Træramme huser tegninger

Opførelsen af ​​boliger med træramme har en lang historie - især bygningen af ​​sådanne huse i landene i Sydøstasien, Nordamerika og Skandinavien er udbredt. For nylig er de blevet populære i CIS-landene. Dette er forbundet med fremkomsten af ​​moderne isolering og en række vægbeklædningsmaterialer.

Forskellige teknologier til opførelse af rammeboliger, der er repræsenteret på markedet, er ret store. Dette skyldes, at denne teknologi er kendetegnet ved forskellige slags tekniske løsninger, og det er let tilpasset til ethvert behov.

Opførelse af trærammehuse med egne hænder

Rammehuse er uden tvivl betragtet som de mest pålidelige, økonomiske, varme og energieffektive af alle kendte i vores tid.

Denne teknologi kræver, at udviklerne omhyggeligt studerer, men desværre ikke alle relaterer sig til det med et tilstrækkeligt ansvar for at overholde kravene til konstruktion af rammekonstruktioner. Det er ofte brudt på grund af forspændingen til fordel for bygherreres bekvemmeligheder, og nogle gange simpelthen fordi de ikke har studeret det nok.

Opbygning af en rammehus er en simpel og ret billig opgave. Der er ingen grund til at have særlig viden eller færdigheder, ingen grund til at rekruttere et team af bygherrer. Det vil være tilstrækkeligt at have et højt kvalificeret detaljeret projekt, 1-2 assistenter og færdigheder til at bruge konventionelle værktøjer på et generelt niveau.

montering

Byggeprocessen er ret simpel. Forhøstede elementer i det fremtidige hjem bliver bragt til stedet. På grund af den nemme konstruktion kræver denne metode ikke brug af dyrt udstyr.

Hvis basen til rammehuset er klar, udføres værkerne i følgende rækkefølge:

 • Montering og sikring af bundbeklædningen. Tømmeret er fastgjort ved hjælp af ankre direkte til fundamentet;
 • Installering af gulvet, vandtætningen udføres på forhånd, hvorefter gulv CIPs lægges - paneler op til 20 cm tykke på basisstrimlen, underlagt teknologien, at spændingen ikke kan være mere end 5-6 m;
 • Vinklen er indstillet, hvorefter vægpanelerne installeres og fastgøres;
 • Lejevægge er installeret;
 • Overlapning anvendes
 • Tagsystemet er installeret og de nødvendige efterbehandlingsarbejder udføres.

Opførelsen af ​​rammehuse er forbundet med brugen af ​​rammestrukturer lavet af træ og metal. Metalrammen er meget dyrere, hvilket påvirker dens popularitet. Trærammen er hovedsagelig lavet af egetræ.

Naturligvis er isoleringen logisk at montere i kløften mellem væggene. Hvis du ikke fastgør huset med beslag, vil ydre belastninger bidrage til udseende af forvrængninger og yderligere ødelæggelse. Rammen er beklædt på ydersiden med brædder. Det skal huskes, at træet svulmer over et år eller revner på grund af indflydelse fra naturlige faktorer.

Moderne teknologi

Moderniseret konstruktionsteknologi af skeletter overgår mursten- og betonhuse i sådanne indikatorer som: pålidelighed, holdbarhed og holdbarhed.

 • Hurtig produktion og relativt lave omkostninger ved byggeprocessen.
 • En lille chance for skade på hjemmet mod konstruktive fejl eller jordegenskaber. Den store vægt af stenvægge bidrager til deres ødelæggende indflydelse.
 • Hele sæsonen efterbehandling.
 • Den relative lethed i konstruktionen.
 • Brandsikkerhed Ved brug af nye ikke brændbare materialer har rammekonstruktioner et højere brandniveau end beton eller sten.
 • "Åndedræt". Ved korrekt planlægning af en sådan bygning ved anvendelse af moderne dampgennemtrængelige materialer til udvendig beklædning og højkvalitetsisolering er det tilladt at skabe dampgennemtrængelige vægge.

Knuder af en trærammehus

Der er knuder af gulvsystemer, tage og vægge. De er opdelt i undernumre.

Nederste knude knude er fastgørelsesstedet til trimstængerne til bunden. Samlinger foretages ved brug af bolte, klemme eller andre midler.

En anden strukturel enhed i bundstramningen er stængernes led i hinanden i hjørnet.

I processen med at skabe en ramme bolig, er vinkel lodrette understøtninger først placeret, efterfulgt af mellemliggende. Her er følgende knudepunkter: leddene af lodrette stolper i hjørnerne af de øvre og nedre stropper og dockingstænger med strapping bjælker.

Stængerne i den øverste omgang er fastgjort som stængerne i bunden.

Rafter system inkluderer:

 • Montering understøtter spærre på rygbjælken;
 • Montering støtte spærre på Mauerlat;
 • Dockingstænger med bolt og andre stivere;
 • Docking spærre med counterblock barer;
 • Docking kasser og kontrlatki.

Basen til rammehuset

Rammenes ramme kan være noget.

Det vigtigste er, at bygningen selv skal bygges i overensstemmelse med jordbunden, hvor boligen er placeret og har den nødvendige styrke.

Hvis der anvendes en båndbase, skal man huske på, at de centrale skillevægge står på fundamentbåndet og ikke er i "hængende tilstand".

Tilsvarende med den kolonnebaserede base. Husets design skal udføres således, at skillevæggen og væggen ligger på støtten, men ikke langs hullerne.

Rammehusets enhedsramme

Skelettet af boligen er lavet af ethvert materiale: metal, letvægts træ, massivt træ mv.

Når du vælger rammens materiale og design, skal du styres af sidstnævntes styrke, dets levetid, antallet af kolde broer og det faktum, hvordan uafhængig konstruktion virkelig er.

Forbindelsen af ​​rammens bund med fundamentet skal have den nødvendige styrke. Træet til fremstilling af rammen skal være tør og af tilstrækkelig kvalitet. Du må heller ikke spare på behandlingen. Alle rammeelementer skal installeres før installation. Så skal alle komponenterne i træ imprægneres med specielle forbindelser, som forstyrrer nedbrydningsprocessen og øger refraktoriteten. Det er værd at huske, at tørt træ ændrer dets geometri, når det bruges.

Enhedslag og gulv

Den mest populære mulighed for at installere gulvet er enheden til gulvlogger. Selvom selve processen virker forvirrende, er den ret i stand til en amatør. For korrekt at lægge det skal du omhyggeligt forstå alle nuancer.

Mellem søjlerne og lags skal du lægge et lag af vandtætning. Lagets tykkelse når fra 4 til 6 cm. Afstanden fra jorden til gulvet skal være over 15-20 cm, og undersiden af ​​pladerne skal behandles med et antiseptisk middel. Lags fastgjort til bjælkerne. Optimal fastgørelse til bjælkens sider. Så er der ingen grund til at bruge pads.

Enheden af ​​et trægulv på træstammer anses for at være den mest populære og holdbare. Et sådant gulv er let at reparere. Det er nødvendigt at omhyggeligt overvåge og kontrollere rigtigheden af ​​lagets installation, i så fald vil designet være stærkt og holdbart.

Monteringsrammer rammehus

I færd med at opbygge rammehus, installerer de først vinkelrette lodrette indlæg, efter - mellemliggende. At lave de lodrette stolper i hjørnerne er lavet. Fastgørings mellemstænger gøres på samme måde.

Lodrette understøtninger styrkes med specielle beslag. Gør dem ret simple. Armaturen 0,5 m i længden skærpes i begge ender og bøjes med bogstavet "P". Derefter kørt ind i lodrette og vandrette bjælker. De styrker rammen stærkt. Det er muligt at gøre dem mulige i smeden, men der vil heller ikke være nogen mangel på dem.

Fastgør den øverste trimstang

Ved hjørnerne er stængerne i overdelen forbundet ved at skære. De er fastgjort på samme måde som stængerne nedenfor. De forbinder i hjørnerne og med søjlerne i bygningen.

 • Fastgørende vinkler: Der er ingen karakteristiske træk. Monteret med træskruer.
 • Fastgørelsesmetode til skæring: Før du fastgør stængerne på de vertikale understøtninger, er de rillet til hvert stativ. Det er nødvendigt, at de er placeret tydeligt lodret i forhold til sporene i bundbeklædningen. Først da vil de vertikale understøtninger være virkelig lodrette.

Tag enhed rammehus

 • Oprettelse af et system af spærre;
 • Montering af isolering;
 • Arrangement af kasser og modkørsler;
 • Fixture materiale til taget og de endelige komponenter i strukturen.

Opvarmning af vægge i rammehuset

Korrekt isolering vil redde hjemmet fra varmetab i den kolde periode og vil bidrage til skabelsen af ​​komfort og hygge inde i rummet.

For nylig er mineralisolering blevet meget populær. Basaltuld fremstilles i form af et fibrøst stof som en tyk plade. Ikke mindre populær isolering, bestående af glasfibre. Sidstnævnte er meget enkle og nemme at installere. Takket være luftgabene isolerer glasfiber effektivt lyd og varme.

Teknologien til opvarmning af en rammehus er den samme for alle materialer. I processen med at vælge isolering er det vigtigt at bygge videre på dets værdi. Samtidig anbefales det ikke at spare på isoleringen af ​​miljøvenlige boliger. De overprisede omkostninger ved isolering vil gentagne gange udbetale den sparede varmeenergi.

Yderbeklædning af vægge af et OSB rammehus

OSB-produktionsteknologien er langt mere avanceret end i fremstillingen af ​​spånplader. I denne henseende er OSB-pladerne mere modstandsdygtige mod fugt og mekanisk belastning. Til beklædningsrammebygning betragtes OSB som det mest lovende materiale. Den største ulempe er den høje pris for pladen.

Plader OSB fix, hvis:

 • I den mellemliggende sektion - et trin på 30 cm.
 • På leddene af pladerne - et trin på 15 cm.
 • Langs yderkanten - 10 cm stigning.
 • Fra kanten af ​​pladen til fastgørelsesafstanden - 0,8-1 cm.
 • Mellem pladerne er spalten 0,5 cm.
 • Den selvlukkende skrue eller søm kommer i støtte på 4-5 cm.

Forrude og vandtætning af rammehusets vægge

Vindisolering og vandtætning udføres med en superdiffusion membran. Det anbefales ofte at anvende en vandtætningsfilm og polyethylen ud over membranen. Men disse materialer har lav dampgennemtrængelighed. I denne henseende garanterer filmen ikke den nødvendige udledning af fugt fra isoleringen, hvilket kan føre til alle mulige negative konsekvenser.

Membranen er fastspændt på rammestøtterne, tæt i forhold til isoleringen. Efter kassen, takket være det, er der et hul. Så syning.

En lignende ordning anvendes:

 • i færd med plastering på syning
 • hvis bordets søm bliver en fin finish
 • når de vender med sidespor fra ovenstående OSB, SML, TsSP, boards.

Dampbarriere af rammens husets indre vægge

Teknologien til installation af penofol er ekstremt enkel. Det kræver en konstruktion hæftemaskine. Dampbarriere monteres vandret for at spare tid og penge. Udført en overlap på ca. 5 cm.

Penofol er fastgjort med folie til ydersiden for at afspejle rummets stråling. Desuden reducerer denne situation risikoen for kondensering. Når penofol sikrede omhyggeligt hele strukturen af ​​væggene afskårne brædder.

Opvarmning af væggene og de øvrige komponenter i hjemmet selv er ret simpelt og forholdsvis billigt, med korrekt valg af isolering og undersøgelse af byggeprocessen.

Indvendige syninger af rammehusets vægge

For at udføre den indre foring af bygningens vægge påføres gipsvæg eller RSD. På grund af uregelmæssighederne i rammestøtterne vil gipsvæggen tage form. Som følge heraf skal gipsvæggen foretage flere lag af justering. OSB-pladerne er meget hårdere og de skal være mindre justeret.

Ofte udføres intern syning ved hjælp af MDF panel. Når disse paneler ikke er lamineret, bør de påføres forsigtigt, da de ikke tåler fugt. De rådes ikke til at bruge dem i køkkenet, i badeværelset, på badeværelset.

Loft enhed

Loftet er en af ​​de mest betydningsfulde strukturer i bygningen. Det bør næres meget nøje. Normalt går varmen op, og hvis loftet er udstyret uden at gennemføre alle de finesser, så vil varmetabet være ret stort, og det kan påvirke midlerne til at reparere det.

At udstyre loftet gulvet vil have brug for:

 • kantet bord op til 3 cm tykt;
 • vanddampbarriere;
 • konstruktion skum;
 • isolering;
 • negle;
 • Hardboard eller gipsvæg
 • pegamin eller ruberoid;
 • ørnefisk.

Almindelige fejl under opførelsen

De mest almindelige fejl, der opstår under konstruktionen:

 • Dårlig kropsforstærkning;
 • Brug af dårlig kvalitet træ;
 • Utilstrækkelig damp og vandtætning;
 • Forkert trin ved installation af vertikale understøtninger;
 • Svage fastgørelseselementer vertikale understøtninger.

Træpleje fejl

Når du opbygger en rammehus på egen hånd, kan du ikke lave fejl.

Ofte dårligt tørret træ bruges til byggeri af bygningen. Dette er en fejl. Når træet tørrer, ændres dets form. Som følge heraf kan bygningen skrubbe, negle eller skruer kan opdrættes. Huset, isoleringen og efterbehandlingen vil blive ødelagt.

Anbefalinger bygherrer

 • Efter at have påbegyndt byggearbejde er det værd at bestemme dets formål. Vil det være en midlertidig bolig, eller et rum, hvor der vil være permanent bopæl.
 • Det er rimeligt at bruge alle rammekonstruktioner til lavkonstruktion. Bygning med egne hænder ramme bygning mere end 2 etager anbefales ikke.
 • For at skabe en træramme er det bedre at bruge egetræ.
 • Det anbefales ikke at bruge en metalfiksering, fordi træet råtner stærkt, når det interagerer med metalet, svækker fugen naturligvis på grænsefladen, og bygningen kan løsne.
 • Før du bygger vægge, skal du finde en flad og tør overflade til installation, så væggene ikke skæves.
 • Alle understøtningsstrukturer, vægge og gulv skal bygges af samme materiale, ellers er der risiko for skævhed i bygningen.

Ved rammekonstruktion anvendes en letvægts søjlebase, hvilket gør det muligt at sænke de samlede omkostninger ved bygningen, der opføres og gøre bygningen af ​​en rammetype mere tilgængelig for en bred vifte af brugere. De konventionelle teknologier til rammehusbygning og lette strukturelle elementer i strukturen kræver ikke brug af specialudstyr, hvilket også reducerer de samlede omkostninger ved byggeprocessen.

Monter gipsvæg på rammen af ​​træ


At arbejde med plader af gipsplader bør ofte gøre rammen. Det er hovedsageligt lavet af metalprofiler, men nogle gange kan du bruge miljømateriale - træ. Gipsvæg på en træramme er monteret i tilfælde af en 100 procent tillid, at træet ikke vil blive deformeret af fugt og træblokke vil blive behandlet af skadedyr.

Til installation af gipsvæg skal du bruge en ramme af træ- og metalprofiler Tilbage til Indholdsfortegnelsen

Fuldt materialeindhold

Hvor skal man bruge træramme?

Træ har evnen til at ændre sin størrelse med et kraftigt temperaturfald med høj luftfugtighed. Når du laver rammen med gipsplader, når du afslutter det, trækker træets ramme luft ind i sektionen mellem væggen og gipspladen. Derfor er trærammen under gipsvæggen først monteret i et rum, hvor væggene er tørre og der ikke er fugt. Brug af træ sparer plads, det har altid været en vigtig ting. Alle ønsker at forlade stueplads.

Meget ofte placeres en træramme i private træhuse og i huse lavet af log. Ved korrekt behandling af træ vil det vare lang tid.

Der findes en metode til fastgørelse af gips på et træloft (væg) uden ramme. I dette tilfælde bør en række fakta overvejes:

 1. Kvaliteten af ​​træet.
 2. Rummets fugtighed.
 3. Træforarbejdning

Træet "trækker vejret", så der er stor sandsynlighed for, at gipsvæggen deformeres eller vil briste. Derfor skal du omhyggeligt overveje dette trin, inden du fastgør gipsvæggen til træets bund af loftet uden ramme.

For større sikkerhed garanterer trærammen, træet behandles med hørfrø. I dette tilfælde svulmer det ikke, når det er vådt og krymper ikke, når luften er tør og varm.

I tørre rum er det muligt at oprette skillevægge på basis af en træramme beklædt med gipsplader.

Nødvendige værktøjer og materiale i arbejde

At arbejde med en træbjælke har brug for værktøjer og materialer, uden at det er umuligt at lave en træramme med egne hænder:

 1. Normal hammer.
 2. Skruetrækker sæt eller skruetrækker.
 3. Konstruktion kniv og blad sæt.
 4. Bur, hvis murene af beton eller mursten.
 5. Saw.
 6. Måler eller målebånd.
 7. Linjal og blyant.
 8. Laser niveau eller normal.
 9. Dowels, træskruer og almindelige skruer.
 • Tørreolie eller anden antiseptisk opløsning til behandling af træ.
 • Primer, fortrinsvis med tilsætningsstoffer.
 • Isoleringsmateriale - skum, mineraluld.
 • Putty, forstærket tape.
 • Roller, børste.
 • Et sæt af spatler.
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Udvælgelse og forberedelse af træ til rammen

For at lave en ramme fra en træbjælke med egne hænder, er det nødvendigt at vælge trætype. Ikke alle træ passer til dette design. Den bedste mulighed er nåle.

For at træet ikke skal påvirkes af eksterne faktorer samt for at forhindre skadedyr, skal træblokke behandles:

 • Natriumfluorid. Denne antiseptiske penetrerer dybt ind i træets stof. Indeholder ikke urenheder, der er giftige for mennesker, lugter ikke;
 • Natriumfluorid. Soda aske er tilføjet.

Det er forbudt at behandle træ til boligarealer på en sådan måde: kul, skiferstoffer. For mennesker er sådanne værktøjer farlige. Før monteringen af ​​rammen skal træet være i rummet i flere dage.

Overfladebehandling

Ved installation af rammen af ​​træstænger skal du forberede overfladen. Til dette skal du:

 1. Ryd væggen for unødvendige genstande, så intet forstyrrer arbejdet.
 2. Fjern eventuelt tapetet fra hængende maling, fjern spindelvæv, støv og anden forurening.
 3. I tilfælde af en anden type pletter er det nødvendigt at slippe af med dem. Hvis disse er pletter forårsaget af fugt (svampe, skimmel), skal de først tørres. Dette gøres bedst med flydende blegemiddel med tilsætning af aspirin. Til 10 liter fortyndet blegemiddel to aspirintabletter. Efter proceduren skal væggen være helt tør. Brug en klud, fjern sporene af opløsningen (hvide pletter) og belæg den med en primer.
 4. Alle uregelmæssigheder bør pudses og bringe overfladen til et plant plan. Dette bør gøres, så træstængerne ikke går, når de fastgøres.
 5. Efter at gipset tørrer, er overfladen dækket med en grundopløsning med et antiseptisk middel. Det bliver bedre, hvis overfladen er primet to gange.
Rengøring af væggen fra den gamle finish

Et meget vigtigt punkt er forberedelsen af ​​overfladen og identifikation af våde pletter. Væggen skal være tør og høj.

mærkning

Der påføres en mærkning på den forberedte tørvæg og der tegnes en tegning til den fremtidige konstruktion:

 • måle længden og højden af ​​den mur, på hvilken strukturen vil blive lavet;
 • Ved hjælp af disse figurer beregnes rummets omkreds (længden skal multipliceres med højden);
 • Alle modtagne tal overføres til et ark papir. Først på papir og på væggen trækkes vandrette og lodrette linjer, langs hvilke stængerne til rammerne for gipsvæg vil blive lagt;
 • bemærk vedhæftet sted.

Ved hjælp af den lavede tegning og den anvendte mærkning bliver rammen glat og stiv (uden bevægelser og vibrationer).

Trærammekonstruktion

Før du begynder at feste træbjælkerne med dine egne hænder, skal du for fremtiden rammes af punkter på loftet og på gulvet, hvilket vil danne en klart vandret overflade. nu:

 1. Ved hjælp af ankre fastgør tømmeret vandret på gulvet.
 2. På samme plan lodret monteret træ på loftet.
 3. Herefter fastgøres de lodrette stænger fra den øverste vandrette stang til den nederste vandrette stang til de på forhånd foretagne markeringer.
 4. Lodrette lameller skal placeres hver 60 cm.
 5. I stedet for de påståede gipsveje skal træet være 8 cm bredt.
 6. For stivhed af strukturen laves vandrette lintel mellem de vertikale stolper. De bør ikke være på samme vandrette linje. Jumpers er forskudt.
 7. Efter installation af alle træplader skal rummet være fyldt med isolerende materiale (mineraluld, skum). Det vil ikke kun være isolering, men også isolering.
 8. Alle stængerne er fastgjort med ankerbolte, afhængigt af hvilken slags belastning der antages på gipspladen. Ved kraftig belastning på gipspladens væg bør trærammen styrkes med ekstra skinner og lintel.

Træramme til gipsvæg: Fordele og ulemper, installation

Et sådant populært efterbehandling materiale, som gipsplader, er i de fleste tilfælde monteret på en speciel ramme. Det er normalt samlet fra metalprofiler. En alternativ mulighed er en kasse af træstænger, som er meget nem at montere med egne hænder. Men man bør ikke blive bedraget af den lette fremstilling: træ er et lunefuldt materiale, dets anvendelse er ikke altid muligt. Overvej alle funktionerne i dette design og find ud af, hvornår og hvordan du kan lave en trækasse under gipsvæggen selv.

Funktioner og ulemper ved kasser fra træ

Opførelsen af ​​en træramme under GCR tiltrækker lave omkostninger og lette drift. Især hvis der i løbet af reparationen blev et lille antal planker tilbage, som kan bruges som lameller af understøtningsstrukturen. I dette tilfælde er du ikke nødt til at bruge penge på køb af metalprofiler samt de nødvendige fastgørelsesanordninger, såsom direkte suspensioner.

Men du skal huske om træernes egenskaber, som begrænser brugen af ​​det i byggeri:

 • Træstrukturer kan ændres i geometriske dimensioner med for høj eller utilstrækkelig fugtighed. Gipsvæggen fastgjort til en sådan kasse vil bevæge sig med den, hvilket resulterer i revner i arkets samlinger. Dette er en permanent proces, da træet giver op fugt, når det er tørt i rummet eller absorberer, når det er for vått.
 • Tilpasning af vægge ved hjælp af gipsplade bliver ofte kombineret med isolering. Udluftningen af ​​kasserens trædele under disse forhold er minimal, hvilket fører til deres hurtige henfald.
 • Stænger er dårligt velegnet til udjævning af vægge. Det er uacceptabelt at bruge kiler til beklædningen: Over tid kan træet, der påvirkes af fugt og temperatur, bøjes, og på steder af sådan foring dannes svage områder.
 • Det anbefales ikke at bruge en træramme ved afslutning af gipspladeloftet. Et sådant design har ikke en tilstrækkelig sikkerhedsmargen, det er bedre at bruge en metalprofil til dette formål.
 • Det er uacceptabelt at bruge en ramme fremstillet af træ i værelser med højt fugtighedsniveau eller temperatur. Strengt taget er kassen af ​​dette materiale kun egnet til værelser med konstante mikroklimaindikatorer.
 • Hvis elektriske ledninger er planlagt at blive anbragt under gipspladens overflade, skal der anvendes metalførere: Træelementer har ikke tilstrækkelig brandbeskyttelse.

Hvornår kan jeg lave en ramme under GCR fra træ?

Træstrukturen til gipspladerplader anbefales at bruge:

 • I huse af tømmer eller træ. I dette tilfælde er kassen idealt kombineret med væggenes materiale på grund af de samme fysiske egenskaber. Det viser sig, at enhver ændring i fugtighed kompenseres. Under sådanne forhold forbliver gipset ubevægeligt og ikke beskadiget.
 • I almindelige lejligheder med helt flade vægge. I dette tilfælde vil bjælkens ramme være et pålideligt grundlag for fastsættelse af gipspladen.

fordele

Plusser af trækasser:

 • Enkel installation, som muligvis kan gøres med hånden.
 • Tilgængelige og billige materialer, mere miljøvenlige end metalprofilen.
 • Hvis alle de nødvendige betingelser er opfyldt, vil en korrekt installeret drejning vare lang tid og være et pålideligt grundlag for gipsplader.

Værktøj og materialer

Først og fremmest skal du have en træstang med et tværsnit på mindst 40 × 40 mm. Hvis du planlægger at gennemføre isolering og lydisolering, skal tømmeret vælges tykkere, f.eks. 40 × 80 mm. For at forhindre rotting imprægneres det med antiseptiske og vandafvisende opløsninger. Det vil være nyttigt at behandle det med en sammensætning, som forbedrer materialets brandsikkerhed.

Før installation skal alle træelementer holdes indendørs i flere dage for at tilpasse sig dets mikroklima og vedtage sin endelige geometriske form.

 • Måleinstrument: niveau, plumb, målebånd.
 • Blyant, belagt ledning.
 • Puncher og dowels til fiksering af tømmeret til væggen.
 • Skruetrækker og skruer samt hjørner til sammenslutning af rammeelementerne sammen.
 • Hacksave, hammer og konstruktion kniv.

Som du kan se, kan næsten hele værktøjet findes i arsenalet af selv en novice master. For at installere en træramme og fastgør gips må du ikke købe specialiserede dyre enheder.

Monteringskasser

Forberedende arbejde er at fjerne den gamle belægning, hvis der er tvivl om dets styrke. Ting i rummet kan dækkes med plastfolie eller andet materiale.

Rækkefølgen af ​​enheden træ ramme:

 • Først skal du lave markering. Gipspladens størrelse bestemmer den optimale afstand mellem de lodrette stolper - 600 mm. Således vil hvert ark blive fastgjort til tre søjler: en i midten og to ved kanterne. Samlinger skal placeres på overfladen af ​​stativet, som vist på billedet.
 • En vandret stang er fastgjort til loftet. Ved hjælp af en lodret linie bestemmes placeringen af ​​lamellerne på gulvet. De skal være placeret strengt i samme plan.

I tilfælde af et perfekt fladt loft kan vandrette stænger fastgøres direkte til væggen. Her er den samme tykkelse af alle elementerne i batten af ​​afgørende betydning: Enhver fejl i størrelsen vil resultere i uregelmæssigheder i rammen.

 • Lodrette søjler fastgøres strengt til niveauet på loftet og gulvstængerne. De er monteret på væggen på dowel-neglene, for hvilke huller i lamellerne og i væggen under fastgørelsesanordninger er forborede.

I huse med trævægge kan du montere stativer til bunden med træskruer. Men du skal stadig bore huller: dette eliminerer sandsynligheden for, at tømmeret vil knække.

 • Ifølge markeringen er vandrette hoppere fastgjort. De giver stivhed og er placeret ved krydset af gipsplader.

Det optimale trin til fastgørelse af elementer til væggen er 25-40 cm.

 • Styrke rammen kan være ved hjælp af hjørner, placeret i krydset af lodrette og vandrette stativer.

Gipsvægfastgørelse

Installation af gipsplader er standard:

 • Forskårne ark er fastgjort til rammen. Trin mellem skruer - 25 cm.

Vær opmærksom: Det er nødvendigt at tage skruer på et træ med mindre hyppig og større udskæring.

 • Skruernes hoveder er indlejret 1 mm dybt ind i arket.
 • I fremtiden er leddene forstærket og kittet samt skruenes udsparinger.
 • Efter slibning er overfladen primet og klar til yderligere efterbehandling.

Mere klart fremgår processen med at skabe kasser fra træ i den følgende video. Stil spørgsmål om emnet i kommentarerne.

Reglerne for fremstilling af træramme til gipsplader

Der er flere måder at skabe lige vægge og lofter i det indre af huset. Når en af ​​dem fastgør gipsvæg på en træramme. Den er lavet af fyr- eller granstænger, hvis tværsnit skal svare til fremtidige belastninger. For at oprette en partitionshøjde på 2,5 - 4,0 meter, vil en bar 50 × 60 eller 50 × 70 mm være egnet.

Krav til savet træ anvendt i kasser

Tømmer skal omhyggeligt kontrolleres. Det kan være en smule gul eller lysebrun uden sorte eller blå pletter. Hver detalje skal have de korrekte geometriske dimensioner uden chips, store revner og straightnessafvigelser.

Ved bygning og efterbehandling arbejdes det med træ med et fugtindhold på ca. 15%. Det er umuligt at kontrollere dette på egen hånd, så når du vælger et materiale, skal du bare sørge for, at det ikke er vådt ved at røre ved det. Før installationen er det tilrådeligt at holde stængerne i lokalet, hvor de skal installeres i flere dage.

For at beskytte mod biologisk forfald, skimmelsvamp, træbug og gnavere behandles træ med antiseptiske forbindelser. Du kan bruge færdige blandinger til indendørs arbejde eller selvstændigt tilberede en 4% opløsning af natriumfluorid, omrør det i varmt vand. Antiseptisk anvendes på stængerne med en børste i flere passager og tillader materialet at tørre godt.

Værktøj og materialer til montering af en træramme

En troldmand, der begynder at montere en træramme til gipsvægge, skulle have til rådighed:

 • en hacksaw;
 • skruetrækker;
 • bore;
 • en hammer;
 • bygningsniveau eller blomst
 • belagt gevind;
 • roulette hjul;
 • en blyant
 • selvskærende skruer;
 • dykker, ankre, beslag eller ankerplader;
 • stål hjørner eller monteringsplader.

I processen med at oprette skillevægge undtagen stænger vil der blive krævet plader af gipsplader, mineraluld, primer, kitt og efterbehandling.

ansøgning markup

Før du begynder at lave en træramme til gipsvæg, er det nødvendigt at bestemme det plan, hvor det skal installeres, og markere skæringslinjer med gulv, loft og vægge. I dette tilfælde skal du huske om tykkelsen af ​​gipsplade og tage højde for det, når du bruger markeringen.

Udgangspunktet er valgt på loftets ledning med en af ​​væggene. Med en plumb line fastgjort til den, finder de et tilsvarende mærke nær gulvet. Begge punkter forbinder den lodrette linje. Plader af gipsvæg er lavet med tilstrækkelig nøjagtighed til at bruge dem til at bestemme den rigtige vinkel. For at gøre dette skal du bruge gipsvinklen til markeringen på gulvet med den smalle side mod væggen. Fortsat vinkelret på den modsatte væg finder vi det næste mærke. Ved hjælp af en lodret linje eller et niveau stiger vi op til loftet. Forbind alle fire punkter med lige linjer ved hjælp af en belagt tråd eller en blyant med en linjal.

Trærammeinstallation

Grundlaget for trærammen er barer, der ligger langs dens omkreds. De er knyttet i overensstemmelse med den anvendte mærkning. Start fremstillingen af ​​rammen med en støttestang, som er fastgjort til gulvet med skruer, dykker eller ankre, afhængigt af basismaterialet. Hvis der er en døråbning i skillevæggen, tages der to bjælker, der afviger fra passagen til væggene.

På samme måde fik man stænger til loft og vægge. Derefter installeres vertikale stativer i den centrale del af rammen. Begynd med stængerne indramning døren. Afstanden mellem dem skal være 3 - 5 cm større end den ydre størrelse af dørkarmen.

Racks er installeret strengt lodret med enderne tæt på rammens vandrette støtte og loftstænger. Fastgøring sker ved selvskærende skruer ved hjælp af stålvinkler eller fastgørelsesplader beregnet til montage af spærre. De er konstrueret til tunge belastninger, derfor sikre pålideligheden af ​​kommunikation. På højden af ​​dørkarmen plus 2 cm af stativet forbinder den vandrette jumper.

Mellem åbningen og væggene jævnt med et trin på 40 - 60 cm sættes det nødvendige antal stativer. For større størrelser skal skillevægge lukkes med flere plader af gipsplader. Fastgør gipsvæggen på træplader, så krydset mellem de to ark tegnede sig præcist på barens midterakse. Derfor er installationen af ​​stativ lavet under hensyntagen til den fremtidige opskæring og installation af gipsplader.

Af samme grund, hvis lofthøjden er større end længden af ​​gipspladen, fastgøres vandrette stænger ved krydset af den første og anden række.

Rammen af ​​rammebladene HL og efterbehandling

Installation af gipsplader på en træramme starter fra nederste hjørne af skillevæggen eller fra døråbningen. For at gøre dette skal du bruge træskruer 35 mm. De er installeret i trin på 250 mm, der trækkes fra kantene med 10-15 mm. Samtidig skal hætterne på de selvlukkende skruer være let forsænket i arkmaterialet, hvilket er vigtigt for en højkvalitets vægfinish.

Om nødvendigt skærer gipsvæg indskåret med en byggekniv efterfulgt af brud på klippestedet. Arkene er forbundet med hinanden ved fabrikskanterne, og skærekanterne vender mod væggene og loftet.

Efter installation af gipspladen på den ene side af skillevæggen er dens indre rum til lydisolering fyldt med mineraluld, skumplast eller polystyrenskumbriketter. Elektriske og datakabler installeres, beskyttet mod korrugerede rørskader. Så er bagsiden af ​​væggen beklædt.

Gipspladerne på plads behandles med en primer. Når det tørrer, lukkes alle leddene og skruerne på skruerne med et dobbeltlag af kittet, så der opnås en absolut glat overflade. Efter to dage er den igen primet og limet tapet, keramiske fliser eller sætter enhver anden form for efterbehandling.

Plader gipsplader ujævne vægge og loft

Hvis rummets dimensioner tillader en del af rummet, der skal optages af gipsplader, kan du hurtigt og præcist lukke ujævne vægge og lofter med det. Til dette er der også lavet en træramme, som er fastgjort til bygningskonstruktioner.

Når du dækker væggen, skal du gentage alle de operationer, der er beskrevet for at montere lintelen, og placere rammen tæt på den. For at gøre dette er det tilladt at tage stænger og lameller af en mindre sektion, da de desuden kan fastgøres med beslag eller ankerplader til væggen, der skal lukkes.

Nogle håndværkere samler rammen på et plant gulv, og udsætter det derefter på det rigtige sted og reparerer det. Alle hulrum mellem stængerne er fyldt med isoleringsmaterialer. Installer gipsvæggen på lamellerne og forsøge at forhindre tilstedeværelse af ledd over døren og vinduesåbningerne, da der ikke er nogen lodrette støtteholdere.

Når du monterer gipsplade i loftet, er rammestængerne fastgjort til væggene strengt vandret og på samme niveau. Derefter fremstilles den indre kasse med fastgørelsen til de ekstreme stænger og til loftfliserne. Loftgips har en lidt mindre tykkelse og vægt, hvilket letter installationen.

Træramme til gipsvæg: forberedelse og installation

At arbejde med gipsplader bruger forskellige materialer. Den mest almindelige metode er installationen af ​​metalprofiler, men det kan ofte findes træstrukturer.

Træ er et naturligt miljøvenligt byggemateriale, så mange foretrækker det. Det skal siges, at træet er udsat for klimatisk indflydelse, biologisk korrosion og brandfare, derfor kræver det yderligere behandling.

Installation af gipsvæg på en træramme bruges ofte.

Træ forberedelse

Rammen til gipsvæg er lavet af højkvalitets nåletræ.

Lav en ramme til gipsvæg af nåletræ. Påfør tømmer af forskellige sektioner, hvis værdi afhænger af partitionens højde og metoden til plettering.

Grundlæggende fysiske egenskaber:

 • Fugtighed fra 12 til 18%.
 • For W121 skillevægge med en højde på 2,8-3 m, anvendes en stang med et tværsnit på 60 × 50 mm til stigerør og 60 × 40 mm til slanger.
 • Til W122 skillevægge med en højde på 2,8-4,2 m er en stang med et tværsnit på 60 × 50 mm velegnet til stigninger og bjælker. Afhængig af højden anvendes der forskellige arktykkelser: i en højde på 2,8-3 m - 2 × 12,5 mm, 3,3-3,6 m - 2 × 14 mm, 3,6-3,9 m - 2 × 16 mm, 3,9-4,2 m - 2 × 18 mm.
 • Trinet mellem stigerørene for alle sager bør ikke overstige 60 cm.
 • Brandhæmmende behandling skal overholde den første gruppe af brandsikkerhed.
 • Forbindelsen er tilladt på negle, pigge og skruer, med torn er den mest foretrukne, da de skaber en stiv og holdbar forbindelse.
 • Tykkelsen af ​​lydisoleringen af ​​mineraluld skal være fra 50 til 60 mm.
 • Vægtykkelsen kan være fra 85 til 132 mm.
 • Isolationsindekset varierer fra 41 til 51 afhængigt af vægtykkelsen.

Det er vigtigt!
Før installationen skal træet ligge i flere dage i det rum, hvor det skal installeres for at akklimatisere.

Brug højkvalitets tømmer, der opfylder kravene til fugt og brandsikkerhed. Sørg for, at der er certifikater om behandling af materialet med brandhæmmende midler og gennemgang af relevant ekspertise.

Behandling med antiseptisk - tilstanden af ​​lang service tømmer.

Ud over brandbehandlingen skal trærammen til gips være antiseptisk.

Denne foranstaltning tager sigte på at bekæmpe alle former for biologiske risikofaktorer, nemlig:

 • Svampe og skimmel mikroorganismer. Næringsmediet til myceliet i en række forskellige svampe kan være et træ, mens træet bliver ubrugeligt og kollapser.
 • Biologisk forfald. Træ er et organisk materiale, der er tilbøjeligt til nekrobiose og forfald. Antiseptisk behandling er nødvendig for bevaring.
 • Træorm insekter Der er mange insekter, der foder på træ og gør det ubrugeligt.
 • Gnavere. Udgøre også en fare for træet. Antiseptisk behandling skræmmer disse dyr.

Insekt skadedyr kan ødelægge træ på kort tid.

Som antiseptika bruger forskellige kemiske forbindelser. Et af de bedste er natriumfluorid.

Det er et lysegrå pulver, opløseligt i varmt vand. Den marginale sats på 3,5-4%.

Natriumfluorid trænger godt ind i træet og vaskes meget dårligt. Samtidig nedbrydes forbindelsen ikke og fremkalder ikke metalkorrosion, er lugtfri og er ikke giftig for mennesker. Nok stærk antiseptisk.

Et eksempel på træ læsioner svamp mycelium.

Natriumsilicofluorid anvendes også, ofte med tilsætning af soda, som gør det til rent natriumfluorid.

Det er uacceptabelt til privat brug af olieagtige antiseptika:

 • creosot;
 • kul;
 • skifer;
 • antracenolier.

Disse forbindelser er giftige og kan skade sundheden hos mennesker der bor i huset.

reklame

Montering af en træramme til gipsvæg

Sporer linjerne der forbinder væggene med skillevægge

For at tegne linjer skal du bruge reglen

Før du fortsætter direkte til installationen af ​​partitionen, er det nødvendigt at spore (markere linjerne) langs, hvor skillevæggen støder op til væggene, gulvet og loftet i rummet. (Se også artiklen Sådan bygger du en gipspladspartition: funktioner.)

For at gøre dette skal du måle afstanden, hvormed planen for den fremtidige partition skal placeres og bevæge sig væk fra bredden af ​​GCR-arket.

Gør det bedre langs loftvæggen. Efter at have markeret det ønskede punkt under loftet, er det nemt at flytte det med en lodret ned ad væggen. For at gøre dette skal du hamre et søm på et punkt, hænge en lodret linje og markere det tilsvarende punkt i bunden af ​​væggen, nær gulvet.

En plummet med en akseindikator skal bruges som en lodret.

Forbind disse to punkter og få den første linje. Dernæst skal du tegne en linje fra bunden vinkelret på væggen.

 • Dette kan gøres ved at opbygge en "egyptisk trekant" - en retvinklet trekant med et aspektforhold på 3: 4: 5, hvor 3 og 4 svarer til benene og 5 - hypotenusen. I dette tilfælde lægges et ben på væggen fra bundpunktet, hvilket gør det til et flertal på tre.
 • Fra det laveste punkt opbygger vi en cirkelbue i retning af vinkelret på væggen med en radius på fire.
 • Fra den anden ende af benet, der er bygget langs væggen, bygger vi en cirkelbue med en radius med flere af fem, så den skærer med den tidligere konstruerede bue.
 • Ved at forbinde krydsningspunktet mellem disse buer med det oprindelige nederste punkt får vi et vinkelret på væggen. Vi trækker langs denne vinkelret linje på gulvet - den anden linje i vores partition.

På det sted, hvor gulvlinjen forbinder med den modsatte væg, skal du markere punktet nedenfor. Ved hjælp af et niveau eller plumb overfører vi det til loftet. Forbind de nederste og øverste punkter og få den tredje linje. (Se også artiklen Gipsplader nicher i væggen: hvordan man gør det.)

Forbind de to øverste punkter på loftet på væggene og få den fjerde og sidste linje. Således skal vi tegne et rektangel i retning af en halvvægs-loftvæg, langs hvilken skillevæggen støder op til rummet.

Tip!
For at opbygge en vinkelret kan du gå til et trick - fastgør et plader af gipsvæg til væggen med en kort side, og langs den lange, hold en vinkelret fra det beregnede punkt.

Ramme montering

Træramme til gipspladervægge.

Som det ses på billedet består rammen af ​​en ramme, lodret og vandret stang. Installation af rammen skal begynde med rammen.

For at gøre dette, skal vi lette stængerne langs linjerne, som vi byggede på væggene og loftet. Hvis huset er træ, fastgør dem med skruer eller pigge til loftbjælkerne, gulvlag og vægge.

Hvis bygningen er sten, fastgør vi stængerne med dykker og skruer. Du kan også bruge direkte suspensioner eller parenteser.

Knaufbøjlen kan bruges til at fastgøre stængerne til væggen.

Vi fastgør faste stænger langs vægge og loft. Langs gulvet skal træet afvige i begge retninger fra døråbningen. Hvis åbningen er placeret nær væggen, vil det nederste træ være fast og ligger på den ene side af åbningen.

Så vi fastgør alle stængerne til boring af huller i væggene og loftet, vi bruger en percussionsboremaskine med en boremaskine på beton.

døråbning

Døråbning dannet af dobbeltstigerør

Manuel installation af døråbning med egne hænder:

 1. For at gøre dette, installerer vi på siderne af to stigerør. Bredden af ​​åbningen skal være 4-5 cm bredere end dørkarmen.
 2. Vi installerer stigninger og styrker dem med yderligere barer.
 3. Ved dørrammens højde plus 2-3 cm installerer vi en vandret jumper, som vi forbinder med to lodrette stænger med loftskinne.
 4. Lodrette stænger giver strukturen ekstra stivhed og er nødvendige for sammenføjning af gipsplader.

stativer

Racks skal installeres på et niveau, der er strengt lodret.

Derefter installerer vi stativer med en tonehøjde på mindst 60 cm. Hvis lofthøjden overstiger længden af ​​GCR-arket, laver vi vandrette lintel for at tilslutte yderligere ark.

For at bestemme placeringen af ​​lintelen anvender vi et plader af gipsvæg, der er placeret ved døråbningen, i stedet for sin kant, fastgør vi lintelen, så arkets kant falder midt på bordet.

Tip!
For at forbinde stængerne er det bedre at bruge metalhjørner og metalplader designet til montering af tagsystemer.
Disse fastgørelsesanordninger er pålidelige og designet til store belastninger.

Hver detalje er nødvendigt for at kontrollere niveauet, stativet skal være strengt lodret, hoppere - vandret.

Prøv at arrangere stativene, så væggen indeholder det maksimale antal af hele plader af GCR. Det vil spare tid og materiale.

Trærammen er beklædt på samme måde som metallet.

Arbejdet på rammebelægningen ark GKL - emnet for en særskilt artikel. Du kan kun sige at gipsvæg er monteret på en træramme på samme måde som på en metal.

Det skal bemærkes, at prisen på profilen er lavere end den af ​​høj kvalitet tømmer, og det er dyrere at håndtere lavkvalitets tømmer, så tænk forsigtigt.

værktøj

At arbejde har du brug for et standard sæt værktøjer til træet.

 1. en hammer;
 2. hacksav til træ;
 3. skruetrækker;
 4. hammerboremaskine med en boremaskine til beton;
 5. konstruktion kniv;
 6. styrtdykke;
 7. niveau;
 8. en blyant
 9. målebånd;
 10. square;
 11. Tommy;
 12. skruetrækker;
 13. belagt gevind;
 14. skruer;
 15. plug;
 16. parentes.

Hvis du ikke har en hammerboremaskine eller en skruetrækker, kan du leje dem på bygningens supermarked.

Glem også mineralulden, som er nødvendig for lydisolering. Du kan bruge tykke måtter på gitteret, for ikke at lægge bomuld i to lag.

konklusion

Nu ved du, monter en træramme under GCR. For mere præcist at forstå det teknologiske og praktiske problem er der på vores hjemmeside en detaljeret foto- og videoinstruktion, hvor du finder de nødvendige oplysninger om dette problem. Held og lykke!

Montering af en træramme under gipsvæggen, reglerne og vejledningen til at lave dine egne hænder

Arbejde med GCR anvendes en række forskellige materialer. Oftere foretrækker bygherrer rammer fremstillet af metalprofiler. Men der er også gulve lavet af træ.

Nogle foretrækker at bruge trægulve på grund af materialets miljøvenlighed på trods af ulemperne. Disse er: biologisk korrosion, klimabestandighed og brandbarhed. Særlig behandling vil øge modstanden mod disse effekter. Når du udfører en træramme til gipsvæg, bør du kende de vigtige punkter, der sikrer pålidelighed.

Monteret ramme til plating GL

Trin af træforberedelse før brug

Til opførelse af skillevæggen med egne hænder skal du bruge barrer af nåletræer med forskellige størrelser af sektioner, hvis valg afhænger af pletteringsmetoden og højden af ​​den opstillede skillevæg.

Grundlæggende krav, under hvilke bygningen vil vare længere:

 • Fugtighedsniveauet i rummet er mindre end eller lig med 18%;
 • For skillevægge, hvis højde ikke overstiger 3 meter, er stigrøret 6x5 cm i tværsnit, og kappe er 6x4 cm;
 • For skillevægge over 3 m - kasse og stigerør med samme sektion, som er lig med 6x5 cm.
 • Valget af giprok afhænger af septumets højde. Forholdet mellem arkets højde og tykkelse er direkte proportional, jo højere design er jo tykkere gipsvæggen.
 • Uanset den valgte højde, sektion og tykkelse er trinnet 60 cm;
 • Behandling, der reducerer materialets tændingsindeks, udføres i overensstemmelse med kravene i den første gruppe af brandsikkerhed;
 • Fastgørelsesanordninger udfører med negle, skruer, pigge. Ved hjælp af sidstnævnte type fiksering bliver forbindelsen stærkere og holder længere;
 • Til lydisolering med mineraluld med en tykkelse på ikke mindre end 5 cm og højst 6 cm;
 • Tykkelsen af ​​den nye partition med den højeste værdi på 132 mm og den mindste - 85 mm;
 • Beregningen af ​​isolationsindekset sker ud fra den valgte tykkelse af partitionen. Det varierer mellem 41 og 51.
Gipsplader gør det selv

Før installation ligger træ i et par dage i de forhold, hvor rammen skal bygges. I løbet af denne tid bliver hun akklimatiseret.

Kemisk behandling er ikke mindre vigtig end brandforebyggelse. Det sigter mod at produktivt bekæmpe en række faktorer af biologisk oprindelse. Overvej i detaljer:

 • Skimmelsvamp og svampe ugyldiggør det anvendte tømmer, som er yderligere fyldt med ødelæggelse;
 • Naturligt forfald - nekrobiose, forfald. Antiseptisk behandling forhindrer disse naturlige processer;
 • Insekter. Mange arter af disse repræsentanter for faunaen gør materialet ubrugeligt;
 • Ikke mindre farlige gnavere. Special sammensætning er i stand til at skræmme dem.
antiseptisk

Antiseptika er en række kemiske forbindelser. På grund af effektiviteten gives fortrinsret til natriumfluorid. Det er et lysegrå pulver, der opløses i varmt vand. Strukturen af ​​stængerne passerer natrium dybt ind. Den ubestridelige prioritet er den dårlige vymyvaemosti-opløsning, den nedbrydes ikke uden ubehagelig aroma, giftfri og har ingen ætsende virkning på metalet.

Natriumsilicofluorid anvendes også, i hvilken sodavand tilsættes. Denne kombination gør det første stof til den rene sammensætning af natriumfluorid.

Olieholdige antiseptika er forbudt til brug i boliger. Dette er:

 • Antracenolier;
 • skifer;
 • Stenkul;
 • Creosot.

De er giftige og kan forårsage betydelig skade for mennesker.

Insektbeskadiget træ

Montering af skillevæggen

Installationen begynder med sporingen. Det anvendes på brugt til opførelse af gulve - vægge, gulv, loft. Indledningsvis måles kløften, som vil huse partitionen. Fra den planlagte linje måles desuden bredden af ​​den anvendte GCR.

Til disse formål er det tilrådeligt at bruge linjens loftsvæg. Efter at have markeret det krævede punkt i loftet, er det båret ned, det er nemt at gøre det selv ved hjælp af en lodret linje. På det valgte punkt hammeres en søm, som en lodret linning klæber til, en notat er lavet på det modsatte punkt, hvor plumb line indikerer. Forbindelsen prikker danner første linie. Derefter trækkes en vinkelret langs væggen.

Det opnåede punkt efter vinkelret er overført til loftet ved hjælp af samme lodret eller bobleniveau. Således opnås den tredje linje. Den fjerde er skabt ved at forbinde to åbne punkter. Resultatet er et rektangel, som tjener som grundlag for partitionen.

Ramme og installationsfunktioner

Rammen er en struktur bestående af vertikalt og vandret indrettede stænger og en ramme. Dens installation begynder med konstruktionen af ​​rammen. Langs linjerne skitseret tidligere er stængerne fikset. Hvis væggene i rummet er lavet af træ, er det bedre at vælge torner eller selvdrejende skruer som fastgørelsesanordninger. Ellers er det skruer og dowels. Rammen er fastgjort med beslag eller bøjler.

Installation indebærer brug af holistiske søjler. Især når det kommer til døråbningen. Hvor det er placeret (i midten eller i nærheden af ​​væggen) skal faste stænger være på siderne. Huller bores med en borekrone, der anvendes til betonoverflader.

Udformning af fremtidens dør

Efter installation af rammen er færdig, fortsæt til konstruktionen af ​​åbningen til døren. For at gøre arbejdet med egne hænder godt, følg aktionssekvensen:

 • Stigerørene er monteret på hver side af åbningen under hensyntagen til størrelsen af ​​den installerede dør. Åbningen er ca. 5 cm bredere;
 • Stigerørene forstærkes med stænger for at give ekstra stivhed;
 • Den vandrette skillevæg er monteret over boksen et par centimeter ved at forbinde med en skinne monteret på loftet. For at gøre dette skal du tage to søjler og sætte dem lodret. De tjener som et sted for at tilslutte sig GCR og give større stivhed.
Klar ramme

Endelig fase af arbejdet

Installation forudsætter tilstedeværelse af afstand mellem stativer 60 cm, ikke mindre. Hvis arkets størrelse er mindre end lofternes højde, skal du installere vandrette lintel, som vil fungere som et fikseringspunkt for ekstra ark.

Det er let at identificere placeringen af ​​den vertikale lintel (over dørkarmen). Det er nok at vedhæfte det installerede gips og sætte et mærke. Kantens kant falder midt i jumperen.

For folk, der gør installationen for hånd, giver mastrene råd: det er bedre at forbinde stængerne med metalplader og hjørner, som anvendes i samlingen af ​​tagsystemer. De er pålidelige og tåler tunge belastninger.

Hold horisontalitet og lodrette jumpers og stativer. At bestemme deres brugsniveau. Når du monterer stativene med egne hænder, skal du placere dem på en sådan måde, at det maksimale antal hele plader af tørstøbning kan fastgøres til væggen. Det sparer materiale og tid.

Det er let at montere en sådan træstruktur med egne hænder uden hjælp af en anden person. Teknologien til plating til trægipsplader træramme er ens, som i tilfælde af arbejde med metalkonstruktion. Tvivler kan se videoen og sørge for sandheden af ​​disse ord.

Til opførelse af træ skillevægge brugt høj kvalitet tømmer.

Isolering er påkrævet

Hvis partitionen ikke kun udfører en dekorativ funktion, råder mastrene til at gøre det isoleret. Installationen af ​​isolering udføres efter at pladerne på den ene side af en trækonstruktion er forsynet med en gips. Skummaterialer eller mineraluld anvendes mest.

Det er ikke svært at udføre denne fase med egne hænder, fordi afstanden mellem materialet og stativene er næsten det samme. Materialet er lagt og fastgjort. Stiv isoleringsmateriale er fastgjort til indersiden af ​​den forede partition. Hvis der i løbet af installationen opdages hulrum, er de nødvendigvis fyldt med mineraluld. Denne kombination vil give partitionen en ekstra lydisoleringseffekt.