Sammenligning af 7 LED lamper Armstrong

Før køber får en vanskelig opgave, hvordan man vælger den bedste mulighed for pris og levetid. Det russiske LED-marked er endnu ikke fuldt ud dannet, så nogle producenter overvurderer parametrene for deres belysningsteknik. I Rusland er der mange Armstrong LED-lamper til salg. Lysstrømmen kan overvurderes op til 30%, levetiden kan være 2-3 gange mindre.

På grund af skrupelløse producenter bliver det umuligt for den gennemsnitlige køber at træffe det rigtige valg. Loftlampens egenskaber kan ikke kontrolleres i butikken og kan ikke sammenlignes. For at måle parametrene kræves dyrt udstyr, som kun er i specialiserede laboratorier.

 • 1. Kendetegn
 • 2. Strøm
 • 3. Lysstrøm
 • 4. Farvetemperatur og farvegengivelsesindeks
 • 5. Lys krusningsfaktor
 • 6. Inspektion af termisk billedfremviser
 • 7. Drivere
 • 8. Resultater

karakteristika

For at vælge de bedste modeller til kontorbelysning foretager vi en sammenlignende test af 7 modeller fra forskellige producenter til de vigtigste forbrugerparametre.

Armstrong størrelser er standard 600x600 og 595x595, en prøve er LuxLed SR611 med en standard tykkelse på 56mm. De øvrige 6 prøver bliver tynde og ultra-tynde. Der er ingen praktisk fordel af ultratynde tykkelser, det er bare et marketingspil. En vigtigere faktor er massen, det vil sige, hvilken slags belastning det vil skabe på loftet. En sådan tykkelsesgrænse kan forringe køling af LED'erne, som vil forkorte loftlampets levetid.

Små tykkelse vil gøre det muligt at gøre installationen i den lagt på vej, men de er beregnet på standard loft Armstrong og føreren er temmelig stor. På kontoret skal ingen gøre det, men derhjemme kan du.

Et sådant ultratynt LED-panel vil være nok til at belyse køkkenet eller gangen. På loftet ser Armstrong stilfulde og moderne ud, hvilket resulterer i en ensartet glødende hvid firkant i en ramme af poleret aluminium. En sådan billetinstallation kræves for de stive lofter, som er overlapninger af armeret beton. I dette tilfælde er strømforsyningen installeret i ledningsnettet. Kabeldykkelsen fra føreren til loftet LED-lampen Arsmtrong kan være minimal, designet til en strøm på 1 amp. Ved installation i et stræk- eller gipsplankloft er det nødvendigt at skære et hul.

Foto mærkning Armstrong, klistermærkerne var ikke i alle tilfælde.

magt

Kontrollér Armstrongs faktiske strømforbrug med en effektmåler, måle nøjagtighed op til 0,1W. Hver prøve opvarmes i 30 minutter til driftstemperatur.

Særligt tilfreds Smartbuy, der blev 32W i stedet for 40W, det vil sige mindre med 20%. For 3 prøver svarer indikatoren nøjagtigt til den fabrikant har lovet.

Lysstrøm

Vi måler lysstrømmen i en fotometrisk terning, fremstillet i overensstemmelse med GOST. Det er designet til at måle lysflowen af ​​store udendørs spotlights og Armstrong LED-lofter. Kuben er kalibreret med reference lyskilder. Før målinger er en standard altid indstillet, og nøjagtigheden kontrolleres først, så prøverne kontrolleres. En sådan kontrol undgår unøjagtigheder og afvigelser.

Let trafik er overvurderet i 6 modeller, kun i Lezard er den 7% mindre end normen. Typisk er dette resultat på grund af mat diffusoren, som går tabt fra 25% til 35% af lyset. Og i egenskaberne indikerer lysstrømmen for en diffusor, såsom et prisme, mikroprisme eller knust is.

Hvad angår LED-taklyset Foton, formoder jeg, at det ikke virker, resultatet er mistænkeligt lavt. Derfor vinder SmartBuy igen, det er den billigste.

Farvetemperatur og farvegengivelsesindeks

Spektrometer UPRtek MK350N

Farvegengivelsen er ansvarlig for den naturlige farve, du ser. Hvis indikatoren er lav, vil farverne være blege og ikke kontrast. For bolig- og kontorlokaler kræver Ra mere end 80. Især når du arbejder med dokumenter, tegninger, diagrammer. Beregningen af ​​rumbelysning indbefatter farvegengivelsesindekset.

Læs hele UPRtek MK350N spektrometeroversigt med eksempler på målinger.

Jeg vil nævne standarderne for belysning af industrielle, offentlige og generelle byggelokaler. Som du kan se i bordet, er belysningen af ​​en almindelig arbejdsplads opdelt i 4 typer. Afhængigt heraf ændres den anbefalede farvetemperatur også.

Lys krusningsfaktor

Ifølge sanitære standarder bør pulsationer af lysstrømmen ikke overstige 20%. Glødelampen, denne figur er 15%. For kontorbelysning bør rippel være næsten fraværende. Total fravær giver dig mulighed for at minimere træthed, når du arbejder på kontoret med dokumenter og på computeren. Spektrogrammet viser, at alt er glat, kun 1,2%.

SanPin krav til pulsationer:

 1. i værelser udstyret med computere, ikke mere end 5%
 2. i førskoleinstitutioner - højst 10%
 3. i almindelige uddannelsesinstitutioner - ikke mere end 10%.

Vi løser resultaterne med en Radex Lupine luxmeter med en USB-port. Softwaren viser oscillogrammet af pulsationerne og deres topfrekvenser. Denne indikator karakteriserer også driverens kvalitet, så vidt den klare den tilsluttede belastning.

Indikatoren for alle de mest minimal, kun SmartBuy højere.

Thermal Imaging Inspection

På hver Armstrong loftarmatur, skrues 30 bolte på bagsiden i meget lang tid. Derfor kontrollerer jeg med den termiske billedfremviser den tykkeste prøve af LuxLed.

Termiske billeddannelsesbilleder blev lavet med et bærbart USB-termobilleder på 240 * 320 pixel. Et komplet overblik over Seek Thermal Compact PRO termisk imager med eksempler på snapshots af LED spotlights, pærer, xenon og halogen.

chauffør

Strømforsyninger af alle modeller er eksterne. På nogle drivere angiver egenskaberne lysstrømmen, selvom det skal angives på LED-lampen Armstrong. Kvaliteten af ​​strømkilden kan bedømmes efter størrelse og vægt. I god, flere elektroniske komponenter anvendes, de har mere reserve i parametre, ledere er tykkere.

Enhver chauffør har en levetid på mellem 20.000 og 70.000 timer. Billige LED'er i den gennemsnitlige priskategori arbejder allerede i 100.000 timer. Derfor vil strømforsyningen i de fleste tilfælde mislykkes før lysdioderne.

Det anbefales at teste dem med bevægelsessensorer og en baggrundsbelysning, men denne parameter er ikke nødvendig og tager tid.

resultater

Som et resultat af testen fik vi triste resultater på de virkelige egenskaber ved Armstrong LED-lamper. Når det gælder magt, snyder de praktisk talt ikke og i lyset af lysflow i gennemsnit 20-30%. Det er fortsat at underrette fabrikanterne om, at det er på tide at binde sådanne svig, loven om forbrugerbeskyttelse er ikke blevet annulleret.

Hvis du også har lyst til at deltage i kampen mod samvittighedsløse producenter, så send prøver til testen. Jeg leverer testtjenester til armaturer, spotlights og lamper. Fuld liste over tjenester med eksempler på testtjenester. Jeg tester gratis, kun prøver forbliver hos mig.

Oversigt over LED lamper Armstrong fra Galad

Typer af installation af LED lamper Armstrong i loftet

Test LED lyser TL-Street Plus

Din feedback og spørgsmål

God eftermiddag
Tak for de nyttige oplysninger!
Vi forsøger at vælge lamper til grundskolen. Butikken anbefaler: dms, ITALMAC eller Uniel.
På internettet skriver de godt om lamper Varton, kan du rådgive noget?

I dit tilfælde skal lamper vælges ud fra dit budget og det krævede beløb. Min kollega vil skrive til dig i posten.

God eftermiddag Hvor vigtigt det er at forstå, hvilken indgangsspænding der er behov for LED-lamper og LED-lamper. Spænding påvirker ydeevnen? Vi har ofte 180 V, som kan forekomme ved en sådan spænding med lamper og lamper. Kan de ikke tænde eller skinne svagt? For tidligere. Tak.

Normalt arbejder de fra 170 til 250 volt.

Mængden af ​​detaljer i føreren angiver slet ikke dens pålidelighed. Her skal vi se på hver nøglekomponent. Jeg er enig i, at de længe siden lærte at begrænse ressourcen ved at montere elektrolytter. At dømme efter billederne - chaufføren er alt - deshman uden GR. Også konstant tester vi produkter, hår på ende. For chauffører skal du teste mere grundigt, fordi de er kun begrænset i ressource. Selvom hvad de skal sige, begyndte selv dioderne selv at overstige op til 300% af den nominelle. Hvad er der 100 tusinde timer. Plus, jeg ville ikke skræmme folk med en sådan fotometrisk "bold", de kan endda grine. PS. Billedgiveren giver ikke den sande krystal temperatur. Hun er højere.

Størrelsen af ​​føreren er en indirekte indikator, men gælder for en bestemt gruppe af produkter. Bolden er ikke perfekt, men gentagne gange testet af standarder fra certificerede laboratorier. Har du en anden måde at måle lysstyrken på en lampe på 60 til 60 cm?
Med hensyn til måling af temperaturen på de LED'er, der blev konsulteret i Cree, Philips, Osram. Der er instruktioner fra dem til måling af opvarmning af lysdioder.

For Photon er dette normen. Jeg testede deres panel på 2700K. Farvegengivelsesindekset nåede næsten ikke Ra = 60

Jeg stødte på en foton for første gang. Jeg planlægger at teste mange armstrongs, om 1-2 år vil jeg bringe ordre til dem. Og så har alle et certifikat og resultater fra et uafhængigt laboratorium, der ikke har nogen relation til lampens faktiske egenskaber.

Goddag, Sergey
Tak, meget interessant anmeldelse, men alle disse lamper er små kendte kinesiske prøver, vi kender ikke engang disse og hører om dem for første gang! Hvorfor i din anmeldelse er der ingen inventar af kendte producenter og distributører? Vores firma er involveret i elektriske entreprenørarbejder, vi har for nylig haft en negativ oplevelse, vi købte ASD LP-ECO lamper, tilbud for disse lamper spildt hele vores internet og markeder. Vores kunde besluttede at måle egenskaberne i laboratoriet, og de svarede ikke rigtig godt til passet til lampen. Årsagen til alt dette var fejlen i den første uge omkring 30% af lamperne. Som følge heraf måtte vi erstatte alle lamperne på den russiske produktion. Din anmeldelse ville hjælpe os meget!

Du vil spørge mig om ASD, det er det værste du kan købe fra lamper. Mere Smartbuy er intetsteds værre. Fabrikanterne af få armaturer sender, men jeg arbejder på det, jeg tror jeg vil dække emnet godt. Hvis du har dårlige lamper, send dem, jeg vil skrive om dem.

Armstrong indbyggede loftlamper - en komparativ analyse af traditionelle og moderne typer

Armstrong-type lofter

Moderne teknologi er ikke sparet og problemer med belysning. I denne artikel vil vi snakke om, hvad Armstrong fixtures er, samt at sammenligne energieffektivitet og effektivitet i moderne modeller og de armaturer, der i dag betragtes som forældede.

Generelle oplysninger

Armstrong-suspenderede systemer er den mest omkostningseffektive til afslutning af store areallofter i offentlige bygninger - indbyggede loftslamper for dem kræver ikke installation af specialophængte strukturer. Dette system er en suspenderet cellulær struktur samlet fra T-formede profiler. Hver celle er en firkant med en side på 600 mm (eller et rektangel på 600x1200 mm), hvori en mineralfiberplade er installeret.

Dette design er praktisk, fordi du i stedet for nogen af ​​pladerne i cellen kan placere en LED-loftslampe, der er designet specielt til dette og har en standardstørrelse, uanset hvilken lyskilde der bruges i den.

Forskellige modeller af lamper til Armstrong

Til reference. For lofter i den europæiske standard produceres lamper på 595x595 mm. Men de første Armstrong-lofter blev leveret til vores land fra Amerika og havde flere store plader. Følgelig var lampens ydre dimensioner større (605x605 mm). På trods af at forsyningen af ​​sådanne strukturer til Rusland næsten er stoppet, bruges de stadig af nogle virksomheder, og behovet for armaturer i amerikansk stil eksisterer stadig. For oplysningerne fra ejerne af sådanne lofter informerer vi dig om, at lamperne til dem kan bestilles hos Tekhnolux og Light Technologies virksomheder.

Strukturelt består alle Armstrong lamper af et metalhus, hvor en lyskilde er anbragt, som er lukket af en beskyttende skærm eller reflektorrist. Og den største forskel mellem traditionelle og moderne modeller er netop hvilken type lamper de brugte.

Typer af lamper

Armaturer med lysstofrør

De mest almindelige lamper til indbyggede lamper - T8 18 watt. Der er 4 af dem i en standard square fixture. Nogle gange bruges mindre kraftige T5 14W lamper.

Indbygget armatur

Alle Armstrong fluorescerende loftslamper er udstyret med styringsudstyr (PRA), som kan være elektromekanisk eller elektronisk.

 • Elektromekaniske styredrev (EMPRA), som hovedsagelig blev anvendt tidligere, har en alvorlig ulempe: et højt niveau af lyspulsering (stroboscopic effekt). Og det sker ikke kun, når lampen er startet, men også i færd med at fungere. En sådan flimring er meget trættende for synet og helt uacceptabelt i lokaler, hvor folk skal arbejde med dokumenter, samle små dele og andre aktiviteter relateret til udsigten. Dette er ikke den bedste effekt på effektivitet og produktivitet.
 • Elektroniske styreanordninger (fluorescerende Armstrong-lofter er udstyret med styringsudstyr (PRA), som kan være elektromekanisk eller elektronisk.

Rådet. Du bør ikke spare penge ved at installere Armstrong-lamper med en elektromekanisk startkontrolanordning i arbejds- og forretningslokaler. De vil være mere passende i baglokaler og korridorer.

Lys med LED lamper

Nu for at skabe kontor, brugte kommercielle og industrielle belysning mere villigt moderne LED-indbyggede lamper Armstrong. Dette er den bedste løsning, især når det kommer til langvarig samtidig belysning af store områder (se Indbyggede LED Ceiling Lights: versioner og installationsmetoder)

LED-lamper er placeret i en standardpakke designet til installation i et ophængningssystem.

Armstrong LED Loftslys

Hvilket område er 1 Armstrong lampe designet til?

Ifølge normerne for sanpinbelysning i forskellige rum skal være forskellige, men for det meste fra 300 til 500 lux på arbejdsfladen (60-80 cm fra gulvet).

Hvis du tager de mest almindelige lokaler (hvor du skal skrive, læse, engagere sig i ret fint arbejde og lofter 2,8-3 meter højt), så har du i gennemsnit brug for 1 lysarmatur pr. 5 m 2 gulvareal.

Hvis rumparametrene eller kravene er forskellige, vil vi med glæde beregne for dig belysningen i Dialux-programmet, kontakt: [email protected]

Armstrong 4x18 lysstrømstrøm

I dag er Armstrongs hævede lofter meget populære. Denne kendsgerning kan forklares ved deres præferentielle designfunktion - fri adgang til alle kommunikationssystemer placeret mellem bunden af ​​loftet og overfladen af ​​den ophængte struktur. Dette er meget vigtigt, når der udføres reparationer i kontorlokaler, hvilket ofte kræver for kort tid at opgradere det lokale computernetværk og intern telefoni. Hængende loftkonstruktioner af denne type opfylder fuldt ud disse betingelser. Moderne teknologier har ikke forladt uden opmærksomhed og kontorets belysningssystem. Markedet tilbyder mange forskellige muligheder for armaturer 4x18 til Armstronglofter.

Alle belysningsarmaturer til lofter er strukturelt ens. De er udstyret med et metalhus, en speciel beskyttelsesskærm (gitterreflektor) til lyskilden. Den eneste forskel mellem de forskellige modeller af loftbelysning Armstrong er den anvendte type lamper.

Office Ceiling Lights

Belysningsarmaturer med fluorescerende lamper

På sådanne belysningsapparater installeres T8 fluorescerende lamper med en effekt på 18 W, oftest installeret T5 med en effekt på 14 W. I illuminator kredsløb er arrangementet af 4 sådanne lamper på samme tid tilvejebragt.

Find ud af, hvor godt du er bekendt med belysningen! Besvar 7 spørgsmål (test)

Navigation (kun mission nummer)

0 ud af 7 opgaver udført

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

oplysninger

Testen vil vise dig: ved du meget om belysning?

Du har allerede bestået testen før. Du kan ikke køre det igen.

Du skal logge ind eller registrere for at starte en test.

Du skal gennemføre følgende tests for at starte dette:

resultater

Korrekte svar: 0 fra 7

Du scorede 0 ud af 0 point (0)

kategorier

 1. Ingen rubrik 0%

Tillykke med, du har bestået testen!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 1. Med svaret
 2. Med et mærke til visning

Bordlampe er en lampe

 • Generel belysning
 • Lokal belysning

Den vigtigste type belysning er

 • lokal
 • overordnet
 • silke

Lokale belysningsarmaturer omfatter

 • Gulvlampe
 • Sconce
 • lysekrone
 • Bordlampe
hjælpe

Du kan vælge flere muligheder.

Belysningen, der fremhæver rummets æstetiske udseende, kaldes

 • naturlig
 • lokal
 • festlig
 • Dekorative
 • kombineret

Lamper, der skaber en smal lysstrøm giver

 • Arbejdslys
 • Lokal belysning
 • Retningsbelysning

Lamper, der varer i lang tid og forbruger fem gange mindre energi

 • Glød stik
 • Energibesparelse
 • fluorescerende

Indstil korrespondancen mellem typer af lamper (klik på "tip" nedenfor)

Sortering af varer
 • Sconce
 • Bordlampe
 • Gulvlampe
 • lysekrone
hjælpe

Træk de valgte svar med en mus (gulvlampe, lysekrone,...), så de er til højre modsat lyskilder (væg, bord,...)

Luminescerende belysningsanordninger er udstyret med en startstyringsmekanisme af elektromekanisk eller elektronisk type. Formålet med denne enhed er at starte lampen og videreholde sin driftstilstand.

Vigtigt at vide! Manglen på en elektromekanisk startregulator - der er en konstant stroboscopic effekt, som beskrevet af brugere, hvilket er meget trættende for synets organer. Elektroniske mekanismer har ikke denne ulempe.

LED lyskilder

Belysningsudstyr til Armstronglofter med LED-kilder bruges oftest i kontorlokaler, der kræver tilstrækkelig lang belysning. Dette skyldes, at LED-lamper giver mulighed for at reducere henholdsvis forbruget af elektrisk energi betydeligt for at spare virksomhedens økonomi.

Værdighed! Sådanne lyskilder er kendetegnet ved fremragende tekniske og operationelle egenskaber, uhøjtidelig pleje, skaber belysning, næsten det samme som det naturlige dagslys, flimmer ikke i arbejdstiden, har en ret lang levetid.

Karakteristika for loftlamper 4x18

Formålet med belysningsenheden 4x18

Lampen raster 4x18 Armstrong med spejlgitter er monteret i hængende loftsstrukturer såvel som i hæmmende lofter lavet af gipsplader. Fastgørelsen af ​​dette belysningsudstyr udføres ved hjælp af specielle klip.

 • Sådanne belysningsanordninger anvendes til implementering af belysningsordninger for kontorlokaler, skoleklasser, offentlige bygninger og andre lokaler, der bruger skærme.

Beskrivelse af illuminatorens design

 • Den indbyggede lysarmatur 4х18 med et spejlgitter er udstyret med en svejset metalplade til fremstilling af hvilken stålplade der blev brugt. Overfladen er belagt med hvid pulverlakering.
 • I tilfælde af belysningsudstyr installeret startreguleringsmekanisme.
 • For at beskytte lyskilden er der tilvejebragt en gitter fremstillet af spegulært aluminium. I tilfælde af Armstrong 4x18 loftsbelysning er den fastgjort med specielle skjulte fjedre.

Lampens tekniske egenskaber

 • Belysningsstørrelsen - 59,5 x 61,5 x 9 cm;
 • byggevægt - 4,8 kg;
 • type lyskilde - fluorescerende rørlampe med en diameter på 2,6 cm
 • nominel spænding - 220 V;
 • Strøm af belysningsudstyr - 4 lamper på 18 W hver;
 • klimazone - UHL4;
 • Belysningsenhedens beskyttelsesklasse er IP20;
 • beskyttelse af belysningen mod elektrisk strøm - klasse I.

Til dine oplysninger! Belysningsanordninger til kontorlokaler indbygget i loftkonstruktioner kræver ikke tilstedeværelse af specialiserede værktøjer og udstyr under installationen. De er frit monteret i en af ​​cellerne i rammen af ​​den ophængte loftsstruktur. Alle modeller af sådant belysningsudstyr, uanset hvilken slags lyskilder de bruger, er produceret i samme størrelse som Armstrong-ophængt loftsstruktur på 59,5 x 59,5 cm.

Sammenligningsanalyse af de vigtigste egenskaber mellem LED og fluorescerende lamper

De typer af loftlamper baseret på lysdioder giver et stort antal fordele

Sammenligningsanalyse af de vigtigste egenskaber

På grund af det faktum, at der på kontoret belysning markedet er en konkurrence mellem LED og fluorescerende lamper. Overvej alle fordele og ulemper ved sådan, såvel som den økonomiske komponent i brugen af ​​en eller anden slags lamper.

1. Strømforbrug

Det ser ud til, at det er meget nemt at beregne kraften i en konventionel lysstofrør: Du skal formere kraften til en lampe med 4 (antallet af lamaer i en lampe). Vi får 18x4 = 72 watt.

Faktisk reducerer tilstedeværelsen af ​​ballast i form af chokes, forretter og andre anordninger i en sådan lampe alvorligt dets effektivitet. I virkeligheden bruger Armstrong loftslampe med elektromagnetisk ballast op til 120 watt. Det er rimeligt at sige, at brugen af ​​elektroniske styreudstyr øger effektiviteten betydeligt, hvilket reducerer strømforbruget til 90 watt.

Til sammenligning: strømforbruget af en lignende LED-lampe er i gennemsnit 40-42 W, dvs. halvt så meget.

Det er nemt at beregne det årlige energiforbrug for begge typer lamper og, som de siger, at mærke forskellen. Det er især mærkbart, hvis en gruppe på 200-300 lamper bruges til belysning, ikke 2-3 lamper. Hvis du oversætter disse tal til rubler, så bliver det indlysende den økonomiske effektivitet ved at bruge dyrere LED-lyskilder.

1.2 Ved udformning:

Anvendelsen af ​​LED-lamper udbetales i designfasen på grund af reduktionen af ​​den tilsluttede strøm.

Eksempel: Tag 1000 Armstrong LED-lamper.

Med en samlet aktiv effekt på 39,9 kW og en effektfaktor på 0,95, vil det samlede strømforbrug være: 42 kVA.

Tag også 1000 lysstofrør:

Med en samlet aktiv effekt på 72 kW og en effektfaktor på 0,8 - vil det samlede strømforbrug være - 90 kVA.

Omkostningerne ved at forbinde 1kVA i Den Russiske Føderation er fra 30 til 70 tusind rubler, afhængigt af regionen.

Tag det minimale antal: Besparelser på tilslutningsmuligheder vil være:

90kVA-42kVA = 48 kW - forskellen i forbrug af lamper.

48 kW x 30 t. RUB = 1,44 mio rubler. omkostninger til sammenkobling af omkostninger

Forskellen i omkostningerne ved køb af LED-lamper vil være:

Hvis den gennemsnitlige pris for LED-lampen (analog fluorescerende) - 1990 gnidning.

og den gennemsnitlige pris for en fluorescerende lampe er da 790 rubler

(1990 rubler-790 rubler) x 1000 poster = 1,2 millioner rubler.

Den samlede besparelse på designfasen vil være (1,44 millioner rubler-1,2 millioner rubler) = 240 tusind rubler.

1.3 Udskiftning af lysstofrør.

a) Besparelser baseret på magt frigivet.

Engangsbesparelser er (frigivet strøm + besparelser i strømforbrug - forskellen i armaturernes pris)

Den frigivne kapacitet er 48 kVA, prisen på 1,44 millioner rubler. (se punkt 1.2)

Besparelsen i strømforbrug beregnes (forskellen i armaturernes forbrug X under drift): 48kVA * 12hours * 250 slaver. dage * 4,5 rubler (gennemsnit pr. 1 kW / h) = 648 tusind rubler.

Forskellen i omkostningerne ved inventar er 1,2 millioner rubler. (se punkt 1.2)

Engangsbesparelser vil være: 1,44 millioner rubler. + 648 tusind rubler. - 1,2 millioner rubler. = 888 tusind rubler.

Endvidere vil de årlige besparelser på el være 648 tons. Rub.

b) Uden hensyntagen til den frigivne kraft.

Til kontorlokaler

besparelser efter installationen vil udgøre 648 tusinde rubler. pr. år. (se punkt 1.3 a)

Forskellen i prisen på LED- og fluorescerende lamper er 1,2 millioner rubler. (se punkt 1.2)

Konklusion: Afkastet af investeringen vil ske efter 2 (to) års brug af LED-lamper og derefter 648 tusind rubler hvert år.

For nærbutikker og indkøbscentre

besparelser efter installationen (48kVA * 24h * 365days * 4,5 rubler) = 1.892 millioner rubler. pr. år.

Når forskellen i prisen på LED og fluorescerende lamper 1,2 millioner rubler. (se punkt 1.2)

Konklusion: besparelserne i det første år vil være (1.892 millioner rubler - 1.2 millioner rubler) = 692 tusind rubler.

Når du bruger funktionen til at ændre lysstyrken af ​​lysdioderne, afhænger besparelsen af ​​besparelserne mere end fordoblet.

c) Brug af dæmpbare LED armaturer.

Eksempel: Indgang af en 17-etagers bygning.

Trappe - 35 inventar, elevator hall - 51 inventar, lejlighed område - 68 inventar.

Samlet forbrug (42W * 154pcs. * 24h.) = 155kW / h pr. Dag.

Omkostninger på 154 stk. LED-lamper (154 stk. * 1990rub) = 306 460 rubler.

Forbrug i standbytilstand - 10%, med udseende af bevægelse 100%.

Vi fastslår, at lampen arbejder ved 20% ved 20% ved 100% - 4 timer, så vil det samlede forbrug være: (42W * 154 stk. * 0,1 * 20h.) + (42W * 154 stk. * 4h.) = 38,8 kW / h pr. dag.

Besparelserne vil være (155 kW / h - 38,84 kW / h) = 116,16 kWh pr. Dag.

Besparelser på el pr. År, til en pris af 4,5 rubler. for kWh vil være - (116,16 kW / h х 365д х 4,5руб.) 190.792 gnid.

2. Ensartethed og lysstyrke

Armstrong LED-lamper giver lysere og mere ensartet belysning, hvis de forbruger to eller endog tre gange mindre elektrisk energi. Dette skyldes dels, at fluorescerende lampe i forhold til sin akse belyser rummet ved 360 grader, mens den del af lysstrømmen, som går ind i armaturet selv, simpelthen mistes under gentagelse.

Lysdioder skinner ved 120 grader, og hele lysstrømmen styres nedad. Desuden slukkes sådanne lamper øjeblikkeligt, der er ingen flimrende og UV-stråling, og derfor er der ingen risiko for syn og sundhed.

3. levetid

Lad os lave en simpel beregning:

Levetiden for fluorescerende lampe varierer fra 4000 til 8000 timer.

Livslængden af ​​lampens lysdioder 35000-50000 timer og derover.

Selv om vi tager til sammenligning den højeste kvalitet fluorescerende lampe og den enkleste LED, forskellen vil være 27.000 timer.

Oversat til dage, hvis vi antager, at hver af lamperne vil fungere 12 timer om dagen, får vi 2.250 dage. Det vil sige, en Armstrong LED-loftslampe vil vare dig mere end 6 år længere pr. Definition.

4. Miljøvenlighed og overholdelse af sundhedsstandarder

LED armaturer er også kendetegnet ved stille drift, fravær af flimmer, i modsætning til fluorescerende lamper, som har en positiv effekt på helbredet.

Fluorescerende lamper udsender ultraviolette stråler, der øger risikoen for udvikling af hudkræft. LED'er har ikke denne ulempe.

Endelig er den største ulempe ved lysstofrør indholdet af kviksølv i dem, hvilket kræver deres særlige bortskaffelse. Det er ikke svært at forestille sig konsekvenserne af skade på sådanne lamper.

5. Pris

Lysstofrør er betydeligt billigere med 2-3 gange deres LED-modstykker. De oprindelige omkostninger ved køb af dem er lavere end for LED-lys. Men løbende omkostninger sætter hurtigt alt på plads. Efter et år eller højst to år begynder LED-lamper helt sikkert at spare betydeligt, tid til vedligeholdelse.

konklusion:

Bestemmer, hvilken slags belysning der skal være i et kontor, et salgsområde eller en hvilken som helst anden bygning eller et værelse, og deres ejere foretrækker ofte billigere enheder. Ovennævnte argumenter og beregninger viser imidlertid, at det er mere økonomisk muligt at bruge LED-lamper: De betaler meget hurtigt og kræver ikke yderligere investeringer.

Derudover bør vi ikke kun glemme den økonomiske side af dette problem, men også om, hvordan belysning påvirker folkesundhed og ydeevne.

Tekniske egenskaber ved Armstrong luminescerende lampe:
Tekniske specifikationer for Armstrong 595x595x40 LedexPro LED armatur:
Fordele ved LED belysning

LED modeller adskiller sig fra andre i nogle fordele:

De har det længst mulige levetid, hvilket er cirka 12 gange længere end for almindelige glødelamper.

Armaturerne er små, meget komfortable og helt sikkert at bruge. Desuden er de efter at have udviklet en ressource let at afhænde, da de ikke indeholder kviksølv.

I driftstilstand udsender LED'erne små infrarøde og ultraviolette stråler, således at de ved langvarig drift næsten ikke opvarmes (i sammenligning med halogenpærer) 1,5-2,5 gange.

Amstrong LED-enheder hjælper med at spare energi. De kræver trods alt det 2,5 gange mindre end andre fluorescerende lamper, og arbejder meget mere effektivt og pålideligt. Derudover "fodrer de" kun med likestrøm, så de flimrer aldrig og forårsager ikke træthed i øjet. Og hvis du giver dem en ekstra diffusor, så forhindrer det dannelsen af ​​blændende refleksioner.

Sådanne lamper kan nemt tilsluttes lysprogrammet, der gør det muligt at kontrollere alle processer mest effektivt.

Komplement dette system med sensorer af menneskelig tilstedeværelse, og du vil gemme et ret anstændigt beløb, der kan sendes til andre udgiftsobjekter.

Interiør og belysning

Enhver forsænket armatur hjælper moderne designere med at skabe meget interessante lysordninger. De er nemme at installere i loftet uden at forstyrre den holistiske opfattelse af interiøret. Ved hjælp af sådant udstyr kan uvanlig og højkvalitetsbelysning af ophængnings- eller spændingsstrukturen realiseres, derfor er det i stigende grad begyndt at fremstå i almindelige boliger.

Lampen, indbygget i loftet, optager ikke et stort område. Og det sparer plads.

Mange modeller består af kun to dele - en flad krop i form af et panel med integrerede lysdioder og en chauffør. Dette design giver dig mulighed for at installere belysningsudstyr i meget smalle og lave sanitære anlæg. Derfor vælger du den rigtige lampe med den ønskede spredningsvinkel og farvetemperatur, det er let at realisere nogen af ​​hans ideer.

LED-lamper bruges ikke kun som hovedbelysning, men også som dekorative eller supplerende til det eksisterende lys scenario.

Nogle modeller har nødstrømforsyninger. De giver belysning, selvom strømforsyningen af ​​en eller anden grund stopper. Ved at udfylde udstyret med forskellige ekstrafunktioner gør det muligt for fabrikanten at betjene den mest moderne belysningsenhed.

Den eneste ulempe ved sådanne lamper er deres høje pris. Men det er mere end at betale sig om et par år.

Resumé af

Lamper "Armstrong" med lysdioder, selvfølgelig meget populær i dag. De er trods alt ikke kun pålidelige, men stadig praktiske og nemme at vedligeholde.

Armstrong armatur dimensioner

LamperArmstrong kaldes loftsbelysningsanordninger designet til montering i samme loftslofter. Genereligheden af ​​disse lamper er, at deres dimensioner svarer til størrelsen af ​​en Armstrong-type suspenderet loftscelle.

Armstrong loftslys dimensioner:

Der findes to typer standardstørrelser til disse produkter:

 • Europæisk version: længde er 595 (mm), bredde - også 595 (mm), højden varierer som regel fra 9 til 19 (mm).
 • Amerikansk version: længden er 605 (mm), bredden - også 605 (mm), højden varierer som regel fra 9 til 19 (mm).

Lyskilden til Armstrong loftslamper er LED eller fluorescerende lamper.

Vigtigt: 18 (W) lamper bruges i fluorescerende prøver, deres servicetid er fra 4.000 til 10.000 timer, 36 (W) lamper bruges i LED-prøver, og deres servicetid er fra 35.000 til 50.000 timer.

Sammenligningsoversigt over Armstrong loftslamper

I løbet af de sidste 5 år er antallet af producenter af LED-lamper steget mange gange, og alle ønsker et godt salg af deres produkter. De fleste producenter har besluttet at anvende uretfærdig konkurrence ved at oversvømme tekniske egenskaber.

Alle købere af LED lamper Armstrong har konstant et spørgsmål, hvordan er en lampe forskellig for 1000 rubler fra den samme til 3000 rubler, hvis egenskaberne er de samme. Svaret er så enkelt som muligt, de billige parametre er stærkt overvurderet, de dyre er praktisk talt virkelige. Jo dyrere, jo højere kvalitet og jo højere levetid.

Gennemgangen omfattede inventar Armstrong produktion Galad, 3 populære modeller. Vi vil kontrollere, hvordan de deklarerede egenskaber svarer til de rigtige.

 • 1. Kendetegn
 • 2. De angivne egenskaber
 • 3. Målte parametre
 • 4. Strøm
 • 5. Lysstrøm
 • 6. Driver
 • 7. Farvetemperatur
 • 8. Resultater

karakteristika

Tabellen viser de angivne og målte parametre for Armstrong-prøver. Målinger uden frost diffusor, hvilket reducerer LED'ernes effektivitet.

Fuld prøve mærkning:

 1. DVO 06-40-002UHL4;
 2. DPO 01-40-002UHL4;
 3. Cairo 600 LED-40 / V / OM.

Deklarerede specifikationer

Nu på salg er der mange LED-paneler af ultra-tynd format, som når størrelsen på 600x600 har en tykkelse på 10mm.

Ultra-tynd tykkelse giver ikke praktiske fordele, når det er indlejret i loftet, er det ligegyldigt. Her spiller produktets masse en vigtig rolle, hvilken belastning det skaber på loftdesign og loftmontering. Den eneste fordel er evnen til at installere den udformede måde, som er anvendelig i hjemmet.

Målte parametre

Prøverne er i forskellige priskategorier, fra økonomi til de mest effektive. Derfor har hver kategori sin egen effektivitet lumen pr. Watt.

magt

Forvarm prøverne i 30 minutter til driftstemperatur. I løbet af denne periode vil strøm- og lysstyrken falde til reelle indikatorer.

Lysstrøm

Lysflowen er stærkt afhængig af den installerede diffusor, 25-30% af lyset går tabt på en uigennemsigtig mat.

Før måling opvarmes Armstrong LED-lamper til driftsparametre. Ved opvarmning ændres LED-krystalets egenskaber, og lysflowet falder. Målinger udføres i en kalibreret fotometrisk terning, der er lavet specielt til store Armstrong armaturer.

chauffør

Levetiden for moderne lofter afhænger af kvaliteten af ​​den installerede strømforsyning og driveren.

De bedste drivere er op til 70.000 - 100.000 timer. Armstrong billige LED-paneler har en levetid på 20.000-30.000 timer. Under drift opvarmes strømforsyningselementet, kondensatorerne tørrer ud og mister deres kapacitet.

I disse modeller fremstilles mærkeforsyningsenheder af Helvar og Argos-electron. I forbrugsvarer sætter skraldespand ukendt produktion, og kroppens størrelse er meget mindre.

Farvetemperatur

Prøver af farvetemperatur erklæret 5000K, afvigelsen var +/- 100K.

CRI-farvegengivelsesindekset er 83-85, hvilket er en meget god indikator. For bolig CRI skal være mindst 80. Billige CRI modeller fra 70 til 80.

Målinger udføres med et UPRtek MK350 spektrometer. Se en komplet gennemgang af UPRtek MK350 spektrometeret med eksempler på målinger af LED lamper, LED spotlights, LED lamper, xenon, LED'er.

resultater

De testede Armstrong LED armaturer overholder de angivne parametre, afvigelse af egenskaber inden for tolerancen. Parametre tillader en afvigelse på +/- 5%, men måleudstyret har også en fejl på +/- 5%. Afvigelsen af ​​de målte parametre kan ligge inden for +/- 10%.

Armstrong kvalitetslampe kan ikke være billig, der er ingen mirakler.

Men i sidste ende vil det koste dig mindre end nogle få enkle. I prøverne installerede branded drivere med maksimal pålidelighed, fremragende krop af godt jern, ikke folie. Kvalitet svarer til prisen på produktet.

Før køber får en vanskelig opgave, hvordan man vælger den bedste mulighed for pris og levetid.

Det russiske LED-marked er endnu ikke fuldt ud dannet, så nogle producenter overvurderer parametrene for deres belysningsteknik. I Rusland er der mange Armstrong LED-lamper til salg. Lysstrømmen kan overvurderes op til 30%, levetiden kan være 2-3 gange mindre.

På grund af skrupelløse producenter bliver det umuligt for den gennemsnitlige køber at træffe det rigtige valg. Loftlampens egenskaber kan ikke kontrolleres i butikken og kan ikke sammenlignes. For at måle parametrene kræves dyrt udstyr, som kun er i specialiserede laboratorier.

 • 1. Kendetegn
 • 2. Strøm
 • 3. Lysstrøm
 • 4. Farvetemperatur og farvegengivelsesindeks
 • 5. Lys krusningsfaktor
 • 6. Inspektion af termisk billedfremviser
 • 7. Drivere
 • 8. Resultater

karakteristika

For at vælge de bedste modeller til kontorbelysning foretager vi en sammenlignende test af 7 modeller fra forskellige producenter til de vigtigste forbrugerparametre.

Armstrong størrelser er standard 600x600 og 595x595, en prøve er LuxLed SR611 med en standard tykkelse på 56mm. De øvrige 6 prøver bliver tynde og ultra-tynde.

Der er ingen praktisk fordel af ultratynde tykkelser, det er bare et marketingspil. En vigtigere faktor er massen, det vil sige, hvilken slags belastning det vil skabe på loftet. En sådan tykkelsesgrænse kan forringe køling af LED'erne, som vil forkorte loftlampets levetid.

Små tykkelse vil gøre det muligt at gøre installationen i den lagt på vej, men de er beregnet på standard loft Armstrong og føreren er temmelig stor. På kontoret skal ingen gøre det, men derhjemme kan du.

Et sådant ultratynt LED-panel vil være nok til at belyse køkkenet eller gangen. På loftet ser Armstrong stilfulde og moderne ud, hvilket resulterer i en ensartet glødende hvid firkant i en ramme af poleret aluminium. En sådan billetinstallation kræves for de stive lofter, som er overlapninger af armeret beton.

I dette tilfælde er strømforsyningen installeret i ledningsnettet. Kabeldykkelsen fra føreren til loftet LED-lampen Arsmtrong kan være minimal, designet til en strøm på 1 amp. Ved installation i et stræk- eller gipsplankloft er det nødvendigt at skære et hul.

Foto mærkning Armstrong, klistermærkerne var ikke i alle tilfælde.

magt

Kontrollér Armstrongs faktiske strømforbrug med en effektmåler, måle nøjagtighed op til 0,1W. Hver prøve opvarmes i 30 minutter til driftstemperatur.

Særligt tilfreds Smartbuy, der blev 32W i stedet for 40W, det vil sige mindre med 20%. For 3 prøver svarer indikatoren nøjagtigt til den fabrikant har lovet.

Lysstrøm

Vi måler lysstrømmen i en fotometrisk terning, fremstillet i overensstemmelse med GOST. Det er designet til at måle lysflowen af ​​store udendørs spotlights og Armstrong LED-lofter.

Kuben er kalibreret med reference lyskilder. Før målinger er en standard altid indstillet, og nøjagtigheden kontrolleres først, så prøverne kontrolleres. En sådan kontrol undgår unøjagtigheder og afvigelser.

Let trafik er overvurderet i 6 modeller, kun i Lezard er den 7% mindre end normen. Typisk er dette resultat på grund af mat diffusoren, som går tabt fra 25% til 35% af lyset. Og i egenskaberne indikerer lysstrømmen for en diffusor, såsom et prisme, mikroprisme eller knust is.

Hvad angår LED-taklyset Foton, formoder jeg, at det ikke virker, resultatet er mistænkeligt lavt. Derfor vinder SmartBuy igen, det er den billigste.

Farvetemperatur og farvegengivelsesindeks

Spektrometer UPRtek MK350N

Farvegengivelsen er ansvarlig for den naturlige farve, du ser. Hvis indikatoren er lav, vil farverne være blege og ikke kontrast.

For bolig- og kontorlokaler kræver Ra mere end 80. Især når du arbejder med dokumenter, tegninger, diagrammer. Beregningen af ​​rumbelysning indbefatter farvegengivelsesindekset.

Læs hele UPRtek MK350N spektrometeroversigt med eksempler på målinger.

Jeg vil nævne standarderne for belysning af industrielle, offentlige og generelle byggelokaler. Som du kan se i bordet, er belysningen af ​​en almindelig arbejdsplads opdelt i 4 typer. Afhængigt heraf ændres den anbefalede farvetemperatur også.

Lys krusningsfaktor

Ifølge sanitære standarder bør pulsationer af lysstrømmen ikke overstige 20%. Glødelampen, denne figur er 15%.

For kontorbelysning bør rippel være næsten fraværende. Total fravær giver dig mulighed for at minimere træthed, når du arbejder på kontoret med dokumenter og på computeren. Spektrogrammet viser, at alt er glat, kun 1,2%.

SanPin krav til pulsationer:

 1. i værelser udstyret med computere, ikke mere end 5%
 2. i førskoleinstitutioner - højst 10%
 3. i almindelige uddannelsesinstitutioner - ikke mere end 10%.

Vi løser resultaterne med en Radex Lupine luxmeter med en USB-port. Softwaren viser oscillogrammet af pulsationerne og deres topfrekvenser. Denne indikator karakteriserer også driverens kvalitet, så vidt den klare den tilsluttede belastning.

Indikatoren for alle de mest minimal, kun SmartBuy højere.

Thermal Imaging Inspection

På hver Armstrong loftarmatur, skrues 30 bolte på bagsiden i meget lang tid. Derfor kontrollerer jeg med den termiske billedfremviser den tykkeste prøve af LuxLed.

Termiske billeddannelsesbilleder blev lavet med et bærbart USB-termobilleder på 240 * 320 pixel. Et komplet overblik over Seek Thermal Compact PRO termisk imager med eksempler på snapshots af LED spotlights, pærer, xenon og halogen.

chauffør

Strømforsyninger af alle modeller er eksterne.

På nogle drivere angiver egenskaberne lysstrømmen, selvom det skal angives på LED-lampen Armstrong. Kvaliteten af ​​strømkilden kan bedømmes efter størrelse og vægt. I god, flere elektroniske komponenter anvendes, de har mere reserve i parametre, ledere er tykkere.

Enhver chauffør har en levetid på mellem 20.000 og 70.000 timer. Billige LED'er i den gennemsnitlige priskategori arbejder allerede i 100.000 timer. Derfor vil strømforsyningen i de fleste tilfælde mislykkes før lysdioderne.

Det anbefales at teste dem med bevægelsessensorer og en baggrundsbelysning, men denne parameter er ikke nødvendig og tager tid.

resultater

Som et resultat af testen fik vi triste resultater på de virkelige egenskaber ved Armstrong LED-lamper. Når det gælder magt, snyder de praktisk talt ikke og i lyset af lysflow i gennemsnit 20-30%. Det er fortsat at underrette fabrikanterne om, at det er på tide at binde sådanne svig, loven om forbrugerbeskyttelse er ikke blevet annulleret.

Hvis du også har lyst til at deltage i kampen mod samvittighedsløse producenter, så send prøver til testen.

Jeg leverer testtjenester til armaturer, spotlights og lamper. Fuld liste over tjenester med eksempler på testtjenester. Jeg tester gratis, kun prøver forbliver hos mig.

Hængende loft i rummet bliver stadig mere populært.

Ofte kan lofter af denne type findes i store industrielle lokaler, kontorer er meget ofte designet med Armstronglofter. Derfor passer konventionelle lamper med et sådant bygningssystem ikke ind i interiøret. Ingeniører har udviklet en indbygget lyskilde, og især til sådanne lofter.

LED-teknologi

Udviklingen af ​​LED-teknologi er heller ikke på plads, på markedet kan du finde loft LED-paneler designet til armstrong loft. Linjen af ​​sådanne lamper er ideel til dette design og har alle de nødvendige kvaliteter til et behageligt ophold og produktivt arbejde.

Lad os snakke mere detaljeret om, hvilken slags LED-lamper Armstrong er, lad os overveje deres egenskaber og egenskaber. Lad os finde ud af, hvad du bør vide, når du vælger ret til dig og hvad belysningsregler skal følges.

Nøglefunktioner og specifikationer

Den største geometriske form af hele Armstrong-designet er firkantet. Armaturer til et sådant falskt loft er lavet af netop denne formular. Hvis formen er anderledes, er der monteret firkantede paneler med et tilsvarende hul til en ikke-standard armatur til dette design.

Da størrelsen på en firkant er lavet i henhold til den almindeligt anerkendte standard og er lig med 60 til 60 centimeter, så bliver LED-lamperne produceret i samme størrelse, som gør det let at installere dem i stedet for en af ​​pladerne. Og hele processen med installation eller demontering er meget hurtig og kræver ingen særlig indsats. Kun i Europa besluttede de sig for at flytte væk fra standarderne og begyndte at lave celler fra den lange side af 59,5 centimeter.

De fleste producenter har vedtaget den europæiske standard og bevæger sig for at frigøre deres størrelse. Men linjen af ​​paneler på 60,5 centimeter, gamle kontorsbygninger er ofte udstyret med bare et sådant loft.

At kombinere panelerne i den nye prøve med de gamle strukturer er ofte ret vanskelig og tidskrævende opgave. De samme problemer opstår, når man kombinerer gammeldags armaturer, med design af en ny type, passer de simpelthen ikke i størrelse.

Fordelene ved sådanne loft LED-paneler, der belyser kontorlokaler:

 • Væsentlige energibesparelser, når belysningsrum med større areal.
 • Høj ensartethed og nøjagtighed af lydudgang, hvilket har en positiv indvirkning på komforten ved at opholde sig i lokalet.
 • Lyspulseringskoefficienten er meget lav, hvilket reducerer belastningen på øjnene væsentligt. Denne indikator er meget vigtig, da kontorlokaler er tæt forbundet med at skrive og læse dokumenter. Det er under sådanne forhold, at lysets pulsering spiller en vigtig rolle.
 • Linjen af ​​sådanne anordninger har en levetid på 5-10 gange længere end for fluorescerende lamper.
 • Der er ikke behov for vedligeholdelse. En meget vigtig indikator, da arbejdet i kontorer konstant koges og yderligere medarbejdere kun kommer i vejen.
 • Takket være dette kan du betydeligt spare på vedligeholdelsesarbejde.
 • Det tager ikke tid at "varme op", tænder næsten øjeblikkeligt.
 • Udsæt ikke nogen buzz, når du arbejder, i modsætning til fluorescerende lamper.
 • Den lave arbejdstemperatur (30-50 grader Celsius) gør det muligt at arbejde uden yderligere køling og påvirker ikke det samlede temperaturniveau i rummet, da sagen praktisk talt ikke opvarmes.

Selvfølgelig er der på trods af et så stort antal fordele også ulemper, som også bør være opmærksomme på. Linjen af ​​indbyggede LED-lys har en, men en betydelig ulempe er prisen.

Deres prisindeks er ret højt, starter fra $ 50 og stiger proportionalt med stigende kraft. Jo højere kraften der kan producere en loftslampe, jo højere bliver dens omkostninger.

Panelvalgskriterier

Når du køber de nødvendige armaturer, bør du tage højde for nogle faktorer, således at købet i fremtiden vil retfærdiggøre et hundrede procent og ikke medføre yderligere problemer på grund af det forkerte valg.

Hvad du skal være opmærksom på:

 1. Kroppen - dens størrelse, egenskaber, egenskaber.
 2. Det bør vælges fra linjen af ​​mere populære producenter.
 3. Funktioner i dit værelse.
 4. Vil brugen af ​​LED-teknologi betale sig for dig.

Lad os se på hvert af punkterne igen, lad os starte med bygningerne. Vi ved allerede, at der i de grundlæggende parametre i det nedhængte loft er en cellestørrelse på 595 ved 595 mm. På baggrund heraf skal størrelsen af ​​sagen svare til disse parametre. På kontouren af ​​sagen bør der ikke være yderligere fremspring og tilføjelser; formularen skal være strengt firkantet.

I LED-industrien viser fabrikantens navn virkelig kvaliteten af ​​produkterne. Velprøvede modeller viser stabil og høj kvalitet.

Da teknologien er helt ny, forsøger hver fabrikant at gøre sit produkt så høj kvalitet som muligt, hvorfor prisen er passende. Lamper med lav pris kommer meget hurtigt i forfald, hvis de ikke helt stopper med at arbejde, begynder de at udsende et meget svagt lys.

Afhængigt af rummet skal du vælge LED-panelet. Hvis luftfugtigheden i rummet er høj, skal designet beskyttes mod fugt. Med et lavt loft design er det nødvendigt at vælge paneler med øget beskyttelse mod skader.

Før du køber, skal du omhyggeligt beregne alle omkostninger. Hvis mængden af ​​mulige besparelser på el og vedligeholdelse vil være mere eller omtrent lig med mængden af ​​køb af sådanne paneler, så er det værd at overveje. Et sådant panel kan trods alt fungere i omkring 50 tusinde timer.

Desuden har panelerne forskellige sæt LED'er. Nogle skinner mere diffust, andre sæt udsender retningslys, som er velegnet til arbejdsområdet. Det er muligt at hente lamper separat til fællesrum og til områder, hvor personale bruger det meste af deres arbejdstid.

Kontor belysning standarder

Belysning på kontoret skal være på det rette niveau. Du gennemgår løbende forskellige rutinearbejde, interviews, konferencer, præsentationer, for normal øjenperspektiv, dækningen af ​​arbejdsområder skal være ret høj.

 • I fællesarealer bør belysningen være 200-300 Lux.
 • Med et specielt layout af store rum er belysningen mindst 400 Lx.
 • Hvis der er et arbejdsområde til tegning, skal indikatoren være lig med eller større end 500 Lx.

Indbyggede LED-lamper til et hængende loft opnår stor popularitet. Sortimentet er ganske bredt og har mange sorter, fra kroppens materiale til kraften af ​​lamper.

Standarder og krav til kontorbelysning

For stort kontorrum kan de hjælpe dig med at spare mange penge og eliminere ekstra hovedpine. Desuden er de i stand til at belyse lokalet med høj kvalitet lys, hvilket vil hjælpe med at arbejde mere produktivt og med mindre skade på din krop.

(1 bedømmelse, gennemsnit: 1.00 ud af 5) Indlæser...

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.