Installation af tagskinner

Installation af tagskinner fra Remzak-firmaet er

 • garanti for professionel præstation af arbejde uden affald og støv,
 • Hurtig udgang af mestre, der har alle de nødvendige værktøjer på lager (stepladder, perforator, niveau, skruetrækker, skruetrækker og dowel, fastgørere).

Vores specialister arbejder med forskellige typer gardinestænger: træ, plast, metal, snor. Afhængigt af lokalernes egenskaber og kundens krav vil vi installere væg- og loftlister.

Omkostningerne ved at installere tagskæggene

Når du installerer tagpladerne, afhænger prisen af ​​en række faktorer:

 • skal du demontere den gamle cornice
 • er det nødvendigt at justere længden af ​​cornice
 • fra den valgte installationsmetode
 • løbende meter
 • fra arbejdets hastende karakter. Hvis et presserende behov for gardinstænger er påkrævet, kan omkostningerne stige.

Nedenfor er anslåede priser.

 • Ved installation af eventuelle tagruter fra 10 m / p fungerer rabatten - 25%.
 • Minimum afgang for installationen af ​​tagskægget - 1600 rubler. Hvis der ved beregning af prisen på installationen af ​​tagskæggene er den samlede pris lavere end minimumsudgangen, beregnes udgangen til anlægget i henhold til specialistens minimale udgangsrate.

Formål og typer af taggrunde

Eaves - et vigtigt møbel, der fungerer som holder for tyl og gardiner. Det moderne marked tilbyder en række modeller af taggrunde. Afhængigt af design og materiale skelnes der:

Deres fordele: et bredt udvalg af farver, nem konstruktion og nem installation. Men disse ledges er ikke egnede til at hænge tunge gardiner.

Lavet af naturligt træ, velegnet til indretning i klassisk stil.

Det er normalt installeret, når der er behov for tagskægget at være ikke mærkbar. Det eneste dekorative element kan være en beslag. Normalt vælge dem, når du designer rummet i Empire-stilen.

De mest pålidelige cornices, egnet til hængning af tunge gardiner. Kan være den bedste løsning, når du udsmykker værelser i moderne stil.

Måder at installere tagbøger

Tagene kan hænge på væggen eller loftet.

Installation af loftslister er en god mulighed, hvis loftet er perfekt. Ellers er det bedre at vælge wall cornices. Men hvad nu hvis klienten insisterer på at montere tagskægget og loftet ikke er for glat? Vores herre og i dette tilfælde vil finde en vej ud! Monter corniceen i en afstand fra loftet, monteringsbeslagene i forskellige højder mv.

Sådan installeres cornice

Høj kvalitet installation af tagskægget - forsigtig montering af strukturen, korrekt valgte fastgørelsesanordninger, installatørens professionalisme. Installationsprocessen tager lidt tid. Normalt involverer flere trin:

 • Vinduets åbning måles. Det skal tages i betragtning, at længden af ​​tagskæggene skal være 30-50 cm større end bredden af ​​vinduesåbningen.
 • Markerede steder hvor parenteser vil blive monteret. Det er vigtigt at opretholde symmetri, braketterne skal være i samme afstand fra vinduets centrum
 • Mærkning foretages under hullerne, de er boret, indsæt dykker (om nødvendigt).
 • Monteringsbeslag med skruer.
 • Tagene er faste og justerede.

Sådan bestiller du installation af tagbøger

For at bestille installationsservicen i Moskva

 • udfyld feedback-formularen eller kontakt os på telefon 8 (926) 381-00-93; 8 (926) 381-00-93.
 • Indstil dag og tid
 • På den fastsatte tid vil mesteren komme til dig og udføre arbejde med installation af taggrunde.

Installation af tagskinner

Ring mester

Det er meget nemt at efterlade en anmodning om montering af en gardinstang til gardiner - udfyld onlineformularen eller ring:

A-isbjerge - 25 år med dig. 5 millioner reparationer afsluttet.

Bestil installationen af ​​gardinskinner til gardiner på et passende tidspunkt for dig. Føreren kommer i dag i et hvilket som helst distrikt i Moskva og regionen.

Eaves er en lille detalje af et interiør, som i lejligheden slet ikke er mindre væk. Han laver opmærksomheden mod vinduet og understreger skønhed af gardinet. Hertil kommer, at tagene - det er det, der vises i huset i mere end et år. Derfor skal det fungere ordentligt og fastgøres sikkert.

Installation af tagskinner med tilsyneladende enkelhed er en plagsom begivenhed. Det er nødvendigt at tage højde for væggenes materiale, tilstedeværelsen af ​​varmeapparater under vinduet og også kunne beregne afstanden til vægge og lofter korrekt. Nogle designs vejer meget, har flere rækker. Fastgørelse dem alene er temmelig ubelejligt. Og ikke altid blandt værktøjerne er der et niveau, en trinladder, en perforator eller en skruetrækker.

Installation af gardinskinner til gardiner - hvad du behøver at vide

Der er flere måder at installere. Eaves fastgøres til en væg, et loft, i en dør eller vinduesåbninger. For hver metode bruger sine egne typer indehavere. For at undgå dannelsen af ​​en grim bøjning ved lukning af gardiner er det nødvendigt at vælge den korrekte beslaglængde.

De fleste tagskærter er sat på to indehavere. Hvis vinduet er stort og gardinerne selv er tunge, anvendes der mindst tre beslag til fastgørelse. Nogle af dem har en forstærket struktur, der muliggør fjernelse af tagbøjlerne i en afstand på 10 - 32 cm.

Holdere er monteret på præ-mærket markup. Det anbefales at holde den samme afstand på siderne af vinduesåbningen, så hele strukturen ser æstetisk glædeligt ud. Antallet af fastgørelseselementer er valgt ud fra kanten af ​​materialet - til plast og trækonstruktioner på hver side, en skrue er nok, metalet er fastgjort på tre. Hvis installationen af ​​loftet på taggen er lavet på gipsvæg, skal du vælge et specielt fastgørelsesorgan, der giver dig mulighed for at skabe en pålidelig forbindelse. Disse omfatter dowels som "butterfly" eller Molly, der er i stand til at udglatte sideplanerne.

Installation af gardinskinner til gardiner på væggen i almindelig form er som følger:

 • huller bores i væggen
 • fastgørelsesanordninger er installeret
 • holdere er monteret
 • sæt stænger med slidringe

Hvis længden af ​​cornice er mere end 2 meter, anbefales det at lægge en ekstra beslag i midten. Vinduet ser mere æstetisk glædeligt ud, når gardinet på begge sider stikker lidt ud over vindueskarmets kant.

Funktioner ved montering af skinne- og profilaksler

For disse typer af strukturer er arbejdsteknologien ens. Rail gardin stænger er ofte installeret på vinduesåbninger med ikke-standard konfiguration, fastgjort til væggen såvel som til loftet. For at gøre alt ser glat og smukt ud, er det vigtigt at markere det korrekt. Normalt bruger de byggeniveauet, hvilket gør det muligt at markere monteringsstedet for beslagene og de ekstreme punkter i skinneplanlægningen nøjagtigt.

Det anbefales at montere tagene til væggen i en afstand på 5 - 7 cm fra vinduets øvre kant. Når du er monteret på loftet, skal du overveje størrelsen af ​​et bestemt rum. For at gardinet skal være muntert uden bøjninger, anbefales det at gå en afstand på mindst 10 cm fra vægoverfladen.

Forboring huller - de vil blive indsat i skinnerne. Derefter strammes justeringsskruerne, som er placeret på beslagene langs hele skinnen. Installationen gennemføres ved at fastgøre grænserne.

Montering af snor og baguette cornices

De første typer har en ret lav bæreevne, derfor er de ikke designet til tunge gardiner. String gardin stænger er normalt fastgjort til loftet med skruer. Først skal du installere fastgørelsesanordninger. Endvidere sendes en streng gennem dem. Det fører til den modsatte ende af tagskægget, passerer gennem rillen og strækker sig igen i den modsatte retning. Ved hjælp af bolte etableres den nødvendige elasticitet og gardinerne hænger. De resterende dele af strengen er pænt skjult eller afskåret.

Indramningstænger består af strimler, dæk, sidekanter og bunden. Sådanne strukturer kan installeres på loftet eller mod væggen. Alle komponenter skal forbindes i henhold til vejledningen. For det første er bunden installeret i huller, der er forborede. Derefter hænges gardiner på specielle kroge med ruller. Sidene er lukkede med stop.

Hvor skal man bestille en professionel installation af gardinstænger

Vores herrer vil installere alle typer gardinestænger og gøre alt det nødvendige arbejde i et besøg. Vi kommer til en god tid for dig i weekender, helligdage og hverdage.

De fleste af vores kunder bliver permanente, hvilket tyder på den høje kvalitet af de leverede ydelser. Vores fordele:

 • Ring til mesteren når som helst
 • alt arbejde er udført pænt og professionelt
 • garantier gives
 • Vores servicepriser er tilgængelige for alle.

Efterlad en anmodning om at ringe til mesteren på en bekvem måde - via telefon 8 (495) 000-00-01 eller online på hjemmesiden.

Montering af gardinstænger til gardiner

I ethvert rum er der vinduer, der har brug for smukt design. Hjemme er vinduerne dekoreret ved hjælp af tekstilklæder, der er hængt på en speciel armatur-tagger.

Typer af vindue gardin

Moderne typer af cornices, ud over at udføre en funktionel opgave, er også et element af indretning. Klassificering af tagskæggene udføres på flere grunde. Disse omfatter: anvendt type materiale, konstruktionstype, fastgørelsesmetode.

Enhver type af cornice, uanset materialet og typen af ​​fastgørelse, er opdelt i en række, dobbelt række og tre rækker strukturer:

 • Den nemmeste mulighed er en enkelt række, designet til et gardin.
 • Den mere almindelige mulighed er den dobbelte række version. Dette design er designet til at hænge to typer tekstilstoffer, som oftest anvendes tætte gardiner i kombination med lysgardiner.
 • Tre-trinsversionen er nødvendig, hvis der ud over gardiner og gardiner er en lambrequin hængt ud eller dette design bruges til at skabe en flerlags sammensætning af tekstildukker af forskellige tætheder.

Ifølge materialet er cornicesne opdelt i træ-, metal- og plastprodukter (PVC):

 • Træafskærmninger tilhører klassiske muligheder og passer til næsten ethvert interiør. Løvfældende, nåletræ og eksotiske træarter anvendes til deres fremstilling. Alt træmateriale behandles med specielle midler, hvormed nedbrydningsprocesserne ikke er forfærdelige for færdige produkter. De behandlede tagskiver har holdbarhed og holdbarhed. Som regel hører træprodukter af stangtyper.
 • Metal gardin stænger er ikke mindre populære. Deres design kan være lavet af aluminium, rustfrit stål, messing, krom, nikkel, jern og kobber. Metalprodukter kan have en anden form. De klassiske muligheder omfatter stangmodeller, der består af en eller flere rør med cirkulært tværsnit og to eller tre beslag, der er nødvendige til fastgørelse af bunden.

Producenter producerer forskellige typer stænger. Deres overflade kan have en glat overflade og kan dekoreres med forskellige udsmykkede mønstre af forskellige former. Meget ofte er enderne af stangskovlerne dekoreret med tips, som ikke kun er en forskellig form, men kan også laves af forskellige materialer.

De mere moderne modeller omfatter rørformede metalprofilkroniser. De er baseret på runde eller rektangulære rør. Banemekanismer, der består af to eller flere riller, er sporene, som krogerne bevæger sig på.

På baggrund af klassiske metalmodeller kan fleksible lister, der kan være lavet af aluminium eller plast, skille sig ud. De bruges som regel ikke kun til at færdiggøre vinduer med ujævne konturer, men også dekorere forskellige åbninger med deres hjælp. Fleksible muligheder, uden overdrivelse, kan tilskrives de universelle modeller.

På grund af deres plastikkonstruktion kan de ikke kun installeres i lokaler med et gunstigt mikroklima, men også i rum med høj luftfugtighed, som omfatter badeværelser.

En række metal sucker stang taggrunde er mini-muligheder. Udformningen af ​​disse modeller består af en enkelt stang og to beslag. Den væsentligste forskel af denne type er tilstedeværelsen af ​​en glidemekanisme i stangen. Takket være denne teleskopiske enhed kan du ændre længden af ​​produktet afhængigt af bredden af ​​vinduesåbningen. Stangens længde varierer i størrelsesordenen 40-135 cm afhængigt af modellen. Ved hjælp af universelle mini-varianter kan du dekorere ikke kun vinduesåbningen, men også en niche, en døråbning.

Dækprofilet har en rektangulær form. Enhver model af denne type leveres med to drejningselementer, hvor gardinerne divergerer smukt på forskellige sider og danner en elegant halvcirkel. Meget ofte er dækversionen dekoreret med en baguette bar, som er indsat i en speciel rille. Baguette cornice ser meget organisk ud. Planken selv skjuler kroge, det skaber en følelse af flydende gardiner, især hvis plankens farve falder sammen med takets tone.

Plastmodeller er forskellige profilindstillinger, har let vægt, attraktivt udseende og overkommelig pris. I form, de ligner en flad profil (dæk) med 2, 3 og nogle gange 4 slidser til kroge. Dæk- eller rackopsætning er som regel fastgjort til loftet.

Nødvendige værktøjer

For at installere enhver model af tagbøjlerne kræves der et vist sæt værktøjer, uden at en installation af høj kvalitet er umulig. Som regel leverer producenterne hvert produkt med et specielt sæt skruer, der skal bruges under installationen. Men yderligere fastgørelsesanordninger vil aldrig være overflødige, da der under installationen er pludselige nedbrydning af fastgørelsesanordninger muligt.

For at hænge tagskægget er det nødvendigt at stige til en vis højde. Dette kan gøres ved hjælp af en stige. Puncheren er hovedværktøjet, uden at det er umuligt at bore huller, især hvis væggen er beton. Målebånd og blyant skal bruges til at markere hullerne. Dowels bruges som grundlag for selvdrejende skruer, de er nødvendige for en mere holdbar monteringsstruktur. For en jævn montering af tagskæggene skal du have et bygningsniveau. Med hjælp kan du hænge den valgte model så præcist som muligt.

Installationsforberedelsesregler

For at kunne installere en model af tagskæggene korrekt skal du først udføre en række forberedende målinger og kun derefter erhverve den ønskede struktur:

 • Til at begynde med måler vi bredden af ​​væggen og vinduesåbningen. Som regel bør tagskægget være større end bredden af ​​vinduesåbningen. Minimumsbeholdningen på hver side varierer mellem 15-25 cm. På grund af denne margen vil gardinerne ikke blokere vinduesåbningen ved åbning.
 • Nogle gange kan taggerne indstilles fra væg til væg. Med denne installation skal du forlade nogle få centimeter til dekorative elementer af produkter (tips).
 • Ved korrekt installation er det nødvendigt at overveje den fremspringende del af vindueskarmet og varmesystemet. Minimumsafstanden fra væggen til armens beslag skal være mindst 15 cm. Dette lager sikrer, at gardinerne er jævnt placeret, og det hviler ikke på vinduets fremspring.

Hvordan indsamles?

For at kunne korrekt montere tagskæggene er det nødvendigt at overveje designfunktionerne.

Hver model har sine egne monteringsdetaljer:

 • Før montering af sugestangen af ​​vægtykkelse er det nødvendigt først at bestemme den ønskede længde af stangen. En regelmæssig stang trimmes til ønsket længde, hvis det er nødvendigt. Glidende mulighed udvider en vis længde.
 • Derefter skal du forberede inventar til gardiner. Som regel anvendes ringe med kroge som fastgørelsesanordninger, som er spændt på vægtstangen i den krævede mængde. En ring skal være mellem hætten og beslaget. På grund af dette arrangement glider gardinet ikke til midten. Hvis der anvendes to parenteser, kan alle ringene sættes på med det samme. Hvis der anvendes tre parenteser, er halvdelen af ​​den samlede bedre. Når ringene er på linjen, kan du lægge en hætte.
 • Nu kan du begynde at feste stangen til beslaget. Først på den ene side og derefter på den anden er stangen fast fastgjort ved hjælp af skruer.
 • Hvis der er flere rækker, gentages processen på samme måde. Derefter kan du fastgøre beslaget med designet til væggen.

I hvilken højde skal der monteres?

Valget af højde er af stor betydning, når du installerer væggitter. Den visuelle opfattelse af interiøret som helhed afhænger af den højde, hvor strukturen er fast. Jo højere indstilling, jo større og mere rummelige ser rummet ud. Denne erklæring gælder især for værelser med et lille område og lave lofter.

Installationshøjden afhænger også af gardinens længde. Mindste kløften mellem vinduet og tagbøjlen skal være mindst 5 cm. Fastlæggelsen af ​​niveauet af tagskægget afhænger af metoden til fastgørelse af lærredene. Hvis grommets er valgt som fastgørelsesanordning til gardiner, skal du forlade minimumsafstanden mellem stangen og loftet (5-7 cm). Dette skal gøres for fri bevægelse af gardiner forsynet med eyelets.

Hvordan hænger vægmodeller korrekt og jævnt?

Ofte hænger rundt rørformede og snorede hjørner på væggen.

Arbejdsordre:

 1. For at vægkonstruktionen skal hænge glat, er det nødvendigt at markere beslagene på væggen. For en model på mindre end 2,4 m er to beslag nok, og i længere strukturer er det nødvendigt at installere en tredje beslag og placere den i midten.
 2. For korrekt mærkning er det nødvendigt først at sætte 15-25 cm på hver side af vinduesåbningen og tegne en retlinie med en blyant vinkelret på loftet.
 3. Derefter fra midten af ​​den øverste del af vinduesåbningen skal du sætte den ønskede værdi til side og sætte et stop.
 4. Fra det tegner vi en linje med hjælp fra et byggeri og en linjal til krydset med sidelinierne. Krydsningspunktet mellem de to linjer er steder for montering af beslag.
 5. Nu fastgør vi beslagets fastgørelseselement til væggen og gør mærker til hullerne.
 6. Brug en perforator, bor huller og indsæt dowels. Efter installation af dowels kan du fastsætte fastgørelseselementet på beslaget og hænge tagskæggene.

Installation af en gardinstang til lav pris

Installation af tagskinner
fra 350 rubler!

Føreren kommer indenfor
1 time eller praktisk tid!

og få 10% rabat
til efterfølgende arbejde!

Tagene er et kryds over en vinduesåbning, hvor gardinerne hænger. Korrekt udvalgte og korrekt installerede tagbøjninger bliver også et dekorativt element i rummet. Installation af en cornice til gardiner til en lav pris er en service fra Domashnie Masters selskab i Moskva.

Vi installerer loft- og vægkanaler af ethvert design lavet af metal, træ og plast. Medarbejdere i virksomheden har en bred erfaring med ikke-standardiserede løsninger til installation af komplekse gardinstænger på overfladen fra forskellige materialer. Vi garanterer pålideligheden og holdbarheden af ​​fastgørere samt absolut sikkerhed under brug.

Installation af tagskinner

Afhængigt af rummets opbygning og klientens ønsker installerer vi taggafler med fastgørelse på forskellige steder:

 • til loftet
 • i vinduesåbningen
 • i en niche;
 • til væggen på specielle beslag.

Masters of the company installere loftet takflader af alle design:

 • enkelt række (til tyl eller gardiner);
 • dobbelt række (til tyll og gardiner);
 • tre-rækken (til tyll, gardiner og lambrequin).

Selskabets medarbejdere sikrer ikke kun pålideligheden og sikkerheden ved den installerede struktur, men også den harmoniske kombination af cornice og gardiner med indretningen af ​​rummet.

Installation af tagskinner

Listen over værker på installationen af ​​tagplankerne afhænger af dets design og type. Vi installerer gardinstænger:

Ved installation af gardinstænger tager guiden hensyn til de generelle krav:

 • på siderne af vinduesåbningen skal skråningerne stige i samme afstand;
 • Eaves må ikke forstyrre lukning eller åbning af en balkon dør eller vindue;
 • Gardinet skal ikke falde på vindueskarmen og berøre varmeledningerne.

Montering af gardinstænger til gardiner

I forbindelse med installation af en gardinstang til gardiner udfører virksomhedens medarbejdere følgende operationer:

 • samling;
 • markerer væggen under bjerget;
 • boring huller til fastgørelsesanordninger;
 • installation;
 • installation af hætter eller tip;
 • hængende gardiner.

Denne procedure sikrer kvaliteten og pålideligheden af ​​installationen af ​​gardinskinner til gardiner af enhver type og design.

Montering af træ taggrunde

Vi installerer loft- og vægtræskroner af et hvilket som helst nummer på væggene af:

Ved montering af en cornice med en længde på mere end 2 meter er der monteret en beslag i midten for at øge pålideligheden.

Hvor meget er installationen af ​​tagdugene til gardiner

Prisen på montering af glitter til gardiner beregnes i hvert enkelt tilfælde individuelt og afhænger af:

 • arbejdsomfang
 • længder og rækker;
 • materiale og type af vægge;
 • installationsmetode;
 • brugte materialer og værktøjer.

Installationsomkostningerne begynder med et mærke på 350 rubler. Præcise priser vil blive annonceret til dig af mesteren, når du forlader stedet.

Virksomheden "Home masters" i Moskva vil levere høj kvalitet installation af alle typer gardin stænger til gardiner til en lav pris. For at forlade en anmodning, ring +7 (499) 394-66-58.

Sådan installeres gardinstænger til gardiner?

Det reparation og efterbehandling arbejde efterladt. Valget af gardiner og gardin stænger efter din idé lavet. Næste trin er installationen af ​​gardinskinner til gardiner. Deres formål er ikke begrænset til en praktisk funktion. Ved udformningen af ​​en moderne lejlighed eller sommerhus, skal tagene primært betragtes som et supplement til indretningen. En erfaren hjemmeværker kan påtage sig enhver opgave - det være sig montering af en strengkornet eller en løftemekanisme til romerske gardiner. Men for nybegyndere anbefales det at begynde med installationen af ​​runde gardinstænger, som indeholder alle de nødvendige fastgørelsesdele.

Afhængigt af de materialer, hvorfra de er fremstillet, kan tagpladen være metal, plast eller træ. Efter konstruktion er de opdelt i en-række (kun gardiner eller kun tyll), dobbelt række (og gardiner og tyl) og tre rækker (gardiner, tulle og lambrequin). Selvfølgelig vil installationen af ​​multi-rad strukturer kræve mere erfaring og dygtighed, men det giver mere plads til at skabe ekstraordinære volumenkompositioner.

Montering af gardinstænger til gardiner

Når du installerer fra en uerfaret mester, kan der være et spørgsmål: hvordan man laver en gardinstang til gardiner pålidelig. Det skal huskes, at jo mere komplekse mønsteret af cornice er, jo større er dets vægt. Så jo stærkere skal være overfladen, hvorpå installationen skal udføres. Ellers øges sandsynligheden for sammenbrud af strukturen. Derfor er det nogle gange nødvendigt at ofre det æstetiske aspekt til gavn for de kærees sikkerhed og vælge en lettere konstruktion.

For at gøre tunge gardiner mere sikre, kan du tilføje en lille mængde epoxyharpiks til hullet tilberedt til selvdrejende skruer og indsætte fastgørelsesdele. Installation af tagskæggene fortsætter, efter at harpiksen er helt tørret.

Følgende værktøjer og materialer vil medvirke til at fremskynde installationsprocessen af ​​tagskægget:

 • stigen;
 • Punch;
 • skruetrækker;
 • blyant og målebånd;
 • dykker med skruer;
 • konstruktion niveau (niveau).

Før du begynder installationen, skal du sørge for, at tagskærerne ikke forstyrrer åbningen af ​​vinduet. Et andet vigtigt punkt er, at for at forhænget ikke falder på vindueskarmet, skal beslagene overstige dets fremspringende del i længden. Det er nødvendigt at tage højde for varmeledningens dimensioner, hvis den passerer langs væggen ved placering af taggrænserne.

Når du markerer beslagene ved hjælp af et målebånd og niveau, skal du være opmærksom på afstanden langs vinduesåbningens kanter. Det skal være det samme, bortset fra montering af tagbøjlerne langs hele væggen.

Monteringsbeslaget træ eller plastik er typisk en enkelt skrue og dowel og metal - tre.

Først skal du bore hullerne til dowel og installere det der. Herefter er skruerne fastgjort. Inden den anden beslag er fast, skal du kontrollere afstanden igen. Efter dockning med stangen skal du kontrollere forbindelsen for tætning.

Ringe på baren klæder på forhånd. Fastgørelsen af ​​stangen udføres således, at der på hver side bag beslaget (foran spidsen) er en ring. Det er meget mere bekvemt at først sætte kroge på gardinet og derefter kun fastgøre det på ringene.

På hver kant af baren kan du bære dekorative blusser. En række dekorative elementer på stængernes kanter tillader ikke den sidste ring med et gardin at glide.

Montering af runde gardinstænger

Selvom du ikke har nogen erfaring med at installere tagbøger, skal du ikke være bange for at forsøge at gøre det selv. Mange saloner til salg af gardiner og endda bygherrer leverer en sådan service som installation af gardinskinner til gardiner (prisen afhænger af længde og model af cornice).

Når du køber en cornice, skal du kontrollere tilgængeligheden af ​​skruer. Nogle gange er det bedre at udskifte standardfikseren med en mere passende. Til installation i løse vægge vil der være brug for skruer og dykker 5 * 80.

Hvis længden af ​​den runde cornice overstiger 2 m, kan du ikke gøre uden en tredje ekstra beslag til fastgørelse i midten. I dette tilfælde er det rimeligt at vælge et design med åbne beslag, hvor stangen med ringene blot er indsat i en lille forsænkning. Så er det ikke nødvendigt at fjerne tagene fra væggen hver gang.

Sørg for, at gardinet lidt anbøjer ud over karmens og radiatorens kant under montering af loftet.

For at gøre gardinerne foldede lige, bruger de et specielt bånd til kantkantning af overkanten, forsynet med snore til montering, for at spænde gardinet, justere størrelsen af ​​folderne og kun derefter bære ringe hver 10 cm.

Montering af skinnehoveder

Du kan installere skinnemålskærerne til væggen og til loftet. Konstruktionsfleksibiliteten gør det muligt at installere lignende tagbøjler på karnapperne og andre ikke-standardiserede vinduesåbninger. Rails leveres i et sæt med skruer, beslag, stop, hvilket ikke tillader glidning af løbere og ringe, ruller og kroge.

Den nyeste af modelskinneskinnerne er udstyret med en mekanisme til "overlappende" løbere, hvilket gør det muligt at lukke gardinerne overlappende. Denne skygge ser mindre massiv ud og passer godt til indretningen. Men desværre er denne montering kun egnet til gardiner af letvægtsstof.

Montering af skinnefanger begynder også med markeringen. Ved montering af tagbøjlerne på væggen er brakets kanter placeret 5-7 cm over vinduesåbningen. Ved loftmontering afhænger afstanden fra væggen af ​​opstillingen og størrelsen af ​​radiatorerne og skal være mindst 10 cm.

I færd med at montere skinneskovler over åbningen af ​​buglens vindue er mærkning ved hjælp af et målebånd noget vanskeligt. Alt skal være omhyggeligt vymeryat. Derfor er det bedre at bruge niveauet for at bestemme placeringen af ​​fastgørelseselementer.

Ud over de ekstreme punkter af placeringen af ​​skinnen er det nødvendigt at bemærke placeringen af ​​beslagene. For at gøre dette skal du anvende mærker på lige længder (ca. 25 cm) langs hele længden. På de markerede steder skal du bore gennem hullet, og derefter forsigtigt fastgøre beslaget med skruerne i kittet.

Nu er det nødvendigt at fastgøre en skinne på forsiden af ​​hver beslag. På det afsluttende trin af installationen skal du skrue justeringsskruerne på beslagene over skinnen. Først da begrænsere installeres.

Installation af profilafskærmninger

Profilkroner installeres ofte på loftet. Selvom installationen kan gøres på væggen. Farvning kan være enhver - fra gylden til en skygge af et mørkt træ. Hvis du samler loftet op til loftet, bliver det næsten usynligt. Profilkroner kan udstyres med et mekanisk drev, hvilket er særligt vigtigt, hvis gardinens store længde ikke tillader åbning af vinduet manuelt. I dyre modeller er elementer til fastgørelsesgardiner inde i profilen dækket af Teflon. Dette design forbedrer slipringen på rillerne ved bunden.

Montering af profilskinnerne udføres i samme rækkefølge som skinnen og på samme måde - på skruerne med dowels. Gardinerne er fastgjort til basen med velcro eller ring.

Montering af snor cornice

Som grundlag for fastsættelse af gardiner af en sådan cornice er en streng fremstillet af stål eller polymert tyndt kabel. Denne type gardin stænger er ikke egnet til hængende tapestry stoffer og andre tunge gardiner. Kablet kan selvfølgelig modstå sådanne belastninger, men at trække det så tæt, at der ikke er noget slag i midten, i så fald vil det være svært.

Stang gardin stænger er ofte placeret i loftet. De kan være single eller multi-row.

I den originale emballage indeholder alt, hvad du har brug for til installation: to kasser med spændingsmekanisme, strenge, klip eller kroge samt dowels og skruer.

Dowels er hamret i hullerne i loftet, og derefter skrues fastgørelseselementerne på. En streng trænges ind i bindingerne og fastgøres med en spændeindretning. Derefter lukkes designet med plastikbokse. Derefter indsamles klip gardinens overkant.

Montering af baguette taggrunde

Denne enhed er et lofthult dæk forbundet til en rammeformning af træ eller polymerer med sidevægge. Skruer, dykker, stik (bruges til at maskere hullerne til skruer) og kroge til stof er også inkluderet.

For det første er det nødvendigt at samle strukturen i henhold til producentens ordning: at tilslutte baguettepladen og dækket. Hjørneformede indlæg er fastgjort til siderne, og så er bunden fastgjort.

På de steder, der er markeret på forhånd, laves huller til stik. Strukturen er fastgjort til væggen med beslag, og corniceen selv skrues til loftet med det øvre plan. Sommetider er støbt cornice kun fastgjort til væggen.

Efter montering af bunden af ​​tagskæggene, kan du fortsætte med at fastgøre gardiner. Lambrequin er fastgjort til facaden af ​​tagbøjlen med et specielt klæbebånd syet til stoffet. Gardiner samles med et gardinbånd i folder, lægge kroge med ruller. Rullerne er gevind ind i dækhullerne, hvorefter sidevæggene lukkes med specielle stop.

Montering af cornice på gipsvæggen

Installation af en cornice på gipsvæggen indebærer det samme sæt af værker. Kun en nuance. Til de kløfter, der er fastgjort fast, skal du bruge specielle klapvinger til gipsvæg - sommerfugl eller dowel-molly med den karakteristiske evne til at flade sideplanerne og derved bidrage til en mere pålidelig fastgørelse af produktet. Det er værd at overveje, at selv denne type dowels kan modstå belastninger på højst 5 kg med et loft og højst 8 kg med vægmontering.

Montering af cornice i hulrummet

Ejere af nedhængte lofter skal installere tagbøger forskelligt. I tilfælde af at tagene er placeret i lofthulrummet, vil stangen til fastgørelse være længden af ​​dem, der svarer til dimensionerne af tagskægget, og tykkelsen er noget mindre end afstanden fra bundloftet til filmoverfladen.

Tømmeret er fastgjort ved hjælp af dykker. Efter installation af rammen af ​​strækloftet og montage af lærredet på stederne for fastgørelsen af ​​strålingssætmærket. Så i stedet for fremtidige punkteringer er ringene fastgjort, så lærredet ikke eksploderer. Huller inde i ringen brændes forsigtigt. Nu kan du montere tagene.

Producenter tilbyder forskellige. Du kan vælge gardinmodeller i en hvilken som helst af de stilistiske retninger - det være sig moderne, enkle, men ikke mindre originale landemotiver, funktionel højteknologi eller tilbageholdenhed og aristokratisk engelsk stil. Valget af tagskinner og metoden til deres vedhæftning afhænger af stilen på rummet, det valgte tekstil, det materiale, hvorfra loftet og væggene er lavet.

Gardinskinner til gardiner: hvordan installeres?

Sådan installeres gardinstænger til gardiner? Disse indvendige elementer skal harmonisk passe ind i rummet, svare til den valgte stil, komplementere den eller kontrast lidt. En række materialer gardiner, der præsenteres i butikkerne, kan forårsage forvirring blandt forbrugerne, såvel som valget af taggrunde for dem. Når konfigurationen og udseendet af alle de dekorative elementer samt de tekstilmaterialer, der skal bruges til at dekorere vinduesåbningen, allerede er blevet bestemt, opstår der spørgsmålet om, hvordan man monterer gardinstangen. Denne procedure kan udføres uafhængigt ved hjælp af de nødvendige værktøjer og anvendelse af simple færdigheder.

Typer af gardinstænger til gardiner.

Typer af gardinstænger til gardiner

Eaves kan opdeles efter flere parametre, herunder fremstillingsmateriale, ekstern konfiguration, fastgørelsesmetode.

Materialet, der blev brugt til fremstilling af taggrene:

Trin for trin instruktioner til installation af en rund cornice.

Ifølge fremstillingsmetoden er cornice strenget eller baguette. Det skal tages i betragtning, at brugen af ​​strengmodeller medfører ulejligheden under videre drift. Dette skyldes det faktum, at metalstrengen, der ligger til grund for denne cornice, ikke er egnet til brug i rum med høj luftfugtighed. Hvis det er nødvendigt at bruge denne særlige model for fastgørelse af gardiner, skal metallet være belagt med særlig sprøjtning, som vil være resistent over for længerevarende udsættelse for vand, damp osv. Baguette gardinstænger anvendes mere bredt, er praktiske og ret praktisk at installere.

Fix gardinerne kan være på:

 • væggen;
 • loft;
 • eller uanset overfladen.

Eaves design kan være:

Ordningen om fastgørelse af skinnefanger til gardiner.

 • single-row, som kun kan placeres 1 række dekorative vindueselementer;
 • dobbelt række, de kan hænge gardiner og gardiner eller en anden kombination af 2 stykker tekstiler til vinduet;
 • tre-rækker, der kan rumme flere typer gardiner, gardiner og andre elementer.

Afhængigt af formen af ​​lokalerne tilbyder producenter af cornices produkter til forbrugerne:

 • rund form;
 • teleskopanordning;
 • relief form
 • profil visning;
 • specielle der er designet til fastgørelse af romerske gardiner eller persienner;
 • baguette formular.

Nogle af dem har deres egne installationsfunktioner, men i det væsentlige er alle tagene monteret næsten det samme.

Værktøjer, materialer, installationsnyanser

For at installere tagskæggene skal du forberede værktøjer og materialer som:

Installationsskemaet af strengen cornice.

 • trin-stige eller stige, der vil være stabil og give komfortabel adgang til stedet for fastgørelse af gardinerne;
 • elektrisk hammerboremaskine eller boremaskine, afhængigt af væggen eller loftets materiale
 • øvelser med den krævede diameter, hvis størrelse bestemmes ved fastsættelse af dowels;
 • målebånd; blyant;
 • Bygningsniveau med hvilket vandret kontrolleres under arbejdet
 • dowels, skruer.

For at sikre en pålidelig fastgørelse af tagskægget, samt hvis du planlægger at hænge nok vægtige gardiner, kan du desuden bruge en særlig epoxy eller flydende negle. De føjes til hullet, inden de placeres i det. Efter størkning danner en stærk og pålidelig forbindelse, som er i stand til at modstå en betydelig belastning.

Før du fortsætter med installationen af ​​tagpladerne, er det nødvendigt at udføre markeringen og kontrollere, hvor godt vinduet kan åbnes, efter at fastgørelserne er færdige. Hvis tagskægget vil hæmme vinduesrammens bevægelse, er det nødvendigt at overveje muligheden for at installere en anden model af dette dekorative element.

Montering af loftet cornice på stretch loftet.

For at forhænget hænger på skråningerne for at se harmonisk ud, er det nødvendigt, at det ikke ligger på vindueskarmet, men er placeret ved siden af ​​det. For dette er størrelsen af ​​beslagene, som er fastgjort til væggen, længere end den fremspringende del af vindueskarmet. Hvis installationen udføres i loftet, skal placeringen af ​​tagskæggene flyttes til den ønskede afstand. Kontroller den fremtidige placering af gardinerne i forhold til vindueskarmet kan bruge en lodret.

Længden af ​​cornice bestemmes ud fra størrelsen af ​​vinduesåbningen. Det bør trække sig tilbage i samme afstand fra begge kanter af vinduet. Dette vil bevare rummets geometri eller endda justere det om nødvendigt. Hvis tagskæggene er placeret langs hele væggen, betyder vinduets åbning ikke noget. Et sådant arrangement af et dekorativt gardinfastgørelseselement ser mest harmonisk ud, hvis vinduet er placeret midt på væggen eller optager det meste af det.

Installation af baguette taggrunde: anbefalinger

Det er kun muligt at installere en cirkelformet tagrunde efter markering af dens placering.

Vægmonteringsskemaet af taggaflerne af aluminiumsprofil.

Hvis længden af ​​stangen overstiger 2 m, er tilstedeværelsen af ​​et gennemsnitligt fastgørelsesmiddel obligatorisk. Dette vil undgå fremdækning af gardinerne i fremtiden og skade på tagskægget som følge af dette. I dette tilfælde er det ønskeligt, at de elementer, som installationen af ​​gardiner er fremstillet af, er aftagelige. Derefter skal du ikke fjerne det helt for at fjerne det fra tagbøjlerne.

Efter at markeringen med en blyant og målebånd er afsluttet, er det forberedende til at åbne vinduesrammen samt placeringen af ​​gardinet i forhold til vindueskarmet færdiggjort, så du kan begynde at bore overfladen, hvorpå tagene skal fastgøres. Dette arbejde er udført ved hjælp af en boremaskine med en boremaskine, der matcher typen af ​​væg eller loftmateriale. Først skal du bore det første hul.

Ordningen om fastgørelse af tagene til gardiner.

Forhæng hængerne og ved hjælp af konstruktionens niveau kontroller markørets rigtighed for det andet hul af fikseren. Dernæst fjern stangen og udfør hullet. Derefter køres dowels i, hvor du kan påføre et lille lag epoxyharpiks. Efter at det er hårdt, er cornice brackets fastgjort til skruerne.

For at konstruktionen skal være færdigmonteret, er det nødvendigt at overføre stangen til beslagets monteringsringe. Dette er gjort, efter at alle ringe til hængende gardiner er sat på. Når stangen er gevindskåret, er dekorative ornamenter hængt i dens ender, hvilket vil være en ekstra holder til baren på plads. Derefter kan du begynde at hænge gardiner.

Montering af skinnebane type

Denne type fastgørelsesgardiner er en helt ny og moderne løsning. Den største fordel ved denne skærm er ubegrænset længde, som kan ændres ved at tilføje eller fjerne sektioner og den skjulte placering af fastgørelsesgardinerne. Desuden kan evnen til at dekorere den forreste del af tagskægget med en række forskellige materialer gøre det muligt at placere det i ethvert interiør.

Monteringsskema elektrisk styret tagskinne system.

Sådanne tagskærme er færdige med elementer, hvorved det er muligt at udføre installation af alt design. Derudover bør der indføres restriktive elementer, der ikke tillader beslag til hængende gardiner at gå ud over skinnen i den endelige stilling.

Fastgørelse det laves oftest på loftet, hvilket er en accepteret metode til installation. Tilstedeværelsen af ​​parenteser i nogle modeller gør det muligt at placere det på væggen. Værker begynder med tegning markeringer med blyant og målebånd. Derefter udføres i loftet ved hjælp af en boremaskine eller perforator, afhængigt af materialet i produktionsflowet, det nødvendige antal huller. Efter det skal du skrue kantstykkets endedele på specielle beslag, som leveres i sættet, eller ved brug af selvlukkende skruer. Derefter installeres skinnen på den forreste del. Justering af skruer muliggør endelige justering af tagskæggene til vinduets åbning eller væg. Når denne type arbejde er gennemført, kan du installere slutningen af ​​de restriktive dele.

String gardin spænding

String af metal anvendes som et fastgørelsesmiddel til gardiner. Det erstatter stangen eller skinnen i andre modeller af cornices. Den kan være lavet af polymerkabel, som ikke kræver yderligere korrosionsbehandling.

Kablet er et tilstrækkeligt stærkt materiale, der er i stand til at modstå betydelige mængder gardiner af tunge stoffer, fx tapetry. Men for at det ikke skal falde, skal du udføre sin spænding.

Kittet til montering af en strengkornet indeholder alle de nødvendige installationsdetaljer: en streng, beslag til montering, dowels, skruer, kasser, med hvilken spænding opstår.

Fastgørelser skrues i dykker, huller, som er lavet med en boremaskine. En streng strækker sig gennem hullerne, som er fastgjort med et specielt klip. På den anden side udføres den samme operation. Derefter udføres den endelige strengstramning. Dernæst påsæt en dekorativ boks, der dækker fastgørelsespunkterne i strengen.

Pris til installation af tagskinner

Pris til montering af cornices, persienner og gardin vedhæftning.

1. Installation af tagskinner

2. Installation af persienner, persienner, romersk persienner

3. Andre tjenester

4. Gardin Gardin

Bemærk:

 1. Alle målinger er gratis.
 2. Med en loftsmontering mere end en linje - yderligere 50% fra hver linje.
 3. Ved installation af tagskinner mere end 4 meter + 10% til omkostninger.
 4. Når du installerer fragt gratis.
 5. Alle priser er i rubler, inklusive moms.
 6. Prislisten er gældende fra 15. oktober 2007.

referencer

 • VestHom
 • vigtigste
 • Kort om os
 • galleri
 • Køkken, spisestue
 • Offentlige lokaler
 • Puder og tilbehør
 • sengetæpper
 • galleri
 • Stuer
 • Børneværelser
 • soveværelser
 • tagudhæng
 • blinde
 • Kontakt os
 • Adresser af butikker
 • Rabatter og kampagner
 • Ring til en specialist

Om webstedet

sikkerhed

Webstedet opfylder de højeste standarder og sikkerhedsstandarder for din ro i sindet.

Montering af gardinstænger til gardiner

Installer tagskinner - 750 rubler pr. Gardin

(lige, op til 3,5 m. med en lofthøjde på op til 3 m.)

Demontering af den gamle - gratis.

Hvad gør os anderledes end resten?

Din ordre overføres ikke til tredjemands mestere - jobsøgende, som det ofte er tilfældet, men udføres af vores faste mester - ansvarlig og bevist i erhvervslivet.

Hvad betyder det at bestille tjenesten "installation af en cornice" fra os:

- En specialist fra gardinstængerne kommer til dig, som har samlet dem hver dag i mere end et år;

-Demantivering af et gammelt produkt - gratis

-Udsæt ikke kun dine egne tagblade, men også dem, som du allerede har;

- Obligatorisk brug af pålidelige fastgørelsesdele, mere holdbare end sædvanlige i sættet

- Allerede mere end 7 års vellykket arbejde

- Naturligvis et komplet sæt værktøjer;

- Stigestigen for sig selv

-Garanti for din ro i sindet 1 år.

Hvor meget det koster at installere tagskæggene.

Bemærk venligst, at installationsomkostningerne i nogle tilfælde kan variere. Ikke altid produkter har en standardpakke.

Pris: 750 rubler / stk. (direkte, op til 3,5 m.), demontering af den gamle gratis!

Installation sker i højden op til 3 m.

Ring til os! 9:00 - 21:00!

8 (926) 631-88-30.

Hvad får du for pengene?

Demontering af den gamle, montering og installation af den nye
Obligatorisk brug af mere pålidelige fastgørelsesanordninger (i sæt er der som regel fastgørelseselementer upålidelige, cornice sags)

Bemærk (ekstra arbejde):

Sagt i størrelsen 100 p. / Side.
Forkort konsollen - 150 stk. / Stk.
Klip loftsplinten - 200 stk. / Stk.
Installationsomkostninger på bugladsvinduet - fra 1500 r.
Afgang til bymidten og uden for Moskva ringvej kun efter aftale

Sager, hvor anlægsomkostningerne kan afvige fra det, der er angivet på hjemmesiden:

plastprofil (dæk) på 2 eller flere dele
plast profil (dæk) længere end 2,5 m. med en baguette bar eller hætte
metal / træ over 3,5 meter lang
hvis hver række er knyttet uanset det overordnede design
Dækafrunding +200 s.
luksus serie (dyrt)
væg med mere end 3 beslag
loft niche installation
afgang til Moskva Ringvej

For alt installationsarbejde leverer vi en garantiperiode på 1 år.

Metoder og metoder til installation samt brug af højkvalitetsfastgørelsesmaterialer i forbindelse med vores masters erfaring sikrer høj pålidelighed af fastgørelsen!

Vi forlader med vores stepladder og et komplet sæt af nødvendige værktøjer og fastgørelsesdele. Ikke alle gør det.
Mindste støv og snavs! Alt støv samles i en separat pakke direkte ved boring!
Arbejdet udføres kun ved hjælp af professionelt udstyr (perforator, skruetrækker, niveau osv.)
Når du har et bredt udvalg af skruer, der giver en solid installation!

Om os

I over 7 år har vi monteret gardinstænger til gardiner. I løbet af denne tid, akkumuleret stor erfaring i denne sag. Installation af tagskinner udføres så meget som muligt og med en garanti. Garantien på vores arbejde er 1 år fra datoen for installationen.

Installation af en gardinbane kan ikke være professionel, men de nødvendige værktøjer er ikke altid til rådighed, eller der er simpelthen ikke tid nok. Kun en erfaren mester kan korrekt vælge de rigtige fastgørelsesdele i overensstemmelse med det materiale, hvorfra væggen eller loftet er lavet. For eksempel at installere en cornice på et gipsplankloft eller en murvæg, skal du have en særlig type fastgørelsesmiddel og værktøj til fastgørelse af det samt evnen til at arbejde med det. Og når du arbejder med løse vægge, vil selv dyre og højkvalitetsfastgørere være ubrugelige uden at kunne håndtere det. Produktet kan hænge eller falde.

Vi vender os til en god service. Føreren kommer altid til tiden og ad gangen. Udfør arbejdet hurtigt og præcist. Alt støv, når boringen samles i en støvet samling, og du ikke behøver at gøre en generel rengøring af rummet, vil møbler og andre genstande i rummet forblive rene.

Installationsomkostningerne er faste og beløber sig til 750 stk. / Stk.

Omkostningerne til tjenester kan ændres af følgende grunde:

- Hvis du har et karnapvindue (vinduerne er vinklede)

- Installation af tagskægget i nichen over vinduet

- Produktlængde over 3,5 meter

- Passer til at passe på plads (drak: 100 s. / Side)

- Kræver trimning af loftsplint

Når vi har vores rike erfaring fra vores håndværkere i kombination med et professionelt værktøj, kærlighed til deres arbejde og et tæt team af medarbejdere, vil det ikke være et problem at installere taggafler. Vi er sikre på at du vil blive tilfreds!

tjenester

Installer rent! Forlad ren!

LND koncernen tilbyder sine kunder service til levering, måling og installation af gardinstænger til gardiner, persienner og persienner.

Montering af gardinstænger til gardiner
Priserne er i rubler

Installation af persienner
Priserne er i rubler

Forsendelse og måling
Priserne er i rubler

Minimumskravene til afgang af skibsføreren er 2000 rubler.

Rabat for store familier og pensionister 5%.

Hvis du har spørgsmål vedrørende levering, måling eller montering af gardinstænger til gardiner, persienner og persienner, kan du kontakte LND-gruppens ledere på: 8 (800) 707-20-67

Træt af markedsmonotoni? Der var en drøm om at blive ejer af en baguette til et eksklusivt projekt? Så spiller onlinebutikken af ​​gardiner og gardinstænger en vigtig rolle her. I flere år har virksomheden gennemført aktiviteter for at sælge originale solbeskyttelsesmidler til nedsat pris.

Produktlevering er en hurtig service fra fagfolk.

Den største forskel mellem stormarkederne og persienner fra andre konkurrerende virksomheder er, at levering af cornice udføres øjeblikkeligt. På grund af dette behøver kunderne ikke at vente på tid og håber på hurtigheden af ​​medarbejderne. Tværtimod forhandles leveringstider individuelt gennem kommunikation med ledere.

Making baguettes - eller hvordan man bliver ejer af de originale produkter?

I mange år har stormarkedet produceret taggrunde ifølge individuelle kundespecifikationer. Masters går til den angivne adresse, måler vinduespladsen og giver ordren til arbejde. Alt er meget simpelt og lyn.

Produktion af tagskinner tager hensyn til kundens interesser, men i overholdelse af funktionelle parametre. En sådan symbiose giver dig mulighed for at skabe produkter af høj kvalitet, men til en overkommelig pris. Om nødvendigt repareres kløften, hvilket vil genoprette baguettes funktioner og give det et nyt udseende.

Installation af baguette - hvordan man ikke mister penge ved bestilling af tjenester?

Installation af tagskæggene er en ansvarlig besættelse, derfor anbefales det at henvende sig til mesterens valg med særlig omhu. Specialister fra onlinebutik behandler deres arbejde ansvarligt, hvilket sikrer kunden et glimrende resultat ved finishen.

Lavpris, kvalitetssikring og behagelig service er selskabets fordelagtige fordele på det russiske marked. Gå ikke glip af chancen, lav en online ansøgning lige nu.