Armstrong metalloft

Aluminiumsloft Armstrong er en speciel type loftsloft. Vi er vant til hvide mineralfiberplader, der pryder kontorer og offentlige steder, men metal har mange fordele, som et blødt panel ikke har.

Fordelene ved metalloftet

Disse fordele er:

 • fugt modstand og varmebestandighed. Armstrong metalophængede loftsplader ruster ikke, må ikke koges af varm damp og absorberer ikke fugt, så de kan sættes i bad, saunaer, svømmebassiner og lignende rum;
 • Sådanne fliser rengøres fuldstændigt af husholdningskemikalier og absorberer ikke fedt og sod (og derfor hygiejnisk). Derfor vil de være i vejen i restaurationsvirksomheder, i medicinske institutioner og simpelthen i køkkenerne i vores lejligheder;
 • slagfasthed. Panelet af aluminium vil ikke bøje eller knække fra et slag med en babybold, mopphåndtag osv.

Aluminiumsloftet beholder dog alle fordelene ved mineraluldslofter: de skjuler ledninger, varme- og køleanordninger, de er nemme at fjerne og udskifte, de giver dig mulighed for at gøre belysningen så varieret som du vil.

Og prisen på Armstrong metallofter er ikke meget mere end de mineralske, som gør det muligt for dem at forblive i budgettet. Her er blot et par eksempler fra vores rige katalog:

 • matte aluminiumskassetter af mærket Albes 0,32 mm tykt til prisen på kun 129 rubler per stykke;
 • den samme kassette Albes-kassette, men perforeret (for at forhindre dampkondensation);
 • allerede blankt kassette fra Albes farve Mettalk.

Vi vil med glæde hjælpe dig med valg og levering af dette smukke dekorative materiale. Ring til os!

Fordele og ulemper ved metalloftet Armstrong

På trods af de mange moderne finishmaterialer er alle typer af løsninger til konstruktion af loftsflader populære Armstrong-metallofter. Loftet Armstrong er præget af et sæt fordele, høje operationelle, tekniske parametre.

Hvad er Armstrong lofter?

Suspenderede lofter Armstrong - et design af forbindelserne med langsgående og tværgående profiler. Metal falsk loft lavet af galvaniseret, rustfrit stål eller aluminium.

Pladens profil er T-formet, som ved konstruktion af loftsystemet gør det muligt at oprette et gitter, der passer ind i væggrammens celler, der rammer loftoverfladen omkring omkredsen. Styrken af ​​strukturen er givet ved låse i enderne af profilen. Profilen kan være sort, hvid, spejl.

Armstronglofter passer harmonisk ind i den indvendige stil af boliger, forretninger, indkøbs- og sportsanlæg. Installation indebærer fastsættelse af gitterstrukturen på basisoverfladen ved hjælp af specielle suspensioner. Loftets loft består af modulære elementer - plade, skinne, panel. Støtterammen er monteret på forsiden af ​​loftet bag den ydre hud.

Armstrong loftkonstruktion

Typer, typer af lofter Armstrong

Panel, fliser modulært loft er lavet af tynde matte, spejl metalplader, mineralfiber. Pladen kan have perforering, et spejl, metaloverflade, polymercoating. Perforering forbedrer loftets ventilationskvalitet. Armstronglofter ud over metal har en polymer, gips, træ, glascoating, som giver dig mulighed for at vælge et design til ethvert design.

Afhængigt af de dele, moduler, Armstrong loft konstruktion er:

 1. Rack. Lærredet består af smalle skinner, bjælker forbundet med en stringer, som er grundlaget for konstruktionen, fastgjort til loftet. Elementer og detaljer af loftsystemet er knyttet til det. Installer dekorative elementer på sladderbjælker.
 2. Masken. False lofter har et originalt moderne design. Celler varierer i diameter. Monteret på en metalprofil.
 3. Panel. Det har et enkelt fastgørelsessystem. Et metalpanel er fastgjort til bærehjulet, hvilket er det understøttende konstruktionselement. Flisen varierer i fakturaen, størrelsen, farven.
 4. Kassette. Den består af kassetter af forskellige farver, størrelser. Grundlaget for designet er en bærende ramme fremstillet af metal, hvorpå andre elementer er installeret. Du kan installere et fladt eller volumetrisk kassetteplade.
Ramme layout

En populær mulighed for tilrettelæggelse af loftrummet i store metriske lagre, detailhandel, administrative lokaler er flisebelagt og panelophæng strukturer Armstrong. Panellofter er fortrinsvis installeret i lokaler uden for boligen.

Flisebelægning skjuler mangler i basen, ingeniørkommunikation, klimaanlæg og varmesystemer, videoovervågning og alarmer.

Flisen varierer i størrelse, tekstur og faktura, sker stanset og glat, med tegning eller uden. Fliserne kan have en størrelse på 600 * 600, 600 * 1200. For at skabe et design er det nok at købe flere paneler med perforeringer, og installere dem i placeringen af ​​skjulte lamper.

Racklofter, i modsætning til andre analoger, har den laveste pris pr. Kvadratmeter. Ud fra et æstetisk synspunkt er det praktisk anvendelige net, kassettepladekonstruktioner bedre egnet til at arrangere bundloftet i boligområder.

Det er vigtigt! Hvis du foretrækker en slattekonstruktion, skal du huske på, at sådanne systemer indebærer at sænke loftet med fem til syv centimeter.

Kassettdesignet er installeret i rum med høj luftfugtighed i kontorer. Kassetten er lavet af solide, bløde mineralfibre med tilsætning af cellulose, hvilket giver materialet ekstra styrke. Fremragende parametre er kendetegnet ved en kassette af aluminiumlegeringer, galvaniseret stål.

Kassettepanelet er valgt i overensstemmelse med tekstur, farve under porcelænstensil, flise. Kassetten til loftkonstruktionen kan perforeres og males i forskellige farver. Loftet ser oprindeligt ud, bestående af kassetter af forskellig størrelse og konfiguration.

Installationen af ​​sådanne strukturer kan gøres selv af begyndere. Efter tilberedning af basisfladen fastgøres rammen på profilen til kassetten. Til rammen anvendes en bærer T-profil, som er fastgjort til loftet med suspensioner. Kassetten indsættes i rammen.

Perforerede loftslofter bruges til at designe loftoverfladen i rum med høj luftfugtighed. Perforering på fliser kan have en anden diameter. Perforeret flise har lydisolerende kvaliteter, giver luftcirkulation.

En række designs giver dig mulighed for at vælge loftet for indretningen.

Suspenderet lofter Armstrong

Metal loft strukturer, afhængigt af de anvendte materialer, operationelle, praktiske parametre er klassificeret i klasser:

 1. "Økonomi". Budget version af loftet design. Pladen er lavet af tynde polymer, ubrændbare materialer, perforeret. Perforering er nødvendig for at opretholde mikroklimaet, det normale niveau af ventilation. Bruges til beklædning af loftoverflade i lokaler uden for boligen.
 2. Fugtbestandigt. Panelet er lavet af fugtighedsbestandige materialer, hvilket gør det muligt at montere loftkonstruktioner i svømmebassiner, badeværelser. Flisen har vandafvisende egenskaber, og derfor ophobes ikke kondensat på overfladen.
 3. Acoustic. Loftkonstruktionen har fremragende akustiske, lydisolerende egenskaber. Akustiske lofter installeres i lokaler, hvor der kræves god lydisolering.
 4. Hygiejnisk. Flisen er dækket af specielle beskyttelsesforbindelser, der forhindrer udviklingen af ​​patogen flora. Anvendes til foring af madblokke, design af loftoverfladen på hospitaler, lægecentre.

Installationsomkostningerne, levetidenes varighed, praktiske egenskaber afhænger af klassen, parametre for de anvendte materialer.

Fordele, ulemper ved Armstronglofter

Loftsophængte konstruktioner har mange fordele, blandt hvilke der er:

 • overkommelig pris;
 • nem installation
 • høj teknisk, kvalitetsparametre;
 • lang operationel ressource
 • lydisoleringsparametre;
 • let pleje
 • attraktivt æstetisk design.

Til fremstilling af hævede lofter anvendes højkvalitets, miljøvenligt materiale. Latex, cellulose, stivelse tilsættes til fiberen. Som en del af en billig flise meget stivelse består et dyrt panel af latex, hvilket øger materialets fugtighedsbestandighed.

Suspended strukturer skabe en smuk loftsoverflade. De integrerer simpelthen kommunikationssystemer, indlejrer belysningselementer. Systemet er let, hvilket reducerer belastningen på overlapningen. Materialet til fremstilling af paneler og rammen er ikke brandfarlig, brandhæmmende.

Valg af komponenter opfylder forbrugernes forskellige behov. Flise, panelet har et andet design, der giver dig mulighed for at vælge loftkonstruktion til interiør, indretning.

Det er vigtigt! Komponenter af designet vil blive lavet til ordre, den nødvendige størrelse, form.

Armstronglofter er ikke uden fejl. Installering af designet indebærer et fald i rummets højde med 7-10 cm. Mineralfiberfliser er ikke modstandsdygtige over for mekanisk belastning.

I rum med ustabilt mikroklima, temperaturregulering, taber panelet, fliserne deres oprindelige udseende. Pladen mister sin farve, bliver gul. Installer fliserne på rammen pænt og overholder den etablerede teknologi.

Hvordan er installationen af ​​hævede lofter Armstrong, se træningsvideoklippet.

Armstronglofter

 • matteret
 • blank
 • klud
 • satin
 • SLR
 • flere niveauer
 • baggrundsbelyst
 • sømløs
 • buet
 • skyhøje
 • Med fotoudskrivning
 • "Starry Sky"
 • farvet
 • økonomi
 • Premium
 • metal
 • aluminium
 • SLR
 • Loft fra MDF
 • Gipsplankloft
 • Polyuretanloft
 • træ

Første gang jeg gik et sted uden anbefalinger, bor jeg i det næste hus (Maryina Grove), jeg blev glædeligt overrasket: Jeg ringede til stationen og bestilte målingen, næste dag kom jeg til en aftale, næste dag lavede de et nedhængt loft. Professionalisme gager, ledere og installatører i højden. Tak! Jeg anbefaler det til alle.

Vi bestilte et grilyato-loft til et privat tandkontor i virksomheden, takket være Vitaly-teamet, gjorde det hurtigt og uden besvær!

Vi bestilte installationen af ​​hævede lofter på dette firma, gutterne klare hurtigt med arbejdet. Alt hurtigt og effektivt uden at pålægge ekstra ydelser. Tak!

Vi installerede stræklofter i salen i begyndelsen af ​​måneden. Takket være Andrey gjorde han sit job meget godt.

Fik en lejlighed i New Moscow med en forfærdelig reparation. Ikke et glat loft, med bølger og revner, som wonder-builders tapet sidder fast, som kun understregede problemet. Derfor besluttede reparationen at starte fra loftet. Kontakt virksomheden. Som et resultat, lavede vi på det kortest mulige tidspunkt et smukt fladt loft og lydisolering fra støjende naboer. Prisen er værd at kvaliteten af ​​arbejdet. Vi er glade og anbefaler til dig!

Gutterne arbejder hurtigt og effektivt. Monteret gipsplankloft i stuen. Særlig tak til Brigadier Andrew, der foreslog den oprindelige løsning for at fremhæve det nye loft.

Hun vendte sig til virksomheden for at erstatte de hævede lofter i lejligheden, resultatet var en meget god kvalitet af lofterne, installationen blev udført hurtigt og uden "overraskelser". Brigadier Sergey viste sig at være professionel, han organiserede hurtige og koordinerede arbejde af mesterne.

Bestilte lofter i stuen. Resultatet er tilfredsstillende. Masters kender deres ting.

Stretchloft fra andre firmaer var nødvendigt at omdirigere. På internettet var der ingen tid til at grave. Fundet dette firma ringede. Og på en eller anden måde blev de hurtigt tilsluttet og enige om. Jeg havde brug for den laveste budgetmulighed. Efterspurgte, indikeret, kom til en fællesnævner. Loftgipsvæg med lys, med lamper Ikke værre end spændingen ser ud. Meget tilfreds med resultatet

Gjorde reparationer på kontoret. Til installation af lofter tiltrukket specialister i selskabets billedhistorie. Alt blev gjort klart og effektivt. Vi udstedte en ordre på hjemmesiden, på samme dag blev vi enige om at forlade specialisten til beregningerne, næste dag indgik vi en aftale. Arbejdet blev afsluttet til tiden. Jeg vil gerne bemærke det høje faglige niveau af virksomhedens herrer, der er ingen klager over kvaliteten. Vi vil anbefale til vores partnere.

Gør reparationer i lejligheden for nye lofter, jeg vendte mig til dette firma, fordi jeg så disse herres arbejde fra naboerne. Vores hus er flisebelagt, loftet er ujævnt og ikke højt på grund af leddene på pladerne, så vi ønskede ikke kun at niveauere det, men også ikke tabe højden. Det blev besluttet at installere et to-niveau strækloft i stuen. Vi diskuterede med designeren af ​​firmaet stil, farve og belysningsløsning for visuelt at gøre loftet højere. Prisen var i princippet acceptabel, og jeg var tilfreds. Næste dag er mesteren allerede begyndt at arbejde. Specialister arbejdede hurtigt. Installeret LED-stripe på grænsen af ​​loftet, det ser meget imponerende ud. Jeg er tilfreds med slutresultatet. Strækloft skjuler ikke kun støv, men på grund af den glatte indsats i midten af ​​rummet, synes loftet at være højere.

Appelleret til dette firma med en anmodning om at lave en stjernehimmel i børnehaven. Fyrene alle målte og ankom den næste dag. De gjorde alt kvalitativt og ikke dyrt. Himmelen er som en gave, børnene er meget glade.

Gjorde reparationer i børnehaven. Alle kunne ikke beslutte, hvad vi ville have. Kontakt virksomheden. Manager Sergey tilbød en interessant løsning, og den næste dag kom de til os og lavede målinger, de sagde den omtrentlige pris og tid til arbejde. Vi er alle arrangeret. Ifølge den underskrevne aftale kom tre fyre til os og begyndte at arbejde. Selvfølgelig gjorde de det langsomt, men med høj kvalitet. Alt det affald, der blev dannet under reparationen, fjernede fyre for sig selv. Og opfyldte fristen. Nu beundrer vi skønheden i børnehaven. Vi tænker snart at opdatere badeværelset, lad os vende her.

Tak jer for et godt stykke arbejde! Loft og belysningslamper

Godt færdige fyre og sande fagfolk. Ærligt havde ikke engang forventet, at alt vil blive gjort så hurtigt og effektivt. Separat var jeg tilfreds med tjenesten og den hyggelige og vigtigste menneskelige holdning til kunderne. Jeg anbefaler alle!

Guys er fagfolk på deres område. Han selv arbejdede 15 år på dette område. Alt blev gjort til tiden og strengt ved teknologi. Jeg ryster min hånd! Godt gjort! Hold det op!

Bestilt et ophængt loft i stuen. Separat tak til designer Diana. Du er bare et geni! Hver dag ser vi med din mand til dit arbejde og beundrer! Kæmpe menneskelig tak.

Jeg takker ledelsen af ​​virksomheden og de arbejdstagere, der lavede lofterne i vores sommerhus. Alt blev gjort klart og i overensstemmelse med projektets udformning, men det sker som regel på nogen måde... Enhver, der nogensinde har lavet reparationer, vil forstå, hvad jeg mener. Jeg er ikke fan af at skrive anmeldelser, men i dette tilfælde forblev kun positive følelser fra samarbejdet med dette firma! Generelt, hvis du har brug for lofter, skal du kontakte disse fyre uden at tænke selv. Bliv tilfreds!

Armstrong-hængende loft er en konstruktion af aluminiumskinner og en flise fastgjort på den: mineralfiberkassetter. Fastgørelse udføres til overlapning med euro suspension.

Hvor Armstronglofter anvendes

Kassettdesignet er værdsat for sin enkle installation, det ledige rum over loftet til lægning af kommunikation, simpel reparation af belysningsudstyr og evnen til at udskifte et beskadiget element. Alle disse faktorer gør Armstrong-systemet til loftet for første valg til kontorer, uddannelses- og administrative institutioner, handelshaller, caféer og så videre.

Armstrong loft typer

Når du vælger et rammeophæng, skal du være opmærksom på designfunktionerne for harmonisk at supplere stilen på dit værelse og egenskaberne af mineralplader, som kan være:

 • vandtæt, egnet til svømmebassiner og andre steder med høj luftfugtighed, hvis tilladte værdier kan nå 95%;
 • lydisolerede, akustiske, de er uundværlige i kontorbygninger, til kreative og sportslige sektioner;
 • hygiejnisk, som har en speciel belægning, der forhindrer loftet i at klæbe fedt, damp og bakterier, hvilket er vigtigt for mad og lægehjælp.

For at skabe en stram forretningsmæssig atmosfære vælger man oftest det klassiske hvide loft Armstrong, hvor prisen pr. 1 m2 er den mest demokratiske. Samtidig er designere af "Image Story" klar til at tilbyde eksklusive designmuligheder ved hjælp af mosaikker, spejlfliser, fotoprint og mønstre.

Parametre og egenskaber

Standard kassettstørrelsen er 60x60 cm, 120x60 cm plader kan også bruges. Tykkelsen varierer fra 0,8 til 2,5 cm, og deres vægt er fra 3 til 8 kg pr 1 m2. Armstrong loftinstallation kan laves i lokaler af enhver form og størrelse på en valgt højde, hvilket gør det muligt at justere mængden af ​​plads til forsyninger og alarmer. Fordelene ved systemet omfatter også:

 • evnen til at skjule alle fejl i loftet i form af uregelmæssigheder og utilsigtet udseende
 • hurtig og nem installation på grund af simpel design og professionalisme i Image Story-teamet;
 • praktisk og billig reparation, som er forbundet med udskiftning af kun beskadigede fliser uden at det berører resten og med nem adgang til elektrisk ledningsføring, ventilation og anden kommunikation;
 • høj reflektivitet (83%) vil spare på yderligere belysningsenheder og skabe et præsentabelt interiør;
 • lydisoleringsegenskaber (0,55 NRC, lyddæmpning - 34 dB) uden brug af ekstra materialer og strukturer, hvilket er vigtigt for kontorbygninger;
 • termisk ledningsevne (0,056 W / m * ºі) fliser vil spare på opvarmning område, og den lille vægt af samlingen gør materialet uundværligt til store rum;
 • Sikkerhed og miljøvenlighed af mineralplader, holdbarhed, modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger (ikke-brændbart materiale) og nem omhu for at opretholde renlighed;
 • evnen til at skabe et klassisk kontorinteriør med en minimumspris og et luksuriøst premium design med eksklusive fliser og mosaikker.

Loftmontering

Hvis du beslutter dig for at købe et Armstrong-hængende loft, skal du vælge velkendte eksperter, mestere i dit håndværk, så det valgte design vil tjene dig i mange år og behage øjet med upåklageligt udseende. Ellers risikerer du at få effekten af ​​uforsigtig billig reparation på grund af ujævn vejledning og ukorrekt fastsatte plader, hvilket negativt påvirker kundens loyalitet.

 1. Designeren fra "Image Story" hjælper dig med at vælge den type flise, afhængigt af rummets egenskaber og den indvendige stil.
 2. Ifølge måleren beregner vi det nøjagtige antal fliser, guider og komponenter i systemet.
 3. Før Brigadens ankomst skal bringes til loftet og om muligt rette alle nødvendige kommunikationer.
 4. I betragtning af den valgte højde af loftet markerer installatørerne laserniveauet og indstiller vægvinklen.
 5. Derefter er guiderprofiler installeret og på dem med en hældning på højst 1,2 m fastgørelse i form af suspensioner til Armstrongloftet, bestående af en bar og en krog.
 6. Langs- og tværgående profiler, henholdsvis 1,2 og 0,6 m lange, vil skabe et gitter af celler af den krævede størrelse til indsættelse af fliser.
 7. Under installationen er armaturerne også installeret: klassiske eller rasterformede celler.

Omkostninger til

Prisen på 1m2 hævet loft Armstrong afhænger kun af den valgte type flise (økonomi eller præmie) og gulvplads samt type installation - klassisk eller diagonal. Antallet af hjørner og funktionelle åbninger til rør og armaturer påvirker direkte monteringsfunktionerne. Ved at kende loftets omkreds kan vi nemt beregne antallet af fliser, der bærer, langsgående og tværgående skinner, suspensioner og andre komponenter ved hjælp af Armstrong loftsberegningsberegner. Omkostningerne afhænger også af typer armaturer, ventilationsgitter og dekorative elementer - vi indleder individuelt løsningen af ​​problemer i hvert enkelt tilfælde.

Vi gør alt for at bevare de ledende stillinger i installationen af ​​lofter i Moskva, vi værdsætter vores ry og tillid hos vores kunder. Derfor tilbyder vi den bedste service og upåklagelig kvalitet af materialer og installation:

 1. Montering af loftet er muligt den næste dag efter behandling.
 2. Arbejd kun under kontrakten i strengt etablerede tidsrammer.
 3. Personlig leder i alle faser af samarbejdet.
 4. Visuel rapport på skærmen på din gadget, online udsendelse fra objektet.
 5. Garanti op til 25 år.

Ring til os på +7 (495) 132-40-40 eller send en anmodning om høring på hjemmesiden, betro reparationen til fagfolk og tag din virksomhed til et nyt niveau i dag!

Webstedet er kun til orienteringsformål og er ikke et offentligt tilbud.

Du anerkender, at du har læst disse brugsbetingelser (herefter vilkårene) og forstår de rettigheder og forpligtelser, der beskrives i dem. Din brug af webstedet betyder, at du accepterer vilkårene. Oplysningerne offentliggjort på webstedet er af generel art og er kun til orientering. På trods af at vi nøje overvåger indholdet på webstedet, kan vi ikke garantere, at de angivne oplysninger ikke indeholder unøjagtigheder eller ikke vil blive forældet. Derfor, hvis du finder fejl på webstedet, bedes du informere os om det.

1.1. Materialerne, der er indsendt på dette websted, leveres af lofterne Cheap Company (herefter selskabet) udelukkende til orienteringsformål. Alle data på hjemmesiden præsenteres "som det er" med mulige fejl, uden nogen udtrykkelige eller underforståede garantier. Oplysningerne på selskabets hjemmeside er fuldstændig korrekte, hvis der er en skriftlig bekræftelse fra selskabet.

1.2. Selskabet forbeholder sig ret til at foretage forbedringer og / eller foretage ændringer af produkter, tjenester eller andre data på webstedet uden forudgående varsel. Selskabet har ret til at informere om ændringerne ved at placere en tilsvarende meddelelse på hjemmesiden og / eller ved at sende en besked via e-mail samt ved brug af andre kommunikationsværktøjer. Klienten anses for at have accepteret ændringerne på tidspunktet for modtagelse af oplysninger om dem fra enhver kilde.

1.3. Selskabet og dets leverandører er ikke ansvarlige for eventuelle tab som følge af brugen eller manglende evne til at bruge de oplysninger, der er indsendt på hjemmesiden.

1.4. Siden vil kun fungere på de hardware- og softwareplatforme, der er angivet i dokumentationen.

1.5. Selskabet har ret til at afbryde forfremmelser, der gennemføres på det (herefter benævnt "Promotion"), for at holde op med at levere tjenester via webstedet og forbeholder sig også ret til at afbryde støtte til enhver hardware- eller softwareplatform til enhver tid og uden forudgående varsel.

1.6. Hvis du ikke accepterer nogen af ​​betingelserne i dette dokument, kan du nægte at bruge dette websted.

2.1. Materialerne på selskabets hjemmeside er beskyttet af ophavsret og beskyttet af Den Russiske Føderations lovgivning om ophavsret og beslægtede rettigheder. Enhver brug af disse materialer (kopiering, gengivelse, ændring, offentliggørelse i enhver form, overførsel og andre mulige muligheder) uden for Webstedet er kun mulig med skriftlig tilladelse fra selskabet.

2.2. Webstedet indeholder information, tekster, fotografier, designværker, grafik, billeder, lyd- og videooptagelser samt andre materialer og værker, herunder intellektuel ejendomsret, som tilhører selskabet. Alle varemærker (logoer, domænenavne, materialer, der beskriver virksomhedens tjenester eller indeholder i deres navn udtrykket "lofter billige", der er en del af informationen på webstedet) er selskabets ejendom.

2.3. Enhver ændring og kommerciel brug af Selskabets varemærker eller deres derivater er strengt forbudt. Undtagelser er kun mulige med selskabets skriftlige tilladelse.

2.4. Alle andre produkt- og firmanavne, der er anført på webstedet, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere og må ikke anvendes uden deres samtykke.

2.5. Webstedets indhold må kun bruges til ikke-kommercielle formål.

2.6. Webstedet indeholder også materialer fra offentlige kilder eller leveret til tredjemand, herunder materialer og værker, der er beskyttet af ophavsret, registrerede varemærker og servicemærker, samt andre genstande af intellektuel ejendomsret, der ejes af de respektive ejere. Materialerne, herunder alle oplysninger, der er indsendt på webstedet, er beregnet til visning til personlige eller interne forretningsformål. Enhver anden brug af Materialerne eller Webstedet er strengt forbudt, herunder: genudgivelse, distribution, oversættelse, uautoriserede ændringer, sletning, kanalisering til offentligheden, offentlig præstation, forældremyndighed, omskrivning, mailing, reproduktion, omfordeling eller eventuelle reproduktion uden forudgående skriftlig tilladelse fra selskabet. Tredjeparter er forbudt at anvende Site Materials til kommercielle formål, herunder: til markedsføring, kommerciel distribution via fax, pr. Post, via e-mail eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere.

2.7. Enhver autoriseret brug af hjemmesiden omfatter ikke brugen af ​​hjemmesiden og materialerne til ulovlige formål. Det er også forbudt at udsende til webstedet eller via webstedet noget materiale uden selskabets tilladelse. Det er forbudt at beskadige, forstyrre eller på anden måde krænke tredjeparters rettigheder ved brug af dette websted eller materiale der er opført på det.

2.8. Hvis du er opmærksom på en reel eller potentiel krænkelse af intellektuelle ejendomsrettigheder, bedes du informere os om det på nedenstående adresse.

2.9. I overensstemmelse med disse vilkår giver Selskabet dig et begrænset, personligt, ikke-kommercielt, ikke-eksklusivt, ikke-licenseret, ikke-overførbart og gratis licens til at få adgang til webstedet og dets tjenester. Du anerkender, at alle rettigheder, der ikke er angivet i dette dokument, forbliver hos selskabet. Alle rettigheder til hjemmesiden tilhører firmaet. Disse Vilkår overfører dig ikke sådanne rettigheder.

2.10. Du forpligter dig til ikke at fjerne, ikke at skjule, ikke at ændre eller gøre umærkelige mærker på ejendomsrettigheder tilhørende Selskabet.

2.11. Ved at uploade oplysninger til webstedet giver du selskabet en verdensomspændende, ikke-eksklusiv, uigenkaldelig, gratis, overførbar, underlicensabel ret til at bruge og distribuere oplysninger helt eller delvist, i ethvert format og på nogen måde, for eksempel ændre, gengive, udsende, tilpasse, offentliggøre osv.. Hvis du ikke har ret til at give ovennævnte ret, skal du afstå fra at indsende oplysninger til webstedet.

2.12. Du giver hermed din tilladelse til at modtage oplysninger om de kampagner, der holdes, og selskabets tilbud ved at modtage sms og / eller e-mail-beskeder til dine kontaktoplysninger.

3.1. Du accepterer at følge almindeligt accepterede adfærdskodekser på internettet. Følgende handlinger er forbudt: Upload, offentliggøre, transmittere, ellers formidle offentligheden enhver information, der truer, diskuterer eller fornærmer andre brugere eller tredjeparter (fysisk og juridisk), er vulgær, uanstændigt, bedragerisk, krænker privatlivets fred herunder, men ikke begrænset til, tilvejebringelse og / eller distribution af personoplysninger fra tredjepart samt krænkelse af brevhemmeligheden (kommunikation) krænker mindreåriges rettigheder og / eller fremmer skade på alle former; indeholder links til pornografiske fotografier, lyd- og videoklip af seksuel art, herunder dem, der deltager i mindreårige og / eller annoncerer deres køb eller distribution er vulgært eller uanstændigt, indeholder uanstændigt sprog; indeholder trusler, diskreditter, fornærmelser, afværger borgernes, tjenestemænds og organisationers ære og værdighed eller forretningsmæssige omdømme; indeholder henvisninger til voldsscener eller umenneskelig behandling af dyr og / eller en beskrivelse af sådanne scener; indeholder en beskrivelse af midlerne og metoderne til selvmord, ethvert incitament til at begå det; indeholder henvisninger til resultaterne af intellektuel aktivitet og midler til individualisering af tredjeparter i mangel af deres rettighedshaveres respektive samtykke til deres brug eller krænkelse af reglerne for fri udnyttelse af værker eller andre genstande, der er fastlagt ved gældende lovgivning fremmer og / eller fremmer tilskyndelse til racistisk, religiøst, etnisk had, uoverensstemmelse, fjendtlighed og / eller diskrimination på race-, etnisk, seksuel, religiøs, social baggrund, fremmer fascisme eller ideologi om race eller national overlegenhed, fremmer og / eller bidrager til krænkelse af minoritetsrettigheder indeholder ekstremistiske materialer; fremmer kriminel aktivitet og / eller indeholder anbefalinger, vejledninger eller retningslinjer for kriminalitet indeholder oplysninger om begrænset adgang, herunder, men ikke begrænset til, stats-, bank- og forretningshemmeligheder indeholder upassende reklame og / eller ulovlig politisk reklame, tiltrækker at deltage i distributionen heraf indeholder reklame eller beskriver attraktiviteten ved brug af narkotiske stoffer, information om distribution af lægemidler, opskrifter til fremstilling og brugsvejledning er bedragerisk, tilskynder til eller fremmer brugen af ​​spam og relaterede tekniske værktøjer og tjenester til masseforsendelse, salg eller adgang til databaser med e-mailadresser og kontakter, implementering af markedsføring på flere niveauer (netværk) og involvering i ordninger for internetindtjening og e-mail -Business; indeholder links til vira, trojanere og anden ondsindet software samt oplysninger og retningslinjer for deres brug samt instruktioner til gennemførelse af handlinger, der er designet til at indsamle oplysninger om brugere, krænke deres rettigheder og interesser og / eller forstyrre normal drift af projekter, tjenester og information tredjepartssystemer; indeholder serienummer (registreringsnumre) til software og databaser og programmer til deres generation, logins, adgangskoder og andre midler til opnåelse af uautoriseret adgang til internetressourcer, hvor adgang er begrænset Det er også forbudt at registrere mere end en brugerkonto, registrere en brugerkonto på vegne af en person, som du ikke er (en falsk konto) eller registrere en konto for en gruppe af personer eller organisationer. vildlede brugerne om deres identitet ved hjælp af en anden persons konto, bevidst forvrænger ideen om sig selv, deres alder eller deres forhold til andre personer eller organisationer placere kommerciel reklame, kommercielle tilbud, kampagnematerialer, kædebeskeder (meddelelser, der kræver overførsel til en eller flere brugere), pyramideordninger eller opkald til at deltage i dem, eventuelle andre påtrængende oplysninger Indsæt hjemmeadresser, telefonnumre, e-mailadresser, pasoplysninger og andre personlige oplysninger fra andre brugere eller tredjeparter uden deres personlige samtykke til sådanne handlinger. beskrive eller fremme kriminel aktivitet, instrukser eller retningslinjer for kriminalitet på nogen måde, herunder ved hacking, forsøge at få adgang til andres konto mod viljen til den person, den tilhører indsende oplysninger, der krænker brugernes eller tredjeparters eksklusive rettigheder til intellektuel ejendomsret Det er forbudt at duplikere meddelelser, "smiler", såvel som at udvikle sig i de kommende trådemner, der ikke er relateret til emnerne under drøftelse; misbrug slang, ignorere reglerne i det moderne russiske sprog; misbruger brugen af ​​store bogstaver, anbringer andre oplysninger, der krænker andre rettigheder og interesser hos borgere og juridiske enheder eller kravene i lovgivningen i Den Russiske Føderation, og som ifølge Selskabets mening er uønskede, ikke opfylder målsætningerne om oprettelse af webstedet, krænker brugernes interesser eller af andre grunde er uønsket til udstationering på webstedet.

3.2. Du anerkender, at du er personligt ansvarlig for eventuelle kommentarer, beskeder eller andre oplysninger, som du uploader eller på anden måde offentliggør (offentliggør) på eller via webstedet.

3.3. Ved at sende din kommentar, besked eller andre oplysninger i en hvilken som helst del af Websitet, må du ikke downloade eller på anden måde offentliggøre (offentliggøre på webstedet) indholdet af andre websteder, databaser og andre genstande med eksklusive rettigheder uden udtrykkelig tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten til sådan handlinger.

3.4. Virksomheden har ret til at fjerne eller redigere upassende meddelelser. Selskabet meddeler herved, at kommentarerne og / eller meddelelserne på hjemmesiden afspejler deres forfatteres synspunkt og ikke af selskabet (undtagen for meddelelser udgivet af dets repræsentanter). Indholdet af kommentarer og / eller udsagn på webstedet er udtalelsen fra de personer, der skrev dem, og må ikke falde sammen med virksomhedens mening.

3.5. Webstedet er åbent for den offentlige informationsressource. Ved at bruge webstedet accepterer du ikke at indsende oplysninger, der overtræder almindeligt accepterede adfærdskrav og lovgivningen i Den Russiske Føderation. Når du forsøger at sende sådanne meddelelser, har firmaet ret til at afbryde forbindelsen fra webstedet.

4.1. Virksomheden garanterer, at det computersystem, der anvendes til driften af ​​hjemmesiden, overholdes med generelt accepterede sikkerhedsstandarder.

4.2. Webstedet leveres på "som det er" grundlag. Alle risici forbundet med webstedets kvalitet og ydeevne bæres af dig. Selskabet erklærer, at der ikke er nogen garanti, udtrykkeligt eller underforstået med hensyn til Webstedet, samt enhver anden information og dokumentation, der leveres til dette websted. Derudover giver selskabet ingen garantier vedrørende de resultater, der kan opnås via webstedet.

4.3. Hele risikoen forbundet med brug og drift af hjemmesiden falder på dig. Selskabet, dets handelspartnere, medarbejdere, agenter mv. Vil under ingen omstændigheder være ansvarlig for tilfældige, særlige eller indirekte skader (herunder især skader på grund af tab af kommercielt overskud, produktionsnedetid, tab af kommercielle oplysninger eller anden monetær tab) i forbindelse med brugen eller manglende evne til at bruge hjemmesiden.

4.4. Virksomheden er ikke ansvarlig for unøjagtige eller forkerte oplysninger modtaget fra brugerne, for det udstyr og den software, der anvendes på webstedet, samt for tekniske problemer, der måtte opstå, herunder på grund af computerens nedbrydning som følge af brugen af ​​webstedet.

4.5. Et link til ethvert andet websted, produkt, service, deling, enhver information af kommerciel eller ikke-kommerciel karakter, der er indsendt på webstedet, er ikke en godkendelse eller anbefaling af disse produkter (tjenester) af selskabet.

4.6. Virksomheden er ikke ansvarlig for nogen opførsel af brugere eller tredjeparter, der bruger eller surfer på webstedet.

4.7. Hvis der inden for rammerne af kampagnen tildeles priser, anerkender du følgende: Selskabet er ikke ansvarlig for skattebetalinger i forbindelse med din accept af prisen. Ansvaret for økonomisk rådgivning i denne sag ligger hos dig. Præmierne udveksles ikke, kan ikke overføres til andre personer og kan ikke returneres, medmindre andet udtrykkeligt er angivet i kampagnens betingelser. I tilfælde af at selskabet på tidspunktet for udstedelsen af ​​en bestemt præmie ikke er til rådighed (afsluttet), har ret til at erstatte det med en anden af ​​samme værdi. Virksomheden er ikke ansvarlig for efterfølgende ændringer i prisen af ​​prisen. I tilfælde af at vinderen i løbet af den periode, der er angivet i kampagnens betingelser, ikke har taget sin pris, har selskabet ret til at vælge metoden til at erstatte en sådan vinder.

4.8. Selskabet er ikke ansvarlig for fejl, udeladelser, afbrydelser, sletninger, fejl, forsinkelse i behandling eller overførsel af data, fejl i kommunikationslinjer, tyveri, ødelæggelse eller uautoriseret adgang til brugermaterialer, der er indsendt på webstedet eller på et andet sted.

4.9. Virksomheden er ikke ansvarlig for tekniske fejl eller andre problemer i ethvert telefonnetværk eller -tjenester, edb-systemer, servere eller udbydere, computer- eller telefonudstyr, software, fejl i e-mail-tjenester eller scripts af tekniske årsager.

4.10. Selskabet forbeholder sig ret til efter eget skøn og uden nogen forpligtelse til at rette eller afhjælpe enhver fejl eller unøjagtighed i enhver tekst. Virksomheden opdaterer om nødvendigt de oplysninger, der findes på webstedet, men er ikke ansvarlig for eventuelle unøjagtigheder i denne henseende.

5.1. Virksomheden respekterer fortroligheden af ​​brugerens personlige oplysninger og beskytter den som foreskrevet i lovgivningen i Den Russiske Føderation.

5.2. Selskabet forbyder hermed brug af oplysninger i oplysningerne om tredjeparter på hjemmesiden til markedsføring, kommerciel distribution via fax, post, e-mail eller andre tilgængelige midler eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere, fuld eller delvis genoptryk Site materialer (selv med reference og tilskrivning).

5.3. Når du abonnerer, modtager du salgsfremmende tilbud fra firmaet eller tredjepart tiltrukket af virksomheden.

5.4. Brugerens personoplysninger overføres til behandling til sådanne tredjeparter.

6.1. Hvis dette websted af en eller anden grund ikke kan fungere som planlagt, f.eks. På grund af force majeure, teknisk funktionsfejl, uautoriseret interferens, bedrageri eller andre årsager, der er uden for selskabets kontrol, der påvirker administrationen eller sikkerheden af ​​webstedet forbeholder Selskabet sig ret til at lukke webstedet, ændre eller suspendere sit arbejde.

6.2. Webstedet eller dets tjenester kan være delvis eller fuldstændigt utilgængelige på grund af vedligeholdelse eller andet arbejde.

7.1. Disse Vilkår er underlagt og fortolket i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation.

7.2. Hvis en eller flere af reglerne i disse vilkår er af en eller anden grund ugyldig eller uhåndhævelig, påvirker dette ikke gyldigheden eller anvendeligheden af ​​de øvrige regler.

7.3. Du forpligter dig til at beskytte Selskabets datterselskaber, leverandører, licensgivere, ledere og medarbejdere mod eventuelle skader, ansvar og omkostninger (herunder retsomkostninger) relateret til krav vedrørende din overtrædelse af disse Vilkår, lovgivning eller tredjeparts rettigheder.

7.4. For svar på dine spørgsmål kan du kontakte firmaets adresse.

Armstrong Metallofter (AMC - Armstrong Metal Loft)

Armstrong metallofter.

Metalplade af ORCAL-serien er et godt alternativ til mineralfiberpaneler. Fremstillingen af ​​metalplader er baseret på de bedste kvaliteter af det anvendte materiale - metal. At give yderligere egenskaber og egenskaber, der er nødvendige for at skabe et loftsloft, modtog en bred vifte af loftfliser med en bred vifte. Metalpaneler (kassetter) anvendes både i skabelsen af ​​standardloftrum og i skabelsen af ​​specielle loft.

Funktioner af metalplader (kassetter).

Metalpaneler til hævede lofter er fremstillet af galvaniseret elektrolytisk stål, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor en række påvirkninger under drift.

Det vigtigste kendetegn er fugtighedsbestandighed. Paneler kan ikke ændres, når de udsættes for fugt og er modstandsdygtige overfor temperatur ekstremer.

Holdbarhed - loftpaneler ændrer ikke deres kvaliteter med lang drift.

Muligheden for at vaske - til metalplader, kan du tage vare på ved hjælp af vask, mens overfladen forbliver uændret.

Adgang til interceilrummet - metalpaneler takket være deres designfunktioner - paneler med "flip window" -funktion - gør adgangen til takkommunikation nem.

Muligheden for demontering - design af metalpladeplader (kassetter) er lavet med forventning om behovet for at demontere og udskifte individuelle loftpaneler.

De forskellige typer metalpladeflader - glat, perforeret, mesh, med en åben celle (Celio) gør det muligt at skabe både standard og originale loftoverflader.

Akustisk fleece bruges til at opnå den krævede akustiske ydeevne i metalpaneler.

Anvendelsesområdet for metallofter.

På grund af dets egenskaber kan metallofter anvendes i kontorer, indkøbscentre, inden for transportområdet. For medicinske institutioner er metalplader tilgængelige med Bioguard belægning.

Orkale Armstrong Metal Kassetter

En af de mest populære løsninger i spørgsmålet om hurtig indretning af loftet er orkalkalcassetter. Panelernes højpræstationsegenskaber, fremstillet af Armstrong, er allerede blevet værdsat af mange ejendomsejere.

Suspenderet lofter Armstrong Orcal

En vigtig fordel ved moderne design er:

 • tilgængelighed af alle elementer og fikseringer, der er nødvendige for montering af Orkalloftet
 • evnen til at få en perfekt flad overflade uden flade og defekter;
 • multifunktionalitet rettet mod en effektiv og integreret løsning af rumakustik;
 • Orkale metalkassetter giver brandbeskyttelse af understøttende strukturer;
 • Overfladen er kendetegnet ved høj æstetiske egenskaber, den er perfekt kombineret med moderne belysningsenheder;
 • Bygningerne er let demonteret, så ejeren kan til enhver tid foretage reparationer til loftet, ingeniørnetværk, bærende elementer i bygningen.

Montering af metalkassetter Orcal udføres på en speciel ramme, der er fastgjort til loftet; Derefter lægges der færdige modulære dele, der danner loftets overflade. Ved at installere et gennemtænkt konstruktivt system, vil du i fremtiden spare dig for behovet for yderligere vedligeholdelse. Metal kassetter er en fantastisk løsning til dem, der er vant til at forvalte deres penge klogt, købe Orcal Armstrong til den bedste pris i regionen.

Nedhængt loft Armstrong Orcal (orc) baseret på strukturelle karakteristika er opdelt: - størrelse: 600x600, 300h600, 1200x600, 1200h300, 400h1500, 400h1800, 400h2000, 400h2100, 400h2400, 400h2500, 400h2700, 400h3000; - perforering: glat (ren), perf. Rg 2516, mikroperf. Rd 1522, Extra Microperf. Rg 0701; - på liner perf. paneler: uden liner, med akustisk fleece, med en tynd pude, med B15; - på kant: bord, Tegular 2, Tegular 8, Tegular 11 F, Tegul 16, MicroLook 8, MicroLook 16, Axal Vector, RH 200, Q-Clip F med afskærmning, R-klip uden afskærmning, R-Clip F med kamfer ; - på farvning: antibakteriel hvid maling (bioguard), almindelig maling (hvid, metallisk, sort), pulverlakering - enhver RAL. Ikke alle Orcal Armstrong loftsmodeller præsenteres på vores hjemmeside. En komplet liste over artikler findes i tabellen.

Armstrong type metalplade - Hvid

beskrivelse

Vi anbefaler et falsk loft!

 1. Metal loft
 2. Armstrong hvidt metalpladeplade til hængende loft
 3. Det bruges til medicinske institutioner, kontorer, indkøbscentre, skoler
 4. Pladerne er fugtbestandige og opfylder kravene til brandsikkerhed
 5. Real Hit Sales
 6. Pladens størrelse 60 x 60 cm
 7. For store ordrer andre priser

Du kan bestille lige nu ved at sende en forespørgsel til e-mail: [email protected]

Eller ring nummeret: +7 (499) 390-69-72

Armstrong metalloft - mærkning og installation

Armstrong-loftet har fået sin popularitet på grund af sin enkle installationsteknik og evnen til nemt at nå de meddelelser, der traditionelt holdes i loftrummet, når loftet er i brug.

Især er denne egenskab af loftet værdsat, når der oprettes kontorkommunikation, som skal periodisk moderniseres, ændres og vedligeholdes simpelt. Takets design - denne plade monteret på en metalramme.

Faste plader spændt med Armstrong armaturer. Begge kan let demonteres og fjernes. Hvordan laver man et loft Armstrong gør det selv?

Forberedende arbejde

Armstrong er ikke svært at installere loftet med egne hænder, hvilket vil spare på installationsarbejdet. Før installation skal du udføre al kommunikation, installere ventilationskanaler, lave ledninger til belysning. Alle ledninger skal være indkapslet i korrugerede rør, der beskytter kablerne mod kortslutning i tilfælde af oversvømmelse eller brand.

mærkning

Først og fremmest udføres Armstrong-markering med korrekt opstilling af et ophængt loft. For at gøre dette skal du bestemme det nederste hjørne af rummet, måle 10-15 cm ned fra loftet (afhængig af armaturernes højde) og bruge laserniveauet til at tegne markeringerne på alle hjørner og vægge. Du kan kopiere en laserpeger med en markør eller et maskebånd.

Ved markering skal du vedhæfte væghjørner 19 24. Den længere side skal være flush med væggen. Saks til metalprofilforbindelser skæres i en vinkel på 45 grader.

Hvis du vælger en ledning med en malet maling, skal du markere diagonalen og bestemme midten af ​​loftet. Derefter skal du på laserprojektoren indstille dimensionerne til 120 cm ved 60 cm og tegne gitteret i loftet i overensstemmelse med lasermarkeringen. Umiddelbart på markeringen skal du sætte stedet for installation af lamper.

Installation af suspensioner

Hver 120 cm fra væggen til væggen vil blive installeret T-formet ophæng. Mellem de to profiler skal passe 2 Armstrong plader, der måler 60 ved 60.

Profiler skal monteres på suspensioner til loftet.

Suspensionens hældning afhænger af profilens sværhedsgrad og afstanden mellem væggene: Suspensionerne er i gennemsnit fastgjort til loftet i en afstand af 90 cm -150 cm. Det anbefales at installere yderligere suspensioner på steder, hvor plader med lamper vil blive installeret.

Rammeindretning

For det meste afhænger 90% korrekt og smuk installation af et hængende loft Armstrong af grunden og nøjagtigheden af ​​rammens montage. Alt jernbane installationsarbejde skal kontrolleres på niveau. Når alle bøjler er tilsluttet, er guidenprofiler installeret.

Vanligvis har profiler allerede huller til montering på suspensioner. Kanten af ​​profilerne skal ligge på væggen, og centret reguleres af suspensionens højde.

En 120 cm forbindelsesprofil installeres mellem T-profilen med intervaller på 120 cm. Profilen indsættes i sporene på T-profilen, som er placeret hver 30 cm.

Alle andre rum er fyldt med en forbindelsesprofil med en længde på 60 cm. Denne profil forbinder midten af ​​den 120. profil i en vinkel på 90 grader, og resultatet er et gitter med celler på 60x60 cm.

Efter en vellykket samling af to eller tre profiler kan rammen styrkes med tværstænger. Guide profiler og crossmembers er forbundet takket være de integrerede låse på enderne og slidserne.

Installation af loftfliser

Først og fremmest er armaturerne installeret og forbundet til ledningerne.

Så er de monteret i styrpladerne selv. Hvis rammestørrelsen er mindre end flisen, er overskydende trimmet med en kniv.

Med video og foto montage Armstrong loft du kan finde i vores artikel.

Armstrong loftmonteringsvideo

Armstrong loftinstallation - kort kursus

En af de hurtigste og samtidig billige er et kassetteophæng, der hedder "Armstrong".

Indtil for nylig blev det besluttet at installere sådanne systemer i kontorlokaler og industrielle komplekser, men med ankomsten af ​​vesteuropæiske efterbehandlingsmaterialer på hjemmemarkedet er der meget ændret. I dag er kassetaket en hyppig og velkommen gæst allerede i boliglejligheder. I denne artikel vil jeg gerne snakke om funktionerne i installationen af ​​dette loftsystem og uddybe den indledende mærkning af Armstrong-loftet.

Hvad er Armstrong?

At sætte spørgsmålet om hvordan Armstrongs loft bliver lagt ud, ville være nyttigt at vide, hvad systemet er, og hvad dets funktioner er.

Armstrong er et typisk ophængt cellulært loftsystem bestående af en metalramme og vendepaneler, kassetter. Det er fra navnet på en af ​​de billigste af deres sorter, at teknologien fik sit rigtige navn i det indenlandske rum.

Generelt kan hele loftets kvalitet vurderes kun ved kvaliteten af ​​sine kassetter.

 • mineral
 • metal
 • Plastic
 • glas
 • træ

Har både lukket og åben struktur (grilyato)

Der er i disse lofter som deres fordele:

 • Hurtigt monteret
 • Har en overkommelig pris
 • Kræver ikke særlig kvalifikation til montage
 • Det tillader delvis eller fuldstændig demontering uden beskadigelse af det modstående materiale.

Og ulemper:

 • For det meste vanskeligt at vedligeholde
 • Stjæle plads
 • De fleste bånd er miljømæssigt usikre.
 • De fleste bånd er bange for fugt.

Armstrong loftkonstruktion

Hvis vi taler om enheden af ​​kassettelofter, så er deres hovedkomponent metalrammen. Det omfatter:

 • Guide metal hjørne - 3 m stk.
 • Lejerprofil - 3,7 m stk.
 • Langprofil - 1,2 m stk.
 • Kryds profil - 0,6 m stk.

Elementerne i denne ramme er fastgjort til gulvene ved hjælp af springbøjler, og de er fastgjort til væggene med dykker.

Ideen om enheden af ​​cellulære lofter er som følger.

Rummets omkreds på et bestemt niveau er dækket af et hjørne. Endvidere er rummet fyldt parallelt med understøtningsprofilerne anbragt mellem hinanden, som installeres i 1,2 m trin.

Disse elementer er forbundet med en langsgående profil (skridtet mellem dem er 0,6 m), og det er i sin tur tværbjælker. Resultatet er en slags metalnet med en cellestørrelse på 600 × 600 mm. I dem sættes specielle modstående paneler, samt belysningsarmaturer skærpet under denne plads.

Nå, efter at have studeret materielet, kan du gå videre til loftet layout. Dem, der utålmodigt sprang ud over niveauet, kan køle lidt ned. Armstrong-loftmærkningen starter ikke på vægge og lofter, men på et blankt ark papir og endnu bedre - fabriksfremstillet grafpapir.

Den første ting at gøre er at måle væggene igen og vise disse data på tegningen. Jo mere komplekse rummets geometri, desto vigtigere er dette øjeblik.

RÅD

Gør målinger, så glem ikke om diagonaler, de tillader at observere nøjagtigheden af ​​vinklerne i konstruktionen (sidstnævnte meget sjældent mødes den anførte 90 °).

Når planen er klar, finder vi et sådant arrangement af guiderne, så det ikke er en enkelt skæreplade omkring omkredsen 300 mm (250 mm er minimum), mindre stykker ser forfærdelige på loftet.

Land markering

Når du er færdig med tegningerne, kan du tage direkte til markeringene på jorden.

Det første punkt her er at finde det laveste punkt af overlapning. Der er to måder at gøre dette på. Den enkleste og mest præcise, når i midten af ​​et værelse på et stativ er installeret af laserplanet, og absolut alle pladerne måles på det plan der genereres af det.

Men hvis der ikke findes et sådant nyttigt elværktøj på gården, kan du bruge hydraulikniveauet. Brug teknologi til dem er simpelt - i alle hjørner i rummet på samme niveau sparke det punkt, at forbinde maskering tråd, og allerede fra dette punkt udføres undersøgelsesarbejdet. Jeg vil gerne sige, at vi på denne måde kun at søge i kanten af ​​rummet, men ikke midt i det, hvilket betyder, at et par centimeter i slutningen bør du altid være på den sikre side kast.

Når minimumspunktet bestemmes, fortsæt til loftet på loftet. Det skal være mindst 15 centimeter (og fortrinsvis 20) lavere end den værdi, der er fundet af os, og derfor overfører vi den tidligere færdige vandrette linje til den ønskede højde og slår den igen med en maletråd. Senere langs denne linje vil du søm guideprofilen.

Hvis der er planlagt et trinløst loft, skal du markere højden af ​​hvert lag på væggen.

Vi ser på planen og markerer placeringen af ​​støtteprofilerne på lofterne og kontrollerer, at skridtet mellem dem er nøjagtigt 1200 mm. Nu, efter disse linjer sætter vi placeringen af ​​suspensionerne. Den første skal være i afstanden 60-70 cm fra væggen (afhængigt af hvor langt den T-formede profil er trimmet), og resten - hver 1200 mm.

På denne markering kan betragtes som afsluttet. Yderligere suspensioner for at styrke armaturerne er allerede installeret efter at rammen er samlet.

Ledninger og kommunikation med en sådan fastgørelsesdensitet vil heller ikke blive påvirket. Det vigtigste er ikke at være doven og tegne en plan, uden det kan en simpel og behagelig en, i princippet, arbejde blive til mel. For eksempel kan Armstrong loftet layout se sådan ud:

I den moderne byggevirksomhed vises nye løsninger hver dag, der kan fungere som dekoration til et rum eller udføre en bestemt funktion. Der er mange forskellige typer indretning, der kan udføres ved hjælp af specielle teknologier. Markedet for byggematerialer giver også mange mulige muligheder for at skabe unikke projekter i lejligheder eller kontorbygninger.

Alle vægge har en finish af høj kvalitet, som skal have et anstændigt udseende, mens de udfører de resterende funktioner. Valget af byggematerialer vil være afgørende for at bestemme teknologien for installation af strukturen.

Alt hvad du behøver for at lave et loft og dets fordele.

I de fleste tilfælde oprettes sådanne strukturer ved hjælp af specielle gipsplader og metalprofiler. Armstrongloftet er også ved at blive installeret, hvilket har fået udbredt brug på grund af dets praktiske og attraktive udseende.

Armstrong Loft Armstrong Loft

Der er flere hovedfordele ved denne form for design:

 • Miljøvenlig.
 • Praktisk i installation samt drift.
 • Forskellige arter.
 • Vandtæt.
 • Overkommelig pris.

Du kan selv gøre dette arbejde, for selv en ny person i denne virksomhed vil hurtigt blive fortrolig med simpel teknologi, hvordan man laver et loft og dets funktioner.

Det vil være nødvendigt at tage hensyn til rummets luftfugtighed, for eksempel i badeværelset skal bruge mere fugtbestandige indstillinger.

Komponenter til montering af loftslamper Armstrong og installation af rammen

Der er specielle arter, der har tilsætningsstoffer i deres sammensætning, der modvirker udseendet af mug og svampe. Afhængig af den mulige vægtbelastning skal du vælge pladens tykkelse.

LÆS FØLGENDE ARTIKEL:

Eksempler på udsmykning af lofter med bjælker i moderne interiør.

For disse værker vil du helt sikkert have brug for disse værktøjer:

 • Roulette og niveau
 • Skruetrækker og hammerboremaskine
 • Metal krabber og suspensioner
 • Guide og post metal profil
 • Tør kitt og trowel
 • Dowels og skruer
 • Slibemaskine og Sandpapir
installation af springskinner og kassetter installation af Armstrong loft

Armstrong loftmonteringsteknologi ved hjælp af de nødvendige værktøjer

Den vigtigste teknologi til installation af dette design udføres i flere faser. Overvej et eksempel på installation af Armstrong-loftet, hvilket skal ske i henhold til vejledningen:

Markeringen er oprindeligt lavet. Det skal præcist bestemme den højde, hvorpå strukturen vil falde, med det resultat at vi laver de rette etiketter. Du skal starte og starte processen fra den laveste vinkel i rummet.

2. Ledeprofilen følger de linjer, der skal tegnes ved hjælp af bygningens niveau.

3. I spørgsmålet om, hvordan man laver et ophængt loft, er fastgørelsesmetalprofil hovedet og udføres ved hjælp af dykker og skruer. Dette skal gøres nøjagtigt og smidigt.

4. For at installere hovedrammen har du brug for hjælpere.

Ved hjælp af selvdrejende skruer vil det være nødvendigt at gradvist fastgøre hele strukturen i dele langs omkredsen. Hvis dette er et stort rum, skal du udføre dette arbejde sammen. Rackmonterede profiler er fastgjort ved hjælp af specielle krabber.

5. Næste er installationen af ​​gipsplader til metalprofilen, som udføres med de samme skruer. Samtidig udføres ledninger til gennemførelse af loftbelysning.

6. I ekstraordinære tilfælde anvender Armstrong ankre til montering af loftet, som hjælper med at fastgøre strukturen til hovedloftet. De har en krog eller en ring i stedet for et hoved, så det er meget mere bekvemt at montere suspensionerne.

7. I slutningen af ​​de indsatte kassetter og tilbehør.

For implementeringen af ​​enhver byggeri opgaver skal bruge et bestemt sæt af værktøjer. Du skal også kende det korrekte installations teknologi design. Denne viden og erfaring i komplekset vil kunne give dig et positivt resultat og som følge af installationen af ​​Armstrong-loftet.

Moderne teknologi giver dig mulighed for at udføre disse opgaver på den hurtigste tid. Det afhænger af dig kun det valg af materialer, du skal gøre, efter at have konsulteret med en specialist.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.