To-niveau loftslofter (+95 billeder)

For nylig er tofladens loftslofter meget populære. Det er ikke overraskende, fordi sådanne design ikke kun øger højden på værelserne visuelt, men giver dig også mulighed for at skabe et smukt design. Et stort udvalg af teksturer og farver i spændingsstoffer sammen med den lette bearbejdning og installation af gipsvæg giver mulighed for at fremhæve ethvert designidé. Ved hjælp af denne teknologi er det muligt at lave lofter upåklageligt på kort tid og holde dem i denne form i lang tid.

Fordele og ulemper ved to niveauer lofter

Kombinationen af ​​gipsramme og spændingsmateriale ser meget moderne, moderigtigt og pænt ud, helt gemmer ujævnhederne i basen, ledninger og andre kommunikationer, som om nødvendigt kan du nemt åbne adgang - lige nok til midlertidigt at løsne filmen. Denne mulighed for at afslutte loftet er en af ​​de mest praktiske: Der vil ikke være revner på det, gips vil smuldre og du behøver ikke at male noget igen.

Den største ulempe ved disse strukturer er den kendsgerning, at de reducerer den faktiske lofthøjde med mindst 3-5 cm. Problemet med lave rum er imidlertid let at løse ved hjælp af en spejlfilm - selv i sort farve fordobler det visuelt det vertikale rum visuelt, og de fremspringende gipsplader kan forbedre effekten.

Det andet minus af to niveauer lofter - den høje pris for materialer, sammenlignet med konventionelle maleri. Yderligere omkostninger skyldes behovet for installationstjenester. Holdbarheden og kvaliteten af ​​sådanne overflader i de fleste tilfælde berettiger dog fuldt ud prisen.

Baggrundsbelysning på to niveauer

Af alle typer lofter tilbyder to-tier-designere de største muligheder for belysning. For det første skjuler deres ophængsdesign bedst ledningerne, samtidig med at de giver fri adgang til reparation eller udskiftning af varer, hvis noget fejler. For det andet, både i film og i gipsvæggen er det meget nemt at lave huller til lamper, som kan være så mange som du kan lide. For det tredje giver forskellen i tekstur en interessant dybde, og indbefatter forskellige typer lamper - du kan ændre loftets udseende næsten på et øjeblik.

LED-bånd belyser figurens omkreds indefra og fremhæver deres form. En lignende effekt kan opnås ved hjælp af fleksible neonrør, selv om de udsender en skarpere glød og ikke er meget velegnede til hjemmet. Ribbons kommer i forskellige farver, og deres strømforbrug er sammenligneligt med julkrans.

Hvis du fastgør LED stripen i form af et mønster under en enkeltfarvet spændingsfilm, vil den gløde igennem den med små prikker.

Spotlights er monteret både i en gipsramme og i PVC-lærred. Som regel er de placeret i samme afstand fra hinanden, der udfører hjælpefunktion for at forbedre lysstyrken af ​​omkredsen.

Lysekrone - det centrale element. Normalt er det den mest kraftfulde kilde til lys og hovedindretningen af ​​loftet, og nogle gange rummet som helhed. Reflekterende i en spejlfilm bliver krystalkronen dobbelt så stor - dette skal tages i betragtning for ikke at vælge en for stor model, hvis rummet er lille.

Den stjerneklar himmel på det falske loft er skabt på forskellige måder: Det kan være en færdig film med et kosmisk mønster, mange miniature LED'er inde i, lysende fiberoptiske tråde, en halogenlysgenerator eller bare en natlys projektor (monteret på gulvet eller natbordet).

I modsætning til et fast web kan et to-tier-design ligne et vindue på taget eller et porthole af et interplanetært skib.

Design af to-niveau stretchlofter - foto

Loftets design kan afvige lidt afhængigt af de rum, hvor de er installeret. Disse karakteristiske træk ved designet kan ses detaljeret i billedet præsenteret i galleriet. Udvælgelsen vil være interessant for designere, specialister inden for reparation, samt til alle, der ønsker at se deres hjem hyggelige og smukke.

To-niveau stretch lofter i hallen

Forfølgelsen af ​​luksus og originalitet med det største omfang kan realiseres i stuen. Dette værelse er bedst egnet til realisering af dristige, ambitiøse beslutninger: rige farver, dybe kontraster, former med usædvanlig lindring. Desuden er jo større området jo mere interessant loftet kan se ud. Men under alle omstændigheder er det ønskeligt, at det supplerer resten af ​​interiøret og ikke konkurrerer med det.

To-niveau stretch lofter

To niveauer lofter er skabt for at give interiør raffinement og individualitet. De giver dig mulighed for at skabe interessante lys kompositioner og visuelt ændre hele rummets geometri og dens form.

Over 1000 vellykkede projekter

Mere om to niveauer lofter

Sådanne lofter hjælper med at opnå en helt flad overflade og maske alle defekter i det primære loft. Også med deres hjælp kan du forsigtigt skjule alle ledninger, klimaanlæg og luftkanaler. Kombinationen af ​​to niveauer med belysning vil bidrage til visuelt at zone rummet i rummet, der betegner separate zoner. Perfekt til studiolejligheder og haller.

Vores teknologi

Konkurrent Technologies

Virksomheder, der laver "billige" tilbud, bruger håndbyggede designs. Disse mønstre samles på stedet fra skrotmaterialer: træ, krydsfiner, plast. Pålideligheden af ​​sådanne strukturer er tvivlsom, den gennemsnitlige levetid er ikke mere end et par år.

Eksempler på profiler, som vi bruger til at oprette et todelt loft

Profil til direkte niveauovergang

Profil for et buet overgangsniveau

Profil for overgangsniveauet baggrundsbelysning ("hylde" til LED-bånd)

Hvordan man vælger og hvordan man installerer et to-niveau strækloft

To-niveau stretch loftet er en enkel og bekvem mulighed for zonering et værelse. Det hjælper med at skjule tekniske kommunikation og giver tilstrækkelig belysning på værelset. Derudover hængende foring - det er ekstremt lyst og meget smukt indretning.

I denne artikel vil jeg fortælle dig detaljeret, hvordan man installerer et todelt loft fra PVC-film alene. Jeg vil ikke glemme at minde dig om de fejl, du skal undgå.

Du kan selv lave dette design.

Hvordan vælger du et lærred?

Spændbelægningen er fremstillet af en sådan polyvinylchloridfilm.

Streklofter er et panel af film baseret på polyvinylchlorid. Det kan dog have en anden tekstur: matte, blank, satin. Varieret og farver, samt billeder på filmen. Det er fastgjort på rammen af ​​metalprofiler.

Efter installationen danner materialet et fladt, glat og problemfrit plan. Imidlertid består denne polymercoating faktisk af flere stærkt svejsede paneler.

To-niveau lofter ser særligt godt ud i store og højt til loftet værelser. I dem kan du ikke holde din fantasi tilbage og arrangere belægningen af ​​en kompleks, bizar form.

Vigtige fordele

To-tier loftet justerer loftet godt.

 1. Rekreation af en glat loftoverflade. I de fleste tilfælde er gulvene i lejlighederne ujævne, med betydelige højdeforskelle.
  For at slippe af med dette problem på den sædvanlige måde - ved hjælp af plastering og påfyldning af loftet, vil du bruge en masse tid og kræfter. Stretch loft justerer perfekt basisoverfladen. Samtidig behøver du ikke bruge penge på yderligere byggematerialer og rake bjerge af skrald.
 2. Lønomkostninger ved montering af spændedæksel med egne hænder er forholdsvis små. Derudover har denne finish en så stor fordel som installationens hastighed. Du bruger en eller to dage på den.
 3. Evnen til at skjule kommunikation: ledninger, telefon, fjernsynskabler, ventilationskanaler mv.

Sådan en smuk finish er svært at værdsætte.

 1. Høj æstetisk udseende. Sådan en smuk belægning som de fleste mennesker, uanset forskelle i deres smag og præferencer.
 2. Strek loft niveau 2 er universel. Du kan vælge en række forskellige former og farver, der passer til enhver indretningstilstand.

Oversvømmelsen skete ikke - filmen holder hele vandet.

 1. Fugt og oversvømmelsesbeskyttelse. I flerelejlighedskomplekser er der hyppige ulykker, som følge af, at de, der lever over, oversvømmer deres nedre naboer. Ved at montere en todelt loftkonstruktion beskytter du rummet mod en sådan fare.

Polyvinylchloridfilm holder vandet og vil ikke gå glip af det yderligere. Du behøver kun at sænke væsken i et bassin, en spand gennem en lille punktering. Og stram derefter det saggende lærred med en varmepistol.

Ulemper, der skal nævnes

Med uforsigtig håndtering kan du rive filmen.

 1. Sammenligningsfragmentbelægning. Hvis du rører panelet med et objekt med skarpe kanter, kan du beskadige det - punktere eller ridse det.
 2. Jeg anbefaler ikke at installere PVC lofter i landhuse og hytter. Men på betingelse af din sæsonbestemte bolig der og manglen på opvarmning i dem om vinteren. Under påvirkning af lave temperaturer bliver den polymere klud ubrugelig.

Tekstilkluden kan erstatte film.

I dette tilfælde kan jeg anbefale dig at anvende stofversionen af ​​strækloftet. Tekstiler er ikke bange for de negative virkninger af ekstreme temperaturer. Det er derfor den bedste løsning til beklædning lofter i et uopvarmet hus.

 1. Høj nok pris. Stretch design og de mere to-tier - sagen er ikke billig. Imidlertid kompenseres de betydelige omkostninger ved en sådan foring af dens lange levetid og et højt æstetikniveau.

Hvis du selv indsamler en sådan dækning, reducerer du prisen for prisen.

Hvad skal man overveje, når man designer et loft med to niveauer

Lofter, der er komplekse i form, er nemme at lave.

Det filmstrækloft er bedst egnet til arrangementet af kompleks konfiguration af to-tierstrukturer. Den polymere klud fleksibel og plastisk. Derfor gør det muligt at gennemføre de mest modige designbeslutninger.

Når du tænker på, hvordan dine stræklofter skal være niveau 2, skal du overveje to afgørende faktorer.

Dette er det ønskede æstetiske og stilistiske resultat såvel som funktionelle funktioner i belægningen.

I to-tier-designet kan du indlejre en smuk belysning.

 1. Ved hjælp af et loft på to niveauer vil du kunne skjule lofterne uregelmæssigheder og give rummet en effektiv og spektakulær belysning.

Et eksempel på at dele et værelse i zoner med et strækloft.

 1. Du vil være i stand til at zonede rummet i rummet uden særlige udgifter Til dette formål anvender du en kombination af forskellige former, farver og teksturer af polymerpladen. Så du vil være i stand til at opdele rummet i separate funktionelle områder, såvel som visuelt udvide det.

I det slanke interiør er det lyse loft misplaceret.

 1. Ved valg af farvedesign og konfiguration af et to-tags hæftet loft tages der hensyn til den overordnede stil i det indre rum.
  For eksempel, hvis det er minimalistisk i layout, design og farver, bør du ikke montere et lyst loft med en kompleks konfiguration, fantasifulde bølger og krøller. En sådan konstruktion vil "knuse" rummet med sit udseende, da det vil se meget stærkere ud end resten af ​​de indre elementer.
 2. Separat vil jeg sige om panelerne med fotoudskrivning og 3D-billeder. Jeg argumenterer ikke - sådan et design ser spektakulært og ubanigt ud.
  Et uforholdsmæssigt fokus på loftet med usædvanlig form og med et lyst farvet design vil dog trække for meget opmærksomhed på det. En sådan situation kan kun være hensigtsmæssig i store og høje loftsværelser.

Fotoprint er kun relevant, hvis dets mønster falder sammen med rummets generelle koncept.

Hvis du vil bruge et stræk lærred med et mønster, skal du overveje at den glatte belægning kan blinke, det vil sige at reflektere lyset kraftigt. Prøv om muligt at montere materiale med billeder på det øverste niveau af et todelt loft.

Forberedelse til arbejde

At lægge et falsk loft skal være i den afsluttende fase af konstruktionen, når alle de støvede og beskidte faser er fuldt ud afsluttet.

Krav til at overveje

Gammel belægning i denne tilstand skal rengøres.

Inden du installerer det nedhængte loft, bemærk:

 1. Rammeprofilerne kan fastgøres til mursten, beton, træ, gipsvæg, gips og keramiske fliser.
  Sørg for at det underliggende loft er holdbart. Hvis det smuldrer, skal du først strikke det af og derefter prale det.

Ved montering af loftkonstruktion møbel gør valgfri.

 1. Det er ikke forbudt at lægge et todelt filmloft i et værelse med husholdningsudstyr, møbler og andre redskaber. Dog skal der tages højde for, at afstanden fra loftet til toppen af ​​indretningen ikke må være mindre end 0,7 meter.
 2. Sørg for at tegne et diagram over elektriske ledninger, installation af belysning og kommunikation, hvor det nedhængte loft monteres. Dette er nyttigt i efterfølgende reparationer.
 3. Højkvalitetsinstallation af filmstrukturen er kun mulig ved en vis varmeoverførsel af elektriske enheder indlejret i belægningen. Udstyret skal varme lidt.

Det samme krav gælder for klimaanlæg, brandsluknings- og ventilationssystemer.

Glødelampe - ikke den bedste mulighed for filmloftet.

Brug ikke pærer i lamperne, som er meget varme.

De kan få filmen til at sænke og endda smelte.

 1. Det maksimale tilladte effektniveau for glødelamper og fluorescerende modparter er 60 watt.
 2. For halogen 12 volt lyskilder skal den maksimale effekt være 35 watt. For analoger på 220 volt skal denne figur være 20 watt.
 3. Til montering af 12-volt LED-spotlights skal du bruge 11,5-volt glidetransformatorer.

Nødvendige værktøjer

Udstyr, der kræves til montering af spændedækslet.

Forbered dig før arbejde:

 • perforator til fastgørelse af rammeprofiler til væggene;
 • skruetrækker til skruer;
 • gas eller elektrisk varmepistol til opvarmning af et værelse og PVC-klud;
 • blyant, stansning og konstruktion (laser, boble eller hydraulisk) til markering af strukturen;
 • Stigestige til højhuse;
 • specielle knive og spatler til spænding og fastgørelse af PVC-folien i baguetter.

Nødvendige materialer

Baguette til fastgørelse af filmen.

Nedenfor er de grundlæggende materialer og strukturelle elementer, du skal bruge.

 1. Aluminiums- eller plastposepose, væg eller tilslutningstype. Det er nødvendigt for at fastgøre lærredet til boksen eller loftet.
 2. Spændings klud, allerede skåret til loftets størrelse (og reduceret med 7 procent for spænding). Hvis du vælger en harpunmetode til montering af belægningen, skal den være omkranset rundt omkretsen med en fleksibel plastisk harpoon.
 3. Dekorative strimler maskerer monteringsgab mellem film og vægge.

Gipsplader materialer.

 1. Metalprofiler til at arrangere rammen af ​​anden tier.
 2. Gipsvæg hvis ekstra niveau du vil gøre fra det.
 3. Plast dykker og skruer.

Installation af et køje loft

Før strækloftet er monteret, er det nødvendigt at etablere en ramme for det fra metalprofiler.

Rammearrangement

Mærkning til montering af profiler.

Bemærk, at strækloftets plan skal være nøjagtigt vandret.

 1. Ved hjælp af et laserniveau i hvert hjørne af rummærket. Herefter slå dem en solid linje med en ledning og pigment. Det angiver niveauet for montering af rammen til loftets anden niveau.

Rammen under kassen skal se sådan ud.

 1. Fastgør U-formede profilstrimler langs denne linje med dowels og perforator. Monter de samme guider langs loftet foran den markerede linje.
 2. Konfigurationen af ​​kassen kan være lige eller bølget, krøllet.

For at rette profiler langs en buet sti skal deres hylder trimmes med metal saks i 4 cm trin. Gør dette på en sådan måde, at det bliver muligt at bøje stangen til den ønskede krumning.

 1. For at fastgøre styrene fastgjort på loftet, der er fremstillet af stykker af rackmonterede profiler. De nederste ender af stativene skal placeres med vægstrimler på samme niveau (vandret).
  Sammen udgør disse profiler bunden af ​​planerne i en todelt struktur. Monter stativet i trin på 0,25-0,3 meter.

Fastgør kassen for at komme ned.

 1. Monter en kasse ud af et par stykker rackprofiler og glideskinner. Fastgør dem med metalskærende skruer for at danne en struktur, der ligner et rør med et rektangulært tværsnit.
 2. Løs denne boks til de allerede monterede nedstigninger. Fastgør med små selvdrejende skruer (de kaldes "fejl") med en skruetrækker.
 3. Til vægprofiler skal du rette denne struktur med en understøttende (bred) profil.

Kontroller jævnheden af ​​installerede elementer efter niveau.

Sørg for at følge den nøjagtige justering af lodret og konturerne på rammen. Kontroller vinklerne med et bobleniveau.

 1. På denne måde samles hele støttestrukturen omkring rummets omkreds.
 2. Derefter skrues monteringsposen til PVC-folie til kassen.

Jeg vil advare dig om, at polymerbanen, køling ned, vil skabe en stærk spænding. På dette grundlag bør rammestrukturen have et højt niveau af styrke, der er tilstrækkeligt til en sådan belastning.

Gipsplade installation

Det næste trin i installationen af ​​et todelt loft er installationen af ​​elektriske ledninger, der kræves til montering af belysningen og beklædning af rammen med plader af gipsplader.

Installation af gipsvæg på rammen.

 1. Skær gipsvægstykkerne af den fornødne størrelse og monter dem på kassen. Fastgør gipsen til rammen med selvdrejende skruer.

Beskyt hjørner med specielle profiler.

 1. Når du monterer alt gipsvæg, skal du styrke alle hjørner med perforerede hjørner. Du kan reparere dem med gipsbaseret kit.

Putty putty sømme og huller fra skruerne.

 1. Derefter sætte alle led og huller ud af skruerne. Når kittet tørrer, sænk gipspladelaget med fint smørklud.

Huller til lys kan bores "krone".

 1. Marker derefter placeringspunkterne på de monterede armaturer. Derefter klippe huller til dem ved hjælp af en boredyse - "kroner" eller "ballerinas".
 2. Dernæst pryder overfladen af ​​tieret og dækker med maling af den valgte farve eller anvender tapet.

Det andet niveau af loftet er klar. Yderligere kan du begynde at installere en spændeklud.

Fastgørende film

Måder at fastgøre filmen i baguetter.

Nu om hvordan man installerer hævede lofter. Selve kluden kan fastgøres til baguetter ved tre metoder: shtapikovym, kil og harpun.

Sidstnævnte typer er mest almindelige:

 1. Harpoon fastgørelsessystem er den mest populære på grund af den nemme installation og den valgfrie tilgængelighed af særlige færdigheder til at arbejde med det. I dette tilfælde er en harpunkrog svejset rundt om lærredets omkreds på fabrikken. Det tjener til spænding og fikser filmen i baguetter.

Harpunen er knyttet til lærredet på fabrikken.

Da harpunerne allerede er fastgjort under kludets fremstilling, er det meget vigtigt at måle loftets dimensioner præcist. Jeg anbefaler, at du tager højde for, at bestilling af en film er nødvendig i dimensioner, der er 7-10 procent mindre end området for overlapning.

 1. Kile-metoden til fastsættelse af kluden er mere teknologisk kompleks.

Det kræver visse færdigheder:

Tøj kan demonteres og sættes på et andet sted.

 • Metoden har imidlertid en vigtig fordel, nemlig universalitet, da der ikke er nogen harpun omkring filmens omkreds. På grund af dette behøver du ikke at overholde de eksakte dimensioner af lærredet. Det er muligt at trække det mange gange, ændre strækningen, skære det overskydende;
 • spændingsbelægning, fast kilemetode, kan du hurtigt fjerne og vende tilbage under reparationer eller lækager;

Trim overflødig stof.

 • Når du vælger et kile monteringssystem, har filmen ofte et område større end selve loftet. Ud fra dette måler lærredet først og fremmest og efter spændingen det overskydende snit.

Shtapikovy-system til fastsættelse af en belægning ligner maple-vejen. Men her er lærredet fastgjort i baguetter med et specielt bånd. Denne metode sikrer en god strækning af filmen.

Kraftigt tegnet tegning af loftet.

Dernæst er mine instruktioner til installation af spændingsfilm, det vil sige det første niveau af et todelt loft. Jeg beder dig om at overveje, at den kompetente teknologi til installation af en sådan konstruktion sørger for den forberedende forberedelse af dens nøjagtige tegning.

Det skal vise dimensionerne af alle dets elementer.

Filmen skal kun klippes og syes efter måling af rummet:

 1. Ved fastgørelse af spændematerialet til rammen eller kanalen fra gipspladen skal du sikre en sikker fastgørelse af baguetter. Tætheden af ​​profilerne passer til strukturen skal være høj. Overvej at udseendet og holdbarheden af ​​det hængende loft afhænger af opfyldelsen af ​​disse betingelser.

Varmefilmvarmepistol.

 1. Før du installerer PVC-arket, er det nødvendigt at varme det op til + 60-70 grader. Gør det en varmepistol eller en stor tørretumbler. Når den opvarmes, bliver filmen mere elastisk, og den kan strækkes.
 2. Værelset selv, hvor installationen af ​​spændingsvævet skal udføres, skal også opvarmes. Men op til en temperatur på + 40-45 grader.

Fastgørelse af filmen i hjørnerne af rummet.

 1. Når panelet varmes op, sikres det først med en spatel i et hjørne af rummet. Løs det derefter på den modsatte side. Og kun derefter reparere filmen på de andre hjørner.

Jeg advarer dig straks, at i de sidste af dem er lærredet det sværeste at rette. Men vær ikke nervøs, gør alt omhyggeligt og ikke beskadige filmen.

Fastgør belægningen i baguetter.

 1. Træk derefter dækslet i baguettes. Gør dette i trin på 8-10 centimeter. Fiksér således panelet med en spatel rundt om hele loftets omkreds. Samtidig strække det jævnt.
 2. Afskær den overskydende film, hvis du vælger en fastgørelses- eller kile monteringsmetode.
 3. Opvarmning af kluden med en hårtørrer, rette alle foldene og fastklemte strimler på den.
 4. Når filmen køler til sin naturlige temperatur, vil den strække sig. På grund af dette vil belægningen være helt glat og jævnt.

Gør slots med et specielt bånd.

 1. Dernæst maskerer teknologiske huller rundt om periferien af ​​tieret med et dekorativt bånd.

Installationsskema af armaturer monteret i et spændedæksel.

 1. Den sidste snit i filmhullerne til belysning. For at beskytte lærredet fra opvarmede lamper skal du holde varmeisolerende ringe på hullerne.

Hvis lamperne er anbragt inde i mellemrummet mellem bund og spændingsloft, vil de ikke berøre filmen. Derfor behøver det ikke at være beskyttet mod dem.

konklusion

Belønningen for arbejdet vil du være smuk og holdbar loftbelægning.

Som du forstod fra artiklen, er det helt muligt at installere et to-niveau strækloft alene. Med relativt lave arbejds- og tidsomkostninger vil du designe dit hjem med en smuk belægning, der vil skjule alle ulemperne ved loftet. Videoen i denne artikel fortsætter sit tema. Og spørgsmål kan stilles i kommentarerne.

Strek to niveauer lofter - funktioner i udvælgelse og interaktion med interiøret

Blandt de moderne metoder til at afslutte loftfladen strækker to niveauer et nøgleplads. De ser usædvanligt friske og præsentative på billedet i installationsorganisationernes og i det virkelige livs reklamebøger, der repræsenterer en yderst vellykket designløsning til meget forskellige indretninger i karakter. I mellemtiden vil det ikke være overflødigt at vide om deres indflydelse på lokalernes visuelle udseende - og hvordan det sker med specifikke eksempler for at kunne udnytte alle fordelene ved en todelt struktur. Vi præsenterer dig et omfattende materiale, der sikkert vil være nyttigt, hvis du er ivrig efter at installere to niveauer i loftsloftet i dit hjem - 100 billeder med de bedste ideer og nyttige tips om, hvordan du integrerer en kompleks loftstruktur i interiøret.

Alle fordele ved at bruge

Hvis stjernerne tændes, betyder det at nogen har brug for det. På samme måde implementeres spændinger på to niveauer i moderne bylejligheder og private huse af den simple grund, at de tillader ejere at realisere nogle design ideer på bekostning af deres åbenlyse fordele. Hvad er det?

 1. moderne stil - for dem, der er vant til at følge tendenser, er det relevant for en beslutning, der spiller en nøglerolle
 2. effektiv maskering af rør og kommunikation - intet vil ødelægge udseendet af rummet, og om nødvendigt kan du nemt få dem direkte adgang
 3. ubegrænset zoneinddeling kapaciteter - dette kan være en opdeling i rummet i flere dekorative og funktionelle zoner;
 4. forskellige lysforhold - yderligere niveauer af loftkonstruktionen kan bruges til at rumme forskellige belysningskilder og opbygge usædvanlige lyseffekter;
 5. forøgelse af rummets størrelse - på billedet bemærkes det, at støjdækens lofter fungerer fint for en synlig stigning i rummets højde - men ikke i meget beskedne rum;
 6. det enkelte projekts potentiale - der er ingen grænser for at skabe loftkonstruktioner med flere niveauer, hvilket betyder, at der er en reel mulighed for at designe dit interiør unikt samtidig med at det koster det mindste beløb, der bruges
 7. en kombination af forskellige teksturer og nuancer - på grund af en lignende stilistisk syntese opnås nye former for dekorativt design af loftet.

Sammenfattende ovenstående kan vi med sikkerhed sige, at tofladens lofter kan udføres fuldt ud både i form af en almindelig bylejlighed med et lille areal og i et rummeligt landsted, hvor man som bekendt ikke tager højde for kvadratmeter. når de allerede nok?

Alle ulemper ved at bruge

Uanset hvad vi kan lide, men alt har en ulempe - og ofte har de fakta, der findes på den, meget større vægt og værdi. Men ikke i tilfælde af hængende lofter på flere niveauer - for det er det nok at se endnu et par billeder fra katalogerne. I det store og hele kan et lille antal af deres ulemper kun tilskrives følgende punkter:

 1. reduktion af loftets faktiske højde - tager kun en værdi op, hvis rummet selv ikke kan prale ekstra inches op;
 2. højere omkostninger - en stigning i mængden af ​​forbrugsvarer indebærer uundgåeligt en stigning i prislappen for det samlede projekt, du skal klare det eller vælge enklere og mere tilgængelige designmuligheder, der er ingen tredje mulighed;
 3. Kompliceret installation er en ret logisk minus, som faktisk kun betyder, hvis du beslutter dig for at installere sådanne lofter med dine egne hænder, men oftest falder dette arbejde på professionelle skuldre, derfor kan denne ulempe betragtes som temmelig tvivlsom.

Egenskaber ved installation. video

Ovenfor har vi bemærket, at installationen af ​​toniveauet strakte lærred er lidt kompliceret i naturen - på grund af behovet for at designe en metalramme, der vil fungere som en understøttende struktur til andet niveau. Hvis du adskiller hele algoritmen til samling punkt for punkt, så er der intet kompliceret om det:

 1. For det første udarbejdes en generel plan - du skal bestemme, hvordan det lavere niveau vil blive arrangeret;

så er det nødvendigt at udføre de nødvendige målinger og forberede profiler til konstruktionen af ​​metalrammen;

 • efter at rammen er klar, er det nødvendigt at skære den med gipsvægge
 • alt efter dit ønske anvender du gipsvægge til finish - i overensstemmelse med, at det passer så godt som muligt ind i interiøret;
 • du strækker polyvinylchloridfilmen med en varmepistol ved hjælp af den standardteknik, der allerede er beskrevet mere end en gang i netværket og på vores hjemmeside.
 • Her er en detaljeret videoinstruktion, der giver dig mulighed for at præsentere alt dette tydeligt.

  Farvekompatibilitetstabel

  Anvendelsen af ​​flere niveauer af loftoverfladen i et enkelt designkoncept indebærer overholdelsen af ​​visse regler for farvekombination. Selvfølgelig er der skabt regler for at krænke dem - og i nogle tilfælde anbefaler vi endda at gøre det, men oplysninger om grundlæggende tonalkombinationer vil ikke være overflødige.

  For nemheds skyld har vi udstedt det i et kompakt bord. Brug den!

  Multi-level stretchlofter: funktioner og typer

  For nylig er stræklofter på flere niveauer kommet i mode, og de har taget deres plads i indretningen af ​​loftsbeklædning. Ud over det æstetisk attraktive og originale udseende har de samme kvalitetsegenskaber som almindeligt strakt lærred. Alt på grund af det faktum, at de har et stort antal fordele i forhold til gipspladelofter, der har givet deres positioner i designverdenne betydeligt. Gipspladedesign reducerer visuelt højden af ​​væggene, hvilket gør loftet lavt.

  Særlige egenskaber

  Stretch Loft er en solid aluminium ramme, som er monteret på lærredet. Med det kan du skabe forskellige designs på tekstur og form, herunder med flere niveauer. Den visuelle effekt opnås på grund af det store antal komponenter. Denne ramme er dækket af enten en speciel film af polyvinylchlorid eller stofstrækstof.

  Geometrisk niveauer kommer i forskellige former: konisk, buet, trappet, zigzag. Rammen giver dig mulighed for at eksperimentere med både form og antal niveauer. Teknologien til at skabe stretchdug gør det nemt at udføre enhver ide om kunden og designeren.

  Installation af flerniveauer, der er fremstillet i etaper.

  • Først ved hjælp af aluminiumsprofiler oprettes den ønskede form med et bestemt antal tier. For at montere det, brug ofte gips.
  • Derefter strækker du på kluden, lavet i henhold til bestemte størrelser. Efter installationen bliver overfladen af ​​filmen flad og glat. For store rum hvor det er nødvendigt at kombinere flere lærred, sættes de sammen med svejsning, hvilket gør sømene næsten usynlige.

  Fleksible lofter på flere niveauer har en række funktioner, der er deres fordele i forhold til konventionelle enkeltstående produkter.

  værdighed

  Det varierede design af multi-level stretch loftbelægninger tillader dem at blive brugt i alle lokaler og i enhver indretning stilarter: både i den klassiske og i højteknologiske retning. De vigtigste fordele ved disse lofter er flere faktorer.

  • Eksklusivt dækdesign. Du kan anvende og kombinere med hinanden et hvilket som helst antal tier, former, teksturer og farver. Loftet, der består af flere niveauer, vil være et reelt højdepunkt i ethvert rum. Nattens stjerneklar himmel eller de glatte bøjninger, der minder om floden, bliver en klar accent, skaber det nødvendige humør i indretningen og fremhæver dets individualitet.

  På PVC-film og satinlofter er der mulighed for at anvende et mønster ved brug af airbrushing eller fotoudskrivning.

  • Multi-level konstruktion kan bygges i ethvert rum: stue, soveværelse, badeværelse, børnerum, på loggia. Selv i korridoren bliver det meget velkommen. Fra tærsklen vil han fortælle om værtenes gode smag. På grund af at strækloftet ikke absorberer lugt, er det hensigtsmæssigt at montere det i køkkenet. Der er ingen kondens på belægningen, hvilket gør det muligt at installere det i værelser som et badeværelse eller en pool, hvor luftfugtigheden altid er forhøjet.
  • Eksperter bemærker, at spændingsbelægninger er holdbare i brug, da sådanne lærred ikke er udsat for fading, fading og deformation. Test siger, at styrke giver ham mulighed for at strække på grund af tyngdekraften af ​​vandets vægt. I tilfælde af oversvømmelse ovenfra kan stregtækket på flere niveauer modstå mere end 100 l / m² væske, da det har elastiske og vandtætte egenskaber. Denne belægningsfunktion vil spare gulve og møbler.
  • Stegloft på flere niveauer opfylder alle brandsikkerhedsstandarder: de er ikke brændbare og ikke-giftige.
  • Systemet installeres meget hurtigt i forhold til gips. Installation foregår rent og uden affald. Enkelhed i oprettelsen af ​​multi-tier strukturer vil ikke involvere specialister og foretage reparationer alene.
  • For at holde strukturen ren, behøver du ikke at ty til yderligere omkostninger. For at holde loftets udseende intakt, er en fugtig klud nok.

  Brug i interiøret

  Ud over ovenstående fordele har multi-level design også en række nyttige egenskaber.

  Lydisolering

  I højhuse giver meget dårlig støjisolering, panel- eller murvægge let lyd gennem. Hvis du installerer en spændingsstruktur, kan du installere et specielt loft med en akustisk effekt. Den er lavet af polyesterfiber, som er et lærred med et stort antal mikroskopiske huller. Dette skaber en hindring for lydbølgen og tillader ikke, at den spredes. Dels reflekteres bølgen tilbage, og delvist absorberes af loftoverfladen.

  Strek to-og tre-niveau lofter perfekt holde støj, fordi i et blødt lærred vibrationer af lyde er dæmpet, har lofterne fra gipsvæg ikke sådanne egenskaber. Derudover er der mellemrum mellem pladen og lærredens strækloft, det absorberer også lyde.

  Forkæle ingeniørkommunikation

  Ofte er der behov for at forkæle en uæstetisk revne eller ujævnhed, især med hensyn til loftet på gamle huse. Multilevelspændingsstrukturen kan nemt klare problemet ved at skjule ingeniørkommunikation: alarmsystemer, luftkanaler, ventilation uden at miste deres arbejdskapacitet.

  I stræklofter på flere niveauer er der mange muligheder for at placere yderligere kilder til lys på en original måde. Traditionel lysekrone kan kombineres med spotlights, LED stripe.

  Indretningens højdepunkt er kun den sidste mulighed. Et sådant bånd i kombination med egenskaberne af vinylfilm giver dig mulighed for at skabe ægte designmesterværker. Derudover kan du ændre baggrundslysets farve til din smag og stemning.

  Zoning værelse

  Hvis du ikke overrasker nogen med strakte lofter, da de ikke ændrer rummet visuelt, så skaber loftet et rum og en dybde. Med hjælp fra sit værelse er der traditionelt opdelt i flere funktionelle områder, hvilket opnås med en kombination af paneler af forskellige teksturer og farver.

  Fancy former på loftet understøttes desuden af ​​en podium enhed på gulvet eller konstruktion af gipsplader skillevægge. Som følge heraf er interiøret meget spektakulært og harmonisk.

  Når du bruger multi-level designs, kan du opnå en anden visuel effekt. Denne stigning i loftets højde er skabt ved at kombinere tier og farver såvel som i tilstedeværelsen af ​​glatte overflader. Ved at spejle et værelse på loftet skabes en illusion af dobbeltrum.

  Men for komplekse strukturer skjuler højden, så loftet i rummet bør ikke være lavt. Det vil sige, jo flere niveauer, jo lavere loft falder. Du kan løse problemet ved hjælp af buede linjer og overflader, samt at eksperimentere med rammen. Dette vil medvirke til at skabe et unikt design og optiske illusioner.

  Et loft på tre plan er en god mulighed, hvis du skal dekorere et værelse på en usædvanlig måde. Det vil visuelt ændre rummets geometri, hvilket øger loftets højde og bredden af ​​rummet.

  Et sådant loftbelægning har en ret kompliceret struktur, men du kan også bygge det selv uden hjælp fra specialister.

  materialer

  PVC film

  Mulige typer af stræklofter er opdelt i henhold til udførelsesmaterialet: PVC film eller stof. De kan kombineres med hinanden og skabe en rektangulær struktur.

  På specialudstyr er tynd PVC-film fastgjort fra enkelte strimler. Når du installerer lærredet, opvarmes overfladen med en varmepistol. PVC film stiger i størrelse og passer lidt, så er den fastgjort til emnet.

  Efter afkøling vil loftet blive strakt strakt og glat til berøring. Filmens type afhænger af loftets struktur, såvel som dens farver. Multilevelspændingsstrukturer er ofte dekoreret med farvet glas, et spejl, og der anvendes forskellige mønstre på dem.

  Bunk stretch lofter

  Stræklofter - en moderne og populær type finish. Med denne teknologi kan du give rummet ethvert ønsket udseende og form. Ofte er der to-tierstrukturer - de ser stilfulde og elegante ud, mens de skelnes af en acceptabel pris. I nærvær af materialer og værktøjer kan bunk stretch loft indstilles uafhængigt.

  Bunk stretch lofter

  Funktioner bunk lofter

  To-niveau stretch lofter fuldt ud nyde alle fordelene ved simple strækstrukturer; især er disse:

  • skønhed og rigdom af farver;
  • evnen til at skjule kommunikation, ledninger og gøre indlejret belysning;
  • ingen grund til at forberede og justere det tunge loft før installationen
  • holdbarhed, langsigtet bevaring af farve og tekstur.

  Disse kvaliteter er iboende i alle lofter, uanset materiale og tekstur.

  De mest populære lofter af PVC-film til forbrugere har desuden sådanne kvaliteter:

  • vand og støvresistens;
  • antistatisk overflade;
  • evnen til at bevare vandet, når det lækker.

  Med alle disse fordele røber loftet i lokalerne kun 10-15 cm i højden, så to-tier-design er mest populær blandt designere, dekoratører og ejerne af lejligheder.

  Enheden bunk stretch loft

  Monteret køje loft på to måder: på basis af gips eller aluminium ramme. I det første tilfælde udføres den nederste del af loftet i form af en kasse lavet af GCR eller GVL ark, puttyed og malet. Profiler til stræklofter er installeret på strukturen, og den øverste del er fastgjort. Denne metode til installation er berettiget, hvis du har brug for at installere en massiv lysekrone eller dekorative elementer, såsom gips lister.

  Den anden metode indebærer installation af begge niveauer af loftet på specialskinner med alle planene (både vandret og lodret), der er dannet af strækloftets lærred. Et sådant loft er nemmere og skaber en lavere belastning i loftet, er ikke bange for fugt og kræver ikke reparation i 10-15 år.

  Stretch loft guider

  Canvas stræk loft fastgjort til aluminium eller plast guider (baguette), som er fastgjort på væggene, og i sjældne tilfælde - på loftet.

  Afhængigt af vedhæftningspunktet kan profilen være:

  Loft anvendes til den øverste del af et to-niveau loft, og afstanden mellem gulvpladerne og lærredet er minimal. Vægmontering på et hvilket som helst niveau af væggen eller kassen af ​​gipsplader. Tilslutning, der også kaldes adskillelse, bruges i tilfælde, hvor du skal forbinde to dåser på samme niveau.

  Stræklofter

  Metoder til fastgørelse af lærredet

  De mest populære måder at fastgøre nettet på guiderne er harpun og kile. Harpunsystem bruges som regel til PVC-lofter, mens harpuner er fastgjort til skære- og fabrikationsstadiet i henhold til klare målinger. Kileanlægget anvendes ved installation af tekstilstof, det gør det muligt at justere og stramme på stedet.

  Strækmonteringsteknik

  Installation af et loft med et kilesystem kræver højtuddannede installatører, så når du installerer et todelt loft med dine egne hænder, anvendes harpunsystemer oftere. Samtidig bringes harpunen i sporet af en forudinstalleret baguette, hvor den (harpunen) snaps ind og er stift fast. Slidsen i føringen er lukket med en plastiklås, som har en ret elastisk struktur og giver dig mulighed for at skjule mindre uregelmæssigheder i væggen.

  Harpoon fastgørelsessystem elementer

  Det er vigtigt! Til fastgørelse af lærredet på harpunet systemet kræver høj præcision måling. For at måle et rum behøver du et præcist instrument, idet der tages højde for ikke kun længden af ​​væggene, men også diagonalen.

  Hvordan man vælger loftets form, farve og tekstur

  Multi-tiered lofter er kendetegnet ved et stort udvalg af former og farver. De kan være monofoniske eller kombinere lærred af forskellig tekstur og farve, denne teknik bruges ofte i zonering. Designere bruger en anden form for niveauer, afhængigt af rummets generelle stil og størrelse.

  Geometriske figurer

  Strenge lige linjer bruges normalt i udsmykningen af ​​den klassiske stil. Et af loftets niveauer udføres i form af en symmetrisk geometrisk figur. Det kan være placeret i midten af ​​rummet, i en af ​​væggene eller i hjørnet.

  1. Et rektangel, ovalt eller ellipse, placeret over et smalt langt rum og lavet af et lærred af en kontrastfarve, udvider den visuelt.
  2. En cirkel, firkant eller polygon i midten af ​​loftet løfter det, hvilket giver dybde og rummelighed. De er normalt lavet af et mørkere lærred af lignende eller kontrasterende farve, dekoreret med lysekrone eller belysning, og nogle gange med specielle effekter og print.
  3. Den nederste del af loftet, der ligger nær væggen eller i et af hjørnerne, anvendes til zonering, gør en seng i soveværelset, et bord på et kontor eller et køkken.

  Geometriske figurer i loftets konstruktion

  Vær opmærksom! Når man vælger en symmetrisk figur af den nederste del, skal de indbyggede lamper også placeres symmetrisk.

  Komplekse former for vilkårlig form

  De kan baseres på simple geometriske former eller have en abstrakt krøllet konstruktion. Sådanne lofter er relevante i udformningen af ​​lokaler, fra kontoret til børnehave og soveværelse. Når du vælger en formular, kan du ikke begrænse fantasien, mens hovedreglen - at observere balancen i størrelsen af ​​de øverste og nederste niveauer.

  Populære abstrakte figurer er vist nedenfor.

  1. Blot eller kamille med vilkårlige konturer vil se godt ud i planteskolen, kombineret med et stort mønster på tapetet. De er som regel lavet af et blankt lærred af lyse, mættede farver, der kontrasterer med basaltonen. Yderligere belysning af det dekorative lag er normalt lavet af spotlights eller LED stripe.
  2. En sø eller dam er et centralt element med krøllede former, som kan være enten den nederste del eller den øverste del. Farven er normalt en kontrast, i nogle tilfælde opnås effekten ved at kombinere lærredens teksturer i et enkelt farveskema.
  3. En accordeon eller et simkort - et modificeret rektangel med skårne hjørner og afrundede linjer passer perfekt ind i et rum med en standardform, et sådant design ser både i en farve og i en kombination af nuancer.

  Vilkårlige tal i loftets design

  Vær opmærksom! Elementerne placeret i midten af ​​rummet i form af den øverste del ser meget fordelagtigt ud i LED-strimlens ramme. De kan desuden dekoreret med en lysekrone med mange diodelamper.

  Asymmetriske bølger

  En populær form for bunk loft, kan bruges i værelser af enhver form, størrelse og formål. Ved hjælp af en række bølgete linjer kan du kompensere for manglerne i rummet, udvide og zone det. På trods af kompleksiteten af ​​rammens design anvendes bølgeformede strukturer meget bredt, både i enkeltfarve og i tofarvelofter.

  Bølger og asymmetri på strækloftet

  1. Ved hjælp af en enkelt bølge kan rummet opdeles i to funktionelle dele. I denne form af loftet er en kombination af lyse farver eller et farveskonstruktion hensigtsmæssigt, med et niveau udmærket med spotlights.
  2. Bølgen kan gå rundt i lokalet langs tre vægge eller single out et hjørne (sådan skaber man hyggelige rekreative områder).
  3. Meget populært loft på tre dele, der udgør indsatsen af ​​uregelmæssig form, passerer hele rummet fra væg til væg. I dette tilfælde er den centrale del normalt lavet af mørkt blankt lærred, og rummet ser højere og mere rummeligt ud.

  Vær opmærksom! Det er ret svært at lave bunk bølger i loftet med dine egne hænder, det er bedre at ty til hjælp fra fagfolk.

  I bunk strukturer kan du bruge en kombination af forskellige teksturer i lærredet, især:

  • den vigtigste tiermatte, der er placeret i midten af ​​spejlet stoffets elementer;
  • en kombination af to matte, satin eller glatte stoffer af samme tekstur, men i en kontrastfarve;
  • helt monokromatisk loft af samme tekstur, i dette tilfælde opnås effekten af ​​zonering ved hjælp af hovedbelysningen eller belysningen.

  Når man vælger et materiale, er det bedre at lytte til rådgivning fra designere eller at se eksempler på værker, den mest velegnede i stil til din lejlighed.

  Eksempler på bunk lofter

  Installation af bunklofter: instruktioner

  Hvis du beslutter dig for at montere stræklofter med dine egne hænder, skal du først og fremmest vurdere din styrke nøje: dette arbejde kræver nøjagtighed og nøjagtighed. Installation af et simpelt loft er lettere at bestille hos virksomheden, betaling for arbejde på den generelle prisliste vil kun tage en lille del, resten betaler du for materialer.

  Store besparelser fra selvinstallation opnås i to tilfælde:

  • en to-tier struktur har en kompleks form med en lang række led og buer - betalingen for disse elementer afhænger af deres størrelse;
  • designprojektet indebærer installation af et stort antal lamper og andre indbyggede elementer - for hver af dem installerer installatørerne et ekstra gebyr, som sammen vil resultere i en betydelig mængde.

  Arbejds rækkefølgen ved installation af strækloftet omfatter følgende trin:

  • målinger af rummet
  • produktion af designprojektet
  • rækkefølge af lærredet i virksomheden;
  • forberedelse af loftet
  • installation af guide baguettes;
  • ledningsføring og installation af armaturer;
  • installation af klud.

  Det meste af arbejdet kan udføres uafhængigt af tilgængeligheden af ​​færdigheder og de nødvendige værktøjer. Trin for trin instruktioner er beskrevet nedenfor.

  Værelsesmålinger og skitse design

  Det vides at vægge og hjørner i moderne boliger er langt fra perfekte. Derfor, for fremstilling af lærredet, fuldstændig gentagelse af konturerne i rummet, er det nødvendigt at måle ikke kun længden af ​​væggene, men også alle mulige diagonaler.

  I et simpelt rektangulært rum er det ret simpelt, du skal følge planen vist i første figur. Tegn en skematisk plan for rummet, betegner hjørnerne med bogstavsymboler og marker på måden resultaterne af alle fire vægge og begge diagonaler på skissen. Målinger er mere hensigtsmæssige til at fremstille et laserbånd.

  Loftmåling for stof

  At rumme en kompleks form for måling vil være meget mere. Så for et værelse med nicher og fremspring er det nødvendigt at tegne planlinierne, der forbinder alle mulige vinkler, og derefter måle disse afstande.

  Hvis væggene har en krøllet form, er det nødvendigt at tegne stråler fra et hjørne på planen og måle længderne af segmenterne.

  Måling af et komplekst buet loftloft

  Efter alle målinger er rummets plan allerede tegnet på skalaen på papir eller på en pc i enhver grafisk editor. Symmetriske elementer tegnes ved hjælp af de grundlæggende redskaber i den grafiske editor, derefter markerer kontrolpunkter i tegningen og måler afstande mellem dem.

  Geometriske figurer i loftet - målemetoder

  Asymmetriske bølger og andre mønstre kan trækkes manuelt eller ved mønster. På den færdige plan er det nødvendigt at markere loftets niveauer og markere andre elementer: lamper, rør passerer gennem lærredet, brandalarmfølere.

  Skitse loftet i en grafisk editor

  Den færdige skitse kan tilskrives firmaet at bestille lærredet med fastgjort på det med harpuner. Der vælger de også loftets farve og tekstur, mens andre komponenter kan bestilles: baguetter, lugs, armaturer til lamper.

  Vær opmærksom! Med uafhængige målinger er det usandsynligt, at producenten vil tage ansvar for deres overholdelse af størrelsen på dit værelse. Hvis du ikke er sikker på dine færdigheder i måling og forberedelse af tegninger, er det bedre at overlade det til specialister.

  Forberedelse af trækloft og vægge

  Stræklofter kræver ikke omhyggelig forberedelse af loftet eller gulvet. Det er nok at fjerne gammel flak maling eller gips fra dem og forsegle hullerne og leddene. Hvis hæfte- og hængende konstruktioner er installeret i loftet, demonteres de og forsegles med huller til fastgørelse af guider og bøjler med kitt.

  Rengøring hvidvask fra loftet

  Ved montering af isolering eller beskyttelse mod støj er det nødvendigt at installere en fastgørelsesstruktur, før der lægges elkabler og monteringsarmaturer.

  Du kan afslutte murenes færdiggørelse både før og efter installationen af ​​stræklofter, men arbejdet med at tilpasse væggene skal være færdigt før målingerne for ikke at indføre en fejl i slutresultatet. Det er bedre at afslutte malerierne med indvendige kompositioner, før du strækker lærredet, for ikke at plette loftet. Men tapetets klæbning udføres efter installationen af ​​loftkonstruktionen, for ikke at rive tapetet ved montering af baguetterne ved et uheld.

  Sateen strække loft - fordele og ulemper

  For at lære om alt dette, læs denne artikel. Du kan også være interesseret i materialet om hvilket loft der er bedre - stræk eller gipsplader.

  Stretched loft installation

  Efter at have forberedt lokalerne, bestiller vejledninger og fremstilling af lærredet, kan du fortsætte med installationen af ​​et todelt loft.

  Det er nødvendigt at forberede sådanne værktøjer:

  • bore eller slag, afhængig af typen af ​​vægge;
  • skruetrækker;
  • saks til metal;
  • gasvarmepistol og cylinder;
  • samling kniv;
  • værktøj til ledningsinstallation.

  Du bør også fylde på elkabler, beslag og beslag til lamper, bølgepap og klemmer til tilslutning.

  Installationsskema af et to-niveau strækloft

  Trin 1. På loftet gør du markeringsniveauet. For at sænke loftets øverste niveau til den krævede højde er en stang eller en metalramme fastgjort til loftet. Det er nødvendigt at bruge niveauet for at undgå forvrængninger. Vedhæftet til baren baguette i højden af ​​loftets øverste niveau.

  Trin 2. Marker niveauet af begge niveauer af loftet på væggene. Hvis vægindretningen ikke er færdig, kan du gøre det med en markør. Fastgør baguettes til væggene omkring omkredsen af ​​rummet. Læg det elektriske kabel i den bølgede hylster og tag det til installationsstedet for lamper. Monter armering på justerbare beslag til loftet.

  Metoden til fastgørelse af forstærkningen til loftet er vist i figuren. Den øverste del af stativerne er fastgjort direkte til loftet eller til baren. Den nederste del af stativet, der er udstyret med en slidbane, skal være strengt på strækloftets plan.

  Installation af to-tieret spænding
  loft. Del 1

  Til stræklofter kan man ikke anvende højtopvarmede lamper. Den anbefalede effekt af forskellige typer lamper er angivet i tabellen. For luminarier med en spænding, der er forskellig fra netspændingen, er det nødvendigt at installere en down-down transformer med en ensretter enhed.

  Tabel. Anbefalet armaturkraft.