LED lysekroner med fjernbetjening: muligheder, fordele, fotos

Hver person drømmer om, at mange husholdningsgaver skal udføres af en anden for ham. Moderne innovative teknologier er kun rettet mod at gøre livet lettere for folk. Et af de mest unikke opfindelser er lysekroner med fjernbetjening. De kan installeres både på kontoret og i hjemmet. Deres design er specielt, tiltrækker opmærksomhed.

Positive kvaliteter af lysekroner med PU

En vigtig fordel ved LED-lysekronen med fjernbetjening er muligheden for at justere niveauet af belysning ved hjælp af en fjernbetjening. Udseendet af sådanne belysningselementer er ikke anderledes end de standardiserede.

Takket være kontrolpanelet kan du uden at stige op fra dit sæde justere lyset, som du har brug for. Du kan enten tænde alle lyspærerne, eller bare en del af dem, og gøre lyset i rummet mere dæmpet.

En anden positiv funktion er muligheden for, at du kan indstille et bestemt niveau af belysning efter timer.

Hvad skal du overveje, inden du køber?

Før du køber et loft LED lysekrone med fjernbetjening, bør du afklare nogle problemer, der er særligt vigtige.

Vær opmærksom på typen af ​​ledninger i lejligheden. Bedste af alt, hvis dens type er tre-core, så er en lysekrone med en fjernbetjening perfekt. Du kan også tilslutte den til to-core ledninger, men chancerne for, at den kan brænde, øges.

Det er ikke svært at installere og tilslutte en sådan lysekrone. Den skal være tilsluttet selve kontakten, da hele systemet er installeret ved lysekronens bund.

En af de billigste muligheder er en lysekrone med glødelamper. Den største ulempe er, at pærerne hurtigt brænder ud. I hvert fald er energibesparende lamper, halogen og andre meget dyrere, men de betaler hurtigt for sig selv, da deres levetid er meget længere.

Den mest spektakulære i visuelle termer er LED-lamper.

Med hensyn til lysekroneens kraft med en fjernbetjening bør du fokusere på det rum, hvor det vil hænge, ​​samt om muligheden for ledninger i dit hjem.

Som kraften vælges lysekroneens dimensioner ud fra dimensionerne på dit værelse. Hvis du har det lille, er det værd at samle en lysekrone af de kompakte størrelser.

Det er værd at huske, at alle genstande skal laves i samme størrelse, da en person visuelt vurderer rummets rummelighed og sammenligner et emne med et andet.

De fleste LED lysekroner på kontrolpaneler er lavet i Kina. Du bør ikke acceptere sådanne modeller som billige og lavkvalitetsgenstande, da ikke kun anden klasses ting produceres i dette land, men også af høj kvalitet, men ikke forskellig fra europæiske eller amerikanske producenter.

Valg af en lampeløsning med et bord? Se vores udvalg af billeder: Der er anstændige og originale modeller.

På lysekronerne af plastflasker med egne hænder: Se billedet i denne artikel. Plastmirakel, omend improviseret, vil bringe sin andel af varme ind i hjemmet.

Lysekronens hovedfunktioner

Som hovedbelysning LED lysekrone med fjernbetjening kan bruges. Du kan også installere den for yderligere belysning. Dette gælder især i små og mørke lejligheder.

Du kan styre det i en afstand på 30 til 100 meter, og væggene vil ikke forstyrre signalets passage.

Hvis dit barn ikke kan falde i søvn i mørket af en eller anden grund, kan du justere belysningen i sit værelse lige fra dit soveværelse. For at redde lyset, efter at barnet er faldet i søvn, kan du slukke belysningen i dit børns rum direkte fra din seng.

Hver lysekrone har sit eget sæt tilstande. Ofte afhænger meget af typen af ​​lamper og belysning. Oplyste loft LED lysekroner vil hjælpe med at skabe en romantisk atmosfære i soveværelset.

Der er flere farver i baggrundslyset, og nogle lysekroner er designet, så du kan indstille en smidig farveændring i rummet.

Takket være justeringen af ​​lyslysets hovedlys kan du skabe et utrolig lysdesign - både loftet og hele rummet.

Generelt kan sådanne tilstande være fra to til fire. Hovedsagelig tændes alle lamperne, slukker, halv belysningsmodus og tænder den indvendige cirkel af lyspærer. Alt afhænger af den model du vælger.

Kontrolpanel

Kontrolpanelet er udstyret med alle de nødvendige knapper. I tilfælde af at du har mistet det eller der skete noget, behøver du ikke at køre efter den nye LED-takkroner til huset med fjernbetjening: du kan styre den gamle lysekrone i manuel, almindelig tilstand.

Omkostninger og kvalitetssikring

Det er værd at bemærke, at priserne på LED-lysekroner med PU i stil med en klassiker er forholdsvis billige. Selvfølgelig afhænger fabrikanten. Europæiske lysekroner vil være meget dyrere end et sådant element af belysning fra et andet oprindelsesland.

Det er vigtigt at være opmærksom på, om der er et kvalitetscertifikat. Det skal altid kræves af sælgerne, hvis du vil have et kvalitetsprodukt. I tilfælde af at det er fraværende, antyder dette, at lysekronen måske ikke er af den bedste kvalitet.

Det er ønskeligt, at certificeringsdokumentet oversættes til russisk.

Er det muligt at tænde i soveværelset uden en lysekrone? Fotoindsamlingen af ​​vidunderlige interiører bekræfter denne mulighed og understreger sine fordele for elskere af den romantiske atmosfære i resten af ​​værelset.

Læs om hjemmelavede persienner på vinduerne på tapetet her: detaljerede instruktioner med en video om at lave dine egne hænder.

De bedste farvekombinationer med turkis i interiøret findes på: http://prostilno.ru/cvet/biryuzovyj-sochetanie.html

Selvfølgelig bør lysekronen med en fjernbetjening garanteres. Naturligvis er jo højere termen - jo bedre, fordi du får mulighed for at udveksle et sådant produkt. På købstidspunktet er det vigtigt at inspicere og verificere selve kassens integritet, lysekronerne: de mindre fejl, jo bedre.

Mange vil sige, at emballage ikke er vigtig, men producenten vil aldrig spare på emballagen, når man opretter et produkt af høj kvalitet.

For ikke at komme ind i et falsk selskab, skal producenten have kontakter. Hvis du ved, hvor virksomheden er placeret, er dette et signal om, at de produkter, der tilbydes til dig, er af høj kvalitet, da enhver køber kan køre op og påpege sit problem.

For at afgøre, om du har brug for en sådan ting, skal du læse anmeldelser om LED lysekroner med en fjernbetjening:

Lampen kostede mig 900 rubler. Området i stuen er 35 meter, en 6-lampe lysekrone blev installeret på den, som passer perfekt. Det virker på kontrolpanelet, og du kan tænde alt, og kun halvdelen eller en del af lyspærerne.

Vi besluttede at prøve. Lyspærer bestilte energibesparelser til det. Det ser godt ud, ikke en enkelt pære er endnu brændt ud! Vi er meget tilfredse med købet.

I butikken blev vi anbefalet at tage den midterste på kontrolpanelet. Det viste sig virkelig at være en bekvem løsning, for når jeg laver mad, kan jeg til enhver tid bruge fjernbetjeningen til at gøre mere lys eller omvendt reducere lyset, hvis det ikke er nødvendigt.

Du kan se, hvad slags lysekroner er LED-loft med fjernbetjening, kan være på billedet:

LED lysekroner med fjernbetjening

Moderne lysekroner er mere som en sofistikeret elektronisk enhed end en kendt lampe. Udseende kan ikke være meget forskelligt fra de sædvanlige enheder. Men at erstatte de traditionelle glødelamper er kommet lang økonomisk LED.

LED lysekroner med fjernbetjening er meget komfortable og smukke, og derfor er de sikkert vinder popularitet. Med fjernbetjeningen kan du justere belysningsgraden fra ethvert hjørne af rummet. Men ikke alle modeller passer perfekt i din lejlighed. I artiklen finder vi ud af, hvad man skal kigge efter, når man vælger en moderne lysekrone, hvilken funktionalitet den skal have, og overveje de populære modeller.

Særlige egenskaber

Modtageren er indbygget i lysekrone design, som modtager signaler sendt via en sender placeret i konsollen. Disse kommandoer styrer lyset. Og for dette er det ikke nødvendigt at rette konsollen direkte til lysekronen. Du kan endda kontrollere lyset fra det næste rum.

Også inde i den moderne lysekrone med en fjernbetjening er en transformer, der er ansvarlig for driften af ​​lysdioder. Dets opgave er at sænke netspændingen og forlænge diodeens levetid. Strukturens bund passer godt til loftet og gemmer alle interne elementer og ledninger.

Den største fordel ved LED'er fra almindelige pærer bliver mærkbar, når du tænder lyset først. Diodens lysstyrke er meget højere end gløden af ​​konventionelle lamper.

Derudover giver en lysekrone med LED'er dig mulighed for at spare elektricitet og dermed betale mindre regninger. Og sådanne enheder kan bruges til grundlæggende, dekorative, accent eller lokal belysning.

LED-lampen er sikker for mennesker, og i modsætning til fluorescerende indeholder den ikke skadelige kviksølvdampe. Desuden opvarmes lysekronen med dioder ikke under drift og kan derfor bruges i rum, hvor der er stræklofter og lignende belægninger, der er bange for høje temperaturer. Lysdioder kan endda rettes til overfladen af ​​nettet.

Hver hjemmebelysning er unik, har flere driftsformer, belysning, evnen til at justere lysstyrken, flere nuancer til at skifte farve, lys musik osv. Konsollen har flere knapper, som hver især er ansvarlige for en bestemt driftstilstand.

Nogle modeller af loftslys-lysekroner har en timer, hvor du kan justere indstillingerne for at tænde og slukke for lyset. En sådan indretning er egnet til familier med børn, når barnet sover i et separat rum og er bange for at falde i søvn uden lys.

Processen med montering af en lysekrone med fjernbetjening er ikke meget forskellig fra at installere en almindelig lysekrone. Som regel vælges den centrale del af rummet for at rumme loftlysekronen. Alle modeller af lysekroner er opdelt i to typer: indbygget og overhead. Lamperne er monteret på en særlig krog eller med dowels.

Embedded modeller har en ramme, der skal installeres i loftoverfladen. Til dette er der lavet et specielt hul. Således er overfladen af ​​lampen flush med loftet. Men ofte er disse lysekroner monteret på den sædvanlige måde, fordi den ekstra kant, 2 centimeter høj, ikke er ude af det generelle billede.

På trods af den høje pris sammenlignet med glødelamper, har lysekronen et mere attraktivt udseende. Derfor vælger du, hvad der er vigtigere for dig, når du vælger et belysningssystem til en lejlighed, bolig eller kontor: design, pris eller økonomi.

arter

LED lysekroner kan være forskellige, men i grunden er alle modeller kun forskellige i eksterne data og yderligere funktioner.

Før du køber en lysekrone skal du være opmærksom på nogle nuancer:

 • Taklampens størrelse er meget vigtig. Før du køber skal du være sikker på at denne model vil være passende i dette rum. En stor lysekrone i en lille stue vil være helt ude af sted.
 • Loftslampe til loftslofter kan virke som en hovedkilde til lys eller kan suppleres med spotlights. Denne kombination ser passende ud, men ikke med alle modeller. Hvis du planlægger at organisere belysning med flere typer lamper, skal du vælge en ikke-voluminøs lysekrone uden lange elementer.
 • Formålet med rummet er også et vigtigt punkt, for eksempel vil den musikalske lysekrone være ude af sted i gangen.
 • Moderne baggrundsbelyste modeller kan fungere uden hovedlys. Lysene kan tænde og slukke for farve effekter af forskellige nuancer: blå, gul, grøn, rød, lilla osv. Den farveskiftende lysekrone skaber et festligt humør og kan udfyldes med en søjle og et USB-flashdrev med dine yndlings kompositioner til musikalsk akkompagnement. Afhængigt af dine ønsker kan du ændre belysningen i rummet, glatte alternative farver eller opnå en god kombination af lys akkompagnement og musik. Med lys musik vil belysningen og intensiteten i rummet variere afhængigt af melodien.
 • Moderne lysarmaturer har allerede en lysdæmper indbygget. Denne funktionalitet gør det muligt at justere lysstyrken på lyset - demp eller belys rummet så meget som muligt. Lamper med indbygget lysdæmper - dette er et godt valg til et soveværelse eller børnelokale.
 • De mest almindelige LED-systemer har fra 2 til 4 driftsformer: lille belysning (samtidig arbejder halvdelen af ​​forskellige pærer i to versioner), tænder alle lyspærer og slukker.
 • Du kan styre enhver lysekrone ved hjælp af en konventionel kontakt. Det er bedre at straks sørge for at forbinde to-nøgleproduktet. Og det er vigtigt at huske, at det kun er muligt at styre ved hjælp af fjernbetjeningen, når kontakten er i tændt tilstand.

Populære former

Moderne producenter tilbyder et stort udvalg af LED lysekroner til en række interiør stilarter: fra højteknologiske til klassiske. Og hver af dem kan blive en udsmykning af rummet.

En krystal lysekrone med smukke detaljer er som et ægte kunstværk. Sådanne modeller kan ligne en kage - et smukt design, pæne detaljer, masser af glas vedhæng og smukt farvespil. Nogle modeller kan dekoreres med brændende stearinlys eller bulkmeringue. Diameteren kan være op til 60 cm.

Lysekrone "Saturn" har et simpelt og koncist design. Denne model med frostet glas passer perfekt ind i interiøret i stil med minimalisme, højteknologi eller øko. En sådan enhed har ikke stor funktionalitet, men det er muligt at ændre standardfarverne i humøret. Designet har ikke funktionen af ​​let musik, men en sådan lysekrone kan forbindes uafhængigt og vigtigere har den en mere overkommelig pris.

Lysekrone "Starry Sky" udfører to funktioner på én gang: hovedbelysningen og det dekorative design. Dette er personifiering af endeløs plads i et rum. Twinkling af stjerner på loftet fascinerer og tiltrækker øjet. Et værelse med en del af universet vil helt sikkert blive det mest foretrukne sted i hele huset. Producenter tilbyder Star Sky lysekroner i tre størrelser: 98 cm, 142 cm og 187 cm. Alle modeller er garanteret i 2 år.

Rektangulære lamper og lysekroner i form af "tabletter" bruges ofte i udformningen af ​​jugendstil. Sådanne modeller tager ikke plads og er gode til værelser med små lofter.

Farve løsninger

Hver model af lysekronen kan laves i forskellige farver. For stuen eller spisestuen er perfekt spredt måneskin. Og til soveværelset - det beroligende lys af et varmt lys. På kontoret og i køkkenet er det bedst at bruge lysdioder med hvidt koldt lys.

Lysekronens farve er også vigtig. Det kan være en harmonisk nuance med loftsbeklædning eller en kontrastfarve. Mørk og brun ser mystisk og elegant ud. Og let og hvidt - let og koncist.

LED-pærer giver dig mulighed for at spille med farve og spektrum. Derudover har hver lysekrone sit eget sæt tilstande. Dette kan være en glat farveændring eller indstilling af en vis nuance for at skabe den nødvendige indretning.

Valg af farvepalet:

 • Bløde toner af gul eller klar er gode til hjemmebelysning. Et sådant lys hjælper med at slappe af hurtigt og ikke trætte øjnene.
 • Hvid dagslys hjælper med at tune på arbejde og tjener som en slags stimulant.
 • Rød farve accelererer hjerteslag og øger blodtrykket.
 • Grøn farve hjælper med kreativt eller hårdt arbejde.
 • Blå farve hjælper dig med at slappe af hurtigt og er velegnet til et soveværelse eller børneværelse.
 • Sunny orange farve er bedst til køkkenet, hvilket øger appetitten og forbedrer humøret.

Flerfarvede lysekroner fik lov til at omdanne det indre af et kendt rum. Og de vil ikke forlade ligeglade kender til komfort og luksus. Selvom denne funktion som sådan ikke har nogen fordele, men det er meget interessant at bruge det. Ved starten af ​​aftenen vil en farvet lysekrone bidrage til at ændre stemningen og stemningen.

Producent Rating

Når du vælger en enhed, er det nødvendigt at være opmærksom på fabrikantenes mærke og land. De fleste LED-lys er lavet i Kina og Tyskland.

Kinesiske lysekroner - dette er ikke et synonym for lavkvalitets billige lamper. Ofte i Mellemriget producerede varer af europæiske og amerikanske mærker. Sådanne anordninger er af fremragende kvalitet og adskiller sig ikke fra vestlige og japanske producenter.

Hver model skal have:

 • Kvalitetscertifikat - hvis sælgeren ikke kan levere dette dokument, bliver du sandsynligvis tilbudt at købe en falsk.
 • Garantiperiode - jo mere producenten er sikker på kvaliteten af ​​deres produkter, desto større garanti.
 • Holdbar og hel pakke.
 • Fabrikantens og leverandørens navn på emballagen samt kontaktoplysninger til servicecenteret.

anmeldelser

Moderne lysekroner med fjernbetjening er ikke i hver lejlighed. Ikke desto mindre har mange allerede formået at sætte pris på knowhowen i lysindustrien. Mange købere værdsatte Starry Sky belysningssystemet, som har et moderne og stilfuldt udseende og efterlader kun positive kommentarer: pålidelighed af armaturdesign, enkel installation, diodernes lange levetid og ubeskrivelige skønhed af blinkende stjerner. Lysniveauet kan justeres og ændres afhængigt af stemningen. På samme tid kan du slukke for hovedlyset og beundre de flyvende stjerner. Ifølge kommentatorer er det meget lettere at slappe af og slappe af i et sådant miljø.

Om modeller af lysekroner i form af en kage, forlader nogle brugere tvetydige kommentarer. Fordelene er en smuk og usædvanlig form, funktionalitet og evnen til at bruge i et lille rum med lave lofter. Men ulemperne er lyse farver, der er trætte af øjnene, og et stort antal små dekorative elementer, der kræver særlig pleje.

Saturn modellerne og klassiske i form af en plade er let installeret og tager ikke meget tid til installation.

Som du kan se fra anmeldelserne, er det muligt, at ejeren af ​​LED-lysekronen skal stå over for reparationen af ​​enheden. Og købere klager over fejl i flere lysdioder, fordi udskiftning af flere løg kan være meget dyrt.

Også negative anmeldelser vedrører fejlen i nogle komponenter i lysekronens design. For eksempel er det oftest nødvendigt at udskifte receiveren eller konsollen selv.

Fordele og ulemper

Fordelene ved LED lysekroner med fjernbetjening:

 • Den vigtigste og største fordel ved lysekronen med fjernbetjening er bekvemmelighed. Du behøver ikke stå op af sofaen eller sengen for at slukke for lyset eller justere lysstyrken. Du kan tænde alle lysene eller kun en del uden at kigge op fra at se en film. Du kan også gøre belysningen mere dæmpet. Alt kan gøres med en finger.
 • Lysekroner med dioder varierer også i hastighed og støjsvaghed. Ændring af skygge sker så hurtigt som tidspunktet for tændingen. Manglende pulsation hjælper med at klare øjet træthed.
 • Ved kontinuerlig drift er det kun nødvendigt at skifte batterierne regelmæssigt i fjernbetjeningen. Disse er normalt to små pinky-batterier.
 • Besparelser - for det første kan evnen til at styre lysniveauet gøre dig i stand til at forbruge mindre elektricitet, og for det andet kræver driften af ​​LED'erne lidt strømforbrug.
 • Betydende længere levetid. Sådanne modeller vil vare i 50 tusind timer, hvilket er omkring 10 år. Og mens spændingen falder, er ikke forfærdelige lysdioder.
 • Du kan styre lysekronen med fjernbetjeningen i en afstand på 30-100 meter afhængigt af modellen. I dette tilfælde er væggen ikke en hindring for passage af et signal.
 • Den største ulempe ved moderne lysekroner med fjernbetjening er prisen. Udgifterne til sådanne avancerede modeller med mere funktionalitet er meget højere end de sædvanlige lysekroner. Men enhver model vil betale sig inden for 4 år.
 • Tilføjet til den samlede pris for enheden er også prisen på pærer. Køb og udskiftning af dioder er en betydelig udgiftspost.
 • LED-pærer er bange for fugt, så lysekroner med dioder anbefales ikke til brug på badeværelset.
 • En anden vigtig minus er, at der altid er en chance for at tabe eller bryde konsollen.

Hvordan aktiveres?

Det vigtigste ved at være opmærksom på, er typen af ​​ledninger. Moderne LED lysekroner med fjernbetjening er bedre at forbinde til tre-ledningen. Men hvis der anvendes to-ledede ledninger i lejligheden, er det også muligt at installere enheden.

Ledningsdiagrammet er ret simpelt og er indikeret på kandelens indre elementer. En erfaren elektriker vil ikke være svært at installere lysekronen. Hele systemet er placeret i bunden af ​​armaturet, og det skal kun tilsluttes en switch. Designet er monteret med fire beslag. Radiostyringen eller controlleren og den elektroniske transformer forbliver i lysekronens indre og er forsigtigt fastgjort til hinanden.

Forudkoblet til controlleren alle lysene. Under ledninger skal alle ledninger være isolerede. Efter installation af armaturet kontrolleres korrekt forbindelsen af ​​alle kontakter og spændingen tændes. Det vigtigste - at huske på, at lysekronen ikke kan placeres ved krydset af det strakte lærredsloft.

Lampens kraft bestemmes af formålet med rummet. For stuen, for eksempel, skal det krævede niveau ikke være lavere end 200 L. For et køkken med samme kapacitet er nok, men det vil være nødvendigt at arrangere yderligere belysning til arbejdsområder. For komfortabel belysning af et soveværelse eller en børnehave er der nok belysning på 150 L.

Nogle modeller har en indbygget Wi-Fi-enhed, som giver dig mulighed for at tænde lysekronen via en telefon eller en anden moderne gadget. For at styre fra Android eller et andet system skal du downloade et særligt program.

Smukke eksempler i interiøret

LED'er begyndte at blive brugt til loftbelysning relativt nylig, så ikke alle havde tid til at værdsætte disse enheder. LED lysekroner er de mest økonomiske og moderne.

Den mest usædvanlige lampe er selvfølgelig "Starry Sky". Det passer perfekt ind i ethvert rum: stue, soveværelse, børnehave, kontor eller endda en gang. En sådan lysekrone vil helt sikkert appellere til børn i alle aldre. Derudover kan "Starry Sky" bruges til design af caféer, restauranter, spa og forretningslokaler.

Valg af valg af LED lysekroner med fjernbetjening

I denne artikel vil vi fokusere på LED lysekroner. Sådanne lamper har som regel et kontrolpanel i et sæt. Hvad er fjernbetjeningen til? Forestil dig situationen, du hviler efter en arbejdsdag i sofaen eller er i samme rum, og i den anden glemte du at slukke lysene. Stå op, bare ingen styrke, og så kommer til hjælp af fjernbetjeningen. Med det kan du slukke for lyset selv i det næste rum!

Enig det er meget praktisk. Ja, og for personer med handicap er det simpelthen en uundværlig ting.

Fjernbetjeningen giver dig også mulighed for at justere belysningsgraden og ændre farven i rummet ved hjælp af timeren til at tænde og slukke for lyset. Vælg belysningstilstanden, f.eks. Når der er flere lygter i drift, skal du tænde og slukke for musikalsk akkompagnement gennem det indbyggede musikcenter (hvis lysekronen er udstyret med sådanne funktioner) ).

Særlige egenskaber

Hovedtræk ved LED lysekroner er tilstedeværelsen af ​​en diode samling, som er placeret på lampens panel. Lysekronekredsen omfatter også en transformer, radio styreenhed eller controller. Radiostyringen tjener til at tænde lysene og modtage signalet fra konsollen. LED'erne arbejder med en reduceret spænding på 12 eller 24 V. Spændingen på 220 V-nettet konverteres ved hjælp af en strømforsyning under en dekorativ hætte, som lukker ledningerne. Det sker så, at nogle LED'er og endog halvdelen af ​​dem ophører med tiden. I dette tilfælde kan du foretage en inspektion og nødvendige reparationer med egne hænder.

Så først skal du fjerne LED-lampen fra loftet og derefter demontere den. Kontroller omhyggeligt bordet for synlige førerfejl, ødelagte ledninger, brændte steder. Dernæst skal du udskifte det beskadigede emne.

Få forpligter sig til at gøre reparationen selv, fordi de simpelthen ikke ved, hvordan man udskifter de LED'er, der er loddet til brættet. Hvis du stadig tvivler på, er det bedre at ringe til denne specialist.

Version af LED lysekrone

arter

LED lysekroner adskiller sig i udseende. De kan være forskellige i geometri, stil, mode, farve, type base:

Ved tilstand. Som regel er der flere tilstande, skifte, som du kan opnå den mest komfortable belysning. De mest almindelige farve lys i tre farver: rød, blå, lilla.

På fastgørelsesstedet: loft og suspenderet. Loft anvendes hovedsagelig i værelser med lave lofter. De er fastgjort direkte til loftet. Afstanden mellem en sådan lampe og loftet er minimal. De har som regel en simpel form i form af en cirkel eller en firkant. Suspended, i modsætning til loft monteret på specielle monteringer og hænge i afstand fra loftet. Denne type er fastgjort til ledninger, kæder, strenge mv. Anvendes i rummelige, store værelser.

Efter type hætte. LED lysekrone kan indeholde et andet antal lamper. LED, halogenlamper kan have en anden base. Der er:

 • E27 base. Dette er en fælles base som en glødelampe. Lyspæren kan laves i form af et stearinlys, en stor eller en lille bold.
 • E40 er større i diameter end E27. Den bruges i højpowerlamper primært til gadebelysning.
 • E14 base. Den er lidt mindre i diameter end bunden E27.
 • Cap G4, GU5,3, GU10. Det er en simpel enhed i form af to ben.
 • GX53 base. Disse typer anvendes hovedsagelig i forsænket armaturer. En pære med en sådan base kaldes ellers en tablet. Fastgjort på en svingende måde.
 • G13 base anvendt i rørformede lamper.

Efter type ledelse:

 • Kontrol med fjernbetjening.
 • Kontrol med en konventionel kontakt uden fjernbetjening.
Original LED lysekrone på tovene

Populære former

Følgende stilarter af lysekroner udmærker sig:

 • Classic. Graceful og volumen lysekroner, som regel med et stort antal suspensioner og indretning. De giver værelset højtidelighed og bruges derfor i haller eller haller. Krystalprodukter giver rummet endnu mere luksus.
 • Moderne. Ikke-standardformer og streng geometri. Se godt ud i værelser med minimalistisk design.
 • Floral stil. En type klassisk. Brugt dekorative smedning.
 • Vintage. Ikke-traditionel form, lyse farver, komplekse mønstre. Lysekronens design er antik.
 • Eco. Fremstillet af træ og dekoreret med fjer, kegler, blade osv.
 • Art Deco. Strenge geometriske linjer er sammenflettet, der er græske og egyptiske motiver, antenne ornamenter.
 • Engelsk stil. Sådanne lysekroner er antikke kandelabre, hvor i stedet for stearinlys er der pærer. Lavet af metal.
 • Kinesisk stil. De enkle former, der er iboende i den kinesiske tradition, men samtidig har ikke en bestemt begrebsmæssig form.
 • Marokkansk stil. Sådanne lysekroner er vævet af de fineste tråde af bronze, kobber, messing, sølv. Formen ligner en sekskant.
 • Arabisk stil. Lavet i form af en kuppel med mange krystalvedhæng.
 • Orientalsk stil. Tilstedeværelsen i månens ornament, sol og stjerner. Nedskæringer i form af armaturer, som er iboende i østens traditioner.
 • Maritime stil. Bruges normalt i børnenes værelser. Lampen kan fremstilles i form af et håndhjul, anker osv.
 • Amerikansk stil. Lavet af naturlige materialer. Afviger i enkelhed og lakoniske former.
 • Land. Linned lampeskærme, træ og smedning, enkel design.
 • Chalet stil. Afviger massive former, noget grovhed, brug af træ, smedning. I denne stil skal du lave modeller i form af en sten, en fakkel, en isblok.
 • Tiffany lysekroner. Storslåede lofter med brug af en mosaik, tegninger og interessante ornamenter skaber.
 • Højteknologisk stil. Lysekronen består af flere armaturer, der er arrangeret i en tilfældig rækkefølge.
 • Lysekroner i form af tabletter. Dette er en rund armatur, der fastgøres direkte til loftet. Velegnet til små rum.
Klassisk LED Lysekrone

Farve løsninger

Når du vælger en lysekrone, skal du være opmærksom på lysets lys. På grund af det store udvalg af nuancer af LED'er, kan du vælge en passende farve. I boliger skal der som regel indstilles lyse gule farver eller gennemsigtige. Hvidt lys bruges i kontorer eller i arbejdsstuen for at forbedre ydeevnen. Koldt lys vil se godt ud i pools. En orange skygge passer til køkkenet. Blå farve er perfekt til soveværelset. Derfor kan du på grund af et så bredt udvalg af lys nuancer skabe et unikt humør for hvert værelse. Derudover er der LED lysekroner med musik. Afhængigt af musikken ændrer lyset intensitet og farve.

Vælg i grunden varme farver. Således skaber i rummet en følelse af komfort og varme. Lysekronens farve er valgt til indretningen af ​​rummet. Som regel er farven på gardiner eller vægge. Eller under den såkaldte anden farve i rummet. Lyset kan ændres ikke kun på grund af lyset fra lysdioderne, men også på grund af lampens farve. Farvetonen kan også ændres på grund af det store antal diffusorer, krystalvedhæng, spejle på lysekronen.

Fordele og ulemper

Fordelene ved LED lysekroner er:

 • Lavt strømforbrug.
 • Stråling af en lille mængde varme under drift, hvilket gør sådanne lysekroner brandsikre.
 • Lang levetid. LED'er kan tjene op til 10 år.
 • Nem betjening og installation.
 • Holdbarhed og kompaktitet.
 • Sikker drift og bortskaffelse.
 • Miljøvenlighed. LED-lamper indeholder ikke skadelige stoffer, såsom kviksølv.
 • Stort udvalg og moderne smukt design.
 • Lysstyrkejustering, farveændring.
 • Evnen til at bruge forskellige temperaturer af lys i en armatur.
 • Muligheden for fjernbetjening.
En væsentlig fordel er den mangfoldighed af former og stilarter.

Blandt manglerne er følgende:

 • Billige pærer kan være med en umærkelig pulsering, der er skadeligt for synet.
 • Ved forhøjede temperaturer anvendes sådanne lamper ikke.
 • Lysdæmpning med tiden.
 • Brugte lamper kan ikke genoprettes.
 • Høj pris
 • Sandsynligheden for hyppige fakes.

Det er vigtigt! Udskiftning af LED er kun mulig med specielt udstyr og viden.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg vælger?

Når du vælger en lysekronekrone, skal du være opmærksom på følgende kriterier:

 1. Området for det oplyste rum. For korrekt beregning af lysekronens størrelse kan du bruge formlen: rummets bredde + længden af ​​rummet multipliceret med ti. Svaret vil være lysekronens diameter i centimeter. Når du vælger, være opmærksom på, hvad det maksimale område kan belyse de lysdioder, der er forseglet i lysekronen.
 2. Spænding. De fleste lysekroner er produceret med en standardspænding på 220 V. Men der er også modeller med en spænding på 12 eller 24 V. I disse tilfælde er armaturet forbundet via specielle spændingsomformere. Vær derfor opmærksom på produktspecifikationerne.
 3. Farvetemperatur. Lysdioder kan være med varm hvid, neutral hvid eller kold tidligere skygge.
 4. Lysekrone er valgt til det indre rum. Afhængigt af stilen på rummet er valgt lampe. For eksempel, hvis værelset er lavet i en klassisk stil, så ville en smuk lysekrone med glatte linjer og elegance være passende.
 5. Hvis du vælger et produkt til sådanne værelser som en pool, bad, bad, skal du være opmærksom på beskyttelsesgraden af ​​lampen. Advarsel! Armaturet, som ofte bliver vådt, skal have en særlig sikkerhedsklasse IP 44.
 6. Tilstedeværelsen eller fraværet af fjernbetjeningen. Tilstedeværelsen af ​​fjernbetjeningen forenkler betjeningen og øger antallet af funktioner.
 7. Producent. Mindre kvalitet lysekroner fra Kina. De er billige, men kan bryde hurtigere. Det er bedre at vælge europæiske eller russiske producenter, selvom de er dyrere.
 8. At strække loftet for at undgå dets ild, skal du hente en lysekrone med nuancer nedad. Hvis du vælger en flad LED-lampe i form af en tablet, skal du sørge for at dens bund ikke er metallisk.
 9. Funktionssæt Forskellige modeller har et andet sæt funktioner. Her er nogle af dem:
 • lysstyrkejustering;
 • LED farveændring;
 • evnen til at tænde et andet antal lamper og lysdioder
 • Tilstedeværelsen af ​​et musikcenter i lysekronen med USB-udgang.

Billige lysekroner med fjernbetjening

Kan du lide smukke og praktiske ting, men anser det ikke for nødvendigt at overpaye til en eksklusiv, og din rationelle tilgang blev afspejlet, selv i udformningen af ​​lejligheden? Så vil lyse lysekroner med fjernbetjening helt sikkert komme til din smag! Online-butik Lstr-shop har loftkroner med fjernbetjening fra forskellige producenter - fra Kina til Italien. På trods af de overraskende overkommelige priser er alle lamperne kendetegnet ved et utrolig stilfuldt og originalt design og opfylder alle internationale standarder for kvalitet og sikkerhed. Komfort, skønhed og funktionalitet til den mest behagelige pris - en virkelig rimelig løsning!

Takkroner af høj kvalitet med fjernbetjening fra kendte producenter har altid i vores katalog.

LED lysekrone med kontrolpanel

På nuværende tidspunkt introduceres automatisering af vores liv overalt. Det naturlige behov for hver er eksistensen af ​​trøst, og hvad kunne være mere bekvemt end opfyldelsen af ​​små ønsker ved at trykke på en knap. Det er nødvendigt at starte små og være opmærksom på en sådan innovation som LED-lysekronen med en fjernbetjening. Denne enhed vil være en behagelig tilføjelse til situationen i stuen, i underholdningsfaciliteter og endda på kontoret.

Særlige egenskaber

LED-systemet er en belysningsenhed. De vigtigste belysningselementer i det er lysdioder eller diodelamper. LED-enhed med fjernbetjening har flere fordele. En åbenbar og vigtig fordel er, at det er muligt at styre lyset fra en vis afstand. Du behøver ikke stå op og kigge efter en switch.

Det vil være muligt fuldt ud at føle fjernbetjeningens værdighed, hvis du en dag i en kold morgen, mens du er i en varm seng, pludselig vil du læse. Eller hvis hun blev forkølet eller der ikke er nogen mulighed for at bryde væk fra arbejde, og lyset tændte viste sig at være en nødvendighed.

Også blandt de flotte muligheder for sådanne belysningsenheder er det værd at bemærke, at alle modeller har forskellige belysningsmetoder. Dette vil altid holde belysningen i rummet under kontrol. Efterhånden er det lyse lys undertiden irriterende, men du vil ikke sidde uden det overhovedet. Så nemt kan du indstille strålingsintensiteten til den ønskede værdi, det vil sige, tænder kun en lille del af LED'erne. Det er også meget lettere at sætte børnene i seng med den resulterende dæmpede belysning. Ud over alle fordele vil LED-tilbehør vise sig at være en sikrere og mindre energiforbrugende enhed til hjemmet.

Desværre har "smarte" lysekroner en minus. LED'erne, der er inkluderet i enhedens design, kan ikke være evige, og udskiftningen af ​​disse komponenter har en betydelig pris.

Lysekronerne med fjernbetjening er meget dyrere end almindelige lamper. Men det ville være mærkeligt, hvis du ikke skulle betale for bekvemmelighed.

model

Og efter at have besluttet at hæve det sædvanlige væsen med LED-udstyr med fjernbetjening, skal du vide, at der er et stort antal af deres forskellige variationer. Og hver af dem har sin egen unikke karakteristika, som nok nok igen vil sikre sig, at det ikke er forgæves for de brugte penge. Ved installation af LED-systemet er opdelt i to typer:

En populær model på grund af dens lave omkostninger er blevet et loft LED lysekrone. Ofte bruges det til at understrege indretningens stil. Til dette formål tilbyder butikkerne lamper af forskellige former. Også denne type er iboende i værelser med lave lofter, da fastgørelsen af ​​sådanne enheder udføres tæt på loftet. Normalt tilbydes mulighederne er rektangulære eller runde.

Det er også værd at være opmærksom på den hængende type, som kan tilføre raffinement og nåde til ethvert rum. Den suspenderede version er mere velegnet til rummelige og brede rum, da den kontrollerede blok selv er monteret ved hjælp af et antal kæder eller strenge.

I et miniaturerum vil en sådan enhed virke besværlig, men uden tvivl vil den tiltrække udseende. En bekvem funktion er evnen til at styre længden af ​​kæderne.

Uanset hvilken type armatur du kan lide, er alle LED-enheder forenet af tilstedeværelsen af ​​dioder, der er i stand til at udstråle stærkt lys. Lysemissionen af ​​sådanne elementer overstiger undertiden belysningen fra de sædvanlige glødelamper. LED'er til LED armaturer kan også bruges til at skabe accentbelysning, da de tillader fokusering af lysstrømmen. De kan monteres i badeværelset, fordi dioderne ikke er følsomme for fugt.

Et vigtigt kendetegn ved LED'er er, at de er i stand til at udstråle lys, der adskiller sig fra almindelig hvid. Det vil sige, du kan ændre den kede hvide til en uformel rød eller anden skygge. Og farveændringen kan forekomme jævnt, hvilket er meget vigtigt for rummets atmosfære. Denne funktion bruges i mange modeller af LED lysekroner.

Blandt de klassiske former for LED lysekroner med fjernbetjening er der som:

Lysekronepladen, som navnet antyder, har en vis lighed med en konventionel plade. Tilpasning af denne formular vil bidrage til at øge det indendørs rum. Lysekronekagen svarer også til sit navn og er en slags kagekage hængende fra loftet. Mange modifikationer af denne form kan arbejde med energibesparende dioder og med glødelamper med begrænset effekt. Lysekroner af begge former kan både suspenderes og loftet. Uanset form og type af montering er de tilgængelige med en diod baggrundsbelysning, der ændrer farver.

Flerfarvede lys vil bidrage til at understrege de fordelagtige dele af interiøret eller tværtimod at skjule nogle fejl. Farvebelysning vil ikke lade gæsterne blive kede under ferien. Og også vil være en uundværlig del af børnehaven, der bliver lavet i form af en kage.

Men den mere usædvanlige og interessante funktion af det nye LED tilbehør er den indbyggede musikafspiller. Ja det sker også! På grund af deres unikke karakter vil sådanne modeller ikke vise sig at være en billig erhvervelse. Men hvis du forstår det hele foreslåede funktionelle sortiment af sådan LED-automatisering, bliver dens popularitet ret forståelig.

Det er slående, at musikalske variationer med fjernbetjening absolut ikke taber i udformningen af ​​andre modeller. Derfor spiller du musik i designen af ​​de indbyggede højttalere, bluetooth modul eller en plads til et flash-kort.

Hvis det er muligt at vælge intensiteten af ​​det udsendte lys og hente god musik, vil hele atmosfæren i rummet blive justeret eksternt af brugeren.

For fuldt ud at forstå disse unikke belysningsarmaturer, skal du overveje flere variationer af samlingen af ​​disse absolut værd at se modeller.

Ceiling lysekrone kage med fjernbetjening og MP3-modul gør det muligt at bruge glødelamper og energibesparende dioder. Modellen indeholder en radio og stereo højttalere. Dette er en fantastisk tilsætning til et sofistikeret interiør. Flerfarvede lys, selv på overskyede dage, vil frigøre dig fra grå dystre tanker. Skift farver med en magisk, glat gradient.

Men på trods af glatheden er det heller ikke svært at arrangere et show med let musik på en ferie. Adgang til alle muligheder findes fra fjernbetjeningen eller modulmodulet på diodepanelet, det vil sige, at omskiftningssammensætninger og lystilstand vil være så bekvem som muligt. Ud over den sædvanlige plads til et flash-kort kan du bruge en USB-flashdrevstype til telefonen. Så den vanlige lysekrone vil konkurrere med musikcentret eller andet udstyr i huset.

Loftlysekrone med fjernbetjening og LED-belysning "Starry Sky". Denne isarmatur er udstyret med et stort antal lysdioder. Takket være belysningsmetoderne og specifikationerne for placeringen af ​​strukturelle detaljer forsøgte producenten at genskabe virkningen af ​​den stjerneklar himmel.

Det er nødvendigt at erkende, at det viste sig anstændigt, fordi du har slået et sådant lys sæt på, kan du ikke tage øjnene af det. Skuespillet er så fantastisk, at du desuden vil købe mere og et teleskop.

Tilbehør og ledningsdiagram

På trods af at markedet tilbyder et stort antal forskellige modifikationer af LED-systemer med fjernbetjening, er de alle sammen af ​​samme type samlet fra elektriske enheder. De vigtigste og obligatoriske komponenter er det radiostyrede relæ, kontrolpanelet og LED-systemet. Afhængigt af modellen kan pakken også indeholde en halogenlampe, en lysdæmper beregnet til at styre lysets tone osv.

LED-enheder med fjernbetjening er primært et automatiseret system. Og et sådant system kan ikke eksistere uden en særlig controller, hvis opgave er at modtage signaler fra konsollen. Regulatoren selv er et elektrisk relæ bestående af en strømforsyning, software og omskiftning af elektriske kredsløb.

Ofte foregår hele styringen af ​​automatiseringen med et elektrisk panel eller en vægkontakt. I nogle modeller kan den bruges til at registrere en tabt fjernbetjening. Kontrolpanelet indeholder relæets hovedkontrolelement - det er en radiosender. Afhængigt af modellen kan signalet påvirke relæet fra en afstand på 30 til 100 meter.

Hvis det er af høj kvalitet, vil væggene ikke blokere signalet. Lyset kan slukkes fra et tilstødende rum.

Nu er fjernbetjeningen ikke længere en nødvendighed. Tværtimod er fjernbetjeningsteknologien ikke ny. Og telefonapplikationsudviklere forbedrer deres projekter. Baseret på den infrarøde port er en velkendt mulighed for smartphones blevet skabt applikationer til styring af udstyr fra din mobil. Så hvis der ikke findes knapper til headsettet ved hånden, kan du altid bruge applikationen på Android, udskifte konsollen til lysekronen og tænde lyset gennem telefonen.

Efter at have behandlet komponenterne, ville det være godt at forstå princippet om at forbinde lysekronen. Der er praktisk talt ingen grundlæggende forskelle i LED-systemets ledningsmønster med en fjernbetjening og en konventionel armatur. LED-armaturet tilsluttes også til kabelføring, men det foretrækkes, at ledningerne er fremstillet af et trefjernet kabel. Derefter vil systemet være stabilt og vil ikke være i fare for brand.

Omskifteren er forbundet til lejlighedsboksen gennem en kasse. Endvidere skal fasen, der udføres fra kontakten, forbindes til styrerelæet. Den neutrale ledning skal også tilsluttes styreenheden via en forbindelsesboks. I arbejdsformen ved at trykke på kontakten eller signalet fra det elektriske panel på antennen, er el-relæet lukket og åbnet. Det betyder, at lyset tændes og slukkes, og enheden løser ikke det, hvorved lyset tændes.

Tips til valg

Hvis du vil købe et LED-system med fjernbetjening, skal du vide præcis dimensionerne på det rum, hvor det vil tjene. Hvis du leder efter en model i en stor fri stue med højt til loftet, tøv ikke med at tage en suspenderet lysekrone med fjernbetjeningen. Hvis designen af ​​dit gæsteværelse er lavet i en sofistikeret stil, vil smukke krystalmodeller med farvemusik uden tvivl passe ind der.

I stuen til modtagelse af gæster vil aldrig være overflødig baggrund rolig musik. Da rummet er anstændigt, anbefales det at vælge lysekrone, som har fjernbetjening på fjernbetjeningen.

I tilfælde af at du vil tilføre magisk belysning til børnehaven, hvis plads ikke giver dig mulighed for at frigøre dig selv, vil en lysekroneplade hjælpe dig. Den lave konstruktion af hævede lofter og beskeden kvadratur vil med fordel blive kombineret med en miniature lysplade, der ikke skiller sig ud med unødvendige detaljer. De resterende muligheder for avancerede armaturer vil blive efterladt efter eget valg.

Hvis du vælger en kilde til lys til kontoret, er det bedre at give præference for strenge, men ikke ringere i skønhed, lysekroner-plader. I dette scenario er der ikke behov for at betale for ekstra funktioner. Vær også opmærksom på strømmen af ​​LED'erne. For rummelige værelser skal du mindst 200 L. For små korridorer er 100 tilstrækkelig.

Indkvartering regler

Du skal tage alvorligt og huske et par nuancer, der kan være et problem. Det er vigtigt at huske, at brug af halogenlamper eller glødelamper er udelukket, hvis du bruger stræklofter. Overophedning fra sådanne elementer har en negativ effekt på PVC belægning. Den mindste afstand af loftet fra sådanne belysningskilder skal være 40 centimeter.

Vær forsigtig, når du køber en lysarmatur i soveværelset. Du vil blive konfronteret med et stort antal perfekt udførte valgmuligheder. Soveværelset er det rum, som der lægges særlig vægt på. Det ser ud til at være noget personligt, og folk nærmer sig det med en ærbødig holdning. Prøv at overveje forslagene forsigtigt med den såkaldte baggrundslys "stjerneklar himmel".

Sådanne LED-lysekroner har de samme funktionaliteter som andre. Men evnen til at skabe en model af den stjerneklare nat over dit hoved vil tilføje charme til din fred. Et sådant spil af kontraster vil skabe et godt humør inden du går i seng. I en sådan atmosfære er det meget mere behageligt at hvile. Men om morgenen vil du sandsynligvis endnu mindre gerne vågne op til arbejde.

Vurdering af populære producenter og anmeldelser

Selvfølgelig kan du straks rådgive berømte mærker, der har lavet deres navn på markedet i lang tid. Men sådanne europæiske håndværkere som den tyske maytoni eller den amerikanske Led cree er designet til de relevante standarder, som har nogle forskelle fra de russiske. Hvis du ikke har noget imod tid og penge, så tag et nærmere kig på Maytoni. Maskiner fremstillet i Tyskland har altid været på toppen.

Alle ønsker at få kvalitet til en overkommelig pris. Derfor er kinesiske mærker vinder popularitet. Produkter af berømte kinesiske mærker er ikke ringere i kvalitet, da de anvender anstændige komponenter i deres forsamlinger såvel som attesterer deres produktion. Vi er vant til at sige "nej", hvis vi lærer at produktionslandet er Kina.

Producenter fra Kina har længe lært at lave kvalitetsprodukter, de har også kendte mærker, der med rette kan betragtes som værdige konkurrenter til europæiske producenter. For ikke at løbe ind i en billig, lav kvalitet lysekrone, når du køber og ikke betaler for mærket, skal du være opmærksom på følgende producenter:

LED lysekrone med fjernbetjening eller kontrolleret lampe.

LED-lamper med fjernbetjening optrådte relativt for nylig. Men sådanne kontrollerede lys kunne simpelthen ikke forekomme, fordi populariteten af ​​hele "smarte" kun vokser. Og hvis det tidligere var dyrt og køligt, bliver det nu mere og mere almindeligt og tilgængeligt.

De første modeller på det russiske marked begyndte at blive vist i 2015. Disse var enklere modeller af armaturer med et kontrolpanel. Gradvist voksede sortimentet, og nu kan vi se allerede fuldgyldige lysekroner, RGB-lamper (skiftende farve), forskellige design, der kan bruges både til børnenes værelse og til hallen i et stort hus med højt loft.

Fordelene ved en sådan lysekrone er indlysende. Dette er brugervenlighed. Ejeren af ​​det kontrollerede armatur kan ikke kun slukke eller tænde sofaen, men også justere lysstyrken, ændre farvetemperaturen (for eksempel gøre belysningen varm, når den er træt fra kontoret eller omvendt, tænd den maksimale lysstyrke og vælg en kølig skygge, når For eksempel kom gæsterne, og du har brug for mere lys, gør det neutralt, hvis et barn gør lektier eller andre processer, eller du kan tænde natlyset, når du vil se fjernsyn, eller du skal skabe en intim atmosfære). Mange armaturer med fjernbetjening har også en auto-off funktion, efter en bestemt tid (når du læser en bog, ved du ikke, hvornår den sidste linje bliver). Fordelene er mange.

Og ulemper. Selvfølgelig er de det. Den største og sandsynligvis den eneste ulempe er manglende evne til at udskifte lampen efter garantiperioden. For øvrig er garantiperioden for denne type armatur 2-3 år afhængigt af producenten. På den ene side er det dårligt, at lampen ikke kan laves evigt og gået ned til børnebørnene. Men på den anden side vises nye modeller, funktionerne suppleres og i 2-3 år kan du ændre noget i lejligheden, foretage ændringer, ændre design. Og garantiperioden er ikke lig med levetiden, marginen på spændingsfaldene på LED'erne er stor, og der er ikke noget særligt at bryde der.

For at gøre et valg til fordel for nyheden eller til at købe en klassisk lysekrone beslutter alle for sig selv, og det afhænger i mange henseender af designen af ​​rummet eller fraværet, men det er godt, når der vises alternativer til klassikere, der gør vores liv meget mere bekvemt.