Loft loft: valget af materiale og design

Når det kommer til loftet, genkalder de straks loftsrummet på de øverste etager med et skrånende loft. Nogle gange bruges de som opbevaringsrum, hvor unødvendige genstande opbevares i årevis. Men du kan finde en bedre brug for dette værelse og gøre det til en stue.

Design funktioner

Loftet blev først brugt i Frankrig i 1630, da Francois Mansart tilpassede pladsen til boliger. Til ære for arkitekten Mansara blev loftsgulvene under ødelagte tage kendt som loftet, og de fattige lag af befolkningen levede i dem. I de seneste år er der blevet øget opmærksomheden på arrangementet af mansards.

Ejere af sådanne lokaler er ofte forvirrede, fordi de ikke ved, hvordan man bruger det korrekt og funktionelt.

For at løse dette problem bør man henvende sig ansvarligt, fordi loftet har sine egne egenskaber.

Loftet kan være af forskellige former - trekantet eller brudt, symmetrisk eller asymmetrisk. Ved hjælp af denne slags zest bør du ordentligt arrangere loftsbunden. Her kan du arrangere et separat rum til arbejde eller oprette en børnehave eller omklædningsrum med hjælp fra pyramiderne.

Ved afslutning skal loftet tage højde for kvaliteten af ​​dets isolering. Det er vigtigt at straks varme loftet, kun derefter fortsætte for at afslutte det. Du må muligvis støde på vanskeligheder på grund af takets ødelagte geometri, men vær ikke bange for befæstninger, moderne materialer giver dig mulighed for at arbejde under forskellige forhold.

Vælge metoden til efterbehandling på loftet bør overvejes, hvad bliver rummet, dets stil, form og højde på taget.

Krav til værelset

Kom i gang, bør du studere kravene i SNiP 2.08.01-89, med særlig opmærksomhed på de afsnit, hvor det siges om sikkerhed, overholdelse af sanitære og hygiejniske standarder.

Loftet kan placeres i enhver bygning, selv om der er indvendinger mod arrangementet af det i et træhus. Ved brug af speciel imprægnering til trækonstruktioner og med passende beskyttelse, hvis bygningens højde ikke overstiger 75 meter, er det tilladt at anvende trækonstruktioner.

Arbejde på loftsrumene skal være opmærksom på, at væggene i rummet kan have en højde på 1,5 meter. For et normalt rum bør den optimale lofthøjde være mindst 2,5 meter, på loftet kan loftet have en lavere højde. Loftet på loftet har en kompleks struktur, men ved hjælp af visse metoder kan du selvstændigt arrangere en komfortabel bolig.

På loftsrumene er der hyppige udkast og udblæsninger, og for at undgå dem skal der gøres arbejde for at forsegle sømme, isolere rummet, installere coatede vinduer, der opbevarer varme i rummet.

Materialer og Design

Loftet gulve er forskellige i højde, dekoration, placering af vinduer, det kan være værelser med et loft, skråt til en eller begge sider. For hvert af disse rum skal du vælge de relevante indstillinger og skære rummet med udvalgte materialer.

Ofte når man dækker loftet ved hjælp af sådanne traditionelle materialer:

 • vægpaneler;
 • efterligning af en bar
 • blokhus;
 • drywall;
 • slibning krydsfiner;
 • kork panel;
 • dekorative gips;
 • stræklofter.

Valget kan afhænge af ejendommens ejerens egenskaber, økonomiske muligheder og på den stil, hvor udformningen af ​​lokalerne skal udføres.

Traditionelle materialer til plating er bedre at bruge, når du vælger en klassisk stil, Provence eller Country. Gør rummet i en mere moderne stil som hi-tech, egnede andre materialer.

Gipsplader

Et af de vigtigste materialer til udsmykning af lokaler skal kaldes gips. Kappe materiale kan og mansard værelse. Når du vælger det til at arbejde med loftet, bør du overveje at du har brug for et fugtfast materiale.

Installation af loftet på gipsvæg foregår uafhængigt eller hjælp af specialister. Ved brug af gipsvæg er det muligt at lave lofter på flere niveauer, opdele rummet i zoner. Materialet har god lydisolering, brandmodstand og nem at bruge. Med denne mulighed kan du afslutte forskellige uregelmæssigheder og isolering.

Gipsvæg har en betydelig ulempe - når der kommer en stor mængde vand på det, kan der forekomme trykforringelse, og loftet skal omdannes. Brug det i arbejde, skal du sørge for god vandtætning.

Ark skal fastgøres til loftet.

Efter arbejde med gipsplader skal færdiggørelsen udføres:

 • juster leddene
 • male overfladen;
 • indsætte tapet;
 • brug andre typer indretning.

Valg af loftsplint

Efter færdiggørelsen skal du vælge et loftsplint, det vil give klarhed til linjerne og loftet vil se mere smukt ud.

Den nemmeste at bruge og billig indstilling kan kaldes en skumplint. Det er let skåret med en kniv, men man bør huske på, at materialet har lav mekanisk styrke.

Du kan vælge polystyrenskum, det vil være stærkere end skumplast, men prisen på sådant materiale er højere, selv om du ikke kan rangere det som for dyrt. Polyfoam og polystyrenskum er fastgjort med lim eller kitt. Disse materialer giver dig mulighed for hurtigt at lave et loft uden at bruge betydelige mængder materiale på materialet.

Hvis du vælger træbagetter, skal du vide, hvordan du korrekt sætter dem på overfladen. At arbejde med træbagetter er ikke så simpelt som det kan synes ved første øjekast. Materialet er sværere at håndtere og justere vinklerne, enhver unøjagtighed eller plet vil blive synlig. Derudover kan træet udsættes for rådne, skimmel, angreb af bugs. Efter påføring af en antiseptisk behandling og et par laklag kan råtning og mugg undgås.

For at fastgøre træplinterne er det nødvendigt at arbejde med en perforator og fastgøre dem på fastgørelseselementerne. Det skal bemærkes, at træposuettes - den dyreste løsning til loftlister, og bruges normalt i værelser med passende indramning.

Reed klud

At dekorere loftet på loftet, kan du med stok. Dette materiale trimme vægge, lofter, det kan danne grundlag for fremstilling af forskellige gardiner og persienner.

Dette materiale er universelt, hvilket gør det muligt at lægge det på enhver overflade. Reed klud kan bruges indendørs med høj luftfugtighed. Materialet absorberer overskydende fugt, hvilket bidrager til et godt mikroklima i rummet.

Påfør væske negle, lim til installation af en reed klud. Produktet kan let klippes med en skarp kniv eller hacksav. Et sådant lærred kan vare i meget lang tid, hvis det rengøres med en støvsuger eller tørres med en våd maling.

Spånplader

Som et alternativ til gipsvæg til loftet brug plader af spånplader. Det bruges, hvis du planlægger yderligere at male overfladen, eller tapet vil blive limet. Ved at bruge plader af spånplader i reparationsarbejdet, kan du færdiggøre arbejdet så hurtigt som muligt.

Åbne bjælker

Med åbne bjælker kan du give loftet en bestemt stil. Arbejdet vil kræve fra ejeren af ​​lokalerne finansielle investeringer, så inden arbejdet påbegyndes er det bedre at studere egenskaberne ved at arbejde med materialet.

Til lofter skal du bruge logger af nåletræer, der rengøres og behandles med specielle midler, hvilket sikrer deres holdbarhed og giver produktet et smukt udseende.

Det er muligt at overlappe hele loftet med åbne bjælker eller kombinere dem med forskellige materialer ved hjælp af tekstiler, sten og keramik, hvilket gør det muligt at dekorere loftsstrukturer i forskellige stilarter.

På loftet er det værd at bruge falske bjælker, de er tomme inde, så de vejer lidt, det er meget lettere at arbejde med dem end med almindelige bjælker.

Laminatgulve

I starten blev laminat brugt til gulvbelægning, men begyndte gradvist at blive brugt til indretning. Selv en begynderbygger vil kunne dekorere loftet med laminat, man bør kun forberede en hammer og finde en assistent for sig selv.

For at afslutte laminatloftet skal udføres forberedende arbejde og rengøre loftet fra rester af gips. Dernæst lav et loftlayout under hensyntagen til laminatets størrelse. Crate begynder med lægning lags, så sætte korset. Under laminatets loft anbringes en metalprofil eller træramme. På loftet er det tilrådeligt at bruge en træramme.

Støbt

Til beklædning kan loftet på loftet være egnet foring. Materialet er overkommeligt og har fremragende egenskaber, det anbefales at bruge i boligområder. Ved hjælp af foring er det muligt at opnå efterligning af naturligt træ, hvilket gør det muligt at lave en loftsstil stilfuld og smuk med den laveste pris.

Til afslutning af et loft brug sædvanlig foring, som tidligere er poleret eller poleret eurolining. Det er nødvendigt at vælge lyse farver, så loftet bliver straks visuelt større, mere rummeligt og lysere.

Imiteret tømmer

Det er muligt at dekorere vægge og et loft ved hjælp af efterligning af en bar. Dette er et efterbehandling materiale, der består af træ.

For at afslutte loftet med efterligning af træ, skal man:

 • udføre det forberedende arbejde og lave kasser;
 • Fastgør bjælkens imitering i loftet ved hjælp af skruer eller klemmer;
 • På den sidste fase af arbejdet påføres en speciel belægning, imprægnering, maling, lak og voks.

Spændetøj: Pro og con

Ved installation af stræklofter på loftet skal alle deres positive og negative sider undersøges. Ved at bruge spændingsduer kan du lave et interessant design af rummet, gøre det i et bestemt farveskema, strække det fra forskellige vinkler, lave forskellige former og installere på forskellige niveauer. Takket være denne dækning bliver rummet straks rigere og lysere.

Positive sider ved installation af hævede lofter:

 • Materialet er sikkert, har ingen ubehagelig lugt;
 • ikke brændende
 • lang levetid - op til 15 år
 • Stræklofter installeres meget hurtigt uden snavs og støv.

Negative sider ved installation af hævede lofter:

 • materialet er bange for skarpe genstande, når du håndterer dem, skal du være forsigtig med ikke at ødelægge overfladen;
 • med temperaturdråber kan materialet deformeres.

Praktisk og slidstærk beklædning af loftsplanken: den russiske version

Miljøvenlige produkter og varer er nu efterspurgt i alle brancher. Attic clapboard clapboard er en miljøvenlig proces, fordi beklædningsmaterialet er naturligt, harmløst, jeg kan endda sige lægemiddel. Ikke kun er træforing et øko-venligt produkt, det giver også det indre lys og skønheden.

Resultatet af at afslutte værelset med træklap på billedet

En af fordelene ved dette materiale er let installation. Hvis du vil spare penge og ikke søge hjælp fra specialister, er træbeklædning bedst egnet til disse formål.

Karakteristika for råmaterialer til foring

I dag er der foret af de mest forskellige raser af træ. Det mest populære råmateriale til materialet er nåletræer. Det skal bemærkes, at nåletræ er uønsket til dampbad og bad, fordi det med for høje temperaturer kan producere harpikser. Læs mere i artiklen om forskellene mellem fyr og hårdttræ.

Ofte i husets interiør anvendes sådanne træarter som lærk, gran, cedertræ. I andre lokaler kan du nemt bruge foringen af ​​ovennævnte råmaterialer.

Paneler af russisk fyr

Karakteristika for træarter:

 • Overvej først et fyrretræ. Dette træ har høj styrke, hvilket er vigtigt ved brug af materialet. Dekorative egenskaber er også på et højt niveau, denne vægpanel ser meget godt ud, tilføjer naturen til interiøret. Prisen på beklædningsgenstande fra sådant materiale vil tilfredsstille dig.

Skandinavisk fyr er den mest populære i forhold til andre former for fyrretræer, fordi der på sin overflade er en lille mængde knuder og der er en lyserød farvetone, der passer perfekt ind i ethvert interiør;

Mest almindelige materialer

 • Den næste art at overveje er lærke. Denne sort af træ anses for at være elite, og i øvrigt virkelig unik. Råmaterialer til beklædning af sådant træ er slidstærk, du kan endda sammenligne med eg, fordi dette træ er en slags standard. Her er flere detaljer om lærke og dets anvendelighed i udsmykningen.

Det vil være yderst vanskeligt for skadedyr at beskadige tekstur og struktur af sådant træ, og de beskyttende egenskaber ved disse træ er kapital. Dekorative kvaliteter vil blive bevaret i lang tid. Desuden er et sådant materiale ikke acceptabelt for rottningsprocessen.

 • Sibirisk ceder. Teksten af ​​denne race er interessant. Det skal bemærkes, at denne type træ har en positiv virkning på menneskers sundhed;
Dekoration af rummet med sådant materiale vil gøre dit indre unikt og ædelt.
 • Der er mere end tyve sorter af linden. Dette træ behandles let. Der er næsten ingen knuder på den. Eksperter kalder sådan træ en donor af en økologisk type, fordi den har helbredende evner;
 • Eg. Sandsynligvis har alle hørt om egenskaberne og kvaliteten af ​​dette materiale, det vil ikke være nødvendigt at fortælle om det i særlig lang tid. Elite træ, styrke og skønhed - de vigtigste egenskaber ved et sådant materiale.
Afslutning af loft og vægge med træ clapboard

Husk! At vælge den type træ, du skal afslutte rummet med, er ikke nødvendig for dekorative kvaliteter, men for anvendelsesområdet, det vil sige, til hvilket formål et bestemt materiale vil blive brugt til dekoration.

Montering proces

Hvis du allerede har valgt materialet til efterbehandling, skal du gå til næste emne og finde ud af, hvordan du laver loftet på loftet. Der er ikke noget svært i denne proces. Du kan gøre alt på egen hånd uden yderligere hjælp, men et ekstra par hænder vil naturligvis ikke skade dig.

Det vigtigste i denne forretning er at være forsigtig, opmærksom og følge instruktionerne. For at færdiggøre værelset med klapbræt, behøver du ikke særlige færdigheder, du skal bare holde værktøjet i dine hænder og køre et søm i væggen.

Forbereder materiale til installation

Før du begynder at installere det valgte materiale, skal du forberede dig på denne type arbejde. Til at begynde med skal du lægge beskyttelsesmaterialer på materialet, så over tid vil din struktur ikke blive rådnet, blive bidt af insekter og deformere udadtil på det.

Selvfølgelig kan du først lave installationen af ​​vægpanelet, og derefter gå videre til behandlingen, men det er ubelejligt og upraktisk. Derudover kan du springe over nogle dele af materialet. Efter selvmaling udført er det vigtigt at tørre det og helt.

Fastgørelsesmetoder

Når du er færdig med en loftsplade, er det muligt at bruge flere muligheder for fastsættelse af alle de tilgængelige dele. Fastgøring kan være både udenfor og skjult. Begge er fastgjort med de samme dele: negle, skruer eller klyaymer.

Fastgørelse med klemmer

For at forstå vedhæftningsmetoderne skal du overveje hver enkelt af dem mere detaljeret:

 1. Med en speciel doboinik kan du fiksere panelet med negle og hamre dem ind i rillen. Det er værd at overveje, at neglens hat er forpligtet til at komme helt ind i skoven;
 2. Fastgørelse med klemmer (som i billedet ovenfor). Disse dele er fremragende holdere til en bred vifte af elementer. Det er nødvendigt at bruge dele galvaniseret til rust gjorde sig ikke følte efter et stykke tid. I videoen kan du se, hvordan du monterer denne metode.
 3. Fix elementer kan også hæftes. Til en sådan metode vil en håndvåben af ​​en konstruktionstype være nyttig for dig, det er han, der vil gennembore sporet med hæfteklammer, så panelet holder tæt.

Husk! I tilfælde af at der ikke er behov for at oprette skjulte type fastgørelsesanordninger, bør du ikke narre dit hoved og komplicere hele processen, brug kun negle, der har små hætter. Denne metode til installation er normalt brugt i hjælpetype værelser.

Fastgør vægpanelet vandret

Denne finish loftsbeklædning udføres, oftest om nødvendigt, installation af paneler på spærrene. Hvis du lægger materialet vandret, skal du starte på toppen.

Glem ikke, at det er vigtigt at isolere hele strukturen med et hvilket som helst valgt isoleringsmateriale, så du senere ikke behøver at fryse eller adskille hele strukturen for at lægge isolationsmaterialet mellem væggen og strukturen.

Lægning af isoleringsbelægning

Horisontal måde at lægge paneler på:

 1. Den første stang skal monteres på toppen, og den øverste del af den skal sikres med færdige negle. I sporet skal du indsætte klyaymeren og fastgøre den til spærrene;
 2. Den anden, som alle efterfølgende paneler, vil blive indsat i slots i den foregående. Således får vi det perfekte design med skjulte fastgørelseselementer;
 3. Du bliver nødt til at justere dimensionerne på den sidste plank selv, dette afhænger af den resterende bredde.

Fastgør klappladen lodret

Den lodrette montering af vægpanelet er det samme som i tilfælde af lodret, forskellen er, at vi begynder at montere strimlerne fra enhver vinkel. Du kan også selv gøre denne proces. Det anbefales at starte bjerget fra vinduet for at undgå skygger i hullerne. Skinnerne giver konstruktionen et komplet udseende.

Advarsel! Når du klipper klappladen, er det nødvendigt at huske, at den vertikale montering, loftet øges visuelt, men det vandrette - forstørrer rummet eller rummet visuelt.

Lodrette monteringspaneler

Nu ved du, hvordan du klaprer din loft hurtigt og uden ekstra omkostninger, og du kan forsøge at gøre det i praksis. Når alle færdiggørelser er afsluttet, vil du kunne sætte pris på fronten af ​​dit arbejde og atmosfæren i rummet.

Glem ikke at behandle overfladen af ​​panelerne med beskyttelsesmidler, så den konstruktion, du har skabt, selv gennem årene, er holdbar, uheldig og har det oprindelige udseende.

For at undgå fejl i færdiggørelsesprocessen og ikke lave fejl, følg anbefalingerne. Instruktionerne fra os hjælper dig med at skabe et unikt og behageligt interiør på loftet.

Hvordan skal man klæde loftklappladen?

Loftet - loftet i et privat hus. Moderne ejere søger i stigende grad at maksimere brugen af ​​deres hjem og arrangere loftet i soveværelserne, rekreative områder, opbevaringsrum og badeværelser. Indretningen af ​​loftspladen er en populær teknologi til opvarmning og vægbeklædning på loftet. Lamella er værdsat for dets miljømæssige ydeevne, æstetik og relativt billig pris. Dette byggemateriale er let at installere og uhøjtideligt i drift, har gennemsnitlige lydisoleringsegenskaber og lav varmeledningsevne.

Man bør huske på, at loftet i det oprindelige design af huset ikke var en stue. Med dens arrangement er det nødvendigt at tage sig af yderligere vejrtrækning af væggene og loftet, samt tage hensyn til nogle funktioner i finishen.

Foring foringstrid

Kompetent valg af materiale og installationsprogrammet er allerede 50% af succesen. Derfor er forberedelses- og indkøbsstadiet meget vigtigt.

Foring - det naturlige løbemateriale lavet af forskellige raser af træer. Til beklædning på loftet er der ingen begrænsninger efter eget valg. Men det er vigtigt at vide om funktionerne ved valg, da driften af ​​rummet som helhed vil afhænge af dem i fremtiden:

 • Foring af fyr er budgettet af alle arter mangfoldighed. Men dette reducerer på ingen måde sin kvalitet - her er der både æstetik og tilstrækkelig styrke til vægge og loft. Hvis du vil have noget usædvanligt - tag et kig på den skandinaviske fyr, som har en lyserød tinge og ingen knuder i rækken.
 • Lerken tilhører allerede elite sorter af træ, og derfor er omkostningerne ved lærkepaneler højere. Det er kendetegnet ved høj styrke, modstandsdygtighed over for råtning og udtørring. Desuden ødelægger skadedyr ikke sådant træ.
 • Linden paneler findes ikke ofte på markedet, men er stadig efterspurgte på grund af deres høje dekorative kvaliteter, interessant tekstur og evne til at påvirke helbredet positivt.
 • Sibirisk ceder på væggene er ikke bare smuk, men elegant, fordi det er fra denne race, at vægpanelet har en fantastisk tekstur og farve. Ligesom lind har sibirisk ceder også en helbredende effekt.
 • Eg anses for at være en elitype træ, da den har høj styrke, misundelsesværdig modstand mod forfald og fugt. Behandlede eg paneler i årtier kan bevare deres æstetiske egenskaber.

Når du vælger et vægpanel til loftspanel, skal du også stole på de betingelser, hvorunder det vil blive brugt. Valget af tonalitetsindstillingen vil også være nyttigt - de lysere farver øger visuelt rummet, hvilket giver mere lys og varme. Derfor er det for små værelser - det er den mest rentable løsning. For at gøre loftet design ser mere interessant ud, kan du slå den grundlæggende farve på foringen med mørkere toner.

Paneler er lavet i forskellige former:

 • flad;
 • i form af en afrundet stråle;
 • med overlappende
 • med dekorative sidespor.

I betragtning af det faktum, at beklædningen af ​​loftsplanken vil forekomme på en skrånende overflade, vil massematerialet noget skjule rummet og visuelt reducere rummet. Derfor anbefales det at stoppe valget på de sædvanlige flade paneler, som når rydde installationen vil se rig ud.

Funktioner afsluttende mansard lokaler

Uanset det formål, som boligejerne planlægger at bruge loftsrummet: Som sommerrum eller et fuldt udbygget opholdsstue er det nødvendigt at lave en indledende isolering af væggene og loftet. Denne foranstaltning forhindrer frysning af overflader, for tidlig korrosion af belægninger og dannelse af mug og mugg. Den mest populære isolering er mineraluld, den mest originale er byggeskum. Økonomisk og nem at installere er polystyrenskum (skumplader).

Attic clapboard clapboard gør ikke uden at lægge et vandtætningslag. Det forhindrer ikke kun nedbør i isoleringen, men beskytter også bygningen mod kondens. Valsede typer af vandtætning kan bruges som beskyttelse af bygningsstrukturen.

Udover varme og vandtætning skal rummet være beskyttet mod ild og forbedre varmemodstanden af ​​det modstående materiale. For at gøre dette, skal lamellen imprægneres med en speciel ildfast morter, inden vægpanelet monteres.

Før du begynder at dekorere loftsrummet, skal du se instruktionsfilerne på YouTuba. Roofing specialister vil ikke kun forklare beklædningsteknologien, men også hjælpe dig med at finde det rigtige mærke af byggematerialer.

Sørg for at se videoen "Hvordan udstyre et værelse under husets tag?"

Lining installations muligheder

Der er to måder at installere paneler på vægge og loft på loftet:

 • Horisontalt - lameller er monteret på spærre. Denne type installation af paneler udvider visuelt rummet i rummet. Denne installationsmetode anbefales, hvis en sauna eller et badeværelse afregnes på loftet, da det i tilfælde af beskadigelse af de nederste lameller mod fugt kan de simpelthen fjernes og udskiftes. Det er bekvemt at begynde at skære muren på toppen, så du kan skjule spalten eller ujævnt trimmet bundkant med en sokkel.
 • Lodret - Placeringen af ​​vægpanelet foregår på en forberedt kasse. Installation af paneler vertikalt øger visuelt lofterne, men giver også alle uregelmæssigheder på væggen. Hvis sådanne "synder" er tilgængelige, er det bedst at montere træpaneler vandret. Det anbefales at begynde at fastgøre panelerne fra vinduet til den modsatte væg eller fra vinduet til vinduet med uret. Dette princip vil hjælpe med at slippe af med unødvendige skygger.

Hvis du ønsker, kan du kombinere disse to typer af installationer, "dræbe to fugle med en sten" - for at maksimalt visuelt udvide rummets rum og skabe et interessant design selv fra almindelige lameller.

Design arbejde

I forberedelsesfasen forbereder ejeren projektet af lokalerne, vælger byggematerialer og beregner deres nummer. Projektet er påvirket af tagets form, bjælkens placering og dimensioner af fremtidens lokaler.

Med en lille hældning på taget på loftet sheathe option nummer 1. Med en tilstrækkelig højde i loftet kan rummet få den korrekte form, og sidekamrene kan bruges som opbevaringsrum (option nr. 2). Tværgående bjælker kan være gemt bag foringsrøret, eller fungere som dekorative elementer i rummet.

Projektet tager også højde for arrangementet af vinduer og metoden til at lægge lamellerne. Der er mange clapboard vægbeklædningsteknikker: fra klassiske vandrette til dekorative diamanter og juletræer.

Efter opstilling af loftsplanen beregnes materialerne. For arrangementet af loftet vil kræve:

 • isolering;
 • fugtisolering;
 • træ eller plastforing;
 • træplader eller metalprofiler til kasser;
 • negle / klammer.

Følgende værktøjer er nødvendige til installation af lameller:

 • målebånd;
 • en blyant
 • bygning niveau;
 • sejlgarn;
 • hammer / elektro-chopper;
 • oplevede;
 • børste til påføring af ildfast sammensætning.

Overvej hvordan du laver loftsplanken mere detaljeret.

Faset foring på loftet

Opvarmning og arrangement af et penthouse indeholder flere faser:

 1. Fastgør det første vandtætningslag.
 2. Installation af kasser.
 3. Montering af isolering.
 4. Montering af det andet vandtætningslag.
 5. Montering af klemmer på stængerne (hvis tilgængelig).
 6. Kappe af væggene og loftklappladen.
 7. Behandling af lameller med ildfast sammensætning (om nødvendigt).

For bedre at forstå processen, se videoen "Installation af foring på loftet".

Vandtætning. Som vandtætning af tage anvendes filmmaterialer med forskellige egenskaber: perforeret, forstærket med stof, forstærket med mesh. Den mest økonomiske mulighed er polyethylenruller. Ved hjælp af et byggemateriale er materialet fastgjort til strømningsskinnerne. Hver rulle har et mærke - linjen med overlapning af en klud til en anden. Vandtætninger er limet med damptæt tape. Kassen er fyldt over det isolerende lag.

Installation af kasser. Træstænger eller metalprofiler kan vælges som materialet til lathing. Træ er en mere miljøvenlig mulighed og er ikke udsat for rust. Metal anvendes i tilfælde, hvor det er nødvendigt at give yderligere struktur til strukturen. Det bruges oftest under plastforing.

Rammen er monteret på 2 måder:

 • lodret (med vandrette lameller);
 • vandret (med lodret tæpper).

Reiki er monteret i en afstand af 50 cm fra hinanden. Plumb og niveau bruges til at niveauere overfladen. Over sporet (vindue, døråbninger) er der installeret ekstra træpakninger. Der kræves et halvmålerstrin til at lægge det varmeisolerende lag og fastgøre lamellerne.

Den mest almindelige lodrette installationsmetode, da det ikke kræver boring af ventilationshuller mellem cellerne.

Montering af isolering. Antallet af isolerende lag afhænger af dybden af ​​frysning, der er etableret for din region. Til loftet isolering bruger vi oftest mineraluld i ruller (lodret kasse) eller plader (vandret). Ved installation er det nødvendigt at sikre, at ulden er tæt på stængerne og ikke efterlader huller.

Attic clapboard clapboard kan produceres på flere måder:

 • fastgørelse til rammen med negle;
 • fastgørelse i rillen med en byggemateriale;
 • fastsættelse med klemmer;
 • fastsættelse af negle ind i rillerne.

Den første metode er mindre æstetisk, da spidshovederne er synlige i hele lamellbanen. Den mest populære løsning betragtes som fiksering gennem metalperforerede plader - rydder.

Monteringsteknologien på muslingerne er relativt enkel. Metalklip er fastspændt på støtteskinnerne. Lining barer sættes og klikkes på dem.

Skærmvægge og starter fra bunden opad. Når der lægges vandret, skal lamellskæggene vende opad. Fra det første bræt er kanten afskåret.

Den sidste rake passer måske ikke til bredden. I dette tilfælde er skåret skåret. Loftet er beklædt såvel som væggene, der starter fra bunden og bevæger sig til midten (dobbelt skråtak) eller opad (lean-to). Det er værd at huske at enderne af skinnerne før installationen skal behandles med et flydende fugemasse. Trælameller er malet over med lak før eller efter installationen.

Efter at panelet er gennemført, fortsætter bygherrer til installationen af ​​basisplader. Gulv monteret på gulvet. Loft - til loftet med skruer.

Videoen i denne artikel vil afsløre hemmelighederne og tydeligt vise princippet om træ- og vægindretning af loftet.

Loftet på loftet: hvordan man kan gøre problemet til en højdepunkt i interiøret

At vælge loftets design på loftet er ikke en nem opgave, idet der tages hensyn til rummets egenskaber

Mange ejere af loftet har meget modstridende følelser. På den ene side er dette et ekstra værelse, der kan indrettes næsten som ethvert andet rum. På den anden side er loftet på loftet et problemområde for arbejdet. Dette er forbundet med øgede krav til materialer, og med designfunktionerne i taget af private huse.

Design funktioner

Loftet er intet andet end et værelse, hvis øverste etage er konstrueret af flere skrånende overflader (mindst to). Væggene på samme tid kan ikke være højere end et og et halvt meter, hvilket kan skabe nogle ulemper i designet. Samtidig kan loftet i loftet på loftet have en maksimal højde på mere end 2,5 meter.

Desuden bør du være opmærksom på belysningen. I loftet på loftet kan der være vinduesåbninger. Hvis der er nok af dem, vil den sidste etage om dagen ikke have brug for yderligere belysning. Hvis de ikke er nok eller slet ikke, kan du komme ud af situationen på to måder:

 • at bygge lette tunneler og tænke ud den rationelle placering af lamper til aftenen;
 • begrænse kunstig belysning, som vil blive brugt både om dagen og om aftenen.

Men almindelige lysekroner er usandsynligt at være passende her.

Farve løsninger

Hvis loftet på loftsbundet bliver udført ikke af træpaneler, men med gipsplade, skal du tænke på farveskemaet. Den mest almindelige løsning er hvid. Årsagen ligger i, at en sådan palette visuelt gør loftet til loftet højere. For at sprede den solide hvide top kan væggene dækkes af mere sjove maler, eller du kan sætte lyse tæpper på gulvet.

Tip!

Stråler, der ikke kan være helt skjulte, anbefales som accenter. De kan males med kontrastfarver.

Det er vigtigt at lave lodrette og vandrette farvefelter, fordi de i stedet for at forøge pladsen kan føre til det modsatte resultat.

Derudover vil hvid farve bidrage til at gøre den sidste etage lettere, hvilket er særlig vigtigt med manglen på naturlig belysning. Derudover er den skandinaviske stil nu på mode, hvor ikke kun toppen, men også rummets vægge er malet i en snehvid farve.

Moderne loft i skandinavisk stil

Materialer og Design

Valget af materialer til afslutning af loftet på loftsbunden er et vigtigt spørgsmål, som husets ejere for længst forvirrede. Det skal huskes, at de skal have tilstrækkelige indikatorer for fugtmodstand, miljøvenlighed og nem installation er en vigtig rolle.

Mulighed nr. 1: Nedhængt loft

Denne mulighed er den mest almindelige på det seneste. Med denne belægning vil loftet se stilfuldt og pænt. Elastisk stof eller en speciel film giver dig mulighed for at skabe en problemfri belægning over hele rummet. Loftet med et sådant loft kan indrettes i enhver stil og i enhver farve.

Stræklofter anses for at være den perfekte finishmulighed mansardlofter

Positive aspekter af dette materiale er værd at fremhæve:

 • Sikkerhed. Filmen og stoffet er ikke giftige, så de vil ikke være en kilde til ubehagelige lugte og vil ikke skade indbyggernes sundhed i huset.
 • Brandsikkerhed Loftet på loftsgulvet vil ikke blive brændt.
 • Lang levetid - 10-15 år.
 • Installation er hurtig, uden snavset og støvet arbejde.
 • Belægningen er modstandsdygtig over for vand og ild, men meget "bange" for skarpe genstande.
 • Disse materialer kræver, at loftet er velisoleret. Ellers kan alvorlige temperaturfald forårsage deformation af stoffet eller folien.

Stræklofter på loftet - en stilfuld løsning i indretning

Denne mulighed bliver vanskeligere at implementere, hvis den sidste etage har mange vinduesåbninger i taget.

Mulighed nr. 2: Gipsplader gipsplader

Gipsvæg er et alsidigt materiale. De er kappe og lofter og vægge. For at dække loftet er det også velegnet. Det eneste bedre at vælge fugtbestandigt. Derudover har denne art ingen syntetiske komponenter og er sikker for menneskers sundhed.

Billig og effektiv måde at afslutte loftet på loftet er brugen af ​​gipsvæg

Positive aspekter af gipsvæg:

 • Hvis højden på rummet tillader det, kan du lave zoneinddeling ved at skabe et loft på flere plan med belysning i separate zoner.
 • God lydisolering.
 • Brandsikkerhed
 • Nem installation.

Der er imidlertid negative sider på dette materiale. Især hvis en stor mængde vand kommer på det, vil det værste ske - deponering, og derfor skal loftet omdannes. For at undgå denne situation skal du passe på vandtætningen af ​​taget og så bliver loftet tørt på ethvert tidspunkt af året.

Du bør også forstå, at gipsvæg ikke er et færdigt job. Efter installationen skal du passe på det næste trin: udjævning af leddene, indsættelse af tapet eller maling af overfladen.

Vægge og loft på gipsvæg på loftet kan males, tapet eller bruge enhver anden indretning

Gipsplankloft på loftet

Mulighed nr. 3: Træ og plastforing

Et af de første steder i listen over materialer til loftet er foring. Du kan nemt sige om hende: "hun var, er og vil være." Sheathe det ikke kun lofter, men også vægge. Først og fremmest skyldes det, at det er overkommeligt, let at installere og har et attraktivt udseende. Med hendes hjælp blev der ikke skabt et hyggeligt gulv.

Foretagen på loftet på loftet har sine egne finesser, og foringen af ​​alderen er en af ​​de bedste muligheder

Til beklædning vil loftspladen have brug for følgende materialer og værktøjer:

 • direkte foring
 • tømmer 30 ved 30 mm;
 • yderligere elementer;
 • klyaymery;
 • en hammer;
 • negle.

Den første prioritet er installation af tømmer. Det anbefales at installere det parallelt med spærrene, hvilket vil give yderligere ventilation mellem tagets finish og isoleringsmateriale.

Herefter skal du installere det første panelforing. Negle bruges til fastgørelse fra siden af ​​spissen og klyaymery - fra siden af ​​rillen. I det store og hele vil negle behøve en hel del. De vigtigste fastgørelsesdele er klap. På steder nær vinduet og døråbninger anvendes. Det sidste trin er at dække overfladen med specielle forbindelser - azurblå, akryllak eller maling.

Det mest miljøvenlige materiale til afslutning af loftet på loftet er træforing

Positive sider af træforing:

 • Hvis det tidligere var et træ betragtes som ikke meget holdbart materiale, er det nu underkastet behandling med specielle forbindelser, som beskytter den mod eksterne faktorer, hvilket giver mulighed for lang tid at holde sit attraktive udseende.
 • Træ er et naturligt materiale, der har en behagelig lugt og er i stand til at skabe sit eget unikke mikroklima i rummet.
 • Nem installation.

Blandt manglerne er det værd at bemærke, at panelet er let let antændt og skal behandles med specielle forbindelser fra svampe.

For nylig er en sådan foring som "block house" blevet mere og mere populær. Der er ingen forskel i installationen, men det har et mere attraktivt udseende, som meget ligner en naturlig træbjælke.

Loftet på foringen på loftet

Mulighed nr. 4: spånpladepanel

DSP: hvad kunne det være lettere? Skæreplademateriale udføres i overensstemmelse med samme skema som gipsvæggen. Men på trods af attraktiviteten fra den teknologiske side er dette materiale mindst egnet til loftindretning. Chipboard "kan ikke lide" fugtighed og temperaturfald. Under deres indflydelse vil deformationer fremstå meget snart, hvilket vil medføre behovet for at genoprette loftet.

Bedste af alt, spånplader er velegnet til foring uden for boliger. Som topcoat kan du bruge maling, lak, tapet. Selvom det ifølge eksperter er sidstnævnte mulighed ikke den mest praktiske.

Afslutning af loftet modstandsdygtigt overflade

Mulighed nr. 5: parketbræt

Dette materiale har et meget attraktivt udseende. I modsætning til lining, efter installationen behøver bordet ikke at blive behandlet med yderligere midler. Gulvbrættet vil vare i mange år og samtidig bevare den æstetiske side af rummet.

Installationsinstruktionerne er som følger:

 • Montering af specialstænger, hvis dimensioner er 40 til 40 mm. De er monteret på spærre, hvilket giver yderligere tilstrømning og udstrømning af luft.
 • Herefter kommer torgets belægning. At det vil tjene som grundlag for installation af gulvbræt.
 • Når krydsfiner er fastgjort fast, er installationen af ​​gulvbrættet færdig. Til fastgørelse anvendes specielle klæbemidler. Som ekstra fastgørelsesanordninger anvendes selvlukkende skruer, som er installeret i trin på 30 cm. Om nødvendigt er trimning af materialet gjort.

Det er vigtigt!

Det er også værd at vide, at installationen af ​​gulvbrædder skal foregå under forudsætning af, at luftfugtigheden i rummet skal være mere end 60%, og temperaturen skal ligge inden for 15-25 grader Celsius.

Hvert af de nævnte materialer er populært. De har deres positive og negative kvaliteter.

Parket bord i loftet loftet

belysning

Korrekt og tilstrækkelig belysning - et løfte om komfortrum. Det er ikke altid muligt at montere en vinduesåbning på taget, især hvis taget har en ret kompliceret struktur. Derfor, når du laver et loft, skal du også tænke på kunstig belysning, især hvis zoneinddeling er færdig med det.

Belysning afhænger af to faktorer:

 • Tilstedeværelsen af ​​vinduesåbninger;
 • rumhøjde.

Tip!

Hvis vinduesåbningerne er tilstrækkelige, kan du installere en almindelig kilde (f.eks. En lysekrone) og flere lokale kilder til kunstigt lys (gulvlampe, væglampe osv.).

Hvis der ikke er meget lys fra naturlige kilder, så er det nødvendigt at tænke på, hvor og hvordan belysningsenheder skal monteres, og hvad de vil være, når man installerer loftet.

Korrekt loftsbelysning er en garanti for komfort og skønhed i dette rum.

Ifølge eksperter, hvis lofterne er lave nok, vil det være nok at installere rundt om LED-strimlens omkreds. Derudover kan du købe et bånd med et valg af lysets farve, som giver dig mulighed for at skabe en rolig, munter eller romantisk atmosfære, hvis det er nødvendigt.

Hvad mere at være opmærksom på?

Rådgivning af eksperter i at arrangere lofts loftet:

 • For at øge pladsen ud over lyspalet og belysning kan du bruge spejle i loftet.
 • Når du bruger materiale, skal du sikre dig, at det er af høj kvalitet og ikke er bange for fugt.
 • God isolering af taget - en garanti for loftsloftets holdbarhed.

En kompetent tilgang til indretningen af ​​loftet på loftet kan gøre dette værelse til en standard for stil og familie komfort.

Loftet på loftet, selv om det er dannet af to eller flere skrånende overflader, kan være i hænderne på en erfaren designer i højdepunktet i hele rummet.

Sådan laver du loftsplanken - en populær måde at hæve indretningen på

Nødvendige værktøjer og materialer

Valget af efterbehandling materiale, især til loftet, kan ikke kaldes en særlig vanskelig opgave. Selvfølgelig kan du bruge både traditionelle versioner og moderne efterbehandling materialer. Mange spekulerer på, hvordan man klapper på loftet, der betragtes som den mest almindelige løsning på loftet.

Foring - et populært materiale til foring på loftet

Skønhed, praktiske, sikkerhed og budget af projektet er de vigtigste faktorer ved valg af et egnet efterbehandling materiale. I princippet kan du med erfaring og fantasi skabe en hyggelig atmosfære inden for ethvert budget. Men mange designere og langt de fleste ejere af sommerhuse og huse foretrækker at bruge foring af naturligt træ. Derfor besluttede vi at fortælle dig, hvordan du laver loftspladen.

Først nogle få ord om vægpanelet selv. Det faktum, at det er det mest populære efterbehandling materiale til landejendomme og villaer, er det ikke engang diskuteret. Brug af naturligt træ i indretningen taler om egnethed og smag af ejerne. Træet i det indre ser ikke kun smukke ud, men forårsager også behagelige taktile fornemmelser. Lakeret foring deler sin varme og opretholder det samme udseende i mange år. Mønster og tekstur af naturligt træ, der kommer gennem det gennemsigtige lak, overfører energien til rummet.

Førerne af webstedet REMOSKOP.RU har forberedt dig en speciel kalkulator Lining beregning. Du kan nemt beregne den rigtige mængde foring.

Ved fremstilling af foring både nåletræ og løvfældende raser af træ anvendes. Ud fra holdbarhed og evne til at modstå råtning og svampens skadelige virkninger er den mest egnede mulighed for foring af alder, linden, gran eller fyr. Faktisk er prisen på disse trætyper tilgængelig. Foringen af ​​loftsplanken af ​​dyrt træ, for eksempel mahogny, eg eller bøg, vil være spild af penge.

Den æstetiske side af spørgsmålet - på jagt efter løsninger

Hvilken farve skal du vælge? I dag kan en person, der ikke har erfaring med indretning, sige, at brugen af ​​lyse farver udvider rummet visuelt og gør det mere rummeligt. Paneler af mørke toner kan bruges som dekorative elementer, for eksempel indramning af vinduer og døråbninger. Hvis lofternes højde tillader eller deres rolle bliver opfyldt af tagets indvendige skråninger, vil det mørke foring, der omgiver rummet, se godt ud.

Hvilken profil af efterbehandlingstavlen foretrækker? Den enkleste løsning er fladforing. Når du bruger brædder med riller på de indvendige skråninger af taget visuelt, vil de virke mindre. Gør-det-selv clapboard trim kan udføres ved både lodret og vandret installation af paneler. I det første tilfælde skal efterbehandlingsbrættet monteres lodret, det kræver opbygning af en ekstra batte med et vandret arrangement af stænger. Ved vandret installation kan battenes rolle udføres af tagspærrene.

Kombinationen af ​​vandrette og vertikale måder at montere beklædningen på, bidrager til skabelsen af ​​et originalt interiør.

Ved afslutningen af ​​loftet er det ønskeligt at tage sig af god isolering af loftet. Og uanset om du planlægger at bruge rummet under det kolde vejr eller kun i den varme årstid. Kold og fugt vil reducere alle dine bestræbelser på at skabe et hyggeligt interiør til ingenting. Selvom det indre af naturligt træ og overlever vinteren, vil det miste sin glans, nyhed og appel.

Hvordan at skære loftklappladen - overvej detaljerne

Før man fortsætter med udsmykningen af ​​loftet og loftet på loftet, er det nødvendigt at lave en række forberedende værker, herunder:

 • Behandling af beklædningssammensætning. Behandlingen af ​​træ, der anvendes til indvendig trimning, hvad enten det er lining eller vægpaneler, forbedrer ikke kun dets ydelse, forlænger levetiden, men sikrer også bevarelsen af ​​dets udseende. Stain er sidste århundrede, det er bedre at bruge moderne træ imprægnering. Hvis du vil eksperimentere, kan du male vægpanelet.
 • Arbejde med vandtæt underlagsplads. Det er nødvendigt at sikre funktionaliteten af ​​tagdækket og tilstrækkelig luftudveksling, hvor taghældningerne virker som loftvægge. Tagtækken, selv om den har en simpel enhed, består af flere lag, der hver især kræver øget opmærksomhed.
 • Loftet isolering fungerer. Du kan bruge både rullet isolering og mineraluldsisolering i form af måtter. En dampbarriemembran skal monteres oven på isoleringen, hvilket vil medvirke til at bevare varmen inde i loftet i løbet af den kolde årstid, og om sommeren bliver det en pålidelig barriere for varmen. Takket være de trin, der er truffet for vejrtrækning, hydro- og dampisolering, kan du reducere energiforbruget til opvarmning af loftet om vinteren og klimaanlæg om sommeren, når taget, især mørke toner, er meget varmt. Hvis vi forsømmer dampspærren, drejer du dit loft i et "bad".
 • Arrangement af kasser. Afhængig af metoden til plating vælger du (vandret eller lodret), en passende type batten er konstrueret. Som nævnt tidligere, når vandrette lameller er fikseret, kan tagspærre anvendes som en batte. Træet med den krakkede standard er 40-60 centimeter. Hvis det er nødvendigt, når isoleringslaget og dampspærren er for tætte eller endda lidt fremadvendte indeni, skal du bygge en modgitter, som vil bidrage til den normale luftudveksling i underetagen.

Først efter det forberedende arbejde kan man begynde at montere vægpanelet. At slå lamellen skal være fra bunden, det vil sige fra gulvet på loftet. Trimningsprocessen er standard: Det indledende niveau af niveauet er fastgjort med skruer eller negle, den næste er indsat i rillen og også fast. Hvis vægpanelet ikke har monteringsspalter, kan du lave udsparinger til fastgørelseshoved.

Loftet, den skrånende del og loftets åbninger på loftet er de vanskeligste dele af arbejdet. Her skal du tage højde for formens og niveauets hældning. I tilstedeværelsen af ​​loftet kan det således arrangeres ved hjælp af spændingssystemer, der simulerer himlen. Anvendelse af foring omkring omkredsen af ​​rummet er ikke påkrævet. Monotoni blinker hurtigt øjne.

Ved implementering af et specifikt projekt opstår der et stort antal nuancer som følge af formet af loftet, disse eller andre egenskaber ved tagets indretning og adgang til loftet. For eksempel lys og elektriske ledninger. Dette er et meget vigtigt punkt, der skal huskes i processen med at dække loftet. Brug lamper af usædvanlig form, organisere områder med retningslys. Alle elektriske ledninger skal placeres i specielle isolatorer, der ligner et bølgepap.

Afslutning af loftet klapbord gør-det-selv: instruktioner med billeder og video

Foring - det mest almindelige materiale, der bruges i loftet efterbehandling. Dette skyldes skønheden i overfladen, såvel som nem montering af pladerne. Når du tager højde for reglerne for fastgørelse af vægpanelet, kan du selv gøre alt arbejdet.

Indholdsfortegnelse:

Fordele og ulemper ved foring

Taler om fordelene ved at afslutte loftspladet, er det værd at nævne, at clapboard opfylder alle de krav, der gælder for efterbehandlingmaterialet. Materialet har en overkommelig pris, så den kan købes af næsten alle ejere af et landhus. Desuden er foringen miljøvenlig og kan let fastsættes på grund af tilstedeværelsen af ​​riller med riller.

Udseende af foring

Udseendet af rummet, der skal trimmes, afhænger af, hvilken type træ der anvendes til paneler. Spikes og riller saves på fabrikken. Takket være dem er loftet færdigbehandlet betydeligt fremskyndet.

Ulemperne ved det beskrevne materiale indbefatter modtagelighed for råtning. Da dette materiale er lavet af naturligt træ, begynder det at bryde ned under indflydelse af fugt. Desuden er træ udsat for påvirkning af parasitter og kan deformeres på grund af temperatursvingninger. Absorberer overskydende varme og fugt i rummet, materialet bliver gradvist ødelagt.

For væsentligt at forøge vægpanelets levetid er det nødvendigt at behandle materialet med antiseptiske forbindelser. Det er også værd at bruge ildfaste materialer. Det er ikke nødvendigt at udføre behandlingen, da materialet kan bruges i lang tid og uden at anvende forskellige sammensætninger. Efter ønske kan du male overfladen efter færdiggørelsen.

Foring skal behandles med antiseptiske og brandbekæmpelsesforbindelser.

Instruktioner til afslutning af loftspladen

Før arbejdet påbegyndes er det nødvendigt at tegne rummet. Dette er nødvendigt for nøjagtigt at beregne mængden af ​​materiale, samt at lette efterbehandling. Takket være tegningen er det muligt på forhånd at bestemme de mest egnede steder til montering af trærammeelementer.

Attic finish teknologi clapboard

Inden rammen opstilles til vægpanel, er det nødvendigt at bestemme, hvordan rummet skal bruges. Hvis du planlægger at betjene den kun om sommeren, skal du bare oprette en tom ramme, og derefter fastgøre vægpanelet på det. Men hvis loftet bliver brugt som bolig om vinteren, er det vigtigt at lave isolering.

Opvarmning af vægge før montering af foring

Under arbejdet skal du overveje nogle punkter:

 1. Først skal du fixe dampspærrefilmen samt skabe et vandtætningslag.
 2. Oprettelse af en ramme til efterbehandlingsmaterialet fremstilles først efter fastsættelse af hydro- og dampspærren. Til dette kan en metalprofil eller en træbjælke anvendes. Hvis den anden mulighed vælges, er det nødvendigt at behandle materialet med en antiseptisk sammensætning. For at øge levetiden er det også værd at behandle træet med forbindelser, der beskytter mod insekter.

Processen med vægisolering i snittet

Isolering af loftet vægge før clapboard trim

Da loftet er forskelligt fra resten af ​​værelserne i huset, er det nødvendigt at være særlig opmærksom på isoleringen. Glasuld, mineraluld og skum anvendes almindeligvis til isolering.

 • Glasuld er lavpris og ikke-giftig. Materialet har en lav varmeledningsevne. Den største ulempe ved glasuld er, at i løbet af operationen fjernes fibrene i tøj og slippe af med dem ganske vanskeligt. Derfor er det nødvendigt at arbejde i handsker, der kan beskytte huden, når man vælger et materiale.

Isolering af loftsglasulden

Loftet isolering loftet

Loftet isolering med mineraluld

Værktøj og materialer til arbejde

Før arbejdet er det vigtigt at forberede alle nødvendige værktøjer:

 • målebånd;
 • skruetrækker;
 • nedstryger;
 • bygning niveau;
 • bore;
 • hammer.

Ofte installeret træ kasse. Dette skyldes det faktum, at fastgørelsen i dette tilfælde ganske enkelt foretages. Metal kasse er ofte skabt, når du installerer gips.

Metallprofilen er bedre at bruge, når du foretager loftloftet. Dette er begrundet i, at under påvirkning af fugtighedsstænger på loftet kan deformeres.

Venstre - Træramme (kasse), højre - metal

Før arbejdet er det nødvendigt at forberede følgende materialer:

 • træbjælke 4x4 cm;
 • beslag;
 • trækile, som er nødvendige til montering af rammelementer;
 • selvdrejende skruer.

Hvis du vælger en metalramme, skal du købe en metalprofil, ophæng, ankre og skruer til metal.

Kappe af loftet og vægge på loftet klappbræt

Før du opretter rammen skal du korrekt forberede loftet og væggene. Overfladen skal rengøres grundigt. Derefter er det vigtigt at behandle overfladen med forbindelser, som beskytter materialet mod svampen. Om nødvendigt kan du lave isolering af loftet med penofol eller izolon.

Efter denne installation af batten er udført:

 1. I første fase bestemmes monteringspunkterne på beslagene. Afstanden mellem dem skal være den samme.
 2. Derefter fastgøres søjlerne på beslagene. For at gøre dem lige, er det nødvendigt at bruge bygningens niveau. For at udjævne stængerne, når afvigelsen fra niveauet, kan du bruge trækile.
 3. I næste fase er varmeapparatet lagt, hvis loftet bliver brugt om vinteren.

Montering af lathing og loftet isolering

Skæreklap kan laves på flere måder:

 • negle drevet ind i midten af ​​hvert bord;
 • når man bruger klemmer
 • negle ind i rillen.

Når du dækker loftet, anbefales det ikke at bruge den første angivne metode, da neglehoveder ødelægger pladerne. Denne indstilling er kun valgt, når du færdiggør bygningerne. Hvis neglene drives ind i foringsspidsen, er de usynlige for øjet. En mere arbejdskrævende måde er at bruge klemmer. I dette tilfælde forbliver alle brættene intakte og kan om ønsket genbruges efter demontering.

Montering af vægpanelet i loftet er som følger:

 1. Stykker spidses til kassen, så spidsen er rettet mod væggen
 2. Fastgøring sker med skruer
 3. Det andet panel skal indsættes, så det falder sammen med det første, og sporet falder præcist sammen med spidsen.
 4. Før du fastsætter hvert efterfølgende bord, er det nødvendigt at kontrollere dens position ved hjælp af et bygningsniveau.

Afslutning af loftspladen

Sådanne handlinger gentages, indtil loftet og væggene er fuldstændigt klædt. Hvis der anvendes klyymery, sker fastsættelse umiddelbart efter fastsættelse af forrige bord. I sidste fase er plankerne dekoreret rundt omkretsen med træplinter. Sådanne produkter giver dig mulighed for at skjule alle slidserne i den trimmede foring.

Fastgør væggen med klemmer

Du kan også se videoen med instruktioner og anbefalinger om emnet:

Gulvbelægning klapbræt

Før du er færdig skal du vælge den rigtige vægpanel. Det er opdelt i almindelig og eurolining. Materialet af den første type kan have en tykkelse på fra 12 til 25 mm. Bredden varierer fra 12 til 15 cm. Forskellen i sådanne plader består i dannelsen af ​​en rille og en højderyg. Under installationen er pladerne ikke kun fastgjort i en bestemt position, men også forbundet med hinanden på grund af låsens egenskaber.

Foring har stærkere lås- og drænspor, der ligger på den indvendige overflade af brættet. Dette bidrager til effektiv fjernelse af kondensat. Det skal bemærkes, at eurolining er behandlet med antiseptiske forbindelser, og efter køb er klar til brug. Regelmæssig vægpanel skal forbehandles, før den er fastgjort.

Sammenligning af foring og konventionelle foring

Når man vælger et materiale til færdiggørelse af gulvet, er det nødvendigt at overveje at det skal have visse egenskaber:

 • For at skabe en god belægning skal materialet være slidfast. Ved valg af foring er det nødvendigt at give fortrinsstilling til brædder af stærke træsorter. Disse omfatter lærk og bøg. Men på loftet kan du vælge og brænde af gran og alder, som i dette rum er belastningen lav.
 • Det er også vigtigt at være opmærksom på formen på bestyrelsen. Kun roligt er velegnet til gulvet, da sådanne plader giver dig mulighed for at lave en flad overflade uden fordybninger.
 • Når man vælger foring som et materiale til gulvet, skal man huske på, at selvom brædderne passer tæt sammen, dannes der huller mellem dem, hvor fugt og støv kan falde.

Efterbehandling gulvet er lavet på samme måde som fastgørelsen af ​​brædderne på loftet og vægge, men for at skabe en batten skal man vælge stærkere barer. Det er vigtigt at lokalisere dem tæt på hinanden, så bøjlerne ikke bøjes under belastning på gulvet.

Montering af lathing og floor finish klapbræt

Tips til montering af foringskort

For ikke at lave standardfejl, skal du huske nogle funktioner i arbejdet:

 • Før installationen er det vigtigt at fjerne alle stikkontakter og kontakter fra væggene, da de vil forstyrre arbejdet.

Montering af stikkontakten under vægpanelet

Hvis du efter færdiggørelsen vil ændre rummet, kan du let male bilen igen i den ønskede skygge.

Hvordan male vægpanelet

For at gøre rummet mere attraktivt, kan du male materialet med forskellige kompositioner. Lakker til træ er opdelt i flere typer:

Det skal bemærkes, at akryllakker tørrer ud hurtigt og er derfor velegnede til indendørs arbejde. Sådanne sammensætninger er resistente over for høje temperaturer og er ikke bange for fugt. På samme tid i bygningsbutikkerne kan du nemt finde den mest passende skygge til loftet.

En alsidig mulighed er polyurethan lak. Denne belægning er forskellig, idet træet efter påføring ikke begynder at blive gul. Det skal bemærkes, at for en klar lak er der normalt brugt en gennemsigtig primer.

Hvis en alkydbaseret lak er valgt, er det nødvendigt at tage højde for, at sådanne sammensætninger tørrer i lang tid. Derfor tilføjer de specielle formuleringer, der fremskynder tørringen. Det er også vigtigt at huske på, at efter påføring i rummet vil der være en stærk lugt. Derfor er det vigtigt for arbejdet at vælge en tid, hvor der ikke vil være nogen mennesker i huset. Men det er vigtigt at bemærke, at det er en sådan belægning, der bliver bedre end andre forbindelser for at beskytte træ mod fugt.

Vandbåren lak er ofte valgt til at dække vægpanelet, da det er harmløst for mennesker og ikke udsender giftige stoffer. Samtidig tørres sådanne sammensætninger hurtigt og kan bruges til at dække væggene i ethvert rum.

Til maling af foring kan anvendes:

 • Oliemaling. Sådanne forbindelser absorberes godt i materialet og passerer ikke fugt. Men det er værd at huske på, at den malede overflade med tiden forringer lysstyrken.
 • Akrylmaling. Lignende sammensætninger, i modsætning til olie, holder farve og glans meget længere. Samtidig er den malede overflade i stand til at trække vejret og er dampgennemtrængelig.

For korrekt maling af vægpanelet er det nødvendigt at rengøre overfladen mod snavs og støv. Så skal du anvende antiseptisk. Dette vil betydeligt forøge træets levetid. I sidste fase påføres malingen med en børste, sprøjtepistol eller rulle.

Omkostningerne ved loftsbeklædning

For at bestemme prisen på beklædningsrummet, skal du kende prisen på de materialer, hvorfra brædderne er lavet:

 • De dyreste produkter er bøg- og egeborde. Til efterbehandling skal en kvadratmeter betale fra 1.700 til 3.000 rubler. Dette materiale er slidstærkt og kan bruges i flere årtier. Ca. samme pris for askeborde.
 • Mindre dyre produkter er Alder og Linden boards. Omkostningerne ved afslutning af en kvadratmeter vil være ca. 200-900 rubler.
 • Lærk købes til en lavere pris - fra 170 til 700 rubler.
 • Aspen og fyr er solgt til priser fra 100 til 650 rubler.

Kendskabet til klappladens klappladens overflade er tilstrækkeligt til blot at bestemme de endelige omkostninger ved afslutning af loftet.