Træ lysekroner

Lysekroner af træ kan ofte ses i det indre af landhuse. Hvad er årsagen til sådan lysets popularitet? Selvfølgelig er det først og fremmest vigtigt at bemærke det naturlige træs økologiske sikkerhed. Dette nyttige materiale af høj kvalitet er ideel til at lave en trækroner med egne hænder.

Træ lysekroner af træ fylder rummet med et behageligt og blødt lys, så ejeren af ​​en lejlighed eller et hus kan slappe helt af efter en travl dag.

Træ lysekroner har fremragende tekniske og operationelle egenskaber. Professionelle interiør stylister fejrer deres unikke holdbarhed, samt muligheden for at lave sådanne belysningsarmaturer med egne hænder.

Det er ikke nødvendigt at bruge penge på køb af en færdig belysningsarmatur, fordi det kan gøres med egne hænder og gøre dine kreative ideer og originale ideer til virkelighed.

Desuden er en lysekrone med egne hænder en garanti for unikhed og individualitet.

Årsagerne til at vælge træ til fremstilling af lampen

I vores århundrede af videnskabelige og teknologiske fremskridt og innovative teknologier er polymere materialer blevet udbredt og skubber naturligt træ i baggrunden. På trods af den mangfoldighed af efterbehandling og dekorative materialer, der tilbydes af producenter af belysningsudstyr på det moderne marked, stopper indretningsarkitekterne ikke at bruge naturligt træ i deres arbejde.

Den originale trækroner med egne hænder, trinvise instruktioner samt billeder findes i videoen:

Naturligt træ har visse fordele. For eksempel bevarer dette naturlige materiale i bearbejdningsprocessen sine oprindelige egenskaber.

Også blandt fordelene ved naturligt træ vælges den lette behandling. Hvis det ønskes, kan du lave en halv antikke træ lysekrone, en moderne version, med nogen grad af kompleksitet.

Når du vælger et træ til at dekorere det indre af en bolig, kan du gøre det hyggeligt og harmonisk.

Træ loftslysekroner hjælper med at bringe accent ind i lokalet og understreger hovedideen valgt til dekoration.

For eksempel kan "antikke" lysekroner være lavet af eg eller lærk, og moderne belysningsarmaturer kan laves af fyrretræ.

Blandt fordelene ved at vælge træ til at skabe takkroner peger professionelle stylister på den perfekte kombination af dette dekorative materiale med andre indretningsmuligheder: glas, plastik, metal, klud.

Ulempene ved træloftlys

Det ser ud til, at med et så stort antal positive egenskaber bør træet være den ideelle mulighed for fremstilling af loftbelysning. Men desværre har selv træet nogle væsentlige ulemper, der bør nævnes.

Træ lysekroner er nemme at antænde, da træ ikke er modstandsdygtig overfor høje temperaturer.

Af sikkerhedsmæssige grunde foretrækker fagfolk, der arbejder med dette naturlige materiale, at vælge fluorescerende eller LED-lamper, som ikke kan skabe brandfarlige situationer.

Blandt ulemperne ved træloftkroner, der anvendes i rum med høj luftfugtighed, fremhæver vi ustabiliteten af ​​træet til de negative virkninger af miljøet: fugt, temperaturudsving.

Loftsbelysning af træ er udsat for insekter.

Også blandt ulemperne ved valget af belysningsarmaturer, lavet med hånd fra træ, noterer vi deres høje omkostninger. Som det tørrer, kan i nogle tilfælde også det indvendige udseende af lysekronen ændre sig.

Hvis vi tager højde for alle disse mangler, der er forbundet med træprodukter, kan du lave en original og funktionel belysningsarmatur, der bliver en stolthed hos ejeren af ​​en lejlighed eller et hus.

Materialer til arbejde

For at montere en træloftekroner med egne hænder, skal du bruge værktøjer og materialer:

 • målebånd;
 • skruetrækker og hammer;
 • en blyant
 • elektrisk boremaskine;
 • hammer og tænger;
 • antiseptisk til behandling af træprodukter;
 • base, pære, elektrisk ledning;
 • dekorative elementer

Afhængigt af hvilken bestemt model af belysningsenhed der oprettes, kan denne liste suppleres med andre materialer og værktøjer.

Der er visse regler, der skal følges, når man påbegynder arbejde i forbindelse med oprettelsen af ​​træloftkroner.

Først og fremmest skal du passe på den fuldstændige behandling af materialet med en særlig antiseptisk sammensætning.

Derudover er det nødvendigt at være opmærksom på fastgørelsessystemet af det færdige produkt til loftoverfladen. For eksempel kan du afhente den originale metalkæde for ikke at frygte, at lysekronen falder fra loftet.

I forbindelse med tilslutning af en trælampe er det bedre at bruge tjenester fra en professionel elektriker til at forhindre nødsituationer.

konklusion

Udformningen af ​​et landhus, bylejlighed, er i øjeblikket svært at forestille sig uden brug af et så miljøvenligt materiale som naturligt træ. Den fantastiske tekstur af dette materiale, dets overholdelse af behandlingen samt sikkerheden for indbyggernes sundhed i huset gjorde det populært i fremstillingen af ​​belysningsarmaturer. Et sådant produkt passer i næsten enhver indretningstilstand, hvis du vælger den rigtige type træ, placeres de vigtigste accenter.

Designerlamper fremstillet af træ og krydsfiner - vi belyser ideer fra mesterklassen

Originale trægenstande giver komfort og hygge til indretningen. Hvis du ikke overrasker nogen med massivt træmøbler, udskærer på hylderne, så vil en gulvlampe, lysekrone eller vægsconce lavet af krydsfiner, grene eller snag definitivt tiltrække gæsterne.

Imidlertid er træprodukter dyre, især originale. Vi tilbyder at spare penge og skabe en belysningsarmatur med egne hænder. Derudover er det en fantastisk måde at gennemføre dristige ideer på, mens du bruger meget lidt tid. Til fremstilling af lamper og sconces vil der være brug for standard snedkeredskaber.

Praktisk evaluering

For at forstå, hvor godt lampen er lavet af træ, lad os veje fordele og ulemper ved denne usædvanlige indretningsartikel.

 • Økologisk renhed af træ er en vigtig fordel i forhold til polymerer og andre syntetiske materialer.
 • Ved opvarmning og i sin normale tilstand udsender træet aromatiske stoffer fra harpiksen - etheren, som slapper af og helbreder.
 • Enhver form er lavet af træmaterialer - råmaterialet er nemt at behandle med snedkeringsværktøjer.
 • Usædvanlig mulighed for indretning. Træ lysekroner i hjem og kontorer er sjældne.
 • Den største ulempe ved naturlige råmaterialer er brandbarhed. Farlige situationer kan opstå ved brug af glødepærer og patroner af dårlig kvalitet, forkert at forbinde dem.
 • Træ som parasitter og svampe.
 • Plantefibre absorberer vand og fugt, så produktet med en ændring i fugtighed får et nyt volumen og størrelse.

Ulemperne reduceres ved anvendelse af forskellige imprægneringer og passende forberedelse af strålen. Derfor kan lampen lavet af træ kaldes et nyttigt tilbehør, der vil understrege stilen på rummet og give det en charme.

Materiale forberedelse

Lamper og sconces er lavet af træmaterialer. I kurset er bestyrelser, grene, snags, krydsfiner - valget bestemmes af ideen. Ikke desto mindre, uanset design for lampen, tømmer, er det vigtigt at ordentligt forberede:

 • Træet skal tørres.
 • Billets bør behandles med komplekse imprægneringer med ildfaste og insekticide, antiseptiske komponenter.
 • Vælg værd solidt tømmer uden spor af rådner.

Udover træ fremstilles lygteholdere, snedkeredskaber og lim (fortrinsvis epoxy) til fremstilling af lampeskærme.

Hvilke lamper der skal bruges

Da træ er et meget brandfarligt materiale, skal du være forsigtig, når du vælger en lyskilde. Det er bedre at ikke bruge glødelampen til natlamper og lampeskærme - når det brændes, opvarmes det stærkt både patronen og træet.

LED lamper og bånd er egnede til sådanne hjemmelavede produkter - de udsender hvidt lys og opvarmer ikke overfladen, de er brandsikre. Diodebånd er ideelt kombineret med træ af enhver farve og tekstur.

Master klasse: lamper fra brædder

Ideer til at lave hjemme lamper overvejes ikke. Vi vil fortælle hvordan man laver en hjemmelavet lysekrone - den kan tages som grundlag for kreativitet.

Til fremstilling af brugsstråler af ethvert tværsnit, for eksempel 100 × 100 mm eller derunder, afhængigt af de ønskede dimensioner af det færdige produkt samt et spejl. Vi anbefaler, at du på forhånd udarbejder en tegning af lysekronen, som afspejler sidens længder og spejldelens område (den skal stikke ud over den indre omkreds for at hvile på bjælkerne).

 1. Vi laver emnet fra 4 stænger af samme længde.
 2. Dernæst danner vi en "lås" - skærer en rektangulær kop halv tykkelsen. Dette vil hjælpe chaskorez eller puslespil.
 3. Vi samler strukturen og lim delene sammen.
 4. Derefter udfører vi maleri.
 5. Fra topkanten strækker vi ledningerne med en chuck og fixer den indvendigt med beslag eller små negle.
 6. Ovenfor løser vi et spejl. Det vil spille rollen som en reflektor af lys. Vi gør fastsættelse på hjørner.
 7. Det er fortsat at vedhæfte suspensionen, for eksempel en kæde.

Videoen viser produktionsversionen af ​​et lignende objekt af belysning, driftsprincippet er det samme:

Flere ideer til armaturer fra bestyrelserne:

Lampe indbygget i falske lys. For at lave dem, forbinder vi 3 boards i U-form, i den resulterende niche skjuler vi ledninger og patroner.

Hjulet vil skabe effekten af ​​en gammel eller jagthytte, en skov bungalow. Elektriker fastgjort til toppen af ​​hjulet mod loftet.

En anden interessant løsning fra bestyrelserne, se videoen

Master klasse: lampeskærme og lamper lavet af krydsfiner

Krydsfiner er et letvægtsmateriale, der nemt kan behandles. Fra det kan du oprette en række forskellige produkter. For eksempel en usædvanlig nattelys lampe til en børnehave eller hall. Det ser ligeså godt ud på et landhuss terrasse og i en bylejlighed.

For en natlampe lavet af krydsfiner i form af et hus, tag en universel ordning, hvor du kan lave et mønster!

Nu fortsæt til fremstilling af:

 1. De skabeloner, der er forberedt til alle 4 sider, overføres til et stykke krydsfiner af enhver tykkelse.
 2. Sendt til at skære under det elektriske stiksav (eller en lasermaskine til den fineste undersøgelse af kronblade og små fragmenter). Du kan bruge manualen, men med et komplekst mønster bliver nødt til at tinker.
 3. Snitkanterne er malet med sandpapir.
 4. På samme måde arbejdes der på taget. Skær det til størrelse, lav et mønster og grind.
 5. Lim sammen emnet. For at holde de tynde ark fast sammen, indenfor huset i hjørnerne installerer vi stænger, på hvilke vi limer væggene.
 6. Vi starter patronen og fixer den på højre side af interiøret. Tråden kan indsættes i tegningen eller gøre et separat hul til det.
 7. Fastgør taget, lav bunden. Vi limer alle detaljerne også på hjørnebjælkerne.
 8. Gør en suspension eller monter en bekvem måde.

Huset er klar. Et hjemmelavet natlys eller lysekrone kan være enkelt med en almindelig ornament eller designer med en kompleks ide, væg eller bord. Vi præsenterer et video værksted om at lave et hus med flere sektioner.

Krydsfiner armatur kan være af nogen art. Det vigtigste ved at arbejde med dette materiale er behovet for at skære huller til lysets passage. Flere billeder af natlamper og lampeskærme:

For at montere en sådan lampeskærm fra krydsfiner, skal du klippe en låselås på hvert emne. Derefter kan forbindelsen af ​​dele udføres uden lim.

En lysekroner diffunderer lyset gennem rummet. Forbindelsen af ​​dele udføres med dekorative skruer.

Master klasse: lamper og lysekroner fra grene

Grener - dette er det mest tilgængelige materiale til kreativitet. De kan indsamles når som helst i parken eller i den offentlige have og begynder straks at skabe. Forskellen i grene fra andre træpræparater - de behøver ikke at blive tørret. Så længe de har fugt, kan du bøje dem og skabe forskellige former. Over tid vil de tørre ud og ikke længere håndtere.

Før du høster kvisterne, skal du beslutte dig for design af lampeskærm eller lysekrone. Vil det væve eller binde tykke pinde med et reb, vil træ kombineres med andre produkter - smedning, metalrammer, etc. Vi præsenterer nogle interessante ideer:

En mesterklasse hjælper med at gøre et sådant interiør tilbehør:

Generelle anvisninger for at skabe et loft på filialerne:

 1. Forbered grenene af den ønskede størrelse. Det bør fjerne fokuserne på ødelæggelse, parasitter, behandle dem med antiseptiske midler.
 2. Efter at have besluttet design, begynder vi at samle formularen. Vævning har ikke en streng algoritme, det er vigtigt den nemmeste måde at blande kvistene indbyrdes. Fastgørelseselementer bæret tømrerlim.
 3. Vi introducerer en patron eller LED tape, fastgør på ledningen.
 4. Hvis det er nødvendigt, maler du produktet.

Det er nemt at lave en lampeskærm fra grene, der kræves ingen specielle færdigheder til dette såvel som værktøjer.

Master klasse: lampe fra en log

Som en blank til en lysekrone kan en almindelig log og endda en snag handle. Det vigtigste, at materialet blev tørret og neutraliseret fra insekter og mikroflora.

 1. Vi giver den tomme størrelse den nødvendige størrelse.
 2. På de steder, hvor patroner introduceres, laver vi huller med samme diameter som den skjulte del af den elektriske enhed.
 3. Vedhæft suspensioner.
 4. Vi indsætter elektrikeren.

Master klasse kan ses i videoen:

En snag eller pind med usædvanlig form kan omdannes til et mesterværk ved at tilføje en simpel lampeskærm til den:

Lysekroneflasker

Ikke-standard look kombinerede lamper, for eksempel en træbase og glasflasker som loft.

Glas spredter lys og skaber nuancer af forskellige farver. At lave et sådant loft er simpelt:

 1. I træskærmen danner åbningerne til flasker. Nakken skal passe tæt, så diameteren vælges så præcist som muligt.
 2. Til toppen af ​​brædderne fastgøres suspensionen. Kæderne, som konstruktionen kan hænge fra loftet, ser originale ud.
 3. Forbereder flasker. For at give lys skal bunden fjernes. Dette kan gøres ved at opvarme glasset med kogende vand og derefter hurtigt overføre flasken under en strøm af koldt vand.
 4. Flasker indsættes i hullerne i brættet, gennem nakke stræk elektriker.

Videoen viser processen med at skabe en interessant bordlampe.

Træ lysekroner

En dag vil du blive transporteret ind i atmosfæren af ​​harmoni og fred. Intet dekorerer interiører som brugen af ​​naturligt træ. En sådan tendens vil altid være moderigtigt, det mest foretrukne materiale af designere til dekorative og efterbehandling værker. På jakt efter den rigtige belysning til dit hjem, er du velkommen til at vælge en lysekrone fra træ. At hænge op sådan en "antik ting" vil vise sig både i et land herregård og i et museum, restaurant, lejlighed.

Særlige egenskaber

En fan af uanset stil du er, vil træ lysekroner harmonisk passe ind i atmosfæren af ​​soveværelser, stuer, haller. Japansk, kinesisk, vintage eller øko stil er mest velegnede til realiseringen af ​​dine design ideer. På trods af dens massivhed, skaber lysekroner af træ en følelse af ro i ethvert rum.

Trælamper repræsenterer et noget groft, klodset værk af mesteren. Det er lykkedes at kombinere modeller af karets form, hjul med lamperne efterligner lys. Markedet tilbyder et stort antal LED-lamper og glødelamper til dem. Stylized som et land eller antiku cafe, bad, hotel reception, samt hjem interiør, øjeblikkeligt omdannet med sådan et tilbehør.

Du kan vælge smukke hængende loftsstrukturer. Absolut skal have - stort slot, store og miniature modeller. De kan udelukkende fremstilles af træ, har kun få metalelementer og omvendt.

De indlysende fordele ved lysekroner er:

 • miljøvenlighed, giftfri naturmateriale;
 • en bred vifte af træ samlinger af forskellige arter;
 • nem behandling og installation
 • øjeblikkelig transformation af interiører selv i moderne stilarter (kitsch, loft, urban chic osv.);
 • kombination med mange materialer (metal, glas, tekstiler).

Træ lysekroner

Produktkode: 169-922

Produktkode: 157-359

Produktkode: 157-358

Produktkode: 156-880

Produktkode: 156-879

Produktkode: 154-756

Produktkode: 154-015

Produktkode: 152-718

Produktkode: 152-592

Produktkode: 152-591

Produktkode: 152-578

Produktkode: 152-574

Produktkode: 152-573

Produktkode: 152-572

Produktkode: 151-381

Produktkode: 151-380

Produktkode: 151-385

Produktkode: 151-384

Produktkode: 151-397

Produktkode: 151-396

Produktkode: 151-389

Produktkode: 151-388

Produktkode: 151-395

Produktkode: 151-394

I onlinebutikken Seven Candles kan du købe en lysekrone til en lav pris med levering i Moskva, Moskva og hele Rusland. Salget udføres både online og offline til den mest attraktive pris. Alle varer er dækket af en garanti fra producenten, med mulighed for at udskifte og returnere træ lysekroner.

Copyright 2018 © Online shop belysning "Seven Candles"

Online hjem guiden

Håndlavede trælamper passer perfekt til indretningen, hvilket gør atmosfæren i hjemmet mere varmt og hyggeligt. Originale lamper fremstillet af træ er ganske populære i de seneste tider og bliver et sædvanligt element ikke kun af boligindretninger - de findes ofte i caféer, restauranter, museer og andre offentlige steder.

En sådan ting kan perfekt passe ind i interiøret og forædle det, hvis du henter materialer, der passer bedst til indstillingen.

Resume af artiklen:

Materialegenskaber

Naturligt træ, ud over dets æstetiske egenskaber, har en række væsentlige fordele. Produkter fremstillet af det er nemme at bruge og miljøvenlige. Ved opvarmning udsender træ ikke giftige stoffer og omvendt - har en gavnlig effekt på mennesker med kroniske respiratoriske sygdomme, der har helbredende egenskaber. Især karakteristisk for en sådan handling for nåletræer.

Træ er et materiale, der er tilstrækkeligt fleksibelt, således at en mester i stand til at finde præcis de former, han opfattede. Derfor kommer ethvert kreativt designidé til liv. Luksuriøse billeder af eksklusive trælamper er let overbevisende.

Materialet er ret alsidigt, som det kan bruges bredt i næsten enhver form for interiør. Interessante konfigurationer og en række forskellige former giver dig mulighed for organisk at tilpasse ting i enhver stil.

Lamper af træ i interiøret ser godt ud og ædle og eksisterer også sammen med genstande fra forskellige materialer: plastik, glas, metal.

Sammen med de nævnte fordele har træet også ulemper. Det er meget brandfarligt, hvorfor produkter ikke bør placeres i lokaler, hvor der er pejse, gaskomfurer og andre kilder til mulig antændelse.

Materialet er meget følsomt for ændringer i temperatur og høj luftfugtighed, så placering af lamper fra træ i badeværelset eller køkkenet er yderst uønsket. Derudover tiltrækker træ små skadedyr - termitter og andre insekter. Produkter skal fortrinsvis være dækket af specielle beskyttelsesforbindelser, der forhindrer deres udseende og beskytter materialet mod deformation.

Følg en række enkle forholdsregler ved brug af apparatet:

 • Placer lyskilden i en tilstrækkelig stor afstand fra en åben ild (pejs, komfur);
 • Husk at det optimale sted at lokalisere enheden betragtes som værelser med et normalt fugtighedsniveau og stuetemperatur;
 • træ lamper tillader ikke installation af almindelige glødelamper i dem: deres opvarmningstemperatur er for høj, det er ikke sikkert; Brug LED, halogen, lysstofrør.

Anvendelse i forskellige interiører

Trælampens alsidighed giver dem mulighed for at finde anvendelse i udformningen af ​​et bredt udvalg af værelser, uanset stil. De er mest hensigtsmæssige i rammerne af et landsted, indrettet i stil med land, Provence, orientalske stilarter. Kombinationen af ​​naturlig enkelhed med sofistikation er den mest værdifulde kvalitet af træ.

Originale lamper "antikke" lavet af træ er meget efterspurgt i retro stilarter. Ofte er de lavet i form af hjul fra en vogn, omkring omkredsen er der lamper i form af stearinlys. Et sådant design bruges normalt i restauranter, barer, hoteller.

Loftmodeller ser godt ud i store værelser og stuer, hvilket bringer luksus og elegance til interiøret. Spotbelysning er relevant for små rum, især hvis de har lave lofter.

Til landstil passer armaturer af enkle former, uden alle overflødigheder. De kan se lidt ru, men de vil skabe en følelse af enhed med naturen og vil organisk passe ind i rummet uden at være i konflikt med andre objekter.

Orientalsk stil kræver brug af massivt træ, glæder sig over klare former og linjer, tilføjelsen af ​​orientalske motiver.

Til klassiske retro klassiske muligheder eller flere originale modeller, stiliseret antik.

Klassikeren giver mulighed for at bruge farvet glas, lampeskyggen kan laves af det; træstrukturer har glatte, strømlinede former.

High-tech giver dig mulighed for at lave originale designs, der kombinerer træ med metal, frostet glas og andre materialer.

Sådan laver du en lampe af træ med egne hænder

Selvfølgelig bestiller du produktet i specielle værksteder, får du et perfekt fremstillet poleret produkt. Men hvis du har erfaring med træ, kan du forsøge at lave en eksklusiv ting fra det materiale, der er tilgængeligt for dig.

Trælamper med egne hænder er lavet af:

 • grene;
 • boards;
 • bark;
 • SPIL;
 • logfiler;
 • finer.

Hvis du har en ide, som du ikke kan vente med at implementere, er du velkommen til at starte. Til at begynde med skal træet være forberedt, behandlet med beskyttelsesopløsninger og imprægneringer, vent til fuldstændig tørring.

Denne fase er obligatorisk: råproduktet vil ikke tjene dig i lang tid. Derefter samles strukturen og forsegles. Vi foreslår at du forsøger flere originale indstillinger.

Lygternes lampe

Denne kreative idé kræver ikke meget arbejde og omkostninger til at implementere - brug snags fundet i skoven under dine fødder. De er eksklusive i sig selv: Hver bøjning af en gren er unik. Alt du skal gøre er at finde en passende prøve, rengør den af ​​bark og overskydende træ, og tør derefter grundigt. Til tørring er et ventileret sted velegnet væk fra direkte sollys.

Efter fuldstændig tørring er det nødvendigt at sande snagbrønden med sandpapir. Bestem den side, der vil blive fastgjort til loftet. Blad gør det til riller, hvor du lægger ledningerne. Ved afslutningen af ​​arbejdet med ledningerne skal hullerne anbringes grundigt og derefter behandles med en plet til kitt i træets farve.

Patronerne er fastgjort til enden af ​​snaggen, du kan tænke på forskellige måder at fastgøre dem på. Ved afslutningen af ​​processen træ lak. Det er nødvendigt at lægge flere lag tørring hver. Vælg akryl eller vandtæt lak.

På samme måde kan du også designe en bordlampe eller en væglampe - en snag vil tjene som et glimrende grundlag. Denne ide er let at implementere, selvom du ikke har tømrerfærdigheder.

Branchekroner

Omhyggeligt udvalgte mellemstore grene samler sig på en sådan måde, at nogle af dem er placeret vinkelret på loftet. Dernæst skal du fikse på enderne af loftets grene, og ledningerne blæser forsigtigt omkring dem. I stedet for grene kan du bruge det rigtige rhizoom, hvis du er heldig at finde den i skoven.

Find og oversæt dine egne ideer - træet giver mange muligheder for at eksperimentere ved hjælp af fantasi. Du vil blive belønnet for kreative impulser, der modtager forfatterens produkt, som vil dekorere interiøret.

Trælamper i indretning (50 billeder)

Forbløffende kombinerer stil og nærhed til naturen er træ lysekroner tidløse.


Træ loft-lysekrone med masser af pærer

Lamper af naturligt træ ledsaget af hængende dekorative elementer af keramik, metal og farvet glas var altid i mode, ingen skrev dem som design junk. Simpelthen har de altid tilhørt dyre møbler, og de adskiller sig altid med eksklusive interiører, som ikke alle har råd til.


Designer lamper af træ

Om uforenelighed

Forestil dig en ottehåret egetræet lysekrone med smedejernskandelabra, der hænger på en lang kæde i et trangt stue af et panelhus, og alt vil falde på plads.

Hvis du stadig vil dekorere dit interiør med en sådan lysekrone lavet af træ, så lad det være mindre, men kortheden og stilen forbliver.


Træ lysekrone i form af horn

Træ lysekrone i interiøret

Elite lyskilde

Trælamper fra den værdifulde serie producerer ikke i store serier, de er unikke og oftest håndlavede produkter.

Deres høje pris afspejler det unikke udseende. De er blandt de elite kilder til lys, hængende loft træ lysekroner udføres ofte i en enkelt kopi, ofte de suppleres med smedede metalelementer.


Bordlampe i form af en pyramide med lampeskærm

Bag en traditionel træ- og metalindretning af lysekroner er moderne LED-lyskilder gemt. De utrolige muligheder for LED-teknologi og elektronisk styring af belysningssystemet er endda svært at forestille sig, indtil du ser dem med dine egne øjne.

Tabletop lille lampe lavet af træ

Forfatterens design

En sådan forfatters designværker betragtes som kunstværker. De er skabt af kunstnere til individuelle ordrer under et bestemt interiør under hensyntagen til den unikke farve og størrelse af det fremtidige produkt. Håndværkere, der udvikler design af inventar, kan arbejde med træ, lave smedede metaldele, lave glas til lysekroner, glasmosaik, skulptur og brænde keramiske dekorationer.


Usædvanlig træ bordlampe

Som regel designer og fremstiller de ikke kun suspenderede trælysekroner, men også hele komplekset af eksklusive belysningsenheder til et bestemt interiør: trælamper til montering på vægge, bord, gulvlamper, spotbelysning samt udendørs væglamper til lyseffekter i landskabsdesign på kundens websted. De udvikler forskellige typer dekorative lofts- og væglamper til køkken og soveværelse, børnehaver og stue, gang og veranda i haven, men alle lamperne har typografier i en enkelt designstil.


Stilfuld lyst træ lysekrone

Almindeligt miljø

Utroligt højt til loftet med træbjælker, et rummeligt værelse, store gulvvaser, væggobelænger, tunge udskårne møbler, store spiseborde, fladrottestole ved pejsen - dette er det miljø, hvor naturlige lysekroner ser ud som naturlige og organiske som muligt.


Bordtrælampe med stofskygge

Her vil der i deres sted være vintage trævægslamper med bronzeindsatser og endda vægmonterede LED-spotlights af træ, der styrer smalle stråler til det originale glasmosaik med skåret glas.


Tabel trælampe i form af en mand

I harmoni med indretningens stil

Selvfølgelig er trælysekroner ikke så arrogante, at de kun oplyser ildstederne og de primære stuer i aristokraternes slotte og de rige ejendom. Efter alt kom de engang derfra fra almindelige bønder og håndværkere.


Bordlampe fra skåret træ

Der er flere stilarter af indretning, hvor trælamper passer let og naturligt. Her er de mest populære:

 • Land (Anglo-American landsby)
 • Provence (fransk rustikke)
 • Orientalske stilarter (Kina, Japan, Korea)
 • Chalet (enkelhed af alpine hus)
 • Rustik (bevidst, håndlavet grovhed af møbler)
 • Moderne (chic stil i slutningen af ​​det sidste århundrede med en antik touch)


Bordlampe lavet af træ og metal

Alle disse stilarter, født på forskellige kontinenter og i et specifikt kulturmiljø, er forskellige på deres egen måde. Men de er forenet af deres enkelhed af former, overvejende træelementer, stoffer, keramik og sten i det indvendige indretning, der skaber en ægte og naturlig økologi.


Sort træbordslampe

I sådanne interiører ser store suspenderede træloftkroner naturligt ud og fremhæver dem positivt. Væggen vil blive dekoreret med sconces fra et gennemsigtigt skive af harpiksholdige cedar, sengeborde skal lette smedede gulvlamper med udskårne indlæg, originale bordlamper fra en usædvanlig snag passer perfekt på skrivebordet, og elegante lampeskærme vil give et blødt lys i soveværelset.


Træ gulvlampe

Brun og beige, hvide og pastelfarver kombineres let med trælamper, smedejernsarmaturer, højdepunkter i farvede glasskærme og lampeskærme.


Tabel mørk lampe lavet af træ

Vildfarende enkelhed i Provence og Land

Provence, som landmusik, forklarer enkelhed og varm rustik komfort. Det fylder huset med lugten af ​​skov og en afslappende atmosfære.

Men Provence er ikke så simpelt. Dette er stilen med meningsfulde detaljer. Som en lysende lysekrone benyttes der ofte et godt færdigt massivt træ, der afslører den vidunderlige tekstur af træ. Lamphorn er også lavet af træ, de kan dækkes med vævede lampeskærme for at matche indretningen.


Usædvanlig lampe lavet af træ

Spotlights lavet af poleret birk chaga med miniature LED'er ser godt ud. Deres naturlige charme er, at hver chaga har en unik form, placeret på en trævæg, det ser ud til at være en naturlig vækst, indtil den afslører sin hemmelighed ved et klik på en switch.

Vidunderligt materiale til dekoration af lysekroner - basen af ​​gamle frugttræer. Hvor rødderne passerer ind i bagagerummet, viser træet fantastiske mønstre. Når du opretter unikke produkter, bruges denne del af træet også. Særligt værdifulde og smukke stykker giver et udvalg af valnød, kastanje, kirsebær, karelisk birk, hvidt ask af aske og akacia.


Bordlampe lavet af træ og stof

Chalet: Bjerghytte

Boligen fokuserer ikke på de elegante detaljer i Provence. De grove, ofte ujævne former af træmassivet, der er vedtaget i denne stil, omdanner de mest almindelige ting til hængende lysekroner: gamle tønder og stiger, bikupere, kurve til grøntsager eller bare en bark-ryddet log.

Horn til LED i en rustik og uhøjtidelig chalet stil er lavet af de virkelige horn. De er forsynet med lampeskærme og fastgjort på væggen som en væglampe, med horn monteret i optik og fancy rhizomer, der tjener som punktlys.


Træ lysekrone i form af horn i det indre af badeværelset

Et værelse med en stor pejs, som er uundværlig for et alpine hus, kan tændes med lamper, der giver formen af ​​lommelygter til væggen.

Den rustikke stil kan på mange måder skelnes fra hyttestilen, og alligevel forsømmer det endnu mere retfærdigt de glatte former. Her er lampens træ med vilje behandlet, og det kan vise sig at være fuldstændig ubehandlet.


Enkel træbordslampe

Østlig filosofi om nåde

Den populære stil i interiøret med en orientalsk accent indebærer ikke kun mejslede trækroner, tynde udskårne detaljer af vægmonterede trælamper. Her anvendes vin, rotting, bambus, tyndt metal og endog palme bark, der ligner pels.

Fra denne række naturlige dekorative materialer kan lampeskærme af bordlamper, gulvlamper og takkroner være dygtigt vævet.


Lysekrone lavet af træ i den marine stil

Interiøret med en orientalsk note er meget smuk med elegante lysekroner lavet af buet massivt træ, smedet og støbt metal med malede fajance på malede lofter.

Ikke mindre spændende er lamperne lavet af træ og rattan, vævet ind i et sfærisk loft, skrøbeligt i udseende og holdbart at bruge.


Designer træ lysekrone

Retro skønhed

Sådanne retrolamper kræves af interiørdesign i moderne stil.

Modernismens kunst blev tilbudt det europæiske samfund af unge bøhmiske kunstnere i slutningen af ​​det nittende århundrede. Det var en eksplosion af ideer, en reaktion på det fantastiske fremskridt. Edison havde netop opfundet en pære og lancerede verdens første kraftværk i nærheden af ​​New York. Med fremkomsten af ​​elektrisk belysning og belysningsanordninger krævede modernisering.


Medieval stil rektangulær træ lysekrone

Loftslysekroner, bordlamper og væglamper tog nye futuristiske former.

Denne atmosfære bringer en moderne stil til interiøret. Under loftet er det belyst af en gammel trælysekrone.


Usædvanlig træ lysekrone

Kun i sin smidede kandelabra brænder ikke lys, hvorfra grundlæggerne af modernitet havde tid til at nægte, men elektriske lamper, for hvilke de daværende designere endnu ikke havde fået en anstændig ydre skal.


Bordlampe lavet af sten og træ

Rustik chic i lejligheden

Vi bør ikke tro, at smukke interiør med træ lysekroner og lamper er udelukkende til rådighed for udsmykning af rummelige landområder.

De kan dekorere og by lejlighed. Se, hvor mange succesfulde eksempler på lejlighedskomplekser der bruger trælamper, er på nettet. Særligt populært er stilistik tæt på Provence og Land.


Originalhængende lampe lavet af træ

Lette, men massive udseende bjælker, der er fastgjort i loftet, gør rummet øjeblikkeligt mere behageligt. Et par mere design tricks vil give lejligheden et rustik touch.

Men glem ikke at vælge det vigtigste element i interiøret - en vidunderlig træ lysekrone. Den passer ind i næsten enhver stil, fordi træet kan få nogen form i fremstillingen af ​​lampen.


Vedhængslampe med træindsats

Lysekrone lavet af træ med egne hænder

Eksklusiv lysekrone lavet af træ med egne hænder vil være en værdig indretning af interiøret. En usædvanlig trælampe er valgt i henhold til rummets stil. Forskellige måder at designe belysning er fantastisk. Det er ikke nødvendigt at erhverve dyre modeller af anerkendte designspecialister. Den originale trækroner er ret realistisk at samle med egne hænder. De foreslåede ideer vil lette valget af lampens form fra træet.

Unfading klassiker

Massive træloftlysekroner dukkede op i begyndelsen af ​​det 16. århundrede. Oftest tjente de vigtigste grene et træ, hvis kanter blev kronet med stearinlys. Låsene af velhavende herrer og kirken er det primære anvendelsesområde for de originale belysningsanordninger på det tidspunkt. Men hvis tidligere lysekroner af træ udførte en rent praktisk funktion af belysning, bliver der nu mere opmærksom på udseendet ud fra udsmykning af rummet.

Fremkomsten af ​​nye praktiske materialer og udvikling af teknologi har ikke svækket interessen for naturlige kilder. Tendensen til at bekymre sig om omgivelsessikkerheden af ​​omgivende genstande og deres eget helbred er en af ​​grundene til den stigende popularitet af trælysekroner.

For landet og hytten er antikke lysekroner stadig relevante. Tilhængere af det brutale interiør kan nemt samle en simpel lysekrone med egne hænder, hvor rammen er en kraftig træstråle. For fans af de oprindelige konfigurationer har designere udarbejdet mange interessante ideer, og mange af ideerne kan implementeres uafhængigt.

Bekymring over de høje omkostninger ved lysekronen er kun berettiget, når man vælger komplekse konfigurationer, der kræver, at smykker arbejder på behandling af et array eller der er ekstra dyre materialer. I de fleste tilfælde er prisen i budgetkategori.

En række træ lysekroner er præsenteret på billedet:

Fordele og ulemper ved trælamper

En trælampe er altid stilfuld. Det er ikke svært at købe en færdigmodel. Men hvis man beslutter at dekorere en lysekrone med dine egne hænder, er det bedre at blive fortrolig med alle de positive og negative punkter i dette valg.

 • Sammenlignet med glas og metal er det ikke særlig vanskeligt at arbejde med træ. Med visse færdigheder kan træblanker erhverve enhver form.
 • Træ hører til de mest miljøvenlige materialer. Ud over fraværet af skadelige forbindelser udstråler det en behagelig aroma, som har en gavnlig virkning på kroppen af ​​de tilstedeværende.

 • Belysningsarmaturen af ​​træ vil klare sig bedre med opgaven at skabe en hyggelig atmosfære i rummet og bringe interiøret så tæt som muligt på naturlige kilder.
 • De fleste af versionerne af trælamper kræver ikke betydelige finansielle investeringer, mens de ser originale ud og giver rummet individualitet.
 • En række træ, hvorfra du kan lave en lysekrone med dine egne hænder, giver dig mulighed for at vælge den ønskede skygge af lampen uden brug af kunstige farver.
 • Træ kombinerer perfekt med metal. Kombinationen af ​​trækroner med glas og lige plast kan give en usædvanlig effekt, som ikke kan opnås ved hjælp af andre materialer.
 • De mange fordele ved lysekroner overskygges af flere ulemper:

  • Indledningsvis er træ et brandfarligt materiale og behøver derfor særlig behandling. Beskyttelse med flammehæmmende midler og insekticider vil forhindre tænding af belysningsanordningen eller skade på rammen ved insekter.
  • Hvis du vil gøre det selv eller købe en lysekrone af eg eller mahogni, skal du dele med en stor mængde.
  • Anvendelsen af ​​utilstrækkeligt tørrede træemner eller forbehandling af dårlig kvalitet vil føre til deformation af lysekronen.
  • Selv på trods af pålidelig beskyttelse er brug af trælamper i værelser med høj luftfugtighed uønsket.

  Træ lysekroner af forskellige modeller er præsenteret på billedet:

  Lysekroner antik

  Antikke trælamper kan opdeles i grupper efter vanskeligheder. Nogle er repræsenteret af enkle formularer og er tilgængelige for hånden selv til begyndere. Andre er komplekse og kræver specifikke træbearbejdningsfærdigheder og specielle værktøjer til forarbejdning.

  Undersøgelsen af ​​en bred vifte af modeller vil give en ide om de mulige muligheder for at dekorere en lysekrone.

  Enkelte geometriske former, der er forbundet med kæder og dekoreret med spotlights, er ganske i stand til at montere på egen hånd. Bevidst ujævnhed af en lysekrone lavet af træ vil være relevant for at se i en rustik hytte, et simpelt landhus.

  En anden original model af træ lysekroner, der demonstrerer enkelheden i rustik stil. Lyset tove, kontrasterende i farve med et mørkt træ, tilføj en zest til lampen. Konfigurationen er ideel til at bygge egne hænder. Egnede omgivelser for en sådan lampe - interiøret i landets stil.

  Et andet eksempel på en lakonisk træ lysekrone, som ikke kræver en betydelig indsats for selvstændig produktion. Et par stænger, et lille segment af kæden og 4 LED lamper - og hoveddelen af ​​kittet er allerede til stede.

  Kunstigt skabte kontrasterende årer er en del af designerens hensigt. Det er muligt at samle en lignende model af en trækroner på en dag off. Det eneste, der skal tages hånd om på forhånd, er at finde passende loftlamper, klassisk glas ville være upassende her.

  Arbejdet på de mange planker af lampeskærme kan tage meget tid og kræfter, derfor er det med utilstrækkelig erfaring bedre at købe en lignende lampe fremstillet af trælavet.

  Lysekronen, hvor træ, metal og glas er harmonisk kombineret, falder usynligt ind i middelalderenes atmosfære, hvor man gennem mørke korridorer kan møde en ridder i rustning. En sådan lampe passer perfekt ind i det indre af en rummelig stue i et landhus eller en cafe, hvor antikken er interessant slået.

  Lysformede lamper passer tættest på antikken. En træloftekrone med mange hængende elementer kan fjerne mørket selv i et stort rum. Med erfaring i at arbejde med metal, kan en lignende træmodel samles med egne hænder.

  Dette er et andet eksempel på designerens oprindelige idé, hvor objekter, der er fortrolige i hverdagen, bliver et accentelement i interiøret. En jagthytte eller en landsby taverne er et egnet sted for en ikke-triviel træ lysekrone.

  Særlige lommelygter er en anden nem måde at finde dig i middelalderens atmosfære. Udsmykning af lampen fra træ med metal og lysformede lamper svarer fuldt ud til antikken.

  Trælysekronen, hvor rammen ligner skibets ratt, ser mere raffineret ud end de tidligere tilfælde. Denne model af træ harmonerer harmonisk ind i interiøret med middelhavsstil. Det vil være svært at gennemføre ideen til virkelighed på grund af tilstedeværelsen af ​​små dele og glasskygger.

  For at mestre fremstillingen af ​​en sådan lysekrone lavet af træ vil være under kraften hos erfarne håndværkere. Lampen er ideel til et interiør domineret af øko-stil.

  Horn af vilde dyr som ramme af en lysekrone - hvad kunne være mere interessant. Det vil være svært at finde et lignende grundlag, derfor er det bedre at tilfredsstille den ide du kan lide med en færdig kopi af lampen.

  Afsnittet af den antikke træ lysekrone fuldender fotoet af en slags kombineret kopi af de to modeller, der blev præsenteret tidligere.

  Originale design ideer

  Land, hytte, øko-stil - ikke alle områder, hvor det er muligt trælamper. Interiøret i moderne stil indeholder ofte ikke-trivielle løsninger af velkendte husholdningsartikler. Denne tradition gælder primært for lysekroner.

  Placeringen og det passende design til de oprindelige modeller, der præsenteres nedenfor, vil hver især bestemme hinanden.

  De lakoniske konturer af en lysekrone lavet af træ, toppet med LED-lamper ved kantene af grenene, er optimalt tilpasset indretningen, hvor fokus er på minimalisme og funktionalitet.

  Den næste trælampes komplekse geometri er ganske enkel i egne hænder. LED lamper og stænger svarende til dem i længden er de vigtigste detaljer af en ikke-standard lysekrone lavet af træ.

  Et andet eksempel på en kortfattet og samtidig den originale form af belysningen lavet af træ. Her skal du forberede dig i forvejen i træplankerne til lægning af elektrisk kabel. Lamper af forskellig form giver en helt anden opfattelse af en lysekrone end i den foregående prøve. Den utvivlsomme fordel ved begge træmodeller, der nemt kan monteres med egne hænder, er evnen til at belyse et stort rum rundt, så de er ideelle til at arrangere en terrasse eller et lysthus.

  En anden trækopi, designet til brug på gaden. Den usædvanlige form af lysekronen lavet af træ er fastgjort på stangen og giver fuld dækning af det tilstødende område.

  Dette træ mesterværk, passende suppleret med glasindsatser, vil tilstrækkeligt dekorere det mest præsentative interiør. Skandinavisk stil eller anden øko-retning vil organisk opfatte den raffinerede lysekrone lavet af træ.

  En identisk model af en mindre lampe er egnet til det indre af et lille rum. Dette kan være et køkken eller børneværelse.

  Tilbage til emnet for geometri, vil jeg gerne præsentere en mere enkel og samtidig en interessant kopi af en lysekrone, som ikke er svært at samle med dine egne hænder.

  Usædvanlig kombination af openwork base, suppleret med matte nuancer. En sådan lysekrone lavet af træ og glas vil ikke gå ubemærket og vil med succes fungere som et accentelement i interiøret.

  Lampen lavet af metal og træ er kendetegnet ved høj funktionalitet på grund af evnen til at regulere retningen af ​​lysflusser. Ideen er kompleks i egne hænder, så det er bedre at stoppe ved køb af en færdig kopi.

  Træ mesterværker med egne hænder

  For at samle en lysekrone er oplevelsen af ​​at arbejde med træ ikke nok. Vil brug for mere grundlæggende viden om el. På basis af det kan du tage en færdig model af træ eller udvikle dit eget originale design. Afhængigt af færdighederne ved håndtering af metal vælges kun en trælampe eller belysningsenhed, suppleret med metalelementer. Fotogalleriet viser igen mulige muligheder for at lave gør-det-selv lysekroner af træ.

  Træ lysekroner er et stilfuldt element i interiøret, som ikke kun er egnet til landdistrikter med design med nationale farver, men også til moderne interiørdesign ideer. Land og hytte, skandinavisk og øko stil, moderne og hems - for hver stil kan du vælge en vellykket model af en trælampe.

  Træ lysekroner

  For at interiøret skal have et smukt og komplet udseende, er det nødvendigt at vælge de rigtige belysningsenheder til det. Det moderne marked tilbyder en bred vifte af lamper, blandt hvilke træ lysekroner er i stor efterspørgsel. Disse designs er præget af uovertruffen udseende og fremragende kvalitet. Sådanne modeller mister ikke deres relevans i mange år og er harmonisk kombineret med andre indvendige emner.

  Fordele og ulemper

  Ved hjælp af en lampe af træ kan du understrege det unikke og unikke i rummet. Dette møbel skaber det nødvendige niveau af belysning, samt komfort til arbejde eller fritid. Der er en bred vifte af producenter på det globale marked, der tilbyder stilfulde og originale træ lysekroner til enhver smag. Hver model har sine egne egenskaber, der skal overvejes, når de vælges.

  I lang tid brugte dygtige håndværkere træ til fremstilling af lamper. Valget af dette materiale er begrundet i flere fordele, som omfatter:

  • Miljøvenlighed. Materialet er af naturlig oprindelse, hvilket sikrer dets naturlige og sundhedsmæssige sikkerhed.
  • Modstandsdygtighed over for håndtering. Nem at modtage til bearbejdning, som giver designere mulighed for at forestille sig fantasier og ideer i form af smukke belysningsarmaturer.
  • Oprettelse af hygge. Disse lysekroner fylder rummet med en varm og behagelig atmosfære.
  • God belysning. Lyset, der kommer fra trælysekroner, bidrager til en fuldverdig arbejdsproces og hvile.
  • Smukt udseende. Hvert produkt er lavet i et stilfuldt og unikt design, hvilket gør det ikke kun et funktionelt element, men også en original indretning.
  • Stort sortiment. En bred vifte af farver og forskellige former giver dig mulighed for at vælge den mest passende version af lampen til en bestemt type interiør.

  Ud over fordelene har trælysekroner nogle ulemper, såsom:

  • hurtig antændelighed
  • ustabil til fugt og insekter.

  For at forbedre beskyttelsesegenskaberne for produkter fra fugt og insekter er de dækket af specielle maling og lakker. De er lavet med alle trækets funktioner, hvilket er positivt vist på produktstrukturen. Denne teknologiske fase af forarbejdning sikrer lysstyrken af ​​lysekronen, samtidig med at den bevarer sine originale kvaliteter.

  Træet efter forarbejdning er under pålidelig beskyttelse mod negative indflydelsesfaktorer, og tilstedeværelsen af ​​indretning giver de færdige produkter en særlig charme.

  På det moderne marked er der et stort og varieret udvalg af træ lysekroner. Blandt dem er både klassisk og lysere design, udskårne modeller lavet ved hjælp af håndlavede.

  Designere bruger interessante dekorative elementer til den bedste kombination af belysningsenheder med forskellige interiørtyper. Her kan materialer såsom metal, papir, plast, glas, tekstiler og mange andre bruges. Hvert af disse materialer vælges individuelt under hensyntagen til alle funktionerne i designet.

  Ifølge typen af ​​montering træ lysekroner kan være:

  • Suspenderet. Loftslampe til lofter er fastgjort på kæderne eller ved hjælp af en speciel ophæng monteret i loftet. Denne mulighed er kun egnet til værelser med højt til loftet. Deres vigtigste træk er evnen til at styre lysekronens højde.
  • Loft. Modeller, der monteres direkte til loftet. Sådanne lysekroner af træ betragtes som en god løsning for værelser med lave lofter. Blandt dem er de femhornede artikler særligt relevante, med hvilke du kan skabe et højt belysningsniveau ved samtidig at bruge fem pærer.
  • Portable. Disse omfatter bordlamper, gulvlamper med lampeskærme, lamper og lysestager. Disse tilfælde anvendes som yderligere belysningskilder. De er etableret både i lokaler og på offentlige steder.

  Hver træ lysekrone kan være designet til en bestemt type pærer, de kan være halogen, LED eller fluorescerende. Til brandsikkerhed anbefales det at installere lysstofrør eller lyspærer. Derudover kan de betydeligt spare elektricitet, hvilket anses for en stor fordel.