Rackloft på badeværelset: hvordan man installerer gør det selv

Den ophængte struktur på badeværelset udfører en lang række tekniske funktioner: det maskerer defekten af ​​loftoverfladen, fungerer som en fremragende ramme for den indbyggede belysning og giver dig mulighed for at skabe et unikt projekt i den stil du kan lide.

Professionelle kan nemt klare både gipsplader og spændingsstrukturer, og for amatører er det bedre at starte med en enklere mulighed: at installere loftet i badeværelset på egen hånd - hurtigt og uden ekstra omkostninger.

Typer af suspenderede strukturer af skinner

Prototypen af ​​moderne plast- og aluminiumpaneler er den sædvanlige træforing, som stadig bruges til vægbeklædning og lofter.

Smalle lange lameller af forskellig længde er nemme at installere, så de bruges ofte til efterbehandling af huse, udhuse, kældre, loftsrum.

Med fremkomsten af ​​lysere og dekorative plastpaneler på markedet er valget af udsmykning af ophængte strukturer blevet udvidet - mest egnet til reparation af badeværelser, toiletter og køkkener.

Takket være plastens alsidighed er lamperne blevet en gave til at dekorere loftet på badeværelset. Deres fordele er ubestridelige: billig pris, hurtig installation, forskelligt design, hurtig reparation

Ifølge fremstillingsmaterialet er alle de populære paneler, som vores supermarkeder tilbyder, opdelt i plast og aluminium. PVC lameller har en standardlængde på 2,5 m - 3 m - 4 m (der er også 6 meter dele, men de vil ikke være nødvendige for standard badeværelser), men de varierer i bredde.

Paneler 25-30 cm brede efter installationen ligner en solid belægning, da de ikke har udtalt grænser eller indsatser. Vi vil dvæle på de elementer, der ligner smalle lameller, det vil sige de har en bredde på 85 mm, 100 mm og 150 mm.

Aluminium lameller er ikke bange for vandstråler og er modstandsdygtige over for temperatur ekstremer, og deres varierede design - fra den traditionelle hvide sprøjtning til lyse forgyldning - giver dig mulighed for at bringe fantastiske projekter til livs

Reiki afviger ikke kun i størrelse, men også i form. Blandt bygherrer er der "deres" opdeling i kategorier.

Eksempelvis er elementer med retvinkler og en klar konfiguration sædvanligvis kaldt tysk, med afrundede kanter, italienske og usædvanlige, karakteriseret ved en kompleks form og yderligere vanskeligheder under installationen, er designelementer.

Her er nogle typer dekorative plastpaneler:

Elementer med bløde, afrundede hjørner, længde af hoveddele og indsatser - 3 m eller 4 m, varianter med perforeringer er mulige (huldiameter - 1,5 mm)

Dekorative elementer af v-form, som spiller rollen som indsatser mellem de vigtigste, baggrunds detaljer. Tilgængelige farver: hvid, guld, sølvmatte eller blank, krom

Kubeformede dekorative indlæg, der fylder huller i det åbne loft. Indsatsens farve (guld, sølv, krom, hvid) vælges i modsætning til hovedbakgrunden

Når man vælger disse eller andre detaljer, er det nødvendigt at fokusere på væggens beklædning, møblens farve, belysningsfunktioner og for at sikre, at skinnerne ikke strider imod den valgte stil.

Rackloft gør-det-selv: detaljerede fotoinstallationsinstruktioner

Overvej hvordan man hurtigt installerer et rackloft på badeværelset ved at bruge et minimum af billige reservedele. Denne vejledning er nyttig for begyndere at gøre sig bekendt med detaljerne i suspenderede strukturer.

Installationsproceduren er den samme uanset brugen af ​​aluminium, stål eller plastikdele.

Valget af tid til at installere strukturen

Glem ikke, at opførelsen af ​​et ophængt loft - kun et af stadierne ved reparation af et badeværelse, derfor er det på forhånd nødvendigt at bestemme sit sted blandt andre værker.

Konstruktionsaktiviteterne bevæger sig oftest i retning af bunden, det vil sige at lægge gulvet først og derefter revne væggene og endelig oprette en ophængt struktur. Dette er den mest korrekte og logisk forklarbare rækkefølge.

Montering af travers og montering af skinnerne er en hurtig og "ren" proces i sammenligning med, lad os sige, dekoreret med granitvægge. Der er næsten ingen snavs og snavs, og den sværeste begivenhed er den præcise installation af perimeteren og installationen af ​​suspensioner.

Husk at parallelt med installationen af ​​hængende elementer er det nødvendigt at udføre arbejde med installation af belysningsudstyr - spotlights, lysekroner eller skjult belysning

Afslutningsarbejde på loftet giver dig mulighed for at justere væggenes højde, maske fejlene i deres udsmykning. For eksempel er et lille mellemrum mellem flise og loft let at dække den hængende struktur.

Og her er det ikke overflødigt at huske en anden fordel ved rackloftet. Det kan altid gøres uden forudgående forberedelse, blot ved at installere en profil og "skrive" det nødvendige antal paneler.

Kort sagt, dette er en budgetversion af loftet, som kan bygges eller demonteres på et hvilket som helst tidspunkt i byggeprocessen.

Vi vil give instruktioner til opførelsen af ​​det hvide loft på racket. Hvis det ønskes, kan du dekorere det med farvede indlæg, installere spotlights eller bruge lameller af forskellig størrelse.

Forberedende fase - materialer og værktøjer

Først og fremmest kræves der markeringsværktøjer, da korrekt målte afstande og intervaller er en garanti for et smukt resultat. Så er det nødvendigt:

 • markør;
 • square;
 • målebånd;
 • byggekabel (valgfri);
 • niveau (helst laser).

Ved hjælp af disse enkle armaturer kan alt forudgående arbejde udføres. Det første skridt er installationen af ​​en guideprofil, der løber langs hele rummet, så det er vigtigt at beregne højden af ​​den fremtidige struktur.

Vejledningen kan tjene som den øverste keramiske flise, og dens kant - en slags vejledning.

Laserniveauet er påkrævet på ethvert trin i reparationsarbejde i badeværelset, især - når der markeres. Det bruges til at lægge fliser, modstående paneler, samle ophængte strukturer af forskellige typer.

Hvis der er plastpaneler eller et lag af gips på væggene, skal du regne fra gulvet. Hvorfor ikke fra loftet?

Faktum er, at loftpladerne i nogle huse er ujævne, og hvis du fokuserer på dem, kan du lave et design med en hældning - denne fejl vil straks være tydelig.

Udover markeringsværktøjer skal du have en saks (eller en byggekniv), en boremaskine (perforator), en skruetrækker og en skruetrækker. Plast er let skåret med en almindelig byggekniv.

Men hvis du vælger aluminiumspaneler, bliver du nødt til at få specielle saks til metal. Som du kan se, er der få værktøjer.

Metalsakse kan være nyttigt til skæring af aluminiumspaneler, stålstyringer og andre metaldele, herunder dekorative hjørner og indsatser

Liste over krævede materialer:

 • loftpaneler - lameller af plast eller aluminium fra 85 til 150 mm brede
 • guide metal profil;
 • Traverse (støtte dæk til monteringsskinner) og suspensioner for dem;
 • dekorative sokkel;
 • fastgørelsesdele (dowels, skruer).

Før du køber, skal du beregne den omtrentlige mængde dele. Hvordan kan jeg spare? Vær opmærksom på længden af ​​produkterne.

Hvis badeværelsens bredde kun er en og en halv meter, er det fornuftigt at købe 3 meter dele, opdele dem i halvdelen og vælge et "cross" -design.

For volumetriske lokaler, køber vi 4, sjældnere - 6 meter paneler. Hvis du vil dekorere loftet med dekorative indsatser, skal du overveje deres bredde, når du køber grunddele

Beregningen af ​​transportørprofilen er som følger: Hvis badeværelsens længde ikke overstiger 2,5 m, er der 2 rækker nok, det vil sige maksimalt 5 m. Ved at kende antallet og længden af ​​dæk beregner vi rene suspensioner - med et let loft, 2-3 suspensioner pr. Dæk.

Ved køb af et sæt dele skal du tage vare på reservedele, der kan komme i brug ved næste reparation.

Installation af perimeter guider

Antag, at vi målte højden af ​​strømmen og markerede linjen langs hvilken styrene på alle fire sider ville passere. Afstanden til loftet - fra 10 til 20 cm.

Nedenfor er det umuligt, da værelset vil se trange, anbefaler de heller ikke det ovenfor, for at give plads til tekniske manøvrer - enheden af ​​belysningssystemet. Før installationen kontrolleres nøjagtigheden af ​​målinger med et niveau.

Skær lejeprofilen i segmenter svarende til længden af ​​siderne ved hjælp af metalskærer.

Vi anvender hvert segment med en bred side til den påtænkte linje, borer huller gennem metalet, fastgør det med skruer med dowels direkte gennem metal. Afstanden mellem hullerne er ca. 40 cm.

Hvis profilen er placeret oven på flisen, skal du sørge for, at mærkerne ikke falder på tværs af to fliser. I dette tilfælde er det bedre at bruge ikke et slag til boring, men en boremaskine og en speciel øvelse til keramik.

Placer styrene skiftevis på alle væggene, i hjørnesamlinger, der indsætter en profil i en anden. Ved installation af hvert nyt segment bruger vi et laserniveau - enhver forspænding vil ses efter en generel installation

Resultatet skal være en flad ramme, der omgiver hele rummet. Det vil tjene som støtte til installation af skinner og udføre en dekorativ funktion.

Installation af suspensioner og traverser

Suspensioner (metalperforerede plader, på hvilke dæk monteres) er fastgjort på strømmen og borer huller i dykens overflade.

Hammer ind i de specielt designet huller med en dowel, så indsæt 2 skruer hver og stram dem med en skruetrækker eller skruetrækker.

Når suspensionerne er ordentligt fast, vikler vi begge ender tilbage på hver af dem. Mellem enderne og der vil være sporskærende dæk, grundlaget for installation af paneler

Vi tager dæk, vi bringer dem til suspensioner og reparerer dem pålideligt med skruer i den krævede højde. De resterende frie ender af suspensionerne er bøjet opad, så de ikke forstyrrer fastgørelsen af ​​skinnerne.

Ved korrekt installation skal enderne af krydset næsten røre de modsatte vægge og være over lejeprofilen. Placeringen af ​​hver fast del kontrolleres efter niveau.

Det sker så, at dækket ikke er nok til hele længden af ​​rummet. I dette tilfælde skal det øges. I slutningen af ​​den installerede traverse monterer vi en anden fjeder, lader ned det manglende segment og fastgør strukturen.

Ved dette udkast er arbejdet afsluttet, er det fortsat at samle loftet, og lægge lamellerne ud ifølge det planlagte projekt (langs, tværs, diagonalt, kombineret).

Loftmontering

Vi tager lamellerne ud af pakningerne, fjern beskyttelsesfilmen. Indtil dette punkt anbefales det ikke at udpakke plast- eller aluminiumpaneler for ikke at beskadige kanterne eller det øverste dekorative lag ved et uheld.

Skær i sektioner langs længden eller bredden af ​​rummet.

Alternativt skal du tage skinnerne og en og en indsætte enderne ind i førervægsprofilen og stik den centrale del på traversen (hvor specielle tænder er designet til dette)

Den sidste rake passer ikke altid i bredden, nogle gange skal den trimme. Snap sidste detaljer - loftet er klar.

I vores tilfælde - loftet er af lukket type, det vil sige, panelerne er tæt fastgjort til hinanden og danner en solid belægning uden huller. Hvis planerne komplicerer installationen af ​​dekorative elementer, så skal mellem lamellerne forblive et hul - bredden af ​​indsatsene. Dekorative indsatser sat sammen med hovedet, skiftevis

Det er fortsat at afslutte installationen af ​​belysningssystemet.

Installation af armaturer

Installationen af ​​lysekronen interesserer os ikke, da det ikke passer godt med stativtækket. Den enkleste og bedste løsning er et sæt spotlights. Deres placering kan være enhver:

 • omkring rummets omkreds;
 • langs lange vægge
 • diagonalt;
 • over arbejdsområder
 • forskudt osv.

Faktisk udarbejdes løveparten af ​​systemet på forhånd. Allerede inden fastgørelsen af ​​skinnerne er det nødvendigt at lægge ledningerne, bringe det til armaturernes fikseringspunkter og skære huller i panelerne i størrelse.

I dette tilfælde forbliver installationen af ​​loftet for at fastgøre lamperne og skrue lampen.

Bedre end andre, LED-lamper passer til bade. De opvarmer ikke loftoverfladen, sparer energi og giver lys, der ligger tæt på naturligt lys.

Udseendet af lampen kan være noget, men det skal kombineres i farver med panelerne og opfylde stilen på rummet.

De mest populære modeller er runde sølv eller guld, men der er hundredvis af originale lamper dekoreret med rhinestones, tjekkisk glas, farvede nuancer eller vedhæng.

Hemmeligheder af designet af slattedlofter

Efter at have besluttet at bygge et fladt loft i badeværelset eller på toilettet med egne hænder, tænk over dens design, selv før arbejdet begynder. Du kan opnå en utrolig effekt, i betragtning af tekstur eller placering af skinnerne.

Den enkleste løsning, der kan kaldes universal, er hvide paneler uden indsatser og tegninger, med indbyggede lamper. Det passer til et badeværelse i klassisk stil eller i en moderne version.

Den største fordel ved hvide glatte og matte lameller er i deres fremragende kompatibilitet med hele rækken af ​​farver og teksturer. Alle nuancer af hvid er i harmoni med både pastelvægbeklædning og mørke fliser.

Sort loft med smalle indlæg af samme farve ser præsentabel ud, især på baggrund af forkromede tilbehør og skinnende VVS.

Pas på at bruge sorte nuancer. Glem ikke, at mørke toner begrænser rummet, og henholdsvis det sorte loft mindsker væggenes højde. For at have den modsatte effekt, brug reflekterende glans eller spejlindsatser.

Populært rackloft med sølv eller guld accenter. Det har to fordele: det øger de dekorative muligheder i paneler af enhver farve og passer godt ind i fyldt med forkromede detaljer.

Prøv ikke at blande guld og sølv i badeværelset eller bruge dem i store mængder: farverne mister deres tiltrækningskraft, bliver for fængslende, tiltrækker al opmærksomhed for sig selv. Let sølv eller guldindretning tværtimod ser elegant og passende ud.

Hvis du har tilstrækkelig dygtighed til at installere suspenderede strukturer, kan du eksperimentere og skabe en kompleks kombination af design, lege med tekstur og arrangement af skinner i forskellige farver

Et af designreglerne vedrører moderering i brugen af ​​lyse farver eller strålende detaljer. Hvis loftet i badeværelset er for udtryksfuldt, så prøv at minimere udsmykningen af ​​væggene.

Endelig - en af ​​mulighederne for at installere en kombineret ophængningsstruktur.

Rackloft på badeværelset - udvælgelse og installation

Suspended strukturer på loftet i brusebad kan ikke kun dekorere rummet, men også udføre praktiske funktioner. Den funktionelle ramme skjuler pålidelig kommunikation. Et andet spørgsmål er, hvilken design eller model der skal vælges? For at gøre dette skal visse betingelser være opfyldt, for eksempel muligheden for montering manuelt. Derudover skal du overveje at badeværelset er et bestemt sted.

Drift af efterbehandling materialer og husholdningsartikler i brusebadet er kompliceret af rummets egenskaber. Som regel opstår der vanskeligheder med øget fugtighed, temperaturændringer, forekomst af svamp eller skimmelsvamp, samt andre negative faktorer. Desuden skal det fremtidige slattedæksel til badeværelset have holdbarhed, holdbarhed, pålidelighed og andre fordele. Hvorfor skal valget af suspensionsstruktur henvises i detaljer.

styrker

Racklofter til et badeværelse skal have mange fordele for at kunne klare forskellige negative forhold. Separat skal det bemærkes, at loftets udseende i dette tilfælde skal opfylde høje standarder og opfylde sin direkte funktion. Det er ønskeligt, at installationen kunne laves manuelt. Efter alt er installationen af ​​rammen en af ​​de vigtigste begivenheder.

 1. Modstand mod fuld kontakt med vand. Denne type gulve ruster ikke med tiden, oxiderer ikke og rotter ikke. Du skal dog være opmærksom på bøjler lavet af galvaniseret stål, hvilket er et svagt punkt i designet.
 2. Masking kommunikation. Rack loft i badeværelset godt gemmer alle former for kommunikation i form af vandrør eller elektriske ledninger. Derudover er der fri adgang til dem, hvilket eventuelt kan være nødvendigt.
 3. Ukompliceret pleje. Den nemme funktion af denne ramme er i selve materialet. Uhøjtidelige produkter giver dig mulighed for at tage en pause fra konstant rengøring til deres ejere, da alt hvad der kræves af dem er at tørre loftet en gang om året.
 4. Masking defekter. Det er ingen hemmelighed, at mange lofter i boliger ikke opfylder høje kvalitetsstandarder. For at eliminere mangler kræver ofte betydelige midler. Rackloft på badeværelset hjælper med at løse dette problem med dets design, da det helt skjuler uregelmæssigheder og har ingen sømme.

Disse teknologiske og operationelle egenskaber hjælper jernbanen til at forblive en af ​​lederne på hjemmemarkedet. De vigtigste fordele i form af nem montering med egne hænder samt uundværlig pleje tillader rammen at forblive et ønskeligt erhverv. Derudover gør det attraktive udseende og det brede udvalg det muligt at eksperimentere med designet på badeværelset. Hvilket loft er bedre at vælge?

arter

Rackloft på badeværelset kan overraske ikke kun en række forskellige former og størrelser, men forskellige anvendte materialer. Dækbeklædningen udføres af forskellige produkter. For at kunne bestemme hvilket materiale der er bedre, skal du kende alle fordele og ulemper ved hver af dem.

træ

Træ har altid været betragtet som de mest populære materialer til dekoration. I øjeblikket anvendes træprodukter ikke kun som gulvbelægning, men også som loftafsnit. Et levende eksempel på den vellykkede anvendelse af træ er badet. Forskellige racer bruges til brug under det hængslede loft, så deres kvaliteter opsummeres. Styrker:

 • Miljøvenligt materiale.
 • Naturlig farve og struktur.
 • Høj lydisolering.
 • Ekstern æstetik.

Træbelægningen er velegnet til elskere af rustik eller naturlig stil i udsmykningen. Men i tillæg til sine fordele har træet sine egne svagheder som ethvert andet materiale. ulemper:

 1. Lav grad af brandmodstand.
 2. Høj pris
 3. Kort levetid.
 4. Godt absorberer vand.
 5. Svage kæmper mikroorganismer.
 6. Til plejen har du brug for specielle formuleringer.
 7. Yderligere belysning kræves.

aluminium

Metalophænget loft er nu vendt fra en eksotisk variant til en daglig rutine. Hvis det tidligere var svært at forestille sig, at loftet i brusebadet ville være lavet af aluminium, nu er det i rækkefølge af tingene. Dette materiale har en hel liste over fordele, der gør det muligt at bruge det i badeværelset.

 • Modstår høje belastninger.
 • Lang levetid.
 • Ukompliceret pleje.
 • Omfattende udvalg.
 • Præsentabel udseende.
 • Brandsikkerhed.
 • Det er en kilde til yderligere belysning på grund af den reflekterende overflade.
 • Samler ikke støv.
 • Det har gode lydisoleringsegenskaber.
 • Det er ikke underlagt korrosion.

Aluminiumsprodukter kan installeres manuelt. Installation er forholdsvis simpel, da elementerne er monteret analogt med designeren kun store størrelser. Derudover kan metalloftet dekoreres med forskellige billeder og dekorative mønstre, hvilket gør det muligt for designet at have en ekstra effekt. Men alle fordelene vil ikke skjule ulemperne ved rammen. Svagheder:

 1. Høj nok pris.
 2. Ved behandling af materialet er der visse vanskeligheder.
 3. Nogle multi-level designs vil kræve deltagelse af specialister.

Normalt købere af aluminium gulve er velhavende mennesker. Men endnu mindre velhavende borgere har råd til at købe et metalloft, da det vil betale sig over tid. Udvendigt ser aluminium ud spektakulært og passer til dem, der foretrækker højkvalitets og holdbare materialer med en vis grad af raffinement eller endda luksus.

plast

Hvilket andet materiale kan du vælge, om ikke plast? Disse produkter er præget af højeffektive egenskaber, attraktivt udseende og funktionalitet. Montering af en struktur med egne hænder er en ægte aftale. Installation kan ske uden at ansætte arbejdstagere, hvilket tilføjer fans til denne type loft.

 • lav pris;
 • lethed at behandle produkter;
 • let pleje;
 • høj vandmodstand
 • bredt udvalg;
 • nem installation

For at vælge plastik skal du veje alle fordele og ulemper. Evnen til at installere med egne hænder tiltrækker mange, men samtidig skal du forsøge at samle hele strukturen korrekt. Skønt dette også skulle opstå specielle problemer. Plastloftet har dog stadig sine svage punkter og er ikke altid behageligt. ulemper:

 1. materiale skrøbelighed;
 2. kort levetid
 3. brændbarhed;
 4. dårligt modstår mekanisk stress.

De fleste forbrugere vælger loftet i brusebadet fra plastik. Dette skyldes de lave omkostninger ved produktet i forhold til dets modstykker fra andre materialer. Det skal bemærkes, at andre fordele er i tilstrækkelige mængder. Derudover er nem vedligeholdelse og lang levetid også på siden af ​​plastkonstruktionen.

Sådan installeres et slattedæksel på badeværelset, gør det selv (instruktion)

Alt arbejde på arrangementet af loftet i badeværelset udføres i sidste omgang.

På badeværelset ville en god løsning være at installere et slattedak. Før installationen tegner de et diagram over rummet, markerer hvor lamperne skal være og beregner den nødvendige mængde væghør, bærehjul (stringer), suspensioner og paneler.

Det næste trin vil være forberedelsen under loftrummet, overfladen behandles med antifungal primer eller en opløsning af "anti-mold".

Dernæst gør ledningerne under lamperne, ifølge skemaet er alle ledninger gemt i korrugeringen og sikkert fastgjort til loftet.

Rammeinstallation

For at udføre installationen skal du købe sådanne materialer og have følgende værktøjer:

 • rackloft, dets kit indeholder bærende kamme, vægprofil og lameller;
 • suspensioner;
 • plug;
 • Punch;
 • skruetrækker;
 • vandstand
 • bygning niveau;
 • sakse eller håndsav til skæring af metal;
 • måleinstrumenter;
 • markør.

Hvis du opretter et loft på flere niveauer, bliver beregningerne og layoutet mere komplicerede.

Påfør mærkning for lejekamme, tegne linjer parallelt med hinanden og i forhold til panelerne, i en ret vinkel.

Vægprofilen er fastgjort til væggen med et trin på 40-50 cm, efterfølgende installeres suspensioner i henhold til mærket. Fra væggen skal ekstreme suspensioner forkortes med 30-40 cm, og afstanden mellem tilstødende elementer fra 1,2 til 1,5 meter.

Efter installation af suspensioner er der fastgjort dæk med riller.

Panelmontering

Du skal skære panelerne, husk at de er lavet nogle få millimeter kortere end afstanden mellem de understøttende profiler. Ind i sporene af bærerkammen indsættes panelerne før den karakteristiske spalte, hvilket indikerer deres fiksering.

Sjældent, når det er muligt at installere hele det sidste panel, bliver det normalt afskåret. For at lette installationsprocessen er det trimmede panel monteret næstsidste, og længden af ​​sidstnævnte gør 14 mm mindre.

Ekspertrådgivning

For at sikre en lang levetid på rackloftet er det nødvendigt at udføre sin installation med høj kvalitet og ordentligt pleje det:

 • Plast- og metalplader er ikke bange for vand, de kan rengøres med en fugtig klud fugtet med et ikke-slibende rengøringsmiddel;
 • til køkkenet er aluminiumkonstruktion bedst egnet;
 • Metalelementer er miljøvenlige, derfor bruges de både i beboelsesområder og lokaler;
 • For køkkenet er det nødvendigt at vælge paneler med en beskyttende film.

konklusion

Da montering af rackloftet er simpelt, vil enhver hjemmehåndværkere være i stand til at håndtere det med egne hænder. Det vigtigste: at overholde instruktionerne, udføre markeringen korrekt og pålideligt fastsætte suspensionerne.

Installation af rackloftet i badeværelset: en liste over materialer og instruktioner til arbejdet

Det er en meget rimelig løsning at montere et loftplade på badeværelset, i køkkenet eller i et andet rum med høj luftfugtighed, da der under sådanne forhold ikke er nogen anden finish som holdbar.

Desuden vil den ophængte konstruktion have en perfekt flad overflade og give dig mulighed for at placere stilfulde indbyggede lys.

Vi tilbyder læseren at kende bekendtskab med teknikken til montering af rackloftet i badeværelset, som som han kan se, ikke er svært selv for en nybegynder.

Udvælgelse af aluminiumspaneler

Først og fremmest skal du bestemme, hvordan loftet vil være.

Aluminiumsplader fås i en ret forskellig ydeevne:

 1. Farve. En bred vifte af matt hvid til guld er tilgængelig.
 2. Form.
 3. Størrelse.
 4. Tilstedeværelsen af ​​perforering. Giver ventilation mellem lamellerne og gulvpladen.

Formen skelner mellem tre typer skinner:

 • klassisk rektangulær form uden afrunding (de hedder "tysk");
 • med afrundede hjørner (italiensk ");
 • med en speciel formular ("designer"): normalt lidt mere kompliceret at installere.

Længden af ​​skinnerne (standardområde - 2,5, 3, 4 og 6 m) skal vælges under hensyntagen til badeværelsens størrelse, så trimningen forbliver så lille som muligt.

Aluminiumpladerophæng

Bredden af ​​panelet er opdelt i:

 • bred (25 - 30 cm): ingen visuelt afgrænsende elementer, så overfladen af ​​loftet ser solid ud;
 • smal (85, 100, 150 mm): Har klart definerede kanter, så grænserne på hver skinne er let at se efter installationen.

Derudover kan du installere en række indsatser mellem smalle lameller, der gør konstruktionen af ​​konstruktionen mere spektakulær.

Hvad er nødvendigt for installation?

Udover skinnerne vil mesteren have brug for flere elementer såvel som værktøjer. Men først skal du svare på spørgsmålet: Hvornår skal du starte installationen?

Valget af tid til at installere strukturen

Et positivt træk ved slattedækket er, at dets installation ikke finder anvendelse på enten "våde" processer eller at beskidt generelt. Derfor kan du engagere dig i sin enhed i slutningen af ​​reparations epic.

Denne taktik er helt i overensstemmelse med den almindeligt accepterede rækkefølge af indretning: de starter normalt fra gulvet og bevæger sig fra bunden op til loftet.

Nødvendige materialer og værktøjer

Ud over panelerne skal du købe:

 • guider (metalstrimler med en speciel profil);
 • Traverse (elementer til hvilke lamellerne vil blive fastgjort);
 • suspensioner for traverse (i mængden 2 - 3 for hver passage);
 • dowels og skruer.

Den samlede længde af traversen bestemmes ud fra, at de vil blive installeret i trin på 1 - 1,2 m.

Alle materialer skal som altid købes med en vis margen. Det vil være nødvendigt, hvis nogle elementer ved et uheld bliver beskadiget under installationen, samt i tilfælde af udskiftning af beskadigede elementer i fremtiden.

Du skal også sørge for tilgængeligheden af ​​sådanne værktøjer:

 • niveau: det er bedre at tage ikke boble, men vand (to glasrør forbundet med en lang gummi);
 • markeringsværktøj: markør, ledning;
 • Punch;
 • skruetrækker eller skruetrækker;
 • konstruktion kniv (hvis PVC paneler anvendes);
 • saks til metal;
 • roulette hjul

Installation af perimeter guider

Arbejdet begynder med fastgørelsen af ​​guider til væggene, som samtidig fungerer som den dekorative indramning af loftet. Alle skal være placeret:

 • strengt vandret
 • i en afstand på ca. 10 cm fra gulvpladen.

Den anden ting er en anbefaling: 10 cm - det er den optimale værdi, som ikke reducerer højden af ​​rummet væsentligt og samtidig giver dig mulighed for nemt at placere alle elektriske og armaturer.

Om nødvendigt kan den justeres i enhver retning.

Hvordan opnår man en strenge horisontal position af guiderne? Det er ikke fornuftigt at afsætte lige afstande fra hovedloftet - der er ingen garanti for, at pladen selv ligger strengt i vandret plan. Du kan "danse" fra gulvet, da det altid er justeret med niveauet.

Men den mest pålidelige måde er at lave mærker med vandstand. Brugen af ​​dette værktøj eliminerer enhver fejl, der ville have været opstået, når afstanden blev forsinket med et målebånd eller ved hjælp af et laserniveau af bobletypen.

Vi markerer mærkerne lavet med lige linjer, afbrudt ved hjælp af en spændet ledning, hvorefter vi fastgør dykkerne langs guiderne langs dem (bred side). Monteringsfasen af ​​fastgørelsesanordninger er 40 cm.

Rack loftsinstallationsskema

Hvis guider er monteret oven på en flisebelagt foring, er det meget ønskeligt at undgå at fastgøre huller i sømene mellem fliserne. Hvis du stadig havde det, skal du bore et hul med en speciel øvelse til keramik og uden perforeringstilstand.

Hvis metalstangen skal trimmes, kan dette ske med metal saks.

I hjørnerne er guiderne indsat i den anden.

Blandt loftsystemer er lamperne i badeværelset valgt på grund af den relative let installation og æstetiske udseende af konstruktionen.

På hvordan man blæser loftet i badeværelset, kan du læse her.

Gipsvæg - et materiale, hvorfra du kan skabe et interessant dekorativt loft på badeværelset. Du kan læse mere om egenskaberne af gipsvægslofter.

Montering af suspensioner og traverse

Denne fase af installationen af ​​aluminiumsloftet er lavet i denne rækkefølge:

 1. På pladen slår vi af lige linjer vinkelret på skinnerne i det fremtidige loft. Afstanden mellem linjerne er 1 - 1,2 m, i samme afstand skal den første og den sidste af dem adskilles fra de nærmeste vægge. Dette er markeringen til transverse installation.
 2. Langs hver linje installerer vi ensartet 2 - 3 suspensioner, skruer dem på gulvpladen med to dowels. Efter at have fastgjort en suspension, skal begge "benene" bøjes ned.
 3. Mellem de øverste kanter af styrene mod hinanden, der tidligere er boltet til væggene, strækker vi ledningen eller tråden for at indikere horisontalplanet.
 4. Vi installerer traverserne, placerer dem mellem "benene" af suspensionerne i den ønskede højde og skruer dem med selvlukkende skruer. Traverses skal ligge langs flyet angivet ved anstrengte tråde. Således vil de være over guiderne installeret langs rummets omkreds. I længden skal hver traverse være næsten fra væg til væg (efterlade små huller). Den kan bestå af flere korte strimler, der sikrer hver af dem på deres egne suspensioner og holder dem sammen.

Enderne af "benene" af suspensioner under traversbøjningen opad (de ville forhindre installation af lamellerne).

Loftmontering

Så overvej hvordan man monterer og monterer et slattedæksel. Sekvensen af ​​handlinger er som følger:

 1. Beskyttelsesfilmen fjernes fra strimlerne. Dette skal ske i sidste øjeblik for at forhindre skade på grund af uforsigtige handlinger af kanterne eller dekorative belægninger.
 2. Skær med en byggekniv (PVC-skinne) eller med et saks til metal (aluminium) et fragment af den ønskede længde.
 3. Hvis der monteres et armatur i dette panel, skal der skæres i et rundt hul: en cirkel er trukket, flere små huller bores gennem den. Mellemrummet mellem hullerne skæres, hvorefter kanten af ​​det resulterende runde hul er jordet.
 4. Den forberedte skinne vikles med begge ender i styrprofiler på modsatte vægge, og i midterdelen snaps til tværstængerne (de er udstyret med specielle tænder).

Visuel layout af rackloftet

Installation af armaturer

Lyskilder kan arrangeres på forskellige måder:

 • langs væggene omkring omkredsen;
 • langs kun lange vægge;
 • forskudt over loftet;
 • asymmetrisk med koncentration over arbejdsområder.

I tilfælde af PVC-paneler bør lamperne ikke udstråle for meget varme.

Lofter lavet af plastpaneler har fremragende fugtresistens, så de anvendes meget i badbehandling. Hvordan man laver et loft på plastpaneler, læses på vores hjemmeside.

Tips til installering af et loftsloft på badeværelset findes her.

I et fugtigt rum anbefales det at installere et lavspændingsbelysningssystem, for hvilket der kræves en spænding på 12 eller 24 V. Derudover er det mere økonomisk. Nogle halogenlamper er designet til en sådan strøm samt lamper af den nye generation - LED'er. Sidstnævnte er karakteriseret ved særligt lavt strømforbrug og betydelig ressource.

Montering af hængende rækværk gør det selv

Oversigt over hovedtyperne af slattedlofter: aluminium, zink, plast. Analyse af måder at installere dem på. Installation guide suspenderet loft badeværelse med egne hænder.

Rack lofter, først dukkede op på det indenlandske byggemarked i begyndelsen af ​​90'erne, og i dag taber ikke popularitet. De erhvervede deres navn på grund af geometriske træk, da de danner sådanne hæmmede lofter fra smalle aluminiums- eller zinklameller.

Årsagen til deres specielle popularitet er det ophængende udseende af den ophængte struktur under vægge, som du med succes kan dekorere den ujævne overflade af hovedloftet. Derudover er de berømte for nem installation uden brug af ekstra udstyr. Derfor, for at lave et rackloft i badeværelset med egne hænder vil være under kraft af enhver, der ønsker det.

Det er nok bare at vælge komponenterne korrekt og kende de vigtigste punkter i montageinstallationen.

Typer og fordele ved racksystemer

Rackloft er en struktur, der omfatter et ophængt rammesystem og beklædningspaneler. Materialet til fremstilling af efterbehandlingspaneler tjener oftest plast, galvaniseret stål eller aluminium.

Rack designs fra polyvinylchlorid afviger i den lille vægt, men den lave holdbarhed. Zinkloftestrimler er mere modtagelige for korrosion. Og derfor er det ikke tilrådeligt at installere dem i badeværelser og køkkener, idet fugtigheden ofte overstiger tærsklen på 70%.

"Golden mean" kan betragtes som aluminiumpaneler, der kombinerer de positive egenskaber ved plastik og galvaniserede modstykker. Blødt materiale er ikke bange for vand og er ikke udsat for korrosion. Vil gemme et sådant loft og fra unødige omkostninger i tilfælde af oversvømmelser af naboer.

Der er to muligheder for installation af rackregimenter:

 • Lukket type - indebærer installation af en metalramme og installation af panelerne selv. I mellemrummet mellem de tilstødende paneler lægges interstitial indsats, som giver et dekorativt design.
 • Åben type - giver ikke mulighed for at fylde mellemflodens rum. De danner en sammenhængende og glat overflade.

Åbent systemer har god ventilation og derved eliminerer sedimentationen af ​​vandkondensat på en stativoverflade. Men uanset installationsmetoden eliminerer arrangementet af rackloftet behovet for opførelse af kraftige rammesystemer.

Med hensyn til det æstetiske aspekt kan du med succes gennemføre de mest ambitiøse ideer takket være de mange forskellige teksturer og en bred farvepalet ved hjælp af lath designs. Idéer til registrering kan hentes fra billeder på tematiske fora på netværket.

Spektakulært design kan oprettes ved hjælp af krøllede rack paneler. De bueformede elementer hjælper med at forme bøjningerne, hvilket giver en glat overgang mellem to værelser med forskellige lofthøjder.

Videovalg: muligheder for at afslutte køkkenet med flodlofter

Suspenderede komponenter

For at lave et slattedæksel med egne hænder er det vigtigt at kende typen og formålet med hovedelementerne i systemet.

Alle komponenter, der anvendes til installation af slattedlofter, har en ikke brændbar base. Og takket være støv- og vandafvisende belægning er delene stærke og holdbare.
Til salg er der slattedlofter, der kan monteres som en designer. Det er også muligt at tilpasse ophængningssystemet, hvor aluminium eller galvaniserede paneler kan have non-standard dimensioner.

Hovedelementerne i rackloftet er:

 • Stingers - de riller udstyret lameller er designet til at fastsætte fremspringene af beklædningspaneler. De kan have forskellige størrelser og vælges i overensstemmelse med størrelsen af ​​skinnerne selv. Disse lameller giver dig mulighed for at adskille en del af strukturen uden meget besvær for at reparere fejlbehæftede værktøjer eller udskifte beskadigede dele.
 • Suspensioner - kan være forårstype eller udstyret med nåle. De er konstrueret til at holde ophængssystemet, hvilket forhindrer dets sænkning. På grund af længden af ​​suspensionerne er det muligt at sænke loftet til en forudbestemt højde, hvilket gør det muligt at placere udstyret i den resulterende niche eller elektriske ledninger.
 • Guide og mellemprofiler - er nødvendige for rammerne. De er lavet af aluminium med en tykkelse på 0,3-0,5 mm. Længden af ​​de færdige produkter er 4-6 meter.
 • Beklædningsplader - kan være fremstillet af aluminium, plast eller stål. Ofte har de et spejl eller en reliefflade. Bredden af ​​skinnerne varierer i området 50-200 mm, og længden af ​​produkterne kan nå 10 meter.

Tip: For at beregne antallet af skinner, profiler og fastgørere korrekt for at installere et slattedæksel med egne hænder, kan du bruge den latte loftkalkulator. Til beregninger er det nok at indstille parametrene for badeværelset, på grundlag af hvilket der opnås de nøjagtige mængder af materialet.

Samlingssekvens

Teknologien til at montere loftet med egne hænder indeholder en række grundlæggende trin:

  1. Overfladebehandling. På dette stadium bestemmer loftets højde og afstanden mellem overfladerne. Disse parametre afhænger af, hvad der skal lægges i mellemnicher, for eksempel: rør, ventilationskanaler eller kabelkanaler. Højde på interceilrummet bestemmes også i overensstemmelse med dimensionerne af de valgte belysningsarmaturer. Ved vedhængslampe til halogen- eller LED-lamper er det nødvendigt at tilvejebringe mindst 130 mm højde. Under installationen af ​​forsænket armaturer er det tilstrækkeligt at tildele det mindste areal, der kræves til ledende elektriske ledninger og monteringsarmaturer.

OBS: I badeværelserne, hvis højder på vægge ikke overstiger 2,5 meter, er interceilrummet minimalt. Til dette fastgøres stingerne direkte til loftet og tilpasses med specielle pakninger. Til belysning i disse tilfælde vælges vedhængslampe. Loftoverfladen er nivelleret og rengøres, først efter at de skifter til dens mærkning.

  1. Overflademærkning. Til installation af loftet med egne hænder skal du bruge et sæt værktøjer, der indeholder
   • roulette;
   • Elektrisk boremaskine;
   • skruetrækker;
   • tænger;
   • Saks til metal eller sav.

De begynder at markere fra den mest lige væg i rummet. Efter at have afgået fra bundloftet for den udpegede afstand til installationen af ​​konstruktionen, udfører de en parallel linje for stingerinstallationen.

Tip: For at rette op i et vandret plan anbefaler guiden at anvende et bygningsniveau.

Fra denne linje, der bevæger sig langs væggen, tegner du parallelle linjer og opretholder et interval på 1,2 meter. Efter at have trukket hovedlinjerne til rammen på væggen, er punkter til installation af belysningsindretninger markeret på loftoverfladen.

Teknologien til montering af rackloftet i badeværelset med hænderne fremgår tydeligt af videoen

 1. Monteringsramme. Først og fremmest fjernes de vinkelformede bærerprofiler og fastgør dem med skruer i en ligevægtig afstand på 0,5-0,6 meter. Vejledninger indsættes i bæreprofilen, idet de placeres vinkelret på skinneretningen. Derefter monteres suspensionerne og opretholder mellem dem en afstand på 1,2 meter.
  For at skabe en plan overflade er stinger-systemet nivelleret efter niveau, ved hjælp af justerbare suspensioner til dette formål. For dette strammer fjederspændingerne op ved fjederen, og tappene skifter, hvilket giver den ønskede position.

Vedligeholdelse af slattedækket kræver ikke stor indsats. For at fjerne snavs kan du bruge traditionelle vaskemidler. Den vaskede overflade er poleret til en glans med en blød klud.

Installation af et slattedæksel

Rack loftsinstallation er en ideel løsning til badeværelser såvel som kontorlokaler. Installation af dette materiale ved første øjekast synes at være en simpel opgave. Men for denne type arbejde er det bedre at invitere en professionel. Priserne på sådanne tjenester er ikke høje, og resultatet bliver imponerende. Inviter et specialfirma "Case Masters Braid"!

Rackloft - foto

Hvad bestemmer omkostningerne ved at installere et slattedæksel?

 • Priserne angivet i tabellen er taget til installation i en lige linje. Hvis du vil installere et slattedækk diagonalt, vil de endelige omkostninger ved ordren stige med mindst 50%.
 • Med en lofthøjde på mere end 2,8 m øges ordrenes omkostninger også.
 • Den endelige pris kan variere afhængigt af antallet af belysningsenheder og kommunikation til dem.

Vi er opmærksomme på, at vi kun tæller de foreløbige omkostninger ved arbejdet via telefon. Hvis du ønsker at modtage den endelige betaling på forhånd, foreslår vi at ringe til mesteren for at notere.

Varianter af rack loftsdesign

Du kan dekorere loftet oprindeligt i badeværelset eller toilettet ved hjælp af et loftloft. Når du køber dette efterbehandlingsmateriale, skal du vide, at rackloftet kan være:

Fordele ved et rackloft

 • æstetisk udseende
 • nem installation;
 • praktisk i gang
 • vil vare lang tid;
 • omfattende farveområde;
 • relativt billigt materiale;
 • giver dig mulighed for at skjule kommunikations- og klimaanlæg.

Typer af slattede loft

I dag kan du på salg finde forskellige muligheder for hævede lofter. De adskiller sig fra hinanden ved den type materiale, de er fremstillet af, såvel som af typen af ​​indretning.

Efter type materiale lakeret lofter er:

Af den type indretning er lamperne:

 • mat og blank
 • hvid og farve;
 • krom og spejl.

Det endelige valg af stativtæppet afhænger af dine smagspræferencer og materialeegenskaber. Vi til gengæld. Vi hjælper dig med at foretage installation af ethvert materiale.

Trin af installation af rackloftet

 1. Layout af loft og vægge.
 2. Montering af metalprofilens ramme.
 3. Installation af elektriske ledninger (hvis nødvendigt).
 4. Monteringsskinner til profilen.
 5. Forberedelse af huller til belysningsanordninger, installation af belysning.
 6. Montering af rektangulære indlæg (i tilfælde af åben lofttype).
 7. Kontrol af konstruktionen for defekter, kontrol af belysningsapparaters funktionsevne.

Arbejdsbetingelser

Som regel bestiller vores kunder installationen af ​​rackloftet i badeværelserne og toilettet. Fristen for arbejde i disse små værelser er 1 kalenderdag.

Garanti - 1 kalenderår

Fordele ved samarbejde med virksomheden "DMB"

 • Vi pålægger ikke vores egne regler - vi arbejder på kundens materialer, som giver dig mulighed for at spare meget;
 • vi arbejder hurtigt uden tab af kvalitet;
 • yde en kontrakt og garanti
 • det rackmonterede loft vil vare lang tid!

Hvordan bestiller man installation af et slattedæksel?

 • efterlade en anmodning om installation af loftets loft via telefon eller via online bestillingsformularen
 • vores ledere vælger dig en gratis mester
 • mesteren vil kontakte dig for at afklare detaljerne og blive enige om tidspunktet for arbejdet
 • installation af reolloftet vil ske i overensstemmelse med teknologien i aftalt tid.

Forberedelse af plads til montering af rackloftet. Nyttige tips og tricks

 • For at lette installationen skal du forrømme værelset fra unødvendige møbler;
 • Hvis racktækket tidligere var installeret, er det nødvendigt at demontere det;
 • Det er også nødvendigt at afmontere belysningen i rummet.

Vi gennemfører loftet i Moskva samt i Odintsovo, Golitsyno, Krasnogorsk, Mytishchi, Khimki, Lyubertsy, Reutov og andre byer i det nærmeste Moskva-område.

Montering af et slattedækslag på badeværelset i 4 trin

Rackloft på badeværelset er en praktisk løsning, hvis popularitet vokser konstant. Derfor har folk i de senere tid ofte spurgt på fora, hvordan man installerer det på egen hånd? Dernæst vil jeg forsøge at besvare dette spørgsmål i detaljer og afsløre alle nuancer af dette arbejde.

Rackloft på badeværelset

Et par ord om design af rackloftet

Før du går videre til beskrivelsen af ​​installationen af ​​rackloftet, skal du overveje dets design, så det ville være mere klart, hvad det drejer sig om. Så består racktoftet af to hovedelementer:

Laminaterne er som regel lavet af aluminium, men der findes plastmodeller, hvis pris er noget lavere end aluminiums-modparterne.

På trods af at rammens design er ret simpel, består den af ​​flere dele:

 • vægprofil - som regel er et hjørne der skjuler enderne af skinnerne;
 • Stringere (også kaldet en støtte skinne eller tværsnit) er en profil til, hvilke dekorative lameller er knyttet. Strammerne er anbragt på væghjørnerne og derudover fastgjort til loftet med skruer eller suspensioner;
 • suspensioner - bestå af nåle med øje til fiksering med skrue og fjeder. Det skal bemærkes, at suspensioner i nogle tilfælde kan erstattes med lange skruer.

Rack loftslayout

Installation trin

Rackloft, selvom det tilhører lofter, er processen med sin installation forskellig fra andre suspenderede strukturer, og endnu mere fra installationen af ​​almindelige plastpaneler. Alt arbejde kan opdeles i flere faser:

Trin af installation af loftloftet

Endvidere vil vi blive bekendt med nuancerne i arbejdet på hvert af disse trin.

Trin 1: Forberedelse af værktøjerne

Inden du begynder at installere slattedækket, skal du forberede følgende værktøjer:

 • niveau - det er ønskeligt ud over det sædvanlige byggestandard også at have et vand- eller laserniveau;
 • maling ledning;
 • skruetrækker;
 • elektrisk boremaskine;
 • samling kniv;
 • saks til metal.

Derudover skal du have en trinladder, som du kan arbejde med.

Loftsniveau markering

Trin 2: Markup Execution

Nu kan du begynde at anvende markeringen.

Instruktioner til at gøre dette arbejde ser sådan ud:

 1. Først og fremmest er det nødvendigt at angive niveauet af rackloftet på badeværelsens omkreds. For at gøre dette skal bunden af ​​loftet trække sig 5-7 centimeter, så de forsænkede lys passer mellem kabinettet og loftet og markere et punkt på nærmeste væg.
  Om nødvendigt kan denne afstand forøges, hvis lampens højde er større end de angivne parametre;
 2. Nu skal det resulterende punkt overføres til alle hjørner af rummet. Den nemmeste måde at gøre dette på er at bruge laser- eller vandstanden;
 3. så skal alle punkter forbindes, så linjer danner langs omkredsen af ​​rummet. Den nemmeste måde at gøre dette på med en maling ledning. Den sidste skal fastgøres i to tilsluttede punkter, så trækkes tilbage som en streng vinkelret på væggen og frigives.
  Efter at have ramt væggen, vil ledningen efterlade et mærke i form af en flad linje. Med dette princip skal alle punkter være forbundet
 4. Nu skal du markere placeringen af ​​strengerne. Husk at de er installeret vinkelret på skinnerne.
  Afstanden fra væggen til strengerne skal være ca. 400 mm. Deres trin må ikke overstige 1 meter.

Linje bryder på loftet

For at tegne linjer skal du først markere punkterne på to modsatte vægge og derefter slå linjerne imellem dem med en lakledning;

 1. efter det er det kun nødvendigt at udpege positionerne for suspensionerne på de opnåede linjer. Afstanden fra væggen til bøjlerne skal være 20 cm, skridtet mellem dem skal være 70 cm. Det skal bemærkes, at disse punkter er foreløbige, så angiv den omtrentlige placering af bøjlerne;

Dette fuldfører mærkningsprocessen.

Trin 3: Rammontering

Det sværeste stadium er installationen af ​​rammen. Det afhænger af ham, hvor meget det lavede loft med egne hænder vil være pænt og niveau.

Montering af vægprofil

Arbejdet udføres i følgende rækkefølge:

 1. Først og fremmest skal du skære metalhjørnerne, som leveres til loftet langs længden af ​​væggene. For at gøre dette skal du bruge en sakse til metal;
 2. Yderligere hjørner skal fastgøres omkring rummets omkreds efter markeringen. Du kan installere dem ved hjælp af dowel-negle.
  Det skal bemærkes, at i hjørnerne er det ikke nødvendigt at skære hjørner ved 45 grader, da de kan overlappes;
 3. Nu skal du klippe strengerne. Husk, at der mellem dem og væggene, eller rettere side af hjørnet, skal være en afstand på 5 mm, så længden skal være en centimeter kortere end afstanden mellem væggene;
 4. så skal den placeres på strengernes hjørner i henhold til markeringen, derefter fastgør bøjlerne på dem og præcist markere placeringen af ​​dowel-neglene i loftet;
 5. Derefter bore huller på tværs af dykkernes diameter ved de angivne punkter, og sæt derefter dykkerne ind i dem.

Suspension installation eksempel

 1. efter det skulle negle hamres i dowelsne, efter at være blevet skruet ind i bøjlerens ører;
 2. Når alle monteringer er installeret, er det nødvendigt at justere suspensionens position, så strengerne ikke bøjer under deres egen vægt og svigtes lidt over hjørnerne. Til disse formål har du brug for en regel og et bygningsniveau.

Det er muligt at justere positionen af ​​strengerne selv i færd med at fastgøre skinnerne til dem.

Hvis længden af ​​strengerne ikke er nok, kan de forlænges. For at gøre dette skal to profiler tilsluttes, placere dem med en overlapning på ca. 10-15 cm, og fastgør derefter i denne stilling med selvlukkende skruer.

Nu, hvor rammen er klar, kan du fortsætte til installationen af ​​paneler.

Trin 4: rackmontering

Montering af skinnerne er den enkleste og samtidig den mest behagelige procedure.

Det udføres som følger:

 1. Først og fremmest er det nødvendigt at skære lamellerne i segmenter af den krævede længde under hensyntagen til, at der skal være et mellemrum på 5 mm mellem dem og væggen;
 2. så er det første panel placeret på siden modsat indgangen. Det skal lægges på tre hjørner og fastgøres til strengerne, så det klikker;

I billedmonteringskinnerne

 1. så slutter det næste panel på hjørnerne og klikker på strengerne på samme måde. I dette tilfælde dannes et lille mellemrum mellem panelerne;
 2. i separate paneler er det nødvendigt at skære huller til armaturer, alt efter belysningsenhedernes layout. Den nemmeste måde at udføre denne operation på er en krone af en passende diameter. For at hullerne skal placeres glat, er det først nødvendigt at markere ud;
 3. Når halvdelen af ​​loftet er færdigt, skal du begynde at installere planken fra den modsatte side. Dette er nødvendigt, så den sidste linje vil falde på plads uden problemer.
 4. i slutningen af ​​arbejdet er det nødvendigt at installere stik, som er placeret mellem skinnerne, og også til at forbinde lamperne og indsætte dem i hullerne. Jeg må sige, at nogle modeller af slattedlofter ikke har stikpropper.

Plug insertion scheme

Det er faktisk alle de oplysninger om, hvordan man monterer tømmerlofter til badeværelset med egne hænder, som jeg ville dele med dig.

konklusion

Generelt er installationen af ​​et rackloft et ret simpelt arbejde, hvilket ikke tager meget tid i forhold til for eksempel plastering eller gipsplader efterbehandling. Denne procedure kræver imidlertid overholdelse af en bestemt teknologi. Især vedrører det implementeringen af ​​rammens layout og samling.

Du kan finde flere oplysninger i videoen i denne artikel. Hvis du har spørgsmål vedrørende installationen af ​​slattedækket, så spørg dem i kommentarerne, og jeg vil gerne svare dig så hurtigt som muligt "width =" 640 "height =" 360 "frameborder =" 0 "allowfullscreen =" allowfullscreen ">

konklusion

Generelt er installationen af ​​et rackloft et ret simpelt arbejde, hvilket ikke tager meget tid i forhold til for eksempel plastering eller gipsplader efterbehandling. Denne procedure kræver imidlertid overholdelse af en bestemt teknologi. Især vedrører det implementeringen af ​​rammens layout og samling.

Du kan finde flere oplysninger i videoen i denne artikel. Hvis du har spørgsmål vedrørende montering af rackloftet, så spørg dem i kommentarerne, og jeg vil gerne svare dig så hurtigt som muligt.