Stræklofter: fordele og ulemper

Alle husker sandsynligvis de dage, da reparationer i lejligheden ikke gik uden at kalkede loftet. Men disse tider er væk. Nu tilbyder markedet en bred vifte af moderne materialer til dekoration. Anvendelsen af ​​moderne efterbehandling materialer til lofter giver ikke blot et udsøgt ejendommeligt udseende, men også mulighed for at dække alle brutale defekter.

Hvis du angiver de forskellige muligheder for loftindretning, såsom hvidvaskning, vægpapirering, maling, ved hjælp af specielle suspenderede strukturer, vil vi gerne fremhæve et sådant valgdesign som hævede lofter - franske lofter.

Med fremkomsten af ​​moderne efterbehandling som strækloft har forbrugerne mange spørgsmål som miljøvenlighed og sikkerhed af materialet, holdbarhed mv. I denne artikel vil vi i detaljer undersøge stræklofterne, fordele og ulemper, kort fortælle dig, hvilke fordele og ulemper der er en stof, satin, blank og mat type, der sikrer materialet i foto- og videoinstruktionen. Det vil uden tvivl hjælpe dig med at træffe det rigtige valg af det rigtige materiale til loftet.

Hurtig navigation på typen af ​​strækloft:

Kort om materialets egenskaber og egenskaber.

For at forstå, hvad plume lofter kan have, såvel som minusser, er det nødvendigt at finde ud af, hvad de er.

Streklofter er lavet af to typer materiale, det er et polyesterstof og film af polyvinylchlorid (PVC). Tykkelsen varierer i intervallet 0,1 - 0,4 mm. Udseende kan lærredet være både blank, satin og mat. Valget af udseende afhænger af din smag og fantasi, såvel som på det generelle indre af rummet. Desuden er denne film miljøvenlig, nem at installere og kan tage forskellige designformer.

Stræklofter har en række fordele end ulemper. I de følgende afsnit vil vi mere detaljeret beskrive fordelene og ulemperne ved dette efterbehandling materiale.

Stræklofter

 • Det første plus sparer tid på byggeri og reparationsarbejde, når du vil afslutte den endeløse reparation hurtigere. Sammenligning med installationen af ​​suspenderede gipspladelofter, hvis installation kan tage flere dage, og i nogle tilfælde vil det tage flere uger at fuldføre. Og det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at stræklofter ikke kræver forudgående forberedende arbejde med udjævning af overfladen, fjernelse af gamle lag af gips, hvidvaskning og maling.

Stof stretch loft - fordele og ulemper i hallen foto

Det kan også bemærkes, at der under installationen af ​​bygningen ikke er noget byggaffald og kræver ikke obligatorisk fjernelse af møbler, hvilket vil positivt karakterisere fristerne for byggeri og reparationsarbejde og ubehag for ejerne.

 • Den anden fordel ved stræklofter kan kaldes sin æstetik. Dette materiale kan skabe en ideel flad overflade, samtidig med at camouflage af bruttofejl i hovedloftet samt kommunikationsledninger til klimaanlæg, ventilationssystemer, alarmfølere, lyskabler mv.
 • For det tredje er det dens holdbarhed og pålidelighed. For mange forbrugere er dette en af ​​de vigtige faktorer. Produktets minimale garantiperiode er 10 år. Dette er ikke at sige, at stræklofterne i løbet af denne periode vil miste deres styrke, den originale tekstur og farverne på lærredet. Montering af fastgørelser og knive uden eksterne og mekaniske faktorer kan opretholde deres pålidelighed og holdbarhed i mere end 30 år.
 • Det fjerde plus er sikkerhed. Stræklofter er miljøvenlige og brandhæmmende, lugtfrie, udsender ikke giftige stoffer, må ikke rådne, er allergifremkaldende og opfylder alle internationale normer og standarder.
 • Den femte er den mangfoldighed af anvendelse af design dekoration af lofter i absolut alle værelser og værelser. Streklofter kan anvendes i børnehaven, i soveværelset (stof), i salen (satin), i køkkenet, i badeværelserne (blank), i korridorerne af polyklinikker (matte) og endda i værelser med høj luftfugtighed som en swimmingpool. Takket være sin elastiske overflade kan en dygtig specialist give noget design og form. Det vigtigste er, at uanset hvad fantasien er at begrænse kunden.
 • Den sjette er dens anvendelighed. Sådanne lofter er nemme at installere, så de er frit demonteret. Hvis det ønskes, kan det demonterede lærred spændes på loftet, mens kvaliteten ikke går tabt. I tilfælde af krympning og deformation af bygningen skrider ikke overfladen af ​​lærredet ud, brækker ikke og skaber ikke flis.
 • Den syvende plus - Streklofter har fugtbestandige, lydabsorberende og isolerende egenskaber. Selv om naboerne oversvømmede dig ovenfra, kan dukene i et sådant loft klare en belastning på op til 100 liter pr. Kvadratmeter. meter, mens der udelukkes oversvømmelse og skader på møbler og andre indvendige emner i rummet. Luftstrømmen mellem filmen og hovedloftet skaber termisk isolering.

Matte strække loft med fotoprint billede

Akkumuler heller ikke statistisk elektricitet og tiltrækker støv på overfladen. Stræklofterne korroderer ikke, må ikke danne pletter, pletter og ikke danne kondensat på deres overflade.

 • Det ottende plus er en psykologisk faktor (daglig farvebehandling). En bred palette af farver er ikke kun en tilføjelse til loftets skønhed, men også en positiv indvirkning på deres indbyggeres sundhed. For eksempel er loftet på den stjerneklare himmel allerede bevist, det hjælper med at lindre træthed og forbedre trivsel.

ulemper

 • Den største ulempe ved stræklofter er den høje pris på nettet og omkostningerne ved installationen. Men den karakteristiske holdbarhed, sikkerhed, upåklageligt udseende og mange andre fordele, med en dunkende dækning omkostninger.
 • Den næste minus - frygten for skarpe og piercing objekter. Dette gælder især PVC-stoffer. Filmen der anvendes til stræklofter er meget tynd, rengøres og vaskes, bør være en blød klud. Hvis du ved et uhell skærer gennem, kan du forsigtigt lave en plaster. Denne minus er ikke forfærdelig, hvis du følger reglerne for vedligeholdelse af stræklofter
 • Og den sidste ulempe er for høj eller lav temperatur. Det vil sige, bør ikke bruges i badet eller på balkonen. Som ved en subzero temperatur mister weberne deres elasticitet og bliver meget skrøbelige og revner. Og ved høje temperaturer kan de være temmelig deformerede, miste deres oprindelige egenskab og kan ikke geninstalleres.

Lad os nu overveje fordelene og ulemperne ved hver type, det vil sige stof, blank, mat og satin.

Fabric stretch loft fordele:

 • Perfekt modstår pludselige temperaturændringer, i ekstrem kulde og varme forbliver altid elastisk.
 • Det spiser ikke op i loftets høje højde, det vil sige, i modsætning til PVC-film, der kræver en afstand fra lærredet til bundloftet på 5 cm, stoffet er tilstrækkeligt og 1,5 cm, hvilket gør dem meget fordelagtige i værelser med små lofter.
 • Installation foregår uden forvarmning ved hjælp af specialudstyr, hvilket øger installationen væsentligt.
 • Et sådant materiale kan let gives den ønskede skygge ved at male den eller anvende et smukt mønster, mønster eller fotos, du kan lide, hvilket gør det muligt for dig ofte at ændre tapetet på væggene uden at miste farvesammensætninger.
 • Stofgrænser er helt harmløse for mennesker, da de ikke indeholder skadelige stoffer og ikke udsender toksiner.
 • Duftens bredde varierer op til 5 meter, hvilket typisk gør det muligt at installere stofspændingsstrukturer i et stort rum uden sømme.
 • Den har en højere styrke end mekanisk påvirkning i modsætning til PVC-film.

Stof strækloft: fordele og ulemper ved fotos

 • Har en begrænsning på farvefarve. Fremstillet hovedsageligt i hvide, lyse pastellfarver.
 • I modsætning til PVC-film kan stoffet ikke holde en stor mængde vand, som til sidst efter en uheldig oversvømmelse af naboer kan efterlade mærker og pletter.
 • Tørklæder er kun tilladt ved rensning, hvis der forekommer pletter på lærredet, er det næsten umuligt at rengøre dem.
 • Den høje pris for materialet.
 • I tilfælde af utilsigtet skade eller deformation kan demontering og genmontering af samme web ikke gendannes.
 • Det anbefales ikke at sætte i lejligheden, hvor folk med støvallergi lever.

Glossy stretch lofter fordele og ulemper

 • En af de betydelige fordele ved et sådant loft er en afspejling af objekter i rummet. Karakteristisk bliver rummet meget højere, dette gælder især for små værelser med små lofter.
 • Som en utvivlsom fordel ser det ud på glossy lofter usædvanlige lysstrukturer med kraftige lamper meget imponerende.
 • Sådanne lofter har en enorm samling af farvepaletter. Hvad gør det muligt for designere at udvikle de mest originale designprojekter.
 • Da dette produkt er fremstillet af PVC-film, når den oversvømmet lejligheden af ​​sine naboer over, har den evnen til at modstå op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter.

Glossy stretch ceiling foto

Blandt manglerne er udseendet af svejsesømme, i dette tilfælde er der en vej ud, hvordan man vælger sømløse produkter fra udenlandske producenter, men bemærk at omkostningerne ved sådanne produkter vil være meget højere.

En anden ulempe ved stræklofter med et blankt lærred er plejen af ​​dem. Enhver forurening på den glatte overflade vil være tydelig synlig, og vaskning uden farvning vil ikke være en nem opgave. I dette tilfælde skal du have visse færdigheder og værktøjer eller bruge specialistservice til et gebyr.

Dette kan også omfatte de høje omkostninger ved installationstjenester, da det vil være nødvendigt at desuden bruge en varmepistol.

Matt strækker lofter fordele

Fordelene ved matte lofter er, at de er lettere at følge og passe på, i modsætning til blanke. Takket være den antistatiske belægning, støder støv næsten ikke på overfladen. Matt lærred er meget billigere end glans.

Matt stræk loftfoto

Mattelofter har funktionen til at diffunde lys, visuelt stumme blænding og refleksioner. De passer perfekt ind i den klassiske stil i indretningen og skaber en atmosfære af varme og komfort i rummet. Meget ligner en højkvalitets pudset og malet overflade.

Selvom vedligeholdelse af sådanne lofter er ret simpelt, men du skal være meget forsigtig med piercing og skære genstande, da du hurtigt kan beskadige lærredet.

Et matt strækloft er meget kræsen om temperaturforhold, en betydelig afvigelse kan beskadige dens struktur, for eksempel kan et lærred på -5 grader knække.

Maksimal bredde på lærredet når op til tre meter, hvilket kræver pigge under installationen. Også her kan nævnes, at installationen kræver en varmepistol, og rummet skal være tilstrækkeligt opvarmet.

Sateen strækker lofter fordele

Satin lærred ligner meget matte, men det har en blød effekt af lysreflektion, hvilket karakteristisk gør det muligt for dem at blive udbredt i komplekse designprojekter. En ekstra fordel ved satinlofter er en bred vifte af farver og nuancer. De mest populære farver er hvide, lysegul, beige, lysegrøn, lysorange.

Satin stræklofter, fordele og ulemper ved fotos

I modsætning til matte er satinstræklofterne ikke begrænset til den klassiske stil og er meget udbredt i soveværelser, børnelokaler og stuer.

Satinlofter ophober ikke støv og hypoallergen, som gør det muligt at installere dem på hospitaler, klinikker, skoler og børnehaver.

Satin spændingsstrukturer er visuelt meget ligner stof lofter, de er kendetegnet ved, at det er lavet af PVC film. Denne effekt opnås ved at simulere vævetråde. På grund af deres struktur, de ikke falme, de kan holde meget vægt, dette er især sandt, når lejligheden er oversvømmet ovenfra.

Plus, på satinlofterne såvel som på stoffet, kan du anvende det ønskede ornament, billede, billede og foto, hvilket giver indretningen af ​​lejligheden en unik og unikhed.

 • Et sådant loft er ustabilt til ekstreme temperaturer, om vinteren i et koldt og uopvarmet rum kan det knække.
 • Tøj satin produkter er meget tynde (tykkelse, hvilket er 0,2 mm) og du skal være meget forsigtig mekanisk uden at beskadige det.
 • Udover mat og blankt lærred kræver installation af satinkonstruktion at kalde en specialist og som specielt udstyr som varmepistol.

konklusion

Baseret på de overvejede fordele og ulemper ved strækloftet kan du nu vælge det rigtige valg. Pas på, når du køber, altid brug for kvalitetscertifikater, pas på håndværk.

Stræklofter

Flere og flere mennesker tænker på at installere hævede lofter i en lejlighed. Og med god grund... fordi de har et glimrende udseende, udholder de forskellige eksterne påvirkninger, bevarer alle deres præstekvaliteter og har også lang levetid.

Det moderne marked med stræklofter er meget rig. Og ofte opstår der spørgsmålet - Hvilken slags strækloft skal du vælge: glat, mat eller satin? Hver af dem har en række fordele og ulemper. Så lad os se hvilket loft der passer bedst til dit værelse.

Indholdsfortegnelse

Fordelene ved stræklofter

For det første er denne type loftbeklædning holdbar (ca. 10 år) og praktisk at bruge. For eksempel kan pletten af ​​vin du blot tørre med en våd klud.

For det andet udvikler forskellige bakterier og svampe ikke på stræklofter, mere præcist er de hygiejniske.

For det tredje ser de meget imponerende ud og kan blive højdepunkt i ethvert interiør.

Stretch loft teknologi

For at skabe et strækloft er en tynd og meget stærk film spændt på en forudinstalleret ramme. Resultatet er et perfekt glat, smukt og harmonisk blendende loft. Stretch-loftfilm kan fremstilles af stof eller polyvinylchlorid. Faktisk er denne type belægning blank, satin og mat.

Glatte lofter

Glatte stretchlofter, der ofte kaldes lakeret, er et glat lærred med en spejl effekt. Refleksionskoefficienten kan nå 90%, og på grund af dette udvider de visuelt rummets rum.

Og det er især vigtigt, hvis rummet er lille og med et lavt loft eliminerer glansen indtryk af "tryk" ovenfra.

Ved hjælp af glatte lofter kan du omsætte til virkeligheden den mest vanvittige ide om interiøret, der udfører eksperimenter, både med plads og med lys.

Glans har en lys og rig farvepalet, og det vil skabe en interessant og original effekt i form af design. Ulempen ved en sådan loftkonstruktion er i modsætning til andre variationer imidlertid, at sømlinien på den bliver mere synlig.

Uigennemsigtige stræklofter

Rolige, ædle matte stræklofter er perfekte til hvilesteder, de vil bringe noter af ro, mildhed og afslapning. Det anbefales dog ikke at installere sådanne lofter i køkkenet, da det kan være vanskeligt at fjerne pletter, der opstår under madlavningen på grund af overfladens ruhed.

Hvis du ikke ønsker at foretage store ændringer i dit interiør, men foretrækker et mere klassisk design, der altid er i mode, så skal du vælge matte stræklofter.

I modsætning til den glatte, har matoverfladen ikke en reflekterende virkning, men snarere "udtørrer" unødvendige refleksioner. Sådanne suspenderede lofter ligner en malet eller hvidkalket overflade.

De er i stand til at fremhæve de vigtigste fordele ved interiøret og skjule fejl. Mattoverfladen fokuserer på indretningen og kan give charme til ethvert værelse. På den matte overflade er der ingen reflekser og forskellige højdepunkter, så de præcist vil formidle den farvepalet, du har valgt. En meget vigtig egenskab er deres højdensitet, og dræbte lofter betragtes desuden som de mest økonomiske, kombineret med høj kvalitet og holdbarhed.

Et sådant loft vil skabe en smuk og samtidig ikke udtrykkelig baggrund.

Det vil se smukke ud i disse værelser, hvor der er en række stucco, antikke møbler eller en række dekorative genstande.

Satin loft

Hvis du vil have noget mellem et blankt og matt loft, så er satin det, du har brug for. Han er som en matte en perfekt glat malet overflade, men maling er dyrere. Han, som den blanke, har en reflekterende effekt, men disse refleksioner er næppe mærkbare. Satin slår lysets stråler, men afspejler ikke genstande.

En satin, der er perfekt glat med en let silkeagtig glans, vil ikke aflede opmærksomheden, men vil kun supplere ethvert interiør.

Et kendetegn ved satin lærred er evnen til at se anderledes ud under forskellige stråler af lys. For eksempel kan du i dagslys se den naturlige farve på lærredet, og med kunstigt lys bliver nuancerne lidt lettere. Et sådant loft design vil se godt ud i både klassisk og moderne interiør stil. Hvis du vil have oprindelse og skabe effekten af ​​metallisk eller nacre, så passer du til satinlofter.

Satinlofter med en stjerneklar himmel ser meget imponerende ud.

Og med ujævn belysning satin stræk loft vil se meget originale. For eksempel, hvis satinfarvet vil være blåt, så vil det på dagtimerne være tydeligt synligt i nærheden af ​​vinduet, hvide farvestråler vil blinke rundt om lamperne.

Glat, mat eller satin strækloft - ekspertrådgivning

De tekniske egenskaber ved glatte, satin og matte stræklofter er ens. De er miljøvenlige, sikre og holdbare. Når du vælger en type strækloft, skal du derfor stole på dine personlige præferencer og om præcis hvilken effekt du skal skabe i rummet.

For eksempel, hvis du har et lille rum, så vil et blankt loft og et stripet tapet være meget nyttigt, takket være, at rummet vil øge visuelt.

Hvis stuen til dig er et sted, hvor du tilbringer rolige afslappende aftener med din familie, ser tv eller læser din yndlingsbog, bør du stoppe dit valg på satin eller matte stræklofter. Hvis i stuen du ofte møder gæster, arrangere en række fester, så sørg for at vælge et blankt loft, det vil skabe et ekstra touch af fest.

Ofte er glansen i gangen, badeværelset og i køkkenet den absolutte favorit. Glatte lofter ser meget interessante ud og straks tiltrækker opmærksomhed. Den eneste fejl er valget af for mørke nuancer, for eksempel sort eller brun. Selvfølgelig ser de uovertruffen ud, men det bliver svært at tørre fedtdråberne over ovnen efter en "stormfuld" madlavning. Hvis du stadig ønsker at installere et mørkt blankt strækloft i køkkenet, skal du i forvejen bekymre dig om hætte i høj kvalitet over ovnen og specielle vaskemidler til denne type lærred.

Imidlertid anbefales glansen ikke at installere i soveværelset eller andre hvilesteder, da det vil se aggressivt og trættende ud. Det er bedre at installere noget varmere her, matte eller satinloft er perfekt.

Så der kan vælges mellem glatte, matte og satinstræklofter, der kan ikke være et enkelt råd her, og det er umuligt at erklære, hvilke af disse tre teksturer der er bedre. Her er alt individuelt og helt afhængigt af rummets størrelse og smag præferencer.

Pas på strækloft

Fra tid til anden skal stræklofter tørres med en fugtig blød svamp. Hvis du skal slippe af med mere alvorlig forurening på lærredet, kan du bruge det sædvanlige flydende vaskemiddel, så længe det ikke indeholder forskellige aggressive komponenter, for eksempel alkoholer eller syrer.

Vælge et matte eller andet strækloft til rumindretning: fotos, fordele og ulemper

For at skabe et stilfuldt og originalt indvendigt rum, skal du ofte bruge stræklofter. De er et lærred strækket over en ramme og ligger under bundloftet.

Spændingssystemer er klassificeret afhængigt af overfladetekstur, refleksivitet og fastgørelsestype lærredet.

Fordele ved at bruge en spændingsstruktur:

 • evnen til at skjule fejlen i bundloftet
 • dannelsen af ​​en jævn og jævn overflade;
 • hurtig montering og demontering af strukturen;
 • evnen til at skjule ingeniørnetværk placeret over spændingsstrukturen
 • det materiale, som lærredet er lavet af, er miljøvenligt, vandtæt og holdbart;
Billede af satinspændingssystemet efter lækage
 • Efter en lille strækning bliver kluden genoprettet til sin tidligere størrelse.
 • fås i forskellige farver;
 • lang levetid
 • evnen til at skabe multi-level designs.
Billeder af multi-level spænding struktur

Ulemper ved spændingssystemet:

 • Bygningskostnaden er højere i forhold til traditionel hvidvaskning eller maling;
 • muligheden for beskadigelse af kluden med skarpe genstande
 • reducerer højden af ​​rummet
 • paneler er lavet af ikke-åndbart materiale.

Klassificering af spændingssystemer ved reflektivitet

Efter type overflade kan loftet være:

 • mat;
 • satin;
Sateen strække loftet
 • blank.

I matte paneler, i modsætning til blank, er der ingen spejl effekt. Loftet af satinreflektivitet er mellem mat og glans.

Strukturerne af matte lofter ligner hvidvaskning, fordi materialet har et karakteristisk korn. Matt design skinner ikke, reflekterer ikke lys. De er vant til at dekorere rummelige værelser eller små værelser, men med høje og lette vægge. De bruges i tilfælde af at indretningen af ​​rummet er lavet i klassisk stil.

Figuren viser et billede af stuen i en klassisk stil, hvor der er monteret et matte strækloft. Fordelene ved at bruge et sådant system er, at det med ekstern lighed med den klassiske hvidkalkede eller malede overflade ikke krymper, ikke knækker og kræver ikke konstant reparation.

Billeder af brugen af ​​mattspændingssystem, når man opretter en stue

Dette design tiltrækker ikke opmærksomhed og kombineres med enhver form for design. På sådant materiale forårsager ofte fotoudskrivning.

Billede af frosttryksloft

Satinloft svarende til matreflektivitet og nogle tekniske egenskaber. Materialet er svagt hældt, som satinstof, så det kaldes. Tøj med satin tekstur diffunderer let lyset.

Advarsel! Da satinstoffet forsigtigt diffunderer lyset med forskellige typer belysning, skabes forskellige lyseffekter, og overfladen ser ud til at være perle. I dagslys har satinloftet en naturlig farve, og i kunstigt lys er det lettere.

Satin loft er også lavet ved hjælp af udskrifter.

Strekak fra sateen med fotoprint

Loftet af satin bruges til udformningen af ​​højt lyse rum. Matt og sate-loft er malet i rolige nøgler, og derfor hjælper de med at dekorere værelserne, hvis indre er lavet i klassisk eller minimalistisk stil. Satinloftet bruges også, når indretningen af ​​rummet er lavet i en futuristisk stil, da belægningen har en speciel baggrundsbelysning, overtager en metallisk glans. Omkostningerne til satinloft er ikke anderledes end den matte.

Glat tak har en stærk reflektivitet og er en glat spejloverflade. Denne belægning giver dig mulighed for at skabe et interiør med interessante designløsninger. Glatt loft bliver hovedelementet i design af rummet. Det er vant til at dekorere værelser i forskellige stilarter. Fordelene ved glans er, at det visuelt øger rummet i et rum, derfor er det installeret i små værelser.

En interessant variant af spændingsstrukturen er "stjerneklar himmel", hvor satin eller blank materiale anvendes som basis. Dens installation involverer installation af spotlights (LED eller fiber), der simulerer de himmellegemer.

Glatte og satinlofter kan kombineres og derved skabe originale overflader.

Kombineret blank og satinloft

Stof og PVC klud

Afhængigt af det materiale, hvorfra stoffet er lavet, skelnes stof og PVC-lærred.

Stof fremstillet af polyesterstof, PVC - fra filmen. Afhængig af hvilken klud der anvendes i spændingsstrukturen, anvendes anden installationsteknologi.

Matt og satinplader er skabt på basis af både stof og PVC, og glatte er kun fremstillet af PVC-film.

Overvej stoffets fordele og ulemper

Fordelene ved stofmalerier omfatter:

 • styrke til mekanisk stress
 • muligheden for at tegne et billede med akrylmaling efter installationen er afsluttet
 • i forhold til film er de mere modstandsdygtige overfor høje og lave temperaturer;
 • installation af stofklæder udføres lettere end film. Under arbejdet anvendes ikke varmepistolen;
 • På deres grundlag skabes sømløse designs (basisbredde op til 5 m).

Ulemper med klud:

 • de er ikke installeret i rum med høj luftfugtighed;
 • det anbefales ikke at installere dem i køkkenet, da materialet absorberer lugte;
 • stofbasis er dyrere end film;
 • lærredet strækker sig værre og vejer mere i forhold til filmen;
 • begrænset farveområde af spændingsstruktur;
Strekak fra sateen

Plusser af mat og satinplader af PVC

 • De er egnede som erstatning for det klassiske malede eller hvidkalkede loft, men i modsætning til dem kræver det ikke omhyggeligt overfladebehandling og skaber et perfekt fladt gulv;
 • I modsætning til hvidvaskning eller maling sprækker overfladen ikke og bevarer sine ydeevneegenskaber i lang tid.
 • hurtigt monteret;
 • en stor palette af farver;
 • kan udarbejdes af udskrifter;
 • kluden er stærk, miljøvenlig, fugtbestandig;
 • konstruktion er billigere end glans.

Klassificering efter type fiksering af paneler

Tøj er fastgjort ved hjælp af to systemer: harpun og bezgarpunnoy (shtapikovoy).

I tilfælde af et harpunsystem svejses en harpun eller en fleksibel polyvinylchloridplade langs kanten af ​​panelet i form af en kile, med hvilken bunden er fastgjort i monteringsprofilen.

Plusser harpoon fixation:

 • maksimal monteringsikkerhed;
 • hurtig installation;
 • demontering af basen eller en del deraf med efterfølgende genmontering er mulig;
 • Det er muligt at anvende en skillelinje profil til at skabe et stort areal loft bestående af 2 lærrede;
 • bruges til konstruktion af strukturer på flere niveauer.

Harpoon system cons:

 • når du installerer panelet, når du ikke væggen ca. 5 cm
 • muligheden for at svejse harpunen kun i et produktionsmiljø
 • Mulighed for brug kun til filmkonstruktioner;
 • Prisen er højere i forhold til no-charp-metoden.

Ved brug af et rørløs system lægges lærredet i monteringsprofilen og fastgøres med en kileformet strimmel. Ovenfor er fastgørelsesstedet lukket med en dekorativ sokkel, som spiller rollen som en ekstra lås. I modsætning til harponsystemet anvendes den til fastgørelse af både stof- og filmlofter.

Sådan vælges det ønskede spændingssystem vist i videoen:

Vedligeholdelse af matte og satinlofter

For at opretholde loftet i ren tilstand udføres der tør eller våd rengøring. Til rensning bliver satinloftet simpelthen aftørret med en tør klud.

Det er vigtigt! Ved rengøring skal belægningen ikke presses på loftet for at forhindre deformation eller beskadigelse.

Ved vådrensning fugtes en mikrofiberklud eller blød klud i vand eller en ikke-aggressiv sæbeopløsning. For at forberede det, opløs det vaskemiddel eller sæbe i vand. Hvis satinloftet rengøres for første gang, anbefales det at kontrollere, hvordan stoffet interagerer med rengøringsopløsningen, inden rengøringen påbegyndes. Til dette vådede vi et lille område af overfladen. Hvis satinbelægningen ikke ændrer farve, eller der ikke er pletter på det, kan denne opløsning bruges til rengøring. For at rengøre en satin klud er det uønsket at bruge børster, da børsterne vil ridse overfladen. Af samme grund må du ikke bruge slibende pulvere. Det anbefales at vaske loftet regelmæssigt, så snavs ikke kommer ind i materialet.

Rengøring af spændingsstruktur

Efter våd rengøring tørres kluden af ​​med en tør klud. Klædematte eller satinloft får lov til at vakuum, idet børsten holdes i en afstand på 2-3 cm fra overfladen.

En blød børste anvendes kun med tung snavs og kun hvis stoffet er klud.

Hvis stræk satin eller frostet filmloft er stærkt forurenet, kan du bruge en 10% opløsning af ammoniak eller glasrenser.

Med korrekt betjening, satin eller matte loft installeret i dit værelse, vil du glæde dig over det smukke, stilfulde og elegante udseende i lang tid.

Uigennemsigtige stræklofter i et fotoshow i al deres skønhed. De vil helt sikkert få øje med alle, der ser dem.

Matt stræklofter - fordele og ulemper

Ofte vælger man mellem varianter af moderne loftsbeklædning, stopper folk ved stræklofterne. De er som du ved, matte og blanke. Lad os se på fordele og ulemper ved matte stræklofter for at kunne træffe det rigtige valg.

Fordelene ved frostede lofter

Hovedtræk ved denne type strækloft, som matte, og skelner det fra det glatte, er udseendet. Et sådant loft ser ud som en klassisk justeret, godt pudset og malet overflade. Men i virkeligheden er det bestemt ikke tilfældet, da det er et strakt stof eller en PVC-film. Dette loft ser godt ud i et værelse indrettet i klassisk stil.

Fugtbestandighed er et af de vigtige kendetegn ved kedelige lofter. På grund af denne ejendom installeres de ofte i badeværelser, i køkkener. Men samtidig er denne type stræklofter universelle og passer til absolut ethvert værelse.

Produktets høje kvalitet er også angivet ved dens holdbarhed. Stræklofter behøver ikke repareres eller udskiftes i mindst 10 år eller endnu længere. De falmer ikke, måler ikke, og farven og teksturerne forbliver de samme indtil slutningen af ​​levetiden.

Mange tiltrækkes af omkostningerne ved et sådant loft - køb og installation koster mindre end glans.

Matt stræklofter - ulemper og problemer

Ideelt glat matoverflade ser meget flot ud, og det er også nemt at sørge for strammagter. Men deres væsentligste ulempe følger heraf - når du vasker overfladen er det let nok at beskadige det mekanisk. Dette gælder ikke kun for matte, men for alle stræklofter i princippet.

Vær opmærksom på den kendsgerning, at det matte loft kræver opvarmning til temperaturforholdene. Hvis temperaturen i rummet af en eller anden grund falder under -5 ° C, kan lærredet knække, og i fremtiden er et sådant loft ikke længere anvendeligt, da det mister sine æstetiske egenskaber.

Børstet strækloft - fordele og ulemper. Egenskaber ved installation.

Blog sektioner

Loft er en af ​​de vigtigste detaljer i interiøret. Med et bredt udvalg kan nu enhver finde en passende løsning. En af de mest populære belægninger er et ophængt loft.

Stræklofter er også opdelt i forskellige typer. Tekstur er mat, satin og blank. Materialet til lærredet kan være film og stof. Farvepaletten er varieret, begyndende med sort og hvid, og slutter med et lærred med fotoudskrivning. I denne artikel vil vi tale om hvidt matte strækloft. Dette er en universel belægning, der passer til næsten ethvert værelse design.

Funktioner hvidt matte strækloft

I dette tilfælde defineres tekstur og farvepalette, men webmaterialet er ikke. For at analysere i detaljer fordele og ulemper ved denne type belægning, bør man dvæle på begge versioner af materialet.

Filmmateriale

Hvid matte strækloft af filmen - det bedste valg for værelser med specifikke funktioner. For eksempel kan den installeres i badeværelset, køkkenet.

Faktum er, at denne type lærred har en række fordele. Mange mennesker kan være bange for, at lærredet er hvidt, som vi er vant til det faktum, at en hvid skærm er svært at få øje på, generelt er det svært at passe, ren. Men i dette tilfælde elimineres alle disse problemer af materialet. Filmdugen er nem at rengøre, kræver ikke særlig pleje. Filmen afstråler fugt, snavs, støv. På grund af materialets struktur absorberer den ikke pletter, så de er nemme at fjerne.

Derudover tolererer denne valgfri lærred godt høj luftfugtighed, temperaturændring, ikke modtagelig for udseendet af mug. Generelt er et hvidt matte strækloft lavet af film perfekt til folk, der ønsker at gøre deres loft nøjagtigt hvidt, men de er bange for, at det vil være svært at passe på.

Stof materiale

Hvidt stof matte stretchloft - en mere lækker mulighed. Faktum er, at stofbasen har en række fordele, men der er også ulemper. Derudover er der betydelige ulemper.

Hvis du er en fan af naturlighed, vil stoffets loftsmateriale passe dig. Producenter sørgede for, at stoffets stræklofter så naturlige ud, var miljøvenlige. Men det er en dårlig beslutning at installere et hvidt matte strækloft i badeværelset og køkkenet.

I dette tilfælde er alle bekymringer vedrørende kompleksiteten af ​​pleje og rengøring berettiget. Stofmaterialet selv er kræsen i omhu, især hvidt. Stoffet er i stand til at absorbere fugt, snavs og pletter trænger dybt ind i stoffet - som følge heraf er det svært at fjerne. Derudover tåler tøjpladen ikke høj luftfugtighed, temperaturændringer. Stoffet kan miste sin farve. Der er mulighed for at udseendet blomstrer. Men det naturlige udseende og økologisk renhed overlapper alle disse ulemper.

Trin af installation hvid matte stræk loft

Installation af denne type belægning er næsten den samme som andre typer installation. Det hele afhænger af materialet. Filmweb skal opvarmes til installation. For at gøre dette skal du have en speciel termisk ventilator.

fjern fra værelset alle møbler, interiørartikler;

rens overfladen mod støv og snavs;

Marker afstanden fra loftet til strukturen, ca. otte centimeter, omkring omkredsen;

markér profilen langs mærke linjen;

markere placeringen af ​​armaturer;

før ledningerne til de markerede steder

lave en base for lamperne af krydsfiner;

Fix bunden på loftet med specielle metalben;

fastgør stoffet i hjørnerne;

det er nødvendigt at fylde en klud, der begynder fra midten af ​​en mur, går til kanter;

efter at du har sikret lærredet langs omkredsen, lad det stå

fiks ringene for at fastgøre armaturerne i mærkningsstederne;

skåret gennem ringens inderside

Udfør ledningerne gennem rummet inde i ringene;

Tilslut ledningerne til lamperne;

blæse mellemrummet mellem strukturen og væggen omkring omkredsen;

rens overfladen med sæbevand.

Installation af stofstrækloft er næsten ikke anderledes end installationen af ​​filmen. Bare stoffet behøver ikke at varme. Resten af ​​installationsprocessen finder sted på samme måde.

Prisen på et hvidt matstrækloft er behageligt tilfredsstillende. Dette er en af ​​de mest budgetmæssige muligheder. Det hele afhænger af rummet af rummet, producenten. For et værelse, der måler 3 meter ved 6 meter, vil en standard fem-tommers bred filmbane være tilstrækkelig.

Ring inden for RF er gratis

Vores arbejde

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Fordelene ved at arbejde med os

Perfekt løsning
til dit badeværelse

Badeværelset er ikke et meget simpelt teknisk rum. Og ophængt loft - den perfekte løsning til badeværelset.

Vi er klar til at anbefale

Vi gennemfører månedlige undersøgelser og spørger vores kunder om at måle loyalitet.

256 kunder
i maj med loyalitet 94%

Konstant kvalitetskontrol tillader NikoMax at forblive blandt de bedste.

Uigennemsigtige stræklofter: typer, farver og teksturer

Hvis du vil have smukke og lige lofter i dit hjem, så er matte-type strækbeklædning præcis, hvad du har brug for. De er bare perfekte til boliger indrettet i respektable traditionelle og klassiske stilarter. Eksternt vil sådanne produkter ligne en glat, hvidkalket overflade. Den største fordel ved disse smukke malerier med en mat effekt til det velkendte loft er, at det tætte materiale vil du ikke finde en enkelt fejl - ingen hvidpigmenteret klumper eller striber af maling, ingen spor af værktøjerne.

Fordele og ulemper

Stræklofter, herunder matte, har mange positive egenskaber og skiller sig mærkbart ud mod andre populære typer af loftbelægninger.

 • Hurtig installation uden støv, dynger af affald og snavs, og desuden vil deres installation ikke kræve fjernelse af møbler fra værelset.
 • Levering af selve lærredet og det nødvendige udstyr til installationen tager minimum tid.
 • Varigheden af ​​strækloftet vil være længere end for eksempel produktet fra gipspladen.
 • Stretch canvas kan beskytte i tilfælde, når naboerne ovenfor vil oversvømme dit hjem.
 • Prisen på sådanne materialer vil være meget lavere end for andre produkter.
 • Sådanne lofter kan vælges for værelser af absolut hvilken som helst type: bolig- og kontorbygninger.
 • De er ikke bange for høj luftfugtighed. Du kan installere denne form for design på badeværelset uden frygt for manifestationen af ​​svampen.
 • Bare tag dem af.
 • Tilstedeværelsen af ​​et stort udvalg af farver, som gør det muligt at realisere alle mulige design ideer.
 • Ingen fare for antændelse, og dermed overholdes brandsikkerhedsreglerne fuldt ud.

Ulemperne ved sådanne malerier indbefatter flere faktorer.

 • Disse lofter ligner ikke lave temperaturer, og derfor i et landhus, der ikke opvarmes om vinteren, anbefaler eksperter ikke at montere dem.
 • Det vil være nødvendigt at forsegle nettet med en spike, fordi den sædvanlige bredde af produktet er 3 meter, og hvis lofterne er større, så kan en sådan forbindelse ikke undgås her.

De positive kvaliteter af spændingsprodukter er meget mere end negative, og det er en anden god grund til, at disse lærred er så efterspurgte.

Typer og egenskaber

Matt stretch produkter er opdelt i 2 typer.

stof

De er lavet af vævet stof, som er imprægneret med polyester. Normalt ser de meget stilfulde og ret rige ud, ofte har de et usædvanligt tekstureret look.

Stoflofter har en række fordele.

 • Universal visning. Disse lofter harmonerer perfekt med det klassiske og moderne interiør.
 • Modstand mod forskellige temperaturer. Produkter er ikke bange for negative indikatorer, roligt henvise til høje grader.
 • Vandmodstand. Disse produkter er ikke bange for fugt på grund af imprægnering med polyurethan.
 • Styrke. Lerret er næsten umuligt at bryde selv med skarpe nok værktøjer.
 • Nem installation. Ved installation af dette produkt behøver ikke komplekst udstyr, og processen er meget enkel, så du kan installere det selv.
 • Tilstrækkelig bredde. En rulle har ofte en bredde på mere end 5 meter, så selv i store rum kan sådanne strukturer monteres uden tilslutning.

Men der er sådanne lærred og ulemper.

 • Pris. Hvis kostprisen for udvalgte produkter er vigtig for dig, så må stoffet matte strukturer opgives - de er de dyreste.
 • Vanskeligheder i plejen. Stoffet behandles generelt med snavsafvisende imprægnering, men det bliver meget sværere at rengøre om nødvendigt end en blank film.
 • Indbyggerne mener, at stoffet i stoffet er meget mere miljøvenligt og sikkert. Faktisk er det i udvælgelsen først og fremmest nødvendigt at være opmærksom på dokumenterne for varerne, da nogle materialer kan indeholde giftige stoffer.

membranøs

Matt-effekt filmloft kommer fra den samme PVC-film som blank. Dette betyder, at materialet har de samme fremragende egenskaber under driften.

Dette design er mere som et velkendt loft, kun mere omhyggeligt stanset og godt malet. Anvendelsen af ​​dette materiale bør ikke tages som en designidee, men snarere som en måde at simpelthen og hurtigt glatte overflade af loftet, det vil sige som en interessant erstatning for gips eller gips. Den største fordel ved matt filmbelægninger over andre typer ligger i en mere overkommelig pris.

Dette materiale kan betragtes som universelt med hensyn til anvendelse, da det harmonisk passer ind i alle indretninger af huset, uanset stilstilstanden.

satin

Der er imidlertid halvmattspændingsprodukter. Satinbelægning er et kryds mellem strukturer med matte og blanke effektbelægninger, derfor kaldes det sædvanligvis halvmattet. Dette produkt kan afspejle lys højdepunkter, men vil ikke give en "spejl" effekt, som det normalt sker med glansfilm. På samme tid ser satinfinishen meget usædvanlig ud og er helt moderne.

Halvblankloft har visse fordele.

 • Han kan gøre rummet mere lys. Hvis der er et valg mellem matte eller satinprodukter til et ret mørkt rum, så er det bedst at vælge et lærred med satin effekt.
 • Overvinde effekten af ​​"godt". Hvis du er bange for, at lærredet med glans vil gøre en "brønd" ud af det overdimensionerede rum, så skal du vælge satin - der vil næsten ikke være nogen afspejling af objekter i den.
 • Det bedste valg til efterfølgende fotoudskrivning. Hvis du skal sætte et billede i loftet, så vil det se mere elegant ud på en satinfilm, især denne løsning er egnet til at skabe tredimensionale billeder.
 • Stort udvalg af farver. I denne henseende er satindesign ikke underordnet glans.

Også i katalogerne kan du finde chintz stretch lærred og deres beskrivelse. Umiddelbart er det værd at bemærke, at "chintz" er blot et andet navn på tekstur, bedre kendt som satin.

Farver og teksturer

Med det traditionelle design af værelserne vælger deres ejere i stigende grad matte stræklofter, fordi de har en struktur, der ligner det sædvanlige maleri. Farver matte belægninger er oftest pastell eller snehvid toner. Hvid stretch produkt er en meget interessant ide til et soveværelse. Det kan være med et billede eller en usædvanlig fotoudskrivning - dette er en ide for børns og små stuer.

Hvid farve kombineres med hele paletten af ​​nuancer, så produktet, der udføres i et kontrastfarveområde, vil være et glimrende supplement til ethvert interiør.

Spændingsstrukturernes farvespektrum er meget rig. Enhver mand på gaden kan vælge et loft med et billede, et usædvanligt mønster eller montagefarver af samme farve. Toner vælges i henhold til rummets design. Stræklofter med fotoudskrivning er i høj efterspørgsel. De giver dig mulighed for at skabe et usædvanligt design og en særlig atmosfære. Eventuelle billeder kan reflekteres i loftet: lyse billeder, genkendelige farvelogoer eller endda store malerier. På trods af enkelheden ved at skabe lofter med billedudskrivning, ser de ud som virkelige kunstværker.

For at matte produkter skal kunne se så fængslende som muligt, skal du korrekt vælge farverne på designerne for stilen på rummet og deres teksturerede komponent.

 • Du behøver ikke at hente alt for prangende farver, hvis du har for "roligt" indvendigt. Fra for lyse toner øjne hurtigt træt. Mættede farver er meget mindre tilbøjelige til at blive fundet i matte malerier, da de er mere iboende i pastel, beige toner.
 • En lys tone design - blå eller fløde, sand eller lilla, lysebrun osv.
 • Sort lærred vil gøre rummet mere originalt, især hvis du kombinerer det med en snehvid belægning.

producenter

Næsten alle producenter af spændingsstrukturer producerer matark, det vigtigste er at stoppe valget på virksomheder, hvis produkter er af fremragende kvalitet.

 • Pongs (Tyskland) - dette er flere mærker. Mærket producerer med succes vinyl- og stoflofter. Stofprodukter er kendt under navnet Deckor.

Vælg stræklofter - hvilket er bedre, blankt eller mat? Alle fordele og ulemper

I dette spørgsmål er der forskellige meninger. Derfor bør det straks bemærkes, at med hensyn til pålidelighed, holdbarhed og lethed mellem vedligeholdelse mellem glatte og matte stræklofter er der ingen grundlæggende forskelle - de er helt ens i deres præstationsegenskaber. Forskelle vises, når der er lidt forskellige evalueringskriterier, men alle er for det meste opfattet rent subjektivt.

Naturligvis spiller de personlige præferencer hos en person en afgørende rolle i erhvervelsen af ​​en lang række materialer, og nogle gange falder de ikke sammen med en professionel designer. Derudover er der nogle andre faktorer (funktion af brugen af ​​rummet, alder af ejerne og en række andre), der skal være opmærksom på. Vi vil behandle alt dette, og hvilke lofter skal vælges efter læsernes skøn.

Glat tak

"professionelle"

Et sådant loft afspejler lys som et spejl. Dette skaber effekten af ​​større belysning af rummet, øger visuelt sin størrelse. Selv et lille værelse vil virke mere rummeligt og lyst, der vil være en følelse af noget festligt.

For at give rummet originalitet, en unik stil, giver materialet i det blanke lærred dig mulighed for at tegne en tegning (men ikke en fotografisk). Det hele afhænger af ejerens fantasi.

På grund af den gennemskinnelige overflade kan belysningsanordninger installeres i mellemrummet mellem lærredet og loftpladen. Hvis der er flere, og de er godt placeret, så er effekten fantastisk.

"ulemper"

Rent praktisk - sjældent i ethvert rum kan du "dække" loftet med et enkelt stykke PVC. Dette er ikke kun forbundet med standardstørrelserne på glatte lærred (som regel er bredden 2 m), men også med rummets geometri (forskellige nicher, fremspring). Derfor monteres separate dele ved sammenlægning af stræklofter. Dette er en søm på en blank overflade og kan være mærkbar, og nogle gange ret klart.

For eksempel kan sømme med ukorrekt belysning, ejendommelig beliggenhed og store dimensioner af vinduesåbninger, lofthøjde, "ubelejligt" installation af belysningsanordninger, og så videre ses. Madprodukter har ikke denne ulempe.

Desuden er de mindste pletter, pletter og snavs på en sådan overflade tydeligt synlige. Derfor kræver det en mere opmærksom holdning.

Udvælgelse af skyggen (farve) på lærredet på forhånd er svært at gøre. Dette bestemmes kun direkte i lokalet, efter installationen. Derfor viser det sig ofte ifølge princippet "Jeg gætter - jeg gætte ikke".

En anden ulempe ved "glans" er dens "ømhed". Han kan ikke lide negative temperaturer, så det er ikke umagen værd at montere sådanne lærreder i værelser, der måske ikke opvarmes om vinteren (for eksempel i et landhus).

Frostet loft

"professionelle"

Det giver overfladen et mere velkendt, traditionelt udseende. Derfor foretrækkes sådanne overtræk af de fleste mennesker i alderen.

Desuden skaber det en fornemmelse af, at rummet er meget varmere. Og driften af ​​et sådant loft er noget enklere end blankt, da forurening er mindre mærkbar.

I princippet er uigennemsigtige klæder perfekt egnet til ethvert rum, uanset dets specificitet. De er især gode til køkkenet. Derudover giver deres standardbredde - 5 eller 6 m - installation i boliglokaler med mindst (og endda uden) svejsninger.

"ulemper"

Et mere formelt udseende af overfladen, selvom denne ulempe er relativ. Belysningsenheder, der bruger den "skjulte" installationsmetode, virker ikke. Måske er det alle de mangler, der kan bemærkes.

Generelle anbefalinger

For værelser med utilstrækkelig naturlig belysning er det bedre at vælge glatte lofter. Det er bedre at montere dem i rum af relativt lille størrelse, når det er nødvendigt at øge deres lydstyrke visuelt. "Glans" er god til stuen, gangen. Af den måde betragter mange mennesker sin mørkede version det bedste valg til et badeværelse. I princippet vil de, der er vant til at følge forskellige modetrends ved hjælp af et blankt loft, kunne give ethvert værelse et ejendommeligt og stilfuldt udseende.

Matte malerier er bedre egnet til den officielle, forretningsmæssige atmosfære - kontorlokaler, klasseværelser, biblioteker og så videre.

Det er nødvendigt at fokusere på situationen i rummet. Hvis valget faldt på et blankt lærred, er det rart at tilføje spejle og møbler med metaldele til interiøret.

I stærkt oplyste rum, i værelser med et stort antal vinduesåbninger, er det bedre at montere uigennemsigtige lofter. De er også gode til børn og soveværelser.

Hvis alt "hviler" på den finansielle side af problemet, vil arrangementet af matbelægning være billigere. Mindre sømme - lavere slutomkostninger ved arbejde.

En af ulemperne ved "glans" er dens "ømhed". Han kan ikke lide negative temperaturer, så det er ikke umagen værd at montere sådanne lærreder i lokaler, der ikke kan opvarmes i vinterperioden (f.eks. I et landhus i et koldt anneks). Men for frostede lofter er små understemperaturer ikke en "sidste sætning".

Det vigtigste er at stole på din egen intuition. Du skal forestille dig, hvordan dette loft vil se ud i et bestemt rum med dets indretning, størrelse, placering af vinduer, lamper. Hvis der for sent er en følelse af ubehag, bliver det ubehageligt, så det er bedre ikke at lytte til eksperternes anbefalinger, men at gøre det på din egen måde. Når alt kommer til alt, skal vi leve med et sådant loft i en bolig, og ikke af fremmede, selvom de er fagfolk. På hvordan man installerer lysekronen på loftet, kan du læse i denne artikel.