Gør lysekroner ud af snags med egne hænder

Hver ejer ved registrering af et indre af huset stræber efter at bruge de kvalitative materialer, der har nyttige egenskaber. Et af disse materialer er træ. Træbelysningsindretninger kendetegnes ikke kun af det oprindelige udseende, holdbarhed, holdbarhed, pålidelighed, men også af blød og behagelig belysning for at skabe en atmosfære, der fremmer perfekt hvile og afslapning.

Samtidig er det helt muligt at bruge lysekroner lavet af træ samlet i huset. Sådanne lyskilder kan være lavet af planker, krydsfiner og endda snags. Du vil lære om, hvordan du laver en lysekrone med dine egne hænder, dens egenskaber, metoder til beskyttelse og sorter i denne artikel.

Du kan betale for lys med 30-50% mindre, afhængigt af hvilken slags elektriske apparater du bruger.

Træet er en temmelig dyr ressource. Først og fremmest skyldes dette fordelene ved dette materiale, hvis vigtigste er:

 • Høj miljømæssig ydeevne af træprodukter på grund af minimale ændringer i materialets forarbejdning. Når du vælger lamper fra træ, får du også de sundhedsmæssige fordele og velvære som følge af fordampningen af ​​æteriske olier og forskellige sporstoffer. De mest gavnlige virkninger på åndedrætssystemet er produkter fremstillet af fyr og gran, især for astma.
 • Trækonstruktioner er nemme at montere.
 • Ved hjælp af træelementer i indretningen får du et hyggeligt og præsentabelt udseende af rummet.
 • Det unikke af sådant materiale som træ gør det muligt at bruge det i forskellige stilarter af rumdesign i kombination med glas, klud, plastik, stål og andre elementer.
 • Hvis du skal visuelt understrege enhver designidee, kan træet fungere som en kontrast.
 • En række træarter giver dig mulighed for at realisere forskellige kreative ideer til generel indretning og specielt til belysning.

Ovennævnte fordele udelukker ikke tilstedeværelsen af ​​ulemper ved dette materiale. Disse omfatter følgende ulemper:

 • Træprodukter er ikke beskyttet mod brand. Derfor anbefales det at bruge lamper, der ikke opvarmes (halogen eller fluorescerende).
 • Træet kan forringes på grund af fugt, varme og tilstedeværelsen af ​​insekter. De mest sårbare er loftlysekronerne. For at undgå disse konsekvenser er det nødvendigt at tage behørigt vare på materialet eller bruge belysningsanordninger fremstillet af nåletræer, da de er mindre modtagelige for skade fra insekter.
 • Sjældne og eksklusive træarter har høje priser.
 • Træ lysekroner har en tendens til at miste fugt, hvorfor produktet kan ændre sig i volumen og blive beskadiget (for eksempel forskellige revner og chips).

For at spare deres penge, samt at opnå en eksklusiv lysarmatur, foretrækker mange mennesker lysekroner lavet for hånd. Før vi fortsætter til den uafhængige oprettelse af en lyskilde, bør alle mulige ubehagelige konsekvenser samt metoder til forebyggelse af dem undersøges.

Fremstillingsværktøjer

Før du gør en ting som en lysekrone med dine egne hænder, skal du huske, at en lysekrone med egne hænder kræver visse omkostninger. Først skal du købe et bestemt sæt værktøjer til arbejde på træ. Du skal også bruge tænger, der kræves ved udførelse af lednings manipuleringer. Yderligere værktøjer til fremstilling af lysekroner omfatter en hammer, en skruetrækker, en måleenhed (målebånd eller linjal), en boremaskine, en blyant og børster.

For at beskytte træet mod de skadelige virkninger af miljøet, bør du opbevare et specielt antiseptisk middel. Derudover nyttige dele af den gamle lysarmatur. Disse omfatter bunden med lygter, lamper, ledninger mv. For at dekorere en fremtidig lysekrone er det muligt at bruge emner som forskellige papir og vævede elementer, reb, badges osv. I princippet kan listen over materialer og værktøjer være forskellig fra det ovenfor beskrevne., suppleret med andre hjælpeposter.

Tips til fremstilling

Hvis du vil bygge højkvalitets og holdbare lamper af træ, skal du overholde visse krav.

Før du laver en lysekrone, skal du behandle materialet rundt omkretsen med en speciel beskyttelsesløsning. Således vil lampen, der er lavet for hånd, bevare sine egenskaber og øge driftstiden. Samtidig er det nødvendigt at sikre kvaliteten af ​​det anvendte beskyttelsesudstyr, ellers vil apparatet efter en vis tid blive ubrugelig.

Du bør også overveje at fastsætte belysningsarmaturet på loftets overflade. Fæsternes rolle kan udføre kæder, der er lavet i forskellige stilretninger. For store lysekroner med stor masse anbefales det at anvende multipoint fastgørere. Dette vil sikre en sikker betjening af enheden.

Tilslutning af belysningsenheden til det elektriske netværk skal overlades til specialister. Denne betingelse skal overholdes for at undgå skader på belysningsanordningen samt for at undgå elektriske skader.

Nogle typer af lysekroner

Lygter lavet for hånd, har en række forskellige muligheder. Det hele afhænger af fabrikantens fantasi og kapaciteter. De mest interessante og populære typer af sådanne belysningsanordninger diskuteres nedenfor. Det er værd at bemærke, at de beskrevne lysekroner præsenteres i generel form og kan suppleres og indrettes til et bestemt rumdesign.

De letteste lamper til fremstilling er lysekroner lavet af gardiner (eller en grenlysekrone). Lyspærer bruges som dekorationselementer. De spiller rollen som frugter, blade og andre ornamenter. Det eneste problem er at forkæle ledningerne.

For at montere lysekronen skal du fjerne barken og andet snavs, som du kan lide fra hængen, tørre det og sand det med sandpapir. Så skal du vælge en lampe, der passer til dine snags. Det anbefales at bruge energibesparende lyskilder, der ikke kan forårsage overophedning af enheden. I de præfabrikerede snit skal der placeres ledninger, hvorefter hullerne skal maskeres med kitt. Lyspærer installeres på strukturens kanter, hænger frit fra grenene eller placeres i loftet.

Grenkronen som dekoration kan omfatte forskellige legetøj, dekorationer fra en gammel lysekrone, perler og andre elementer. Denne enhed er fastgjort med skruer eller en kæde. Således kan lysekronens lysekrone være både loft og vedhæng.

Lysekrone lavet af krydsfiner kan laves antik. Som sådan står en lampe et meget populært lysekronehjul, som blev udbredt på grund af sin alsidighed.

Til fremstilling af en sådan lampe af krydsfiner med egne hænder skal du først lave et hjul. Materialet til lysekronen er valgt baseret på diameteren af ​​understøtningsstrukturen. Udover krydsfiner kan du bruge møbelbrættet. Hjulet skal bestå af to eller tre lag. For at gøre dette skal du tage det nødvendige antal ark og forbinde i hjørnerne med skruer. Så skal du markere midten og fælgen af ​​en vis størrelse.

Center og fælg skæres på markeringen. Kobberledning, keramiske pærer til pærer, nogle rembolter og en kæde til ophængning af enheden vil være nyttige til opsamling af strukturen. Lysekrone eger købes bedst hos en specialbutik. Lysarmaturets ledninger placeres mellem arkene eller på fælgets overflade.

Træ lysekroner, hvis gulvlampe er lavet af farvede faldne blade, ser ikke mindre imponerende ud. Belysningsanordninger fremstillet af tøjspidser kendetegnes af deres oprindelige og ekstraordinære udseende. Kroppen af ​​sådanne lysekroner er et metalnet, hvorpå tøjspidser er fastgjort. Denne belysningsenhed er lakeret eller malet i en række farver.

Behandling af en sådan lysekrone anbefales ved hjælp af løsninger af naturlig oprindelse. Den mest hensigtsmæssige løsning er at bruge hjemmelavet pebermynteolie. For at gøre dette blandes en liter renset hørolie med et glas mynte. Denne sammensætning er infunderet på et mørkt sted i to uger, mens det skal rystes dagligt.

For at opnå mastik for træ er det nødvendigt at opvarme den opnåede mynteolie ved anvendelse af vandbadmetoden efter tilsætning af bivoks til den. En opløsning af kaliumpermanganat er perfekt som en plet.

Sammenfattende er det sikkert at sige, at lysekroner er en god mulighed for indretning af ethvert værelse. De er miljøvenlige, holdbare og bringer også til atmosfæren af ​​hygge og komfort, der er nødvendig for en god hvile.

Derudover vil energibesparende lamper, der anvendes i træarmaturer, give dig en betydelig reduktion af elforbruget. En belysningsenhed lavet uafhængigt vil ikke kun spare dine penge, men også bringe en originalitet og unikke karakter til dit indretning og giver dig også mulighed for fuldt ud at udtrykke dit kreative potentiale.

Gør det selv: Lav en snaglampe

8. november 2013 kl. 14:21

Rack fra IKEA eller gammel lampe kan ændres uden for anerkendelse med enkle værktøjer derhjemme. Landsbyen fortsætter historien om, hvordan man laver indvendige genstande med egne hænder. I det nye nummer - en lampe fra filialen, som blev lavet af parret Konstantin og Alexandra Kucher til deres renoverede lejlighed.

Constantin
og Alexandra Kucher

Efter at have gennemført de vigtigste reparationer i lejligheden tog vi møblerne og indretningen op. Med lethed fandt vi egnede lamper til værelset, badeværelset og korridoren, og køkkenet var altid ude af arbejde - loftet var kun dekoreret med en trist lyspære.

En dag, mens vi gik gennem skoven, fandt vi en smuk, tørret snag, hun lå lige på vejen. Vi lo det

nogen har allerede båret sit hjem, men bragte det ikke og tog det væk. De studerede spørgsmålet om sikkerheden af ​​en lygte af træ og fandt mange designer snags og grene i skandinavisk interiør. Gik videre til skoven for grene, hvorfra de besluttede at lave omslag på patronerne. Det var simpelthen fordi i efteråret var der mange faldne og tørrede træer i løbet af sommeren. Selv efter regnen tørrer sådanne grene hurtigt hjemme.

Nu er problemet med belysningen i køkkenet lukket, fordi vi har en lang gren med fem lyspærer. De giver et varmt omsluttende lys, der ligeledes belyser vores hele aflange køkken. Lampen bruger 25 watt / time. Dens længde er 1,3 meter, højde 65 centimeter. Vægt 1,2 kg. Omtrentlig pris uden løg - fire dollars.

Værktøj og materialer

Passende tør gren, tråd, tynd montage kabel, klemmer til det, plastikpatroner E-14, energibesparende pærer med samme base, tørre grene 3,5 cm i diameter, et dusin små negle, træskruer (2 korte, 1 lange), firkantede bord (8 x 8 x 2 centimeter), akryllak, hvid akrylmaling, maskeringstape. Såg, bor, bor (gravør), loddejern, skruetrækker, tænger.

Designerlamper fremstillet af træ og krydsfiner - vi belyser ideer fra mesterklassen

Originale trægenstande giver komfort og hygge til indretningen. Hvis du ikke overrasker nogen med massivt træmøbler, udskærer på hylderne, så vil en gulvlampe, lysekrone eller vægsconce lavet af krydsfiner, grene eller snag definitivt tiltrække gæsterne.

Imidlertid er træprodukter dyre, især originale. Vi tilbyder at spare penge og skabe en belysningsarmatur med egne hænder. Derudover er det en fantastisk måde at gennemføre dristige ideer på, mens du bruger meget lidt tid. Til fremstilling af lamper og sconces vil der være brug for standard snedkeredskaber.

Praktisk evaluering

For at forstå, hvor godt lampen er lavet af træ, lad os veje fordele og ulemper ved denne usædvanlige indretningsartikel.

 • Økologisk renhed af træ er en vigtig fordel i forhold til polymerer og andre syntetiske materialer.
 • Ved opvarmning og i sin normale tilstand udsender træet aromatiske stoffer fra harpiksen - etheren, som slapper af og helbreder.
 • Enhver form er lavet af træmaterialer - råmaterialet er nemt at behandle med snedkeringsværktøjer.
 • Usædvanlig mulighed for indretning. Træ lysekroner i hjem og kontorer er sjældne.
 • Den største ulempe ved naturlige råmaterialer er brandbarhed. Farlige situationer kan opstå ved brug af glødepærer og patroner af dårlig kvalitet, forkert at forbinde dem.
 • Træ som parasitter og svampe.
 • Plantefibre absorberer vand og fugt, så produktet med en ændring i fugtighed får et nyt volumen og størrelse.

Ulemperne reduceres ved anvendelse af forskellige imprægneringer og passende forberedelse af strålen. Derfor kan lampen lavet af træ kaldes et nyttigt tilbehør, der vil understrege stilen på rummet og give det en charme.

Materiale forberedelse

Lamper og sconces er lavet af træmaterialer. I kurset er bestyrelser, grene, snags, krydsfiner - valget bestemmes af ideen. Ikke desto mindre, uanset design for lampen, tømmer, er det vigtigt at ordentligt forberede:

 • Træet skal tørres.
 • Billets bør behandles med komplekse imprægneringer med ildfaste og insekticide, antiseptiske komponenter.
 • Vælg værd solidt tømmer uden spor af rådner.

Udover træ fremstilles lygteholdere, snedkeredskaber og lim (fortrinsvis epoxy) til fremstilling af lampeskærme.

Hvilke lamper der skal bruges

Da træ er et meget brandfarligt materiale, skal du være forsigtig, når du vælger en lyskilde. Det er bedre at ikke bruge glødelampen til natlamper og lampeskærme - når det brændes, opvarmes det stærkt både patronen og træet.

LED lamper og bånd er egnede til sådanne hjemmelavede produkter - de udsender hvidt lys og opvarmer ikke overfladen, de er brandsikre. Diodebånd er ideelt kombineret med træ af enhver farve og tekstur.

Master klasse: lamper fra brædder

Ideer til at lave hjemme lamper overvejes ikke. Vi vil fortælle hvordan man laver en hjemmelavet lysekrone - den kan tages som grundlag for kreativitet.

Til fremstilling af brugsstråler af ethvert tværsnit, for eksempel 100 × 100 mm eller derunder, afhængigt af de ønskede dimensioner af det færdige produkt samt et spejl. Vi anbefaler, at du på forhånd udarbejder en tegning af lysekronen, som afspejler sidens længder og spejldelens område (den skal stikke ud over den indre omkreds for at hvile på bjælkerne).

 1. Vi laver emnet fra 4 stænger af samme længde.
 2. Dernæst danner vi en "lås" - skærer en rektangulær kop halv tykkelsen. Dette vil hjælpe chaskorez eller puslespil.
 3. Vi samler strukturen og lim delene sammen.
 4. Derefter udfører vi maleri.
 5. Fra topkanten strækker vi ledningerne med en chuck og fixer den indvendigt med beslag eller små negle.
 6. Ovenfor løser vi et spejl. Det vil spille rollen som en reflektor af lys. Vi gør fastsættelse på hjørner.
 7. Det er fortsat at vedhæfte suspensionen, for eksempel en kæde.

Videoen viser produktionsversionen af ​​et lignende objekt af belysning, driftsprincippet er det samme:

Flere ideer til armaturer fra bestyrelserne:

Lampe indbygget i falske lys. For at lave dem, forbinder vi 3 boards i U-form, i den resulterende niche skjuler vi ledninger og patroner.

Hjulet vil skabe effekten af ​​en gammel eller jagthytte, en skov bungalow. Elektriker fastgjort til toppen af ​​hjulet mod loftet.

En anden interessant løsning fra bestyrelserne, se videoen

Master klasse: lampeskærme og lamper lavet af krydsfiner

Krydsfiner er et letvægtsmateriale, der nemt kan behandles. Fra det kan du oprette en række forskellige produkter. For eksempel en usædvanlig nattelys lampe til en børnehave eller hall. Det ser ligeså godt ud på et landhuss terrasse og i en bylejlighed.

For en natlampe lavet af krydsfiner i form af et hus, tag en universel ordning, hvor du kan lave et mønster!

Nu fortsæt til fremstilling af:

 1. De skabeloner, der er forberedt til alle 4 sider, overføres til et stykke krydsfiner af enhver tykkelse.
 2. Sendt til at skære under det elektriske stiksav (eller en lasermaskine til den fineste undersøgelse af kronblade og små fragmenter). Du kan bruge manualen, men med et komplekst mønster bliver nødt til at tinker.
 3. Snitkanterne er malet med sandpapir.
 4. På samme måde arbejdes der på taget. Skær det til størrelse, lav et mønster og grind.
 5. Lim sammen emnet. For at holde de tynde ark fast sammen, indenfor huset i hjørnerne installerer vi stænger, på hvilke vi limer væggene.
 6. Vi starter patronen og fixer den på højre side af interiøret. Tråden kan indsættes i tegningen eller gøre et separat hul til det.
 7. Fastgør taget, lav bunden. Vi limer alle detaljerne også på hjørnebjælkerne.
 8. Gør en suspension eller monter en bekvem måde.

Huset er klar. Et hjemmelavet natlys eller lysekrone kan være enkelt med en almindelig ornament eller designer med en kompleks ide, væg eller bord. Vi præsenterer et video værksted om at lave et hus med flere sektioner.

Krydsfiner armatur kan være af nogen art. Det vigtigste ved at arbejde med dette materiale er behovet for at skære huller til lysets passage. Flere billeder af natlamper og lampeskærme:

For at montere en sådan lampeskærm fra krydsfiner, skal du klippe en låselås på hvert emne. Derefter kan forbindelsen af ​​dele udføres uden lim.

En lysekroner diffunderer lyset gennem rummet. Forbindelsen af ​​dele udføres med dekorative skruer.

Master klasse: lamper og lysekroner fra grene

Grener - dette er det mest tilgængelige materiale til kreativitet. De kan indsamles når som helst i parken eller i den offentlige have og begynder straks at skabe. Forskellen i grene fra andre træpræparater - de behøver ikke at blive tørret. Så længe de har fugt, kan du bøje dem og skabe forskellige former. Over tid vil de tørre ud og ikke længere håndtere.

Før du høster kvisterne, skal du beslutte dig for design af lampeskærm eller lysekrone. Vil det væve eller binde tykke pinde med et reb, vil træ kombineres med andre produkter - smedning, metalrammer, etc. Vi præsenterer nogle interessante ideer:

En mesterklasse hjælper med at gøre et sådant interiør tilbehør:

Generelle anvisninger for at skabe et loft på filialerne:

 1. Forbered grenene af den ønskede størrelse. Det bør fjerne fokuserne på ødelæggelse, parasitter, behandle dem med antiseptiske midler.
 2. Efter at have besluttet design, begynder vi at samle formularen. Vævning har ikke en streng algoritme, det er vigtigt den nemmeste måde at blande kvistene indbyrdes. Fastgørelseselementer bæret tømrerlim.
 3. Vi introducerer en patron eller LED tape, fastgør på ledningen.
 4. Hvis det er nødvendigt, maler du produktet.

Det er nemt at lave en lampeskærm fra grene, der kræves ingen specielle færdigheder til dette såvel som værktøjer.

Master klasse: lampe fra en log

Som en blank til en lysekrone kan en almindelig log og endda en snag handle. Det vigtigste, at materialet blev tørret og neutraliseret fra insekter og mikroflora.

 1. Vi giver den tomme størrelse den nødvendige størrelse.
 2. På de steder, hvor patroner introduceres, laver vi huller med samme diameter som den skjulte del af den elektriske enhed.
 3. Vedhæft suspensioner.
 4. Vi indsætter elektrikeren.

Master klasse kan ses i videoen:

En snag eller pind med usædvanlig form kan omdannes til et mesterværk ved at tilføje en simpel lampeskærm til den:

Lysekroneflasker

Ikke-standard look kombinerede lamper, for eksempel en træbase og glasflasker som loft.

Glas spredter lys og skaber nuancer af forskellige farver. At lave et sådant loft er simpelt:

 1. I træskærmen danner åbningerne til flasker. Nakken skal passe tæt, så diameteren vælges så præcist som muligt.
 2. Til toppen af ​​brædderne fastgøres suspensionen. Kæderne, som konstruktionen kan hænge fra loftet, ser originale ud.
 3. Forbereder flasker. For at give lys skal bunden fjernes. Dette kan gøres ved at opvarme glasset med kogende vand og derefter hurtigt overføre flasken under en strøm af koldt vand.
 4. Flasker indsættes i hullerne i brættet, gennem nakke stræk elektriker.

Videoen viser processen med at skabe en interessant bordlampe.

Online hjem guiden

Håndlavede trælamper passer perfekt til indretningen, hvilket gør atmosfæren i hjemmet mere varmt og hyggeligt. Originale lamper fremstillet af træ er ganske populære i de seneste tider og bliver et sædvanligt element ikke kun af boligindretninger - de findes ofte i caféer, restauranter, museer og andre offentlige steder.

En sådan ting kan perfekt passe ind i interiøret og forædle det, hvis du henter materialer, der passer bedst til indstillingen.

Resume af artiklen:

Materialegenskaber

Naturligt træ, ud over dets æstetiske egenskaber, har en række væsentlige fordele. Produkter fremstillet af det er nemme at bruge og miljøvenlige. Ved opvarmning udsender træ ikke giftige stoffer og omvendt - har en gavnlig effekt på mennesker med kroniske respiratoriske sygdomme, der har helbredende egenskaber. Især karakteristisk for en sådan handling for nåletræer.

Træ er et materiale, der er tilstrækkeligt fleksibelt, således at en mester i stand til at finde præcis de former, han opfattede. Derfor kommer ethvert kreativt designidé til liv. Luksuriøse billeder af eksklusive trælamper er let overbevisende.

Materialet er ret alsidigt, som det kan bruges bredt i næsten enhver form for interiør. Interessante konfigurationer og en række forskellige former giver dig mulighed for organisk at tilpasse ting i enhver stil.

Lamper af træ i interiøret ser godt ud og ædle og eksisterer også sammen med genstande fra forskellige materialer: plastik, glas, metal.

Sammen med de nævnte fordele har træet også ulemper. Det er meget brandfarligt, hvorfor produkter ikke bør placeres i lokaler, hvor der er pejse, gaskomfurer og andre kilder til mulig antændelse.

Materialet er meget følsomt for ændringer i temperatur og høj luftfugtighed, så placering af lamper fra træ i badeværelset eller køkkenet er yderst uønsket. Derudover tiltrækker træ små skadedyr - termitter og andre insekter. Produkter skal fortrinsvis være dækket af specielle beskyttelsesforbindelser, der forhindrer deres udseende og beskytter materialet mod deformation.

Følg en række enkle forholdsregler ved brug af apparatet:

 • Placer lyskilden i en tilstrækkelig stor afstand fra en åben ild (pejs, komfur);
 • Husk at det optimale sted at lokalisere enheden betragtes som værelser med et normalt fugtighedsniveau og stuetemperatur;
 • træ lamper tillader ikke installation af almindelige glødelamper i dem: deres opvarmningstemperatur er for høj, det er ikke sikkert; Brug LED, halogen, lysstofrør.

Anvendelse i forskellige interiører

Trælampens alsidighed giver dem mulighed for at finde anvendelse i udformningen af ​​et bredt udvalg af værelser, uanset stil. De er mest hensigtsmæssige i rammerne af et landsted, indrettet i stil med land, Provence, orientalske stilarter. Kombinationen af ​​naturlig enkelhed med sofistikation er den mest værdifulde kvalitet af træ.

Originale lamper "antikke" lavet af træ er meget efterspurgt i retro stilarter. Ofte er de lavet i form af hjul fra en vogn, omkring omkredsen er der lamper i form af stearinlys. Et sådant design bruges normalt i restauranter, barer, hoteller.

Loftmodeller ser godt ud i store værelser og stuer, hvilket bringer luksus og elegance til interiøret. Spotbelysning er relevant for små rum, især hvis de har lave lofter.

Til landstil passer armaturer af enkle former, uden alle overflødigheder. De kan se lidt ru, men de vil skabe en følelse af enhed med naturen og vil organisk passe ind i rummet uden at være i konflikt med andre objekter.

Orientalsk stil kræver brug af massivt træ, glæder sig over klare former og linjer, tilføjelsen af ​​orientalske motiver.

Til klassiske retro klassiske muligheder eller flere originale modeller, stiliseret antik.

Klassikeren giver mulighed for at bruge farvet glas, lampeskyggen kan laves af det; træstrukturer har glatte, strømlinede former.

High-tech giver dig mulighed for at lave originale designs, der kombinerer træ med metal, frostet glas og andre materialer.

Sådan laver du en lampe af træ med egne hænder

Selvfølgelig bestiller du produktet i specielle værksteder, får du et perfekt fremstillet poleret produkt. Men hvis du har erfaring med træ, kan du forsøge at lave en eksklusiv ting fra det materiale, der er tilgængeligt for dig.

Trælamper med egne hænder er lavet af:

 • grene;
 • boards;
 • bark;
 • SPIL;
 • logfiler;
 • finer.

Hvis du har en ide, som du ikke kan vente med at implementere, er du velkommen til at starte. Til at begynde med skal træet være forberedt, behandlet med beskyttelsesopløsninger og imprægneringer, vent til fuldstændig tørring.

Denne fase er obligatorisk: råproduktet vil ikke tjene dig i lang tid. Derefter samles strukturen og forsegles. Vi foreslår at du forsøger flere originale indstillinger.

Lygternes lampe

Denne kreative idé kræver ikke meget arbejde og omkostninger til at implementere - brug snags fundet i skoven under dine fødder. De er eksklusive i sig selv: Hver bøjning af en gren er unik. Alt du skal gøre er at finde en passende prøve, rengør den af ​​bark og overskydende træ, og tør derefter grundigt. Til tørring er et ventileret sted velegnet væk fra direkte sollys.

Efter fuldstændig tørring er det nødvendigt at sande snagbrønden med sandpapir. Bestem den side, der vil blive fastgjort til loftet. Blad gør det til riller, hvor du lægger ledningerne. Ved afslutningen af ​​arbejdet med ledningerne skal hullerne anbringes grundigt og derefter behandles med en plet til kitt i træets farve.

Patronerne er fastgjort til enden af ​​snaggen, du kan tænke på forskellige måder at fastgøre dem på. Ved afslutningen af ​​processen træ lak. Det er nødvendigt at lægge flere lag tørring hver. Vælg akryl eller vandtæt lak.

På samme måde kan du også designe en bordlampe eller en væglampe - en snag vil tjene som et glimrende grundlag. Denne ide er let at implementere, selvom du ikke har tømrerfærdigheder.

Branchekroner

Omhyggeligt udvalgte mellemstore grene samler sig på en sådan måde, at nogle af dem er placeret vinkelret på loftet. Dernæst skal du fikse på enderne af loftets grene, og ledningerne blæser forsigtigt omkring dem. I stedet for grene kan du bruge det rigtige rhizoom, hvis du er heldig at finde den i skoven.

Find og oversæt dine egne ideer - træet giver mange muligheder for at eksperimentere ved hjælp af fantasi. Du vil blive belønnet for kreative impulser, der modtager forfatterens produkt, som vil dekorere interiøret.

Lysekrone fra en snag omkring 4 lofter. DIY lysekrone ud af drivved.

Kort sagt er der et snag for interiøret i stil med noget øko, land eller Provence, hvorfra du skal lave et loft 4-lampe lysekrone.

Eventuelle ideer til hendes billede?

Indtil jeg stødte på dette forum, havde jeg aldrig adresseret nogen med et sådant spørgsmål.

For at gøre mit spørgsmål mere klart, nævner jeg nogle få billeder af mine tidligere ændringer til omverdenen.

og det faktiske billede med klagen:

Det er al min appel til forumbrugere.

Det ser ud til at jeg ikke vandrede der med mit spørgsmål)

god ide, god præstation

Tak. Og hvad en snag? Forbliver uprincippet?)

Jeg var meget imponeret! Nicely opfundet

Jeg planlægger at lave mig en pendant lampe af snag eller grene, mens jeg venter på sommeren for at se efter det. og vis din snag og hvor vil du have det?

Jeg håber, det ikke er til salg

Dasha, i bunden af ​​billedet - den snag på hvilken anmodede ideen. Jeg var ked af at jeg var så dum at stille et spørgsmål.

Måske læste jeg det ikke helt normalt))) Jeg vil råde dig til at gøre det uden lofterne. Det er muligt, at ledningerne hænger fra det på et andet niveau, hvor en pære senere vil blive indsat. Du har noget som dette på webstedet. men igen, det hele afhænger af stilen, du skriver Provence eller Country, så er der noget at observere i denne stil. i Provence flere glas nuancer af geometrisk form. Jeg kunne også lide versionen med de indsatte metalstænger med pærer, hvis du forstod mig.

Dasha Sidikhmenova, jeg ser specifikt online på dette emne ikke for at kopiere, men tværtimod ikke at gentage; med hængende lys - meget))

Om "version med indsatte metalstænger" forstod ikke)), hvis det ikke er vanskeligt, angiv adressen til siden med denne lampe, vær venlig.

Jeg gik til din side), og hvis vi overvejer muligheden for at lave forskellige størrelser af pærer? netop pærens bund og diameter?

Dasha Sidikhmenova)) beklager, forstod ikke hvilken side du gik til)

Jeg har ingen lamper med indsatte metalstænger. Måske tog du en andens websted til min)

Men rolig, jeg vil ikke narre dit hoved)

Efter at have ikke modtaget en enkelt, desværre forståelig rådgivning om min appel (med undtagelse af det typiske men mislykkede forsøg på Dasha at hjælpe mig) besluttede jeg at tage tyrens horn op. Vis snart, hvad der skete.

Gargoyle ville være smuk

Julia, og hvad er dette - en gargoyle?

Hvor er du, Julia, plejede at være? Fra min snags kunne være hans trofaste ven og deres børn en dygtig mor.

Nu er chancen savnet, hun er allerede begyndt at lade som om (vær ikke forvekslet med at "foregive") til et andet billede.

Nå koryag noget endnu ikke en savværk)))

Nå, bære, hvis du har så meget kagag.

Og jeg blev ikke slået af noget for at tage sig af rehabilitering.

Det vigtigste er at vise samtaleren, han er en modstander, at gøre en vigtig person til at handle med vrede og vise, at intet tilsyneladende rører dig)))

Succeser i arbejdet)

Jeg forstod ikke noget. Men tak alligevel for den livlige samtale. Og held og lykke til dig!

Er "efter" for min snag kommer før anden advent og den sidste dom vil nu ske? Vær det som det måtte, forandrede hun ligesom mange af sine forgængere sit billede:

Hvem fortalte dig at kunstige blomster er smukke?

Ærligt, jeg ville aldrig købe det. Desuden ville hun have kastet det væk med lysekronen.

Tak, Julia, din mening er meget vigtig for mig. Men udtalelsen fra dem, der danner den ikke fra den, der sagde, hvad der er endnu vigtigere for mig.

Og jeg ville ikke kommentere bemærkningen "Jeg ville aldrig købe og smide det væk" for sin meget karakteristiske logik)

Jeg respekterer selvforsynende mennesker. Men deres smag bringer meget.

Og du laver en post med afstemning, og se om denne lampe er populær hos offentligheden eller ej. Efter min mening er plastblomster og sådanne lofter slet ikke kombineret med en snag (mere præcist er det helt væk her). Dine andre værker uden blomster og sådanne lofter er meget mere interessante.

Tatiana MN, der på stedet, hvis jeg ikke tager fejl, nævner jeg, hvorfor planter dukkede op på lysekronen. Tvungne handlinger fører også ofte til et vellykket resultat. Hvis det klart ikke var kombineret, ville jeg føle det. Du har bare et andet udseende med dig. Jeg er vant til det og er ligeglad med at behage, især alle. Nastiness i kommentarerne (som se ovenfor og som stadig vil være) om arbejdet - er kendte og naturlige og karakteriserer kun deres forfattere. Mærkeligt nok, for mig er de som peberkorn, i modsætning til den søde sirup af 100% godkendelse og støtte fremherskende i kommentarer på udenlandske fora.
Hvad angår undersøgelsen - støjende begivenheder hurtigt træt mig)

Lampen lavet af træ - naturens ånde i det indre

Ud over fornøjelsen fra kreativt arbejde har den originale trælampe, der er lavet med egne hænder, mange fordele. En eksklusiv ting kan passe perfekt ind i dit indre, fordi det er gjort under sine parametre. I et par af det fra samme materiale kan der laves relaterede gizmos. Billeder af ideer om, hvordan man laver en lampe fra grene eller andre dele af træet med egne hænder, vil være inspirationskilde for dig.

Træbelysning i interiøret


Trælamper er slående i deres mangfoldighed. Bordlampe, træskroner, lysekroner, gulvlamper - alle eksisterende typer belysningsanordninger kan have træplader eller loftlamper fremstillet af træ. Disse lamper skaber en åndelig atmosfære i køkkenet eller i stuen, dekorere børnehaven, soveværelset eller gangen. De passer perfekt ind i det rustikke interiør (land, Provence). Japanske og skandinaviske interiørdesign stilarter kan ikke forestilles uden sådanne funktionelle indretningsprodukter. Men i næsten ethvert interiør er der plads til miljøvenlige genstande. Det hele afhænger af produktets form, og det kan være noget. Objekter med de rigtige symmetriske omridser er egnede til klassisk interiør, og originale produkter med en fancy form er ejendomme for boligejere, indrettet i moderne stil.

I særlige værksteder er armaturelementer bearbejdet og poleret fra dyre skove. Hjemmelavede håndværkere gør dekorationer til det indre af, hvad naturen vil give.

Lampen kan laves af træet ved hjælp af sine forskellige dele:

Produktets indviklethed bestemmes af de kreative hensigter, kunstnerens evner, det tilgængelige materiale.

Dit køkken kan være dekoreret med birkelog, savet i halvdelen. Det er nok at lave flere huller i træk for patronerne og lave et sådant mesterværk på loftet.

Lysekrone fra snags: uventet, stilfuldt, mystisk

Den originale trælampe gør det selv uden problemer. Det behøver ikke dyre træarter. Du kan bruge skovens gaver. De fleste koryag, der i overflod ligger under deres fødder, har en unik form. Hver kurve af deres rammer fantasien med perfektion af linjen.

Så passende materiale findes. Nu er det vigtigt ikke at forkæle skabelsen af ​​naturen. Som følge heraf bliver du ejeren af ​​ikke kun belysningsenheden, men også en vidunderlig indretning.

  1. Fjern snag fra bark og ubrugeligt træ.
  2. Tør arbejdsstykket grundigt. Denne teknologiske operation kan tage meget tid, men resultatet af det endelige resultat afhænger af tørringens kvalitet. Det er bedre at tørre træet under naturlige forhold: på et ventileret sted, hvilket eliminerer direkte sollys.
  3. Derefter grind hagen med sandpapir. Først groft sandpapir, så tag huden med fint korn.
  4. At blive styret af en lampes type, få alt nødvendigt tilbehør til loftslampen fra snag lavet af egen hånd.
  5. Identificer gode steder og bor huller til ledninger.
  6. På den anden side af drivvedet, hvor det vil være placeret til loftet, skal du lave et tyndt blad af sporet til ledninger.
  7. Efter at alle ledninger er anbragt, skal du fylde alle hullerne. Hvis fyldstofets farve efter tørring er forskellig fra træets farve, er det nødvendigt at samle akrylmaling eller plet for at dække forskellene.
  8. Ved enderne af lænken fastgør løg til løg. Overvej metoden til fastsættelse af loftet.
  9. Dæk alle trædele med lak i flere lag. Tør hvert lag. Til dette formål er det ikke nødvendigt at vælge en vandtæt lak. Du kan bruge indvendig akryl lak. Det har ikke en skarp lugt, er praktisk talt ufarlig.

Træ er et brændbart materiale. Derfor vælger du for din vare energibesparende eller LED-lamper, som næsten ikke opvarmes under drift.

Snag kan tjene som grundlag for en bordlampe lavet af træ eller til sconces. En fremgangsmåde til fremstilling af en sådan genstand ligner den ovenfor beskrevne proces. Du skal blot foretage en korrektion for placeringen af ​​belysningsenheden.

Der er ikke noget lettere end at fastgøre en bøjningspind på væggen, og vind en ledning med en omskifter rundt om den. Lampen med en plade kan hænge frit på enden af ​​ledningen. Du kan nemt implementere en sådan ide, selvom du ikke har en snedkeres færdigheder.

Mesterværket af grenene

Lysekronen fra grenene er ikke mindre interessant valg, og det er ikke meget vanskeligere at gennemføre det. Med en anstændig præstation vil sådan noget finde sted i soveværelset. Glem ikke at male det færdige produkt i en farve, der harmonerer harmonisk med indretningens overordnede farve.

 1. Tilslut egnede grene sammen, så at en af ​​dem er vinkelret på de andre og loftet.
 2. Ved enderne af grenene skal du lægge patroner til små lyspærer.
 3. Pak om grenene.

Arbejde med kombinationen af ​​grene vil være mindre, hvis du er heldig at finde et passende rhizoom.

Forfattere lamper i form af træer kræver visse færdigheder, men hvis du ønsker det, kan du gøre sådanne ting.

Peg bøjler: enkel, billig, usædvanlig

Det ser ud til at du kan lave træpinde? Fantasy masters fortæller - meget meget, for eksempel en gulvlampe. Til fremstilling vil der være brug for en ramme fremstillet af wire (helst fra metalstænger). Udseendet af en sådan ting vil afhænge af formen af ​​bøjningen af ​​rammen, hvorpå halvdelen af ​​tøjnåle vil blive limet. Til installationen er det værd at bruge en limpistol eller Moment lim.

En anden måde at gøre fastgørelsen af ​​tøjnåle med dine egne hænder er at vedhæfte tøjnåle til tier på et metalgitter (eller en dåse med huller). I dette tilfælde, og behøver ikke at limes. Denne mulighed er god, fordi du kan forbinde et barn til arbejde. Som et resultat af uddannelsesmæssigt tidsfordriv bliver dit hjem dekoreret med en original ting.

Ændring af færdige genstande: en rejse gennem tiden

Hvis du vil genskabe atmosfæren i middelalderen, skal du bruge færdige træ ting. De atmosfæriske institutioner i temmelig store byer er dekoreret med massive lamper fra vognens hjul. Du kan gøre noget lignende i dit hjem. Vedhæft et par lyspærer til hjulbasen, symboliserer brændende lys, tilsæt smedejernselementer til din smag. På basis af en slags "fremmede fra fortiden" er der fastgjort kæder, og ledningerne er skjult i en speciel beklædning på loftet. Du vil helt sikkert være heldig at finde et gammelt vognhjul på et loppemarked eller en analog af et skibs ratt i et supermarked. Fornæg dig ikke fornøjelsen til at usædvanlige dekorere interiøret.

Til fremstilling af deres eget træ lanterne kan du bruge den gamle revnede tønde. Træk brædderne ud gennem en og sæt den i midten af ​​pæren. Resultatet vil glæde dig under samlinger under stjernerne.

Træbolde: gør det selv eksklusivt

Den populære ballonform til loftet kan genskabes fra klumper af grene (i virkeligheden fra affald) ved hjælp af teknikken af ​​trådbolde.

En vinstok, der undergår regelmæssig forkortelse, er velegnet til realiseringen af ​​denne ide.

 1. Del de lange grene i små længder på 10-12 centimeter. Det bliver fantastisk, hvis du klarer at samle de buede elementer. Indpak en rund runde oppustelig bold eller stram ballon.
 2. Brug en limpistol til at klæbe den tilberedte base med de tilberedte spisepinde. Det er nødvendigt at lim filialerne ikke kun til filmen, men også til hinanden. Glem ikke at lade hullet være fri for patronen.
 3. Blæs af bolden og træk den ud.
 4. Hvis det ønskes, belæg produktet med spraymaling. Det ser interessant sølv og bronze ud.

Du kan diversificere ideen ved at erstatte pinde med runde savede blade af grene med en tykkere. Bor store huller i dem. Forbind de resulterende ringe på den måde, der er beskrevet ovenfor. Jo større hullerne er, desto højere er gennemsigtigheden af ​​loftet.

For at maksimere kuglefyldepladsen kombinerer du sektioner af grene af forskellig tykkelse.

Der er en anden måde, hvorpå du kan lave din egen lampeskærm fra grenene. Det er nok at flette trådrammen med tynde stænger, det vil vise sig at være et hyggeligt produkt til en dacha eller et køkken i ecostyle. Hvis du ikke væver og tilfældigt sår fleksible grene af pil eller bambus rundt om en rund eller firkantet base, vil loftet være unikt. Selvfølgelig er det i dette tilfælde nødvendigt at tørre færdigt produkt godt.

Sådanne lamper vil dekorere landhuset selv om dagen.

Husk at tynde snit danner et elegant loft, og bordlamper af træ kan flaunt på tykkere snit.

Træloftlamper: fordele og ulemper ved materialet, uafhængig produktion af belysningsenheder

Emnet i vores artikel er træloftlamper. Vi vil analysere fordele og ulemper ved dette materiale både hvad angår design og fra alle andre aspekter; Vi vil finde ud af, hvor disse lamper kan anvendes, og hvor det er bedre at gøre med andre materialer.

Endelig lærer vi at lave en trælampe med egne hænder med lidt indsats og tid.

Træet giver dig mulighed for at gennemføre de mest uventede ideer.

Hvad er tilknyttet træ i design af rummet? Først og fremmest med antikken, med middelalderen. Med den tid, da folk vågnede til lyden af ​​fugle, og ikke støj fra biler uden for vinduet; Da mænd var modige, vidste kvinder ikke ordet "frigørelse", de slog deres næver i ansigtet for lidenskab, og livet var meget enklere og tydeligere.

Derfor har trælamper oftest bevidst gamle former. For eksempel er vognhjulformede lysekroner meget populære.

Det var jo så rigtigt, lad os sige, at belysningssystemer for lokaler for nogle århundreder siden lignede: Det gamle hjul på kæder eller tove blev hængt fra loftet, og der blev lagt lys på det.

Hvad er praktisk som et stativ til et hjul med eger?

Hvorfor forfædre opholdt sig på denne formular?

 • Ved en ensartet placering af stearinlys gav den samme belysning af alle dele af rummet;
 • Spokes skabte et minimum af hindringer for lyset, i modsætning til den faste rand.

De samme fordele har moderne stilisering; Selvfølgelig, i stedet for voks stearinlys eller fakler brugte lamper. Ofte, selvfølgelig også i form af et stearinlys.

Den moderne inkarnation af den gamle ide

Vi afleder dog. Hvad er dårlige og gode træloftkroner?

Materialegenskaber

værdighed

 • Træ er ikke kun miljøvenlig. Træ udsender ikke kun skadelige stoffer; Tværtimod saturerer den luften med aromatiske harpikser, der letter vejrtrækning i patienter med astma, lindrer betændelse i luftvejene...
  Hvad kan jeg sige - du husker sikkert, hvor let det er at trække vejret i et nyligt slået træhus!
 • Træ kan nemt forarbejdes, hvilket åbner et bredt område for kreativitet. Hvis du har brug for værktøjer, der ikke findes i en standardbylejlighed til fremstilling af et armatur fremstillet af plast eller forkromet metal, skal trælamper til fremstilling kræve et minimum af håndværktøj.

Men desværre er ikke alle træk som træ til et lampe lige så behagelige:

mangler

 • Træ er stadig et brændbart materiale. Placering af træelementer i nærheden af ​​glødelamper, der kommer ud af mode, er en dårlig ide til det yderste; brændt kontakt i lampeholderen kan også forårsage brand.

Her er brandsikkerheden i en højde: glødelampen er placeret væk fra træelementer

 • Træ lysekroner er udsat for angreb af blodtørstige bugs - træborere, svampe og andre onde ånder.

Bemærk venligst: nåletræer lider af insekter og rotter i meget mindre grad.

Derudover er der for hårdttræ antiseptisk imprægnering, som samtidig reducerer brændbarheden af ​​træ.

 • Træ er et hygroskopisk materiale. Det absorberer fugt fra luften; ved tørring kan det ændre volumen, deformere og revne.
  Hvis vi vil have vores lampe til at bevare udseendet i lang tid, skal vi forsyne det med mere eller mindre konstant temperatur og fugtighed.

fund

Træets negative træk må ikke afholde dig fra at købe eller lave en trælampe, slet ikke. Igen er dette et smukt, meget smukt og nemt at behandle materiale.

Du skal dog bruge det klogt:

 • Lamper af træ skal have en sådan form, at alle varmeelementer (patroner og lamperne selv) så vidt muligt fjernes fra træelementerne i strukturen.
  Det er bedre at lamperne kigger op: så vil opadgående luftstrømmen ikke forårsage deformation af træet.
  Lamperne står alene, selve produktionsstilen indebærer brugen af ​​naturlige revner af et revnet træ. For eksempel ser en log, der hænger på kæder med lamper, godt ud og har revnet og revnet.

Her pryder de naturlige revner og uregelmæssigheder i træet kun lampen.

 • Af hensyn til brandsikkerhed er det uønsket at placere trælysekroner under brændbare loftelementer.
  Ja, det samme log på kæderne vil se fantastisk ud under den gammeldags træloftstråle; Men hvis det tændes - branden spredes meget hurtigt.
 • Trælamper er perfekte til et soveværelse eller stue. Men i køkkenet med sin rigdom af damp ved madlavning eller i et vådt badeværelse er træet uhensigtsmæssigt.
  Det springer hurtigt; Desuden er rå træ ikke længere en dielektrisk.

Når du lukker fasen på lampens træelementer, er det helt muligt at få et elektrisk stød. Hvis du i øjeblikket holder fast på et jordet rør eller bad - problemer kan være meget alvorlige...

hjemmelavet

Må jeg sige, at en ting lavet med egne hænder trives meget mere købt? Ja, din lampe er måske ikke så omhyggeligt fremstillet som købt; men glæden ved kreativitet er det værd at komme til udtryk med de små fejl i produktet.

Derudover ved du helt nøjagtigt, at din lampe er lavet i en kopi. Ikke en enkelt gæst, der er kommet til dig, vil se den samme lysekrone som hjemme. Selvfremstillede loftkroner er altid eksklusive.

Kaffeservice

Usædvanlig lampe fra brættet og tre par kaffekopper og tallerkener. Her er det hængt fra væggen; Imidlertid forhindrer intet anvendelse af en sådan lampe som et loft

 • Tørbræt fra ethvert træ. Askens tekstur er meget smuk; Eg kan ikke males med plet og lak. Men den sædvanlige fyr, gran eller birk vil gøre.
 • Tre gennemsigtige kaffekopper og tre tallerkener til dem.
 • Tre runder under en lille base med fikseringer til dem.
 • Tre matchende pærer. Det er ønskeligt - LED: Husk ovenstående anbefalinger for brandsikkerhed.
 • Tre eller seks gummipakninger. Mængden afhænger af metoden til fastgørelse af patronerne.
 • Meter - to stærke kobbertråd af minimale sektion. 0,75 mm er nok til øjnene.
 • En tynd kæde eller snoet snor for at hænge designet fra loftet i køkkenet, for eksempel.
 • Fire skruer til en ringlet i stedet for en hætte. Det er for dem, at vores lampe bliver hængt.

Derudover skal du fylde på en boremaskine med øvelser til træ og fliser, tænger og en skruetrækker.

Det ligner en borekrone på flisen. Bor til metal eller træ splitter kun glasset

Kom godt i gang:

 1. Det planlagte bord behandles med sandpapir - først groft, så tyndt.
 2. Vi bor tre huller, hvor patronerne er placeret.
 3. Hvis der anvendes edle sorter af træ, slutter bestyrelsens behandling der. Hvis træet er enklere, belægter vi det med plet og efter tørring lakkeres det to gange.
  Nitrolak i luften tørrer kun et par timer, så du behøver ikke at vente længe.
 4. Så kommer det farligste stadium: vi skal bore huller i kaffekopper og underfat uden at bryde dem.
  Vi bruger kun og udelukkende bor til glas og fliser. Stor indsats er ikke tilladt Bor langsomt, uden forvrængninger. Nøglepunktet er, når boretoppen går igennem: Et lidt stærkere tryk på borren i dette øjeblik vil splitte kop eller tallerken.

Du kan bruge og diamant øvelser på glasset. Med dem risikerer man at splitte opvasken endnu mindre

 1. Vi klamrer sig til hver trådpatron. Indtil vi fastgør dem sammen.
 2. Vi skruer hele fremtidens lampe i en enkelt helhed. Hvis vores patroner bruger puder med skruehuller, trækkes dem direkte til bordet gennem hullerne i tallerken og koppen.
  Hvis der er et hult gevindrør og en møtrik på slutningen af ​​patronen - lad dem igen passere gennem koppen, tallerken og bord. En gummitætning er anbragt mellem metallen og glasset.
  Du kan skære det selv fra et unødvendigt cykel- eller bilkamera; Du kan bruge en færdigpakning af passende størrelse fra et hvilket som helst reparationssæt til VVS.
 3. Skruer med ringe på bagsiden af ​​brættet.
 4. Vi forbinder patroner parallelt. Du må ikke forlade twistet indpakket med tape: vi vil omhyggeligt lave den side af lampen, som ingen vil se. Brug til at forbinde ledningsblokken.

Lad lampen være pæn, selv fra bagsiden.

 1. Puden er fastgjort på bagsiden af ​​brættet på nogen måde - med en dråbe lim eller en skrue. Det klemmer et segment af ledning, der vil blive forbundet til ledningerne.
 2. Vi klæber til ringene på bagsiden af ​​kæden eller ledningerne; deres anden ende er fastgjort til krogen for loftlyset til køkkenet i loftet. Ledningen starter en af ​​kæderne. Pærer er skruet.

Klik på kontakten og nyd.

Som du forstår, kan de former, der kan laves af lysekroner fra træ, kun begrænses af din fantasi. Lad os vise nogle mere originale designs.

Sejlbådsejl og emballage fra tv'et

Materialer: Knotted snag, flere stubby kviste, pakke film fra tv, hvid elektrisk tape, tynd nylon reb og LED tape

Denne originale lampe er lavet af en bizar form valgt i skoven. Forfatteren uploadede et billede af hans skabelse til netværket.

Designet er naturligvis ikke et monument til brandsikkerhed. Husk dog, at led-lamper er ekstremt økonomiske og næsten ikke opvarmes. I så fald er faren for brand negeret.

Lysekrone af tørbrædder og reb

Materialer: To matte nuancer, købt med patroner; kæde; hamptov og fem gamle brædder med uregelmæssig form

Her anvendes to færdige matte nuancer som lyskilder. Den mest enkle og billige. Hele resten er forfatterens improvisation.

Det mest slående er ikke det faktum, at lampen er lavet for hånd: Som du ser, er der intet konstruktivt komplekst i det. Det er overraskende, at forfatteren af ​​arbejdet lykkedes at se skønheden i en sådan tilsyneladende værdiløs ting som den gamle bestyrelse. Og vis denne skønhed til andre.

Bemærk: I dette design er det også værd at anvende kun og undtagelsesvis energibesparende eller LED lamper.

Glødelamper, især høj effekt, vil skabe en meget reel brandfare.

Stråle med potter

Materialer: rusten kæde, tømmer, tre lerpotter og tre pærer til pærer

Og sådanne loftslamper produceres ikke i bulk. Det ser meget originalt ud. Til bundkedler skal du også kun bruge og udelukkende borefliser. Herudover må du ikke bruge glødelamper. Selv tynd.

Slotted log med soffits

Materialer: log; otte spotlights med LED-lys

Alligevel kom brandinspektørens mareridt til liv. Men her reducerer brugen af ​​lyskilder med minimal varmeafledning risikoen for brand til ingenting.

På trods af det overdrevne - simple udseende af lampen, lavet om fem minutter på knæet, er det svært at nævne: det var sandsynligvis svært at skære loggen inde.

konklusion

Hvis du kan lide træloftlysene beskrevet og vist, er det godt. Endnu bedre, hvis du har dine egne originale ideer. Som du kan se, kan de være det mest uventede. Held og lykke i dit arbejde!