Måder at montere gipsformatur

Installation af gipsstøbning - teknologisk simpel proces, men kræver nøjagtighed, nøjagtighed, lidt viden og færdigheder. De angivne oplysninger giver hver ejer af disse kvaliteter mulighed for at dekorere ethvert værelse uden at skulle konsultere specialister.

Hvad skal du gøre på forhånd?

Inden du fortsætter med installationen af ​​dekorative elementer af gips, skal du være opmærksom på at overholde en række betingelser, der gør det muligt at udføre installationen pålideligt og uden tab.

 • Værelset, hvor arbejdet er planlagt, bør ikke være for koldt (mere end 18 ° C) og tilstrækkeligt tørt. Ellers vil gipselementerne knække eller "flyde". Derfor anbefales det ikke at bruge en lignende indretning i små badeværelser.
 • Forberedelse af den dekorerede overflade er nødvendig. Fremspringene gnides med sandpapir, hulene er fyldt med kitt. Uden dette vil der ikke være nogen stram pasform af delene, og efterfølgende vil de komme ud. Efter udjævning er væggene og loftet primet med en speciel løsning, der tørrer i 2-3 dage.
 • Mærkning. Sørg for at højkvalitetsforbindelse af dele, hvis ikke, bliver begge overflader behandlet med slibemiddel eller arkiveret. Du skal også sætte markører på væggen eller loftet for at observere den generelle tegning af placeringen af ​​gipselementerne.

Korrekt forberedelse af lokaler og materialer - et løfte om holdbarhed af de installerede elementer.

Effekten af ​​vægt på installationsmetoder

Den vigtige rolle, der spilles af gravitationen af ​​stucco. Afhængigt af det vælges en bestemt metode, typen af ​​vedhæftning, forberedelsen af ​​overfladen og dekorative element.

Installation af gipsplejelys er som følger:

 • Bagsiden af ​​produktet skal udjævnes. For at gøre dette er det nødvendigt at holde flere gange med medium sandpapir for at glatte ud de udragende dele.
 • De overflader, der skal tilsluttes sprøjtes fra sprøjten med vand, hvorefter der påføres et lag PVA byggemateriale på gipset, og lapping udføres således, at det fordeles jævnt.
 • Du skal holde det dekorative element i to til tre minutter for tæt at forbinde delene sammen.

Små og lette stucco kan installeres alene. For tunge eller lange dele er det bedre at bruge hjælp, ellers kan de gå i stykker på grund af sagging med ujævn støtte.

Installation af store gipselementer kræver flere gode måder at fastgøre.

For det første er overfladen forberedt. Montering på "bar" beton er ønskelig, og hvis der er gips på væggen / loftet, bliver der hyppigt brugt på det for at øge vedhæftningskraften. Gipset afskales. Før installationen skal væggen behandles med en primer af PVA byggemateriale med vand.

For at forbedre vedhæftningen af ​​overflader anvendes negle og skruer, som er anbragt i en afstand på 15-20 cm fra hinanden. Anvendelsen af ​​galvaniserede fastgørelseselementer vil eliminere udseendet af rust og den efterfølgende ødelæggelse af strukturen. Huller til ekstra fastgørelsesanordninger skal bores på forhånd - de er lavet i delene, i og i væggen.

Til fastgørelse af tunge elementer i indretningen er det nødvendigt at tilberede en særlig lim: PVA kombineres med vand i et forhold på 40 til 60, hvorefter G-7 eller G-10 gipspulver tilsættes der og blandes grundigt, indtil der opnås en cremet konsistens. Klæbemiddelblandingen påføres på bagsiden af ​​produktet, og den presses fast mod væggen / loftet. Derefter skrues skruerne ind, klumper eller negle er hamret.

De resterende teknologiske åbninger og krydsninger af elementer gnides med en flydende gipsblanding. Proceduren skal udføres 2-3 dage efter hovedinstallationen, når alt er helt tørt og godt konsolideret.

Funktioner af installationen af ​​gipsstøbning

Funktioner af installationen af ​​gipsstøbning

Stucco støbning - hjælper med at ændre stilen på dit hjem, lejlighed eller kontor for at dekorere interiøret og bringe nyt og usædvanligt med designet.

For at organisere installationen af ​​gipsstøbning behøver man ikke at oprette særlige forhold. Stucco lister er ret uhøjtidelige og kan bruges overalt. Det eneste der bør overvejes, er nogle begrænsninger på lufttemperatur og fugtighed, som let kan omgåes ved at bruge høj kvalitet lim. Og hvis du følger nogle regler under installationen, vil stukelementerne vare meget lang tid.

Det skal forstås, at gips er det mest fleksible materiale, der muliggør realiseringen af ​​de lyseste designerfantasier i livet. Men dette materiale er meget lunefuldt. Gipsstøbning kan ikke lide lave temperaturer og især meget fugtig luft. Hvis gipsstøbning skal installeres. for eksempel i badeværelset, så er det vigtigt at beskytte det med en vandafvisende primer og derefter male den. Nogle fagfolk, der er involveret i installation af stucco, dækker det med en særlig polymercoating.

Mange mennesker ved ikke, at installationen af ​​gipsstykker ikke altid er fra præfabrikerede elementer. Tværtimod samles det meste af fragmenter lige på installationsstedet. Dette gælder også for sådanne elementer som pejse, kolonner, loftsammensætninger mv.

For at opnå det højest mulige resultat og for at retfærdiggøre alle forventninger skal installationen af ​​gipsformstøbning kun udføres af kvalificerede, erfarne specialister, der kan garantere nøjagtigheden og pålideligheden af ​​fastsættelsen af ​​gipsstuksprodukter.

I. Regler og teknologi til installation af gipsstøbning

Først og fremmest skal overfladen, hvorfra stucken skal dockes, være godt forberedt, nemlig renset for snavs og grundigt tørret. Overfladen, hvorpå stucken skal monteres, skal du først markere. De æstetiske egenskaber af hele sammensætningen vil afhænge af markeringenes korrekte karakter, da hvis du uberettiget udfører denne fase af arbejdet, vil huller og uoverensstemmelser mellem elementerne uundgåeligt komme frem. Når mærket er færdigt, er delene præ-mærket og deres beslag er påkrævet. Hvis et behov opstår, kan overskuddet af nogle elementer fjernes med en kniv, og manglerne i form af revner og revner kan korrigeres med en gipsmørtel. Metoden og processen til installation vælges af mesteren i overensstemmelse med vægten af ​​de vedhæftede dele fra gips. Konstruktionslim eller tætningsmiddel, der passer til fastgørelsesdele, og for deres forbindelse mellem dem er bedre at bruge et dockingslim.

Hvis stukkonstruktionen ikke er særlig let, er det nødvendigt at bruge selvdrejende skruer under installationen. Fogene og fastgørelserne selv skal fastgøres med en gipsmørtel.

Ved montering af listerne kan gipsbuer og hjørner ikke klare sig uden lim og skruer. Ved de samme regler er loftet og væggene dekoreret.

Det næste trin i installationen, efter at alle elementer er fastgjort, vil være priming og maling af alle led, snit og fastgørelsesdele. I rum med høj luftfugtighed skal dekorative stukkegods også behandles med en særlig hydrofob opløsning.

For at gøre de dekorative stuccoelementer i sidste ende mere klare, skal du fjerne overskydende lim i tide med et fugtigt serviet under den oprindelige installation eller restaurering.

Det er værd at vente lidt for at male elementerne, indtil kittet er helt tørt, lim og fastgøring.

Installation af gipsstøbning lavet på tørre og flade vægge. Hvis overfladen har mange fejl, skal den være forberedt på installation af stuck på forhånd: spalt, behandle med primer og lad tørre i to dage. Alle gipselementer af mellemstore og store størrelser, fastgøres med skruer og dowels. Med en lille vægt af gipslister, fastgøres de ved hjælp af en speciel klæbemiddelsammensætning. Alle samlinger mellem elementerne i stucco er forseglet med gips, hvilket skaber en absolut ensartet og æstetisk fejlfri overflade.

For at klæbe et lillevægtsstøbt produkt (tynde friser, stiklinger, lister, vignetter osv.), Skal de forplanes med en overflade ved hjælp af bølgepap. Med sådan polering fjerner vi burrs, som kan forhindre ensartet limning af overflader.

Støbte gipsprodukter med større vægt (tagskinner, stikkontakter osv.) Skal fastgøres på en særlig blanding og skruer. For at forberede blandingen tages PVA lim og vand i et forhold på 60 til 40, og G-10 eller G-7 gips tilsættes til konsistensen af ​​tyk creme. Den støbte produkts omvendte overflade skal være våd, og overfladen, hvortil genstande af stucco-dekoration er limet, skal også behandles med en blanding af vand og PVA-lim. Tunge stikkontakter og hjørner er nødvendige for at fastsætte dowel-neglene, det er bedre at bruge galvaniseret eller anodiseret for at forhindre rust. Afstanden mellem neglene er ca. 20 cm, hullerne fra fastgørelseselementerne er fyldt med gips.

Installationen af ​​en gipskolonne er en ganske kompliceret proces, så samlingsteknologien skal følges nøje. Kolonnerne er forbundet fra to halvdele, som er fastgjort med maskeringsbånd rundt om et metalrør fastgjort i gulv og loft. Derefter bliver hulrummet gradvist fyldt med gipsaffald og gips af mærke G-7 eller alabaster. Fyldning udføres i portioner på 20 cm. så søjlen ikke knækker. Først efter at blandingen tørrer, bliver kolonnen ydre søm behandlet.

Det skal huskes, at teknologien til installation af gips søjler er anderledes. Hvis gipskolonner ikke bærer strukturer, kan de for eksempel skjule inexpressiv understøttende forstærkning (metalrør, rammer). I dette tilfælde forbindes to hule halvkolonner ved hjælp af byggeklips og lim. Nogle gange bruges fyldstof til at fylde hulrummet inde i søjlen. Gipsens søjlens højde justeres ved hjælp af en piedestal eller selve søjlen, der består af individuelle moduler. Det er ikke nødvendigt at lukke leddene i de enkelte moduler i gipsøjlen.


Forholdsregler ved installation af gipsstøbning

Installationsarbejde bør ikke udføres med gipsstøbning i et rum med høj luftfugtighed, og lav temperatur betragtes også som en ugunstig faktor. Gips er hygroskopisk, og når den installeres under sådanne forhold, kan den blive grå eller endda forårsage små revner. Af samme grunde er gipsplej ikke installeret i badeværelserne af lejligheder og hytter med et økonomisk layout. De eneste undtagelser er de store badeværelser i landejendomme, hvor hvert værelse har et kraftigt ventilationssystem. For at beskytte overfladen af ​​gips kan du kun dække den med en speciel polymerfilm eller ved at forarbejde det støbte element med en vandafvisende primer.


Kort installationsvejledning til gipsstøbning

KRAV TIL MONTERING AF DECOR INSTALLATION

- Arbejdsfladen inden installation af stucco skal fyldes og primeres.
- Lufttemperaturen i rummet bør ikke være under +18 C.
- Det er nødvendigt at give mulighed for nem forbindelse til strømforsyningen.
- Et opvarmet vaskerum til installatører er påkrævet.

BESTEMMELSEN AF UDSTILLING AF MONTERING VÆRER PÅ EN GYPSUM STRAIN PANEL

- På arbejdsfladen på fastgørelsesstedet for stucco mærkning laves i overensstemmelse med projektet.
- I produktet hver 40cm. (for lange) huller er lavet med en forsænkning til at skjule skruerne.
- Gennem de forberedte huller på arbejdsfladen er der markeret fastgørelsespunkter i stucco.
- Dowels til denne type arbejdsflade skrues ind i de planlagte fastgørelsespunkter.
- Gipsstøbning er monteret på forberedte skruer ifølge p. 3, 4 arbejdsflade.
- Gabet mellem produktet og overfladen af ​​bjerget samt leddene og armaturerne er fyldt med gips.

MALDER AF GYPSUM LÆDER

- Du kan male store flade elementer med en rulle, hvis du selvfølgelig ikke planlægger at anvende mønstre på dem.
- Det er bedre at male små elementer i stukkegods med et stort antal mønstre med en sprøjte.
- For at skabe effekten af ​​natursten, brug så til dette stykke klud eller en svamp.
- Før du maler, slippe af med stukkedefekter.


FÆLLES ARBEJDE: Tekniske betingelser for udførelse

1. Kræver en arbejdsflade, der leveres af designprojektet for støbte produkter.

2. Arbejdsoverfladen skal først nivelleres, anbringes og primeres.

3. Tilstedeværelsen på arbejdsfladen af ​​enhver form for tapet, dekorative og teksturerede plaster, encaustic, natursten, glas eller andre dekorative belægninger eller materialer er udelukket, medmindre andet er angivet i specifikationen.

4. Ved brug af gipspladestrukturer til lofter beregnes afstanden mellem loftstyrene og antallet af suspensioner pr. Arealareal på basis af et yderligere lag gipspapir (massen af ​​installerede lister svarer omtrent til massen af ​​et lag gipspap).

5. Ved udførelse af stukkearbejde i værelser med installerede gulvbelægninger (parket, fliser, natursten osv.) Skal de dækkes med et dvp / filmsystem i mindst 2 lag.

6. Værelset skal være fri for møbler, vvs, byggematerialer og efterbehandling materialer, andre materialeværdier.

7. Ved udførelse af stukkearbejde i værelset må der ikke udføres andet byggeri / efterbehandling.

8. Entreprenøren skal i forvejen af ​​Kunden underrettes i tilfælde af at stræklofter anvendes i en eller flere lokaler af objektet (PVC-film mv.). Hvis tilstedeværelsen af ​​stræklofter medfører, at det er umuligt at montere stuccoindretningen eller kræver yderligere omkostninger til installationen fra entreprenøren, fastslås denne kendsgerning ved en yderligere aftale mellem parterne med en ændring i kontraktprisen.

9. Før montage af støbegods skal ledelsen være forsynet med ledende kredsløb af skjulte elektriske ledninger, lavstrømskanaler (brand- og tyverialarmer, multimedie, tv-antenne osv.), Skjult ventilations- og varmeledning, vandkanaler.

10. Temperaturen i rummet skal svare til vejrforholdene i Moskva, herunder i opvarmningsperioden skal opvarmningsanordningerne virke, den kapacitet, der leveres af de energiforsyningsorganisationer (den optimale lufttemperatur i rummet: ikke under + 18 ° C).

11. Kræver en strømkilde (220V, strøm 1kW) og vand.

12. Tilstedeværelse af stilladser er påkrævet ved montering i højder over 3,5 m, medmindre stillingen af ​​stilladser er specificeret i Specifikationen.

13. På anlægget skal der for entreprenørens arbejdstagere leveres et opvarmet vaskerum, og der skal tildeles et opbevaringsareal til stuccoprodukter med et areal på mindst 10 kvadratmeter. Overførelsen af ​​arbejdet til kontrahenten med overførselsdatoen registreres i den relevante lov, undertegnet af parterne.

* * * * *
Installation af stucco giver ofte maleri. For det første er det nu fashionabelt at male stuccoelementer i lyse farver og opnå en kontrast mellem indretningens farve og dets indretning. Derudover kan du ved hjælp af maling på stucco anvende en tegning, der efterligner teksten af ​​sten, metal, elfenben. Du kan få mere at vide om en sådan udsmykning i vores afdelingssektion DECORATION.

* * * * *
Monteringsarbejde på gipsplastik kræver: målebånd på 3-5m i længden. sandpapir (af forskellig hårdhed), sav og hacksav, limblanding, spatel til påføring af lim, om nødvendigt, dowel-nail gun og en pistol til at bygge klip. En person kan nemt installere småstøbte lister, men mindst 2 specialister skal arbejde for at installere taglængder 1,5-2-2 meter lang og andre store produkter.


Husk, installationen af ​​stucco har sine egne egenskaber, afhængigt af typen af ​​stucco. Og selvfølgelig er det bedst at overdrage en så kompliceret procedure til kvalificerede fagfolk og fagfolk, og når du skal huske, at det til tider kan omkostningerne ved arbejdet øge omkostningerne til selve stucco-materialet flere gange, især hvis du har til hensigt at installere et komplekst mønster eller komposition. Traditionelt betragtes installationen af ​​gipsstøbning blandt de mest vanskelige.

Ved fuld eller delvis kopiering er linket til www.kamostil.ru obligatorisk!

Rettighederne til forfatterens artikler og billeder på webstedet www.kamostil.ru er lovligt beskyttet i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation - loven "om ophavsret og beslægtede rettigheder". Brug af disse materialer uden skriftligt samtykke fra forfatterne er uacceptabelt. (Afsnit V. Artikel 49 "Civilretlige metoder til beskyttelse af ophavsret og beslægtede rettigheder").

Køb vores produkter. Du kan få råd og hjælp fra vores telefoner:
+7 495 233-6666, +7 495 210-6063, fra 9 ?? - 21. eller ved at skrive til e-mail: Denne emailadresse bliver beskyttet mod spam-bots. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Hvordan udføres installationen af ​​gipslister?

I dag er gips lister blevet tilgængelige for absolut alle, så dette element af indretningen er meget mere almindeligt i hjem og lejligheder af almindelige russere. Designere hævder at listerne er passende i enhver stil af indretning. Den voksende popularitet af gipsdekoration førte til, at folk har tendens til at installere stuccoelementer uden hjælp fra fagfolk.

Funktioner af installationen af ​​gipsstøbning

Hvis du selv bestemmer dig for at installere gipsplejestykket, skal du have ikke kun specialværktøjer lige ved hånden, men også detaljerede trinvise instruktioner. Derudover skal du være opmærksom på alle funktioner ved fastgørelse af dekorative elementer inden du starter arbejde:

Installation af stucco gips skal udføres i et rum, der er i første reparationsfase. At arbejde med gips er dannelsen af ​​en stor mængde ætsende fint støv, der kan ødelægge allerede rengjorte overflader.

Støbegods er fastgjort til overflader, der allerede er nivelleret og gipset uden afslutning.

Gipselementer er godt fastgjort til beton, gipsplader og pudsede vægge. Der opstår vanskeligheder ved montering på trævægge. Faktum er, at gips og træ varierer i ekspansionskoefficienter, og efter størkning kan elementet lede eller danne en revne.

Ved installation af stucco lister på gipsplader vægge, bør de selvfølgelig styrkes, da indretningen vejer meget.

Lysstøbte elementer er fastgjort til væggene med en særlig blanding lavet af vand, blødgips og hvid lim. Til store smykker brug galvaniserede skruer.

Montering af gipsstøbning: trinvise instruktioner

Mindst to personer skal installere gips smykker. Overfladen, hvor elementet fastgøres, skal rengøres og tørres. Fra værktøjerne skal mesteren have brug for:

hacksav eller lille sav;

kvaster (størrelse afhænger af elementstørrelse);

Installation trin:

Forbereder varen. Hvis der er en udragende vinkel fra bagsiden, er det nødvendigt at skære det langs hele længden af ​​elementet. Lav et par hacksaw hacksav på bagsiden af ​​stucco. Det er nødvendigt at dække klæbemiddelblandingen fuldstændigt. Læg nu udsmykningen på en plan overflade, indtil den er tør.

Sæt mærker på overfladen, hvor indretningen vil være placeret. Vær opmærksom på forekomsten af ​​fremspring på overfladen, hvis nogen, de skal elimineres.

Klæbemidlet efter tørring danner en gennemsigtig film på elementets bagside. Forbered en opløsning af gips eller fugenfüller i en plastikspand. Dens densitet skal være gennemsnitlig. Hæld blandingen på elementets bagside og sæt den. For at fjerne overskydende klæbemiddelopløsning behøver du let at flytte indretningen fra side til side. Det er nødvendigt at holde gipsdekorationen i mindst 5 minutter for mørtel at gribe.

Den overskydende opløsning skal straks fjernes med en kniv eller spatel, ellers vil det ødelægge hele indtrykket.

Som du kan se, kan installationen af ​​gipsstøbning udføres uafhængigt, men denne proces er meget besværlig og beskidt. I tilfælde af fiasko vil du ødelægge indretningen og overfladen, som den var fastgjort til. Vores anbefaling - kontakt fagfolk!

Loading.

Hvorfor vælger du installation DIKART?

Hovedet af installationsafdelingen styrer hele processen helt. Altid i kontakt med dig og klar til at besvare spørgsmål om brigadets arbejde!

Ved at udføre en fuld arbejdscyklus med fremstilling og installation af produkter giver vi 12 måneders garanti for resultatet!

Aflæsning af importerede produkter samt alle nødvendige forsyninger og værktøj til installation er inkluderet i tjenesten, intet er påkrævet af dig!

HVORDAN DICART SPECIALISTER UDFØRER INSTALLATIONEN?

Vi ankommer på forhånd og vurderer lokalernes parathed.

Vi giver anbefalinger om forberedelse af overflader.

Vi vil koordinere med dine bygherrer alle faser af fælles arbejde.

Uafhængigt aflæs de bragte produkter og gå ind i lejligheden / huset *

Erfarne specialister vil gennemføre installation af produkter i henhold til projektet.

Fit, zashpaklyuem, poler alle leddene til maling

Gendan ordre og overlever

Ved afslutningen af ​​vores installation vil arbejdet kun primet, male eller dekorere gipslisterne.

Hvor meget koster en installationstjeneste?

Installationen er beregnet ud fra fremstillingsspecifikationen af ​​de støbte produkter.
og tilgængelighed af projektdokumentation.

Hvad skal man klæbe?

Vi anbefaler at bruge PUFAS nr. 3 kit (Poufas nr. 3) Glatt - und Fullspachtel. Eksklusiv leverandør i Rusland, OOO SaturnStroyMarket (24 filialer i landet)

 • PUFAS nr. 3, pak 5 kg gå
 • PUFAS nr. 3, pakke med 10 kg gå
 • PUFAS nr. 3, pakke med 20 kg gå

Generelle anbefalinger til selvinstallation eller af dine bygherrer

Instruktioner til installation af gipsstøbning

Installation af gipsstøbning kan med succes udføres uafhængigt. I tilfælde af store arealer og komplekse arrangementer kan du benytte professionelle kunstnere.

 • Til fastgørelse af gips lister anbefales det at anvende et kit (finish med tilsætning af PVA) eller speciel lim;
 • Den første fase af installationen planlægger placeringen af ​​stucco ved passende placering af elementer og blyantmærker på væggene og / eller loftet på deres position;
 • Basen i stedet for montering af elementerne skal fjernes af et lag maling ved at fjerne det med en skarp genstand. Derefter skal du justere og prime;
 • Lige før limning af elementet bør basen fugtes med en pensel med vand;
 • Før du anvender lim / kitt, skal du prøve elementet på væggen / loftet, klippe det af og igen kontrollere om elementet er på væggen / loftet;
 • Derefter skal det installerede elements arbejdsflade være ridset med et skarpt værktøj og fugtet med en børste med vand;
 • På det forberedte element anbringes en punktgipsopløsning;
 • Klem elementet på det udpegede sted og tilslut den med en lille bevægelse til de andre tidligere faste elementer;
 • I tilfælde af meget store elementer skal de fastsættes på tidspunktet for gipsens indstilling med negle eller dykker;
 • Efter installation af elementerne og hærdning (ca. 1-2 timer) kan du begynde at fylde leddene og sømene. Til dette formål kan kittet anvendes til alle typer gips;
 • Den sidste fase af installationen af ​​stucco er slibekoblinger og ledd;
 • Så kan du begynde at male.

Vær opmærksom! Stucco kan males med forskellige farver. Indendørs anbefales det at bruge vandbaseret. Det er også værd at bemærke, at der er gipsprodukter, der med held kan anvendes udendørs, forudsat at elementerne er godt imprægneret og malet med passende malinger, der er modstandsdygtige mod vejrtrækning.

Video instruktion

Eventuelle spørgsmål? Vi anbefaler, at du ser videoen til denne artikel. I den præsenterede video vil du tydeligt se hvordan du selvstændigt kan reparere gipslisterne. Det er bedre at se 1 gang end at høre 100 gange!

Gipsstukkemontering

Montering af gipsstøbning, installation af stucco dekoration

Stucco indretning er en moderne og eftertragtet designmulighed til vægge og lofter, både til boliger og til kommunale og offentlige bygninger. Gips stuck giver en højdepunkt til det indre af ethvert rum og holder i mange år sit oprindelige udseende, forudsat korrekt installation. Installation af stucco gips er en ganske kompliceret proces, der kræver bygherren af ​​faglig viden, færdigheder og erfaring. Derudover kræver installationen af ​​lister installatøren og en harmonisk æstetisk smag, da næsten alle dekorative elementer af gipsstøbning samles fra små dele direkte under færdiggørelsen af ​​det afsluttende trin i reparations- eller byggearbejder. Kun små gipselementer leveres til det indrettede rum i samlet form, og processen med deres installation består i at plante på en klæbebase eller dykker.

Det skal bemærkes, at stuccoindretningen ikke anbefales at installeres i værelser med høj luftfugtighed og konstant lav temperatur - som regel badeværelser. Undtagelser er de store badeværelser i eliteniveauet boliger, som er udstyret med en kraftig forsynings- og udsugningsventilation og klimaanlæg. Ufordelagt indendørs forhold kan have negativ indvirkning på struktur og kvalitet af stucco dekoration, og i sidste ende føre til misfarvning og krakning af gipsstøbning.

Monteringsteknologi stucco dekoration

Kvalitativt udførte arbejder på installation af stucco dekoration uden fejl kræver forudgående forberedelse af overfladen af ​​vægge og lofter til installation. Indholdet af det forberedende arbejde afhænger af overfladenes oprindelige tilstand:

 • med let grovhed er slibning tilstrækkelig;
 • store fejl skal udfyldes og derefter slibes færdig.

Efter udjævning behandles den overflade, på hvilken det er planlagt at montere gipslisterne, med en primeropløsning og får lov at tørre i 2-3 dage. Desuden kræver installationen af ​​stucco dekoration overholdelse af en række betingelser - overkommelige kilder til elektricitet i rummet, en temperatur på mindst 18 grader varme og et vaskerum til installatører. Afslutningen af ​​det forberedende arbejde giver dig mulighed for at gå videre til processen med installation af stucco gips. Installeringsteknikken til stuccoformning af gips involverer implementering af en række sekventielle handlinger:

 • Mærkning. På baggrund af indretningsprojektet udføres mærkning af stuccooverfladen, der er forberedt til installation. Mærkning er nødvendig for at danne det mindste antal huller og uoverensstemmelser under installationen.
 • Forberedelse af stucco dekoration til installation. Bagsiden af ​​produktet skal være poleret (kan være papirkurv). Derudover bør gipsartikelen være lidt fugtig. Hvis det dekorative element er helt tørt, så er det nødvendigt at fugte det yderligere (en sprøjteflaske er perfekt til dette). Efter befugtning bliver produktet skrøbeligt, så installationen skal være så pæn som muligt, uhyggelig og forsigtig.
 • Yderligere fastgørelsesdele. Hvis det dekorative element er stort eller langt, bliver der boret huller i produktet til fastgørelseselementer med skruer eller dowels. Afstanden mellem hullerne kan være fra 15 til 40 centimeter (bestemt af produktets længde og vægt). For at modstå dekorationens æstetik, er fastgørelseselementer gemt under diskussioner.
 • Markup mark fixing. På dette stadium er en betegnelse lavet på overfladen af ​​fastgørelsespunkterne på de støbte produkter i overensstemmelse med hullerne boret i indretningen.
 • Forberedelse af fastgørelsespunkter. Dowels skrues i fastgørelserne angivet på overfladen.
 • Mount. Stucco indretning er fastgjort til overfladen med skruer, skruer, ankre eller lim base. Vedhæftningstypen bestemmes af produktets vægt og dimensioner. Små dekorative elementer er nok til at sætte på limmen, men store produkter kræver mere pålidelig og kraftfuld fastgørelse i form af galvaniserede dowel-nails eller ankerskruer.
 • Tætningssømme og led. Mulige huller, skader og samlinger mellem elementerne i dekorativt stuckatur er forseglet med gipsblanding inden for 2 dage efter installationen.

Der lægges særlig vægt på installationen af ​​gipskolonner. For at installere søjlen er det nødvendigt at forbinde sine halvdele rundt om metalstangen, som er fastgjort i loftet og gulvet. For at fastgøre halvdelen af ​​søjlen anvendes maskeringstape. Derefter gradvist hulrummet af søjlen (15-20 centimeter) fyldt med gipsmørtel og gipsfragmenter. Påfyldningsprocessen skal være langsom for at forhindre revner og splittelser. Som i det foregående tilfælde er det sidste trin i kolonneinstallationsprocessen mashing, som kun kan gøres, efter at blandingen er helt tørret inde i søjlen.

Ved første øjekast er der ikke noget vanskeligt ved installationen af ​​gipslister, men manglen på monteringsevner og uvidenhed om elementære love og regler for indretning kan føre til katastrofale resultater. Ikke kun kan det overtagne gipsmateriale blive ødelagt, men harmonien i designet af det indre rum er også ødelagt. Personalet på stucco-dekorationsstudiet Hesso Star er glad for at tilbyde dig et komplet udvalg af tjenester til installation af dekorative elementer af gipslister.

Gesso Star har professionelle installatører med mange års erfaring, som ikke kun hurtigt og effektivt installerer stucco dekorationer af nogen størrelse, men også sørger for harmonien i dit indre - hvert produkt vil være placeret i stedet for at fremhæve enhedens indretning. Derudover kan du i Hesso Star-selskabet købe forskellige elementer af stucco-dekoration - fra tagbøjler og rosettes til kolonner og pejse. Opret behageligt og elegant interiør til at leve, rekreation og arbejde sammen med specialister fra Gesso Star gips stucco studio!

Gipsstukkemontering

Her er nogle grundlæggende anbefalinger fra eksperter om installation af stucco gips: lys, tung vægt eller kolonneelementer.

SMÅ VÆGTEKLUTTER

1. For at lime stucco dekoration af let vægt (tynde skær, tynd frise, vignetter), skal du niveauere deres bagside. For at gøre dette skal du lægge produktet på sandpapir og fjerne burren (burrs) i to eller tre trin.

2. Anbring PVA lim (1-2 lag) på bagsiden af ​​produktet og tilslut de overflader, der skal limes.

3. Produkter skal holdes i 2-3 minutter, indtil limen tykner.

LEPNINA GREAT WEIGHT

1. Produkter fremstillet af gips af stor vægt (stikkontakter, hjørner) bør fastgøres på fastgørelsesblandingen og dowel-nails (skruer).

2. Lim stucco til bar beton, tag et indlæg på gipset for at forbedre limning, og kitt hvis det er nødvendigt.

3. Klæbemiddelblandingen fremstilles som følger: vand tilsættes til PVA-limen (i et forhold på 40 til 60), og gips af G-7 eller G-10-mærket tilsættes til tilstanden af ​​tyk cremefløde.

4. Ved montering af tagskinner, stikkontakter, vådede de nødvendigvis bagsiden af ​​produktet.

5. Overfladen, på hvilken stucken er limet, er jordet med en emulsion (PVA + vand).

6. Læg den færdige blanding på bagsiden af ​​produktet og tryk den på overfladen, der skal limes.

7. Tungt tagskinne og stikkontakter fastgør dowel-neglene.

8. Anodiserede eller galvaniserede dowel-negle bør bruges til at forhindre rust. Hullerne til dowel-neglene fyldt med gips.

COLUMNS

1. Kolonner er samlet fra to halvdele omkring et metalrør, fastgjort til gulvet og til loftet.

2. Søjlernes halvdele er forbundet med maskeringsbånd.

3. Hulrummet inde i søjlen er fyldt med alabaster eller gips G-7 samt fragmenter af gipsprodukter.

4. Fyld skal laves i små portioner (

20 cm), ellers kan søjlen knække.

5. Sømmene i søjlen gnides med gips, efter at blandingen er helt tør.

Montering af gipsstøb på facaderne: Hvilken instruktion?

Vi planlægger at renovere kontorbygningens facade og ved hjælp af gipsformstøbning vælge vinduer, døre og buer for at berige interiøret, så at sige. Hvordan laver man arbejdet i etaper? Og hvad er angivet i vejledningen om vejrbegrænsninger, når du installerer gipsstøbt på facaderne?

Du kan selvfølgelig, men sådan en stuck vil ikke vare længe. Gips fra fugt er ødelagt, selv når det er dækket af lak. Men det er rimeligt at bruge cementbaseret stukkegods til facader. Men det er vigtigt at huske på, at sådan stuck er tung og kan ikke fastgøres til en lim eller mørtel. Brug yderligere fastgørelsesdele, såsom skruer eller ankre.

Hvordan laver man arbejdet i etaper? Hvilke stadier mener du? Det er ikke vanskeligt at samle ornamentet af stucco, da det består af stykker, der allerede er monteret på hinanden. Start med at lægge stucco bund og afslut på buen. Men først læg det på gulvet for at måle dimensionerne og overføre disse dimensioner til væggen.

Når du installerer gipsstykker, er det nødvendigt at følge en række regler, anbefalinger, så det vil tjene dig i mange år. Først og fremmest er det værd at bemærke, at det ikke er tilladt at rense stukkedele fra gamle med et metalværktøj, du bør ikke installere stucco fra gips i værelser med en fugtighed på mere end 60% belægninger til beskyttelse mod nedbør - linolie, paraffin og andre). Det er også umuligt at fastsætte stucco med mastik, der indeholder gips i dens sammensætning, til betonoverflader, samt cementeret cementmørtel.

Så lad os komme på arbejde. Taget til installation af støbte produkter er kun nødvendig efter færdiggørelsen af ​​hovedværkerne, da produktionen af ​​anden konstruktion eller specialarbejder kan medføre skade på de formede gipsprodukter.

Tilstedeværelsen af ​​eventuelle fejl eller revner på overfladen af ​​stukelementer er uacceptabel. Hvis der er nogen, bør dette rettes, og kun derefter fortsættes til installationen (de korrigerede defekter skal behandles med passende beskyttelsesløsninger).

Installation af støbte produkter skal udføres på pudsede overflader, der allerede har formået at hærde helt. Det er endnu bedre at fjerne gipslaget i det nøjagtige sted, hvor stuckelementerne skal løses.

Ved installation af stuccoelementer skal der ikke være synlige led, brud og lignende fejl. Selvfølgelig er ifølge SNiP 3.04.01-87 stadig nogle afregninger stadig tilladt. Afvigelser er således tilladt i form af forskydning af akser af særskilt stående store dele fra en forudbestemt position med 10 millimeter såvel som fra vandret og lodret ved 1 meter løbende produkter fra gips med 1 mm.

Hvis designet indebærer tilstedeværelse af metalelementer, skal de beskyttes mod korrosion (galvaniseret).

Ved montering af støbte produkter lavet af stort gips er det nødvendigt at bruge klumper og skruer til fastgørelse. Et hul er boret i selve produktet, så skruen (i nogle tilfælde) er dækket med wire overtrukket med nitrid for at undgå at dække overfladen med rust. Det støbte produkt på stederne under skruerne er fyldt med mørtel og anbragt på skruerne (ud over det primære lag af klæbemiddel).

Lim til stucco fra gips kan fremstilles på forskellige måder, for eksempel blande en gipsblanding med trælim. Lim kan fremstilles som følger: 60 procent PVA lim + 40 procent gips med vand. Konsistensen skal bringes til tilstanden af ​​tyk fløde.

Gips stucco monteringstjenester

Vælg pålidelige herrer uden mellemmænd og spar op til 40%!

 1. Udfyld en ansøgning
 2. Få tilbud med priser fra herrerne
 3. Vælg kunstnere efter pris og anmeldelser
Bestil installationstjenester gipsstøbning

Vores websted hjælper dig hurtigt med at finde en privat mester eller et team for at udføre reparationer. Du skal blot placere din ansøgning, og inden for få minutter får du tilbud med en pris fra gratis mestere, der er klar til at opfylde din ordre.

Tjek huset - Mytnaya street, Moskva, Rusland

Feedback om opgaven

Godt professionelt arbejde! Tak!

Tjek huset - metroområdet for revolutionen, Moskva

Feedback om opgaven

alt er gjort effektivt og hurtigt, jeg anbefaler

Tjek huset - metroområdet for revolutionen, Moskva

Feedback om opgaven

Gutterne arbejder ansvarligt og i henhold til den tekniske opgave anbefaler jeg stærkt

Afgang til huset - Monteville, Moskva-regionen

Feedback om opgaven

Disse er førsteklasses specialister, først vurderet af porteføljen sendt til mig, så så jeg allerede i sagen. Ved køb af råmaterialer hjalp Eugene med designeren, at han hele tiden var i kontakt, sparer meget af min tid takket være ham og hans folk. Jeg anbefaler alle! P. S. Af en eller anden grund tillader strengen "endelige omkostninger" ikke at skrive hele beløbet. Beløbet er ikke steget - 1,5 millioner rubler

Tjek huset - m. Perovo

Feedback om opgaven

Arthur! Mange tak for et ideelt job! De er meget tilfredse med mesteren og er helt tilfredse med resultatet, selv vores bygherrer smed deres hænder :) Gyldne hænder, en ansvarlig tilgang til erhvervslivet og mere end passende pris. Vi vil rådgive jer alle, tak!

Tjek huset - Zhivopisnaya ul., 40/21, Moskva, Rusland, 123098

Feedback om opgaven

Hurtig, professionel og meget høj kvalitet! Mange tak!

 1. Sammenlign vilkår og vælg det bedste.
 2. Kun feedback fra interesserede fagfolk
 3. Spild ikke tid med at kommunikere med formidlere

Du kan bestille installationen af ​​gipsstøbning samt finde en erfaren mester, der professionelt leverer sådanne tjenester til en overkommelig pris, du kan besøge Uda. For at udføre professionel installation af gipsstukker skal en specialist inspicere lokalerne i bygningen, som han vil kunne komme til din adresse på den angivne adresse på det fastsatte tidspunkt. Derefter kender du tidsfristerne for arbejdet, mængden af ​​materialer, der kræves, og de fulde omkostninger ved tjenester.

Hvordan er installationen af ​​stucco?

Gipsstøbning er monteret på forsigtigt forberedte overflader af loft og vægge. Dette skyldes det faktum, at ujævnheder og uregelmæssigheder kan forstyrre den korrekte installation af stuccoelementer og forhindre dem i tæt pasform. Derfor udøver Yuda:

 • slibning og fint slibning af vægge og loft (i de steder, hvor mesteren vil montere gips lister)
 • vandret beating, med hensyn til hvilken installationen af ​​gipslister vil blive udført
 • installation af gips dekorative elementer

Hvilke ekstra tjenester tilbydes af vores udøvende kunstnere?

Med kunstneren Yudu kan du koordinere i detaljer hvilke elementer af indretningen der vil blive brugt. Føreren vil kunne udføre en skitse, som giver mulighed for at forestille sig, hvordan interiøret vil se ud efter færdiggørelsen.

Som dekorationselementer anvendes:

 • langsgående tryk (langs vægge mellem deres overflade og loft)
 • trukket lister og dekorative cornices
 • loft friser
 • prægede, komplekse og sømløse rosetter
 • hjørner og balustre

Kunstner Yuda vil være i stand til at starte arbejdet efter at have accepteret alle dine nuancer til at dekorere rummet.

Hvordan bestiller du en specialist?

Du kan bestille tjenester fra en erfaren specialist, der vil lave en professionel installation af stuccoformning af gips lige nu på hjemmesiden Yudu. For at gøre dette skal du blot placere din ansøgning i en særlig formular.

Montering på loftet af gipsstøbning

Gipsdekorationer mister ikke deres popularitet i mange år. Dette er en smuk og ret original i verden af ​​moderne efterbehandling materialer indretning metode. Samtidig kan montering af gipsstuck på loftet gøres let, hvis korrekt udført forberedelsen og gør alt omhyggeligt.

Arbejdsfaser

Alt arbejde skal udføres i henhold til en bestemt plan. Dette vil undgå de fleste fejl og montere indretningen mest præcist og præcist. Den generelle række handlinger ser sådan ud:

 • Inspektion af loftets overflade.
 • Ansøgning Markup.
 • Forberedelse af fastgørelsesstedet.
 • Forberedelse af støbte dele.
 • Montering indretning.

Hver af disse operationer har sine egne subtiliteter, derfor er det nødvendigt at behandle dem mere detaljeret separat.

Inspektion og mærkning af loftet

Ved inspektion af gulvet er det vigtigt at forstå klart, hvor alle lister skal placeres. Også på dette stadium bestemmes behovet for at arbejde på tilpasningen af ​​flyet, hvis det indeholder betydelige defekter i form af mounds, højdeforskelle eller revner.

Hvis placeringen af ​​smykker er valgt, og overfladen ikke kræver seriøs justering, kan du fortsætte til næste trin - markering. Det er nødvendigt at sikre, at installationen af ​​alle komponenter sker så præcist som muligt uden forskydninger og forvrængninger.

Plan forberedelse

Selv et perfekt fladt loft vil kræve en vis forarbejdning, før installationen af ​​gipsstøbning er startet. Det består i at anvende specielle primersammensætninger, der forhindrer absorption af lim og forbedrer overfladeens adhæsionsegenskaber.

Hvis loftet ikke er for glat, skal det forsigtigt nivelleres og slibes, inden der tages yderligere skridt. Efter slibning primeres det behandlede område og forlades, indtil primeren er helt tør.

Stucco forberedelse

Der er to typer stucco dekoration, der kan bruges til udsmykning af gulve: klar, i form af fuldt støbte dele og netop lavet i form af råelementer, der skal fastgøres til loftet.

Nyfremstillede dele er meget skrøbelige og skal håndteres med stor forsigtighed. Før installationen kræver sådanne produkter imidlertid ikke særlig forberedelse, da de kan "justeres" til stedet om nødvendigt, i modsætning til helt tørrede dele.

Færdige elementer skal være lidt fugtede på den side, som de vil blive fastgjort til gulvet. For at gøre dette kan du bruge en konventionel spray. Når en del er fugtet, er den og det sted, hvor den bliver fastgjort, dækket af et lag PVA-lim eller en gipslim-blanding bestående af 60% PVA-lim og 40% gips opløst i vand. Konsistensen af ​​den færdige opløsning skal ligne sur creme.

montering

Når blandingen påføres, påføres delen på overlapningen og lidt "gnides", så kontakt med overfladen er den mest tætte. Tyngre typer af stucco monteret ved hjælp af dykker og skruer, boring af de tidligere nødvendige huller. Fastgørelsestrinnet er ca. 20 centimeter.

Vigtigt: Når du borer gipselementer, skal du være yderst forsigtig og indstille boreens minimumshastighed.

Efter installationen af ​​gipsstykket på loftet er afsluttet, vil det kun forblive at maskere skruerne på skruerne med en lille mængde gips. Med samme sammensætning er alle leddene mellem de enkelte dele og samlingssømmene forseglet. Det anbefales at starte en lignende tætning ikke tidligere end to timer efter installationen af ​​stucken. Hvis det ønskes, kan du male de installerede dekorationer med maling, men ikke tidligere end en dag efter installationen.

For at reducere risikoen for skade på installerede smykker under arbejdet skal du følge den enkle regel: Produkter, der er op til 50 centimeter lange, kan installeres af en person, og større dele, især lister og hjørner, skal installeres sammen.