Montering af plastbelægning gør det selv

Det sidste trin i reparationen af ​​lokalerne er installationen af ​​gulvstiften. Plaststifter er meget populære i brug på grund af deres slidstyrke, mekanisk og termisk holdbarhed, attraktivt udseende og bredt udvalg. Vi vil finde ud af mere om, hvordan man installerer bundkortene med egne hænder.

Indholdsfortegnelse:

Montering af plastikplint gør det selv

Gulvstifter er lavet af forskellige materialer. Produkter fra plast er forskellige i særlig popularitet. Brug sokler fra MDF, stål, keramik og sten modeller mindre. Den nemmeste måde at skabe illusionen af ​​glatte vægge med plastrør. De passer perfekt på overfladen, varierer i overkommelig pris og er forskelligartede i farve- og teksturløsninger.

PVC bundplader er velegnede til både trægulve og til laminat eller linoleumgulve. Stiften er fugtbestandig, nem at installere, er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​kabelkanaler, indenfor hvilke er ledninger.

Før du starter installationen af ​​basisplader, skal du bestemme antallet af forbrugsstoffer. Den optimale længde af soklen til gulvet er ca. 250 cm. På baggrund heraf beregnes antallet af sokler. Glem ikke at tilføje 10-15% kompensation for led og andre fejl til den opnåede værdi.

Der er specielle online regnemaskiner, der kan hjælpe dig med at beregne mængden af ​​baseboards. Selvom det er realistisk at udføre denne proces selv. Det er nok at tilføje længden af ​​rummet til bredden og gange denne værdi med to. Opdel resultatet ved 250 cm eller 2,5 m afhængigt af de enheder, der blev brugt til de foregående beregninger.

Næste trin er valget af den optimale farve på soklen, som ideelt set kombineres med indretningen af ​​rummet. I processen med at vælge en sokkel, anbefaler vi at tage et lille stykke tapet sammen med dig for at matche det efter farve.

Plast bundplader er forbundet med hjælp af specielle beslag. Udførelse af deres savning er ikke nødvendigt at observere høj præcision ved sammenføjning af elementer. Selve designen af ​​soklen giver dig mulighed for i sidste ende at få det perfekte udseende af belægningen. Fittings til plastikplader indeholder to stik - højre og venstre, elementer til docking, indvendige og ydre hjørner. Prøv at vælge tilbehør så tæt som muligt i farve til selve soklen.

Forveksl ikke antallet af hætter - højre og venstre dele er nøjagtigt ens, kun spejle hinanden. Når du beregner antallet af stubber, skal du huske denne kendsgerning. Dockingdele monteres for at overlappe samlingerne mellem de to bundkort. Selvskærende skruer er ikke nødvendige for at fastgøre de indvendige hjørner, de snap sig automatisk efter installationen. Installer dette element med samme klemme, hvilket forbedrer udseendet af soklen. Eksterne hjørner skelnes ved tilstedeværelsen af ​​to ben og holder dem på væggen. Deres brug i installationen er ikke særlig relevant.

Installation af plastplinter gør-det-selv-video:

Monteringsarbejde ved fastgørelse af soklen indebærer en konstant ændring på arbejdspladsen, så det anbefales at sætte alt udstyr og beslag i en kasse, som du vil bevæge sig i forhold til arbejdsstedet.

Montering af plastplinter begynder med at skære i elementer af den krævede længde. På samme tid forsøger du sømme mellem bundkortet placeret på et mindre synligt sted. Det anbefales at starte installationsarbejdet fra det indvendige hjørne eller fra døråbningen. Installer to tidligere forberedte sokler og lav et mærke på en af ​​dem, så soklen går i hjørnet med 0,5 cm.

Først skal du installere skørtlister, der ikke er skåret. Installer elementerne for kun at indgå i soklen, hvis sokkelens længde ikke er tilstrækkelig til at dække rummets væg. Ved skæring af soklen skal du altid holde en margin på nogle få millimeter, så soklen helt dækker væggen.

Sågstiften lavet af plast er meget lettere end træ. I dette tilfælde er der ikke behov for at overholde særlige vinkler. For en hurtig og høj kvalitet skåret sokliste, brug et stik til metal. På samme tid er soklen placeret i en special blok. Det er således muligt at opnå ideelle glatte vinkler på kort tid. Efter skæring skal du også fjerne grusene fra plastik med en kniv.

Det næste skridt er opførelsen af ​​hullerne til fastgørelseselementer til soklen. Hullerne skal laves så nøjagtigt som muligt; for dette skal en sokl festes til væggen, markeres og derefter bores et hul. En boring med funktionelle stansdyser er tilstrækkelig til boring. For at sikre nøjagtigheden af ​​boringen kræver en speciel enhed, kaldet lederen. Hvis væggene i rummet er helt flade, er afstanden mellem fastgørelseselementerne til montering af soklen ca. en halv meter. Ellers reduceres denne værdi. Brug støvsuger til at fjerne støv fra boring.

Hvis der til fremstilling af vægge i rummet anvendes gips, er processen med at installere soklen lidt ændret. Hvis der under konstruktionen af ​​hullerne til soklen var muligt at komme ind i profilen, på hvilken gipspladen er fastgjort, anvendes der kun skruer til at fastgøre soklen. Ellers er soklen fastgjort ved hjælp af dykker, kaldet "sommerfugl".

Til montering af sådanne dowels er et hul oprindeligt lavet i væggen, dowelen skal monteres tæt ind i den. Til boring skal der anvendes boremaskiner og også dirigent. Derefter presses de pressende dele af dybden til det, og elementet er installeret i hullet. For hurtigere fastgørelse af dowel er det tilladt at bruge en hammer. Bemærk, at skruen i størrelse skal være lidt mindre end hyldernes hætte.

Den anden måde at installere gulvstifter med dine egne hænder indebærer, at der bores et hul i bundbordet selv og i forhold til disse et hul - borer en væg. Til disse formål anbefaler vi at bruge dowels, der har caps. Denne installationsmetode er mindre pålidelig, og i løbet af dens gennemførelse er det ganske ofte ikke muligt at undgå huller mellem væggen og soklen.

Desuden er demontering af nederdel installeret på denne måde vanskeligere. Hvis soklen er fastgjort med skruer, anbefales det at lægge et hul på plastik med en skrue eller en skruetrækker. Ved at dreje alen skal du gradvist flytte bundkortet, så du kan få et hul med et højt tæthed. Monter skruen i det tidligere lavede hul, fastgør bundpladen på væggen.

Behandlingen af ​​de ydre hjørner er helt afgørende, da disse elementer er under konstant operationel bevægelse. Da fiksering af hjørnerne er placeret tyve millimeter fra monteringsstedet for skruerne, er der mulighed for skade. For at gøre dette, skal du forsøge at sikre, at de ydre hjørner er perfekt justeret, for at undgå udseende af denne ubehagelige proces, selv når du udfører reparationer.

Eksterne hjørner er fastgjort på samme måde som internt. På kabelkanalerne installerer specielle stik til dekorative formål. Ved denne installation er plastikplinterne færdige. Hvis der opstår sømme mellem væggen og basispladen, anbefales det at øge antallet af fastgørelseselementer, der er nødvendige for at sikre bundkortet.

Installation af varm sokkel gør det selv

Varm baseboards - et godt alternativ til moderne varmesystem. Under disse små indvendige genstande er et system af ledninger, der giver primær eller sekundær opvarmning.

Blandt de vigtigste elementer i varme basisplader bemærker vi tilstedeværelsen af:

 • kasser og beslag, der reparerer varmeapparaterne;
 • rørformet konverter;
 • elementer af drejesystemet.

Alle dele er samlet i en enkelt struktur. Blandt fordelene ved dette system bemærker vi:

 • ensartet og hurtig opvarmning af væggene - forhindring af udvikling af svamp og skimmelsvamp
 • Ensartet temperaturfordeling både nær gulvet og på loftet;
 • attraktivt udseende;
 • da kropsdelen af ​​soklen er lukket, er det muligt at opnå en omkostningseffektiv anvendelse af dette system.

Der er to muligheder for varme sokler - vand og el. Udførelsen af ​​disse systemer er den samme, den største forskel er i princippet om opvarmning af varmebæreren.

For at installere en elektrisk varm baseboard vil der kræves et kraftigt strømforsyningssystem. For at gøre systemet mere effektivt anbefales det at installere en varmetemperaturregulator

For at udføre opvarmning af vandpladen anvendes en varmekedel. Denne version af soklen er mere økonomisk af dens anvendelse.

For at gøre installationen af ​​soklen med egne hænder, følg nedenstående anvisninger:

1. Monter vægpladen. Til fiksering ved hjælp af skruer eller dowels.

2. Installation af konvektorer og deres forbindelse til systemet. Krympefittings bruges til at forbinde konvektorer.

3. Tilslutning af varmesystemet til varmelegeme - el eller vand. For at tilslutte soklen til systemet kræves en distributionskom.

4. Kontroller enhedens funktionsmåde, når installationen er færdig. Installer det udvendige dekorative panel af den tidligere valgte farve.

Installation af loftplinten gør det selv

Installation af loftplinten er lidt sværere end gulvet. Først og fremmest på grund af det faktum, at arbejdet udføres i en højde. Det mest populære materiale til fremstilling af loftsplinter - plast. Sådanne produkter kendetegnes ved deres attraktive udseende, fugtmodstand og mekanisk styrke.

Under arbejdet vil der kræves tilstedeværelse af:

 • hacksave med tuslom;
 • kontorkniv med gummispatel;
 • kitt med maskebånd.

Yderligere materialer og værktøjer vælges i forhold til rummets individuelle karakteristika. Stiften er monteret på væggen før eller efter færdiggørelsen. Det er bedst at arbejde efter vægpapir eller malerier.

Det sværeste punkt er at trimme bundpladerne i overensstemmelse med visse vinkler for deres tilslutning. For at lette denne proces kan du købe specielle elementer til sammenføjning af hjørner, men deres omkostninger kan sammenlignes med prisen på en enkelt sokliste. Derfor er det billigere at udføre den korrekte trimning af soklen, hvorefter vinklen vil være ideel.

For at trimme bundbordet i en vinkel, brug en stålstang. Minimér leddene på de baseboard sektioner, der er synlige, når du kommer ind i rummet. Find stødområderne bag høje skabe, gardiner eller på uhyggelige steder. Trimmeringen af ​​bundpladen til det ydre og indre hjørne er anderledes. Først måles og mærkes forsigtigt målpladen, kun derefter fortsæt med beskæring.

For at rette bundpladerne, brug en speciel lim eller kitt. Efter installation af bundpladen på væggen skal du trykke let på den og holde den nede i nogle sekunder. Efter limning af soklen i loftet skal du forsegle leddene med kitt og male soklen med vandbaseret maling.

Do-it-yourself installation af loftplader video:

Egenskaber montage træ skørt gør det selv

Træplanker det sværeste at installere. De har først og fremmest brug for tilstedeværelsen af ​​ideelt glatte vægge, de mindste uregelmæssigheder, efter at installationen er færdiggjort, bliver synlige.

Der er flere muligheder for træplinter - materiale fremstillet direkte af træ eller MDF. Installation af MDF sokkler med egne hænder er nemmere at udføre.

Først og fremmest bør du vælge en høj kvalitet sokulering med et optimalt niveau af træfugt. Hvis du vælger for vådt træ, er det efter tørring muligt at deformere belægningen.

Ved sammenligning af træplinten med plastik har den første ingen specielle beslag, der letter installationen. Derfor er alle forbindelser lavet kvalitativt, og alle vinkler skal være helt glatte.

Til trimning af lister skal du bruge en hacksav med en mousse. Samtidig installeres to sokler i en ret vinkel, og markering udføres for at danne en ekstern eller indvendig vinkel mellem dem.

Intervallet mellem montering af soklens fastgørelsesanordninger er ca. 65 cm. Stiften er fastgjort ved selvdrejende skruer. I fremtiden anvendes en speciel fugemasse eller kitt på træet af den tilsvarende farve til fastgørelse af hætterne fra selvlukkende skruer.

Det er muligt at fastsætte soklen ved hjælp af finish eller flydende negle. Den anden mulighed er relevant, hvis væggene i huset er helt glatte.

Montering af sokler på gulvet

Det sidste trin i enhver reparation er installationen af ​​sokler. De giver rummet et færdigt udseende, maskerer hullerne ved krydset af gulvet og væggen og kan også skjule ledningerne. Korrekt udvalgte sokler kan være en ægte dekoration af interiøret, det er gavnligt at understrege fordelene ved rummet og skjule sine fejl.

Montering af sokler på gulvet

Valg af sokkel

Når du vælger en sokkel, skal du være opmærksom på dens farve, tekstur og størrelse. Som regel matches soklens farve til gulvet eller gulvtonen.

Den mest almindelige mulighed er at vælge soklens farve i gulvets farve. Næsten alle større producenter af gulvbelægninger har i deres sortiment en række bundplader, der passer bedst til en bestemt belægning. Hvis du ikke vil tænke lang over valget af sokkel, så køb bare en, som anbefales af producenten.

Plint i gulvets farve

Hvis der er klare vægge i rummet, så er den bedste løsning at vælge en sokle, der passer til væggene, hvilket giver interiøret et komplet og komplet look. Men hvis væggene i rummet er dækket af dekorative gips eller tapet med et mønster, er det bedre at afvise denne mulighed.

Hvide bundplader er alsidige og passer til næsten ethvert interiør.

Sommetider er soklens farve matchet med dørenes farve, men denne mulighed er ikke egnet til hvert interiør, og det er bedre at ikke misbruge dem.

I sjældne tilfælde varierer soklens farve kraftigt fra gulvets og vægternes farve og falder sammen med rummets hovedfarve accent. Dette sker som regel i "designer" reparationer, hvor en professionel med stor erfaring og veludviklet smag er ansvarlig for valg af indvendige farver.

Rustfrit stålplint

Når man vælger størrelsen af ​​soklen, skal reglen om, at jo højere loftet på rummet, jo højere skal være soklens profil. Med en lofthøjde på ca. 3 m anbefales det at bruge en klassisk profilborde med en højde fra 40 til 70 mm.

Plint i farven på møbler og dørrammer

Hvis rummet har højt til loftet, er det bedre at bruge en tynd og høj basisplade i hvid eller i kontrastfarve.

Når du vælger et sokkelmateriale, skal du fortsætte med de økonomiske muligheder og typen af ​​gulvbelægning. Overvej de mulige muligheder for materialer mere detaljeret.

Bred sokkel til høj loft lejlighed

Sokkel af massivt træ

Dette er den dyreste version af soklen. Det bruges normalt i kombination med parket og naturligt trægulve. Naturlig tekstur og behagelig farve giver dig mulighed for at skabe et virkelig luksuriøst interiør. Før installationen er sådanne sokler imprægneret med beskyttelsesforbindelser og pletter, og derefter belagt med lak.

Sokkel af massivt træ

Traditionelt blev træstifter fastgjort til væggene med skruer, hvis hætter blev pudset med speciel mastiks. I dag er en enklere og mere æstetisk måde at fastgøre på flydende negle muligt. Også på markedet er træplinter med skjult fastgørelse på beslagene og endda med kanaler til kabelføring. Prisen på sådanne sokkler er dog ret høj.

Træskørt bør købes fra samme parti, da skyggen af ​​træ i forskellige satser kan afvige. For at finde ud af hvilken farve soklen vil tage efter lakering, lidt våd det med en vådserviet.

Sortiment af træplinter

På grund af profilens små uregelmæssigheder kan trimning og montering af bundkort kun ske på installationsstedet. Når en træbordstav mødes midt på en mur, er det tilrådeligt at gøre det på et sted, der vil blive dækket af møbler. Leddene på basispladerne ved hjørnerne er lavet af skærekanter ved 45 grader. Der er ingen forbindelseselementer til træplinter, så såning bør ske så forsigtigt som muligt.

MDF sokkel

Dette er en mere budgetudgave af soklen, dens hovedprofil er lavet af MDF, og forsiden er dækket af naturfiner eller plastik, der efterligner træets konsistens. I udseende er en sådan sokkel ikke ringere end en massiv træplade, men den er meget billigere.

På grund af MDF's store skrøbelighed er bundpladen ikke egnet til fastgørelse til skruer. Den er normalt fastgjort på flydende negle eller på skjulte beslag. Den anden mulighed giver som regel muligheden for at installere et kabel inde i baseboardet, hvilket er meget bekvemt.

Mange producenter kompletterer MDF-sokler med stik, forbindelses- og hjørneelementer, hvilket forenkler installationsprocessen.

MDF sokkel med kabelkanal

Plint plastik (PVC)

Dette er den billigste og mest udbredte stifttilbehør på markedet. Du kan finde plastikplader absolut farve og profil. Plast efterligner træ, marmor, keramik og endda gips.

Plint plastik (PVC)

Plastlister er nemme at installere, kræver ikke basen, er ikke bange for vand og er stærke nok. De fleste modeller har mulighed for indbygget kabel.

Elementer og størrelser af plastikplint

Sædvanligvis består PVC-sokler af to dele, hvoraf den ene er fastgjort til væggen med skruer, og den anden del snaps ind i den, og skjuler installationssporerne. Nogle plaststifter kan monteres på flydende negle, hvilket er meget bekvemt.

Plint fra polyurethanskum (PPU)

Disse sokler er designet specielt til dekoration af lokalerne, de kan have en meget kompleks form og efterligne gipslister. Plinths made af polyurethanskum er perfekt kombineret med enhver form for gulvbelægning, de er særligt velegnede til fliser og marmorgulve.

Polyuretan skørt er et glimrende alternativ til et lignende element lavet af gips eller træ

Sådanne sokkler er let tonet og patineret, de kan efterligne næsten ethvert materiale. Takket være næsten perfekt geometri er de nemme at installere, og leddene kan let puttied og males over.

De fleste producenter af skørtplader lavet af polyurethanskum tilbyder fleksible versioner af deres plader, de kan monteres på overfladen af ​​næsten enhver form, herunder på søjler og nicher.

Plint fra PPU i et interiør

Sådanne sokler er monteret på flydende negle eller på speciel lim anbefalet af fabrikanten.

Keramisk baseboard

Disse bundplader er designet til brug i værelser tegnet med keramiske fliser, for eksempel i badeværelser, puljer, saunaer. De er helt vandtætte og er monteret på flislim. Leddene med væggene og gulvet er desuden limet med silikoneforsegling.

Store producenter af gulvfliser og vægge har sædvanligvis i deres sortiment keramiske sokler, der passer bedst til deres produkter, så det er ikke svært at vælge den rigtige sokkel.

Keramisk sokkel - nuancer

Efter at have valgt en passende sokkel skal du tænke på, hvordan det kan løses. Der er tre hovedmuligheder for fastsættelse af basisplader, betragter dem mere detaljeret.

Fastgørelse af bundpladerne på de skjulte parenteser

System af fixture af en sokkel af Clipstar

Denne vedhæftelsesmetode anvendes typisk til installation af sokkler fra en matrix eller MDF. I dette tilfælde sner sig soklen på specialbeslagene, som er fastgjort til væggen med dowels.

PVC-sokkel med skjult fastgørelsessystem

Hæfteklammer installeres i følgende rækkefølge.

Trin 1

En vandret linje trækkes på væggen, hvilket svarer til højden på monteringsbeslagene. Den nøjagtige højde fra gulvet er taget fra plintens tekniske pas.

Trin 2

En linje med huller til dowels er boret på linjen med et interval på 30-50 cm. Det første og sidste hul skal placeres højst 5 cm fra kanten. Hvis vægkonstruktionen gør det muligt at montere beslagene direkte med skruer, kan dette trin springes over.

Fixture til sokkel

Trin 2

Hæfteklammer er fastgjort til væggen på samme niveau med det angivne trin ved hjælp af dykker eller skruer.

Monteringsprocedure

Ved montering af soklen må du ikke trykke på den for hårdt

Trin 3

Når alle beslagene er installeret, er baseboardet simpelthen sat på dem og klikker på plads med en lille indsats.

Fastgørelse af bundpladerne på de skjulte parenteser

Fordelen ved denne metode er, at der på bundbordets overflade ikke er nogen spor af installation, og om nødvendigt kan den let fjernes og genbruges.

Fastgør soklen til dowels

Denne montage bruges oftest til montering af skørtplader lavet af PVC, men er velegnet til 2-dels bundplader, hvoraf den ene bruges til montering på væggen og monteringstråde, og den anden er en dekorativ overlay. Fastgørelse udføres i den følgende række af handlinger.

Trin 1

Hoveddelen af ​​soklen, der er beregnet til fastgørelse, anbringes på væggen, hvorefter huller er lavet med en tynd bore i det med et interval på 30-50 cm, således at mærket fra boret forbliver på væggen. Det første og sidste hul skal placeres i en afstand på 5-7 cm fra væggen.

Fastgør soklen til dowels

Trin 2

Soklen bevæger sig væk fra væggen, hvorefter et bor med en passende diameter bruges til at bore huller til dowelsne i overensstemmelse med mærkerne.

Fastgøring af plastlister

Trin 3

Soklen læner sig igen mod væggen igen, dykkerne sættes ind i hullerne, og skruerne skrues fast. Det er bedre at skrue skruerne uden anstrengelse for ikke at beskadige PVC'en.

Metoder til fastgørelse af gulvplinten

Trin 4

Sekvensen af ​​handlinger udføres for den næste sokkel. Når den er docket i hjørnet, skæres kantene af basisplader i 45 graders vinkel.

Elementer til fastgørelse af soklen

Trin 5

Når installationen af ​​sokler er afsluttet, installerer de et dekorativt frontpanel, der gemmer sporene af installationen. Led og kanter lukkes med stik.

Når installationen af ​​soklerne er gennemført, installeres et dekorativt frontpanel på dem.

Fastgør soklen på flydende negle

Denne mulighed for fastgørelse passer til alle typer sokler, og for en sokkel fra PPU er det den eneste mulige mulighed. Overfladen skal være ret flad, stærk, ren og tør. Fjern forsigtigt støv og snavs fra væggen. Umiddelbart inden installationen affedtes overfladen med et middel, der anbefales af producenten af ​​flydende negle.

Installation udføres i følgende rækkefølge.

Fastgør sokkel på flydende negle. Adhæsiv applikation

Trin 1

Den første sokkel, om nødvendigt, skæres til den ønskede længde. Hvis samlingen med den følgende sokkel falder på hjørnet af rummet, så skæres kanten i en vinkel på 45 grader.

Trin 2

Lim påføres. Soklen er tæt på væggen og presset ned med en lille indsats.

Fastgør soklen på flydende negle

Trin 3

Den næste sokkel passer ind med den forrige, målt og trimmet på plads.

Trin 4

Om nødvendigt installerede frontpaneler, dekorative hætter og hjørneelementer.

Video - Installation af bundplader på gulvet

Nikolai Strelkovsky chefredaktør

Indsendt af 07/26/2015

Kan du lide denne artikel?
Spar for ikke at tabe!

Installation af bundplader omkring omkredsen af ​​gulvet giver dig mulighed for at forsigtigt skjule tapetet, fastgøre gulvet. Højkvalitets installation af gulvstifter hjælper i fremtiden med at udføre skjult kabling, fjern uklar kommunikation og gøre interiøret i rummet smukt og stilfuldt. Ved valg af sokler skal der lægges særlig vægt på deres design og kvalitet. Nøje udvalgte produkter varer i mange år og giver rummet et originalt udseende.

Montering af sokler i Moskva

Montering af sokler - det afsluttende trin efter alt efterbehandling i værelset. Før du lægger grundpladerne, er det nødvendigt at vælge den type bundplader, der passer til gulvbelægningen, købe de nødvendige værktøjer og foretage alle målene korrekt. Derfor er den bedste løsning - installation, lavet af fagfolk.

Tømrere af Remzak-firmaet er involveret i installation af gulvstifter: træ, plastik, med kabelkanal. Vi leverer ulsugu Moskva. Vi er klar til at give kompetent rådgivning om udvælgelsen af ​​basisplader.

Omkostningerne ved installation af soklen

Prisen afhænger af den type produkt, der skal vælges, på mængden af ​​forberedende arbejde på området i det rum, hvor stifterne er installeret.

Plinth installationsomkostninger (plastik)

Pris for installation af træplinter

Omkostningerne bestemmes af træplintens højde

* Omkostningerne ved arbejde med bundkort på 15 cm eller derover er højere, fordi kræver brug af en særlig endeplade og udgangen af ​​flere herrer.

Pris til installation af MDF sokler

Omkostningerne afhænger af soklens højde

* Prisen på arbejde med bundplader fra 15 cm og mere er højere, fordi Det er nødvendigt at forlade flere herrer og bruge en speciel endeplade.

Pris for installation af sokkelplader

Omkostningerne ved installation af soklen vil blive reduceret betydeligt med store mængder arbejde.

* Kun i tilfælde af beregning af omkostningerne ved installation af bundplader, er den samlede pris lavere end 4.500 rubler, så afgang for installationen beregnes til kostprisen for miners exit.

For mere information om priser, ring 8 (495) 003-17-93; 8 (926) 381-00-93

Montering af træplinter

Træstokke er blandt de dyreste og miljøvenlige. De er stærke nok, holdbare. Men deres største ulempe - den høje pris, så deres brug er berettiget kun med dyre gulve.

Installation af træplinter begynder med omhyggelige målinger. For at lægge træplanker skal du huske følgende regler:

 • Det er muligt at montere træstifter først efter "aldring" indendørs om dagen. I løbet af denne tid skal soklen "bruges" til rummets temperatur og fugtighed.
 • To sokler er monteret på hinanden, skærekanter i en 45 graders vinkel.
 • Begynd at lægge fra hjørnet. I tilfælde af et mellemrum mellem plinterne er det plastered.
 • Fastgøring sker med negle eller skruer. Hvis væggene er glatte, så kan du montere basispladerne med flydende negle.

Lægning af plastikplinter

Plastikplader er meget mere overkommelige. De bruges til laminat, linoleum, til gulvtæpper. Denne art er modstandsdygtig over for fugt, er ikke underkastet rådner, det er let at passe på.

Montering af planker af plast begynder også med hjørnet af rummet. Til montering brug særlige beslag. Enderne af basispladerne lukkes ved hjælp af en stikkontakt.

Montering af sokler med kabelkanal

Denne type sokler med en speciel rille, hvor kablet er lagt. Den kan lægges, både under installationen af ​​soklen og efter.

Sådan bestiller du installationen af ​​en sokkel i Moskva

For at bestille installation af sokler i Moskva, kontakt os

 • på telefon 8 (495) 003-17-93; 8 (926) 381-00-93
 • lav et skype-opkald
 • brug feedback-formularen.

Montering, installation af plastikplastik gør-det-selv Trin-for-trin foto

PVC sokkel eller plastik sokkel, i dag den mest populære af alle typer sokkel til rådighed på byggemarkedet. Hvad der skete af gode grunde. Uden at huske på alle fordelene i detaljer, er det nok bare at bemærke et par fakta: plastikpladen... ser ret æstetisk ud, det påvirkes ikke af formen af ​​skimmel og mugg, det tillader skjult installation af ledninger, den opretholder sin præsentation i lang tid og er kendetegnet ved lethed ved vedligeholdelse Den samme brugervenlighed og med alt dette har en acceptabel pris.

Selvfølgelig har PVC-soklen sine ulemper, men bortset fra alle de ovennævnte fordele er PVC-soklen ret nem at installere, hvilket er meget vigtigt, når man udfører reparationer i en lejlighed uden involvering af specialister. Hvis du er interesseret i at installere soklen med dine egne hænder og hvordan du installerer soklen, så er denne artikel til dig.

1. Opkøb af sokkel, montering og trimning

Og så har du allerede valgt soklen og stoppet på PVC soklen. Enhver installation af basisplader begynder med en tur til hardwareforretningen. Hvis du planlægger at installere soklen i kun ét rum eller rum, vil den mest logiske løsning før du går til butikken ikke kun måle den samlede længde af alle væggene, hvor soklen monteres, men også skabe en skematisk tegning af rummet, hvilket angiver længden af ​​alle vægge, døråbninger og mulige forhindringer (for eksempel varme rør).

Det anbefales som regel at sætte soklens volumen med en margen på 10% af vægternes samlede længde, men hvis lydstyrken ikke er stor, og du har målt alt præcist, er dette ikke særlig nødvendigt. Desuden kan enhver intelligent sælger i en hardwarebutik nemt beregne den nødvendige mængde bundplader, forbindelsesstrimler og indvendige og udvendige hjørner, hvis du har en rumplan.

Det nødvendige værktøj (det ønskede sæt): elektrisk boremaskine, skruetrækker, skruetrækker, målebånd, hammer, blyant eller markør, stiksav eller hacksav, vinkelbeslag.

Der er flere muligheder for fastsættelse af plastikplint til gulvet, men i dette tilfælde overvejer vi at montere ved hjælp af en dyvelespik. Og hvis du har alle de nødvendige værktøjer til montering af soklen, og du ikke har glemt at købe et tilstrækkeligt antal dykker - negle, så er du klar til at arbejde.

Montering af soklen begynder med målinger af soklens ønskede længde. Dette gøres uden målebånd uden måler ved simpelthen at fastgøre soklen på fastgørelsesstedet og anvende det passende mærke.

Nøjagtig måling af den fornødne længde af soklen er en garanti for dens højkvalitets docking.

Hvis den ene ende af plinten støder op til hjørnet af rummet, så skal man tage højde for et bestemt mellemrum, når man måler den ønskede længde. Dette hul er dannet på grund af den efterfølgende installation af det indre hjørne og den mulige ujævnhed af selve vinklen. For ikke at begå en fejl, kan du sætte det indvendige hjørne på den målte sokkel og sokkel, som vil gå langs den anden væg.

Ved bestemmelse af sokkelens størrelse er det nødvendigt at overveje dimensionerne af dørbeklædningen og hjørneafstanden.

For at markere skærelinjen skal du bruge en blyant, pen eller tynd markør (den bedste mulighed). Efter at have markeret skærelinien, skal du fjerne soklen fra installationsstedet og lave et snit langs den påtænkte linje.

Du kan skære soklen med en hacksav eller bruge et stiksav. Med et stiksav er det bedre at bruge en fil til et rent stykke, for eksempel T101B eller tilsvarende.

Før den første retfærdige snit på et mærke, prøv at se en sokkel på sit unødvendige sted.

I modsætning til nogle andre typer af sokler, hvor hjørneforbindelserne skal skæres i en vis vinkel med hinanden (fx træ eller polyurethan), vaskes plastikpladen i en ret vinkel til længden af ​​dens længde. Også i forbindelse med brugen af ​​separate forbindelsesstrimler og hjørner er det ikke tilladt at skabe en ensartethed af snittet.

Når dowel dimensionerne er 6 mm ved 50 mm (bredde og længde), vil skruen (negle) tykkelse være 4-5 mm (afhængig af tykkelsen af ​​dowel vægge). Derfor er diameteren af ​​hullet i soklen også 4-5 mm.

Efter afskæring af den ønskede længde af soklen skal du fjerne den ydre dekorative profil (kabelkanalstrimmel) fra fastgørelsen og bruge borren til at lave huller i den med en boremaskine med en diameter svarende til skruens diameter (søm).

Hullerne bores hver 40 cm, plus minus 10 cm, og afstanden til det yderste hul fra hjørnet er ca. 10 cm.

2. Montering af dowel negle. Fastgørelse af det indre monteringspanel

Når du har lavet fastgørelseshullerne i bagvæggen på sokkelkanalkablet, skal du bore huller til montering af dowels i væggen. For at gøre dette skal du sætte soklen på gulvet, tilbage til installationsstedet og gennem hullerne boret i kabelkanalen anbringes med en blyant eller markør markere borepunkterne direkte på væggen.

Som regel er det tilstrækkeligt at sætte boret rigtigt på gulvet for det ønskede niveau af boring lodret.

Huller i væggen skal være i en ret vinkel mod væggenes plan i alle retninger. For at gøre dette skal du holde boret, når du borer det i denne position - vinkelret på væggen. Dybden af ​​boringen afhænger af længden af ​​dowel og er lig med dens længde plus 2-3 mm.

Med dowel dimensioner på 6 mm ved 50 mm (bredde og længde) vil boredybden være ca. 53 mm.

Efter boring skal du fjerne overskydende støv fra hullerne med en støvsuger. Brug derefter en hammer til at køre dowels ind i disse huller. Et par ord om dowels. Formen af ​​manchet til dowels kan enten være cylindrisk eller skjult eller afrundet. For at der ikke skulle være huller mellem væggen og basispladen, anbefales det at bruge duger med en hemmelig manchet.

Montering af dowel i væggen er lavet ved at hamre det med en hammer.

Når du monterer dykker i væggen, skal du sørge for, at de passer helt ind i de borede huller. Efter færdiggørelse af installationen af ​​dowels igen med en støvsuger for at fjerne alt støv og skylle placeringsstedet for sokler.

Ved montering af soklen på væggen skal du bruge både en skruetrækker og en skruetrækker.

Det næste trin i installationen af ​​soklen er at fastgøre sokkelens indvendige monteringspanel på væggen med dowel skruer. Hvis du har en skruetrækker, så er det selvfølgelig bedst at gøre det med sin hjælp.

Skrueskruer med skruetrækker skal laves med lav hastighed. Ellers er beskadigelse af bagbordets bagvæg muliggjort.

Det er bedst at trykke skruerne ned med en enkel håndskruetrækker. Dette giver dig mulighed for præcist at beregne den krævede indsats. Forsøg ikke at trykke skruerne med maksimal kraft. Det kræver kun en stram pasform af skruehovedet på væggen på monteringspanelet.

Skru den almindelige sokkel på væggen, om nødvendigt, brug fastgørelsesbeslag til soklen. På en lige væg skal du bruge forbindelsesstrimler. Ved hjørnerne, intern og ekstern, brug et plasthjørne svarende til hjørnet.

3. Installer den eksterne profilkabelkanal. Yderligere anbefalinger

I slutningen af ​​installationen er alt, hvad du skal gøre, at erstatte kanalkablets dekorative profil. Tag stangen under et af forbindelsens elementer (bar eller hjørne) og skub forsigtigt det. Efter klik, indsæt strimlen langs hele længden af ​​kabelkanalen. Dette afslutter installationsprocessen.

Installation af en dekorativ profilkabelkanal - sidste etape. Installation. Plint plastik.

Metoden til fastgørelse af soklen til væggen i alle tilfælde anvendes ved konstruktion af laminat eller parketgulve.

Monteringen af ​​soklen skal foregå ved tillid i tilstedeværelsen af ​​et teknisk mellemrum mellem gulv og væg.

Når du vælger en PVC-bundplade, skal du være opmærksom på forekomsten af ​​en blød kant på det indvendige monteringspanel. En sådan kant sørger for, at soklen passer bedst til væggen og fuldstændigt skjuler de mulige uregelmæssigheder af væggen.

Til markering eller skæring af soklen i en ret vinkel kan du bruge enten et snedkerfelt eller blokken, hvis det er tilgængeligt.

Fragment af rummet med PVC-soklen installeret.

Installering af plastikplinter med egne hænder med hensyn til installation af andre sokkler, hvor en bestemt zapilivanie er påkrævet, er virkelig ikke en vanskelig sag. Og selve plastplinten tjener i lang tid og pålideligt. Derfor, hvis du har de nødvendige værktøjer og gør lidt tid selv, fungerer dette selv, og du vil helt sikkert blive tilfreds.

Sådan repareres gulvplastlister

Montering af gulvplint er det sidste mål i efterbehandling, fordi det giver interiøret et komplet, raffineret look. Det er kendt, at den mest elegante reparation ikke kan præsenteres, hvis der er huller mellem væggen og gulvet, som basispladen er designet til at skjule. Derudover bliver han en ægte snorbøjle, der kan skjule mindre defekter i gulvdekorationen.

Hvis du er ny til efterbehandlingsarbejdet og ikke ved, hvordan du laver plastikbeklædningen, skal du ikke skynde dig for at kontakte eksperterne. Der er ingen vanskeligheder med at installere sokler med egne hænder, og nuancer og detaljeret oversigt over installationen beskrevet nedenfor giver dig mulighed for at gemme på guidenes tjenester.

Fordele ved plastikplader

Blandt sorterne af baseboards er den mest populære plast af mange grunde. Polyvinylchlorid er kendt for sin holdbarhed og styrke.

Betjeningsperioden for plastgulvplader når 100 år. De er modstandsdygtige over for ild og fugt, sikkert, så de kan installeres i ethvert rum.

Størrelser og design af plastikplint

Skirtboards er let at installere, skåret med en skarp kniv, og deres omkostninger er ikke høje.

Sammenlignet med træ- og gipsplanker har plast fleksibilitet. Deres farvepalette er enorm, hvilket ikke begrænser valget af farven på det indre af rummet og giver dig mulighed for at passe ind i den overordnede baggrund.

En ekstra fordel er udstyret til nogle modeller med en speciel rille, som ledningerne er lagt i.

Komponentdele

Højkvalitets installation af sokler er ikke mulig uden sådanne komponenter:

 • ydre og indvendige hjørner, hvorved plankerne er forbundet i hjørnerne af rummet;
 • Hætterne er beregnet til klædning af kanter af en sokkel. De går i et sæt og er venstre og højre;
 • forbindelser - en detalje med to riller, der tjener til dockning og forlængelse af lamellerne;
 • Fastgørelsesanordninger til fastgørelse af soklen på væggen.

Nødvendige værktøjer og materialer

Hvordan laver man bundkortet til væggen? Monterede strimler til skruer, med clips eller flydende negle. Til fastgørelse på negle og klip behøver du en boremaskine med forskellige borestørrelser, skruetrækker, målebånd, fastgørelsesdele, en hacksav og en støvsuger.

Bestemme mængden af ​​materiale

Hvor meget du skal bruge materialet og tilbehør til det - et godt spørgsmål. Ikke at blive bestemt, her har vi brug for nøjagtige beregninger.

Før måling af pvc sokkel måles længden af ​​væggene. Til dette nummer tilføjes 1,5 kan og 2 m og dividerer den resulterende mængde med 2,5 m (længden af ​​linjen). Afrunding af det resulterende nummer på en stor måde, vi får antallet af strimler.

Hvis du ikke har valgt og ikke har købt en sokkel, anbefaler vi at du læser følgende artikel. Måske vil du lide den termiske sokkel - bundkortvarmere er både elektriske og vand. Nogle gange er der også opgave at fastgøre soklen til bordpladen, men i dette tilfælde er soklen ikke længere et gulv, men en speciel, mindre størrelse, oftest aluminium eller plastik med silikoneindsatser.

Plint hjørner har brug for så meget som i rummet er de ydre hjørner og interne.

Hvis væggen er mere end 2,5 meter, er der brug for forbindelser. Der kræves et stik til hver fem meter.

Venstre og højre stik er taget ud fra antallet af døre i rummet.

Fastgør plastikplinten ved døråbningen

Montering af plastikplade

Efter at have lavet de rigtige beregninger og bevæbnet med de rigtige værktøjer, fortsæt til installationen. Træplader monteres på samme måde som plastflasken er fastgjort.

Vi afskår basispladen af ​​den ønskede størrelse med en almindelig brevpapirkniv

Når du installerer på en dowel-negle, skal du sætte en plank med et klædt hjørne til et af hjørnerne i rummet. Det er bedre at begynde med selve længden af ​​væggen. Placer hjørnet glat, så der ikke er nogen forvrængning under installationen.

Markér på væggen i 5-6 cm fra hjørnet af fastgørelsesstedet. Hvis væggene er glatte, lav noter i en afstand på 40 cm fra hinanden. Hvis der er huller, skal du reducere monteringshøjden.

Bor et hul i væggen under dowel

Nu gør hullerne med en perforator. Husk på, at dowel skal komme ind i 30 mm i væggen, og hvis overfladen er ujævn, tages dowel nr. 6. Fjern støv og kør dowels i hullerne. Fastgør soklen til væggen og overfør de mærker, der er lavet til den. Så bor hullerne. Skruer eller neglehoveder skal være helt nedsænket i baren. For at gøre dette skal du bore med en større borekrone.

Skru skruer ind i dybden

Nu kan du feste soklen til væggen med negle. Luk dem med stik, der passer til farve. Du kan klæbe propperne for at holde det sikkert.

Monteringen er allerede monteret for at passe til den ønskede størrelse. Det er bedre at skære dem med en skarp kniv eller en hacksav, så de vil ikke knække. Hold samtidig skarpe hjørner. Også når du skærer endepladerne, skal du huske på, at stik vil tage 3-5 mm. Hvis du bruger stik, skal du installere dem inden fastgørelsen.

Kabellægning

Montering af plastikstik med kabelkanal er ikke anderledes. Kun tidligere fjernet cap-kanalen. Huller er lavet i det, skruer sættes i, som fastgør soklen. Videre ligger tråden og lukkes af en hætte.

Der er en anden mulighed for at lægge ledningen - under stangen over skruerne. Det er vigtigt ikke at beskadige ledningen. Skru skruerne i de installerede bundkort millimeter for ti. Tråden er anbragt i det dannede mellemrum og forsigtigt presset med selvdrejende skruer. Placeringen af ​​kablet skærer hullerne i indgang og udgang.

Installation af soklen med deres hænder forekommer sjældnere på flydende negle. Det er det hurtigste og nemmeste. Lim påføres til baren med små prikker. Afstanden mellem dem er 3-5 cm. Planck presses mod væggen og holder omkring et minut. En vigtig ulempe ved denne metode er manglende evne til at fjerne og genbruge.

Ikke særlig pålidelig med hensyn til tilslutningsmuligheder for vedhæftning til klip. Selvom installationen er temmelig hurtig. På væggen skal du forlade noter til montering i en afstand på 30-50 cm og gøre de tilsvarende huller med et slag under dowel-neglen. Klip bør fastgøres i hullerne og fastgøres til de specielle riller i stangen. I denne udførelsesform er ulemperne stadig større: de høje omkostninger ved fastgørelsesanordninger og mulige problemer, når de fastgøres.

Fastgørelse af bundkortet på klipperne

Og desto bedre er det at fastsætte bundkortet du bestemmer.

Sammenfattende kan vi sige, at forbindelsen af ​​gulvpladerne let kan løses, hvis de korrekte beregninger foretages. Kvaliteten af ​​fiksering påvirkes af den valgte fikseringsmetode, installationens nøjagtighed samt typen af ​​sokkel, farve og form.

video

Videoen nedenfor viser i trinvis trinvis processen med at fastgøre plastikpladen: fra boring af huller til dowels og før installation af forbindelseselementer og andre elementer.

Hvordan laver man bundkortet selv?

Installering af sokler er det sidste trin i reparation og udføres efter gulvet og væggene er helt færdige.

Disse elementer hjælper ikke kun med at lukke kløften mellem væggen og gulvet, der er strukturer, hvor kommunikation kan gemmes.

Afhængig af typen af ​​gulvbelægning og baseboardmateriale kan dens montering udføres på forskellige måder, til væggen eller gulvet.

Monteringsmetoder

Afhængigt af det materiale, hvorfra basispladerne er lavet, såvel som på gulvtype, er der flere måder at montere disse elementer på.

Mellem dem er de forskellige i både fastgørelsesmetode og fastgørelsesanordninger.

Med dowels

I dette tilfælde skal du skrue soklen ikke på gulvbelægningen, men til væggen. Dette skyldes, at mange materialer, der anvendes til gulvbelægning, kan udvides og kontrakteres under drift, så hvis du lægger en stift til dem, vil den deformere.

Oftest er disse elementer fastgjort til en betonvæg eller mursten med dykker og skruer:

 • arbejde starter fra det fjerne hjørne, der laves et hul i væggen, en dowel er indsat i den, og derefter ved hjælp af en selvdrejende skrue er hjørneelementet skruet;
 • For det første er elementerne monteret på rummets lange vægge, på flade områder skal afstanden mellem armaturerne være 50-60 cm, hvis væggene er ujævn, så er der monteret ekstra skruer ved bøjningspunkterne;
 • også monteret på den modsatte væg;
 • Hvis det er nødvendigt at installere et ydre hjørne, bliver der lavet huller i det på begge sider;
 • De ledige led er dækket af dekorative strimler.

På klip

Ofte er plastikplader og strimler af andre materialer fastgjort til specielle fastgørelsesanordninger, hvilket muliggør, om det er nødvendigt, hurtigt og nemt at demontere dem.

Arbejdet udføres i følgende rækkefølge:

 1. i trin på 30-40 cm til væggen fastgøres specielle klip sikkert, hvis overfladen er ujævn, installeres de oftere;
 2. en rem sættes i klip og med et lille slag er det sikkert fastgjort i det.

På lim

Kan installeres på lim eller flydende negle. Dette kan gøres i tilfælde, hvor du ikke planlægger at demontere disse elementer, da du ikke kan fjerne dem uden skade.

Lim til soklens moment "Instant Grip" eller "liquid negles" påføres søjlerne på stangen med et trin på 40-50 cm, hvorefter elementet presses tæt mod væggen, holdes lidt og en stærk fastgørelse opnås.

Således kan du montere direkte på tapetet, så det bliver lettere at demontere. Ved hjælp af lim kan du installere disse elementer på krumme vægge, men før det fastsætter de en justeringslinje på dem.

Uden splejsning

Vi overvejede installationen med hjørneelementerne, men du kan undvære dem. For det første skæres enderne af de lameller, der er anbragt i hjørnet, i en vinkel på 45 grader ved hjælp af mousse, hvorefter de er stødmonterede og leddene lukkes med en dekorativ rem.

Montering af sokler med kabelkanal

I dette tilfælde kan fastgørelsen udføres ved hjælp af en af ​​de beskrevne metoder, men inden du begynder arbejdet skal du fjerne stangen, der dækker kabelkanalen fra soklen, installere den, installere kablet og lukke stangen.

Monteringsfunktioner

Afhængigt af det materiale, hvorfra soklen er lavet, anvendes en eller flere af de beskrevne metoder til montering af ovenstående elementer.

Montering af plastikplade

Sådanne elementer kan installeres på lim, på specialklip eller på selvlukkende skruer. Ved installation på lim er der ikke støv, før der fastgøres gulvplastik, er det nødvendigt at måle dem tydeligt, husk at de sidder fast en gang, og demontering dem vil ikke fungere.

Det er nødvendigt at dosere klæbemidlet korrekt og forsøge at ikke smøre gulvet.

Hvis du vil sikre - brug skruer. Selv om det er en lang proces, er det den mest pålidelige.

For det første, med en afstand på 50-60 cm, laves huller i planken, så lægger de det på væggen og markerer stederne til dowels. På de markerede steder er huller lavet, hvor dowels er indsat, hvorefter en stang påføres og fastgøres med skruer.

Hvis strimlerne er uden kabelkanal, lukkes de selvlukkende skruer med specielle stik, som herrerne anbefaler at klæbe, og hvis der er en kabelkanal, lukkes de med en speciel strimmel.

Plastplinten kan fastgøres til gulvet ved hjælp af specielle klip.

Denne monteringsmetode giver dig mulighed for at demontere soklen, men når du bruger den, skal væggene være helt glatte, og det er ikke altid tilfældet.

Montering af plastskørt med egne hænder, trin for trin instruktioner:

 1. Vedhæftede punkter er markeret på væggen;
 2. i sokklen lav huller;
 3. indsæt dykker og ved hjælp af skruer, fastgør specielle klip, hvor afstanden er mellem 40-50 cm;
 4. det er nu ved at fastgøre soklen og ved hjælp af lysstød med en knytnæve, er den fast.

træ

Installation af træplint er vanskeligere end plastik, da der ikke er særlige hjørner. Hjørnerne er forbundet med leddet, og for at kunne skære bundpladen korrekt skal du have en blok. Sjældent, når vinklen i rummet er 90 grader, er det sædvanligvis montering af lamellerne på plads, og gør det manuelt.

Montering udføres på skruer med afstanden mellem dem 70-100 mm. Efter mærkning skrues skruerne ind i stangen, så de lidt ser ud på den anden side, så lægger stangen mod væggen, markerer hullerne til dowels. Bor huller, indsæt dykker og fastgør stangen.

Montering på efterbehandlingsspikene udføres ved hjælp af samme teknologi, men i stedet for plastdykninger anvendes træstifter. Denne metode gør det muligt at lave usynlige fastgørelsespunkter, men det er ikke egnet til ujævne og lette vægge.

MDF sokkel

Afhængigt af om du planlægger at fjerne soklen efter et stykke tid, vælges metoden til dens installation. Mdf sokkel installeres oftest på lim, men i dette tilfælde skal væggene være helt glatte.

Det er muligt at fastgøre sådanne elementer ved hjælp af selvlukkende skruer eller klip; teknologien til at udføre arbejdet er det samme som i de tidligere versioner.

Hvis du udfører installationen forkert, kan du beskadige både selve stangen og dens montering, så arbejdet gøres forsigtigt og langsomt.

Beslag og værktøj

For at udføre disse værker har du brug for følgende værktøjer:

 • perforator eller hammerbor
 • måleinstrumenter;
 • en blyant
 • hacksav eller cirkelsav
 • miter box;
 • selvskærende skruer;
 • skruetrækker eller skruetrækker;
 • armatur til en sokkel.

Ekspertrådgivning

Hvis du beslutter dig for at installere bundkortene med dine egne hænder og ønsker at gøre dette arbejde kvalitativt, skal du overholde følgende ekspertrådgivning:

    • Soklen er kun monteret, efter at væggene er færdige og gulvet er lagt.
    • Før du køber disse varer, skal du bestemme deres type og beregne den krævede mængde materiale.
    • Beregn antallet af interne, ydre hjørner, overvej længden af ​​rummet for at købe det nødvendige antal tilbehør;
    • Dockning af bundpladerne i hjørnerne udføres ved hjælp af specialbeslag, som er til plastelementer.
    • Træ-, MDF-, keramiske og polyurethanelementer er stødt sammen, og deres sider er trimmet ved hjælp af kroppen.
    • Hvis væggene og hjørnerne er ujævne, kan du først lave strimler af pap, som svarer til størrelse på bordpladen, fastgør dem på plads og skær dem til hjørnet. Ifølge den forberedte stencil har de allerede trimning af lamellerne.
    • Hvis du skal montere soklen på gipsvæggen, skal du overveje, at dette materiale ikke har høj styrke, så du bruger special hardware, som kaldes "Butterfly" eller "Molly", du kan installere ved hjælp af lim.

  Spørgsmål til eksperten

  Hvordan skæres en plastikplade til gulvet?

  Da den har en hul struktur, er det umuligt at skære det med et værktøj med store tænder. Den bedste mulighed ville være en hacksaw til metal eller et manuel stik stik, de har små tænder, og deres skilsmisse gør det muligt at lave lige og smukke snit.

  konklusion

  Afhængigt af hvilken type sokle der anvendes, er kvaliteten af ​​overfladen, væggens og gulvets materiale forskellige måder at fastgøre disse elementer på.

  Før montering af lamellerne er det nødvendigt at vurdere vægternes tilstand korrekt og vælge monteringsmetoden, der sikrer deres maksimale overholdelse af overfladen.

  Ved overholdelse af de udviklede teknologier kan enhver hjemmeherre klare sådan opgave som installation af en sokkel.