Montering af metalprofilens ramme under gipsvæggen

Den udbredt anvendelse af gipsvæg som færdigmateriale på grund af ikke kun dets fremragende tekniske egenskaber, men også en bred vifte af udført arbejde. Ved hjælp af gips kan du ikke kun justere væggene og lofterne, men også forvandle rummet, skabe en række skillevægge, nicher eller buer. Nøglen til succesfuldt arbejde er høj kvalitet og korrekt monteret ramme til gipsvæg. Installer det let selv med dine egne hænder.

Materialer til montering af rammen

En person, der først besluttede at bygge en ramme fra en gipsvægsprofil med egne hænder, kan godt forveksles med den forskellige udpegning af profiler, der findes i forskellige kilder, samt et stort udvalg af fikseringstilbehør, der tilbydes af byggematerialemarkedet. Du bør ikke være bange her: det er ikke så svært at forstå formålet med metalprofiler og af de forskellige fastgørelsesdele til installation, men kun en lille del er påkrævet.

Typer af metalprofiler:

 • Guide. Ved mærkning har betegnelsen UD eller Mon. Læg grundlaget for hele strukturen, det er fra dem, begynder opførelsen af ​​rammen.
 • Rack. De betegnes ved kombinationer af CW eller PS. De sættes i guider og danner vertikale oprejre, hvortil gipspladerne er fastgjort, når væggene udjævnes.
 • Loft. Til sådanne metalprofiler, der har forkortelsen CD eller PP, er et ark med gipsvæg fastgjort, når loftet udjævnes. De er indsat i specielle loftguider, som har en kombination af bogstaver UD eller PNP i betegnelsen.
 • Der er også buede og hjørne profil modeller. Behovet for deres anvendelse bestemmes af arten af ​​den konstruerede struktur.

For at fastgøre rammen på væggen eller loftet, samt for at fastgøre dets elementer sammen, anvendes flere typer fastgørelsesanordninger.

 1. For at forlænge metalprofilen til den ønskede størrelse anvendes en simpel stikkontakt, og for at forstærke krydset af profilerne er dets krydsformede sort, kaldet "krabben", nyttig. Ved udjævning af loftet bruges en to-niveau "krabbe" til sikkert at rette profilen på det nedre niveau til loftet.
 2. Ekstra vedhæftning til loft eller væg leveres af direkte eller ankerbøjler. Med deres hjælp vises alle strukturelle elementer i et fælles plan.
 3. Fastgørelsen af ​​spændingerne og styrprofilerne udføres ved hjælp af dykker med en diameter på 6 mm, profilerne fastgøres sammen med skruer. Installation af gipsvæg på den installerede ramme udføres ved hjælp af selvdrejende skruer med en diameter på 3,5 og en længde på 25 mm. Det er at foretrække at bruge hardware fremstillet af galvaniseret stål.

Loftsrammekonstruktion

Hvis du planlægger at ligge med gipsvægge og loft i rummet, så skal det begynde med sidstnævnte. Sjældent, hvilket rum kan prale med perfekte vinkler. I dette tilfælde skal pladerne på loftet være ret arbejdsmæssigt justeret til de ønskede geometriske parametre, når væggene er nivelleret. Hvis du starter fra loftet, bliver alle huller mellem gipspladerne og væggen i fremtiden lukket, når væggene udjævnes.

Marker nuancer

Mærkning er et af de vigtigste trin i konstruktionen af ​​rammen. For at vælge den rigtige afstand imellem den og loftet, er det nødvendigt at forudbestemme højden af ​​armaturerne indlejret i loftet. Denne afstand er afsat fra det nederste punkt i loftet, og så bruges niveauet til at markere de steder, hvor loftsføringsprofilerne er monteret langs hele rummets omkreds.

Mærkning af loftsprofiler udføres i en afstand af 600 mm fra hinanden. Således slutter vi ved et håndmærke med et gitter på 60 cm firkanter på loftet.

Før du monterer rammen med dine egne hænder, skal du afslutte arbejdet med kommunikation, som efterfølgende befinder sig bag gipsplade. Det er korrekt at strække alle ledninger på forhånd, montere stikkontakter og andre elementer. Det er bedre at forlade ledningerne under lamperne med en margin på 10-15 cm, så det vil være meget mere bekvemt at forbinde dem.

Installationsforløbet

 • Ved hjælp af de påførte markeringer, langs hele rummets omkreds, er en loftsguideprofil monteret på væggene.
 • Et hulhul er boret midt på siden af ​​hver markeret kvadrat, og der er installeret en direkte suspension. Således får vi et trin med yderligere fastgørelser af metalprofilen til loftet på 600 mm.

I processen med at markere rammen for både loftet og væggene er det nødvendigt at tage hensyn til følgende forudsætning: Alle leddene af gipsplader skal være placeret på profilen.

 • Vi indsætter loftsprofiler i PNP-profilerne og reparerer dem ved grænsefladen med selvlukkende skruer.

Da geometrien af ​​værelser i lejligheder ofte efterlader meget at ønske, er det bedre at måle længden af ​​hvert element separat, hvilket reducerer afstanden mellem vægge med 2-3 cm.

 • Klippemøller eller sakse til metal tværsnits 60 cm lange, også fastgør dem med skruer. Placeringen af ​​den tværformede forbindelse af metalprofiler forbedres af "krabben".
 • Den resulterende ramme med suspensioner vises i et enkelt plan. Til dette anbringes et niveau på hver profil, og efter den nødvendige indstilling fastgøres loftprofilens position ved hjælp af suspensioner. Deres antenner er foldet med tang og fastgjort med skruer til profilen i den ønskede afstand fra loftet.

Montering af rammen til gipsvæg på væggen

Hvordan laver man en ramme til gipsvæg, når man planlægger væggen? Generelle principper forbliver uændrede, kun nogle nuancer ændres.

 • Efter at have besluttet afstanden mellem væggen og den konstruktion, der skal opstilles, efter at have gennemført al kommunikation, tegnes en linje på loftet, hvorigennem styreprofilen skal monteres. Ved hjælp af en lodret linje gengives en ensartet linje på gulvet.
 • Fastgør guideprofilerne, gå til layoutet på de vandrette stativer. De skal placeres med et trin på 600 mm, således at hvert ark af gipsvæg blev fastgjort på tre stativer. Den ene vil være placeret midt i arket, og ved de to yderpunkter vil der være en forbindelse med andre ark.
 • Efter markering og installation af direkte suspensioner på den, indsættes de vandrette stolper i styrene og fastgøres med skruer.
 • Vandrette tværstænger er monteret på samme måde. Efter deres fastgørelse er hele strukturen justeret i et plan, for hvilket niveau og direkte suspensioner anvendes igen. Krabbekonnektoren er overlejret på stederne for passage af metalprofiler.

Installation er meget mere kompliceret, hvis der er vinduer på væggen, der skal udjævnes. I dette tilfælde er først og fremmest vandrette indlæg fastgjort på begge sider af vinduet, og yderligere markering af profiler med et trin på 60 cm udføres fra dem.

Ved opbygning af skillevægge skal der lægges særlig vægt på døråbningen. Det bør styrkes ved at indsætte en træbjælke i profilerne, der danner rammerne for dørkarmen.

Tip: da skillevæggen ikke bliver fastgjort til væggen, skal dens celler være mindre end på væggen eller loftet. Det anbefales at danne dem fra firkanter med en side på 40 cm. Dette opnår den nødvendige stivhed af partitionen.

De største vanskeligheder kan opstå, når du bygger dine egne skeletter under nicherne. I dette tilfælde er det nødvendigt at kombinere elementer af væg- og loftsfastgørelsesprofiler. Derudover skal du have god rumlig tænkning. Men enheden og de generelle principper for fastgørelse og fastgørelse af metalprofiler forbliver uændrede.

Funktioner af konstruktionen af ​​rammen til gipsvæg til vægge og lofter

Den vigtigste type monteringsgipsvæg - en rammestruktur, der er fastgjort til den færdige overflade. I det væsentlige er dette opførelsen af ​​en ny ramme-type væg. Da gipsvæg har en vis masse, har kravene til kassen altid været strenge. Mere for nylig blev det bygget af træstænger (lameller), men det er du allerede forbi, fordi de blev erstattet af bedre materialer - metalprofiler.

Selv om det er nødvendigt at hylde, er skinner nogle gange stadig brugt i dag, men ekstremt sjældent. Hvorfor skete dette? For det første har træ egenskaberne til at ændre størrelsen under virkningen af ​​ændringer i fugt og temperatur. Over tid sprænges barrene, revner, bliver dækket af et ormhul og skimmel. I våde områder forkaster de hurtigt.

Alt dette er fraværende fra metalprofilen, så dette materiale er nu blevet grundlaget for opførelsen af ​​en ramme til gipsvæg.

Typer af profiler til rammen under gipsvæggen

Producenter tilbyder flere typer profiler, hver med eget formål.

 • Måned er en vejledende profil. Normalt er denne opfattelse brugt til at konstruere konturen af ​​fremtidige kasser. Det er fastgjort til væggene, gulv og loft. Det er U-formet, hvor benene altid er standardstørrelse - 40 mm, og hylden er 50-100 mm.
 • PS - rack. Faktisk er dette den samme vejledning. I sit design er der specielle to langsgående riller, der øger profilens stivhed. Bredden af ​​benene - 50 mm, hylder 50-100 mm. Denne profil bruges kun til opførelse af rammerne for væggen.

 • PP - loft, med tre langsgående riller. Det har standardstørrelser - 60x27 mm.
 • PNP - vejledende loft. Den bruges til konstruktion af kredsløbet under den ophængte struktur. Det har standard dimensioner - 27x28 mm.
 • PU - vinkelformet. Den bruges i tilfælde, hvor det er nødvendigt at lave en konveks struktur, for eksempel indbyggede skabe eller nicher. Dette er et perforeret element med en vinkel på 85 °. Forresten sker det ikke kun eksternt, men også internt.
 • PA - buet. Den bruges til opførelse af døråbninger af buet type, såvel som ved skabelse af bølgete strukturer i loftet.
 • Tilføj til profilprodukterne direkte suspensioner, ved hjælp af hvilke lofter og rackprofiler er fastgjort henholdsvis til væggene og loftet. Det er med deres hjælp, at en ophængt konstruktion kan opstilles i loftet.

  Og et andet element - krabben. Dette er et specielt fastgørelseselement, der hjælper til at forbinde de fire tilsluttede profiler, der danner et kryds på et tidspunkt.

  Og det sidste er selvdrejende skruer. De er flere typer, og hver har sit eget formål. Hvis bunden af ​​væggen er træ, anvendes der almindelige skruer 6x70 eller 6x80 mm. Hvis overfladen er beton, er det bedst at bruge metal dowels eller skruer med plast dowels.

  Såkaldte selvdæmpende bugs bruges ofte til at forbinde profiler til hinanden (andre navne findes ofte - lopper eller frø).

  Montering af ramme til gipsvæg

  Hvis det i forbindelse med reparationsarbejde er at udsmykke væggene og loftet med gipsplade, så er det nødvendigt at starte fra loftet. Pointen er, at denne overflade sjældent har lige vinkler (90 °). Og hvis du starter justering med væggene, vil det være meget svært at justere gipspladerne til de resulterende loftsdimensioner. Slutresultatet vil være en temmelig stor mængde affald.

  Monteringsramme på loftet

  Det første skridt er at bestemme den laveste vinkel i rummet. For at gøre dette har du brug for et målebånd, som måler afstanden fra gulvet til loftet i hvert hjørne. Sammenlign resultaterne, den mindste størrelse er, hvad du har brug for. Bemærk, at denne metode kan bruges som basis, hvis gulvet allerede er nivelleret.

  Så er laserniveauet sat i det valgte hjørne nær loftet. Installationsstedet bestemmes af højden af ​​den fremtidige ophængningsstruktur. Enhedens lysstråler viser konturen placeret i vandret plan, det er ifølge den, at PNP-profilerne skal installeres.

  Pas nu på en anbefaling fra en specialist. Normalt har værelserne en rektangulær form, hvis længde er vinkelret på væggen, hvor vinduet er placeret. Det er i denne retning, at det er nødvendigt at lægge plader af gipsvæg. Hvis rummet er firkantet, placer panelerne alligevel mod vinduet.

  Så nu skal du installere PP-profiler. Til dette anvendes parallelle linjer på selve loftet. De er bortset fra en lang væg hver 60 cm. Hvorfor denne størrelse? Bredden på gipsvæg er 120 cm, der er installeret tre profiler under hvert ark: en i midten, to langs kanterne. Men overvej det øjeblik, at to tilstødende paneler vil blive monteret på en profil. Det vil sige, linjerne på loftet er midten af ​​profilen.

  Det er nødvendigt at installere direkte suspensioner langs disse linjer hver 30-40 cm. Når denne operation er afsluttet, kan du selv installere profilerne, som med deres ender hviler på PNP-guiderne. Der er de fastgjort med lopper.

  Under deres vægt vil profilerne bøje sig derfor mellem guiderne af længden af ​​væggen. Du skal strække flere rækker af en stærk tråd, som vil skabe et vandret plan. Ifølge det vil det være nødvendigt at justere PP-profilerne og rette dem til suspensionerne. Forresten svinger antennerne af suspensionerne udad i profilen simpelthen opad.

  For at stive en struktur er det nødvendigt at installere tværsnit skåret fra PP. Da afstanden mellem profilerne er den samme (60 cm), er størrelsen kendt. Crossbarsne er installeret langs rummet med et hul på 30 til 60 cm i trin på 10 cm. Det er her, hvor krabben bruges. Den er installeret oven på PP ved krydset med tværstængerne. Dette krydsformede produkt med poter på siderne. De er bare godt placeret PP. Til fastgørelse med samme loppe.

  For fuldstændige instruktioner om, hvordan du laver et gipspladloft alene, læs her.

  Monteringsramme på væggen

  Montering af rammen begynder med at bestemme, hvor væggen selv er vippet. Hvis hun "ser" ud med den øvre kant ind i rummet, skal installationen af ​​guiden (PN) startes fra loftet. Fra det ved hjælp af en lodret linje bestemmes placeringen af ​​gulvprofilen. Hvis det ser ud udenfor, er gulvelementet installeret først. Derefter bestemmes et sted på loftet af en lodret.

  vægge

  I forbindelse med reparationsarbejde anvendes boligmaterialer, huse eller kontorer ofte til materiale som gipsvæg. Med sin hjælp er det ikke bare muligt at skjule overfladenes uensartede ujævnheder, men også at gennemføre næsten alle ideer ved design af værelserne: buer, komplekse loftsystemer, skillevægge, alkove. Artiklen vil se på, hvordan man laver den rigtige ramme på væggen under gipsvæggen.

  Indhold:

  Fordelen ved gipsplader vægge og lofter

  • Profilkonstruktionen til et gipsplader fra en profil giver dig mulighed for at montere LED-strimlen på en ordnet eller kaotisk måde, indbyggede lamper eller hænge en klassisk lysekrone.
  • Væggene kan dekoreres med nicher og en ret oprindelig måde at gøre dem lyse.
  • Ventilationsrør passer ind i det opnåede mellemrum, de elektriske ledninger vil blive skjult, og der vil være plads til isolering og lydisoleret materiale.
  • Og hvis rummets højde giver dig mulighed for at installere et klimaanlæg af kassettype, da indendørsenhedens tykkelse kan være fra 230 til 300 mm.

  Gipsvægskonventioner

  Ved at købe dette byggemateriale kan du støde på følgende akronymer (forkortelse):

  • HL - gipsplastegrå, med en tykkelse på 8 til 16 mm, en bredde på 1200 mm og en længde på 2000-4000 mm. Bruges normalt i værelser, der ikke har særlige krav;
  • GKLV - fugtbestandigt ark (karton malet i grønne toner), som er karakteriseret ved hydrofobe additiver. Den er produceret med følgende dimensioner: 18x600x2000 mm. Anvendes i badeværelser eller køkkener;
  • GKLO - brandhæmmende gipsvæg har en lyserød farvetone, har en høj modstand mod virkningerne af åben ild. Dens tykkelse kan være fra 10 til 16 mm, bredde - 1200 mm og længde - 2000-4000 mm. Denne visning er relevant for værelser med pejs;
  • GKLVO - gipsvæg kombinerer fugt og flammehæmmende egenskaber, tykkelse 12-16 mm, bredde 600 eller 1200 mm, længde 2000-4000 mm.

  Det skal her bemærkes, at 9,5 mm plader anvendes oftere til lofter og til vægge, skråninger eller skillevægge, nicher - 12,5 mm til fremstilling af buede, buede former - 6,5 mm gipsplader.

  Det anbefales ikke at bruge en markør til markering på gipsvæggen, fordi nogle arter har en "fantastisk" egenskab, der fremkommer på arkoverfladen selv gennem flere lag af kitt og maling.

  Legend Metal Profile for Drywall

  • PS-profilstativ U-formet med langsgående riller. Dens base kaldes "ryggen", og siderne - "hylder", altid lig med 50 mm. Bagens bredde ligger i området fra 50 til 100 mm. Den bruges som lodret rack.
  • PN - en profil guide, dens sektion er identisk med en rack profil. Bredden på "hylderne" er kun 40 mm, "basen" er 50-100 mm. Bruges i opførelsen af ​​vægrammen eller opretter skillevægge. Den er fastgjort til gulv og loft og danner en ramme til hovedstrukturen.
  • PP - loftsprofil (60x27 mm) med 3 langsgående riller. Det er for ham installationen af ​​gipsplader.
  • PNP - loft guide profil (27x28 mm). Ved konstruktion af en ophængt struktur er den fastgjort til rummets vægge, der styrer PP'en.
  • PU - vinkelprofil (85 °) af perforeret metal, der bruges til at styrke hjørnerne. Det kan være både internt og eksternt, forskelligt i formål og parametre. I yderligere arbejde er hullerne fyldt med kittemateriale og derved sikrer pålidelig adhæsion på gipsvæggen.
  • PA - buet profil (konkave eller konvekse). Med sin hjælp er ikke kun buetype døråbninger lavet, men også suspenderede strukturer af komplekse bølgede former skabes.

  Hvis du planlægger at installere et tungt maleri, lysekroner med en betydelig vægt eller beslag til installation af en hvilken som helst enhed - anbefales det at styrke rammen på disse punkter, selv i byggestadiet.

  Yderligere elementer

  • Profiler kan være fra 2750 til 4000 mm lange, hvis en længere længde er nødvendig, så bruges en slags kobling (stik til 60 x 27 mm PP).
  • Krabben har en korsformet form og anvendes ved profilernes skæringspunkt og sikrer rammens styrke. Den to-niveau krabbe sætter på software på øverste niveau og pålideligt løser en profil af det lavere niveau.
  • Direkte suspension er monteret på væggen eller loftet og bøjer derefter langs specielle linjer. Profiler indsættes i den modtagne U-formede åbning og derefter fikseres. Efter installationen er overskydende "ører" bøjet eller afskåret. Hvis du bruger et sådant fastgørelsesmiddel - pladsen under loftet ikke vil være mere end 60 mm.
  • Ved hjælp af clips og ankerophæng kan du justere højden på interceilrummet fra 250 til 1000 mm. Dens understøtningsdel giver en stabil position af PP'en.

  metalware

  Hardware til montering af guider og suspensioner vælges afhængigt af overfladerne, for eksempel:

  • Hvis væggene og loftet er lavet af beton, er profil- eller forankringssuspensionerne monteret med dybere 6x40 eller 6x60 mm afhængigt af overfladens kvalitet.
  • Til træbaser er fastgørelseselementer lavet med 6x70, 6x80 mm skruer.
  • For at fastsætte hinanden blandes alle metalelementer i rammen, f.eks. Direkte suspensioner til loftsprofiler, rackmonteret til styrene, koblinger, krabber er bedre med skruer med en skarp ende på 3,5x11 mm.
  • Gipsvæg er monteret på metalprofiler med selvdrejende skruer med en hyppig tråd af galvaniseret stål 3.5x25 mm. Der er ikke behov for at forborge arbejdshullet.
  • Du kan vedhæfte guideprofilen til stativerne til gipspladens loft ved hjælp af specielle drop-in dowels, der giver en sikker pasform.

  Arrangementets rækkefølge

  • Hvis du planlægger at afslutte og vægge og loft, så skal arbejdet begynde med monteringen af ​​rammen på loftet. Sædvanligt hvilket loft kan "prale" med lige vinkler (90 °), og hvis i dette tilfælde reparationsarbejder startes fra væggene, vil montering af gipspladerne øverst være meget vanskeligt.
  • Udfør elektrisk arbejde, før kablet til placeringen af ​​belysningsenheder. Bredden af ​​ledningen skal være 10-15 cm fra det "nye" loft. Det er nødvendigt at kontrollere alle ledningsforbindelser (funktionsdygtighed). Når du installerer spotlights, bør du omhyggeligt planlægge passagen af ​​metalfragmenter af strukturen.
  • Mærkning af overflader til installation af profiler. Startpunktet starter fra den nederste vinkel eller knap på bundloftet. Horisontale guider, direkte suspensioner, loftsprofiler er monteret, gipsplader er fastgjort.
  • På samme måde monteres rammen på væggene. Deres krumning bestemmes, og PN er installeret på loftet og gulvet, hvis der er vinduer - mærket begynder med dem.
  • Det er fortsat at holde kitt og andre færdiggørelsesfaser af arbejdet.

  Montering af loftrammen

  • Først bestemme afstanden, at det nye loft falder. Det skal her huskes her, at hvis spotlights skal monteres, er det nødvendigt at kende deres højde - en er nok til 5-8 cm af interceilrummet til den anden - 12-15 cm.
  • Næste på væggen er et punkt, fra det hele vil markeringen blive udført. Ved hjælp af et laserniveau bestemmes en vandret linje, som du kan tegne med en blyant eller bruge et snitkabel.
  • Ved hjælp af et målebånd måler du den ønskede længde af profilen og skærer den af ​​med almindelige metalskærer. Hvis det er nødvendigt, er de let forbundet, idet de sættes ind i den anden. I dette tilfælde skal overlapningen være mindst 3 cm, og dette punkt skal fastgøres af hardware.
  • Langs linjerne på væggene er monteret PNP, nogle modeller har allerede arbejdshuller, hvis ikke, så bliver de boret med en pitch på 50 cm med perforator eller en boremaskine, afhængigt af den basis, som disse profiler er fastgjort på.
  • Næste er markeringen til loftsprofilerne. Fra væggen til tilbagetrækning omkring 60 cm (da væggene ikke altid er forskellige ideelle størrelse), og niveauet for at kontrollere nøjagtigheden af ​​at finde ridser. Mærker skal være synlige på væggene. Som en profil, her vil den fungere som en lineal, for at forbinde bindestregerne på modsatte vægge, bliver den resulterende linie "referencepunktet". Fra det parallelt er hver 60 cm en linje over loftet.
  • På samme måde til at lave en razlinovka og langs længden af ​​rummet, til sidst vil næsten alle cellerne opnås med dimensioner på 60x60 cm. Dimensionerne af cellerne nær væggene vil have andre parametre.
  • Direkte suspensioner er fastgjort af dowels (selvdrejende skruer) med en stigning på 60-70 cm, midten af ​​bunden skal være nøjagtigt langs den markerede linje. På steder, hvor der skal installeres apparater eller udstyr (ventilator, lampe, klimaanlæg), anbefales det også at installere traversen.
  • Loftsprofiler til gipsvæg må ikke høstes "til fremtidig brug", som nævnt ovenfor, kan afstanden fra væg til væg på forskellige steder i lokalet afvige betydeligt. Derfor for hver profil måles længden separat, og den skal være 2-3 cm mindre end rummets bredde.
  • Loftprofiler indsættes i styrene, hvor den centrale rille skal være i fare. Fastgør dens position med en skrue. Anvend om nødvendigt koblingen.
  • Ved hjælp af metalskær til at forberede hoppere fra loftprofilen svarende til 60 cm, og de tværstykker beregnet til montering fra kanten (fra væg til første langsgående profil) er et par centimeter mindre end den faktiske afstand.
  • Det er også nødvendigt at overvåge sammenfaldet af profilsporene med markeringer på væggene, i stedet for deres forbindelse med længdeprofilen for at etablere en enkelt-niveau "krabbe" og fastgøre den med selvdrejende skruer.
  • Det sidste trin i installationen af ​​dette design er at montere loftprofilerne på suspensionerne. Til dette formål anbringes et niveau på PCB'en på hvert forbindelsessted. Og efter afvigelserne er kontrolleret og om nødvendigt justeret, afviges der. Næste er installationen af ​​plader af gipsvæg.

  Metal vægramme

  • Før installation af en vægramme fra en profil udføres alt elektrisk arbejde, ledninger bringes til stikkontakter, kontakter og placeringspunkter for belysningsudstyr, husholdningsapparater.
  • Umiddelbart skal det bemærkes, at vægrammens teknologi er forskellig fra installationen af ​​loftkonstruktionen. For det første er en væg helt færdig, fra guideprofilerne til installationen af ​​gipsvæg. Og først da er overgangen til den næste mur og så videre.
  • Teknologisk komplekse objekter, når man konstruerer en vægramme, betragtes som værelserne med vinduer, da skråningerne kræver særlig opmærksomhed. Hvis du har til hensigt at udføre vægisolering, skal vertikale profiler installeres i en afstand af 5 cm fra bundfladen (gamle hældninger).
  • Af stor betydning er vindueskarmens bredde, hvis vægens finish begynder efter installationen, fordi markeringen til rammen er lavet fra vinduet. Men her tages der hensyn til tykkelsen af ​​pladen af ​​gipsvæg, som kan være 9,5 eller 12,5 mm.
  • Firkanten anbringes på rammen, og afstanden måles, ikke at glemme de yderligere 5 cm. Dette gøres også på den anden side af vinduesåbningen. Lignende manipulationer skal udføres, hvis der er flere vinduer i rummet. Disse mærker markerer kanten af ​​rammen. Du kan straks installere PN'en til "bunden" af vindueskarmet. I dette tilfælde kan pitchen på de lodrette stativ være mindre end 60 cm.
  • Et niveau anvendes på disse risici for at overføre dem til siderne af karmen. Fremgang fra disse mærker, ved hjælp af niveauet, er kanten af ​​rammen på gulvet og loftet markeret. For at installere metalstrukturen anbefales det at bruge et niveau på 2 meter, det viser en mere præcis værdi.
  • Mærker på loftet og gulvet er tilsluttet, og profilguider er monteret på de opnåede linjer. De første PS'er er sat på siderne af vinduet, så vertikalerne er markeret i 60 cm trin fra disse profiler. En af dem skal installeres i hjørnet af rummet.
  • Montage af suspensioner udføres hver 60-70 cm, deres center skal være strengt langs linjen. Rackprofiler sættes i guider, så deres mellemrille falder sammen med mærket på loftet og gulvet og er sammenkoblet. Yderligere niveau styres af deres lodrette base og hylder. Derefter udføres den endelige fiksering med skruer.
  • Crossbarsne er installeret ved hjælp af "krabbe", og der skal lægges særlig vægt på deres installation i nærheden af ​​vinduet. Den horisontale jumper er monteret over åbningen.
  • Når monteringen af ​​metalrammen til væggen er afsluttet, anbefales det at skitse placeringen af ​​længde- og tværgående profiler. Denne ordning kan være nødvendig, hvis det i fremtiden bliver nødvendigt at placere et billede på væggen, en anden hylde eller hænge dekorative blomsterpotter i loftet.
  • Her anvendes de såkaldte "sommerfugle", "paraplyer" og så videre som fastgørelsesanordninger: plastikpladen retter sine "vinger", når de skrues i skruen, hvilket sikrer pålidelig fiksering på gipsens bagside.
  • Hvis du forstår installationsprincippet, og til at begynde med, en simpel konstruktion til gipsplader, så ved næste reparation vil det være muligt at implementere mere komplekse løsninger: et to-niveau loft, nicher i væggene og buede døråbninger.

  Hvordan installerer du rammen under gipsvæggen

  Uden en korrekt monteret ramme vil gipset ikke vare længe. Styrken og pålideligheden af ​​vægge, lofter, buer, hylder og andre strukturer lavet af gipsplader, så elskede af professionelle bygherrer og amatører, afhænger af rammen.

  For at reparationen ikke viser sig at være et banalt spild af penge, er det nødvendigt med en kompetent implementering af anbefalingerne og råd fra mastere om installationen af ​​rammen.

  I dag anvendes to metoder til montering af gipsvæg med en ramme - på en træbjælke og en metalprofil. Hver af dem med fordele og ulemper, men med den rigtige tilgang ved hjælp af begge metoder opnår det ønskede slutresultat.

  Reparation ved hjælp af GKL

  Ramme materialer

  Træet er valgt til arbejde, når der er overskydende træ af god kvalitet. Selvom det antages, at rammen af ​​det er billigere, er det faktisk ikke så - træ bliver dyrere hvert år.

  Tømmer som materiale til et gipsvæg bur bruges i værelser med moderat fugtighed og normale temperaturforhold. Det er godt tørret, og installationen begynder efter behandling med et antiseptisk middel. I denne henseende er profilen mere rentabel: den rotter ikke, den bliver ikke slået med en scab, det vil ikke være bange for temperaturfald, det bliver ikke knust, vil ikke knække og vil ikke knække.

  Et gipsvæg på et skelet af et tømmer holdes strammere, da skruerne klæber til træet med al udskæring og sidder strammere. Profilindstillingen taber lidt i denne henseende, men problemet løses ved hyppigere installation af skruer.

  Rammen af ​​træet er miljøvenligt, men fra metalprofilen er det holdbart, det er lettere at montere, og materialet til det er købt i enhver butik. Samtidig tilbydes elementer af rammekonstruktioner i et sortiment. Du behøver ikke opfinde dine egne - alt er standard.

  Værktøj til konstruktion af rammer

  Når rammen er lavet af træplader, skal du forberede følgende værktøjer:

  • Saw.
  • Jigsaw.
  • Hammer.
  • Skruer og negle.
  • Reiki - tømmer.
  • Metal hjørne.
  Profilvisninger

  Hvis rammen af ​​profilen, så find saks eller et hacksav til metal. Under alle omstændigheder uden et niveau, en plumb line, er reglerne ikke nok. Derudover skal du:

  • skruetrækker;
  • dyvler;
  • Boremaskine eller hammerbor
  • Skruer til metal;
  • Forsegling tape;
  • Blyant eller markør;
  • Tilslutninger af forskellige typer;
  • suspensioner;
  • Profiler.

  Montering af en træramme til HL

  Strålens tværsnit skal ikke være mindre end 40 x 70 mm - til lodrette og understøttende skinner og 30 ved 50 mm - til vandret. Træets fugtighed overstiger ikke 15%. Valg af materiale er blødt træ.

  Arbejdet begynder med en oversigt over ordningen, der angiver placeringen af ​​døren og vinduesåbningerne. Tæl derefter det nødvendige antal gipsplader, og fortsæt derefter til installationen af ​​støttebjælkerne på gulv og loft.

  Begynd installationen fra gulvet med dykker eller negle, hvis huset er træ. Næste trin er installationen af ​​lodrette stivere, mellem hvilke vandrette dem monteres. Lodrette stativer indstillet i trin på 60 cm.

  Horisontale stativer spidses oven på de vertikale indlæg, derefter lodret igen og så videre. De vandrette er også indstillet i trin på 60 cm. Hver række af kasser kontrolleres for lodret og planniveau. Juster bundbundets position på gulvet ved at placere træstykker. Justerer også den korrekte placering af vægplanet.

  Det er lettere at samle rammen straks direkte på gulvet i rummet, hvis størrelsen tillader det. I dette tilfælde skal bredden være 1 cm mindre end vægens faktiske bredde.

  Træramme under GKL

  Metalrammeelementer

  Grundlaget er profiler - guider (UD) og transportører (CD). Den første er nødvendig for at skabe rammens kontur til gipsvæg. De spiller rollen som et "fundament", hvor bærerens profil er indsat og fastgjort, hvor gipspladen allerede ligger.

  Styreprofilen er standard med en bredde på 2,5 cm og en længde på 3 meter. Det er vigtigt at være opmærksom på dens tykkelse - rammens styrke afhænger af det. Tykkere egnet til vægge og tynd - til loftet. Bærerprofilen har en bred hylde (6 cm), en dybde på 2,5 cm og en længde på 3 eller 4 meter. Den er fremstillet af metalplader af forskellig tykkelse, hvilket også påvirker styrken af ​​konstruktioner under opførelse.

  Rack profil bruges kun til rammevæggene. Loft, hjørne og buede profiler anvendes til konstruktion af passende gipsplader. Bøjede med udskæringer for nem bøjning. Bredden af ​​disse profiler varierer fra 5 til 15 cm.

  Hovedtyperne af skruer, der anvendes i montage af rammestrukturer, er fastgørelsesdele 9,5 mm lange ("loppe" - med skarpe spidser), 25 og 35 mm. Det anbefales at tage galvaniseret stål, det vil sige hvidt.

  Suspensioner anvendes lige - U-formet. De vælges også med galvaniseret. Der er også en såkaldt hurtig-suspension. Enheden af ​​dette element gør det muligt at justere loftets højde. Anvendes udelukkende ved montering af loftrammer.

  Forbindelseselementet er en "krabbe" eller et krydsformet stik. Den bruges til en flok tværgående profiler (tværs). Den lige konnektor bruges til at forlænge skinnen.

  Metalramme til gips

  Montering af en metalramme til HL

  Start med markering. Først bestemmer og sæt bærerprofilens linieposition på gulv og loft. For dette er det bedre at bruge et laserniveau. Linjerne er ca. 10 cm væk fra lejefladerne. Værdien afhænger af tykkelsen af ​​profilen, gipspladen, kommunikation, varmeisolering og krumning af væggene.

  Nu installer guide profiler. Vedhæft dem med dowels i trin på mindre end en meter. Dernæst på væggen markeres positionen af ​​bæreprofilerne. De er placeret hver 60 cm.

  Hvis du har brug for øget stivhed, reduceres installationstrinnet til 40 cm.

  Herefter installeres suspensioner. De starter fra gulvet i en højde på 15 cm og længere opad i trin på højst 1 m. Guider rådes til at installere hver 60 cm. Tre eller fire bøjler placeres på en standard 2,5 m høj væg. De er også fastgjort med dykker, helst med en størrelse på 6x60 mm. Indsæt derefter den lodrette stativ i skinnerne og fastgør dem med små skruer (9,5 mm).

  På videoen kan du se muligheden for at samle rammen til GCR:

  Det næste trin er trådspænding, som viser, hvordan hver rackprofil forlænges eller forsænkes i planet. Trådene er spændt mellem de yderste stolper på bøjlernes niveau. Det er nødvendigt at justere placeringen af ​​de vertikale profiler i forhold til tråden og fastgøre dem til suspensionerne. Herefter kontrolleres flyet med en to meter regel.

  Installation er gennemført ved at installere vandrette jumpers. Det er tilladt at lave dem fra rackprofilen. Begynd installationen nedenunder. Den første skal være 25 cm fra gulvet, den næste - hver 40-60 cm. Ved færdiggørelsen bliver ørerne af de forbundne "krabber" strakt bøjet og fastgjort til profilen.

  Rammen er klar. Start nu installationen af ​​plader, og udfør derefter deres træning til efterbehandling og beklædning. Processen er enkel, men kræver opmærksomhed på detaljer og omhyggelighed. Først da vil design ideer ikke blive spildt. Uanset hvilken valg du vælger: en træramme til gipsvæg eller metal, er det vigtigste at udføre installationen omhyggeligt og langsomt for at sætte det lige.

  Metalramme til gipsvæg: fordele, ulemper, grundprincipper for installation

  Emnet i vores artikel er metalrammen til gipsvæg. Vi vil sammenligne det med alternative måder at montere batten på gipsvæg på, veje dens fordele og ulemper. Endelig vil vi snakke om, hvordan du laver en klar ramme ud af den profil, du har købt.

  Som du kan se, giver materialet fuldstændig kreativ frihed. Rammen kan være vilkårligt kompleks.

  Hvad er det

  Lad os være enige om, at i denne artikel vil vi kun diskutere metalrammen til fastgørelse af gipsvæggen til væggene. Loftprofil vil forblive uden for vores opmærksomhed.

  Før os er der kun to typer profil - henholdsvis UW og CW, guide og rack. At fortælle om dem, er det generelt muligt lidt.

  • Rammeelementerne er profilerede strimler af galvaniseret stål med en tykkelse på 0,4 millimeter. Sektion form - U-formet, med flere yderligere langsgående fremspring, som øger stivhed.
  • Profillængder er 3 eller 4 meter. Grunden til populariteten af ​​blot en sådan længde er i de typiske dimensioner af lokalerne. I lejlighedskomplekser er loftets højde højere end 3, især 4 meter - den sjældneste undtagelse; længden af ​​lige sektioner af skillevægge og andre vægkonstruktioner er også meget sjældent mere end 4 meter.

  Nyttigt: I tilfælde af mangel på længde er to profiler splejset med tre metalskruer. Det er tre, en i hvert fly - kun i dette tilfælde vil forbindelsen være hård.

  Flere profiler er let at slå sammen i en.

  • Den typiske bredde af profilen, som findes i massesalg - 50, 75 og 100 millimeter. Tynd profil bruges oftest til vægbeklædning og til montering af lette vægvægge.

  Tykkere kan bruges til opførelse af indvendige skillevægge med forbedrede lydisoleringsegenskaber eller skjuler VVS, spildevand, klimaanlæg, ventilationskanaler og anden kommunikation.

  Materialevaluering

  For at forstå, hvilke fordele eller ulemper en metalramme har for gips, skal du sammenligne den med nogle alternativer. Hvilken slags?

  Faktisk er valget lille. Gipspladekonstruktioner er samlet på en ramme fra enten en galvaniseret profil eller fra træ. Med hensyn til dens egenskaber vil vi evaluere helt i vores artikel.

  værdighed

  1. Profilen er ikke-hygroskopisk og ikke tilbøjelig til deformation under påvirkning af udsving i temperatur og fugtighed. Baren kan tværtimod føre til ujævn opvarmning.

  Tip: hvis der anvendes træelementer, hvis geometri er vigtig - kun tørt træ bruges til dem. Hvis du ikke kunne købe det med en fugtighed på ikke mere end 7%, vil det hjælpe barens aldring i et halvt år i et tørt rum. Træet opbevares i en stak med tværgående pakninger mellem rækkerne.

  I billedstablerne tørres. For at fremskynde tørringen er det bedre at skifte hver række med kryds puder.

  1. Profilen er ikke bange for svampe, træborere og andre biologiske påvirkninger.
  2. Profilen behøver ikke omhyggelig visuel inspektion og afvisning inden brug: dens geometri er altid perfekt.
  3. Styrken af ​​den galvaniserede profil er konstant. I tilfælde af en bar kan en knude eller en skævhed gøre den skrøbelig.
  4. Galvaniseret stål er et ubrændbart materiale. Dets anvendelse sammen med brandsikret gipsplader vil gøre brandets sikkerhed i rummet absolut. Træ, tværtimod, efter tørring brænder store.
  5. Vægbeklædning med gipsplader på en metalramme er ofte nødvendig for at kompensere for blokering af trækvæggen. Suspensioner giver dig mulighed for nemt og naturligt at gøre det til nærmeste millimeter.

  Ved brug af en træblok skal det være nødvendigt at vælge eller lave pakninger mellem trækvæggen og batten. Som et resultat opnås ekstremt sjældent en mur, der er ideelt flad og strikt lodret på nogen af ​​dens sektioner.

  mangler

  1. Den første og største ulempe er den højere pris sammenlignet med træ. For eksempel vil en 4 meter UW profil med en bredde på 100 millimeter koste omkring 130 rubler. Ved hyppig installation af stativprofiler bliver omkostningerne meget håndgribelige.

  Til sammenligning: Til træbøjle, når der er beklædningsgenstande med gipsplader, ubehandlede brædder eller endda plader kan bruges, hvis omkostninger er flere gange lavere.

  Fra batten kræves kun en flad overflade. Hvad alt andet ser ud er helt ubetydeligt.

  1. Selvdrejende skruer holder i en profil en drejning af en udskæring. Og her i en bar holder hver skruesnål pålideligt skruen til selvdrejning. Som følge heraf er det på trods af den stærke styrke i galvaniseret stål meget nemmere at trække fast skruerne ud af det.

  fund

  Det må indrømmes, at materialets fortjenester er utvivlsomt, og kritikken er uholdbar. Når du bruger en tør og høj kvalitet bar, reduceres afstanden i værdi til et dusin procent.

  Manglen på pålidelighed med at fastgøre rammen med selvdrejende skruer kompenseres af deres samlede antal. Det anbefalede trin, hvormed gipspladen skal fastgøres til rammen - 25 centimeter til lige overflader og 15 cm for buet.

  Måske kan du helt sikkert anbefale en galvaniseret profil til at lave gipspladestrukturer med dine egne hænder.

  Rammontering

  Generelle regler

  Installation af metalramme til gipsvægge og skillevægge er underlagt en række generelle regler:

  • Trinet med at fastgøre styrprofilerne til loftet er ikke mere end en meter. Det anbefales at bruge fastgørelsesanordninger med et trin på 60 centimeter.
  • Fastgørelsesmetode - dowel-nails eller anker. Det er klart, at den første er billigere. På grund af belastningens art er deres styrke tilstrækkelig.
  • Hvert enkelt strukturelement skal monteres mindst tre punkter.
  • Afstanden mellem rackprofilerne må ikke overstige 60 centimeter. Bedre - 40.

  Gipsvæggen er ikke meget holdbar. Hyppig kasse vil ikke lade ham skubbe.

  • Rammen skal monteres på en sådan måde, at kanterne af de tilstødende ark er fastgjort til samme profil.
  • Fastgøringsprofiler af skillevægge til gulv, loft og vægge - kun gennem polstringstape af polyurethanskum eller skumgummi. De sælges normalt med et klæbelag, der allerede er påført. Der er behov for bånd, således at akustiske vibrationer ikke overføres til væggene.
  • Hvis projektet indebærer installation af en gipsvægspartition i døren - placeres kassen umiddelbart efter at rammen er monteret, inden skillevæggen er dækket med gips. Døråbningen skal være omsluttet med en perimeterprofil.

  Særligt tilfælde

  Nogle gange opstår der en situation, når du skal placere noget udstyr eller stor tværsnitskommunikation inde i gipsvægspartitionen - luftkanaler, kloaksystemer med en diameter på 110 millimeter osv.

  Løsningen er enkel: To sæt guider og postprofiler er monteret i den ønskede afstand fra hinanden. For strukturens stivhed er de forbundet med hinanden af ​​profiler af profiler eller endda af gipsplader.

  Den samme metode bruges, hvis du har brug for et stort mellemrum mellem gipsvæggen og bundvæggen.

  Partition ramme

  Trinvise instruktioner til montering af skillevæggen til Knauf-specialister (en af ​​de førende producenter af gipsvæg og relaterede produkter) ser sådan ud:

  • Skyd partitionens akse på gulvet og overfør den til loftet og tilstødende vægge. Brug niveau og plumb påkrævet.
  • Fastgør UW-profiler til gulv og loft med polstret dæmpningstape. Igen: Det er bedst at bruge en afstand mellem fastgørelsespunkter på 60 centimeter.
  • Rack-mount profiler afskæres på stedet og placeres strengt på en rørledning. Under alle omstændigheder er afstanden mellem dem bedre at være lavet, så arkets bredde er et flertal af det: så skal arkene ikke skære, så deres ledd falder på profilen. Hver rack skal gå ind i den øverste guide profil mindst to centimeter.

  Advarsel: En almindelig fejl er at måle afstanden mellem kanterne på rackprofilen. Du har brug for et trin langs akserne.

  • Væghyldeprofil er fastgjort til væggen med de samme dowel-nails eller ankre som skinnerne. Glem ikke båndet for lydisolering. De resterende stativer er syet til UW profilerne med metal skruer på begge sider.
  • Husk døråbningsprofilen. Det er mere bekvemt at fastgøre en trækasse fra siden af ​​profilen, skrue skruerne ind i VVS-kassen med døren lukket lige igennem rammen.

  Yderligere vandrette lintel placeres, hvor arkene sættes sammen.

  Vægbeklædning

  Her er det mere hensigtsmæssigt for os at anvende en anden type profil beregnet til et cd-loft på 60 millimeter bredt. Det er fastgjort til væggen med regelmæssige bøjler, som tiltrækkes af profilen med de samme "lopper" - metalskruer.

  1. Bounce på lodret linjer med udkastet til væggen med det nødvendige trin.
  2. Vedhæft suspensioner langs linjerne i trin på mindre end en meter.
  3. Efter at have afstødt loddets lodrette og vandrette kant på væggene, fastgør loftet og gulvet (strengt ved en lodret linje) styrprofilen UD i trin på højst en meter.
  4. Stret et par vandrette tråde mellem kanten af ​​ledeprofilen langs den ydre kant af lathinget - over gulvet og under loftet.
  5. Brug trådene som en vejledning, juster cd-profilerne og fastgør dem med plumb linjer på begge sider. Bøj de frie kanter af suspensionerne. Rammen er klar.

  Det vil ligne resultatet af arbejdet.

  konklusion

  Som det er tilfældet i den video, der er vedhæftet artiklen, finder du en detaljeret historie om typer og montering af metalprofilen til gipsplader. Succeser i reparation!

  Oprettelse af en ramme fra en metalprofil under gipspap

  Arbejdet med oprettelsen af ​​en ramme fra metalplader til gipsvæggen opfattes af mange som en meget enkel begivenhed, der ikke kræver overholdelse af visse regler. På grund af dette er der situationer, hvor den opstillede overflade af GKL-plader viser sig at have mange ulemper, for hvilke eliminering er det nødvendigt at udøve en stor indsats og finansielle omkostninger.

  Selvfølgelig er selve arbejdet ikke så svært. Bogstaveligt talt kan alle klare, men der er nogle nuancer, der skal tages i betragtning. Og udfør også installationstrinnene korrekt.

  Fordelene ved metalprofilen

  Der er to hovedmaterialer til konstruktion af batten - træbjælke og metalprofil. Det er den anden type materiale, der er mest foretrukket.

  Metalprofil er sådan på grund af visse egenskaber:

  • For det meste (med korrekt opbevaring og transport) - har ingen fejl (krumning). Men hvis du vælger et tømmer, skal du sortere igennem en masse materiale.
  • Metalelementer kan bruges i næsten ethvert rum, samt ikke opmærksom på temperaturudsving. Dette betyder, at overfladen ikke vil blive deformeret.
  • Galvaniserede dele kan vare meget lang tid. Derfor kan de endda bruges i rum med stor fugtighed. De påvirkes heller ikke af svampe og rådne.
  • Til montageprofil er der forskellige elementer, der giver dig mulighed for at skabe en pålidelig og robust konstruktion.

  Valg af materiale

  Det er værd at være opmærksom på valget af de nødvendige materialer, især når man vælger dele af batten. Der er følgende typer profiler, der giver dig mulighed for at oprette en ramme til gipspladens vægge:

  1. Guide (PN). Dette element er designet til at skabe en struktur, der tjener til at sikre rackprofilen. Det afhænger af konsolideringen af ​​denne type profil, hvordan overfladen vil se ud i fremtiden.
  2. Rack (PS). Det bruges til at oprette kasser eller andre partitioner. Det kan gives forskellige krøllede muligheder.

  Et særligt sted er besat af dele til loftkonstruktioner: loftsprofil (PP), loftguideprofil (PNP).

  Du bør også overveje muligheden for at bruge sådanne yderligere elementer:

  • Vinkelprofil (PU). Måske - ekstern og intern.
  • Bæget profil (PA). Bruges til at skabe buer.
  • Suspension (U-formet). Det bruges til at fastgøre strukturen til væggene og loftet.
  • Connector ("Crab"). Det er meget bekvemt at fastgøre mellem de vinkelrette dele.
  • Udvidelseskabel Forbindes mellem forskellige dele af profilen.
  • Dowel og skruer (til metal).

  Det er på dette stadium, at mange gør en meget vigtig fejltagelse. Det ligger i, at de erhverver en ikke-specialiseret profil. Takelementerne er nemlig forvekslet med vægelementer.

  Nødvendigt værktøj

  Naturligvis er fastgørelsen af ​​metalrammen til gips blot umulig uden brug af specialværktøj. Men rolig, alt hvad du altid finder i hvert hjem håndværkere.

  Værktøj og materialer, der er nødvendige for at installere gipsvæg på rammen

  1. Stiksav med metalfiler eller saks til galvaniseringskæring.

  Advarsel! Det er straks værd at bemærke, at du ikke kan bruge kværnen. Årsagen er ganske simpel. Et sådant værktøjs drejningsmoment er meget højt, og den galvaniserede profil er ret tynd. På grund af dette opvarmes det materiale, der skæres, hurtigt og deformeres. Og også efterfulgt af ødelæggelsen af ​​det beskyttende lag og udseendet af rust.

 • Plumb og niveau (eller flere moderne elektroniske enheder). Kun brugen af ​​disse enheder gør det muligt at oprette en flad ramme fremstillet af metal.
 • Linjemåle, målebånd og blyant (markør).
 • Bor eller slag for at skabe huller i væggene. Deres valg afhænger af overfladematerialet. Og ikke glem alt om øvelser eller øvelser.
 • Et sæt skruetrækkere og bedre skruetrækker. Med de nødvendige færdigheder kan du bruge boret (ved at indstille den nødvendige effekt).
 • Samlingsarbejde

  Alt du behøver er forberedt, værktøjet venter i vingerne. Det ser ud til, at du allerede kan begynde at arbejde. Jo hurtigere starten, jo hurtigere vil det ende, men du bør ikke skynde dig. Først skal du beslutte, hvilke arrangementer der skal afholdes. Installation af rammen har funktioner til forskellige typer arbejde.

  Monteringen af ​​rammen til opbygning af skillevægge af gipsplader har betydelige forskelle i forhold til installationen af ​​batten til gipsplader

  vægge

  I princippet anses arbejde med vægge som det nemmeste. Det er med sit bedste at starte, hvis det ikke er i modstrid med stadierne i reparationsarbejdet.

  Tip! For at undgå ubehagelig (rattling) støj, der kan opstå efter installation af en metalbatte, påføres der en tætningstape mellem overfladen og styrene.

  • Oprettelsen af ​​rammen begynder med markeringen. Det er bedst, hvis profilen er placeret så tæt som muligt på overfladen, der skal fastgøres. Men denne regel gælder ikke, når det er planlagt at udføre yderligere isolering eller bane kommunikation. Markeringen starter fra gulvet og overfører dataene til loftet. Nu kan du mærke på sidevæggene og direkte på hovedfladen. Det tages i betragtning, at søjleprofilens trin er 50-55 (op til 60) cm.

  Oprettelse af layout og indstilling af guideprofiler

 • Rassverlovka gjort under fastgørelsesanordninger. Du kan straks installere de U-formede beslag.
 • Det er på tide at sikre alle dele af strukturen. Ved først at sætte PN - det viser sig det lukkede design i hvilket indsætter joint venture. Ved hjælp af skruer til metal - skru dem sammen (bund og top). Rack mount er fastgjort til bøjlerne.

  Montering og fastgørelse af stativprofiler

 • Suspensioner har en funktion at gå ud over profilen. Det vil sige, udstikkende "ører" dannes. De skal bøje sig. Dette skal gøres indeni, for ikke at forstyrre installationen af ​​GCR pladerne.

  Hvis det er nødvendigt at give en yderligere stivhed til gipsrammen, anvendes der vandrette skruer. De er nemme at lave fra selve profilen, som skæres i den ønskede størrelse (med en lille margin). Vær opmærksom på deres mount.

  Oprettelse af vandrette hoppere

  Gør det ofte:

  1. Metal saks skærer enderne af profilen langs kanterne.
  2. Ribbenene er foldet. Gennem dem og fastgør båndene til stativerne. Den centrale sektion er efterladt uden en skrue, ellers får du en bakke.

  septa

  Disse strukturer er oprettet for at adskille lokalerne samt at adskille hinanden helt fra hinanden. Arbejdsplanen svarer i princippet til ovenstående, men har sine egne tekniske egenskaber.

  1. Først og fremmest bør det forstås, at skillevæggen kræver tilstrækkelig stivhed. Dette tages især i betragtning, når strukturen ikke har nogen støtte til de to hovedvægge.
  2. Arbejdet begynder med fastgørelsesguider. For at gøre dette skal du bruge en dowel med en skrue under hensyntagen til trinnet - 45-50 cm. Installation af styringsprofilen

  Tip! Det er nødvendigt at være opmærksom på opførelsen af ​​skillevægge, hvor døråbninger leveres. Den nederste styring skæres naturligvis og installeres yderligere lodret rack.

 • Installer nu vertikale stativer. Mellem dem fastgør de vandrette bånd. Fastgørelsesholdere båret ansigt til en af ​​væggene. Det viser sig, at begge sider af skillevæggen har en kant til fastgørelse af gipspladen. Derfor, hvis du planlægger en seriøs isolering eller ledningskommunikation, så vælg profilen af ​​den ønskede størrelse.

  Installation af oprejer

 • Alle strukturelle elementer er sikkert snoet med metal skruer.
 • I sideelementerne (ende) - indsæt en træstang af passende størrelse. Det er nødvendigt for pålidelighed.

  Færdiglavet indvendigt partitionsdesign

 • Funktioner med at skabe dør og vinduesåbninger

  Rammen fra en metalprofil til gipsplader har ofte brug for skabelse i det forskellige åbninger. Med dørene fortsæt som følger:

  • Går til dørkarmen. I hvilken hænger tidligere dørbladet. At indstille de nødvendige clearinger (fordi kassen ikke er fast) - indsæt kiler fra fiberplader eller hardboard.
  • Begynd nu at lægge stativet op, som støder op til døråbningen. De er sat vertikalt og forstærket med en træbjælke. Påfør polyurethanskum og luk kassen med skruer.
  Diagram over at skabe en døråbning i en gipspladspartition

  Tip! Den beskrevne metode er ret besværlig, den er mere velegnet til tilfælde, hvor døråbningen ikke var forudgivet. Derfor er det bedre at bruge tid på foreløbige beregninger og markering samt at bestemme størrelsen på dørbladet. Derefter kan du straks oprette en døråbning (med den nødvendige margen) og hurtigt sætte døren ind i den.

  Når der oprettes et lysvindue, er der sådanne funktioner:

  1. Du skal installere to vandrette hoppere (øverst og nederst).
  2. Lodrette stativer udføres bedst med trælån.

  Foranstaltninger til at styrke rammen og øge støjisoleringen

  Det skal bemærkes, at en simpel kasse ikke har tilstrækkelig stivhed. Derfor, hvis det er nødvendigt, skal du give det et løft. Dette er normalt nødvendigt i lokaler, hvor møbler vil blive placeret på væggene.

  Den nemmeste måde:

  • I stedet for joint venture og NP på 50 mm - tag 75 eller 100 mm.
  • Reducer trinet mellem stativer.
  • Vertikale elementer indstillet i par.
  • Brug realkreditlån i form af en træbjælke.
  Styrkelse af metalrammen med vandrette skruer fra træ

  Tip! Hvis det er muligt, brug så en helt anden mulighed. Nemlig - gipsvæg på rammen passer ind i to lag. I dette tilfælde overlapper sømmerne i det første lag.

  Vær også opmærksom og lydisoleret. Faktum er, at den hule ramme giver en signifikant lydeffekt.

  1. Mineraluld er lagt i rammen. Derfor bestemmes straks med trinnet af lodrette stativer og lintel.
  2. Når du opretter partitioner - lav en dobbeltsidet ramme. Så hver plade GKL fastgjort til sin side kasser.
  Dobbeltsidet ramme

  Ethvert arbejde kræver pleje, selv om det ser ud til at gøre en ramme til gips er meget enkel.