Metallofter cæsal

Aluminiumsloftlofter fransk og tysk design

Kassettelofter

Aluminiumskassettelofter i åbent og lukket system.

Lofter Grilyato

Brandsikrede lofter

Cube lofter

Cube lofter til shopping og underholdningscentre

Lofter Cesal (Tsesal)

Aluminiumophængt lofter Brug praktisk mulighed for alle typer lokaler. Loftets materiale er absolut fugtbestandigt, brandsikkert og sterilt. På grund af dets egenskaber anvendes det især i våd og rum, hvor der er brug for vaskbare lofter for at opretholde renhed og smukt udseende.

Aluminiumsloftets kvalitet er meget god - dette er en betydelig bekræftelse på den lange holdbarhed på 10 års oprindeligt udseende!

Jeg vil også gerne nævne den lette konstruktion af ophængningssystemet og den hurtige installation af dette loft - hvilket er vigtigt for færdiggørelse af objekter med begrænsede vilkår.

Om nødvendigt er det muligt at få ubegrænset adgang til loftrummet, kvaliteten af ​​varerne bekræftes af virksomhedens omfattende erfaring, mange positive anmeldelser af glade kunder og produktcertifikater, der bekræfter sammensætningen og anvendelsesområdet.

Kassette metalloft CESAL

Cesal cassette lofter bringe deres unikke charme til rummets æstetik, det nedhængte loft er ikke kun stilfuldt, men også funktionelt.

Cesal ceiling cassette er lavet af aluminium, suspension systemet er lavet af galvaniseret stål. Cesal cassette lofter kan bruges både i uopvarmede værelser og i det fri. Cesal cassette lofter afhænger af projektet, har forskellige farver og overfladefinish. Der anvendes mange metoder til at påføre aluminiumsbelægninger: galvanisering (superchrom, supergold), laminering (perle metallisk), pulverbelægning (mat og metal), maling med polymere farvestoffer metallisk).

For projekter, der kræver høje akustiske egenskaber i lokalet: reducere støjniveauer, forbedre taleopfattelsen, anvendes Cesal suspenderede lofter. På Cesal-kassetten selv kan du vælge det ønskede akustiske område på grund af de forskellige diametre og antal huller. På bagsiden af ​​den perforerede Cesal kassette er en akustisk understøtning. Diameteren af ​​hullerne på Cesal-kassetten er fra 1,8 mm til 3,0 mm, tegningerne kan være forskellige, indtage et område på 16-20%.

Racklofter Cesal og Albes

Racklofter er den bedste mulighed for loftindretning i forskellige lokaler. Sådanne lofter svarer til pris og kvalitet, ser godt ud i ethvert interiør, takket være et bredt udvalg af panel nuancer til en absolut lav pris for varer af denne kvalitet! De vigtigste fordele ved racklofter er deres holdbarhed på virkningen af ​​eksterne faktorer, samt materialets holdbarhed. Efter at have etableret et sådant loft i dit hjem eller kontor, vil det på ti år se ud på dagen for dit succesfulde køb!
Du kan købe reollofter fra Cesal og Albes producenter fra en autoriseret forhandler direkte på stedet uden stor indsats, bare kontakt vores manager og få dit Dream loft!)

Eksempler på vores arbejde:

RACKS OG CUTTING FOR EN RIVETLØSNING KAN DU KØRE MED USA ET SET ELLER BILLEDE

TIL BEREGNING AF MATERIALET RINGER OS!

design

Racklofter består af lange smalle paneler og et ophængningssystem specielt designet til dem. Paneler til slattelofter er lavet af aluminium eller stål med en tykkelse på 0,3 til 0,6 mm, og derefter påføres et beskyttende lakbelægning af varm tørring.

Suspension system er en konstruktion af støtteprofiler (stringer), suspensioner, perimeter ende profil. Lejerprofil Stringer) til reolloft er lavet i form af strimler med specielle riller til montering af skinnen. Paneler til slattelofter er lavet af aluminium, dette materiale er ikke bange for vand, miljøvenligt, ruster ikke

Paneler er allmetal, har et bredt udvalg af farver, alle farver er tilgængelige og præsenteres i vores katalog.

Typer af slattedlofter

Racklofter kommer i forskellige størrelser og designs! Fransk design har panelstørrelser på 100 og 150 mm. og indsatser på 25 mm. - Sådanne lofter kan kombineres med en indsats og uden det. Racklofter i det tyske design Jeg frigiver paneler 85 mm brede. og 135 mm. og en indsats på 15 mm. Denne type lofter er kun installeret med en indsats! I de præsenterede typer lofter ligger forskellen ikke kun i skinnens bredde, men også i ophængningssystemet.

Anvendelse af suspenderede lofter

Rackophænget lofter bruges i boliger, lejligheder, kontorer, butikker, gymnastiksaler, i lagerhuse, i medicinske, uddannelsesinstitutioner, restauranter, caféer. De er uerstattelige i rum med høj luftfugtighed, samt hvor der kræves regelmæssig vådrensning af alle overflader. Racklofter kan være et vigtigt designelement, og de giver dig også mulighed for at gemme sig i loftets ledningsrum, kommunikations-klimasystemer.

Fordele ved hængende lofter

 • Alsidighed. De kan bruges absolut til ethvert rum, også på steder med høj luftfugtighed og støv.
 • Holdbarhed. Lavet af aluminium eller stål, der har en flerlags dekorative beskyttende belægning, paneler af lamellofter gør ikke kæde, må ikke ruste og ikke falme under solens stråler. Levetiden for sådanne lofter er mindst 25 år.
 • Stort udvalg af modeller med mulighed for at kombinere lameller. Paneler fås i bredder fra 85 mm. til 150 mm og indsætter fra 15 mm. op til 25 mm. Du kan vælge farve og design af dit loft, der passer til dig fra de modeller, der præsenteres på vores hjemmeside. Eksempler på kombination: 1.) Hvide glanspaneler med en bredde på 150 mm. og armaturernes rammer er kromindgange (billigt og smukt!), 2.) Simpelthen brede lameller s-design hvidmatte uden indsatser (økonomi version), 3.) Rackloft enhver farve fra Cesal-kataloget kan kombineres med og uden indsats.
 • Miljøvenlighed. Rack loftsplader er lavet af miljøvenligt materiale-aluminium, har en belægning, der er sikker for børn, voksne og dyrs sundhed. Produkterne er certificeret!
 • Hygiejne. Racklofter samler ikke støv på sig selv, må ikke ruste, er ikke bange, ikke udsættes for rotting og skimmel, bidrager ikke til forekomst af fugt i rummet. Panelerne er nemme at rengøre med varmt vand og rengøringsmiddel.
 • Vandmodstand. Racklofter er ideelle til brug i værelser med høj luftfugtighed - i badeværelset, køkkenet, svømmebassinerne, vandparkerne, samt på udendørs verandaer mv.
 • Brandsikkerhed Racklofter er lavet af ubrændbart aluminiummateriale, som ved opvarmning ikke tændes og udsender ikke skadelige stoffer. Høj brandmodstand gør det muligt at anvende dette materiale til efterbehandling i lokaler med øgede krav til brandsikkerhed i bolig- og organisationslokaler.
 • Evne til at integrere armaturer og klimasystemer. Suspended system med hængende lofter giver dig mulighed for at skabe et mellemrum mellem panelerne til placering af kanaler, ledninger og anden nødvendig kommunikation. Hertil kommer, at lamperne er velegnede til indlejring af inventar af enhver type forsænket, overhead. Enhver skinne eller indsats kan let demonteres og derefter tilbagekaldes, hvilket giver hurtig adgang til alle kommunikationssystemer.
 • Lysrefleksion Den høje luminositet af de lammete loftspaneler i dagslyset i rummet gør det muligt ikke at bruge yderligere lamper på dette tidspunkt.
 • Lydabsorption. Perforerede modeller af paneler giver dig mulighed for at skabe akustiske lamellofter med høj lydabsorption, hvilket er særligt vigtigt for værelser, hvor kravene til akustik, fugtmodstand.
 • Hurtig installation. Installation af slattedlofter tager lidt tid (bad 1,7x1,7 m. Ca. 2 timer.) Efter bestilling af loft og installationstjenester kommer vi til materialet på aftalt sted og tid og begynder at arbejde!
Skjul beskrivelse

Fortæl dine venner om os og få 5% rabat

Suspenderet lofter Cesal

Har du brug for råd inden du køber? Ring til os: +7 (495) 778-08-05 - eller send en forespørgsel.

Suspenderede lofter Cesal har en stabil efterspørgsel fra kunder på grund af pålidelighed og funktionalitet. I deres fremstilling anvendes naturlige miljøvenlige materialer, der er sikre for miljøet og menneskers sundhed. Aluminiumelementer er omhyggeligt beskyttet mod fugt og kontrasterende temperaturer. Derudover er aluminium et hygiejnisk materiale.

Fordele ved falske lofter Cesal:

 • Egnet til lokaler til forskellige formål - boliger, industribygninger, medicinske faciliteter.
 • Hurtigt installeret og klar til drift umiddelbart efter levering af værker.
 • De er ikke bange for vand og er brandfarlige. Dette udvider omfanget af deres mulige anvendelse og letter vedligeholdelsen af ​​lofter.
 • Cesal lofter er tilgængelige i en række nuancer, teksturer og former. Fabrikanten hæder de traditioner, der hersker i designet af de franske loftprodukter, men samtidig er det ikke trivielt at oprette hver samling.
 • Loftproduktion er baseret på innovative teknologier. For eksempel, når du opretter BioLine-linjen, anvendes en speciel antibakteriel og vandtæt belægning. Kvaliteten af ​​franske lofter forbliver konsekvent høj.
 • Hurtigt og nemt samlet som en konstruktør. Placeringen af ​​lofter bliver til en kreativ session, hvor resultatet altid glæder sig. Du vil se dette ved at se på et billede af franske lofter i indretningen.
 • De demokratiske omkostninger ved produkter.

Disse fordele har gjort Cesal's loft til et efterspurgt og populært produkt.

Rackloft Cesal (Tsesal)

Ønsker du et smukt og pålideligt loft, der ikke kræver særlige driftsforhold? Suspended ceiling Cesal, hvad du har brug for. Et stort udvalg af farver i loftsskinnerne Cecil giver dig mulighed for at gøre ethvert værelse usædvanligt og mindeværdigt.

Tilbehør til et rackloft Cesal (Tsesal)

Lath Cesal (Tsesal) "Golden Band" S150 (203) 3m

432 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Golden Band" S100 (203) 4m

392 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Caesal) "Golden Pearl" S150 (010B) 4m

576 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Golden Pearl" S150 (010B) 3m

432 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Mosaic metallic" S100 (B32) 3m

357 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Golden Pearl" S100 (010B) 4m

392 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Gold Suite" S100 (A09) 3m

712 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Black Pearl" S150 (A03) 3m

423 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Silk White" S100 (B29) 3m

357 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Mosaic cream" S100 (B28) 3m

357 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Honning Oak" S100 (705) 3m

423 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Oak select" S100 (731) 3m

423 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Milanese møtrik" S100 (733) 3m

378 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Hvid matte" S100 (3306) 3m

279 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Gul-blå slagtilfælde" S100 (B20) 3m

294 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "golden stroke" S150 (B318) 4m

576 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Metallisk sølv" S100 (C02) 3m

309 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "golden stroke" S150 (B318) 3m

432 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "golden stroke" S100 (B318) 4m

392 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Matter Dark" S100 (B18) 3m

279 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Beige Pearls" S100 (C07) 3m

306 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Gold Suite" S100 (A09) 4m

989 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Golden stroke" S100 (B318) 3m

294 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Gold Suite" S150 (A09) 3m

1.081 rubel
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Gold Suite" S150 (A09) 4m

1 442 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Frost Blue" S150 (B35) 4m

660 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Blue Hatch" S100 (B23) 3m

288 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Frost Blue" S150 (B35) 3m

495 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Frost Blue" S100 (B35) 4m

448 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Yellow Bar" S100 (B21) 3m

294 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Metallic with met.strip" S150 (B22) 4m

576 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Metallic with met.strip" S150 (B22) 3m

432 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Metallic with met.strip" S100 (B22) 4m

392 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Milanese møtrik" S100 (733) 4m

504 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Milanese møtrik" S150 (733) 3m

531 rubel
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Milanese møtrik" S150 (733) 4m

708 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Mirage" S150 (B33) 4m

688 rubler
Flere detaljer.

Rail Cesal (Tsesal) "Mirage" S150 (B33) 3m

516 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Mirage" S100 (B33) 4m

476 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Mosaic cream" S150 (B28) 4m

688 rubler
Flere detaljer.

Rackloft Cesal (Tsesal) er en struktur lavet af smalle lange aluminiumslister (paneler) komplet med et ophængningssystem specielt designet til dem. Til gengæld består dette ophængningssystem af suspensioner, bæreprofiler (strengere) og sokkel (ende U-formet profil). Reiki kan være metal eller perforeret. Sidstnævnte giver bedre ventilation af rummet og øger dets akustiske egenskaber. Bredden af ​​Cesal-skinnerne kan være 100 mm og 150 mm, og længden er 3000 mm og 4000 mm. Rackloft Cesal kan monteres med indlæg eller uden indlæg. Indlæg - er et dekorativt element i det hængende loft. Ved hjælp af indsatser kan du fremhæve og understrege detaljerne i dit interiør. Cesal falske loftindsatser er 300 cm og 400 cm lange og 2,5 cm brede.

Aluminium som materiale til fremstilling af forskellige strukturer har mange fordele. Blandt dem er lysstyrke, som selv massive elementer er lette, plasticitet, som gør det muligt at skabe små dele, styrke, korrosionsbestandighed. Det er disse egenskaber, der sikrer den høje og høje efterspørgsel efter reollofter.

Metallofter Cesal

Kassettelofter Cesal

ÅBEN SYSTEM

Hvad er Cesals åbne hængende loftloftsystem, når guiderne (strengere) er synlige efter installationen af ​​loftet. Cesal åbenlyste metalophængede lofter har en modulær struktur og består af aluminiumskassetter, suspensioner, hvorpå strygere og tværgående guider hænger. Detaljer >>>

LUKKET SYSTEM

Cesal cassette lofter med et lukket hængende system kan bruges i ethvert rum, stort eller lille. I Cesal Cassette-lofter med et lukket ophængningssystem anvendes kun en (1) type strengere (guider), og de er monteret parallelt med hinanden i en afstand på 300 mm eller 600 mm. Detaljer >>>

KOMBINERET BELØB

De kombinerede aluminiumskassettlofter i Cesal er, når kassetter af forskellige typer med forskellige størrelser skiftevis, eller kassette- og lamellofter mv. Skiftevis. og suspensionen er ikke synlig. Ved hjælp af de kombinerede aluminiumskassettelofter skaber Cesal et individuelt og stilfuldt design af ethvert værelse... Mere >>>

PERFORERET BELØB

Cesal perforerede aluminium kassette lofter er specielt lavet til at forbedre rummets akustiske egenskaber: Cesal perforerede aluminium kassette lofter har flere typer perforering: forskellige hul diametre, forskellige afstande mellem hullerne. Detaljer >>>

DESIGNER CASSETTER

MEDICAL CEILING BIO LAIN

Medicinsk kassetteplade Cesal Bio Lain (Bio Line) - Antimikrobielt loft Cesal Bio Lain (Bio Line). Suspenderede lofter på hospitaler og klinikker har deres egne hygiejniske krav: For forskellige medicinske lokaler er der forskellige kriterier: for generelle behandlingsafdelinger - en, for postnatalafdelinger - andre, for operationsrum, forsyningsrum og brændeafdelinger - tredje. Detaljer >>>

Kassette loft

 • service
 • betaling
 • levering
 • afkast
 • Rabatprodukter
 • Kontakt os
 • "Kashirsky Dvor 3", varehus nummer C5-2
 • 8 (495) 127-78-31
 • fra 9:00 til 21:00 uden fridage

Op til 50% rabat på fragt!

Når online bestilling er en rabat på fragt.

Rabatten er tilgængelig til levering i Moskva, i Moskva-regionen (pr. Km.), I Rusland (levering til TK-terminalen).

Cesal Coating Eksempler

Cesal Cassette og slattedlofter er så udbredte på grund af deres positive kvaliteter:

 • Den optimale pris, som gør produkter tilgængelige;
 • Holdbarhed ved udnyttelse af materialer
 • Miljøvenlige råvarer anvendt;
 • Stort udvalg af forskellige variationer og designløsninger.

Hovedmaterialet til fremstilling af loftkassetter og lameller er højkvalitets aluminium og galvaniseret stål. Produktets forside kan være både mat og blank. En bred vifte af farver tillader selv de mest krævende kunder at vælge et loft, der passer til alle parametre og ideelt set supplerer rummets overordnede design.

De mest købte og eftertragtede lofter er Cesal Classic White. Også spejllofter, der er i stand til at bringe deres egen smag til indretningen, er blevet ganske udbredt. Det er muligt at kombinere spejlkassetter eller lameller i kombination med andre farver.

Nedenfor kan du se nærmere på alle de tilgængelige muligheder for lofter i Cesal serien og bestil en hvilken som helst du kan lide.

Kassettelofter Cesal (Rusland)

Kassettelofter "Cesal"

Vores ledere er altid klar til at rådgive dig og hjælpe med udvælgelsen.

Opkald (telefon multikanal):

Cesal cassette loft er et moderne efterbehandling materiale med flere fordele:

 • hurtig installation og efterbehandling af fremragende kvalitet;
 • bevarelse af et korrekt kig på gentagen installation og demontering
 • høj styrke og æstetisk appel.

Steder til brug af kassettelofter

 • Kassettloftet er slidstærk, let at rengøre og kan desinficeres med stærke vaskemidler. Disse egenskaber gør dette efterbehandlingsmateriale særligt populært i institutioner og hospitaler, hvor det er vigtigt at opretholde perfekt renlighed og regelmæssigt desinficere lokalerne.
 • Det anbefales at bruge kassettlofter Cesal og transport uden frygt for for tidlig skader på belægningens udseende under røgens indvirkning.
 • Lofter i denne serie er resistente over for reagenser, og derfor er de ideelle til laboratorier.
 • Også klynger i Tsesal anvendes aktivt i indkøbscentre, lufthavne, sportskomplekser, jernbanestationer, i handelspavillon, kontorer og boliger.

Funktioner af franske kassette lofter

Et stort udvalg af dekorative belægninger til kassettelofter. Presal (laminering, galvanisering, farvning med polymerfarver, pulverlakering) gør det muligt at vælge et efterbehandlingsmateriale, der er velegnet til brugsbetingelserne. Egenskaberne ved Cesal loftloft giver dig mulighed for at skabe et eksklusivt indvendigt rum, mens den yderste tiltrækningskraft af finishmaterialet kombineres med fremragende præstationsegenskaber:

 • En række designløsninger. Den største fordel ved sådanne strukturer er, at du i hvert tilfælde kan skabe et unikt design. Det er muligt at kombinere farver i enhver variant, som giver dig mulighed for at skabe unikke løsninger.
 • Nem installation. Installering af Cesal Cassette lofter er utrolig nemt og hurtigt, hvilket reducerer reparationstiden.
 • Mulighed for installation i værelser med en lille højde. Sådanne lofter optager kun ca. 4 cm ledig plads.
 • To standardstørrelser af kassetter: 30x30 cm og 60x60 cm.
 • Brandsikkerhed og miljøvenlighed.

Du kan vælge den rigtige mulighed og bestille installationen af ​​Cesal Cassette-loftet på vores hjemmeside.

Suspenderede lofter CESAL

Vil du installere et ophængt loft? Giv præference til moderne design.

Særlige træk ved Cesal lofter


Design er lavet af aluminium. Til salg er der flere typer produkter:

Fordele ved design


Lofter lofter har betydelige fordele:

 • Design med skjult ophængningssystem er optimalt egnet til medicinske institutioner, rene værelser og til genstande af medicinalindustrien, medicinsk og fødevareindustrien.