Sådan vælges en vaskbar maling til køkkenets vægge, badeværelse

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Malingsmaterialer

Flere og flere købere har en tendens til at bruge som et materiale til vægdekoration - maling. Farvning er den mest overkommelige og enkle måde at afslutte væggene i ethvert rum. På grund af det store udvalg af maling og lak kan overfladen males i den ønskede farve. Det vigtigste er at vælge den rigtige sammensætning til det tilsigtede formål. Det er kendt, at for rum med store belastninger på væggene (korridor, hall, køkken) er den mest optimale vaskbar maling til vægge.

Indhold:

Egenskaber af vaskbar maling

For at bevare kvaliteten af ​​væggene i dit hus så længe som muligt, bør du se på den vaskbare maling, som giver dig mulighed for at opnå den ønskede farvebaggrund i rummet, men også i høj grad lette reparationsprocessen. Farve sammensætningen fik sit navn på grund af muligheden for den efterfølgende våd rengøring af en sådan belægning. Også vaskbar væg maling er perfekt til at modstå forarbejdning ved hjælp af forskellige vaskemidler. Det er dog vigtigt at huske, at belægningen ikke skal gnides med slibemidler.

Nægter at tapet til fordel for vaskbar maling, du slippe af med den komplekse pasta procedure, som kræver periodiske opdateringer. Det er især rationelt at bruge vaskemaling, hvis der er et barn i din familie, der kan lide at male på papir eller vinylbelægninger. Du kan altid vaske den snavsede overflade, male over ridser eller opdatere vægge helt. Det vigtigste er at huske mærke og tone i den vaskbare maling til væggene i paletten eller for at redde sine rester for fremtiden.

Enhver vaskemaling er først og fremmest beregnet til arbejde i rum med øget fugtighed. En sådan belægning på badeværelset vil være en god barriere for kondens, og blandingen i køkkenet hjælper dig hurtigt og nemt at slippe af med fedt og sod. På grund af den unikke sammensætning er det muligt at skabe en flad overflade i form af en film, der er modstandsdygtig over for slid.

Vaskbare farver anses for at være den ideelle belægning til non-woven-baserede strukturelle tapet og glas screenings. Vaskbar maling kan påføres på gipsoverfladen, beton, mursten, gipsvæg og endda træ. Kort sagt kan du med denne sammensætning dække eventuelle porøse plader undtagen gulv.

Typer af vaskbare maling

Blandt de mange vaskbare formuleringer udleder vand, vanddispersion, akryl, alkyd, silicat, latex og siliconblandinger. De mest anvendte akryl- og latexmalinger, som de er sikre, nemme at bruge og har fremragende præstationsegenskaber. Oliemaling anses også for vaskbar, men for nylig er de ikke brugt til indendørs arbejde, da de har en stærk lugt, giftig og brandfare.

Akrylmaling

Akryl indvendige vaskbare maling er fantastisk til dekoration af stuen, soveværelset og børnehaven. I sin sammensætning indeholder dette stof harpikser med samme navn, hvilket giver det et højt elasticitetsniveau. Især er akrylbaserede maling mest egnede til brug i et værelse med trævægge. Derudover kan du med hjælpen forklare mindre mangler på overfladen, der skal behandles.

Desuden er akryl vaskbare maling fri for ubehagelig lugt. En sådan belægning kan rengøres efter behov med en fugtig klud og vaskes lejlighedsvis med et mildt rengøringsmiddel. Afhængig af intensiteten af ​​den mekaniske effekt kan akrylvaskbare vægmalinger klare ca. 1500 - 3000 rengøringscykler uden tab af kvalitet. Den eneste ulempe ved produktet er dens høje pris.

Latex maling

Latex vaskbar maling overstiger akrylblandingen i holdbarhed. Latex-stoffer anvendes til afslutning af højbelastede områder - trapper i administrative bygninger, korridorer i skoler og hospitaler, hvor det af hygiejniske og hygiejniske grunde er nødvendigt med regelmæssig rengøring med desinfektionsmidler og vaskemidler. I et boliginteriør anvendes vaskbare latexmalinger med succes til at afslutte køkkenet.

For at vaske latexmalede vægge kan du ikke kun tage en svamp eller en trappe, men også en blød børste, da belægningen er meget modstandsdygtig over for slid. Prisen på vaskbar vægmaling baseret på latex er højere end prisen på akrylkompositioner. Akryl- og latexvaskbare vægmaling er åndbar (dampgennemtrængelig) efterbehandling, som gør det muligt for dem at blive brugt i værelser med høj luftfugtighed - et badeværelse, et badeværelse og en pool uden at bekymre sig om udseendet og reproduktionen af ​​mug og svampe.

Rengøringsmidler i henhold til graden af ​​glans er tilgængelige matte, blanke eller halvglans. Valget af typen af ​​maling er dikteret af præferencerne hos husets ejere og det generelle indretning. Men selv i denne sag er der små nuancer: Hvis du jævnligt udsætter kun visse dele af væggene, siger hjørnet af en korridor eller et spisebord, er det bedre at bruge halvglans eller blank maling. Dækningen fra hyppig rengøring kan trods alt være "poleret", og forskellen med matvæggen vil være tydeligt synlig.

Område af vaskemaling

Lad os se på, hvilke vaskbare farver der er på markedet i dag:

 1. Akryl vaskbare Caparol maling er designet til at male alle overflader indendørs, de er kendetegnet ved dobbeltdækning og tør hurtigt.
 2. Latexfarvningsvaskbare sammensætninger af Sadolin bindo anvendes til efterbehandling af pudsede beton, puttied og murstenoverflader, gipsplader, uvævede og glasfiberbaggrunde samt gipsplader.
 3. Kolorit akryl vaskbar maling er beregnet til primær- eller reparationsbehandling af overflader (beton, tidligere pudset mv.) Inde i tørre rum og værelser med høj luftfugtighed.
 4. Vaskbar maling Eskaro egnet til primærmaling og reparation af vægoverflade i tørre offentlige eller boligområder.
 5. Vaskbar latexmaling på akrylbindemiddel Joker Tikkurila er beregnet til maling af pudset, mursten, beton, puttied, gipsplader vægge i tørrum, spånplader, fiberboard og tapet, ny og tidligere malet overflade.
 6. Vaskbar maling Belinka latex er velegnet til indre overflader, der er udsat for betydelige slid, badeværelser og køkkener samt brug under normale tørre forhold.

Mal vægge med vaskbar maling

Maling af væggene med vaskbar maling betragtes som et værdigt alternativ til tapet. Hvis du har en beskidt mur i køkkenet, eller børnene efterlod spor af sko i gangen på væggen, så behøver du ikke at male muren igen. For deres renlighed er der kun brug for vand og en svamp. Men husk at maleri vægge samt vægpapir kræver noget forberedelse og streng overholdelse af teknologien.

Forberedende arbejde

Hvis der ved limning på væggen af ​​tapetet er små uregelmæssigheder af væggene og defekterne tilladt, kræver maleri en ideel fladhed af overfladen, da det bringer offentligheden alle fejlene i væggene. Derfor skal overfladen til maling rengøres med en tidligere stiv børste og endda vaskes med vand og rengøringsmidler for at fjerne støv, fedt og andre forurenende stoffer. Tungt forurenede vægge skal rengøres med en 3 procent opløsning af bagepulver.

Hvis gamle belægninger af olie maling eller emalje skrælles og krakkes, skal de fjernes, behandles med sandpapir til ruhed og rengøres af det støv, der er dannet. Den gamle kalk hvidvask bør også fjernes helt. Potholes, revner og uregelmæssigheder skal udjævnes ved hjælp af akrylfyldstoffer.

For et bedre udseende af væggene og for at spare maling skal overfladen desuden være belagt med en akryl vanddispergeret primer, vent til det tørrer, og derefter kan du begynde at male. Hvis væggene er lavet af gipsplader, skal du putte leddene og niveauere overfladen.

Overfladen af ​​væggene, der er smittet med en svamp eller skimmelsvamp, anbefales det, før du påfører primerpræparatet at behandle et særligt værktøj til at fjerne skimmel. Mold og døde svampe fjernes mekanisk efter tørring. Hvis overfladen af ​​væggene er stærkt inficeret, skal processen gentages flere gange.

Mal ansøgning

Vaskbar maling sælges i detailforretninger i færdig form. Sådanne sammensætninger kan transporteres på enhver transport og opbevares ved en temperatur, som ikke falder under 0 grader. Ifølge vurderinger af vaskbar maling til vægge er ikke-varig transport tilladt, og indholdet af en sådan maling ved en temperatur ikke lavere end minus 24 grader Celsius. I tilfælde af frysning skal malingen opbevares inden brug i stuetemperatur i mindst en dag.

Efter at du har åbnet dåsen, skal malingen røres godt. Om nødvendigt fortyndes det med vand for at påføre det første lag i 5 til 10 volumenprocent. Maling til det andet lag er ikke skilt. Det anbefales at starte arbejdet ved en lufttemperatur, der ikke er lavere end 5 grader Celsius, fordi en lavere temperatur kan øge tørringstiden for maling og ikke mere end plus 30. Den relative luftfugtighed skal være over 80%. Sørg for maksimal rumventilation under maling.

Maling skal påføres med en rulle eller børste ved sprøjtning på en ren og tør overflade i 2 lag. Du kan bruge skumgummi, pels eller velourrulle. Hvis du ønsker det, kan du også udstyre sprøjtepistolen til dette arbejde. Under normale forhold (temperatur - plus 20 grader, fugtighed - 65%) tager det cirka en og en halv time at tørre et lag vaskbar maling. Men det anbefales at vente, før du anvender det næste lag lidt længere, da det på det endelige resultat vil blive vist på den mest positive måde. Med stigende fugtighed og sænkning af temperaturen tørrer malen længere.

Vaskbar vægmaling er ikke en eksplosion og brandsikker produkt, der er forårsaget af en vandbaseret sammensætning. Men nogle forholdsregler skal stadig overholdes. Lad ikke malingen falde i øjnene og i hænderne, da det er nødvendigt at bruge gummihandsker. Ved kontakt med huden skal det straks vaskes med sæbe og vand. Når du bruger vaskbar maling, skal du ikke indånde dampe, så brug åndedrætsværn.

Farverne i lyserød, gul, orange, burgunder og grøn nuancer er lidt lavere, så du bør anvende en lysere nuance som basislaget, der er kendetegnet ved bedre skjuling og derefter male overfladen med 2 lag af den valgte skygge. Husk på, at belægningens tone efter påføring af maling kan afvige lidt fra den oprindelige farve af den vaskbare vægmaling afhængigt af ujævnhed, overfladeabsorption og lysfaktorens indflydelse.

Overfladebehandling

Værktøj og beholdere efter brug af malingen skal vaskes med varmt vand, mens du fjerner så meget maling fra dem som muligt. Resterne af farvesammensætningen skal lukkes tæt med et låg. Det er strengt umuligt at hælde dem i kloaksystemet eller vandforsyningen. Hvis du efter et par år beslutter at male muren igen, skal du ikke forsøge at ridse væggene, når du arbejder med disse kompositioner. Husk at du kan anvende op til 20 lag vaskbar maling uden at fjerne de tidligere.

Fra det øjeblik det vaskbare vægbeklædning påføres over en periode på 3-4 uger, skal overfladen håndteres omhyggeligt, indtil den opnår den endelige slidstyrke og hårdhed. Til vask anbefales det at bruge vand, neutrale rengøringsmidler eller medium alkaliske produkter (pH op til 9). Brug ikke slibemidler, organiske opløsningsmidler, hårde svampe og børster, da den stærke friktion af overfladen gør den glansig.

Vaskbar vægmaling - vandbaseret, akryl, latex

Zatevaya reparation i en lejlighed eller et landsted, mange i første omgang vælge en dekorativ dækker til væggene. Siden nu er valget af færdigmaterialer ret bredt, det er ret vanskeligt for forbrugeren at vælge den mest egnede mulighed. Ikke mange mennesker anser malingbelægninger som et grundlæggende element i rumindretning.

I mellemtiden dækker den vaskbare vægmaling ikke bare perfekt væggene, men hjælper også med at genopfriske interiøret i lang tid.

Indhold:

Vaskbar vandbaseret vægmaling har fremragende egenskaber. Denne coating muliggør lejlighedsvis hygiejnisk rengøring af overflader. Moderne malingbelægninger kan modstå de aggressive virkninger af ethvert vaskemiddel. Malede vægge og lofter kan vaskes med skumvaskemiddel, undtagen produkter, der indeholder slibemidler. Sådanne detergentsammensætninger kan irreversibelt beskadige malingscoatet.

Vaskbar emulsionsmaling er let at påføre med pensel eller rulle, i modsætning til papir tapet, som langt ikke alle kan klister over vægge. Denne dekorative belægning er et rigtigt fund for en familie med små børn. Børn kan lide at male på væggene, efter maling og ridser kan væggene altid vaskes eller ommales.

Desuden skal standard tapet fra tid til anden opdateres i modsætning til den dekorative belægning, som undertiden er ret nem at rengøre.

Denne type belægning er en fremragende mulighed for værelser med et højt fugtindhold. Kondensat, der akkumuleres på vægge dækket med vandbaseret maling absorberes ikke, derfor kan den let fjernes med en tør svamp. Det er også nemt at fjerne malinger og fedt, der forurener køkkenvægge.

Vaskbar emulsionsmaling kan påføres over flizelinovye eller glasfiber tapet, som derefter kan males. Malingen ligger perfekt på enhver overflade, herunder træ, metal, gipsvæg og meget mere.

Vaskbar emulsionsmaling sælges allerede i færdig form. Ved den optimale opbevaringstemperatur ikke højere end 0 grader Celsius bevares dens egenskaber i lang tid. Hvis det dog var tilladt at fryse maling og lak blanding, er det tilstrækkeligt at holde det ved stuetemperatur i nogen tid, for at den kan komme helt tilbage.

Før man påfører malingen på overfladen, skal den først fortyndes med en fjerdedel med vand og omrøres grundigt. Det er bedre at opdele malingen i to dele før maling. For at fortynde den første del med vand og lægge det første malingslag, skal det andet lag sættes med ufortyndet maling. Samtidig skal rummet have en lufttemperatur på mindst + 5, ellers vil den malede overflade tørre i lang tid.

Typer af vaskbare vandbaserede maling

Den moderne industri producerer flere typer maling og lak, hvoraf de mest almindelige er vandbaserede, akryl-, alkyd-, silikat-, latex- og silikone maling. Akryl- og latexblandinger betragtes som de sikreste af dem, og de har også fremragende præstationsegenskaber. Indtil for nylig var oliemalerier populære, men på grund af åbenlyse fejl, såsom skarp lugt, toksicitet og brandfare, standsede de næsten ikke til indretning.

Akrylmaling

Akrylmaling af ikke lyse pastellfarver er perfekt til udsmykning af stuen eller soveværelset. De alkydharpikser, der udgør en sådan maling, giver dette materiale en særlig elasticitet, hvilket gør akrylmaling let på træflader, der perfekt maskerer små revner og træfejl.

Akrylblanding er en vaskbar vægmaling, da en sådan belægning kan tørres med en fugtig svamp gennemvædet i vaskemiddel, da det bliver snavset. Anvendelse af bløde rengøringssammensætninger uden slibemidler i rengøringen af ​​rummet, er det muligt at bevare glatheden og lysheden af ​​malingslaget i lang tid.

Akrylstoppe påføres hurtigt og let på overfladen, hvilket efterlader ingen pletter og ublegede områder. Desuden giver malingen næsten ikke lugt og tørrer meget hurtigt. Den eneste ulempe ved akrylmaling anses for at være høj pris.

Latex maling

Latex maling anses for at være mere slidstærk end akrylmaling, så denne maling er fantastisk til dekoration af vægge og lofter i offentlige lokaler med høj trafik. Latex maling dekorerer korridorer og afdelinger på hospitaler og klinikker, børnehaver og skoler, administrative bygninger. Latex-maling bruges også til at afslutte boligkvarterer, hvor hyppig rengøring er nødvendig, f.eks. Når man afslutter et køkken.

Latex maling belægning er meget modstandsdygtig over for slid, så overfladen dækket med denne maling er vellykket rengjort med en svamp eller blød børste. En af de utvivlsomme fordele ved latexmaling er dens dampgennemtrængelige egenskaber, hvilket betyder, at denne vaskbare maling til vægge trækker vejret, hvilket gør det muligt at påføre dem på vægge, hvor der ses høj fugtighed, f.eks. På et badeværelse eller i et badeværelse.

Industrien producerer flere typer latex maling. Matt eller semi-matt latex maling er perfekt til vægindretning i små værelser. For hallen med højt til loftet vil maling med blank glans nærme sig.

Virksomheder på markedet for vaskbare vandbaserede maling

I øjeblikket har vaskbare vægmaling af følgende mærker stor efterspørgsel efter forbrugere:

Caparol

Caparol maling er akryl blandinger af høj kvalitet designet til indretning af boliger. Denne maling er glimrende på overfladen og tørrer hurtigt.

Sadolin bindo

Varemærket Sadolin bindo er kendt for sine højkvalitets latex maling designet til maling af beton og mursten overflader, non-woven og glasfiber tapeter og gipsvæg.

Kolorit

Kolorit akrylmaling påføres let på enhver tidligere pudset overflade. Denne maling er perfekt til efterbehandling værelser med høj luftfugtighed.

Eskaro

Eskaro-maling refererer til vandbaserede vaskbare sammensætninger, der maler værelser med god ventilation. Disse er stuer, haller, soveværelser, denne maling er ikke egnet til maleri af køkkener og badeværelser.

Tikkurila

Latexmaling Tikkurila bruges til at male forskellige overflader i tørre, velventilerede boligområder. Malingen passer perfekt på en pudset mursten, beton, gipsplader overflade.

Belinka

Latexmaling Belinka er primært beregnet til at male de indre overflader af boligområder med høj fugtighed, det er badeværelser, brusere og badeværelser.

Efter påføring af malingen på den forpudsede overflade i nogen tid skal der tages hensyn til håndtering af den nyligt påførte coating, da det vil tage flere uger, før malingen bliver helt holdbar. I nogen tid efter farvning skal kun milde vaskemidler bruges til at rengøre overfladen af ​​nymalede vægge. Det er uacceptabelt at bruge organiske opløsningsmidler, metal svampe og børster med stive børster, da de kan beskadige den friske belægning.

Hvor i lejligheden bruges vaskbar akryl og latex maling: indvendig mat hvid til køkkenet eller blank latex til badet

Hvor mange mennesker i dag er interesseret i kompositionskompositioner? Vaskbar vandbaseret vægmaling har mindst klasse 3 slidstyrke. Det viste sig at være et godt alternativ erstatning for tapet.

Indvendig vaskbar maling til vægge

Hver ejer ønsker at se deres hjem eller kontor komfortabelt. For at opnå resultater med minimalt tab af tid og penge, for at opnå maksimal afkast, kan du bruge farvesammensætningerne.

I lang tid er denne type arbejde blevet glemt. Den nye teknologi af kompositionskompositioner og udseendet af de farvede planer ændrede imidlertid industriens retning helt, og i dag bliver den vaskbare maling til vægge igen populær og efterspurgt.

Hvad er vaskbar maling til vægge

Indvendig maling bruges til indendørs arbejde. Dets navn - vaskbar, det modtog på grund af det faktum, at det giver mulighed for våd rengøring uden skade, samtidig med at overfladen er æstetisk. Det tåler også fugt, bobler ikke og efterlader ikke pletter efter rengøring. Det kan påføres på beton, mursten, gipsplader og træflader, selv i badeværelset.

karakteristika

Malinger og lakker kombinerer lignende komponenter:

 • bindende grundlag
 • pigmentadditiv
 • et fyldstof;
 • specielt tillæg.

Polymerpartiklerne af bindemidlet opløses i vand, og efter tørring holder de sig til hinanden og danner en film, der har gode præstationsegenskaber.

Fyldstoffet bruges til at redde pigment, give styrke og glans til bunden. Ved hjælp af specielle tilsætningsstoffer, hurtig tørring og hærdning af materialet fra 2 til 24 timer.

fordele

 1. Der er ingen organiske opløsningsmidler, så blandingen udsender ikke specifikke lugte.
 2. Tørrer hurtigt, danner en åndbar overflade.
 3. Miljøvenlig, sikker for personer med allergi.
 4. Der er en høj grad af vedhæftning - vedhæftning.
 5. Der er ingen problemer med at male overfladen og yderligere behandlinger.

mangler

 1. Støvede mikropartikler tilstoppes i mat maling. Det er nødvendigt at vaske væggene ofte og grundigt.
 2. Belægningen modstår ikke mekaniske stød.
 3. Faste vandbaserede blandinger - disse er kolde, kedelige toner, der bedst ikke kan bruges i stuer. Dette er en mulighed for kontorlokaler.
 4. Omkostningerne ved at påføre tekstureret maling med stencile mønstre.

I hvilken del af lejligheden er der brugt

En optagelse af lyse farvede farvestoffer, der anvendes til indendørs arbejde. Det vigtigste er at vælge den ønskede tone af materiale til det objekt, hvor væggene vil blive malet.

Et badeværelse, hvor maling vil være en fremragende barriere for kondens, eller væggene i køkkenet og gangen - valget er kun for ejeren af ​​rummet. Sådanne overflader er lette at holde rene: Med en fugtig klud fugtet med rengøringsmiddel kan alle fedtede pletter og snavs fjernes.

Hvad er bedre for køkkenet: vandbaseret eller vask

Hvad er forskellen på vandbaseret maling fra vask? Den første type materiale vaskes let af væggene, og den anden, stabile, vaskes ikke selv af kemisk sammensætning. For at holde køkkenet rent, er der akryl og latex rengøringsprodukter. De er lavet af ny teknologi, sikker for mennesker og miljø. Det er nok at tørre snavset med en serviet, og væggene vil skinne rent igen.

Typer af vask maling

Vaskbare blandinger anvendes i de rum, hvor der er temperaturfald, høj luftfugtighed, og der er ofte snavs på væggene. Derfor skal vægbeklædningen modstå hyppig vask og rengøring med forskellige vaskemidler. Sådanne driftsbelastninger kan modstå to typer vaskemalinger: akryl og latex.

akryl

Sådanne sammensætninger er universelle malinger og lakker, med hovedkomponenten - det er en akrylharpiks. Akrylblandinger er ikke bange for ultraviolet stråling, temperaturudsving og fugtighed. Malingen fortyndes med vand, og efter tørring udviser den høj modstandsdygtighed over for det. Ekstra fordele:

 • når den påføres overfladen, strømmer ikke;
 • sikre ingredienser inkluderet;
 • at give farve, tilføje pigment, som også bruges til maling;

Materialets høje pris betaler sig med holdbarhed, bevarelse af overfladens æstetiske udseende og lang levetid.

latex

Denne gruppe af maling og lak anvendes til indvendigt arbejde, fortyndet med vand. Matt og semi-matt er påført med et meget tyndt lag på væggen. Et tyndt lag af latexbaseret påvirker ikke farvemætningens modstand, modstandsdygtigheden over for slid. Det er designet til at dekorere væggene ikke kun i lejligheden, men også på badeværelset. Hvis der er en stor mængde sollys indendørs, så over tid kan væggene ændre farve.

TOP 5 mest populære mærker

 1. FARBITEX PROFI. Producent Rusland. Lavpris akrylmaling med høj vandmodstand til design af køkkenvægge, badeværelser. Omkostningerne ved 1 l 889 p.
 2. SADOLIN BINGO 7. (hvid, TM Sadolin) Latex maling bruges ikke kun til malerier med høj luftfugtighed, men også til ikke-vævede baggrunde, beton, glasgipsplader. Omkostningerne ved 1 l 950 p.
 3. DULUX KID'S ROOM. Producent Holland. Med en matglans anvendes akrylmaling ikke kun til maling af børns soveværelser til værelser med stærk fugtkondensation. Omkostningerne ved 2, 5 l 630 p.
 4. MARSHALL. Producent Tyrkiet. Akryl- og latexprodukter med høj kvalitet, demokratisk pris. Vedligeholder et stort antal vådt rengøring på væggene i boligområder. Omkostningerne ved 2, 5 l 400 p.
 5. ALPINA. Producent Tyskland. Latex-maling afviser snavs på køkkenvægge og har øget slidstyrke. Prisen på 1 l 280 p.

Den bedste indvendige maling til køkkenet: hvordan man vælger det

Ved hjælp af malinger kan du oprette et trendy interiør, de er modstandsdygtige over for vask, rengøring, og nogle har endda elasticitetsegenskaberne, hvilket eliminerer udseendet af revner under krympning af huset. Hvis vi betragter den indvendige blanding i henhold til graden af ​​glans, er de af følgende typer:

 1. dyb matt. Optrækker ikke lys, skjuler alle uregelmæssigheder og byggeri fejl;
 2. mat. Denne type materiale tiltrækker mere lys, det har en større grad af glans, er i stand til at reflektere mindre fejl;
 3. halvglans og halvglans. Brug i små værelser. Det tiltrækker mere lys, som visuelt øger fri plads.

Uanset hvilken indvendig blanding der anvendes til køkkenet, skal det være:

 1. modtagelse;
 2. holdbar;
 3. med en række dekorative løsninger;
 4. miljøvenlig.

Hvad er den bedste maling til køkkenvægge? Det afhænger af de personlige præferencer af ejeren af ​​rummet.

Du bør ikke spare på penge, da sparer fører til dobbelte omkostninger.

Efter at have købt vandkvalitet af høj kvalitet, akryl eller latex, kan du være sikker på, at køkkenet ikke har skimmel, hævede belægninger eller svampeangivelser.

Matt hvid

Matte hvid maling bruges til at fremhæve indretningens individualitet, og hvis de anvendes på en tekstureret overflade, vises alle geometriske linjer. Mattebase er tilladt at tynde ved hjælp af pigmentkomponenter. Det justerer visuelt alle fejl på vægoverfladen.

Blandt forbrugere er sådanne navne på malinger og lakker meget populære:

 1. LakraRossiya.
 2. DULUXDulux102553.
 3. TukkurilaTukkurila96299.
 4. Aura Mattlatex.
 5. Sverige / ESKADO2,5387.

tekstureret

Denne type overflade design har en homogen masse med et designfyldstof.

I køkkenet skaber tekstureret maling under mesterens dygtige hænder interessante mønstre på væggene, samt:

 1. har en høj grad af holdbarhed
 2. det er tonet på alle faser af arbejdet (før og efter påføring af blandingen);
 3. kræver ikke en grundigt rengjort overflade.

Overfladebehandling: anbefalinger

I løbet af den første måned efter færdiggørelsen af ​​reparationen skal du ikke gøre en stor indsats for at passe de vaskbare overflader i køkkenet. På dette tidspunkt er det værd at afvise fra børster, slibemidler og andre vaskemidler. Det er nødvendigt at give materialet tid til at styrke sin styrke. Hvis overfladen tørres, kun med en fugtig klud fugtet med sæbevand.

 1. Overflader behandlet med blandinger, der indbefatter acrylater, vaskes med bløde vådservietter. Vaskemiddel, måske vaskesæbe, opvaskemiddel eller universel Faberlic House antibakteriel opløsning 300 ml.
 2. Til latexoverflader bruger duservietter med rengøringsopløsninger.
 3. Tekstureret overflader af væggene rengøres med svampe eller børster.

Akryl eller latex maling vandt respekt for designere og kunder, da de skaber et originalt design. Moderne teknologier har skabt et fugtbestandigt, vaske-, indvendigt materiale, der med succes dekorerer køkkenet, badeværelserne, gangene og andre værelser med høje driftsbelastninger.

Hvad er den bedste maling til loftet - typer, egenskaber, fordele og ulemper

Ofte gør loftet i loftet det færdige maleri. Det er vigtigt at forstå, at ikke alle maling er egnet til dette, derfor skal man være opmærksom på valg af materiale.

Generelle oplysninger

Malings- og lakemarkedet er så forskelligt, at uerfarne købere undertiden ikke kan bestemme, hvilken vandbaseret maling der er bedre for loftet. En salgskonsulent kan kaldes for at hjælpe, men der er ingen garanti for, at det mest egnede materiale vil blive erhvervet som følge heraf. Som du ved, forsøger sælgerne at sælge de produkter, der er mindre populære: Normalt taler vi om dyre mærker.

Der er endnu en fejl for nybegyndere - fuld tillid til den liste over egenskaber, som fabrikanten angiver. Normalt er de meget ens og bærer mere reklame karakter. Det er bedst at være opmærksom på sammensætningen af ​​maling: En afgørende komponent i dannelsen af ​​dens egenskaber er som regel den vigtigste komponent. Andre bemærkelsesværdige egenskaber, som hjælper med at bestemme den bedste maling til vægge og lofter, er tørringshastighed, materialeforbrug, slidstyrke, fugtighedsbestandighed.

Malerkasser kan indeholde mærker, der angiver specifikke egenskaber:

 1. Modstandsdygtighed over for tørt slid. Efter at malingen er tørret, er det kun muligt at bruge tørre metoder til rengøring af overfladen: tør klud, støvsuger, børstning. Vask af sådant materiale er strengt forbudt. Dybest set kan en sådan indikation findes på spande med billige vandbaserede maling.
 2. For værelser med lave driftsbelastninger. Denne maling kan dekorere lofter i soveværelser, walk-in closets eller korridorer. Hvis der er røg i rummet (køkkener, rygerum, kedelrum), bliver denne finish gradvist gul. Det samme gælder for værelser med høj luftfugtighed.
 3. Modstandsdygtighed over for slid og våd rengøring. Sådanne sammensætninger er universelle, fordi de kan bruges i næsten ethvert rum. Under våd rengøring brug sæbe er tilladt. Fede pletter kan ikke fjernes på denne måde.
 4. Øget styrke. Nogle gange tilføjes også indikationen "snavsafvisende eller vaskemaling". Disse materialer er perfekte til maling lofter i køkkenet, entre, badeværelser. Alkaliske produkter er tilladt til badning. Antallet af sådan rengøring er ikke begrænset.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

Ved valg af maling til loftet anbefales det at overholde følgende kriterier:

 • Når man vælger farve og tekstur af materialet til maling af loftet, bør rummets indretningsstil, dets formål og de dominerende farveskygger tages som referencepunkt. Loftsmaling kan være mat, halvglans og blank. Sidstnævnte mulighed bidrager til opnåelsen af ​​den visuelle udvidelse af rummet. Ved hjælp af mat hvid maling rapporteres diskret adel og balance.
 • Forberedelse af basen til maleri er arbejdskrævende, da Den færdige overflade skal være helt flad. Indførelse af flere lag af kitt og polering vil være påkrævet. Ved hjælp af maleri er det umuligt at maskere selv små defekter: som regel bliver de endnu mere mærkbare. Først og fremmest refererer det til glatte kompositioner, der skygger alle fordybninger eller udbulninger godt. Mattemaling i denne henseende er mere praktisk, da det giver dig mulighed for at skjule mindre fejl. Den bedste mulighed i sådanne situationer er semigloss materialer.
 • Som en del af vandbaseret maling er der vand, så det tolereres meget dårligt ved frysning. På dette grundlag anbefales det ikke at købe materiale om vinteren i uopvarmede markeder og varehuse. Faktisk er disse loftmaling i boligområder.
 • Det kan forekomme, at både dyre og billige maling har lignende egenskaber. Kære mærker har overlegenhed i praktisk: Jeg mener forbruget af materiale pr. M 2 af basen. Dette er især mærkbart, når man maler store områder.
 • Det skal forstås, at brandets popularitet ikke altid angiver dets kvalitet. Nogle gange har mindre kendte materialer bedre ydeevne. Sagen i forfalskninger, som ofte bruges af populære logoer. Derudover forsøger nye producenter at vinde deres plads i solen på grund af produktets høje kvalitet og billighed.
 • I de fleste tilfælde indeholder malingspanden tegn på, at materialet er beregnet til afslutning af lofter. Hvis der ikke er tegn på en smal specialisering, er universelle indvendige malinger en passende mulighed. Som regel ligger disse forbindelser meget godt på basen, hvilket gør det muligt at slippe af med dråber på overfladen.
 • Nogle gange under maleri i stedet for den erklærede snehvide overflade vises en lille nuance i loftet. Gode ​​producenter introducerer specifikt i sammensætningen et specielt pigment, der hjælper med at opdage unpainted områder hurtigere. Efter tørring bliver overfladen som regel helt ensartet og hvid.
 • Ved hjælp af blank maling i loftet dannes effekten af ​​speularitet. Særligt glatte overflader malet på en sådan måde ser særligt smukke ud. Glatte kompositioner anbefales at blive brugt i små rum for at opnå en visuel udvidelse af rummet. Efter tørring kan et sådant loft rengøres med en fugtig klud.
 • På grund af det faktum, at den matte maling absorberer lys, kan den bruges til at maskere små grundfejl. Laget er tæt, hvilket i nogle tilfælde gør det muligt at spare på antallet af tilgange. Matte maling efter tørring er dækket af små porer, forværrer hendes vask.

Hvad er loftet maling

Loftet må afsluttes ved brug af akryl, vandbaseret, silikone og latex maling. Alle disse materialer har ingen ubehagelig lugt, de tørrer hurtigt og passer godt på bunden. Efter tørring kan denne finish vaskes, fordi producenterne øger ofte deres fugtighedsbestandighed med specielle komponenter. Til anvendelse kan du bruge en børste, rulle eller sprøjtepistol. Hvis alt er gjort omhyggeligt, vil udgangen være en ensartet ensartet belægning.

Vandemulsion

Den klassiske løsning til afslutning af loftet, som på et tidspunkt erstattede den traditionelle hvidvaskning. Kompositionernes langsigtede popularitet på grund af deres lave omkostninger og miljøvenlighed. Da malingen af ​​denne type er lavet på basis af vand, er der ingen skarp lugt i den. Tilfældige dråber på overflader ved siden af ​​loftet kan let fjernes med en fugtig svamp. Med vaskemaling i denne henseende er det vanskeligere, så det er ønskeligt at fjerne dem før tørring.

Vandig emulsionsmaling klæber perfekt til kitt og gips (læs: "Hvad er den bedste emulsionsmaling til loftet - valg og regler for maleri"). Materialet sælges i standard hvid farve: For at opnå en anden nuance er det nok at tilføje et passende farvestof. Det er nødvendigt at handle meget omhyggeligt i denne sag og observerer doseringen angivet på pakken. Dette materiale til mange vil være svaret, hvilken bedre hvid maling til loftet.

Vanddispersion

Vanddispersionsmaling til loftet har næsten samme egenskaber som vandbaseret. De er mere modstandsdygtige over for slid og fugt. Dette materiale anbefales til brug i badeværelser og køkkener. Efter tørring dannes en dampgennemtrængelig film på overfladen af ​​loftet, hvilket er særligt vigtigt for trægulve. Nogle mærker af vandbårne maling indeholder antiseptiske og antifungale stoffer, der beskytter overfladen mod biologisk skade i værelser med høj luftfugtighed.

akryl

Dyrere materiale, der er berømt for dets styrkeegenskaber. Da mekaniske påvirkninger sjældent anvendes til loftet, anvendes akrylmaling primært til at dekorere vægge og skråninger. Ikke desto mindre vælger mange brugere denne maling på grund af muligheden for flere vask af overfladen uden nogen skade på kvaliteten.

Akrylmaling til loftet modstår perfekt ultraviolet stråling, så det er ikke bange for at falme, selv i tilfælde af direkte eksponering for sollys. Dette er især værdsat i tilfælde, hvor loftet er tonet til en smule skygge. Det er ikke nødvendigt at indføre pigmenter selv, da salget af et stort farveområde. Tørring af de bedste akrylmaling til loftet ledsages ikke af udseendet af skarpe lugte, og den viskose konsistens gør det muligt at skjule små revner. Efter påføring af akrylmaling ser det altid lidt lysere ud og optager den ønskede intensitet, når den tørrer.

latex

Fremragende maling til loftet uden lugt, men dens høje pris for mange handlinger som en alvorlig afskrækkende. Materialets høje pris bekræftes af dets modstand mod mekanisk belastning, evnen til smertefrit at udholde mange vaskninger og fremragende dekorative egenskaber. Efter tørring erhverver overfladen dampgennemtrængelighed, som forhindrer udseendet af "blokering" af rummet. Selvom sammensætningen demonstrerer enestående fugtresistens, anbefales det endvidere at anvende svampemidler, når de anvendes i badeværelser, puljer og bade. Faktum er, at formen på latexfladen og svampen hurtigt multiplicerer.

Når det påføres, udsender materialet ikke ubehagelige lugte og er fuldstændig harmløst for helbredet. Dette gør det muligt at udføre malearbejde med lukkede vinduer, hvilket er meget praktisk i tilfælde, hvor reparationen finder sted om vinteren. Sammensætningen viser en høj tørringshastighed: dette kræver ikke mere end 2 timer. Latex maling klæber godt med de fleste materialer, der anvendes i konstruktion. For at opnå en holdbar belægning behøver nødvendigvis primerbaser.

Der er latex vandbårne maling til loftet og svaghederne:

 • Svag overførsel af direkte sol eksponering. Direkte sollys falder på den malede overflade fører til hurtig fading.
 • Lav frostbestandighed. Anvendelsen af ​​latexmaling under lave temperaturforhold fører til revner og flak.

Ved bestemmelse af, hvilken latex loft maling er bedre, anbefales det at give præference for dokumenterede mærker.

Udvælgelseskriterier

Efter at have gennemgået de vigtigste typer af materialer til maling af loftet, er det vigtigt at fremhæve de vigtigste kriterier for dig selv, hvordan man vælger maling til loftet i lejligheden.

I betragtning af en eller anden version af maling skal du være opmærksom på følgende:

 1. Graden af ​​gemmer sig. Det handler om, hvor meget materiale der kræves for at designe 1 m 2 af basen.
 2. Tilstedeværelsen af ​​maskeringseffekten. Denne egenskab er nyttig til dekoration af ikke meget glatte overflader.
 3. Skovlens volumen. Det sker så, at lignende beholdere i kapacitet varierer med 100 ml eller mere.
 4. Prestationsegenskaber af den færdige finish. Dette omfatter rengøringsinstruktioner og advarsler vedrørende sollys, fugt osv.
 5. Hvilken slags maling er der brug for i loftet - mat eller blank.
 6. Omkostninger.

Materialer til maling lofter præsenteres i form af vandige suspensioner, som omfatter polymerer og farvestoffer. Hovedstoffet vises sædvanligvis i materialets navn, selv om alle sådanne løsninger faktisk er vanddispersion.

Famous Brands

Der er dokumenterede mærker, vurderinger af hvilke fra køberne er de mest positive.

Som fagfolk siger, er dette den bedste vandbaserede maling af en blank type. Det realiseres i plastikspande på 10 l. Materialet udviser fremragende skjulkraft, styrke og holdbarhed. Den færdige overflade får en hvid blank skygge.

På grund af sin diskrethed er maling meget populær blandt kunderne. Det lyse rum trimmet med det bliver endnu mere snehvidt, og det lille rum vil visuelt udvides. Dufa-firmaet producerer specielle indvendige malinger til loftet, så du kan skabe spektakulære teksturer og kunstneriske billeder. Dette åbner meget plads til designideer i form af toning og tegning smukke mønstre.

Caparol

Fremragende resistent materiale, som ofte får hytter og landhuse. Silikone indføres i malingen af ​​fabrikanten, på grund af hvilke ridser og mindre defekter op til 2 mm brede er fyldt. Dette forenkler i høj grad proceduren til forberedelse af fundamentet. Silikone maling er i stand til at modstå godt temperaturfaldet til negative værdier. Silikonebasemaling giver fremragende vandafvisende egenskaber: Denne finish kan rengøres i tilfælde af forurening. Som regel for at opnå en højkvalitets belægning er det nok at påføre et lag.

Dulux

Kvalitetsmattemaling på loftet, produceret i Storbritannien. De russiske analoger produceret under dette mærke har de værste parametre. Derfor, når du køber, skal du angive det nøjagtige produktionssted. Selvom påfyldning af revner ikke forekommer, når der påføres maling, er der stadig en del maskering af defekter. Dette skyldes de gode lysabsorberende egenskaber ved Dulux loftmaling.

For at få en smuk overflade bliver materialet anbragt i 2 lag. På grund af det lille forbrug og ensartet stabling af en spand på 5 liter er det nok at afslutte loftet med et areal på 12-14 m 2. Malingen indeholder ingen skadelige komponenter og en skarp lugt. Du kan vælge enhver farve. Der er minimumskrav til overfladebehandling før påføring.

halogen

Den bedste repræsentant for vaskbart loft maling. Med dette billige materiale kan du få en mat finish på næsten ethvert grundlag. Sammensætningen er normalt lys eller pastel. Oriol produkter er præget af høj tørring og høj skjulkraft. Anvendelsen af ​​maling gør det muligt på en pålidelig måde at skjule de gule pletter på loftet eller væggene. Høj ydeevne og billig pris gjorde materialet meget populært.

Tikkurila

Denne vandbaserede loftmaling anses for at være førende inden for denne type produkt. Dette finske materiale er præget af en meget ren farve og rigdom i farvetoneområdet. Hvis butikken ikke har en mat tikkurila til loftet på den ønskede farve, kan du få den på stedet takket være farvning. Den færdige overflade er holdbar og holdbar. Matt maling Tikkurila til loftet uden pletter og pletter, der viser en høj tørring sats.

Ceresit

Grundlaget for denne maling er silicat, hvilket er meget bekvemt, når facaderne og interiøret afslutes. Sammen med bekvem anvendelse og miljøvenlighed har materialet svampegenskaber. Under drift får den malede overflade at vaske. Basen skal udarbejdes meget godt: Den skal være helt glat og fri for ridser. Ceresit silikat maling er bedst bundet med mineralplaster. Som de professionelle vidner om, kan en sådan finish sikkert placeres over den gamle vandbaserede maling.

sne

Fremragende budget indstilling af hvid maling til loftet, der viser fremragende værdi for pengene. Efterbehandling glatter jævnligt områder af bunden med forskellige finish, når kittet ikke er kontinuerligt. Tilfredsstillende skjulkraft i materialet giver dig mulighed for at skabe et tæt lag uden huller. Der er ingen allergener i sammensætningen af ​​"Snowballs", men dens svage modstand mod fugt bør tages i betragtning. Tonet materiale kan være alene.

En ekspert

Den billigste version af hvidt loft maling, som du kan få et godt godt resultat. Professionelle fejre den ensartede hvide farve på den færdige overflade.

Andre styrker af materialet omfatter følgende:

 • Holdbarheden af ​​den originale hvide.
 • Mangel på effektfældning og aftørring ved vask.
 • God tørringshastighed.
 • Ingen ubehagelig lugt.
 • Miljøvenlighed og allergivenlig. Dette gør det muligt at anvende materialet i soveværelserne og planteskoler.
 • God vedhæftning til enhver form for loft.

Det er bedre ikke at tilføje farvestoffer til eksperten maling: materialets kvalitet forringes derefter dramatisk. Visse ulemper medfører overdrevent tyk tekstur, som korrigeres efter tilsætning af vand. Proportionerne vælges af øjet, fordi Der er ingen anvisninger på banken.

Billig udgave af vandtætte vandbaserede maling baseret på polyvinylacetat. Duften, når den påføres, er praktisk taget fraværende. Visse vanskeligheder opstår ved farvning af materialet: For at opnå et godt resultat er det nødvendigt at fokusere på virksomhedens katalog. Den største ulempe ved Tex-maling er dårlig skjulekraft, hvilket indebærer anvendelse af flere lag (normalt 3-4). Det er umuligt at vaske den færdige overflade, for derpå vises skaldede pletter på loftet. Se også: "Hvilken slags maling at vælge til loftet - typer, forskelle, maleri regler."

Hvis budgettet giver dig mulighed for at købe god importeret loftsmaling, skal du sørge for, at materialet faktisk produceres i det pågældende land. For at undgå forfalskninger er det bedre at bruge de store supermarkeders serviceydelser, som er i stand til at levere certifikater for produkter.