Sådan laver du et gipspladeloft med flere niveauer med dine egne hænder

Du kan lave et loft på flere niveauer med dine egne hænder på basis af gipsvæg og en ramme, der er forberedt på det på forhånd. Sådan laves et loft på flere niveauer - beskrevet i denne artikel. Teknologien til installation og enhed pre-frame. Hvordan man starter installationen af ​​et loft på flere niveauer, og hvordan man danner grundlaget for det - alt dette er beskrevet i artiklen.

Oprettelsen af ​​lofter på flere niveauer åbner store muligheder for at løse arkitektoniske og designproblemer. "Pålidelighed" af gipsvæg giver dig mulighed for at skabe lofter med fancy krøllede og tredimensionale former, det vil sige hvælvinger og kupler, buede friser, forsænkede og konvekse dele af kompleks form. Og hvis rummet har et stort område, vil et loft på flere planer medvirke til at skabe udseendet af afgrænsningen af ​​boligområder. Ned eller ned synes loftet at gøre det klart, at her i dette sted går stuen ind i spiseplads, hall eller køkken.

Monteringsteknik til lofter på flere niveauer

Det følgende er teknologien i flere niveauer, der kan bruges i forskellige rum. Princippet om installation af loftet af denne type vil overveje eksemplet på det mest enkle design - en lige kasse, der passerer hele loftets omkreds. Bredden af ​​kassen er normalt set lig med 400-500 mm og højden - afhængigt af designprojektet og placeret i loftrumskommunikationen.

Før du begynder installationen af ​​et gipspladeloft på flere niveauer, er det nødvendigt at markere det vandrette niveau af den nederste del af kassen omkring rummets omkreds. Langs denne linje langs hele rummets omkreds er profilen af ​​loftstyret PNP 28/27 installeret.

Den næste operation er installationen af ​​PNP-profiler langs kanten af ​​kassen. Først skal du lave to identiske sæt PNP-profiler. En af dem er knyttet til bundloftet. Skåret fra affaldspanelens længde 120-140 mm. Fra kanten er disse segmenter skruet til det andet sæt PNP profiler med selvdrejende skruer med et trin på 600 mm.

Installation af lofter på flere niveauer fortsætter ved at skære fra loftprofil PP 60/2

1 segmenter, hvis længde er lig med afstanden fra bundloftet til PNP-profilen, monteret på væggen. Indsæt de resulterende racksuspensioner i PNP-profilen, monteret på loftet, og fastgør skruerne med selvdrejende skruer med trin på 600 mm.

Skær fra PP-profil-segmenterne af en længde svarende til afstanden mellem de vandrette PNP-profiler, og fastgør dem med skruer, skruer til metal. Når rammen er monteret på en lignende måde rundt om rummets omkreds, vil det være muligt at fortsætte med det med gipsplader.

Derefter indsættes PNP-profil med bolte til segmenterne i PNP-profiler fastgjort til væggene. Juster det og skru skruerne med metalskruer til de vertikale PP profiler.

Ofte kan lofter på flere niveauer indeholde et eller flere buede elementer ("bølger"). De mest almindelige af dem er et bølget skridt, som tjener til en ikke-alvorlig (i modsætning til et lige trin) understreger eller fremhæver nogen del af rummet. Det vil sige, at det løser det samme zoning problem, men på en mere original måde.

Montering af loftet med krøllede elementer skal begynde med den traditionelle mærkning. Samtidig er det nødvendigt at være særlig opmærksom på positioneringsnøjagtigheden samt det korrekte design af armaturinstallationsstederne - eventuelle afvigelser og unøjagtigheder vil nødvendigvis blive understreget af lys og skyggespil.

Derefter fremstilles to identiske sæt med en buet profil fra loftpilotprofilen. For at gøre dette, skarpe saks til metal skære i hver 50-150 mm (afhængig af bøjningsradius). Det bør følge følgende regel; hvis det krumme elements endeparti er konkavt, er der lavet et lige snit, og hvis det er konvekst, er det nødvendigt at lave ikke nedskæringer, men trekantede snit.

Ramme af et gipspladeloft på flere niveauer

Monter derefter rammen af ​​et loft på flere niveauer af gipsplader fra PIP og PP i overensstemmelse med reglerne beskrevet for en retlinet boks. Placeringen af ​​monteringen af ​​bøjlerne afhænger i vid udstrækning af krumningsgraden af ​​elementet, men må ikke overstige 200 mm. Vær også sikker på at tage et stykke for hver joint af gipspladerne.

Enden af ​​den resulterende ramme af et krøllet element er revet med gipsplader, der har undergået forberedende forberedelse (perforering og fugtning).

Hvis niveauforskellen i lofter på flere niveauer ikke er meget stor (50-100 mm), kan konstruktionen af ​​trinnet (både lige og krøllet) betydeligt forenkles. For at gøre dette, kan du i stedet for at installere en kompleks ramme af GGNTT og PP kun bruge guideprofiler, der er produceret i forskellige sektioner, som giver dig mulighed for at oprette rammer med flere niveauer 50, 65, 75 og 100 mm tykke. Hvis det er nødvendigt at oprette en ramme til et krøllet element, udformes styringsprofilen i overensstemmelse med følgende regel: med en stor bøjningsradius eller dannelsen af ​​en konkav bue er dens vægge simpelthen flettet og med en lille radius og buet form fremstiller de trekantede skær.

Høj kvalitet installation af et gipspladloft med flere niveauer med egne hænder

I de senere år har gipsvæggen fået stor popularitet blandt bygherrer. Ark af dette materiale kan bruges i en række værker, når du afslutter rummet. Det er meget nemt at montere. For designere åbner dette materiale et stort felt for fantasi. I de fleste tilfælde gøres et loft på et niveau med brug af sådanne plader for at skabe yderligere lydisolering. Multi-niveau lofter er mere komplekse. De gør det muligt at belyse loftet, skabe de nødvendige huller og skære de oprindelige figurer.

Ordningen med rammepladegulvets loft.

Installation af et gipspladeloft på flere niveauer er til rådighed for næsten alle, selvom han aldrig har behandlet sådanne værker. Plader af gipsplader er monteret på en speciel aluminiumsprofil med guider. Resultatet er en ramme, hvor ledninger og forskellige kommunikationer er skjulte.

Gips loft på flere plan har visse funktioner:

 1. Værelset ser meget større ud, udseendet af rummet ændres, lejligheden ser meget smukkere ud.
 2. Alle uregelmæssigheder i loftet bliver usynlige.
 3. Loftet lukker alle tekniske kommunikation.
 4. Fremragende belysning fremkommer på grund af armaturer på forskellige niveauer.

For at installere et gipsplade på flere niveauer var vellykket, skal du have en række værktøjer:

Nødvendige materialer til installation af lofter på flere niveauer.

 • Punch;
 • skruetrækker;
 • niveau;
 • byggeplads;
 • en hacksaw;
 • tænger;
 • saks til metal;
 • en blyant.

De vigtigste anvendte materialer er:

 • gipsplader;
 • metalprofil for at udføre installationen af ​​rammen;
 • selvskærende skruer;
 • dyvler.

For selvstændigt at udføre installationen af ​​ark GKL og lave rammen skal du anvende to typer profiler:

En styringsprofil skrues til væggene, i hvilken loftprofilen er installeret. Det danner rammen. "CD" -profilen giver mulighed for tilføjelse af en gipsvægsloftstruktur med kurvede geometri detaljer.

Antal og egenskaber af niveauer

Selvfølgelig er installationen af ​​et gipspladeloft på flere niveauer en drøm for mange bygherrer, men løsningen på dette problem er relateret til loftets højde. Det er denne værdi, der regulerer antallet af niveauer, der kan foretages i et bestemt rum. For nøjagtigt at beregne antallet af niveauer skal du først bestemme, hvad højden på det allerførste niveau vil være.

Layout af et loft på flere niveauer.

Til dette formål skal du i loftet finde det laveste punkt, hvorfra du skal måle 2,5 cm. Et mærke af denne værdi er lavet på væggen. Det bliver en retningslinje for indstilling af andre mærker i hjørnerne af hele rummet. For nøjagtige markeringer anvendes et vandniveau. Læg mærketråden langs hele omkredsen. At det viser det lavere niveau. I tilfælde af at denne størrelse øges med 1,5 cm, opnås den ønskede højde på første niveau.

For at installere et loft på flere planer skal udføres korrekt og bestå af flere rækker af profiler, er det meget vigtigt at bestemme, hvordan rammerne af rammerne vil blive lavet. Det er nødvendigt at beregne antallet af profiler og plader af gipsvæg. Du skal vide præcis, hvordan materialet skal vedhæftes.

For at besvare alle de stillede spørgsmål skal du først tegne en skitse af et gipspladeloft på flere niveauer. På en sådan plan for at vise installationen af ​​alle niveauer. Alle indledende målinger er tegnet på tegningen, de nødvendige materialer er vist med angivelse af deres mængde, idet der tages højde for installationen af ​​ekstraelementer.

Ramme og konstruktion funktioner

Tegning af et gipspladeloft på flere niveauer.

Efter monteringen af ​​linjen er "UD" -profilen først fastgjort. Det er nødvendigt, at dens bundflade er i kontakt med linjen. Fastgørelse af profilen sker med dowels, der matcher væggenes struktur. Nogle profiler har ingen huller. Derfor er de fastgjort til væggen gennem forborede huller. Fastgørelsestrin på fikseren skal overstige 40 cm. Sammenføjningsforbindelserne kan overlappes.

Det næste skridt vil være at bestemme retningen for lægning af gipsplader. "CD" profilen er monteret over loftet. Indendørs finder den mest lige vinkel. Det skal have 90 °. Efter hans beslutsomhed fra hans side begynder at lave installation.

Loftmærkning udføres for at installere profilen. Dette gøres på begge sider og opretholder et trin på 50 cm. Linjen mellem mærkerne på hver væg er markeret med en konisk tråd. Hver sådan etiket bliver en reference for "CD". Ved at holde trinet lig med 40 cm fastgøres beslagene direkte langs linjen.

Så skal du måle afstanden mellem de modsatte vægge. Overdreven detaljer trim. Profillængden må ikke overstige den opnåede afstand med ca. 5 mm. Derefter skal "CD" indsættes i den faste "UD". Samtidig skal "CD" -profilen være over det første niveau, det skal hæves lidt. Til dette formål bukker profilen lidt og stiger med et monteringsbeslag placeret i midten. Under bunden af ​​"CD'en, trækkes tråden i henhold til rammens overflade. At det var godt strakt, tidligere i rammen på hver side fastgør skruerne. En tråd er viklet på dem.

Udsæt CD-profiler på den etablerede tråd. I første omgang skrues de til midterbeslaget med små skruer. For deres lille størrelse kaldes de "bugs". Fjern derefter alle boltede profiler. Efter at cd'en er sat op i overensstemmelse med niveauet, er monteringsbeslagene fængslet. Konsolens ende er bøjet op.

Hvordan rammen er beklædt: anbefalinger

Ordningen med installation af et gipspladeloft på flere niveauer.

Fixing ark er ønskeligt at udføre vzrazbezhku. Installation af den første række udføres på hele arket. Først er en del af rammen lukket, og det andet ark er installeret på samme måde, men kun på den anden side. For at fastgøre gipspladen skal der påføres 25 mm dowels.

Før du begynder at skære rammen, er det påkrævet at pre-markere på profilerne på de steder, hvor det andet loftniveau vil blive monteret. Installation af tags vil tillade ikke at engagere sig i plating usynlige område. For at skjule rammen øges størrelsen af ​​den resulterende linie med 10 cm.

For at få en halvcirkelformet visning af den anden tier er det nødvendigt at installere en selvdrejende skrue i profilen og at lede en ledning på den. Forsinkelse af den ønskede radius, tegning af en buet, strækket tråd spiller rollen som et kompas.

Derefter skal radiusen øges med 5 cm og trække en anden linje. Ifølge denne tegning er gipsvæg afskåret. Således vil installationen af ​​backfill-profilen blive lavet i overensstemmelse med størrelsen af ​​det andet loftniveau.

Monter andet niveau

For pålidelig fastgørelse af andet niveau er det nødvendigt at installere en pantprofil.

Fysiske og tekniske egenskaber ved gipsplader.

Perforeret "CD" er taget, den er fastgjort til styrene ved hjælp af skruer. Fastgørelsen sker direkte i profilen selv.

Herefter fastgøres "UD", hvoraf 10 cm er deponeret. Sådan opnås den anden ramme til installation af andet niveau. "CD" -delen af ​​profilen er fastgjort til profilen på væggen, og den anden er fastgjort af U-formede parenteser. Hængderne af beslagene skal opretholdes omkring 50 cm.

Det andet lag skal lægges under den øvre faste profil, og profilstørrelsen skal laves mindre med 4 cm.

Et gipsplader ark skæres med en 6 cm tillæg og skrues til rammen. En cirkel er tegnet på samme måde, alt overskud fjernes med en byggekniv.

UD-profilen er fastgjort til den nederste del, lige langs hele diameterens linje. På profilen sættes en stribe gipsvæg. Som et resultat bliver alle profiler usynlige. For at bøje strimlen ind i en bue, skal du bore huller i den og fugte det godt med vand. En time senere får strimlen den ønskede form. Nu kan den skrues med skruer.

Efter ovenstående teknologi kan du selv installere et loft på to niveauer i dit hjem. Held og lykke!

To niveauer lofter lavet af gipsplader med egne hænder - instruktioner for enheden og installationen

Smukt, stilfuldt, originalt... mange flere epithets kan hentes og beundrer det smukke to-niveau loft fra gipsplader. At dette er det usædvanlige design af disse lofter. Det faktum, at hvert loft ser anderledes ut.

Og jo mere fantasi du viser, når du udvikler skitser på loftet, jo lysere vil det karakterisere dig og dekorere hallen, soveværelset, stuen eller køkkenet.

Sådan laves et loft på to niveauer af gipsplader

Ved første øjekast ser det ud til, at kun en tandem designer plus professionelle bygherrer kan skabe sådan skønhed. Men nej, for opførelsen af ​​lofter fra GK er der ingen grund til at færdiggøre en kunstskole, for at få en videregående uddannelse i specialbyggeriet. Ikke påkrævet og et sæt specialværktøjer. Det er nok at få en ide om, hvilken slags loft du vil lave og modtage. Og også for at vise noget kreativitet. Resten er et spørgsmål om teknik.

På trods af at alle lofter er visuelt forskellige, er forskellen givet af den endelige dekoration og et vellykket design. Nogen bekymrer sig mere om vejrværdien af ​​loftet, mens andre er mere optaget af designet, selv om disse processer kan være relaterede og supplere hinanden.

Teknologien til et to-niveau gipsloft loft er identisk for hver type (single-level, multi-level). Og for at gøre det nemmere for en nybegynder, vil denne artikel give trinvise instruktioner om, hvordan man installerer 2-niveau gipslofter. Men først en lille teori.

Hvordan man laver et to-niveau gipsplankloft - plan

Først og fremmest bør du overveje et par vigtige punkter:

 • højden af ​​rummet. To niveau loftsdesign vil reducere højden af ​​rummet. For beboere af moderne lejligheder i et panelhus er der endnu betydelige tab, selv 5-10 cm.
 • distribution af accenter. Ved hjælp af armaturer monteret i gipsloftets ramme, kan du zone rummet eller skifte fokus til enhver del af rummet.
 • rum fugtighed. Et sådant loft anbefales ikke at udstyre badeværelset, fordi pladen kan deformeres. Selv om der er fugtbestandig gipsvæg (GKLV), f.eks. Knauf, med korrekt installation og tilrettelæggelse af høj kvalitet ventilation, kan den tjene.
 • Tilstedeværelsen af ​​assistenter. Uafhængigt er en person til at udføre dette arbejde ikke i kraft.
 • design kompleksitet. Jo mere komplekse designet er, desto sværere er det at beregne mængden af ​​materialer og montere dem, og derfor vil arbejdet vare længere.

Gipsplader loftsprojekter

(single-level, to-niveau og multi-level)

Gipsplader loftsprojekter

Værktøj til montering af gipsvæg og profil

 • saks til metal;
 • slag eller bore;
 • maling kniv;
 • square;
 • målebånd;
 • styrtdykke;
 • bygning niveau;
 • gipsplader planer;
 • gitter til gipsvæg
 • spatel smal og bred
 • handsker og briller.

Gipsplader loftsmaterialer

Dette valg er nødvendigt, så du kan beregne og vide præcis hvad du skal købe, hvad et element ligner, og hvilket formål det bruges til. Vi håber at takket være en så detaljeret beskrivelse, vil du ikke købe for meget og spare penge og nerver.

Som regel anvendes loftgipsplader. Dens tykkelse er 9,5 mm.

For det andet lag, der ikke er beregnet til lamper og sidevægge, kan du bruge buet gipsvæg. Dens tykkelse er 6 mm.

UD Profil UD Profil

CD profil CD profil

Designet til splejsning af to cd-profiler.

Direkte loftsophæng eller ES-beslag. Direkte loftsophæng eller ES-beslag.

På den er profilen fastgjort til loftet.

Fjederophæng Fjederophæng.

Den bruges, hvis længden af ​​den direkte suspension ikke er tilstrækkelig til installation. Det vil sige, det andet loftniveau sænkes for lavt.

To-niveau stik To-niveau stik 2

For at forbinde cd-profiler på forskellige niveauer.

Gipsvægskrabbe

Krabbe til gipsvæg fast krabbe til gipsvæg.

Designet til at forbinde cd-profiler på samme niveau.

Sådan udskiftes en krabbe til gips. Tip.
Krabbe kan udskiftes. Hvordan man gør dette kan ses på billedet.

Hjørne profil stik hjørne profil stik.

Dens formål er at forbinde en cd-profil vinkelret og på samme niveau.

Dowel skrue til fastgørelse profiler Dowel skrue til fastgørelse profiler.

Ankerkile til fastgørelsesprofiler Ankerkile til fastgørelsesprofiler.

Valget afhænger af det materiale, hvorfra vægge og loft er lavet.

Den selvlukkende skrue til fastgørelse af plader af gipspap Den selvlukkende skrue til fastgørelse af plader af gipspap.

Skrue "loppe" skruer til metal 3,5 med 9,5 mm. - "loppe".

Serpyanka Ribbon Serpyanka (selvklæbende)

Til limning af sømme eller flizelin til limning af loftet helt.

Påfyldning af tætning af sømme og samlinger Fyldning af tætning af sømme og led.

Indbyggede lys Indbyggede lys
(loft, spot, halogen eller LED led).

Rådet. Ledninger under lysene starter op, før arbejdet begynder på foring af gipsvæg.

Planer og skitser af to niveauer gipsplader lofter

At vide, hvad du vil se på loftet, vil betydeligt forenkle din materielle beregning og arbejde.

Inden du laver tegningstegninger, skal du gøre dig bekendt med, hvilke typer af gipsplader i to niveauer der findes.

Belyset gipsplankloft - installationsmetoder

Den første metode er at bygge et andet niveau uden at montere den første. Bruges, hvis du har en ideel loftsoverflade. Og lampen skal placeres i rammen.

Ordningen med et loft på to planer lavet af gipsplader - den første metode

Tilgangen er den samme. Men lamperne er monteret på rammens side.

Ordningen for loftet på to niveauer lavet af gipsplader - den anden metode

Installation af to rammer. Lamperne er monteret i den anden af ​​dem.

Ordningen for loftet på to niveauer lavet af gipsplader - den tredje metode

Installationsmetoden er den samme. Men lamperne er placeret på omkredsen af ​​anden tier.

Ordningen med et to-niveau loft lavet af gipsplader - den fjerde metode

En lignende tilgang. Men for sidelamperne, i stedet for rammen, er arrangementet af polypropylenprofilen tilvejebragt, som limes til rammen af ​​andet niveau ved hjælp af kittet.

Ordningen med et loft på to planer lavet af gipsplader - den femte metode

Ved hjælp af en af ​​de fremlagte grundtyper af installation, kan du nemt lave sådanne skitser af et loft på to niveauer, der vil appellere til alle familiemedlemmer.

Sådan laves et loftsplade på to niveauer - installationsanvisninger

Det skal bemærkes, at blandt fagfolk er der uenighed i hvilken rækkefølge at implementere enhedens niveauer. Der kan skelnes mellem to måder.

 • I det første tilfælde begynder arbejdet med installationen af ​​rammen på første niveau. Og så suspenderes skeletet af det andet lag til det. Gælder, hvis området i det andet lag er ubetydeligt, fordi hele vægten af ​​den anden ramme faktisk falder på arkene af den første.
 • I det andet tilfælde samles skeletet af det andet lag først og allerede mellem dets elementer gør skelet af den første. Mere komplekst design.

Vi vil tale mere detaljeret om den første installation af et to-niveau loft. Dette giver dig grundlæggende installationsoplysninger. Den anden mulighed, mere kompleks, vil blive beskrevet nedenfor og illustreret på billedet.

Vi laver et loft på to niveauer af gipsvæggen konsekvent og i overensstemmelse med vejledningen, så arbejdet udføres kvalitativt.

Teknologien til fremstilling af 2-niveau gipslofter giver mulighed for at udføre arbejde i følgende rækkefølge:

 1. Forberedelse af loftet for gipsvæg (forberedelse af arbejdspladsen).
 2. Vi udfører mærkning af loftet under rammen for gipsvæg.
 3. Montering af ramme til gipsvæg - første niveau.
 4. Installation af rammen til gipsvæg - andet niveau.
 5. Afslutning af et to-niveau gipsplankloft.

1. Forberedelse af loftet for gips

Forberedelse af arbejdsområdet Afslutning af loftet er ikke som at skrue en pære - her kan du ikke undvære møbler.

Frigør rummet og tilgange til det, så det bliver lettere at installere. Det er vigtigt at forberede overfladen selv. Enig, det er bedre at gøre noget i et frit rum end konstant at bøje rundt, skære, vaske nogle rester. Alle løsgips skal fjernes. Nogle håndværkere forlader det, men alt, der ikke holder godt før eller senere, forsvinder.

2. Layout af loftet under gipsvæggen

Til dette skal du tage følgende trin:

Måling af hjørnernes højde - mål højden på hjørnerne i rummet

- bestem vinklen med den mindste højde.

Det vil tjene som udgangspunkt for mærkning. Når alt kommer til alt, har vi brug for designet til at være lige med hensyn til det horisontale;

Ceiling markup - lav markering.

På vægge til profiler betegner en flad linje. Vi sætter prikker på loftet for direkte suspension. Den ekstra markering er ubrugelig, det vil kun forvirre. Til disse formål er det praktisk at bruge et laserniveau eller vandniveau.

Hjemmelavet vandniveau Tip. Vandstanden af ​​den ønskede længde kan fremstilles uafhængigt ved anvendelse af en nylonslange (for eksempel fra en medicinsk dropper) med diametre på 10-15 mm. og fylde det med vand.

Det kan ske, at i dit værelse er ikke kun vinklerne forskellige, men også længden af ​​de modsatte sider. Prøv i så fald først at vandrette horisontalt. Og derefter tegne et klart billede på loftet og glatte designet rundt om kanterne. Så du kan visuelt centrere loftet.

3. Montering af ramme til gipsvæg - installation af første niveau

3.1. Installation begynder med installationen af ​​UD profiler.

De er guider og er monteret på væggen, langs hele strukturen. Monterings trin - 600 mm. Og også på loftet.

Metoden til at forbinde profilen på væggen Metoden til at forbinde profilen på væggen og i hjørnet er vist i billedet (henholdsvis til højre og venstre).

Vejen til at forbinde profilen i hjørnet

Hvis det er meningen at danne afrundede elementer, skal du tegne et billede på væggen, og fastgør UD-profilen langs den. Men først på profilen skal du lave hak.

Fastgørelse af en UD-profil på en mærkning Og at fastgøre på linjen trukket på loftet.

Suspension markup

3.2. Vi sætter en direkte suspension på de punkter, der er markeret i loftet.

Trin under suspensionen Samtidig overholder vi fastgørelsestrinnet - 600 mm.

Hvis overfladen af ​​loftet er perfekt til dig, så kan du springe over dette trin. Og start straks med installationen af ​​andet niveau.

Montering af CD-profilen på suspensionen

3.3. På den direkte suspension er monteret CD-profil.

Fast CD-profil på suspensionen

Den resulterende ramme vil have formularen præsenteret i diagrammet og billedet.

Fast CD-profil på loftet

Krabber på cd-profilen Stivheden af ​​rammen giver brugen af ​​krabber.

Vi syr rammen med plader af gipsvæg

3.4. Vi syr rammen med plader af gipsvæg.

Chamfer på gipsplader Ark.

Hvor arket blev skåret, er det nødvendigt at tilvejebringe en affasning. For at gøre dette skal du klippe med en knivdel af materialet fra et ark af gipsvæg.

Hvorfor skubbe på plader af gipsvæg Dette er nødvendigt for bedre at lægge kitt på sømmen. Og sømmen sælges ikke med tiden.

4. Montering af ramme til gipsvæg - installation af andet niveau

Dernæst fortsæt til overvejelse af den fasede installation af loftets andet niveau.

4.1. Rammens layout til gipsvæg.

Linjer under UD-profilen På denne måde tegner vi linjer under UD-profilen, og i loftet tegner vi en fremtidig tegning.

Tilstedeværelsen af ​​ordningen på loftet vil ikke blot forenkle installationsprocessen, men også hjælpe dig med at forstå, hvordan din struktur vil se ud efter færdiggørelsen af ​​arbejdet. Og derfor får du mulighed for at foretage de nødvendige tilpasninger.

4.2. Gipspladeramme

Gipspladeramme

Vi monterer loftrammen på en metalprofil (UD-profil), fastgør den på væggen og i loftet.

Vi ved allerede, hvordan man laver rammen af ​​den ønskede form (rundt profilen).

Materiale forberedt til webstedet www.moydomik.net

4.3. Vi sænker rammen til den ønskede længde.

Til dette har du brug for:

 • Afbryd cd-profilen for den længde, som du vil sænke rammen til;
 • På den ene side af disse stykker skærer du "tungerne". For at gøre dette skal du afskære profilens sider. Så det bliver lettere at montere dem.
 • Sæt de udskårne stykker ind i styret UD-profilen, som allerede er fastgjort til loftet. Har brug for at indsætte en flad side.
 • Fix stykkerne ved hjælp af en "loppe". Trinet mellem lige linjesegmenter er 500-600 mm. Et større trin vil gøre strukturen utilstrækkelig pålidelig, en mindre vil gøre den tyngre. Trinet mellem krumme segmenter er 200-300 mm. Dette skyldes, at det krøllede ark skal fastgøres oftere.
 • "Sæt" en UD-profil på de hængende stykker og reparer dem med en "loppe".

Sidevæg af rammen Som følge heraf skal du få rammens sidevæg, som denne.

 • Afskær CD-profilen med længden svarende til afstanden fra rammens sidevæg til UD-profilen på væggen;
 • sikre dem med "lopper" på begge sider.

Klar ramme Du har en færdig metalramme. Derefter skal den være klæbet med gips og fortsætte til efterbehandling.

4.4. Manufacturing arch af gipsvæg.

At lave en bueskive fra gipsvæggen Foto og billede viser, hvordan man bøjer gipsvæggen til buen og hvordan cd-profilen og gipspladen skal udarbejdes.

Gør buen af ​​gipsvæg Deres anordning er meget enkel, det er vigtigt at lave skår på arket, og ikke skære igennem det forreste lag af pap.

4.5. Facing gipsplader runde overflader

Hvis det er muligt at skære den ønskede størrelse fra et helt ark, er spørgsmålet let løst. Hvis ikke, skar segmenterne ud og monter dem i stykker.

Det skal bemærkes, at rammen i dette tilfælde skal være stivere. Fordi er hver skrue skruet ind i profilen.

Resultatet af gipspladeforing af runde overflader. Resultatet af din indsats skal se ud som det der vises på billedet.

5. Afslutning af gipspladens loft

Sealsømmer bånd serpyanku Sømme sy ribbon serpyankoy.

Sæt leddene med kitt. ​​Anvend en lille kitt på båndet med en lille trowel.

Tæt sømme og huller med kitt. ​​Også kitt på selvlukkende skruer.

Dette er nødvendigt, så rust ikke manifesterer sig over tid gennem maling eller tapet.

Generelt kittet Godt at vide.
Hvis du planlægger at male et loft på to niveauer på gipsvæg, er det bedre at zashpatlevat hele overfladen. Ellers vil der under malingen vise grimme sømme.

Forarbejdning og slibning Sømens sted (eller hele overfladen) gnides med et gitter eller kværn.

Kantbehandling og slibning Tip.
Gnid forsigtigt overfladen i hjørnerne. For at forhindre forekomst af laterale riller fra riven.

Den anden metode til montering af et to-niveau gipsbelagt loft

Som konklusioner, som vi lovede, leverer vi en fotoinstruktion om den anden version af loftmonteringen, når skeletet i anden tier er samlet først og allerede mellem dets elementer monterer førstes skelet.

Montering af et todelt gipspladeloft. Installation af et gipspladerloft loft af gipsplade Fastgørelse af gipsplader Installation af gipsplader Beklædning af rammen af ​​gipspladens profil Loftet, fastgjort med gipsplad P gipsvæg trim klar til færdiggørelse

Design af to niveauer gipsplader lofter - foto

Idéer og inspirationer til enhver farve og smag.

Hvordan man laver et todelt gipsloft med egne hænder To niveauer af gipsplader i loftet - originalt design Gør et todelt gipsloft Eksempel på et todelt gipsloft Design af et todelt gipsloft

To niveauer gipsplader lofter - video lektion

konklusion

I denne artikel så vi på, hvordan man laver et todelt loft fra gipsvæggen med egne hænder. Vi håber, at de oplysninger, der gives her, samt billederne der ledsager det, giver dig mulighed for ikke kun at udføre installationsprocessen korrekt og effektivt, men også for at nyde dette virkelig kreative arbejde.

Montering af lofter på flere niveauer

Suspenderede lofter er en struktur, der udfører flere funktioner på én gang. På den ene side er det en mulighed for at give loftet et pænt udseende, på den anden side indretningen af ​​loftet, og på den tredje er det et glimrende supplement til rummets overordnede indretning.

Særligt imponerende er multi-level strukturer og strukturer lavet af formede elementer. Et sådant loft kan være en ægte udsmykning af enhver bolig. Med alt dette er det vigtigt at vælge det rigtige projekt samt at tiltrække erfarne fagfolk til at udføre alt installationsarbejde.

Montering af et nedhængt loft er generelt ikke en vanskelig opgave, men udøveren skal have nogle færdigheder i at arbejde med gipsplader. Dette problem er mest relevant i forhold til strukturer på flere niveauer, for hvilke der er lavet en kompleks ramme. Hvad der er vigtigt, med den uafhængige udførelse af det nødvendige arbejde, vil udøveren være i stand til betydeligt at spare penge ved at udelukke betaling til kommoderne.

Fordelene ved multi-level designs

Multi-level strukturer er efterspurgt blandt befolkningen, og det skyldes, at sådanne lofter har mange fordele. Først og fremmest er sådanne lofter præget af lave omkostninger. Dette skyldes det faktum, at billige materialer bruges til at samle strukturen såvel som de enkleste værktøjer. Den endelige finish koster også en smule og omfatter pudsning eller maling.

En anden fordel ved suspensionens konstruktion er nem montering. Ydelse af lofter på flere niveauer kan udføres uafhængigt i modsætning til stræklofter, hvis installation kræver tjenester fra en mester.

Alt arbejde på installation af et ophængt loft udføres på kort tid. Derudover giver loftet på gipsplader dig mulighed for at skjule de mulige uregelmæssigheder i hovedloftet, samt kommunikation og ledninger.

Der er et stort udvalg af loftsdesigner, der kan laves fra gipsvægge. Multi-niveau lofter udføre en æstetisk funktion. Gipsvæg er et alsidigt materiale, der nemt kan skæres og bøjes, hvilket gør det muligt for dem at montere det selv de mest komplekse tredimensionale former. Selv en nybegynder mester vil kunne klare sådan arbejde, forudsat at han tager hensyn til alle regler for arbejde med sådant materiale.

Forberedelse til installation

Det er meget vigtigt at forsigtigt forberede sig på oprettelsen af ​​en suspenderet struktur, så senere vil der ikke være nogen spørgsmål om manglen på materialer, og også på grund af deres dårlige kvalitet.

Forberedende aktiviteter bør ikke kun omfatte de ovennævnte handlinger, men også arbejde med færdiggørelse af hovedetagen. Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at rengøre loftet af gammelt kalk og gips, reparere skaden og dække overfladen med en speciel primer, der yderligere beskytter den mod fugt og skimmel. Kun ved afslutningen af ​​sådant arbejde vil det være muligt at fortsætte med opbygningen og samlingen af ​​rammerne for gips.

Nødvendige værktøjer

At udføre det nødvendige arbejde skal udarbejde en liste over nødvendige værktøjer. Alle værktøjer skal være af høj kvalitet og opfylde deres formål fuldt ud. Listen indeholder sådanne enheder:

 • håndsav eller kniv til skæring gipsvæg
 • skruetrækker, borer med kroner, hammerbor
 • skruetrækker, hammer;
 • maling ledning, blyant, linjal;
 • laser eller vand niveau
 • to spatler, børste.

Nødvendige materialer

Beregningen af ​​den krævede mængde materiale foretages efter et passende projekt er valgt, og alle nødvendige målinger er foretaget. Hovedlisten over nødvendige materialer vil indeholde sådanne produkter:

 • startprofil UD, som er fastgjort på væggene;
 • hovedprofil-cd - bruges til at skabe tværgående tværsnit i rammen;
 • profil stik;
 • suspensioner;
 • dykker og skruer;
 • drywall;
 • primer, kit, serpyanka.

Skitse udførelse

For at få en ide om, hvordan loftet ser ud til sidst, kan du lave en skitse af det fremtidige loft i flere vinkler. Dette gør det muligt at justere mængden af ​​materiale, der er nødvendigt, og tage hensyn til andre punkter, selv før arbejdet begynder. Hvis loftet ikke er meget kompliceret, er det nok at skitse en skitse.

Trin af installation arbejde på loftet af giprok

Overflademærkning

Mærket begynder med måling af højden af ​​væggene og bestemmelse af den laveste vinkel. Når referencepunktet er afsløret, er det nødvendigt at bruge et niveau til at overføre det til andre vægge og at strække maleskabet mellem punkterne. På dette stadium betragtes mærket som komplet.

Derudover skal du lave opmærkning, efter at kassen er oprettet fra startstrimlerne omkring rummets omkreds. Det vil være nødvendigt at bestemme fastgørelsespunkterne på transportørprofilen til kassen under hensyntagen til standardtrinnet.

Ramme konstruktion

Efter markeringen kan du fortsætte til samlingen af ​​hovedrammen. For at gøre dette skal du samle en kasse fra startprofilen.

Profilbøjlerne fastgøres med specielle skruer. Når kassen er klar, skal du udføre yderligere mærkning af loftet og fastgøre bøjlerne på den. Disse fastgørelsesanordninger vil fungere som et fastgørelseselement til styreskinnerne.

Bærerprofilen er fastgjort til bøjlerne i midten, og enderne af lamellerne indsættes og fastgøres i kassen omkring rummets omkreds. Når rammen er monteret, er det nødvendigt at kontrollere dens styrke og om nødvendigt forstærke rammen og gøre den mere stiv.

Installation af ark HL

For det første er hele plader fastgjort, og så lukkes de resterende åbninger. Desuden skal midten af ​​hvert ark passere profiler for at gøre designet mere pålideligt.

Rammerne på første niveau er ikke fuldstændigt klæbende, men kun de åbninger, hvor den anden klasse mangler. Fastgørende gipsvægs sekundære og efterfølgende niveauer udføres kun til rammen.

Typer af lofter på flere niveauer

Alle lofter på flere niveauer kan betinges opdelt i flere grupper. På den ene side er det en multi-tier struktur af en simpel geometrisk form, beklædt med gipsplader. På den anden side er dette et loft på flere niveauer, hvoraf en eller flere har en original geometrisk form. Og en anden gruppe er en kombineret konstruktion, hvor der ikke kun anvendes gipsvæg, men også andre materialer til udsmykning og efterbehandling.

Multi-niveau lofter er meget spektakulære og smukke strukturer, der bruges til at afslutte loftet. Gipsvæg giver dig mulighed for at rette hovedloftet, "skjule" alle uregelmæssigheder og kommunikation, samt give rummet et usædvanligt og originalt udseende.

Uafhængig produktion af et flertallet loft er ikke særlig komplekst, og selv en mester med ringe erfaring kan nemt klare dette arbejde.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Hvordan man laver et to-niveau gipsloft med egne hænder: en trinvis instruktion

Når man ser på sådan en imponerende loft struktur, som på billedet nedenfor, ser det ud til, at for at håndtere et så komplekst arkitektur kan kun erfarne specialister: triumf ikke-linearitet, geniale zoneopdelt belysning, dygtigt fremhævet af accenter i det visuelle udseende af lokalet. Faktisk alt går meget lettere: lave en to-niveau loft af gipsplader med deres hænder helt i stand til alle. Dette vil naturligvis tage tid, tålmodighed, passende værktøjer og materialer. Også - vores trin for trin guide, der afslører alle hemmelighederne af en vellykket og høj kvalitet loftmontering to-niveau, selv har aldrig set gipsvæg i det menneskelige øje.

Generelle egenskaber og valg af materiale

Det bruges med succes i konstruktionen og efterbehandling mere end 100 år, selvom toppen af ​​popularitet kom kun i dag. Årsagen til en sådan sen appel til en meget bekvem og billig udsmykning materialer på overfladen: det aktive udvikling af hele branchen - og som en konsekvens af dette fantastiske tilbud på markedet, der giver dig mulighed for at hente en gipsplade nødvendige egenskaber og farver.

 • åndbart materiale;
 • økologisk sikkert;
 • tilhører ikke brændstof;
 • Vedligeholder normalt for en persons fugtighedsniveau i rummet.

Den største ulempe ved gipsplader er ganske svag fugtbestandighed. Derudover er der hl-plader med en "pumpet" fugtmodstandsindikator til salg - de går normalt i grøn eller blå farve - men selv i dette tilfælde anbefales det ikke at bruge gipsvæg til udendørs brug. Derudover er han bange for frysende temperaturer og er skrøbelig.

Anvendelsesområdet for gipsvæg er bredt, men lofterne besidder et nøgleplade i det.

Køb det rigtige materiale for at lave et to-niveau loft på gipsvæg med dine egne hænder, kun i ord ser det ud som en elementær ting. Først skal du finde ud af, hvilke af de eksisterende typer der passer bedst til din reparation. Det bestemmes af rummets funktionelle formål:

 1. hvad er fugtighedsniveauet i det;
 2. hvor højt niveauet af brandfare
 3. hyppigheden af ​​forekomsten af ​​temperaturforskelle
 4. lavere og øvre temperatur tærskelværdi.

Sådan vælger du den gipsplader ordentligt for at lave en to-niveau loft af gipsplader med deres hænder, du fortælle vores bord, hvor hver type gipsvæg foran en henstilling om betingelserne for anvendelse.

Når du vælger materialer til montering af et loft på to planer, skal du også være opmærksom på følgende punkter:

 • dimensioner (normalt 250 cm i længden og 120 cm i bredden);
 • type sidekant (lige, tyndt, halvcirkelformet, afrundet);
 • arktykkelse (højst 9,5 mm).

De angivne dimensioner er standard, men du kan altid bestille produktionen af ​​ark til bestilling. I dette tilfælde skal du vente, men installationen af ​​et loft på to niveauer vil være meget mere bekvemt og lettere. Med hensyn til valget af typen af ​​sidekant ser det igen udelukkende af rent praktiske årsager, at valget af en halvcirkelformet eller tynde kant er optimal: mindre tid er nødvendig for efterbehandling.

Mest populære producenter:

 1. Knauf (Tyskland);
 2. Gyproc (Finland);
 3. Lafarge (Frankrig);
 4. Rigips (Østrig);
 5. Gips OJSC (Rusland).

Nødvendige værktøjer og materialer

At købe en gipsvæg alene vil ikke fungere, hvis du vil lave et to-lags gipsvægs loft med dine egne hænder. For at konsolidere de overtagne ark må du først bygge en ramme, og ingen har afbrudt efterbehandling. Lad os se på de værktøjer, der sikkert kan kaldes "mast hev" til installation af et to-niveau loft:

 • saks til metal;
 • bore skruetrækker;
 • en kniv;
 • nedstryger;
 • square;
 • målebånd;
 • laser niveau;
 • spartler;
 • beskyttelseshandsker;
 • sikkerhedsbriller;
 • en blyant
 • tænger;
 • maleri tråd;
 • montering tape serpyanka;
 • trappestige.

I videoen nedenfor forklarer en erfaren mester meget overbevisende, hvorfor hvert af de værktøjer, vi har nævnt, også er nødvendigt ved installation af et to-niveau loft, ligesom brændstofet for din bils fulde funktion.

Og selvfølgelig forbrugsvarer, uden hvilke dine værktøjer ikke kunne bevise deres nytteværdi:

 • UD guide profil;
 • loft CD profil;
 • krabbe stik;
 • direkte eller forårsbøjle (med en afstand på mere end 120 mm fra betonbunden);
 • forlængere til profilen (hvor bredden af ​​rummet er større end den normale længde af profilen);
 • plug;
 • Selvskærende skruer 25-35 mm;
 • primer;
 • kit;
 • maleri gitter.

Meget interessant video, der hjælper dig med at vælge de rigtige forbrugsvarer til installation af et loft på to niveauer fra listen ovenfor.

Vær opmærksom på profilens størrelse og deres formål - i billedet nedenfor.

Tæller mængden af ​​forbrugsvarer, der er nødvendige

 • ark hkl - divider bredden af ​​rummet ved længden af ​​arket, tilføj 5% til det modtagne nummer - den nødvendige margen - og runde op til et helt tal, tilføj det nødvendige beløb til brug af andet niveau;
 • vejledende profiler, igen under hensyntagen til rummets bredde og længden af ​​profilen, efter at have delt det første tal ved den anden og den efterfølgende afrunding får vi et helt tal af elementer, vi har brug for.

For at nøjagtigt bestemme antallet af visse forbrugsstoffer til montering af et loft på to niveauer, især skruer, skal du huske at for hver fast "krabbe" er påkrævet ikke mindre end 8 selvskærende skruer, og hvert loftbelte har brug for i 6 selvskærende skruer. Husk også om det trin, der observeres, når du monterer batten til et loft på to niveauer. Han er oppe mindst 50 centimeter.

Forberedelse af rummet og betonbasen

 1. Fjern rester af det foregående efterbehandlingsmateriale fra betonloftens bund: Sørg for at rense det af smuldrende gips og behandle det med et antiseptisk middel for at forhindre forekomst af svampe eller skimmelsvampe.
 2. hvis der er revner på bunden, så forsegle dem med cementbaseret kitt og derefter prime dem
 3. Tag de købte plader hl til at tilpasse sig temperaturforholdene i rummet i flere dage - det er bedst, hvis de er i vandret position;
 4. prøv at frigøre rummet så meget som muligt - fjern møblerne, og hvis det ikke er muligt på grund af dets størrelse, dækkes det med en film for at beskytte den;
 5. Overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger er en prioritet, som du altid skal overholde, så juster din arbejdsplads til dig selv for at opnå det maksimale komfortniveau, tilbered sikkerhedsbriller, handsker, kontroller ladestoffets brugbarhed.

Og selvfølgelig kan du ikke undvære ekstra hjælp her, derfor vil du være enig med nogen på forhånd - ellers vil det være meget svært at montere et to-niveau gipsloft med dine egne hænder.

Værelseslayout

Den første handling, du skal udføre, er at markere rummet korrekt, så du i fremtiden kan opbygge en jævn og pålidelig ramme til et loft på to niveauer. For at gøre dette har du brug for en blyant, maling tråd, laser niveau. Hvis du beslutter dig for at lave et to-niveau gipsvægs loft med dine egne hænder, så skal du i dette stadium allerede have et udkast til projekt med en tydelig markering. Alt du skal gøre er at overføre idéerne fra papiret til udkastet til loftet.

 1. bestemm højden af ​​rummet i 4 hjørner, hvis resultaterne er forskellige - og det sker meget ofte - tag hjørnet med den mindste højde som udgangspunkt og sæt et mærke på det;
 2. Ved hjælp af laserniveauet laver vi lignende mærker i de tre andre hjørner og slår linjen langs omkredsen af ​​hele rummet med et maleri tråd;
 3. din markering er klar.

Det er bedst at gøre markeringen til det næste niveau med det samme - så du har mulighed for at vide præcis, hvor meget materiale du har brug for, og også for at gøre arbejdet meget hurtigere. Beslut dig om hvordan loftet på to niveauer vil se ud:

Derefter sætter du på bunden af ​​loftet på to niveauer, hvilket vil fremhæve andet niveau.

Monteringsramme 1. niveau

 1. installer UD-profil guider - de er fastgjort på væggen på det niveau, du har markeret med en maleri tråd, med et optimalt monterings trin på 60 centimeter;
 2. vi fastgør lofthængere på de punkter, der er markeret på bundbunden af ​​loftet med det samme anbefalede trin på 60 centimeter;
 3. indsæt den forberedte lofts-cd-profil og fastgør fasthængingen forsvarligt
 4. i sidste ende bør du have en så enkel, men meget praktisk ramme;
 5. For at det ikke skal sænke, bruger vi krabbeforbindelser - designet bliver meget stabilt.

Hele processen med at installere første niveau ramme til et to-niveau gipsplader loft med dine egne hænder er i billedet nedenfor.

Gipsplader ramme niveau 1

Kom til det mest interessante og vigtige. Selvom alle trin i installationen i princippet er lige så vigtige, men det er allerede tydeligt, at konturerne i vores fremtidige fundament er to niveauer.

 1. Vi fastgør gipsvæggen på profilerne ved hjælp af en skruetrækker og skruer, deres hætter skal gå dybt, men ikke overdrevent - for at forhindre beskadigelse af materialet;
 2. den korrekte sekvens - det første ark fra hjørnet på den modsatte side - det næste;

observere placeringen af ​​skruerne - højst 15 cm

 • i stedet for armaturerne på forhånd, lav de nødvendige huller og stræk ledningerne
 • det er ikke nødvendigt at fastgøre gipsvæg på placeringen af ​​loftets andet niveau, men husk at det skal gå ind i det med ca. 10-15 centimeter.
 • Installation af en ramme af 2. niveau

  1. Vi sætter linjerne på gipsplader, der vil hjælpe med at placere UD-profilerne korrekt;
  2. Fastgørelse af en forrundet UD-profil på væggen og på loftet - for at give den den ønskede form, er det nødvendigt at lave hak;
  3. afskær de nødvendige fragmenter af cd-profilen og indsæt med den flade side i den allerede monterede UD-profil, fastgør dem i trin på 50-60 cm for lineære segmenter og 20-30 cm for afrundede
  4. Hvis nogle stykker stikker ud, skal de lukkes med en UD-profil.

  Gipsplader ramme niveau 2

  Ofte forårsager et loft på to niveauer af gipsplader, hvis du gør det selv, vanskeligheder på scenen på anden niveau plating. I mange henseender skyldes det faktum, at materialet skal gives rundhed til fiksering på den buede struktur. På trods af den tilsyneladende enkelhed af de manipulationer, der er forbundet med dette, opstår der ofte triste tilfælde af arkforkølelse. For at gøre dette, for at eliminere en sådan irriterende mulighed, er det nødvendigt at lave hak på selve arket - kun omhyggeligt for ikke at beskadige den forreste del foret med pap.

  • komplekse buer kræver kedelig segmentering - skærer et antal fragmenter og monterer dem derefter på profilen;
  • Glem ikke at lave huller til armaturer, hvis sådanne er planlagt til at blive brugt, og fjern ledningerne til dem.

  Afslutning af loftet

  Så vi kom til den sidste del af installationen af ​​et to-niveau gipsvæg loft med vores egne hænder. Afslutning af finishen vil ikke give dig nogen vanskeligheder: Dette er en ret simpel scene, der er designet til at gøre de monterede lofter så præsentative og spektakulære som muligt.

  1. forsegle sømene serpyanka;
  2. tag en smal spatel og kittespalt langs hver tapet
  3. Sørg for, at alle skruer er forsigtigt forsynet med en kitt, så at rusten på deres kapper ikke kan ses efter;
  4. vi behandler hele overfladen med en primer;
  5. Vi udfører efterbehandling - hvidvaskning, maling.

  Som følge heraf skal du have et smukt to-niveau loft med en harmonisk lavet bue eller med en kompleks geometri med størstedelen af ​​de afkortede fragmenter. Har du ikke drømt om det, og startede denne kedelige (eller ikke så?) Installation?

  Kompileringsvideo af installation og efterbehandling

  Det er bedre at studere installationens egenskaber, og derfor kan du hjælpe nogle af nedenstående videoer til at lave et to-niveau loft på gipsvæg med dine egne hænder korrekt.

  Fotogalleri af de mest populære muligheder

  Tag et kig på, hvilke fine muligheder der opnås, når folk begynder at lave et to-niveau gipsvægsloft med egne hænder - og på ansvarlig måde henvende sig kreativt til deres forretning.

  konklusion

  Selvfølgelig er det en udfordring for enhver mand at lave et to-lags gipsvægs loft med egne hænder. I sammenligning med en konventionel single-level lofter, to-niveau design kræver langt mere tidskrævende, og en vis tålmodighed, fordi arbejdet har at gøre ikke kun med de simple lineære kasser, men også med interessante hvælvede konstruktioner (læs installationsmanual søskende gipslofter i artiklen: "Hvordan laver et loft på gipsvæg dig selv "). Men kompensation for alle anstrengelser vil være beundringen af ​​familien til det oprindelige loft på to niveauer samt deres egen tilfredshed med arbejdet. Og selvfølgelig besparelser på afslag på tjenesteydelser af specialister. Som kan investeres i et nysgerrig system med zonebelysning og gøre dit interiør endnu smukkere og interessant!