De bedste producenter af hævede lofter

På hjemmesiden for nogle virksomheder til installation og salg af stræklofter er der nogle gange mange navne på materialetilbehør til stoffets fremtid med forskellige prispolitikker for 1 m2. Dette kan medføre meget stærke tvivl, da der i virkeligheden kun er få i Europa. Og sandheden er, at mange europæiske mærker, der tilbyder vores kunder, når de testes, viser sig at være almindelige forfalskninger, i Europa og simpelthen ikke eksisterer - almindelig dårlig kvalitet Kina serveres under den franske sauce. Sådan finder du ud og vælger det bedste, vi overvejer i denne artikel.

Som vi ved, er klæder henholdsvis PVC og stof, og der eksisterer virksomheder til produktion af visse lofter. Efter geografi - europæisk, især Frankrig, Tyskland, Belgien, Holland; og den kinesiske fabrik og fremstilles under kunstige forhold.

I forholdet mellem pris og kvalitet kan alle leverandører opdeles i klasser:

Stoflofter:

 • Præmieklassen er repræsenteret af det franske mærke Clipso og Swiss Cerutti. Materialets maksimale bredde er 5,1 m. Forskellen er kun i udseende af vævning af fibre, miljøvenlighed og naturlighed er på højeste niveau og bekræftet af ISO kvalitetsstandarden. Det er vigtigt at vide, at 1m2 af disse mærker ikke kan koste 800 rubler / m2, fordi dette stof kun er på bestilling og koster med installation af 30-40 euro pr. M2 nøglefærdige;
 • Mellemklassen af ​​stoflofter i Moskva er tysk Descor, klippens bredde er stadig den samme 5,1 m, den nøglefærdige pris er ca. 1000 til 1200 gnid / m2, idet der tages hensyn til understøtningsrammen, er prisen ret tilstrækkelig til et hypoallergent matte stofloft i dit hjem.

Hele resten af ​​produktionen, der er angivet som en billig analog stof fra Kina, tilhører ikke sektionen af ​​stoflofter og kan ikke overvejes i dette segment.

PVC lofter premium klasse:

 • CTN (Frankrig) med en strakt bredde på op til 2,2 m, hovedsagelig af mattekstur, der ligner stofvævning, disse lærred har en minimal lugt selv når de opvarmes, beskyttet ved mærkning. Den involverede fotoprint, der ligner dyre UV ligger på dem så godt som muligt. Sømene på dette materiale er næsten ikke mærkbare, den nøglefærdige pris er ca. 1.200 rubler / m2;
 • Denne kategori omfatter også renolit tyske lofter med en originalbredde på 1,8 m, også mærket og af tilsvarende værdi;
 • Dekorative teksturer fremstilles af den nederlandske fabrik Alkor Draka i en bredde på 1,3 m i strækning op til 1,5 m. Her finder du ligheder, ruskind, træ, metal og andre originale overflader til 1500 rubler / m2 inklusive installation.

PVC lofter middelklasse:

 • Den tyske Pongs bekymring har produceret fremragende matt, blank og satin teksturer i en bredde på 2 m og 2,7 m i flere årtier, denne bredde dækker ideelt rummet uden søm op til 3,2 m. Æktheden bekræfter tilstedeværelsen af ​​mærkning på kanten af ​​rullen og kvalitetscertifikatet. Men hvis CTN næsten ikke lugter, så er duften i tyskerne under installationen og de næste par dage. Udstedelsespris 900-1100 rubler / m2 nøglefærdige, afhængigt af den geometriske form af lokalerne.

PVC lofter middelklasse (økonomi version):

 • Det belgiske mærke PTMC producerer widescreen materiale med en hvilken som helst tekstur på op til 5 m og har stor efterspørgsel blandt muscovitterne, for med det er værelset op til 6 m uden virkelighed!
 • Den kinesiske plante MSD har moderne udstyr og teknologi til fremstilling af 5 m lærred ikke kun hvidt, men også i andre farver. For nylig har de certificeret deres lofter i Europa og er af interesse for europæere på grund af muligheden for store sømløse paneler.

Selvfølgelig er disse ikke alle producenter af tøj til stræklofter, men vi gjorde en kort inspektion af de bedste og dokumenterede fabrikker i Europa og Kina, som er sikre for vores kunder.

EUROPÆISKE STRETCHANLYSNINGER


105005 Moskva, st. Baumanskaya, 13, s. 1
PSRN 0705137746510860

Selskabsbedømmelse

Hvis du beslutter dig for at installere strækningstaket, men ikke ved, hvilket firma der bestiller denne service, skal du bruge vores service. "Pro lofter" er den bedste portal i internettet, der er skabt til dem, der er på udkig efter nyttige oplysninger, ønsker at lære en masse interessante og nye og vigtigst af alt - få detaljerede oplysninger om aktiviteterne i virksomheder, der har specialiseret sig i installation af loftkonstruktioner.

Pålidelige anmeldelser fra første hånd

Mere end 100 virksomheder har allerede registreret på vores portal med oplysninger om kvaliteten af ​​arbejdet, som du kan lære at bruge en multi-komponent rating. Først og fremmest posterer vi data om arbejdet i de top 10 organisationer, der modtog den mest positive feedback fra kunderne.

Hvis det er nødvendigt, kan du søge efter det firma, du er interesseret i for et bestemt kriterium:

 • Udgifter til ydelser
 • Arbejdskvalitet;
 • Personale professionalisme;
 • Gennemførelseshastigheden;
 • Tilvejebringelse af garantier og kvalitet af opfyldelsen af ​​garantibeskyttelsen.

Det er også muligt at analysere arbejdet hos virksomheder, der udfører installationen af ​​hævede lofter ifølge et sæt af disse kriterier. Den samlede ydelse af de leverede ydelser anslås med asterisker (fra en til fem). Evaluering af virksomheder i vores service udføres af brugerne selv baseret på personlig erfaring. Hvis du ønsker det, kan du tilføje oplysninger om din organisation til tjenesten.

Vær sikker på at bruge vores bedømmelse.

Hvis du ser, at det firma, du er interesseret i, har ringe karakterer - kend dig til de detaljerede anmeldelser, der indeholder oplysninger om problemerne og manglerne i samarbejdet med det. Måske vil de listede ulemper ikke have betydning for dig, og måske får du vælge dyrere men højkvalitetsydelser.

Men mange anmeldelser indeholder positive oplysninger, som også kan være nyttige, når du vælger et firma, som du vil samarbejde om i forbindelse med reparationsarbejde: vores brugere sender oplysninger om de teknologier, der blev brugt under færdiggørelsen i deres kontorer og boliger, deres funktioner drift mv.

Du kan udvide oplysningerne om de organisationer, der er repræsenteret i bedømmelsen, ved at læse deres beskrivelser og klikke på de angivne links: På den måde kan du kontakte konsulenterne og stille alle dine spørgsmål.

"Pro lofter" er din enestående mulighed for at lave reparationer hurtigt, effektivt og billigt: ​​Vi hjælper dig med at finde en troværdig partner og vælge den rette type service til dine behov.

Hvor bedre at bestille et strækloft? Bedømmelse af virksomheder i Moskva

Hvor bedre at bestille stræklofter? Hvilket firma strækker loftet til at vælge? Spørgsmålene er ikke inaktive. Vores humør, ydeevne og dermed livskvalitet afhænger af loftets kvalitet og design.

Og selve strækloftet er ikke et blottende! Dens levetid er fra 10 år, og dets priser kan være ublu.

For læsere af vores hjemmeside har vi samlet et katalog over virksomheder, der installerer stræklofter. Baseret på det er der givet en vurdering af de bedste virksomheder med stræklofter - for derved at kunne bedømme, hvor det er bedre at bestille stræklofter i Moskva.

Vi adskilte ikke firmaet til installation af hævede lofter og fabrikanter af hævede lofter. Ved udarbejdelsen af ​​bedømmelsen har de firmaer, der har deres egen produktion, desuden modtaget 10 point hver.

Loft fra firmaet Saros Design

Hvorfor så? Hvilken forskel har en muscovit, der bestemmer hvor man skal bestille strækloftet, har entreprenøren egen produktion eller ej?

Før du går for at bestille loftet, skal den fremtidige køber bestemme: "Hvilket loft skal du vælge: matte, blank eller satin?"

Der er også en grund til at tænke over hvilken farve loftet er nødvendigt.

På stofstræklofter, som fungerer som et alternativ til film, læses her: http://remontspravka.com/tissue-ceiling

Men trods alt er vores egen produktion vores eget personale og en garanti for, at selskabet ikke vil sende Jamshud og Ravshan til at installere loftet for at installere!

Strekak fra firmaet Vipceiling

Som andre kriterier valgt:

 • omkostningerne ved et hvidt matte strækloft fra en tysk film med en belysningsenhed, beregnet ud fra denne virksomheds online regnemaskine (taget med et tegn i tusind rubler)
 • Antal leverandører;
 • antal grene
 • Antallet af negative anmeldelser blandt de første 50 på uafhængige websteder (med et "-" tegn);
 • hvis virksomheden eksporterer til udlandet, tjener den desuden 15 point. Fordi et stort antal partnere lover forbrugeren ikke kun et bredt udvalg af materiale, men også er et tegn på kontakt med virksomhedens ledelse, evnen til at opbygge relationer.

Resultaterne af bedømmelsen som helhed er bekræftet af vurderinger af firmaer, der installerer stræklofter. Du kan læse om dem i artiklerne på vores hjemmeside dedikeret til alle 6 konkurrenter.

Stretch loft fra firmaet "GlavPotolki" Stretch loft fra firmaet Sofito

Ratingfirmaer strækker lofter

Antallet af store firmaer med speciale i installation af stræklofter i Moskva og deres konkurrenter fra små virksomheder indgår i vurderingen af ​​strækloftfirmaer.

Hvilket firma strækloft er bedre at vælge: vores bedømmelse

Tidligere skrev vi om, hvad du bør være opmærksom på på jagt efter firma-installatøren strækstof. Det er dog ikke nok at finde fagfolk, som kender alle de finesser, der er forbundet med at arbejde med materialet. Det er nødvendigt, at sidstnævnte er af høj kvalitet og gode præstationsegenskaber.

Der er mange navne på markedet. En bred vifte, et stort udvalg af priser... Forvirret i denne overflod er ikke svært. Hvis du ikke ved, hvilken producent der er bedre at vælge et hæftet loft, anbefaler vi dig at studere vores anmeldelse med detaljerede egenskaber ved produkterne i hvert firma.

Førende lande

I betragtning af populariteten af ​​denne type belægning er det ikke overraskende, at de forsøger at producere næsten overalt. Men nogle mennesker gør det på et højere niveau - oftest vores landsmænd bestiller stræklofter af fransk, italiensk og tysk produktion.

Et bredt udvalg og kinesiske malerier, både fra PVC film og stof. Det er let at forklare: lave omkostninger med ret god kvalitet sikrede høj efterspørgsel efter disse produkter.

På et tidspunkt syntes det, at "kineserne" ville blive presset fra russiske virksomheder. Dette skete imidlertid ikke.

Alas, men stræklofterne i Kazan-fabrikken af ​​kunstlæder og NIIPK (Ivanovo) kan ikke prale af sådan pålidelighed, da de tæt på dem er kinesiske.

På grund af det faktum, at fabrikkerne ikke oprindeligt var designet til produktion af spændingsdug, viser det sig at være en størrelsesorden længere end konkurrenternes - ikke mere end 140 centimeter. Så under installationen er det nødvendigt at maskere flere sømme. Ja, og farvepaletten er ikke forskelligartet - begge fabrikker producerer kun 80 nuancer, som på niveau med konkurrenter er katastrofalt lave.

Derfor var vi nødt til at opgive ideen om at inkludere dem i vores rating - i øjeblikket når de russiske stræklofter ikke titlen på de bedste. Hvad har virksomheden indgået i det? Lad os se.

Leder af budgetsegmentet - MSD (Kina)

Produkterne fra MSD New Material Co., Ltd. holdingselskab ødelægge alle stereotyper om lavkvalitets kinesiske varer. Det er en af ​​verdens førende inden for salg af stretchlofter lavet af PVC. Samtidig er alle film absolut sikre - med miljøklassen A + tildelt efter ISO-certificeringen.

Interessant faktum: Meget ofte kan PVC-film fra dette firma findes under... europæiske mærker. For eksempel køber det tyske firma PONGS 3,2 meter brede bånd fra MSD og sender dem derefter som egen. Selvfølgelig bliver prisen meget højere - du betaler for "tysk kvalitet"...

Forresten var det denne producent, der først begyndte at producere lærredene, der måler 5,1 meter i størrelse - den bredeste af de certificerede film. Dette giver dig mulighed for i høj grad at lette installationen i store rum og undgå grimme led.

Med hensyn til kvalitet er det også i højden - filmen falmer ikke og falmer ikke med tiden (op til 15 år), deformeres ikke og brænder ikke. Ligesom alle gode stræklofter kan det modstå op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter.

At sammenligne det med populære fremtrædende mærker bemærker ofte, at egenskaberne er næsten ens, og nogle steder endnu højere. Vægten på en kvadratmeter PVC-film er kun 190 gram, og tykkelsen er ca. 0,18 mm.

Farvepaletten er også fantastisk - mere end 200 forskellige nuancer af blanke, matte og satinstrukturer. Der er hvor man kan vandre, når du laver et værelse, ikke?

Vær ikke bange for kinesiske produkter, hvis de er veletablerede og har været certificeret.

Kig rundt - husholdningsapparater, smartphones, tøj, kosmetik... De fleste genstande omkring os er lavet i Mellemriget, selvom mærkerne siger det modsatte. Så måske har du ikke brug for at betale for meget?

Descor - stof lofter til en overkommelig pris

Efter at have analyseret snesevis af anmeldelser på konstruktionsfora, erklærer vi med sikkerhed, at i dette område er den bedste producent af det gennemsnitlige prisklasse det tyske selskab Descor.

Bredden af ​​deres lærred er fra 3,20 til 5,20 meter. Således er det nemt at installere dækning selv i det største rum. Antallet af ledd vil være minimal (og på sådanne lofter er de næsten usynlige).

Kvaliteten er også høj - lofterne er lavet uden skadelige urenheder, de brænder ikke og er ikke giftige (hvis du ikke planlægger at opvarme dem i lang tid).

En lille minus: ligesom de fleste stofklæder, kan de ikke prale af en bred vifte af farver - 30 nuancer, men usædvanligt rige og dybe. Separat vil jeg gerne fremhæve 4 af dem - serien "Alupigment", hvor basissignalet er fortyndet med en blød glans, hvilket giver materialet en elegant glød.

Vægten af ​​den færdige bane er et af minimumene i dette segment - kun 245 g / m2. Dette eliminerer behovet for massive profiler.

Forresten, ved brug af sidstnævnte: Descor tager let form - buer eller volumenelementer, hvis du installerer dem på rammen. Sandt nok skal du have yderligere komponenter på profilen. Med en tykkelse på kun 0,5 millimeter er dette næsten en unik ejendom.

Interessant at vide: Ægtheden af ​​lærredet er let at kontrollere - båndet skal have en frynse med påskriften "D-PREMIUM MADE IN TYSKLAND" langs hele længden af ​​kanten. Hvis ikke, tilbyder de dig en falsk.

Bedste i Premium segment - Clipso

Stoflofterne fra den franske producent Clipso blev den ubestridte leder af premium-segmentet.

Prisen er ret stor - fra 900 rubler per kvadratmeter. Hvad er fordelene ved en sådan dækning?

Like mange stoflofter tilbyder Clipso et ret stort lærred - op til 5 meter. Samtidig er de forskellige i farveskala - 40 toner, blandt hvilke der er ret ikke-standard. For eksempel med en guld tråd eller multi-farve, som skaber indtryk af volumetrisk tekstur.

Den perfekte glathed i lærredet afslører rigelige muligheder for dekoration - selv det mest komplekse tryk falder perfekt.

Fabrikantens levetid er 50 år gammel - det er lidt usikkert, men lofterne modstår 10-15 år uden tab af kvalitet.

På niveau og teknologiske egenskaber: 220 gram vægt, 0,4-0,6 millimeter tykkelse.

Gode ​​akustiske kvaliteter, holdbarhed, pålidelighed og skønhed - de svarer fuldt ud til prisen.

Elite Premium - Barrisol

Vil du skabe et helt unikt design? Vær opmærksom på det franske mærke Barrisol. Seks typer tekstur, 90 forskellige farver, høj kvalitet og 12 års garanti fra producenten.

I kombination med miljøvenlighed af graden A +, lav vægt (200 gram pr. Kvadratmeter) og brugervenlighed - næsten perfekt lærred.
På det sidste punkt vil jeg gerne sige særskilt. Sådanne belægninger modstår virkningerne af kemiske vaskemidler, kondenserer ikke og absorberer ikke lugt. Så det er tilladt at installere dem i alle lokaler.

Belægningstykkelse - mindre end 0,2 millimeter. Installationsfunktioner giver dig mulighed for at minimere tab af plads.

Nogle kan skræmme prisen - fra 800 rubler per kvadratmeter. På den anden side kan Barisol i modsætning til billige analoger genanvendes. Desuden er de let demonteret, hvis det er nødvendigt, og derefter genopretter deres udseende helt.

Således er omkostningerne ret høje, for PVC-film er det den eneste producent, hvis produkter overstiger stoflofter i mange kriterier.

Som du ser, er der i et prissegment altid et værdigt mærke - det vigtigste er at omhyggeligt undersøge oplysningerne, analysere virksomhedernes omdømme og anmeldelser om dem. Forresten skal du sørge for at læse, hvor meget stræklofter koster 1 kvm. i forskellige byer i Rusland.

Vi behandlede ikke specifikt spørgsmålet om hvilket strækloft der er bedre at vælge - stof eller PVC, da dette allerede er en professionel gennemgang. Her har vi kun samlet detaljerede svar på alle relaterede spørgsmål, der måtte opstå, når du køber en klud og tilbehør til installationen.

Store virksomheder på hævede lofter

Stretch lofter - er meget populær, men ikke billig i forhold til den konventionelle metode efterbehandling loftet sjovt, så det er vigtigt at installere lofter kun høj kvalitet, som kan holde i mange år. MSK-lofter - Stretch lofter selskab bruger kun materialer produceret af store virksomheder på stræklofter.

MSK-lofter - Stretch lofter er det førende selskab i installation af stræklofter samt belysning i hele regionen. Vi udfører installation af nedhængte lofter lavet af stof, PVC loft, samt multi-level stretch loft strukturer i Mytischi, Moskva og sådanne bosættelser: Ivanteevka, Khimki Pushkino, Elektrostal Reutov, Lyubertsy, Zelenograd, Fryazino, Dolgoprudny, Lobnya, Sofrino, Shchelkovo, Noginsk, dronningen.

Stræk loft omkostninger

MSK-lofter - Stretch lofter firma vil installere stræklofter for dig til følgende priser:

 1. Installation af et hvidt frostet loft med opvarmning (produktion - Rusland), hvis bredde er 1,4 m, koster 500 rubler. pr. m 2.
 2. Installation af kinesiske lofter med opvarmning (hvid, blank, satin, mat) bredder op til 5 meter koster 600 rubler. pr. m 2.
 3. For at udføre installationen af ​​satin, skinnende, hvid, matteret, farvede lofter med opvarmning (Tyskland, Italien og Frankrig), hvis bredde kan være op til 3,2 meter, værd 700 rubler. pr. m 2.
 4. Installering af et tysk hvidt mattekst (Descor) op til 5,1 meter bredt koster 850 rubler. h m 2.
 5. Installation af et farvet stofloft fra firmaet Descor op til 5,1 meter bredt koster 1200 rubler. pr. m 2.
 6. Installation af Descor stof med glitter tak bredde på 5,1 meter er 1200 rubler. pr. m 2.
 7. Ved at installere et schweizisk hvidt matteret stofloft fra firmaet Clipso med en bredde på op til 5,1 meter koster 1300 rubler. pr. m 2.
 8. Installation af farvede lofter lavet af stof med en bredde på op til 5,1 meter fra firmaet Clipso koster 1500 rubler. pr. m 2.

Descor lofter

Virksomheden Descor producerer kun stofstræklofter. De er præsenteret i 6 primære farver. De kan lave fotoudskrivning af ethvert billede. Sammenlignet med andre lofter har Descor lofter flere fordele:

 1. Disse lofter behøver ikke opvarmes under installationen.
 2. Duftens maksimale bredde er op til 5,1 meter. Dette gør det muligt at installere lofter uden sømme i store rum.
 3. Descor bruger kun miljøvenlige materialer, der sikrer loftets sikkerhed.
 4. Descor bruger materialer med høj styrke.

Clipso lofter

Clipso fremstiller PVC lofter samt stoflofter, der er meget brandfarlige og har en utrolig lang levetid. Materialet af sådanne lofter afviser fugt, ikke falmer, bevarer sin oprindelige udseende i årtier. Clipso bruger kun miljøvenlige materialer - deres lærred udsender ikke skadelige stoffer. Installationen af ​​Clipso lofter udføres på meget kort tid.

Virksomheden MSK-lofter - stræklofter vil installere stræklofter af enhver grad af kompleksitet i din lejlighed.

Sådan vælges højkvalitets lofter

Når man køber et loftdæksel, er det vigtigt at vide, hvilke kvalitetstrækker der er længst. Vi er besluttede med producenter og andre nuancer.

De bedste stræklofter i Moskva

Stræklofter er en form for loftsbeklædning, som hvert år bliver mere og mere populært. De bedste stræklofter i Moskva leveres af firmaet MSK-lofter - stræklofter.

Hvordan vælger man den bedste producent af stræklofter og hvordan de adskiller sig fra prisen

Når man vælger den bedste producent af stræklofter, skal den moderne mand vælge mellem franske, kinesiske, tyske, italienske og russiske stræklofter.

Franske stræklofter

Standarden for kvalitet er franske stretchlofter. Udgifterne til dem gælder selvfølgelig ikke for budgetsegmentet. På hjemmemarkedet er franske varer værdsat for fremragende kvalitet. Holdbarhed og perfektion af tekstur er karakteristiske træk ved producenten. Sandt nok er der en ulempe. Bredden på produkter op til 2 meter med mærker som "CTN", "Alkor" og "Draka" tillader dig ikke at installere dem bekvemt i store rum.

Franske produkters ubestridelige værdighed - æstetisk udseende. For holdbarhed kan de sammenlignes med russiske kolleger. Sandt nok tilbyder franskerne en længere garanti.

De franske var de første i historien for at give menneskeheden teknologien om at anvende PVC (polyvinylchlorid). Disse udviklinger var oprindeligt engageret i selskabet «CTN». Det afdækkede tilstrækkeligt erfaringerne fra sine forgængere og skabte en stor bedrift med kontorer i Storbritannien, Spanien og Belgien.

Virksomhedens produkter betragtes som benchmark for pålidelighed over hele verden. Samtidig gennemfører virksomheden de mest usædvanlige beslutninger af designere inden for stræklofter. Egen produktion gør det muligt for virksomheden at kontrollere hele processen med produktion af lærred og konstant forbedre. Samtidig garanterer CTN rimelige priser for købere. Hjemmeside - www.ctn.fr.

Med hensyn til fastgørelsessystemer er franske produkter også de bedste, da de er fastgjort på aluminiumsprofilen ved hjælp af særlige harpunindsatser. Aluminiumsprofilen betragtes som en af ​​de stærkeste, og harponsystemet er den bedste klemme til stræklofter. For det andet er kileanlægget i de tredje perler.

Blandt de italienske stræklofter kan du finde attraktive klassiske modeller, der ikke er ringere i kvalitet til deres franske kolleger. Repræsentanten for de italienske stræklofter i Rusland er "Malpensa".

Tyske stræklofter

Tyske modeller er billigere end franske stræklofter, men kvaliteten er ikke signifikant anderledes. Stræk tysk strækloft er designet til 2 meter 70 cm. Hvis du vil købe tyske modeller, kan du gøre det fra de officielle repræsentanter for Pongs og Renolit.

Den mest populære repræsentant for tyske stræklofter på hjemmemarkedet er Pongs Textil GmbH. Virksomheden er kendt verden over og producerer Mattfolie, Lackfolie og Descor loft serien. I lang tid (siden 1913) har producenten tilbudt en anstændig kvalitet baseret på moderne innovative teknologier.

Et rigt udvalg af tekstur er Pongs virksomhedens visitkort. Til fremstilling af hævede lofter bruger hun et blankt, mat og satinstof. I dette tyske selskab tilbydes 130 forskellige nuancer af stræklofter.

Producentens prispolitik er designet til russiske borgere med mellem og høj indkomst. For øvrigt opretholdes normerne for økologi i Pongs produkter. Det opfylder europæiske krav. Hvert produkt har ledsagedokumenter fra producenten. Virksomhedssted www.pongs.de.

Tyske stræklofter fra "Renolit AG" af lak og satindug har mere end 140 nuancer. Virksomheden udvider konstant farvepalet og belyser alle de lovende ønsker hos kunderne.

I hendes kollektion finder du modeller, der gør din interiør stilfuld og komfortabel. Produkter fremstilles på det teknologiske højpræcisionsudstyr, gennemgår streng kvalitetskontrol i hvert trin. Produktion erfaring er blevet akkumuleret af virksomhedens specialister i de lange år, så selskabet garanterer kvaliteten og raffinement af dens stræklofter. Lær mere på www.renolit.com.

Russiske stræklofter

Russiske modeller fremstilles i fabrikker i Kazan og Nizhny Novgorod. Indenlandske produkter har betydelige ulemper. Det er kun beregnet til størrelsen af ​​loftet er ikke mere end 1,4 meter.

Russiske malerier er 1,5 gange billigere end deres udenlandske kolleger, der ofte tiltegner skalaerne, når de vælger stræklofter til deres fordel.

I Rusland producerer spændingsduken "Kazan-kunstleder." Det er den mest erfarne virksomhed i branchen. Anlægget lægger stor vægt på kontrollen med produktionsteknologi. Det har sine egne laboratorier, der giver mulighed for at spore hvert trin i produktionen af ​​produkter og udvikle metoder til forbedring af teknologien.

Kinesiske og russiske malerier har nogle gange en ujævn farve, de lugter når de opvarmes, så eksperter anbefaler at fokusere på franske produkter. Indenlandske producenter giver kun en garanti på sømmen. I retfærdighed skal det bemærkes, at russiske stræklofter forbedres i kvalitet hvert år.

 • På alle mulige muligheder for farvedesign vil stræklofter fortælle denne publikation.
 • Dette link indeholder materiale på to niveauer stræklofter.
 • Hvis du vælger et hængende loft til soveværelset, anbefaler vi vores artikel.

Belgiske stræklofter

De belgiske versioner leveres til det russiske marked af firmaet Polyplast. Fordel ved produkter - ingen sømme. Med eksterne overfladestudier siger eksperter, at belgiske stræklofter er tæt på ideelle.

Stretch lofter "PTMC Polyplast" tjente kundernes tillid på grund af kvaliteten og rimelige priser. Virksomheden har specialiseret sig i produktion af plastklude, som også anvendes til fremstilling af møbler, tagdækning, lamineret gulv og endda bankkort. Sortimentet af det belgiske sortiment skyldes lakeret, satin og matte stræklofter med upåklageligt udseende, bredde på op til 4 meter.

Kinesiske stræklofter

Kinesiske producenter gør en attraktiv tekstur og overflade design, der kan konkurrere med europæiske kolleger. En anden fordel - strækloft kan strække sig til 5,5 meter. Fikseringssystemet til kinesiske plastklude. Det reducerer prisen på produktet, men giver ikke høj pålidelighed. Når stoffet opvarmes på grund af plastik, fremkommer en særlig lugt.

Hvilke materialer skal du vælge stræklofter

Når du søger efter belægninger til brug i hjemmet og i kontoret, skal du vælge materialer, der vil være populære i løbet af de næste 5 år. På grund af den aktive udvikling af innovative teknologier er der en konstant opdatering af designfunktionerne og teksturerne af stræklofter, derfor er det svært at tilpasse sig modetrends.

Stofmaterialer anvendes af tyske producenter ("Descor"), italiensk ("Cerutti"), schweizisk ("Clipso"). Kinesiske virksomheder har også kopieret den tyske "Descor" og tilbyder deres modeller.

Afhængigt af det anvendte materiale kan ophængte lofter opdeles i stof og film. Filmmodeller er klassificeret i matte, halvglans (satin) og blank.

Stofdække kan kun være sløv. De har en betydelig fordel - har ikke sømme. Kvalitativt stoflofter kan variere både i struktur og i tekstur. Deres overflader er glatte, grove og kedelige.

Ulempen ved matmalerier er et lille udvalg af farver. De er lavet af stoffer, der er imprægneret med polyurethan. Imprægneringens kvalitet påvirker produktets egenskaber: brandmodstand, antibakteriel virkning, styrke. I fremstillingen af ​​matte lofter er ikke lig med Frankrig og Schweiz.

Glossy lærred giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet. De bruges inden for højteknologisk stil. For en harmonisk kombination af glans med resten af ​​indvendige detaljer kræves kombinationen med krom og metaldele. Glatte overflader gør ofte interiøret usmageligt. Mattoverflader er mere praktiske. De er ideelt kombineret med ethvert interiør. Ethvert billede kan anvendes på dem.

Hue stretch loft skal perfekt kombineres med møbler, tapet, gulv. Det er muligt kun at vælge loftet, efter at der er maling, byggematerialer og et designprojekt på dine hænder. På jagt efter et passende lærred til loftet, går sammen og prøver. Dette er den eneste måde at perfekt matche deres kombination.

Normalt falder skyggen af ​​de dekorative elementer under profilerne sammen med loftets hovedfarve. Men nogle gange kan du købe kontrasterende indlæg, der kombineres med andre indvendige detaljer. Den bedste mulighed i dette tilfælde ville være creme, guld og beige indsatser.

Brug af forskellige finish gør det muligt at kombinere højt til loftet med et unikt interiør. Når du vælger loftet til et lille rum, skal du få et let strækloft uden sømme.

Det er således indlysende, at der med den krævede mængde bør foretrækkes franskfremstillede stræklofter. For det andet er Tyskland, for det tredje er modeller af franske firmaer samlet i Belgien.

Hvilken fabrikant af stretchlofter at vælge?

Kontakt os, og vi vil fortælle dig, hvilket stretchloft der passer bedst til dig! Vi vil fortælle om egenskaberne ved egenskaberne, uanset om det er værd at betale for landet eller mærket af webproducenten

Popularitets sammenligning

Når man beslutter hvilket strækloft der skal vælges, skal fabrikanten sammenligne 4 egenskaber: materialetype, tekstur, farve og pris.

Materialet bestemmer den varme eller kolde installationsmetode, om stoffet vil lade fugt igennem og hvor modstandsdygtigt det vil være at beskadige.

Fra teksten afhænger graden af ​​refleksion af lys fra loftets overflade og forvrængning af farve i forskellige lysforhold, derudover vil reglerne indstilles

Valget af farve er dikteret af personlig smag og design af rummet, det har ingen indvirkning på forbrugernes egenskaber.

Prisen taler ikke længere om kvaliteten af ​​produktet, men om sortimentet af farver, bredde og produktionsland af strækloftet.

(* Tidsplanen er baseret på statistikken over ordrer udført for perioden fra januar til september 2014.)

Kort beskrivelse af mærker

Vi repræsenterer en række producenter af stræklofter af verdens berømmelse, som "Nebosvod" kan installere i dit værelse. I modsætning til nogle ikke rene virksomheder opdager vi ikke mærkenavne og sælger ikke budgettet kinesisk papir til deres typer. Originalen af ​​producenter fra vores katalog er bekræftet af certifikater!

Pongs
Streklofter fra Tyskland er en direkte rival til det berømte franske loft Barrisol og fortjener den højeste ros. Pongs tilbyder en række PVC-stoffer fra 130 farver. Inde i mærket er dukkerne opdelt i linjer Lackfolie og Mattfolie. Glatte PVC lofter af fremragende kvalitet tilhører "Lackfolie". "Mattfolie" - mat og satin PVC linned. Alle har ekspressiv farve, høj elasticitet og fuldstændig fravær af folder, lugtfri. En virkelig tysk tilgang til kvalitet, moderne innovative produktionsteknologier i kombination med fleksible prispolitikker har bragt disse stræklofter til verdensledere. Læs mere

Descor
Descor-mærket er ejet af den tyske producent Pongs Group. Et særpræg ved Descor stofstræklofterne er deres brand- og antistatiske egenskaber. For nogle farver af lærred er brugen af ​​alu-pigment karakteristisk, som når belyset giver overfladen af ​​loftet et let metallisk glimmer. Også dette tekstilstof bruges i enheden lydisolerende loftet, på grund af stoffets særlige struktur. Den maksimale bredde på 5,1 meter. Sammenlignet med Clipso har Deskor en mere overkommelig pris, og for hvilken den har en højere efterspørgsel i segmentet af stofstræklofter. Læs mere

MSD
Den kinesiske spændeklud af PVC opfylder de højeste europæiske kvalitetsstandarder. MSD New Material Co. har produceret industrielle tekstiler siden 2002. Den unikke kvalitet af disse PVC canvases er bredde. 5 meter bredt lærred gør det muligt at montere dem ved hjælp af sømløs teknologi. Kombinationen af ​​fremragende kvalitet og budgetpriser tillader det kinesiske mærke at konkurrere med de anerkendte producenter fra Frankrig, Tyskland, Italien. MSD-produkter har fået bekræftet deres høje kvaliteter og sikkerhed i Rostekhnadzor i Rusland, selskabet "Nebosvod" har overensstemmelsescertifikater, der bekræfter dette. Læs mere

CLIPSO
Specialisterne i det schweiziske firma Clipso i 1997 er udviklere af tekstilstrækstoffer og et unikt system af deres fastgørelse uden brug af varmeapparater. I sine aktiver har mærket et blændende hvidt og fade-resistent mat stof stof, gennemskinnelig med gnistre, samt akustisk speciel akustisk, med antibakteriel belægning med smudsafvisende eller vandafvisende imprægnering. Clipso er valgt af dem, der ønsker at få premium stretch loft. Læs mere

Bestil importerede stræklofter i "Sky"

Certified lofter, de nyeste varmepistoler og eksplosionssikre cylindre.

Parternes ansvar, omkostningerne til materialer og installation er reguleret af kontrakten.

2 år - arbejde, op til 10 år - materiale. Vi har arbejdet i Moskva siden 2003.

Ring nu til ekspertudtalelse.

"Skywalk" begyndte sit arbejde i 2003. Selskabets ydelser omfatter produktion, salg, installation og reparation af lofter. Egen produktion, der ligger ved siden af ​​metroen Avtozavodskaya.

Stretch ceiling rating (Moskva 2017). Virksomheder med et pålideligt ry.

På grund af den høje popularitet af stræklofter i dag er mange virksomheder engageret i deres fremstilling. Materialer fra forskellige producenter kan variere betydeligt i kvalitet, udseende, præstationsegenskaber. Hvordan ikke at gå vild i hele denne sort og få et rigtig godt lærred uden ekstra overbetaling? På baggrund af vores erfaring har vi samlet en vurdering af virksomheder, der fremstiller stræklofter i Moskva i 2017.

Denne artikel vil diskutere de mest pålidelige og efterspurgte mærkematerialer, hvor vi og alle vores kunder har været tilfredse i mange år.

Hvilke mærker af stræklofter er mest populære blandt russerne, og med hvilke kriterier skal de evalueres?

På grund af den høje efterspørgsel efter denne type loftsbeklædning er den lavet i mange lande, selv i Rusland. Imidlertid er produkter fra følgende kendte producenter mest efterspurgte hos den indenlandske køber:

Ved udarbejdelsen af ​​vores rating af virksomheder i stræklofter i Moskva 2017 var vi også afhængige af evalueringen af ​​følgende produktkriterier:

 • styrke;
 • sikkerhed;
 • prispolitik;
 • produktsortiment (materialer, teksturer, farver, lærredets bredde);
 • De vigtigste driftsmæssige egenskaber og fordele.

Clipso stoflofter - en førende position i premium segmentet

I slutningen af ​​1990'erne tilbød dette franske selskab unikke produkter - stræklofter i form af strikket polyesterklæde, behandlet på to sider med polyurethan.

Blandt de vigtigste fordele ved materialet:

 • høj slidstyrke
 • mekanisk styrke;
 • stor kludbredde (5,1 m);
 • perfekt udseende (glat homogen matoverflade);
 • Fremragende teknologiske egenskaber (vægt: op til 300 g / m2, stoftykkelse: 0,3-0,6 mm);
 • høj klasse miljøsikkerhed (A + i henhold til Oeko-Tex Standart certificering)
 • lang levetid (fabriksgaranti er 10 år, og selv efter denne periode mister materialet ikke dets tiltrækningskraft og anvendelighed);
 • bred farvepalet (ca. 40 nuancer, hvilket er en glimrende indikator for tekstiler).

Særlig polyurethanimprægnering gør spændbeklædningerne Clipso antistatisk, antibakteriel, vandtæt, snavsbestandig, det vil sige, at de praktisk talt ikke akkumulerer støv, reproducerer ikke skadelige mikroorganismer og danner ikke skimmel.

Specifik perforeret overflade af stoffet giver en vis lydabsorption. Der er endda en særlig serie akustiske lofter, designet specielt til konferencelokaler, hjemmebiografer og andre værelser med øgede krav til lydisolering.

Takket være lofternes perfekt glatte overflade producerer de meget højkvalitets fotoprint med fremragende farvegengivelse og præcise detaljer.

Fastgørelse af sådanne klæder udføres i højteknologiske profiler ved brug af snap clips.

Vinyl og tekstil stræklofter af den tyske bekymring Pongs

Dette firma blev grundlagt for 100 år siden som en lille vævning. I dag er det en hel gruppe virksomheder i hele cyklus, der producerer stræklærred af forskellige typer (tekstil og vinyl), bredder og nuancer. De bruges ikke kun til at afslutte lofterne, men også vægge og rumvægge. Blandt de vigtigste fordele ved stræk lærredet bør Pongs noteres overkommelig pris, høj kvalitet og et imponerende udvalg.

 • pålidelighed og holdbarhed på grund af den gode tæthed af klæder (evne til at modstå en belastning på op til 100 kg pr. 1 m²)
 • et stort sortiment (bredde af klæder fra 1,5 til 5 m, forskellige teksturer og 130 farver til PVC-film samt 8 nuancer til stoflofter);
 • vandtæt vinyl produkter;
 • allergivenlig og miljømæssig sikkerhed;
 • officiel garanti: 10 år.

PVC-lofter af høj kvalitet fra det kinesiske firma MSD

Rating de bedste virksomheder til produktion af hævede lofter lukker det kinesiske firma MSD. Hun er den ubestridte leder i lavpris vinyl segmentet. Med hensyn til deres teknologiske og dekorative egenskaber er MSD canvases på ingen måde dårligere end produkter af berømte europæiske mærker og har alle relevante kvalitets- og sikkerhedscertifikater.

Blandt de vigtigste fordele værd at bemærke:

 • lave omkostninger;
 • holdbarhed (med en vægt på kun 190 g / m2 og en tykkelse på 0,18 mm stræklofter kan klare op til 100 liter vand pr. kvadratmeter);
 • miljøsikkerhed (klasse A +)
 • canvases kolossale bredde (dette er den første i verdenscertificerede vinylfilm 5 m bred);
 • et stort udvalg af farver og teksturer (over 200 forskellige nuancer);
 • lang operationel ressource.

Du kan købe og bestille installationen af ​​hævede lofter i Moskva fra 2017 fabrikantens rating angivet i firmaet "Time Sealing". Ud over den officielle garanti på materialet (10 år), giver vi også garanti for installationsarbejde (1 år).

Bedøm de bedste stræklofter

I de fleste tilfælde påvirker kvaliteten og holdbarheden af ​​efterbehandlingsmaterialer ikke kun den korrekte installation, men også producentens integritet. Virksomhederne har det bredeste valg af spændingsstrukturer, og det er ret svært for en almindelig køber at beslutte. Vi har samlet en vurdering af de bedste stræklofter fra europæiske producenter, baseret på hvilke du umiskendeligt kan erhverve et virkelig høj kvalitet og holdbart loft.

Bedømmelse de bedste stræklofter fra europæiske producenter

Uden tvivl er de bedste fremstillingslande af stræklofter koncentreret i Europa.

Frankrig

Den ubestridte leder i frigivelsen af ​​spændingsstoffer, og i andre retninger. Det var Frankrig, der først begyndte at fremstille sådanne dåser, der er forbundet med moderne stræklofter. Kernen i produkterne er kun højkvalitets og holdbare materialer (polyvinylchlorid eller klud).

Barrisol

Virksomheden blev grundlagt i 1967. Selv da erklærede hun højlydt sig selv og til dette tidspunkt er branchens leder. Produkterne er så efterspurgte, at de sælges i mere end 65 lande rundt om i verden. Anvendes til fremstilling af vinylfilm. Blandt de vigtigste fordele er:

 • Mindste tykkelse - højst 0,18 mm
 • Lav vægt - 200 g / m 2;
 • Holdbarhed, vandmodstand, anti-statiske;
 • Brand- og kemikaliebestandighed;
 • Muligheden for demontering og geninstallation;
 • Holdbarhed - 12 års garanti
 • Ingen kondens, farve og lysmodstand;
 • Forskellige farver og teksturer.

Tilstedeværelsen af ​​sådanne karakteristiske fordele bestemmer de forholdsvis høje omkostninger. Samtidig skal levering af linned og komponenter vente mindst en uge.

Alkor Draka

Et godt strækloft tilbyder firmaet Alkor Draka (Alkor Draka), hvis historie begyndte i 1947. Hun er medlem af Vulcan Corporation. Der er salgskontorer i mange europæiske lande. Mærket er så betroet, at ethvert byggemarked i verden er bekendt med produkterne. De vigtigste fordele ved PVC lofter er som følger:

 • Unik kvalitet på grund af multi-trin kontrol;
 • Praktiske, vand- og brandmodstandsdygtighed;
 • Antistatisk, farve og lys modstand;
 • Holdbarhed - en garanti på 10 år
 • Polyuretan imprægnering;
 • En bred vifte af farver (op til 100 nuancer) og teksturer (otte typer).

Prisen for den russiske køber vil virke for høj, men dette loft er det værd.

Extenzo

Rating stretch lofter, fremstillet i Frankrig, fortsætter til en anden anerkendt leder - Extenzo (Extenzo). Virksomheden er blevet berømt for at kunne tilbyde lofter, der "stjæler" kun 3 mm fra lofthøjden. Dette tyder på produktion af unikke komponenter, der ikke kræver et stort hul. Der er mange fordele ved produkter:

 • Styrke og stabilitet
 • Lille tykkelse af lærredet;
 • Holdbarhed - en levetid på mindst 10 år
 • Holdbarhed og anvendelighed;
 • Vandtæt, brandhæmmende;
 • Det bredeste farveområde med op til 120 muligheder.

På grund af den minimale afstand fra loftoverfladen og behovet for at installere dyre komponenter er omkostningerne meget høje.

nEWMAT

Brand Newmat (Newmat) er kendt ikke kun i europæiske lande, men også i Rusland. Opførelsen af ​​et repræsentationskontor i Rusland sluttede i 1997. Virksomheden overrasker konstant med nye teksturer og udvider farveområdet. Med alt dette er stoffet lavet med fremragende holdbarhed, såvel som de:

 • Universal i brug.
 • Vandtæt og anti-statisk.
 • Undgå at optage fedt og snavs, brand og kemikalieresistent.
 • Holdbar. Garanteret driftstid er 10 år. Hvis billedet påføres lærredet, får det en 10 års garanti.

Materialet er også absolut farvesikret, hvilket vil medvirke til at opretholde farveens originale lysstyrke. Det er muligt at blande flere farver, så det er meget nemmere at vælge. En individuel tilgang til hver klient i kombination med hurtig og højkvalitets service er virksomhedens kendetegnende egenskab.

CLIPSO

Virksomheden præsenterede et andet syn på spændingsstrukturerne og, i modsætning til PVC, tilbød stof til lærredet. Den er lavet af polyester garn behandlet med polyurethan sammensætning. Behandling er nødvendig for at beskytte stoffet og give det praktisk, såvel som dekoration. Næsten alle tilbagemeldinger om produkterne i dette mærke er ikke kun positive, men entusiastiske. Fordelene er som følger:

 • Ultra bredt lærred - op til 5,1 m;
 • Holdbarhed og pålidelighed;
 • Slidstyrke og modstandsdygtighed over for skader, anti-statiske;
 • Snavsafvisende evner;
 • Vandmodstand, antibakteriel og miljøvenlighed;
 • Holdbarhed - brugen er fra 10 år
 • Muligheden for demontering og geninstallation.

Ved den enkelte bestilling kan producenten anvende pressen på stof.

Tyskland

Det er nummer to i antallet af producerede spændingssystemer, men kvaliteten er på ingen måde dårligere end franske lærred.

Lackfolie

Rating fabrikanten stræklofter fra Tyskland åbner firmaet Lackfolie (Lakfol). Målet er at forbedre fra år til år og tilbyde kunder af høj kvalitet og pålidelige produkter. Alle lærred er certificeret og sikkert. Særlige egenskaber er:

 • Sikkerhed af PVC film og dens hypoallergeniske;
 • Antistatisk, brandsikkerhed;
 • Vandtæt og elastisk;
 • Tilstedeværelsen af ​​antiseptisk behandling;
 • Praktisk og holdbarhed - mindst 10 år
 • En bred vifte af teksturer og farver.

Formen og designet kan være det mest usædvanlige. Programmets alsidighed angiver muligheden for installation i både boliger og offentlige rum.

Renolit

Et andet tysk mærke Renolit (Renolit) blev grundlagt for over 65 år siden. Koncentreret om fremstilling af polyvinylchloridlofter. Samtidig er det sikkert og certificeret. Selskabets rækkevidde er blevet genopfyldt med antibakterielle dofler, hvis installation er tilladt i medicinske og fritidsfaciliteter.

 • Bredden af ​​lærredet kan nå 3 m;
 • Små materialetykkelse - højst 0,3 mm;
 • Garanteret levetid - 12 år;
 • Farve og lys modstand, holdbarhed;
 • Antistatisk, vandtæt, brandsikker;
 • Allergivenlig.

Antallet af nuancer i lærredet overstiger 200. Teksturerne kan enten være standardmatte eller en usædvanlig type metallisk, lak eller perlemor.

Belgien

Belgierne tilbyder også høj kvalitet lofts lofter.

POLYPLAST

Virksomheden PTCM Polyplast (Polyplast) har godt erklæret sig selv. Produkterne har en temmelig attraktiv pris, hvilket er meget lavere end lofterne fra de tidligere børsnoterede selskaber. Der er også mange plus:

 • Minimumindrykket fra loftet er 3-5 cm;
 • Bredden kan nå 5,5 m;
 • Fugtmodstand, holdbarhed og pålidelighed;
 • anti-statiske;
 • Holdbarhed - brugsperioden er mindst 8 år
 • En række farver og teksturer.

Så i øjeblikket ser bedømmelsen af ​​de bedste stræklofter fra europæiske producenter ud:

Stræklofter - de bedste producenter

Optag navigation

Stræklofter - de bedste producenter

Ved at vælge de bedste faste loftslofter, bestræber du dig på at købe af høj kvalitet efterbehandling, takket være, at du kan skabe en stilfuld løsning. Sådanne lærred vil skabe en attraktiv, monolitisk og flad overflade, som på en pålidelig måde vil skjule alle nuancer af betonbasen. Men det er vigtigt ikke kun, hvilket materiale i det firma du vælger, men også hvilke entreprenører der er enige om arbejdet. Det er trods alt umuligt at installere stræklofter manuelt - kun de bedste firmaer er i stand til at klare den krævede mængde arbejde og også rådgive dig om produkter fra beviste producenter.

Stræklofter - de bedste firmaer, der producerer dem - disse er mærker af europæisk, russisk og kinesisk oprindelse. Hvert land, der producerer belægninger, giver sine egne egenskaber, drifts- og designegenskaber af materialet.

Europæiske virksomheder

De bedste firmaer til produktion af lofter i Europa ligger i Frankrig, Tyskland og Italien. Hvert af disse virksomheder sikrer sikkerheden ved drift, holdbarhed og anvendelighed af deres materialer. Det skal naturligvis betale en temmelig høj pris, som for europæiske producenter er fuldt berettiget.

De europæiske mærker stræber ikke blot for konstant at forbedre lærredens tekniske egenskaber, men også for at respektere de trendy interiørtendenser - tekstur er nuancer af klæder valgt ud fra de aktuelle modetrends. Produceret hele samlinger med kombinerede farver, indsatser. Også innovationer bliver løbende introduceret i produktionsprocesser. Den væsentligste forskel mellem de bedste europæiske virksomheder med stræklofter er overholdelse af de højeste kvalitetsstandarder:

 1. Frankrig. Dette land var den første til at producere strakte lærred, og i dag er dens produkter en slags standard. De vigtigste egenskaber ved sådanne lærred er økologisk renhed, holdbarhed, upåklagelig kvalitet, forskellige teksturer. Franske lærred er den dyreste på markedet, men prisen for dem er ret retfærdig, i betragtning af den høje grad af materiel sikkerhed og en lang driftsperiode. Derudover producerer franske virksomheder materialer i et stort farve- og teksturområde - det er ikke svært at vælge en film med en matte, satin, blank, suede eller fløjl tekstur.
 2. Tyskland. Tyske lærred er næsten lige så gode som franske, men de er billigere på markedet. Deres karakteristiske træk er en bred farvepalet, men en lille bredde af materialet. Heldigvis gør moderne teknologier for polymersvejsning det muligt at slutte sig til lærredene praktisk talt uden sømme.
 3. Italien. Film med spektakulær tekstur og stilfulde farver produceres her, men i et begrænset udvalg.

Det er vigtigt, at europæiske producenter producerer en smal film - afhængigt af den specifikke fabrikant vil bredden af ​​materialet svinge inden for 2-3 meter. Men kenderne af europæisk kvalitet stopper det ikke på nogen måde. Forresten kan firmaet Elite-Style tilbyde dig luksuriøse teksturerede stoffer fremstillet i Tyskland og Frankrig.

Russiske mærker

Russiske mærker er mindre populære på hjemmemarkedet, selv om deres kvalitet er ret anstændigt. Der er virksomheder, der selvstændigt producerer strakt lærred, men der er dem der bruger produkter fra Europa eller Kina til arbejde, og så svejser de nødvendige dimensioner af lærredet eller sætter et billede på dem ved hjælp af fotoudskrivning.

Stræklofter fra Kina

Du bør ikke blive overrasket, når du opdager, at stræklofter er de bedste firmaer i Kina. Alle forsikringer om den dårlige kvalitet af kinesiske produkter er intet andet end en form for dumpning af markedet og et forsøg på at sælge europæiske produkter så dyre som muligt, der starter fra "elitismen" af mærket. Faktisk er kvaliteten af ​​det kinesiske strakte lærred ganske anstændigt, og fabrikkernes produktionskapacitet er udstyret med avanceret avanceret udstyr. Til fremstilling af PVC-film i Kina anvendes sikre råmaterialer, så alternativet til dyre europæiske producenter er ret værd. Og endnu en ting - der vil være nok kinesiske lærred til at lave endnu et overordnet rum uden sømme, fordi materialets bredde er 5 meter.

Så når man vælger ikke at finde ud af, hvilke faste stræklofter bedre - vigtigst af alt, være opmærksom på dokumentationen, der bekræfter overholdelse og hygiejnisk sikkerhed.