Myter og sandhed om hævede lofter

Måske er ingen byggematerialer omgivet af så mange rygter som stræklofter. Lyt til producenterne - så dette er et universelt lærred, der løser alle dine problemer: fra lydisolering i rummet til allergi overfor katte.

Hvis du holder øje med modstandernes argumenter, bliver det skræmmende at leve i en verden, hvor der er et sådant absolut ondt: det gør ondt i sundheden, det forkæler atmosfæren og fremkalder næsten selvmord.

Vi analyserede alle kendte fakta om hævede lofter for at adskille myter fra virkeligheden. Lad os starte med det mest populære og populære spørgsmål.

Hørelse 1. Skadelig

Det antages, at det på grund af PVC-filmens kemiske sammensætning frigiver giftige stoffer, som du skal trække vejret. Og det faktum, at alle stoffer i dens sammensætning, så omgiver os næsten overalt - ved ikke alt.

Ja, de kan ikke kaldes et naturligt materiale. Og faktisk hvad? Du er ikke tvunget til at tygge belægningen eller slukke for at nyde den uforglemmelige kemiske aroma? I en simpel plastflaske, hvorfra du drikker et sundt mineralvand, ikke mindre end "farlige" kemikalier - men af ​​en eller anden grund forstyrrer det ikke nogen.

Derfor, hvis du følger reglerne for driften af ​​stræklofter, er der intet at frygte - de er helt sikre. En detaljeret analyse af "skade" læses her.

Høring 2. Let at rive

Modstandere hævder at materialet nemt kan revet. Fabrikanter slår sig i brystet med deres næver og råber, at materialet er i stand til at overleve apokalypsen. Hvem har ret? Mærkeligt nok alt.

På den ene side er tynd PVC-film let at beskadige med en skarp genstand. På den anden side opretholder det tryk godt. Derfor, hvis du ikke har vane med at smide dart for dart i lofterne eller kunstnerisk skære på lærredet, er du velkommen til at overveje denne erklæring en myte.

Ryktet 3. Gem fra oversvømmelsen

Men det er sandt. Men med et par nuancer er fuldstændig tæthed vigtig, hvilket opnås ved kvalitet og installationsteknologi af stræklofter. Hvis du ikke bryder det, kan belægningen modstå op til 100 liter vand pr. 20 m².

Vi anbefaler dog ikke at udføre styrkeprøver - ved de første tegn på en begyndende oversvømmelse blokere vandet over tårnet og ringe til bygherrerne - de vil hjælpe med at dræne det for ikke at skade lærredet. Ellers skal du lave reparationer.

Høring 4. Brænd som papir

Kun en person, som ikke kun absolut kender kemi, men aldrig har været i brand kan tro på det. Sandsynligvis så alle, hvordan en plastflaske eller engangsservise bliver deformeret og smuldrende.

Det samme vil ske med strækloftet - på grund af dets kemiske sammensætning kan de simpelthen ikke bryde ud. Selvfølgelig i den langsomme smeltning af en behagelig lille - en skarp lugt, giftige dampe...

Men lad os tale ærligt: ​​Er du sikker på, at i tilfælde af brand vil dette være dit største problem?

Høring 5. Taler om lugt...

Der er en opfattelse, at stræklofter udsender ubehagelige lugte. Er det sandt? I et vist omfang ja.

PVC-film af høj kvalitet lugter virkelig meget mærkbar. Men efter et par dage vil situationen forbedres, og der kommer ikke noget spor af lugten.

Selvfølgelig er dette vigtigt, hvis du har købt dokumenterede produkter af et godt mærke - det kinesiske mærke kan lugte i et halvt år og er absolut uacceptabelt til brug i boligområder. Flere analyser om dette emne læses her.

Høring 6. De er billigere end gips

På den ene side kan denne erklæring betragtes som en markedsføringsgreb - prisen for spændingsstof og gipsplader er næsten det samme. På den anden side er tingene ikke så enkle.

Meget afhænger af kvaliteten - a priori materialer af gode varemærker kan ikke være billige. Derudover er det nødvendigt at tage hensyn til omkostningerne ved forberedende arbejde: for gipsvæg er de meget dyrere hvad angår tid og penge.

Høring 7. Sag med tiden

Denne erklæring henviser dristigt til svindelkonkurrenter. Hvordan forestiller du dig det?

En dag går ind i stuen, og loftet faldt til niveauet i midten af ​​rummet? Ja, over tid mister materialegenskaber deres kvalitet. En god spændingsduge, som er ordentligt betjent, vil dog ikke under nogen omstændigheder forsvinde. Du vil ikke regelmæssigt forsøge at oversvømme din lejlighed eller lave ild i rummet, så temperaturen påvirker materialets tæthed?

Hørelse 8. Brænde ud og falme

En anden fiktion i forbindelse med teknisk analfabetisme eller ønsket om at sværge strække lofter. Ja, med tiden kan farven falme. Men for dette er det nødvendigt at observere en række betingelser: konstante termiske virkninger, rengøring med aggressive rengøringsmidler...

Det er sådan en gener vil kun ske, hvis du gør hvad producenten strengt forbød!

Enig, i dette tilfælde vil hans skyld i, hvad der skete, være minimal.

Forresten, hvis du allerede har sådan et problem... Det er nok værd at tørre loftet? Det er helt muligt, at han blev støvet og ikke falmet. Læs mere om pleje af lofter i dette afsnit.

Høring 9. Kan ikke bruges med almindelige pærer

I et vist omfang er det sandt. Det er bedre at købe LED lamper. Men hvis du bruger en suspenderet lysekrone, hvor lyspærerne er mindst 15 centimeter fra overfladen - hvorfor ikke?

Bare sørg for at de ikke opvarmer lærredet og alt vil være i orden.

Høring 10. Ved installation kan vægge beskadiges med en varmepistol

Hvis du beslutter dig for at vælge et strækloft lavet af PVC-film, er det en næsten obligatorisk del af installationen, der bruger en varmepistol. Ja, med uforsigtig brug kan det ødelægge den endelige vægfinish.

Men hvis du vender sig til fagfolk, eller du vil være yderst forsigtig med at bruge dine værktøjer, kan problemer nemt undgås.

Sakse er også let at klippe tapet, men du er ikke bange for at bruge dem i hverdagen?

Det faktum, at du skal gøre før: lofter eller tapet, er godt skrevet i denne artikel.

Høring 11. Kan ikke bruges i køkkenet

Er det farligt at installere et ophængt loft i køkkenet? Måske er dette det mest almindelige spørgsmål. Det kan sikkert besvares negativt.

Tværtimod betragtes en sådan belægning som optimal på grund af den lette omhu.

Installer det roligt, selv over gaskomfuret - for at udlede giftige dampe, har stoffet behov for temperaturer over 70 ° C. Vi forsikrer, at nå det i det almindelige køkken er uvirkeligt.

Vores eksperter har allerede fortalt dig mere om ulemperne ved stræklofter i køkkenet.

Høring 12. Kan ikke monteres i børnehaven

Tvillingbror fra fortiden myte - faren for at bruge strækloftet i børnehaven. Da vi allerede har besluttet, at de ikke skader menneskers sundhed, er spørgsmålet meningsløst.

Men hvis dine børn elsker aktive spil, kan du tale om en vis risiko - for lærredet selvfølgelig og ikke for dem.

Høring 13. Kan forårsage allergi.

Hvis du beslutter dig for at installere stofstrækloft, er denne udvikling ret sandsynlig. Sandt nok vil allergier ikke vises på forsiden, men på... støvet akkumuleret i det!

Det er vigtigt, at mange familier, hvor der er allergier, vælger PVC-film som den mest allergivenlige. Som du ved kan noget dog være en katalysator for sygdommen - fra at bygge lim til de mindste partikler af affald.

Hørelse 14. Kan forringe støjisolering

Nå, hvordan kan du forestille dig det? Det er nødvendigt at installere et tyndt lærred under loftet, hvordan vil du straks høre alt, hvad der sker med naboerne? Hvis dette var tilfældet, ville suspenderede lofter være blevet en hemmelig intelligensudvikling.

Tværtimod slukker de lyden lidt med korrekt installation og forbedrer den akustiske baggrund i rummet.

Høring 15. Uinteressant skadedyr

Lurer du på, om mus kan gnave gennem et strækloft? Teoretisk ja

Men i praksis... Har du mødt mange gnavere, der kan lide den sarte smag af PVC-materialer?

Du er velkommen til at installere spændingsstof selv i et privat hus, hvor du er sikker på, at der er skadedyr - de vil ikke blive fristet af en sådan sjælden delikatesse.

Hørelse 16. Skyler ved åbning eller lukning af døre

Her er det absolut umuligt at svare. Ja, der er et sådant problem. Men oftest skyldes det fejl i installationsfasen og løsne skruer.

Korrekt installeret lærred bevæger sig ikke og reagerer ikke på nogen måde, selvom du specifikt åbner og lukker døre og vinduer.

Høring 17. Du kan ikke holde i et uopvarmet rum

Faktisk kan du. Ja ved lave temperaturer forringes belægningsegenskaberne. Der er imidlertid en nuance - for dette skal du sænke dem til -45C. Ærligt kan vi næppe forestille os et rum med et sådant mikroklima. Og du?

"Faktisk er de fleste rygter om stræklofter fiktioner af konkurrenter, der er bange for lavere salg af deres alternative materialer."

Hvis du tænker på det, eksisterer de samme teorier for næsten alle typer af overflader, og ikke kun i loftet. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt analyserer oplysningerne og ikke ledes til inaktiv spekulation.

Forhåbentlig har vores artikel hjulpet de mest populære myter om stræklofter.

Er det muligt at lave et loft i badeværelset?

Blog sektioner

Et badeværelse er et sted, hvor en person hviler fra en vanskelig dag, der opnår styrke. Derfor er det meget vigtigt, at det var hyggeligt og smukt. Hver eneste detalje af interiøret spiller en stor rolle. Men foruden indretningens skønhed er det vigtigt, at det er praktisk. Når alt kommer til alt er størrelsen af ​​dette værelse oftest ret lille. Og det udfører mange funktioner.

Derudover er badeværelset underlagt hyppige ændringer i temperatur, høj luftfugtighed. I almindelighed bør der ved reparation af et værelse ikke kun være skønhed, men også praktisk.

En særlig rolle i det indre af ethvert værelse er loftet. Nu er der mange loft muligheder. Den mest populære og alsidige mulighed er designet af strækloftet. Det strækloft på badeværelset - det mest optimale valg.

Denne loftsbeklædning er opdelt i flere typer. Hver art har en række fordele og ulemper.

Stofdække ser meget naturligt ud. Men de tolererer ikke temperaturudsving, høj luftfugtighed. Faktum er, at stoffet har evnen til at absorbere fugt, som følge heraf kan det blive dækket af farve, ændre farve, deformere.

Temperaturændringer kan også forårsage deformation. At rengøre dette lærred er ret svært, for at fjerne gamle pletter kan kun særlige midler, der kan skade lærredet. Denne belægningsmulighed er ikke egnet til et badeværelse.

Film lærred tolererer fugt og temperatur svingninger ganske godt. Det absorberer ikke fugt, men afviser det. Filmen deformeres kun ved meget høje temperaturer. Let at rengøre. Nemt at fjerne stædige pletter. En bestemt struktur af en sådan belægning kan visuelt udvide rummet, hvilket er meget vigtigt.

Matte tekstur er alsidig, det går godt med ethvert design. Matt design ser ud som en hvidkalket overflade. Uigennemsigtige klæder kan bruges til et salon.

Satin versionen, i modsætning til den matte lærred, har evnen til lidt at reflektere lys. Denne type loft bruges ofte i soveværelset.

Glansfarvet lærred passer bedst til små rum. Takket være evnen til at afspejle lysets stråler, øges selv de mindste rum visuelt. Derfor er det blanke filmstræklofter mest monteret på badeværelset.

Fordele og ulemper ved belægning

Den største fordel ved strækloftet i sammenligning med andre typer belægninger er, at med korrekt installation og belysning øges rummet visuelt. Selv det mest rotte værelse kan blive rummeligt. Og på badeværelset er det meget vigtigt, fordi det ofte huser ikke kun et badeværelse, men også en vasketøjskurv, en vaskemaskine, mange hylder til husholdningskemikalier og kosmetik.

Visuel udvidelse af rummet er svært at opnå. Kun en blank struktur kan hjælpe i dette tilfælde.

Farvepaletten af ​​filmdug er meget forskelligartet.

På badeværelset kan du lave et strækloft på filmbanen. Det er let nok at passe på et sådant loft. Det er også modstandsdygtigt mod forskellige påvirkninger.

Stofdæksel installeret på badeværelset anbefales ikke. På grund af det faktum, at stoffet absorberer fugt, risikerer du at bruge mange penge på fornyelse. Denne mulighed har ingen væsentlig fordel - det påvirker ikke rummets størrelse.

Filmstrækloft på badeværelset har ingen væsentlige ulemper. Bortset fra måske en ting: For at installere filmen skal den opvarmes med en speciel termisk ventilator, hvilket medfører ekstraudgifter. Men hvis du sammenligner mængden af ​​penge for konstant at opdatere andre typer dækning, bliver det klart, at omkostningerne ved installation af filmen ikke er meget høje.

Stofstræklofter har derimod en række væsentlige ulemper. Badeværelset udfører visse funktioner i forbindelse med temperaturudsving, øget fugtighed. Som følge heraf risikerer du at bruge penge hvert andet år på en erstatning.

Nuancerne i redigering

I badeværelset strækker loftet installeret på samme måde som i andre værelser.

Installationsprocessen er ganske enkel:

 1. Rens overfladen af ​​loftet og væggene fra støv;
 2. mærke langs omkredsen placeringen af ​​rammen, sædvanligvis lærredet er placeret otte til ti centimeter under hovedoverfladen;
 3. Fastgør profiler til fastgørelse langs markeringslinjen;
 4. fastgør filmens hjørner med specielle fastgørelsesdele;
 5. markere placeringen af ​​lamper
 6. ledning til belysning;
 7. monter baserne til fastgørelse af armaturer;
 8. fastsættelse af lærredstart fra midten af ​​væggen, på vej mod hjørnerne;
 9. det er bedre at fylde en klud med den specielle plastikspatel;
 10. det er nødvendigt at fiksere filmen efter det er blevet opvarmet
 11. sted på stederne for installation af lamper, specielle ringe - baser;
 12. Tilslut lamper med ledninger;
 13. leddene af strukturen med væggen fylder med skum eller tætningsmiddel;
 14. det er bedre at installere strukturen, før væggene behandles
 15. Lyspærer i lamperne er bedre at vælge specielle der ikke opvarmes;
 16. Efter fuld installation skal du tørre kluden af ​​med en let sæbeopløsning.

Dæk vægge bedre efter installation af loftet. For det første, fordi du ikke behøver at bekymre dig om at nedbryde strukturen, når du plakater igen med tapet. For det andet er profilen bedre at fastgøre på en blød væg.

Pleje af lærredet

Det er nemt at passe et strækloft fra en film. Det vil være nok at tørre det med sæbevand. For at forbedre skinnet kan du bruge værktøjet til briller. Hvis der stadig er en plet på filmen, kan den fjernes med ammoniak.

Leddene er meget vigtige at fylde. Hvis dette ikke er gjort, er det netop i dem, at snavs kan akkumulere, en blomstring kan dukke op.

Hvis du beslutter dig for at ændre farven på lærredet, vil malingen ikke fungere. Bliver nødt til at købe en ny Maling på filmen er ikke taget.

Når en stor mængde kondensat samler på overfladen, er det vigtigt at tørre det af filmen. Derfor er det bedre at tørre loftet med en tør klud efter at have taget et bad.

Ring inden for RF er gratis

Vores arbejde

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Kan jeg lave et ophængt loft i soveværelset? Hvilket materiale at vælge?

Stræklofter bruges meget ofte i design af moderne interiører. De er et glimrende værktøj til visuelt forandring af lokalet, skjule alle uregelmæssighederne i det hårde gulv og dreje loftrummet til et vigtigt element i interiøret.

I dag er denne finish valgt til forskellige bolig- og kontorlokaler. På trods af sin brede popularitet har mange kunder stadig spørgsmål om det. For eksempel ønsker de at vide, om det er muligt at lave et loft i soveværelset. Svaret på dette fælles spørgsmål findes i denne artikel.

Stramme loft sikkerhed

Soveværelse - et sted hvor flertallet af indbyggerne tilbringer en betydelig del af dagen. Dette værelse er designet til roligt tidsfordriv, hvile og sove. Derfor er det meget vigtigt, at alle færdigvarer, der anvendes i indretningen, ikke har en negativ indvirkning på sundheden og ikke forværrer deres velvære. Meget ofte, for design af et soveværelse, vælges naturlige belægninger, men efterbehandling af loftet med almindeligt gips er ikke den mest relevante løsning for mange. Traditionelle metoder til efterbehandling har ikke høje dekorative egenskaber og kræver stor indsats og tid til at skabe en perfekt flad overflade.

Og i dette tilfælde opstår der et helt logisk spørgsmål om, hvorvidt der kan laves loftslofter i soveværelser. Faktum er, at en sådan finish består af kunstige materialer. Dette kan være polyvinylchlorid eller polyesterstof, imprægneret med specielle polymerforbindelser.

Derudover er der mange rygter og legender om hævede lofter. Overvej de mest populære, og prøv at forstå, hvad der er sandfærdigt og som er ren fiktion.

 • Stræklofter forværrer sundhedstilstanden og sundheden. Dette er en af ​​de mest almindelige misforståelser. Den opfattelse, at en sådan belægning ikke bør anvendes i soveværelset på grund af dens ikke-økologiske kompatibilitet, forekommer oftest dem, der reddede på strækloftet og bestilte billigt materiale af tvivlsom produktion. Sådanne lærred kan faktisk indeholde farlige stoffer, såsom formaldehyd, phenol og toluen. De frigiver molekyler i luften, der forårsager hovedpine, allergier, astma og andre sygdomme. Men hvis du vælger en certificeret PVC-film eller et stof fra en velrenommeret producent, er du ikke garanteret at imødegå sådanne problemer. Originale stræklofter kan sikkert bruges i soveværelset!
 • Tøj udstråler ubehagelige lugte. Enig, at tilstedeværelsen af ​​lugt i soveværelset er en fuldstændig uønsket faktor. For at møde online den opfattelse, at vinyl eller stof kluden i lang tid bevarer en ubehagelig lugt, er det muligt overalt. Og det er sandt: Disse kunstige materialer har normalt en bestemt lugt. Men når det kommer til kvalitetscoating, forsvinder det helt om nogle dage efter installationen af ​​strukturen. Lavkvalitetsmaterialer har igen en stærk udtalt ubehagelig lugt. Derfor er det muligt at lave stræklofter i soveværelset, men det er vigtigt at vælge det rigtige materiale og sørge for dets kvalitet.
 • Stræklofter forværrer indeklimaet. Kvaliteten af ​​luften i soveværelset afhænger i vid udstrækning af ejerskabets velvære efter søvn. Mange nægter at installere stræklofter i dette rum, idet de tror, ​​at denne belægning vil forværre mikroklimaet og vil forstyrre normal luftcirkulation. Til dels er denne opfattelse sandfærdig: PVC-film skaber faktisk et helt forseglet loftrum, som vil hæmme bevægelsen af ​​luftmasserne. For at forhindre dette kan du installere flere ventilationsgitter i loftet eller organisere et tvungenventilationssystem. Det er også muligt at bruge tekstilstrækstof i soveværelset, som har en porøs overflade, derfor passerer de perfekt luftmasserne ind i rummet mellem lofterne og i modsat retning.

Sammenfatning

Af det ovenstående skal det konkluderes, at i soveværelset kan du sikkert lave et strækloft. Det vigtigste er at bestille materialer og installation af strukturen i et pålideligt og dokumenteret firma, der kan bekræfte belægningens kvalitet, originalitet og miljøvenlighed samt skabe en struktur, der ikke kun er smuk, men også funktionel. For at få en finish, der opfylder alle de angivne egenskaber, anbefaler vi, at du bestiller et loft fra Time Siling.

Kan jeg bruge strækloftet i køkkenet

Strækloft kan kombineres med gipsplader. Der er mange meninger om, om det er muligt at bruge et strækloft i køkkenet eller ej. En af argumenterne hos dem, der er imod, er, at køkkenet har en høj temperatur under madlavning, høj luftfugtighed og toksicitet af materialet. Derudover hævder nogle mennesker, at et sådant loft øjeblikkeligt bliver smurt med alle mulige pletter, som ikke kan rengøres! Ligesom det eller ej - denne artikel vil hjælpe dig i denne sag.

Hvad er et ophængt loft, det er det værd at bruge i køkkenet

Stretch loft er et lærred, der er skåret præcist til rummets størrelse og monteret på profiler monteret rundt om væggenes omkreds.

Så er det muligt at bruge et sådant loft? Vi svarer: det er muligt og endda nødvendigt! I modsætning til mange meninger er loftslofterne ideelle til køkkenet:

 1. Stretch tak tåler høj luftfugtighed selv i badeværelset, hvad kan vi sige om køkkenet. På den, for eksempel i modsætning til loftet af gipsplader, danner ikke en form, fordi materialet er fuldstændig kunstigt (men ikke giftigt).
 2. Et sådant loft er nemt og nemt at rengøre! Stretchloft er strækbare materialer, så pletterne ikke kan spise dybt nok - som følge heraf får vi en overflade, der hurtigt og bekvemt kan rengøres fra pletter. Det er også værd at bemærke, at typen af ​​strækloft, inden for rammerne af denne ejendom, er ligegyldigt, om loftet er blank eller mat.
 3. Strækloft kan strække sig i forholdsvis store områder, så han er ikke bange for pludselige temperaturændringer. Sådanne dråber kan forekomme, fx hvis du tog en varm skål fra ovnen og straks besluttede at lufte rummet ved at åbne et vindue. Som regel angiver de fleste fabrikanter den maksimale temperatur i rummet - 50 C. Men vær ikke bange for, at temperaturen normalt er svær at nå - afstanden fra ovnen eller ovnen til loftet er for stor, og derudover er hætten normalt installeret over ovnen.

Strækloft - dette er en god løsning til køkkenet, foruden det enorme antal variationer af farver, mønstre, materialetyper, er det også meget behageligt i hverdagen!

Funktioner køkken stræk lofter

Sort loft mindsker plads, men der er tilfælde, hvor det er et væsentligt element i stil.

Stræklofterne kom til Rusland for ikke så længe siden, så de fleste stadig ikke kender de grundlæggende egenskaber ved denne type materiale, såvel som dens fordele og ulemper.

Fremhæv de vigtigste fordele ved stræklofter:

 • Lad os begynde med holdbarhed: Som regel er levetiden mere end 15 år, men nogle producenter hævder en 25-årig periode. Under alle omstændigheder er det mere end de vigtigste alternative materialer.
 • Stretchloft, i nogle tilfælde kan betydeligt spare dine penge, for eksempel når loftet er i en ret dårlig tilstand. Det maskerer ikke kun ufuldkommenhederne i det gamle loft, men det kan også skjule ledninger, rør og korrugeringer under det.
 • Dette loft øger akustisk komfort i køkkenet, da det tjener som en fremragende lydisolator.
 • Installationshastighed. For en mellemstor køkken vil denne proces tage ca. 2 timer.
 • Enkelhed i daglig brug. Det er meget nemt at vaske loftet - bare alkohol og svampfri rengøringsmiddel er nok.
 • Endnu mindre vigtig fordel er, at stræklofter ikke absorberer lugte.

Installationen af ​​lysekronen har en positiv effekt på strækloftets holdbarhed og udseende, da det ikke kommer i midten

Som du kan se, er der mange fordele ved strækloftet, for ikke at nævne det store udvalg af farve løsninger og varianter af belægning.

Lad os vende os om de vigtigste ulemper:

 1. Den største ulempe er naturligvis frygten for alle skarpe genstande. Loftet kan let brydes selv med let kontakt med overfladen, så du skal være yderst forsigtig.
 2. Denne type loft vil ramte y-budgettet, da produktionsteknologien og installationen er ret arbejdskrævende. Men vær ikke bange for, at pengene vil blive kastet til vinden, for absolut giver alle producenter garanti på deres produkter, hvilket i de fleste tilfælde er mindst 10 år.

Installation af et strækloft er en kompleks og tidskrævende proces. Vi anbefaler at henvende sig til fagfolk og ikke eksperimentere selv, fordi installationens kompleksitet er til stede på alle stadier, herunder den allerførste - skære af materialet.

Efter at have gennemgået fordele og ulemper kan vi sige en ting - et ophængt loft er en god mulighed for køkkenet i alle henseender, men den høje pris er en betaling for skønhed og bekvemmelighed!

Hvordan man vælger den type strækloft

Stretchlofter lavet af PVC-film - dette er et meget fordelagtigt tilbud. Teknologien af ​​stræklofter er stadig ret ung, og vi vil i fremtiden vidne til fremkomsten af ​​nye materialer, men i øjeblikket er de kun repræsenteret af to typer.

Stræklofter er opdelt i:

Stræklofter til køkken

Den første type er lavet af PVC film. Et sådant strækloft kan kun installeres ved hjælp af termisk krympning: først bliver værelset opvarmet, derefter filmen, så er installationen færdig, og værelset afkøles - som følge heraf bliver filmen strakt og det færdige loft opnås. Filmtypen er den mest almindelige, som dog er eksplicit: valget af "tekstur" af materialet, farvefarver samt fotoudskrivning er meget fremlagt her.

De vigtigste teksturer af stræklofter:

Stof stræk loft i køkkenet

Den anden type ophængte lofter - stof. Den består af vævet lærred, som i produktionsprocessen er gennemblødt med forskellige sammensætninger mange gange - hvilken type sammensætning afhænger af de nødvendige egenskaber, som loftet skal have i sidste ende. Af fordelene ved et sådant materiale er det muligt at bemærke modstanden mod temperaturforskelle - her er niveauet væsentligt højere end for PVC-materiale. Der er også ulemper: et ret kedeligt valg af farver, samt manglende mulighed for installation i rum af kompleks form.

Valget af farver i dag er ikke et problem, men du vil helt sikkert gøre køkkenet mere originalt? Løsningen er - fotoudskrivning! Denne service leveres af de fleste virksomheder på markedet.

Hvidt blankt loft - det mest populære og billigt

Også stræklofter er opdelt i:

 • Sutur (ruller af materiale er for smalle til at blive installeret i loftet med en enkelt overflade);
 • Sømløse (henholdsvis brede ruller).

Det er bedre at vælge et sømløst strækloft, hvilket er ret logisk, da en sådan stor overflade vil udvide rummet betydeligt og skabe en behagelig illusion af en "uendelig" himmel.

For køkkenet vil vi anbefale at vælge et sømløst loft af filmtype. Hvorfor? Alt er simpelt, køkkenet er et sted hvor du har brug for en masse plads, ikke kun metrisk, men også visuel. Det sømløse loft vil udvide det, og den enorme farveskala af et filmloft så meget som muligt vil nøjagtigt realisere din ide!

Hvor meget er et strækloft til køkkenet

Kombinationen af ​​sort / hvid er allerede blevet en klassiker, men glansen tilføjer originalitet til det allerede kendte udseende.

Strek loft til køkkenet - fornøjelsen er ret dyrt, men skønhed kræver offer, og i vores tilfælde er skønhed kombineret med bekvemmelighed.

Vil du redde? Vælg stræklofter hos indenlandske producenter. Et sådant loft vil være mindre holdbart end det europæiske, men prisforskellen er det værd!

Udgifterne til det færdige loft består af følgende komponenter:

 • Direkte fra selve materialet;
 • Rørkantning;
 • Behandlingsvinkler;
 • Fastgør profiler (baguettes);
 • Belysning installation.

Sådanne tjenester som f.eks. Installation af belysning betragtes som ekstra, men du bør ikke selv udføre disse værker - for stor risiko for at beskadige dyrt materiale. Det er bedre at bestille alt arbejde for mennesker med erfaring!

Prisen for hvert værelse beregnes individuelt.

Stretchloft gør køkkenet mere rummeligt

Sådan installeres et hængende loft gør det selv (video)

Streklofter er et glimrende alternativ til traditionelle materialer til efterbehandling, men de kombinerer ikke kun ekstraordinær skønhed, men også bekvemmelighed i drift. Det kan være prisen, og det virker for højt - men originaliteten og komforten i dit køkken er det værd!

Hvornår strækker lofter under reparationen?

Reparation af lejligheder kræver ansvar og en seriøs tilgang til denne proces. Når planerne skal udføre reparationen af ​​værelset med egne hænder, opstår spørgsmålet straks, hvordan man dækker loftet. Hvis valget er lavet til fordel for stræklofter, vil det næste naturlige spørgsmål være på hvilket trin i reparationen, at strække lofter.

Særtræk ved stræklofter

Spændingslofterne er kendetegnet ved en meget vigtig særpræg, der består i, at de kan installeres både i forbindelse med reparation af lokalerne og uanset reparationen. For installationen kræver det ikke meget tid, ekstra træning. Dette er en meget bekvem måde at ændre og give originalitet til interiøret til enhver tid.

For at besvare spørgsmålet om på hvilket trin i reparation det ville være mere korrekt at lave stræklofter, er det nødvendigt at forstå klart, hvad denne type loftoverfladebelægning er, hvordan basen er konstrueret til installationen, hvilke forberedende forberedelser vil der være brug for.

Materialet til denne type finish kan bestå af to hovedtyper: PVC film og stof klud. Til gengæld er PVC-film præsenteret i form af en mat, satin og blank tekstur. Det er et fuldt syntetisk, fleksibelt, strækbart, vinylbaseret materiale. Loftet af vinylfilm kan afslutte lofterne i forskellige konfigurationer.

Den væsentligste ulempe ved dette materiale er, at det let beskadiges af en skarp genstand. Derfor er forsigtig og omhyggelig håndtering under installation nødvendig.

Tekstilens tekstilstruktur udføres ved at strikke med polyestertråde, som desuden er mættet med polyurethan, hvilket øger materialets styrke. Byggebranchen tilbyder en meget forskellig farvepalet og et stort udvalg af tekstilstofstrukturer. De negative punkter inkluderer en temmelig høj pris og dårlig fugtmodstand.

 • enkel installation;
 • der er ingen stor mængde byggaffald i forbindelse med installationsprocessen;
 • lang levetid
 • skønhed af udseende;
 • muligheden for at kombinere til at oversætte enhver design ideer.

METODER TIL INSTALLATION AF STRÆKTE BELØB

Installation af stræklofter er muligt på to hovedmåder:

Harpoon metode er kendetegnet ved behovet for foreløbig præcis måling af loftet plan, fordi lærredet skal foretages strengt efter størrelse. Rammen er monteret 4 cm under loftet, hvilket ikke særlig påvirker rummets højde, men tværtimod vil den resulterende struktur kunne skjule de mulige ulemper ved loftet. På den forberedte og faste ramme strækket lærred. For at gøre det elastisk og let at strække, skal du bruge en varmepistol til at varme op. Den strakte film er fast, præ-loddet på kanterne på lærredet, harpuner. Efter afkøling bliver filmen en perfekt flad overflade.

Hvad der skal gøres før installationen

Når det kommer til stræklofter, bør alle ejere være bekymrede over den rækkefølge, hvor efterbehandling under reparation er bedre at installere denne loftsstruktur. Desuden afhænger reparationssekvensen virkelig af nogle faktorer og konstruktion nuancer.

Weben installeres ved at fastgøre den på en metalstruktur monteret på loftplanet. Arbejdet udføres ret hurtigt, kræver ikke særlig omhyggelig forberedelse af loftoverfladen.

Inden du installerer loftkonstruktionen, skal du beslutte og afslutte alt arbejde relateret til elektricitet, så du ikke skal geninstallere det. Installationsprocessen er selvfølgelig ret simpel og ledsages ikke af en stor mængde byggaffald, men man kan ikke helt være enig med den opfattelse, at den skal installeres i færdiggørelsens sidste fase.

Før installationen skal væggen justeres, og alle udkast i rummet skal udfyldes. Justering af væggene indebærer snavset og støvet arbejde under deres pudsning, puttying og stripping, og hele bygningsstøvet kan sætte sig på lærredet og ødelægge udseendet af det nye, elegante loft.

Ved væggennemstrømning ved brug af gipsvæg bliver det nødvendigt at installere over-, side- og bundprofiler til fastgørelse af gipspladerne. Under lærredet strækket på loftets overflade, er det ubelejligt at gøre dette arbejde, idet fastgørelseselementerne måske ikke er pålidelige nok. Under alle omstændigheder er det bedre at give dig selv en vis handlefrihed under loftoverfladen, således at væggenniveauet er pålideligt og professionelt.

Spørgsmålet om at installere et strækloft under reparationer, før eller efter at indsætte tapet, vil altid være relevant. Svaret afhænger af de vigtigste punkter og principper for installationsarbejde, der er direkte relateret til installationen af ​​spændingsbelægningen.

Mulige stræk loft design

Typen af ​​loftkonstruktion bestemmer typen af ​​installation og rækkefølgen af ​​reparation og efterbehandling i værelset.

Så designet kan være i form:

 • dække hele området af loftet uden brug af baguetter;
 • dække hele loftets overflade med baguetter;
 • lærred, strækket i en drywall box.

Dækker hele loftet uden brug af baguetter

Den enkleste løsning er, når loftet er monteret uden brug af dekorative baguetter. I denne udførelsesform, som strækkes på en monteringsstruktur, passer lærredet umiddelbart til væggen.

Hvis arbejdet vil blive udført i omvendt rækkefølge, vil der blive ledsaget af tapetlim og limning af tapetet selv med frygten for farvning af lærredet. Desuden, hvis tapetet kræver et tilfælde af mønsteret, så er trimning af tapetstrimlen nær loftet uundgåeligt, hvilket er fyldt med at ødelægge lærredet med et skæreværktøj. Lettere, selvfølgelig, når tapetet ikke behøver at blive tilpasset efter mønsteret, så skæres forsigtigt bånd af tapet eliminerer behovet for at trimme under det strakte lærred.

I betragtning af ovenstående kan det konkluderes, at hvis installationen af ​​baguetter ikke er forsynet med strækloftet, er det bedre at installere det efter at wallpapering er lavet på væggene.

Dækker hele loftoverfladen med baguetter

Den næste mulighed kan være installation af en loftkonstruktion med en baguette. Baguette i dette tilfælde udfører soklens funktion. Formålet med den dekorative indramning er som følger:

 • udfører en æstetisk funktion rettet mod den visuelle udvælgelse og understreger spændingsproduktets skønhed, mens det med udseende overgår det hele rummet;
 • skjuler alle mangler og uregelmæssigheder omkring lærredets kant og dets overgang til væggen;
 • Anvendelsen af ​​en baguette påvirker accelerationen af ​​reparationsprocessen i den del af klæbende væggene, da det i dette tilfælde ikke er nødvendigt at beregne længden af ​​tapestrimlerne nøjagtigt såvel som tilpasningen af ​​deres kanter.

Denne mulighed giver en sådan arbejdsordre, hvor væggene i rummet først sættes i, så strukturen er monteret, og baguetter er limet under den. Pasta en dekorativ baguette sker altid kun på væggen. Derefter skal baguetter gipses på leddene og males. Og først da kan du begynde at klæbe tapetet, gøre det nøjagtigt med dem under den installerede baguette eller påføre dekorative gips.

Spændingsdugen spændt i en gipsemballage

Afhængigt af designidéen kan loftkassen have en bred vifte af former. Det kan være en cirkel eller en oval, en firkant eller en rhombus, en bølgelignende konstruktion eller et trapezium. Den udfyldte form skal være plasteret, malet, det vil sige forberedt til installation af spændevævet. Derudover skal alle former for reparation og efterbehandling i værelset være afsluttet. Spænding af nettet i gipsvægboksen fuldfører reparationen.

I dette tilfælde, hvis der er tvivl om den rækkefølge, hvor tapetet er limet eller det nedhængte loft er installeret, er løsningen åbenbar. Efter færdiggøring eller maling af et værelse kan du afslutte overfladen af ​​loftoverfladen, trække PVC-folien eller stoffet i en gipsskuffe.

Ordren af ​​stræklofter: før eller efter tapet

Udtalelser fra eksperter, især installatører og efterbehandlere, om prioritet i reparations- og efterbehandlingsarbejder, er opdelt. Fordi der faktisk er sandsynlighed for skade på dækningen, der blev foretaget før.

De foreslåede løsninger i denne sag er som følger:

 1. Installationen af ​​spændingsstrukturen skal udføres, når alt efterbehandling i værelset, herunder tapetsticket, er afsluttet.
 2. Limning tapet på væggene udføres efter installationen af ​​spændingsstrukturen.

I betragtning af begge muligheder fra et teknologisk synspunkt kan det konkluderes, at begge er sande. Valget af den ønskede indstilling vil påvirke de specifikke reparationsbetingelser. På det faglige niveau kan dette arbejde gøres lige så godt. Men ingen reparation er forsikret mod uforudsete omstændigheder og komplikationer.

Der er også en metode, der ikke annonceres af installatører, fordi dette arbejde skal udføres i etaper, og det er også dyrere for kunderne. Punktet er, at efter at væggene er klar til efterbehandling, begynder installatørerne at arbejde, og installerer styrene for spændingsstrukturen. Så tapes tapetet, og først efter det kommer installatørerne tilbage til arbejdet for at udføre det endelige arbejde, nemlig at strække lærredet og installere maskeringsbåndet.

Skematisk kan en sådan fasetiltrækning være repræsenteret som:

 • væg forberedelse;
 • montering profiler;
 • stikker tapet;
 • installation af strækloft.

I relation til denne ordning elimineres nogle ulemper, som forekommer med de to andre traditionelle teknologier, nemlig:

 • hvis væggen er forberedt, vil profilen falde fladt på væggen uden at danne huller og revner;
 • støv fra at bore væggene skader ikke vægdekorationen;
 • limning eller maling af tapet truer ikke med at forurene eller beskadige det spændte produkt, mens tapestrimlerne lettere kan tilpasses til baguetten, og små fejl kan blokeres yderligere ved hjælp af indretningen;
 • efter at væggene er tørre, vil det normalt tage 4-6 dage, de kan beskyttes med en speciel film, der kan forhindre skade, samt reducere termiske effekter.

I betragtning af egenskaben af ​​stoffet, at der under installationen ikke er behov for at opvarme rummet, giver denne metode dig mulighed for at gemme begge overflader, så du kan vælge den som den bedste løsning. Stigningen i arbejdsomkostningerne vil være berettiget ved at opnå kvalitetsreparationer, fordi visse risici vil blive reduceret.

Hvis du først løser problemet, installerer en spændingsstruktur, og derefter klæber tapet i rummet eller omvendt, skal du omhyggeligt arrangere alle eksisterende "for" og "mod".

Stretch loft efter tapet

Hvis væggene er dækket af papir eller vinyl tapet, er den efterfølgende installation af en spændingsstruktur en acceptabel løsning. Men hvis tapetet eller overfladen af ​​væggene skal males, er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at under installationen af ​​guideprofiler er det muligt for støvet at bore huller i væggene for at afregne, selvom det sker ved brug af en støvsuger.

Støv støv er delvist fjernet, så det er bedre at beskytte tapetet og dække dem med en speciel film. Ellers kan dette medføre, at der er behov for at male overfladerne af væggene igen. Derfor anbefaler eksperter - installatører ikke at udføre målingen af ​​muren, før vægkonstruktionen installeres. Efterbehandling af vægge efter montering af loftkonstruktion vil give det mest tilfredsstillende resultat fra reparationsarbejdet.

Så ulemperne ved denne metode er følgende:

 • Støvdannelse under boringen af ​​huller til fastgørelse af profilen kan medføre forurening af tapetet.
 • For at installere et filmprodukt er det nødvendigt at opvarme rummet op til + 60ºÑ, hvilket kan provosere skrælning af vægbeklædningen, men det sker som regel, hvis vægteklædningsteknologien er brudt eller materialer af lav kvalitet anvendes. Montering af lærredet ved hjælp af en varmepistol skal udføres tidligst 4-6 dage efter klistring af væggene. Denne gang er tilstrækkelig til, at de tørrer helt under hensyntagen til den normale stuetemperatur.

I praksis er der foretaget målinger på de allerede forberedte vægge, efter at ordren af ​​spændepladekonstruktionen er anbragt, for en mere præcis udskæring af lærredet. Mens produktet vil blive fremstillet, og det vil tage mindst syv dage, skal de hængde vægge være tørre godt, så de ikke bukker under for høje temperaturer.

Bare rolig, at en pistols flamme kan ødelægge vægbeklædningen. En sådan temperatur er ikke farlig for tynde papir tapet eller vinyl tapet, det vigtigste er at forsøge at holde strålen fra at pege på væggene.

Der er ingen grund til at bekymre sig om de huller, der skal bores til montering af bæreprofilen. Installatører vil skjule dem med en profil eller dekorative baguette.

For at støvet ikke synker på væggene under installationen, anvendes specielle værktøjer med støvsuger til arbejde, eller der anvendes en speciel dyse på en perforator.

Strækloft inden tapet

Hvis installationen af ​​strukturen vil finde sted inden det øjeblik, hvor væggen skal udføres, skal deres tilpasning samt alt forberedende arbejde udføres uden fejl. Ellers understreger den installerede baguette kun de uregelmæssigheder, der ikke kan gemmes ved hjælp af indretningen. Det er også værd at overveje, at hvis du kan forsøge at beskytte væggene, så kan loftet næsten ikke lukkes, derfor er der en chance for at det bliver forurenet og beskadiget.

De positive aspekter ved denne installationsmetode er som følger:

 1. der er ingen grund til at bekymre sig om bevarelsen af ​​vægbeklædningen, fordi den termiske effekt vil blive udført, før væggene er færdige;
 2. Over tid er det muligt at erstatte tapetet.

Det er også værd at overveje de negative punkter:

 1. der er risiko for forurening og beskadigelse af stoffet;
 2. Under trimning af tapet, uden tilstedeværelse af særlige færdigheder, kan du ødelægge det dekorative bånd eller endda selve lærredet.

Hvis reparation ofte forekommer indendørs, så er det naturligvis først at lave en spændingsstruktur og tæt på rammen for at holde tapet. Det vil ikke påvirke bygningen, og værelset opdateres hver gang.

Det vigtigste punkt, som ikke bør glemmes, er at give helt flade vægge inden rammens montering.

Klædeskab - kupé og loftsloft

Ved beslutning om installation af loftkonstruktion er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at garderoben vil blive installeret i rummet. Eksperter anbefaler at installere strækloftet efter at garderoben er monteret. Desuden skal det hængende loft være fastgjort til den øverste bund af kabinettet. Som regel besidder skabet plads fra væg til væg og til loftet selv. Af praktiske grunde er kabinettet først monteret under montage af kabinettet, så det ikke hænger på lærredet, og så er loftet monteret.

Den samme rækkefølge skal opretholdes, når det er planlagt at installere en skjult loftsbelysning. Derefter skal du uden tvivl først installere en garderobe og derefter udføre profilens installation med baggrundsbelysning, så kabinettet ikke dækker lysbåndet.

Gulv og ophængt loft

Svaret på spørgsmålet i hvilken rækkefølge man skal gøre i rumbunden og loftet, afhænger af, hvilken type gulv der vil være. En sådan belægning som linoleum, laminat, vinylgulv skaber ikke støv, når det lægges, så det kan lægges efter at strækloftet er installeret, så det ikke lider under installationen af ​​loftkonstruktionen. Hvis gulvene allerede er lavet, er det bedre at dække dem med pap eller andet tæt materiale.

Hvis flisen lægges på gulvet, og denne proces altid ledsages af støv, for eksempel under trimning, er det første at lave flise på gulvet. Samme procedure skal opretholdes i forhold til parketten. Støv, når maling parket kan komme på lærredet, hvilket betyder at du først skal lægge parket, og derefter inddrage installationen af ​​en spændingsstruktur.

Endelige anbefalinger

Bestemmelse af rækkefølgen af ​​reparations- og efterbehandlingsarbejder i lokalet, hvor spændepladekonstruktionen vil blive installeret, giver de endelige anbefalinger dig mulighed for at opnå det maksimale resultat:

 1. Strækloft er at foretrække at installere inden arbejdet på væggene er færdigt.
 2. Før målingerne skal væggene justeres, pudses, pudses og primeres.
 3. Installation af loftet struktur efter tapet truer med at forurene vægbeklædningen.
 4. Hvis væggen ikke er stærk nok, kan der som følge af boring dannes en revne, som vil være usynlig under tapetet.
 5. Under installationen af ​​filmproduktet kan varmepistolen beskadige tapetet og efterlade pletter, der ikke kan fjernes.
 6. Høje temperaturer, når stoffet er spændt, kan medvirke til skrælning af vægbeklædningen.
 7. Før arbejdet påbegyndes, skal gulvet være beskyttet mod skader.

Den største ulempe ved de foreslåede anbefalinger er den kendsgerning, at den efterfølgende anvendelse af vægbeklædning vil blive udført ende-til-ende, derfor vil særlig høj præcision og nøjagtighed af handlinger være nødvendige for ikke at ødelægge nettet.

konklusion

Strækloft ser altid smukt ud og imponerende i ethvert interiør. Den korrekte række reparationer og stadierne af deres gennemførelse vil resultere i kvaliteten af ​​reparationer. Hvis du vil installere en spændingsloft struktur, så entreprenøren - en professionel vil bestemme den nødvendige rækkefølge af værker, baseret på de eksisterende betingelser.

Strekak

Stræklofter - en praktisk og æstetisk udgave af loftoverfladens design. De kræver minimal vedligeholdelse, er utroligt slidstærke (kan vare i flere årtier), har mange muligheder for teksturer - fra skinnende, skinnende snehvide lærred til lyse, farvede indstillinger.

Stræklofter har deres fordele og ulemper

Kan der være ulemper i stræklofter?

Det ser ud til, at sådanne lofter ikke har fejl, faste plusser. Imidlertid er enhver form for byggematerialer og færdigmaterialer godt for en bestemt situation, og der er altid ulemper, selv for de bedste, dokumenterede designs.

Overvej ulemperne ved alle typer stræklofter. Faktisk skal man omhyggeligt undersøge fordele og ulemper inden man foretager et endeligt valg til fordel for et bestemt design eller en reparationsmetode.

Først og fremmest finde ud af, hvad strækloftet og hvordan det adskiller sig fra den monterede. Begge typer lofter er baseret på oprettelsen af ​​specielle strukturer, der er forstærket på en speciel ramme. Stretch loft er lavet af stof / film, som er strakt på rammen for at passe i rummet.

Afhængigt loftindretning

Stræk loft design

Advarsel! Installeringsteknologien for hævede lofter er kompleks og besværlig. Vi har brug for en masse praktisk erfaring til at strække loftet med høj kvalitet uden at beskadige filmen. Ikke anbefalet uafhængigt arbejde med installation af hævede lofter i mangel af færdigheder og erfaring.

Installation af strækloft er ret kompliceret og tidskrævende proces.

Typer af hævede lofter afhængigt af materialet, de vigtigste egenskaber

Vores mål er ikke at begå en fejl med valget og skabe et harmonisk, smukt interiør. Til dette er du nødt til at gøre dig fortrolig med sorterne af disse loftsstrukturer. Lofter kan være film (PVC) og stof, og listen over ulemper og fordele varierer en smule.

Typer af stræklofter

Tabel. De vigtigste egenskaber ved film og stof strækker lofter.

Advarsel! På trods af sine utvivlsomme fordele er loftet af PVC-film skørt, det kan gå i stykker, når det kommer i kontakt med skarpe indvendige detaljer (f.eks. Ved flytning af møbler) eller hvis det ikke er omhyggeligt installeret.

Stræklofter af PVC er meget skrøbelige, så de nemt kan rive ved kontakt med skarpe genstande.

"Førstehjælp" i tilfælde af skade på strækloftet

Installation af en ekstra lampe er en af ​​måderne at fjerne et snit på strækloftet.

Typer af lofter (ved tilstedeværelsen af ​​sømme), fordele og ulemper

I denne forbindelse kan lofterne være sømløse og med sømme på overfladen. Uden tvivl skal tilstedeværelsen af ​​sømmen betragtes som en ulempe, fordi den ødelægger det spektakulære udseende. Faktum er, at de førende europæiske producenter leverer ruller af PVC-lofter op til 1,5 m bredt til markedet. Det betyder, at filmbanen i et stort rum skal svejses sammen.

Søm på strækloftet

Kun stoflofter kan være sømløse (fås i ruller op til 5,1 m bred). Derfor kan dette loft blokere ethvert rum. Stadig sådanne lofter kan ikke loddes, derfor kaldes de sømløse.

Problemfri stofstrækloft

De største ulemper ved spændingsstrukturer - omkostningerne og den tidskrævende installation

Den største ulempe ved strækloftet er den høje pris. De er virkelig dyre, især sammenlignet med omkostningerne ved en simpel hvidvaskning.

Desuden kræver installation af et strækloft meget erfaring og dybt viden om teknologi. Installationsprocessen er også ret dyr og tidskrævende, hvilket er en af ​​de største ulemper ved designet. For det første vil ikke alle være i stand til at trække lærredet alene. For det andet, hvis vi taler om at installere et PVC-loft, er det nødvendigt at installere varm installation med brug af en varmepistol.

Hvordan går det her? Processen med at strække filmloftet består af fem grundlæggende trin og er som følger.

Strækmontering

Trin 1. Rummets dimensioner måles.

Trin 2. Lerret er skåret ud af den ønskede type. Langs rummets omkreds er der installeret baguetter (profiler) af plast eller aluminium.

Typer af baguetter til montering af stræklofter

Montering baguette stretch loft

Trin 3. Lerret opvarmes med en varmepistol.

Trin 4. Lerret strækkes rundt om rummet.

Trin 5. Stærker loftet med baguetter.

Fastgørelsesklude i baguettes

Installation af et stofloft er noget enklere (det kræver ikke opvarmning af lærredet og selve rummet). Generelt ligner installationen af ​​sådanne lofter processen med at strække lærredet på rammen - den mindste forspænding er farlig, rynker kan forekomme på overfladen. Nærmere beskrivelse er installationsproceduren beskrevet i artiklen om, hvordan man laver ophængte lofter.

Installationsskema stof strækloft

Det sidste stadium - installationen af ​​dekorative maskeringstape

Konstruktive ulemper

Hvis vi taler om filmlofter, så har de negative egenskaber forbundet med selve designet. Ved ukorrekt installation kan filmens spænding øges og trykket øges i rummet over det. Ved ethvert skarpt tryk (pludselig åbnet dør eller vindue) kan filmen deformeres - den såkaldte sammenbrud vil forekomme.

Desuden skaber konstruktionen ekstra stress i væggene, og derfor kan stræklofter ikke installeres, hvis lejligheden har gipsplader. Til dette formål kræves i det mindste forstærkning af de eksisterende vægge såvel som yderligere lægning.

Fastgørelse af strækloftet til gipsplader

Filmen reagerer ikke godt på opvarmning, så strømmen af ​​de indbyggede armaturer kan ikke være høj, der er også en grænse for antallet af belysningsenheder. Hvis lampen opvarmer overfladen, får filmen en gullig farvetone over tid. Selv ved køb af specielle loft begrænsninger er ikke fjernet.

Der er begrænsninger i brugen af ​​stræklofter i store værelser. Her kan filmen sag selv med perfekt installation, fordi fysikkens love ikke er blevet annulleret. Derfor, for værelser med et areal på mere end 20 firkanter, er det bedre at overveje en anden version af loftet.

Et seriøst konstruktivt minus stofloft - det faktum at de faktisk er engangsbrug. Deres demontering og genmontering er ikke mulig.

Er der nogen sundhedsfare?

Utvivlsomt er vi mest interesserede i sikkerheden af ​​denne struktur for sundhed. Hvad siger fortalerne om naturlige materialer? Hvad siger producenterne? Lad os se.

Ud fra synspunkt af producenter med hævede lofter er alt perfekt: Moderne lærred, især dem, der produceres under mærke af kendte europæiske virksomheder, har alle de nødvendige sikkerhedscertifikater. Den moderne kemiske industri har opnået en vis succes, og vi får virkelig højkvalitetsprodukter, hvis skade er minimal. Dette fremgår af resultaterne af forskning og sund fornuft.

Tøjdug er det sikreste materiale til at lave lofter med hensyn til sundhedseffekter.

En lille lugt, der mærkes i de første uger efter installationen, tyder dog på, at der stadig er en udledning. Ja, de er minimal, og selv folk, der er følsomme for forekomsten af ​​allergener reagerer normalt ikke på denne lugt. Men det menes, at i stuen PVC lofter er endnu bedre ikke at installere. For det første kan børnene spille ved at kaste en bold, dart eller andre genstande, hvilket er farligt for loftet selv. For det andet er det bedre at bruge naturlige materialer til børn.

Lofter af høj kvalitet, der er lavet af klud, bør ikke lugt overhovedet, og for PVC-film lukker den duft, der varer inden for de første par timer, normen. Hvis dine lofter stinker i mere end en dag, så købte du en forfalskning

Er der en drivhuseffekt?

Den minus, der er forbundet med skabelsen af ​​drivhuseffekten, er ret reel. Faktisk lukker lofterne af PVC-film hermetisk loftets rum, men de tillader det at "trække vejret", det vil sige at lade luft gennem. Ventilationen forværres, der kan ikke snakkes om miljømæssige problemer. Uden tvivl, med regelmæssig luftning af rummet reduceres den negative effekt til nul, men for eksempel kan vi ikke konstant flyve rummet og luftfugtigheden øges (især når det kommer til soveværelset).

Fabrikanter bemærker, at der aldrig vil være svamp på selve loftet. Ja, det er sandt - Skimmelsvamp kan ikke vokse på en kemisk film. Men det kan forekomme i en anden del af rummet (for eksempel på hovedloftet under filmen). Således er der ingen særlig fordel i den kendsgerning, at der ikke er nogen form på PVC: På grund af loftet kan svampen ses andre steder. Det er utvivlsomt, alt afhænger af selve rummet. I et tørt rum, hvor der aldrig har været svamp, vil et strækloft ikke skabe en kritisk luftfugtighed. Ting er forskellige med våde rum (for eksempel med bad).

Giver PVC-film en drivhuseffekt indendørs?

Hvis vi taler om stofloftet, er det mere naturligt. Dette er et åndbart lærred, der ikke skaber en "drivhuseffekt". For at øge stoffets styrke er det imidlertid imprægneret med kemiske forbindelser, som har negativ indvirkning på helbredet. I denne henseende er det efter installationen nødvendigt at ventilere rummet regelmæssigt i en måned.

Hvordan håndteres designen af ​​rummet?

En anden ulempe ved PVC-film er, at det blanke loft ikke passer til alle stilarter, der anvendes i indretning. Moderigtigt nu eco-stil og Provence stil, for eksempel kræver miljøvenlige materialer. Et glat strålende loft, der passer til højteknologisk stil, minimalisme.

Stretch loft i soveværelset, indrettet i stil med hi-tech

Stretch loft i nogle interiører "presser" på rummet, reducerer visuelt det. Det er ikke en god idé at bruge et strækloft i køkkenet: her kan det blive snavset og sod; desuden kan PVC-folien sænke på et sted, der ligger over ovnen.

Som en konklusion

For at opsummere: lad os indsamle en liste over de største ulemper ved stræklofter, så du kan gøre et sikkert valg til fordel for et passende design.

 1. Installationsproceduren er ret kompliceret og tidskrævende.
 2. I et stort område skal man lodne flere dåser mellem dem.
 3. PVC-film kan let revet under installation eller drift.
 4. Omkostningerne til lofter er stadig relativt høje.
 5. Nødvendighed at være forsigtig med at bringe ind i møbler.
 6. Hvis området er stort, kan PVC-loftet sænke.
 7. Et andet filmloft er ikke egnet til alle stilarter (ikke egnet til øko-stil og Provence-stil).
 8. I de første uger efter installationen af ​​PVC-loftet kan en karakteristisk lugt mærkes i rummet.
 9. I tilfælde af brand udslipper stoffet skadelige stoffer.
 10. Filmen forsegler hovedloftet, hvorfor det ikke "trækker vejret".
 11. Loft tolererer ikke temperaturfald og koldt (ved -5 grader opstår der).
 12. Lofthøjden reduceres med mindst 3-4 cm.
 13. Stærke spændinger er mulige, og som følge af en rystelse kan der opstå en uoprettelig fejl (med ukorrekt installation).
 14. I tilfælde af stoflofter med udseende af pletter og pletter er rengøring meget problematisk.
 15. På en blank overflade er snavs særlig mærkbar.
 16. Der er en grænse for installationen af ​​indbyggede lamper.
 17. Problemer ved brug i køkkenet (høj sandsynlighed for snavs, sank på plads over ovnen).
 18. Tekstilloftet kan ikke demonteres og geninstalleres.

Hvad er stræklofter: typer og funktioner

I denne artikel kan du finde detaljerede beskrivelser af alle eksisterende typer stræklofter! Du vil også være interesseret i en artikel om, hvorvidt stræklofter er sundhedsskadelige. Og hvis du har beskadiget lærredet, så skal du lære at forsegle hullet i strækloftet!