Metal loft cornice til gardiner (13 billeder)

Ønsker at ændre interiøret i sin lejlighed, er det ikke nødvendigt at foretage en større revision eller ombygge værelserne. Du kan omdanne et værelse med enkle handlinger, for eksempel omlægge møbler, ændre farve på rummet, købe nye gardiner og nye moderne gardinstænger til dem. Hvis gardinerne gør lokalet mere behageligt og rammer vinduespladsen, så vil taget spille rollen med smukt at understrege denne ramme og præsentere reparationen som komplet og harmonisk.

Eaves som en integreret del af interiøret

Fra det øjeblik, hvor de første taggrunde udgjorde, da de normalt lignede en simpel baguette, blev de tildelt en udelukkende funktionel rolle. I dag tjener krokodillen til gardiner også som et element af indretning i rummet. Med sikkerhed kan det tilskrives antallet af integrerede indvendige komponenter designet til at supplere det indre af rummet med dets udseende og tilstedeværelse. Desuden er mønsterets design og konfigurationer ændret betydeligt siden da.

Takket være de rigtigt valgte og korrekt installerede gardinstænger til gardiner er det muligt at påvirke rummets visuelle opfattelse. For eksempel kan du visuelt justere længden af ​​vinduesåbningen i retning af at øge, hvis du bruger loftet cornice. Hvis du installerer tagskæggene på hele væggen, vil vinduet visuelt blive bredere. Forbedre effekten kan være lyse toner af gardinetøjet. Og hvis du rent faktisk har et stort vindue, så kan du tage tagene til vinduets størrelse, så det vil visuelt reducere vinduet, desto mere vil det hjælpe og gøre lokalet mere behageligt. Kort sagt er den moderne indretning af en vinduesåbning simpelthen umulig at organisere uden et så vigtigt element som en cornice.

På grund af de mange muligheder, modeller og smykker får flere og flere metalaksler til vinduesgardiner mere og mere tiltrækningskraft.

Interessant, sammen med de sædvanlige murskovler af popularitet, er metalloftakskiver til gardiner også ved at blive populære.

Fordele ved metal loftet tagger:

 1. På grund af gardinerne, der hænger direkte fra loftet, øges loftets højde visuelt, rummet bliver højere og mere rummeligt.
 2. Gardiner tæt på loftet og væggen beskytter mod udkast og giver god varmeisolering.
 3. På grund af metalets styrke er det ideelt til vægtige gardiner og gardiner.
 4. Ved hjælp af loftholderen kan vinduesåbningen være dekoreret med spektakulære flerlagsgardiner.
 5. Gardin stof kan dække små defekter ved krydset af væggene og loftet.
 6. Ceiling cornice kan være helt usynlig, uden at distrahere opmærksomheden fra vinduet gardinernes skønhed.

Kombinationen af ​​klassikere, komfort og glans af metalplademetalskanter anvendes af moderne designere med succes både i moderne stilarter som "hi-tech" eller "modern" og i semi-antikke stilarter - "retro" og "Provence".

Hovedbetingelsen: Den nøjagtige overholdelse af instruktioner til deres installation.

Prissætningspolitikken afhænger af det materiale, der bruges til fremstilling, og udvikler sig som følger:

 • de dyrere er lavet af messing, kobber eller bronze;
 • prisen vil være lavere ved tagene af rustfrit stål, dækket af maling efterligning dyrt metal eller legering;
 • Endnu billigere - almindeligt stål, klistret over med PVC-film til tekstur af træ eller andet materiale eller aluminium.

Metal loftet cornices er gode ikke kun fordi de er pålidelige og stærke, ikke begrænser dig til at vælge gardinestil, op til massive gardiner med draperier og lambrequins, men også tilstedeværelsen af ​​en bred vifte af typer og konfigurationer.

Konfiguration af metalpladeafskærmninger

Strukturelt adskiller de sig fra hinanden. Ved at vælge loftsstænger til gardiner skal man tage hensyn til rummets overordnede design, vinduets form, højde og bredde, de valgte gardiner, deres tekstur og vægt. Længden af ​​cornice er valgt, så gardinerne strækker sig til venstre og højre for vinduet åbning mindst 15 cm. Fastgøring i loftet udføres i en sådan afstand, at tylen og gardinerne ikke rører ved den fremspringende vindueskarm eller radiator.

Typer af dæktæpper

Profil eller dæk

Denne flad flade, funktionelt meget praktisk at betjene. Det ligner en skinne, inden i hvilken en rille løber langs hele længden, og kroge til gardiner bevæger sig langs den. Langs kanterne sættes der specielle propper på, der fastgør den mulige afstand til krogebevægelsen. Den er lavet af aluminium, men som en mulighed kan lejebåndene være stål.

Den særlige egenskab ved denne sort er, at monteringen ifølge fastgørelsesmetoden kun er tilvejebragt på loftoverfladen.

Antallet af riller kan være fra en til tre, så kan tre lærredene hænge på det på en gang: tyll, gardin, lambrequin eller persienner. En sådan cornice repræsenterer ikke et dekorativt ornament; dets opgave er at udføre sin funktion ubemærket, og al skønhed er fokuseret på vinduesindretningen med tyll og gardinstil. I betragtning af ufleksibiliteten af ​​denne type giver kittet en anden type beslag, hvis du skal tilslutte eller til runde hjørner.

Skriv baguette loft cornice

Framing

Denne cornice er strukturelt meget ligner den tidligere dæk visning, de samme riller med kroge, montere til loftet, men sættet indeholder et ekstra element, kaldet baguette, i form af en dekorativ strimmel. Dens bredde er anderledes, fra 5 cm og mere. Dens hovedrolle er at fungere som en indretning, hvis sort kan variere fra mindre beskeden, i form af farvning med lak, til mere eksklusiv, som minder om strukturen af ​​værdifuldt træ, stof, kan dekorere med støbningstøbning og så videre. Derudover udfører den også en funktionel rolle, lukker vandret alle fastgørelseselementer, kroge og under det skjuler gardinens top. Sættet kan indeholde dele til at lave en afrundet baguette rundt om kanterne.

Type fleksibel cornice af metal

fleksibel

En anden type lav synlig gardinholder er fleksibel aluminium. Det ligner en plank, der er fastgjort med en kant i loftet, og på den frie nederste kant glider skyderne med fastgørelser til stofklæde. Dens fleksible struktur giver dig mulighed for at montere bjergene ikke kun i en lige linje, men også i en bølget, selv langs en cirkel. Med den kan du dekorere halvrund eller flerfasetteret karbadvindue. Og dets plasticitet vil hjælpe med at gå rundt om enhver vinkel eller kant. Det kombinerer maksimal vertikal stivhed for at modstå gardinernes sværhedsgrad og vandret fleksibilitet for at gøre en bøjning. Lambrequin eller gardin stil kan gøre tagskæggene helt usynlige.

Det er værd at overveje, at konfigurationen af ​​metalbøjlen til gardiner kun har en række. Hvis det er nødvendigt, hæng mere end et gardin, monter det nødvendige antal fleksible gardinstænger i loftet.

Fleksibel aluminiumskornet

Fleksible cornices er perfekt kombineret med gardiner af tråde eller perler, de kan effektivt omgiver et bestemt område i et rum i form af en gennemskinnelig skærm.

Type af snøreflader på taket

snor

Strenge loftet cornice er arrangeret som følger: mellem parenteserne er der en metalstreng eller flere strings strækkes. Udadtil ser det konsistent ud, hvilket gør det muligt at henlede opmærksomheden på gardinet selv, men vi skal tage højde for, at det kun er i stand til at modstå kun lette stoffer.

Dobbelt række Cornice

omgang

Den mest traditionelle og velkendte type af cornice er en hul eller fast metalstang - et rør, der er monteret på beslag på loftet. Ringene sættes på røret, og der lægges tip på kanterne. På den klassiske måde er tyl og gardiner hængt på ringene med kroge eller klip. Nu er andre muligheder i mode, for eksempel gardiner med klare løkker eller grommets.

Gardiner med grommets

Cringles er plastik eller metalringe, der sættes ind i de gennemgående huller i stoffet, som derefter sættes på tagene. For at de let glider langs linjen, skal overfladen være jævn og glat. Et sådant gardin vil være en interessant løsning i interiørtyper som hi-tech, techno, minimalisme.

Type af runde metaldækker

Runde gardinstænger kan monteres i loftet i flere rækker, fordi et rør kun kan hænge ét element af draperiets ensemble til vinduet: tyll, gardiner, lambrequin. Diameteren af ​​metalrør varierer fra 16 til 25 mm.

Ved køb af en sådan indehaver er det værd at overveje, at rørens størrelse skal afhænge af gardinens vægt.

Rund metal gardinstang

Rør kan ikke kun være et klassisk rundt udseende, men også bølget eller snoet. Metal, snoet i form, loftkorn, på en anden måde kaldes de også "twister", ligner et reb, kun fra metal. Alternativt kan stangen glide, det er teleskopisk.

Men den vigtigste udsmykning til den runde cornice vil naturligvis være tipsene. De kan være alle mulige former og stilarter. Materialet til at skabe elegante og luksuriøse tips kan tjene ikke kun metal, men også plastik, træ og jævnglas. Ved hjælp af dette originale dekorative tilbehør kan du indse de mest interessante og stilfulde interiørideer. Forskellige typer af tips kan findes i salget som et særskilt element, hvilket vil tillade mindre ændringer til at opdatere interiøret og give rummet et anderledes udseende.

smedet

En mere pålidelig og unik version af metalaksler end smedede produkter kan ikke findes. Deres relevans i klassiske interiører og i "retro" -stilen er ubestridelig, men med samme succes vil de omdanne et andet interiør.

Der er flere fordele ved smedede taggrunde, der tiltrækker potentielle ejere:

 • De er pålidelige og kan modstå enhver belastning. Deres styrke skyldes fraværet af urenheder og additiver i metalet.
 • De kan ikke nægte æstetik. På grund af den unikke og originale udseende vil det smedede produkt elegant supplere ethvert interiør, hvilket vil bidrage til at fremhæve accent i designen af ​​rummet. De er ideelle til vinduer med usædvanlig form eller stor størrelse.
 • Rørstang kan de være glatte og snoet. Hovedindretningen er spidsen, det er altid hele det smedefartøjs arbejde. Sådanne produkter kan trods alt kun håndlaves.

Ifølge produktionsteknologien åbnes metalen efter smedning med en anti-korrosionsmaling, der også giver en skøn nydelig skygge for at beskytte det smedede produkt mod eksterne påvirkninger. Malinger til cornices kan pearlescent eller efterligne ædle metaller. Ringe og klip til gardiner kan være af usædvanlig form.

Smedning passer harmonisk ind i interiøret i klassisk eller øko-stil.

Den eneste ulempe ved den smedede struktur kan kaldes sin betydelige vægt. Derfor skal du sørge for, at loftoverfladen er stærk, inden du sætter den fast.

konklusion

Metal lofts gardin stænger med unikke og udsøgte tilbehør vil fremhæve den særlige stil i den indvendige stil og vil bringe det afsluttende touch til den samlede sammensætning, vil give individualitet og originalitet til dit ensemble fra gardiner.

Hovedelementet i artiklen

1. Metal loft lister er ikke kun pålidelige og stærke holdere til gardiner. De kan tjene som en ekstra indretning i indretningen og påvirke den visuelle opfattelse af rummet.

2. Fordelene er:

 • visuelt øge loftets højde
 • på grund af vedhæftning til loft og væg giver god varmeisolering;
 • metal kan modstå enhver vægt af stofgarniture;
 • Du kan skjule fejlene i krydset af vægge og loft.

3. Pris afhænger af materialet til produktion:

 • dyrere messing, kobber eller bronze;
 • billigere - rustfrit stål, malet under det dyre metal;
 • Endnu billigere - almindeligt stål og aluminium.

4. Typer af metalafskærmninger med loftmontering:

 • Profil eller dæk - flad profil af aluminium eller stål med riller til bevægelse af kroge med gardiner. Der kan være flere riller; Kun loftmontering.
 • Baguette - ligner dækkets visning indeholder kittet en dekorativ stribe - en baguette, der tjener som indretning, skjuler kroge, sløjfer og gardinens top.
 • Fleksibel - fleksibel aluminiumstrimmel, stiv lodret og fleksibel vandret.
 • Stringstrækket metalstreng, tåler kun let væv.
 • Runde rør af rund, bølget eller snoet look. Den vigtigste dekoration - tips, som sælges separat og giver dig mulighed for at opdatere interiøret.
 • Smedede - smedede produkter er de mest holdbare, unikke på grund af håndlavede. Ulempen er betydelig vægt.

Loftet cornices

Interessante moderne ideer om lejlighedskonstruktion som en efterbehandling kræver konsekvent design af vinduesåbninger, for hvilke gardinerne anvendes, lavet i den passende stilbeslutning. Gardiner-ruller, der er populære i dag, japanske gardiner eller romerske gardiner har noget til fælles nederst - alle disse typer har brug for en særlig form for gardinstænger, der skal fastgøres, som skal installeres i loftet.

Særlige egenskaber

Loftet baghugger afviger først og fremmest i arrangementets placering. Allerede fra navnet bliver det klart, at de er monteret på loftet i modsætning til de traditionelle modeller, der er fastgjort på væggene. I dette arrangement skjult både æstetiske og funktionelle fordele. Ceiling cornices er ikke kun ikke-standard udsmykning af værelset: gardiner hængende fra loftet tilføjer aristokrati og skabe indtryk af en større højde af rummet. Derudover kan loftsgardiner hænges i tilfælde, hvor en bred vindueskarm forhindrer det sædvanlige layout, da sådanne gardinstænger kan monteres på en hvilken som helst afstand fra vinduet.

Da gardinerne kan både glide og løfte, har de brug for forskellige typer loftkorn. Til løfte gardiner valget af taggrunde er lille. Dette er normalt fastgjort til loftskinnen med en løftemekanisme, som er lavet af aluminium eller plast. En sådan struktur kan være lige eller fleksibel, egnet for eksempel til et karmvindue.

Glidende gardiner giver mulighed for et meget større udvalg af designs, der spænder fra plastprofiler og slutter med loftsmonterede sucker-rod modeller af forskellige metaller.

Typer og materialer

For at installere loftet cornice, er det værd at overveje så mange forskellige muligheder, der tilbydes i salonen som muligt. En overkommelig og mest budgetmæssig type er en plastikflise i form af et fladt dæk, hvilket er en PVC-profil, som har nedskæringer i det nederste hulrum, hvor kroge flyttes. Dette dæk er fastgjort til loftet med skruer. Hun er normalt udstyret med drejeelementer, der gør det muligt at tegne de afrundede ender af tagene.

Der er en enkelt række, dobbelt række og tre rækker profil cornices, som ikke er alt for forskellige i pris, men tillader dig at hænge ud over gardiner og tyl, desuden også en sådan dekoration som en pelmet. Plastskovlstiften varierer i følgende fordele:

 • Du kan opnå en ønsket længde, når du installerer produktet;
 • Tillad at modstå tunge gardinvægt;
 • Tillad at lave en baguette bar;
 • Let at rengøre uden at miste udseende;
 • Lette og enkelt monteret på loftet;
 • Kan dekoreres med dekorative strimler (bulwarks);
 • Kroge fra sådanne tagskinner kan vaskes i maskinen sammen med gardinet, da de ikke udsættes for deformation.

En anden sort er fleksible gardinstænger. De kan være lavet af PVC og af aluminium med en polymercoating. De er et tæt, men plastikbånd på overfladen, hvor der er løbere med kroge. Båndet kan fastgøres til loftet på grund af tilstedeværelsen af ​​huller, fjederklammer eller på beslagene (aluminiumsprofiler). Sådanne indretninger er meget velegnede til udformningen af ​​karrevinduer eller balkonfremstillinger af kompleks konfiguration. De kan udstyres med et ledningsstyringssystem.

Anvendelsesområdet for deres brug er ikke begrænset til vinduesåbninger, de kan bruges til at fastsætte gardinet i badeværelset, hænge et baldakin over sengen eller adskille køkkenområdet fra spisestuen i en lille studielejlighed. Forskellen mellem aluminium og plastprodukter ligger i deres brandsikkerhed, større lagerevne og holdbarhed; ellers er egenskaberne næsten identiske. Omkostningerne til aluminiumsbånd er meget højere end plastik på grund af metalets kvalitet, kompleksiteten af ​​forarbejdning og yderligere funktioner, for eksempel kan du lave en sådan baggrundsbelysningstape.

En række fleksible hjørner er modeller af aluminiumsprofil, som kan være både lige og buede.

Fordele ved fleksible gardinstænger:

 • Tillad at dekorere med gardiner eventuelle vanskelige bøjninger og sving i rummet;
 • De er næsten usynlige og skaber effekten af ​​et helt åbent rum;
 • De kan bære dekorative baget eller LED tape på deres overflade;
 • Let at installere.

Træloftkorn har ikke kun funktionelle kvaliteter, men har også fremragende dekorative egenskaber, så de kaldes også baguette. For det meste er disse strimler af forskellige bredder. Deres indvendige del har riller, hvor krogen er placeret, og den ydre er dekoreret med ornamenter, overlejringer eller indlæg af glas. Enderne er ofte afrundede eller vinklede. De mest succesrige varianter af sådanne baguetter kan sammenlignes med kunstværker.

Til fremstilling af sådanne cornices kan der anvendes en række forskellige typer træ - fra billige barwood, fx fyr eller gran, til kirsebær, valnød, eg eller bøg. I luksus muligheder bruges wenge eller mahogni. For at give træet ekstra styrke, er overfladen overtrukket med antiseptika og vandbaserede lakker. Fordele ved træ taggrunde:

 • Opret en unik stil;
 • Bevar vægten af ​​tunge gardiner;
 • Dekorativ konsol skjuler eventuelle fejl i væggen over vinduet.

Metal gardin stænger i form af en stang eller stang er også meget populære. Normalt er de alsidige og egnede til både lofter og vægge. Fiksering sker på grund af beslagene, hvor stængerne selv er fastgjort. Forskellige typer af beslag bruges til vægge og lofter, men dette ændrer ikke det overordnede indtryk; sådanne modeller ser altid meget elegante ud og tiltrækker opmærksomhed.

Især effektivt ser de ud i høje åbninger i en ikke-standardplanlægning, f.eks. Som de franske vinduer. Det er muligt at dekorere på denne måde ikke kun vinduer, men også indvendige buer eller døråbninger. Flere sådanne tagskinner, installeret i serie, vil med succes udsmykke den indviklede vinduesåbning af karnappevinduet i en geometrisk stil. Materialet er normalt aluminium eller messing, i sjældne tilfælde smedet installation i loftet, smedede metalstrukturer af lille tykkelse anvendes. Særligt attraktive er gardiner med grommets på sådanne taggrunde. Normalt er der monteret et rør eller en stang, men samtidig er der to stænger på en konsol samtidig mulig. Der er sorter af metalgardin stænger, der er i stand til at transportere løfte- og glidende gardiner på samme tid, for eksempel et romersk gardin og en klassisk lambrequin.

Fordelen ved metal gardin stænger er:

 • Høj belastning kapacitet. Disse er de mest pålidelige designs til hængende volumen og tunge gardiner;
 • Metalstøbningens tiltrækningskraft, som i nogle tilfælde gøres manuelt;
 • Holdbarhed og slidstyrke, da metallet er belagt med en korrosionsbestandig belægning;
 • Evne til at oprette brugerdefinerede design muligheder
 • Let at hænge gardiner.

En anden slags cornice på parentes - streng - kan også monteres både på væggene og i loftet. Disse er skjulte kroge, lavet af slidstærkt metalfiskeri, næsten umærkeligt mod gardinens baggrund. Observatøren kan kun se to parenteser, som strengen er fastgjort til, og derved skabe følelsen af, at materien flyder i luften uden at have nogen synlig støtte. Kun meget lyse gardiner eller lufttyll kan hænge på en sådan streng. I dette tilfælde vil corniceen ikke være synlig, da snoren er meget tynd, går den tabt i gardinernes folder. Sådanne strenge kan enten hænge på to konsoller ved kanterne eller være sikret mod sagning med et tredje støttecenter.

De strenge tagskinner kan være både åbne og lukkede, i sidstnævnte tilfælde er alle fastgørelseselementer skjult for øjnene, kun gardinerne er synlige. Dette kan gøres ved at udforme det hængslede loftsplint med en bredde på mindst 8 cm.

Fordele ved taggrunde fiskeri linje:

 • Den hurtige og nemme installation, som med denne metode til hængende gardiner, behøver ikke at slå dybe huller;
 • Omkostningsbesparelser, da omkostningerne ved sådanne tagger er flere gange mindre;
 • Evnen til at anvende uventede designløsninger.

dimensioner

Plastdæk fremstillet af PVC skelnes af den største variation. Deres længde kan praktisk talt være noget på grund af muligheden for nemt at tilslutte eller forkorte plastprofilen. Du kan købe strimler fra 1 m 40 cm til en størrelse på 4 meter. Bredden afhænger af antallet af rækker - dobbeltsidet cornice har en standardbredde på 8 cm, tre rækker 12 cm. Til hængende romerske, engelske eller japanske gardiner kan du købe en cornice med kædenstyret kontrol, hvis standardlængde er 50 cm. De fleste producenter tilbyder ordre.

Fleksible modeller kan have en hvilken som helst ønsket længde. De sælges i form af et bånd på 5 m i størrelse, som kan sluttes til hinanden med adaptere eller forkortes efter kundens ønske. Hvis du vælger en metal sugestang, skal du være opmærksom på det teleskopiske design. Indledningsvis er deres længde fra 104 cm til 122 cm (afhængigt af modellen), efter foldning af corniceen er omdannet til 218 cm.

For glatte metal cornices begynder længden på 1,4 m. Den maksimale værdi er 4 meter. Der er flere andre muligheder mellem disse størrelser: 1,6 m, 2 m, 2,4 m, 2,8 m, 3 m, 3,2 m, 3,6 m. Det er vigtigt at huske, at disse dimensioner ikke omfatter længder tip, der kan være op til 20 cm hver. I tilfælde af at vægens bredde ikke er tilstrækkelig til at installere smukke tip, kan kanterne af stangskærerne lukkes med stik. Denne mulighed er gældende, hvis du vil hænge et gardin fra væg til væg.

For en rund cornice er en vigtig æstetisk værdi diameteren af ​​røret eller stangen. Til hule rør er standarddiametre 25-28 mm og 16 mm, mens tykkere gardinstangen, jo mere lagerevne har den. Til lysere væv er det almindeligt at vælge tyndere rør. Længden af ​​træplankerne begynder med 1,5 m, så følger størrelsen på 2,5 m, 3 m, 3, 5 og 4 m. Alt længere end 2,5 m er normalt sammensat.

Farve løsninger

Valget af kronenes farve afhænger for det meste af præferencer og design ideer til ejerne af rummet. Der er mange farve løsninger på markedet, blandt hvilke du kan vælge den der passer bedst til interiøret. Hvid farve hersker blandt plastikstrukturer, da det ser sådan ud som PVC, som er det vigtigste materiale til fleksible gardinstænger og loftdæk. I det tilfælde, hvor den fleksible cornice er lavet af aluminium, er det normalt også malet hvidt.

Farve løsninger til metal cornices-rør er meget forskellige:

 • kobber;
 • Guld, herunder hvidguld;
 • chokolade;
 • Hvid og sort glans;
 • antik;
 • satin;
 • nikkel;
 • Chrome.

Til træ modeller og en række baguette strimler er forskellige traditionelle nuancer af træ:

 • Naturligt lys træ;
 • Eg, herunder bleget og let;
 • Kirsebær og mørk kirsebær;
 • Mørk valnød;
 • Mahogni;
 • Mahogni;
 • Wenge.

tilbehør

Til montering og design af tagskinner er der brug for forskellige armaturer. Afhængigt af type og materiale kan disse være armlæn, snaps og tilbehør i form af tip, holdere eller pickups. Rotationselementer leveres til plastdæk, som også kan bruges til at designe enderne. Gardiner kan hænges på en sådan cornice ved hjælp af almindelige plastik kroge, til hvilke plastikpropper bruges til at forhindre glidning. Dekorativt taskebånd kan fastgøres på facaden.

Fleksible gardinskinner kræver kun kroge til gardiner og snaps til fastgørelse til loftet.

Metal gardin stænger er de mest krævende i installationen. For dem bør du vælge en beslag, dvs. en særlig støtte til hængning. Det skal huskes, at ikke hver af beslagene er egnet til montering i loftet, dette punkt bør diskuteres specifikt med sælgeren i kabinen. Også når man vælger en beslag, er det vigtigt at overveje gardinens vægt. Beslaget kan være enkelt eller dobbelt, i sidstnævnte tilfælde kan to hjørner placeres på dem samtidig, hvilket er praktisk at placere gardiner og tyl.

Enderne af metalafskærmningerne skal lukkes, for hvilke der anvendes enten almindelige plastikhætter eller dekorative spidser. Tipens form kan være helt som helst, lige fra beskedne blade og slutter med mousserende glasbolde. Du kan hænge gardiner på en sådan kant med hjælp af ring-eyelets eller bruge dekorative tøjnåle. Træafskærmninger går normalt sammen med et sæt ringe, i hvilke klæbebolte til fastsættelse af gardiner er indsat.

For at feste gardinet stof med smukke faldende folder, anvendes forskellige holdere, lavet i de fleste tilfælde fra metal.

Indstillinger for forskellige værelser

 • Ceiling cornice kan installeres i gangen. Dette er den mest almindelige brugssag, men det er ikke det eneste mulige.
 • En meget interessant designløsning vil være installationen af ​​et loftkornet lavet af runde eller rektangulære metalrør til køkkenet. I dette tilfælde skal metalet af cornice nødvendigvis overlappe med metalredskaber, husholdningsapparater eller håndtagene i køkkenenheden, i kombination vil dette muliggøre at skabe harmoniske designløsninger.
 • Det ser meget fordelagtige metalafskærmninger monteret på bøjler på badeværelset. Det er installeret i nøje overensstemmelse med badeværelset, et gardin er hængt på det og dækker således overfladen af ​​væggene og gulvet fra stænk.

Hvordan vælger man?

Ceiling cornices har fået en stærk popularitet, de købes normalt i gardinsaloner eller i kædeforretninger, såsom Ikea, uden at være opmærksom på producenten. De fleste købere ser primært på korrespondance af cornice til den generelle ide om design af vinduesrummet. Også ved køb er følgende kriterier taget i betragtning:

 • Størrelsen af ​​vinduesåbningen;
 • Bredden af ​​væggen, der primært påvirker længden af ​​den købte cornice med tips;
 • For hvilke gardiner vil der blive brugt cornice: til glidning eller løftning;
 • Det faktum, at mange modeller kræver fastgørelse i midten, hvilket vil påvirke åbningen af ​​gardinerne og især tylen;
 • Antallet af gardiner på et vindue (tilstedeværelsen af ​​lambrequin);
 • Tilstedeværelsen af ​​klæbende tape Velcro;
 • Er det planlagt at installere strukturen i en niche, eller det vil være synligt;
 • Vil der være et tungt gardin, som vil kræve en kraftig taghuler;
 • Kronen i Italien, Tyskland eller Spanien vil koste omkring dobbelt så meget som den hjemlige modstykke.

Oversigt over populære producenter

Blandt alle de anmeldelser, der er tilbage om loftlisterne, er nogle af de populære producenter de mest omtalte. Gode ​​kendetegn ved købere har mærker som:

 • "Le Grand" - en indenlandsk producent, der producerer alle typer tagskærme, fra plastdæk til smedede produkter;
 • LLC HozPromProdukt, der producerer teleskopiske gardinstænger af metal til bad;
 • Verona, der producerer både metal loft lister og indramning strukturer;
 • Inspire - producent af metal taggrunde;
 • Virksomheden "Master".

Det er værd at overveje, at et stort antal virksomheder er involveret i produktion af taggrunde i Rusland, og langt fra alle kan du finde anmeldelser.

Sådan hænger du?

Korrekt hænge et loft cornice kan næsten enhver dygtig mand. Det er kun nødvendigt at omhyggeligt læse instruktionerne vedhæftet produktet og tage hensyn til funktionerne i vinduekonfigurationen:

 • For at tage højde for afstanden fra væggen er det nødvendigt at måle, hvor meget silllinjen rager ud fra væggen og tilføje 5 cm til denne værdi. Dette vil være hængelinjen til corniceen;
 • For strukturer, hvor dockning er tilvejebragt, er det nødvendigt at beregne længden af ​​cornice og tip, for metal ones - for at bestemme placeringen af ​​parenteserne;
 • Du skal vælge installationsmetode: til loftet eller nicheen;
 • Ved montering af dækene bores hullerne i en afstand på 20-50 cm. For metalrør længere end 2 m, skal du fastgøre den tredje beslag i midten af ​​konstruktionen for at undgå at falde;
 • For at lave huller i loftet, brug en slag;
 • For at fikse plastdæk, sættes kurver i hullerne, som er inkluderet i sættet; beslag fastgjort på dowels;
 • På beslaget hænges tagrør med gardiner på f.eks. Kroge med gardin og stik indføres i plastskiven. Du kan også limke baguettebåndet.

Eksempler i interiøret

Ceiling cornice kan være både synlige indvendige detaljer og skjult. Sidstnævnte refererer til de tilfælde, hvor det hængslede loft er monteret i rummet eller til taggrænserne. I disse tilfælde skabes effekten af ​​gardiner, der flyder i luften, da skråningerne kan være helt skjulte. Skjul også designet vil hjælpe med at støbe gips. Synlig cornice er i stand til at dekorere rummet og understrege sin stil. Metal rør design er egnet til forskellige stilarter, i mange henseender afhænger det af det installerede tip. Sofistikeret smedet tips vil med succes passe ind i barok, imperium eller moderne stil. Rektangulær eller glas understreger retningen af ​​high tech eller techno, og træ passer til både det klassiske interiør og luksuriøse muligheder.

Det største muligheder for fantasi er tilvejebragt af fleksible loftlister, der pryder karnapperne.

Sådan vælger du en takkornet, se følgende video.

Typer og træk af metal gardin skinner til gardiner

Metal gardiner med loft fastgørelser er en fremragende løsning i tilfælde, hvor du skal hænge tunge nok gardiner eller visuelt øge højden af ​​rummet. Derudover har metal gardinskinner til gardiner mange modifikationer, og det er muligt at vælge den mest passende indstilling i udseende og funktionalitet til ethvert interiør.

arter

Alle fastgørelser til gardiner af denne type kan opdeles i flere kategorier. De adskiller sig i design og funktionalitet:

  • Unary Round Eaves. Enkelt sagt er dette et almindeligt metalrør på beslag vedhæftet til loftet. Der er modeller med et kvadratrør.
  • Dobbelt række med loftmontering. De samme rørførere, men der er allerede to af dem. Denne løsning er den mest populære, da den kombinerer evnen til at hænge på samme tid to typer stof og ikke for høje omkostninger.
  • Dæk metal taggrunde. Her er bæredelen fremstillet i form af en stang med riller, hvori kroge til fastgørelsesgardiner bevæger sig. Sådanne gardiner anvendes som regel i tilfælde, hvor det er nødvendigt at hænge gardinerne så højt som muligt og tæt på gulvfladen.
  • Fleksible gardinstænger. De er en fleksibel guide, der er fastgjort til beslagene på loftet. Det er muligt at fastgøre flere guider samtidig med at udvide mulighederne for tilpasning.
  • String gardiner. Disse er også metalprodukter til hængning af gardinerne, men som bærende del brugte de et fleksibelt metalkabel. Der er mange modifikationer med en eller flere rækker guider.

Afhængigt af den generelle ide om rumdesignet kan du vælge den mulighed der passer bedst til den eksisterende indretning. Nogle sorter giver dig mulighed for visuelt at øge rummets højde, mens andre fungerer som ekstra dekoration.

værdighed

Ligesom alle metalprodukter er gardiner til gardiner ekstremt holdbare. Dette er ubestrideligt, men ikke den eneste fordel i forhold til andre muligheder. Der er andre fordele ved at vælge en sådan løsning:

 • Metal er fantastisk til næsten enhver rumindretning. Det vil være passende i et klassisk interiør, og i en temmelig moderne. Derudover er disse enheder gode til forskellige typer lokaler - fra soveværelset til køkkenet.
 • Fremragende modstand mod ændringer i temperatur og høj luftfugtighed gør det muligt at installere sådanne produkter ikke kun i stuer, men også hvor gardiner er nødvendige - fra badeværelset til lysthuset udenfor.
 • Fleksible metalførere kan være den eneste vej ud i situationer, hvor gardinerne skal hænge i et rum med vægge af kompleks konfiguration, for eksempel - i karnapperne.
 • Da gardinet er fastgjort til loftet, vil det ikke ske enten visuelt eller faktisk.
 • Visuelt bliver rummet højere, især hvis du bruger flade dækmodeller.

Installationstips

Generelt er installationsteknologien så simpel som mulig, men i nogle tilfælde er der omfordelte nuancer, som nogle gange skal overvejes længe før installationen af ​​tagskærmen selv. I grund og grund er disse øjeblikke forbundet med fastgørelsesgardiner på stræk- eller loftslofter. I begge tilfælde er det nødvendigt at montere den indlejrede struktur i form af en træplank eller træ, lige før installationen af ​​loftsammensætningen. Det ligner en montering som vist i diagrammet nedenfor.

I andre tilfælde, når metalloftet til gardiner er fastgjort til træ- eller betongulve, udføres installationen i henhold til følgende skema:

 • På overlejringen anvendes markeringspunkter til fastgørelsesbeslag. Der skal lægges særlig vægt på planet for suspensionens placering - stoffet fastgjort til det bør ikke røre vindueskarmet.
 • Huller bores gennem slag eller bor og beslag er fastgjort.
 • Styrestænger monteres og fastgøres på faste beslag.

Så det er efter alle de udførte arbejder ikke skuffet med resultatet, at alle målinger skal foretages så præcist som muligt. Derudover er det nødvendigt at være opmærksom på dimensionerne af gardinet, der skal installeres - det skal være ca. 40 til 60 centimeter bredere end vinduesåbningen, og samlestrukturer skal normalt placeres fra den ene væg til den anden.

metal

Loftsgardiner til gardiner: de vigtigste fordele

 • Alsidighed. Sådanne produkter kan installeres på ethvert loft: suspenderet, spænding mv.
 • Præsentabel visning. Fine produkter ser dyre og stilfulde ud. Et bredt udvalg af designs giver dig mulighed for at vælge den optimale metalmodel til interiøret i stil med klassisk, barok, hi-tech eller etnisk.
 • Ergonomi. Ceiling cornices er ideelle til værelser med lave vægge og enhver højde af vinduesåbninger. De trækker visuelt rummet, fylder det med luft.
 • Pålidelighed. Hvert loftsystem er udstyret med specielle monteringer, der, hvis de er installeret korrekt, forhindrer fald i metalafskærmninger.
 • Holdbarhed. Sådanne modeller, i modsætning til træ og plast, bøjes ikke under gardinens vægt, er ikke bange for udsættelse for fugt, ultraviolet stråling, temperaturfald osv.

I vores katalog er der præsenteret metalplade med dobbeltside kurver til gardiner af aluminium, stål, messing. For moderne interiører bliver firkantede modeller i stigende grad valgt, og cirkulære muligheder betragtes som universelle. Og hvis du ønsker at skabe en atmosfære af luksus indendørs, skal du være opmærksom på de smedede produkter. Kataloget indeholder et bredt udvalg af tip og teksturer.

Ønsker du at vælge et produkt i lang tid nu?
Vi ringer dig tilbage i åbningstiden!

Vores konsulent ringer til dig og henter dine varer personligt.
For at gøre dette skal du forlade dit telefonnummer.

Loftet cornices

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 1 række.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Længde 3,5 m. PVC materiale. Farven er hvid. 1 række.
Extras. Service: installation af tagskinner

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Længde 5 m. PVC materiale. Farven er hvid. 1 række.
Extras. Service: installation af tagskinner

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er grå. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Bordeaux farve. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er sort. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er grå. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er guld. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er guld. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve malachit. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve hvid krom. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farvebøg. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Elfenben farve. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er valnød. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Wenge farve. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve eg. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve eg. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Man-fre 10:00 til 21:00
Lør-søn fra kl. 10.00 til 18.00

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Et sådant indvendigt tilbehør som en gardinstang har ikke kun en funktionel værdi, men også æstetisk. De er lavet af træ, plast og metal. Men i vores artikel vil vi kun diskutere den sidste version.

Indretninger af loftsmetal har det bredeste udvalg, forskellige design og design, som gør det muligt at vælge den rigtige indstilling til ethvert interiør.

design

Metal modeller indtager lovligt den første plads i popularitet. For det første er metal det mest holdbare materiale. Og for det andet er nogle typer af cornices simpelthen umulige at lave, for eksempel fra træ.

Dæk og fleksible modeller

Dækholderen til gardiner tilhører kategorien af ​​fladskærme. Dens design er sådan, at den kun kan fastgøres til loftet. Dens bekvemmelighed ligger i, at den samtidig kan holde tre gardiner.

 • Selvfølgelig hænger ingen tre gardiner på vinduerne. Det første gardin er en lys tule, den anden er et gardin, der ofte har en pelm i sin stil. Dette er den tredje række for ham. Eller den tredje kan være persienner.
 • Det er af særlig dekorativ værdi, men i dette tilfælde er det ikke nødvendigt. Der lægges vægt på skønhedens skønhed, ikke på det design, der retter dem. Der er en anden slags af de samme, uklare holdere til gardiner - det er fleksible metalgardinstænger.
 • De er lavet af aluminium og har en fleksibel struktur, der giver dig mulighed for at montere ikke kun i en lige linje, ligesom alle andre typer, men skab dem fra enhver konfiguration.
 • Den fleksible indstilling har kun en række. Hvis du har brug for at hænge et par gardiner, monterer de så mange taggrunde til loftet, hvor mange gardinelementer der skal fastsættes.
 • Dette er yderst praktisk, især når gardinerne er hængt i et halvcirkelformet karnap eller niche, der rammer et balkonvindue med en kompleks konfiguration. Ved hjælp af fleksible modeller reparer ikke kun gardinerne, men også persienner; gardiner i badeværelset; forskellige skærme zoning rummet i rummet.
 • At disse modeller kun er monteret på loftet, har også sine fordele. Tæppet hængende på vægversionen monteret lidt over vinduesåbningen reducerer visuelt højden af ​​rummet.
 • Fladt eller fleksibelt loftslister, nogle gange ikke synlige. De er ofte gemt bag en baguette, en kant på et falsk loft eller en dekorativ del af gardinet selv.

OBS! Hvis der er fleksible bøjninger af sig selv, for at afrunde kanten af ​​dækkets tagskinner, sælges forskellige fastgørelsesdele af den passende bredde med den. Dette gør det muligt at fastgøre gardinet ikke parallelt med vinduet, som vi alle er vant til, men i en halvcirkel - det er det samme som at bøje sig rundt om en glat sving i buen i vinduet eller at forbinde dele til hinanden i en vis vinkel.

Rund og smedet

Mere kendt for os er gardinstavene, som er hule, med et cirkulært tværsnit, en stang med knapper: både metal og plast eller glas.

Størrelsen af ​​stangens diameter kan variere fra en til fem centimeter. Denne eller den pågældende størrelse erhverves afhængigt af gardinens vægt, som de skal holde.

Baren kan også være teleskopisk, det vil sige glide. Sådanne modeller er ofte universelle, de kan fastgøres til loftet og til væggen. Og her er skønheden af ​​cornice betyder.

Produktdesign og deres design

Normalt er vægten i designet på de originale tip, som tjener som en fremragende ramme til vinduet eller selve gardinet. Indretningsdesign i mange stilarter kræver tilstedeværelsen af ​​bare sådanne tagger.

Til noten: I klassiske designs bør der næsten altid være store gardiner. Desuden kan de dekorere ikke kun vinduer. Døråbninger, indvendige buede ganger med gardiner, i sådanne interiører er heller ikke ualmindelige.

 • Smedningsprodukter er endnu mere holdbare. Den mest fordelagtige, de ser på vinduerne af en usædvanlig form: smal, høj - fra gulv til loft, med det oprindelige layout.
 • Deres stang må ikke være glat, men snoet og spidsen - for at repræsentere et ægte mesterværk inden for smedning af metal. På dette tidspunkt, hvad vil fantasien være nok til mesteren: blomster, creepers, dyrhoveder eller for eksempel en vinstok.
 • Sådanne produkter fremstilles kun for hånd. Smedede produkter kan ikke henføres til forbrugsgoder, så deres pris er højere end for andre analoger.
 • Håndarbejde er altid værdsat højere. Mange mennesker spekulerer på, hvordan en sådan skønhed er skabt - for at se det med mine egne øjne, se en video om dette emne, som er mange på internettet.

Efter smedning dækkes metallet med polymerpulvermaling, der beskytter mod korrosion og giver en særlig matfarve. Sommetider efterligner malingen farven på ædelmetal, eller måske perle.

 • Ringe og klip til fastgørelse af stoffet kan også have et usædvanligt design. Vær opmærksom på billedet ovenfor.
 • Eaves med hul eller smedet rod, kan også være: som en enkelt eller dobbelt. Til fastgørelse af lambrequin kan der tilvejebringes en streng i konstruktionen af ​​en sådan cornice.
 • Den mest fordelagtige, se varriant med grommets. Disse er plast- eller metalringe, der bruges til at designe og styrke de gennemgående huller i stoffet og er beregnet til at hænge det på tagene.
 • I dette tilfælde bør stangen være flad og glat, så at grommets kan glide let, når gardinerne flyttes fra hinanden. Et sådant gardin ser meget interessant ud og bruges hyppigst i udformningen af ​​værelser i sådanne moderne stilarter som højteknologi, techno, minimalisme.
 • Der er også designmuligheder, der ikke består af en enkelt lang bar, men af ​​flere korte, der kan fastsættes på forskellige niveauer. Dette er meget praktisk, når vinduet eller væggen har en kompleks konfiguration.
 • Alle slags metal gardin stænger monteret af sig selv er ret enkle, selv instruktionen vil ikke være nødvendig. Fastgørelsesanordninger er normalt inkluderet i sættet.
 • Det vigtigste er korrekt at bestemme gardinens længde og gøre markeringen på de steder, hvor hullerne til skruerne skal bores.

Vær opmærksom! Hvis du har tænkt dig at montere i loftet, skal du huske på, at det kun kan gøres uden problemer på bundfladen. Hvis loftet er strakt, skal der indbygges dele til fastgørelse af holderen til gardiner.

Hvad angår loftet på gipsvæg, skal dets konfiguration i første omgang udføres med størrelsen og formen af ​​dette element. Specialister, der udfører arbejdet, bør vide præcis, hvilken slags metal cornice vil blive installeret.

Metal gardin stænger: typer og fordele

Et ivrige ønske om at ændre det indre af dit hus indebærer ikke nødvendigvis større reparationer og ombygning. For at rummet skal omdannes, for at erhverve en anden stil og farve, er det nok at ændre tekstiler: polstring, puder, duge og selvfølgelig gardiner. Og hvis du forudinstallerede metal gardin stænger til tunge gardiner, så er der ingen problemer med dette.

De tåler enhver vægt, passer til enhver stil og sådanne dekorative elementer som tip, ringe, podhvaty og andet tilbehør hjælper med at omdanne dem.

Kun en af ​​de typer af metal gardin stænger - stang - er præsenteret i et stort udvalg.

Typer af metal gardin stænger

Metalkonstruktioner er kun gode, fordi de er de mest pålidelige og robuste, med dem kan man ikke bekymre sig om gardinens stil og den belastning, de skaber. Det vigtigste er at følge nøje instruktionerne for deres installation. Og så kan de bruges både til let organza eller tule, og til multi-layer gardiner med draperier og lambrequins.

Men fordelene ved metalgardiner slutter ikke der. En anden er den brede vifte af arter og designs.

Hvad er lavet af

De mest almindelige materialer til fremstilling af metal cornices er messing, kobber, bronze, aluminium og rustfrit stål. Alle er korrosionsbestandige.

Metal stænger til taggrunde

Den første af disse er ret dyrt, så prisen på produkter reduceres ofte på grund af belægningen af ​​rustfrit stål, farvelægningen af ​​et dyrt metal eller legering. Og de mest budgetmæssige er lavet af almindeligt stål og klistret over med PVC film under træ eller andre materialer.

Vær opmærksom. Selve metaller er ganske tungt materiale, hvilket skaber en betydelig belastning på understøttende strukturer.
Derfor kan sådanne hjørner ikke fastgøres til det suspenderede og det mere strækkende loft uden at installere realkreditlån.
Selvom de vil hænge meget lyse gardiner.

design

Metalprodukter - en række forskellige typer.

Deres sortiment er meget rigere end det af træ eller plastikskinner.

 • Stang eller kruglopalochnye cornices er monteret på beslagene hule metalrør af runde (mindre ofte - firkantede) sektion. Fastgørelsesgardiner til dem udføres oftest ved hjælp af kroge eller klip med ringer, sættes på røret.
  Der er andre muligheder - gardiner med loops eller grommets. Et lag gardiner er hængt på en bar, så antallet af rør, når man vælger en cornice, skal svare til antallet af lag, herunder lambrequins.

Her anvendes en dobbelmetal snørebånd til gardiner - dekorative og lyssikker. Tulle vil kræve yderligere boom

Og hovedindretningen af ​​hele designet er dekorative tip. De kan være af enhver form og stil, og ikke nødvendigvis af metal - derudover bruges ofte træ, glas, plast, halvædelsten osv..

Udvidelseskabler og svingelementer kan også medtages i pakken, hvis vinduet er af kompleks form, eller du skal dække hele væggen. Montering udføres på beslag på væg eller loft ved montering af tagskærme.

Til reference. Stangskovler kan laves med egne hænder fra et rør af passende diameter, som er poleret og belagt med maling eller klistret over med selvklæbende.

 • Smedede hjørner i deres design adskiller sig ikke fra tidligere. Men disse er eksklusive og dyre produkter, oftest lavet på bestilling.

Smedning dekorerer interiøret i klassisk eller øko-stil

 • Profilkroner er ikke så dekorative i sig selv, men meget praktiske og funktionelle. Det mest populære metalloft dækker gardiner, hvilket gør det muligt at bevare rummets maksimale højde - profil. I det hule bærehjul af et sådant produkt er der løbere, langs hvilke skyderne med kroge eller klip bevæger sig.

Ceiling cornices visuelt forlænge højden af ​​rummet

Aluminiumsprodukter kan bøjes med en ikke-standardformular til indretning af vinduer i buer og karrevinduer eller til vandtætte gardiner på badeværelset. Dette metal er også brugt til fremstilling af specielle hjørner til ruller og roman persienner, persienner.

 • String gardin stænger gælder også for metal. De består af et stærkt kabel, spændt mellem beslagene. Du kan installere dem både på væggen og i loftet, i en eller flere niveauer. Deres fordel er maksimal svaghed og lav vægt, og manglen på manglende evne til at holde tunge gardiner uden slingestrenge.

Billede af en simpel snor cornice gemt bag loftet soklen

fordele

Alle fordelene ved metalgardiner er en meget lille liste, men det er svært at overvurdere dem.