ribbons er lyse, med et klart mønster på et passende emne. Med sådanne bånd kan du arrangere den passende fest og invitationer til den, binde gaver, dekorere børns legetøj og tøj.
I et sæt bånd af forskellig bredde - fra 10 til 25 mm.

Afslutning og kantning af tape og tape

Bandkantning i Wellmart online butik

Det direkte formål med kantbånd - dekorative færdigbehandling af tekstilvarer. Sådanne bånd spiller en særlig vigtig rolle, når de kantrer sektioner. I stedet for at hæmme kanterne af T-shirts eller kjoler, er de dekoreret med bånd eller fletning, der ser meget stilfuldt og interessant ud. På samme måde anvendes disse bånd i tekstilindustrien. Tæpper, duge, madrasser og tæpper er ofte dekoreret med dette særlige dekorative element.

Den ydre tråd af kantbåndet skyldes forenkling af brugen. Det er et elastikbånd med en bøjning i midten og indpakket kanter. Således vil du ikke have problemer, når du behandler komplekse sektioner på grund af den indviklede struktur af båndet.

Kantbånd er fremstillet af polypropylen, nylon blandet med strik, polyester eller bomuld. Under alle omstændigheder suppleres denne sammensætning nødvendigvis med lycra eller elastan for større bånds fleksibilitet.

Bånd fra vores sortiment - holdbare og pålidelige dekorative elementer. Det er utrolig nemt at arbejde med dem, og farve- og størrelsesintervallet giver dig mulighed for at vælge og købe fra alle slags et kantbånd, som ideelt set passer ind i produktets generelle udseende. Hvert bånd bestået en obligatorisk ægteskabstest. Alle produkter, der præsenteres på vores hjemmeside, opfylder kvalitetsstandarderne og opfylder de højeste krav.

Tekniske bånd til færdiggørelse af engros

Hvis du er involveret i en virksomhed i forbindelse med fremstilling af forskellige produkter, skal du på alle måder være opmærksom på vores firma, som giver alle mulighed for at købe tekniske bånd til engros og andre sytilbehør til de mest loyale engrospriser. I butikken "STARTEX" i Moskva vil du hente en række navne på tilbehør i alle nuancer og stilarter.

På siderne i vores katalog er næsten alle kommercielt tilgængelige bånd til færdiggørelse af engros præsenteret. Hvis du er interesseret i store engrosforsyninger, så kan du simpelthen ikke finde en mere rentabel forsyning end vores i Rusland. Minimumsordren er 10 tusind rubler. Jo mere du får tilbehør, desto større fordel kan du regne med. Vores fordele:

 • de bedste tilbud til engros købere;
 • lave omkostninger ved materialer;
 • bred vifte af farver;
 • et stort udvalg af bånd til teknisk engros og andre sy tilbehør.

Hvis du ønsker at få de bedste beslag i landet til rådighed, skal du kontakte STARTEX. Det vil gøre det muligt for dig at købe det bedste med hensyn til priskvalitet materialer til erhvervslivet.

Badbånd - tætning tæt sømme!

Overdreven fugtighed - de vigtigste negative faktorer, der påvirker udseendet og varigheden af ​​driften af ​​efterbehandling og sanitære apparater i badeværelset. På trods af det faktum, at specielle modstandsdygtige materialer anvendes til reparationer i dette rum, udviklet med hensyn til egenskaberne i dets mikroklima, vil fugt, der siver ind i de mindste huller, føre til et accelereret slid på overfladen, svampen og ubehagelig lugt.

For at minimere virkningerne af vand, fuldføres tætningen af ​​samlingerne mellem badeværelset og væggen udføres ved hjælp af silikoneforseglingsmidler, keramiske eller plastiske hjørner. Væsentlig forenkling af processen med tætning af huller kan specielt bremsebånd til badet, udstyret med et klæbende lag.

Årsager til brug

Den væsentligste betingelse for, at der ikke er for høj fugt og svamp i badeværelset - en grundig forsegling af alle led og huller i hvilke vand kan lække. Ofte forbliver hullerne ved installation af et badeværelse tæt på rummets vægge på grund af manglende overensstemmelse mellem modelens størrelse og rummet. For at forsegle denne søm afhænger af dens bredde, silikoneforseglingsmiddel, klæbebånd, keramik eller plasthjørne, anvendes fugtbestandige løsninger. Hvis du forlader sømmen uspecificeret, vil der opstå følgende ubehagelige konsekvenser i badeværelset:

 1. Overdreven fugtighed. Når du bruger bad eller brusebad, falder vandet ind i mellemrummet mellem tanken og væggen, hvoraf der dannes en ikke-tørrende pølse på gulvet.

Vær opmærksom! Skimmelsvamp på leddene og vægbeklædningen på badeværelset er ikke kun en kosmetisk defekt, der ødelægger udseendet af rummet, det er en alvorlig krænkelse af sanitære standarder. Sporer spredt af svampen kommer ind i lungerne af en person, hvilket gør vejrtrækningen vanskelig og forårsager allergiske reaktioner.

enhed

Bordbånd er et specielt værktøj til tætning af sømme, som er en lang strimmel på en polymerbase, imprægneret på den ene side med butylklæbemiddel. Den sælges som ruller op til 3 meter lang. En pakke af et sådant tætningsmiddel er nok til at forsegle samlingerne mellem badeværelset og væggene. Grænsebåndet har følgende egenskaber:

 • Vandmodstand. På polymerer, hvis tætningsmiddel til sømme i et badeværelse er lavet, er det ikke udsat for destruktive virkninger af fugt. Desuden absorberer båndet til forsegling ikke vand, afviser det.
 • Modstandsdygtighed overfor kemikalier. Materialet, som forseglingen er fremstillet af, tolererer virkningerne af aggressive husholdningskemikalier, der bruges til at rengøre badet.
 • Bæredygtig binding. Takket være det klæbende butyllag og den aktive adhæsion, den har, er tætningen fastgjort på alle varianter af færdigmaterialer.

Det er vigtigt! Selvklæbende tape til tætning af samlinger mellem badeværelset og væggen bruges kun, hvis sømbredden ikke overstiger 5-6 cm. Hvis afstanden mellem overfladerne er større, er det fornuftigt at forsegle det med et fugtighedsbestandigt hul eller et keramisk hjørne.

værdighed

Badeklæbebånd er blevet et billigere og mere praktisk alternativ til keramiske hjørner, som bruges til at forsegle leddene mellem væggen og badets side. Polymerforseglingen er perfekt tilpasset forholdene i badeværelset, det bekæmper effektivt mod vandets indtrængning i de mindste huller. Fordelene ved denne metode til tætning af ledd er:

 1. Rimelig pris. Den vigtigste fordel ved polymertape til tætning af sømme er lav pris. På grund af sin lave pris kan den bruges selv med det mest beskedne reparationsbudget.
 2. Fleksibilitet. Den polymere selvklæbende pakning bøjer godt, idet overfladen er formet, så den kan endda bruges til at forsegle ikke-standardiserede bade - runde, ovale, asymmetriske.
 3. Forskellige farver. Den mest almindelige skygge af polymerstrimler til forsegling af sømme i badeværelset er hvid. Men den brede vifte af farver giver dig mulighed for præcist at matche båndet til væggen på vægbeklædningen, så værelseindretningen ser harmonisk ud.

Overvej at denne metode til forsegling af sømme i et badeværelse eksisterer og er en ulempe, hvis hoved anses for at være lav modstandsdygtighed over for syreholdige vvs-rengøringsmidler. Desuden har tætningsbåndet en relativt kort levetid. Producenterne giver kun et års garanti for denne kategori af varer, men med omhyggelig brug kan det vare op til 5 år.

arter

Fabrikanter tilbyder et relativt stort udvalg af sæler til badeværelset, fordi kvaliteten af ​​forsegling afhænger i højere grad af det korrekte valg af tape til specifikke forhold. Følgende klassificering af kantsten til tætningssømmer skelnes:

 • I bredde Forseglingsbåndets bredde kan være fra 1 til 6 cm. Smalere modeller lukker ikke hullet dårligt, derfor er de kun effektive med en lille spaltebredde. Bredt bånd isolerer sømmen godt, men ser ikke så æstetisk glædeligt ud.

Erfarne herrer anbefaler at vælge et tætningsbånd, så bredden er 0,5 cm større end sømmenes bredde. Dette udvælgelsesprincip giver dig mulighed for korrekt at bestemme den grænse, der kræves for at forsegle kløften.

Teknologi brug

Det er ret nemt at bruge en båndgrænse til vandtætning af sømme i et badeværelse. Selv en person uden bygningserfaring kan klare denne opgave. Derudover er der ikke behov for ekstra værktøj eller materialer, underlagt brug af selvklæbende modeller til installation. Forsegling af tætningen sker ved hjælp af følgende teknologier:

 1. For det første er overfladen af ​​flisen og badet, som båndet skal limes på, forberedt til arbejde. For at gøre dette skal de rengøres grundigt, affedtes og tørres grundigt.

Bemærk at efter limning af båndet til vandtætte leddene i badeværelset, er det bedre at ikke bruge vand i 24 timer, så limen klæber til fliseoverfladen korrekt, og fastgørelsen bliver pålidelig.

fletning

Dekorative tape er et smalt bånd, der bruges til at trimme kanterne og sømene af forskellige tekstiler. Dekorer både tøj og indretningsprodukter (gardiner, gardiner) eller sengetøj (pudebetræk, sengetæpper). I dag er båndet et uundværligt sytilbehør, så producenterne lægger stor vægt på kvaliteten af ​​denne attribut og sortimentet af sortimentet.

Hvad vi tilbyder

På handelsgulvet i tekstilvarer online butik "Tessutideya" er allerede mere end et dusin år. Dette tyder på, at vi er en pålidelig partner. Vores faste kunder er førende designere, berømte værksteder og butikker. Dette skyldes alt sammen produktets høje kvalitet og æstetiske udseende.

Vi leverer til Rusland og sælger produkter til efterbehandling udelukkende italiensk produktion. Kataloget præsenterer et stort udvalg af produkter til udsmykning af tøj til enhver smag. Har du brug for et let blonderbånd til en kjole, bluse, nederdel? Eller er du interesseret i et smalt strikketape til efterbehandling af trøjer og t-shirts? Eller måske vil du købe bånd med kæder til at dekorere tøj i afslappet stil? Alt dette og meget mere er i vores katalog. Selskabets medarbejdere er kompetente inden for tekstilmaterialer, så lad dem stille spørgsmål via telefon.

LLC Texmix virker for hver klient. Salg af italiensk tape udføres både i detailhandel og engros. Vi frigiver varerne fra 1 meter, mens prisen svarer til den pris, der er angivet i kataloget. For dem der køber fletning i bulk, er der gode rabatter. Dette giver kunderne mulighed for at købe kvalitetsprodukter fra Italien til konkurrencedygtige priser. Afslutningsbåndet koster absolut ikke meget.

Placer din ordre online eller ring numrene i afsnittet "Kontakter". På grund af tilstedeværelsen af ​​specialudstyr footage målt i automatisk tilstand. Nøjagtigheden af ​​måleapparatet er højere end med den manuelle metode, fejl og ikke-måler er udelukket. Varer leveres til enhver region i Rusland. Hvis du selv vil se kvaliteten af ​​produkterne, skal du besøge firmaets showroom "Tessutideya" i Moskva. Her kan du blive bekendt med at sy tilbehør og materialer fra Italien.

Hvad man skal vælge

Uanset hvilket tøj eller tekstilprodukt du syer, vil det ikke være overflødigt at behandle kanterne med dekorative tape. Og nogle gange er det endda en obligatorisk operation. I kataloget af online shop "Tessutideya" er disse typer af bands præsenteret:

 • rep;
 • monofilament;
 • Jacquard;
 • kniplinger;
 • strikkede;
 • jeans og så videre.

Dekorative bånd med paljetter, frynser, lurex, glasperler og anden indretning er meget populære. De bruges aktivt i udsmykningen af ​​tøj og ser meget imponerende ud. Og for at dekorere aftenkjoler, skal du vælge et bånd med rhinestones i kataloget. Takket være den fremragende italienske kvalitet falder stenene ikke af og taber ikke deres glans.

Vælg hvad du kan lide. Vi garanterer at købet kun leverer positive følelser.

Kant dekorative krom 5m

Tilgængelige muligheder

Dekorativ krom tape 4 mm længde 5m, til trimning af de ydre elementer i bilens interiør, montering i et panel slot eller dobbeltsidet tape.

Original i sin enkelhed tilbehør til biler.

At bruge det til udvendig dekoration af bilen vil være ekstremt enkel. Til dette er der en selvklæbende base, så du kan tilslutte ledningen til næsten enhver overflade og nyde resultatet.

Med en dekorativ snor kan du ramme vinduerne i bilen, kofangeren, dørene, taget - en dekorativ snor giver dem et originalt look og vil være en vidunderlig dekorativ tilsætning. Det er også muligt at skabe interessante kompositioner på loftet: fra elementære geometriske former til indviklede mønstre.

På grund af sine fremragende egenskaber kan den bruges både i bilens indre og i stemplets yderside. Det vil understrege enhver detaljer i din bil, der er egnet til både ekstern og intern brug.

Efterbehandlingstape

Krympning efter blødning,%, ikke mere

Plastisk deformation,%, ikke mere end

I fremmede prøver af efterbehandling og strømpebånd anvendtes polyamid-teksturerede garn med en lineær densitet på 15,6 tex × 2 og viskosegarn med en lineær densitet på 22,2 tex.

Bandbånd skal være meget holdbart. Det kræver en 77 N strækkraft for at opnå 100% strækning. Fremstil det twill væv. Elastiske tråde løber i midten af ​​båndet.

Ud over den direkte destination udfører mange elastiske bånd yderligere funktioner, der sikrer fastgørelse af produkter til kvindens toilet ved hjælp af knapper eller kroge. Disse omfatter bånd med knaphuller eller kroge.

Fastgørelsesbånd består af to lag. Løkker placeres på en af ​​overfladerne, og kroge på den anden, som danner en ledd, når "løkker" - "kroge" kontakt.

Kapron fiskelinje med en diameter på (0,2 ± 0,03) mm anvendes som fastgørelsestapeens tilsluttede overflade. Bøjlefladen af ​​de sløjfede bånd er fremstillet af nylonmono- og biokomponentgarner, bygget i flere tilsætninger og snoet op til 30 kr / m. Bunkeflader af loopbånd fra biokomponent-nylonmonofilamenter har en anden belægning, som påvirker forbindelsens styrke.

Ved kantning af kanterne af yderbeklædningsømmerne produceres et farvet tape. Den er lavet 9-16 mm bred fra bomuldsgarn med linned eller twillvæv.

Efterbehandling tapes er fremstillet af naturlige silke, kunstige og syntetiske garn, bomuld og uldgarn, teksturerede og elastiske garn af forskellige typer væv af forskellig bredde.

Afslutningsbånd anvendes til efterbehandling af tøj og genstande til kvindens toilet. Disse bånd er dekorative, så de skal være godt klædt. Til dette formål indføres yderligere elementer i produktionen, der understreger funktionerne i deres struktur.

Braid. Braid, såvel som bånd, er opdelt i applikeret, dekorativt og anvendt og dekorativt. Derfor svarer kravene til det til kravene til bånd af samme formål.

Til beklædningsindustrien fremstilles en corsage, bukserbånd med en kant, kant, korsetri, elastik, vævet og strikning. Warp strikkefælge bruges til kantning af siderne af kraver, lommer, indvendige snit med detaljer om mænds og børns kostumer og frakker. Den færdige vævede fletning, der er fremstillet af forskellige slags råmaterialer af garnet: bomuld, uld, halvuld og viskose og acetattråde, med metalliserede garner med mearontråde, anvendes i vid udstrækning til efterbehandling af syning og strik.

Sortimentets finish er forskellig i bredde og efterbehandling: Den formede slange "slange" har en bredde på 5,5 mm, "creeper" - 6-12, "pigtail" - 2, "sildben" - 3, "bølge" - 9; Dekorativt bånd med farverig finish er lavet 13 - 30 mm bredt.

En bred vifte af efterbehandlingstape fremstilles på warp strikkemaskiner.

Afrundet fletning af ren uldgarn anvendes hovedsagelig til efterbehandling af børnetøj (frynser, enkeltfarvede og flerfarvede børster, præget bånd med festoner, bånd med åbent kanter).

Afslutningsbåndet er også lavet af uldlignende råmaterialer, for eksempel fra akryl. Polyacrylonitril-bulkgarn producerer lyse farver, og derfor anvendes efterbehandlingstrimler ofte i efterbehandling af børnetøj og strik.

Til afrunding af damebluser bruger børnenes kjoler et smalt bånd med skulpteret kant. Det er fremstillet af viskose multifilament garn.

Ved fremstilling af bånd til efterbehandling produkter er meget brugt strik og vævet halvfabrikata. Dette gør det muligt at berige fletningens tekstur for at give det et elegant udseende.

Når man laver bånd, anvendes der en snor-trunsal af forskellige bredder, og i wrap-up bruger de viskose tråde og tråde af en metallisk effekt - Lurex, methanit. Til udsmykningen af ​​elegante beklædningsgenstande er der almindeligvis brugt skinnende tråde - profileret, acetat, fluret, aluminit og Lurex.

Snore. Afhængigt af applikationen er snorene opdelt i dekorative og anvendte.

Den dekorative ledning er en sløjfeskabel bestående af en bomuldskerne flettet med viskose tråd. Den bruges til fremstilling af syningsløjfer i tøj.

Flettet bomuldsledning med en diameter på 2 mm eller nylonledninger med en diameter på 4 mm bruges til at lægge i reliefløjferne. Den mest almindelige efterbehandling flettet ledning er en saltpine, der er dannet af to tråde af snoet bomuldsgarn, vævet med komplekst viskosegarn. Bredden af ​​saltpine er 2 - 2,5 mm, så den bruges ofte til efterbehandling af kvinders og børns kjoler og dragter.

4 mm diameter cinella ledning er en fluffy bunke ledning af bomuldsgarn og viskose bunke af forskellige farver; brugt i udsmykningen af ​​kvinders og børns kjoler. Afsluttende ledning lavet af naturlig silke med forgyldt eller forsynet glitter er interessant i sit design. Ifølge produktionsmetoden er dekorative snore strikket og snoet.

Dekorative strikkede ledninger af forskellig bredde og form produceres på runde strikkemaskiner. Disse ledninger anvendes som efterbehandling af børnetøj.

Dekorative snoet snor fremstilles på drejemaskiner ved at dreje adskillige trådstrenger, forskellige i farve og råmaterialesammensætning. Sommetider er metalliske tråde vævet ind i afslutningskablerne. Dekorative snoet ledninger Jeg bruger til at afslutte kvinders kjoler, lave bælter mv.

Lace. Et af de mest sofistikerede smykker er blonder. Snørebånd, der anvendes til udsmykning, skal opfylde kunstneriske og æstetiske krav, afvige i klarheden af ​​den henrettede beslutning. Garnerne og gevindene, der bruges til at gøre blonder, skal have ensartethed og styrke, ensartethed i egenskaber og farvefasthed til forskellige påvirkninger afhængigt af funktionsformålet.

Ved fremstilling af blonde anvendes bomuld og tyndt linnegarn, kunstig, syntetisk, metallisk garn.

Snørebånd kan laves i form af kanter, motiver, sting og stykke produkter.

Kanten er en blonderstrimmel, på den ene side er der en indsnævret kant, mens den anden side forbliver flad.

Motivet er en blonderindsats i form af en firkantet, cirkel, oval eller et andet design.

Proshva - blondebånd af forskellig bredde med glatte kanter.

Stykkeprodukter - blonde kraver, manchetter, jabots, capes, capes osv.

Snørebånd fremstilles ved hånd eller maskine.

Ifølge teknikken til fremstilling af håndlavet blonder er opdelt i vævet, broderet og strikket. Maskinslip er opdelt i vævet, kæde og broderi.

Vologda, Yelets, Mikhailov og Kirov vævede (kotlyuschechnye) snørebånd er de mest almindelige blandt håndlavede blonder til færdigbehandling af produkter, som brugte de rige kunstneriske traditioner af russisk blonder.

Broderet håndlavet blonder bruges til at trimme kjoler, bluser og linned.

De bedste maskindører, der anvendes til dekoration, er blonder fra blonde maskiner. Disse snørebånd kan være af forskellig tykkelse, glat eller præget med geometriske eller blomstermønstre. Afhængig af tykkelsen, mønsterets og breddenes natur, er blonder kendetegnet:

- tynd smal (Valenciennes) 10 - 40 mm bred;

- Tyndt, bredt glat (hindbær) 40-120 mm bredt;

- tynd smal relief (breton) 10 - 40 mm bred;

- relief wide (Brabant) 45-100 mm bred;

- Russisk jord 15-100 mm bred, med et reliefmønster, der ligner undertråd.

Disse snørebånd er lavet af bomuld, viskose og teksturerede garn.

Strikkede snørebånd fremstilles på snorespidser. Disse snørebånd er tynde, langs jorden af ​​firkantede eller sekskantede celler (tyll) passerer et løs mønster.

Tallene har et geometrisk eller blomstret ornament, nogle gange meget komplekst. Bredden af ​​snørebåndene er 10-200 mm.

Broderet blonder er lavet på broderimaskiner. En tynd lærred er broderet med tynde kunstige eller syntetiske tråde af tyl, strik eller nylonstof, som derefter skæres i strimler med den ønskede bredde. Broderet blonder bruges til at trimme strik.

Guipure - en slags broderet blonde - tunge blonder stof, fremstillet på broderier. Den bruges til dame bluser og kjoler.

Syning er en strimmel tyndt bleget bomuldsstof (batiste, chiffon, madapolam) med perforeringshuller, der indgår i broderiets sammensætning lavet på specielle maskiner. Sybredde 25-125 mm. Lad ud syning i form af kant og proshv, gælder for efterbehandling af kvindelige og børns produkter.

Dekorative tape

Tape af dekorative 35 mm (9,14 m) TBY / LDK / QC-11.5 farve 64

Den bruges som en dekorativ finish til børn, kvinder, sportstøj. Udbredt..

Bånd af dekorative 25 mm (9,14 m) TBY / LDK / QC-02.5 farve 64

Den bruges som en dekorativ finish til børn, kvinder, sportstøj. Udbredt..

Bånd af dekorative 25 mm (9,14 m) TBY / LDK / QC-01.4 farve 26

Den bruges som en dekorativ finish til børn, kvinder, sportstøj. Udbredt..

Bånd af dekorativ 15 mm (9,14 m) TBY / LAR farve 40

Den bruges som en dekorativ finish til børn, kvinder, sportstøj. Udbredt..

Bånd af dekorativ 15 mm (9,14 m) TBY / LDR / ZT farve 138

Den bruges som en dekorativ finish til børn, kvinder, sportstøj. Udbredt..

Tape af dekorative 35 mm (9,14 m) TBY / LDK / QC-11.3 farve 04

Den bruges som en dekorativ finish til børn, kvinder, sportstøj. Udbredt..

Tape dekorative 10 mm (9,14 m) TBY / LDK / XH farve pink

Den bruges som en dekorativ finish til børn, kvinder, sportstøj. Udbredt..