Stræklofter

Uafhængig installation af lofter er ikke altid motiveret af ønsket om at spare på reparationer, selvom ingen benægter denne fordel. I budgettet til reparationer er det vanskeligt at forudse alle omkostninger og betaling til gennemførelse af de vanskeligste faser af specialister fra specialiserede virksomheder. Og disse virksomheder er ikke altid der i små byer, for eksempel specialister i belysningsdesign, rammeløs glasering eller i monteringsfilm eller stofstræklofter på et loft på flere niveauer. Det er selvfølgelig lettere at opgive et sådant venture, men det er meget bedre at beherske en simpel teknologi alene, åbne et specialiseret firma og tjene penge i din by.

Indholdsfortegnelse:

Hvilken teknologi er tilgængelig til selvmontering af lofter?

Det er ingen hemmelighed, at installationen af ​​stræklofter er besværlig, så ikke alle hjemmekunstnere beslutter at tage dette skridt. Men hvis du ved hvordan man gør det ved hjælp af teknologi, er det ikke fornuftigt at "genopfinde hjulet." Alvorlige loftsfejl er vanskelige at lukke ved en anden metode, så du bliver nødt til at gå igennem flere faser:

 • Rens loftet fra den gamle finish;
 • Forbered overfladen til reparation
 • køb af nødvendige materialer
 • overveje belysning og fastgørelse af armaturer over spændevævet;
 • lager op på værktøjer og tålmodighed.

Kompleksiteten ved reparation af lofter skyldes, at alt arbejde skal udføres med hævede hænder, udføres alle manipulationer meget præcist. Installationen af ​​et stretch lærred lavet af polyvinylchlorid indebærer en pålidelig fixering med installation af en særlig baguette vandret, markeret med et niveau. Det er svært at lave et loftsloft uden at montere rundt omkretsen uden brug af udstyr.

Selv om denne reparation ikke forbedrer lydisoleringen, vil loftets æstetik være okay. Det eneste problem, der kan opstå, er at naboerne uventet oversvømmer toppen, så er filmbelægningen, og gentagne reparationer kræves, selv om det er billigere. Men med en mærkbar defekt i installationen af ​​gulvplader, er der ikke behov for at jævn overfladen med en stor mængde kitt.

Enhver teknologi kræver træning, og hvis du mestrer installationen af ​​stræklofter med dine egne hænder, vil sådan reparation ikke virke noget kompliceret. Og for dem der allerede har besluttet dette, er workshops og videoer blevet udviklet, selv om ikke en enkelt ekspert vil afsløre alle hemmelighederne i beherskelse. Derfor er det bedre at være tålmodig og læse alle anbefalinger fra eksperter i artiklen.

Ikke alle metoder er tilgængelige for begyndere uden passende udstyr. Og den nemmeste metode til at installere hævede lofter til uafhængig oplevelse er installationen af ​​sømløs stof. Den største fordel er, at den nemmeste måde at rette op på fejlene er installationen af ​​baguetten og ændringen i stoffets spænding. Til stræklofter på installationsteknikken kræver spændingsfilmbelægningen erfaring med brugen af ​​industriel varmluftsblæser, som skal lejes.

OBS: Installation af stræklofter af PVC-film er komprimerbar og strækbar, når den opvarmes, indebærer anvendelse af varmegasudstyr. Samtidig er det vigtigt at nøje overholde sikkerhedsforanstaltninger for ikke at forårsage skade på ejendommen.

Inden for et stort område er det umuligt at undvære præcis tilslutning og svejsning af filmbaner ved hjælp af specialudstyr. Det antages nøjagtig beregning, når du klipper kluden og passer til lofternes konfiguration, hvis det ikke er et rektangel. Derfor kan kun specialiserede virksomheder klare sådan arbejde. Men hvis det er anbringelse af et stofstrækloft i et lille badeværelse, en smal korridor eller en gang, så vil filmen ganske tilfredsstillende strække sig fra en almindelig byggetørrer. Dette er muligt ved korrekt behandling af kanterne med en særlig harpunkanten.

Efterbehandling med silkeagtige stofoverflader ser elegant og dyrt ud, især hvis det er et specielt stof til stræklofter. Selvinstallation af et strækloft i et smalt rum gør det ikke vanskeligt selv for en nybegynder.

Det er bedst at starte med et værelse, hvor loftsbredden er mindre end stoffet eller filmen, du kan lide. Den samme metode er også velegnet til et loft på flere planer, der er modelleret af gipsplader, hvor diodebelysning er monteret, f.eks. Installation af et strækloft - et foto:

En række PVC-film til lofter

Syntetisk filmpanel af polyvinylchlorid (PVC) er et af de mest populære og almindelige materialer til stræklofter. Denne tykke film er et innovativt materiale, der reagerer på varme, hvorfra polyvinylchlorid krymper. Dette færdiggørelsesmateriale har mange fordele og unikke egenskaber, men der er også ulemper, der er vigtige at overveje, når du installerer strækloftet selv - foto:

Alle parametre af spændingsfilmen, der købes i bygningens supermarked, skal angives i vedlagte anvisninger. Men nogle øjeblikke er der ikke altid markeret.

Bemærk: hvis det nedhængte loft er lavet af PVC i et rum, hvor temperatur variationer er mulige eller antages at pumpe varm luft fra loftet af en split, hvor filmen mister sin elasticitet og begynder at synke!

Varianter af PVC loftsfilm:

 • tæt matte base - en klassisk version, der efterligner et perfekt glat og forsigtigt malet eller hvidkalket loft
 • lys gennemskinnelig base - bruges til det oprindelige belysningsdesign, fordi lærredet lyder godt og derfor ligner frostet glas, sort farve passer til "stjerneklar himmel" effekten;
 • glansfuld base med maksimal lysrefleksion - minder om en spejloverflade, anbefales ikke til værelser med mørke vægge og et design med mange små ting, der vil "fordoble" i refleksion;
 • satin eller satin base - kendt for ekstern lighed med satin stof, så med passende belysning, loftet "spiller" med refleksioner;
 • metallisk base - ligner en spejlbase, men refleksionens kraft er meget mindre, som et almindeligt blankt loft;
 • "Læder" og "suede" base - en efterligning af naturmateriale med fremragende dekorative egenskaber;
 • fotografiske tryklofter.

Teknologien til tegning af mønster trykt på en industriel printer er kun tilgængelig for specialister fra specialiserede virksomheder. De kan let klæbe kluden og samle dem korrekt. Men med denne teknologi kan du legemliggøre de vildeste fantasier. For eksempel kan installationen af ​​to-niveau-stræklofter med et print simulere:

 • åben himmel med skyer
 • Sakura blomstrer på loftet (til japansk interiør);
 • Tempelhvelvninger med fresker;
 • en mytisk atmosfære med flyvende alver, drager eller fantasy figurer;
 • efterligning af havdybderne med flydende havgiganter overhead og andre emner til det oprindelige indretning.

En sådan udskrift af tegninger, der er fremstillet på importeret udstyr, og at erhverve det til den indviklede afslutning af lofterne på 1-2 værelser, giver ikke mening. Men hvis der er et ønske om at reducere omkostningerne ved en sådan installation af loftet, er det bedre at udføre den ledige del af arbejdsoverfladen og fastgøre tagene.

Filmens hovedparametre for hævede lofter:

 • høj elasticitet
 • Muligheden for reparation med mindre defekter
 • evne til at modstå tunge belastninger, når vand trænger ind
 • Når temperaturen ændres, kan panelet genskabe form og elasticitet.
 • vandtæthed, holder ejendom ved oversvømmelse af naboer ovenfra;
 • udsender ikke skadelige stoffer og absorberer ikke lugt;
 • let at vaske og pleje
 • I lang tid bevarer et nyt udseende, falmer ikke.

Stretched loft installation

De vigtigste parametre for stof til stræklofter:

 • designet specielt til loftslofter med alle driftsstandarder;
 • kræver ikke opvarmning (installation ved kold metode);
 • øget styrke og modstand mod skader;
 • tilstrækkelig bredde af kluden til sømløs installation;
 • høj dampgennemtrængelighed (uden kondensat);
 • imprægnering med ikke-brændende forbindelse.

OBS: Teknologien til installation af stræklofter giver dig mulighed for at vedhæfte baguetten og andre typer stoffer, der har en høj densitet og ikke er genstand for sagging.

Til den enkleste installation skal du have en særlig baguette med en harpun, en indsats og en klud. Du skal bruge forbrugsstoffer til fastgørelse af tagbøger, mineraluld til lydisolering og værktøj. Vær bedst på trinladderen. Med et målebånd og en blyant skal du markere linjen på corniceen. Saks eller kniv vil blive påkrævet for at justere bladet i hjørnerne.

Grundlaget for installation af stræklofter fremstillet af PVC skal være bredere med 5 - 7 cm på begge sider. En række baguetter afhænger af typen af ​​installation, hvilket er bedre at konsultere i byggemarkedet. Hvis der er installeret lamper i hævede lofter, købes der også særlige suspensioner og tilbehør til dem.

Bemærk: For at strække PVC-folien skal du leje en varmepistol. For ikke at betale for meget dagligt, er de enige om i forvejen at leje varmeapparater og bringe dem på den sidste arbejdsdag.

Det unikke ved installationen af ​​strækloftet er, at corniceen er fastgjort under loftet, og det er nemt at skjule ikke kun gulvets mangler bag lærredet, men også at udføre kommunikation (elektriske og internetkabler).

Forberedelse af loftet til reparation indebærer rengøring fra snavs, gammelt tapet, slibende gips og maling. Efter forsigtig forsegling af defekter og revner primeres overfladen og får lov til at tørre. Hvis dette er sidste etage, udstyre de isoleringen, og med øget lydgennemtrængelighed er isolering med basalt uld nødvendigt.

Montering af baguetter omkring rummets omkreds sker på to måder:

Valg af metode afhænger af det overordnede design af det fremtidige loft, for eksempel hvis det er en to-plan ide eller et komplekst multi-level belysning design. Kvaliteten af ​​montering baguette afhænger i høj grad af kvaliteten af ​​mærkning og vandret position. For eksempel installation af et strækloft, foto:

Ifølge den færdige markering sættes en baguette på væggen eller loftet, og dowel'en fastgøres med en perforator eller et universelt værktøj med en dyse eller skruer skrues ind. Intervallet mellem armaturer er ca. hver 7 til 10 cm. Ved færdiggørelsen af ​​den ene side af omkredsen er vinklen på den anden baguette nøjagtigt forbundet. Kanten af ​​baguetten i hjørnerne af skåret eller skåret ved 45 °.

OBS: Installation af leveringen under lamperne sker efter fastgørelse af baguetten for nøjagtigt at bestemme højden af ​​den spændte sele mellem baguetten på modsatte vægge under hensyntagen til en lille sagning (2 mm).

Alt, der skal monteres på loftet eller under tagskægget, bemærkes i forvejen for at tage højde for f.eks. Taggrænserne til persienner.

For at rette bladet markerer midten af ​​gesims og midten af ​​sporet, og fra dette punkt fundamentet er opladet med en spatel i tagskægget, i første omgang at sikre prik hver 20-30 cm. I hjørnerne af lærredet eller filme en lille snit for at undgå rynker. Cutting på stoffet vil ikke beskadige basen, og med filmen skal du være forsigtig. Overskydende væv er skåret og pænt klædt i en baguette.

PVC-pladen skal sænke lidt, og når man bruger en varmepistol, spændes den selv. For sikker betjening er det vigtigt at forhåndslæse instruktionerne.

Dette udstyr sker:

Bladefastgørelsessystemer - hæfteklammer og harpun. Den sædvanlige aluminiumsprofil med en speciel lås til fastgørelse, der minder om en krog eller harpun. Bøjet spateldug fyldt i harpunsystemet.

Shtapikovaya installationssystem med hængende lofter adskiller sig i form af tagskægget og vejen til at gribe PVC-stoffet. Denne metode kræver nøjagtighed med en minimumstilførsel af polyvinylchlorid. Installationen udføres ifølge instruktionerne, et eksempel på billedet:

Stoffet skal være strakt strakt og gemt. På dette stadium er hovedarbejdet færdiggjort, videre til installationen af ​​inventar, bundplader og gardinstænger.

Nærmere om installation af stræklofter - video:

Uafhængig installation af strækloftet.

Når det kommer til fuld reparation, er det umuligt ikke at medtage arbejde med loftet. Dette er en vigtig del af en kvalitetsreparation, især hvis det sker i en lejlighed i en højhus. Disse lejligheder har ofte lavt loft. Loftet kan få et anstændigt udseende på flere måder, men næsten alle er meget besværlige og dyre. Heldigvis var der en stor teknologi, der giver dig mulighed for at gøre alt ret hurtigt og ikke meget dyrt. Det drejer sig bestemt om strækloftets teknologi. Stretched lofter selv kan ikke betragtes som en nyhed. Det er snarere noget nyt for os, men generelt har teknologien været brugt i flere årtier. Dette er i princippet et plus, fordi teknologien har bestået tidstesten og foretaget alle justeringer. Ja, og prisen er faldet betydeligt sammenlignet med de første prøver af dette loft trim. En anden vigtig fordel er, at du kan gøre alt selv.

Først og fremmest er denne teknologi blevet populær på grund af det faktum, at det ikke er nødvendigt at gøre kedeligt forberedende arbejde med loftet. Overfladen på strækloftet gemmer kun alle mangler og uregelmæssigheder. Lerret er monteret på kort afstand fra loftet, og der er ikke behov for at gøre noget direkte med loftet selv. Stretchloft i lang tid forbliver i sin oprindelige form (ca. syv år), og han er ikke bange for pletter, der kan dannes af forskellige grunde på loftet selv. Designet er meget alsidigt og har mange muligheder, mens det er let for legende at forstå. Det vil sige, uden at have erfaring med sådanne værker, kan alt gøres bogstaveligt på et intuitivt niveau, godt, efter at have læst nogle yderligere oplysninger. Grundlaget for strækloftet er en ramme fremstillet af enten plast eller aluminium. Plast er naturligvis billigere, men aluminium er mere holdbart. Hvis loftet er lavet i lang tid, så er valget indlysende.

Profilen tjener som ramme for det fremtidige loft, eller rettere det strakte lærred. Du kan også tale om lærredet i lang tid, og i dag er der et stort udvalg både i sammensætning og tekstur og i farvning. Faktisk er der to typer lærred, alt andet variationer på temaet. Dette PVC stof og polyester stof. Disse arter har deres fordele og ulemper, men de er ikke signifikante. I stedet vælges der for det planlagte formål med det fremtidige loft, der vil også være forskelle under installationen. Under alle omstændigheder giver det nedhængte loft dig mulighed for at eksperimentere, gøre noget dristigt og usædvanligt, selv fra designudviklingen. Eller bare for at lave et klassisk pænt loft og opnå et sådant resultat, at denne teknologi giver på en anden måde, er meget vanskelig.

Normalt strækker loftet ikke gøres separat, og går i forbindelse med andet reparationsarbejde. Selv om vi skal hylde denne teknologi, kan alt gøres separat i det færdige rum uden ekstra støv og snavs. Hvis loftet imidlertid skal laves i forbindelse med andre værker, så er det første at gøre med at planlægge kommunikation. Det vil sige forskellige ledninger, rør etc. monteret i lofterne. Du skal også tænke på belysningselementernes placering. Et andet ofte stillet spørgsmål er mennesker, der tænker på en komplet reparation, herunder et nedhængt loft: Hvad skal vi gøre først? Vægge, gulv, loft og i hvilken rækkefølge. Der er ikke noget entydigt svar her, men normalt følger de reglen fra top til bund, det vil sige, vi laver loftet ud over væggen og gulvet. Afslutningsarbejde på væggene, for eksempel vil tapetet gøre det lidt sværere, efter at loftet er installeret, men du kan ikke ligge på leddene, men gemmer alt sammen med en dekorativ sokkel.

Vi går videre til installationen af ​​et strækloft. For det første er det naturligvis et værktøj, og i dette tilfælde vil vi have brug for: en perforator - En professionel model af høj kvalitet kan tjene som både en boremaskine og en skruetrækker (hvis ikke alt dette separat), et konstruktionsniveau, skruer. Et sådant kit er nødvendigt for aluminiumprofilen. Hvis PVC-materiale anvendes som hovedweb, skal du også have en speciel spatel, en bygnings tørretumbler og en varmepistol for at tvinge den ønskede temperatur i rummet. Polyesterstof kræver specielle plastfiksere. For hvert væv er instrumentet næsten identisk med en lille forskel. Alle nuancer kan udforskes yderligere ved specialiserede ressourcer.

Det skal starte med installationen af ​​profilen - dette er rammen eller formen på det fremtidige loft. Alt kan være sædvanligt i form af et rektangel eller, hvis det ønskes, kan loftet få en usædvanlig form. Ved brug af PVC-klud skal du opvarme rummet med en varmepistol og kun derefter fortsætte med installationen af ​​stof på rammen. Hvis rummet er koldt, vil stoffet ikke have de nødvendige egenskaber til installation. Herunder elasticitet, hvilket betydeligt komplicerer arbejdet. Kanten af ​​filmen skubbes ind i profilen med en spatel og fikseres. Stoffet skal fastgøres diagonalt gradvist langs omkredsen. Polyesterstof er monteret, og det er kun kun varmepistolen, der ikke anvendes. En væsentlig forskel er fraværet af en harpun til fiksering på stoffet, som i PVC, og fiksering sker på grund af en kileformet fastgørelse. Et lille mellemrum lukkes af et stikkontakt, det er valgt i henhold til lærredets farve.

Før installationen gennemgå alle instruktioner og nødvendige oplysninger, så de besparelser, du har lavet gennem selvinstallation, ikke behøver at fjerne fejl eller endog omarbejde hele loftet. Har også brug for en assistent. Det vil være yderst vanskeligt at gøre alt alene, men ellers bør der ikke være særlige vanskeligheder og problemer.

Hemmeligheder for korrekt installation af hævede lofter: nuancer, værdifulde anbefalinger

Installation af stræklofter er en god løsning for bylejligheder (især med lave lofter). De vil bidrage til at skabe en følelse af luftighed, rummængde, mens de skjuler fejlene og defekterne i det foregående loft, beskytter det mod lækager og støj fra de øverste etager. Og alt dette - uden affald og støv. Desuden ser disse design meget imponerende ud. Du kan vælge mellem mere end 300 af deres farveskygger - med virkningerne af et spejl, stof, træ, marmor, fløjl, venetiansk gips, med en simpel glat matoverflade.

indhold

Oversigt over materialer og monteringsmetoder ↑

Stræklofter varierer i materialeproduktion og vedhæftningsmetode.

Hvis vi taler om lærredets materiale, så udsend:

 • af polyesterstof, der er specielt imprægneret med polyurethan. Alle CLIPSO lofter er af denne type;
 • Polyvinylchloridlofter, som ikke indeholder cadmium og er bløde nok (alle andre lofter).

Afhængigt af hvordan fastgørelsen af ​​rammen udsender:

1. Harpun stræklofter

På alle sider af loftet er en beslag af ret stiv PVC spændt og svejset. Hvis du ser på det i tværsnit, ligner det på form af en krogeharp. Derfor navnet på denne vedhæftede metode. Denne type indbefatter lofter i lang tid alle kendte mærker, for eksempel EXTENZO, BARRISOL, NEWMAT, CARRE NOIR, NOVELUM. For nylig blev denne liste suppleret med flere mærker, der optrådte på markedet i Rusland, såsom DPS, DECKENFEST, DECOMAT.

2. Bezgarpunny stræklofter

Opdelt i flere underklasse kategorier. For eksempel er MONDEA lofter fra Holland monteret på en kile måde. I dette tilfælde opvarmes og flades webens kanter og klemmes derefter med en speciel spacerprofil. Denne metode ligner noget broderiprocessen på bøjlen. Når PVC-film er fastgjort på to halvcirkelformede overflader. Disse monterings "cams" er inkluderet i monteringsprofilen, så denne metode kaldes cam-metoden. Når filmen skubbes med en spatel, spredes disse "cams", og når de forsøger at strække den tilbage, komprimeres de automatisk. Denne metode bruges til at installere SKOL og PRESTIG DESIGN lofter.

[include id = "1" title = "Annoncering i teksten"]

Monteringsprofilen, der bruges med denne metode, er en reel mulighed for at reducere lofthøjttabet med 8 mm. Franske polyester CLIPSO lofter er fastgjort med en fleksibel snor.

Hvad skal du vide om PVC ↑

Til strækningstaket fremlagde et ret stort antal krav. Som omfatter:

 • dets styrke, mangel på lugt, miljøsikkerhed og lyshed;
 • Det er også meget vigtigt, at det anvendte materiale kan sømløs males i enhver farve. PVC film og polyester stof opfylder alle disse krav så godt som muligt.

Du skal også vide (om PVC) det

 • polyvinylchloridfilm har en vægt på fra 180 til 320 g / m² og tykkelsen overstiger normalt ikke 0,35 mm;
 • vægtet gennemsnitlig lydabsorptionskoefficient - ikke mere end 0,4;
 • det tryk, filmen kan modstå, når 1000 Pa;
 • Trækstyrken når en grænse på 30 N lige i længderetningen og tværgående retninger;
 • relativ forlængelse til brud når 220%;
 • Lysabsorptionskoefficienten afhænger af typen af ​​loft. Hvis lofterne er "lakeret", så er koefficienten 30%, og hvis "fløjl", så 95%;
 • en sådan film er vandtæt og langsomt brændende;
 • Afhængig af temperaturen kan det ændre dens fysiske egenskaber. For eksempel, hvis du sænker temperaturen under 0 grader Celsius, bliver den så skrøbelig og hård. Men hvis temperaturen hæves igen, vil den stadig være fleksibel og elastisk. Hvis filmen holdes ved en temperatur på mindre end 40 grader Celsius, begynder den at bryde ned;
 • PVC film er ret stabil i varme og opretholder temperaturen, samtidig med at dens egenskaber holdes op til 90 grader Celsius;
 • dette materiale er bemærkelsesværdigt farvet, og farveområdet har op til 100 nuancer;
 • Overfladen af ​​filmen kan også være næsten enhver: fra matte med lavprægning og uden det, med effekten under huden, marmor, træ, metal, med huller, med virkning af satinstof eller en blank overflade. Generelt afhænger tilgængeligheden af ​​en række forskellige farver af lærredets mærke;
 • Filmen kan være 1,3 meter til 2,2 meter bred, afhængigt af produktionens karakter og egenskaber;
 • På grund af at det er let at svejse, er det meget nemt at lave lærred op til 6 eller 8 m bred. Samtidig er sømene næsten usynlige. Mere end 8 m af lærredet anbefales ikke. Ellers kan det ikke undgås, at lærredet i midterdelen suges.

Om polyesterstof skal du vide, at det:

 • tyndere og lettere end PVC. Dens vægt overstiger ikke 200g / m² og dens tykkelse er ikke mere end 0,25 mm;
 • Fordelen ved dette materiale er, at det er imprægneret med en speciel sammensætning, som følge af, at vævsbåndets dimensioner er mere stabile end filmens
 • stoffets elasticitet opretholdes selv ved en temperatur på minus 30 grader Celsius;
 • Normalt er lærredet lavet 4 m bredt, men det er muligt at fremstille et femmåkkede lærred efter specialbestilling. Og selv i dette tilfælde vil der ikke være nogen søm på loftet;
 • polyurethan er ikke udsat for svejseprocessen, så hvis der er behov for at gøre stoffet bredere end standarden, bliver det sædvanligvis syet eller forbinder stykker af materiale ved hjælp af en speciel profil;
 • Den største ulempe ved polyesterstof er, at den ikke kan farves til installation. Normalt er et sådant loft efterladt hvidt sløvt eller malet efter afslutningen af ​​alt installationsarbejde, for eksempel tegning af et billede, eller hele overfladen er simpelthen tonet;
 • også der er ingen mulighed for at vælge loftets overfladestruktur.

Teknologi installation af hævede lofter ↑

Streklofter af forskellige typer har deres egen egenskaber og finesser af installationsteknologi.

1. Først og fremmest tager specialisterne i firmaet installationen af ​​loftet mål.
2. Så er lærredet bragt til objektet (det sker normalt inden for 1 til 30 dage).
3. På samme tid på selve objektet er det nødvendigt:

 • På steder, hvor lofter skal fastsættes, skal væggene være stærke, i samme plan, lige og intakte;
 • alle færdige materialer, såsom gipsvæg, keramiske fliser osv. skal fastgøres meget sikkert;
 • hvis det er hensigten at installere en loft baguette, så loftet selv skal være i samme plan.
 • Afslut alt byggearbejde, alt affald skal fjernes, kabellinjer til stederne for installation af lamper, som giver tænding og slukning af spænding;
 • Værelset skal opvarmes under driften af ​​loftet og opretholde en bestemt temperatur på tidspunktet for dens installation.
  Hvis alle disse betingelser er opfyldt, begynder installationen af ​​loftet.

De vigtigste faser af arbejdet

 1. For det første er et hydroniveau og en maleriledning mærket på bundloftet og væggen på fastgørelsesstedet.
 2. Dernæst opvarmes lærredet i pakken med en varmepistol og gradvist glattes.
 3. Derefter ved hjælp af specielle clips-klip er kluden fastgjort til baguetten.
 4. Ved hjælp af en speciel spatel først - det såkaldte "røde" hjørne af dette lærred er fyldt med en harpun i en baguette.
 5. Derefter opvarmes kluden diagonalt til 70 grader Celsius, og den allerede bløde film strækkes.
 6. Dernæst fører harpunen ind i spidsen af ​​loftprofilen i det modsatte hjørne.
 7. Denne hele procedure er udført med hver diagonal og på alle sider af kanten.
 8. Når filmen er afkølet, er den allerede sikkert forbundet med fastgørelsesorganerne omkring omkredsen.

Installation ved kilemetode

 1. Hvis loftet er monteret ved hjælp af en kilemetode, er de nøjagtige dimensioner og beregninger ikke så vigtige. Det er nødvendigt at kende bredden og længden af ​​rummet, fordi selve lærredet skal være ca. 10 til 15 cm bredere end afstanden mellem væggene.
 2. Lav altid et rektangulært lærred, og montering udføres direkte i selve rummet.
 3. I en speciel profil, der kan monteres både på væggene og på loftet, er det tidligere hængte lærred fastgjort ved hjælp af specielle plastikkiler.
 4. Overskydende lærred, der kan stikke ud under fastgørelsesprofilen, er afskåret, og fastgørelsespunkterne er dækket af en speciel dekorativ strimmel, der ligner en yndefuld sokkel. Den har en fleksibel, forseglet del, der snaps ind i profilen, hvilket gør stoffet tæt på væggen.

Hvis du nøje overholder hele sekvensen i forbindelse med loftinstallation, vil der ikke være nogen rynker og rethed i sømene.

[include id = "2" title = "Annoncering i teksten"]

Denne måde at installere loftet er meget sværere end harpunen, og demontering er også vanskeligere. Men det har en række ubestridelige fordele.

 1. For eksempel, hvis det er nødvendigt at lave loftet på et enkelt lærred, og området samtidig overstiger 100 kvadratmeter, er det den eneste mulighed, da det er muligt at justere spændingsgraden.
 2. Også, hvis der er vanskeligheder med nøjagtigheden af ​​at bestemme størrelsen på rummet, eller ændringer i loftets størrelse antages, hvilket også gør det vanskeligt at specificere bestemte parametre, er denne metode perfekt.
 3. Når monteringen er kamformet eller med en fleksibel snor, er hele processen ret lig med kilemetoden. Den eneste forskel er i fastgørelserne selv. Og lærredet gøres også med en margen, og i processen er installationen tilpasset i størrelse.

Tips, tips

 1. Afhængigt af loftets installationsmateriale og -teknologi er der mulighed for at sænke, hvilket gør det nødvendigt at begrænse loftets størrelse, og mængden af ​​tilladt savning overstiger ikke 1% af lærredens diagonale længde. Med andre ord, hvis lærredet har dimensioner på 5 * 6 m, kan kanterne kun være 4 cm over midten. Men hvis en ekstra understøtning er installeret på det sted, hvor lysekronen er fastgjort, så går centeret endnu mindre.
 2. Et par dofler er lavet i tilfælde af at loftet skal laves på flere niveauer, området for kam- og harpunlofterne er mere end 50 m2, og kilens kilde er mere end 120 m2. Der laves en mellemliggende understøttelse, til hvilken individuelle lærred er fastgjort med en speciel profil.
 3. Men det sværeste med hensyn til kompleksitet er et tredimensionelt eller 3D-loft. Først rammedesign. Derefter bestilles det fra enkelte dele af aluminiumsprofilen. Så er denne ramme installeret i nederste del af væggene og gulvene. I begyndelsen minder dette design lidt om en openwork bro. Processen og teknologien til fremstilling af individuelle lærred er i denne sag meget mere kompliceret og tager længere tid end ved montering af et fladt loft.
 4. For at forhindre opsamling af fugt og kondensat mellem det gamle loft og lærredet, laves huller i profilen til ventilation. Ideelt set skal du installere ventilationsgitter i lærredet. På denne måde vil der altid forekomme tvungen udstødning. Og hvis området i rummet er mere end 35 kvadratmeter. m. En sådan foranstaltning er simpelthen nødvendigt.
 5. Når du installerer et strækloft, kan du bruge halogenlamper, fluorescerende eller almindelige glødelamper. Når du installerer lamper i loftet, er det nødvendigt at begrænse deres strøm. For eksempel til en konventionel og luminescerende lampe, bør effekten ikke være højere end 60 watt, for halogener bør den ikke være højere end 20-35 watt.
 6. Du skal også overholde visse krav ved installation af armaturer til 12 W. Der er behov for at bruge specielle transformere, ellers kan loftet svække på grund af den øgede blødhed af PVC-folien.
 7. Der er forskellige muligheder for montering af højeffektlygter, som bruges i processen. For at begrænse varmeoverførslen er det nødvendigt at sikre afstanden mellem lampen og loftet på mindst 1 mm. Hvis der anvendes transformatorer, er de fastgjort i strukturens nederste plan, og monteringsprofilen skal sænkes med 5-7 cm.
 8. Et firma, der installerer et loft, giver normalt en garanti for sit arbejde i op til 10 år, forudsat at temperaturen opretholdes mellem 0 og 50 grader Celsius. Garantien dækker bevaring af farve, fravær af revner, rynker og afstivning af nettet. Selvom loftet blev oversvømmet med vand eller ved et uheld gennemboret.

Hvis du udfører alle teknologierne i henhold til vejledningen, har du al mulig mulighed for at montere loftet korrekt, uden fejl. Vær særlig opmærksom på udvælgelsen af ​​certificeret materiale af høj kvalitet.

Hvornår strækker lofter under reparationen?

Reparation af lejligheder kræver ansvar og en seriøs tilgang til denne proces. Når planerne skal udføre reparationen af ​​værelset med egne hænder, opstår spørgsmålet straks, hvordan man dækker loftet. Hvis valget er lavet til fordel for stræklofter, vil det næste naturlige spørgsmål være på hvilket trin i reparationen, at strække lofter.

Særtræk ved stræklofter

Spændingslofterne er kendetegnet ved en meget vigtig særpræg, der består i, at de kan installeres både i forbindelse med reparation af lokalerne og uanset reparationen. For installationen kræver det ikke meget tid, ekstra træning. Dette er en meget bekvem måde at ændre og give originalitet til interiøret til enhver tid.

For at besvare spørgsmålet om på hvilket trin i reparation det ville være mere korrekt at lave stræklofter, er det nødvendigt at forstå klart, hvad denne type loftoverfladebelægning er, hvordan basen er konstrueret til installationen, hvilke forberedende forberedelser vil der være brug for.

Materialet til denne type finish kan bestå af to hovedtyper: PVC film og stof klud. Til gengæld er PVC-film præsenteret i form af en mat, satin og blank tekstur. Det er et fuldt syntetisk, fleksibelt, strækbart, vinylbaseret materiale. Loftet af vinylfilm kan afslutte lofterne i forskellige konfigurationer.

Den væsentligste ulempe ved dette materiale er, at det let beskadiges af en skarp genstand. Derfor er forsigtig og omhyggelig håndtering under installation nødvendig.

Tekstilens tekstilstruktur udføres ved at strikke med polyestertråde, som desuden er mættet med polyurethan, hvilket øger materialets styrke. Byggebranchen tilbyder en meget forskellig farvepalet og et stort udvalg af tekstilstofstrukturer. De negative punkter inkluderer en temmelig høj pris og dårlig fugtmodstand.

 • enkel installation;
 • der er ingen stor mængde byggaffald i forbindelse med installationsprocessen;
 • lang levetid
 • skønhed af udseende;
 • muligheden for at kombinere til at oversætte enhver design ideer.

METODER TIL INSTALLATION AF STRÆKTE BELØB

Installation af stræklofter er muligt på to hovedmåder:

Harpoon metode er kendetegnet ved behovet for foreløbig præcis måling af loftet plan, fordi lærredet skal foretages strengt efter størrelse. Rammen er monteret 4 cm under loftet, hvilket ikke særlig påvirker rummets højde, men tværtimod vil den resulterende struktur kunne skjule de mulige ulemper ved loftet. På den forberedte og faste ramme strækket lærred. For at gøre det elastisk og let at strække, skal du bruge en varmepistol til at varme op. Den strakte film er fast, præ-loddet på kanterne på lærredet, harpuner. Efter afkøling bliver filmen en perfekt flad overflade.

Hvad der skal gøres før installationen

Når det kommer til stræklofter, bør alle ejere være bekymrede over den rækkefølge, hvor efterbehandling under reparation er bedre at installere denne loftsstruktur. Desuden afhænger reparationssekvensen virkelig af nogle faktorer og konstruktion nuancer.

Weben installeres ved at fastgøre den på en metalstruktur monteret på loftplanet. Arbejdet udføres ret hurtigt, kræver ikke særlig omhyggelig forberedelse af loftoverfladen.

Inden du installerer loftkonstruktionen, skal du beslutte og afslutte alt arbejde relateret til elektricitet, så du ikke skal geninstallere det. Installationsprocessen er selvfølgelig ret simpel og ledsages ikke af en stor mængde byggaffald, men man kan ikke helt være enig med den opfattelse, at den skal installeres i færdiggørelsens sidste fase.

Før installationen skal væggen justeres, og alle udkast i rummet skal udfyldes. Justering af væggene indebærer snavset og støvet arbejde under deres pudsning, puttying og stripping, og hele bygningsstøvet kan sætte sig på lærredet og ødelægge udseendet af det nye, elegante loft.

Ved væggennemstrømning ved brug af gipsvæg bliver det nødvendigt at installere over-, side- og bundprofiler til fastgørelse af gipspladerne. Under lærredet strækket på loftets overflade, er det ubelejligt at gøre dette arbejde, idet fastgørelseselementerne måske ikke er pålidelige nok. Under alle omstændigheder er det bedre at give dig selv en vis handlefrihed under loftoverfladen, således at væggenniveauet er pålideligt og professionelt.

Spørgsmålet om at installere et strækloft under reparationer, før eller efter at indsætte tapet, vil altid være relevant. Svaret afhænger af de vigtigste punkter og principper for installationsarbejde, der er direkte relateret til installationen af ​​spændingsbelægningen.

Mulige stræk loft design

Typen af ​​loftkonstruktion bestemmer typen af ​​installation og rækkefølgen af ​​reparation og efterbehandling i værelset.

Så designet kan være i form:

 • dække hele området af loftet uden brug af baguetter;
 • dække hele loftets overflade med baguetter;
 • lærred, strækket i en drywall box.

Dækker hele loftet uden brug af baguetter

Den enkleste løsning er, når loftet er monteret uden brug af dekorative baguetter. I denne udførelsesform, som strækkes på en monteringsstruktur, passer lærredet umiddelbart til væggen.

Hvis arbejdet vil blive udført i omvendt rækkefølge, vil der blive ledsaget af tapetlim og limning af tapetet selv med frygten for farvning af lærredet. Desuden, hvis tapetet kræver et tilfælde af mønsteret, så er trimning af tapetstrimlen nær loftet uundgåeligt, hvilket er fyldt med at ødelægge lærredet med et skæreværktøj. Lettere, selvfølgelig, når tapetet ikke behøver at blive tilpasset efter mønsteret, så skæres forsigtigt bånd af tapet eliminerer behovet for at trimme under det strakte lærred.

I betragtning af ovenstående kan det konkluderes, at hvis installationen af ​​baguetter ikke er forsynet med strækloftet, er det bedre at installere det efter at wallpapering er lavet på væggene.

Dækker hele loftoverfladen med baguetter

Den næste mulighed kan være installation af en loftkonstruktion med en baguette. Baguette i dette tilfælde udfører soklens funktion. Formålet med den dekorative indramning er som følger:

 • udfører en æstetisk funktion rettet mod den visuelle udvælgelse og understreger spændingsproduktets skønhed, mens det med udseende overgår det hele rummet;
 • skjuler alle mangler og uregelmæssigheder omkring lærredets kant og dets overgang til væggen;
 • Anvendelsen af ​​en baguette påvirker accelerationen af ​​reparationsprocessen i den del af klæbende væggene, da det i dette tilfælde ikke er nødvendigt at beregne længden af ​​tapestrimlerne nøjagtigt såvel som tilpasningen af ​​deres kanter.

Denne mulighed giver en sådan arbejdsordre, hvor væggene i rummet først sættes i, så strukturen er monteret, og baguetter er limet under den. Pasta en dekorativ baguette sker altid kun på væggen. Derefter skal baguetter gipses på leddene og males. Og først da kan du begynde at klæbe tapetet, gøre det nøjagtigt med dem under den installerede baguette eller påføre dekorative gips.

Spændingsdugen spændt i en gipsemballage

Afhængigt af designidéen kan loftkassen have en bred vifte af former. Det kan være en cirkel eller en oval, en firkant eller en rhombus, en bølgelignende konstruktion eller et trapezium. Den udfyldte form skal være plasteret, malet, det vil sige forberedt til installation af spændevævet. Derudover skal alle former for reparation og efterbehandling i værelset være afsluttet. Spænding af nettet i gipsvægboksen fuldfører reparationen.

I dette tilfælde, hvis der er tvivl om den rækkefølge, hvor tapetet er limet eller det nedhængte loft er installeret, er løsningen åbenbar. Efter færdiggøring eller maling af et værelse kan du afslutte overfladen af ​​loftoverfladen, trække PVC-folien eller stoffet i en gipsskuffe.

Ordren af ​​stræklofter: før eller efter tapet

Udtalelser fra eksperter, især installatører og efterbehandlere, om prioritet i reparations- og efterbehandlingsarbejder, er opdelt. Fordi der faktisk er sandsynlighed for skade på dækningen, der blev foretaget før.

De foreslåede løsninger i denne sag er som følger:

 1. Installationen af ​​spændingsstrukturen skal udføres, når alt efterbehandling i værelset, herunder tapetsticket, er afsluttet.
 2. Limning tapet på væggene udføres efter installationen af ​​spændingsstrukturen.

I betragtning af begge muligheder fra et teknologisk synspunkt kan det konkluderes, at begge er sande. Valget af den ønskede indstilling vil påvirke de specifikke reparationsbetingelser. På det faglige niveau kan dette arbejde gøres lige så godt. Men ingen reparation er forsikret mod uforudsete omstændigheder og komplikationer.

Der er også en metode, der ikke annonceres af installatører, fordi dette arbejde skal udføres i etaper, og det er også dyrere for kunderne. Punktet er, at efter at væggene er klar til efterbehandling, begynder installatørerne at arbejde, og installerer styrene for spændingsstrukturen. Så tapes tapetet, og først efter det kommer installatørerne tilbage til arbejdet for at udføre det endelige arbejde, nemlig at strække lærredet og installere maskeringsbåndet.

Skematisk kan en sådan fasetiltrækning være repræsenteret som:

 • væg forberedelse;
 • montering profiler;
 • stikker tapet;
 • installation af strækloft.

I relation til denne ordning elimineres nogle ulemper, som forekommer med de to andre traditionelle teknologier, nemlig:

 • hvis væggen er forberedt, vil profilen falde fladt på væggen uden at danne huller og revner;
 • støv fra at bore væggene skader ikke vægdekorationen;
 • limning eller maling af tapet truer ikke med at forurene eller beskadige det spændte produkt, mens tapestrimlerne lettere kan tilpasses til baguetten, og små fejl kan blokeres yderligere ved hjælp af indretningen;
 • efter at væggene er tørre, vil det normalt tage 4-6 dage, de kan beskyttes med en speciel film, der kan forhindre skade, samt reducere termiske effekter.

I betragtning af egenskaben af ​​stoffet, at der under installationen ikke er behov for at opvarme rummet, giver denne metode dig mulighed for at gemme begge overflader, så du kan vælge den som den bedste løsning. Stigningen i arbejdsomkostningerne vil være berettiget ved at opnå kvalitetsreparationer, fordi visse risici vil blive reduceret.

Hvis du først løser problemet, installerer en spændingsstruktur, og derefter klæber tapet i rummet eller omvendt, skal du omhyggeligt arrangere alle eksisterende "for" og "mod".

Stretch loft efter tapet

Hvis væggene er dækket af papir eller vinyl tapet, er den efterfølgende installation af en spændingsstruktur en acceptabel løsning. Men hvis tapetet eller overfladen af ​​væggene skal males, er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at under installationen af ​​guideprofiler er det muligt for støvet at bore huller i væggene for at afregne, selvom det sker ved brug af en støvsuger.

Støv støv er delvist fjernet, så det er bedre at beskytte tapetet og dække dem med en speciel film. Ellers kan dette medføre, at der er behov for at male overfladerne af væggene igen. Derfor anbefaler eksperter - installatører ikke at udføre målingen af ​​muren, før vægkonstruktionen installeres. Efterbehandling af vægge efter montering af loftkonstruktion vil give det mest tilfredsstillende resultat fra reparationsarbejdet.

Så ulemperne ved denne metode er følgende:

 • Støvdannelse under boringen af ​​huller til fastgørelse af profilen kan medføre forurening af tapetet.
 • For at installere et filmprodukt er det nødvendigt at opvarme rummet op til + 60ºÑ, hvilket kan provosere skrælning af vægbeklædningen, men det sker som regel, hvis vægteklædningsteknologien er brudt eller materialer af lav kvalitet anvendes. Montering af lærredet ved hjælp af en varmepistol skal udføres tidligst 4-6 dage efter klistring af væggene. Denne gang er tilstrækkelig til, at de tørrer helt under hensyntagen til den normale stuetemperatur.

I praksis er der foretaget målinger på de allerede forberedte vægge, efter at ordren af ​​spændepladekonstruktionen er anbragt, for en mere præcis udskæring af lærredet. Mens produktet vil blive fremstillet, og det vil tage mindst syv dage, skal de hængde vægge være tørre godt, så de ikke bukker under for høje temperaturer.

Bare rolig, at en pistols flamme kan ødelægge vægbeklædningen. En sådan temperatur er ikke farlig for tynde papir tapet eller vinyl tapet, det vigtigste er at forsøge at holde strålen fra at pege på væggene.

Der er ingen grund til at bekymre sig om de huller, der skal bores til montering af bæreprofilen. Installatører vil skjule dem med en profil eller dekorative baguette.

For at støvet ikke synker på væggene under installationen, anvendes specielle værktøjer med støvsuger til arbejde, eller der anvendes en speciel dyse på en perforator.

Strækloft inden tapet

Hvis installationen af ​​strukturen vil finde sted inden det øjeblik, hvor væggen skal udføres, skal deres tilpasning samt alt forberedende arbejde udføres uden fejl. Ellers understreger den installerede baguette kun de uregelmæssigheder, der ikke kan gemmes ved hjælp af indretningen. Det er også værd at overveje, at hvis du kan forsøge at beskytte væggene, så kan loftet næsten ikke lukkes, derfor er der en chance for at det bliver forurenet og beskadiget.

De positive aspekter ved denne installationsmetode er som følger:

 1. der er ingen grund til at bekymre sig om bevarelsen af ​​vægbeklædningen, fordi den termiske effekt vil blive udført, før væggene er færdige;
 2. Over tid er det muligt at erstatte tapetet.

Det er også værd at overveje de negative punkter:

 1. der er risiko for forurening og beskadigelse af stoffet;
 2. Under trimning af tapet, uden tilstedeværelse af særlige færdigheder, kan du ødelægge det dekorative bånd eller endda selve lærredet.

Hvis reparation ofte forekommer indendørs, så er det naturligvis først at lave en spændingsstruktur og tæt på rammen for at holde tapet. Det vil ikke påvirke bygningen, og værelset opdateres hver gang.

Det vigtigste punkt, som ikke bør glemmes, er at give helt flade vægge inden rammens montering.

Klædeskab - kupé og loftsloft

Ved beslutning om installation af loftkonstruktion er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at garderoben vil blive installeret i rummet. Eksperter anbefaler at installere strækloftet efter at garderoben er monteret. Desuden skal det hængende loft være fastgjort til den øverste bund af kabinettet. Som regel besidder skabet plads fra væg til væg og til loftet selv. Af praktiske grunde er kabinettet først monteret under montage af kabinettet, så det ikke hænger på lærredet, og så er loftet monteret.

Den samme rækkefølge skal opretholdes, når det er planlagt at installere en skjult loftsbelysning. Derefter skal du uden tvivl først installere en garderobe og derefter udføre profilens installation med baggrundsbelysning, så kabinettet ikke dækker lysbåndet.

Gulv og ophængt loft

Svaret på spørgsmålet i hvilken rækkefølge man skal gøre i rumbunden og loftet, afhænger af, hvilken type gulv der vil være. En sådan belægning som linoleum, laminat, vinylgulv skaber ikke støv, når det lægges, så det kan lægges efter at strækloftet er installeret, så det ikke lider under installationen af ​​loftkonstruktionen. Hvis gulvene allerede er lavet, er det bedre at dække dem med pap eller andet tæt materiale.

Hvis flisen lægges på gulvet, og denne proces altid ledsages af støv, for eksempel under trimning, er det første at lave flise på gulvet. Samme procedure skal opretholdes i forhold til parketten. Støv, når maling parket kan komme på lærredet, hvilket betyder at du først skal lægge parket, og derefter inddrage installationen af ​​en spændingsstruktur.

Endelige anbefalinger

Bestemmelse af rækkefølgen af ​​reparations- og efterbehandlingsarbejder i lokalet, hvor spændepladekonstruktionen vil blive installeret, giver de endelige anbefalinger dig mulighed for at opnå det maksimale resultat:

 1. Strækloft er at foretrække at installere inden arbejdet på væggene er færdigt.
 2. Før målingerne skal væggene justeres, pudses, pudses og primeres.
 3. Installation af loftet struktur efter tapet truer med at forurene vægbeklædningen.
 4. Hvis væggen ikke er stærk nok, kan der som følge af boring dannes en revne, som vil være usynlig under tapetet.
 5. Under installationen af ​​filmproduktet kan varmepistolen beskadige tapetet og efterlade pletter, der ikke kan fjernes.
 6. Høje temperaturer, når stoffet er spændt, kan medvirke til skrælning af vægbeklædningen.
 7. Før arbejdet påbegyndes, skal gulvet være beskyttet mod skader.

Den største ulempe ved de foreslåede anbefalinger er den kendsgerning, at den efterfølgende anvendelse af vægbeklædning vil blive udført ende-til-ende, derfor vil særlig høj præcision og nøjagtighed af handlinger være nødvendige for ikke at ødelægge nettet.

konklusion

Strækloft ser altid smukt ud og imponerende i ethvert interiør. Den korrekte række reparationer og stadierne af deres gennemførelse vil resultere i kvaliteten af ​​reparationer. Hvis du vil installere en spændingsloft struktur, så entreprenøren - en professionel vil bestemme den nødvendige rækkefølge af værker, baseret på de eksisterende betingelser.

Hurtig og høj kvalitet installation af strækloftet selv

For få år siden var loftslofter en hidtil uset luksus, men i dag er sådanne produkter ikke længere noget særligt. Takket være moderne produkter og materialer kan du installere et hæftet loft med dine egne hænder i et par timer.

Hvor præcist målearbejdet udføres, styrken af ​​hele strukturen, dens udseende og levetiden afhænger stort set af det. Arbejde i denne henseende skal udføres af højeste kvalitet, ellers vil midler, der investeres i strækloftet, blive brugt forgæves.

Hvordan måles et buet loft?

 1. Loftet af denne art vil se godt ud i et rummeligt værelse. Ved brug af dette design skal tages i betragtning, at det ikke kun kan udvides, men også visuelt indsnævre det ledige rum. Dermed er rummet inddelt i flere hovedzoner, og hun erhverver individuelle egenskaber;
 2. Når du vælger et lærred, er materialer, der ikke har alle slags mønstre eller mønstre, bedst egnede.
 3. Umiddelbart bør du tænke på de øjeblikke, der er forbundet med belysningen. Med sit kompetente udvalg af rummet vil se meget attraktivt ud.

Arbejdet i forbindelse med måling af krøllet loft, ret komplekst. Faktum er, at det i dette tilfælde er svært at måle krumningsvinklen korrekt.

Måling af et rektangulært rum

Med standardvægge er situationen meget enklere - de tegner tegningen og tager dimensioner i loftet fra hver væg, da det sker, at rummet ikke er et strikt rektangel, men med en lille afvigelse i den ene eller den anden retning.

Loft forberedelse

Det skal bemærkes, at installationen af ​​loftet skal udføres, når alle færdiggørelser er afsluttet. Der er tre nøglepunkter, uden hvilke det ikke er muligt at forberede overfladen korrekt før loftet installeres:

 1. Først skal du omhyggeligt kontrollere tilstanden af ​​leddene i loftet og væggene;
 2. Hvis mangler er blevet identificeret, skal de helt elimineres;
 3. Loftet forbehandles med forskellige forstærkende sammensætninger.

Fra loftet skal du fjerne malingen eller kittet, hvis de allerede er begyndt at smuldre. Når alle svage elementer fjernes, er overfladen overtrukket med en bindingsprimer. Dette forhindrer yderligere skade på stoffet.

Ved det forberedende arbejde skal tages så alvorligt som muligt, da de er grundlaget for den monterbare struktur. Hvis alt blev gjort korrekt, så vil lærredet med temperaturfald ikke sænke, og det vil heller ikke kondensere under det, og det begynder ikke at absorbere ubehagelige lugte.

Profilfastgørelse

Begynd at arbejde med det sværeste sted. Baguetten, som lærredet skal fastgøres på, er eksponeret på væggen strengt i overensstemmelse med niveauet. Profilen har tilsvarende åbninger, hvorigennem de udfører mærket til installation af dowels.

Når profilen bringes til nul på niveau, er den fastgjort med skruer med en diameter på mindst 6 mm og en længde på 30 mm. Disse tal giver dig mulighed for at få en temmelig stærk montering base, som det ikke vil bøje efter installationen af ​​loftet.

Efterfølgende baguette fastgøres strengt til fælles med den første. Sørg for at strengt justere vandret. Baguetter er fastgjort på en sådan måde, at der mellem dem ikke er den mindste ledd.

Hvis du skal omgå det indvendige hjørne, må du omhyggeligt måle, hvor du skal lave et profilindsnit. For at gøre det rigtigt er baguetten vendt udenfor med bagvæggen på en sådan måde, at rillen gennem hvilken loftet skal monteres er placeret nederst. Den ene ende presses fast i hjørnet, og den anden passeres præcis langs markeringslinjen, hvorefter skærelinien er markeret.

De områder, hvor profilerne er forbundet med hinanden, skal limes enten med tape eller med et specielt økonomisk klæbebånd.

Loftinstallation

Installationen af ​​strækloftet begynder, efter at alt arbejdet er gennemført, og der er lagt elektriske ledninger til de steder, hvor lamperne skal placeres. Under installationen skal der opretholdes visse temperatur- og fugtighedsforhold i rummet. Hvis alle disse punkter er opfyldt, skal du starte installationsarbejdet.

Stretched loft installation

Tekken i pakken opvarmes gradvist af en varmepistol og begynder forsigtigt at glatte ud. Alt installationsarbejde udføres fra den sværeste vinkel. Fastgør lærredet med specielle clips.

Under arbejdet med det første hjørne fylder kluden en baguette ved hjælp af den specielle palle. Derefter skal den opvarmes til en temperatur på ca. 70 grader og strække forsigtigt. Læg nu lærredet på det modsatte hjørne i rummet. Vær så omhyggelig som muligt, for ikke at ødelægge stoffet, da for meget spænding kan føre til, at det bare brister.

Når den første diagonal er lavet, fortsæt med at gøre den anden diagonal ved hjælp af en lignende teknologi. Efter færdiggørelsen af ​​vinkelfikseringsklemmerne, fastgør lærredet rundt om rummets omkreds. Loftets film vil afkøles og gradvist falde i størrelse, hvilket vil medføre spænding over hele området.

Wedge installation af stretch loft

Kildemetoden ved installation gør det muligt at tillade en række fejl, fordi i dette tilfælde er nøjagtige dimensioner og beregninger ikke for vigtige. Det er meget vigtigt i denne sag at vide, hvad længden og bredden af ​​rummet er, fordi ca. dimensioner af lærredet er mere end 10-15 cm fra rummets sider.

Denne metode er den eneste mulige installation af et strækloft i et stort rum, hvis område overstiger 100 kvadratmeter. Desuden er det ikke nødvendigt at nøje overholde alle opnåede dimensioner.

Installation af armaturer

Valget af loftbelysning, der skal installeres i et strækloft, skal bestemmes af rummets funktionalitet. Der er ganske få sorter af sådanne lamper:

 1. Stål eller punkt;
 2. fluorescerende;
 3. halogen;
 4. Standard wolfram filament;
 5. Cardan og så videre.

Spotlights i dag er de mest populære, ved hjælp af hvilke du kan få en spektakulær belysning af forskellige dele af rummet og dermed bryde den i zoner.

Inden du installerer loftarmaturerne, skal du først forsigtigt forberede - bring al kommunikation, kontroller, hvordan rammen er fastgjort. Allerede inden installation arbejdet med installation af loftet, er det nødvendigt at installere specielle stativer, som disse lamper vil holde. Det er nemt at lave et hul under lampen i loftet selv - du skal lave et lille snit og klæbe det rundt omkretsen med en speciel ring. Ledninger placeret under loftet, lad ud. Tilslut lampen til disse ledninger og fastgør den til loftet. Alle ledninger laves strengt i krydset. Ellers vil der være stor sandsynlighed for forekomst af en kortslutning.

Installation arbejde forbundet med installation af et strækloft, er det muligt at gøre selv selv i mangel af visse færdigheder. Det vigtigste ved at henvende sig til arbejdet med alt ansvar og forsøge at følge installationsteknikken nøjagtigt.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.