Dekorativ snor

Dekorativ snor (Kant) er et snoet reb lavet af naturlige fibre og polyesterfibre, der bruges til det sidste trin i loftdesignet.

Takket være ledningen er kløften, der forbliver mellem væggen og strækloftet gemt, og loftet får et fantastisk færdigt udseende.

Hvor meget koster ledningen fra den italienske tråd? Vi har to muligheder.

Med installation
140 ₽ for MP

På den fastsatte tid vil mesteren ankomme med alle de nødvendige redskaber.

Mens du kigger på dit yndlingsprogram eller gør husarbejde. Ledningen installeres med alle finesser af installationen.

Uden installation
100 ₽ for smp

En leveringsmand kommer til den angivne adresse og vil give dig en dekorativ kantning af den ønskede længde og farve.

Hvorfor har jeg brug for en dekorativ snor?

Du har installeret stræklofter, men der er et lille hul omkring omkredsen, for eksempel 8 mm. Ledningen lukker den.

Perfekt komplementere dit interiør.

Det vil afslutte loftet.

Moderigtigt kanthøjde

Den dekorative ledning er perfekt kombineret med stræk og gipsplader lofter. Det harmonerer med enhver type væg. Præcis "falder" på de områder med bøjninger.

Ser godt ud med kasser af gipsplader. Ikke sjældent dock mellem niveauerne af strækloftet. Visuelt dekorerer loftet.

Dekorativ snor til loftet. Hvad er han god til?

På en ny måde vil skabe et billede af rummet, vil give originalitet. højden af ​​rummet.

Det kræver ikke meget tid at installere det.

Takket være polyesterfibre er den dekorative ledning slidstærk og lysbestandig.

Forskelle fra loftsplinten

Dekorativ snor er et alternativ til loftsplint og dekorative indsats. Til forskel fra loftsplinten tager ledningen meget mindre tid under installationen.

Hvis du har brug for en farveplint, skal du male det, og det er ekstra problemer og dyrere installation. Hvis du har brug for en farvekant, skal du vælge en farve og ingen problemer.

Før vægpapir eller efter?

Den dekorative ledning er fastgjort, når tapetet allerede er limet.

For at skjule den fælles tapet skal komme tæt på loftet, er det tilladt ikke at klæbe op til øverste etage en centimeter af tapet.

Farve og bredde

Efter analyse efter installation af tusindvis af ledninger. Vi kom til den konklusion, at den optimale diameter for loftet er 10-12 mm. Derfor bruger vi ledningen af ​​netop denne diameter.

Stort udvalg af farver giver dig mulighed for at vælge en dekorativ snor til ethvert interiør og tilføje originalitet.

Montering af dekorative ledninger

Efter tapet på stedet begynder vi installationen af ​​ledningen. For at gøre dette skal rummet have adgang til loftet. Alle ting og møbler skal flyttes tættere på midten.

Gardiner (væg) skal også fjernes midlertidigt.

Dekorative rør er fastgjort med en professionel termo pistol. Han "sætter sig" på smeltelimmen.

Installationen af ​​en rumsledning på 20 m 2 varer ca. 40 minutter.

Dekorative snore til stræklofter: Valg af valg og anvendelse

Stræklofter er en af ​​de mest populære finish. Når produktet er installeret, forbliver der små mellemrum mellem belægningen og væggen, så grundpladerne, som ikke har et æstetisk udseende, er inkluderet i materialet. For at gøre belægningen visuelt mere attraktiv, anbefales det at bruge specielle dekorative tovværk. Ledninger til hævede lofter: Funktionerne til valg og anvendelse vil blive diskuteret mere detaljeret i denne artikel.

Hvad er det?

Dekorativ kantning maskerer hullerne, der dannes, når du installerer strækloftet. Dette materiale er ikke kun praktisk, men har også et attraktivt udseende, der gør det muligt at gøre belægningen endnu mere æstetisk.

Rope til et strækloft er lavet af højstyrke syntetiske garner, som kan variere i farve og har nogle ekstra indsatser. Produktet beskytter ikke blot fejlene på overfladen af ​​strækloftet, men er også en selvstændig del af designet. Takket være dens fleksibilitet er det muligt at skabe forskellige dekorative elementer fra den.

Materialet påvirkes ikke af temperatur og fugt, hvilket gør det muligt at bruge det i lokaler med ugunstige driftsforhold. Snorene adskiller sig ikke kun i paletten, men også i diameter, hvilket gør det muligt at lukke huller af enhver størrelse.

Materialets farvetone er valgt i overensstemmelse med rummets farveområde.

Dekorative snore til hævede lofter: fordelene ved at bruge

Flere og flere nye produkter vises på markedet for efterbehandling materialer. En af dem er ledninger til at dekorere stræklofter. Hvad er det for? Efter montering af spændingsstrukturer, der er populære i dag, forbliver der et mellemrum mellem loftet og væggen. At forlade det som det er, kan forkæle det overordnede udseende af rummet.

For at undgå denne lille æstetiske defekt kan du bruge specielle dekorative materialer.

Til disse formål tilbyder masterne forskellige muligheder: maskeringstape, hætter, bundplader og den mest optimale løsning på dette problem vil være en dekorativ snor. Denne efterbehandling i reparationen vil gøre loftets udseende perfekt.

En sådan farveindsats vil ikke blot skjule det led, der er tilbage efter installationen af ​​loftet, men vil også blive en klar accent i designet af dit værelse. Valget af særlige seler er ret bredt, hvilket betyder, at det er let at finde den rigtige farve og størrelse. Prisen på dette produkt er ikke høj og varierer som regel fra 60 til 100 rubler per meter.

fordele

Ingen af ​​mulighederne for afslutning af leddene giver et sådant rum til fantasi som en dekorativ snor. Her er dens fordele:

 • Reb reb lavet af syntetiske fibre bøjer let og kan tage enhver form. Dette er især vigtigt, hvis væggene i rummet ikke er helt glatte - en blød ledning falder ned, mens du leder den. Derudover vil det gøre det muligt for dig at vende forskellige gipsplader loftsfigurer, som måske har de mest bizarre former. Dette materiale er ikke lige, så det har klare fordele i forhold til plastprofilen eller maskeringsbåndet.
 • Uanset farve og bredde vil rørene ikke ødelægge rummets proportioner: det vil ikke gøre lofterne lavere og vil ikke indsnævre rummet. Og hvis du korrekt kombinerer lyse reb med kunstig belysning og efterbehandling af samme farveområde, kan rummet blive mere "luftigt".

Border i form af en dekorativ snor til stræklofter: 3 typer og installation

Med hjælp fra en dekorativ snor har en mulighed for at give en spænding loft originalitet og forbedre sine æstetiske kvaliteter Efter installation af de første længe ventede nedhængte lofter i lejligheden nogle husejere står over for et uventet problem: uskøn kløft mellem den helt nye loftet og væggen. På grund af denne kløft kan hele atmosfæren og stemningen i rummet, som blev så omhyggeligt skabt, når man vælger et design, lide. I dette tilfælde er det at strække loftet den bedste løsning.

Hvilken kantspænding vil være mere passende

Så hvad er løsningerne? Alle de præsenterede muligheder tjener ét formål - at skjule det hul, der blev dannet efter afslutningen af ​​installationen.

Men hver efterbehandlingsmulighed fra den følgende liste har sine egne egenskaber:

 • Maskering tape;
 • Loftsplint;
 • Dekorativ snor.

Camouflage tape - en af ​​de typer af bløde indsatser. Fordelen ved bløde indsatser er, at de kan passe tæt på overfladen med bøjninger.

Farven på den dekorative snor er bedre at vælge en kontrast til loftet.

Afhængigt af de særlige forhold vil det være rationelt at bruge en af ​​følgende typer indsatser.

T-formede indlæg

Som regel er de sværere og mindre modtagelige for ændringer i deres form, da de er fremstillet af PVC-materiale. Indlæg af en sådan konfiguration er ringere i deres stivhed over for de fleste af loftsplinterne, men de bør primært anvendes til overgange til flade vægge. For eksempel på væggene af fliselagte eller keramiske granit.

Indsæt L-formet eller vinklet

Sammenlignet med det foregående afsnit er sådanne bånd mere elastiske og har et stort udvalg inden for farver og størrelser. De er velegnede til de fleste rumtyper, og lægger sig godt på de mulige uregelmæssigheder på væggene såvel som mere reflekterer designernes ideer. Længden af ​​hjørnerne med denne konfiguration kan variere afhængigt af indbyggernes behov og behov.

F-formet indsats

Denne indsats bruges mindre hyppigt. Den er velegnet til plastmonteringsprofiler såvel som til multi-tiered stræklofter.

Loftslister

I dag er den klassiske og mest almindelige mulighed for hævede lofter, men det har betydelige ulemper. For eksempel er det altid fastgjort til limen. Og hvis der i en sokkel er indsatser fra et træ, så kræves der mere hård fastgørelse.

Du kan omdanne loftets geometri og gøre det mere attraktivt ved at installere en loftsplint

På denne måde er det installeret direkte ved siden af ​​lærredet, så der er risiko for at beskadige det, så når du installerer loftsplinterne, skal du nærme sig sagen med yderste omhu.

Den største ulempe ved en sådan vedhæftning er manglende evne til at fjerne basispladen uden konsekvenser. Der er mange grunde til, at du måske skal delvist demontere det nedhængte loft: fra uopmærksom og glemsom naboer, der kan oversvømme lejligheden nedenunder med vand og ender med en pludselig nedbrydning af loftets ledninger. I denne situation forsigtigt slippe af med soklen, vil den ikke fungere, den kan kun slettes. Han kan også trække sig bag sig selv og tapetet, hvilket ville medføre ekstraudgifter.

Sammenlignet med andre muligheder, installation af bundplader - den mest energiintensive. Det sværeste er hjørnernes design, fordi bordpladen ikke bare kan bøjes i sin form. Men hvis du lægger taggen et par centimeter under, så kan du installere et skjult baggrundsbelysning på toppen af ​​det. Og dette kan visuelt løfte rummet og gøre det mere stilfuldt, men denne mulighed er ikke egnet til ethvert design.

Afslutning af stræklænken - den mest moderne og originale version

Kant er et værdifuldt alternativ til tidligere løsninger.

Ofte har den dekorative ledning en gylden eller perle skygge, så dette dekorative element fanger øjet

I dag vinder kantene med lofter med en dekorativ snor mange punkter og har flere forskellige fordele:

 1. Tau fremstillet af syntetiske stoffer kan gentage enhver form. Dette design er velegnet til ujævne vægge. På grund af dets blødhed gør det muligt at realisere enhver ide i loftsdesign.
 2. Ingen af ​​indretningsmulighederne har en sådan sort og plads til ideer. Når man vælger at være opmærksom på to aspekter: tovets farve og bredde. Med ethvert valg af dekorative snorer skal du ikke visuelt sænke lofterne og ikke gøre rummet mere smalt, men med forskellige farver og bredder kan du også opnå forskellige effekter. For eksempel vil kanter af lyse farver eller endda med kunstig belysning, tværtimod opveje rummet og give det en høj himmelstemperatur. Og mørke nuancer vil gøre rummet melodier for alvor og fremme af mental aktivitet. Hvis du vælger en bred side, skal farven være kontrasterende med væggene, så det bliver muligt for dem at skelne mellem og markere slutningen af ​​lærredet og begyndelsen af ​​væggen.
 3. Behandling på denne måde er original og usædvanlig. Nogle husejere har ikke engang hørt om denne mulighed, så denne indretning vil stadig se frisk og glædeligt for øjet.
 4. Praktiske - det kraftigste argument til fordel for dekorative snore. Det værste der kan ske for ham er støvdannelse. Men dette problem er løst om et par minutter, kanterne er meget nemme både ved installation og fjernelse fra væggene. På grund af egenskaberne ved montering på væggene, må det ikke skade tapet eller lærred af linned, når du fjerner tovet. Efter vask kan de også fastgøres til fortiden og genopleve beboerne med lysstyrken.

Sådan vedhæftes en dekorativ snor til stræklofter: detaljer

I installationen af ​​møbelsnor er der ingen vanskeligheder, for det behøver du ikke engang at tilgodese fagfolk på dette område.

Til montering af en dekorativ ledning er det nødvendigt at skubbe den ind i slidsen på vægprofilen

Det vil tage lidt for dette også:

 • Udvalgt dekorative ledninger;
 • Akrylforseglingsmiddel, fortrinsvis i farve, der passer til loftet eller dets planlagte belysning;
 • Skarp kniv for at justere tauets længde.

Det er mere rationelt at starte fra hjørnet, og hvis ikke, så fra det sted, hvor loftet tydeligst ændrer sin form.

Først limes på det sted, hvor du planlægger at tilslutte ledningen. Så holder du ledningen, skal du fastgøre den på væggen og begynde at rette tætningsmidlet på, det skal blot fastgøres til det. Det forbliver kun i enden af ​​arbejdsstødet for at forbinde ledningens kanter og afskære overskuddet. Ingen yderligere operationer er påkrævet, du kan beundre resultaterne!

Dekorative snore kan give et bredt udvalg af kunstneriske løsninger. Den endelige berøring spiller en meget vigtig rolle i skabelsen af ​​indretningen, de kan helt ændre lejers holdning til situationen i hans lejlighed.

Oversigt: Dekorativ ledning til hævede lofter (video)

Pæne loftkanter er en af ​​de detaljer, der kan gøre et værelse mere hjemligt og hyggeligt. Det vigtigste i et sådant kreativt spørgsmål er at lytte til dine egne ønsker og ikke at glemme individuelle præferencer.

Dekorativ snor eller maskebånd: spørgsmålet om valg

Stræklofter - en praktisk og effektiv måde at efterbehandle, som har hidtil uset funktionalitet. Med det kan du løse mange designproblemer, lige fra oprettelsen af ​​et stilfuldt indvendigt element til den visuelle omdannelse af rummet i rummet. På trods af det store antal fordele har sådanne designs en vigtig ulempe, som ofte forstyrrer ejerne. Det består i dannelsen af ​​et lille teknologisk kløft mellem forskellige niveauer af loftet eller mellem væggen og det strakte lærred. For at skjule denne mangel, der kan reducere strukturets udseende væsentligt, kan du købe en dekorativ snor til stræklofter eller et specielt maskebånd. I denne artikel vil vi se på fordele og ulemper ved disse vigtige elementer, såvel som håndtere deres sorter og anvendelser.

Dekorativ ledning og dens brug

Dekorativ snor, også kaldet kantning, er et flettet reb. Den kan være lavet af naturlige materialer, men oftere indeholder det kunstige tråde. Installer ledningen i mellemrummet mellem væg og loft. Det bruges også ofte til at designe strukturer på overgangsniveau.

Du kan købe dekorative ledninger til strækloft i specialiserede onlinebutikker såvel som i virksomheder, der sælger stoffer og gardiner. Det moderne marked tilbyder det bredeste udvalg af sådanne kanter. De enkleste udseende ligner et snoet reb lavet af materialer af samme farve. Der er også muligheder med sammenlægning af metalliske tråde eller farvede fibre. Snorens bredde varierer fra 8 til 12 mm. Valget af den mest velegnede kant afhænger af strækloftets farve, vægternes design og indretningens overordnede stil.

Hvis du beslutter dig for at supplere designet med en dekorativ kantning, er det vigtigt at vide, hvordan du korrekt installerer det. I dette tilfælde er det vigtigt at overholde nogle regler, der vil hjælpe med at give loftet et smukt færdigt udseende.

 • Nogle profiler giver dig mulighed for at installere rør uden brug af klæbemidler. Ledningen fastgøres i en baguette på princippet om et standard maskeringsbånd fremstillet af polyurethan. Han presser simpelthen ind i rillen med sine hænder. I andre tilfælde skal du bruge en speciel lim, der giver et stærkt montering og vil være sikkert for et strækloft.
 • Edge installation anbefales at starte fra hjørnet af rummet, så leddene er minimalt synlige. Hvis der ikke er nogen hjørner, er dette dekorative element først fastgjort i stedet for den mest udtrykkelige bøjning af strukturen.
 • Skæring af ledningen anbefales, når den er fastgjort på segmentet fra det ene hjørne til det andet. Det er nødvendigt at installere kantningen i hjørnerne, så endene af de enkelte segmenter rører, men ikke står over for hinanden.
 • Ved installation af en dekorativ snor er det vigtigt at huske, at strækloftet er et ret tyndt overtræk, så ethvert stærkt tryk på overfladen kan føre til stofskader.

Hvis du beslutter dig for at købe en dekorativ snor til stræklofter, anbefaler vi at tage den med en margen, fordi der kan laves arbejdsfejl, der kræver yderligere materiale til korrektion.

Brug af tape

På trods af at de vævede rør ser ret oprindelige og smukke ud, er det ikke egnet til alle interiører. Så i moderne stilarter vil det ikke være helt passende. Alternativt kan maskeringsbånd anvendes til at designe de teknologiske huller i spændingsstrukturen. Sådanne dekorative indsatser er lavet af fleksibel PVC, som perfekt følger formen af ​​loftet og ujævnigheden af ​​væggen.

Camouflage tape, samt en dekorativ snor til hævede lofter, fås i forskellige farver. Køb den mest passende mulighed i farverne på lærredet eller væggen er ikke svært. Praktiske plastindsatser er, at deres installation ikke kræver brug af lim: de trykkes simpelthen ind i baguetten. Om nødvendigt kan de let demonteres og geninstalleres.

Formen på den dekorative indsats er valgt til den type profil, som strækloftet blev installeret. Vægens tilstand er også taget i betragtning. For at eliminere teknologiske huller mellem forskellige konstruktionsklasser eller lærred installeret på delingsprofilerne, er det nødvendigt at bruge specielle stik i typen "Svamp", "Tube" eller "Oval indsats".

Du kan købe højkvalitets dekorative snore eller maskeringsbånd af forskellige farver og designs på Ceiling Store hjemmeside. Et bredt udvalg af sådanne elementer giver dig mulighed for nemt at vælge den mest egnede mulighed for et hængende loft.

Dekorativ snor til lofter

Du kan sætte en stopper for installationen af ​​strækloftet ved at fastgøre en dekorativ snor til stræklofter rundt om rummet. Dette er nødvendigt for at dekorere kløften dannet under installationen af ​​strækloftet. Dekorativ snor er en slags snoet snor af glansende polyestergarn, takket være, at udseendet af strækloftet er fuldstændig omdannet.

Ledninger varierer i farve og anvendelsesmåde. Til dekoration af stræklofter anvendes en ledning med en diameter på 10 mm, med forskellige farver. De kan være enkeltfarvede eller flerfarvede, med guld eller sølvtråd i binding.

Sortimentet af dekorative ledninger præsenteret i hardware butikker er enorm. Ledninger er opdelt i grupper afhængigt af formålet:

 • Til gardiner;
 • Som en særlig indretning til møbler;
 • At blive anvendt som dekorativ dekoration til lofter og vægge.

Denne dekorative loft finish er præget af særlige kvaliteter kombineret med praktisk, og derfor bruges den i en lang række industrier. I møbelproduktion bruges den til en slags dekoration af sømme og små puder. Dekorativ snor kan bruges til at dekorere vægge.

En bred vifte af applikationer har bestemt forskellige typer af dekorative kanter. Dekorativ snor kan være bred og smal, tyk og tynd, med forskellige nuancer, og være lavet af forskellige materialer. Ifølge produktionsversionen er de:

Korrekt udvalgte dekorative snore til hævede lofter kombineres perfekt med enhver form for vægdekoration. Det er interessant at kombinere dem med gipskasser, de er perfekt knyttet til buede loftsafsnit. Designere bruger dekorative snore med stræklofter på to niveauer, når de flytter fra et niveau til et andet.

Video Installation af en dekorativ snor på et strækloft

Videoindhold på webstedet afspilles ikke. Videoen kan ses på www.youtube.com.

Hjørne loft sokkel

Anvendelse af de sidste detaljer til reparationen, vi monterer loftet og gulvstifterne. Og hvis der ikke skulle forekomme lige dele af væggen, skal du derefter installere hjørnetakssokklen.

Plast, polyurethan og aluminiums baguette til stræklofter

I forbindelse med reparation, som som regel indebærer en bestemt type af indretning af loftet, er der problemer med at afslutte ruhed og uregelmæssigheder i kontaktniveauet mellem vandret og lodret.

Afslutning og reparation af lofter gør det selv

Stræklofter er blevet vores alle. Faktisk, i stedet for at gøre det tidskrævende og tidskrævende "vådt arbejde", som f.eks. Udjævning og pudsning af loftet, kan du faktisk løse alt to gange. Rengør loftet, erstat alle hullerne på det, for trofasthed, prime og strække lofterne. Det tager et stykke tid, for arbejdet er bare en lille smule, og sådanne lofter varer i mange år. Og alt ville ikke være noget, men en af ​​de kontroversielle faktorer, der fanger øjet, når de strækker loftet, er deres regelmæssige loftsplint. Selvom det er muligt at vælge en sokkel med denne farve efter farve, er alternative farvande i havet, men dets udseende er i tvivl. Som et alternativ til standard loftsplint, vil vi gerne tilbyde dig at bruge møbler dekorative ledninger. Valget af sådanne snore er stort, måske mere end sokler. Men form og udseende bliver måske endnu bedre, selvom det er for dig at dømme. Vi fra vores side vil fortælle dig, hvordan du laver og bruger denne ledning i stedet for loftsplinten.

Hvordan man bruger dekorative møbelledninger i stedet for loftsplint til strækloft

Faktisk er alle geniale simple. Denne sandhed er bekræftet af vores installationsvejledning til møbelsnoren. For at installere det i stedet for loftet, har vi brug for: selve ledningen, akrylforsegling i loftets farve, oftest er den hvid og en skarp papirmaskine.
Påfør tætningsmiddel under bunden af ​​stroppen, hvor loftet er fyldt. Vi begynder at anvende fra en af ​​hjørnerne, hvis nogen.

Hvis de ikke er, så fra det sted, hvor bøjningerne i loftet ændrer deres form, helst med en spids vinkel.
Vi holder ledningen og begynder at rette den ud fra kanten. Som følge heraf er ledningen simpelthen fastgjort til tætningsmidlet.

Viskositeten af ​​tætningsmidlet er høj, og strengens tyngdekraft langs længden er ikke så signifikant. Disse faktorer giver dig mulighed for at sikre ledningen på plads uden yderligere operationer. Faktisk skal du blot rette ledningen langs det påførte tætningsmiddel. Anvend så tætningsmiddel og stram ledningen fra den ene ende af ledningen til den anden, det vil sige omkring omkredsen. Hvis din ledning består af flere stykker, er det bedre at forbinde det igen i hjørnerne.
Så vi strækker ledningen og når vi når hjørnet måler vi længden og skærer den af ​​den målte.

Sæt forsigtigt ledningen ind i leddet til begyndelsen, det er stort set alt.

Nu er det kun at beundre det resulterende resultat. Hvis du har brug for at fjerne ledningen, så er der ikke noget forfærdeligt, bare træk over det, og det vil blive fjernet. Tætningsmiddel fra loftet er ikke nødvendigt. Lige ved siden af ​​eller over toppen anvender vi en ny "vej" og igen fastgør ledningen, måske kun med den side, hvor den gamle fugemasse allerede er forblevet. Efter alt dette kan det konkluderes, at det stadig er nemt og nemt at udskifte loftplinten til stræklofter med en møbelledning. På samme tid genbruge det. Det vigtigste er ikke dyrere end standardversionen, men det ser meget bedre ud. For at se dette, her er nogle flere eksempler fra billedet...

Dekorativ snor til lofter

Dekorativ snor til loft

Stræklofter formåede at tage en stærk position inden for indretning, moderne materialer giver os mulighed for at give dem enhver form. Men efter installationen opstår spørgsmålet: hvor smukt at dekorere samlingerne mellem lærredet og væggen? Til dette formål anvendes der sædvanligvis specielle loftlister, baguetter og hætter. Men i dag er de blevet erstattet af et nyt tilbehør - en dekorativ snor til loftet.

Installation af dette element repræsenterer ingen kompleksitet og kræver ingen specielle færdigheder - det er nok bare at trykke det ind i sporet, og det vil ordentligt rette sig på grund af dets elasticitet. Og hvis det er nødvendigt, kan det let fjernes og derefter tilbage på plads, for eksempel for at vaske og rense støv. Dette produkt er genanvendeligt og let at vedligeholde.

Ud over det funktionelle formål har ledningen til hængende lofter en æstetisk værdi: de mange farver og teksturer i dette tilbehør gør det til et lyst og effektivt designelement. Med den kan du oprette en original kantning og tilføje sofistikering til det indre af enhver stil.

Der er mange muligheder for at bruge en dekorativ snor (billedet bekræfter klart dette). Til et lakonisk og stramt design vil et enkeltfarvet produkt være egnet, du kan endda tage et tilbehør med sammenvævningen af ​​metalliserede tråde. For at skabe en atmosfære af rigdom og luksus, vil en dekorativ snor til et loft med en flerfarvet fletning i bløde halvtoner med en tint af nacre eller guld være ideelt.

Det er bemærkelsesværdigt, at dette produkt ikke kun bruges til at maskere leddene mellem strækdæk og vægge, men også til at dekorere overgange i fladtætte loftkonstruktioner, som ofte findes i moderne interiører. Billeder af dekorative ledninger viser denne designteknik. Dette tilbehør har en anden unik egenskab - det er dejligt at "passe" ikke kun på flade overflader, men også krøllede.

Ledning til hævede lofter - et relativt nyt og samtidig praktisk designelement, som bruges til at dekorere ethvert værelse. Med det er accenterne korrekt placeret, og derfor er interiøret omdannet positivt og erhverver nye farver.

Anbefalede produkter

Dekorativ snor til lofter

Du kan sætte en stopper for installationen af ​​strækloftet ved at fastgøre en dekorativ snor til stræklofter rundt om rummet. Dette er nødvendigt for at dekorere kløften dannet under installationen af ​​strækloftet. Dekorativ snor er en slags snoet snor af glansende polyestergarn, takket være, at udseendet af strækloftet er fuldstændig omdannet.

Ledninger varierer i farve og anvendelsesmåde. Til dekoration af stræklofter anvendes en ledning med en diameter på 10 mm, med forskellige farver. De kan være enkeltfarvede eller flerfarvede, med guld eller sølvtråd i binding.

Sortimentet af dekorative ledninger præsenteret i hardware butikker er enorm. Ledninger er opdelt i grupper afhængigt af formålet:

 • Til gardiner;
 • Som en særlig indretning til møbler;
 • At blive anvendt som dekorativ dekoration til lofter og vægge.

Denne dekorative loft finish er præget af særlige kvaliteter kombineret med praktisk, og derfor bruges den i en lang række industrier. I møbelproduktion bruges den til en slags dekoration af sømme og små puder. Dekorativ snor kan bruges til at dekorere vægge.

En bred vifte af applikationer har bestemt forskellige typer af dekorative kanter. Dekorativ snor kan være bred og smal, tyk og tynd, med forskellige nuancer, og være lavet af forskellige materialer. Ifølge produktionsversionen er de:

Korrekt udvalgte dekorative snore til hævede lofter kombineres perfekt med enhver form for vægdekoration. Det er interessant at kombinere dem med gipskasser, de er perfekt knyttet til buede loftsafsnit. Designere bruger dekorative snore med stræklofter på to niveauer, når de flytter fra et niveau til et andet.

Video Installation af en dekorativ snor på et strækloft

Videoindhold på webstedet afspilles ikke. Videoen kan ses på www.youtube.com.

Se også relaterede materialer:

Anvendelse af de sidste detaljer til reparationen, vi monterer loftet og gulvstifterne. Og hvis der ikke skulle forekomme lige dele af væggen, skal du derefter installere hjørnetakssokklen.

I forbindelse med reparation, som som regel indebærer en bestemt type af indretning af loftet, er der problemer med at afslutte ruhed og uregelmæssigheder i kontaktniveauet mellem vandret og lodret.

Valget af dekorative indlæg til strækloft

Stræklofter, selvfølgelig, installeres ganske enkelt og hurtigt. Det ser ud til at være nok til at udføre installationsarbejde, gøre rengøringen i rummet. Men ikke alt er så simpelt. Når man ser på loftet, indser man, at noget er forkert. View ødelægger kløften mellem belægningen og væggen. Det fremgår af, at PVC-lærredet er fastgjort til profilen fastgjort på væggen. Af denne grund danner der et lille, men ikke meget attraktivt hul.

Forskelle i et loft med en dekorative indsats og uden den. Selvfølgelig ser muligheden til højre meget mere komplet.

Kan jeg slippe af med det? Helt sikkert ja! Bygherrer har længe opfundet et særligt loft dekorativt indlæg. Nedenfor overvejer vi, hvad det er, og hvilke typer der findes.

Inset: generelle begreber

En indsats (eller som det også kaldes en stik) til et strækloft er en speciel dekorativ profil, der skal skjule et ubehageligt hul som følge af installationen af ​​et strækloft. Det er normalt lavet af plast, selv om variationer er mulige.

Installation er også meget enkel. Stikket sættes ind i spalten og fastgøres med en særlig harpun. Hvis du skal udføre arbejde med loftslofter (for eksempel at dræne vand), kan du nemt få det og derefter geninstallere det.

Montering af et dekorativt indlæg. Arbejd meget omhyggeligt, ellers kan du ødelægge hele arbejdet.

Varianter af bløde loftindsatser

Bløde indlæg er meget nemme at bruge. Takket være deres fleksibilitet kan sådanne indsatser indrette stræklofter af selv den mest komplekse form.

Maskeringsbånd er af følgende typer:

 • T-formet. Bruges normalt på flade vægge, fremstillet af stiv polyvinylchlorid. Det er meget bekvemt at bruge på væggene foret med fliser.

T-formet dekorative indsats af polyvinylchlorid. Skematisk ligner bogstavet "T"

 • L- eller L-formet. Sådanne indsatser er blødere og mere elastiske, på grund af hvilke de er nemme at anvende på vægge med små uregelmæssigheder.

L-formet dekorative indsats af polyvinylchlorid. Navnet er forbundet med ligheden med brevet

 • F-formet. Anvendes sammen med plastikprofiler.

F-formet polyvinylchloridindsats

Installation af dekorative indlæg af alle typer er helt ens. De skal presses ind i hulen med lidt indsats.

Det er uønsket at klæbe dem straks af flere grunde:

 • filmen kan gå i bølger eller krympe
 • grimme pletter kan forblive på lærredet;
 • Nogle typer lim er aggressive og kan irritere tyndfilm;
 • Fjernelse af indsatsen er meget vanskelig, for det er nødvendigt at foretage en delvis demontering af loftet.

Sådan vælges en dekorativ indsats

Ved at vælge en indsats bestemmer du hvilken farve og bredde der skal være. Indsatsen med en bred side giver dig mulighed for at fokusere på dette element af indretningen, der fremhæver grænsen mellem strækloftet og væggen.

Farver spiller også en stor rolle. Basen betragtes som hvid og sort. Hvid farve er mere alsidig og koster ofte lidt billigere. Desuden bruger i lave værelser ofte lyse lofter, da de visuelt forstørrer rummet. Så maskerer den hvide grænse simpelthen hullet. Den sorte indsats vil effektivt fremhæve grænsen.

Med et bredt dekorativt indsatsrum erhverves højtidelighed

Der er indsatser og andre farver, i hvilket tilfælde skyggen matches til enten loftet eller væggen. Kontrast det giver mening at bruge, hvis væggene er helt glatte. Lys farve vil interessant understrege stilen, men også synliggøre uregelmæssigheder eller uregelmæssig geometri. Derfor behandle denne ide med forsigtighed.

Valget af muligheder for farverne på dekorative indsats er enormt, så alle vil finde en skygge, der passer til ham

Bundlinjen! Harmonisk i tone med loft eller vægge udvider båndet visuelt rummet, og den glatte version skaber en følelse af høje vægge.

Sædvanligvis dekorative indlæg sælges i store spoler. Selvfølgelig kan du købe et lille segment, men at bruge dem er ikke særlig praktisk.

Så ved at vælge et bånd skal du overveje nogle funktioner:

 • indsatsen skal være let at installere;
 • forudbestem om du har brug for et bånd af uregelmæssig form. Hvis ja, før fabrikantens valg blev reduceret betydeligt
 • indsatsen skal passe tæt ind i hullet, så der ikke opstår støv i loftet;
 • Installationsmuligheden skal ikke indeholde tætningsmiddel eller klæbemiddel.

Hvad er alternativerne

Selvfølgelig er stikket ikke den eneste mulighed for at dække det teknologiske hul. Udbredt

 • dekorative snore;
 • loft cornices.

Dekorative snore

En god mulighed for at maskere hullet, som giver loftet en unik stil, bliver en ægte dekoration af loftet, er en dekorativ snor af stof.

Typer af struktur og vævende dekorative ledninger

Det kan snoet, strikes eller væves. Ofte bruges ledningen til at skabe multi-level strukturer ved krydset af filmen.

Installer det er nemt. For at gøre dette skal du forsigtigt skubbe ind i spalten.

Det ligner et hængende loft med en dekorativ snor. Grænser lavt nøgle men stilfuldt

Advarsel! Skub ikke ledningen ind med en skarp kniv - det kan beskadige tyndt PVC-stof!

Ceiling cornice (støbning)

Ceiling cornice også med succes udfører funktionen at maskere hullet.

En af mulighederne i loftet tagger

Det spektakulære design af strækloftet ved hjælp af loftet tagger

Dens installation har nogle funktioner:

 • enhver cornice bør fastgøres til væggen. Installation skal være særlig forsigtig, da arbejdet udføres i umiddelbar nærhed af den sarte PVC film;
 • Det er mest bekvemt at først installere tagskægget og lim derefter tapetet. For at forbedre vedhæftningen kan væggen forprimeres;
 • For at undgå problemer med justering af hjørnerne er det bedre at købe særlige hjørner på forhånd. Hvis du ikke har fundet en passende mulighed, skal du bruge en tusloma.

Du kan også lave en meget original indretning, hvis du flytter loftet cornice ned et par centimeter, og opbygge en spektakulær belysning i hullet. Loftet vil glitre med nye farver, og rummet får en unik charme. I dette tilfælde er det bedre at vælge LED-pærer, som for det første er energibesparende, og for det andet opvarmer de ikke, hvilket er vigtigt, da forbuddet mod at opvarme filmen overstiger 60 ° C. På samme tid skal du tage strømforsyningsenheden ud for nichen, hvilket vil lette udskiftningen i tilfælde af sammenbrud samt forbedre ventilationen (da det kan blive meget varmt).

Skjulte lys under tagskægget - stilfuldt, usædvanligt, hyggeligt

Belysning fra farvede lysdioder, indrammet af en cornice gør designet af rummet unikt

Det er umuligt at give en anbefaling om hvilken mulighed for maskering af loftgabet. Vælg kun dig. Held og lykke i reparationen og mere interessante ideer!

Sådan installeres en dekorativ indsats

Valg og installation af strækloft Valg af strækloft til børns Valg af strækloft i St. Petersburg Valg af PVC-film til strækloft Valg af belysning til strækloft Valg af PVC-film til strækloft Valg af farver til strækloft Valg af materiale til strækloft

Indsæt til hævede lofter

Et stort udvalg af stilistiske løsninger i indretning gør det muligt for en person at vælge en indstilling, der passer til hans smag: fra land og hytte til de udsøgte stilarter af gamle civilisationer. Et af hovedelementerne i indretningen af ​​rummet kan kaldes loftet. Når han går ind i lokalet, kan han få et positivt eller negativt indtryk på personen. Derfor bør loftets udsmykning og udsmykning tages i betragtning alvorligt.

Indsæt til hævede lofter

Nyligt er der kommet nye efterbehandling materialer og teknologier. Blandt dem strækker loftet og hjælpekonstruktive elementer i dets indretning ikke en sekundær rolle. En af de hoveddele, der supplerer spændingsstrukturen, er en indsats til stræklofter.

Hvad er indsatser til?

Uden tvivl er det hængende loft en spektakulær finish med mange variationer af design, men det har nogle ulemper, herunder:

 • kløften mellem væggen og fastgørelseselementerne i filmen;
 • halvåbnede riller mellem fastgørelsesdelene af banekonstruktionen;
 • små åbninger i leddene af loftfilm.

Dekorativ indsats til strækloft

For at dække disse mangler anvendes forskellige indsatser aktivt, som dækker de grimme tekniske huller mellem spændingsstrukturen og væggen og dekorere loftet. Camouflagebånd binder ikke blot mellemrummet, men fungerer også som et dekorativt element.

Stretchloft med eller uden maskebånd

Hvis det er nødvendigt at udføre reparationsarbejde i nichen i strækloftet, er indsatserne let og hurtigt demonteret. Efter fjernelse og reparation er de nemme at installere igen.

Om nødvendigt kan dekorationsindsatsen hurtigt og nemt fjernes.

Overvej hvad der er indsatser til hævede lofter.

ledninger

Tidligere blev dekorative ledninger brugt til efterbehandling af møbler og gardiner. Nu skaber dette element af dekoration en farverig kant til ophængte lofter. Kantkabel er ideel til tætning af huller mellem væggen og spændingsstrukturen i stofloftet. Det bør udelukkende anvendes på flade overflader eller på forhånd niveauer væggen.

Dekorativ ledning til stofstrækloft

Den dekorative ledning skal være i tæt kontakt med loftkonstruktionen og væggen. Ellers lukker ledningen ikke helt det tekniske hul, det kan falde ud eller flytte væk. Hvis konstruktionen af ​​strækloftet sørger for tilstedeværelsen af ​​buede linier, er ledningen velegnet til kantning på grund af dens fleksibilitet. Den største fordel ved en snoet ledning er en overflod af farve- og teksturløsninger.

Dekorativ snor til lofter

Populære versioner af dekorative snore til stræklofter

Nu tilbyder producenterne at købe typer ledninger af forskellige strukturer:

 • med enfarvet eller flerfarvet præget fletning;
 • med specielle indlæg fra metal tråd;
 • med gummi striber eller indsatser
 • med tematiske mønstre;
 • Lurex - er en efterligning af sølv eller guld tråd.

Original camouflage ledning, lurex

Tykkelsen af ​​ledningerne er opdelt i:

 • tynd - 8 mm;
 • fortykket - 12-20 mm;
 • standard - 10 mm.

Dekorativ kantning løser praktiske problemer og virker som et element af indretning, ikke kun til maskering af hullerne mellem væggen og loftkonstruktionen, men også til udsmykning af tekniske led i fladtækkede lofter.

Processen med montering af en dekorativ snor

Kantledningen er let demonteret til udskiftning med andre typer stik eller til at udføre reparationsarbejde inde i strækloftets struktur.

Mangel på materiale - overdreven støvopsamling. Men i betragtning af den enkle procedure for demontering kan ledningen regelmæssigt rengøres under generel rengøring i rummet.

Ledning til stræklofter

Kun monteret ledning med hænderne er brug af en spatel ikke påkrævet. Manipulationer med sådanne genstande kan forårsage skade på loftet. Bogmærkeprocessen i sig selv er ekstremt enkel og ser sådan ud.

Påfør tætningsmiddel under bunden af ​​stroppen, hvor loftet er fyldt. Vi begynder at anvende fra en af ​​hjørnerne, hvis nogen.

Viskositeten af ​​tætningsmidlet er høj, og strengens tyngdekraft langs længden er ikke så signifikant. Disse faktorer giver dig mulighed for at sikre ledningen på plads uden yderligere operationer. Faktisk skal du blot rette ledningen langs det påførte tætningsmiddel. Anvend så tætningsmiddel og stram ledningen fra den ene ende af ledningen til den anden, det vil sige omkring omkredsen. Hvis din ledning består af flere stykker, er det bedre at forbinde det igen i hjørnerne.

Så vi strækker ledningen og når vi når hjørnet måler vi længden og skærer den af ​​den målte.

Sæt forsigtigt ledningen ind i leddet til begyndelsen.

Maskeringstape

Den nemmeste måde at skjule tekniske åbninger i hævede lofter er at installere tapestik. Sidstnævnte er lavet af fleksibel og bøjelig i installation af polyurethan.

Maskeringstape til at skjule overgange udføres hovedsageligt fra polymere materialer og giver derfor høj fleksibilitet af resultatet

Tabel. De vigtigste fordele ved camouflagebånd til strækloft.

Dekorative indsats strækloft

Ulemperne er manglen på installation af belysning. Desuden skjuler den smalle tape-stik ikke vægfejlene, hvilket er mærkbart dårligere end bundkortet for hævede lofter.

Varianter af maskeringsbånd

Ved indføring i åbningens maskeringsbånd er opdelt i flere sorter.

 1. Hr tape. Sådanne produkter er fleksible. De er nemme at installere. Bruges til at indsætte i åbningerne mellem væggen og loftet. Den ene side går ind i rillen, den anden hviler mod væggen. Afmonteres let, hvilket gør det muligt for reparationsarbejde inden for strækloftet at udføre vægdekoration.

Indsæt L-formet og T-formet (hvidt) til et strækloft

F-formet dekorative indsats til stræklofter

Video - Malet farvet lakindsats til stræklofter

Tips til at vælge et maleri stub

Ved hjælp af en polyuretanplugg med forskellige toner kan du ikke kun slippe af tekniske åbninger, men også dekorere interiøret i enhver stil. Ved hjælp af skærens korrekte farve kan du visuelt omdanne rummet. Det moderne marked er mættet med stik i forskellige nuancer eller bånd fremstillet i flere farver på samme tid.

Valget af dekorative indlæg

Ved valg af farvebåndsindsats skal følgende regler overvejes.

 1. Indsæt en lys farve, der passer til tonen i en komponent af indretningen eller interiøret.
 2. En indsats med et strejf af vægfinish gør rummet visuelt højere.
 3. Båndet i en loftsbeklædning udvider visuelt et loft.
 4. Montering af indsatsen, hvis farve adskiller sig fra væggenes og loftets farve, udføres kun på flade vægge. Ellers vil båndet synliggøre selv mindre uregelmæssigheder af væggene og loftet. Det er tilrådeligt at bruge en kontrastfarve til at dekorere krumme strukturelle elementer i strækloftet.

Farvemaskeringsbånd er af stor betydning for de indvendige løsninger. For eksempel øger visningen af ​​en tone til et strækloft visuelt den synlige del af loftet. Bånd til væggene gør dem visuelt højere. Den kontrasterende farve på hætten vil skabe en klar kant mellem væggene og loftet, men væggene skal være helt glatte.

Hvis det ikke er muligt at vælge en hætte af en passende farve, kan du selv male den i den valgte tone. Dette skal gøres en dag eller to, før indsatsen indsættes. Til maling skal du kun bruge akrylmaling.

Montering af hjørne-camouflagebåndet

For at installere en simpel hjørnetilslutning skal du tage:

 • kontorkniv, saks eller skarp køkkenkniv;
 • trappestige;
 • roulette hjul

Husk at proceduren med at lægge båndet i åbningen udføres uden brug af værktøj, især skarpt, for ikke at beskadige lærredet.

Stramme loft monteringsskema med camouflage tape

Fastgørelse forskellige typer af maskeringsbånd er næsten det samme. Alle typer stik er monteret vinkelret med specielle stik.

Nogle mestere rådgiver let lim indlægget for en mere holdbar forbindelse med væggen og konstruktionen af ​​strækloftet. Men dette kan ikke gøres for at undgå skader på lærredet.

Trin 1. Før du køber maskeringsbånd, skal du tage et målebånd og måle rummet samt bredden af ​​de tekniske afklaringer. Det er ønskeligt at erhverve en båndhætte med en margen på flere meter.

Lofter uden brug af dekorative indlæg

Trin 2. Allerede hjemme skal du tage den valgte indsats i dine hænder uden at skære, at klatre op på trinladderen og forsigtigt indsætte maskeringsbåndet i det tekniske mellemrum mellem væggen og rammen af ​​strækloftet eller i hullet mellem forbindelsesarkene.

Læg dekorative indlæg til strækloft

Her kan du bruge en spatel, men du skal handle med stor forsigtighed

Trin 3. Når du har nået hjørnet af rummet, er det nødvendigt at tage en kniv eller en saks og klippe båndet, så dets kant går ind i selve hjørnet. Derefter indsættes stikket forsigtigt i rillen, indtil alle tekniske afslutninger er lukket. Det er tilrådeligt at bruge en sådan indsats ikke kun i enkeltniveau stræklofter, men også i flere niveauer for at lukke leddene mellem lærredene.

Hvad skal resultatet være

Vi fandt ud af, hvad der er en speciel indsats for at skjule de tekniske huller i stræklofterne. Forståede med de vigtigste typer af båndhætter og specifikationerne for deres brug. Nu er det klart, at i installationen af ​​indsatser til hævede lofter ikke noget kompliceret. Du kan selv installere maskeringsbåndet.

Sådan vasker du stræktappen?

Svaret på spørgsmålet findes i denne artikel på et sted med trinvise instruktioner og nyttige tips. Du vil også være interesseret i at kende soklen på loftet (hjørner).

Dekorativ snor til hævede lofter - hvordan man fastgør det?

Streklofter - en af ​​de mest praktiske og smukke typer indretning til gulve. Der er dog en detalje, der ikke altid passer til ejere af lokaler med lignende lofter - det hul, der dannes når belægningen strækker sig mellem væggen og loftplanet selv, er lukket for "simpel" i udseende. For at give ensartethed til sammensætningen kan afslutningen af ​​denne del af strækloftene udføres med en speciel dekorativ snor.

Hvad er det

Dekorative ledninger eller rørledninger er kun et flettet reb fremstillet af forskellige naturlige eller kunstige materialer. Den er installeret i det sidste trin i loftet med en stræk lærred og erstatter de sædvanlige plast- eller polyurethanindsatser, der anvendes til klassisk efterbehandling.

Der er mange sorter af sådanne reb - fra dem, der ligner almindeligt reb, til mere komplekse, vævet af flerfarvede fibre eller med vævede metaltråde. Derudover kan kanterne variere i tykkelsen - der er modeller med en diameter på 8, 10 eller 12 mm.

Samtidig er det meget nemt at finde ud af, hvordan man vedhæfter en dekorativ snor til stræklofter - den trykkes simpelthen ind i det teknologiske hulrum, der dannes under webstrækningen. Du behøver ikke engang andre værktøjer end en kniv til at klippe et fragment af den ønskede længde. Alt arbejde udføres udelukkende for hånd, for ikke at beskadige belægningen og gøre alt pænt.

Ud over at bruge som klaringsklapper kan detaljerede reb også bruges som dekoration på hovedoverfladen eller for at give individualitet til resten af ​​rummet. Det vigtigste er ikke at overdrive det, så detaljerne supplerer hinanden og skaber et enkelt billede og ikke er fulde af øjnene.

Nuancerne i redigering

På trods af den nemme installation, skal du overveje et par nuancer under installationen af ​​sådanne strukturelle elementer, der anvendes til maskering og dekoration af loftindsatsen. Dybest set er de forbundet med de finesser af arbejde, der vil fremskynde processen og give en pæn finish til finishen:

 • Det er bedre at indsætte reb længder fra en af ​​hjørnerne af strukturen. Så forbindelsen mellem individuelle fragmenter vil ikke være synlig. Hvis der ikke er nogen hjørner, skal startfiksering starte fra det område af sammensætningen, hvor det bøjer eller ændrer den mest formede form.
 • For at forhindre, at det samlede stykke falder ud efter installationen, bruges almindeligt tætningsmiddel valgt i farve til lærredet til at reparere det. Først påføres et tætningsmiddel i et hul i et jævnt lag, og så er det nødvendigt at begynde at lægge rebet over det. Det kommer i kontakt med tætningsmidlet og vil låses fast efter det er tørret. Dette fjerner spørgsmålet om, hvordan man klæber en dekorativ snor til lofter.
 • Afskæring af overskydende kant produceres, efter at den er installeret langs hele længden fra et hjørne til et andet. Samtidig er det nødvendigt at beregne trimningsstedet, således at enderne fastgøres tæt sammen, men stikker ikke ud.
 • Skub ikke repet for hårdt - du kan uheldigvis beskadige den strakte film. For at indsatsen skal være fast fast, skal dens diameter svare til størrelsen af ​​det teknologiske hul eller overstige dets dimensioner med et par millimeter.
 • For at skabe et harmonisk design af interiøret, kan du bruge tovene i samme farve til at dekorere kløften af ​​loftet og væggen samt at dekorere gardiner. Så de vil supplere hinanden og skabe et harmonisk billede.

Sådanne dekorative detaljer i bugter eller på hjul er til salg. Standardlængden på et segment er 25 meter. Det skal tages i betragtning, at der under installationsfejl er muligt og at erhverve dem med en lille margen til justering.