Oversigt over væg- og loftslibere

Vi vælger en slibemaskine til vægge og lofter uden støv, en gennemgang af kendte mærker og analoger. Slibning af væggene er en temmelig besværlig proces, dens kompleksitet er, at der udover hårdt arbejde også er en indikator for den negative virkning på menneskers sundhed på den enorme mængde støv, der frigives under troweling. Derfor er maskinen til slibevægge og lofter så relevant og nødvendig uden støvemission.

Gennemgang af berømte modeller

Festool PLANEX LHS 225.

Lederen i listen over efterspurgte produkter af høj kvalitet er Festool PLANEX LHS 225 Grinder.

Det er et alsidigt, kraftfuldt og slidstærkt system til slibning af støvfrie vægge. Det har forskellige muligheder for længden af ​​håndtagene, i et enkelt trin kan du lave et langt håndtag eller kort.

Inde i systemet er en to-trins gearkasse, som garanterer en høj ydeevne af enheden. Enheden er nem at styre på grund af den optimale placering af tyngdekraften og pålideligt drev med de optimale parametre for en given effekt.

Maskinen kan behandle kanterne, slibe gipsvæg og tør kitt, fjern rester af tapet og andet forældet modstående materiale. Den samlede masse af produktet er ca. 4,5 kg, og sættet indbefatter et mellemliggende substrat og selve anordningen.

Hvis vi taler om ulemperne ved systemet - det er en rimelig høj pris, 90.000 rubler. og over. Men på trods af dette vil værktøjet tjene i mange år og udføre opgaver på et højt fagligt niveau.

Festool PLANEX LHS 225-IP / CTM 36 E AC-sæt

Denne vægslibemaskine koster dobbelt så meget, fra 160.000 rubler. Hvad er årsagen til en sådan omkostning? Enheden i leveringssættet indbefatter en slibeplade med en diameter på 215 mm, et substrat, en støvfjernelsesindretning i systaineren.

Ved funktionelle funktioner, som ligner det ovennævnte produkt, holdbar, pålidelig, holdbar, har let vægt på grund af justerbar sugekraft, tillades behandling af de mest vanskelige steder, takket være børstesegmentet.

Systemet anvendes til førsteklasses efterbehandling af rummet, den mekaniske klemme forhindrer slangen fra at blive afbrudt under arbejdet, effektiv støvfjernelse opstår, skadelige partikler spredes ikke i luften, men placeres i et særligt rum.

Sikkert opbevares i en maxi-container, er der i denne "kuffert" et sted til den anden forlængerledning. Enheden bruges med en støttevest med et bælte, et ekstra håndtag installeres og fjernes om et sekund. Så enheden kan endda bruges af en nybegynder, være helt sikker og sikker, mens du sliber forskellige overflader.

MIRKA DEROS - elektrisk roterende kredsløbssander

Følgende væg- og loftssander imponerer med sine fordelagtige egenskaber:

 • kompakt;
 • ergonomisk;
 • stærk i sin klasse
 • har høj ydeevne;
 • børsteløs motor;
 • billige forbrugsvarer til produktet.

Produktets pris er fra 20.000 rubler, hvilket er en størrelsesorden, der er lavere end de ovenfor beskrevne strukturer. Leveres uden ekstern strømforsyning, der er en patenteret hastighedsregulator. Ja, niveauet af vibrationer er lidt lavere sammenlignet med analoger, men strømmen vil være nok selv for komplekse operationer.

Denne væg- og loftsslibemaskine har en innovativ sål til effektiv støvudsugning, en elektrisk motorbremse og en sålbremse. Hvad tillader at bruge enheden sikkert, selv for begynderen i denne virksomhed.

Maskinen er nem at holde med to hænder, den bekvemme starthåndtag, produktet kan let tændes og slukkes. En børsteløs motor sikrer konstant hastighed selv under tung belastning. Huset har et lukket design, motoren er godt beskyttet mod støv og snavs inde i systemet.

Den elektriske væg- og loftsslibemaskine er ideel til forskellige operationer, så du kan behandle forskellige overflader. Den er præget af høj ydeevne, giver fuld kontrol over slibeprocessen. Et mere detaljeret overblik over modellerne af kredsløbsmaskiner.

Sturm DWS6016 med en skive diameter på 225 mm

For dem, der vil gøre slibning af vægge uden støv, kan du anbefale at købe dette system med en pris på ca. 15.000 rubler. Prisen er overkommelig, maskinen er et ideelt værktøj til fremstilling af forskellige overflader til efterfølgende maling eller vægpapir.
Den store diameter på slibeskiven på 225 mm gør det nemt at overvinde store områder på kort tid, og takket være produktets velovervejede ergonomi øges sandsynligheden for komfortabel, sikker og effektiv slibning af tør gips.

Arbejdet udføres uden støv, risikoen for skadelige ting i menneskekroppen er reduceret. Følgende fordele:

 • Der er monteret et roterende stik på slangen, hvilket reducerer risikoen for tilstopning af slibeskiven og støv, der kommer ind i rummet.
 • Slibningshovedet har evnen til at rotere, efter overfladens konturer, takket være et sådant system kan vi tale om et højt professionelt resultat;
 • polering af kitt uden støv - rummet behøver ikke ekstra rengøring;
 • kontrolleret balance
 • Letvægt, ca. 3,5 kg, giver dig mulighed for at arbejde i lang tid uden at føle dig træt;
 • hastighedsregulatoren giver fra 600 til 1000 omdrejninger pr. minut.

Ved hjælp af et sådant system kan du stole på et anstændigt resultat for et rimeligt rimeligt beløb.

Slibemaskine Interskol UPM-200

Fordele og ulemper ved maskinen Interskol UPM video anmeldelse.

konklusion

Når du vælger en slibemaskine, skal du fokusere på enhedens, fabrikantens, leveringskomponenterne, tilgængeligheden af ​​et servicecenter for efterfølgende vedligeholdelse og også tage hensyn til omkostningerne ved selve produktet.
For så vidt angår prisjustering af maskinens funktionalitet, vil tiden fortælle, men garantien uden støvslibning af forskellige overflader er alle ovenstående modeller med deres værdifulde vejledende egenskaber.

Hvordan man korrekt polerer væggene efter kitt

Slibning af væggene efter påfyldning er en obligatorisk operation, når man forbereder dem til maling, vægpapir eller dekorativt gips. Når alt kommer til alt, selv efter den højeste kvalitet efterbehandling kittet vil forblive spor af spatelen. Og på overfladen, som ved første øjekast synes at være helt glat, efter den endelige efterbehandling, vil alle fejlene være synlige.

Det er kun nødvendigt at starte slibning, når kittet er helt tørt. Det tager normalt omkring 24 timer. Og det er måske den vigtigste regel for højkvalitets slibeflader.

Forbered værktøjerne

Før du begynder, skal du forberede alt nødvendigt materiale og tilbehør. Så, vi har brug for et sådant værktøj til slibning af væggene efter spaltning:

 • Emery papir af forskellige korn;
 • slibemiddel
 • slibestang;
 • specialformet svamp til arbejde i hjørner;
 • lille spatel;
 • bærbar lampe;
 • trinladder eller bord
 • støvbeskyttelse: åndedrætsværn, beskyttelsesbriller og hovedbeklædning.

Bjælke til slibning

Meget ofte til slibning anvendte man baren til slibning. Dette værktøj er en rektangulær platform, hvorunder bunden er fastgjort sandpapir eller mesh. Sandpapir er et stof eller en papirbase, hvorpå der påføres et lag af slibende korn. Dette materiale anvendes til skylning af metal, træ, plast, gipsvæg mv. Den vigtigste egenskab ved sandpapir er grit.

Så til grov forbehandling, slibning, bruger jeg et slibemiddel med en kornstørrelse på 1 mm og derover og til den fineste polering - 3-5 mikron. Til slibning efter spaltning manuelt brug Emery papir №№80-360 (jo højere tallet - jo finere kornet). I begyndelsen af ​​arbejdet bruger vi materialet med et større korn - eksperter anbefaler 120-180 stk. Og efter det andet lag af løsningen rådgive emery med №№ 220-280.

Sandpapir til slibevægge efter spaltning er en gammelt dokumenteret metode. Men ved forarbejdning af store arealer vil det kræve en stor mængde. Et godt alternativ til sandpapir er et slibemiddel, der er mere holdbart. Efter alt vil hele støvet passere gennem cellerne på overfladen. Og takket være dette øjeblik vil materialet ikke være tilstoppet af snavs. Fastgør det til baren til slibning.

Slibning af vægge til maling med en slibemaskine (video)

Slibemaskine

Der er også mekaniserede anordninger til stripping efter bundning. Dette er en slibemaskine. Ved hjælp af sådanne elværktøjer kan du behandle et stort område på kort tid og gøre slibning meget bedre end manuelt. Afhængigt af effekten er slibemaskinen elektrisk og pneumatisk.

Den pneumatiske enhed på grund af dens lave vægt er praktisk at bruge, og prisen er overkommelig. Denne mølle fungerer fra kompressoren, som styrer trykluften og dermed gør mekanismen i gang. Sandsynligvis den største ulempe ved en sådan anordning er, at du har brug for en kompressor. Og denne ting er ikke billig. Derfor anbefales det at bruge pneumatiske maskiner til store mængder arbejde. Og for reparation, sig i din lejlighed eller hus, vil det være meget dyrt.

Elektriske modeller af slibemaskiner er mobile. Af vægt er de tungere end pneumatiske, og deres omkostninger er også højere. Men til privat brug er det en god mulighed. Elektriske kværne skelne sådan:

 • tape;
 • orbital - excentrisk;
 • fladt vibrationsmiddel.
Slibemaskine

Bæltesanderen bruges til at smøre et tykt lag af kittet, derfor er det mere egnet til forarbejdning efter påføring af startblandingen. Det bruges ikke til polering af finishene på grund af enhedens højeffekt. Båndsanders egenart er, at motorens kølevifte suger op alt arbejdsstøv.

Slibebåndet bevæger sig takket være specielle ruller, det er centreret automatisk. Dette bidrager til brugervenlighed. Og tilstedeværelsen af ​​ekstra ruller hjælper med at behandle dårligt tilgængelige overflader: som vinkler, skråninger mv. Orbitale excentriske maskiner giver højkvalitativ slipning og polering af overflader. De er meget populære, gør det muligt at fjerne gammel maling på overfladen. Den største ulempe ved denne type værktøj er, at det gør det umuligt at male overfladen i hjørnerne.

Enheden har en cirkulær arbejdsplatform, som under drift roterer rundt om en akse og gør bevægelser i kredsløb. Slibemateriale er fastgjort med speciel velcro. Disse maskiner giver dig mulighed for at arbejde med slibeskiver med stor diameter - op til 225 mm.

Flad vibrerende slibemidler er kendetegnet ved deres alsidighed, er meget udbredt. Lad dig polere og polere godt. Arbejdsfladen af ​​en sådan maskine er en rektangulær sål, faste slibeklemmer. Så til vægge eller loft tage et sandpapir med nummer 120, til metal - 60-80, og til et træ - 180-240. Så til slibning, der er vanskelige at nå, skal du bruge en maskine med en trekantet sål.

Slib vægge

Hvis der pludselig efter forarbejdning var ridser, skiftes der til et mindre papir med korn. Hvis yderligere efterbehandling indebærer vægpapirering, kan mindre tolerancer tolereres, og hvis farvning er planlagt, skal fejlene elimineres.

 1. Ved behandling af hjørner bruger vi slibesvampe. En speciel form af dem vil hjælpe højkvalitetsslibning disse vanskelige steder at nå frem til. Hvis du ikke har dette værktøj, kan du bruge et separat ark sandpapir, bøje det i halvdelen.

Slibning af vægge efter kitt kan ske uden støv. Denne proces ses i videoen: Sådan sættes væggene efter tømning med en kværn og se videoen:

Slibe loftet

Loftet efter tømning kræver også slibning inden yderligere efterbehandling, og måske endda mere end vægge. Når alt kommer til alt er der i loftet belysningsenheder, som viser alle de mindste fejl på overfladen. Ja, og maler loftet eller lim tapetet er normalt i lyse farver, som også understreger manglerne. Gnid sandpapir eller gitterloft er meget vanskeligt. Derfor er den bedste mulighed at bruge en sander. For at gøre arbejdet har vi brug for en stige eller en speciel stang til at arbejde fra gulvet.

Til grov behandling bruger vi gitteret nr. 60-80 til efterbehandling - nr. 100-120. For fremragende resultater, slip i en cirkulær bevægelse. Efter afslutningen af ​​startslibningen sætter vi efterbehandlingstætningen, og efter at den er helt tør, fortsæt til den endelige slibning. Vi bruger et fint kornet slibemiddel. Bevægelsesmaskine producerer små og pæne.

Jo bedre at male kittet

Venner, jeg bliver nødt til at polere væggene, dækket af en meget hård kitt (Poofas). Da væggeområdet er 400 meter, skal du manuelt skyde dig selv. Jeg vil vælge en slibemaskine, som på den ene side skal være kraftig nok til at klare faste Poofas, og på den anden side vil du kunne udføre "finish" slibning, meget pænt uden striber og huller.

Hvad er bedre for dette:

 1. Vibration Grinder Type Makita B04554, 160W
  eller
 2. Ekscentrisk mølle type Makita BO5021, 260 W?

Jeg har ikke erfaring med at arbejde med slibemaskiner endnu, så vær så venlig at guide mig ved magt og type konstruktion. Jeg ville være meget taknemmelig for rådene.

Redigeret TILBUD 13.06.16.

Jeg har aldrig set slibevægge med skrivemaskiner.
Altid en hånd flyde, og derfor er grubet ikke sket))

Generelt er et excentrisk kværn på Makit-repræsentationskontoret varmt anbefalet til mine formål. De siger om den vibrerende en, som den tager ud i korn, og det er for lang tid at behandle store områder. Så tag formentlig modellen BO5021. Og manuelt 400 m ^ 2 Pufas lade entusiaster håndtere. De har mere tid og kræfter.

Fra enhver skrivemaskine om en halv time vil hænderne falde. Den mest produktive af det jeg så, er en rektangulær pude i hullet med to vedhæftede standardafsnit. net. En lang stang er fastgjort til platformen på hængslet. Briller, hætte, åndedrætsværn og gå! Hænderne bliver ikke trætte, fordi det ikke er nødvendigt at holde dem højt. Produktiviteten stiger flere gange, især når der slibes loftet.

Restorer skrev:
Fra enhver skrivemaskine om en halv time vil hænderne falde.

Kom nu, 5021 makitka vejer 1,4 kg. Er det virkelig meget? Og jeg behøver ikke at behandle loftet, kun væggene. Jeg er det eneste, jeg er bekymret for, er det nok at have 260 watt magt til at male hårdt kit? Eventuelle ideer?

Dominus skrev:
Kom nu, 5021 makitka vejer 1,4 kg. Er det virkelig meget?

Hvis du arbejder i lang tid på skulderniveau og højere, vil det virke meget. Ja, og på de fire hundrede kvadrater af faste Pufas kan der ikke være nok ESM-ressource på mellemniveau, et par stykker kan bruges.

Huse poleret vetonit cr med pom Kress RSE 300
Yam ikke gravet, maskinen er i live, men når du arbejder i hjørnet gnides posen
Livet er godt lettere under reparationen.

Til slibning af kitt er det bedst at vælge FESTOOL PLANEX. Betal for et par kvadratmeter. kilometer. Sandsynligvis.

For det første er ESHM's ydelse lavere end vibratorens ydelse. For det andet viser personlig erfaring, at den vibrerende maskine kan bruges til at male konstruktionskittet, der anvendes Interskol, selvfølgelig ikke 400 kvadratmeter. Men jeg rengjorede garagens vægge et eller andet sted i en time. Fremragende. Men sandheden var, at jeg kittede mig selv, der var næsten ingen riller og ridser. Så lidt langs trowelens grænser.

At vak
Tak fordi du deler din oplevelse. Makita er tæt på karakteristika til din Kress, så jeg vil håbe på det bedste.

Til Bruegel
God ting, men i mit tilfælde, urimeligt dyrt. Jeg er ikke professionel.

For det første er EShM-ydelsen lavere end vibrationens.
Hvad virkelig? Uanset amplitude?

For det første er EShM-ydelsen lavere end vibrationens.
Hvad virkelig? Uanset amplitude?

Ærligt tvivler jeg også meget på det. Fra min egen oplevelse indså jeg, at orbitalet er meget mere produktivt.
For store områder ville tage det samme med en tallerken 150mm. Makita 2051 poleret kittet, maling, gips - normalt, men der er risiko for at lave blide bølger. Sæt huden grå, med rødt på sådanne belægninger gå konkurs.

Af en eller anden grund synes Fiolentovskaya MPSP mere hensigtsmæssigt. Når jeg prøvede orbiteren - viste tåget ud. Platformen er lille, en lidt stærkere kant klikket - pit. Bring ikke hendes fly. Det er nemmere og hurtigere at sætte et par lag af finish kittet og sand det med dine hænder.

Jeg har aldrig set professionelle efterbehandlere slibning med skrivemaskiner, og deres tid er penge.

Bruegel skrev:
Det er nemmere og hurtigere at sætte et par lag af finish kittet og sand det med dine hænder.

Og de gør det, de trykker den der og sander med en bred platform.

Det er rigtigt. Slibning er svært at ødelægge overfladen.

Bullshit alt dette. hvad lægen bestilte.

i min ydmyge mening

Makita BO-3700 Hele huset selv er poleret.

Restorato skrev:
4,2 kg!

Sikkert en super nem at håndtere enhed. Men passende. Og trods alt er der brug for en støvsuger.

i min ydmyge mening

Lomaster skrev:
Jeg har aldrig set professionelle efterbehandlere slibning med skrivemaskiner, og deres tid er penge.

Lomaster skrev:
de gør det, de vil trykke det der og de vil polere det med en bred platform.

Det er trist. Der er ingen tid til en "professionel" at tage en lommeregner selv i hans hænder - det er nødvendigt at putte og gnide.

Bruegel skrev:
Til slibning af kitt er det bedst at vælge FESTOOL PLANEX. Betal for et par kvadratmeter. kilometer. Sandsynligvis.

Du kan beregne under forskellige lønforhold og omkostninger ved reparationer, produktiviteten under reparation af en lejlighed vokser omkring 6 gange. Et praktisk tilfælde, og fyrene arbejdede ikke det første år, og maskinerne var forskellige.
Trussel Dette er ikke et forsøg på at reklamere, bør bare have noget i deres hoveder at skifte fra fagfolk. Meget tid er gået og jerntæppet er langt væk, og alt også - "de vil podmazhut. Terrochka polish."

Hvordan man korrekt og effektivt polerede vægge efter puttying

Af Anastasia Isakova · Opslået 07/11/2017 · Opdateret 27. januar, 2017

Slibning af vægge efter tømning er en nødvendig foranstaltning til vægdekoration. Den overfladiske kornighed og ujævnhed af overfladerne, som forbliver efter påfyldning ved sammenføjningen af ​​blandingslagene, fjernes. Slibningen kan udføres ved hjælp af en slibemaskine, slibetråd eller finkornet sandpapir. Fugtning af væggene efter tømning er gjort, før du limer overfladen med tapet eller gør behandling af væggene til maling.

Nødvendige værktøjer

End at male vægge efter kitt? For at gøre dette skal du bruge specialværktøjer til formaling af overflader. Sådan sættes væggene efter kitt for at gøre væggen så glat og glat som muligt:

 • Til slibning anvendes slibeblokke oftest. En sådan anordning virker som et gitter med en manuel arbejdsbase. Baren er udstyret med sandpapir eller slibemiddel.
 • Det er bedre at bruge kværnen, hvis fugemassen skal gøres så hurtigt som muligt. Valg af enhed er valgt afhængigt af den krævede effekt - jo mere strøm, jo ​​hurtigere bliver slibningen udført.

Sandpapirkittet bliver helt klart. Nu er det vigtigt at bestemme ikke med selve apparatet, men med hjælpematerialer. Derfor opstår spørgsmålet: Hvilken slags sandpapir der skal bruges til kitt og hvad slags maske til slibning af kitt er nødvendig.

Hvilken hud at sand og hvilke fordele er der defineret her:

 • Gitter til fugemateriale. Det er den mest bekvemme løsning, da den slibes effektivt og hurtigt og vigtigst uden støv. Samtidig er der ingen tilstopning af materialet, dets høje slidstyrke forbliver. Slibegitter kræver en periodisk skift med aktivt arbejde. Gitterets størrelse og kvalitet kan bestemmes før køb.
 • Sandpapir til fugemateriale. Det er mindre vellykket valg, men ret effektivt. Det er bedre at vælge et nødpapir med korn, hvis antal er 60, 80, 100 og derefter nummer 120. Det er bedre at tage materialet i en lille mængde, da det er nødvendigt at kontrollere overholdelsen. Korn nummer 60 er det mest egnede. Sandpapir med korn nummer 120 bruges til endelig slibning af vægge.

Slibemateriale kræver ikke kun specielle værktøjer og apparater, men udføres også i overensstemmelse med en bestemt teknik. Det er vigtigt at udføre behandling uden at bruge en primer.

På videoen: Sådan slibes væggen efter spaltning.

Hvordan er maling af vægge

Hvordan sandes væggene efter plastering, så overfladen bliver helt glat? Det er vigtigt at kende teknologien og hvordan man sander væggene efter fyldstof. Men først skal du beslutte dig for bestemte karakteristika af væggene for at vælge, hvordan du sander kittet.

Forstøbning starter med valget af et værktøj. Hvis der er et spørgsmål, hvad sandpapir at gøre arbejde, så skal du beslutte dig for graden af ​​forarbejdning: primærslibning med korn 60, og sidst - 120. Hvordan sænkes væggene i et rum med et stort område? Maskinen er bedst egnet til dette, selv om vinkler, riller og hulrum stadig skal behandles manuelt ved brug af papirpapir.

Slibning af væggene efter støbning sker i overensstemmelse med følgende instruktioner:

1. For det første fremhæves de mest synlige uregelmæssigheder og mangler på væggens overflade. Hvad er der brug for, når denne teknik? Kraftig spotlight eller lampe, som er installeret så tæt som muligt på vægoverfladen. Således vises skyggerne fra fremspringene eller fordybningerne af fyldstofet på den. Disse steder skal cirkuleres i blyant.

2. Hvordan tørres kittet ordentligt? Det er bedre at begynde at rense fyldstofet fra hjørnet. Du skal flytte fra top til bund og tager med en kørebane på ca. en meter. Efter behandlingen skal det udpegede bånd fortsætte til det næste. Bevægelsen skal være spiral.

3. Slibekilden på væggene skal være omhyggeligt uden at gøre en stor indsats. I dette tilfælde er det bedre at bruge sandpapir. Tryk ikke hårdt på lærredet, så huller ikke vises i kittet. Og juster rillerne med det samlede niveau er ikke nødvendigt.

4. Rengøring af det færdige kit er i samme trin som start. Polering i denne sag gøres omhyggeligt, men med yderst omhu for ikke at beskadige kittens lag. Slibeprofilen er bedre med sandpapir.

Til slibning behøver vægge ikke have erfaring inden for byggebranchen. Det er nok at overholde en bestemt teknologi, der er meget nem at lære og anvende.

Loftsslibningsregler

Hvordan sandt loftet efter kittet korrekt, hvilke værktøjer og metoder skal der bruges til dette? Slib loftet på næsten samme teknologi som væggene. Til udførelse af arbejdet er det nødvendigt at forberede et nødpapir. Kan være nyttigt og slibende mesh.

Vådslibning passer i dette tilfælde perfekt. Men i dette tilfælde tager proceduren meget længere, da man efter hver session skal vente, indtil overfladen tørrer ud.

Loftet gnides normalt med et værktøj som en mølle. Nogle gange udføres proceduren manuelt. Sådan sand i loftet:

 1. Sandpapiret til loftets tømmer er det samme som for murens kitt. For det første med et korn på 60 og som et sandpapir til poleringsværktøj - 120. Hvis du bruger overfladen under tapetet, bliver slibningen gjort omhyggeligt og fuldt ud.
 2. Det er nødvendigt at producere en baggrundsbelysning, som vil fremhæve alle de mangler, med hensyn til hvilke huden vil blive lavet. Grater udføres på en dedikeret strimmel fra et hjørne til et andet.
 3. Sekundær kit skal bortskaffes på samme måde. Valget af værktøjer er det samme som for det første lag af kittens overflade.
 4. Herefter udføres priming og behandling med antimykotiske midler. Det er ligegyldigt, om loftet vil blive malet eller tapet i fremtiden.
 5. Til behandling af vinklerne mellem væggene og loftet ved hjælp af et sådant værktøj som en rund slibeblok. Vi anvender denne teknologi til mashing fremspring og figur objekter.

Underlaget skal under alle omstændigheder være sandpapir eller graters i form af et slibegitter. Hvis det er nødvendigt at male loftet, er det nødvendigt at behandle fyldningsmomentets øjeblikke.

På steder hvor riller forekommer, er det nødvendigt at udføre sekundær behandling med kitt.

Overfladebehandling efter slibning

Efter overfladebehandling er det umuligt at fortsætte med yderligere efterbehandling umiddelbart. Først skal du fjerne alt byggestøv, der har slået sig ned på væggene og loftet i slibeprocessen. For at gøre dette kan du bruge et værktøj som en støvsuger til konstruktionen.

Du skal gå rundt omkredsen af ​​overfladen og fjern forsigtigt alt støv. Hvis det er yderligere blandet med maling eller tapetlim, kan der opstå klumper og bryster.

Den anden metode til rengøring af overflader fra støv kræver ikke brug af et specielt værktøj, og derfor er det det mest acceptable i mange tilfælde, selv om det er meget mere besværligt. De anvendte metoder er som følger:

 1. Brug en bred blød børste børste væk den største mængde støv. Du kan bruge en regelmæssig kost. Det vigtigste er ikke at presse hårdt, da kittet er et meget fleksibelt byggemateriale.
 2. Herefter udføres en sekundær rengøringsmetode. Våd en klud i køligt vand og klem det godt. Bær klud over væggene og loftet. Tekstiler bør ikke falme, ellers vil der være spor og pletter, som senere kan fremstå gennem papirlaget eller malingen.
 3. Du skal vente til kittet er helt tørt, og kun derefter fortsætte til yderligere efterbehandling. For ikke at udviske bygningsblandingen skal stoffet være lidt fugtigt.

Under alle omstændigheder skal støvet fjernes fuldstændigt for at undgå korrosion af de sekundære byggematerialer. Må ikke kontrolleres udelukkende af en klud, da det er næsten umuligt at fjerne støv på denne måde.

Efter rengøring skal du fortsætte til yderligere handlinger: priming og behandling med svampemidler.

Højkvalitetsslibning og viderebehandling inden afslutning er nøglen til en vellykket reparation. En slibende overflade kan være flere typer sandpapir eller mesh.

Slibning efter murering af vægge skal foretages, da denne løsning vil være en ideel mulighed for et godt grundlag for reparationsarbejde. Selv om justeringen i starten blev udført dårligt, kan denne fejl ved hjælp af yderligere efterbehandling visuelt kompenseres. For at gøre en sådan procedure, det vil sige at tørre kittet, måske uden involvering af specialister - selvforarbejdning er ret egnet.

Hvordan vælger man en slibemaskine til kitt?

Når du udfører reparationsarbejde i lejligheden, er det simpelthen umuligt at undlade at slibe væggene og loftet, som et lag af kittede tidligere blev anvendt på. Vægernes justering er trods alt en ekstremt vigtig procedure, udført i flere trin, hvoraf den ene er slibning.

Ved udførelsen af ​​disse værker kan der anvendes almindelige slibestænger, både hjemmelavede og fabriksfremstillede. Denne metode er imidlertid forbundet med betydelig tid og kræfter, hvilket kan undgås ved anvendelse af slibemaskiner.

For at sikre lethed, samt forbedre pålideligheden af ​​disse enheder, er mange af dem udstyret med specielle støvopsamlere, hvor fint støv fra kittet falder. Også til disse formål bruges ofte til at forbinde til en skrivemaskine speciel konstruktion støvsuger.

Et andet træk ved slibemiddelet er tilstedeværelsen af ​​justeringen af ​​hastigheden af ​​dets bevægelige dele.

Slibemaskine typer

Ved driftsprincippet kan sådanne anordninger opdeles i to hovedtyper: pneumatisk og elektrisk.

Den største fordel ved pneumatiske modeller er deres lave vægt og relativt lave omkostninger. Sådanne indretninger bruges meget ofte som et professionelt værktøj, fordi selv med langtidsarbejde med dem, bliver hænderne ikke trætte og arbejdskraftens produktivitet falder ikke. Disse positive kvaliteter forklares meget enkelt - pneumatiske enheder har ikke motorer. Deres arbejdsmekanisme er drevet af trykket af trykluft, som kommer ind gennem en slange fra en speciel kompressor.

Den største ulempe ved pneumatiske slibemaskiner er tilstedeværelsen af ​​en stor kompressor. Med andre ord kan et sådant værktøj kun fungere i værkstedet, hvor der er mulighed for at levere trykluft. Derfor er anordninger af denne type hovedsagelig brugt i biltjenester og bruges sjældent til reparationer. Hvis sådant udstyr vil blive brugt til at udføre reparationer i din egen lejlighed, skal du desuden købe en dyr kompressor.

Hvad angår de elektriske modeller, kan deres største fordel kaldes høj mobilitet. Muligheden for at oprette forbindelse til strømforsyningen er næsten altid der, og ved hjælp af en forlængerledning er det absolut ingen problemer. Ulemperne ved elværktøjer omfatter dens relativt store vægt og overordnede dimensioner såvel som høje omkostninger.

Hvis slibemaskinen vælges til reparationsarbejde i et hus eller lejlighed og ikke vil blive brugt på store byggepladser i fremtiden, så er valget til fordel for elektriske modeller klart.

Ifølge indflydelsesmetoden på overfladen, der behandles, kan grinders opdeles i følgende grupper:

Lad os se nærmere på hver af disse sorter af slibemaskiner.

Tape modeller

Dette værktøj bruges normalt til at behandle store områder. En sådan slibemaskine anvender til arbejde et slibebånd strækket over specielle ruller, under hvis rotation der opstår en kontinuerlig ensrettet bevægelse af bæltet. Båndmodeller har den højeste præstation i forhold til deres modstykker, men de er ikke egnede til endelig polering af vægge.

Når du vælger en båndtype sander, skal du være opmærksom på følgende funktioner i den købte enhed:

 • Automatisk centreringstape. Ved hjælp af specielle ruller holdes den nøjagtigt langs bevægelsesaksen. En sådan funktion forhindrer båndet i at glide, derfor forbedrer dets tilstedeværelse væsentligt brugbarheden af ​​dette værktøj.
 • Rørforbindelse til støvsuger. Næsten alle moderne modeller af slibemaskiner er udstyret med et sådant produkt, men dette negerer ikke dets betydning for at forhindre udseendet af en stor mængde støv fra kittet i det rum, hvor reparationer udføres.
 • Yderligere ruller indgår i slibens design, gør det muligt at fjerne udseendet af de såkaldte døde zoner, når der slibes tæt på væggene.

Vibrationsmodeller

Dette er måske den mest almindelige form for slibeværktøj. Den mest typiske repræsentant for det er en overfladeslibemaskine. Det er en enhed udstyret med en rektangulær sål, hvorpå der ved hjælp af specialklip fastgøres et ark af papirpapir, der har det nødvendige grit. Forskellige typer af sandpapir anvendes til forskellige typer af kit. En anden type værktøj er slibemaskinen. Ifølge handlingsprincippet er det ikke anderledes end enhederne fra den foregående type, men det har en trekantet arbejdssål, som kan blive uundværlig, når man arbejder på vanskelige steder (for eksempel når der er slibevinkler).

Ekscentriske modeller

I hverdagen kaldes disse grinders ofte orbital. De modtog dette navn på grund af egenskaberne ved bevægelsen af ​​en cirkulær arbejdssål, der samtidigt drejer rundt om sin akse og udfører bevægelse i en kredsløb med en lille radius. Sandpapir er monteret i et sådant værktøj med velcro. Hovedformålet med excentriske slibemaskiner er efterbehandling af væggene, hvorpå kittet påføres, såvel som deres polering.

Der er specielle repræsentanter for slibeværktøjet, der er designet til at arbejde med store områder på vægge og lofter. Et kendetegn ved sådanne modeller er tilstedeværelsen af ​​et bekvemt teleskopgreb og gearkasse, samt muligheden for at installere dem på slibeskiver med stor diameter (som regel 215 eller 225 mm). Slibemaskiner til vægge og lofter kan ikke kun bruges til at give overfladiske glatninger, men også at fjerne gamle maling- og lakbeklædninger samt at male sten- eller betonvægge. Brugen af ​​et sådant værktøj vil betydeligt reducere den tid og det arbejde, der kræves for at udføre slibearbejde.

Det er værd at bemærke, at hvis den foreslåede reparation ikke giver mulighed for slibning af store arealer, kan det være værd at tænke på at købe en slibemaskine. Det er bedre at bare leje det på et af de mange udlejningssteder i bygningsværktøjet. Faktum er, at omkostningerne ved en sådan enhed er ret høje, så hvis der ikke er behov for hyppig brug af det, opstår spørgsmålet om hensigtsmæssigheden af ​​ekstra finansielle omkostninger.

Valget af den ønskede type mølle til hver enkelt sag udføres under hensyntagen til omfanget og arten af ​​det udførte arbejde, konfigurationen af ​​de overflader, der skal formales, samt de individuelle præferencer hos den person, der vil udføre dette arbejde. Under alle omstændigheder vil hovedkriteriet for rigtigheden af ​​det valgte valg være det endelige resultat.

Valget af slibemaskiner til vægge og lofter

Slibeprocessen hos mange, endda erfarne specialister forårsager ubehag. Det er trods alt en monotont, omhyggelig, støjende, men obligatorisk operation. Kravene til færdiggørelse af værker, der er blevet udviklet til dato, er særligt strenge med hensyn til glathed og ensartethed af flyene.

Højteknologiske belægninger med deres tynde lag fremhæver kun ujævnhederne af basen. Men selvom tykkere pladematerialer anvendes, slutter tætningen af ​​leddene altid i slibning. For at gøre basen perfekt glat, skal væg- og loftssliberen vælges nøjagtigt.

Variety Grinders

Slibning af loftet og vægfladerne med et specielt værktøj kan udføres af både en professionel bygherre og en hjemmeproducent. Af alle de forskellige værktøjer er hver den der bedst opfylder arbejdsopgaverne og arbejdsvolumenet.

Der er tre typer af slibemaskiner:

 1. tape;
 2. overflade slibning;
 3. Excentrisk.

Erfarne håndværkere, der specialiserer sig i slibning, har alle de listede slibemaskiner i deres arsenal. Men til lektier er de fleste af dem ikke nødvendige.

Bælte maskiner

Værktøjet fik sit navn på grund af arbejdsemnet - slibende tape, hvis modsatte ender limes sammen for at danne en ring. En sådan mølle til vægge og lofter giver dig mulighed for at fjerne et lag med nogle få millimeter. Værktøjet kan også let afrunde, fjerne den gamle lak, rester tilbage fra kontakt med fugt med jern.

En sådan vægslibemaskine arbejder med polymerer, træ, metal og endda mineralske byggematerialer. Men det har en fordel, der let bliver til en ulempe - høj hastighed. På grund af denne funktion på den behandlede overflade kan dækkes med ridser. Kun en anden mølle til vægge og lofter er i stand til at rette op på situationen.

Vibrationsapparat

Overflade slibning eller vibrerende maskine til slibevægge og lofter - et kryds mellem den første og tredje type værktøjer. Den er ideel til de tilfælde, hvor det er nødvendigt at foretage en endelig behandling af overflader med nul krumning, før de behandles med lakering eller andre efterbehandling materialer.

Enheden har et stort arbejdsplan, som gør det muligt at bruge det i et rum med et stort område. Vibrationsværktøjer er ret populære, især blandt hjemmeboende håndværkere.

Der er flere grunde til dette:

 • overkommelig pris;
 • værktøjsartikler er nemme at købe;
 • Funktionerne i den eneste geometri åbner mulighed for at håndtere vinkler af enhver kompleksitet.

Apparatets arbejdsstyrke er en plade, som udfører fremadgående bevægelse. I dette tilfælde er amplitude ubetydelig. Motoren er installeret i den, har en effekt, der spænder fra 150-300 watt. Selv om der er modeller, hvis effekt når 600 watt.

Nogle flere fordele:

 1. lethed og kompaktitet
 2. relativt lav amplitud af sårets slag, hvilket muliggør nøjagtig, men effektiv polering.

Vibrationsmaskinens sål kan være af to muligheder:

Den første mulighed er egnet til store værelser. Men hvis området er lille, er det bedre at foretrække mini-modeller.

Den ideelle ydersål er den lavet af magnesiumlegering med aluminium. Cast-muligheder betragtes også som nemme at bruge.

En separat variant af vibrationsmaskiner er udstyr udstyret med en platform, der ligner et jern med dets funktioner. De adskiller sig i lille størrelse, men fremragende "kryds". Disse modeller er ideelle til arbejde med komplekse overflader.

orbiters

Modeller, der er efterspurgt for højkvalitetsbehandling. Slibematerialet er forsigtigt poleret, det forbliver ikke ridser og anden skade. På trods af denne delikatesse er værktøjets ydeevne ikke ringere end vibrationmodellerne.

Vibrationssandere til vægge og lofter bruges oftest til bilmalere og tilsluttere. Ingen vil være i stand til at konkurrere med dem med hensyn til behandling af tredimensionale, profil og kurvede linjer. På grund af strukturens særpræg kan det vibrerende apparat imidlertid ikke klare vinkler og fordybninger af små størrelser.

Slibemaskine - et værktøj, der giver dig mulighed for at løse et stort antal opgaver. Det er nemt at vælge den rigtige fra en række enheder ved at kende de grundlæggende egenskaber ved hver af dem.

De finesser at slibe væggene efter kitt

Slibning af væggene efter tømning er et nødvendigt trin i efterbehandling. Formålet med denne proces er at fjerne overskydende korn og rette uregelmæssigheder på overfladen, det vil sige alle de mangler, der dannes som følge af overlejring af hinanden af ​​forskellige lag af kitt. Dette er nødvendigt for at forberede væggen til dekoration, maling eller vægpapir.

Huden kan fremstilles ved hjælp af en mekanisk slibemaskine, slibemiddel eller sandpapir.

Særlige egenskaber

Slibeprocessen har sine egne egenskaber. Tilpasningen af ​​vægoverfladen er lavet i to faser - det her er plastering og puttying. På tidspunktet for puttying, selvom det virker meget omhyggeligt, dannes der små bump på væggen, mangler og spor af spatel forbliver. Alt dette skyldes sammenføjningen af ​​forskellige lag af kitt og på tidspunktet for udsmidning af massen selv. Derfor foretrækker mange håndværkere store og store spatler for at minimere antallet af mangler i kittet.

Det er også meget vigtigt at vente på, at finishen tørrer op (mindst 24 timer) og først derefter begynder slibning. I intet tilfælde kan der ikke være primerede vægge før slibning, for efter dette repareres uregelmæssigheder ikke.

Valget af værktøj skal baseres på det overfladeareal, der skal behandles.

 • Til en lille væg vil en standard slibestang gøre.
 • Hvis rummet er stort og mængden af ​​arbejde er stort, så er det bedre at tørre det med en elektrisk vibrator. Det skal dog tages i betragtning, at de svært tilgængelige områder skal håndteres manuelt med sandpapir.
 • For et stort og komplekst område med et stort antal ujævne bøjninger og store fremspring er en orbital excentrisk maskine med høj effekt velegnet.

I betragtning af alle disse funktioner kan du lette arbejdet og polere overfladen med høj kvalitet. Det er nødvendigt at omhyggeligt skindes, for under tapetet og mere maling vil der være lige mindre defekte steder og ødelægge hele æstetiske udseende af væggene.

instrumenter

Grundlæggende værktøjer til slibning:

 • mesh til fugning eller slibning;
 • slibestang;
 • slibende svamp;
 • lyse lygte eller spotlight;
 • stigen;
 • lille spatel;
 • personlige værnemidler.

Den indledende primære slibning udføres altid med grovkornede skind, efterbehandling - med mindre korn.

Slibemiddel er forskelligt fra sandpapirstrukturen, hvilket gør det muligt for støv at sive gennem cellerne og ikke dvæle i dem. Materialet tilstopper ikke i lang tid, hvilket øger levetiden. Ændringen udføres efter slid, som bestemmes visuelt: materialet bryder og behandler ineffektivt. Til primær forarbejdning tager de et gitter fra 60 til 100 og for den endelige, fra 220 til 240. Sammenlignet med slibekluden er gitteret meget dyrere.

Sandpapir clogs meget hurtigere, og derfor kræver hyppig ændring under drift. Du kan købe det hos enhver hardware butik i form af en rulle, store stykker eller små ruller. Sommetider sælges materialet allerede forudskåret, men det koster mere. Det optimale grit nummer er fra 60 til 100.

Personligt beskyttelsesudstyr beskytter hud, øjne og åndedrætsorganer fra støvpartikler. Det krævede arbejde:

 • respirator;
 • plastik briller;
 • trikotage eller anden hovedbeklædning;
 • gummihandsker.

Slibeprocessen i sig selv er enkel og tidskrævende, men tidskrævende. Masters, professionelt engageret i reparationsarbejde, bruger slipemaskiner. De accelererer signifikant processen med slibning og bedre fugning sammenlignet med håndværktøj (bar). Maskinen består af en metal- eller træplade, der er fastgjort til sandpapiret.

Slibemaskiner er af flere typer, afhængigt af driftsprincippet:

 • bånd maskine klare med et tykt lag af kittet;
 • flad vibrerende maskine er universel;
 • Orbital excentrisk mølle er også alsidig.

Ulempen ved disse enheder er deres manglende evne til at håndtere hjørner og andre vanskelige steder. Men til hjemreparationer af små overflader kan du helt gøre det med en håndstang, da den mekaniske version er meget dyrere, og det er upraktisk at erhverve det til engangsbrug.

regler

Det er vigtigt, at værelset var god belysning. Dette er nødvendigt for at sikre behageligt arbejde, undgå at overbelaste øjnene, og så der ikke er nogen underudviklede områder. Normal standardbelysning er ikke nok, og der skal udarbejdes en kraftig lampe eller en projektør på forhånd.

For ikke at overdrive det under slibning og ikke at gnide kittet, skal du klart definere den tid, der er tildelt til behandling af det ønskede område, og derefter flytte til et andet segment af væggen.

Før du begynder at sand, skal du kontrollere modellen af ​​kornnet eller sandpapir. Hvis der forekommer ridser på væggen, øges antallet af korn.

Når du arbejder med loftet, er der nogle funktioner. Det skal skæres mere omhyggeligt end vægge, da lampen er tæt og belyser loftet godt, hvorfra eventuelle underbehandlede områder vil skille sig ud. I dette tilfælde vil slipemaskiner hjælpe.

Slibeproces

Slibning begynder med forberedelse. Du skal bære personlige værnemidler og skabe tilstrækkelig og god belysning på værelset. Store stød og mangler kittet fjerner spatelen. Når vi har udarbejdet arbejdsværktøjet, fastsætter vi et gitter eller papir på en bar. For at lette arbejdet kan hele overfladen visuelt opdeles i målesektioner og behandle dem igen.

 • For det første skal du finde og vælge alle de defekte steder og støder på væggen. For at gøre dette, tæt nok til overfladen installerer vi en kraftig lommelygte eller søgelys. I lyset af uregelmæssighederne giver skyggerne, og de er lettere at opdage og ikke gå glip af. Du kan også vælge dem med en simpel blyant, der blot beskriver skyggerne på konturen.
 • Kom godt i gang er bedre fra hjørnet og bevæger sig til den modsatte side af væggen. Vi tager en strimmel på ca. en meter, retningen er fra top til bund, bevægelserne af hænderne bør ikke være kaotiske, men spiral eller cirkel, glat og med minimal tryk, så kittelaget ikke er beskadiget. Så grind hele overfladen.
 • Vi behandler hjørner og andre svære at nå ud til. For dem er der skind med skrå hjørner eller blot sandpapir indlejret i halvdelen.
 • Vi børster væk støv og vi udfører fugtig rengøring af rummet, vi renser alt skraldespand.
 • Det sidste stadium er den endelige slibning af finkornet enhed. Overfladen skal omhyggeligt behandles, især før maling eller dekorative efterbehandling, da maling fremhæver alle defekter og defekter, selv de mest ubetydelige.
 • Igen skal du fjerne støvet med en klud med lange villi og primer væggen. Derefter kan du fortsætte til den færdige finish.

Afslutningen af ​​arbejdet er at rense og fjerne det dannede støv. Dette kan hjælpe den såkaldte støvsuger til konstruktion. Hvis du hopper over dette trin, danner støvet, blandet med maling eller lim, klumper.

Rengøring kan udføres med en almindelig børste med bløde fibre eller endda med en kost. Derefter vådede vi kluden i vandet og gik langs væggene, mens stoffet ikke skulle kaste, ellers vil det efterlade spor.

Vigtigt: kludet skal være godt presset ud, så det er lidt fugtigt.

Du kan sandge væggene med en vådmølle. Våd fuger er bekvem, fordi der ikke er støv, men det øger sandsynligheden for beskadigelse af kittet på grund af befugtning.

Sådan sandes væggene efter plastering

Behandling af væggene eller loftet er i mange etaper. Det hele starter med en foreløbig forberedelse, der afhænger af den tilstand, hvor overfladen er placeret. Dette kan være fjernelsen af ​​det gamle lag eller arbejde fra begyndelsen, hvilket altid er meget at foretrække. Under alle omstændigheder vil det sidste trin være slibningen af ​​væggene efter kittet. Dette er den afsluttende fase af behandlingen, så antages det at være færdig.

Værktøjsvalg

Justering af væggene (loft) indebærer to former for efterbehandling - gips og kitt. Efter plettering af overfladen, selvom alt blev gjort bedst muligt, indeholder det stadig forskellige ujævne pletter. Dette skyldes, at værktøjet til sådanne værker har skarpe hjørner. Selvom du arbejder med en ekstremt bred spatel, kan du ikke undgå det. Derfor skal du omhyggeligt justere det ønskede område, inden du starter færdiggørelsen.

Valget af værktøj til slibning afhænger af arealet af den behandlede overflade.

Det er vigtigt! Slibevægge efter kitt skal kun udføres på en tør overflade. Den påførte opløsning skal gives mindst en dag til fuldstændig tørring. Gøre primer før udjævning (slibning, fugning), det er umuligt, det giver bare ingen mening.

Baseret på det område, der skal behandles, vælges den bedste metode og de nødvendige værktøjer. End at male mure efter hårdt kitt:

 • en lille overflade kan bearbejdes med en slibestang;
 • Tilstedeværelsen af ​​store arbejdsområder kræver brug af elværktøjer (fladslibemaskiner), men du skal forstå, at alle vanskelige steder, hjørnerne skal bringe hænder;
 • På komplekse strukturer, hvor der er buer og fremspring, anbefales det at bruge en excentrisk slibemaskine.
 • Loftet kan jævnt oshkurit kun med et elværktøj.

Bjælke til slibning

Dette værktøj er ret nemt at håndtere. Det er en flad base med klemmer og et håndtag på den. Slibepapir anvendes som slibemiddel. Du kan også bruge et særligt net. Begge disse materialer er lige knyttet til træet. Det er umuligt at sige præcis, hvad der er bedst at bruge. Hvert tilfælde bør behandles individuelt.

Masken til slibning har flere fordele: den sælges allerede skåret i bånd, dets levetid er meget længere, fordi støvet ikke ligger i det, men det er meget dyrere end sandpapir. Sidstnævnte, bortset fra den lave pris, har ingen mærkbare fordele, men er egnet til små værker. Til store projekter kræver sandpapir meget, hvilket væsentligt forsinker processen selv (det skal ændres ofte). Det påvirker også de endelige omkostninger.

Slibestang (gitter)

Tip! Hvis du har til hensigt at bruge tømmeret, er det vigtigt at huske at for ham skal sliben skære med en margen. Ellers er det ikke muligt at fastgøre det med klip. Gitteret er valgt for hver enkelt stang.

Når valget falder på papiret (emery), og ikke på gitteret, skal det vælges korrekt. Dette gøres empirisk. Et stykke er taget (fra 60 til 100 grit) og prøvet på væggen. På slibemiddelet, som klare opgaven, og du skal stoppe valget.

Tip! Endvidere er antallet af grus sandpapir mindre, så det er grovere. At male med et fintkornet slibemiddel giver ikke mening, det bliver for hurtigt slettet.

Maling af væg og loft kræver stor indsats på slibning. For det første bruges en grov slibemiddel, og derefter en lille. Dette er den eneste måde at fjerne alle fejl.

Slibemaskine

Dette er en meget bekvem enhed. Dette værktøj kan gøre jobbet på kort tid. Det er meget vigtigt at vælge den model, der vil opfylde alle de nødvendige parametre. Som slibemiddel anvendes sandpapir også her, men du kan købe færdige "forbrugsstoffer", hvilket vil være meget mere effektivt. Komfortmaskiner er, at de ikke er så svært at arbejde, behøver ikke at udøve så meget indsats, især i højden.

Slibemaskine - det er tilrådeligt at bruge på store områder

Processen med at fylde slibemiddelet er individuel, det afhænger af hvilket mærke (fabrikant) værktøjet bruges. For korrekt betjening skal du læse instruktionerne.

DIY værktøj

Du kan lave en enhed til slibning med dine egne hænder. For at gøre dette har du brug for en bjælke af træ, et stykke plastikprofil, tykkelsen på en centimeter. Det vigtigste er en flad overflade, helst på begge sider. For at få en "rive" med forskellige grit, brug to typer sandpapir. Den er skåret i strimler. Et dobbeltsidet tape limes til hver side af stangen med et slibemiddel på den. Alt kan nydes. Selvfølgelig kan en sådan indretning forbedres. Den er velegnet til akutte eller små job. Det er bare netværket vil ikke fungere.

Støvbeskyttelse

Slibning af vægge efter kitt betyder tilstedeværelsen af ​​et stort antal støv. Hvis kværnen betjenes indendørs, vil den snart blive fyldt med lime, og det vil være helt umuligt at være der. Også støv vil trænge overalt, det vil være meget svært at slippe af med det. Derfor er det tilrådeligt at forberede på forhånd til fjernelse af støv. Selvfølgelig kan der laves mindre arbejde uden det.

Det vil ikke være overflødigt at dække alle møbler, vinduer og meget mere. Hvis arbejdet udføres af maskiner, har de et specielt stik til tilslutning af en støvsuger. Det vil sug støv op under slibning. Det vil være nyttigt til manuel arbejde. Sådanne aktiviteter udføres udelukkende i åndedrætsværn og særlige tøj.

Sådan slibes (sand) overflade

Værktøjet er valgt, de nødvendige foranstaltninger overholdes, nu kan du sandge væggene efter tømning. Det er vigtigt, at der er god belysning, så er alle uregelmæssigheder synlige. Mangler bedre at straks fremhæve. Til dette passer en simpel blyant. Slibning starter fra øverste hjørne og går derefter ned. På samme tid er en plot på op til en meter fanget. Bevægelserne skal være spiral, med et lille pres. Kom også, når du arbejder med loftet.

Ved slibning af kitt skal du undgå stærkt pres på overfladen.

Overdreven indsats bør undgås. Stærkt presning er det muligt at opnå udseendet af buler, som kun kan fjernes med en ny kitt. Det vigtigste er at få en glat (glat) overflade, du kan ikke ændre slibematerialet. Hvad startede arbejdet, så det er tilrådeligt at afslutte. Ved slibning af loftet er det meget vigtigt at observere ensartetheden af ​​indsatsen.

Sidste slibestadium

Når hovedarbejdet er afsluttet, kan du tjekke det resulterende resultat. For at gøre dette skal du lede lyset langs væggen, alle de ufærdige steder bliver straks synlige. Glem ikke om byggeriets niveau. Det påføres overfladen og fører over det. Eventuelle støt vil være synlige. Hvis de er ubetydelige, så er det muligt at bruge en slibestang til at rette dem. Så er det gjort indtil det øjeblik, hvor alt bliver glat. Putty er meget blød, håndteres omhyggeligt.

Den ensartede overflade er kontrolleret af bygningens niveau.

Tip! Det sker, at du ikke kan undgå tryk, så er der små depressioner. De kan fjernes med en gummispatel. En lille mængde af blandingen påføres det beskadigede område. Det er udslettet og gnides. Overfladen skal være befugtet.

Men man kan ikke sige, at arbejdet er på dette stadium. Der er meget fint støv på væggene og loftet. Det skal fjernes, ellers vil yderligere efterbehandling være meningsløst. For at gøre dette er der flere muligheder, der bedst kombineres:

 • brugt støvsuger;
 • støv er børstet væk;
 • en blød klud (lidt fugtig) vil tørre overfladen, den må ikke overvurderes.

Efter hver tørring gentages proceduren. For at opnå en glat væg skal man ikke glemme at gnide overfladen.

Slibning af loftet og væggene er ikke sådan en vanskelig opgave, men det kræver god forberedelse. Det er også vigtigt at huske på, at et sådant arbejde kræver nøjagtighed. For at rette de fejl, der opstår efter kittet, er let nok, men hvis der er pletter efter slibning (pits, ruts), så skal du tinker med dem. Det vigtigste er at straks vælge hvilket værktøj der skal bruges.