Er det muligt at male papir tapet med vandbaseret maling: maleri instruktioner, video og foto

Forside »Publikationer» Er det muligt at male papir med vandbaseret maling: farvestoffer, video og foto

Papir tapet er et attraktivt og overkommeligt efterbehandling materiale. Men de har tendens til at blive ubrugelige efter et stykke tid, miste deres yderlige æstetik, eller bare pale i deres farver. Og så har du et valg: at erstatte denne del af interiøret eller for at opdatere det?

Det er ret dyrt og tidskrævende at ændre finish helt, men det er muligt at male gamle papirbaggrunde og hvordan vi vil gøre dette i denne artikel.

Sætte maling på overfladen af ​​gammelt tapet

Teknologi maleri gamle tapet

Så er det muligt at male almindeligt papir tapet? Det er muligt, men sjældent og kun efter forbehandling, som det uforberedte papir blødgør og deformerer vandet i malingen.

Forberedende arbejde

 1. Vi tager alle de bevægelige møbler ud af rummet og det faste dæk med plastikfilm. Det er også tilrådeligt at beskytte gulvet mod utilsigtet stænk af lakmateriale.
 2. Vi rengør overfladen af ​​alle former for støv og snavs med en støvsuger eller en fugtig klud.

Vask papirarbejde gør-det-selv

Tip: Ved brug af en støvsuger anbefales det at indstille en lav effekt.
I modsat fald kan styrken af ​​enheden være tilstrækkelig til fuldstændigt at rive tapetet fra væggen.

Resultatet af brugen af ​​støvsugeren ved fuld kapacitet

 1. Vi limer eksfolierende områder. Hvis tilstanden af ​​sådanne fragmenter er for beklagelig, sænker vi dem forsigtigt.

Foto unglued sektion af tapet

 1. Beskadigede områder og ridser er smurt med mastik, som efter tørring er malet med sandpapir.
 2. Jordoverfladen. Dette er det vigtigste skridt, der vil beskytte tapetet fra indtrækningen af ​​maling i deres struktur. Primeren vil skabe et pålideligt polymerlag, som reducerer papirets porøsitet og beskytter den gamle finish mod yderligere slitage.

Tip: Det anbefales at bruge en latex primer.
Da den har de højeste fugtisolerende egenskaber.

Prøve latex vandafvisende opløsning

 1. Efter fuldstændig tørring af jorden kan du begynde at male.

Malvalg

Er det muligt at male med vandbaseret malingpapir tapet? Selv har brug for. Dette er den mest egnede suspension til restaurering af den gamle vægdekoration.

For at bekræfte dette, lad os overveje sine fordele:

 • Økologisk renhed. Ved frysning frigives kun uskadelig vanddamp, hvilket er vigtigt ved brug af emulsionen indendørs.
 • Lav pris Det opnås på grund af fraværet af dyre opløsningsmiddel i sammensætningen.
 • En bred vifte af rige farver. Plus muligheden for at blande dem for at opnå unikke farver.
 • Vandmodstand. Efter inddampning H2Om den dannede polymerfilm har en høj vandresistens.
 • Høj modstandsdygtig over for slid, udsættelse for sollys og ekstreme temperaturer.
 • Brandsikring. Papir efterbehandling er en fantastisk måde at øge brandsikkerheden på.
 • Anvendelsesegnethed. Danner ikke striber og striber.
 • Muligheden for våd rengøring. Tillader dig at holde den opdaterede dækning ren.
 • Lang levetid. Med den rigtige pleje når vi ti år.

Emulsionsapplikation

 1. Fortynd den købte blanding med vand i overensstemmelse med de instruktioner, der er vedhæftet den. Hvis du har købt en hvid emulsion, skal du også tilføje de nødvendige farvestoffer, blande alt sammen med en byggemixer eller en boremaskine, der arbejder med lave hastigheder.
 1. Den resulterende opløsning hældes i en specialbakke til maling.

Malkepotte

 1. Vi dypper børsten ind i suspensionen og maler over hjørnerne og andre vanskelige steder.

Pensler egnet til arbejde

 1. Så tager vi en rulle til maleri med en gennemsnitlig bunke, samler emulsion med det og kører det flere gange på en ribbet overflade, slippe af med overskydende væske.

Tip: Hvis du har tekstureret tapet til efterbehandling, er det bedre at tage et værktøj med en lang lur.
Han er bedre i stand til at håndtere talrige indrykninger.

Maleri af den strukturelle overflade med en lang rullerulle

 1. Vi bærer værktøjet fra venstre mod højre og taber fra loftet til gulvet. Samtidig er det nødvendigt, at hver efterfølgende strimmel løber et par centimeter til den forrige.
 2. I øjeblikket af væskens ende i rullen løber vi den over den allerede malede del af væggen for at indsamle overskydende suspension fra den.
 3. Vi venter på det første lag at størkne, hvorefter vi anvender den anden vinkelret.
 4. Vi kontrollerer resultatet ved at bringe en lys lyskilde tæt på finishen. Så vi kan se iøjnefaldende pletter.
 5. Hvis checken var vellykket, så kan vi sikkert nyde det udførte arbejde.

konklusion

Vi overvejede, om det er muligt at male papirbaggrund og hvordan man gør det. Det første skridt er at forsigtigt forberede overfladen.

 • rengøring;
 • restaurering af deformerede områder
 • oprettelse af et beskyttende fugtisoleringslag.

Derefter skal du købe en vandbaseret maling, der passer bedst til denne opgave, og anvende den med en børste og rulle. Følg anbefalingerne skitseret, og du vil ikke have nogen problemer.

Nyt liv gammelt tapet

Videoen i denne artikel vil give dig en ekstra mulighed for at blive bekendt med en vis mængde oplysninger, der direkte vedrører de gennemgåede materialer. Maleri er altid nemmere og billigere end en komplet udskiftning af finishen.


1 Materialevalg 1.1 Krav til sammensætning og base 1.2 Populære sorter 1.3 Færdigprodukt eller farvning? 2 Anvendelsesmåde 3 Konklusion.


1 Forberedelse af gipsvæg 1.1 Første fase 1.2 Anden fase 2 Konklusion Dekorationsvægge med gipsvæg giver dig mulighed for nemt at skabe et originalt design indendørs.


1 Generelt 2 Indsættelse af tapet 2.1 Forberedende arbejde 2.2 Anvendelse af tapet 3 Konklusion Orienteret strandbræt anvendes i vid udstrækning.

Hvordan male papir tapet: instruktioner

Har papirbaseret maling?

Papir tapet er en af ​​de mest almindelige på markedet for efterbehandling materialer til lejlighed vægge. Vær det som muligt, over tid forværres de, og indretningen af ​​interiøret bliver ikke så præsentabel som efter reparation. Før ejerne opstår spørgsmålet: om man skal lave en ny reparation eller bare opdatere det eksisterende tapet? Da det hele omsluttes hele rummet til et langt og ret dyrt, vil vi tale om, hvorvidt det er muligt at male papirbaggrunden.

Faktisk er der blandt fagfolk forskellige meninger om, hvorvidt det er fornuftigt at male sådanne lærred. Der er omstændigheder, der gør det umuligt at male tapet af papir. Det gælder for eksempel de tilfælde, hvor overfladen har alvorlige ydre skader: den er stærkt revet, har nedskæringer mv. Men hvis det øverste dekorative lag af tapet er forholdsvis godt bevaret, kan du endnu ikke helt limke tapetet og vælge om gentagelse. Heldigvis kan dette arbejde gøres for hånd. Så lad os gå videre til en mere detaljeret beskrivelse af malingsprocessen og alt der er forbundet med det.

Papir tapet til maleri: hvad du har brug for

Så, for at male papirbaggrund skal du bruge et helt sæt specialværktøjer og materialer. Lad os se, hvad du skal tage for at kunne udføre kvalitetsarbejde selv:

 1. Maling (fortrinsvis vandig emulsion). Dens anvendelse giver modstand mod blødt tapet, hvilket garanterer en stærk tilknytning til overfladen af ​​væggen. Papirbaserede tapeter vil derfor ikke skrælle overfladen.
 2. Speciel belægning med vandafvisende lag.
 3. Beskyttelse af baseboards (optimal løsning - maskebånd).
 4. Apparater til påføring af maling (store og små børster samt en rulle). Højden på rullen skal vælges under hensyntagen til glatheden af ​​det øverste lag af tapet: Jo mere glat de er, desto mindre skal længden af ​​bunken være.

Det rigtige valg af maling

I den henseende kan det med hensyn til graden af ​​dekorative maling være en mangfoldighed. Den mest almindelige er følgende klassificering af maling:

Valget af et egnet farvestof afhænger som regel ikke kun af kundens æstetiske præferencer, men også på hvilken af ​​lejligheden i lejligheden der skal males. Derudover tages der hensyn til en parameter som niveauet for naturlig lysindgang. Så for eksempel er et matfarve bedst egnet til en stor stue. Hvad angår den lille spisestue eller køkken, kan den bedste løsning være en blank eller halvglanscoating.

Gode ​​råd! Desuden skal du tage højde for mange flere egenskaber for at vælge den rigtige maling, som kunne gentage papirets tapet, hvad enten duplex eller simplex. F.eks. Evnen til at lukke den gamle maling, modstandsdygtighed mod skade og udsættelse for lys, modstandsdygtighed mod fugt og vaskemidler samt miljøets sikkerhed for et produkt.

Hvad enten det er muligt at male tapet fra papir med akrylmaling, er det nødvendigt at udtrykkeligt sige det ja, det er helt tilladt og endda anbefalet. Derudover må du ikke glemme muligheder som vandbaseret, latex og alkydbaseret farvestof.

Arbejdsfaser

Lad os kort diskutere de vigtigste typer arbejde, du skal udføre for at male tapet på papirbasis.

Nødvendig forberedelse

Så det forberedende arbejde er det første trin, hvor kvaliteten afhænger af, hvor succesfulde hele reparationen vil være. Rengør støv, fjern snavs og støvsug rummet. Lim bundpladerne og andre udragende dele af interiøret (film eller maskebånd er egnet til dette). Så kan du påføre en vandafvisende belægning. Først efter fuldstændig tørring af dette beskyttende lag, der tager mindst 24 timer, kan du begynde at forberede malingen.

Advarsel! For at undgå langvarig rengøring bagefter anbefales det at dække hele overfladen af ​​gulvet med en film eller som en sidste udvej med aviser.

Madlavning maling

Så ovenover har vi overvejet, hvilken slags maling der kan males papir tapet til maleri. Forbered farve sammensætningen vil ikke være svært. For at gøre dette skal du blot åbne malingen og blande alt godt. Hvis der er behov og design af rummet kræver det, kan du blande farveskemaet.

Maler væggene: instruktion

Det forberedende arbejde er udført, farvestoffet er klar, og nu kan vi gå videre til hovedfasen: maleri. Her er en kort vejledning:

 1. Så direkte ansøgning er lavet ved hjælp af en rulle. Hvad angår hjørnerne såvel som utilgængelige steder - brug børster af forskellig størrelse.
 2. Først og fremmest skal du male de dele af væggene, som senere bliver dækket af møbler, da dette vil hjælpe med at "fylde hånden".
 3. Det er bedst at begynde at male loftet (hvis det leveres af projektet) eller den øverste del af væggene.
 4. Efter påføring af to lag maling (mellem dem er det nødvendigt at tage en pause på flere timer for helt at tørre), sørg for at overfladen er glat og laget er jævnt. Alle malerier kan betragtes som komplette.

Sørg for at se videoinstruktionerne på det korrekte maleri:

For at opsummere

Så vi håber, at du nu har en mere detaljeret ide om, om du kan male papirbaggrund og hvordan man organiserer hele arbejdsgangen. Hvis du laver et kort resumé, kan du sige, at for et godt resultat skal du korrekt forberede væggenes arbejdsflade, reparere beskadigede fragmenter og også lave et særligt lag, der er stærkt modstandsdygtigt over for fugt.

Glem ikke at ved maling er det nødvendigt at bruge akryl- eller vandbaseret maling, der påføres ved hjælp af specialværktøjer. Ved udførelse af arbejde skal alle instruktioner følges nøje. Dette sikrer, at resultatet af dit arbejde vil glæde dig og alle dine kære.

Teknologien til at male tapet vandbåret maling

En populær type vægdekoration - maling af vandbaseret tapetmaling - har flere ubestridelige fordele. Men du skal gøre arbejdet i overensstemmelse med reglerne, ellers kan virkningen af ​​reparationen være uventet.

Hvilken tapet kan males med vandbaseret?

Valget af vandbaseret maling til tapet dikteres primært af prisen. Latex- eller polyvinylacetatbaserede blandinger er også velegnede til tapet, der skal males, men koster lidt mere. Vandemulsionsfarvestoffet har længe været kendt for indbyggere i Rusland, det er kendt og forholdsvis billigt. Blandt dens andre fordele:

 • Muligheden for at tynde den hvide base i enhver skygge;
 • modstanden af ​​den malede overflade til fading og slid
 • let pleje (kan tørres med en fugtig klud for at fjerne snavs);
 • miljøvenlighed
 • ingen skarp lugt, når den påføres.

Materiale af høj kvalitet har en god skjul. Du kan kun anvende 1 lag vandemulsion og få et godt resultat, når du farver tapetet. Men for den perfekte effekt skal du male muren to gange, efter at have tørret det første lag af belægning til den tid, der er angivet af malingfabrikanten.

Ikke alle tapeter er egnede til farvning. Typisk er materialer til maling passende mærket og tekstureret monokromatisk overflade. Men selv i dette tilfælde at arbejde med vandbaserede (akryl) kompositioner, er det bedre at forstå på forhånd, hvilken tapet der kan males:

 1. Papir modstår behandlingen med vandemulsion ganske tilfredsstillende. Malingen dækker deres overflade godt, lidt blødgør bunden. Som et resultat beholdt malet vægge et attraktivt udseende i lang tid. Påfør maling for at tørre tapet med en malerulle.
 2. Vinyl tapet til maling med vandbaseret maling bør vælges på en ikke-vævet basis. Belægningen er fremstillet på samme måde - med en rulle ifølge den tørre struktur.
 3. Glas klud sorter vil se perfekt ud. Disse tapeter til maleri kan holde en vandbaseret farvestof i lang tid. Glasfiber kan males om du vil ændre farveskemaet i rummet. Antallet af pletter angiver på pakken.

Ved malning af relieftyper skal vandbaseret emulsion påføres i flere lag.

Hvordan forbereder man sig på arbejde?

Før du maler tapetet med vandbaseret maling, skal du forberede alle nødvendige materialer. For arbejdet kræver følgende:

 • malerulle (lang bunke);
 • Velourrulle (til præget tapet);
 • flad børste 6-7 cm bred;
 • grøft til rullen;
 • maskeringsbånd
 • vandbaseret maling (hvid base);
 • farve.

Zakerorovat købt hvid maling kan være lige i butikken. I store firmaer er der en valg af computerfarve. Specialisten beregner mængden af ​​farvestof, der er nødvendigt for at opnå en passende farve. Oplysningerne gemmes i programmets hukommelse: i henhold til farvetallet vil det være muligt at bestille ekstra volumen af ​​samme farve, hvis reparation er påkrævet eller der ikke er nok materiale.

Hvis tapetet allerede er klistret og malet, skal du tørre overfladen med en fugtig klud inden arbejdet påbegyndes. Dette vil hjælpe med at fjerne støv og andre forureninger, som kan efterlade pletter på et nyt overtrækslag eller forhindre malingen i at ligge fladt (fede pletter). Den rensede overflade skal tørres i 1-2 timer, og derefter fortsætte med at male væggene.

Hvordan male forskellige typer af tapet?

Nye tapeter før maling bør tørres godt. Det tager normalt 24-48 timer efter at have klæbet dem på væggene. Hvis reparationen blev lavet for mere end 2-3 dage siden, så kan du begynde at male på ethvert tidspunkt.

De fleste bekymringer er papirovertræk. Men med et pænt rullearbejde vil selv dette skrøbelige materiale ikke lide. Ved farve af papir tapet kan du bruge den kontaktløse metode: Brug en malingssprøjte.

Det første trin er at male rummets hjørner, de steder hvor væggene støder op til loftet eller bordet. Hvis det er muligt at fjerne soklen, stikkontakter, dekorative dørhældninger, er det bedre at gøre dette før maling af væggene. Men i de gamle bygninger skal man klistre over kanterne af disse dele af det indvendige maskeringsbånd. En sådan foranstaltning vil beskytte overfladen af ​​delene fra vandbaseret maling, som efter tørring er vanskeligere at vaske af.

For at male komplekse steder har du brug for en blød maling børste, ikke forsøger svært at trykke på den. Væggene nær døråbninger, hjørner, stikkontakter og andre fremspring skal males manuelt til en bredde på ca. 5 cm. Uden at vente på, at malingen tørrer, fortsæt til næste trin:

 1. Hæld lidt farvestof ind i kuvetten og rul det med en rulle på en ribbet overflade for at mætte luret godt.
 2. Begynd at male fra midten af ​​et lille område i det øverste hjørne af væggen. Flyt fra midten til kanterne og tag en del af de præmalede striber.
 3. Når malingen på rullen er gået ud, rull den et par gange over vandemulsionen fyldt i kuvetten. Fortsæt med at arbejde i den angivne rækkefølge.

Det er nødvendigt at male 1 væg i 1 modtagelse, så lakken ikke tørrer langs kanterne af tilstødende områder. Når emulsionen påføres et nyt område, er det nødvendigt at fange en 1-2 cm af den allerede malede overflade med en rulle. Så maling vil falde fladt kontinuerligt lag.

Dernæst skal du tørre overfladen og anvende et andet lag af farvestof. Under arbejdet skal man overholde de samme betingelser som for overfladebehandling for første gang.

Hvordan male flizelin og vinyl?

Non-woven base tapet (med eller uden vinylcoating) kan males, før du klæber til væggen. Farvning er lavet indefra. I dette tilfælde maler maling det løse materiale, der vises på forsiden.

Denne metode til farvning er god, fordi tapetet kan tørres med en fugtig svamp, uden at risikere at vaske af maling. Et gennemsigtigt vinyllag på overfladen beskytter den ikke-vævede basis. Vinylcoated tapet er fugttæt og kan bruges i køkkenet eller badeværelset.

Dækker vinyl skum vil ikke give mulighed for at male tapetet før stikker. Prægede trellis kan males på den sædvanlige måde ved hjælp af en rulle med en lang lur. I dette tilfælde falder malingen ind i hulene af det prægede mønster.

Glasfiber tapet

De er bedst til farvning. For at fremhæve reliefen kan farverne laves i flere lag:

 • Påfør 2 lag baselakning af den ønskede skygge;
 • efter at have tørret basen, med velour-rullen fremhæver de fremspringende dele af billedet i en anden farve.

Nyanser til sådan farve vælger at smage. Du kan modstå mønsteret i et enkelt farveskema, men kontrasterende nuancer ser ikke mindre imponerende ud.

Glasfiber tapet kan males op til 10 gange. Dette gør reparationer nemme og økonomiske. Hvis du vil forfriske det indre, kan du meget hurtigt klare opgaven ved at male en del af overfladen igen eller fremhæve en væg.

Du kan endda farve almindeligt ikke-vævet og tykt papir tapet, ikke beregnet til dette. Men på vinylfilmen bliver malingen værre, så når du vælger, skal du være opmærksom på tapetets mærkning.

Hvordan male gamle tapet

Er det muligt at male maling med almindeligt tapet?

Ligegyldigt hvor høj kvalitet de valgte og limede tapeter er, før eller senere kan deres farve være kedelig, og tegningen bliver bare keder. På dette tidspunkt opstår spørgsmålet - er det muligt at male almindelig tapetmaling? Svaret afhænger udelukkende af typen af ​​specifikke rullematerialer.

Det anbefales at male kun de belægninger, der er ubeskadigede og tætte på vægoverfladen.

Et vigtigt punkt ved maleri tapet - valget af den passende maling. Lad os se nærmere på de typer farvestoffer, der er egnede til påføring på rullematerialer.

Valg af maling

På markedet for byggematerialer er der en temmelig bred vifte af maling, som varierer i sammensætning og omfang. Vælge en passende maling, vær opmærksom på dens egenskaber.

 • Miljøvenlighed - harmløs for mennesker og dyr på grund af fravær af toksiske elementer.
 • Modstand mod mekanisk belastning - modstand af den påførte sammensætning til revner og knusning under stød og rengøring.
 • Modstandsdygtighed over for lys - Langsigtet bevarelse af farve under påvirkning af sollys.
 • Fugtbestandighed - Modstandsdygtighed over for de skadelige virkninger af væsker, evnen til at vaske malede overflader.
 • Tørretid

Det anbefales at male rullede materialer med strukturer til interne efterbehandling. Sådanne maling er opdelt i alkyd og vanddispersion.

Alkyd-maling danner en beskyttende film på overfladen af ​​tapetet, som giver dig mulighed for at vaske materialer på forskellige måder uden at beskadige strukturen. Denne film tillader ikke tapetet at "trække vejret", hvilket letter deres lindring, derfor er det kun muligt at anvende farvesammensætningen på glatte lærred. Sådanne malinger indeholder anti-svampe additiver. Deres gennemsnitlige levetid er fem år, de er bedst egnet til glasfiber.

Alkyd maling indeholder giftige olier og harpikser, så det er bedre at bruge dem i private lokaler. Derudover er sådanne maling brandfarlige.

For vanddispersionsformuleringer indbefatter vandbaseret maling. De karakteristiske egenskaber ved en sådan maling - miljøvenlighed, lugtfrihed, hurtig tørring. Den beskyttende film af vandbaseret maling er resistent over for mekanisk belastning og beskytter tapet mod skader. Den passerer luft, der ikke tillader dannelse af en svamp og en form under det indsatte vægpapir.

Vandemulsionsformuleringer kan male værelser med høj luftfugtighed, da malingen har en høj fugtighedsbestandighed.


Vandbaserede maling er opdelt i følgende typer afhængigt af sammensætningen.

 1. Latex - styrke overfladen af ​​tapetet, som ikke tillader dem at skrælle og blive våd under maling. Forlæng levetiden for rullede materialer, lad dem rengøres med rengøringsmidler. Maling latex kompositioner kan være enhver type lærred.
 2. Akryl latexbaseret - den mest talrige gruppe vandbaserede sammensætninger. Sådanne maling beskytter overfladen af ​​tapetet mod korrosion, og overfører godt materialets relief og tekstur. Påfør dem i flere lag, det vil give en høj kvalitet og elastisk belægning.
 3. Vandbaserede acrylmer er kendetegnet ved fraværet af en ubehagelig lugt og hurtig tørring. Lad materialerne under tapetet "trække vejret", hvilket forhindrer dannelsen af ​​damp i rummet. Velegnet til ikke-vævet tapet.
 4. Vandemulsion - den mest økonomiske mulighed blandt alle farvesammensætninger. De er bange for fugt og har et ringe udvalg af farver. Det er muligt at male papirvasker kun efter foreløbig behandling af væggene på basis af gelva. Mest succesfuldt kombineret med vinyl ikke-vævet tapet.

En vigtig kvalitet af enhver maling er graden af ​​glans. Denne indikator påvirker ikke kun rummets udseende, men karakteriserer også vandafvisende egenskaber for farvet tapet.

Jo mindre glans af den beskyttende film af maling, desto hurtigere fugt vil blive absorberet i rullematerialerne.

Graden af ​​glansmaling er opdelt i følgende typer.

 1. Glossy - fremhæver vægternes mangler, så det sjældent bruges til boligområder. Velegnet til mørke værelser.
 2. Halvblank - har en god refleksiv evne. Du kan bruge det i børnenes værelser og i køkkenet.
 3. Matt - på grund af mangel på glansmasker overfladefejl, bruges i store rum.
 4. Semi-matt - en lille glans glatter små uregelmæssigheder af væggene. Passer perfekt ind i soveområdet.
 5. Satin - glat struktur, øget slidstyrke og holdbarhed giver dig mulighed for at bruge denne maling i alle værelser.

Teknologi maleri tapet

Hver type tapet indebærer visse forberedende arbejder før maleri. For eksempel kræver tapet vinylskum på ikke-vævet basis en foreløbig primer i to lag. Før du behandler væggen, skal du vaske arbejdsfladen med opvaskemiddel for at affedt den. Oliesammensætninger vælger at male sådan tapet er ikke anbefalet, de vil dræne på vinyl. Brug vandbaserede eller specielle akrylmaling.

For at opnå en ensartet farve af ikke-vævet linned, maling det udefra. Hvis mønsteret er tilstrækkeligt præget, kan du male tapetet i en mere mættet farve fra den forkerte side. I dette tilfælde vil lærredet absorbere malingen, baggrunden på tapetet vil have den ønskede farve, og tegningen vil forblive den samme nuance.

Papirbaserede vinylrullematerialer er ikke egnede til maling. Dybe penetrerende maling, som bruges til at male tapetet, vil tillade, at papirbaggrunden på tapetet bliver gennemblødt og afskallet fra både væggen og vinylplakken. Vinyl lærred på non-woven base maling vil være svært.

Det er muligt at male papirduer ved hjælp af farvestoffer. Imidlertid vil det ikke være nok at prive væggene i dette tilfælde, brug særlige vandafvisende midler. Det mest succesfulde valg ville være latex maling.

En vigtig vægt på kvaliteten af ​​farveværktøjer. Malerulle, vælg uld eller mohair. Skumgummi kan glide på overfladen af ​​tapetet og efterlade et skinnende spor efter tørring. Uld eller mohair vil jævnt male væggene uanset lærredets lindring.

Det anbefales at male gamle tapet efter følgende algoritme.

 1. Tag møblerne ud, tag gulvet med aviser eller beskyttelsesfilm.
 2. Rengør overfladen af ​​væggene mod støv, snavs, spindelvæv med støvsuger eller svamp. Lim de gamle rullematerialer på de rigtige steder.
 3. Tæt grundpladerne, kontakterne, stikkontakterne med maskeringstape.
 4. Påfør et vandafvisende middel på papir tapet eller papirbaseret belægning med en rulle, på vanskelige steder at bruge en pensel. Vent til fuldstændig tørring af sammensætningen (fortrinsvis mindst 24 timer).
 5. Fortynd malingen med vand, bland til en homogen masse, hvis det kræves i instruktionerne på pakningen.
 6. Påfør malingsammensætningen jævnt i et tyndt lag med en rulle og en børste, der starter fra loftet, så malingen falder ikke beskadiger den allerede malede del af væggen. Mal Seinen i dele. For at undgå pletter og striber skal du anvende sammensætningen hurtigt, indtil den malede overflade har tørret.
 7. Når sammensætningen er helt tør, påfør et andet lag maling (helst ikke mindre end 2-4 timer).

Det anbefales at begynde at male wallpapers fra vægge, der vil blive dækket af møbler. Dette vil kontrollere farveskyggen og ensartetheden af ​​maling.

Det er nødvendigt at bedømme muligheden for at farve tarnished tapet på grundlag af deres type og tilstand. Flizelinovye materialer overfører sikkert 5-10 farvning, mens lærredet på papirbasis ikke tåler en, og skumvinylen vil aktivt modstå maling. Det er stadig muligt at male gamle rullede materialer. Tag ansvaret for valget af værktøjer, få kvalitetsmaling, glem ikke primere og vandafvisende midler, og alt vil helt sikkert fungere.

Hvordan man korrekt udfører primervæggene, før du laver tapet?

Hvad er malingen til tapet til maleri og hvordan man bruger det korrekt?

LiveInternet LiveInternet

Hvordan male papir tapet (ændre stilen)

Mandag den 17. marts 2014 klokken 12:16 + for at citere

Hej alle sammen!
Langt plaget af spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at male det gamle papirbaggrund? Posherstil posts: hvem skriver det er muligt, hvem der ikke - vil sprænge op og falde væk, som rådede nye til at klæbe.

Baggrund i køkkenet - de blev limet 3 år siden, hvoraf nogle var meget beskidte, især i køleskabsområdet og hvor tellyen hængte. Vinyl tapet, pokleeny professionelt, butt, tæt. Jeg vil ikke reparere loftet, loftet baguette og gulvstokken for øjeblikket. Men tapetet spændt stærkt, passer ikke til farven under min yndlingssofa)))). Omkostningerne ved kontanter og midlertidigt maleri vandt i forhold til krydsfiner.
Jeg købte 2 dåser akrylmaling, 2,5 kg hver af det polske mærke DEKORAL, 300 rubler hver for en dåse. en farve er honning, den anden er mandel, farven på sofaens sofa, rullen, børsten og malet køkkenet om 1 dag. Tapetet behandlede ikke noget, nogen rådede vandafvisende osv. Jeg havde ikke tid til at genere med det. Jeg besluttede - hvis de forsvinder, så er det fint, men jeg vil ikke bruge penge på at fjerne de gamle. Det eneste er, at jeg gik med en støvsuger for at rense støvet og tørre dem med en godt udrevet fugtig klud. Maskerende maskeringstape sokkel og støbning, for ikke at blive snavset og gå! Tørretid 2 timer, malet 2 gange. Anden gang i 2 timer efter tørring af det første lag.

** ANNA ** Lad mig også dele, historien er den samme, arrangerede ikke den mørke farve på tapetet i den nye lejlighed i soveværelset. Jeg ønskede ikke at klæbe det (de var meget høj kvalitet pokleyany). Jeg vidste ikke engang, hvilken tapet det var. Jeg kiggede gennem fora, så det viste sig, at 50% kan males, 50% - nej. Og jeg tog en chance, sagen var kompliceret af den kendsgerning, at den ønskede farve var "smeltet mælk", og farven, der blev malet, var næsten rødbrun. Malede den sædvanlige vanddispersionsmaling TEKS (fastgjort i den ønskede farve) rulle. Sandt måtte lægge 3 lag. Som et resultat er farven malet over, det viste sig perfekt. Minus behøvede ikke at købe russisk maling, import (nogen) ville koste 2 lag. I butikken fandt direkte formørkelse, overtalte sælgeren. I alt - du kan tage risikoen og budgettet. Dine hænder er gratis, 2 deltidsdage, omkostningerne er prisen på maling og rulle med et trug.

*** Jeg tænkte først at klæbe det nye tapet, men da foreman kom og begyndte at tælle arbejdet - fjern grundpladen, demonter loftlisterne, fjern det gamle tapet, fjern radiatoren, dvs. afløb vand fra systemet, fjern træbjælken, klip nye baggrunde + køb nyt loft og lim, sæt radiatoren og træbue tilbage - det ville også ske i mindst en uge, jeg følte mig dårlig, og jeg spurgte ikke engang prisen på alt Jeg indså, at det ikke var nu!

*** Faktisk er det ret nemt at male tapet, men du skal gøre det omhyggeligt. Papir tapet tolererer ikke fugt, de absorberer let maling, kan bevæge sig væk fra væggene og falde væk. For at forhindre dette sker, skal du bruge en rulle med en lille lur.

Under maleriet har vi gammelt tapet på et sted lidt opsvulmet og det viste sig som en boble, men efter tørring kom alt tilbage, intet fik sig fast hvor som helst og faldt væk.
Efter at malingen er tørret, er det besluttet, at det er nødvendigt at anvende et andet lag maling for at opnå en mere jævn farve.
Tapetmalet igen - også er der intet forsvundet. Efter at vi malede det gamle tapet, fik vi lette vægge (og forresten så værelset bedre allerede), og på væggene kan du selv lave tegninger.

Trin for trin Papirmaleri Instruktioner
Før du begynder at arbejde, skal du beslutte dig for den relevante type farve sammensætning.

Hvis du planlægger at male tapetet i køkkenet eller i gangen. så er det bedre at vælge akrylmaling. Den er slidstærk, nem at rengøre, opsamler ikke støv og andre forurenende stoffer på overfladen og er kendetegnet ved høj elasticitet og holdbarhed.
Til maleri papir tapet i soveværelset, hallway, børns værelse er bedre at vælge vandbaseret maling. Dens kemiske sammensætning er helt sikkert for helbred, den har ingen skarp specifik lugt, der giver en lys og mættet farve, er præget af høj dampgennemtrængelighed.

Er det muligt at male papir tapet med olie maling, og hvordan? Arbejde med maling tapet olie belægning er ingen anden teknologi til maling med akryl eller vandbaseret sammensætning.
Forberedelse af rummet før maling af papir tapet:
** Tag ekstra ting ud og sørg for nem adgang til væggene
** Fjern støv og spiderwebs fra overfladen af ​​tapetet. Dette gøres bedst med en støvsuger eller en fugtig klud;
** lim tapet med lim hvis de er løs på væggen;
** Påfør mastikfejl og ridser
** Efter at mastikken er tørret, sænk forsigtigt overfladen med sandpapir;
** Anbring en primer på puttyområdet med en børste for at forbedre vedhæftningen.

Maleri teknologi
1
Bland hele mængden af ​​maling i en beholder for at opnå en ensartet mættet farve.
2
Start maleri fra øverste venstre hjørne af rummet i forhold til døren.
3
Vinkler, steder nær vindue og døråbninger, bundplader og loftmaling med pensel; Resten af ​​overfladen - rullen.
Hvordan male tapet

Hvordan male papir tapet: instruktioner

Har papirbaseret maling?

Papir tapet er en af ​​de mest almindelige på markedet for efterbehandling materialer til lejlighed vægge. Vær det som muligt, over tid forværres de, og indretningen af ​​interiøret bliver ikke så præsentabel som efter reparation. Før ejerne opstår spørgsmålet: om man skal lave en ny reparation eller bare opdatere det eksisterende tapet? Da det hele omsluttes hele rummet til et langt og ret dyrt, vil vi tale om, hvorvidt det er muligt at male papirbaggrunden.

Faktisk er der blandt fagfolk forskellige meninger om, hvorvidt det er fornuftigt at male sådanne lærred. Der er omstændigheder, der gør det umuligt at male tapet af papir. Det gælder for eksempel de tilfælde, hvor overfladen har alvorlige ydre skader: den er stærkt revet, har nedskæringer mv. Men hvis det øverste dekorative lag af tapet er forholdsvis godt bevaret, kan du endnu ikke helt limke tapetet og vælge om gentagelse. Heldigvis kan dette arbejde gøres for hånd. Så lad os gå videre til en mere detaljeret beskrivelse af malingsprocessen og alt der er forbundet med det.

Papir tapet til maleri: hvad du har brug for

Så, for at male papirbaggrund skal du bruge et helt sæt specialværktøjer og materialer. Lad os se, hvad du skal tage for at kunne udføre kvalitetsarbejde selv:

 1. Maling (fortrinsvis vandig emulsion). Dens anvendelse giver modstand mod blødt tapet, hvilket garanterer en stærk tilknytning til overfladen af ​​væggen. Papirbaserede tapeter vil derfor ikke skrælle overfladen.
 2. Speciel belægning med vandafvisende lag.
 3. Beskyttelse af baseboards (optimal løsning - maskebånd).
 4. Apparater til påføring af maling (store og små børster samt en rulle). Højden på rullen skal vælges under hensyntagen til glatheden af ​​det øverste lag af tapet: Jo mere glat de er, desto mindre skal længden af ​​bunken være.

Det rigtige valg af maling

I den henseende kan det med hensyn til graden af ​​dekorative maling være en mangfoldighed. Den mest almindelige er følgende klassificering af maling:

Valget af et egnet farvestof afhænger som regel ikke kun af kundens æstetiske præferencer, men også på hvilken af ​​lejligheden i lejligheden der skal males. Derudover tages der hensyn til en parameter som niveauet for naturlig lysindgang. Så for eksempel er et matfarve bedst egnet til en stor stue. Hvad angår den lille spisestue eller køkken, kan den bedste løsning være en blank eller halvglanscoating.

Gode ​​råd! Desuden, for at vælge den rigtige maling, som kunne være malet papir tapet, hvad enten duplex eller simplex. du skal tage højde for mange flere egenskaber. For eksempel evnen til at lukke den gamle maling, modstandsdygtighed mod skade og udsættelse for lys, modstandsdygtighed mod fugt og vaskemidler. samt produktets miljøsikkerhed.

Hvad enten det er muligt at male tapet fra papir med akrylmaling, er det nødvendigt at udtrykkeligt sige det ja, det er helt tilladt og endda anbefalet. Derudover må du ikke glemme muligheder som vandbaseret, latex og alkydbaseret farvestof.

Arbejdsfaser

Lad os kort diskutere de vigtigste typer arbejde, du skal udføre for at male tapet på papirbasis.

Nødvendig forberedelse

Så det forberedende arbejde er det første trin, hvor kvaliteten afhænger af, hvor succesfulde hele reparationen vil være. Rengør støv, fjern snavs og støvsug rummet. Lim bundpladerne og andre udragende dele af interiøret (film eller maskebånd er egnet til dette). Så kan du påføre en vandafvisende belægning. Først efter fuldstændig tørring af dette beskyttende lag, der tager mindst 24 timer, kan du begynde at forberede malingen.

Advarsel! For at undgå langvarig rengøring bagefter anbefales det at dække hele overfladen af ​​gulvet med en film eller som en sidste udvej med aviser.

Madlavning maling

Så ovenover har vi overvejet, hvilken slags maling der kan males papir tapet til maleri. Forbered farve sammensætningen vil ikke være svært. For at gøre dette skal du blot åbne malingen og blande alt godt. Hvis der er behov og design af rummet kræver det, kan du blande farveskemaet.

Maler væggene: instruktion

Det forberedende arbejde er udført, farvestoffet er klar, og nu kan vi gå videre til hovedfasen: maleri. Her er en kort vejledning:

 1. Så direkte ansøgning er lavet ved hjælp af en rulle. Hvad angår hjørnerne såvel som utilgængelige steder - brug børster af forskellig størrelse.
 2. Først og fremmest skal du male de dele af væggene, som senere bliver dækket af møbler, da dette vil hjælpe med at "fylde hånden".
 3. Det er bedst at begynde at male loftet (hvis det leveres af projektet) eller den øverste del af væggene.
 4. Efter påføring af to lag maling (mellem dem er det nødvendigt at tage en pause på flere timer for helt at tørre), sørg for at overfladen er glat og laget er jævnt. Alle malerier kan betragtes som komplette.

Sørg for at se videoinstruktionerne på det korrekte maleri:

For at opsummere

Så vi håber, at du nu har en mere detaljeret ide om, om du kan male papirbaggrund og hvordan man organiserer hele arbejdsgangen. Hvis du laver et kort resumé, kan du sige, at for et godt resultat skal du korrekt forberede væggenes arbejdsflade, reparere beskadigede fragmenter og også lave et særligt lag, der er stærkt modstandsdygtigt over for fugt.

Glem ikke at ved maling er det nødvendigt at bruge akryl- eller vandbaseret maling, der påføres ved hjælp af specialværktøjer. Ved udførelse af arbejde skal alle instruktioner følges nøje. Dette sikrer, at resultatet af dit arbejde vil glæde dig og alle dine kære.

Hvordan og hvad at male gamle papir tapet

Gør det meget nemt, og du kan klare det selv. Sådan en lille penny reparation tager ikke meget tid og kræver ikke store finansielle investeringer, men det vil give et frisk og ryddeligt kig på værelset.

Er det muligt at male papirbaggrund?

Der er forskellige meninger om muligheden for at farve gamle papir tapet. Faktisk er det i nogle tilfælde ikke engang værd at starte denne proces. Hvis de er dårligt limede, har de betydelige skader, der opnås under drift, så maleriet ikke erstatter klæbende nye.

Hvis de ser godt ud, men deres farve er ikke kombineret med nye møbler, bare trætte eller falmede, så kan du stadig udskifte udskiftningen og få farvning.

Malerpapir tapet: de nødvendige materialer og værktøjer

Før vi går direkte til farvningen af ​​gammelt tapet, er det nødvendigt at bestemme listen over materialer og værktøjer, som vi måtte have brug for i processen.

Til maling lakeret overflader du har brug for:

 1. Vandafvisende belægning for at forhindre våd belægning, og som en konsekvens af dens tilbagegang bag væggen;
 2. maling;
 3. Ruller og børster i forskellige størrelser. Længden af ​​bunken på rullen afhænger af reliefen af ​​den malede overflade. Hvis overfladen er glat, skal rullen være med en bunke med medium længde;
 4. Maskeringstape, som er nødvendigt for at klæbe gulvbrættet og derved beskytte dem mod maling.

Vælg hvad man skal male: Mal til papir tapet

Mere detaljeret bør overveje valget af maling. De kan være: satin, halvglans, blank, halvglans og mat. Valget afhænger af typen af ​​overflade og lys i rummet. For eksempel til et køkken med glatte overflader er en halvglansmaling perfekt, den afspejler lys godt og er let at vaske. Og den matte belægning passer perfekt ind i et indre af de store haller.

Når du vælger en maling, skal du også tage højde for sådanne egenskaber som:

 1. Modstandsdygtighed over for lys og mekanisk belastning;
 2. Evnen til at overlappe en anden maling, så den ikke skinner igennem;
 3. Fuld tørretid;
 4. Mulighed for vask;
 5. Miljøvenlighed.

Grundlaget for maling er opdelt i:

 1. Alkydbaserede maling;
 2. Vand eller latex;
 3. Akryl.

Akrylmaling anbefales til farvning af papiroverflader. Det er godt udsat for vask og over tid mister man ikke farve.

Maling af gammelt tapet: forberedende fase

Før du går direkte til farvningen, skal du udføre det forberedende arbejde. For at begynde, fjern snavs, støv og spindelvæv fra væggene med en støvsuger og en svamp. Derefter skal du klæbe alle skørtmasker.

Når alt dette er gjort, kan du fortsætte med anvendelsen af ​​en vandafvisende belægning. Det er bedre at påføre det med en rulle og på vanskelige steder og hjørner - med en børste.

Når den vandafvisende belægning er blevet påført på overfladen af ​​væggene, er det nødvendigt at opretholde en temperatur, der ikke tillader dens dråber og ikke at skabe udkast. Manglende overholdelse af disse regler vil medføre, at tapetet kan skrælle eller luftbobler formes under deres overflade.

Når den påførte coating er helt tør (ca. en dag), kan du fortsætte til næste trin.

Vi male papir baggrunde: maling forberedelse

Malingen skal blandes for at opnå en homogen masse. Hvis det ønskes, kan du tilføje den valgte farve til den og blande grundigt. Før du påfører, skal du sørge for, at maling af den nøjagtige farve, der blev valgt.

Hvordan male gamle papir tapet: tips

Maling kan påføres på den forberedte overflade. Dette skal ske med en rulle og i hjørnerne med en børste. Maling bør forsøge at anvende et ensartet tyndt lag.

Det er nødvendigt at begynde at farve fra vægge, der er dækket af møbler og derved træne på dem.

Det er bedre at begynde at male fra loftet, så dråber af maling ikke ødelægge en allerede malet overflade.

Efter tørring af det første lag, og det vil tage 3-4 timer, kan du anvende det andet.

Efter at begge lag er påført og tørret, kan maleriet betragtes som komplet.

Men hvis der ikke er nogen erfaring med at male, for ikke at eksperimentere med kvalitet, kan du invitere et team af professionelle malere, der vil arbejde om dage, og rummet vil skinne med nye farver.

Er det muligt at male papirbaggrund

Hvordan male papir tapet: instruktioner

Har papirbaseret maling?

Papir tapet er en af ​​de mest almindelige på markedet for efterbehandling materialer til lejlighed vægge. Vær det som muligt, over tid forværres de, og indretningen af ​​interiøret bliver ikke så præsentabel som efter reparation. Før ejerne opstår spørgsmålet: om man skal lave en ny reparation eller bare opdatere det eksisterende tapet? Da det hele omsluttes hele rummet til et langt og ret dyrt, vil vi tale om, hvorvidt det er muligt at male papirbaggrunden.

Faktisk er der blandt fagfolk forskellige meninger om, hvorvidt det er fornuftigt at male sådanne lærred. Der er omstændigheder, der gør det umuligt at male tapet af papir. Det gælder for eksempel de tilfælde, hvor overfladen har alvorlige ydre skader: den er stærkt revet, har nedskæringer mv. Men hvis det øverste dekorative lag af tapet er forholdsvis godt bevaret, kan du endnu ikke helt limke tapetet og vælge om gentagelse. Heldigvis kan dette arbejde gøres for hånd. Så lad os gå videre til en mere detaljeret beskrivelse af malingsprocessen og alt der er forbundet med det.

Papir tapet til maleri: hvad du har brug for

Så, for at male papirbaggrund skal du bruge et helt sæt specialværktøjer og materialer. Lad os se, hvad du skal tage for at kunne udføre kvalitetsarbejde selv:

 1. Maling (fortrinsvis vandig emulsion). Dens anvendelse giver modstand mod blødt tapet, hvilket garanterer en stærk tilknytning til overfladen af ​​væggen. Papirbaserede tapeter vil derfor ikke skrælle overfladen.
 2. Speciel belægning med vandafvisende lag.
 3. Beskyttelse af baseboards (optimal løsning - maskebånd).
 4. Apparater til påføring af maling (store og små børster samt en rulle). Højden på rullen skal vælges under hensyntagen til glatheden af ​​det øverste lag af tapet: Jo mere glat de er, desto mindre skal længden af ​​bunken være.

Det rigtige valg af maling

I den henseende kan det med hensyn til graden af ​​dekorative maling være en mangfoldighed. Den mest almindelige er følgende klassificering af maling:

Valget af et egnet farvestof afhænger som regel ikke kun af kundens æstetiske præferencer, men også på hvilken af ​​lejligheden i lejligheden der skal males. Derudover tages der hensyn til en parameter som niveauet for naturlig lysindgang. Så for eksempel er et matfarve bedst egnet til en stor stue. Hvad angår den lille spisestue eller køkken, kan den bedste løsning være en blank eller halvglanscoating.

Gode ​​råd! Desuden, for at vælge den rigtige maling, som kunne være malet papir tapet, hvad enten duplex eller simplex. du skal tage højde for mange flere egenskaber. For eksempel evnen til at lukke den gamle maling, modstandsdygtighed mod skade og udsættelse for lys, modstandsdygtighed mod fugt og vaskemidler. samt produktets miljøsikkerhed.

Hvad enten det er muligt at male tapet fra papir med akrylmaling, er det nødvendigt at udtrykkeligt sige det ja, det er helt tilladt og endda anbefalet. Derudover må du ikke glemme muligheder som vandbaseret, latex og alkydbaseret farvestof.

Arbejdsfaser

Lad os kort diskutere de vigtigste typer arbejde, du skal udføre for at male tapet på papirbasis.

Nødvendig forberedelse

Så det forberedende arbejde er det første trin, hvor kvaliteten afhænger af, hvor succesfulde hele reparationen vil være. Rengør støv, fjern snavs og støvsug rummet. Lim bundpladerne og andre udragende dele af interiøret (film eller maskebånd er egnet til dette). Så kan du påføre en vandafvisende belægning. Først efter fuldstændig tørring af dette beskyttende lag, der tager mindst 24 timer, kan du begynde at forberede malingen.

Advarsel! For at undgå langvarig rengøring bagefter anbefales det at dække hele overfladen af ​​gulvet med en film eller som en sidste udvej med aviser.

Madlavning maling

Så ovenover har vi overvejet, hvilken slags maling der kan males papir tapet til maleri. Forbered farve sammensætningen vil ikke være svært. For at gøre dette skal du blot åbne malingen og blande alt godt. Hvis der er behov og design af rummet kræver det, kan du blande farveskemaet.

Maler væggene: instruktion

Det forberedende arbejde er udført, farvestoffet er klar, og nu kan vi gå videre til hovedfasen: maleri. Her er en kort vejledning:

 1. Så direkte ansøgning er lavet ved hjælp af en rulle. Hvad angår hjørnerne såvel som utilgængelige steder - brug børster af forskellig størrelse.
 2. Først og fremmest skal du male de dele af væggene, som senere bliver dækket af møbler, da dette vil hjælpe med at "fylde hånden".
 3. Det er bedst at begynde at male loftet (hvis det leveres af projektet) eller den øverste del af væggene.
 4. Efter påføring af to lag maling (mellem dem skal du tage en pause på flere timer for helt at tørre), sørg for at overfladen er glat og laget er jævnt. Alle malerier kan betragtes som komplette.

Sørg for at se videoinstruktionerne på det korrekte maleri:

For at opsummere

Så vi håber, at du nu har en mere detaljeret ide om, om du kan male papirbaggrund og hvordan man organiserer hele arbejdsgangen. Hvis du laver et kort resumé, kan du sige, at for et godt resultat skal du korrekt forberede væggenes arbejdsflade, reparere beskadigede fragmenter og også lave et særligt lag, der er stærkt modstandsdygtigt over for fugt.

Glem ikke at ved maling er det nødvendigt at bruge akryl- eller vandbaseret maling, der påføres ved hjælp af specialværktøjer. Ved udførelse af arbejde skal alle instruktioner følges nøje. Dette sikrer, at resultatet af dit arbejde vil glæde dig og alle dine kære.

Hvordan male papir tapet (ændre stilen)

Mandag, 17. marts, 12:16 + i citatet

Langt plaget af spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at male det gamle papirbaggrund? Posherstil posts: hvem skriver det er muligt, hvem der ikke - vil sprænge op og falde væk, som rådede nye til at klæbe.

Baggrund i køkkenet - de blev limet 3 år siden, hvoraf nogle var meget beskidte, især i køleskabsområdet og hvor tellyen hængte. Vinyl tapet, pokleeny professionelt, butt, tæt. Jeg vil ikke reparere loftet, loftet baguette og gulvstokken for øjeblikket. Men tapetet spændt stærkt, passer ikke til farven under min yndlingssofa)))). Omkostningerne ved kontanter og midlertidigt maleri vandt i forhold til krydsfiner.

Jeg købte 2 dåser akrylmaling, 2,5 kg hver af det polske mærke DEKORAL, 300 rubler hver for en dåse. en farve er honning, den anden er mandel, farven på sofaens sofa, rullen, børsten og malet køkkenet om 1 dag. Tapetet behandlede ikke noget, nogen rådede vandafvisende osv. Jeg havde ikke tid til at genere med det. Jeg besluttede - hvis de forsvinder, så er det fint, men jeg vil ikke bruge penge på at fjerne de gamle. Det eneste er, at jeg gik med en støvsuger for at rense støvet og tørre dem med en godt udrevet fugtig klud. Maskerende maskeringstape sokkel og støbning, for ikke at blive snavset og gå! Tørretid 2 timer, malet 2 gange. Anden gang i 2 timer efter tørring af det første lag.

** ANNA ** Lad mig også dele, historien er den samme, arrangerede ikke den mørke farve på tapetet i den nye lejlighed i soveværelset. Jeg ønskede ikke at klæbe det (de var meget høj kvalitet pokleyany). Jeg vidste ikke engang, hvilken tapet det var. Jeg kiggede gennem fora, så det viste sig, at 50% kan males, 50% - nej. Og jeg tog en chance, sagen var kompliceret af den kendsgerning, at den ønskede farve var bagt mælk, og at den var malet næsten bourgogne. Malede den sædvanlige vanddispersionsmaling TEKS (fastgjort i den ønskede farve) rulle. Sandt måtte lægge 3 lag. Som et resultat er farven malet over, det viste sig perfekt. Minus behøvede ikke at købe russisk maling, import (nogen) ville koste 2 lag. I butikken fandt direkte formørkelse, overtalte sælgeren. I alt - du kan tage risikoen og budgettet. Dine hænder er gratis, 2 deltidsdage, omkostningerne er prisen på maling og rulle med et trug.

*** Jeg tænkte først at klæbe det nye tapet, men da foreman kom og begyndte at tælle arbejdet - fjern grundpladen, demonter loftlisterne, fjern det gamle tapet, fjern radiatoren, dvs. afløb vand fra systemet, fjern træbjælken, klip nye baggrunde + køb nyt loft og lim, sæt radiatoren og træbue tilbage - det ville også ske i mindst en uge, jeg følte mig dårlig, og jeg spurgte ikke engang prisen på alt Jeg indså, at det ikke var nu!

*** Faktisk er det ret nemt at male tapet, men du skal gøre det omhyggeligt. Papir tapet tolererer ikke fugt, de absorberer let maling, kan bevæge sig væk fra væggene og falde væk. For at forhindre dette sker, skal du bruge en rulle med en lille lur.

Under maleriet har vi gammelt tapet på et sted lidt opsvulmet og det viste sig som en boble, men efter tørring kom alt tilbage, intet fik sig fast hvor som helst og faldt væk.

Efter at malingen er tørret, er det besluttet, at det er nødvendigt at anvende et andet lag maling for at opnå en mere jævn farve.

Tapetmalet igen - også er der intet forsvundet. Efter at vi malede det gamle tapet, fik vi lette vægge (og forresten så værelset bedre allerede), og på væggene kan du selv lave tegninger.

Trin for trin Papirmaleri Instruktioner

Før du begynder at arbejde, skal du beslutte dig for den relevante type farve sammensætning.

Hvis du planlægger at male tapetet i køkkenet eller i gangen. så er det bedre at vælge akrylmaling. Den er slidstærk, nem at rengøre, opsamler ikke støv og andre forurenende stoffer på overfladen og er kendetegnet ved høj elasticitet og holdbarhed.

Til maleri papir tapet i soveværelset, hallway, børns værelse er bedre at vælge vandbaseret maling. Dens kemiske sammensætning er helt sikkert for helbred, den har ingen skarp specifik lugt, der giver en lys og mættet farve, er præget af høj dampgennemtrængelighed.

Er det muligt at male papir tapet med olie maling, og hvordan? Arbejde med maling tapet olie belægning er ingen anden teknologi til maling med akryl eller vandbaseret sammensætning.

Forberedelse af rummet før maling af papir tapet:

** Tag ekstra ting ud og sørg for nem adgang til væggene

** Fjern støv og spiderwebs fra overfladen af ​​tapetet. Dette gøres bedst med en støvsuger eller en fugtig klud.

** Lim tapet med lim hvis de er løs på væggen

** Påfør mastikfejl og ridser

** Efter tørring af mastik sanden forsigtigt med sandpapir

** Anbring en primer på puttyområdet med en børste for at forbedre vedhæftningen.

Maleri teknologi

Hvordan og hvad at male gamle papir tapet

Gør det meget nemt, og du kan klare det selv. Sådan en lille penny reparation tager ikke meget tid og kræver ikke store finansielle investeringer, men det vil give et frisk og ryddeligt kig på værelset.

indhold

  Er det muligt at male papirbaggrund? Malingpapir tapet: de nødvendige materialer og værktøjer Vi vælger hvad der skal males: Maling til papir tapet Maling til gammel tapet: forberedende fase Vi malerpapir tapet: maling forberedelseHvordan male gamle papir tapet: tip

Er det muligt at male papirbaggrund?

Der er forskellige meninger om muligheden for at farve gamle papir tapet. Faktisk er det i nogle tilfælde ikke engang værd at starte denne proces. Hvis de er dårligt limede, har de betydelige skader, der opnås under drift, så maleriet ikke erstatter klæbende nye.

Malerpapir tapet: de nødvendige materialer og værktøjer

Før vi går direkte til farvningen af ​​gammelt tapet, er det nødvendigt at bestemme listen over materialer og værktøjer, som vi måtte have brug for i processen.

 1. Vandafvisende belægning for at forhindre, at belægningen bliver våd
 2. male
 3. Ruller og børster i forskellige størrelser. Længden af ​​bunken på rullen afhænger af reliefen af ​​den malede overflade. Hvis overfladen er glat, skal rullen være af medium længde lur.
 4. Maskeringstape, som er nødvendigt for at klæbe gulvbrættet og derved beskytte dem mod maling.

Vælg hvad man skal male: Mal til papir tapet

Mere detaljeret bør overveje valget af maling. De kan være: satin, halvglans, blank, halvglans og mat. Valget afhænger af typen af ​​overflade og lys i rummet. For eksempel til et køkken med glatte overflader er en halvglansmaling perfekt, den afspejler lys godt og er let at vaske. Og den matte belægning passer perfekt ind i et indre af de store haller.

Når du vælger en maling, skal du også tage højde for sådanne egenskaber som:

 1. Modstandsdygtighed over for lys og mekanisk belastning
 2. Evnen til at overlappe en anden maling, så den ikke viser sig
 3. Fuld tørretid
 4. Mulighed for vask
 5. Miljøvenlighed.

Grundlaget for maling er opdelt i:

 1. Alkyd base maling
 2. Vand eller latex
 3. Akryl.

Akrylmaling anbefales til farvning af papiroverflader. Det er godt udsat for vask og over tid mister man ikke farve.

Maling af gammelt tapet: forberedende fase

Før du går direkte til farvningen, skal du udføre det forberedende arbejde. For at begynde, fjern snavs, støv og spindelvæv fra væggene med en støvsuger og en svamp. Derefter skal du klæbe alle skørtmasker.

Når alt dette er gjort, kan du fortsætte med anvendelsen af ​​en vandafvisende belægning. Det er bedre at påføre det med en rulle og på vanskelige steder og hjørner - med en børste.

Når den vandafvisende belægning er blevet påført på overfladen af ​​væggene, er det nødvendigt at opretholde en temperatur, der ikke tillader dens dråber og ikke at skabe udkast. Manglende overholdelse af disse regler vil medføre, at tapetet kan skrælle eller luftbobler formes under deres overflade.

Når den påførte coating er helt tør (ca. en dag), kan du fortsætte til næste trin.

Vi male papir baggrunde: maling forberedelse

Malingen skal blandes for at opnå en homogen masse. Hvis det ønskes, kan du tilføje den valgte farve til den og blande grundigt. Før du påfører, skal du sørge for, at maling af den nøjagtige farve, der blev valgt.

Hvordan male gamle papir tapet: tips

Maling kan påføres på den forberedte overflade. Dette skal ske med en rulle og i hjørnerne med en børste. Maling bør forsøge at anvende et ensartet tyndt lag.

Men hvis der ikke er nogen erfaring med at male, for ikke at eksperimentere med kvalitet, kan du invitere et team af professionelle malere, der vil arbejde om dage, og rummet vil skinne med nye farver.