Stucco på væggene - foto udsøgt håndlavet. 105 billeder af væg og loft dekoration

Stucco betragtes som en antik arkitektonisk tradition, der blev populær i det antikke Grækenland. På trods af mangfoldigheden af ​​eksisterende stilarter til indretning, er ønsket om at udstyre deres eget hjem med en sådan indretning ikke forsvundet fra sine moderne lejere.

Lad os tale om, hvordan du skal dekorere stucco vægoverfladen med dine egne hænder ved at bruge billige materialer.

Hvad laver stucco?

Når mønsteret på vægoverfladen blev oprettet manuelt. Specielt forberedt løsning blev anvendt af eksperter på gipset og omdannet til originale mønstre, således navnet - stucco. Når støbning blev opfundet i produktionen, blev stucco en overkommelig metode til udsmykning af mure.

Metalformer giver dig mulighed for at lave forskellige elementer i ornamentet uden ekstra efterbehandling. Uden tab af høj kvalitet kan alle former modstå mindst 2000 fremragende fyldstoffer.

I processen med at skabe stucco afhænger positivt resultatet af kvaliteten af ​​de anvendte materialer, som omfatter:

Økologisk, den mest modstandsdygtige over for ekstreme temperaturer. Under hærdet bliver gipsens masse større, det har egenskaber endda at trænge ind i små revner. Plastmaterialet i dette materiale letter arbejdet i forbindelse med gipsdekoration.

Gips er ikke svært at behandle, det er derfor, at det færdige produkt ikke er svært at give den krævede størrelse. Ved arbejde med stuck fra dette materiale er det muligt at maskere overfladens defekter samt forskellige skader på elementerne, som ofte vises under transport.

Når du laver en gipsstøbning i værkstedet af husformen, som er fyldt med masse, er det vigtigt at ryste for at fjerne luftbobler.

Facing gips har sine ulemper: betydelig vægt, hvilket negativt påvirker holdbarheden af ​​finish. Gipsen afviser heller ikke fugt, men tiltrækker det, hvilket fører til dannelsen af ​​svampe på reliefen.

Du kan slippe af med denne mangel, hvis du lægger et specielt beskyttelsesmiddel på stucken.

polystyren

Denne type stucco i interiøret har en acceptabel pris, men den kan ikke prale af eksklusivitet. Udsmykningen er meget skrøbelig, det kræver omhyggelig håndtering. Derfor bruges den hovedsagelig til afslutning af loftoverfladen og den øverste del af væggen.

Produktion af polystyren udføres automatisk. Højkvalitetselementer opnås ved ekstrudering fra en forsmeltet sammensætning.

I deres tekstur er der ingen granuler med en udtalt kontur til stede i skummet, som frembringes ved opskumning. På grund af dette korn mister stucco ornamentets klarhed.

Visse former frembringer ekstruderet polystyren, som har en høj grad af densitet, hvis holdbarhed er sammenlignelig med polyurethan og massivet.

polyurethan

Opnået ved at kombinere de nødvendige komponenter for at opnå en gasdannelsesreaktion, som et resultat af hvilket der opstår en skumplast. Dette materiale har en høj grad af modstand over for temperatur ekstremer.

Polyuretanstik er slidstærkt, letvægts, let at male, fugtighedsbestandigt, har et stort udvalg af produkter, der ikke absorberer specifikke smag.

Det er ens i tekstur og tæthed til en naturlig matrix, men i modsætning til det ændrer ikke form og sprækker ikke selv efter lang tid.

Typer af stucco elementer

Ud fra de ovenfor beskrevne materialer er der skabt en række produkter, som i fotoet på stuck på vægflader i det præsenterede katalog.

Festoons og medaljoner

Festoons eller kranser efterligner den oprindelige blomsterdekoration og sætter sig i den øverste del af vægoverfladen. Medaljoner er paneler med et mønster af farve.

Nicher. Monteret på vægflader, kan nicherammer købes separat. Ofte er bunden af ​​overhead nicher lavet af mat hvidt organisk glas, som gør det muligt at organisere belysning af høj kvalitet.

Til dette formål er der installeret en svag belysningsenhed under glasoverfladen, som effektivt belyser detaljerne i nicheen, understreger deres utrolige attraktivitet og giver paletten et eksklusivt udseende.

Pilasters og kolonner

Inkluder flere dele. Trunkerne er dekoreret med riller for at tilføje elegance til elementerne. Kolonner fra en stukkestøbning er skabt i forskellige stilkørsel. Kolonner lavet af polyurethan er som regel udelukkende beregnet til vellykket vægdekoration og bærer ikke nogen belastning.

Imidlertid kan hule elementer om nødvendigt udstyres under lejet. Til dette formål placeres et metalstativ i hulrummet af en lignende søjle, som vil bære lasten.

Kolonner fremstillet af gips i sådanne tilfælde skal styrkes. Kolonner af stucco skjuler ofte forskellige stigninger, der ligger langs væggene i lejligheden på et fremtrædende sted.

Beslag, piedestaler

Hvad angår de første elementer, er de pålidelige understøtter til hylder med bøger, vindueskarme. Du kan udstyre ved leddene af væg- og loftflader i form af vinkeldele.

Søjler betragtes som understøtninger til dekorative tilbehør. Sådan stuck kan modstå en belastning på højst 50 kg. Placeret på piedestallen ser de sædvanlige detaljer eksklusivt og meningsfuldt ud.

Både piedestaler og parentes giver stilen på værelset en vis grad, højtidelighed, forankrer arkitektur og deler også området med succes i et funktionelt rum.

I forbindelse med installation af sådanne dele er det vigtigt ikke at glemme deres proportionalitet i forhold til rummets størrelse. Massiv stuck på vægoverfladen skærer visuelt rummet, og tværtimod - en lille stuck kan nemt gå tabt i stort rum.

kupler

Bruges som loftindretning i Empire-stilen. Du kan lave et maleri på kuplen, der hænger inde i lysekronen, hvilket vil være en helt original løsning.

Husk, velvalgte indretninger vil forvandle ethvert værelse. Og hvis du dekorerer den sædvanlige vægoverflade med stuck, kan du få hyggelige, ekstravagante lejligheder, hvor mange følelser hersker, fra sværhedsgrad til højtidelig pomp.

Hvordan laver du stucco på væggen med dine egne hænder?

Stuccoing i interiøret i dag betragtes ikke som noget usædvanligt - det er et temmelig almindeligt dekorativt element, der med succes supplerer design af lejligheder i klassisk og neoklassisk stil samt meget relevant inden for områder som rococo, barok og moderne. Men for ikke at gøre denne elegante skønhed til noget besværlig og smagløs, skal du kende hemmeligheden om det korrekte udvalg af elementer, som vi nu vil afsløre.

Polyurethan fretwork: moderne version

I moderne interiør er polyuretanlister blevet usædvanligt populære, hvilket utvivlsomt har sine fordele.

 • Dette materiale er modstandsdygtigt over for høj luftfugtighed, hvilket betyder, at den kan bruges i det indre af et badeværelse eller køkken.
 • Polyuretanindretning er let at rengøre, let at rengøre, støv går ikke på sådan stuckatur, det absorberer ikke lugt.
 • Lav vægt, forenkler installationen meget. En sådan stucco kan sættes på industriel lim som "flydende negle" uden hjælp fra fagfolk.
 • Modstand mod mekanisk belastning, høj slagfasthed. Over tid ændrer ikke stucco, der ikke er forbrændt, den oprindelige farve og ødelægger ikke engang. Hvis det ønskes, kan det kunstigt ældes eller bare males.
 • Polyuretanstik i interiøret er modstandsdygtig overfor temperatur ekstremer.

Alle disse egenskaber er relevante for produkter af høj kvalitet, som ikke omfatter kinesiske forbrugsvarer. Derfor, når du vælger en stucco, bør du absolut være opmærksom på producenten.

Blandt de væsentligste ulemper ved polyurethan stuk er følgende:

 • syntetisk materiale oprindelse;
 • brændbarhed;
 • overfladekorn;
 • Forskellige batcher af samme model kan svinge lidt, når de er dockede, så du bør prøve at købe produkter fra samme batch.

Tidløse klassikere

Polyuretanstik er en moderne ånd, men den klassiske stucco i interiøret er altid lavet af gips.

Den største fordel ved gips lister i interiøret er materialets naturlighed. Gips er ikke giftig og indeholder ikke skadelige urenheder, det er ikke brændbart og derfor brandsikkert. Af ulemperne er det værd at bemærke den store vægt af delene og deres skrøbelighed, det er ekstremt vanskeligt at samle gipslisterne med egne hænder.

Hvorfor og hvorfor

Fretwork i interiøret kan bruges til:

 1. Separation af zoner.
 2. Udsmykning, der giver individualitet til værelset.
 3. Skjul kommunikation og kontorstrukturer (stigerør, hætter, rør).

Det mest almindelige anvendelsesområde for stucco forbliver vægdekoration. Stucco molding på væggene er en klassiker. Det næste sted er loftet, i nogle tilfælde kan stukkegods anvendes på trapper og hjørner.

Typer af indretning

Der er mange forskellige typer af stucco, nogle af dem er meget populære og kan bruges i indretningen af ​​moderne huse og lejligheder, andre er mere velegnede til paladser, villaer og luksushoteller.

støbning

Støbegods er dekorative strimler af forskellig bredde. Denne vægdekoration bruges i indretningen til at opdele rummet i zoner eller fremhæve en hvilken som helst del af væggen. Også produkter af denne type anvendes:

 • at markere grænserne
 • seleksionsindsatser;
 • maskerende ledd;
 • giver et visuelt rumfang til rummet.

Det er værd at huske på, at når du bruger en formstøbning af gips, er det bedre at vælge et produkt, der ikke er mere end 6 cm bredt, ellers vil det se skumt og prætentiøst i indretningen.

Støbning kan startes omkring rummets omkreds, et dusin centimeter under loftet. Dette vil give interiøret et særligt højdepunkt og et færdigt udseende.

gesims

Denne indretning, som ligger ved krydset mellem væg og loft. Eaves, efterligning stucco, kommer i enhver styrke og fleksibilitet, varierende i størrelse, glat, konveks, med eller uden et mønster. Hvis du vælger cornice korrekt, kan du:

 • visuelt forstørre eller reducere rummet
 • skjule forskellige støt samt kanterne af tapetet.

En bred cornice eller loftstøbning kan visuelt hæve loftet, og en korrekt valgt toning vil øge den ønskede effekt. Hvis rummet er ret lille, er det bedst at opgive den klassiske hvide, i tone med loftet, cornice og gøre det i samme farve med væggene.

Gulvstiften

Det udfører næsten de samme funktioner som corniceen, kun i forhold til gulvet. Når du vælger en sokkel, skal du tage hensyn til indretningens egenskaber, gulvbelægningens struktur og farve. Polyuretan sokkel med efterligning af stucco kan males med dine egne hænder i næsten enhver farveskærm.

Ved hjælp af lister, hjørner, bundplader kan du ikke kun hæve indretningen, men også skjule ledningerne.

socket

En af de mest almindelige typer af stucco.

 • Outlets hjælper med at skjule eller dække fastgørelseselementerne i lysekroner eller loftlamper.
 • De har en anden konfiguration og form, forskellige typer af ornamenter.
 • Du kan hente stuck i form af stikkontakter til ethvert design.

De resterende elementer er mindre populære og bruges sjældent i moderne interiører. Disse omfatter:

Uendelig individualitet: gør-det-selv fretwork

At dekorere rummet med stucco, skabe et unikt og uendeligt interiør, kan inviteres gæst mester professionel. Hvis du jager dig selv til at springe ind i fantasivirksomheden og kreativiteten, kan du lave din egen udsmykning og indretning.

Stadier af selvproduktion af stucco:

 • Sketch. Du kan trække det til en start, og derefter fjerne den fra ler eller modificere polyurethanmodellen.
 • Lav en formular. I hjemmet er det bedst at lave en form for silikone. Flydende silikone og silikoneolie blandes, den resulterende sammensætning med en børste med glatte streger påføres modellen, forsmøres med en separationssammensætning. Derefter styrkes formularen, oftest til dette formål, gasbind bruges - det er lidt trykt i silikone. Efter tørring gentages proceduren flere gange og opnår en formtykkelse på mindst 3 mm. Når det sidst anvendte lag tørrer, fjernes formularen fra modellen.
 • Gør en gipsmørtel med egne hænder. Når du arbejder med gips skal du være klar over, at det hurtigt hærder. Gipsmørtelens sammensætning er som følger: 10 dele tørgips (pulver), 7 dele vand og nogle PVA-lim fortyndet med vand (det forhindrer krakning af det færdige produkt). Opløsningen blandes hurtigt, dens konsistens skal ligne flydende creme.
 • Fremstilling af produktet. Den resulterende gipsblanding hældes i en form smurt med en separerende forbindelse. Sammensætningen hældes jævnt, formularen rystes periodisk. Rystelse og vibrationer hjælper med at undgå luftbobler. Derefter bliver overfladen nivelleret, og tiden til tørring er givet.
 • Efter en halv time kan den fjernes fra formen og efterlades i en anden dag til endelig tørring.
 • Hvis det ønskes eller er nødvendigt, kan du gøre efterbehandling af det fremtidige element af interiøret, sand, udfylde små uregelmæssigheder.

Indretningens indretning, lavet med egne hænder, er klar! Du kan bruge det i interiøret og vise gæster.

Gør et valg af gips eller polyurethan, købte varer eller håndlavede, og nyd resultatet!

vægge

En smagfuld arkitektonisk indretning er i stand til at omdanne det indre af rummet, give det en sofistikeret og omdanne en almindelig stue til en dyr lejlighed. Rummet er ved hjælp af stuck på væggene fyldt med unikke nuancer af følelser - fra klassisk rigor og renhed til kongelig pomp. Når du vælger sådanne dekorative elementer til udsmykning af din lejlighed, skal du styres af din egen smag og krav, som den valgte interiørstil gør i denne henseende. Fragmenter af ornamenter og stucco skal under alle omstændigheder være passende.

Indholdsfortegnelse:

Stucco historie

For første gang i vores land blev der fundet ud af stucco ved udgangen af ​​det 17. og 18. århundrede. Denne indretning fik hurtigt hidtil uset popularitet blandt arkitekter, fordi det på grund af det anvendte materiale var forskelligt fra den forgyldte udskæring, der var sædvanlig for den tid, ved dets glatte form, specielt sløvt lys og fantastisk leg og lys og skygge. Stucco så perfekt ud på pastellfarverens vægge - lyseblå, lysegrøn, lyserød. Helt hurtigt begyndte lofter og vinduer, pejse og buer at blive lavet med stuckoutsmykning.

Først blev stukkestøbningen lavet af dyre blød sten ved hjælp af traditionel træskæring. Men snart blev de erstattet af billigere materialer - alabaster og gips. Til fremstilling af sådanne produkter anvendte en blanding af ler eller gips med en marmorcrumb. Det er vigtigt at bemærke, at stukkearbejdet altid blev udført manuelt, hvilket gav hvert fragment en særlig originalitet og afspejlede mesterens talent.

Den første brug af stucco gips i indretningen går tilbage til barokperioden. Denne stil blev kendetegnet ved sin egen bøjes quirkiness. Og en sådan indretning blev perfekt blødgjort af rundet af sine former lige linjer. I barokperioden er de oftest "støbte" billeder af engle og cupider, blomsterbuketter, blade af blade, frugter og frugter. Ved solnedgangen af ​​det 18. århundrede gav den fabelagtige galskab og pomp af barok vej til streng klassicisme.

Elementer af stukkegods i klassisk stil understregede alle de horisontale linjer og vertikaler i interiøret. På grund af koncistens og symmetri af classicismens mønster blev lyddempningen af ​​stuccoindretningen modstået med glatte overflader og regelmæssige geometriske former. I begyndelsen af ​​1800-tallet kom en ny imperiumstil til Rusland, og opmærksomheden på militære emner blev øget. I udsmykningen bruges oftest laurbærkranser, våben og lommelygter. Med modernismens fremkomst blev stukkearbejdet igen fyldt med buede linjer, meget enkle og koncise.

Nuværende tendenser

Moden i dag kombinerer elementer af barok og moderne, classicisme og moderne stil trends, for eksempel 3d lister. Behovet for stucco har ikke tørret op, som før disse dekorationer værdiansættes kære af elskere af arkitektonisk forfining. Når det kommer til indretning, har stucco næsten ingen konkurrenter. Stuccoing giver indretningen af ​​værelserne en speciel chic, som kan sammenlignes med de gamle teaters skønhed.

Fretwork er i dag en relief dekoration af facader af bygninger og indvendige rum. Sortimentet er ganske forskelligt: ​​kolonner, cornices, pilasters, loftstik, brackets, kupler, stikkontakter og meget mere. Stucco indretning i øjeblikket er den mest almindelige type indretning, der giver dig mulighed for at kopiere den oprindelige model mange gange.

Gipsstik

Normalt i århundreder blev gips brugt til at lave stucco. Takket være de nuværende blødgørende komponenter skelnes den fremstillede gipsformstøbning med fordel med modstand mod mekanisk beskadigelse og betydelig styrke. Gipsens fremragende fysiske egenskaber suppleres med æstetiske egenskaber. Fordelen ved gipsindretning ligger i, at gips er et naturligt materiale.

Gips er modstandsdygtig over for mugg, dens overflade tjener ikke som et gunstigt habitat for mikroorganismer. Men denne stucco har flere ulemper, hvor den vigtigste er tung vægt, hvilket fører til nogle problemer under installationen. Nogle gange understøtter strukturer ikke tåle produktets vægt.

Polyuretan stuck

Polyurethan fretwork er rivalisering gips produkter. Polyurethan er modstandsdygtig over for de skadelige virkninger af vand- og temperaturvariationer, det er et meget let materiale, der gør det muligt at fastgøre støbning af polyurethan i lofterne med klæbemiddelblandinger. På grund af plasticiteten kan polyurethanstik fremstilles af enhver kompleksitet. Og når du vil udstille noget yderst usædvanligt, så kan du nemt gøre det.

På grund af polyurethanens naturlige egenskaber er det vanskeligt at smelte. Derfor kan polyurethanprodukter placeres i umiddelbar nærhed af varmearmaturer. Derfor er stucco europlast modtaget i det indre af lejligheder udbredt. Derudover er polyurethan, i modsætning til gips, let at male, der udvider designmulighederne betydeligt.

Stucco Making

Du ved allerede, at stucco dekorationen er i stand til bedst at omdanne beboelsesrummet. Hvis det ønskes, kan du købe stucco. Og du kan drømme op og lave et produkt med dine egne hænder. For selvstændigt at gøre en dekoration af gips anbefales det at være opmærksom på flere hovedfaser af proceduren, hvorefter du kan lave mange interessante ting til dit interiør.

Skitse for at skabe smykker

Strukturens produktionsteknologi omfatter sekventiel udførelse af flere opgaver, og det er værd at starte fremstillingen af ​​et produkt ved at skabe en model af dekoration fra ler. Modellen er nødvendig for at kaste gipsdekoration til det i fremtiden. En plasticine model er lavet noget større end det tilsigtede emne. Ved hjælp af ler kan du ændre formen på et emne et ubegrænset antal gange, indtil du får det, du har brug for.

Når du har lavet modellen, skal du udføre handlingerne i denne rækkefølge. Opløs gipsen til konsistensen af ​​cremefløde, hvorefter du skal anvende det første lag på skissen med en børste for at grundigt savne rillerne. Det andet og andet lag af gips anvendes sædvanligvis med en spatel. Lad hele massen tørre i en time, og fjern derefter formen fra lejemodellen.

Hvis objektet har imponerende mål, efter det første lag af gips, læg forstærkningen af ​​kobbernet. Det sidste skridt i at skabe en form til stucco er skitsen dækker med shellak eller møbler farveløs lak indefra. Dette skal gøres, så gipset ikke stikker under støbning af produktet.

Produktfremstilling

Når skissen er klar til stucco, kan du begynde processen med fremstilling af produktet. Først og fremmest forberede materialet, det vil sige opløses gipsen til en konsistens, som ligner konsistensen af ​​cremefløde. Det er nødvendigt at hælde materialet på følgende måde: Først hæld en lille mængde gips i støbeformen og fordel den i små hulrum med en pensel. Når du fordeler sammensætningen, skal du sørge for, at den ikke danner luftbobler.

Efter at have fordelt gipset til udsparingerne, hæld det resterende materiale i formen på en sådan måde, at den er fyldt med gips til selve fundamentet. Overfladen skal udjævnes med en spatel til dannelsen af ​​perfekt glathed, når det er muligt. Det er nødvendigt, at listerne på loftet ligger fladt ved montering. Gips hærder i cirka en dag. Et godt tørret produkt ringer lidt, når det tappes.

Efter at materialet er hærdet, fjernes gipsproduktet forsigtigt fra formen. Om nødvendigt kan alle ulemperne elimineres med en skalpel. Det endelige arbejde er slibningen af ​​stucco fint sandpapir for at eliminere overfladefejl.

Installation af støbte produkter

Installation af stucco er let og hurtigt. Først og fremmest skal du rengøre det område, hvor du planlægger at klæbe produktet fra hvidvaskning og andre forurenende stoffer. Hvis cornice blev valgt som et ornament, er det nødvendigt at bemærke de nøjagtige grænser for dets lægning og til loftstikket - tegne en cirkel, hvor produktet vil blive monteret.

Efter at have kastet områder med en mejsel, laves i produktet og på overfladen af ​​hakket. Dette er nødvendigt for bedre klæbning af klæbebasen med materialet. Lim stucco på en løsning af gips, som tilsætter træ lim i en andel på 3% klæbemiddel af vægten af ​​opløsningen. Derefter bliver den tilberedte overflade af væg eller loft fugtet med vand, stukkerne er også befugtede, og der påføres en løsning på dem med en børste. Efter at have lagt det støbte produkt på plads, skal det flyttes lidt, og overskydende mørtel fjernes med en spatel.

I slutningen af ​​gipsstøbning værd at male. Den mest anvendte vandopløselige emulsionsmattemaling til lofter. For at forhindre farveforskelle anbefales det at male stucken med loftet. Gipsprodukter skal være helt tørre, de skal rengøres fra støv. Hvis stukkens dekoration er installeret i et rum med forøget fugtighed, er støbegods imprægneret med fugtafvisende løsninger.

Moderne værelser er kendetegnet ved ensartethed: Parallel vertikale og vandrette planer skaber firkantet eller rektangulært rum. Du kan komme væk fra hverdagslige og velkendte omgivelser, og den mest anvendte og effektive måde anses for at være stucco eller stucco i interiøret, som er i stand til med succes at fremhæve fordelene ved rummet og visuelt fremhæve de vigtigste accenter i rummet.

Løsninger til stucco og støbte produkter med egne hænder: enkelt, hurtigt og smukt

For at sprede dit hjem kan du bruge en interessant efterbehandlingsteknik - stucco. Det kan give loftet på en beskeden stue et luksuriøst og kongeligt udseende, og dreje bygningens ydre vægge til små arkitektoniske mesterværker.

Desuden giver moderne teknologier dig mulighed for at gøre alt dette selv, uden at ty til hjælp fra fagfolk. Derfor lærer vi i dag hvad der hedder et støbt produkt, hvordan er produktionen af ​​stucco, om sammensætningen af ​​blandingen og om andre lige vigtige nuancer.

Mørtel til stucco og støbte produkter

Funktioner i skabelsen

Dekoration med stucco har en lang historie. Tidligere blev i det væsentlige brugt gips med alabaster (naturlige stoffer, hvis alder overstiger et hundrede millioner år). I dag skinner løsninger til støbte produkter med stor variation. Gips og alabaster anvendes som før, men der er stadig cement, såvel som moderne og praktisk materiale - skummet polyurethanskum (solgt i færdig form).

 • Hvis du skal skulpturere små dele af et komplekst mønster, så kan du købe en anden færdiglavet masse, kaldet voks-svovl-harpiks ler.
 • Eller termisk stabil (men ikke tolererende negative temperaturer) formoplast.
 • Der er også en hurtigt hærdende terracotta, meget ligesom ler. Overfladen er let og bekvemt at male.

skæbne

Fretwork kan være en dekoration indretning, både indenfor og uden for lokalerne.

 • Specielt de elementer, der er lavet af denne teknologi, kan du smukt arrangere loftet (forudsat at det er en solid højde).
 • Støbte stikkontakter bliver en elegant ramme af lamper, rektangulære kasser vil ikke blot dekorere hele loftet, men også forbedre akustikken.
 • En mønsteret cornices hjælper med til at skjule fejlene ved væg og loft.

Indendørs, gips og polyurethan lister anvendes oftest. Til udsmykning af ydre facader anvendes gardinstænger hovedsageligt (herunder buede) og også knive, rust og paneler.

 • Vinduerne er dekoreret med platbaner, nederste del af væggene - med piedestaler.
 • Classics er designet af facader med kolonner, pilasters, semikolonner. Materialet til disse elementer skal være tilstrækkeligt modstandsdygtig over for vejrforhold. For eksempel baseret på cement eller polyurethan. Hvis gips anvendes, er det kun hydrofobt.

Om fremstilling af facade og indvendige lister af polyurethan, gips, cement på loftet, væggene i det indre af lejligheden og huset, læs videre.

Sammensætning og struktur

Af gips

Gips - knust natursten af ​​en særlig race. Alabaster er en type gips, den har en meget fin slibning. Gipsdough bruges ofte til at skabe loftlister og stucco. For hvad gipspulveret blandes med vand, indføres der i sammensætningen af ​​fyldstofet og farvestofpigmentet (om nødvendigt). Blandingen sætter hurtigt (inden for seks til otte minutter).

Til fremstilling af en standardsammensætning overtages den rigtige mængde gipspulver fra femogtredive til femogfyrre procent koldt vand. Samtidig er det umuligt at hælde vand i pulver (det er sådan, at klumper vil vise sig) Det er nødvendigt at gips (brugt mærker fra G5 til G25) hæld i vandet. Sand i gips er ikke tilladt.

Som tilsætningsstoffer i stuck og støbte gipsprodukter kan anvendes:

 • mylonaph, lime, borax, vandemulsion af kunstig harpiks (til langsom hærdning);
 • alun, natriumsulfat, salt (tværtimod for at fremskynde processen med størkning);
 • PVA lim - til holdbarhed.

Om produktionen af ​​mørtel til gipsstukker fortælle denne video:

Fra cement

At lave en løsning kan bruges som en grå cement og hvid eller farvet Portlandcement. Sidstnævnte har en langsommere hærdning. De er mindre modstandsdygtige over for kulde, og de har mere krympning, så de bruges hovedsageligt til at skabe et ydre dekorativt lag på kernen af ​​grå cement.

Dekorative farvede cementer opnås, når visse pigmenter tilsættes til hvid cement. Gult farvet giver for eksempel ovar, rødt rødt oxid, grønt - kromoxid, sort - mangandioxid, blå - ultramarin og kobolt. At vide dette, kan du gøre med dine egne hænder farvet cement fra hvid, der bringe det rigtige pigment.

Marmor eller granit chips, fint knust sten, kvarts sand kan tjene som aggregater. Fyldstoffer skal skylles. Vandet tilsat til opløsningen bør ikke indeholde urenheder (syrer, olier, sukkerarter, sulfater). Vand tilsættes til den tørre blanding (og ikke omvendt).

 • Et stykke cement plus tre stykker sand.
 • Et stykke cement plus to stykker sand plus to stykker grus.
 • Vand - for at opnå en viskos opløsning. Hvis du vil reducere mængden, tilsættes blødgørere.

Udover den sædvanlige og dekorative (farvede) beton, anvender de også et ret nyt materiale til stucco, kaldet polymerbeton. Han bruger forskellige kunstige harpikser (furan, epoxy, polyester og andre) som cement-erstatningsadditiver. Fyldstoffet er knust sten, sand, grus. Dette materiale fremstilles i form af en tør blanding, hvor du skal tilføje aggregat og vand i den rigtige mængde.

polyurethan

Dette materiale er et af de mest innovative. Det adskiller sig i fugtighedsbestandighed, holdbarhed, lethed og enkelthed ved fastgørelsen. Mange færdigstøbte polyurethanelementer fremstilles under produktionsbetingelser på specialudstyr.

Men du kan personligt kaste enhver del du ønsker. For at gøre dette skal du købe støbt polyurethan egnet til brug ved stuetemperatur. Dette er som regel en to-komponent sammensætning (for eksempel Unicast 9). Fås i pakker på 1 kg og 20 kg.

Følgende video vil fortælle dig om en temmelig enkel og hurtig metode til fremstilling af støbte produkter:

Gør dine egne hænder

løsninger

gips

Hvis opløsningen behøver en lille mængde, fortyndes den i gips (tyggegummi gummibeholder). For en stor mængde af blandingen anvendes en træ- eller metalbeholder (materialet, hvorfra det fremstilles, bør ikke oxideres).

Gips, efter at have strakt sig godt med hænderne, falder i søvn i vand (tag fra et til to kilo pulver pr. Liter vand, afhængigt af den ønskede tykkelse), vent et øjeblik, indtil det bliver afgjort. Vi forstyrrer træbladet (kun i kort tid). Du kan tilføje PVA lim, samt acceleratorer (retarder) hærdning. Hvis stukken er stor, er det bedre at tage gipskarakterer fra G4 til G7.

Opløsningen bør anvendes straks, indtil den hærdes. Formen til stukken, hvor den hældes, smøres med autol, fedt eller stearin fortyndet med petroleum (pr. Kilogram stearin smeltet i et vandbad, tager to og en halv liter petroleum). Færdig produkt vil være på tyve minutter.

cement

Tørre komponenter, blandes godt, fortyndes gradvist med vand (hvis størrelse bestemmes empirisk). Det er praktisk at bruge blødgjort portlandcement til stucco. Det kan være af mærkerne M300, M400, M500 og M600.

Cementprodukter, især hvis de er store, forstærkes sædvanligvis. For at gøre dette er der i fremstillingsprocessen først en del af opløsningen hældt i formen, så er armeringen placeret (kobber eller galvaniseret wire, stålstænger), og den resterende mørtelblanding hældes ovenfra.

Hærdningstiden for betondele er fra to til ti dage. Det afhænger af de omgivende forhold, størrelsen af ​​den del, kvaliteten af ​​cementpulveret. Cement er ofte lavet også "udendørs" genstande af indretning, for eksempel vaser, skulpturer, baneveje i haven.

Mould til stucco

Til gipsprodukter kan træ, beton, plast anvendes som materialer til stenciler. Men den nemmeste måde at gøre dette på er ved hjælp af silikone (forresten er den samme metode også egnet til at skabe polyuretanstik).

 1. Så først søger vi en prøve, hvorfra vi kopierer formularen.
 2. Derefter laver vi en kasse af krydsfiner, plastik i sin størrelse, hæld silikonen derind og slip formen i den, som er smurt (med vegetabilsk olie, sæbeopløsning, specielt silikonefedt).
 3. Efter at massen er hærdet, kan der hældes en opløsning (gips eller polyurethan). Før dette smøres den indre overflade hver gang.

Denne video vil fortælle dig om, hvordan du opretter falsk stucco:

Hvordan laver man stucco på væggen?

ReLend.ru »Teknologi reparation» Hvordan laver du stucco på væggen?

Udsmykning af dit hus, hvilket gør interiøret originalt og unikt, er et snap, især hvis man ved hvordan man laver stucco på væggen selv.

Indholdet af artiklen [skjul show]

Stucco molding - et element, der ikke har den funktionelle belastning, men har en stærk æstetisk effekt, der er i stand til drastisk at ændre udseendet af rummet, især hvis designet er lavet i stil med moderne eller klassisk.

Dekorativ stucco som et integreret element i interiøret

Brug af stucco i interiøret mister ikke sin relevans og popularitet i flere århundreder. I moderne forhold bruges den aktivt til udsmykning af værelser, ikke kun i klassiske stilarter, eller når man skaber interiører af imperiestil, barok, kan det endda være hensigtsmæssigt i minimalistisk højteknologi, men selvfølgelig underlagt brug af andre linjer og former.

På trods af at køber færdige varer til at skabe stucco ikke er noget problem, for at skabe et helt unikt interiør, foretrækker mange ejere individuel fremstilling.

Selvfølgelig er det selvstændigt engageret i produktion af stucco til udsmykning af vægge og lofter, hvis du har tegningskompetencer, da du først skal lave en præcis skitse, især omhyggeligt at tegne alle linjer og elementer.

Men hvis du har ideer, kan du kontakte en specialist, der vil udføre denne del af arbejdet. Og direkte fremstilling, herunder udarbejdelse af formularer, kan du selv gøre.

Ved at bruge forskellige typer elementer og kombinere dem sammen, kan du oprette originale og smukke kompositioner. Strukturen fra dette materiale anvendes også ofte som en finishende accent ved udsmykning af vægge i et rum og omhyggeligt at dividere zoner mellem dem.

Fordelene ved dette materiale skal kaldes sin overkommelige pris, lang levetid og nem installation. Polyuretanlister, der ofte anvendes i udsmykningen af ​​moderne lokaler, har lignende egenskaber. I betragtning af at begge disse materialer er fugtbestandige, kan de anvendes aktivt i rum med høj fugtighed og temperaturændringer.

Udover at stucco udfører en æstetisk funktion, kan dens anvendelse også have en rent utilitaristisk funktion, f.eks. Visuelt skjule nogle uregelmæssigheder, revner og andre overfladefejl.

Produktionsteknologi bas-relief video:

Det ideelle materiale til stucco

Hvis stucco er lavet i hånden, så er det mest egnede materiale til dette gips. Blandt dens fordele bør fremhæves:

 • Materialets naturlige oprindelse
 • hypoallergen;
 • inertitet til forskellige mikroorganismer;
 • fugt modstand;
 • brandsikkerhed.

Af de åbenlyse mangler bør man være opmærksom på en tilstrækkelig stor vægt, som kræver omhyggeligt valg af klæbemiddelsammensætninger til installation samt dets skrøbelighed. Gipsstøbning af gips i indretningen kan bruges til at designe fremspring, søjler, en pejsportal, skabe originale reliefs på vægge eller udtag i loftet osv.

DIY fretwork: materialer og værktøjer til fremstilling

Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at forberede et sted, nemlig en flad overflade, for eksempel et stort bord. Glem ikke beskyttelsen af ​​de omkringliggende genstande - for dette kan du bruge almindelig film, som ikke tillader indledning af gips og andre byggematerialer til møbelbeklædning, gulv mv.

Ideelt set er det naturligvis for at fremstille speciel brug af rummet, men ikke altid sådan en mulighed, så forsigtighedsforanstaltningerne vil være nyttige, da fjernelse af gips senere vil være en ganske udfordring.

I første omgang skal du have et ark papir af passende størrelse og blyant, i fremtiden skal du bruge følgende materialer og værktøjer:

 • gips;
 • sæt af spatler;
 • et målebånd eller en standard lineal;
 • kontor kniv;
 • målebæger eller anden kapacitet
 • Specialværktøj til skulptur (knive, stakke, padle, børster);
 • plasticin eller ler;
 • cement og alabaster (kræves til fremstilling af store genstande);
 • PVA lim;
 • silikone, kan du bruge en særlig pistol til at arbejde med det;
 • siliconeolie og / eller frigivelsesmiddel;
 • gaze;
 • sandpapir til korrektion af den færdige form.

Hvis du planlægger at udføre arbejdet for første gang, anbefales det at starte med små og enkle designprodukter - dette vil hjælpe dig med at føle materialet og lære at arbejde med det.

Skitsefremstilling

Du kan lave en skitse både fra dine egne tegninger og fra modeller fra specialiseret litteratur eller internettet. Det er afgørende at først lave et "link til territoriet", det vil sige først at "placere" fremtidige elementer på væggene eller loftet. Dette vil kræve et målebånd, samt oplysninger om den lagrede kommunikation.

Hvis du ikke tager højde for dette kriterium, kan du senere stå over for alvorlige problemer. For eksempel kan delen være uforholdsmæssig eller der er behov for adgang til ledninger mv. Det skal tages i betragtning, at form og design harmonisk passer ind i rummets overordnede stil.

Den færdige skitse kan til sidst tegnes i fuld størrelse på et ark papir af den passende størrelse, men du kan bruge moderne teknologier - specielle grafiske programmer.

Derefter er formen af ​​det fremtidige produkt lavet af plasticin eller ler i fuld størrelse. På den udformes efterfølgende den form, i hvilken støbegods af gips skal støbes.

Form oprettelse

Plasticin eller gipsform er belagt med separerende fedt, og derefter påføres silicone på en pensel, fortyndet med fedt. Ved udførelsen af ​​denne fase af arbejdet skal der lægges særlig vægt på at forhindre dannelsen af ​​bobler, der senere kan påvirke udseendet af produktet.

Efter påføring af det første lag af silikone skal det styrkes med gasbind, og efter tørring (efter 2-3 timer) er det nødvendigt at gentage proceduren. Som følge heraf skal den færdige form have en tykkelse på 3-4 mm, og det er 2-3 lag silikone og gasbind, men for store former skal disse parametre øges til 4-5 mm. Efter den endelige tørring adskilles den færdige form fra plastisk (ler) skitse og placeres i en trækasse eller på en ramme. Hvis en stor form udhældes, skal den desuden fastgøres på understøtningen ved hjælp af cement eller alabaster, som vil medvirke til at modstå den store vægt af det fremtidige produkt.

Gør gips løsning til stucco

Før du går videre til det mest afgørende stadium, skal du sørge for, at alle materialer og værktøjer er til stede, da gipset sætter sig meget hurtigt. For at forberede opløsningen skal du bruge 10 dele tør gips og 7 dele vand, som hældes gradvist, men hurtigt og grundigt blandes med en boremaskine med en blander.

Endvidere vil det være nødvendigt at tilsætte PVA-limen, der tidligere er fortyndet i vand til blandingen (ca. 1 del), hvilket vil give det plasticitet og vil spare det færdige produkt mod revner efter tørring. Som et resultat er blandingen klar til at hælde i formen, skulle have konsistensen af ​​tyk creme.

Efter at gipsmørten er hældt i formen, er dens overflade nivelleret med en spatel. Dette vil desuden sikre en mere tæt pasform til væggen eller loftet. Det er især vigtigt at være opmærksom på dette punkt, hvis stucco er monteret i loftet, da det i dette tilfælde er nødvendigt at opnå den mest pålidelige forbindelse.

Det endelige slag i fremstillingen af ​​stucco er justeringen af ​​overfladen ved brug af fint smaragdpapir. Med sin hjælp er det nemt at slippe af med den karakteristiske ruhed, du kan fjerne små defekter i billedet osv.

Da gipsprodukter har en tilstrækkelig betydelig vægt, anbefales det at behandle bagsiden med en primer for bedre vedhæftning med overfladen, og malingsgitteret er fastgjort på store elementer, hvorefter det også behandles med primersammensætninger.

Gør gips stucco i lejligheden, video:

Funktioner af installationen af ​​gipsstøbning

Hvis der anvendes polyuretanlister eller skumprodukter til reparation, anvendes der specielle klæbemidler til at reparere dem.

Overfladen skal først fremstilles i overensstemmelse hermed: Om nødvendigt nivelleres og styrkes med mørtel og også nødvendigvis behandles med primersammensætninger.

Fortsæt til installationen af ​​stucco lavet med egne hænder, bør være tidligst tre dage efter hældning i formen. Fastgørelsespunkterne på væggen, loftet eller andre strukturer, der tidligere er markeret med en markør eller blyant, er fugtet og belagt med hvid lim. Bagsiden af ​​stuccoelementerne behandles også på denne måde, hvorefter de fastgøres til overfladen.

Men denne metode er kun egnet til fastgørelse af små elementer - på massive dele er hullene forberedt til montering med selvskærende skruer eller træskruer. Boreprocessen skal udføres så forsigtigt som muligt, og derefter skal hætten fyldes med gips.

Endelig berøring er anvendelsen af ​​jord og lakering i overensstemmelse med den valgte stil i rummet og indretningens farveskema.

Hvordan laver du stucco med dine egne hænder?

Mange er interesserede i at lave stucco med egne hænder, fordi i det klassiske, antikke eller barokke interiør - en af ​​de mest almindelige dekorative detaljer er prægede ornamenter på væggene.

Selvfølgelig kan du købe et færdigt produkt, men det koster meget, og ikke alle har råd til det, så stukkegods med egne hænder vil være en værdig erstatning for professionelle billedhuggers arbejde.

Sådanne dekorative elementer bruges både i det indre og uden for huset. Vedhæft dem til væggen, loftet og endda møbler.

Dekorativt stucco på facaden eller i det indre af huset vil ændre det uden anerkendelse og gøre bygningen til et kunstværk.

Hvis du planlægger at dekorere med stucco facade af bygningen, kan du oprette det lige i færd med plastering.

Det vil være meget pålideligt, men ikke elegant nok.

Hvis du vil have mere raffinerede dekorative elementer på loftet eller væggene, så skal du i dette tilfælde bruge facadestik fremstillet af andre materialer - gips, polyurethan, glasfiberbeton, skumplast.

Uafhængig produktion af stucco gips

En gipsprodukt kan købes færdigfremstillet, eller du kan selv lave det.

Vi tilbyder dig en detaljeret mesterklasse, der viser fremstillingen af ​​gips lister.

Efter at have studeret vores mesterklasse lærer du, hvordan du laver stucco med egen hånd og bruger den i dit hjem.

Først skal du forberede alle nødvendige værktøjer og materialer.

For selvstændigt at gentage masterklassen skal du have følgende materialer:

 • Ideelt ens bord, uden forspændinger og deformationer af en overflade;
 • Et sæt spatler og værktøjer, børste, kniv;
 • Olieklud for at beskytte bordet mod snavs og støv;
 • Modellervoks. Ideelt - bygning;
 • Målebæger, målebånd, linjal;
 • Konstruktion gips, PVA, til store elementer - cement;
 • Silikoneolie og silikone samt frigivelsesmiddel.

Hvis du skulpturerer noget for første gang i hjemmet, anbefaler vi dig at øve dig først på små detaljer, som blomster eller stikkontakter.

I begyndelsen af ​​arbejdet skal du oprette en skitse af dit fremtidige produkt, som du kan gøre dig selv eller finde allerede klar i litteraturen eller på internettet.

Vær særlig opmærksom på størrelsen af ​​den del, så den passer problemfrit ind i bygningen eller udvendig.

Udskriv en skitse og danner direkte en papirmodel af plastik af den ønskede form, men lidt større. Du kan også købe en færdig vare i butikken og bruge den som en formular.

Nu kan du begynde at oprette en formular til din indretning. I hjemmet er det muligt at lave silikoneforme og placere dem på loftet. De vil koste mere end gips, men det er lettere og mere praktisk at arbejde med dem.

Før det skal placeres i form af en model, skal det behandles med smøremiddel.

For at gøre dette skal du blande silikone med silikoneolie og omhyggeligt anvende blandingen på din model og efterlader ingen huller eller luftbobler.

Styr det første lag med gasbind, som forsigtigt presses ind i silikone laget. Efter tørring foregår det sidste lag hver anden til tre timer en anden.

Som følge heraf skal du have et lag på mindst 3 mm. Hvis du har brug for at lave store ting, kan du hælde ud af gipsformen.

Til denne form er der lavet et forskalling, på hvilket modellen er limet med silikone, og derefter hældes gips derinde. Du kan også forenkle din opgave og bruge den købte silikoneformular.

Derefter tager 10 dele gips 7 dele vand, hvor du kan tilføje en lille PVA lim til plasticitet og blande til konsistensen af ​​cremefløde.

Blandingen hældes straks i en form, der smøres med væske til separation.

Gipsstøbning. Installationsfunktioner

I udsmykningen af ​​facaden og interiøret i huset gips stucco - det mest almindelige materiale, som i årenes løb ikke mister sin popularitet.

Dette er ikke overraskende, fordi gips har mange fordele - det er naturligt, miljøvenligt, modstandsdygtigt over for svamp, ikke-brandfarligt.

Det kan ikke kun bruges på facade af bygningen, men også indeni - i børns værelser og soveværelser, selv i loftet. Han har også ulemper - gipsprodukter har stor vægt og øget sprødhed.

Derfor er dens installation kun mulig på de huse, der har øget styrke og er bygget på et godt fundament.

Montering i indretningen skal udføres meget omhyggeligt, da gipsstykker kan brydes i processen.

Først lav en markering på vedhæftningsstedet, rengør overfladen, vask fastgørelsespunkterne med vand og tør godt.

På bagsiden af ​​delen skal du lave hak og belægge dem med en primer for at sikre god vedhæftning til overfladen.

Efter at dele har tørret, skal der laves en blanding af gipsblanding og trælim.

Damp fastgørelsesstedet på facaden og detaljer med vand, påfør klæbemiddelblanding på disse steder, og tryk let på, fastgør elementet til facaden.

Fjern overskydende lim med en spatel. Næste er installationen af ​​andre dele.

Polyuretan stuck

Polyurethan fretwork er en af ​​de letteste. Det kan bruges i det indre af huset, til udsmykning af møbler og på facaden af ​​bygningen.

Dette er ikke det billigste materiale, men som følge heraf vil efterbehandling af sådant materiale være billigere end nogen anden. Indretningen på væggene eller facaden kan limes på egen hånd.

Du skal kun købe en speciel lim og forberede overfladen, så den er tør og glat.

Det er ligegyldigt, hvor stærkt og modstandsdygtigt dine vægge er, da polyuretanlister ikke bærer nogen belastning på dem.

Installation af stucco kan udføres af to personer, og denne proces vil tage meget lidt tid.

Moderne lister lavet af polyurethan har et stort udvalg, så du kan nemt vælge selv den passende løsning.

Polyuretanstik kan dækkes med indvendig maling eller facade afhængigt af placeringen.

Begynd installationen med overfladebehandling. På væg eller loft tegner du linjer, hvor du vil montere de dekorative elementer. Markér fastgørelsespunkter med negle og indsæt dowels der.

På bagsiden af ​​stucco polyurethan proces slibemiddel. I hver del skal du lave huller, der svarer til placeringen af ​​dowels.

Indersiden af ​​delene skal være belagt med en primer og efterlades til tørre i fri luft i en dag.

Påfør nu lim på stucken, fastgør neglene til overfladen og kør ind i de forberedte huller.

Uregelmæssigheder skal være skjult med et kit eller silikoneforseglingsmiddel. Montering af stucco færdig, du kan nu male den i den valgte farve.

Stucco molding skum

Et sådant produkt er langt den mest overkommelige måde at dekorere dit hjem på. I de senere år er dette materiale ofte brugt i interiøret.

Elementer fra polystyren vejer meget lidt, så de kan fastgøres til væggen i næsten enhver bygning.

Dette materiale er på trods af dets kunstige oprindelse miljøvenligt, udsender ikke skadelige stoffer, brandhæmmende, vandafvisende. Fastgør det til næsten enhver overflade.

Man bør huske på, at for at forlænge levetiden, bør støbning af skum dækkes med et beskyttende lag på toppen. Desuden har skumstøbning normalt simple former uden komplekse mønstre.

Installation af stukkestøbning vil kræve: dowels, speciel lim til skumplast, primer, byggepinde, skum til forseglingssømme, malinger af ønskede farver.

Til at begynde med skal overfladen rengøres fra støv og snavs og primet.

Læg nu mærkning på overfladen, opløs den tørre klæbemiddelblanding, påfør elementerne, fastgør den på plads og tryk lidt ned.

Spaltene skal behandles med skum, fjern resterende lim og skum med en spatel. Når installationen er færdig - dække med primer og maling.

Stucco støbning af glasfiberbeton og polymerbeton

Stucco støbning af beton har en meget stor vægt, men teknologier står ikke stille og nu er der produkter fra lys, men samtidig meget holdbare materialer.

Disse materialer består af en tør cementblanding og andre komponenter, der giver produktet styrke og gør det nemt.

Materialet modstår let temperatur ekstremer, vibrationer og andre aggressive effekter.

Under fremstillingen af ​​stucco i sammensætningen af ​​de tilsatte farvestoffer, således at den vil have den ønskede farve.

Stucco indretning: gør det selv installation

Ofte i bygninger, der er af kulturel og historisk værdi, kan du finde lofter indrettet med antik stuc. Befæstelsen af ​​udførelse kombineret med den korrekte konstruktion af kompositionen og den kompetente brug af lys og rum gør det muligt at gøre interiøret mere subtilt og aristokratisk.

Fretwork er meget udbredt i moderne design. Selvfølgelig har reliefformer, kompositionsteknikker og selve materialet gennemgået væsentlige ændringer, men stuccoindretningen betragtes stadig som en integreret del af det klassiske interiør. Som regel er loftet dekoreret i stucco ornamenter eller individuelle reliefelementer i moderne hjem.

Indledningsvis blev den støbte indretning lavet med hånd fra et forholdsvis dyrt materiale efterfulgt af behandling af formen med en kniv. Derfor har prægede smykker kun råd til repræsentanter for de øvre klasser. I dag er fremstillingen af ​​stucco i høj grad forenklet. Relief mønstre fremstilles industrielt på specialudstyr. Du skal bare vælge det ornament du kan lide og rette det på væggen.

Bemærk: Polyuretanstik er den mest populære. Polyurethan er et unikt syntetisk polymermateriale. Det er modstandsdygtig over for temperaturudsving og smelter kun ved t + 300 ° С, derfor kan det være tæt på armaturerne.

Fra vores instruktioner lærer du, hvordan du korrekt installerer taggen af ​​polyuretanstik.

Nødvendige værktøjer og materialer

 • Stuslo (tømrerbakke til skærebræt i en vinkel)
 • Hacksave eller sav
 • Målebånd (ca. 3 m)
 • Klæbemiddel til sammenføjning af produkterne (forbrug: ca. 80 ml pr. 40 m)
 • Klæbende "montering" til sammenføjning af produkter til vægge og loft (forbrug: ca. 290 ml pr 8 m)
 • Lim spatel
 • Fin sandpapir for at fjerne overskydende lim efter hærdning
 • Perforator og skruer (når monteret på en betonvæg) til forbedret fixering af produkter.

Anbefalinger til installation af stucco polyurethan

Det er nødvendigt at opretholde støbeformen i det installerede rum i mindst en dag for at tilpasse produkterne. Vægge, loft og stucco selv skal være tørre og rene.

Før vægmontering skal væggene være nivelleret. Det anbefales også at male væggene og lofterne, lim tapetet efter installationen af ​​stucco.

Mængden af ​​materiale skal måles under hensyntagen til tabet ved skæring af hjørner og gentagelse af mønsteret.

Docking Anbefalinger

1. Påfør en speciel lim for at forbinde produkter til en af ​​overfladerne med et overskud, og fylde hele fugets plan
2. Dock med de allerede monterede tagskærer (støbning), klem ud over lim, og træk produkterne til hinanden så meget som muligt.
3. Ideelt kan du fiksere leddene med hæfteklammer (ved hjælp af en møbelstifter), som efter fuldstændig tørring efter 24 timer skal fjernes
4. Fjern overskydende lim ved at skære dem med en kniv og sand overfladen med en finkornet hud.

Trin-for-trin instruktion til installation af polyurethan lister.

1. Lav mærker på tagskægget og loftet for at forbinde hjørnerne.

2. Skær corniceen ved hjælp af en stålblok og en lille tandsåbning i overensstemmelse med de opnåede karakterer.

3. Påfør monteringslim langs kanterne på bagsiden af ​​tagskægget samt på overfladen, der skal limes.

4. Kør negle med en luftpistol for at sikre fast gardinestangen til overfladen.

5. Fyld de resterende slots med en speciel lim.

6. Sæt ned eventuelle ujævnheder med sandpapir.

7. Husk at tørre overskydende lim ud med en fugtig svamp.

8. Og nu kan du dekorere og male. Brug fantasi.

Loft indretning er klar!

Vi takker firmaet "VENTS North-West" for at tilbyde en mesterklasse.