Lysekroner i stuen under loftet

Den udbredte anvendelse af hævede lofter gav et aftryk på processen med at vælge belysningsenheder. Det moderne design i stuen giver dig mulighed for at anvende forskellige måder at belysning på. Den originale spredning af spotlights, en elegant enkeltlysekrone eller kombinationen af ​​to muligheder - det hele afhænger af rummets egenskaber. På hvilken model at bo på, så lysekronen til hallen med strækloftet ville understrege forfinningen af ​​finishen, lad os overveje i detaljer.

Valg af lysekrone: Hvad skal man kigge efter

Materialet til konstruktionen af ​​strækloftet er PVC-film eller et specielt stof, der strækkes på profilen. Denne dekorative finish er følsom over for forhøjede temperaturer, så når overfladen opvarmes over 60 ° C, bliver den elastisk og begynder at deformere. Denne funktion giver et aftryk, når man vælger en lampemodel til stuen med et strækloft. Ud over sikker placering i design af pærer bør flere andre aspekter læses:

 • For modellen i form af en plade er fraværet af en metalbase vigtigt. Når lyset er tændt, er lysekronens metalbeholder udsat for intens opvarmning, hvilket udgør en trussel mod strækloftets integritet i stuen.
 • Opadlysekronerhorn kan forårsage, at sorte cirkler vises på loftoverfladen. Præference gives til strukturer, hvor lamperne i hornene er rettet til siderne eller nedad.
 • Strukturloft stue med en blank overflade afspejler med succes lyset af lyspærer, hvilket fordobler lyseffekten. Hvis du vil spare på strømforbruget, kan du vælge et design med et minimum antal lyspunkter, forudsat at lysstyrken fra hornene bliver rettet opad. Men pærer til sådanne modeller vælges med en lille varmeafledning, for ikke at beskadige overfladen af ​​strækloftet.
 • De fleste modeller af lysekroner til stuen er udstyret med halogen- eller LED-lamper, der har brug for en omformer. Enheden er kendetegnet ved frigivelse af en tilstrækkelig mængde varme i arbejdstilstand, og det anbefales derfor ikke at installere det mellem strækloftet og bundfladen. Dette skyldes manglen på ventilation og risikoen for overophedning, som i tillæg til nedbrydningen af ​​konverteren kan forårsage skade på den dekorative finish.

Lysekroner, der passer til en stue med loftsloft, er vist på billedet:

Lamper til lamper under strækloftet

Ud over den korrekte konfiguration af lysekronen er det også vigtigt, at typen af ​​pærer, som den er beregnet til. Den foreslåede karakteristik hjælper med at gøre et kompetent valg af belysningsanordningen på strækloftet:

 • De mindst attraktive muligheder har glødelamper. Ud over lav effektivitet er de karakteriseret ved en høj grad af varmegenerering. Derfor skal afstanden mellem loftoverfladen og lampen, selv med en maksimal tilladelig effekt på 60 kW, overstige 25 cm. Sådanne forhold er vanskelige og ubelejlige.
 • Fordelen ved halogenlamper er den spektrale sammensætning af det udsendte lys, som er så tæt som muligt på naturlige strømninger. De resterende indikatorer er ikke meget bedre end glødelamper: stærk opvarmning kombineres med lav effektivitet.
 • Den bedste ydelse har energibesparende lamper. Høj effektivitet ledsages af et lavt niveau af opvarmning, hvilket gør det muligt at montere lysekronen tæt på strækloftet.

De originale lysekroner i stuen under loftet er vist i de følgende fotos:

Modeloversigt og designmuligheder

Et stort udvalg af lysekroner, der er egnede i deres konfiguration til hævede lofter, er traditionelt opdelt i 2 grupper af vandrette og vertikale modeller. I hallen, hvor lofterne ikke overstiger 3 meter, passende design vandret type. Armaturer med en højde på 1 m betegnes som vertikale modeller. Deres installation er tilladt i stuer med højt nok lofter.

Krystal lysekroner, der forsigtigt diffunderer lys, ser meget imponerende ud i baggrunden af ​​glatte lofter. Designet af moderne modeller opfylder fuldt ud betingelserne for installation i nærværelse af spændingsflader.

Kompetent valgt belysning er en af ​​de vigtigste faktorer for at danne en hyggelig og behagelig atmosfære i stuen. Planlægning af mulige kilder til lys udføres med følgende anbefalinger:

 • I første omgang bør du bestemme om det oplyste område, om det bliver opdelt i zoner, eller om du skal stræbe efter et enkelt rum.
 • Det er urimeligt at installere kun spotlights i den rummelige stue. Deres magt er måske ikke nok til højkvalitetsbelysning.
 • Den gæstfrie og indbydende atmosfære i stuen kan skabe en lysekrone placeret over bordet, forudsat at dets horn er rettet mod spisepladsen.
 • Et spotlight på strækloftet vil bidrage til at skabe en rolig atmosfære, der er optimalt egnet til en stille aften.
 • Overfladen på fladen er smukt dekoreret med LED-tapelys.

Interessante belysningsmuligheder for stuen er præsenteret i følgende billede:

Monteringsmetoder

Afhængigt af lysekronemodellen er der flere muligheder for at fastgøre det.

Hook mount

Pålidelighed og enkelhed er karakteriseret ved muligheden for at fastgøre lysekronen på krogen. Det nødvendige element er til stede på loftet på næsten alle lejligheder, ledninger til det er allerede blevet udført på slabkanalen. I mangel af et fastgørelsesmiddel udføres installationen ved hjælp af en ankerbolt. Ved installation er det vigtigt at løfte højden af ​​krogen korrekt, så den ikke stikker ud over kanten af ​​den fremtidige spændingsflade. Et fotodel eksempel med et monteringsskema hjælper dig selv med at gøre arbejdet:

Hele processen består af flere enkle trin:

 • Når installationen af ​​strækloftet i stuen er afsluttet, bestemmes det sted, hvor krogen er fastgjort, ved berøring.
 • En varmebestandig plastring er fastgjort til området under ved hjælp af lim. Dens diameter bør ikke overstige størrelsen på den dekorative lysekronehætte.
 • Efter at limen er fuldt tørret, trækkes en slids på den indre omkreds af ringen på lærredet. Hulet er designet til at udtrække ledningerne.
 • Lysekronen er fastgjort til krogen, ledningerne er forbundet med specielle klemme.

For at lette installationsprocessen, er lysekronen fri for lamper og nuancer inden arbejdet påbegyndes.

Installation på baren

Separat behøver du ikke at købe en monteringsbjælke, sædvanligvis kommer den i et sæt med en lysekrone og er udstyret med specielle pinde. Denne metode til fastgørelse af lysekronen under stuenes strækloft er udelukkende designet til lysbelysningsarmaturer af kompakt størrelse. Nøglefaser af arbejdet:

 • I første omgang er en bund i form af en træstang fastgjort til basisoverfladen. Dens nedre plan skal svare til niveauet af strækloftet i stuen. Det tilladte hul eller fremspring er ikke mere end 1 mm. Træelementet er fastgjort med skruer, hvorefter de borer huller til lægning af ledninger.
 • Efter afslutningen af ​​installationen i stuen af ​​strækloftet bestemmes stangens placering ved berøring og punkterne for ledningerne er markeret med en markør. På dette sted fastgøres den varmebestandige ring.
 • Fastgørelsespunkterne på stroppen lukkes med plastikstykker for at beskytte folien mod huller, når skruerne skrues ind.
 • Filmen er skåret for at fjerne ledningerne.

 • Fastgørelse af stroppen til stangen udføres med skruer.
 • I sidste fase forbindes ledningerne og lysekronen kontrolleres.

Dekorative klip hjælper med at rette lyset af lysekronen smukt på planken. Monteringsskemaet på billedet viser tydeligt den enkle proces:

Brugen af ​​en krydsplade

Pålideligt reparer en mellemstor lysekrone under det strakte loft i stuen for at hjælpe den korsformede plade. Monteringsalgoritmen svarer til fastsættelse på en enkelt stang. Det eneste punkt er, at i stedet for en bar er der installeret et tykt bord på bundfladen. Udskiftning af korkformet stang eller bræt er i stand til metalfastgørelsesanordninger, men det vil være lidt sværere at rette det horisontale niveau på pladen korrekt.

konklusion

Når du vælger en lysekrone i stuen, som vil blive lavet af et strækloft, skal du være opmærksom på typen af ​​pærer, deres kraft, retningen af ​​lysstrømmen, enhedens størrelse og rummets rum. Enkel installationssekvens gør det muligt for dig selv at gøre jobbet.

Vi vælger den perfekte lysekrone til stræklofter: designer tips

God reparation, som vil glæde øjet, slutter ikke med en fin finish. Hvis du vil have interiøret at se godt ud og visuelt, skal du passe på andre elementer.

En vigtig del af enhver loftindretning er belysning. Dette gælder især for hævede lofter, som på grund af deres egenskaber ikke er kombineret med alle lysarmaturer. Hvis du vil finde en god lysekrone til hævede lofter, vil billeder på butikkernes hjemmesider hjælpe dig lidt. Det er nødvendigt at tage højde for alle nyanser og overveje, hvordan den nye lampe passer ind i interiøret.

De grundlæggende regler for valg af lysekrone

Lyser strækloftet - ikke sådan en simpel proces, som det ser ud ved første øjekast. Egenskaber af sådanne belægninger kræver dobbelt ansvar for valget af lysekroner.

Det største problem, som du vil støde på, er valget af en lysekrone, der ikke opvarmer loftet. På grund af egenskaberne af det materiale, der tjener som lærredens basis, bør det ikke udsættes for høje temperaturer.

Der er dog en vej ud - erstat kun glødelamper med lysdioder. Hvis du ikke kan lide deres coolish tone, skal du tænke lidt over valget.

Hvis du ikke vil ødelægge loftet, skal du tage højde for følgende anbefalinger:

 • Fladt lysekroner vælges udstyret med en speciel metaldiffusor. Udover at beskytte loftets overflade fra opvarmning afspejler det varmen ned, hvilket øger rumbelysningen.
 • Hvis du har et blankt strækloft, skal du være særlig forsigtig, når du vælger en hornkroner - dens inderside reflekteres på gulvet. Hvis du ikke vil nægte sådanne lysekroner, så prøv at vælge den ene, hvor hornene er rettet ikke til loftet, men fra det. Dette giver ikke blot et mere æstetisk udseende, men spredes også varme.

En vigtig advarsel: Afstanden mellem belægningen og hornet skal være mindst 25 centimeter, hvis du bruger glødelamper.

 • Den optimale type pære er LED, som forbliver kold, selvom den har kørt i lang tid. Lidt værre - energibesparelse. Det er bedre at bruge glødelamper kun, hvis det ikke er muligt at erstatte dem med en mere moderne version.
 • Vi vælger en lysekrone til hallen

  Værelset, ellers kaldt en hall, er centrum for ethvert hus eller lejlighed. Det er der, at de samler om aftenen med hele familien, fejrer ferie eller bare slapper af. Derfor ønsker alle, at hans stue skal være lys og hyggelig.

  Hvis du har valgt et spændingsdæksel til loftet i stuen, er det nødvendigt at vælge lysekronen omhyggeligt. Af sikkerhedsmæssige årsager må du ikke glemme ovenstående anbefalinger. Men æstetiske kvaliteter er ikke mindre vigtige, så lad os fokusere på dem.

  Først og fremmest er det nødvendigt at tage højde for, at lysekronen skal kombineres med resten af ​​interiøret - ellers vil det smukkeste loft miste sin charme og ødelægge atmosfæren i rummet.

  For eksempel kan vintagekroner med snoet detaljer og krystal effektivt se ud i hallen indrettet i klassisk stil. Men i det højteknologiske interiør vil de være irrelevante og bare latterlige.

  Med en mat finish er alt ret simpelt. Du bør vælge en lysekrone, der kombineres med rummets design og ikke opvarmer loftet.

  Lysekroner med en kontrastfarve ser meget imponerende ud på sådanne lofter: for eksempel metallisk sort på beige eller bronze på et hvidt loft.

  Hvis du kan lide flad loftsbelysning, tænk på yderligere belysning. For et stort rum er det svært at finde en smuk lille lysekrone af denne type. Men i kombination med flere spotlights, vil det se spektakulært ud og give fremragende belysning.

  En anden spektakulær teknik: Brug af LED-strimler rundt om rummet. Således vil du ikke kun visuelt hæve loftet, men også give rummet ekstra volumen og lys.

  Mange mennesker kan lide smukke lysekroner med masser af hængende elementer. Men hvis du vil bruge dem med et falsk loft, skal du overveje højden af ​​rummet.

  Strekloft kræver normalt op til femten centimeter ledig plads, selv ved planlægning på en plan. Hvis du vil tilføje høje lysekroners højde, skal du finde ud af om det passer ind i interiøret. Meget ofte i lave rum ser sådanne lamper besværligt og uhensigtsmæssigt ud.

  For en lille stue er det bedre at være på en lille version med et lille antal dekorative elementer. I dette tilfælde vil loftet blive pænt og elegant.

  Situationen er mere kompliceret med glatte lofter. Pointen er ikke kun, at en sådan overflade har gode reflekterende egenskaber, hvilket komplicerer valg af lysekrone.

  Det ser spektakulært og lyst ud i sig selv, det glatte loft kræver tilstrækkelig belysning.

  Vær sikker på at bemærke, at lyset vil blinke på loftet, og lysekronen selv vil blive afspejlet i det.

  Effektivt med et blankt loft figurerede krøllede lysekroner af usædvanlig form vil se ud. De vil skabe et usædvanligt spil af lys og skygge på overfladen, give en god farve og original refleksion.

  Volumetriske lysekroner med små LED-lamper vil også være egnede - på grund af den kolde nuance vil effekten af ​​den oprindelige flimre blive vist.

  Hvis du vil have en lysekrone med horn, skal du sørge for at vurdere, hvordan det vil se ud i refleksionen - måske vil billedet ødelægge hele indtryk af reparationen i stuen.

  At hente en lysekrone på et strækloft i hallen er ikke svært - på billedet i vores artikel kan du allerede se eksempler på de mest succesfulde designløsninger.

  Brug kun disse færdige ideer, eller brug dem til at blive inspireret af dine egne.

  Lysekrone muligheder for soveværelset

  For hver person er et soveværelse et særligt sted. Det ville være ønskeligt, at hvilestedet var smukt og hyggeligt. Selvfølgelig afhænger meget af belysningen.

  Ved at vælge den perfekte lysekrone til strækloftet i soveværelset skal der lægges særlig vægt på detaljerne - hvordan lyset går ned, hvordan lampen ser ud i kombination med andre indvendige genstande.

  Vi bringer et par ideer og nogle henstillinger om, hvordan du finder det perfekte loftlys til dit soveværelse.

  Med hensyn til form, konfiguration og typer af belysning er de samme principper relevante for soveværelset som for stuen.

  Derfor vil vi i dette afsnit fokusere mere på de stilistiske træk ved lysekroner, der kan bruges i dette rum.

  Hvis soveværelset er indrettet i klassisk stil, kan du være interesseret i multi-tiered lysekroner med masser af dekorative elementer og vedhæng. Imidlertid bør sådanne lamper være yderst forsigtige.

  Først og fremmest er det nødvendigt at tage højde for, at de kombineres dårligt med glatte belægninger - den komplekse konfiguration af lysekronen ser ikke særlig godt ud i refleksion. Desuden ser denne type lampe ikke godt ud ved brug af energibesparende lamper - derfor skal lyskilden placeres i en afstand på mindst 25 centimeter fra loftet.

  I betragtning af den allerede betydelige størrelse, såvel som træk ved lofter, skal man overveje, hvorvidt højden af ​​rummet er tilstrækkelig. Det er sandsynligt, at denne ide bliver nødt til at blive opgivet, hvis den er mindre end tre og en halv meter. I det hele taget ser sådanne lysekroner bedre ud i store rummelige værelser.

  Original look og retro lysekroner i form af pendant lysestager, hvor lysets rolle spilles af LED lamper i varme farver. Her skal du heller ikke glemme højden - oftest baglygter er hængt, overvej denne faktor. Men hvis højden er tilstrækkelig, kan det være en fantastisk og smuk indstilling. Men prisen på sådanne modeller kan være ret høj.

  For et moderne soveværelse design, vil det være muligt at vælge en sofistikeret hi-tech lysekrone. Rette linjer, små hvide LED lamper ser meget stilfulde og usædvanlige ud.

  Lysekroner med krystal eller glas hængende elementer på tynde tråde vil se smukke og usædvanlige ud i soveværelset. I et værelse med højt til loftet skaber de en luft-effekt og giver visuelt plads. Ja, og disse lamper ser meget friske og usædvanlige ud.

  Hvis du vil tilføje originalitet, så prøv en kombination af klassiske lysekroner med LED-indlæg i loftet. På denne måde kan du opnå effekten af ​​eclecticism - en fashionabel designteknik i dag.

  Valg af lysekrone i børnenes værelse

  Indretningen af ​​børnenes værelse er underlagt lidt forskellige love. Lyse farver, brugen af ​​et stort antal dekorative elementer komplicerer lidt udvælgelsen af ​​lysekroner til et barns soveværelse.

  Den første og grundlæggende regel - undgå skumle lysekroner, der er dekoreret med et stort antal dekorative elementer og vedhæng. Glas og krystal er ikke det bedste materiale til et rum, hvor der ofte spilles udendørs spil - du risikerer ikke blot en brudt lampe, men også dit barns helbred.

  Desuden optager sådanne lysekroner en masse plads og reducerer ofte lysekronen betydeligt. Og det er svært at finde et barn, der vil sætte pris på det komplekse victorianske design med mange smykker.

  Det er meget bedre at vælge en børnehave to eller tre figurer i kontrastfarver til strækloftet. På et grønt eller lyst grønt loft findes der endvidere små lysekroner i form af blomsterstande, meget interessant placeret over vigtige områder: en seng, et bord, et legeplads. Du kan dog erstatte dem med skyer, kun baggrunden er bedre at hente en anden.

  Hvis du vil købe en lysekrone med vedhæng, skal du stoppe dit valg på varmebestandig plastik. Lyse figurer brænder ikke og opvarmes ikke, men ser interessant og sjovt ud. Og barnet vil godt lide denne mulighed meget mere end krystal. Vælg et vedhæng, der passer til hovedindretningen eller find kontrasterende farver - det hele afhænger af designen af ​​rummet og din smag.

  Smukt se lysekroner af kompleks form med flere nuancer af forskellige farver. De tiltrækker opmærksomhed og giver god og jævn belysning. Det er dog værd at bemærke, at det er bedre at placere dem på et neutralt loft. For eksempel matte pastell nuancer.

  Til glatte lofter kan du hente en lille rund lysekrone. Det tager ikke meget plads, giver et stabilt lys. Sådanne lamper kan vælges i forskellige størrelser og farver, så det er ikke så svært at finde den løsning, der passer til dit design.

  En interessant teknik: På et mørkt loft om natten vil en sådan lampe ligne en fuldmåne. Hvis du ikke vil installere spotlights eller LED-lamper, kan du vedhæfte fosforstjerner til belægningen for større overensstemmelse.

  Du kan vælge et firkantet loft. Den geometriske udformning af en stor firkant og fire mindre placeret i hjørnerne af hovedlampen ser meget imponerende ud. Du kan vælge lysekroner af samme farve eller gøre hovedkontrast til siden.

  Trykte lofter ser også godt ud - med billeder af tegneseriefigurer malede på dem, malet med animalistiske motiver og så videre. Det vigtigste er, at lysekronen er kombineret med både loftet og resten af ​​interiøret.

  Det skal bemærkes, at eksponeringen af ​​en enkelt designstil i børnehaven er et vigtigt punkt, hvis du ikke ønsker at skabe et grovt rumdesign. Du bør ikke forsøge at tilpasse firkantet loftet i en dekoreret i et eventyr stil børnehave.

  Omvendt er det bedre at opgive komplekse luftstrukturer for et værelse indrettet med lyse farver i en moderne stil.

  Glem ikke om brug af ekstra lyskilder: LED strimler, lys, spotlights.

  Uanset hvilket værelse du har designet, er det vigtigt at huske, at lysekronen i høj grad giver komfort og hygge om aftenen og om natten. Du bør ikke betragte det som et ubetydeligt element af indretning. Vis lidt fantasi og nøjagtighed, når du vælger - og resultatet vil uden tvivl takke dig.

  Foto stretch lofter i hallen med en lysekrone og lamper - de bedste muligheder i interiøret

  De fleste tror naivt, at for at skabe et helt unikt og uendeligt interiør, skal de næsten give sjælen til djævelen. I mellemtiden kan du opnå originalitet ved hjælp af grundlæggende værktøjer, som du som standard har: teksturer af loftoverfladen og belysningen. Det vigtigste er at bruge disse tromper korrekt. Hvis du har en regelmæssig reparation af hallen på næsen, er vores nutidsmateriale lignet en tryllestav - vi foreslår at du ser på billedet af stræklofter i hallen med lysekrone og lamper. Vi har valgt dig 50 interessante muligheder i en række interiører, der spænder fra voldsomme, men søde klassikere og slutter mockingly dristige og pompøse kunstprojekter.

  Loft krav i hallen

  Hallen kaldes ofte stuen. Og det er ikke en ulykke: Meget ofte modtages gæsterne i dette meget rum. Desuden bliver det ansvar, der ligger på dine skuldre - at skabe et interiør, som er komfortabelt for alle, og som er til gavn for naturlig kommunikation, alvorlig.

  Derudover samler hele familien i salen om aftenen, slapper af aktivt, ser fjernsynsprogrammer, eller får det godt til at se film på hjemmebiografen. Allerede på dette grundlag er det muligt at lave en logisk konklusion som torden efter lynet: det er umuligt at ignorere loftet som et af de mest effektive værktøjer til udtryksevne.

  Under hensyntagen til rummets funktionelle egenskaber forsøgte vi at sammensætte de grundlæggende krav til hvordan loftet i hallen skal se ud og hvilken rolle der skal spilles i rummets overordnede indretning:

  • direkte deltagelse i rummets funktionelle zoneinddeling - ved hjælp af organiseret belysning og funktioner i teksturen kan du gøre en eller anden accent, for eksempel fremhæve spilleområdet med et retningslys eller understrege strømningsgardiner, der falder fra en cornice fastgjort i en niche;
  • farvebalance - ofte i billedet af stræklofter i salen med en lysekrone og lamper kan du se, hvordan opadgående det undertrykker bunden af ​​rummet med irriterende farvedesign - dette er en designerens fejl og må ikke udføres;
  • korrektion af visuelle mangler - for eksempel kan overdreven lofthøjde og den resulterende atmosfære af fremmedgørelse korrigeres ved hjælp af overfladebehandling på flere niveauer;
  • arbejde med rummets visuelle berigelse - hvis det overordnede design af værelset ser ud til at være konservativt, ensformigt og kedeligt, så ved hjælp af en korrekt udvalgt farve i loftet kan du radikalt ændre indtryk af hele interiøret.

  Fordele ved at bruge et strækstof

  På billedet stræklofter i hallen ser altid fordelagtige ud, især hvis du vælger den rigtige lysekrone og lamper. Det er ikke overraskende: Pvc-filmens fulde potentiale er afsløret i rummelige værelser og giver højeste glans, højtidelighed og adel til atmosfæren.

  Alle fordelene ved at bruge stræklofter i salen er nedenfor:

  1. perfekt fladt loft
  2. evnen til at skjule spor af kommunikation og ledninger;
  3. konstruktion af komplekse og ikke-lineære multilevelstrukturer;
  4. visuelle forsøg med beboelsesrum;
  5. udvidelsen af ​​rummets farveområde
  6. kombinationer med andre materialer;
  7. brug af spejlsegmenter;
  8. ubegrænsede muligheder for lysintegration.

  Lad os være opmærksom på det sidste punkt - det er samspillet med lyskilder, der gør det muligt at udnytte alle fordelene ved denne eller den pågældende lofttekst og skabe et ekstraordinært og mindeværdigt interiør i rummet.

  Forholdet mellem teksturer i lærredet med lyskilder

  I betragtning af billedet af stræklofter i hallen med allerede indrettet interiør - med lysekrone, lamper, LED-stripe - højst sandsynligt bemærkede du, at rummets endelige lysmønster afhænger af den type tekstur, der anvendes på loftoverfladen. Og det er ikke en hemmelighed: Spændende lærreds forskellige struktur opfører sig anderledes, når de interagerer med kilder til generel eller ekstra belysning. Der er tre af dem:

  blank

  • høj reflektivitet
  • fordelagtig kombination med spotlights og LED-strimler;
  • en visuel forøgelse af beboelsesrummet
  • belysning mørke områder.

  En af de bedste løsninger til hallen på samlet af alle dets fordele og veletablerede forhold til de brugte lyskilder. Duger med effekten af ​​glans føles godt både ved siden af ​​den klassiske krystal lysekrone og med dørspidser.

  På grund af den høje refleksivitet af denne tekstur så tæt som muligt på spejlet, der kan bruges med succes, hvis du vil understrege nogle detaljer i interiøret eller bevidst bevilge volumen.

  Eksempler på vellykket brug af blanke stræklofter i hallen med lysekrone og lamper - på billedet nedenfor.

  Matt finish

  • ligner almindelig gips
  • efterlader indtryk af beskedenhed og tilbageholdenhed;
  • afspejler ikke blænding;
  • overvejende funktionel anvendelse.

  Mattoverfladen har lav interaktion med lyskilder i rummet. I salene bruges det ofte til at skifte vægt på møbler eller vægge. Manglende evne til at reflektere lyset fjerner fuldstændigt hænderne på massive centrale lysekroner med et stort antal aftagelige elementer - fordi hvis du bruger en sådan lyskilde på et blankt loft, risikerer du at skabe et "fortryllende" lysprogram, som sandsynligvis vil kede sig efter et par timer vedvarende aktivitet.

  I det ovenstående kan du være sikker på, om du ser på billedet af stræklofter i hallen, hvor det straks fanger øjet, at den matte tekstur ikke interagerer med lysekronen og lamperne.

  væv

  • sømløs struktur;
  • dyrt attraktivt udseende;
  • forsigtigt og smukt diffunderer lyset.

  Den dyreste, men uendeligt vindende og smukke tekstur, som du sikkert kan anbefale, hvis du vælger at skabe et stilfuldt ædelt interiør. Især i tilfælde af ambitiøse planer for brug af kombinerede lyskilder. På hvordan satinlofter er i stand til at håndtere lyset, kan du kigge i timevis utrætteligt.

  Se og dig - billedet viser stofstræklofter i hallen med en lysekrone og lamper af forskellige typer.

  Egenskaber ved valg af farve på et loft under type belysning

  Korrekt valgt skygge - ligner et vellykket digt, skrevet i en inspirationskamp. I kunsten at dekorere som i poesi: Sommetider endog uvenlige mod hinanden kan kombinationer give en fantastisk effekt. Dog annullerer de ikke almindelige og velkendte regler. Der findes jo kun undtagelser for at bekræfte dem, er det ikke?

  Vi har valgt nogle nyttige tips til dig, hvilket måske er nyttigt, hvis du ikke ved, hvordan du bedst kan afsløre fordelene ved en bestemt farve i kombination med belysningen af ​​lamper i hallen.

  1. Intensiv belysning har evnen til at lyse loftet stærkt - så undgå overdrevent subtile og dårligt udtrukne nuancer for at undgå den unødvendige effekt af den hvidkalkede overflade;
  2. Brug ikke en kombination af en central lysekrone med symmetrisk placerede spotlights i lave rum - dette vil forårsage overbelastningseffekt. Det er bedst at samle en smuk lysfarve i loftet og komme forbi med enten en enkelt lysekrone eller pletter omkring omkredsen;
  3. LED-strimmel interagerer med et strejf af enhver temperatur: Husk dette, når du skal lysere lidt eller tværtimod mørkere rummet;
  4. Hvis rummet er placeret i skyggesiden af ​​huset, skal du vælge varme farver som den primære farve i loftet og understrege deres indflydelse ved hjælp af spotlights.

  Eksempler på placeringen af ​​lamper og lysekroner

  Vi tilbyder dig en fremragende ordning, der hjælper dig med at placere spotlights i hallen rundt om lysekronen og gøre interiøret mere behageligt og ekspressivt.

  Nedenfor er et billede af stræklofter i salen med en lysekrone og lamper på en række måder.

  Enkelt niveau lofter

  Enkeltstræklofter, forstærket med lysekrone og lamper som lyskilder - den mest almindelige type loftkonstruktion, som regel i små værelser. Ofte er det hallerne i lejlighedskomplekser. Nogen vil sige at med sådanne begrænsninger er det svært at opnå et imponerende resultat, og vi vil svare: slet ikke. Og som bevis foreslår vi at tage et kig på billeder af enkeltgrænser i halen med et integreret belysningssystem - en central lysekrone og lamper, hvor ejerne lykkedes at fremhæve en bred vifte af farvepalet, volumen og stilistisk koncept.

  To niveauer og flere niveauer lofter

  Som regel kan de oftest ses i hallen i form af et landhus, hvor hvert værelse har en passende margen på kvadratmeter. Men nogle gange er der undtagelser.

  Vores lille udvalg af stræklofter med flere niveauer i hallen med en lysekrone og lamper i hallen. Og endnu flere eksempler med stræklofter du kan se i artiklen: "Strek to lofter i loftet - 100 billeder med de bedste ideer."

  konklusion

  Hvis de set billeder af stræklofter i hallen med en lysekrone og lamper ikke inspirerede dig, er der ingen grund til at være trist om dette: stole på en konstruktiv tilgang. Analyser det, du så, bestem selv de muligheder, der bogstaveligt talt ikke nåede lidt af din godkendelse og tænk på, hvad du ville have ændret bedst. En vellykket ide med lysekroner og lamper i hallen forventer ikke dig et sted i bevidstheds baggader, der er klar til brug - det er født i det øjeblik du absorberer og fordøjer oplysningerne, og går langsomt til transformation, før du sikkert fjerner den i lyset.

  Lysekroner til hævede lofter - tips om valg

  Stræklofter ser luksuriøse ud, men det er kun at vælge belysningskilderne og bestemme, hvilke lysekroner der passer til stræklofter? Funktionerne ved en sådan loftindretning er i de materialer, hvorfra den er lavet - de kan blive beskadiget og deformeret i tilfælde af et mislykket valg af lysindretningens konfiguration.

  Den korrekte lysekrone vil ikke kun bevare dækningen, men også supplere designets storhed.

  Stretch loft funktioner

  Valget af specialiserede lysekroner til lofter er lille. Men at kende nuancerne, det er helt muligt at vælge den rigtige model fra det sædvanlige sortiment. Der er anbefalinger til monteringsmekanismen og strukturen af ​​lysekronens krop. Faktum er, at dets krops struktur skal have god varmeisolering for at forhindre overophedning af loftet. Desuden kræver materialet af hængende lofter en bestemt struktur og placering af loftet.

  Karakteristika for den rigtige lysekrone

  Dyrt loftbelægning er placeret tæt på lyskilderne - lamperne. Det er en PVC-film, som ikke bør opvarmes med mere end 60 grader. Et lille overskud af temperaturnormerne og filmen kan starte grimme deformationer og endda brænde. Baseret på dette er det åbenlyst, at ingen lysekrone kan bruges til at oplyse et værelse med lofter.

  Vær opmærksom på de krævede specifikationer:

  1. Armaturet skal være konstrueret således, at lysstrømmen ikke er rettet mod loftet. I modsat fald kan dyrt materiale begynde at brænde igennem;
  2. den anbefalede konfiguration af de loftslukkede modeller eller styrer lyset på siderne og ned;
  3. Vælg lysekroner, som vil give en betydelig afstand fra loftet til belysningselementerne for at forhindre overtræksmaterialet i at blive opvarmet.
  4. et hængende loft i et almindeligt lille rum "spiser" centimeter i højden, så massive og overdrevent komplekse lysekroner vil gøre rummet visuelt lavere. Dette råd gælder ikke for højden på værelser under 3 m.

  Ved estimering af suspensionens længde skal man huske på, at lampen er fastgjort til den grove loftoverflade, derfor er en vis længde af suspensionen gemt under spændedækslet.

  Monteringsvalg

  Det er vigtigt at overveje den type fastgørelse af lysekronen til loftet, da dette er det mest afgørende øjeblik.

  Passende og uegnet lysekrone armatur:

  • "Ja" - Suspenderet, som er monteret på en særlig krog.
  • "Nej" - Forsendelses notater anbragt ved hjælp af et patchpanel, som igen er fastgjort til loftet med selvdrejende skruer.

  For hævede lofter er en suspenderet version egnet, da overlaypanelet ikke kan placeres på en strakt film. Som allerede bemærket er suspensionens størrelse også vigtig at vælge, idet afstanden mellem udkast og strækloft tages højde for.

  Du kan gøre fastgørelseshagen lavere end strækloftet. I dette tilfælde er det nødvendigt at tage sig af fastgørelsen inden loftet strækker arbejde.

  Hvilken lampe at vælge?

  Med den nuværende mangfoldighed af lyskilder er det nogle gange svært at forstå valget af lamper. Hvordan vælger man lamper - opvarmning, halogen eller LED, og ​​hvilke nuancer skal man tage højde for?

  Du har muligvis valgt at vælge et loft, der har hornene opad. Dette er uønsket, så du skal klart justere afstanden fra lamperne til loftet, og for hver type lampe kan det være anderledes.

  • Glødelamper. Glødepærer er de billigste, men de opvarmer luften og spilder dyrebar elektrisk kraft, og det opvarmer også overfladen af ​​loftet. Af denne grund er sådanne lamper det mest uheldige valg at bruge sammen med en lignende finish Afstanden fra PVC-folien og den konventionelle glødelampe med hornene opad skal være mindst 40 cm, i andre tilfælde - 25 cm. Lampens effekt bør ikke være over 60 W. Hvis afstanden er mindre, bør lysekronen være med reflektorer, der ikke tillader loftet at brænde ud.
  • Energibesparelse. Energibesparende lamper, som praktisk talt ikke opvarmes og kan bruges kort afstand fra stræklofter, er yderst velegnede. Ud over effektomformeren har lampen ingen elementer, der kan varme op. Bemærk dog, at der er kviksølvdampe inde i lampen, så hvis du bryder det ned, skal du træffe uopsættelige foranstaltninger.
  • Lysdioder. LED lamper er simpelthen lavet til hængende lofter - de har høj effektivitet og lav varme. Sådanne lamper tjener i lang tid, men deres største fordel er retningsstrålende lysstrøm uden reflektorer, der udsender en strøm af lys til kun en halvkugle. LED-lavspændingslamper anses for at være mest praktiske, men de kræver installation af en strømforsyningsenhed. Placeringen skal ikke være i det tomme område over loftet, da der ikke er ventilation, og der kan forekomme overophedning.
  • Halogenlamper. Halogenlamper med en effekt på 35-40 W, rettet opad, skal fjernes fra overfladen af ​​belægningen mindst 30 cm, 20 W - 20 cm og 10 W henholdsvis 10 cm.

  Designer Secrets

  Vælg ikke alt for chic lysekrone muligheder, kun hvis du er sikker på, at stræklofterne ikke vil gå i baggrunden. For eksempel kan store kaskadekroner af krystal begge niveauer skønheden i belægningen og understrege den.

  Nogle designhemmeligheder:

  • lærred stræklofter af lyse farver for at slå lysekronen i en kontrastfarve;
  • sorte stræklofter vil skabe en storslået harmoni med en hvid lysekrone eller et metal;
  • den glatte loftoverflade kan kombineres med en lysende lysekrone, hvis du vil skabe en unik refleksionseffekt.

  Loftsplader, suspensioner eller lysekroner med horn

  Alle disse lamper er meget populære og har deres egen egenskaber. Versioner med flere horn, måske den mest almindelige. Det vigtigste er, at de ikke bør styres strengt opad, især hvis du skal bruge glødelamper eller halogener. Vær opmærksom på, at lyset rettet mod loftet vil skabe cirkler i loftet - du kan ikke lide denne effekt. Men hvis hornene er rettet ned og til siderne, kan du ikke bekymre sig om cirklerne i loftet eller for beskadigelse af filmen.

  Tallerkroner kan virke ret imponerende i design, men uden en reflektor over hver pære kan denne type lysekrone ikke bruges til et strækloft. Men disse elementer findes ikke ofte på salg.

  Hvis du vælger de modeller, hvor loftet dækker lampen fra bunden, skal du vælge lange suspensioner, så vil loftfilmens overflade være i en sikker afstand fra lyset. Et sådant loft kan placeres sikkert på et falsk loft.

  Andre nyttige tips

  Ud over de tekniske parametre bør lysekronen supplere strammefladens skønhed uden at skabe en stilistisk ubalance. Belægningsfilmen er som regel blank og afspejler perfekt lys. Af denne grund skal du tage højde for, at lyset af lysekronen ikke skaber uønsket blænding, især i soveværelset, hvor lysbelysning er designet til at bringe komfort.

  Hvordan man vælger en passende lysekrone:

  • Hvis loftet er blankt, vil det være smukt, hvis lysekronen forsigtigt diffunderer lyset langs lærredet.
  • I stuen kan du hente en lampe med mange lavenergilamper, som afspejles, vil skabe dybdeffekt og fordoble antallet af lyskilder.
  • Stræklofterne selv har et luksuriøst udseende og reflekterende glansfilm, så tag ikke loft med prisme og reflektor.
  • Til belysning af et lille rum omkring 10-12 m 2 er en lysekrone til 3-4 loftlamper nok, og for værelser fra 12 m 2 - med 6 loftslamper.
  • For rummelige værelser er lysekroner kombineret med spotlights og andre lyskilder for at give spektakulær belysning.

  Under hensyntagen til loftets spejlkapacitet skal du fremme om muligheden for at reflektere i det en grimme "fyldning" af loftlamperne og andre elementer.

  Det er fantastisk, hvis butikken giver dig et særligt katalog over lysekroner til lofter, hvor du kan se udseendet i det færdige interiør.

  Eksperter har deres egne hemmeligheder ved at vælge en lysekrone til hævede lofter, akkumuleret med erfaring. Uden at tage hensyn til deres rådgivning, kan du vælge dyre lamper med en række forskellige muligheder og detaljer, der ikke er nyttige og kan ødelægge en dyr overflade. Styret af tipsene i denne artikel kan du undgå de ubehagelige fejl i forbindelse med skader på den smukke glatte overflade af loftet, og vælg den perfekte lyskilde.

  Hvordan man vælger en lysekrone og smelter ikke det nedhængte loft

  Stræklofter er smukke, komfortable og prestigefyldte. Men på grund af materialets beskaffenhed vil denne type belægning ikke se stilfuld i hver lejlighed. Forskellige lysekroner til hængende lofter kan tilføje en særlig charme til det indre af ethvert værelse i lejligheden, samt individualitet i udformningen af ​​kontorlokalet.

  Når du vælger en loftslampe, rejser du en række problemer, hvis løsning kan kræve betydelige tidskrævende. En bred vifte af forslag giver dig mulighed for at vælge en belysningsenhed for værelser med en gennemsnitlig gennemsnitshøjde på væggene og for værelser, hvor loftet er på en meget anstændig forhøjet højde.

  Hvis højden af ​​rummet ikke er mere end 2,5 meter

  Når man overvejer, hvordan man vælger en lysekrone til et strækloft, når man installerer på en ophængt struktur i et rum, hvis højde ikke overstiger to og en halv meter, skal der lægges særlig vægt på lampens kraft. Den varme, som nogle pærer giver ud, kan skade et strakt stof eller en film. Ved beregning af antallet af lyskilder og deres magt skal du følge en enkelt regel, som vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg i en række forslag.

  Ved installation af glødelamper i lampen må afstanden fra lampen til nettet ikke være mindre end 30-40 cm.

  Kun under sådanne forhold reagerer film- eller stofbelægningen ikke på varme fra glødelampen. Når du installerer en ny generation af LED-lamper, fjernes dette problem.

  Når man vælger, hvilke lysekroner der er bedst til stræklofter og det mest egnede, skal det bemærkes, at for rum med lave lofter vil en rationel designmulighed for belysning være at installere et glasplan i form af en plade med flere lamper eller en klassisk lysekrone med nuancerne pegende ned for at opretholde den nødvendige afstand mellem den spændte overflade og en lampe.

  Ved montering af armaturer i rum op til 2,5 meter i højden er det nødvendigt at spore et vigtigt øjeblik som opvarmning af metalforingen, der er tæt på film eller stof. Ved at lukke trådens indgang til belægningen, kan en sådan foring blive meget varm og ødelægge det spændte materiales udseende. Men lysekroner til hængende lofter i Leroy Merlin har næsten alle beskyttelse mod sådanne problemer og kan ikke beskadige den syntetiske belægning.

  Når du installerer skålformede armaturer og styrer lys, anbefaler eksperter at bruge energibesparende pærer eller LED-belysning. Det koldt lys af sådanne lamper, selvom det ligger tæt på den syntetiske belægning, opvarmer den ikke til en kritisk temperatur. Men belysningsanordninger, der bruger konventionelle glødelamper, skal nødvendigvis drejes i modsat retning fra overfladen.

  Hvis du kan lide de klassiske typer lamper på en lang kæde, så er du måske nødt til at lave nogle ændringer i lysekronets design:

  • For ikke at berøre lampens hoved reduceres længden af ​​den dekorative kæde til et minimum;
  • Udvid loftslys for nedadgående belysning;
  • For kun at bevare integriteten af ​​den spændte stofoverflade, brug kun koldt lys;
  • Brug kun luksuriøse krystalkroner med halogenpærer.

  Lamper til værelser med en højde på 2,5 meter

  Med højt til loftet i lokalet er valget begrænset kun af køberens præferencer og størrelsen af ​​hans tegnebog. Det eneste, du skal huske, er, at loftslyset skal være mindst 40 cm væk fra lærredet. Lysarmaturen monteret på et langt ophængsbeslag ville være den bedste løsning. Disse lamper passer næsten alle indvendige og er helt harmløse for strakte paneler af forskellige kvaliteter.

  Når du beslutter hvilken lysekrone til at vælge værelser med højt loft, skal du ikke glemme at skabe tilstrækkelig belysning i bunden af ​​rummet. Hvis placeringen af ​​lyskilderne er for høj, skal deres nummer øges.

  Den ideelle placering af en enkelt enhed under et højt loft kan overvejes:

  • Installation af lamper med flere lamper op til 60 watt;
  • Tilstedeværelsen af ​​en tilstrækkelig afstand, ca. 40 cm, fra lamperne til den spændte belægning;
  • Retningen af ​​lysets stråler ned for at undgå opvarmning af loftets overflade;
  • Professionel installation af belysningsenheden af ​​høj kvalitet.

  Ved hjælp af denne omtrentlige liste over krav kan du hurtigt afhente en lysekrone til værelser, hvor der er installeret tekstil- eller filmstræk.

  Hvad skal man købe og hvordan man korrekt installerer

  Installationen af ​​strækloftet og reglerne for vedligeholdelsen er beskrevet i mange af de ledsagende instruktioner til installation og betjening af et særligt moderne loftdæksel. Men de er ikke detaljerede nok, hvilke lysekroner der kan bruges relativt frygtløs i nærvær af et strækloft, og fra køb, som det er nødvendigt at afholde sig fra.

  Ved køb af belysningsudstyr er det nødvendigt at tage højde for visse ydeevneegenskaber af stræklofter. For eksempel:

  • Glansbelægning vil skabe yderligere belysning i rummet på grund af de mange refleksioner, der kommer fra punktkilder til lys;
  • Med stærk baggrundsbelysning fra bunden gennem overfladen af ​​loftspændingsdækslet kan skjulte kommunikationslinier skinne igennem. Dette er den anden afgørende faktor ved køb af lysekroner med loftets retning.

  Derudover er det nødvendigt at vælge den rigtige model af belysningsenheden, du skal også installere den korrekt. Den sædvanlige metalkrog eller plader, der er fastgjort til gulvpladerne på installationsskruerne, vil være tilstrækkelige til en kompetent installation af mange lysekroner fra tilbudene fra det kommercielle netværk.

  Der er en forudindtaget mening, at når du installerer tekstil- eller filmbelægninger, er det umuligt at bruge omfangsrige klassiske multi-track-lysekroner med krystaldekorationer og lyslyspærer. Men eksperter indikerer at du kan hænge på et strækloft og temmelig stor og tung konstruktion af lysekroner. Det vigtigste er, at metoden til fastgørelse af lysekronen på krogen er nem at implementere og kræver ikke yderligere boring af loftpladen. En robust og robust krog, installeret af en specialistinstallatør, vil holde den tyngste krystalkroner med mange vedhæng.

  Lysekrone top

  Separat opmærksomhed, når du vælger stil og form af hovedlampen i et hvilket som helst rum, er nødvendigt for at give valget af dets øverste del. Det skal bemærkes, at efter installation af lysekronen under strækloftet ses refleksionen af ​​armaturets overdel primært på gulvet lavet af blank film.

  Skjul installationskroge, metalplader, ledninger, monteringsskruer og andet ikke æstetisk, men de nødvendige elementer i hver loftslampe er bedst med en dyb og smuk skål. Det er ønskeligt, at dette separate design af anordningen til belysning af lokalerne havde en lille vægt og et tynd men holdbart hus.

  For blanke stræklofter anbefales det ikke at bruge multi-track belysningsenheder. Yderligere afspejling af lyskilder fra den glatte overflade vil skabe ubehagelig blænding.

  Ved køb af lampeskærme eller belysningshorn for at undgå udseendet af mørke pletter på strækloftet, der er vanskelige at fjerne, er det værd at sikre, at lamperne rettes lige ned. Støvet, der er lagt på lampens overflade, brænder, når det opvarmes, og når det kommer ind i vind- eller trækrummet, bevæger sig opad og efterlader et sort mærke på det strakte gulv.

  Nyttige tips og kosttilskud

  Ideelt set bør hver lysekrone, der er egnet til montering på en strakt film eller stofoverflade, være udstyret med yderligere reflektorer, der peger nedad. Dette er et specielt installeret rektangel, ovalt eller firkantet af krom eller rustfrit stål. Dens placering over belysningslygterne forhindrer det hængende loft overophedning og beskadigelse.

  Som supplement til skønhed og stil af belægningen, bør lysekronen ikke skabe uønsket blænding og bringe disharmoni ind i rummet. Derfor kan flere praktiske råd være nyttige ved valg af:

  • Til placering på et blankt lærred til brug af lamper med et stort antal lamper, som afspejles, vil der opstå et blødt diffust lys;
  • Undgå at øge belysningen på grund af takbelysning med reflektorer pegende opad;
  • For et værelse med et lille areal på op til 10 kvadratmeter er det nok at bruge en 3-4 lyskilde. Store lokaler vil kræve et øget antal loftlamper;
  • Med en aflang form af rummet til at bruge lysekroner med nuancer placeret langs den lange side af rummet. Et sådant arrangement af lyskilder vil gøre det muligt at oplyse rummet uden at skulle installere yderligere væglamper;
  • I firkantede værelser ser pladerne godt ud med en ensartet retning af lysstråler i forskellige retninger.

  Det er behageligt, behageligt og meget bekvemt at bruge en smuk og elegant lysekrone i kombination med en moderne strækbelægning. Især hvis belysningsenhedens favoritdesign blev solgt med en fjernbetjening. Ved brug af fjernbetjeningens funktioner ved brug af moderne lyskilder er det muligt, uden at stige fra stedet, at reducere belysningen af ​​belysningen eller øge den.

  Fjernbetjeningen af ​​hovedbelysningsenheden i rummet skaber primært ekstra komfort og bekvemmelighed. Ved hjælp af et smukt loft vælges omhyggeligt en moderne lysekrone med kærlighed, du kan have en god hvile derhjemme og invitere venner eller familie til dig selv. Det stilfulde design af rummet vil appellere til absolut alle.

  Lysekroner til stræklofter

  Stretch lofter har længe fået stor popularitet inden for reparation. De ser smukke, stilfulde og moderne ud. Men for hængende lofter og lysekroner er specielle, skal du tage højde for flere funktioner. For at navigere godt i alle disse nuancer, kan du bruge denne artikel.

  Hvilke lysekroner er egnede?

  Til forskellige interiører kan du bruge forskellige typer modeller, men for et strækloft har du brug for en speciel lysekrone. Valget af sådanne lamper er ikke så stort, men ved at vide visse krav (såsom monteringsmetode, loftlampeopbygningen, tilstedeværelsen af ​​varmeisolering osv.), Er det realistisk at afgøre, hvilken ledsager der er brug for til dit loft.

  Et stort antal elementer til belysning, der tilbydes på byggemarkedet, giver dig mulighed for at vælge en model, der passer bedst til det indre af rummet. Til at begynde med, overvej de typer lysekroner, som de handler om montering, lyskilder og metoder til integration.

  Ifølge metoderne til armatur er lysekroner opdelt i ophæng og loft.

  • Vedhæng lamper er fastgjort til loftet med en krog og ophæng. Lysekronen på krogen, måske den mest almindelige mulighed for belysning. Med denne metode er det vigtigt at tage højde for den afstand, der er skjult af strækloftet, da suspensionen delvist skjules under spændedækslet.
  • Loftsarmaturer er fastgjort ved hjælp af en speciel platform, der passer godt til loftet og beskytter lærredet mod intens varme. For lysekronen på baren er det bedre at bruge små lamper, for eksempel i form af stearinlys. Dette er en universel model, hvis design du kan vælge til din smag.

  Ved denne metode lægges forstærkede profiler eller lameller af en bestemt tykkelse på stedet for fastgørelsen af ​​lysekronen, og der laves et teknisk hul i loftet. Derfor er det vigtigt at vælge en lysekrone på forhånd, inden du monterer loftet.

  Meget ofte indbyggede lamper bruges til hævede lofter. De ligger i kløften mellem den hårde overflade og lærredet, og når man vælger en sådan lampe, skal denne afstand holdes i tankerne.

  Det utvivlsomme plus på det indbyggede belysningssystem er, at lyskilderne kan installeres næsten hvor som helst i loftet.

  Ofte komplementerer de den traditionelle lysekrone, som f.eks. Har rummets omkreds. Takket være strækloftet med lamper kan du distribuere lys accenter.

  Armaturer designet til hængelofter varierer alt efter forskellige typer lamper.

  • Typisk anvendes hævede lofter indbyggede lamper med halogenlamper. Deres fordele er, at de er billige, giver et ret stærkt lys og ser smukt ud. Minus er i en tilstrækkelig stærk opvarmning, så der er en grænseværdi for dem, når de anvendes med stræklofter. 20 W for skum og 35 W for en tekstil klud.
  • Men LED-lamper, i modsætning til halogen, bliver næsten ikke opvarmede, derfor er de meget mere foretrukne. Og stadig dioder adskiller sig i den øgede lysstyrke, men samtidig beskadiger ikke øjnene. Det eneste, der kan forhindre dem i at købe, er den høje pris, men hvis du mener, at LED-lamper er langt mere holdbare end normalt og bruger mindre strøm, viser det sig at bruge dem er meget mere økonomisk.

  En separat slags indbyggede lys er pletter.

  Spot funktioner:

  • Evnen til at lede lyset i enhver retning i den ønskede vinkel;
  • Muligheden for zoneinddeling.

  Spots er en meget fashionabel og stilfuld måde at tænde et værelse på. Men hvis du ikke er sikker på deres anvendelighed, bør du ikke overbelaste loftet med forskellige lyskilder.

  Ud over pletter kan du i mange lejligheder finde lofter med soffits. Disse er lamper, der skaber retningsbelysning. Af de fire typer spotlights (stationær, overhead, mortise, med et twist) er mortise særlig populær.

  Vi lever i det 21. århundrede, og teknologien har længe været ude af sted. For få årtier siden kunne de ikke engang tænke på en lysekrone med et kontrolpanel. Nu er det et populært og fashionabelt belysningssystem. Takket være fjernbetjeningen har brugervenlighed nået et maksimalt niveau. Slå lyset til eller fra nu uden at komme op fra sofaen.

  Hvis du falder i søvn, for eksempel når du læser en bog, skal du bare trykke på en knap, og du kan sove mere.

  En anden ultra populær trend i belysning er edderkoppekronen. Det er en metal base, som er fastgjort lange fleksible wire fødder med pærer i enderne.

  Edderkoppens lysekrone ser mest æstetisk glædeligt ud i ultramoderne interiører, for eksempel i loftet eller i en industriel stil. Selvfølgelig, hvis du er bange for insekter, så er en sådan lysekrone ikke til dig, ellers er mareridt garanteret. Men elskere af brugerdefineret design og alt usædvanligt, vil edderkoppekronen helt sikkert appellere til dig.

  Størrelser og former

  Designere skaber konstant lamper af forskellig form og størrelse. Der er runde lysekroner, der er firkantede, små og store lysekroner i form af forskellige genstande. Alle kan bruges i forskellige designs, herunder med loftslofter.

  Hvad angår firkantede armaturer, er der et synspunkt om, at de skal bruges på et konventionelt gipsplankloft. Men i virkeligheden ser de godt ud på hævede lofter og generelt i alle rum. Ideelle firkantede former passer ind i værelser med indbyggede skabe og andre møbler med klare hjørner. Det vigtigste er ikke at overdrive det med sidstnævnte.

  Interiøret i stil med modernisme, og især cubisme, er også svært at forestille sig uden en firkantet eller rektangulær lysekrone.

  Den runde form af lysekrone er tværtimod mere egnet til den klassiske stil. Fraværet af skarpe hjørner i en sådan lysekrone vil bidrage til fred og regelmæssighed. Enkeltheden og sammenfattelsen af ​​de runde former har altid været og vil være i mode.

  Denne form for lysekroner, som flade, designet til lejligheder med lave lofter. Den kompakte størrelse giver dig mulighed for at spare plads.

  Men når du vælger et fladt armatur, skal du passe på to nuancer:

  1. Det flade dæk skal være udstyret med en speciel metaldiffusor. Det beskytter loftet mod overophedning og afspejler varmen ned og øger belysningen af ​​rummet.
  2. Mest sandsynligt skal du tænke på yderligere lyskilder. Faktum er, at et stort rum er svært at belyse en lysekrone, men i kombination med pletter eller spotlights vil det se imponerende ud og give fremragende belysning.

  Formen og designen af ​​en flad lysekrone afhænger af dine ønsker, deres valg på markedet er meget stort. Men størrelsen vil afhænge af rummet i rummet. Generelt er dimensionerne af enhver lampe meget vigtige, så den passer godt ind i det overordnede interiør. For at bestemme den rigtige størrelse er der en formel: Du skal opdele højden af ​​lofterne med 4. Resultatet er den optimale størrelse af lysekronen.

  Det skal huskes, at store lysekroner kun er velegnede til rummelige høje værelser.

  Normalt kan der findes store lamper i forsamlingshaller, foyer og store haller. For de fleste værelser af den sædvanlige størrelse kan du vælge en lille lysekrone, normalt 30-60 cm i diameter.

  design

  Moderne teknologier gør det muligt at producere ikke kun enkle hvide lofter, men også at skabe forskellige mønstre på dem. I dette tilfælde kan designet være meget anderledes: blomster, mønstre og endda hele fortællings malerier - alt dette kan afbildes på lærredet på det monterede dæk ved hjælp af fotoudskrivningsmetoden.

  Fotoprint på spændbeklædninger er en enestående mulighed for at gennemføre alle dine ideer og ideer i design af et værelse. I dette tilfælde, da baggrundsbelysningen (og bør) harmonisk kan supplere billedet, vil billederne omkring lysekronen hjælpe med at fokusere på sidstnævnte.

  For eksempel kan det blomstrende indre af et værelse understreges med et pryd på en lysekrone i form af en blomsterkrans. Det vil se smukke og elegante ud. Fotoudskrivning omkring lampen i form af saftig, moden frugt vil være en god løsning til køkkenet eller spisestuen.

  Hvis i børnehaven for at skildre et gammelt kort på et monteret dæk, passer lampen i form af et ratt helt ind i det. Mini-lysekroner er absolut små lamper, der ikke er større end 30 cm i diameter.

  Hvordan vælger man?

  At vælge en lysekrone til et hængslet loft er ikke så let. Det er nødvendigt at tage højde for mange nuancer og funktioner, så de skaber harmoni sammen, og den nye reparation glæder dig i mange år.

  Ofte i tandem med falsk loft bruges en lysekroneplade med horn og flad. Den mest populære, det er nok en lysekrone med horn. Men vi skal huske på, at de ikke kan sendes op for at undgå overophedning af lærredet. Desuden, hvis lyset er rettet mod loftet, vil der være cirkler på sidstnævnte, som måske ikke behager alle.

  Generelt vælger du en model med horn, der peger ned og til siderne, så kan alle disse problemer undgås.

  Først bestemme stedet under lysekronen. Måske vil det være en traditionel central beliggenhed. Eller måske vælger du at bruge moderne indbyggede lamper rundt om hele rummet. Bestem hvilken objekt af rummet der er bedre at fokusere på, og hvad der kan efterlades uden yderligere belysning.

  Overvej også naturligt dagslys og den side, som vinduerne står overfor.

  For eksempel til et værelse med vinduer mod nord er det bedre at bruge ikke en lysekrone, men at supplere den med alternative lyskilder, mens det samtidig er ønskeligt at have dem på forskellige niveauer.

  Udseendet af selve loftet påvirker også lampens valg.

  Glansagtigt loft, der oprindeligt er spektakulært og selvforsynende, kræver korrekt belysning. En lampe med usædvanligt design, for eksempel en edderkoppekrone, bliver en værdig følgesvend for ham. Fremragende belysning, skuespillet af lys og skygge og enestående refleksion vil det give fuldt ud.

  Du kan også bruge de volumetriske lysekroner med små LED-lamper - deres kolde nuance vil skabe en kold flimrende effekt.

  Det sker, at det nedhængte loft er lavet af materialer, som simulerer satin. Dens karakteristiske træk er en usædvanlig perle glans og glød. Med forskellig belysning ændrer hans skygge. Til stoflofter er det bedre at stoppe på overheadflader eller bruge LED-striplampe.

  Det er meget udtryksfuldt at dekorere stedet for at fastgøre lampen til loftet med en stikkontakt under lysekronen. Det ligner et fladt mønstret design, bag hvilke ledninger og andre fastgørelsesdele er skjult.

  Korrekt valgt stikkontakt kan understrege originaliteten af ​​udførelsen af ​​belysningsenheden og forædle interiøret.

  Støddåser lavet af lette materialer, såsom ekspanderet polystyren, er velegnede til ophængte lofter. De limes til limen i stedet for at fastgøre lysekronen. Husk at strækloftet nemt kan ødelægges af enhver uhensigtsmæssig bevægelse, så foretag alle forbedringer på stikkontakten, inden du monterer på lærredet. Glem heller ikke, at materialer vil unødigt indlæse loftet, så hvis du beslutter dig for at købe en stikkontakt til en lysekrone, så vælg en lille og lys en.

  Ved placering

  Hvert værelse i huset er som en separat lille verden. Og for hver sådan verden er det vigtigt at vælge den rigtige lyskilde. Og hvis du har ophængt lofter i værelserne, skal du omhyggeligt henvende sig til denne sag.

  I stuen - rummet hvor du medbringer gæster, er lejlighedsfladen. Derfor er der ikke noget vigtigere end at vælge den rigtige lampe til et hængende loft.

  Den mest elegante mulighed i sin enkelhed er den traditionelle vedhængslampe midt i rummet. Kristallkronen vil være perfekt, dens luksus vil tiltrække øjnene af alle, der kommer ind i hallen, og krystalvedhængene vil diffundere lyset jævnt og delikat gennem rummet.

  En lille stue er bedre belyst af en lysekrone med en lille mængde dekorative elementer. Loftet vil give det netophed og elegance.

  I soveværelset skal alt give ro og afslapning. Lampen er ingen undtagelse: det er bedre, hvis det giver et roligt, diffust lys, som ikke kun fremmer afslapning, men også er godt til syne.

  Med hensyn til designet skal det matche indretningen af ​​rummet. Stræklofter skjuler en del af rummet, så korrekt belysning i soveværelset hjælper med at visuelt forstørre rummet.

  Der er to koncepter af belysning - europæisk og amerikansk, og hvis du har et loft i dit værelse, skal du holde fast ved dem.

  Det europæiske koncept indebærer en slags en, sædvanligvis central, lyskilde. Sjældent kan det suppleres med en sconce eller gulvlampe.

  Amerikanerne bruger derimod en række forskellige lyskilder, lamper, væglamper, lys osv. Stop med denne mulighed er, hvis du vil zone rummet.

  Ud over de vigtigste rum i huset er der også mindre vigtige, men de har selvfølgelig også brug for belysning. For eksempel er lyset i gangen af ​​stor betydning, fordi det er her, hvor din lejlighed begynder.

  Eksperter siger, at et korrekt udvalgt belysningssystem i korridoren bidrager til den visuelle udvidelse af rummet, som normalt mangler i gangen.

  På grund af det faktum, at dette værelse normalt er berøvet naturlig sollys, for at skabe en behagelig atmosfære, brug loft, væg eller forsænket lys. For at opnå et behageligt diffust lys kan du endda anvende ikke en, men flere elementer af belysning på én gang.

  For at øjnene ikke bliver trætte, bør lyspærernes kraft i gangen falde sammen med lysets lysstyrke i de andre rum. Hvis du vil spare på belysning i gangen, bør du ikke gøre det på bekostning af lavpowerlamper.

  Dette vil påvirke dit gæsters første indtryk og din bekvemmelighed, fordi det i svagt lys er meget vanskeligt at rydde op, inden du forlader huset. I dette tilfælde ville det være meget mere rimeligt at bruge energibesparende lamper, som sparer energi, men giver rigeligt lys.

  Badeværelset er ikke så ofte besøgt værelse, men ingen vil argumentere for vigtigheden af ​​ordentlig og smuk belysning i den.

  Hvis der er monteret stræklofter i badeværelset, vil de indbyggede lamper være en ideel lyskilde. Og du kan vælge som spotlights og rette deres lys efter eget valg og standardlamper, der ikke stikker ud over loftoverfladen. Du kan arrangere dem omkring omkredsen af ​​badeværelset eller i et skakbræt mønster.

  Hvis badeværelset er rummeligt nok, så kan du hente en lille lysekrone i det indre.

  Det er vigtigt at huske, at lamperne, uanset hvad du vælger, skal være vandtæt.

  Efter farve

  En af de utvivlsomme fordele ved nedhængte lofter er, at den kan fremstilles i forskellige farver. De mest populære er lofter af blå, grøn, sort og chokolade nuancer.

  Og når man vælger en lyskilde, er det vigtigt at overveje, hvilken farve det vil hænge på loftet:

  • Lysophænget loft er ønskeligt til at supplere kontrastlampen. Bronze, kobber eller anden mørk skygge vil gøre;
  • Sort og chokolade stræklofter vil skabe perfekt harmoni med hvid eller stållysekrone;
  • Det blanke loft og lampen af ​​en usædvanlig buet form vil skabe en spektakulær refleksion;
  • Det chokoladefarvede loft i det rummelige værelse er ideelt suppleret med skjult belysning og en stor krystalkroner;
  • Mønstret loft går godt med guld trim på lampen;
  • Brug ikke de indbyggede lys, når du lyser mørke lofter, hvis du ikke ønsker at få den "stjerneklar himmel" som følge heraf.

  Matt strækloft kan sammenlignes med det sædvanlige hvide loft på gipsplader, den eneste forskel er, at den første er helt glat. Dens fordele er, at det spredes delikat lyset og ikke blinker. En lysekrone med pærer, der peger op på et matteret loft, giver meget mindre lys, så vælg den modsatte mulighed med pærer, der peger nedad.

  Den ideelle mulighed for en matt overflade ville være en ikke-klumpet lampe med lukkede nuancer.

  Smukke muligheder i interiøret

  Et soveværelse er et sted, hvor en person virkelig kan slappe af og hvile, og korrekt belysning spiller en vigtig rolle i denne proces. Derfor bør soveværelsesbelysningen bygges på en sådan måde, at det maksimalt letter denne proces. På samme tid, uanset hvad du vælger lyskilden, selvom der er flere af dem, kan alle programmeres til at styre fra konsollen eller endda på bevægelser, f.eks. Ved at klappe. I soveværelset er en sådan højteknologisk måde at tænde og slukke for lyset særligt relevant.

  Hvis rummet har strakte lofter, kan soveværelsesbelysningen være meget forskelligartet:

  • Dette kan være belysningen omkring rummets omkreds, som ser særligt harmonisk ud på flere niveauer.
  • Soveværelsesbelysningen kan opdeles i zoner, for eksempel et lysere lys på toiletbordet og dæmpet over sengen.
  • Loftet med mange indbyggede lamper bliver meget populært. Denne belysningsmulighed om natten vil skabe en fascinerende atmosfære, og om aftenen vil det være helt nok lys.
  • Hvis du opholder dig på et blankt loftsloft, så sconces, gulvlamper og lamper vil være gode kilder til lys i soveværelset.

  Belysning i børnehaven kræver den nærmeste opmærksomhed, fordi barnet skal være behageligt og hyggeligt i det. Hvis der er installeret et strækloft i børnehaven, er det klogt at bruge de indbyggede lys.

  I et bestemt rum giver de mange fordele:

  • Babyens sikkerhed, da de indbyggede lyskilder er flush med loftet;
  • Ensartet belysning af alle hjørner af rummet - det er praktisk for et barn at lege og øve;
  • Rumzonering kan ikke forestilles uden indbyggede lamper, og for en børnehave er dette særligt vigtigt;
  • Denne slags lamper kan give strækloftet et unikt design, som det ydre rum eller den stjerneklare himmel

  Selvfølgelig er et indbygget lyssystem ikke den eneste mulighed for et planteskole med lofter. Her kan du fx hænge en flad lysekrone.

  Det vil også give den sikreste brug, og forskellige designs og formularer vil give mulighed for at give barnet et unikt design.

  Monteringsmetoder til at strække loftet

  Valgmulighederne for at fastgøre en lysekrone til et falsk loft er forskellige. Det er vigtigt at løse dette problem, selv inden loftet er installeret, da du skal installere lærredet straks, når du installerer lærredet.

  Der er tre hovedtyper:

  • krog;
  • monteringsplade;
  • tværformet plank.

  Krogen til lysekronen er fastgjort til den hårde overflade, inden loftet er installeret. Dette er den nemmeste måde at montere.

  Det vigtigste er korrekt at bestemme det sted, hvor lampen vil hænge: Når loftet er stramt, vil det være problematisk at flytte krogen.

  Monteringsbjælken anvendes, hvis lysekronens konstruktion ikke giver mulighed for ophængning. Denne type fastgørelse er en platform under lysekronen af ​​en træstang af en vis tykkelse, hvilket afhænger af afstanden mellem lærredet og den hårde overflade. Sådanne platforme under lysekronen kan købes hos værkstedet. Efter montering af loftet i platformen er der lavet huller til lysekronen. For at gøre dette kan du bare forsigtigt gennembore det hængende loft, men for pålidelighed er det bedre at holde på disse steder tynde plastcirkler, og så bore dem.

  Der kræves en tværbjælke for at hænge en massiv, tung armatur af stor diameter. Ved bunden af ​​sådanne lysekroner er der normalt to krydsformede monteringsstrimler med huller. Under denne bjerg og lavede planken af ​​træplader af samme størrelse.

  Også i tilfælde af en flad base kan der skæres i lærredens strækophæng for lysekronen. Samtidig sidder en tynd plastring fast på lærredet under lysekronen, hvilket garanterer loftets sikkerhed og gør det muligt at fjerne varmen udstrålet fra lamperne.

  I vanskelige tilfælde, når lyskronens takhætter har en base med stor diameter, anbefaler eksperter at indlejre lysekronen i loftet. Til dette formål er der lavet en fordybning i loftet igen rundt om ringen, og alle fastgørelsesdetaljer er gemt i det, kun skønhed og elegance i dit lysekrone er udenfor.