Sådan installeres polyurethan sokkel

Enhver reparation slutter med installationen af ​​soklen, uden hvilken rummet vil have et ufærdigt udseende. Soklen tilhører ikke hovedkomponenterne i designet, men det er meget slående, hvis det ikke vælges eller installeres forkert. Det skal ikke kun matche rummets stil, men også have højpræstationsegenskaber. Polyuretan sokkel - bare sådan! I denne artikel vil vi i detaljer overveje, hvordan man limer polyurethanrør og udfører deres restaurering, hvis behovet er opstået.

Indhold:

Funktioner ved brug af polyurethan sokkel

Polyurethan sokkel er lavet af let, men holdbart materiale - polyurethanskum eller "skumplast". Det har en række fordele, der gør det skiller sig ud blandt sine jævnaldrende. Polyurethan er absolut økologisk og sikker for sundheden, derfor kan den bruges til udsmykning af alle lokaler. Materialet er meget holdbart: levetiden for polyurethanprodukter er omkring tredive år. Det forringes ikke og ændrer ikke dets udseende over tid. Chips og revner vises ikke på den under installation og brug.

Polyuretanskirvning hjælper med at skjule alle fejl og uregelmæssigheder i forbindelse med vægge med gulv eller loft, hvoraf nogle giver mulighed for at skjule elektriske ledninger og andre kommunikationer. Polyurethans højelasticitet gør det muligt at dekorere afrundede overflader og fremspring med sådanne basisplader. Dette materiale er modstandsdygtigt over for indendørs luftfugtighed, temperatur ekstremer og ultraviolette stråler.

En anden fordel ved plader af polyurethan kan kaldes et stort udvalg af farver, mønstre og teksturer. Og du kan købe en allerede malet version eller en almindelig, men så maler du selv. Overfladen er nem at rengøre og behøver ikke særlig pleje. Hvis bordpladen er dækket af støv, kan den gnides med en svamp med et hvilket som helst vaskemiddel, mens det ikke vil miste sin lysstyrke.

Ofte anvendes polyurethan sokler til at dekorere leddene af konjugerede overflader - vægge og gulve, vægge og lofter, loftsflader og gipsplader. Der er to konventionelle typer af loftplanker, der er lavet af polyurethan: glatte bundplader og produkter med et mønster. Begge beslutninger kan ikke skelnes ud fra gipsformstøbning, så det er almindeligt at bruge polyurethan bundplader, der skal bruges som en del af barok, moderne, rokoko, empire stil stilarter. Desuden ser billedet på polyurethan klarere og mere fremtrædende ud end på skumplanker.

Loftsstifter lavet af polyurethan er også opdelt i flere vinkeltyper, som dannes efter fastgørelse af basispladen. Vinklen er 30, 60 og 45 grader. Denne sondring i hjørnerne gør det muligt at vælge produktet præcist for placering mellem loft og vægge. Derudover er der specielle vinkelpolyuretansegmenter til salg, hvis hovedfunktion er at sikre forbindelsen af ​​dekorelementer i hjørnerne af rummet.

Polyurethan absorberer ikke fugt og lugt, så disse sokler er ideelle til badeværelset. Denne bundplade kan du fylde kløften mellem badeværelset og væggen, hvis badet ligger tæt på det. På samme måde vil du skabe yderligere beskyttelse mod udseendet af skimmelsvamp og svampe. Polyurethan skørt kan endda installeres i brusekabinerne som dekoration og sikkerhedsfunktioner.

Polyurethan har en meget høj modstand mod høje og lave temperaturer. Derfor er installationen af ​​polyurethan sokler mulig selv i uopvarmede rum. Polyurethan soklen fungerer perfekt på køkkenbordplader. Sådanne bundplader er som regel placeret tæt på madlavningsfladerne eller tæt på almindelige stationære plader. Ringene er placeret så tæt på polyurethan sokler, at de har en konstant temperatur effekt. Men selv en sådan temperatur er ikke forfærdelig polyurethan skørt!

Polyurethan Plinth Installationsteknologi

Lad os se nærmere på, hvordan man korrekt fastsætter polyurethanbundsplinten.

Forberedende arbejde

Til at begynde med bør du i forvejen bestemme muligheden for polyurethanlister. Husk at brede modeller visuelt forkorte rummet, så i små værelser er det bedre at bruge smalle versioner. Før du går i butikken, er det nødvendigt at beregne mængden af ​​det krævede materiale, idet du tidligere har bestemt rummets omkreds. For eksempel, hvis størrelsen af ​​rummet vil være 4 til 5 meter, vil omkredsen være lig med 20 meter.

Standardlisterlængden er 2 meter. Værdien af ​​perimeteren skal divideres med 2 - så du kan få det nødvendige antal baseboards. I vores tilfælde har du brug for 10 baseboards. Vi anbefaler dog, at du køber materiale med en margen: Kryds hjørner kan ikke vise sig med det samme, og du kan lave en fejl i beregningerne. Husk at klippe hjørnet tager omkring 10 centimeter fra hver kant af de sammenføjede basisplader. Derfor er det ekstra materiale til enhver tid nyttigt for dig.

Vær forsigtig, når du transporterer polyurethan bundplader for at forhindre bukser eller bøjninger på overfladen af ​​produktet. Inden du installerer en polyurethan sokkel, skal materialet efterlades i lejligheden i en dag. Dette gøres for at genskabe formen og tilpasningen af ​​produkterne til omgivelsestemperaturen.

Montering af sokler udføres kun på glatte, rene og tørre overflader. Afslutning af gulvet, loftet og væggene til dette punkt skal fuldføres. Gulvbelægningen når som regel ikke væggen lidt, tapetet limes heller ikke til gulvet. Dette hul og skal skjule gulvstiften af ​​polyurethan. Forbered dig på forhånd mørtelkassen, maleskiven, limen, målebåndet, fugemasse, en lille spatel, en blyant, fint kornet sandpapir og maling.

Overflademærkning

Når overfladen er helt klar til mærkning af polyurethan sokler, kan du fortsætte til sit layout. For det første skal du placere bundpladerne langs væggene, måle dem med et målebånd og markere dem på steder, hvor de bliver nødt til at blive forkortet. For korrekt udførelse af markeringen er det nødvendigt at tage et stykke af soklen og fastgør det med siderne til væggen og gulvet meget tæt, så det ikke bevæger sig og tager en ordentlig slutposition.

Derefter skal du tegne en linje i blyant nær hjørnet på væggen og gulvet, så den næste linje fra den tilstødende sokkel krydser denne linje og danner den vinkel, vi har brug for. Næsten altid er vinklen 90 grader. Derefter skal du ved hjælp af en blyant eller malingkniv efterlade en hak på basispladen for at skære den ønskede vinkel. Mærker skal placeres strengt på den markering, der er lavet på toppen og bunden af ​​polyurethan soklen. Ellers vil fugen vise sig ujævn.

Sågestik

I mange lejligheder er der ikke kun interne, men også ydre hjørner. Den største vanskelighed ved limning af polyurethan bundplader ligger i dem. Du kan købe en særlig hardware, som er et hjørne, der er fastgjort til hjørnerne af rummet. Denne mulighed for at fastsætte polyurethan bundplader er den nemmeste, fordi du ikke behøver at skære hjørnerne.

Men hvis du vil prøve din hånd, er der flere måder at skære polyurethan sokkel på. Det anbefales at lave et snit med en gips så, så det viser sig smukt og glat. I det ekstreme tilfælde kan du bruge snedkeren med et klassisk sæt stencils - vinkler 45, 60 og 90 grader.

Indsæt polyurethan skørtpladen i kassen i den position, hvor den vil stå på væggen, og skær den ønskede vinkel sikkert med markerne. Hvis materialet har en kompleks form, er det bedre at bruge en to-plan mute. Området med skæreplint skal forsigtigt slibes med fintkornet sandpapir.

Det skal bemærkes, at begyndere ofte begår en fejl - de beregner forkert længden. Som følge heraf skåret de af plintens længde og derefter selve vinklen. Så viser det sig, at længden af ​​det resulterende segment ikke er nok. Derfor er du nødt til at huske en regel: For det første er vinklen altid skåret, og kun efter det er længden af ​​soklen. Ellers ophører det købte materiale meget hurtigt, og du bliver nødt til at købe baseboard igen. Før stikkende produkter er det godt at prøve på alle hjørner af basispladen, så de passer tæt sammen.

Limeforbindelser

Når du forbereder de nødvendige stifter, kan du begynde installationen af ​​polyurethan sokkel. Når du køber lim, skal du vælge den indstilling, hvorpå farven er angivet med et hvid-hvidt tegn. Brug ikke klæbemiddelformuleringer indeholdende opløsningsmidler. For at forhindre forekomsten af ​​revner anbefaler eksperter at behandle leddene med speciel dockinglim. Ved påføring af dockinglim forekommer effekten af ​​"smeltning", hvilket giver dig mulighed for at fordele belastningen på overfladen af ​​basisplader i tilfælde af krympning. På denne måde kan du undgå risikoen for at bryde leddene i leddene.

Polyuretanskirvning begynder altid at klæbe på hjørnet af rummet. På bagsiden af ​​soklen er der specielle riller designet til lim. De hedder hylder. Du er nødt til at klæbe leddene og hylderne, og tryk let på soklen i ca. tyve minutter. Vent til limen greb. For at han skal kunne forstå, skal du give ham en dag. Hvis du vil have gulvplinten så fladt som muligt og uden fejl, anbefales det at trykke det med noget tungt, for eksempel med en pose med en tør konstruktion.

Hvis du ved limning finder et mellemrum mellem overfladen og basispladen, hvilket giver en ujævn overflade, kan du søm basispladen til en væg, men ikke til et stop. Når soklen er limet, kan neglene forsigtigt trækkes ud, og hullerne er fyldt med finkornet kit, efter at de er malet, vil de ikke være synlige overhovedet. Det anbefales også at sømme de yderste hjørner på leddene for at gøre dockingslimet godt fast.

Overskydende limrest kan fjernes med en våd svamp eller en lille spatel. Under rengøring skal spatelen ikke røre væggen eller gulvet, ellers bliver der dannet en film. Efter limning mellem bundpladerne kan der være små huller, som kan forsegles med et hvidt silikoneforseglingsmiddel. Alle leddene i soklen skal omhyggeligt forarbejdes med akrylkittet.

Afslutningsmuligheder

Polyuretan sokkel skal males. Men det er tilrådeligt at gøre dette, inden du lægger en polyurethan bundplade til at male overfladen mere kvalitativt og ikke plette væggene. For at gøre dette kan du anvende akryl- eller vandbaseret maling, samt farvesammensætninger til kunstnerisk maleri. Glasur er perfekte - farvestoffer, som du kan give tekstur til baseboards - virkningen af ​​træ, lurvet metal, sten, guld.

Derudover er der mange smukke dekorative belægninger i aerosolemballage. Skyggen af ​​gulvplinten skal være den samme som gulvet eller en tone mørkere end den. Glem ikke at tage højde for farven på døre og trimme, så der bliver et enkelt harmonisk ensemble i rummet. Hvis der er et blomsterpryd på vægge, er det bedre at installere glatte bundplader uden et mønster.

Hvis du allerede har vedhæftet soklen, så husk at de kan males tidligst en dag efter installationen. Hvis du vælger en farve dekorative belægning, er det tilrådeligt at male materialet med en vandtæt dispersionsmaling, kun i en lysere tone, inden du anvender den.

Før maleri kan du klistre over rummet omkring bordpladen med maskebånd eller glat papir i ca. 30 centimeter for ikke at male over væggene. For at afslutte de færdige polyurethan bundplader er det bedre at bruge en sprøjtepistol, der kan male overfladen mere jævnt end penslen. Belægningen kan påføres i enkelt eller flere lag, det afhænger af fabrikantens krav.

Restaurering af polyurethan sokkel

Polyurethan er et ret slidstærkt materiale, men som følge af ukorrekt installation kan det også forekomme revner i leddene. Hvis polyurethanrøringen sælges, skal du først vente på, at cracken krymper helt. Når uoverensstemmelsen i leddene ophører med at øge visuelt, bør revnen behandles med fælles lim. For at gøre dette skal du sy en søm - fjern rester af den gamle lim med en stor fil.

Derefter er det nødvendigt at udfylde den resulterende uoverensstemmelse med et dockingslim med en sprøjte. Limen reagerer med fugt, som vil strømme fra den omgivende luft og danne et skum. Hun vil med jævne mellemrum udføre, så du skal overvåge processen og slette den efter behov. Du kan også forlade limen om natten og om morgenen fjerne resterne med en maleriskniv, og slip derefter overfladen med fint kornet lakpapir.

Under dette hårde arbejde skal du sørge for, at limen ikke når frontfladen med to til tre millimeter. Men hvis dockningslimmen stadig er på forsiden af ​​produktet, skal du forsigtigt fjerne den med et opløsningsmiddel. De resulterende hulrum skal fyldes med fugemasse med en fugtet svamp. I slutningen af ​​dagen kan de færdige fuger være dækket af et lag maling.

Nu ved du, hvordan du laver polyurethan bundplader, som er en enkel, praktisk og pålidelig løsning til maskering af væggenes samlinger med loft eller gulv. Der er ingen særlige vanskeligheder ved selvinstallation af polyurethan soklen, så du kan installere det uden visse færdigheder og erfaring inden for byggeri.

Installation af gulvstiften lavet af polyurethan

Vælg pålidelige herrer uden mellemmænd og spar op til 40%!

 1. Udfyld en ansøgning
 2. Få tilbud med priser fra herrerne
 3. Vælg kunstnere efter pris og anmeldelser
Bestil installation af gulvstiften polyurethan

Vores websted hjælper dig hurtigt med at finde en privat mester eller et team for at udføre reparationer. Du skal blot placere din ansøgning, og inden for få minutter får du tilbud med en pris fra gratis mestere, der er klar til at opfylde din ordre.

Afgang til huset - Bolshoy Tishinsky Pereulok, Moskva

Feedback om opgaven

fremragende instumenty og gyldne hænder. sokkel er installeret perfekt

Afgang til huset - Alexandra Monakhova Street 97, Gavrikovo, Moskva

Feedback om opgaven

Alexander gjorde jobbet godt. Jeg kunne godt lide alt. Brugt højkvalitets værktøjer og materialer.

Tjek husets st. Bolshaya Cherkizovskaya, Moskva, Moskva

Feedback om opgaven

God mester, punktlig. Gjorde hurtigt og professionelt, havde jeg alle de nødvendige værktøjer med mig. anbefale

Tjek huset - 1812 Year Street, Moskva, Moskva

Feedback om opgaven

Alt er gjort med kvalitet og i god tid. Great performer.

Afgang til huset - Kuskovskaya gade, Moskva 31к1

Feedback om opgaven

Dmitri sætte soklen godt på trods af de buede vægge :)

Tjek huset - Novgorodskaya street, 30, Moskva

Feedback om opgaven

Alt blev gjort kvalitativt.

Tjek huset - Mosfilmovskaya street, 88к2, Moskva

Feedback om opgaven

Opgaven er udført perfekt. Arman selv købte forbrugsvarer. Han fortalte, hvordan alt vil blive gjort, og i hvilken rækkefølge. Værktøjets tilstedeværelse. Overalt er alt limet til niveauet, hele bordpladen er malet uden fejl. Efter alle de små snavs (støv fra soklen) fjernes. Jeg anbefaler som en fremragende specialist på deres område

 1. Sammenlign vilkår og vælg det bedste.
 2. Kun feedback fra interesserede fagfolk
 3. Spild ikke tid med at kommunikere med formidlere

Kvalificerede service specialister Yuda vil udføre installationen af ​​polyurethan gulv sokliste med høj kvalitet. De har specialiseret uddannelse og langvarig erhvervserfaring, derfor vil de nemt installere direkte- og radiusstrimler. Under montagearbejdet bruger mastrene professionelle værktøjer og dokumenterede efterbehandlingsmaterialer, og de garanterer derfor, at produktet fastgøres fast til vægge med mindre defekter.

Hvordan er installationen af ​​soklen

Installation af gulvplint af polyurethan indebærer følgende handlinger:

 • grundig rengøring af overfladen fra støv og andre forurenende stoffer
 • svampefjernelse (om nødvendigt)
 • vægbehandling med speciel penetrerende primer
 • installation af polyurethan sokler
 • maleri produkter

Eksperter vil konsekvent foretage installationen. De vil rette sammen med bordet i en vinkel, behandle alle leddene og lime endene sammen med produkterne. Installation af en gulvplade udføres under hensyntagen til egenskaber af niveauer. Polyurethan soklen er professionelt malet, før den dækker væggene og loftet med maskeringstape. Under arbejdet anvendes en speciel maling, som anvendes i flere lag.

Yuda service masters tilbyder et udvalg af billige efterbehandling materialer. De vælger gulvplintens farve for at skabe et enkelt harmonisk ensemble i rummet.

Hvad er inkluderet i udbuddet af tjenester

Installation af polyurethan bundplade omfatter følgende:

 • udførelse af målinger, budgettering
 • udvælgelse og køb af materialer
 • overflade udjævning
 • høj kvalitet installation af polyurethan bundplader
 • verifikation af udført arbejde
 • pleje rådgivning

Alle tjenester leveres på et passende tidspunkt til dig. Ca. omkostninger ved installationsarbejde kan findes i en specialistes profil.

Detaljer om udvælgelse og installation af polyurethan skørt

Hvis du vil installere både loft- og gulvprodukter af samme materiale, skal du stoppe valget på polyurethanskumplister. Fordele og ulemper ved produkter fra polyurethan, sammenligning med cornices fra andre materialer, hvordan man retter sig, end at male - emnet i artiklen.

Læs om den detaljerede teknologi til montering af en polyurethan loftsplint, valg af maling, skæring og sammenføjning i hjørnerne. Artiklen vil hjælpe med at sætte det sidste hånd i reparationen - for at skjule kløften mellem væggen, loftet / gulvet.

Polyurethan skørt - fordele og ulemper

 1. Styrken af ​​polyurethanskumprodukter tillader ikke at være bange for mekaniske effekter - chok. Polyurethan bundplader er ikke udsat for revner og chips.
 2. Økologisk renlighed - sikker brug i alle lokaler, herunder et børnelokale.
 3. Et stort udvalg af farver gør det nemt at matche interiøret, men du kan også anvende ren hvid eller med en efterfølgende farve til den ønskede skygge.
 4. Let installation - du kan bruge limemetoden.
 5. Nem behandling - evnen til at skære til den ønskede størrelse.
 6. Fleksibiliteten af ​​gulvet, loftsplint lavet af polyurethan gør det muligt at skjule leddet selv i afrundede rum.
Interessant: Materialet blev modtaget og først anvendt i Rusland i begyndelsen af ​​70'erne af det sidste århundrede. Siden da, takket være dens fordele, er dens popularitet i det indre kun voksende.

Ulempen ved produkter fremstillet af polyurethan er meget vægt - næsten 2 gange tyngre end skumplast, plastisk cornice - og en højere pris.

Polyuretan loftlister med belysning

Fleksible polyuretanprodukter giver dig mulighed for at dække uregelmæssighederne på væggen, og når du installerer tagskægget i rum af kompleks form, er det simpelthen uerstatteligt. Jævn montering af polyurethan LED eller neonbelysning på bundkortet, kan du understrege konstruktionen af ​​strækloftet eller en konstruktion på flere niveauer af gipsplader.

Loft bundplade lavet af polyurethan foto - med lys

Montering af loftprodukter fra polyurethan

Der er to typer installation.

Den første. Montering af polyurethan loftsplint udføres på limet tapet med Dragon lim, "Moment Installation" eller hvid akrylforsegling.

Den anden. Installation af produkter fremstillet af polyurethan er lavet på pudsede, primerede vægge / loft. Montering udføres på kit eller akrylforsegling. Så tapetet sidder fast. Denne metode har fordele i forhold til den første metode - tagene og loftet ser ud som en enkelt helhed.

Tip: Hvis du har ujævne vægge, og du planlægger at ændre tapetet i den nærmeste fremtid, skal du bruge metode nummer to. Det tillader kvalitativt, uden huller til at producere loftets kant med polyurethan bundplade, uden at det er nødvendigt at være bange for, at klæbemiddelsammensætningen ikke kommer på tapetet.

Skæring af polyurethan sokkel

Før montering af produktet af polyurethan skal mærkes og skæres i hjørnerne.

Den første metode. Denne blok vil hjælpe dig med at gøre dette arbejde - en enhed til skæring i en vinkel. Med det kan du få en glat præcis snit.

Tip: Hvis du ikke har færdigheder til at arbejde med dette værktøj, så praktiserer du. Til dette formål skal du bruge trimplinths.

Den anden metode. Hvis du ikke kan bruge en kasse eller hjørne ikke lige, skal du anvende en stencil, der kan være lavet af pap eller tykt papir.

Hvad skal man skære? Både i det første og i andet tilfælde udføres skæring af soklen fra polyurethan med et savsås til metal med fine tænder eller med en konstruktionskniv med udskiftelige knive.

Polyuretanloftsømfotografi - skæring med stousla og tyndt hacksav med fine tænder

Montering af polyurethan bundplader

Hvordan lim et polyurethanprodukt på loftet? For det første er det bedre at udføre det sværeste arbejde - design af hjørnerne. Tilføj derefter lige sektioner. Det er lettere at udføre arbejde i en sådan rækkefølge end at omgå hele omkredsen af ​​rummet i rækkefølge.

Overvej et eksempel på en polyurethan plint klistermærke i loftet med finish kitt eller akryl fugemasse.

 • montering pistol;
 • konstruktion kniv med udskiftelige blade;
 • nedstryger;
 • gummi spatel;
 • byggemixer;
 • kapacitet til avlsparti.

Teknologi installation af polyurethan taghætter bruger kittet:

Trin 1. Ved hjælp af en byggemixer, bring kittet fyldt i vand - mængden af ​​vand og tør klæbemiddel sammensætning i henhold til vejledningen - til den ønskede konsistens.

Trin 2. Spatel sætter forsigtigt blandingen på væggen og bagsiden af ​​soklen.

Trin 3. Præcis anvendt til installationsstedet og presset. En spatel, så en svamp eller en våd klud fjerne overskydende, dække hullerne, hvis nogen.

Trin 4. Efter at kittet er tørret, anbringes kløften igen.

Polyurethan loftlister - videoredigeringslære:

Teknologi til montering af polyuretanskanter med brug af akrylforsegling:

 1. Limpistolen anbringes tætningsmiddel på basispladen, og sørg for, at alle uregelmæssigheder fyldes med fugemasse.
 2. Tryk på overfladen på installationsstedet, inkuberes i 30 sekunder.
 3. Fjern overskydende med en våd klud.
 4. Tæt forsigtigt hullerne, efter at tætningsmidlet har grebet.
 5. Mal loftet og soklen af ​​polyurethan.
 6. Stick tapet.

Montering af polyurethan sokkel til strækning loft

Den vigtigste advarsel - et produkt af polyurethan limes kun til væggen og er under ingen omstændigheder fastgjort til loftet for ikke at skade det dyre lærred.

Tip: Før du begynder, skal du beskytte lærredet ved utilsigtet indtrængning af klæbemasse med en film af polyethylen. Efter installationen kan den let fjernes.

De videre faser af installationen af ​​polyurethan sokkel til strækloftet er helt identiske med ovennævnte metoder. Man bør huske på, at en stor vægt af produkterne ikke tillader brugen af ​​store massive polyurethan bundplader, fordi de kan sænke under deres egen vægt. Hvis du har et højt loft, og du kan lide stucco, skal du bruge et bredt dekorativt styrofoamstøbning.

Montering af polyurethan loftsplint

Reparation af næsten ethvert rum indebærer installation af en sokkel. Uden det vil interiøret se ufærdigt ud. Skørtpladen er ikke den vigtigste komponent i designet, men fejl i udvælgelsen og installationen bliver straks synlig. Dette produkt skal overholde rummets generelle stil og have gode præstationsegenskaber. En af de bedste muligheder er loftsstiften lavet af polyurethan.

Typer af basisplader af forskellige bredder og med et andet mønster.

Anbefalinger til forberedelse til installation

Først og fremmest forberede de værktøjer, som du installerer polyurethan soklen på, nemlig:

 • kapacitet (skovl) til madlavning kittet;
 • spatel;
 • samling kniv;
 • lim pistol;
 • Nedstryger.

Ordningen for beregning af antal loftsplint.

Forudbestem typen af ​​polyurethan skørt. Overvej det faktum, at brede produkter visuelt vil reducere længden af ​​rummet, så for smalle rum er smalle modeller bedst egnet. Før du går i butikken, tælle hvor meget materiale du skal bruge til at afslutte dit værelse. For at gøre dette skal du bestemme omkredsen. For eksempel, hvis længden af ​​rummet er 5 m og bredden er 4 m, så vil omkredsen være 18 m. Standard loftsplinter er 2 m lange. For at bestemme det krævede antal produkter, dividerer rummet perimeteren med længden af ​​plinten. I dette eksempel viser det sig, at du skal købe 9 produkter. Sørg for at tilføje mindst 1 vare til din beholdning.

Vær forsigtig ved transport af polyurethan bundplader. På overfladen af ​​produktet bør ikke bøjninger, bukser og andre defekter.

Før du fortsætter med installationen af ​​produkter, skal du forlade dem i det rum, hvor de skal installeres, i cirka en dag.

For at trimme tapet på loftet eller væggen, brug en kniv og en trowel.

Dette gør det muligt for materialet at tilpasse sig miljøforholdene.

Montering af en sokkel kan kun udføres på en lige, tør og tidligere ryddet overflade. På dette tidspunkt skal du færdiggøre væggene, gulvet og loftet fuldt ud. Normalt er tapetet ikke limet til loftet selv. Det er dette hul, der vil hjælpe med at skjule baseboardet.

Efter at overfladepræparatet til installation af soklen er gennemført, skal materialet markeres. Først skal du tage en sokkel, placere den langs væggen, måle den med et målebånd og lave mærker, hvor soklen skal afkortes. For at undgå fejl under mærkning, tag et stykke polyurethan sok og fastgør det til væg og loft så tæt som muligt.

Ordningen med at trimme fliser til hjørnet.

Så tag en blyant og tegne en linje nær hjørnet på loftet og væggen for at få krydset af denne linje og funktioner fra den tilstødende sokkel i den ønskede vinkel. Denne vinkel er som regel 90 °.

Derefter skal du tage et maleri kniv eller, hvis der ikke er nogen blyant, og tage et indlæg på produkterne til savning af den ønskede vinkel. Markér i nøje overensstemmelse med den foregående markering. Lav dem nederst og nederst på produktet, ellers vil leddet være ujævnt.

Hvordan savet sokkel?

Trin af installation af loft polyurethan sokkel.

I nogle værelser er der ikke kun interne, men også ydre hjørner. Det er de der forårsager de største ulemper og vanskeligheder ved at montere soklen. Du kan købe specielle hjørner, som er fastgjort til hjørnerne af rummet. Denne metode til installation er den nemmeste, fordi det vil spare dig for at skære hjørner.

Hvis du ikke søger enkle løsninger, kan du bruge en af ​​de eksisterende metoder til at skære loftplinten. Til dette anbefales det at bruge en modersav for at få et glat og smukt snit. Hvis der ikke findes en sådan sav, skal du bruge et snedker kit med et sæt stencils.

Trin af installation af loftet polyurethan sokkel (fortsat).

Dernæst skal du tage en sokkel og indsætte den i bagagerummet. Indsæt nøjagtigt, da produktet vil blive installeret på væggen, og skær derefter den ønskede vinkel på de tidligere lavede mærker. I tilfælde af brug af et materiale af kompleks form vil det være mere bekvemt at arbejde med en to-plan mute. Sæt forsigtigt klippeområdet med et fintkornet sandpapir.

Uerfarne arbejdere gør ofte en typisk fejl - de beregner uretmæssigt længden, først afskærer længden af ​​polyurethan soklen og derefter vinklen. Som følge heraf vil længden af ​​det opnåede segment være utilstrækkelig. For at undgå dette skal du huske en simpel regel: du skal først klippe vinklen og kun længden.

Steg-for-trin instruktioner til klæbning af polyurethan skørt

Skallen bruges til at skære loftpladen.

Efter at have skåret produkter i de ønskede stykker, kan du starte deres installation. Soklen er fastgjort til loftet med lim. Brug denne blanding på emballagen, hvorpå farven er markeret hvid-hvid. De klæbemiddelblandinger, der indeholder opløsningsmiddel, er ikke egnede. For at forhindre dannelse af revner skal du behandle leddene med en speciel fælles lim. Det skaber effekten af ​​smeltning og giver dig mulighed for at sikre en jævn fordeling af belastningen på polyurethan-bundpladen under krympning. Dette gør det muligt at minimere sandsynligheden for at bryde forbindelserne på leddene.

Installationen begynder i hjørnet af rummet. Bagsiden af ​​polyurethan bundplade har specielle riller (hylder) til lim. Smør hylderne og leddene sammen med lim, og tryk derefter forsigtigt på soklen. Hold, indtil limblandingen er indstillet (normalt ca. 20 minutter). Lim tørrer helt om en dag. Til polyurethan sokkel blev sat så glat som muligt, hvis det er muligt, tryk det ned med noget tungt. Ved installation af loftsplint er dette naturligvis problematisk, men når man installerer gulvet, er det helt muligt.

Hvis overfladen har uregelmæssigheder, vil de forråde sig med slots dannet mellem bundpladen og overfladen selv. For at rette op på denne mangel skal du nagle produktet til væggen med negle, men ikke mod stop. Efter klæbemiddelblandingen tørrer, skal neglene trækkes forsigtigt ud. Holes zashpatuyte finkornet kit. Derudover kan du negle de øvre hjørner på leddene. Dette vil forbedre grebet.

Overskydende lim fjernes med en fin spatel eller en våd svamp. Sørg for, at spatelen ikke er i kontakt med loftet eller væggen i færd med at fjerne overskydende lim, ellers vil filmen blive vist. Efter montering af alle lamellerne bemærker du muligvis små huller mellem dem. De bør forsegles med hvidt silikoneforseglingsmiddel. Håndter forsigtigt alle led i akrylkittet.

Hvordan kan jeg trimme soklen?

Polyurethan skørt kan males. Det er bedst at gøre dette, før det installeres. I dette tilfælde vil maleriet blive bedre, og væggene forbliver rene. Velegnet til maling af vandbaseret og akrylmaling. Du kan bruge forskellige kompositioner til kunstnerisk maleri. Glasur er vidunderligt velegnet - disse er tonic kompositioner, der giver dig mulighed for at give forskellige teksturer til en polyurethan bundplade - sten, træ, guld osv.

Fås i forskellige dekorative belægninger i form af en aerosol. De er meget nemme at anvende. Når du vælger en farvefarve, skal du huske på, at den skal have samme farve som loftet eller 1 tone mørkere. Overvej med dette farven på platterne og dørbladet, så et harmonisk ensemble dannes i rummet. I tilfælde af at væggene er dækket med tapet med forskellige ornamenter, er det bedst at bruge bundplader uden tegninger.

Limede sokler kan også males, men før det skal du vente mindst 24 timer. Før du anvender en farve dekorative belægning, dække materialet med dispergeret vandtæt maling 1 tone lighter.

Før du måler et allerede fastgjort skørtbræt, lim rummet omkring det med glittet papir eller maskeringstape ca. 30-40 cm for ikke at ødelægge væggene. Den mest bekvemme måde at bruge til denne arbejdsspray. Belægningen kan påføres i et eller flere lag. Det afhænger af producentens krav, så sørg for at læse instruktionerne før maleri. Godt arbejde!

Sådan repareres polyurethanrør: Teknologi til rådighed for alle

Den største fordel ved polyurethan sokkel - nem installation

Du ved ikke, hvordan du laver polyurethan soklen i lejligheden på gulvet og loftet? Lad os finde ud af om dette er en vanskelig virksomhed, og om det er værd at betale penge til en ansat håndværker. Jeg selv hurtigt regnede med alle nuancer og er klar til at fortælle og vise alt i detaljer. Jeg deler erfaringer og giver trinvise instruktioner.

Hvis installationen er udført korrekt, ser plinten efter installationen perfekt ud

reklame

Workflow Beskrivelse

For det første vil vi analysere, hvilke materialer og værktøjer der er brug for til arbejdet. Så vil jeg snakke om funktionerne ved montering af bundkort på gulv og loft.

Polyurethan bundplader er fugtbestandige, derfor kan de bruges i værelser med høj luftfugtighed

Forberedelse af værker og køb af materiale

Forberedelsesprocessen er den samme til både gulv- og loftrør. Først skal du foretage målinger og beregninger:

 • Båndmålingen måler længden af ​​alle vægge. Resultaterne er markeret på et ark papir, hvorefter længden af ​​væggene i hvert rum opsummeres. Hvis installationen vil blive brugt hjørneelementer, skal du markere hvor mange hjørner i rummet og hvad de er (ekstern eller intern);

Jo mere komplekse rummet er, desto mere grundige målinger

Montering af polyurethan sokkel: trin for trin instruktioner

Reparation af næsten ethvert rum indebærer installation af en sokkel. Uden det vil interiøret se ufærdigt ud. Skørtpladen er ikke den vigtigste komponent i designet, men fejl i udvælgelsen og installationen bliver straks synlig. Dette produkt skal overholde rummets generelle stil og have gode præstationsegenskaber. En af de bedste muligheder er loftsstiften lavet af polyurethan.

Typer af basisplader af forskellige bredder og med et andet mønster.

Anbefalinger til forberedelse til installation

Først og fremmest forberede de værktøjer, som du installerer polyurethan soklen på, nemlig:

 • kapacitet (skovl) til madlavning kittet;
 • spatel;
 • samling kniv;
 • lim pistol;
 • Nedstryger.

Ordningen for beregning af antal loftsplint.

Forudbestem typen af ​​polyurethan skørt. Overvej det faktum, at brede produkter visuelt vil reducere længden af ​​rummet, så for smalle rum er smalle modeller bedst egnet. Før du går i butikken, tælle hvor meget materiale du skal bruge til at afslutte dit værelse. For at gøre dette skal du bestemme omkredsen. For eksempel, hvis længden af ​​rummet er 5 m og bredden er 4 m, så vil omkredsen være 18 m. Standard loftsplinter er 2 m lange. For at bestemme det krævede antal produkter, dividerer rummet perimeteren med længden af ​​plinten. I dette eksempel viser det sig, at du skal købe 9 produkter. Sørg for at tilføje mindst 1 vare til din beholdning.

Vær forsigtig ved transport af polyurethan bundplader. På overfladen af ​​produktet bør ikke bøjninger, bukser og andre defekter.

Før du fortsætter med installationen af ​​produkter, skal du forlade dem i det rum, hvor de skal installeres, i cirka en dag.

For at trimme tapet på loftet eller væggen, brug en kniv og en trowel.

Dette gør det muligt for materialet at tilpasse sig miljøforholdene.

Montering af en sokkel kan kun udføres på en lige, tør og tidligere ryddet overflade. På dette tidspunkt skal du færdiggøre væggene, gulvet og loftet fuldt ud. Normalt er tapetet ikke limet til loftet selv. Det er dette hul, der vil hjælpe med at skjule baseboardet.

Efter at overfladepræparatet til installation af soklen er gennemført, skal materialet markeres. Først skal du tage en sokkel, placere den langs væggen, måle den med et målebånd og lave mærker, hvor soklen skal afkortes. For at undgå fejl under mærkning, tag et stykke polyurethan sok og fastgør det til væg og loft så tæt som muligt.

Ordningen med at trimme fliser til hjørnet.

Så tag en blyant og tegne en linje nær hjørnet på loftet og væggen for at få krydset af denne linje og funktioner fra den tilstødende sokkel i den ønskede vinkel. Denne vinkel er som regel 90 °.

Derefter skal du tage et maleri kniv eller, hvis der ikke er nogen blyant, og tage et indlæg på produkterne til savning af den ønskede vinkel. Markér i nøje overensstemmelse med den foregående markering. Lav dem nederst og nederst på produktet, ellers vil leddet være ujævnt.

Hvordan savet sokkel?

Trin af installation af loft polyurethan sokkel.

I nogle værelser er der ikke kun interne, men også ydre hjørner. Det er de der forårsager de største ulemper og vanskeligheder ved at montere soklen. Du kan købe specielle hjørner, som er fastgjort til hjørnerne af rummet. Denne metode til installation er den nemmeste, fordi det vil spare dig for at skære hjørner.

Hvis du ikke søger enkle løsninger, kan du bruge en af ​​de eksisterende metoder til at skære loftplinten. Til dette anbefales det at bruge en modersav for at få et glat og smukt snit. Hvis der ikke findes en sådan sav, skal du bruge et snedker kit med et sæt stencils.

Trin af installation af loftet polyurethan sokkel (fortsat).

Dernæst skal du tage en sokkel og indsætte den i bagagerummet. Indsæt nøjagtigt, da produktet vil blive installeret på væggen, og skær derefter den ønskede vinkel på de tidligere lavede mærker. I tilfælde af brug af et materiale af kompleks form vil det være mere bekvemt at arbejde med en to-plan mute. Sæt forsigtigt klippeområdet med et fintkornet sandpapir.

Uerfarne arbejdere gør ofte en typisk fejl - de beregner uretmæssigt længden, først afskærer længden af ​​polyurethan soklen og derefter vinklen. Som følge heraf vil længden af ​​det opnåede segment være utilstrækkelig. For at undgå dette skal du huske en simpel regel: du skal først klippe vinklen og kun længden.

Steg-for-trin instruktioner til klæbning af polyurethan skørt

Skallen bruges til at skære loftpladen.

Efter at have skåret produkter i de ønskede stykker, kan du starte deres installation. Soklen er fastgjort til loftet med lim. Brug denne blanding på emballagen, hvorpå farven er markeret hvid-hvid. De klæbemiddelblandinger, der indeholder opløsningsmiddel, er ikke egnede. For at forhindre dannelse af revner skal du behandle leddene med en speciel fælles lim. Det skaber effekten af ​​smeltning og giver dig mulighed for at sikre en jævn fordeling af belastningen på polyurethan-bundpladen under krympning. Dette gør det muligt at minimere sandsynligheden for at bryde forbindelserne på leddene.

Installationen begynder i hjørnet af rummet. Bagsiden af ​​polyurethan bundplade har specielle riller (hylder) til lim. Smør hylderne og leddene sammen med lim, og tryk derefter forsigtigt på soklen. Hold, indtil limblandingen er indstillet (normalt ca. 20 minutter). Lim tørrer helt om en dag. Til polyurethan sokkel blev sat så glat som muligt, hvis det er muligt, tryk det ned med noget tungt. Ved installation af loftsplint er dette naturligvis problematisk, men når man installerer gulvet, er det helt muligt.

Hvis overfladen har uregelmæssigheder, vil de forråde sig med slots dannet mellem bundpladen og overfladen selv. For at rette op på denne mangel skal du nagle produktet til væggen med negle, men ikke mod stop. Efter klæbemiddelblandingen tørrer, skal neglene trækkes forsigtigt ud. Holes zashpatuyte finkornet kit. Derudover kan du negle de øvre hjørner på leddene. Dette vil forbedre grebet.

Overskydende lim fjernes med en fin spatel eller en våd svamp. Sørg for, at spatelen ikke er i kontakt med loftet eller væggen i færd med at fjerne overskydende lim, ellers vil filmen blive vist. Efter montering af alle lamellerne bemærker du muligvis små huller mellem dem. De bør forsegles med hvidt silikoneforseglingsmiddel. Håndter forsigtigt alle led i akrylkittet.

Hvordan kan jeg trimme soklen?

Polyurethan skørt kan males. Det er bedst at gøre dette, før det installeres. I dette tilfælde vil maleriet blive bedre, og væggene forbliver rene. Velegnet til maling af vandbaseret og akrylmaling. Du kan bruge forskellige kompositioner til kunstnerisk maleri. Glasur er vidunderligt velegnet - disse er tonic kompositioner, der giver dig mulighed for at give forskellige teksturer til en polyurethan bundplade - sten, træ, guld osv.

Fås i forskellige dekorative belægninger i form af en aerosol. De er meget nemme at anvende. Når du vælger en farvefarve, skal du huske på, at den skal have samme farve som loftet eller 1 tone mørkere. Overvej med dette farven på platterne og dørbladet, så et harmonisk ensemble dannes i rummet. I tilfælde af at væggene er dækket med tapet med forskellige ornamenter, er det bedst at bruge bundplader uden tegninger.

Limede sokler kan også males, men før det skal du vente mindst 24 timer. Før du anvender en farve dekorative belægning, dække materialet med dispergeret vandtæt maling 1 tone lighter.

Før du måler et allerede fastgjort skørtbræt, lim rummet omkring det med glittet papir eller maskeringstape ca. 30-40 cm for ikke at ødelægge væggene. Den mest bekvemme måde at bruge til denne arbejdsspray. Belægningen kan påføres i et eller flere lag. Det afhænger af producentens krav, så sørg for at læse instruktionerne før maleri. Godt arbejde!

Udvælgelse og installation af polyurethanloft og gulvstifter

På trods af anvendelsen af ​​de bedste belægninger til vægge, gulv og loft, er det nogle gange svært at opnå perfektion i interiøret uden korrekt udvalgte basisplader. Takket være denne dekorative strimmel er leddene mellem overfladerne lukket, og selve rummet får et komplet udseende.

Til dato er disse rammer til gulv og loft lavet af forskellige materialer, der er forskellige farver, som giver dig mulighed for at vælge indretningen til ethvert gulv. En af dem er polyurethan sokkel. Du vil lære om dens fordele, typer og funktioner i installationen fra denne artikel.

Generelle egenskaber ved polyurethan sokler

Polyuretanskum (skumplast) blev først opfundet i det tyvende århundrede. I arkitektur er dette materiale blevet brugt siden 70'erne. Dette var begyndelsen på en ny æra i udviklingen af ​​indretning. Anvendelsen af ​​polyuretan dekorative elementer (cornices, pilasters, baseboards, kolonner, lister) har skabt nye muligheder for implementering af forskellige stilarter af indretning.

Polyuretan skørt, takket være dens ydeevne og overkommelige omkostninger, er blevet universelle efterbehandling elementer. Sammenlignet med andre materialer, omfatter deres fordele:

 • omfattende udvalg af mønstre, mulighed for yderligere efterbehandling (sætning forgyldning, maling);
 • god præstation
 • miljøvenlighed
 • nem installation (produktet sælges klar til installation);
 • let pleje
 • Forskellige former og størrelser;
 • lethed og stivhed, styrke.

Sammenlignet med andre baguetter er mangel på polyurethan ikke så mange: de omfatter frygt for temperaturændringer og mekaniske skader (det kan knække). Derudover er brede loftsplinter ret tunge, hvilket skaber visse vanskeligheder ved installationen.

Polyuretanskum sokkel beregnet til brug er opdelt i:

Ved farvedesign er de:

 • malet og fuldstændig klar til installation;
 • forberedt til maling (hvide jordpåføring).

Funktioner og teknologi til installation af rammer til loftet

I det indre af rummet er udsmykningen af ​​loftet ikke mindre vigtigt end væggene og gulvet. Dens indretning kan være anderledes - hvidvaskning, maling, hængende og spændingsstrukturer, men soklen giver et komplet udseende af loftoverfladen. De gemmer ikke bare samlingen mellem rummets to overflader, smukt trækker hjørnerne, deres formål er at fremhæve rummets afslutning, organisk færdiggørelse af dets design, hvilket er vist på billedet nedenfor.

Montering af polyurethan sokkel

Sådan installeres polyurethan skørt | Byggeportal

Enhver reparation slutter med installationen af ​​soklen, uden hvilken rummet vil have et ufærdigt udseende. Soklen tilhører ikke hovedkomponenterne i designet, men det er meget slående, hvis det ikke vælges eller installeres forkert.

Det skal ikke kun matche rummets stil, men også have højpræstationsegenskaber.

Polyuretan sokkel - bare sådan! I denne artikel vil vi i detaljer overveje, hvordan man limer polyurethanrør og udfører deres restaurering, hvis behovet er opstået.

Funktioner ved brug af polyurethan sokkel

Polyurethan sokkel er lavet af let, men holdbart materiale - polyurethanskum eller "skumplast". Det har en række fordele, der gør det skiller sig ud blandt sine jævnaldrende.

Polyurethan er absolut økologisk og sikker for sundheden, derfor kan den bruges til udsmykning af alle lokaler. Materialet er meget holdbart: levetiden for polyurethanprodukter er omkring tredive år.

Det forringes ikke og ændrer ikke dets udseende over tid. Chips og revner vises ikke på den under installation og brug.

Polyuretanskirvning hjælper med at skjule alle fejl og uregelmæssigheder i forbindelse med vægge med gulv eller loft, hvoraf nogle giver mulighed for at skjule elektriske ledninger og andre kommunikationer. Polyurethans højelasticitet gør det muligt at dekorere afrundede overflader og fremspring med sådanne basisplader. Dette materiale er modstandsdygtigt over for indendørs luftfugtighed, temperatur ekstremer og ultraviolette stråler.

En anden fordel ved plader af polyurethan kan kaldes et stort udvalg af farver, mønstre og teksturer.

Og du kan købe en allerede malet version eller en almindelig, men så maler du selv. Overfladen er nem at rengøre og behøver ikke særlig pleje.

Hvis bordpladen er dækket af støv, kan den gnides med en svamp med et hvilket som helst vaskemiddel, mens det ikke vil miste sin lysstyrke.

Ofte anvendes polyurethan sokler til at dekorere leddene af konjugerede overflader - vægge og gulve, vægge og lofter, loftsflader og gipsplader.

Der er to konventionelle typer af loftplanker, der er lavet af polyurethan: glatte bundplader og produkter med et mønster.

Begge beslutninger kan ikke skelnes ud fra gipsformstøbning, så det er almindeligt at bruge polyurethan bundplader, der skal bruges som en del af barok, moderne, rokoko, empire stil stilarter. Desuden ser billedet på polyurethan klarere og mere fremtrædende ud end på skumplanker.

Loftsstifter lavet af polyurethan er også opdelt i flere vinkeltyper, som dannes efter fastgørelse af basispladen. Vinklen er 30, 60 og 45 grader.

Denne sondring i hjørnerne gør det muligt at vælge produktet præcist for placering mellem loft og vægge.

Derudover er der specielle vinkelpolyuretansegmenter til salg, hvis hovedfunktion er at sikre forbindelsen af ​​dekorelementer i hjørnerne af rummet.

Polyurethan absorberer ikke fugt og lugt, så disse sokler er ideelle til badeværelset.

Denne bundplade kan du fylde kløften mellem badeværelset og væggen, hvis badet ligger tæt på det. På samme måde vil du skabe yderligere beskyttelse mod udseendet af skimmelsvamp og svampe.

Polyurethan skørt kan endda installeres i brusekabinerne som dekoration og sikkerhedsfunktioner.

Polyurethan har en meget høj modstand mod høje og lave temperaturer. Derfor er installationen af ​​polyurethan sokler mulig selv i uopvarmede rum. Polyurethan soklen fungerer perfekt på køkkenbordplader.

Sådanne bundplader er som regel placeret tæt på madlavningsfladerne eller tæt på almindelige stationære plader. Ringene er placeret så tæt på polyurethan sokler, at de har en konstant temperatur effekt.

Men selv en sådan temperatur er ikke forfærdelig polyurethan skørt!

Polyurethan Plinth Installationsteknologi

Lad os se nærmere på, hvordan man korrekt fastsætter polyurethanbundsplinten.

Forberedende arbejde

Til at begynde med bør du i forvejen bestemme muligheden for polyurethanlister. Husk at brede modeller visuelt forkorte rummet, så i små værelser er det bedre at bruge smalle versioner.

Før du går i butikken, er det nødvendigt at beregne mængden af ​​det krævede materiale, idet du tidligere har bestemt rummets omkreds.

For eksempel, hvis størrelsen af ​​rummet vil være 4 til 5 meter, vil omkredsen være lig med 20 meter.

Standardlisterlængden er 2 meter. Værdien af ​​perimeteren skal divideres med 2 - så du kan få det nødvendige antal baseboards. I vores tilfælde har du brug for 10 baseboards.

Vi anbefaler dog, at du køber materiale med en margen: Kryds hjørner kan ikke vise sig med det samme, og du kan lave en fejl i beregningerne. Husk at klippe hjørnet tager omkring 10 centimeter fra hver kant af de sammenføjede basisplader.

Derfor er det ekstra materiale til enhver tid nyttigt for dig.

Vær forsigtig, når du transporterer polyurethan bundplader for at forhindre bukser eller bøjninger på overfladen af ​​produktet. Inden du installerer en polyurethan sokkel, skal materialet efterlades i lejligheden i en dag. Dette gøres for at genskabe formen og tilpasningen af ​​produkterne til omgivelsestemperaturen.

Montering af sokler udføres kun på glatte, rene og tørre overflader. Afslutning af gulvet, loftet og væggene til dette punkt skal fuldføres.

Gulvbelægningen når som regel ikke væggen lidt, tapetet limes heller ikke til gulvet. Dette hul og skal skjule gulvstiften af ​​polyurethan.

Forbered dig på forhånd mørtelkassen, maleskiven, limen, målebåndet, fugemasse, en lille spatel, en blyant, fint kornet sandpapir og maling.

Overflademærkning

Når overfladen er helt klar til mærkning af polyurethan sokler, kan du fortsætte til sit layout.

For det første skal du placere bundpladerne langs væggene, måle dem med et målebånd og markere dem på steder, hvor de bliver nødt til at blive forkortet.

For korrekt udførelse af markeringen er det nødvendigt at tage et stykke af soklen og fastgør det med siderne til væggen og gulvet meget tæt, så det ikke bevæger sig og tager en ordentlig slutposition.

Derefter skal du tegne en linje i blyant nær hjørnet på væggen og gulvet, så den næste linje fra den tilstødende sokkel krydser denne linje og danner den vinkel, vi har brug for. Næsten altid er vinklen 90 grader.

Derefter skal du ved hjælp af en blyant eller malingkniv efterlade en hak på basispladen for at skære den ønskede vinkel. Mærker skal placeres strengt på den markering, der er lavet på toppen og bunden af ​​polyurethan soklen.

Ellers vil fugen vise sig ujævn.

Sågestik

I mange lejligheder er der ikke kun interne, men også ydre hjørner. Den største vanskelighed ved limning af polyurethan bundplader ligger i dem. Du kan købe en særlig hardware, som er et hjørne, der er fastgjort til hjørnerne af rummet. Denne mulighed for at fastsætte polyurethan bundplader er den nemmeste, fordi du ikke behøver at skære hjørnerne.

Men hvis du vil prøve din hånd, er der flere måder at skære polyurethan sokkel på. Det anbefales at lave et snit med en gips så, så det viser sig smukt og glat. I det ekstreme tilfælde kan du bruge snedkeren med et klassisk sæt stencils - vinkler 45, 60 og 90 grader.

Indsæt polyurethan skørtpladen i kassen i den position, hvor den vil stå på væggen, og skær den ønskede vinkel sikkert med markerne. Hvis materialet har en kompleks form, er det bedre at bruge en to-plan mute. Området med skæreplint skal forsigtigt slibes med fintkornet sandpapir.

Det skal bemærkes, at begyndere ofte begår en fejl - de beregner forkert længden. Som følge heraf skåret de af plintens længde og derefter selve vinklen. Så viser det sig, at længden af ​​det resulterende segment ikke er nok.

Derfor er du nødt til at huske en regel: For det første er vinklen altid skåret, og kun efter det er længden af ​​soklen. Ellers ophører det købte materiale meget hurtigt, og du bliver nødt til at købe baseboard igen.

Før stikkende produkter er det godt at prøve på alle hjørner af basispladen, så de passer tæt sammen.

Limeforbindelser

Når du forbereder de nødvendige stifter, kan du begynde installationen af ​​polyurethan sokkel. Når du køber lim, skal du vælge den indstilling, hvorpå farven er angivet med et hvid-hvidt tegn. Brug ikke klæbemiddelformuleringer indeholdende opløsningsmidler.

For at forhindre forekomsten af ​​revner anbefaler eksperter at behandle leddene med speciel dockinglim. Ved påføring af dockinglim forekommer effekten af ​​"smeltning", hvilket giver dig mulighed for at fordele belastningen på overfladen af ​​basisplader i tilfælde af krympning.

På denne måde kan du undgå risikoen for at bryde leddene i leddene.

Polyuretanskirvning begynder altid at klæbe på hjørnet af rummet. På bagsiden af ​​soklen er der specielle riller designet til lim. De hedder hylder. Du er nødt til at klæbe leddene og hylderne, og tryk let på soklen i ca. tyve minutter.

Vent til limen greb. For at han skal kunne forstå, skal du give ham en dag. Hvis du vil have gulvplinten så fladt som muligt og uden fejl, anbefales det at trykke det med noget tungt, for eksempel med en pose med en tør konstruktion.

Hvis du ved limning finder et mellemrum mellem overfladen og basispladen, hvilket giver en ujævn overflade, kan du søm basispladen til en væg, men ikke til et stop.

Når soklen er limet, kan neglene forsigtigt trækkes ud, og hullerne er fyldt med finkornet kit, efter at de er malet, vil de ikke være synlige overhovedet.

Det anbefales også at sømme de yderste hjørner på leddene for at gøre dockingslimet godt fast.

Overskydende limrest kan fjernes med en våd svamp eller en lille spatel. Under rengøring skal spatelen ikke røre væggen eller gulvet, ellers bliver der dannet en film. Efter limning mellem bundpladerne kan der være små huller, som kan forsegles med et hvidt silikoneforseglingsmiddel. Alle leddene i soklen skal omhyggeligt forarbejdes med akrylkittet.

Afslutningsmuligheder

Polyuretan sokkel skal males. Men det er tilrådeligt at gøre dette, inden du lægger en polyurethan bundplade til at male overfladen mere kvalitativt og ikke plette væggene.

For at gøre dette kan du anvende akryl- eller vandbaseret maling, samt farvesammensætninger til kunstnerisk maleri.

Glasur er perfekte - farvestoffer, som du kan give tekstur til baseboards - virkningen af ​​træ, lurvet metal, sten, guld.

Derudover er der mange smukke dekorative belægninger i aerosolemballage. Skyggen af ​​gulvplinten skal være den samme som gulvet eller en tone mørkere end den. Glem ikke at tage højde for farven på døre og trimme, så der bliver et enkelt harmonisk ensemble i rummet. Hvis der er et blomsterpryd på vægge, er det bedre at installere glatte bundplader uden et mønster.

Hvis du allerede har vedhæftet soklen, så husk at de kan males tidligst en dag efter installationen. Hvis du vælger en farve dekorative belægning, er det tilrådeligt at male materialet med en vandtæt dispersionsmaling, kun i en lysere tone, inden du anvender den.

Før maleri kan du klistre over rummet omkring bordpladen med maskebånd eller glat papir i ca. 30 centimeter for ikke at male over væggene.

For at afslutte de færdige polyurethan bundplader er det bedre at bruge en sprøjtepistol, der kan male overfladen mere jævnt end penslen.

Belægningen kan påføres i enkelt eller flere lag, det afhænger af fabrikantens krav.

Restaurering af polyurethan sokkel

Polyurethan er et ret slidstærkt materiale, men som følge af ukorrekt installation kan det også forekomme revner i leddene.

Hvis polyurethanrøringen sælges, skal du først vente på, at cracken krymper helt. Når uoverensstemmelsen i leddene ophører med at øge visuelt, bør revnen behandles med fælles lim.

For at gøre dette skal du sy en søm - fjern rester af den gamle lim med en stor fil.

Derefter er det nødvendigt at udfylde den resulterende uoverensstemmelse med et dockingslim med en sprøjte. Limen reagerer med fugt, som vil strømme fra den omgivende luft og danne et skum.

Hun vil med jævne mellemrum udføre, så du skal overvåge processen og slette den efter behov.

Du kan også forlade limen om natten og om morgenen fjerne resterne med en maleriskniv, og slip derefter overfladen med fint kornet lakpapir.

Under dette hårde arbejde skal du sørge for, at limen ikke når frontfladen med to til tre millimeter. Men hvis dockningslimmen stadig er på forsiden af ​​produktet, skal du forsigtigt fjerne den med et opløsningsmiddel. De resulterende hulrum skal fyldes med fugemasse med en fugtet svamp. I slutningen af ​​dagen kan de færdige fuger være dækket af et lag maling.

Nu ved du, hvordan du laver polyurethan bundplader, som er en enkel, praktisk og pålidelig løsning til maskering af væggenes samlinger med loft eller gulv. Der er ingen særlige vanskeligheder ved selvinstallation af polyurethan soklen, så du kan installere det uden visse færdigheder og erfaring inden for byggeri.

Montering af polyurethan loftsplint

Reparation af næsten ethvert rum indebærer installation af en sokkel. Uden det vil interiøret se ufærdigt ud.

Skørtpladen er ikke den vigtigste komponent i designet, men fejl i udvælgelsen og installationen bliver straks synlig.

Dette produkt skal overholde rummets generelle stil og have gode præstationsegenskaber. En af de bedste muligheder er loftsstiften lavet af polyurethan.

Typer af basisplader af forskellige bredder og med et andet mønster.

Anbefalinger til forberedelse til installation

Først og fremmest forberede de værktøjer, som du installerer polyurethan soklen på, nemlig:

 • kapacitet (skovl) til madlavning kittet;
 • spatel;
 • samling kniv;
 • lim pistol;
 • Nedstryger.

Ordningen for beregning af antal loftsplint.

Forudbestem typen af ​​polyurethan skørt. Overvej det faktum, at brede produkter visuelt vil reducere længden af ​​rummet, så for smalle rum er smalle modeller bedst egnet. Før du går i butikken, tælle hvor meget materiale du skal bruge til at afslutte dit værelse.

For at gøre dette skal du bestemme omkredsen. For eksempel, hvis længden af ​​rummet er 5 m og bredden er 4 m, så vil omkredsen være 18 m. Standard loftsplinter er 2 m lange. For at bestemme det krævede antal produkter, dividerer rummet perimeteren med længden af ​​plinten. I dette eksempel viser det sig, at du skal købe 9 produkter.

Sørg for at tilføje mindst 1 vare til din beholdning.

Vær forsigtig ved transport af polyurethan bundplader. På overfladen af ​​produktet bør ikke bøjninger, bukser og andre defekter.

Før du fortsætter med installationen af ​​produkter, skal du forlade dem i det rum, hvor de skal installeres, i cirka en dag.

For at trimme tapet på loftet eller væggen, brug en kniv og en trowel.

Dette gør det muligt for materialet at tilpasse sig miljøforholdene.

Montering af en sokkel kan kun udføres på en lige, tør og tidligere ryddet overflade. På dette tidspunkt skal du færdiggøre væggene, gulvet og loftet fuldt ud. Normalt er tapetet ikke limet til loftet selv. Det er dette hul, der vil hjælpe med at skjule baseboardet.

Efter at overfladepræparatet til installation af soklen er gennemført, skal materialet markeres. Først skal du tage en sokkel, placere den langs væggen, måle den med et målebånd og lave mærker, hvor soklen skal afkortes. For at undgå fejl under mærkning, tag et stykke polyurethan sok og fastgør det til væg og loft så tæt som muligt.

Ordningen med at trimme fliser til hjørnet.

Så tag en blyant og tegne en linje nær hjørnet på loftet og væggen for at få krydset af denne linje og funktioner fra den tilstødende sokkel i den ønskede vinkel. Denne vinkel er som regel 90 °.

Derefter skal du tage et maleri kniv eller, hvis der ikke er nogen blyant, og tage et indlæg på produkterne til savning af den ønskede vinkel. Markér i nøje overensstemmelse med den foregående markering. Lav dem nederst og nederst på produktet, ellers vil leddet være ujævnt.

Hvordan savet sokkel?

Trin af installation af loft polyurethan sokkel.

I nogle værelser er der ikke kun interne, men også ydre hjørner. Det er de der forårsager de største ulemper og vanskeligheder ved at montere soklen. Du kan købe specielle hjørner, som er fastgjort til hjørnerne af rummet. Denne metode til installation er den nemmeste, fordi det vil spare dig for at skære hjørner.

Hvis du ikke søger enkle løsninger, kan du bruge en af ​​de eksisterende metoder til at skære loftplinten. Til dette anbefales det at bruge en modersav for at få et glat og smukt snit. Hvis der ikke findes en sådan sav, skal du bruge et snedker kit med et sæt stencils.

Trin af installation af loftet polyurethan sokkel (fortsat).

Dernæst skal du tage en sokkel og indsætte den i bagagerummet. Indsæt nøjagtigt, da produktet vil blive installeret på væggen, og skær derefter den ønskede vinkel på de tidligere lavede mærker. I tilfælde af brug af et materiale af kompleks form vil det være mere bekvemt at arbejde med en to-plan mute. Sæt forsigtigt klippeområdet med et fintkornet sandpapir.

Uerfarne arbejdere gør ofte en typisk fejl - de beregner uretmæssigt længden, først afskærer længden af ​​polyurethan soklen og derefter vinklen. Som følge heraf vil længden af ​​det opnåede segment være utilstrækkelig. For at undgå dette skal du huske en simpel regel: du skal først klippe vinklen og kun længden.

Steg-for-trin instruktioner til klæbning af polyurethan skørt

Skallen bruges til at skære loftpladen.

Efter at have skåret produkter i de ønskede stykker, kan du starte deres installation. Soklen er fastgjort til loftet med lim. Brug denne blanding på emballagen, hvorpå farven er markeret hvid-hvid. De klæbemiddelblandinger, der indeholder opløsningsmiddel, er ikke egnede.

For at forhindre dannelse af revner skal du behandle leddene med en speciel fælles lim. Det skaber effekten af ​​smeltning og giver dig mulighed for at sikre en jævn fordeling af belastningen på polyurethan-bundpladen under krympning.

Dette gør det muligt at minimere sandsynligheden for at bryde forbindelserne på leddene.

Installationen begynder i hjørnet af rummet. Bagsiden af ​​polyurethan bundplade har specielle riller (hylder) til lim. Smør hylderne og leddene sammen med lim, og tryk derefter forsigtigt på soklen. Hold, indtil limblandingen er indstillet (normalt ca. 20 minutter).

Lim tørrer helt om en dag. Til polyurethan sokkel blev sat så glat som muligt, hvis det er muligt, tryk det ned med noget tungt.

Ved installation af loftsplint er dette naturligvis problematisk, men når man installerer gulvet, er det helt muligt.

Hvis overfladen har uregelmæssigheder, vil de forråde sig med slots dannet mellem bundpladen og overfladen selv. For at rette op på denne mangel skal du nagle produktet til væggen med negle, men ikke mod stop.

Efter klæbemiddelblandingen tørrer, skal neglene trækkes forsigtigt ud. Holes zashpatuyte finkornet kit. Derudover kan du negle de øvre hjørner på leddene. Dette vil forbedre grebet.

Overskydende lim fjernes med en fin spatel eller en våd svamp. Sørg for, at spatelen ikke er i kontakt med loftet eller væggen i færd med at fjerne overskydende lim, ellers vil filmen blive vist.

Efter montering af alle lamellerne bemærker du muligvis små huller mellem dem. De bør forsegles med hvidt silikoneforseglingsmiddel.

Håndter forsigtigt alle led i akrylkittet.

Hvordan kan jeg trimme soklen?

Polyurethan skørt kan males. Det er bedst at gøre dette, før det installeres. I dette tilfælde vil maleriet blive bedre, og væggene forbliver rene.

Velegnet til maling af vandbaseret og akrylmaling. Du kan bruge forskellige kompositioner til kunstnerisk maleri.

Glasur er vidunderligt velegnet - disse er tonic kompositioner, der giver dig mulighed for at give forskellige teksturer til en polyurethan bundplade - sten, træ, guld osv.

Fås i forskellige dekorative belægninger i form af en aerosol. De er meget nemme at anvende. Når du vælger en farvefarve, skal du huske på, at den skal have samme farve som loftet eller 1 tone mørkere.

Overvej med dette farven på platterne og dørbladet, så et harmonisk ensemble dannes i rummet.

I tilfælde af at væggene er dækket med tapet med forskellige ornamenter, er det bedst at bruge bundplader uden tegninger.

Limede sokler kan også males, men før det skal du vente mindst 24 timer. Før du anvender en farve dekorative belægning, dække materialet med dispergeret vandtæt maling 1 tone lighter.

Før du måler et allerede fastgjort skørtbræt, lim rummet omkring det med glittet papir eller maskeringstape ca. 30-40 cm for ikke at ødelægge væggene.

Den mest bekvemme måde at bruge til denne arbejdsspray. Belægningen kan påføres i et eller flere lag.

Det afhænger af producentens krav, så sørg for at læse instruktionerne før maleri. Godt arbejde!

Montering af polyurethan sokkel: trin for trin instruktioner

Reparation af næsten ethvert rum indebærer installation af en sokkel. Uden det vil interiøret se ufærdigt ud.

Skørtpladen er ikke den vigtigste komponent i designet, men fejl i udvælgelsen og installationen bliver straks synlig.

Dette produkt skal overholde rummets generelle stil og have gode præstationsegenskaber. En af de bedste muligheder er loftsstiften lavet af polyurethan.

Typer af basisplader af forskellige bredder og med et andet mønster.

Anbefalinger til forberedelse til installation

Først og fremmest forberede de værktøjer, som du installerer polyurethan soklen på, nemlig:

 • kapacitet (skovl) til madlavning kittet;
 • spatel;
 • samling kniv;
 • lim pistol;
 • Nedstryger.

Ordningen for beregning af antal loftsplint.

Forudbestem typen af ​​polyurethan skørt. Overvej det faktum, at brede produkter visuelt vil reducere længden af ​​rummet, så for smalle rum er smalle modeller bedst egnet. Før du går i butikken, tælle hvor meget materiale du skal bruge til at afslutte dit værelse.

For at gøre dette skal du bestemme omkredsen. For eksempel, hvis længden af ​​rummet er 5 m og bredden er 4 m, så vil omkredsen være 18 m. Standard loftsplinter er 2 m lange. For at bestemme det krævede antal produkter, dividerer rummet perimeteren med længden af ​​plinten. I dette eksempel viser det sig, at du skal købe 9 produkter.

Sørg for at tilføje mindst 1 vare til din beholdning.

Vær forsigtig ved transport af polyurethan bundplader. På overfladen af ​​produktet bør ikke bøjninger, bukser og andre defekter.

Før du fortsætter med installationen af ​​produkter, skal du forlade dem i det rum, hvor de skal installeres, i cirka en dag.

For at trimme tapet på loftet eller væggen, brug en kniv og en trowel.

Dette gør det muligt for materialet at tilpasse sig miljøforholdene.

Montering af en sokkel kan kun udføres på en lige, tør og tidligere ryddet overflade. På dette tidspunkt skal du færdiggøre væggene, gulvet og loftet fuldt ud. Normalt er tapetet ikke limet til loftet selv. Det er dette hul, der vil hjælpe med at skjule baseboardet.

Efter at overfladepræparatet til installation af soklen er gennemført, skal materialet markeres. Først skal du tage en sokkel, placere den langs væggen, måle den med et målebånd og lave mærker, hvor soklen skal afkortes. For at undgå fejl under mærkning, tag et stykke polyurethan sok og fastgør det til væg og loft så tæt som muligt.

Ordningen med at trimme fliser til hjørnet.

Så tag en blyant og tegne en linje nær hjørnet på loftet og væggen for at få krydset af denne linje og funktioner fra den tilstødende sokkel i den ønskede vinkel. Denne vinkel er som regel 90 °.

Derefter skal du tage et maleri kniv eller, hvis der ikke er nogen blyant, og tage et indlæg på produkterne til savning af den ønskede vinkel. Markér i nøje overensstemmelse med den foregående markering. Lav dem nederst og nederst på produktet, ellers vil leddet være ujævnt.

Hvordan savet sokkel?

Trin af installation af loft polyurethan sokkel.

I nogle værelser er der ikke kun interne, men også ydre hjørner. Det er de der forårsager de største ulemper og vanskeligheder ved at montere soklen. Du kan købe specielle hjørner, som er fastgjort til hjørnerne af rummet. Denne metode til installation er den nemmeste, fordi det vil spare dig for at skære hjørner.

Hvis du ikke søger enkle løsninger, kan du bruge en af ​​de eksisterende metoder til at skære loftplinten. Til dette anbefales det at bruge en modersav for at få et glat og smukt snit. Hvis der ikke findes en sådan sav, skal du bruge et snedker kit med et sæt stencils.

Trin af installation af loftet polyurethan sokkel (fortsat).

Dernæst skal du tage en sokkel og indsætte den i bagagerummet. Indsæt nøjagtigt, da produktet vil blive installeret på væggen, og skær derefter den ønskede vinkel på de tidligere lavede mærker. I tilfælde af brug af et materiale af kompleks form vil det være mere bekvemt at arbejde med en to-plan mute. Sæt forsigtigt klippeområdet med et fintkornet sandpapir.

Uerfarne arbejdere gør ofte en typisk fejl - de beregner uretmæssigt længden, først afskærer længden af ​​polyurethan soklen og derefter vinklen. Som følge heraf vil længden af ​​det opnåede segment være utilstrækkelig. For at undgå dette skal du huske en simpel regel: du skal først klippe vinklen og kun længden.

Steg-for-trin instruktioner til klæbning af polyurethan skørt

Skallen bruges til at skære loftpladen.

Efter at have skåret produkter i de ønskede stykker, kan du starte deres installation. Soklen er fastgjort til loftet med lim. Brug denne blanding på emballagen, hvorpå farven er markeret hvid-hvid. De klæbemiddelblandinger, der indeholder opløsningsmiddel, er ikke egnede.

For at forhindre dannelse af revner skal du behandle leddene med en speciel fælles lim. Det skaber effekten af ​​smeltning og giver dig mulighed for at sikre en jævn fordeling af belastningen på polyurethan-bundpladen under krympning.

Dette gør det muligt at minimere sandsynligheden for at bryde forbindelserne på leddene.

Installationen begynder i hjørnet af rummet. Bagsiden af ​​polyurethan bundplade har specielle riller (hylder) til lim. Smør hylderne og leddene sammen med lim, og tryk derefter forsigtigt på soklen. Hold, indtil limblandingen er indstillet (normalt ca. 20 minutter).

Lim tørrer helt om en dag. Til polyurethan sokkel blev sat så glat som muligt, hvis det er muligt, tryk det ned med noget tungt.

Ved installation af loftsplint er dette naturligvis problematisk, men når man installerer gulvet, er det helt muligt.

Hvis overfladen har uregelmæssigheder, vil de forråde sig med slots dannet mellem bundpladen og overfladen selv. For at rette op på denne mangel skal du nagle produktet til væggen med negle, men ikke mod stop.

Efter klæbemiddelblandingen tørrer, skal neglene trækkes forsigtigt ud. Holes zashpatuyte finkornet kit. Derudover kan du negle de øvre hjørner på leddene. Dette vil forbedre grebet.

Overskydende lim fjernes med en fin spatel eller en våd svamp. Sørg for, at spatelen ikke er i kontakt med loftet eller væggen i færd med at fjerne overskydende lim, ellers vil filmen blive vist.

Efter montering af alle lamellerne bemærker du muligvis små huller mellem dem. De bør forsegles med hvidt silikoneforseglingsmiddel.

Håndter forsigtigt alle led i akrylkittet.

Hvordan kan jeg trimme soklen?

Polyurethan skørt kan males. Det er bedst at gøre dette, før det installeres. I dette tilfælde vil maleriet blive bedre, og væggene forbliver rene.

Velegnet til maling af vandbaseret og akrylmaling. Du kan bruge forskellige kompositioner til kunstnerisk maleri.

Glasur er vidunderligt velegnet - disse er tonic kompositioner, der giver dig mulighed for at give forskellige teksturer til en polyurethan bundplade - sten, træ, guld osv.

Fås i forskellige dekorative belægninger i form af en aerosol. De er meget nemme at anvende. Når du vælger en farvefarve, skal du huske på, at den skal have samme farve som loftet eller 1 tone mørkere.

Overvej med dette farven på platterne og dørbladet, så et harmonisk ensemble dannes i rummet.

I tilfælde af at væggene er dækket med tapet med forskellige ornamenter, er det bedst at bruge bundplader uden tegninger.

Limede sokler kan også males, men før det skal du vente mindst 24 timer. Før du anvender en farve dekorative belægning, dække materialet med dispergeret vandtæt maling 1 tone lighter.

Før du måler et allerede fastgjort skørtbræt, lim rummet omkring det med glittet papir eller maskeringstape ca. 30-40 cm for ikke at ødelægge væggene.

Den mest bekvemme måde at bruge til denne arbejdsspray. Belægningen kan påføres i et eller flere lag.

Det afhænger af producentens krav, så sørg for at læse instruktionerne før maleri. Godt arbejde!

Montering af polyurethan sokkel gør det selv

Plinten i indretningen er ikke kun et funktionelt element, der dækker samlingen mellem overfladerne, mindre fejl i reparation og belysning. Den bærer på sig selv og en stor æstetisk belastning, der visualiserer formen af ​​rummet, hvilket giver designet et komplet udseende.

Blandt alle de mange typer formede strimler til afslutning af samlingerne mellem væggene, gulv og loft besatte polyurethan sokler deres egne, specielle nicher i moderne renovering.

I artiklen vil vi fortælle dig, hvad der er så godt om polyurethan sokler, hvilke ulemper er i forhold til andre medlemmer af deres gruppe.

Lad os være særlig opmærksom på installationsteknologien: hvordan man trimmer, hvad man skal lime, og hvordan man maler polyurethan soklen.

Hvad er polyurethan skørtning

Polyurethan er et moderne syntetisk materiale takket være dets fysisk-kemiske egenskaber, det er tæt integreret i næsten alle områder af menneskelig aktivitet.

Materialet er meget modstandsdygtigt over for virkningerne af syrer, vand, benzin og andre ætsende medier. Det er slidstærkt og tolererer betydelige mekaniske belastninger, derfor er produkter fremstillet af det blevet meget populære, også på byggemarkedet.

Progressive produktionsteknologier gør det muligt at lave et bredt udvalg af materialer fra polyurethan, der er miljøvenlige, holdbare og holdbare, og det vigtige er let at vedligeholde.

Blandt de mange produkter fremstillet af polyurethan, polyurethan sokler og dekorative elementer til dem, som er blevet næsten uundværlige for design af beboelsesejendomme, kontorer, offentlige steder, har fået den bredeste popularitet.

Efterspørgslen efter polyurethan sokler skyldes blandt andet materialets lethed, nem installation, hvilket er meget vigtigt ved montering af bundpladerne alene og en enorm produktlinje, så du kan vælge lining til næsten enhver stil i indretningen. Det er vigtigt at understrege her, at polyurethan bundplader kan anvendes i uopvarmede rum, de tolererer et betydeligt temperatur delta.

Billedet viser tydeligt, at det ikke altid er nødvendigt at skulptere en bred filet, nogle gange ser en kombination af flere smalle elementer langt mere spektakulært ud.

Typer og designfunktioner

Ved fremstilling af polyurethan sokler er en af ​​hovedkomponenterne gummi, det tilsættes til råmaterialer i forskellige proportioner. Dette giver dig mulighed for at lave lige og radiusstrimler, meget fleksible, med plastikkanter, der bøjer og passer godt til væggene med små defekter.

Når en større procentdel af gummi tilsættes til den indledende masse, opnås bløde nederdele, med hvilke selv de mest komplekse buede overflader nemt kan afslutte.

Denne egenskab af polyurethan bundplader skelner fordelagtigt produkter fra analoger fra andre materialer og åbner enorme perspektiver i design og udsmykning af værelser med komplekse geometriske former.

Fleksibel polyurethan baguette med træbehandling

Materialets plasticitet gør det muligt at kaste formede lameller af absolut enhver form, både glat og med præget kompleks ornament.

Gulvets form og smalle loftsplint er udformet således, at der findes en speciel rille på bagsiden af ​​sladen langs hele længden bagved, hvor du kan skjule ledninger til el, internet og telefonkabel.

En bredere polyurethanloftsokkel i bagsiden af ​​dens design har en dyb U-formet hak langs hele piskens længde, bag hvilken diodelys er let skjult, og i nogle modeller passer endda halogener, spotlights og glødelamper af mellemstørrelse.

Den høje plintgulv polyurethan kan både være stor og flad, men alle typer lameller er designet på en sådan måde, at den passer til en kabelkanal til kommunikation. For så vidt angår størrelsen af ​​basisplader, så er længden af ​​polyurethanstrimmel 2 m, som regel, bredden helt anderledes.

Plinth polyurethan gulv, fleksibelt element giver dig mulighed for at runde enhver buet overflade

Idé: Hvis du, når du er færdig med et værelse, ikke selv løser det største baguette designproblemet, kan du altid vælge en støbning, der ikke kun øger soklens størrelse, men også bliver et ornament til indretningen og endda give noget originalitet.

Alle polyuretanprodukter er designet på en sådan måde, at de kan pakkes i helt utrolige kombinationer.

Desuden præsenterer serien af ​​polyuretanprodukter til indretning et stort udvalg af forskellige dekorative elementer.

Denne kendsgerning gør polyurethan bundplader til hovedkonkurrenten af ​​gipsprodukter i skabelsen af ​​klassiske interiører i forskellige retninger.

Polyuretan sokler på loftet og gulvet er meget nemmere og billigere end gipsanaloger, de smuldrer ikke, er lettere at installere, må ikke absorbere fugt og ikke falde sammen, når de mekanisk påføres, og de æstetiske effekter af dem og andre er næsten ens.

Hvis du sammenligner polyurethan sokkel med træ, så her er der en række fordele, såvel som betydelige ulemper, som i en type, thailand og i den anden.

I tilfælde af loftsafslutning er det mere hensigtsmæssigt at anvende polyurethanloft soklen, det er lettere, klæber godt til gipsplader og gipsplader, og er også velegnet til afslutning af samlinger mellem vægge og spændingsstrukturer.

Træbeklædning kan beskadige loftets integritet på grund af dets stivhed, og de bøjer ikke, hvilket markant begrænser designmulighederne.

Hvis vi tager højde for de caisson systemer, er alt også tvetydigt her, fordi selv for træpaneler kan du vælge en polyurethan bundplade, som i fabrikken dækker med en speciel film med naturligt trætekst. Til gengæld er gulvbelægningen af ​​polyurethan bunden lidt under positionen af ​​træplinter, snarere ved tradition end ved nogen egenskaber. Her er selv spørgsmålet ikke i konkurrence, men i personlige præferencer.

Polyurethan brede nederdel gulv er normalt en accent del af interiøret, og beskytter bunden af ​​væggen mod forurening

Selvfølgelig bruges mere omkostningseffektive skørt, fx skum eller polystyren, oftest til budgetreparationer.

Dette er en særlig niche-vendt materiale, bevist tid.

Polystyren og skumplanker har gode fysisk-kemiske egenskaber, som efterspørges ved typiske reparationer, som vi helt sikkert vil diskutere mere detaljeret i en anden artikel.

Til installation af PVC-paneler er der en ændring af plastikplader med en rille. For laminat og linoleum er det også optimalt at bruge plastikplanker. I det store og hele har strimler af forskellige materialer hver sin egen rækkevidde, det vigtigste er at vælge den rigtige basisplade under overfladen.

Sådan limes en polyurethan sokkel

Teknologien til limning af polyurethan sokkel har en række funktioner, og kun overholdelse af alle installationsregler sikrer et nøjagtigt og højkvalitetsresultat.

Hvis væggene er glatte eller har mindre defekter, så kan loftsplinterne limes, inden de vender mod væggene og efterfølgende.

Men både i gamle og i moderne bygninger forvirrer væggenes geometri undertiden med dets indviklede "landskab". Derfor skal overfladerne først og fremmest rette sig.

Anti-ide: Selvfølgelig kan du vælge en fleksibel og blød polyurethan bundplade, gentag alle bøjninger, og som et resultat få et fancy bølgende væg-loft "landskab", patetisk erklærer denne skabelse "forfatterens ide".

Hvis du planlægger at vægge væggene med struktureret gips, flydende tapet og andre materialer, der påføres i lag af forskellig tykkelse og dermed udjævning af mindre krumninger, kan polyurethanloftstiften limes både "før" og "efter" finishen.

Før du starter, se videoen, hvordan du installerer en polyurethanloftstik, videoredigering viser ikke i etaper, men limningsalgoritmen er helt tydelig for at skematisk forestille hele processen. Yderligere i artiklen blev fotos og videoer af masterklassen valgt, hvor alle nyanser af redigering blev forklaret.

Polyurethan sokkel er normalt fastgjort til polymerlimmen, hvis hovedkrav er i sin hurtige adhæsion til overflader.

Dette gælder især for installationen af ​​profilen i loftet, da langtørrende sammensætninger kan gøre stikket til en helbredt attraktion af fysisk udholdenhed.

"Moment", "Titan" samt silikoneforseglingsmidler er egnede til arbejde, med deres hjælp kan du nemt lukke små huller mellem bundpladen og overfladerne. Polymerlim påføres på bagsiden af ​​basispladen med en slange eller en prik, hver 100-150 mm.

Polyuretan loft sokliste, foto viser, at fileten ikke kun dækker samlingerne, men også dekorerer gardin niche, udfører flere praktiske funktioner på én gang

Tip: Flydende negle korroderer polyurethanbunden, derfor er brugen af ​​denne forbindelse tilladt i ekstreme tilfælde.

Lim til polyurethan sokler kan være helt anderledes, dets valg afhænger hovedsagelig af den forberedende forberedelse af væggene og loftet. Det er en ting klart: den rigtige klæbebase vil skjule alle revner og give rummet et færdigt og pænt udseende.

I verdensomspændende websider kan du finde mange anmeldelser og råd fra professionelle og selvfremstillet lim til valg af lim, og det skal bemærkes, at mange mennesker er tilbøjelige til at tro, at det er bedre at klæbe loftet og gulvplinten på et særligt kitt, du kan købe det i færdig form eller gør det selv.

 • tørt finish kittet med fin gradation;
 • PVA lim 0,15 kg pr. 1 kg kittet;
 • vand.

For det første blandes kittet med vand i overensstemmelse med producentens anbefalinger, som er angivet på pakken, så tilsættes PVA til blandingen, alt er grundigt blandet, og opløsningen får lov at stå i ca. en time, så du kan begynde at arbejde.

Vigtigt: Hjemmelavet limblanding anbefales at gøre umiddelbart før montering af polyurethanpaneler. Denne lim bevarer sine egenskaber i 3-4 timer.

Denne metode har ubestridelige fordele: Fraværet af en ubehagelig, skarp lugt, limen sætter hurtigt, samtidig som overfladen fylder og fylder hulrummet.

Blandingen påføres med et tyndt lag på baksiden af ​​fileten eller på væg og loft fjernes overskydende med en blød spatel.

-Instruktionerne hjælper dig med at finde ud af, hvordan du fastgør loftplinten polyurethan, billedet nedenfor er en tilføjelse til tipsene og viser detaljeret, hvordan man udfører markeringen.

Sådan monteres polyurethan loftsplint

Montering af loftet polyurethan soklen kommer ned i to trin: Tilslut straks strimlerne i hjørnerne, og hold derefter de rette elementer, hvorefter alle leddene forsegles forsigtigt med kitt og tætningsmiddel. Det er bedre at starte installationen af ​​polyurethan bundplader fra hjørnerne.

OBS: Det er umuligt at fastgøre soklen til strækloftet, fileten er limet til væggen. For at gøre konstruktionen holdbar, er det bedre at vælge en bundplade med en bred base.

Hvis overfladerne er glatte, bliver delene trimmet ved hjælp af kroppen, så den forkerte side smøres med klæbemiddel, soklen sættes på plads og presses tæt.

Layout til installation af loftsplint

Hvis rummets geometri er brudt, sættes fileten på installationsstedet, mærker på dens dimensioner er lavet på væg og loft. Linjer trækkes langs omkredsen for tydeligt at markere fikseringens placering. I hjørnerne skærer disse linjer og danner et rektangel.

Stiften sættes på hjørnet, mærker er lavet på rektanglet på den, der er forbundet med en retlinie, der er lavet en vinkelsnit, polyurethanen er bedst skåret med en hacksav. Det samme gøres med soklen på parringssiden. Når lamellerne er tilberedt, påføres lim på dem og bundpladen er fastgjort på plads.

Overskydende klæbemiddelsammensætning rengøres med en spatel eller en våd klud.

Billedet viser, hvordan man markerer og skærer hjørnerne uden skabeloner og kroppen

Hvordan lim soklen til gulvet polyurethan

Gulvstiften limes efter installation af gulvet. Installation skal udføres på flade vægge, der ikke er dækket af et dekorativt lag.

Det anbefales at male og belægge væggen med en primer for at øge adhæsionen af ​​materialer. Endvidere lægges en kabelkanal om nødvendigt, hvorefter bundpladerne limes.

Teknologi installation pisker ikke anderledes end limning af loftfileter.

Tip: Det er bedre at skære kompleks i form og bred polyurethan skørt med en to-strips hacksav.

Nyttige tips

Polyurethan sokler er lavet som dekorative belægninger og hvide til maling, så bundpladerne passer til ethvert interiør. Malingstrimler kan være før eller efter installationen. Den første metode er relevant, hvis overfladerne er fri for fejl og omhyggeligt forberedt.

Den anden metode er mere praktisk, da topcoat-maling giver dig mulighed for at skjule alle de fejl, der er gjort under installationen. Det er muligt at male en sokkel i en dag efter installationen.

I tilfælde af en fin finish af gulvet, loftet og væggene, for at undgå at ødelægge overfladen, sidder maskeringsbånd fast på basispladens kanter.

Før maling af polyurethan bundplade, læs malingsammensætningen. Det er forbudt at anvende malinger på en nitro base, og som omfatter hvidt spiritus og andre opløsningsmidler, da disse stoffer korroderer materialet. Polyurethan soklen kan males med akryl-, latex- og vanddispersionsmaling.