Korrekt hvidvaskning af loftet på den gamle hvidvaskning - en bevist måde

Af alle de eksisterende muligheder for efterbehandling af loftoverfladen er hvidvaskning den mest populære. Grunden til dens udbredte brug af den overkommelige pris for arbejde og et godt resultat.

Normalt anvendes en ny hvidvaskning til vægge og lofter, efter at de har grundigt rengjort overfladen af ​​den tidligere lime og kridt. Et nyt lag af farvesammensætning kan sættes direkte oven på den gamle. Men du skal vide, hvordan du gør det korrekt, så det til sidst viste sig smukt. Meget tid vil ikke være nødvendigt for at bringe loftet i orden, og dette arbejde kan gøres personligt.

Materialer til hvidvaskning af loftoverfladen

Først og fremmest skal du beslutte, hvordan du blæser loftet i en lejlighed ved at vælge en af ​​mulighederne. Hver af dem har fordele og ulemper.

Hvad angår sådant materiale til hvidvaskning af loftet som kridt, vil det give den reparerede overflade en strålende hvidhed. På trods af det faktum, at rummet vil have en god udsigt, vil der komme yderligere støv i den. Dette skyldes, at kridt gradvist begynder at smuldre. Også dette materiale er ikke vandtæt, så for reparation af loftet i badeværelset virker det ikke.

Lime whitewashing er et glimrende middel til at kontrollere svampe. I de rum hvor han dukkede op, skulle du bruge den. Desuden er kalk på loftet modstandsdygtigt over for høj luftfugtighed. Hun kan male loftoverfladen i rummet til ethvert formål, herunder badeværelset. Lime whitewash skjuler med succes mindre defekter som sprækker og revner.

Før lime hvidt loft skal det tages i betragtning, at dette materiale kan forårsage en allergisk reaktion. Ydermere bliver overfladen ikke helt hvid i modsætning til sammensætningen baseret på kridt.

Loftet efter påføring af vandbaseret maling har et glimrende udseende, det holdes godt på samme belægning. Sammensætningen stikker til den gamle hvidvask og begynder i sidste ende ikke at skrælle af. Denne maling har den eneste ulempe - når den anvendes, kan reparationer udføres ved temperaturer fra + 5 ° С. Men når maleri loftet udføres indendørs, betyder denne omstændighed ikke noget.

Hvis der ikke er noget ønske om at vaske det forrige lag fra overfladen, skal du vide, at hvidvaskning af loftet ifølge den gamle hvidvaskning har en række nuancer. Faktum er, at kridt ikke kan anvendes til kalk, og omvendt, ellers vil et nyt lag af efterbehandling falde dårligt, hvilket resulterer i, at snavsede pletter vises på loftoverfladen.

Det er tilladt at anvende det samme lag eller vandbaseret maling over kridtopløsningen. Hvis det gamle hvidvaskemiddel i loftet var kalkbaseret, kan det kun dækkes med samme materiale eller emulsionsmaling. Derudover skal man huske på, at emaljer eller olie maler ikke anvendes på det gamle kridt eller kalklag.

Hvidvaskningsværktøjer

Før selvblegning lofter, forberede de nødvendige værktøjer - dette arbejde er udført på en af ​​tre måder, som de bruger:

Hvis maleriet udføres med en rulle, vil farvesammensætningen ligge jævnt uden at danne pletter og pletter. For at opnå et godt resultat anvendes hvidvask i to lag. Det vil være nødvendigt at have ikke kun en rulle, men også en opløsningstank, en genstand til blanding, en malkebakke og en lille børste til påføring af maling ved loftets overgang med væggen.

Børste til hvidvaskning kan købes i hvert butiksmateriale til en overkommelig pris. Ved anvendelse af det sprøjtes sammensætningen, derfor er det nødvendigt at beskytte indretningen i rummet og bruge specielle briller til øjnene.

Brugen af ​​en sprøjtepistol gør det muligt at stable hvidvask i et jævnt, fint lag. Når du bruger maling, skal du sørge for at den er klumpfri. Dens konsistens skal være mere flydende end hvidvask, som påføres med en rulle eller børste.

Valget af vandbaseret maling

Hvis det bestemmes af indstillingen, desto bedre at blanke loftet, er det besluttet at bruge denne type maling, så du skal tage højde for at der er mange sorter af dem, de adskiller sig i sammensætning og egenskaber:

 1. Polyvinylacetat maling. De er de mest overkommelige.
 2. Vandemulsion med akryladditiver. Nyd den mest populære. De bruges til forskellige overflader, de er modstandsdygtige over for slid, men for lofter er det ligegyldigt.
 3. Silikone maling. Hvis hvidvaskningen af ​​loftet repareres, kan det gøres uden at bruge en primer. Denne farvesammensætning har en høj grad af dampgennemtrængelighed, det er egnet til at male loftoverfladen i køkkenet eller badeværelset. Sådan maling kan pålideligt beskytte loftet fra svampe.
 4. Vandemulsion med latex. De har fremragende modstand mod vand, deres malede overflader kan vaskes med vaskemidler. Sådanne sammensætninger er de dyreste blandt lignende produkter.

For at bestemme hvilket hvidvaskemiddel der er bedre for loftet, skal du omhyggeligt læse etiketten, der angiver formålet med sammensætningen, forbruget pr. Kvadratmeter og andre vigtige oplysninger, før du køber den vandbaserede maling.

Den korrekte sammensætning giver dig mulighed for at skabe en slidstærk snehvide loftsbeklædning - den bliver ikke gul med tiden og vil være pålideligt beskyttet mod udseende af svampe.

Hvidvask med vandbaseret maling

Før det gøres med lofter, skal der påføres en vandbaseret emulsion over kalk, og det forrige lag skal være forsynet med en akrylprimer. Så det gør ikke ondt for at sikre overfladens styrke, for det kan du forsøge at ridse på.

Maling anvendes kun, når loftet ikke er forbrændt. Ved maling på toppen af ​​kridt er forberedelse ikke nødvendig. Emulsionsblandingen holdes på loftet uden brug af en primer.

Før du starter reparationer, bør du forberede værelset. Emner i det er omhyggeligt dækket med film eller taget ud af rummet for at beskytte dem mod maling.

Ved påføring af farvesammensætningen med en børste sættes penselstrøgene vinkelret i forhold til vinduerne og derefter parallelt med dem. Hvis det sidste lag er parallelt med lyskilden, vil der ikke være nogen mærkbare striber, efter at malingen er tørret. Se også: "Do-it-yourself loftmaleri med vandig emulsionsmaling - vejledning og trin-for-trin vejledning."

En mere bekvem og enkel malingsproces er brugen af ​​en rulle, for hvilket formål de går som følger:

 1. Maling hældes i malkebakken.
 2. Rullen dyppes i beholderen og rulles på den skrånende side af badet for at fordele malingen over overfladen jævnt og dens overskydende strømning.
 3. Det første lag er lagt vinkelret på vinduesåbningerne.
 4. Vent, indtil malingen er helt tør.
 5. Derefter sættes følgende lag, idet det er parallelt med vinduerne.
 6. Brug en børste til at male over dele af loftet på de steder, hvor loftet går ind i væggene.

Det er meget lettere at anvende maling fra en spray. Det er nødvendigt at lægge tre lag, mens det ikke er nødvendigt at følge målets retning. Det vigtigste er ikke at gå glip af en enkelt centimeter af loftoverfladen.

Kalkreparation

Før du laver et loft med hvidvask, skal du lave en kridtløsning, hvor 10 liter vil kræve 50 gram trælim og 5 kg kridt. Dens konsistens skal være sådan, at sammensætningen ikke strømmer fra kniven. Hvis ikke, tilføj kridt. I blandingen kan du hælde blå til overfladen, der er hvid, uden yellowness.

Teknologien til reparation af loftet med kridt adskiller sig ikke fra processen med at anvende vandbaseret maling. Vælg først et værktøj til reparation - børste, rulle eller spray. Sammensætningen skal gå jævnt.

Lim hvidkalkning af loftet, som er meget populært i dag, og har lim i sammensætningen, det er meget lettere at anvende og holder fastere. Hvis overfladen dækket med simpel kridt kan få hænderne til at blive snavset, så har limmaling ikke sådanne fejl. Hertil kommer, at denne hvidvask kan give nogen farvefarve.

Kalk hvidvask

Til fremstilling af kalkmørtel til maling af loftoverfladen skal der tages 2,5 kg kalk, tilsæt 100 gram salt, forvædet i vand og lidt blå. Alle komponenter blandes, og vand hældes på en sådan måde, at det resulterende volumen af ​​blandingen er ca. 10 liter.

Reglerne for limning af loft svarer til anbefalingerne om, hvordan man anvender vandbaseret maling og kridtopløsning.

Vigtige nuancer

Ved reparation af loftoverfladen skal formålet med rummet tages i betragtning. For eksempel, hvis det er et badeværelse, er der brug for en speciel sammensætning, der er modstandsdygtig over for høj luftfugtighed og er i stand til at beskytte loftet fra svampe. Ellers vil malingen på kort tid miste et attraktivt udseende og vil sandsynligvis begynde at smuldre.

Når man arbejder på maleri, er det nødvendigt at huske om sikkerhed, da det er umuligt at lade hvidtning komme ind i åndedrætsorganerne, øjnene eller på huden. For at gøre dette skal du bruge åndedrætsværn, gummihandsker og specielle briller. Faktum er, at farvesammensætningen kan forårsage alvorlige allergiske reaktioner, og nogle gange kemiske forbrændinger.

Fjernelse af den gamle hvidvask fra loftet

På trods af at der er en teknologi, må man hvidtætte loftet med dine egne hænder uden at vaske det forrige lag for at opnå et kvalitetsresultat, det er nødvendigt at rengøre overfladen og justere den.

Du skal helt sikkert vaske den tidligere påførte hvidvask, der ikke overholder loftet. Hvis du ikke fjerner det, kan du ikke regne med et anstændigt resultat. Når kalksten eller kalkstenlaget er jævnt, tyndt og fast på, kan malingen udføres på toppen af ​​det.

Hvis det imidlertid er nødvendigt at forberede loftet for hvidvaskning, for at fjerne kridt, skal du gøre følgende:

 1. Skumgummisvampen er fugtet i vand, så det bliver vådt og ingen dråber drypper fra det.
 2. Gang efter gang udføres den på overfladen, hvorved der vaskes lag for lag, der gøres vådt så ofte som muligt.
 3. Afslutningsvis skal du tørre loftet med en våd klud og dyppe det ofte i vandet.

Hvad angår kalklaget, er det meget sværere at fjerne:

 1. Først og fremmest fugter hele loftoverfladen, som du kan bruge sprayen til.
 2. Gennemtrængt materiale fjernes med en skraber eller trowel.
 3. Vask derefter forsigtigt loftet med en svamp eller klud for at fjerne rester af støv og lime.

Det er bedre at udføre arbejdet på plottene: mens den gennemblødte kalk fjernes fra en af ​​dem, absorberer overfladen af ​​den anden fugt. Som et resultat kan du hurtigt forberede loftet. Også for at vaske det gamle hvidvaskemiddel ved hjælp af specialværktøjer.

I butikkerne af byggematerialer solgt remover, som påføres med en spray. Når det tørrer, dannes en skorpe i loftet, den skal fjernes med en skraber. Endelig vaskes overfladen med en klud.

Der er en anden mulighed for at fjerne det gamle lag. Eddike tilsættes til vand i mængden af ​​en spiseskefuld pr. 5 liter og 50 ml badeskum. Komponenterne blandes grundigt og påføres i loftet. Efter 20 minutter rengøres det med en skraber og tørres med en våd klud.

Der er en anden måde at rense det gamle hvidvaskemiddel på. Du skal blande vand og mel. Den resulterende pasta appliceres på overfladen og får lov til at tørre ud, hvorefter det er let at fjerne det gamle lag.

Professionelt malet loft

Hvis du ikke har nok færdigheder og viden om, hvordan du kan blæse lofter, kan du bruge professionelle tjenester. Denne løsning har mange fordele. Det giver ikke alene mulighed for at spare tid, men også at få et glimrende resultat. En professionel på hvidvaskning af loftet vil bruge et minimum af farve sammensætning, så reparationen vil koste ikke meget dyrere i forhold til selvmaleri. Det vigtigste ved at være opmærksom på er evnen hos dem, der skal ansættes.

Det skal huskes at lave hvidvask på gammel maling er en billig og nem måde at forvandle det indre af rummet til det bedre. Anvend det bør ikke altid og kun når det foregående lag er jævnt og holder fremragende. I dette tilfælde vil vandbaseret maling og lime og kridt, der anvendes direkte på den gamle base, holde fast.

Det er nemt at lave hvidvask. Det er nødvendigt at bede om hjælp fra mesterne og ansætte fagfolk for at spare tid, hvis ejeren af ​​lokalerne er en travl person og ikke har mulighed for at lave reparationer.

Sådan blæser loftet på det gamle hvidvaskemiddel

Hvidvaskning af loftet på det gamle hvidvaskemiddel. Er det muligt at hvidte loftet på den gamle hvidvask?

Det anbefales kun at blanke eller male lofter, efter at den gamle finish er blevet fjernet. Men sagen er ret kompliceret. At rense gamle kridt eller lime fra loftet er lang og kedelig. Desuden forbliver snavset efter det i huset meget. Tidligere lim blev tilsat til kridtopløsningen før hvidvaskning. Hvis overfladen er færdig med netop et sådant middel, bliver rengøringen til en plage. Derfor vil sikkert mange ejere af huse og lejligheder gerne vide, om hvidvask på loftet er muligt på den gamle hvidvask og hvordan man korrekt udfører en sådan operation.

Hvad du behøver at vide

I princippet er det muligt at male eller blanke lofter uden at fjerne den gamle belægning. Men ikke i alle tilfælde. For eksempel er hvidvaskning af loftet på det gamle hvidvaskemiddel med kridt meget uønsket, hvis det er dækket af kalk (og derfor omvendt). Ellers vil sjusket pletter sikkert komme op på loftet. Hvis du ikke ønsker at skrabe det gamle overtræk, skal du blanke loftet med det værktøj, der blev brugt før. Det er heller ikke nødvendigt at anvende kalk eller kridt i tilfælde af, at overfladen tidligere var blevet behandlet med vandbaseret maling. Overfladen er simpelthen ikke plads. Loftet vil forblive gul, hvor mange lag ikke vil blive anvendt.

Malbrug - er det muligt?

Mange ejere af huse og lejligheder undrer sig over, om det er muligt at male loftet på det gamle hvidvaskemiddel med en vandemulsion. Det menes at brugen af ​​dette værktøj er gyldigt. Men kun hvis laget af den gamle finish ikke er for tykt og holder fast i loftet tæt nok. I intet tilfælde skal oliemaling eller emalje anvendes på hvidvaskning. Når du bruger dem, skal den gamle belægning fjernes.

Forberedelse til efterbehandling

I tilfælde af at du beslutter dig for at udføre en sådan operation som hvidvaskning af loftet for den gamle hvidvaskning, skal du forsigtigt forberede den gamle overflade, før behandlingen påbegyndes. Kridt på et lag af gips ligger normalt fladt. Lime kan afvige stykker. Derfor skal du i sidstnævnte tilfælde, inden du kaster hvidvask, kontrollere hele loftet for tilstedeværelsen af ​​sådanne afskærmninger. Selvfølgelig skal alle løsrivne stykker fjernes med en spatel. Efter at have udført denne operation på loftet, vil der selvfølgelig være uregelmæssigheder. De skal forsegles med en speciel chalky kitt eller tykt limemørtel med tilsætning af en lille mængde PVA lim (afhængig af typen af ​​den gamle finish). Selvfølgelig skal du savne mærket og alle revner og chips på overfladen.

Før du begynder at udjævne loftet, er det tilrådeligt at sende det med en fugtig klud for at fjerne støv, spindelvæv osv. Det sker ofte, at den gamle kridt eller kalkbelægning har en gul farve. Efter anvendelse af en ny finish, vil denne yellowness sandsynligvis stadig skinne igennem. Derfor skal denne farveændrende overflade blive bleget, inden arbejdet påbegyndes. Et sådant behov vil for eksempel nødvendigvis opstå, når man afslutter køkkenet. Gul lofter er i tilfælde af at en af ​​ejerne ryger ret i lejligheden. At blanke en sådan overflade er let. Det er nok bare at tilføje en lille billig "hvidhed" til vandet, hvor kluden dyppes under rengøring. Hvis lofterne er meget gule, skal de passeres med en rulle fugtet i den forberedte opløsning. Vent derefter til overfladen er tør.

Hvidvaskning af loftet på den gamle hvidvaskning: teknologi

Kalk og kalk har normalt ikke særlig god vedhæftning til beton. Derfor skal loftet, der tidligere var trimmet med et sådant værktøj, behandles uden brug af en rulle, men en sprøjtepistol. I dette tilfælde vil overfladen være glat og pæn. Rullen er også tilladt. Men når du bruger dette værktøj, mens du laver arbejde, skal du nøje overvåge, at der ikke er nogen striber på overfladen. Selvfølgelig er det ikke nødvendigt at have en, men mindst to eller tre lag for at blanke lofterne på de gamle kalksten eller kalkholdige lag.

Brug af vandemulsion

Spørg spørgsmålet om, hvordan man skal hvidtætte loftet på det gamle hvidvaskemiddel, bør du selvfølgelig afgøre, hvilken type finish der anvendes. Kalk og lime i design af poltolkov anvendes i dag ekstremt sjældent. I de fleste tilfælde bruger ejerne af lejligheder og huse vandbaseret maling. Dette værktøj anvendes til overfladen af ​​loftet meget glattere. Derudover skyller vandemulsionen ikke over tid. Men selvfølgelig vil en sådan finish kun vare lang tid, hvis den anvendes korrekt.

Før maling med vandbaseret maling, er bleget loft primet. Det bør bruge et særligt middel til dyb penetration. Når primeren tørrer, skal du teste den gamle belægning for styrke. For at gøre dette skal du blot prøve at ridse loftet med en spatel. Hvis den gamle belægning nemt fjernes - er det bedre ikke at risikere det og fjerne det. Hvis kridt eller lime gennemblødt i primeren holdes fast, kan du begynde at male.

Nogle gange tømmer ejerne af lejligheder og huse de hvidkalkede lofter med en vandbaseret emulsion og uden forudgående priming. Dette er også tilladt. Men kun hvis der anvendes en meget høj kvalitet fra en god fabrikant.

Grundlæggende regler whitewash

Selvfølgelig, før du starter en sådan operation som hvidvaskning af loftet for den gamle hvidvaskning, skal rummet være forberedt. Gulve og møbler skal være dækket af teknisk plastfolie. Brug gummihandsker på dine hænder. Dette er især vigtigt, hvis slaked lim anvendes til forarbejdning. Som du ved kan det korrodere huden.

Før du begynder hvidvaskning af lofterne med en vandbaseret emulsion, lime eller kridt, skal alle døre og vinduer lukkes. Ellers vil der være grimme pletter og striber på loftet efter tørring.

Brug af specialværktøjer

Spraybaren giver en meget tynd finish. Derfor må hvidvaskning af loftet på det gamle hvidvaskemiddel med vandig emulsionsmaling ved anvendelse af dette værktøj foretages mindst i tre lag. Det giver mulighed for at modtage en lige, absolut hvid og ren overflade. Før du anvender hvert efterfølgende lag, er det nødvendigt at vente, indtil den forrige tørrer helt. Denne regel er i øvrigt observeret både ved brug af sprøjtepistol og rulle.

Skal jeg trimme uden forrensning?

Så vi fandt ud af, om det er muligt at gøre loftet på det gamle hvidvaskemiddel. Det er i princippet tilladt at gøre dette. Hvis alle ovenstående anbefalinger overholdes, kan ejeren af ​​en lejlighed eller et hus i sidste ende få en ret jævn og smuk dækning. Det vil dog desværre være nødvendigt at rette denne finish senere end hvis loftet tidligere var blevet rengjort.

Derfor, inden du træffer en beslutning om hvidvaskning uden at fjerne det gamle lag, er det værd at tænke omhyggeligt. Lime holder i loftet ret stramt. Derfor, hvis overfladen er færdig bare for hende, har det en vis betydning at anvende et nyt lag uden at fjerne de gamle. Men kridt er fjernet fra loftet er meget let - kun ved hjælp af en lap og vand. Derfor er det i denne sag mere hensigtsmæssigt at rengøre overfladen.

Sådan blæser loftet på den gamle hvidvaskning: 11 trin

Du kan selvvæske loftet selv uden hjælp fra specialister. Blandt det enorme udvalg og moderne muligheder for regimentdesign er hvidvaskning stadig den egentlige metode til færdigbehandling. Hvide lofter er billige og nemme. Derudover kan du sommetider friske loftet uden at røre det foregående efterbehandlinglag, så opstår spørgsmålet, hvordan man blæser loftet på det gamle hvidvaskemiddel.

Hvidvask kan give loftet et æstetisk udseende og opdatere det samlede indre af rummet. Det vigtigste er at forberede overfladen selv.

Ved gennemførelsen af ​​denne ide skal du være opmærksom på følgende punkter:

 • Type tidligere brugt hvidvask;
 • Styrken af ​​den gamle belægning;
 • Typer af forurening af den gamle belægning;
 • Tilstedeværelsen af ​​revner og chips af gammelt hvidvaskemiddel;
 • Type og funktioner af de reparerede lokaler
 • Allergi til hvidvaskematerialer fra beboere;
 • Funktioner af arbejde med efterbehandling materialer.

Hvidvaskning er et billigt og bekvemt materiale til loftindretning, hvorfor det er så almindeligt i reparationer, når du dekorerer et loft.

Derudover skal du, inden du starter arbejde, bestemme om det tidligere whitewash-lag fjernes, eller det er lettere at blanke over det gamle lag.

Det er vigtigt at forstå, at hvis det gamle lag skræller eller flytter væk fra loftet med lag, så er det umuligt at udføre en ny hvidvaskning på det, du skal fjerne den.

Hvis nogle lag af den gamle belægning exfolierer, skal de fjernes, og de uregelmæssigheder, der dannes i deres sted, skal udjævnes med kitt eller shpakril.

Sådan blæser loftet uden at vaske af den gamle hvidvask

Før du udfører malearbejde, bør du beskytte rummet mod alle former for forurening.

Du kan også hvide loftet med en gammel hvidvask, det vigtigste er at gøre alt pænt og korrekt.

En arbejdstager til at beskytte sig selv:

 • Møbler er bedre at tage ud af rummet;
 • Store møbler og gulvbelægning med beskyttende belægning;
 • Beskyt hænder med handsker og øjne med specielle briller;
 • Brug om nødvendigt åndedrætsværn;
 • Bær en hat;
 • På væggene ved krydset med loftet skal du selvklæbe monteringsbåndet for ikke at beskidt dem
 • Fliserne kan ikke lukke, og vaskes kun (hvis de ikke bruger maling).

Derefter har vi besluttet at hvidkalkede loftet på det gamle hvidvaskemiddel, kontrollere det for styrke og justere alle revner og sprækker, du skal slippe af med pletter på den gamle overflade.

Hvis der er nogen form for snavs på loftet, så efter at du har påført et nyt efterbehandlingslag, bliver de synlige igen, så du skal slippe af med dem.

Til at begynde med skal du fjerne støv og spindelvæv fra loftet med en almindelig klud fugtet med varmt vand. Derefter slippe af med mere alvorlig forurening, såsom forme, fedt og rust. Skimmelsvamp afvaskes med sæbe og vand eller en speciel anti-støbeform. Hvis der ofte er høj luftfugtighed i rummet, så er det tilbøjelig til at støbe på loftet, så det er bedre at forbehandling hele arbejdsfladen med en anti-støbeopløsning.

Før hvidvaskning anbefales de fleste eksperter at behandle loftet med et anti-støvmiddel

Rust skal skrubbe med en normal fugtig klud, og derefter skal et rengjort sted dækkes med en 10% opløsning af kobbersulfat. Slap af fedtede pletter ved hjælp af almindelig sodavand, der fortyndes i vand i høj koncentration. Efter fjernelse af pletten vaskes sodavand med rent vand.

Det skal bemærkes, at de gule pletter på loftet også vises gennem det nye rene hvide lag, så de skal bleges. Til dette formål tilsættes hvidhed til vandet, og pletterne vaskes af med en almindelig klud.

Ceiling Whitening Primer

For at en ny whitewash belægning skal ligge flad og uden striber, skal hele arbejdsfladen være forberedt. For at gøre dette skal hele loftet først primeres.

Det er bedst at bruge en dyb gennemtrængnings primer for at sikre god vedhæftning af det nye efterbehandlingslag til den gamle.

Primering af loftet er nødvendigt både efter fjernelse af de gamle hvidvaskelag inden den nye behandling, og ved påføring af en ny finish på den gamle overflade dækket af kridt eller lime.

Før hvidvaskning skal hele loftet omhyggeligt primeres.

Følgende værktøjer bruges til priming:

Til priming er det bedre at ty til ruller, men hvis det er umuligt at købe dette værktøj, er andre ovennævnte egnede. Efter at overfladen er behandlet med en primer, skal den tørres. Varigheden af ​​denne proces er angivet i brugsanvisningen til primeren og tager normalt mindre end en dag. Dette er slutningen af ​​præparatet.

Lim til hvidvaskning af loftet

For at hvidte loftet er det almindeligt at tilføje lim til hvidvaskningsblandingen.

Joiner lim er et uundværligt værktøj til at tilføje til whitewash

Klæbestoffet fører til følgende konsekvenser:

 • Forlænger den hvide belægningstid
 • Styrken af ​​det færdige lag øges;
 • Kompliceret proces med fjernelse af det gamle hvidvaskemiddel.

I betragtning af alle disse punkter er det bedst at tilføje lim, for så er spørgsmålet om reparation af loftet i lejligheden langt mindre hyppigt.

Det er bedst at tilføje almindelig snedkerens lim til whitewash-blandingen, så loftet i rummet vil kunne opretholde et præsentabelt look længere.

Hvidvask til loftet: typer

Når du hvidkalker loftet, skal du først og fremmest tage stilling til dets udseende. Valget er normalt baseret på omkostningerne ved de anvendte materialer, typen af ​​gammel belægning og kompleksiteten ved at påføre et nyt efterbehandlingslag.

Der er tre almindelige typer hvidvask i dag:

Kalk, lime og vandbaseret maling - hovedtyperne til hvidvaskning af loftet

Den sidstnævnte slags litteratur ville blive kaldt maleri, men for enkelhed kan det tilskrives begrebet hvidvask. Kalk og kalk hvidvask er mere miljøvenlige metoder, men kridt har tendens til at smuldre, og nogle mennesker er allergiske over for kalk. Vandig emulsionsmaling giver loftet et mere æstetisk udseende, men efter en sådan behandling "overflader" overfladen.

Det er vigtigt at vide, at det er umuligt at hvide loftet med lime, hvis det gamle lag er behandlet med kridt, og tværtimod må man ikke kritisere det gamle kalkstenlag, da der vil være grimme pletter.

Til hvidvaskning med kridt skal du forberede en opløsning på 3 kg kridt og 30 g trælim, som skal blandes i 5 liter vand. Det er bedre at bruge varmt vand til bedre at opløse pulverne i den. I denne blanding kan du tilføje bluing, da det vil gøre loftet snehvidt. Mængden af ​​blå vil afhænge af den nødvendige skygge af loftet. I disse forhold anbefales 15-25 g af dette stof.

For at lime loftet skal du lave en løsning som følger. Ca. 2,5 kg kalk skal fortyndes i en liter varmt vand, tilsættes 100 g salt, der tidligere er blandet i vand, til denne sammensætning. På samme måde som kridtopløsningen tilsættes blå til denne blanding. Efter alle procedurer fortyndes det resulterende koncentrat med ti liter vand.

Hvis du brugte den tidligere hvidvask med kridt, skal den næste være lavet af dette materiale.

Vandig maling købes i butikken, der allerede er færdig. Det skal bemærkes, at forbruget af sådan maling er stor nok, og nuancerne kan være forskellige, for at undgå at spotte loftet, er det nødvendigt at købe maling på forhånd med en margen. Denne type behandling bruges bedst til badeværelset, da det malede loft kan vaskes. For at få det hvideste loft kan du dække det med akrylmaling Snowball, eller du kan male loftet med forskellige farver.

Påfør hvidvask på loftpladen skal være i 2 eller endda 3 lag for helt at dække de tidligere lag. I dette tilfælde skal det første lag påføres vinkelret på solstrålerne, der kommer fra vinduet, og det andet lag parallelt med dem. Påfør et nyt lag med en børste eller rulle kun efter at den forrige er helt tørret. Hvis teknologien er brudt, vises bobler.

Hvidvaskende lofter: trin

Ceiling hvidvaskning er ikke så kompliceret som det kan synes ved første øjekast. Det vigtigste er at handle logisk konsekvent for ikke at gå glip af noget vigtigt.

Hvert trin før hvidvaskning af loftet er meget vigtigt, da kvaliteten af ​​det hvidkalkede loft afhænger af det.

Derfor er det muligt at skelne mellem følgende trin for hvidvaskning af loftet for at gøre det enklere for reparationsprocessen:

 • Bestem typen af ​​gamle finish (hold fingeren på loftet, hvis der er hvide spor tilbage, så chalky, hvis der ikke er spor - kalk;);
 • Beslut om fjernelse af gamle lag;
 • Kontroller styrken af ​​den gamle belægning, når du beslutter at blanke på den gamle finish;
 • Fjern alle dårligt fastlagte lag i det gamle lag;
 • Korrekt forsegle uregelmæssigheder, revner og revner (blandingen påføres med en spatel vinkelret på revnen, og overskuddet fjernes med samme spatel, men i parallel kan du bruge shpakril);
 • Tør alle uregelmæssigheder med pimpsten eller sandpapir, når kittet er helt tørret
 • Fjern alle forureninger afhængigt af deres type;
 • Behandl hele arbejdsfladen med en dyb penetrerende primer;
 • Vælg typen hvidvask baseret på typen af ​​gammel stående;
 • Forbered en pobelochnaya blanding eller køb vandbaseret emulsion i butikken;
 • Påfør flere lag hvidvask på loftet.

Gennemførelsen af ​​processen i etaper vil det hvidkalkede loft vise sig smukke og rene.

Hvidvaskning af loftet og væggene (video)

Ved reparation er det ikke nødvendigt at bruge penge på dyre stræk- eller loftslofter. Når alt kommer til alt kan du skabe skønhed simpelthen og hurtigt med dine egne hænder.

Opmærksomhed, kun i dag!

Sådan blæser loftet på det gamle hvidvaskemiddel

Enhver, der startede reparationer, skulle huske, at en smuk top vil fremhæve alle fordelene ved et værelse. Whitening har altid været den mest populære måde at dekorere ved reparation. Derfor er mange mennesker interesseret i at hvide eller male et hvidkalket loft med vandbaseret maling, kridt eller lime hvert år.

I henhold til reglerne, skal du vaske det gamle materiale, før du opdaterer loftet, malet hvidvask. Først derefter pålægge en ny hvid. Men få mennesker tror, ​​at det er helt muligt at anvende ny maling på den gamle belægning uden at vaske den af. Men for at tilfredsstille resultatet, skal du vide, hvordan man maler loftet uden at vaske det gamle hvidvaskemiddel væk.

Er det muligt at male loftet uden at vaske hvidvask

Da det ikke altid er muligt at male det hvidkalkede loft uden at vaske hvidvaskningen, overveje, hvornår dette er tilladt, og hvordan. Det er umuligt at hvidte loftet med hvidvask over den gamle, hvis:

 • Der er revner
 • Overflade ujævn
 • Der er pletter, rust eller skimmel
 • Det forrige lag af hvidvask er meget tykt
 • Der er opsvulmede områder

I disse tilfælde er det nødvendigt at skylle det gamle lag (helt eller delvis). Det er muligt ikke at rive den gamle belægning fuldstændigt ud, og kun rengøre de afgrænsede områder (for yderligere detaljer, se næste kapitel). Det er muligt at male eller male loftet over hvidvaskningen, hvis:

 • Den tidligere coating er ret tynd
 • Ingen revner
 • Intet bruser

Nu om hvad du kan male loftet efter hvidvaskning. Det er meget vigtigt at kende typen af ​​dækning, før du starter. Kridt dækker ikke kalk og vice versa. De gør ikke hvide med vandbaseret maling med kridt og lime - loftet bliver gul uanset antallet af lag. Kalk og kridt anbefales ikke at anvende emalje og olie maling.

For værelser med høj luftfugtighed skal du bruge en speciel sammensætning til loftet. Det beskytter belægningen mod svampe, misfarvning og hurtig udslip.

Forberedelse til afslutning af hvidkalkede lofter

Før du begynder at arbejde, er det vigtigt at tænke på deres egen beskyttelse. Arbejdet skal bruge:

 • briller
 • Gummihandsker på hånden
 • respirator

Det er nødvendigt, at ingen af ​​husstandene skal have en allergi over for den nye coating.

Vi tager møbler ud af stuen og lukker gulvet med plastfolie for ikke at plette det. Døre og vinduer bør holdes lukket, ellers er skilsmissens udseende muligt efter loftet tørrer.

Hvis det gamle lag er blevet afskallet, er det nødvendigt at skrabe det på disse steder med en spatel og derefter reparere det med kalkholdige kittetyper (hvis loftet er kalket) eller kalkmørtel med PVA-lim indblandet i det (hvis det er dækket af kalk). Vi behandler også chips og revner i loftet.

Hvis loftet er glat, tørres det af med en klud, før det fjernes for at fjerne støv. Det gulede loft kan behandles med "Belize", hvilket forårsager det enten med en klud eller med en rulle.

For at den nye belægning skal lægge sig bedre, anbefales det at prime det med en akrylprimer med dyb penetration. Skrab derefter overfladen, hvis den ikke falder - du kan male. Men i tilfælde af anvendelse af vandbaseret maling på kridt er primeren valgfri, da den vandbaserede maling selv vil binde den gamle hvidvask og holde det godt.

Sådan blæser loftet uden at vaske af den gamle hvidvask

Overvej hvordan man hvidvaskede loftet på det gamle hvidvaskemiddel. For at gøre belægningen længere, kan du tilføje trælim til sammensætningen. Så laget bliver mere holdbart, og udseendet vil være meget længere glædeligt for øjet.

Hvordan male loftet efter kalk hvidvask? Bedst af alt - den samme kalk. For at forberede morteren, tag:

 • To og et halvt kilo kalk
 • 10 gram salt, der tidligere var gennemblødt i vand
 • Lidt blå

Bland alt og tilsæt vand. Slutproduktets volumen er ca. 10 liter.

Hvordan male loftet med hvidvaskende kridt? Krit opløsning kan fremstilles uafhængigt. Ingredienser:

 • 10 liter vand
 • 5 kg kridt
 • 50 gram trælim

Konsistensen skal være sådan, at opløsningen ikke drypper fra kniven. Hvis løsningen løber, skal du tilføje mere kridt. Hvis du er bange for, at overfladen vil have en gul farvetone, skal du tilføje lidt blå.

Teknologien til at anvende kridt-, lime- og vandbaseret maling er omtrent det samme. Det vigtigste er at sikre, at toget ligger fladt.

Hvis du arbejder med en rulle og en børste, skal du først lave streger vinkelret på vinduerne og derefter parallelle. Dette er gjort, så båndene ikke er synlige i lyset ved slutningen af ​​arbejdet.

Hvordan male loftet, vask ikke den gamle whitewash, rulle? Rullen giver mulighed for at opnå meget nøjagtig tegning. Sammensætningen skal anvendes to gange. Der kræves yderligere værktøjer: en beholder til fortynding af opløsningen, en maleskuffe, en børste (til behandling af led). Ulemperne omfatter evnen til at plette væggene. Ved hvidvaskning skal du overholde følgende algoritme:

 1. Hæld malingen i en specialbakke;
 2. Sænk rullen ind i beholderen og rul ned ad skråningen. Derfor bliver malingen fordelt på rullen jævnt;
 3. Maling vinkelret på vinduerne;
 4. Vent til det er tørt;
 5. Farve anden gang parallelt med vinduet;
 6. Håndtag leddene med væggen.

Men hvis du vælger maleri med airbrush, skal du gentage processen med hvidblegning mindst tre gange: laget, som sprøjtepistolen giver, er meget tyndt. Hvis du modstår den rigtige konsistens (mere væske) og sikrer, at der ikke er nogen klumper, vil applikationen være let, og resultatet vil behage.

Du kan også gøre maling eller hvidvaskning med en børste. Det er billigt og bredt tilgængeligt. Minus - stærk sprøjt, når det påføres.

Uanset hvilket værktøj der vælges, kan det næste lag kun anvendes, efter at den forrige er helt tør.

Opdatering af værelset er ikke let. Men hvis du nærmer dig dette problem klogt, så kan du selv gøre dette arbejde. Og spørgsmålet om, hvordan man blæser loftet, uden at vaske hvidvaskningen, vil ikke være en hindring for opgraderingen.

Kan du lide det? Del i det sociale. netværk!

Sådan blæser loftet på det gamle hvidvaskemiddel

Uden reparation kan loftet ikke foretage reparationer i en lejlighed eller et hus. Afslutningsmuligheder er mange, men den mest populære og overkommelige er hvidvask. Hvidvaskning af loftet med dine egne hænder er ikke svært, som selv en person, der ikke har særlige byggeværdier, vil klare. Denne metode er god, fordi den forbedrer indretningen af ​​rummet betydeligt uden at kræve betydelige materielle omkostninger.

Forberedelse af loftet for hvidvaskning

Mange er interesserede i at blæse loftet med egne hænder. Til sidst at se på loftet "perfekt", er det nødvendigt at forberede overfladen godt, hvorefter hvidvaskningen vil ligge fladt, uden pletter og pletter. Før du starter det beskidte arbejde, skal du tage alle møbler ud af rummet (stor størrelse kan dækkes med en film). Døre, også bedre gardinfilm eller klud. Det forberedende arbejde kan opdeles i 3 faser.

 1. Sådan vaskes hvidvaskningen hurtigt fra loftet

Nogle gange spørger de, hvordan man blæser loftet på det gamle hvidvaskemiddel. Dette er muligt, hvis hun beholdt et anstændigt udseende. Men det er umuligt at anvende kalk på kalkholdig hvidvaskning (og omvendt), ellers bliver der dannet snavsede pletter.

Men for at gøre det nye hvidvaskemiddel ser attraktivt ud, anbefales det at fjerne det gamle lag helt. Kridtbelægningen fjernes ret let, kalk er meget sværere. Det er meget nemt at finde ud af, hvad loftet er dækket af: Du skal kun glide fingeren over overfladen. Hvis den er dækket af kalkholdig opløsning, vil fingeren være meget snavset med hvidt. Kalkbelægning efterlader ingen rest. Det er nødvendigt at forberede en beholder med varmt vand (en lille mængde eddike eller citronsyre kan tilsættes til vandet), en stor børste og en spatel, som kan bruges til at fjerne det gamle lag. Vandet skal være godt fugtet et lille område og derefter fjerne det gennemblødte lag af hvidvask. For ikke at forurene gulvet, kan du straks erstatte pallen.

Efter fjernelse af den gamle hvidvask skal loftet renses godt af snavs, skimmel eller rust. Rustede pletter kan nemt fjernes med en betydelig mængde varmt vand, men de rensede steder skal straks behandles med en særlig blanding (50 g kobbersulfat pr. 1 liter vand). Fede pletter fjernes helt med sodavand vand (sådan sodavand kan købes hos enhver hardware butik). Fuldt befugtet klud skal påføres pletten og holdes indtil fuldstændig forsvinden af ​​forurening. Skyl godt med rent vand.

Det er ønskeligt at sikre, at loftet har en perfekt flad overflade. Hvis der er revner, støder eller støder, så kan du ikke undvære kittet. Det anbefales at bruge limkitt til at sætte loftet op, da det har mange fordele:

 • let og hurtigt forberedt
 • let påføres overfladen;
 • fastholdt.

Andelene af limkittet: 1: 2: 2 (kridt, trælim, gips). Alle materialer fortyndes i vand med lim (50 g lim per liter vand). Efter påføring af kittet skal du tørre og klare loftet godt, så det bliver glattere og stærkere. Efter priming skal overfladen tørre grundigt (mindst en dag). Dette forberedende arbejde er overstået.

Hvad vil vi hvidte: fordele og ulemper ved hver hvidvaskning

Nu kan du starte hvidvaskning af loftet. Men du skal straks bestemme hvilket materiale der er bedre at bruge til maleri.

Kalk hvidvask er fortsat den mest populære i vores land, da det er den mest miljøvenlige, hygiejniske og åndbare løsning. Desuden giver kridtet loftet en ekstraordinær strålende hvidhed. Men hvidkalkkritikken er ikke uden fejl: den er bange for fugt, den pletter, når den røres, skaber ekstra støv, når det er bruser.

At forberede en sådan løsning er meget enkel og billig. Andel: 10 liter vand, 5 kg kridt, 50 g trælim. For at kontrollere konsistensen skal du bruge en almindelig kniv: Hvis løsningen flyder let fra bladet, skal du tilføje lidt mere kridt til væsken for at opnå den ønskede viskositet. Til hvidvaskning gav ikke gul, i opløsningen tilsættes blå.

Lime hvidvask er modstandsdygtig overfor fugt, men har en temmelig skarp lugt og tørrer i lang tid. Ideel hvid sker ikke. En af fordelene er, at mørtelbrønden forsegler små revner og sprækker. Plus, lime har gode bakteriedræbende egenskaber.

Opløsningen fremstilles simpelthen: I en vandlap omrøres omhyggeligt 2,5 kg kalk, 100 g salt (tidligere gennemvædet i vand) og lidt blå (allerede fortyndet). Alle ingredienser skal blandes godt. Varmt vand tilsættes gradvist til den resulterende masse (totalvolumen af ​​opløsningen er 9-10 l). Folk der er allergiske over for kalk, det er bedre at være opmærksom på andre muligheder whitewash.

Folk, der professionelt beskæftiger sig med reparation, anbefaler at bruge vandbaseret maling til hvidvaskning af loftet (malingsvalg). Sammensætningen af ​​vandbaseret maling er giftfri (vand, emulsion, linolie, harpiks), så den kan sikkert anvendes i lejligheder og huse. Malingen er klar til brug og er modstandsdygtig over for ydre påvirkninger, men "ånder ikke" og koster meget mere end almindelig kridt eller kalk.

Det er tilrådeligt at erhverve den nødvendige mængde maling, da i tilfælde af mangel er det ret svært at finde den rigtige skygge. Hvis rummet er vådt, skal du købe vaskbar maling.

Værktøjsforberedelse

En masse værktøjer til hvidvaskning af loftet er ikke påkrævet:

 • kapacitet til løsning
 • børste, rulle, spray (valgfri);
 • handsker;
 • sikkerhedsbriller;
 • stepladder eller lang stilk.

Sprøjten bruges kun i store rum. Hvis rummet er lille, så er der ikke noget bedre værktøj end en rulle. Det er bekvemt at arbejde med en børste i hjørnerne, hele loftet er hvidt med en rulle. Derudover sparer rullen maling og giver ikke skilsmisse, og arbejdet går meget hurtigere end med en børste.

Hvidvaskningsproces

Hvis loftet er hvidt med kalk, skal overfladen fugtes med vand (med pensel) inden arbejdet påbegyndes. Så hvidvaskning vil være mere holdbar. Teknikken af ​​kridt, lime og maling er ens. Mange undrer sig over, hvordan man blæser loftet med vandbaseret maling uden striber. Først skal du male over alle led og hjørner med en børste, først da kan du begynde at male hele loftet. Smøre fraføres vinduet vinkelret på lysets stråler, så stregerne bliver usynlige. Når hele overfladen er hvidkalket, skal du lade loftet tørre. Det andet lag påføres vinkelret på den forrige. Det er bedre at overlappe slagtilfælde, for ikke at forlade uberørte områder. Efter tørring af det andet lag kan du beundre det udførte arbejde!

Sådan blæser loftet på den gamle hvidvaskning: 11 trin

Hvidvaske loftet du kan eje, uden hjælp fra eksperter Blandt de mange forskellige funktioner og moderne design regimenter, renvaske stadig relevant ved dens afslutning. Hvide lofter er billige og nemme. Derudover kan du sommetider friske loftet uden at røre det foregående efterbehandlinglag, så opstår spørgsmålet, hvordan man blæser loftet på det gamle hvidvaskemiddel.

Loft hvidvask

Hvidvask kan give loftet et æstetisk udseende og opdatere det samlede indre af rummet. Det vigtigste er at forberede overfladen selv.

Ved gennemførelsen af ​​denne ide skal du være opmærksom på følgende punkter:

 • Type tidligere brugt hvidvask;
 • Styrken af ​​den gamle belægning;
 • Typer af forurening af den gamle belægning;
 • Tilstedeværelsen af ​​revner og chips af gammelt hvidvaskemiddel;
 • Type og funktioner af de reparerede lokaler
 • Allergi til hvidvaskematerialer fra beboere;
 • Funktioner af arbejde med efterbehandling materialer.

Hvidvaskning er et billigt og bekvemt materiale til loftindretning, hvorfor det er så almindeligt i reparationer, når du dekorerer et loft.

Derudover skal du, inden du starter arbejde, bestemme om det tidligere whitewash-lag fjernes, eller det er lettere at blanke over det gamle lag.

Det er vigtigt at forstå, at hvis det gamle lag skræller eller flytter væk fra loftet med lag, så er det umuligt at udføre en ny hvidvaskning på det, du skal fjerne den.

Hvis nogle lag af den gamle belægning exfolierer, skal de fjernes, og de uregelmæssigheder, der dannes i deres sted, skal udjævnes med kitt eller shpakril.

Sådan blæser loftet uden at vaske af den gamle hvidvask

Før du udfører malearbejde, bør du beskytte rummet mod alle former for forurening.

Du kan også hvide loftet med en gammel hvidvask, det vigtigste er at gøre alt pænt og korrekt.

En arbejdstager til at beskytte sig selv:

 • Møbler er bedre at tage ud af rummet;
 • Store møbler og gulvbelægning med beskyttende belægning;
 • Beskyt hænder med handsker og øjne med specielle briller;
 • Brug om nødvendigt åndedrætsværn;
 • Bær en hat;
 • På væggene ved krydset med loftet skal du selvklæbe monteringsbåndet for ikke at beskidt dem
 • Fliserne kan ikke lukke, og vaskes kun (hvis de ikke bruger maling).

Derefter har vi besluttet at hvidkalkede loftet på det gamle hvidvaskemiddel, kontrollere det for styrke og justere alle revner og sprækker, du skal slippe af med pletter på den gamle overflade.

Hvis der er nogen form for snavs på loftet, så efter at du har påført et nyt efterbehandlingslag, bliver de synlige igen, så du skal slippe af med dem.

Til at begynde med skal du fjerne støv og spindelvæv fra loftet med en almindelig klud fugtet med varmt vand. Derefter slippe af med mere alvorlig forurening, såsom forme, fedt og rust. Skimmelsvamp afvaskes med sæbe og vand eller en speciel anti-støbeform. Hvis der ofte er høj luftfugtighed i rummet, så er det tilbøjelig til at støbe på loftet, så det er bedre at forbehandling hele arbejdsfladen med en anti-støbeopløsning.

Før hvidvaskning anbefales de fleste eksperter at behandle loftet med et anti-støvmiddel

Rust skal skrubbe med en normal fugtig klud, og derefter skal et rengjort sted dækkes med en 10% opløsning af kobbersulfat. Slap af fedtede pletter ved hjælp af almindelig sodavand, der fortyndes i vand i høj koncentration. Efter fjernelse af pletten vaskes sodavand med rent vand.

Det skal bemærkes, at de gule pletter på loftet også vises gennem det nye rene hvide lag, så de skal bleges. Til dette formål tilsættes hvidhed til vandet, og pletterne vaskes af med en almindelig klud.

Ceiling Whitening Primer

For at en ny whitewash belægning skal ligge flad og uden striber, skal hele arbejdsfladen være forberedt. For at gøre dette skal hele loftet først primeres.

Det er bedst at bruge en dyb gennemtrængnings primer for at sikre god vedhæftning af det nye efterbehandlingslag til den gamle.

Primering af loftet er nødvendigt både efter fjernelse af de gamle hvidvaskelag inden den nye behandling, og ved påføring af en ny finish på den gamle overflade dækket af kridt eller lime.

Før hvidvaskning skal hele loftet omhyggeligt primeres.

Følgende værktøjer bruges til priming:

Til priming er det bedre at ty til ruller, men hvis det er umuligt at købe dette værktøj, er andre ovennævnte egnede. Efter at overfladen er behandlet med en primer, skal den tørres. Varigheden af ​​denne proces er angivet i brugsanvisningen til primeren og tager normalt mindre end en dag. Dette er slutningen af ​​præparatet.

Lim til hvidvaskning af loftet

For at hvidte loftet er det almindeligt at tilføje lim til hvidvaskningsblandingen.

Joiner lim er et uundværligt værktøj til at tilføje til whitewash

Klæbestoffet fører til følgende konsekvenser:

 • Forlænger den hvide belægningstid
 • Styrken af ​​det færdige lag øges;
 • Kompliceret proces med fjernelse af det gamle hvidvaskemiddel.

I betragtning af alle disse punkter er det bedst at tilføje lim, for så er spørgsmålet om reparation af loftet i lejligheden langt mindre hyppigt.

Det er bedst at tilføje almindelig snedkerens lim til whitewash-blandingen, så loftet i rummet vil kunne opretholde et præsentabelt look længere.

Hvidvask til loftet: typer

Når du hvidkalker loftet, skal du først og fremmest tage stilling til dets udseende. Valget er normalt baseret på omkostningerne ved de anvendte materialer, typen af ​​gammel belægning og kompleksiteten ved at påføre et nyt efterbehandlingslag.

Der er tre almindelige typer hvidvask i dag:

Kalk, lime og vandbaseret maling - hovedtyperne til hvidvaskning af loftet

Den sidstnævnte slags litteratur ville blive kaldt maleri, men for enkelhed kan det tilskrives begrebet hvidvask. Kalk og kalk hvidvask er mere miljøvenlige metoder, men kridt har tendens til at smuldre, og nogle mennesker er allergiske over for kalk. Vandig emulsionsmaling giver loftet et mere æstetisk udseende, men efter en sådan behandling "overflader" overfladen.

Det er vigtigt at vide, at det er umuligt at hvide loftet med lime, hvis det gamle lag er behandlet med kridt, og tværtimod må man ikke kritisere det gamle kalkstenlag, da der vil være grimme pletter.

Til hvidvaskning med kridt skal du forberede en opløsning på 3 kg kridt og 30 g trælim, som skal blandes i 5 liter vand. Det er bedre at bruge varmt vand til bedre at opløse pulverne i den. I denne blanding kan du tilføje bluing, da det vil gøre loftet snehvidt. Mængden af ​​blå vil afhænge af den nødvendige skygge af loftet. I disse forhold anbefales 15-25 g af dette stof.

For at lime loftet skal du lave en løsning som følger. Ca. 2,5 kg kalk skal fortyndes i en liter varmt vand, tilsættes 100 g salt, der tidligere er blandet i vand, til denne sammensætning. På samme måde som kridtopløsningen tilsættes blå til denne blanding. Efter alle procedurer fortyndes det resulterende koncentrat med ti liter vand.

Hvis du brugte den tidligere hvidvask med kridt, skal den næste være lavet af dette materiale.

Vandig maling købes i butikken, der allerede er færdig. Det skal bemærkes, at forbruget af sådan maling er stor nok, og nuancerne kan være forskellige, for at undgå at spotte loftet, er det nødvendigt at købe maling på forhånd med en margen. Denne type behandling bruges bedst til badeværelset, da det malede loft kan vaskes. For at få det hvideste loft kan du dække det med akrylmaling Snowball, eller du kan male loftet med forskellige farver.

Påfør hvidvask på loftpladen skal være i 2 eller endda 3 lag for helt at dække de tidligere lag. I dette tilfælde skal det første lag påføres vinkelret på solstrålerne, der kommer fra vinduet, og det andet lag parallelt med dem. Påfør et nyt lag med en børste eller rulle kun efter at den forrige er helt tørret. Hvis teknologien er brudt, vises bobler.

Hvidvaskende lofter: trin

Ceiling hvidvaskning er ikke så kompliceret som det kan synes ved første øjekast. Det vigtigste er at handle logisk konsekvent for ikke at gå glip af noget vigtigt.

Hvert trin før hvidvaskning af loftet er meget vigtigt, da kvaliteten af ​​det hvidkalkede loft afhænger af det.

Derfor er det muligt at skelne mellem følgende trin for hvidvaskning af loftet for at gøre det enklere for reparationsprocessen:

 • Bestem typen af ​​gamle finish (hold fingeren på loftet, hvis der er hvide spor tilbage, så chalky, hvis der ikke er spor - kalk;);
 • Beslut om fjernelse af gamle lag;
 • Kontroller styrken af ​​den gamle belægning, når du beslutter at blanke på den gamle finish;
 • Fjern alle dårligt fastlagte lag i det gamle lag;
 • Korrekt forsegle uregelmæssigheder, revner og revner (blandingen påføres med en spatel vinkelret på revnen, og overskuddet fjernes med samme spatel, men i parallel kan du bruge shpakril);
 • Tør alle uregelmæssigheder med pimpsten eller sandpapir, når kittet er helt tørret
 • Fjern alle forureninger afhængigt af deres type;
 • Behandl hele arbejdsfladen med en dyb penetrerende primer;
 • Vælg typen hvidvask baseret på typen af ​​gammel stående;
 • Forbered en pobelochnaya blanding eller køb vandbaseret emulsion i butikken;
 • Påfør flere lag hvidvask på loftet.

Gennemførelsen af ​​processen i etaper vil det hvidkalkede loft vise sig smukke og rene.

Hvidvaskning af loftet og væggene (video)

Ved reparation er det ikke nødvendigt at bruge penge på dyre stræk- eller loftslofter. Når alt kommer til alt kan du skabe skønhed simpelthen og hurtigt med dine egne hænder.