Stræklofter: fordele og ulemper

Alle husker sandsynligvis de dage, da reparationer i lejligheden ikke gik uden at kalkede loftet. Men disse tider er væk. Nu tilbyder markedet en bred vifte af moderne materialer til dekoration. Anvendelsen af ​​moderne efterbehandling materialer til lofter giver ikke blot et udsøgt ejendommeligt udseende, men også mulighed for at dække alle brutale defekter.

Hvis du angiver de forskellige muligheder for loftindretning, såsom hvidvaskning, vægpapirering, maling, ved hjælp af specielle suspenderede strukturer, vil vi gerne fremhæve et sådant valgdesign som hævede lofter - franske lofter.

Med fremkomsten af ​​moderne efterbehandling som strækloft har forbrugerne mange spørgsmål som miljøvenlighed og sikkerhed af materialet, holdbarhed mv. I denne artikel vil vi i detaljer undersøge stræklofterne, fordele og ulemper, kort fortælle dig, hvilke fordele og ulemper der er en stof, satin, blank og mat type, der sikrer materialet i foto- og videoinstruktionen. Det vil uden tvivl hjælpe dig med at træffe det rigtige valg af det rigtige materiale til loftet.

Hurtig navigation på typen af ​​strækloft:

Kort om materialets egenskaber og egenskaber.

For at forstå, hvad plume lofter kan have, såvel som minusser, er det nødvendigt at finde ud af, hvad de er.

Streklofter er lavet af to typer materiale, det er et polyesterstof og film af polyvinylchlorid (PVC). Tykkelsen varierer i intervallet 0,1 - 0,4 mm. Udseende kan lærredet være både blank, satin og mat. Valget af udseende afhænger af din smag og fantasi, såvel som på det generelle indre af rummet. Desuden er denne film miljøvenlig, nem at installere og kan tage forskellige designformer.

Stræklofter har en række fordele end ulemper. I de følgende afsnit vil vi mere detaljeret beskrive fordelene og ulemperne ved dette efterbehandling materiale.

Stræklofter

 • Det første plus sparer tid på byggeri og reparationsarbejde, når du vil afslutte den endeløse reparation hurtigere. Sammenligning med installationen af ​​suspenderede gipspladelofter, hvis installation kan tage flere dage, og i nogle tilfælde vil det tage flere uger at fuldføre. Og det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at stræklofter ikke kræver forudgående forberedende arbejde med udjævning af overfladen, fjernelse af gamle lag af gips, hvidvaskning og maling.

Stof stretch loft - fordele og ulemper i hallen foto

Det kan også bemærkes, at der under installationen af ​​bygningen ikke er noget byggaffald og kræver ikke obligatorisk fjernelse af møbler, hvilket vil positivt karakterisere fristerne for byggeri og reparationsarbejde og ubehag for ejerne.

 • Den anden fordel ved stræklofter kan kaldes sin æstetik. Dette materiale kan skabe en ideel flad overflade, samtidig med at camouflage af bruttofejl i hovedloftet samt kommunikationsledninger til klimaanlæg, ventilationssystemer, alarmfølere, lyskabler mv.
 • For det tredje er det dens holdbarhed og pålidelighed. For mange forbrugere er dette en af ​​de vigtige faktorer. Produktets minimale garantiperiode er 10 år. Dette er ikke at sige, at stræklofterne i løbet af denne periode vil miste deres styrke, den originale tekstur og farverne på lærredet. Montering af fastgørelser og knive uden eksterne og mekaniske faktorer kan opretholde deres pålidelighed og holdbarhed i mere end 30 år.
 • Det fjerde plus er sikkerhed. Stræklofter er miljøvenlige og brandhæmmende, lugtfrie, udsender ikke giftige stoffer, må ikke rådne, er allergifremkaldende og opfylder alle internationale normer og standarder.
 • Den femte er den mangfoldighed af anvendelse af design dekoration af lofter i absolut alle værelser og værelser. Streklofter kan anvendes i børnehaven, i soveværelset (stof), i salen (satin), i køkkenet, i badeværelserne (blank), i korridorerne af polyklinikker (matte) og endda i værelser med høj luftfugtighed som en swimmingpool. Takket være sin elastiske overflade kan en dygtig specialist give noget design og form. Det vigtigste er, at uanset hvad fantasien er at begrænse kunden.
 • Den sjette er dens anvendelighed. Sådanne lofter er nemme at installere, så de er frit demonteret. Hvis det ønskes, kan det demonterede lærred spændes på loftet, mens kvaliteten ikke går tabt. I tilfælde af krympning og deformation af bygningen skrider ikke overfladen af ​​lærredet ud, brækker ikke og skaber ikke flis.
 • Den syvende plus - Streklofter har fugtbestandige, lydabsorberende og isolerende egenskaber. Selv om naboerne oversvømmede dig ovenfra, kan dukene i et sådant loft klare en belastning på op til 100 liter pr. Kvadratmeter. meter, mens der udelukkes oversvømmelse og skader på møbler og andre indvendige emner i rummet. Luftstrømmen mellem filmen og hovedloftet skaber termisk isolering.

Matte strække loft med fotoprint billede

Akkumuler heller ikke statistisk elektricitet og tiltrækker støv på overfladen. Stræklofterne korroderer ikke, må ikke danne pletter, pletter og ikke danne kondensat på deres overflade.

 • Det ottende plus er en psykologisk faktor (daglig farvebehandling). En bred palette af farver er ikke kun en tilføjelse til loftets skønhed, men også en positiv indvirkning på deres indbyggeres sundhed. For eksempel er loftet på den stjerneklare himmel allerede bevist, det hjælper med at lindre træthed og forbedre trivsel.

ulemper

 • Den største ulempe ved stræklofter er den høje pris på nettet og omkostningerne ved installationen. Men den karakteristiske holdbarhed, sikkerhed, upåklageligt udseende og mange andre fordele, med en dunkende dækning omkostninger.
 • Den næste minus - frygten for skarpe og piercing objekter. Dette gælder især PVC-stoffer. Filmen der anvendes til stræklofter er meget tynd, rengøres og vaskes, bør være en blød klud. Hvis du ved et uhell skærer gennem, kan du forsigtigt lave en plaster. Denne minus er ikke forfærdelig, hvis du følger reglerne for vedligeholdelse af stræklofter
 • Og den sidste ulempe er for høj eller lav temperatur. Det vil sige, bør ikke bruges i badet eller på balkonen. Som ved en subzero temperatur mister weberne deres elasticitet og bliver meget skrøbelige og revner. Og ved høje temperaturer kan de være temmelig deformerede, miste deres oprindelige egenskab og kan ikke geninstalleres.

Lad os nu overveje fordelene og ulemperne ved hver type, det vil sige stof, blank, mat og satin.

Fabric stretch loft fordele:

 • Perfekt modstår pludselige temperaturændringer, i ekstrem kulde og varme forbliver altid elastisk.
 • Det spiser ikke op i loftets høje højde, det vil sige, i modsætning til PVC-film, der kræver en afstand fra lærredet til bundloftet på 5 cm, stoffet er tilstrækkeligt og 1,5 cm, hvilket gør dem meget fordelagtige i værelser med små lofter.
 • Installation foregår uden forvarmning ved hjælp af specialudstyr, hvilket øger installationen væsentligt.
 • Et sådant materiale kan let gives den ønskede skygge ved at male den eller anvende et smukt mønster, mønster eller fotos, du kan lide, hvilket gør det muligt for dig ofte at ændre tapetet på væggene uden at miste farvesammensætninger.
 • Stofgrænser er helt harmløse for mennesker, da de ikke indeholder skadelige stoffer og ikke udsender toksiner.
 • Duftens bredde varierer op til 5 meter, hvilket typisk gør det muligt at installere stofspændingsstrukturer i et stort rum uden sømme.
 • Den har en højere styrke end mekanisk påvirkning i modsætning til PVC-film.

Stof strækloft: fordele og ulemper ved fotos

 • Har en begrænsning på farvefarve. Fremstillet hovedsageligt i hvide, lyse pastellfarver.
 • I modsætning til PVC-film kan stoffet ikke holde en stor mængde vand, som til sidst efter en uheldig oversvømmelse af naboer kan efterlade mærker og pletter.
 • Tørklæder er kun tilladt ved rensning, hvis der forekommer pletter på lærredet, er det næsten umuligt at rengøre dem.
 • Den høje pris for materialet.
 • I tilfælde af utilsigtet skade eller deformation kan demontering og genmontering af samme web ikke gendannes.
 • Det anbefales ikke at sætte i lejligheden, hvor folk med støvallergi lever.

Glossy stretch lofter fordele og ulemper

 • En af de betydelige fordele ved et sådant loft er en afspejling af objekter i rummet. Karakteristisk bliver rummet meget højere, dette gælder især for små værelser med små lofter.
 • Som en utvivlsom fordel ser det ud på glossy lofter usædvanlige lysstrukturer med kraftige lamper meget imponerende.
 • Sådanne lofter har en enorm samling af farvepaletter. Hvad gør det muligt for designere at udvikle de mest originale designprojekter.
 • Da dette produkt er fremstillet af PVC-film, når den oversvømmet lejligheden af ​​sine naboer over, har den evnen til at modstå op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter.

Glossy stretch ceiling foto

Blandt manglerne er udseendet af svejsesømme, i dette tilfælde er der en vej ud, hvordan man vælger sømløse produkter fra udenlandske producenter, men bemærk at omkostningerne ved sådanne produkter vil være meget højere.

En anden ulempe ved stræklofter med et blankt lærred er plejen af ​​dem. Enhver forurening på den glatte overflade vil være tydelig synlig, og vaskning uden farvning vil ikke være en nem opgave. I dette tilfælde skal du have visse færdigheder og værktøjer eller bruge specialistservice til et gebyr.

Dette kan også omfatte de høje omkostninger ved installationstjenester, da det vil være nødvendigt at desuden bruge en varmepistol.

Matt strækker lofter fordele

Fordelene ved matte lofter er, at de er lettere at følge og passe på, i modsætning til blanke. Takket være den antistatiske belægning, støder støv næsten ikke på overfladen. Matt lærred er meget billigere end glans.

Matt stræk loftfoto

Mattelofter har funktionen til at diffunde lys, visuelt stumme blænding og refleksioner. De passer perfekt ind i den klassiske stil i indretningen og skaber en atmosfære af varme og komfort i rummet. Meget ligner en højkvalitets pudset og malet overflade.

Selvom vedligeholdelse af sådanne lofter er ret simpelt, men du skal være meget forsigtig med piercing og skære genstande, da du hurtigt kan beskadige lærredet.

Et matt strækloft er meget kræsen om temperaturforhold, en betydelig afvigelse kan beskadige dens struktur, for eksempel kan et lærred på -5 grader knække.

Maksimal bredde på lærredet når op til tre meter, hvilket kræver pigge under installationen. Også her kan nævnes, at installationen kræver en varmepistol, og rummet skal være tilstrækkeligt opvarmet.

Sateen strækker lofter fordele

Satin lærred ligner meget matte, men det har en blød effekt af lysreflektion, hvilket karakteristisk gør det muligt for dem at blive udbredt i komplekse designprojekter. En ekstra fordel ved satinlofter er en bred vifte af farver og nuancer. De mest populære farver er hvide, lysegul, beige, lysegrøn, lysorange.

Satin stræklofter, fordele og ulemper ved fotos

I modsætning til matte er satinstræklofterne ikke begrænset til den klassiske stil og er meget udbredt i soveværelser, børnelokaler og stuer.

Satinlofter ophober ikke støv og hypoallergen, som gør det muligt at installere dem på hospitaler, klinikker, skoler og børnehaver.

Satin spændingsstrukturer er visuelt meget ligner stof lofter, de er kendetegnet ved, at det er lavet af PVC film. Denne effekt opnås ved at simulere vævetråde. På grund af deres struktur, de ikke falme, de kan holde meget vægt, dette er især sandt, når lejligheden er oversvømmet ovenfra.

Plus, på satinlofterne såvel som på stoffet, kan du anvende det ønskede ornament, billede, billede og foto, hvilket giver indretningen af ​​lejligheden en unik og unikhed.

 • Et sådant loft er ustabilt til ekstreme temperaturer, om vinteren i et koldt og uopvarmet rum kan det knække.
 • Tøj satin produkter er meget tynde (tykkelse, hvilket er 0,2 mm) og du skal være meget forsigtig mekanisk uden at beskadige det.
 • Udover mat og blankt lærred kræver installation af satinkonstruktion at kalde en specialist og som specielt udstyr som varmepistol.

konklusion

Baseret på de overvejede fordele og ulemper ved strækloftet kan du nu vælge det rigtige valg. Pas på, når du køber, altid brug for kvalitetscertifikater, pas på håndværk.

Strækloft: fordele og ulemper

Hvis du beslutter dig for at lave et nedhængt loft, vil vi skrive ud af fordelene og ulemperne ved detaljerne. For de fleste kunder synes nivellering med gips altid billigere, og strækstof er dyrere. Prisen pr. M2 loftmagasiner er en af ​​de afgørende valgfaktorer, men glem ikke at stræklofterne ikke kun ser smukke og originale ud, men installeres også om et par timer.

Lofter behøver ikke være forberedt i flere uger, for eksempel til maling, som i tilfælde af gips, og sådanne PVC-overflader bør ikke være bange, derfor er installation af stræklofter acceptable i værelser med høj luftfugtighed: bade, køkkener og pools. Du vil ikke se på filmens loftspletter eller skimmel, det vigtigste ved bestilling er at ringe til mesterne, hvis installation ikke er en hobby, men arbejde.

Klare fordele eller ulemper ved at bruge stræklofter i henhold til kunderne

Efter at have læst anmeldelser på internettet om stræklofter (fordele og ulemper) kan du få indtryk af, at der ikke er noget bedre materiale end PVC eller sømløse stoffer til loftet. Men er det sandt, at producenten eller holdet af mestere er interesseret i at offentliggøre kun positiv information. Resultaterne af gennemgangen af ​​anmeldelser af stræklofter er vist i nedenstående tabel.

 1. Stræklofter er til tider den eneste måde at hurtigt niveauere overflader med en stor forskel på f.eks. I nybyggede lejligheder
 2. Loftet er helt fladt, hvilket er sjældent i forhold til et pudset loft.
 3. Mindste led fra basen
 4. Hurtig tør finish
 5. Unik spejlvirkning af filmdug
 6. Egnet selv for et badeværelse, fordi Der forekommer ingen kondens og form på PVC-materialet (selv på bagsiden af ​​filmen)
 7. Det beskytter loftet mod lækage, og stoffet smelter ikke og er ikke statisk, hvorfor der ikke samles støv i loftet.
 1. Efter installation af PVC lærred er der en ubehagelig lugt i rummet, hvilket er ustabilt. Hvis rummet er godt ventileret, forsvinder det efter 1,5 måneder.
 2. Den høje pris for 1m2 finish
 3. Belysning: ikke hver lysekrone eller lampe passer til et stræk lærred
 4. Sandsynligheden for brud på filmen i kontakt med skarpe genstande
 5. Reparation: I nogle tilfælde er det nødvendigt at demontere hele lærredet eller skifte det til en ny.

Hvilket firma skal overdrage installationen?

For at strække lofter serveres i lang tid, skal du overlade dine lokaler til fagfolk. Det er ret vanskeligt og endda farligt at lave et loft ud af strækmaterialet med dine egne hænder i lejligheden, da du skal bruge en gaspistol og opleve det.

Billede af lejligheden, hvor installationen af ​​PVC-strækloftet blev lavet

For at strække loftet, hvis fordele og ulemper er afhængige af kvaliteten af ​​installationen, glæder øjet i lang tid, bør du beslutte dig for installationsfirmaet. Det er fra hendes arbejde afhænger af slutresultatet af opførelsen af ​​hævede lofter.

Følgende tip vil ikke give dig mulighed for at begå en fejl og hjælpe dig med at vælge et pålideligt firma.

 1. Hvis du ikke ønsker at lave stræklofter med dine egne hænder, men for at overlade arbejdet til herrerne, skal du beslutte dig for det firma, der vil installere stræklofterne. Selv et høj kvalitet lærred kan installeres så dårligt, at fordelene ved strækloftet bliver ændret til ulemper. Tilbring tid og kig efter anmeldelser af virksomheder i din region eller brug den såkaldte. "Mund til mund".
 2. Vi råder dig til at vælge et firma, der har etableret produktion af klæder til stræklofter, eller de er officielle forhandlere af kludfabrikanten.
 3. Husk, at en lav pris for et strækloft ikke altid betyder lav kvalitet på installationen, men prisen på 1m2 af installationen skal være på niveau med lignende firmaer. Et af de vigtigste kriterier for dig skal være garantiperioden, fotogalleriet for virksomhedens bestyrelsesmedarbejderes arbejde, pålidelig positiv feedback.
 4. En erfaren mester første blade til måling af objektet, hvor loftet skal repareres. Det er godt, hvis virksomheden udvikler et indretning i flere versioner.
 5. I sidste fase skal virksomheden beregne estimatet, indgå en aftale med dig og mesteren - for at tale til dig de vigtigste punkter:
 • Udvalgt materiale (type og tekstur af lærredet, typen af ​​profil),
 • egenskaber ved pleje af spændingsoverfladen,
 • Garantiperiodens stræklofter
 • de endelige omkostninger ved installation,
 • Arbejdsbetingelser.

Stof eller PVC strækloft

Før du begynder at installere et strækloft, skal du bestemme typen af ​​materiale (PVC eller stof) og finde ud af alle sine fordele og ulemper. Hvert lærred har de karakteristiske træk, sømløse eller filmstræklofter ser anderledes ud. For at lave loftet præcis som du ønsker for et bestemt rum, lad os diskutere fordelene ved disse to typer lærred og sammenligne dem.

Spændingsoverfladens egenart er en ren installation af nettet uden "våde" processer. Den mest beskidte proces til at arrangere et strækloft er at forberede en baguette: boringshuller til dowel med en perforator. Tip: For at sikre, at finishen er rigtig ren, anbefaler vi en hammerboremaskine med indbygget støvsuger.

Karakteristisk PVC strækloft

 1. Ubegrænset web dimensioner på grund af lodning af flere ruller af PVC i en. Gennemsnitlig rullebredde 3 m)
 2. Reparere stræklofter muligt
 3. Forskellige teksturer og farver
 4. Hurtig finish
 5. Film stretch stof er lettere og billigere end stof stretch lofter
 6. Nem pleje og rengøring
 7. Materialet falmer ikke over tid
 1. Tåler ikke frysende temperaturer, så det er kun egnet til permanent opvarmede lejligheder.
 2. Loftet kan revet fra en skarp spatel eller ved at hænge rundt om hjørnet af kabinettet.
 3. Behovet for at arbejde med en varmepistol, så vi råder dig til at vælge et hold, der installerer PVC ved hjælp af en ikke-metal enhed, men en polymer-sammensat, fordi en sådan installation er den sikreste

Stretch stof loft

 1. Det tåler temperaturer op til -40 ° C, takket være, hvilke stofduge kan installeres selv i lokaler, hvor varmesystemet endnu ikke er startet
 2. Højt loft styrke
 3. Stof trækker vejret
 4. De oplagte plusstræklofter behøver ikke at opvarme en varmepistol, som vinyl
 5. Maksimal rullebredde - mere end 5 m
 6. Miljøvenlighed af stofstræklofter er bekræftet af den højeste mærkning A +
 7. Fotoprint på stofbasis
 1. Må ikke loddes, så installationen i store rum er begrænset af rullens bredde
 2. Lofter ikke reparerbare
 3. Høj pris
 4. Et stort antal fejl

fund

Stræklofter i lejligheden er bedre at gøre, efter at veje fordele og ulemper. Nogen vil gerne installere et blankt strækloft lavet af PVC-film i badeværelset for at beskytte sig mod naboer fra toppen. Mange passer til installationen af ​​stræklofter lavet af klud i køkkenet, fordi denne type loft vil vare i mange år, og farvede stoffer vil længe forblive mættede. Fordampningsspor er mindre synlige på et frostet loft, men med en kraftig hætte - det er ikke noget problem.

Hvis du kort efter installationen af ​​spændingsfladen finder et hul på den, betyder det at du er blevet repareret af skrupelløse håndværkere, eller de brugte materialer af lav kvalitet. Når du vælger et firma til at installere et strækloft, skal du være opmærksom på, at når stræklofterne er klare, vil du kun se fordele i dette.

Der er en stereotype, at filmloftet er usikkert for helbredet, fordi PVC kunstigt materiale. Dette er delvis sandt, fordi PVC canvases har sikkerhedscertifikater. Tekstilklæder betragtes som mere økologiske, selv om de har gennemgået en lignende undersøgelse. Begge typer klæder ser smukke ud på deres egen måde, samler ikke støv, installeres hurtigt og er ikke lunefuld i rengøring. Hvis naboerne på toppen konstant indeholder høj musik eller de har evig reparation, så organiserer du støjisolering under spændende lærred.

Afbildet PVC strækloft og indbyggede lys

Stræklofter og anmeldelser om dem

Hvert materiale har fordele og ulemper; i lyset af dette er det forkert at karakterisere stræklofter som ideelle. Selvom deres ulemper er mindre, vil nogle ikke installere hævede lofter, fordi de er usunde. Lad os forsøge at overveje alle nuancer mere detaljeret.

De vigtigste fordele og ulemper ved stofstræklofter

Loft er et vigtigt element i indretningen, som helt kan omdanne det indre af rummet. Der er ganske få sorter af stræklofter på markedet, og de har alle deres egenskaber. Dybest set er de opdelt i stof og PVC.

Stofloft er dyrere og ser mere elegant og mere attraktivt ud. Fake af dette materiale er næsten umuligt og råmaterialerne til det er af høj kvalitet og opfylder alle standarder.

Ifølge forbrugsrevisioner har stræklofterne stort set ingen fejl, og de vigtigste problemer er relateret til problemer i pleje, muligheden for misfarvning og absorption af lugt. Men sådanne belægninger er miljøvenlige, lugter ikke og opsamler ikke støv.

Har PVC-lofter

Forresten er disse egenskaber også typiske for PVC-belægninger. Det antages, at sådanne lofter er miljøvenlige, og duften er til stede i flere timer efter installationen. I modsætning til stoffet udføres deres installation ved hjælp af en bygnings hårtørrer, der undertiden er yderst ubelejligt.

Desværre kan du falske sådanne lofter, så du bør omhyggeligt studere etiketterne, når du køber varer.

Sammenligningsanalyse af to typer

Formen af ​​stræklofter kan varieres: fladt, konisk, buet, bølget mv. Designere er glade for at præsentere for forbrugerne nye interessante løsninger. Derfor skaber muligheden for et stort udvalg efterspørgslen.

Fordelene og ulemperne ved stof- og PVC-stræklofter er nemmere at identificere ved at sammenligne de tekniske parametre for disse to typer:

Brug af denne type finish er en god måde at omdanne interiøret næsten uden for anerkendelse.

Ifølge fabrikanterne har suspenderede lofter et minimum af ulemper og maksimale fordele, men det er ikke tilfældet med forbrugernes vurderinger.

Strekak

En af de vigtigste og mest udtalte minusser af alle stræklofter kaldes normalt deres betydelige pris.

Ofte er der et problem med lufttrykket på et sted over strækloftet. Det kan vokse og efter nogen tid få dækket til at falde sammen, når en dør eller et vindue åbnes. Ofte er det typisk for PVC lofter. Det er praktisk taget umuligt at forudse en sådan situation på forhånd.

En anden væsentlig ulempe er, at stræklofterne er ret skrøbelige og skrøbelige. Ifølge installatørernes anmeldelser er installationen af ​​lærredet en temmelig besværlig proces og kræver maksimal nøjagtighed, fordi det er på grund af sådanne mangler som skrøbelighed og skørhed, at strækloftet skal ændres. Derfor er det med en mangel på erfaring bedre at ansætte arbejdstagere for at etablere dækning.

Fortsat at bemærke ulemperne, det bør nævnes og omhyggeligt valg af lamper på strækloftet. Ved installation af belægningen er det nødvendigt at vælge lamper med lav effekt, ellers kan der opstå ubehagelige gule pletter omkring de installerede belysningsenheder. Loftet skal vælges med god varmeisolering og korrekt installeret, så den ikke kommer i kontakt med belægningen.

Ifølge forbrugeranmeldelser opstår de fleste problemer og spørgsmål, når man installerer stræklofter i køkkenet, hvoraf de vigtigste ulemper er følgende:

 • farveændring under indflydelse af fordampning af fugt og anvendelse af gaskomfurer;
 • lav åndbarhed
 • kondens.

Dette gælder hovedsageligt for stofstræklofter.

Beskadig straks lofter for helbred

Da materialet ikke er naturligt, opstår der ofte spørgsmål om dets virkning på den menneskelige krop. Som producenterne understreger, er de vigtigste lofter af høj kvalitet miljøvenlighed, og de giver ingen sundhedsskader. For at forstå dette mere detaljeret er det nødvendigt at se nærmere på råmaterialernes kvalitet og grundlæggende egenskaber.

Det handler mere om PVC-lommer, der er strammet på specielle profiler fastgjort langs rummets omkreds. Profilerne selv fortjener ikke opmærksomhed, men PVC belægning er af interesse. Efter at have studeret filmens sammensætning kan du minimere skaden fra stræklofter til sundhed.

Så omfatter sammensætningen sådanne stoffer:

 • toluen;
 • phenol i små doser;
 • chlor;
 • tungmetaller som cadmium.

Alt dette i små mængder kan udledes i luften i det rum, hvor denne type loft er monteret. Hvis derudover at tilføje tilstedeværelsen af ​​høje temperaturer og fraværet af luftgennemtrængelighed, så kan du forestille dig, hvilken forgiftet cocktail der er til stede i rummet. Dette gælder især for loftslofter, der er installeret i køkkenet. En af nuancerne er tilstedeværelsen af ​​en gaskomfur og en søjle, for her er fejlene tydeligst, og vi kan trygt sige, at PVC-belægninger kan være sundhedsskadelige.

Det er værd at overveje, hvordan luftpermeabilitet og høje temperaturer påvirker kroppen, og hvad konsekvenserne kan være.

Høje temperaturer

Næsten overalt er der information, der anbefales at montere strækloftet i poolen og saunaen, i bad og dampbad, som praktisk taget ingen kondenseringsformer på belægningen og som følge heraf svamp og skimmel. Men af ​​en eller anden grund er det ignoreret, at i værelser med høje temperaturer frigives giftige stoffer flere gange mere. Så du kan forestille dig at ved at komme til saunaen eller badet for helbred, kan du få forgiftning med cadmium eller klor, som er en del af PVC-stoffet.

lufttæthed

En af ulemperne ved sådanne stræklofter er begrænset åndbarhed. Som følge heraf er luften i det rum, hvor en sådan belægning er monteret tung og fyldt med giftige dampe. Dette forklarer ofte hovedpine uden nogen åbenbar grund.

Desuden er en af ​​ulemperne ved hængende lofter ifølge forbrugerne en særlig ubehagelig lugt, som ifølge producenterne varer i flere timer efter installationen. Men hvis rummet ikke er ventileret - kan du let kvælte fra denne luftblanding.

Fabrikantens stræklofter hævder, at indholdet af skadelige stoffer er inden for grund, og materialet er miljøvenligt, fordi muligheden for, at de vil forårsage skade - den mest minimal. Men alt er ikke så klart. Der er trods alt mange fejl i PVC-lofter, og ikke alle sælgere har kvalitetscertifikater.

Derfor, hvis strækloftet sælges til en relativt lav pris, er det værd at overveje. Det kan godt være den sædvanlige polyethylen, der sælges, for eksempel til prisen på franske lofter. Alt dette drejer sig især om PVC-dåv.

Fordelene ved stræklofter er selvfølgelig indlysende, men når man beslutter at installere dem, bør man overveje ulemperne, hvoraf den ene er sundhedsskadelig.

Flere oplysninger om ulemperne ved stræklofter, hvoraf den ene er sundhedsskadelig, kan ses i videoen:

Stræklofter - Fordele og ulemper ved stof og PVC-stoffer

Disse muligheder for at afslutte loftet kommer ind i vores liv mere og mere - de er meget hurtigt monteret, de ser smukke ud og kræver ikke overfladebehandling. Så i dag er stræklofterne på dagsordenen, de fordele og ulemper, som vi overvejer i detaljer.

Strækninger af stræklofter

Der er to materialer, hvorfra der er lavet loftslofter - det er PVC-film og vævet stof. Da disse materialer har lidt forskellige karakteristika, vil fordele og ulemper ved disse stræklofter også variere lidt, vi tager højde for dette, når de beskriver deres fordele og ulemper.

 • Flere oplysninger om typer af lofter, se materialet: Hvad er typerne af loftslofter.

Lang levetid

Dette er selvfølgelig et betydeligt plus. Normalt garanterer producenterne sådanne lofter fra 10 til 15 års tjeneste. Men faktisk har erfaringerne vist, at det faktiske levetid er meget længere. Et kvalitetsprodukt mister ikke nogen farve eller tekniske egenskaber. Til sammenligning tager vi det malede loft på gipsplader - det vil jo være nødvendigt at tynde det efter et par år, og i tilfælde af stræklofter er det kun nødvendigt fra tid til anden at rengøre overfladen.

Sikkerhed og miljøvenlighed

At dømme af, at europæiske lejligheder overalt er udstyret med sådanne lofter, udgør ikke nogen sundhedsfare. Du forstår, at der er nøje fulgt sådanne ting. Bare hvad der er galt - forbyde. Vel, at filmen er lavet af polyvinylchlorid betyder slet ikke, at det kan være skadeligt - i dag er endda børns legetøj fremstillet af PVC. Men erhverver et strækloft, men kontroller, om certifikatet opfylder europæiske standarder. Men nu er det meget nemt at løbe ind i en kinesisk falsk. Og dette er det største problem, hvorved denne fordel ved hængende lofter bliver en ulempe.

Ganske rimelig pris

I begyndelsen, da sådanne lofter kun dukkede op, var de meget dyrere. Som tiden gik, blev producenterne ret meget, og prisen på loftlofter faldt. Og nu sammenligner vi dem igen med ophængte gipslofter, får vi ofte det samlede beløb for udgifter under specifikt til spændingsstrukturer. For dem, undtagen lærredet, må der ikke købes materialer. Men for et falsk loft, bortset fra gipsplader, og profilen er nødvendig, og male med kitt.

Men: at forsøge at spare penge, falder ikke for de uærlige sælgers tricks. De giver undertiden fakes oprindeligt fra Kina for produkter af populære mærker. Og lokke kunder med ultra-lave priser, sikre dem, at de skyldes kampagner og rabatter. Derfor, hvis varerne er mistænkeligt billige, skal du kontrollere dem omhyggeligt (eller omgå dem).

Fugtighed - ikke en hindring for strækloftet

Hvis badeværelset ikke er den bedste ventilation, vil hverken maling eller tapet på loftet vare længe. Et gipspladloft bliver nødt til at opdatere ganske ofte. Men loftet på den straks strakte polyvinylchloridfilm er ikke bange for fugt, uden at det ødelægger det. Desuden vil selv nogle få spande vand spildt ovenfra af slurvede naboer modstå en sådan film. Sandt nok gælder denne fordel ikke for stofstræklofter.


PVC loft, der er fyldt med vand ovenfra, efter at have pumpet vand og udfører reparationsaktiviteter, vil i de fleste tilfælde være egnet til brug.

Pleje er let

Nå ja, hverken farvetone eller ændre elementer, du ikke har alle 15 år (dækningen varer ikke mindre end denne periode). Det vil være nok til at tørre loftoverfladen med en blød klud regelmæssigt. Der vil være forurening - brug vaskemiddel. Til PVC-lofter kan du bruge en glasrenser, men ikke den der indeholder alkohol.

Giver dig mulighed for at skjule basis- og ingeniørstrukturer

Kabling, ventilation, alarmer, brandfølere - alt dette kan sikkert dækkes under det strakte loftplan. Forresten, ikke mindre vigtigt er, at den oprindelige overflade kræver absolut ingen efterbehandling. Det kan være dækket med tapet, gammel peeling maling, eller endda hvidkalkede - for strækloftet er det ligegyldigt. Og igen: mellem film og bund kan du om nødvendigt placere en varmeisolator eller lydisolator, som også ikke kan ses fra rummet.

Forskellige produktsortiment og design muligheder

Åh ja - for dem der kigger igennem kataloger med stræklofter, sommetider tager det bare vejret. Så mange farver og nuancer, så mange teksturer, så mange former - ikke rive dine øjne væk. Nattehimlen med stjerner og klynger af planeter eller et blankt spejlet loft af dyb farve ser fantastisk ut. Silkeagtig satinoverflade eller klassisk matte passer til dem, der elsker komfort og ro. Og teksturer som ruskind, metallisk eller marmor ser rige og elegante ud.

Vigtigt: Undlad at forsømme designerens ydelser. Han vil hjælpe dig med at vælge præcis, hvad der passer bedst til dit hjem - han ved alligevel alle de love om teksturer og farver, der er kompatible.

Installation - højst 5 timer

Så hurtigt kan du ikke montere et loft. Og hvis et enkelt lærred strækkes til et niveau, vil der være tre timer nok. Vi tager højde for det faktum, at der ikke vil være snavs i installationen af ​​lofter. De kan monteres i lokalet, hvor reparationen allerede er udført, der er møbler og tapet på væggene. Det vigtigste - 0,6 meter fra væggen til fri bevægelighed mesterlov.

Men: ved installation af lofter fra PVC af en film alligevel rengøre møblerne, især dyre. Det er bedre ikke at risikere det, at arbejde med en varmepistol.

Ulempene ved stræklofter

Holdbarhed - ikke i højden

Det er desværre meget nemt at gennembore med noget skarpt en tynd film af polyvinylchlorid. Derfor skal man i værelser med sådanne lofter være forsigtige med at flytte høje møbler. Og under fejrenes fejring kan være en kork fra champagne, blomstrende skudt lodret opad. Ja, og "dart" bør ikke forkæle sig, såvel som skyde på loftet legetøj pellets. Imidlertid har kludstoffer, i modsætning til PVC, højere styrke.

Fuld tætning

Denne kvalitet er på den ene side et plus. Takket være ham kan det hængende loft redde rummet fra "oversvømmelsen". Men mange mener, at alle overflader af rummet (herunder selvfølgelig loftet) skal "trække vejret". Naturligvis i tilfælde af PVC lofter vil ikke. Med hensyn til stofstræklofter er de blottet for denne ulempe og perfekt åndbar.

Tilstedeværelse af sting

Denne ulempe er ikke så mærkbar, bortset fra at se hårdt ud (selvfølgelig, hvis loftet er af høj kvalitet). Men i et rum op til 5,1 meter bredt kan du finde et sømløst stofloft. PVC lofter uden sømme kan findes for værelser op til 3,5 meter brede. Som du kan se, vil tilstedeværelsen af ​​denne lille fejl afhænge af den anvendte type lærred og størrelsen på dit værelse.


Leddene på kedelige PVC-lofter bliver endnu mere mærkbare.

Tilstedeværelse af lugt

Et nyt strækloft kan lugte lidt, ligesom duften af ​​en ny jakke eller et par sko. Det tager flere dage - og denne lugt og spor forbliver ikke. Men hvis det ikke er tilfældet, er der grund til at tænke over det. En ubehagelig "kemisk" lugt, der ikke forsvinder i lang tid, kan indikere, at du har en falsk kvalitetsfake. Som nævnt ovenfor skal du spørge sælgeren om et certifikat før du køber det.

Monter ikke strækloftet

Desværre er det helt rigtigt. Du skal betale specialister, som vil installere. Men lad os også se efter plus her. Lad ham være nødt til at dele med den nth summen af ​​penge, men den tid det kan bruges til noget mere behageligt. Desuden tager installationen ca. tre eller fem timer. Igen, hvis du stoler på sagen til pålidelige specialister, vil du være i stand til at undgå besværet beskrevet nedenfor.

Hvad der kan ske, hvis der er monteret et ukorrekt strækloft

Collapse, svømning eller rive af nettet

Sorgmester, som ikke kan arbejde med spændingsdåser, kan få fuldstændig uventede resultater:

# 1. Slapning er en hyppig ulempe ved brug af PVC-ark. Dette betyder, at hver gang døren banker, dør døren. For at slippe af med denne effekt, skal du lave trykudligning i rummet og under loftet. Forresten ved en god mester dette. Faktisk gør fabrikanterne ingen hemmelighed herom, idet det er nødvendigt at udligne presset.

# 2. Ved installation af lofthøjde bestemmes effekt og belysningsvinkel ca., kan PVC-foliesmeltning forekomme. Men hvis du omhyggeligt studerer teknologien, kan du se, at den strengt definerer disse parametre. Prøv ikke igen med lamper, og så bliver alt godt.


Et eksempel på ukorrekt installation af baggrundslyset, hvor PVC-stoffet ikke kun smelte, men også revnet fra udsættelse for høje temperaturer.

# 3. Ved fastgørelse af loftet på gipsplader kan der forekomme rivning. Men det sker kun, hvis designet ikke forstærkes med et tøj eller en bar. Du skal bare vide, at GCR ikke kan bære en belastning på 70 kg pr. Meter (lineær).

Canvas sagging

Hvis installationen af ​​lærredet ikke er gjort kvalitativt, så kan det forsvinde. Saggy loft ser ikke meget æstetisk ud. Der kan være flere grunde til dette: dårlige kvalitets sømme, svage spændinger, dårlig viden om teknologi. Især ofte sker dette efter bugten ovenfra. Hvis du vender dig til specialister i tide, vil kundeservicen kunne returnere loftets glathed og skønhed. Du ser - et andet argument mod selvinstallation.


I dette eksempel er PVC lærred meget savet.

Funktioner stræklofter af stof og PVC film

PVC-lofter som allerede nævnt er meget ustabile til forskellige mekaniske skader. Disse er punkteringer, udskæringer, pauser fra slag. Derudover er PVC-film "panik" bange for lave temperaturer. Når den afkøles under nul, bliver den mere skrøbelig, og når frosten vokser stærkere til minus 20 grader, bliver den helt ødelagt.

Hvis du imidlertid vælger på loftet af spændingstypen af ​​stof, kan du ikke så bange for at bryde den, gennembore eller skære igennem. Stof er meget stærkere. Og hun er ikke bange for frost, og varmepistolen, når stramning af loftet ikke er nødvendigt. Og stoffet kan farves og op til ti gange. Ulemperne ved et sådant loft vil dog være:

 • Det kan ikke vaskes med rengøringsmidler, og selv bekymre sig om ham er sværere end filmens loft.
 • Dens fugtighedsbestandighed er lavere end for polyvinylchlorid. Og efter oversvømmelse er loftet ikke altid muligt at returnere det oprindelige udseende.
 • Farvepaletten sammenlignet med PVC-lofter er meget fattigere.
 • Desværre er denne type loft engangsbrug. Ved udskiftning skal det ændre hele rammen.

Stræklofter - fordele og ulemper

Nye byggematerialer og efterbehandling materialer vises næsten hver måned.

Den kendsgerning, at i går syntes moderne og populær måde at dekorere boligområder på, er i dag håbløst forældet. Derfor beslutter du at reparere, skal du normalt kommunikere med folk i de relevante fora, læse litteratur og besøge butikker, for i det mindste at se, hvad branchen tilbyder. Det er sikkert kendt for mange.

Så er en af ​​de nyheder på hjemmemarkedet suspenderet lofter.

Hvorfor netop "nyheder"? Fordi selv om denne metode til efterbehandling har været kendt i temmelig lang tid, begyndte den at sprede sig aktivt kun for nylig. Hovedårsagen til dette er for høj en pris, meget højere end omkostningerne ved alternativer.

En imponerende informativ database blev oprettet på det globale netværk, hvor du kan lære alt om ophængte lofter. Her er det virkelig, nogle gange giver det mening at vente lidt. Derudover tilbyder mange virksomheder nu en unik service - fotoprint på stræklofter, som giver dig mulighed for hurtigt og nemt at få et mønster i stedet for at stole på producenter.

Generelt er det nu den tid, hvor denne type dekoration bliver populær. Men som i alt andet er der fordele og ulemper ved stræklofter. Det er det, vi vil tale om.

Fordele og ulemper ved stræklofter

Lad os starte med udligningen af ​​nogle myter. Faktisk opregner vi manglerne. Hovedparten er forbundet med omkostningerne.

Som vi har sagt, stiger prisen på spændingsmateriel konstant. Som følge heraf, hvis du tager en populær løsning, når du er færdig med stuen er der to muligheder - strækloft og gipsplader. Det hævdes ofte, at de samlede omkostninger ved arbejde er næsten det samme.

Dette er delvis sandt. Det er bare det tager ikke højde for, at installationen af ​​et gipsloft kan gøres uafhængigt. Med behørig dygtighed kan lige ark løftes og skrues til rammen af ​​en person.

Men hævede lofter kræver overholdelse af en række regler, som ikke er indlysende. Da artiklen omhandler fordele og ulemper ved stræklofter, påpeger vi den første "mangel": det er stadig en høj pris, da du skal ansætte specialister. Desuden indikeres dette indirekte af det lille antal personer, der har besluttet at installere sådanne lofter.

Hvad mere kan man kalde fordele og ulemper ved hævede lofter? For det første materialet.

Hvis der med en direkte "konkurrent" - gipsvæg - alt er blevet besluttet, og der er kun 2-3 kendte virksomheder på markedet, så kan lofter have af forskellig kvalitet. Dyrere og pålidelige er lavet i Tyskland og Frankrig. Men for at identificere originalen og en falsk kan ikke alle.

For det andet indebærer sådanne lofter en begrænsning af den termiske effekt, der forringes af armaturerne. Faktisk er kun brugen af ​​"økonomiske" fluorescerende og LED-lamper pålagt.

For det tredje kan et stort område af rummet forårsage sagging. For at forhindre dette er der behov for særlige foranstaltninger (læsekostnader).

For det fjerde er spørgsmålet om miljøvenlighed stadig åben.

De fleste stræklofter er lavet af polyvinylchlorid, og dette er et modificeret elektrisk tape, der er kendt for alle. Er det miljøvenligt? Mindre batcher er lavet af polyester og polyurethan, men de er dyrere.

Hvis i det mindste nogle af manglerne vil blive elimineret, så kan vi tale om udseendet af en af ​​de bedste muligheder for loft trimning. Og her er hvorfor:

 • vægten af ​​stræklofter er utrolig lav, så i private hjem er der ingen ekstra belastning på fundamentet. Især sandt i gamle huse, hvor der er krænkelser af konstruktionsteknologi;
 • mængden af ​​affald under installationen er minimal;
 • revner kan ikke forekomme i princippet;
 • Der er forskellige typer af teksturer: under stoffet, ruskind, blank, hvilket gør det muligt at vise design evner.

Stræklofter - det er smukt, æstetisk tiltalende og elegant. Mange, der skal reparere eller allerede har startet det, spekulerer ofte på, om det er værd at lave et loft i et af værelserne eller i køkkenet? Svaret på dette spørgsmål bliver oftest positivt, hvis økonomien tillader det.

Dette skyldes, at alle producenter og distributører af strækstoffer aktivt annoncerer et sådant loft, som en ideel løsning til ethvert bolig.

Men som regel taler de heller ikke om ulemperne ved stræklofter eller nævnes tilfældigt. Selv hvis de taler om problemer, taler de kun de mest ubetydelige ulemper, så plusserne under alle omstændigheder blokerer dem. Fejlstræklofter ved første øjekast er ikke synlige, men med tiden begynder de at få sig til at mærke.

Det mest irriterende er, at disse mangler altid er meget ubehagelige og forårsager ekstra problemer og kontantomkostninger. For at undgå problemer kan du læse anmeldelser af utilfredse kunder og artikler om fordelene og ulemperne ved stræklofter. Vi vil beskrive nogle af ulemperne ved strækloftet i vores artikel.

Vigtigste ulemper

Den største og mest udtalte ulempe ved alle typer lofter er deres betydelige pris.

Desværre, med den stadig voksende popularitet af denne type lofter, vil prisen for en sådan fornøjelse ikke formindske. Omkostningerne ved stræklofter skræmmer mange, men dem, der har råd til dem, ikke lidt. Under alle omstændigheder, når du vil blive tiltrukket af en smuk annonce, hvor billige stræklofter vil love dig, husk at beregningen af ​​prisen vil være ved måleren, og i sidste ende er mængden måske ikke så lille.

Ofte er der problemer med tryk i rummet over spændevævet. Trykket kan ophobes, og over tid får loftet til at falde sammen fra den åbne dør eller vinduet.

Som regel kan dette ske med vinylloft. Find ud af at vente på dig sådan en gener eller ej, når du køber, er umuligt. Sådanne problemer løses imidlertid, og firmaet der installerede loftet skal afhjælpe dem.

En anden væsentlig ulempe ved stræklofter er deres skrøbelighed. Anmeldelser af installatører siger, at det ikke er ualmindeligt, at der opstår skader med varierende vanskeligheder, der produceres med skarpe genstande. Ved installation og i videre drift er det nødvendigt at være forsigtig, ellers skal stræklofter udskiftes.

I tilfælde af, at loftslofterne er beskadiget under installationen, reparerer firmaet dem. Men hvis du efter installationen er beskadiget, reparerer du det selv, og mesterens opkald vil ikke være billigt. Og selvom skaden skyldes en fejl i installationen eller en anden fejl fra virksomheden, vil reparationen stadig være på dine skuldre.

Også ved fortsat at afveje fordele og ulemper, skal du ikke glemme, at i tilfælde af installation i lofter skal armaturer begrænse deres strøm. Ellers formes lampen over tid ikke attraktiv halo af en gullig nuance. Loftslamper skal vælges med god varmeisolering eller indstilles som sådan.

Så de ikke kommer i kontakt med loftet. Også, hvis du installerer stræklofter i køkkenet, skal du sørge for, at de ikke ligger tæt på kogepladen. Hvis dette ikke overholdes, så kan farven ændres, eller lærredet kan sænke over tid på det sted, der er tættest på pladen.

PVC loft

PVC stretch loftfilm skjuler forskellige mangler og problemer, som ingen skynder sig at rapportere. Vi kan kun nævne de alvorligste problemer, du måtte støde på.

 • Hvis du trækker lærredet på et stort område, risikerer du hurtigt at få et sænket loft. Hvis loftsarealet under spændevævet er mere end 20 kvadratmeter, er det bedre at ikke risikere og vælge en anden finish. Ellers vil du uundgåeligt få en slap på mindst 4 centimeter, hvilket vil medføre yderligere problemer.
 • På PVC lofter er der en begrænsning af installationen af ​​indbyggede lys. Lampens kraft bør også være flere gange lavere end almindelige lamper for at undgå beskadigelse af stoffet.
 • Ulemperne ved stræklofter lavet af PVC-film indbefatter også ulejligheden ved vask. Mange klager over, at kludene, der er installeret i køkkenet, er svært at vaske fedt og sod. Faktum er, at filmen er temmelig tynd, og det er umuligt at vaske sådanne stræklofter med særlige anstrengelser: anmeldelser afslører manglerne af PVC-dåser straks. Derfor, før du bestiller sådanne lofter, læs dem og tænk grundigt.
 • PVC film er et meget "blid" materiale. Det tolererer ikke nogen negative temperaturer. Hvis indetemperaturen pludselig falder under 5 grader, bliver lofterne næsten umulige. Ved lave temperaturer begynder lærredet at knække, og dets struktur bliver meget skrøbelig. Selvfølgelig i temperaturen falder temperaturen næsten aldrig til et minusmærke, men vi er ikke forsikret mod noget, og der kan ske forskellige ting. Pludselig vil dit klimaanlæg nedbryde, og i stedet for varme vil det give koldt, hvilket forresten også kan ske.
 • PVC stræklofter - hvis mangler er store og varierede, varierer også i svejses æstetik. Hvis du installerer et PVC-loft med en blank overflade, må desværre alle de "hemmelige" sømme, som ifølge installatørerne skal skjules, først og fremmest få øje.
 • Ulemper PVC lofter indeholder et andet stort problem. PVC loft må ikke installeres på gipsplader vægge. Hvis en sådan installation er uundgåelig, er det først nødvendigt at styrke væggene og installere realkreditlån. Kun i dette tilfælde vil loftet falde godt, og du vil undgå problemer.

Fleksible stoflofter

Sømløse stretchstoffer omfatter mindre fejl end PVC-film. Desuden udjævner ulemperne ved sådanne lofter deres mange fordele.

Stofstræklofter - for og imod hvilke kunder, der allerede har installeret dem lige så meget, har stor efterspørgsel. Fordelene ved sådanne lofter giver en vis garanti for kvalitet og gør stoflofter den bedste løsning til loftindretning i et køkken eller andet rum. De største ulemper ved sådanne lofter:

 • Sømløse lofter reducerer lofthøjden med mindst 27 mm.
 • Installerede lærred kan ikke demonteres og geninstalleres.
 • Prisen på sådanne lofter er flere gange højere end prisen på PVC-film.

Alle de ovennævnte ulemper stræklofter er helt sande. Fordele, som er malet af producenter, har også et sted at være, men i kombination med mangler mister de deres tiltrækningskraft. Under alle omstændigheder, når du tænker på at installere stræklofter, tænk omhyggeligt om fordele og ulemper, læs nyhederne og anmeldelserne om dette eller det pågældende produkt.

Relaterede artikler

Hvert materiale har fordele og ulemper; i lyset af dette er det forkert at karakterisere stræklofter som ideelle. Selvom deres ulemper er mindre, vil nogle ikke installere hævede lofter, fordi de er usunde. Lad os forsøge at overveje alle nuancer mere detaljeret.

Loft er et vigtigt element i indretningen, som helt kan omdanne det indre af rummet. Der er ganske få sorter af stræklofter på markedet, og de har alle deres egenskaber. Dybest set er de opdelt i stof og PVC.

Stofloft er dyrere og ser mere elegant og mere attraktivt ud. Fake af dette materiale er næsten umuligt og råmaterialerne til det er af høj kvalitet og opfylder alle standarder.

Ifølge forbrugsrevisioner har stræklofterne stort set ingen fejl, og de vigtigste problemer er relateret til problemer i pleje, muligheden for misfarvning og absorption af lugt. Men sådanne belægninger er miljøvenlige, lugter ikke og opsamler ikke støv.

Stoflofter er imprægneret med flammehæmmende kemiske forbindelser, og deres skadelighed er misundelse, hovedsagelig fra den kemiske sikkerhed ved imprægnering og farvning.

Forresten er disse egenskaber også typiske for PVC-belægninger. Det antages, at sådanne lofter er miljøvenlige, og duften er til stede i flere timer efter installationen. I modsætning til stoffet udføres deres installation ved hjælp af en bygnings hårtørrer, der undertiden er yderst ubelejligt.

Desværre kan du falske sådanne lofter, så du bør omhyggeligt studere etiketterne, når du køber varer.

Sammenligningsanalyse af to typer

Formen af ​​stræklofter kan varieres: fladt, konisk, buet, bølget mv. Designere er glade for at præsentere for forbrugerne nye interessante løsninger. Derfor skaber muligheden for et stort udvalg efterspørgslen.

Fordelene og ulemperne ved stof- og PVC-stræklofter er nemmere at identificere ved at sammenligne de tekniske parametre for disse to typer: