Strækloft: fordele og ulemper

Hvis du beslutter dig for at lave et nedhængt loft, vil vi skrive ud af fordelene og ulemperne ved detaljerne. For de fleste kunder synes nivellering med gips altid billigere, og strækstof er dyrere. Prisen pr. M2 loftmagasiner er en af ​​de afgørende valgfaktorer, men glem ikke at stræklofterne ikke kun ser smukke og originale ud, men installeres også om et par timer.

Lofter behøver ikke være forberedt i flere uger, for eksempel til maling, som i tilfælde af gips, og sådanne PVC-overflader bør ikke være bange, derfor er installation af stræklofter acceptable i værelser med høj luftfugtighed: bade, køkkener og pools. Du vil ikke se på filmens loftspletter eller skimmel, det vigtigste ved bestilling er at ringe til mesterne, hvis installation ikke er en hobby, men arbejde.

Klare fordele eller ulemper ved at bruge stræklofter i henhold til kunderne

Efter at have læst anmeldelser på internettet om stræklofter (fordele og ulemper) kan du få indtryk af, at der ikke er noget bedre materiale end PVC eller sømløse stoffer til loftet. Men er det sandt, at producenten eller holdet af mestere er interesseret i at offentliggøre kun positiv information. Resultaterne af gennemgangen af ​​anmeldelser af stræklofter er vist i nedenstående tabel.

 1. Stræklofter er til tider den eneste måde at hurtigt niveauere overflader med en stor forskel på f.eks. I nybyggede lejligheder
 2. Loftet er helt fladt, hvilket er sjældent i forhold til et pudset loft.
 3. Mindste led fra basen
 4. Hurtig tør finish
 5. Unik spejlvirkning af filmdug
 6. Egnet selv for et badeværelse, fordi Der forekommer ingen kondens og form på PVC-materialet (selv på bagsiden af ​​filmen)
 7. Det beskytter loftet mod lækage, og stoffet smelter ikke og er ikke statisk, hvorfor der ikke samles støv i loftet.
 1. Efter installation af PVC lærred er der en ubehagelig lugt i rummet, hvilket er ustabilt. Hvis rummet er godt ventileret, forsvinder det efter 1,5 måneder.
 2. Den høje pris for 1m2 finish
 3. Belysning: ikke hver lysekrone eller lampe passer til et stræk lærred
 4. Sandsynligheden for brud på filmen i kontakt med skarpe genstande
 5. Reparation: I nogle tilfælde er det nødvendigt at demontere hele lærredet eller skifte det til en ny.

Hvilket firma skal overdrage installationen?

For at strække lofter serveres i lang tid, skal du overlade dine lokaler til fagfolk. Det er ret vanskeligt og endda farligt at lave et loft ud af strækmaterialet med dine egne hænder i lejligheden, da du skal bruge en gaspistol og opleve det.

Billede af lejligheden, hvor installationen af ​​PVC-strækloftet blev lavet

For at strække loftet, hvis fordele og ulemper er afhængige af kvaliteten af ​​installationen, glæder øjet i lang tid, bør du beslutte dig for installationsfirmaet. Det er fra hendes arbejde afhænger af slutresultatet af opførelsen af ​​hævede lofter.

Følgende tip vil ikke give dig mulighed for at begå en fejl og hjælpe dig med at vælge et pålideligt firma.

 1. Hvis du ikke ønsker at lave stræklofter med dine egne hænder, men for at overlade arbejdet til herrerne, skal du beslutte dig for det firma, der vil installere stræklofterne. Selv et høj kvalitet lærred kan installeres så dårligt, at fordelene ved strækloftet bliver ændret til ulemper. Tilbring tid og kig efter anmeldelser af virksomheder i din region eller brug den såkaldte. "Mund til mund".
 2. Vi råder dig til at vælge et firma, der har etableret produktion af klæder til stræklofter, eller de er officielle forhandlere af kludfabrikanten.
 3. Husk, at en lav pris for et strækloft ikke altid betyder lav kvalitet på installationen, men prisen på 1m2 af installationen skal være på niveau med lignende firmaer. Et af de vigtigste kriterier for dig skal være garantiperioden, fotogalleriet for virksomhedens bestyrelsesmedarbejderes arbejde, pålidelig positiv feedback.
 4. En erfaren mester første blade til måling af objektet, hvor loftet skal repareres. Det er godt, hvis virksomheden udvikler et indretning i flere versioner.
 5. I sidste fase skal virksomheden beregne estimatet, indgå en aftale med dig og mesteren - for at tale til dig de vigtigste punkter:
 • Udvalgt materiale (type og tekstur af lærredet, typen af ​​profil),
 • egenskaber ved pleje af spændingsoverfladen,
 • Garantiperiodens stræklofter
 • de endelige omkostninger ved installation,
 • Arbejdsbetingelser.

Stof eller PVC strækloft

Før du begynder at installere et strækloft, skal du bestemme typen af ​​materiale (PVC eller stof) og finde ud af alle sine fordele og ulemper. Hvert lærred har de karakteristiske træk, sømløse eller filmstræklofter ser anderledes ud. For at lave loftet præcis som du ønsker for et bestemt rum, lad os diskutere fordelene ved disse to typer lærred og sammenligne dem.

Spændingsoverfladens egenart er en ren installation af nettet uden "våde" processer. Den mest beskidte proces til at arrangere et strækloft er at forberede en baguette: boringshuller til dowel med en perforator. Tip: For at sikre, at finishen er rigtig ren, anbefaler vi en hammerboremaskine med indbygget støvsuger.

Karakteristisk PVC strækloft

 1. Ubegrænset web dimensioner på grund af lodning af flere ruller af PVC i en. Gennemsnitlig rullebredde 3 m)
 2. Reparere stræklofter muligt
 3. Forskellige teksturer og farver
 4. Hurtig finish
 5. Film stretch stof er lettere og billigere end stof stretch lofter
 6. Nem pleje og rengøring
 7. Materialet falmer ikke over tid
 1. Tåler ikke frysende temperaturer, så det er kun egnet til permanent opvarmede lejligheder.
 2. Loftet kan revet fra en skarp spatel eller ved at hænge rundt om hjørnet af kabinettet.
 3. Behovet for at arbejde med en varmepistol, så vi råder dig til at vælge et hold, der installerer PVC ved hjælp af en ikke-metal enhed, men en polymer-sammensat, fordi en sådan installation er den sikreste

Stretch stof loft

 1. Det tåler temperaturer op til -40 ° C, takket være, hvilke stofduge kan installeres selv i lokaler, hvor varmesystemet endnu ikke er startet
 2. Højt loft styrke
 3. Stof trækker vejret
 4. De oplagte plusstræklofter behøver ikke at opvarme en varmepistol, som vinyl
 5. Maksimal rullebredde - mere end 5 m
 6. Miljøvenlighed af stofstræklofter er bekræftet af den højeste mærkning A +
 7. Fotoprint på stofbasis
 1. Må ikke loddes, så installationen i store rum er begrænset af rullens bredde
 2. Lofter ikke reparerbare
 3. Høj pris
 4. Et stort antal fejl

fund

Stræklofter i lejligheden er bedre at gøre, efter at veje fordele og ulemper. Nogen vil gerne installere et blankt strækloft lavet af PVC-film i badeværelset for at beskytte sig mod naboer fra toppen. Mange passer til installationen af ​​stræklofter lavet af klud i køkkenet, fordi denne type loft vil vare i mange år, og farvede stoffer vil længe forblive mættede. Fordampningsspor er mindre synlige på et frostet loft, men med en kraftig hætte - det er ikke noget problem.

Hvis du kort efter installationen af ​​spændingsfladen finder et hul på den, betyder det at du er blevet repareret af skrupelløse håndværkere, eller de brugte materialer af lav kvalitet. Når du vælger et firma til at installere et strækloft, skal du være opmærksom på, at når stræklofterne er klare, vil du kun se fordele i dette.

Der er en stereotype, at filmloftet er usikkert for helbredet, fordi PVC kunstigt materiale. Dette er delvis sandt, fordi PVC canvases har sikkerhedscertifikater. Tekstilklæder betragtes som mere økologiske, selv om de har gennemgået en lignende undersøgelse. Begge typer klæder ser smukke ud på deres egen måde, samler ikke støv, installeres hurtigt og er ikke lunefuld i rengøring. Hvis naboerne på toppen konstant indeholder høj musik eller de har evig reparation, så organiserer du støjisolering under spændende lærred.

Afbildet PVC strækloft og indbyggede lys

Fordele og ulemper ved blanke stræklofter

Glossy stretch lofter har deres fordele og ulemper, som vi vil beskrive og vise dig billedet, hvordan det hele ser ud i interiøret. Desuden vil vi overveje fordelene og ulemperne fra alle sider: fra et praktisk synspunkt og rent visuelt.

Hvad er de utvivlsomme fordele ved glatte lofter?

Hvis du kan lide en skinnende lakoverflade, så er dette et plus - smukt. Refleksiviteten af ​​nogle typer stræklofter er smuk, og hele situationen er synlig i dem, som i et spejl.

En sådan ejendom, som du forstår, er en amatør. Men hvis du er blandt dem - så vil det glatte stretchloft være et godt valg. Det er meget billigere end at fastgøre et ægte spejl på loftet, og det ser mere interessant ud.

Farven på loftet kan være absolut nogen, fra ren hvid til sort. Forresten jo mørkere loftet, jo klarere det viser møblering i rummet.

Det andet plus er den perfekte kombination i kombination med den matte struktur af rammerne, hvor spotlights er placeret. Det er glansen i denne sag, der ser mest fordelagtige og lyse ud. I billederne i den sidste blok ser du, hvordan du kan kombinere disse teksturer, hvilke former for loft der skal vælges, hvordan man arrangerer "bokse" til belysning og under lysekronen.

Det tredje plus er evnen til visuelt at udvide rummet og "hæve" loftet. Denne fordel er især vigtig i lejligheder, Khrushchev, hvor lofterne for projektet er kun 2,2 meter.

Spejloverfladen løser dette problem, og loftet ser virkelig højt ud. Følelse af at værelset er lavt - vil ikke være.

Nå er det fjerde plus prisen. Stoflofter er dyrere, nogle gange ret betydelige. PVC er budgetmuligheden og i princippet er der ingen forskel, blankt loft eller matte, det vigtigste er, at det er lavet af film, ikke polyestergarn.

Ulemper med blanke stræklofter

Der er også ulemper i dem. De mest ubehagelige af dem - smalle lærred. Hvis dit værelse er meget stort, så stram overfladen ikke vil fungere uden tilsætning af forskellige "kasser" af gipsplader.

Nej, selvfølgelig kan du stramme det, kun i dette tilfælde vil sømene være synlige på panelet. Og de er meget mærkbare og ser meget sjusket ud.

En stor ulempe ved blanke lofter er også, at de afspejler kunstigt lys for meget.

Hvis lysekronen er uden lampeskærm, skærer lyset fra lamperne bogstaveligt øjnene, hvis du løfter dem op. Ligeledes vil sconces, bordlamper og endda enhver lyskilde fra gaden afspejles i et sådant loft. For eksempel lysende vinduer og lys.

Det er om aftenen, et sådant loft bliver alt for aggressivt til øjnene.
For at neutralisere denne ulempe (i tilfælde af gadebelysning) er det nødvendigt at hænge tykke gardiner og vælge lysekroner og væglamper med lukkede nuancer.

For at undgå reflekser fra spotlights (spotlights) anbefales det ikke at placeres på det strakte loft, men i specialkasser, der løber langs rummets omkreds. De kan være lavet af gipsvæg og poshpaklevat samt fra matt stret canvas.

Fordele fra et praktisk synspunkt

Omsorg for stræklofter, især glans - meget enkel. På grund af at overfladen er meget flad, holder snavset ikke fast, og det er nemt at vaske det.

For eksempel har de samme stoflofter lavet af vævning fra tråde en ujævn overflade, hvorfor det er meget vanskeligere at rengøre et sådant loft. Det er nødvendigt at skubbe det hårdere, anvende nogle husholdningskemikalier, men med en glans uden sådanne problemer.

Lidt gik en ren klud over overfladen, og den er ren.

Selvfølgelig, hvis loftet er røget med gas (i køkkenet), vil det tage lidt mere arbejde at rense det.

Det er også umuligt at ikke nævne det faktum, at støv og snavs på et blankt loft ikke sover specielt. Hvis stoffet loft skal vaskes hvert halve år, så vil det blanke stille stille i et år.

Derudover er blanke PVC-lofter vandafvisende. De kan bruges i rum med høj luftfugtighed: køkken, badeværelse. Det er meget godt at afslutte lofter på indendørs pools.

Det ser særligt smukt ud, hvis loftet er lavet af blå glans, i farven på poolskålen.

Og nu ulemperne på denne side

Der er en minus - skilsmisse efter vask. Hvert punktum er synligt på glans! Men denne ulempe er let elimineret med en særlig microfiber klud.

Gem ikke på dem, køb det bedste og dyreste, fordi kinesiske falskmøder ikke klare denne opgave, og skilsmisser forbliver stadig.

Men en god klud - mikrofiber, er i stand til at rengøre loftet, selv uden brug af vaskemidler. Materialets struktur er sådan, at den på en eller anden måde absorberer støv, absorberer det bogstaveligt med dets fibre.

Så sørg for at gøre en sådan erhvervelse, hvis du planlægger at gøre stræklofter med en blank overflade.

Forresten, her er det godt vist, hvordan man vasker blanke stræklofter uden tråde, skal du tage et kig.

Hvad med PVC-lofternes miljømæssige ydeevne?

Nogle mennesker kan godt lide skinnende overflader, men de er bange for at tage et valg i denne retning af en grund: skræmmende for deres helbred. Derfor foretrækker de at købe "stof", da producenten lover at de er mere miljøvenlige og helt harmløse.

Ja, PVC-lærred er lavet af "kemi", uden tvivl. Men "stof" lofterne - også fra "kemi", desværre.

De er vævet af polyestergarn og derefter dækket af et tyndt beskyttende filmlag, der ligner tekstur til gummi. Så som du forstår, er ordet "stof" meget betinget her, og det har intet at gøre med naturmateriale, som f.eks. Bomuld eller presenning.

Den eneste væsentlige forskel i dem er, at de blanke plader af PVC-lofter skal spændes ved hjælp af en særlig bygningstørrer. Efter installationen er der en ubehagelig lugt i huset, men den forsvinder om 3-4 dage. Og der vil ikke være flere problemer efter det bliver lofterne helt sikre, da "kemi" kun skiller sig ud fra stærk opvarmning ved en temperatur på ca. 100 grader.

Så hvis du er forvirret af dette øjeblik - kan du ikke bekymre dig og købe det, du foretrækker fra et visuelt synspunkt.

Hvis du vil have et virkelig miljøvenligt loft, så bliver du nødt til at gøre det på den gamle måde, da selv den mest harmløse kitt indeholder en ondsindet "kemi".

Et stort antal eksempler på designet af blanke lofter, du kan se i denne artikel.

Som vi skrev ovenfor ser kombinationen af ​​blank og mat overflade meget flot ud. Dette er ikke kun interessant, men også praktisk, for i dette tilfælde bør kludstykkerne ikke være meget brede, hvilket betyder at du bliver spart af grimme sømme.

Hvilke anmeldelser om dem på internettet?

Du selv kan skrive ind i søgeforespørgslen, som f.eks. "Anmeldelser af blanke stræklofter" og sørg for, at der ikke er nogen negative meninger.

Folk sætter og forbliver meget tilfredse med materialets udseende og anvendelighed. De eneste klager er, at glans har en tendens til at miste glans, men det sker udelukkende gennem ejerens skyld.
De vaskes enten med noget, der indeholder acetone eller gnides med et slibemiddel. Intet andet kan ødelægge glansen, så vær forsigtig, når du rengør loftet fra snavs.

Stræklofter - Fordele og ulemper ved stof og PVC-stoffer

Disse muligheder for at afslutte loftet kommer ind i vores liv mere og mere - de er meget hurtigt monteret, de ser smukke ud og kræver ikke overfladebehandling. Så i dag er stræklofterne på dagsordenen, de fordele og ulemper, som vi overvejer i detaljer.

Strækninger af stræklofter

Der er to materialer, hvorfra der er lavet loftslofter - det er PVC-film og vævet stof. Da disse materialer har lidt forskellige karakteristika, vil fordele og ulemper ved disse stræklofter også variere lidt, vi tager højde for dette, når de beskriver deres fordele og ulemper.

 • Flere oplysninger om typer af lofter, se materialet: Hvad er typerne af loftslofter.

Lang levetid

Dette er selvfølgelig et betydeligt plus. Normalt garanterer producenterne sådanne lofter fra 10 til 15 års tjeneste. Men faktisk har erfaringerne vist, at det faktiske levetid er meget længere. Et kvalitetsprodukt mister ikke nogen farve eller tekniske egenskaber. Til sammenligning tager vi det malede loft på gipsplader - det vil jo være nødvendigt at tynde det efter et par år, og i tilfælde af stræklofter er det kun nødvendigt fra tid til anden at rengøre overfladen.

Sikkerhed og miljøvenlighed

At dømme af, at europæiske lejligheder overalt er udstyret med sådanne lofter, udgør ikke nogen sundhedsfare. Du forstår, at der er nøje fulgt sådanne ting. Bare hvad der er galt - forbyde. Vel, at filmen er lavet af polyvinylchlorid betyder slet ikke, at det kan være skadeligt - i dag er endda børns legetøj fremstillet af PVC. Men erhverver et strækloft, men kontroller, om certifikatet opfylder europæiske standarder. Men nu er det meget nemt at løbe ind i en kinesisk falsk. Og dette er det største problem, hvorved denne fordel ved hængende lofter bliver en ulempe.

Ganske rimelig pris

I begyndelsen, da sådanne lofter kun dukkede op, var de meget dyrere. Som tiden gik, blev producenterne ret meget, og prisen på loftlofter faldt. Og nu sammenligner vi dem igen med ophængte gipslofter, får vi ofte det samlede beløb for udgifter under specifikt til spændingsstrukturer. For dem, undtagen lærredet, må der ikke købes materialer. Men for et falsk loft, bortset fra gipsplader, og profilen er nødvendig, og male med kitt.

Men: at forsøge at spare penge, falder ikke for de uærlige sælgers tricks. De giver undertiden fakes oprindeligt fra Kina for produkter af populære mærker. Og lokke kunder med ultra-lave priser, sikre dem, at de skyldes kampagner og rabatter. Derfor, hvis varerne er mistænkeligt billige, skal du kontrollere dem omhyggeligt (eller omgå dem).

Fugtighed - ikke en hindring for strækloftet

Hvis badeværelset ikke er den bedste ventilation, vil hverken maling eller tapet på loftet vare længe. Et gipspladloft bliver nødt til at opdatere ganske ofte. Men loftet på den straks strakte polyvinylchloridfilm er ikke bange for fugt, uden at det ødelægger det. Desuden vil selv nogle få spande vand spildt ovenfra af slurvede naboer modstå en sådan film. Sandt nok gælder denne fordel ikke for stofstræklofter.


PVC loft, der er fyldt med vand ovenfra, efter at have pumpet vand og udfører reparationsaktiviteter, vil i de fleste tilfælde være egnet til brug.

Pleje er let

Nå ja, hverken farvetone eller ændre elementer, du ikke har alle 15 år (dækningen varer ikke mindre end denne periode). Det vil være nok til at tørre loftoverfladen med en blød klud regelmæssigt. Der vil være forurening - brug vaskemiddel. Til PVC-lofter kan du bruge en glasrenser, men ikke den der indeholder alkohol.

Giver dig mulighed for at skjule basis- og ingeniørstrukturer

Kabling, ventilation, alarmer, brandfølere - alt dette kan sikkert dækkes under det strakte loftplan. Forresten, ikke mindre vigtigt er, at den oprindelige overflade kræver absolut ingen efterbehandling. Det kan være dækket med tapet, gammel peeling maling, eller endda hvidkalkede - for strækloftet er det ligegyldigt. Og igen: mellem film og bund kan du om nødvendigt placere en varmeisolator eller lydisolator, som også ikke kan ses fra rummet.

Forskellige produktsortiment og design muligheder

Åh ja - for dem der kigger igennem kataloger med stræklofter, sommetider tager det bare vejret. Så mange farver og nuancer, så mange teksturer, så mange former - ikke rive dine øjne væk. Nattehimlen med stjerner og klynger af planeter eller et blankt spejlet loft af dyb farve ser fantastisk ut. Silkeagtig satinoverflade eller klassisk matte passer til dem, der elsker komfort og ro. Og teksturer som ruskind, metallisk eller marmor ser rige og elegante ud.

Vigtigt: Undlad at forsømme designerens ydelser. Han vil hjælpe dig med at vælge præcis, hvad der passer bedst til dit hjem - han ved alligevel alle de love om teksturer og farver, der er kompatible.

Installation - højst 5 timer

Så hurtigt kan du ikke montere et loft. Og hvis et enkelt lærred strækkes til et niveau, vil der være tre timer nok. Vi tager højde for det faktum, at der ikke vil være snavs i installationen af ​​lofter. De kan monteres i lokalet, hvor reparationen allerede er udført, der er møbler og tapet på væggene. Det vigtigste - 0,6 meter fra væggen til fri bevægelighed mesterlov.

Men: ved installation af lofter fra PVC af en film alligevel rengøre møblerne, især dyre. Det er bedre ikke at risikere det, at arbejde med en varmepistol.

Ulempene ved stræklofter

Holdbarhed - ikke i højden

Det er desværre meget nemt at gennembore med noget skarpt en tynd film af polyvinylchlorid. Derfor skal man i værelser med sådanne lofter være forsigtige med at flytte høje møbler. Og under fejrenes fejring kan være en kork fra champagne, blomstrende skudt lodret opad. Ja, og "dart" bør ikke forkæle sig, såvel som skyde på loftet legetøj pellets. Imidlertid har kludstoffer, i modsætning til PVC, højere styrke.

Fuld tætning

Denne kvalitet er på den ene side et plus. Takket være ham kan det hængende loft redde rummet fra "oversvømmelsen". Men mange mener, at alle overflader af rummet (herunder selvfølgelig loftet) skal "trække vejret". Naturligvis i tilfælde af PVC lofter vil ikke. Med hensyn til stofstræklofter er de blottet for denne ulempe og perfekt åndbar.

Tilstedeværelse af sting

Denne ulempe er ikke så mærkbar, bortset fra at se hårdt ud (selvfølgelig, hvis loftet er af høj kvalitet). Men i et rum op til 5,1 meter bredt kan du finde et sømløst stofloft. PVC lofter uden sømme kan findes for værelser op til 3,5 meter brede. Som du kan se, vil tilstedeværelsen af ​​denne lille fejl afhænge af den anvendte type lærred og størrelsen på dit værelse.


Leddene på kedelige PVC-lofter bliver endnu mere mærkbare.

Tilstedeværelse af lugt

Et nyt strækloft kan lugte lidt, ligesom duften af ​​en ny jakke eller et par sko. Det tager flere dage - og denne lugt og spor forbliver ikke. Men hvis det ikke er tilfældet, er der grund til at tænke over det. En ubehagelig "kemisk" lugt, der ikke forsvinder i lang tid, kan indikere, at du har en falsk kvalitetsfake. Som nævnt ovenfor skal du spørge sælgeren om et certifikat før du køber det.

Monter ikke strækloftet

Desværre er det helt rigtigt. Du skal betale specialister, som vil installere. Men lad os også se efter plus her. Lad ham være nødt til at dele med den nth summen af ​​penge, men den tid det kan bruges til noget mere behageligt. Desuden tager installationen ca. tre eller fem timer. Igen, hvis du stoler på sagen til pålidelige specialister, vil du være i stand til at undgå besværet beskrevet nedenfor.

Hvad der kan ske, hvis der er monteret et ukorrekt strækloft

Collapse, svømning eller rive af nettet

Sorgmester, som ikke kan arbejde med spændingsdåser, kan få fuldstændig uventede resultater:

# 1. Slapning er en hyppig ulempe ved brug af PVC-ark. Dette betyder, at hver gang døren banker, dør døren. For at slippe af med denne effekt, skal du lave trykudligning i rummet og under loftet. Forresten ved en god mester dette. Faktisk gør fabrikanterne ingen hemmelighed herom, idet det er nødvendigt at udligne presset.

# 2. Ved installation af lofthøjde bestemmes effekt og belysningsvinkel ca., kan PVC-foliesmeltning forekomme. Men hvis du omhyggeligt studerer teknologien, kan du se, at den strengt definerer disse parametre. Prøv ikke igen med lamper, og så bliver alt godt.


Et eksempel på ukorrekt installation af baggrundslyset, hvor PVC-stoffet ikke kun smelte, men også revnet fra udsættelse for høje temperaturer.

# 3. Ved fastgørelse af loftet på gipsplader kan der forekomme rivning. Men det sker kun, hvis designet ikke forstærkes med et tøj eller en bar. Du skal bare vide, at GCR ikke kan bære en belastning på 70 kg pr. Meter (lineær).

Canvas sagging

Hvis installationen af ​​lærredet ikke er gjort kvalitativt, så kan det forsvinde. Saggy loft ser ikke meget æstetisk ud. Der kan være flere grunde til dette: dårlige kvalitets sømme, svage spændinger, dårlig viden om teknologi. Især ofte sker dette efter bugten ovenfra. Hvis du vender dig til specialister i tide, vil kundeservicen kunne returnere loftets glathed og skønhed. Du ser - et andet argument mod selvinstallation.


I dette eksempel er PVC lærred meget savet.

Funktioner stræklofter af stof og PVC film

PVC-lofter som allerede nævnt er meget ustabile til forskellige mekaniske skader. Disse er punkteringer, udskæringer, pauser fra slag. Derudover er PVC-film "panik" bange for lave temperaturer. Når den afkøles under nul, bliver den mere skrøbelig, og når frosten vokser stærkere til minus 20 grader, bliver den helt ødelagt.

Hvis du imidlertid vælger på loftet af spændingstypen af ​​stof, kan du ikke så bange for at bryde den, gennembore eller skære igennem. Stof er meget stærkere. Og hun er ikke bange for frost, og varmepistolen, når stramning af loftet ikke er nødvendigt. Og stoffet kan farves og op til ti gange. Ulemperne ved et sådant loft vil dog være:

 • Det kan ikke vaskes med rengøringsmidler, og selv bekymre sig om ham er sværere end filmens loft.
 • Dens fugtighedsbestandighed er lavere end for polyvinylchlorid. Og efter oversvømmelse er loftet ikke altid muligt at returnere det oprindelige udseende.
 • Farvepaletten sammenlignet med PVC-lofter er meget fattigere.
 • Desværre er denne type loft engangsbrug. Ved udskiftning skal det ændre hele rammen.

Stræklofter og anmeldelser om dem

Hvert materiale har fordele og ulemper; i lyset af dette er det forkert at karakterisere stræklofter som ideelle. Selvom deres ulemper er mindre, vil nogle ikke installere hævede lofter, fordi de er usunde. Lad os forsøge at overveje alle nuancer mere detaljeret.

De vigtigste fordele og ulemper ved stofstræklofter

Loft er et vigtigt element i indretningen, som helt kan omdanne det indre af rummet. Der er ganske få sorter af stræklofter på markedet, og de har alle deres egenskaber. Dybest set er de opdelt i stof og PVC.

Stofloft er dyrere og ser mere elegant og mere attraktivt ud. Fake af dette materiale er næsten umuligt og råmaterialerne til det er af høj kvalitet og opfylder alle standarder.

Ifølge forbrugsrevisioner har stræklofterne stort set ingen fejl, og de vigtigste problemer er relateret til problemer i pleje, muligheden for misfarvning og absorption af lugt. Men sådanne belægninger er miljøvenlige, lugter ikke og opsamler ikke støv.

Har PVC-lofter

Forresten er disse egenskaber også typiske for PVC-belægninger. Det antages, at sådanne lofter er miljøvenlige, og duften er til stede i flere timer efter installationen. I modsætning til stoffet udføres deres installation ved hjælp af en bygnings hårtørrer, der undertiden er yderst ubelejligt.

Desværre kan du falske sådanne lofter, så du bør omhyggeligt studere etiketterne, når du køber varer.

Sammenligningsanalyse af to typer

Formen af ​​stræklofter kan varieres: fladt, konisk, buet, bølget mv. Designere er glade for at præsentere for forbrugerne nye interessante løsninger. Derfor skaber muligheden for et stort udvalg efterspørgslen.

Fordelene og ulemperne ved stof- og PVC-stræklofter er nemmere at identificere ved at sammenligne de tekniske parametre for disse to typer:

Brug af denne type finish er en god måde at omdanne interiøret næsten uden for anerkendelse.

Ifølge fabrikanterne har suspenderede lofter et minimum af ulemper og maksimale fordele, men det er ikke tilfældet med forbrugernes vurderinger.

Strekak

En af de vigtigste og mest udtalte minusser af alle stræklofter kaldes normalt deres betydelige pris.

Ofte er der et problem med lufttrykket på et sted over strækloftet. Det kan vokse og efter nogen tid få dækket til at falde sammen, når en dør eller et vindue åbnes. Ofte er det typisk for PVC lofter. Det er praktisk taget umuligt at forudse en sådan situation på forhånd.

En anden væsentlig ulempe er, at stræklofterne er ret skrøbelige og skrøbelige. Ifølge installatørernes anmeldelser er installationen af ​​lærredet en temmelig besværlig proces og kræver maksimal nøjagtighed, fordi det er på grund af sådanne mangler som skrøbelighed og skørhed, at strækloftet skal ændres. Derfor er det med en mangel på erfaring bedre at ansætte arbejdstagere for at etablere dækning.

Fortsat at bemærke ulemperne, det bør nævnes og omhyggeligt valg af lamper på strækloftet. Ved installation af belægningen er det nødvendigt at vælge lamper med lav effekt, ellers kan der opstå ubehagelige gule pletter omkring de installerede belysningsenheder. Loftet skal vælges med god varmeisolering og korrekt installeret, så den ikke kommer i kontakt med belægningen.

Ifølge forbrugeranmeldelser opstår de fleste problemer og spørgsmål, når man installerer stræklofter i køkkenet, hvoraf de vigtigste ulemper er følgende:

 • farveændring under indflydelse af fordampning af fugt og anvendelse af gaskomfurer;
 • lav åndbarhed
 • kondens.

Dette gælder hovedsageligt for stofstræklofter.

Beskadig straks lofter for helbred

Da materialet ikke er naturligt, opstår der ofte spørgsmål om dets virkning på den menneskelige krop. Som producenterne understreger, er de vigtigste lofter af høj kvalitet miljøvenlighed, og de giver ingen sundhedsskader. For at forstå dette mere detaljeret er det nødvendigt at se nærmere på råmaterialernes kvalitet og grundlæggende egenskaber.

Det handler mere om PVC-lommer, der er strammet på specielle profiler fastgjort langs rummets omkreds. Profilerne selv fortjener ikke opmærksomhed, men PVC belægning er af interesse. Efter at have studeret filmens sammensætning kan du minimere skaden fra stræklofter til sundhed.

Så omfatter sammensætningen sådanne stoffer:

 • toluen;
 • phenol i små doser;
 • chlor;
 • tungmetaller som cadmium.

Alt dette i små mængder kan udledes i luften i det rum, hvor denne type loft er monteret. Hvis derudover at tilføje tilstedeværelsen af ​​høje temperaturer og fraværet af luftgennemtrængelighed, så kan du forestille dig, hvilken forgiftet cocktail der er til stede i rummet. Dette gælder især for loftslofter, der er installeret i køkkenet. En af nuancerne er tilstedeværelsen af ​​en gaskomfur og en søjle, for her er fejlene tydeligst, og vi kan trygt sige, at PVC-belægninger kan være sundhedsskadelige.

Det er værd at overveje, hvordan luftpermeabilitet og høje temperaturer påvirker kroppen, og hvad konsekvenserne kan være.

Høje temperaturer

Næsten overalt er der information, der anbefales at montere strækloftet i poolen og saunaen, i bad og dampbad, som praktisk taget ingen kondenseringsformer på belægningen og som følge heraf svamp og skimmel. Men af ​​en eller anden grund er det ignoreret, at i værelser med høje temperaturer frigives giftige stoffer flere gange mere. Så du kan forestille dig at ved at komme til saunaen eller badet for helbred, kan du få forgiftning med cadmium eller klor, som er en del af PVC-stoffet.

lufttæthed

En af ulemperne ved sådanne stræklofter er begrænset åndbarhed. Som følge heraf er luften i det rum, hvor en sådan belægning er monteret tung og fyldt med giftige dampe. Dette forklarer ofte hovedpine uden nogen åbenbar grund.

Desuden er en af ​​ulemperne ved hængende lofter ifølge forbrugerne en særlig ubehagelig lugt, som ifølge producenterne varer i flere timer efter installationen. Men hvis rummet ikke er ventileret - kan du let kvælte fra denne luftblanding.

Fabrikantens stræklofter hævder, at indholdet af skadelige stoffer er inden for grund, og materialet er miljøvenligt, fordi muligheden for, at de vil forårsage skade - den mest minimal. Men alt er ikke så klart. Der er trods alt mange fejl i PVC-lofter, og ikke alle sælgere har kvalitetscertifikater.

Derfor, hvis strækloftet sælges til en relativt lav pris, er det værd at overveje. Det kan godt være den sædvanlige polyethylen, der sælges, for eksempel til prisen på franske lofter. Alt dette drejer sig især om PVC-dåv.

Fordelene ved stræklofter er selvfølgelig indlysende, men når man beslutter at installere dem, bør man overveje ulemperne, hvoraf den ene er sundhedsskadelig.

Flere oplysninger om ulemperne ved stræklofter, hvoraf den ene er sundhedsskadelig, kan ses i videoen:

Strekak

Stræklofter - en praktisk og æstetisk udgave af loftoverfladens design. De kræver minimal vedligeholdelse, er utroligt slidstærke (kan vare i flere årtier), har mange muligheder for teksturer - fra skinnende, skinnende snehvide lærred til lyse, farvede indstillinger.

Stræklofter har deres fordele og ulemper

Kan der være ulemper i stræklofter?

Det ser ud til, at sådanne lofter ikke har fejl, faste plusser. Imidlertid er enhver form for byggematerialer og færdigmaterialer godt for en bestemt situation, og der er altid ulemper, selv for de bedste, dokumenterede designs.

Overvej ulemperne ved alle typer stræklofter. Faktisk skal man omhyggeligt undersøge fordele og ulemper inden man foretager et endeligt valg til fordel for et bestemt design eller en reparationsmetode.

Først og fremmest finde ud af, hvad strækloftet og hvordan det adskiller sig fra den monterede. Begge typer lofter er baseret på oprettelsen af ​​specielle strukturer, der er forstærket på en speciel ramme. Stretch loft er lavet af stof / film, som er strakt på rammen for at passe i rummet.

Afhængigt loftindretning

Stræk loft design

Advarsel! Installeringsteknologien for hævede lofter er kompleks og besværlig. Vi har brug for en masse praktisk erfaring til at strække loftet med høj kvalitet uden at beskadige filmen. Ikke anbefalet uafhængigt arbejde med installation af hævede lofter i mangel af færdigheder og erfaring.

Installation af strækloft er ret kompliceret og tidskrævende proces.

Typer af hævede lofter afhængigt af materialet, de vigtigste egenskaber

Vores mål er ikke at begå en fejl med valget og skabe et harmonisk, smukt interiør. Til dette er du nødt til at gøre dig fortrolig med sorterne af disse loftsstrukturer. Lofter kan være film (PVC) og stof, og listen over ulemper og fordele varierer en smule.

Typer af stræklofter

Tabel. De vigtigste egenskaber ved film og stof strækker lofter.

Advarsel! På trods af sine utvivlsomme fordele er loftet af PVC-film skørt, det kan gå i stykker, når det kommer i kontakt med skarpe indvendige detaljer (f.eks. Ved flytning af møbler) eller hvis det ikke er omhyggeligt installeret.

Stræklofter af PVC er meget skrøbelige, så de nemt kan rive ved kontakt med skarpe genstande.

"Førstehjælp" i tilfælde af skade på strækloftet

Installation af en ekstra lampe er en af ​​måderne at fjerne et snit på strækloftet.

Typer af lofter (ved tilstedeværelsen af ​​sømme), fordele og ulemper

I denne forbindelse kan lofterne være sømløse og med sømme på overfladen. Uden tvivl skal tilstedeværelsen af ​​sømmen betragtes som en ulempe, fordi den ødelægger det spektakulære udseende. Faktum er, at de førende europæiske producenter leverer ruller af PVC-lofter op til 1,5 m bredt til markedet. Det betyder, at filmbanen i et stort rum skal svejses sammen.

Søm på strækloftet

Kun stoflofter kan være sømløse (fås i ruller op til 5,1 m bred). Derfor kan dette loft blokere ethvert rum. Stadig sådanne lofter kan ikke loddes, derfor kaldes de sømløse.

Problemfri stofstrækloft

De største ulemper ved spændingsstrukturer - omkostningerne og den tidskrævende installation

Den største ulempe ved strækloftet er den høje pris. De er virkelig dyre, især sammenlignet med omkostningerne ved en simpel hvidvaskning.

Desuden kræver installation af et strækloft meget erfaring og dybt viden om teknologi. Installationsprocessen er også ret dyr og tidskrævende, hvilket er en af ​​de største ulemper ved designet. For det første vil ikke alle være i stand til at trække lærredet alene. For det andet, hvis vi taler om at installere et PVC-loft, er det nødvendigt at installere varm installation med brug af en varmepistol.

Hvordan går det her? Processen med at strække filmloftet består af fem grundlæggende trin og er som følger.

Strækmontering

Trin 1. Rummets dimensioner måles.

Trin 2. Lerret er skåret ud af den ønskede type. Langs rummets omkreds er der installeret baguetter (profiler) af plast eller aluminium.

Typer af baguetter til montering af stræklofter

Montering baguette stretch loft

Trin 3. Lerret opvarmes med en varmepistol.

Trin 4. Lerret strækkes rundt om rummet.

Trin 5. Stærker loftet med baguetter.

Fastgørelsesklude i baguettes

Installation af et stofloft er noget enklere (det kræver ikke opvarmning af lærredet og selve rummet). Generelt ligner installationen af ​​sådanne lofter processen med at strække lærredet på rammen - den mindste forspænding er farlig, rynker kan forekomme på overfladen. Nærmere beskrivelse er installationsproceduren beskrevet i artiklen om, hvordan man laver ophængte lofter.

Installationsskema stof strækloft

Det sidste stadium - installationen af ​​dekorative maskeringstape

Konstruktive ulemper

Hvis vi taler om filmlofter, så har de negative egenskaber forbundet med selve designet. Ved ukorrekt installation kan filmens spænding øges og trykket øges i rummet over det. Ved ethvert skarpt tryk (pludselig åbnet dør eller vindue) kan filmen deformeres - den såkaldte sammenbrud vil forekomme.

Desuden skaber konstruktionen ekstra stress i væggene, og derfor kan stræklofter ikke installeres, hvis lejligheden har gipsplader. Til dette formål kræves i det mindste forstærkning af de eksisterende vægge såvel som yderligere lægning.

Fastgørelse af strækloftet til gipsplader

Filmen reagerer ikke godt på opvarmning, så strømmen af ​​de indbyggede armaturer kan ikke være høj, der er også en grænse for antallet af belysningsenheder. Hvis lampen opvarmer overfladen, får filmen en gullig farvetone over tid. Selv ved køb af specielle loft begrænsninger er ikke fjernet.

Der er begrænsninger i brugen af ​​stræklofter i store værelser. Her kan filmen sag selv med perfekt installation, fordi fysikkens love ikke er blevet annulleret. Derfor, for værelser med et areal på mere end 20 firkanter, er det bedre at overveje en anden version af loftet.

Et seriøst konstruktivt minus stofloft - det faktum at de faktisk er engangsbrug. Deres demontering og genmontering er ikke mulig.

Er der nogen sundhedsfare?

Utvivlsomt er vi mest interesserede i sikkerheden af ​​denne struktur for sundhed. Hvad siger fortalerne om naturlige materialer? Hvad siger producenterne? Lad os se.

Ud fra synspunkt af producenter med hævede lofter er alt perfekt: Moderne lærred, især dem, der produceres under mærke af kendte europæiske virksomheder, har alle de nødvendige sikkerhedscertifikater. Den moderne kemiske industri har opnået en vis succes, og vi får virkelig højkvalitetsprodukter, hvis skade er minimal. Dette fremgår af resultaterne af forskning og sund fornuft.

Tøjdug er det sikreste materiale til at lave lofter med hensyn til sundhedseffekter.

En lille lugt, der mærkes i de første uger efter installationen, tyder dog på, at der stadig er en udledning. Ja, de er minimal, og selv folk, der er følsomme for forekomsten af ​​allergener reagerer normalt ikke på denne lugt. Men det menes, at i stuen PVC lofter er endnu bedre ikke at installere. For det første kan børnene spille ved at kaste en bold, dart eller andre genstande, hvilket er farligt for loftet selv. For det andet er det bedre at bruge naturlige materialer til børn.

Lofter af høj kvalitet, der er lavet af klud, bør ikke lugt overhovedet, og for PVC-film lukker den duft, der varer inden for de første par timer, normen. Hvis dine lofter stinker i mere end en dag, så købte du en forfalskning

Er der en drivhuseffekt?

Den minus, der er forbundet med skabelsen af ​​drivhuseffekten, er ret reel. Faktisk lukker lofterne af PVC-film hermetisk loftets rum, men de tillader det at "trække vejret", det vil sige at lade luft gennem. Ventilationen forværres, der kan ikke snakkes om miljømæssige problemer. Uden tvivl, med regelmæssig luftning af rummet reduceres den negative effekt til nul, men for eksempel kan vi ikke konstant flyve rummet og luftfugtigheden øges (især når det kommer til soveværelset).

Fabrikanter bemærker, at der aldrig vil være svamp på selve loftet. Ja, det er sandt - Skimmelsvamp kan ikke vokse på en kemisk film. Men det kan forekomme i en anden del af rummet (for eksempel på hovedloftet under filmen). Således er der ingen særlig fordel i den kendsgerning, at der ikke er nogen form på PVC: På grund af loftet kan svampen ses andre steder. Det er utvivlsomt, alt afhænger af selve rummet. I et tørt rum, hvor der aldrig har været svamp, vil et strækloft ikke skabe en kritisk luftfugtighed. Ting er forskellige med våde rum (for eksempel med bad).

Giver PVC-film en drivhuseffekt indendørs?

Hvis vi taler om stofloftet, er det mere naturligt. Dette er et åndbart lærred, der ikke skaber en "drivhuseffekt". For at øge stoffets styrke er det imidlertid imprægneret med kemiske forbindelser, som har negativ indvirkning på helbredet. I denne henseende er det efter installationen nødvendigt at ventilere rummet regelmæssigt i en måned.

Hvordan håndteres designen af ​​rummet?

En anden ulempe ved PVC-film er, at det blanke loft ikke passer til alle stilarter, der anvendes i indretning. Moderigtigt nu eco-stil og Provence stil, for eksempel kræver miljøvenlige materialer. Et glat strålende loft, der passer til højteknologisk stil, minimalisme.

Stretch loft i soveværelset, indrettet i stil med hi-tech

Stretch loft i nogle interiører "presser" på rummet, reducerer visuelt det. Det er ikke en god idé at bruge et strækloft i køkkenet: her kan det blive snavset og sod; desuden kan PVC-folien sænke på et sted, der ligger over ovnen.

Som en konklusion

For at opsummere: lad os indsamle en liste over de største ulemper ved stræklofter, så du kan gøre et sikkert valg til fordel for et passende design.

 1. Installationsproceduren er ret kompliceret og tidskrævende.
 2. I et stort område skal man lodne flere dåser mellem dem.
 3. PVC-film kan let revet under installation eller drift.
 4. Omkostningerne til lofter er stadig relativt høje.
 5. Nødvendighed at være forsigtig med at bringe ind i møbler.
 6. Hvis området er stort, kan PVC-loftet sænke.
 7. Et andet filmloft er ikke egnet til alle stilarter (ikke egnet til øko-stil og Provence-stil).
 8. I de første uger efter installationen af ​​PVC-loftet kan en karakteristisk lugt mærkes i rummet.
 9. I tilfælde af brand udslipper stoffet skadelige stoffer.
 10. Filmen forsegler hovedloftet, hvorfor det ikke "trækker vejret".
 11. Loft tolererer ikke temperaturfald og koldt (ved -5 grader opstår der).
 12. Lofthøjden reduceres med mindst 3-4 cm.
 13. Stærke spændinger er mulige, og som følge af en rystelse kan der opstå en uoprettelig fejl (med ukorrekt installation).
 14. I tilfælde af stoflofter med udseende af pletter og pletter er rengøring meget problematisk.
 15. På en blank overflade er snavs særlig mærkbar.
 16. Der er en grænse for installationen af ​​indbyggede lamper.
 17. Problemer ved brug i køkkenet (høj sandsynlighed for snavs, sank på plads over ovnen).
 18. Tekstilloftet kan ikke demonteres og geninstalleres.

Hvad er stræklofter: typer og funktioner

I denne artikel kan du finde detaljerede beskrivelser af alle eksisterende typer stræklofter! Du vil også være interesseret i en artikel om, hvorvidt stræklofter er sundhedsskadelige. Og hvis du har beskadiget lærredet, så skal du lære at forsegle hullet i strækloftet!

Fordele og ulemper ved strækloftet i køkkenet

Når strækloftet i køkkenet, hvis fordele og ulemper er noget uovervindelig, er passende, hvilke muligheder er bedst egnede og hvilke præstationsegenskaber bør enhver, der foretager et valg til hans fordel, ved? Om dette nedenfor.

Hvilke spændeklude anvendes i køkkenet?

Listen over materialer som grundlag for at skabe stræklofter opdateres løbende, hvilket åbner endnu flere muligheder for implementeringen af ​​forfatterens designideer uden at gå på kompromis med funktionaliteten af ​​strukturen. Derfor er spørgsmålet om, om det er muligt at lave et strækloft i køkkenet, fulgt af et klart positivt svar.

Ja, lofter, ligesom ethvert andet element i dekoration, har både plus og minus, men generelt er de ret egnede til brug i køkkenområder med lidt ekstreme forhold.

For køkkenet kanvas stræk type er:

 • blank;
 • mat;
 • satin;
 • kunstnerisk;
 • vinyl;
 • tekstil;
 • loft med fotoprint og mønster.

Glansfarvet lærred præsenteret i en bred vifte af farver og nuancer. Et særpræg er den reflekterende overflade, på grund af hvilken det er muligt at opnå effekten af ​​en visuel forøgelse i rummet.

Mattoverflader er ideelle til at skabe et klassisk design i et traditionelt indrettet interiør. Ligesom i tilfælde af blank, kan mat lærred komme i forskellige farver med en minimal mærkbar sammenføjning søm.

Satin smukke stretch lofter er ens i karakteristika til mat lærred. Ofte for køkkenet vælger hvide muligheder med en næppe mærkbar perle shimmer. Det særprægede af dette loft er i evnen til at reflektere belysningen igen med en visuel forøgelse af køkkenpladsen.

Tøj "stjerneklar himmel" refererer til kategorien kunst. Virkningen af ​​himlen opnås ved brug af fiberoptiske tråde forbundet til den ydre del af produktet. Sådanne malerier er på mange måder bedre end de klassiske versioner af designets skønhed og eksklusivitet.

Det er en værdifuld mulighed - strækker lofter til lokalerne i køkkenet af vinyl. Produkterne er ikke bare smukke, de er virkelig praktiske, de kan om nødvendigt holde tilbage vandet og derved opretholde interiøret. Er der nogen ulemper ved vinyldesign til køkkenet? Den største ulempe er ustabiliteten for mekanisk skade. Bladene bliver let beskadiget selv under installationen, for ikke at nævne udnyttelse.

Tekstilservietter i køkkenet er strikkede sømløse mønstre baseret på polyestergarn med imprægnering eller polyurethan. Lofter er præsenteret i en bred vifte af farver, herunder med ornamentet. Hvis vi analyserer anmeldelser af produkter i denne kategori, er de mest positive. Det er værd at være opmærksom på de høje omkostninger og begrænsede anvendelsesmuligheder afhængigt af stilretningen realiseret i rummet.

Lofter med fotoudskrivning er en speciel kategori af lærred, der giver dig mulighed for at gøre dit køkkendesign en unik, tematisk. Hvis du vælger et billede til at trække på en klud, er det nødvendigt at overveje den generelle designretning i lejligheden og i køkkenet. Lige smuk og original på loftet af denne type vil ligne traditionelle fugle og skyer og billeder af dine yndlingsdyr, kulinariske mesterværker, familie og venner.

Generelt er alle disse typer af stræklofter til køkkenet - et stort område for kreativitet med uendelige muligheder for realisering af ideer.

Fordele ved spændt lærred - om årsagerne til efterspørgslen

Populariteten af ​​stræklofter er forbundet med en række positive kvaliteter. Med alle de smukke og fremragende design har duftene fremragende præstationsegenskaber. Fordelene ved designerne omfatter:

 • æstetisk udseende
 • let pleje;
 • forurening modstand
 • lang levetid (over 10 år)
 • Mulighed for montering på uforberedt grundlag
 • evne til at maskere kommunikation
 • manglende tendens til at deformere under krympning af et træhus
 • evnen til at holde vand tilbage under oversvømmelser
 • miljøvenlighed
 • enkel installation;
 • modstand mod temperatur og fugtighed ændres.

Ejerne af malerierne i fællesskab hævder, at hævede lofter er lige relevante i det luksuriøse køkken i et privat hus og i Khrusjtjov med et begrænset gulvplads. Det vigtigste er at vælge den rigtige type design, planlægge designet uden at bryde den funktionelle.

Ulemperne ved spændingstøj - hvad skal man se efter

I betragtning af ideen om stræklofter til køkkenet, inspireret af lærredens fordele, bør vi ikke glemme små, men ulemper. Disse omfatter:

 • begrænsede parametre (kun kinesiske lærred har et anstændigt breddeniveau til skade for produktets kvalitet, europæiske og indenlandske mærker producerer lofter med begrænset bredde, hvilket indebærer uundgåelighed af sømme);
 • sårbare dele af lofter (som før, leddene er dem, hvor produktet er mest udsat for skade);
 • installationen af ​​loftet i køkkenet med en gaskomfur svarer til den hyppige brug af en varmepistol, hvilket indebærer en alvorlig forøgelse af temperaturen i rummet på tidspunktet for tilberedningen, udseendet af en ubehagelig lugt;
 • relativt høj pris, især hvis du inkluderer omkostningerne ved installationen;
 • både enkeltniveau og komplekse flerniveaustrukturer kan ikke installeres uafhængigt uden en varmepistol;
 • modtagelighed for mekaniske skader.

Generelt, hvis vi analyserer manglerne og sammenligner dem med de mange fordele ved strukturerne, bliver det åbenbart, at valget er korrekt i forhold til stræklofterne for køkkenet, mere end klart. Derfor er det værd at tænke på, hvilke designmuligheder (billed ideer hjælper med udvælgelsen) passer til et bestemt indre af rummet, i betragtning af størrelse, størrelse, funktionalitet i køkkenet.

Stræklofter i køkkenet: Mulige driftsproblemer

Udover de beskrevne generelle ulemper er det værd at identificere nogle af de vanskeligheder, som ejeren af ​​loftet i køkkenet kan stå over for. En af dem - virkningen af ​​"bomuld" når du åbner døre eller vinduer i rummet. For at forhindre problemet er næsten umuligt, og det forekommer ikke altid. I nærværelse af "bomuld" løses problemet imidlertid ved at udligne trykket i rummet mellem lærredet og bunden. Denne slags problemer vil aldrig opstå, når du bruger et sømløst stofloft.

En anden ulempe forbundet med spændingsvævet - visuel reduktion i køkkenets højde på grund af slingende strukturer. Problemet løses også ved blot at stramme lærredet.

Et kendt punkt i processen med at bruge stræklofter - reducerer højden med nogle få centimeter. Derfor anbefales det i køkkenet med indledningsvis lave eller normale højdelofter at installere de mest enkle enkelkonstruktioner for minimal tab af vigtige centimeter.

Hver ejer af strækloftet kan stå over for inkompatibiliteten af ​​belysningsanordninger, der er planlagt til installation af belysning, med lærredet. For at undgå dette skal du i første omgang vælge lamper og lamper af tilladt strøm.

Hemmeligheder for den rette pleje af stræklofter

Vi skal huske om funktionerne i køkkenlokalet. En af dem er konstante temperatursvingninger på grund af arbejdet i mange husholdningsapparater (komfur, ovn, grill osv.). Derudover ændrer køkkenet ofte luftfugtigheden. En bivirkning ved madlavning er dannelsen af ​​sod og fedt, der, selv om der er en hætte, aflejres i loftet som følge af den lange brug.

Udelukkende kan alle typer PVC-dofler, herunder dem med fotos, vaskes med et mønster. Dette er en stor fordel for produkter i køkkenet.

Ved rengøringsprocessen må man kun anvende specielle midler på trods af stoffets modstand mod kemiske angreb uden slibende partikler, der kan beskadige den perfekt glatte overflade.

I betragtning af modtagelsen af ​​lofter for mekaniske skader, kan der ikke anvendes skarpe genstande i forbindelse med pleje og rengøring. Så hvis du f.eks. Skal fjerne limpartikler eller andre spor af klæbende snavs, er den bedste måde at gøre dette på at bruge eddikesyreopløsning.