Er stræklofter skadelige?

For nylig er mange rygter om farerne ved stræklofter begyndt at fremstå. De fleste forbrugere mener, at det materiale, hvorfra lofter er lavet, bærer faren i forbindelse med frigivelse af giftige stoffer, der er farlige for menneskers og dyrs sundhed. Og på trods af at producenterne peger på den absolutte sikkerhed for materialer, spredes negative rygter med stor hastighed. Det er nødvendigt at afsløre, hvad der er sandt, og hvad er en myte fra rygter spredt. Og først efter det, beslutter at bruge stræklofter i sin lejlighed, eller forlad dem for altid. Installationsvejledning til sømløse stræklofter her: http://etopotolok.com/vidy-potolkov/natyazhnye/rukovodstvo-po-vyboru-i-montazhu-besshovnyex-natyazhnyx-potolkov.html

Strækloft i børnehaven på billedet

Harm strækker lofter for sundhed, lægeres mening

Om farerne ved stræklofter er der hele legender:

 1. Stræklofter beskadiger vores helbred. Alle produkter, der præsenteres på byggemarkedet af producenter af stræklofter, har forskellige kvalitetscertifikater og kontrolleres for overholdelse af miljømæssige sikkerhedsstandarder. Derfor er et produkt, som har alle de nødvendige dokumenter og certifikater, urimeligt anklaget for at forårsage skade.
 2. Stretchmateriale udstråler en skadelig, giftig lugt. Man kan være enige om tilstedeværelsen af ​​lugt her, men også delvis. Stræklofter lavet på basis af stof, har slet ingen lugt, og PVC-film kan kun udsende en særlig lugt i de første par timer efter installationen. Hvis dit loft lugter i lang tid, så står du over for produkter af dårlig kvalitet, der ikke har certifikater. Det er nødvendigt at slippe af med et sådant loft så hurtigt som muligt, da det udstråler skadelige phenoliske dampe.
 3. Stræklofterne passerer ikke luft, og derfor er der ingen mulighed for normal luftcirkulation. Faktisk er denne opfattelse fejlagtig, selv om installationen af ​​et strækloft gør nogle justeringer af luftcirkulationssystemet. Strækloftets konstruktion gør det muligt at installere et ventilationssystem, der vil skabe den nødvendige bevægelse af luft til normal cirkulation.
 4. Skader på stoflofter er også en myte. Stræklofter baseret på stof er absolut uskadelige byggematerialer, deres økologiske renhed er bekræftet af kvalitetscertifikaterne for IVF.
  Læger mener også, at stræklofterne er helt harmløse. Det vigtigste er at købe dem fra en betroet repræsentant eller forhandler, og ikke i et tvivlsomt, ukendt kontor til nedsat pris. Så kan du være 100% sikker på at du har købt et kvalitetsprodukt. Mange læger anbefaler sig selv at installere ophængte lofter, nemlig på stofbasis.

Er stræklofter i soveværelset skadelige?

Stretchloft i soveværelset på billedet

Soveværelset i lejligheden er et hvilested i lejligheden, designet til at sove. Og som du ved, bruger en person i en drøm en tredjedel af sit liv, søvn giver energi og styrke til mennesket. Og hvis du stadig sover i et rum med giftige dampe og ubehagelige kemiske dufte, hvilken slags hvile kan du tale om, når du vågner om morgenen knust og med hovedpine. Og så begynder at udvikle forskellige kroniske sygdomme. Det skal bemærkes, at en sådan situation kun kan opstå ved brug af materialer af dårlig kvalitet, herunder stræklofter. For at undgå sådanne misforståelser er det nødvendigt at vælge en betroet producent, hvis produkter har alle de nødvendige kvalitetscertifikater. Stoflofter er perfekte til installation i sådanne rum, da de helt er lavet af naturlige materialer, hvis de køber dem fra en rigtig producent selvfølgelig. Læs om installationsfunktionerne i de kombinerede stræklofter på denne side.

Skader fra stræklofter i børnehaven

Som tidligere nævnt kan kun lavkvalitets- og ikke-certificerede produkter købt hos en ukendt sælger gøre skade. Ved installation af stræklofter i børnehaven lider forældrene ofte, om der skal laves stræklofter. I dette tilfælde bør du studere markedet godt og købe produkter af høj kvalitet, der har forskellige certifikater og opfylder alle internationale standarder. Lad det være dyrere, men et sådant lærred vil ikke give nogen bekymringer. Ægte lofter er allergivenlige, har evnen til at afstøde støv, det vil sige at det ikke vil kunne klare sig på overfladen af ​​loftet, alle produkter er helt uskadelige og sikre. Den mest ideelle løsning ville være at installere stræklofter på stofbasis, som har alle ovennævnte egenskaber, og desuden giver naturlig luftcirkulation på grund af den særlige vævning af stoffibre.

Stræklofter lavet af PVC, skade

Starry Sky af PVC film på loftet

For at beskytte sig selv og deres familier mod mulige erhvervelse af lavkvalitetsvarer er det på forhånd nødvendigt at studere producenter og leverandører af disse varer.

Det er også nødvendigt at overholde sikkerhedsforanstaltninger under installationen, ellers kan der ske skade på installatører i processen. Og du kan ikke installere stræklofter ved siden af ​​batterier eller varmeapparater. I saunaen vil det heller ikke være af sikkerhedsmæssige årsager.

video

Se på videoen alle hemmelighederne for hævede lofter:

Baseret på alle ovenstående er det klart, at næsten al frygt er konstrueret og ikke har grundlag. Det vigtigste er altid at have de nødvendige oplysninger og bruge de tjenester og produkter af dokumenteret kvalitet. Sådan vælges matte stræklofter, læses på denne side.

Kan jeg installere et hæftet loft i børnenes soveværelse? Og er han ikke dårlig?

Blog sektioner

Mange forældre vælger stræklofter til børnenes værelse. De er holdbare, brandsikre, nemme at betjene. Og valget af farver og muligheden for fotoudskrivning er simpelthen fantastisk.

Men ofte bliver voksne forvirret af spørgsmålet, er det ikke skadeligt, hvis strækloftet i børnenes soveværelse? De siger at filmlofter ikke tillader luft, og når de opvarmes, udsender de også giftige stoffer i rummet. Er det virkelig så? Lad os håndtere dette problem.

Skader eller fordele

Markedet for stræklofter er enormt. Valget imponerer med dens mangfoldighed. Ikke underligt at mange mennesker går tabt og i lang tid ikke kan træffe deres valg. Det er ikke overraskende, fordi populariteten af ​​suspenderede lofter fremkaldt en stigning i antallet af virksomheder, der fremstiller dem. Og ikke alle producenter i god tro vedrører deres arbejde.

Der er et stort antal en-dag virksomheder, der bruger lav kvalitet, anden klasse råmaterialer til produktion af loftprodukter. I deres sammensætning i store mængder indbefatter toluen og phenol, som fremkalder udviklingen af ​​allergier, respiratoriske sygdomme og dannelsen af ​​maligne tumorer. Ja, der er sådanne tilfælde. Men faren er kun lavkvalitetsmaterialer.

At skelne dem imod ufarlige materialer er ret simpelt - en meget lav pris, en ujævn farve, et skrot af linned, en vedvarende lugt, der ikke eroderer for længe. Alt dette signalerer, at strækloftet blev fremstillet på en håndværksmæssig måde og ikke bestået certificeringsproceduren.

En anden myte om farerne ved nedhængte lofter - de lader ikke luften igennem. Ja, et sådant design ændrer omsætningen af ​​luftstrømmene i rummet, men hindrer det ikke. Under alle omstændigheder er det ingen, der bekymrer dig om at organisere ventilationssystemet under loftet og stille ventilationen i rummet.

Stræklofter i børnehaven

For at vælge harmløse stræklofter til børnehaven, skal du vælge en producent med et godt omdømme, mange års erfaring på markedet og gode anmeldelser.

Tøv ikke med, når du køber, spørg sælgeren om et kvalitetscertifikat for varer med en våd forsegling. Også anmode om en garanti fra producenten. Således beskytter du dig selv mod at købe fejl.

Hvis du stadig er bange for at købe PVC-strækloft, skal du stoppe dit valg på et stofark. Sådant materiale er netop harmløst, udsender ikke toksiner og forstyrrer ikke luftens naturlige cirkulation i børnehaven.

Lofter af høj kvalitet er så farlige for helbredet som laminat eller linoleum, som vi ligger i lejligheder, som yoghurt eller pølser, som vi forkæler børn. Det hele afhænger af fabrikantens god tro og kundeservice!

Stretchloft i børnehaven - en god løsning, da det ikke opsamler støv, er det nemt at vaske, selv fra sprøjtede maling. Det kan nemt kombineres med loftsbelagte lofter, dekoreret med belysning. Og farverne giver dig mulighed for at gøre rummet livligt og lyst. Psykologerne mener, at det fælles valg af tryk eller skygge af loftkanalen har en positiv effekt på barnets holdning til familien (han føler sin betydning og engagement), og interessant design og indviklede former bidrager til udviklingen af ​​fantasi hos børn.

Vil du vælge et ufarligt strækloft til et børns soveværelse? Tag dig tid til at studere markedet, læse anmeldelser, vælg kun top-end virksomheder. Du kan ikke spare på sundhed af kære, især børn. Kvalitet ting er ikke billige. Så prøv ikke at spare på lofterne for børnehaven.

Ring inden for RF er gratis

Vores arbejde

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Kan jeg lave et ophængt loft i soveværelset? Hvilket materiale at vælge?

Stræklofter bruges meget ofte i design af moderne interiører. De er et glimrende værktøj til visuelt forandring af lokalet, skjule alle uregelmæssighederne i det hårde gulv og dreje loftrummet til et vigtigt element i interiøret.

I dag er denne finish valgt til forskellige bolig- og kontorlokaler. På trods af sin brede popularitet har mange kunder stadig spørgsmål om det. For eksempel ønsker de at vide, om det er muligt at lave et loft i soveværelset. Svaret på dette fælles spørgsmål findes i denne artikel.

Stramme loft sikkerhed

Soveværelse - et sted hvor flertallet af indbyggerne tilbringer en betydelig del af dagen. Dette værelse er designet til roligt tidsfordriv, hvile og sove. Derfor er det meget vigtigt, at alle færdigvarer, der anvendes i indretningen, ikke har en negativ indvirkning på sundheden og ikke forværrer deres velvære. Meget ofte, for design af et soveværelse, vælges naturlige belægninger, men efterbehandling af loftet med almindeligt gips er ikke den mest relevante løsning for mange. Traditionelle metoder til efterbehandling har ikke høje dekorative egenskaber og kræver stor indsats og tid til at skabe en perfekt flad overflade.

Og i dette tilfælde opstår der et helt logisk spørgsmål om, hvorvidt der kan laves loftslofter i soveværelser. Faktum er, at en sådan finish består af kunstige materialer. Dette kan være polyvinylchlorid eller polyesterstof, imprægneret med specielle polymerforbindelser.

Derudover er der mange rygter og legender om hævede lofter. Overvej de mest populære, og prøv at forstå, hvad der er sandfærdigt og som er ren fiktion.

 • Stræklofter forværrer sundhedstilstanden og sundheden. Dette er en af ​​de mest almindelige misforståelser. Den opfattelse, at en sådan belægning ikke bør anvendes i soveværelset på grund af dens ikke-økologiske kompatibilitet, forekommer oftest dem, der reddede på strækloftet og bestilte billigt materiale af tvivlsom produktion. Sådanne lærred kan faktisk indeholde farlige stoffer, såsom formaldehyd, phenol og toluen. De frigiver molekyler i luften, der forårsager hovedpine, allergier, astma og andre sygdomme. Men hvis du vælger en certificeret PVC-film eller et stof fra en velrenommeret producent, er du ikke garanteret at imødegå sådanne problemer. Originale stræklofter kan sikkert bruges i soveværelset!
 • Tøj udstråler ubehagelige lugte. Enig, at tilstedeværelsen af ​​lugt i soveværelset er en fuldstændig uønsket faktor. For at møde online den opfattelse, at vinyl eller stof kluden i lang tid bevarer en ubehagelig lugt, er det muligt overalt. Og det er sandt: Disse kunstige materialer har normalt en bestemt lugt. Men når det kommer til kvalitetscoating, forsvinder det helt om nogle dage efter installationen af ​​strukturen. Lavkvalitetsmaterialer har igen en stærk udtalt ubehagelig lugt. Derfor er det muligt at lave stræklofter i soveværelset, men det er vigtigt at vælge det rigtige materiale og sørge for dets kvalitet.
 • Stræklofter forværrer indeklimaet. Kvaliteten af ​​luften i soveværelset afhænger i vid udstrækning af ejerskabets velvære efter søvn. Mange nægter at installere stræklofter i dette rum, idet de tror, ​​at denne belægning vil forværre mikroklimaet og vil forstyrre normal luftcirkulation. Til dels er denne opfattelse sandfærdig: PVC-film skaber faktisk et helt forseglet loftrum, som vil hæmme bevægelsen af ​​luftmasserne. For at forhindre dette kan du installere flere ventilationsgitter i loftet eller organisere et tvungenventilationssystem. Det er også muligt at bruge tekstilstrækstof i soveværelset, som har en porøs overflade, derfor passerer de perfekt luftmasserne ind i rummet mellem lofterne og i modsat retning.

Sammenfatning

Af det ovenstående skal det konkluderes, at i soveværelset kan du sikkert lave et strækloft. Det vigtigste er at bestille materialer og installation af strukturen i et pålideligt og dokumenteret firma, der kan bekræfte belægningens kvalitet, originalitet og miljøvenlighed samt skabe en struktur, der ikke kun er smuk, men også funktionel. For at få en finish, der opfylder alle de angivne egenskaber, anbefaler vi, at du bestiller et loft fra Time Siling.

Er stræklofter i soveværelset skadelige?

For at kunne besvare spørgsmålet om, hvorvidt stræklofter i soveværelset er skadelige, er det først og fremmest nødvendigt at blive fortrolig med sammensætningen af ​​de oprindelige råmaterialer og niveauet for dets miljøsikkerhed. Derudover er vigtigheden og betingelserne for drift og kvaliteten af ​​produkterne.

Typer og funktioner

Der er to hovedtyper af tøj til stræklofter, herunder polyvinylchloridfilm og polyesterstof. Disse belægninger har en række æstetiske og praktiske fordele. Installation af loftet tager minimum tid, skaber ikke meget affald og støv. Loftene er nemme at vedligeholde, kræver ikke regelmæssig kosmetisk pleje. De er modstandsdygtige over for fugt, har lyd- og lydisoleringsegenskaber. Under strækloftet kan du gemme som fejl i bundloftet og enhver husstandskommunikation. På grund af materialets styrke og pålidelighed garanterede deres holdbarhed og sikkerhed.

Stretch lofter lavet af PVC film, der er forskellige teksturer, former og designs. For soveværelset skal du vælge en indstilling, der passer til ejerens samlede indvendige og funktionelle krav. Ud over et bredt udvalg af farver og nuancer er det muligt at anvende et fotografisk billede på lærredet. I nogle tilfælde anvendes en kombination af flere farver og lofter.

Når du laver et strækloft, skal du også anvende alle mulige indbyggede lamper og LED stripe. Ved hjælp af korrekt udvælgelse af teksturer, belysning og andre designteknikker er det muligt at opnå en visuel udvidelse og øge rummets størrelse.

Er stræklofter i soveværelset skadelige?

På trods af alle fordele ved sådanne lærreder menes det, at installation af hævede lofter i soveværelset er skadeligt for kroppen. Først og fremmest fordi deres sammensætning indeholder farlige kemiske forbindelser, der er toksiner til menneskers sundhed. Og i fremstillingen af ​​polyvinylchloridfilm anvendes phenol, toluen, chlor, som til en vis grad har en toksisk virkning. Det skal dog også tages i betragtning, at mængden af ​​disse stoffer i den oprindelige vare er ubetydelig og endda langt fra den grænseværdi, der er tilladt. Derudover kræver deres reelle tildeling en meget høj temperatur. Derfor er stræklofter forbudt at bruge i værelser med lignende temperaturregime.

Hvis vi snakker om soveværelset eller et andet rum i lejligheden, er en sådan risiko næppe mulig. Ved fremstillingen overholdes alle internationale miljøstandarder, hvilket eliminerer enhver fare. Produktet testes og testes af en specielt oprettet international kommission. Derfor bestiller du et loft, bør du kun købe et produkt af høj kvalitet fra en kendt og pålidelig producent, og kræve passende certifikater og dokumenter. Stoflofter er udelukkende lavet af naturlige materialer, de betragtes som de mest miljøvenlige og sikre.

Der er også en opfattelse af, at loftet afgiver en ubehagelig giftig lugt. Vi kan være enige med ham, men kun delvis. Da stofloftene i princippet er lugtfrie, og PVC-blæser kan have en bestemt lugt, men kun i nogen tid efter installationen. Dette skyldes, at under opvarmningen opvarmes filmen for at give den den nødvendige form. Hvis lugten vedvarer over en længere periode, indikerer dette en lav kvalitet på produktet og frigivelsen af ​​phenolgasser. Du skal slippe af med et sådant loft så hurtigt som muligt.

Den opfattelse, at lærredet ikke tillader luft at passere og forhindrer dets naturlige omsætning er også tvetydigt. Faktisk gør installationen visse tilpasninger til denne proces, men det tillader fuldstændigt og er designet til installation af et ventilationssystem, der giver den nødvendige luftbevægelse.

Loft til børns værelse

Der lægges særlige krav på materialer, der anvendes i børns værelser. For at besvare spørgsmålet om strækloftet i børns soveværelse er skadeligt, kan du læse de eksisterende anmeldelser. For det meste negative kunde anmeldelser er relateret til produkter fremstillet i Kina. Kunder bemærker tilstedeværelsen af ​​en ubehagelig lugt i lang tid. Dette skyldes, at fabrikanten anvender farligt affald eller andre råmaterialer af lav kvalitet som det oprindelige materiale. Sådanne lofter kan naturligvis være skadelige, så de bør ikke installeres i børns soveværelser eller i et andet rum.

Kvalitative lærred uden frygt kan installeres i børnenes soveværelse uden at bekymre dig om dit barns helbred. Sådanne lofter forårsager ikke allergier, har egenskaber, der afviser støv, det vil sige, at det ikke akkumuleres på lærredens overflade. Lofterne danner heller ikke skadelige svampe, skimmel, som forresten er karakteristiske for almindelig hvidvaskning.

For at undgå problemer med strækloftet skal det købes hos en autoriseret og betroet repræsentant eller forhandler, som har alle de nødvendige certifikater, der bekræfter kvaliteten af ​​de solgte varer. Vores firma vil levere dokumenter og en garanti for et strækloft. For at sikre dig dette, kan du kontakte vores specialister via telefon, der er angivet på hjemmesiden. Vi vil også svare på andre spørgsmål, du er interesseret i vedrørende omkostninger, rækkevidde, produktets egenskaber.

Stretchloft i soveværelset (65 fotos)

Når man designer interiøret i dag, er der lagt stor vægt på sådan en tilsyneladende diskret detail som loftet. Ud over standardkittet, som ikke skjuler mange fejl, har hængende design et bredt udvalg af visuelle muligheder. Installation tager ikke meget tid, men ikke alle ejere kan beslutte om design og tekniske problemer. Vi vil forsøge at løfte sløret af hemmeligholdelse og taler om stræklofterne i soveværelset - et rum hvor hver eneste detalje betyder noget!

Typer af stræklofter

Strækloft er en slags ophængte strukturer, som omfatter specielle profiler med dåser knyttet til dem. Trods sin enkelhed er dens eksterne og tekniske egenskaber forskellige på følgende måder.

Varianter af materiale

Den vigtigste funktion, som du skal være opmærksom på, når du vælger et strækloft til soveværelset - lærredets materiale. De er lavet af polyvinylchlorid (PVC) film eller stof.

En vinylbaseret film svejses fra enkelte strimler. Installationsprocessen kræver forberedelse og tilstedeværelsen af ​​en speciel enhed - en varmepistol, hvor værelset opvarmes til 60 grader. Under sådanne betingelser strækkes filmen, hvorefter den strækkes på rammen.

PVC-film har i sig selv en anden overflade, men de mest almindelige muligheder er glatte, matte og satin, som er egnede til forskellige designbeslutninger.

Ulemperne af denne type er en mærkbar sømlinie, især med en blank finish, såvel som lav modstandsdygtighed mod mekanisk belastning og høje temperaturer.

Stræklofter fremstillet af stof er mere modstandsdygtige sammenlignet med den foregående type, men danner ikke sømme, men har samtidig en høj pris. Det er berettiget af gode egenskaber: holdbarhed, miljøvenlighed, smuk tekstur og en række farver.

Det menes at sådanne lofter "trækker vejret", hvilket er vigtigt for et behageligt ophold i soveværelset. Desuden kan de males, mens PVC-film skal opdateres, når designet skiftes. Men i tilfælde af oversvømmelse er det ikke muligt at returnere det oprindelige udseende til lærredet.

Når du vælger et materiale til et strækloft, skal du derfor starte med budgettet, den ønskede visuelle effekt og forholdene i lokalet.

Sorter efter type design

Alle typer stræklofter er fastgjort med en baguette - en profil, som er installeret rundt om rummet. Hver type konstruktion giver dig mulighed for at skabe lofter af forskellige former og designs.

Etage loft. Den nemmeste version af "første niveau af kompleksitet." Men i dette ligger skønheden og anvendeligheden af ​​dækningen. Det er mindre dyrt for penge eller arbejde, har lang levetid, samt lethed. Velegnet til minimalistisk, lille interiør, hvor der ikke er behov for at fokusere på den øverste del af rummet. Men selv i modsat fald - du kan vælge lyse farver, fotoudskrivning eller materialer med forskellige teksturer.

Fler niveau loft. Det andet og efterfølgende niveau opnås ved anvendelse af gipsvægkonstruktioner eller profiler til strækstof. Yderligere tier er ejendommelige øer med lige, geometriske, buede former, hvilket skaber komplekse figurer samt farvesammensætninger.

Lydtætte loft. Den virkelige frelse fra støjende naboer ovenfor, som altid hopper og smider tunge ting på gulvet. Et lag af polyesterfiber er monteret mellem skillevæggen og spændingsarket, hvilket skaber en hindring for den fri bevægelse af akustiske oscillationer og beskytter den mod uønsket støj.

Vælg din mulighed er ikke svært. For et rummeligt soveværelse i en moderne stil er multi-level strukturer velegnede, som desuden realiserer funktionen af ​​visuel zoneinddeling, der deler rummet i et sove- og arbejdsområde. I et værelse med lave lofter er det bedre at opgive lydisolering, som "stjæler" højden af ​​væggene.

Styrker og svagheder

Hver type stræklofter har sine egne positive og negative sider, men vi vil forsøge at opsummere oplysningerne og advare om de mulige konsekvenser af ukorrekt installation.

Fordelene ved stræklofter i soveværelset omfatter:

- Lang levetid, som varierer fra 10 til 15 år, men i praksis kan det være længere, især når du køber kvalitetsmaterialer. Overfladen af ​​produkterne tærer ikke over tid, og stoffet kan endda genbelægges med maling. Den eneste betingelse er regelmæssig pleje.

- Miljøvenlighed. Og det drejer sig ikke kun om vævssorter: Moderne PVC-film, hvis de er lavet i overensstemmelse med internationale standarder, er sikre for helbredet, og denne indikator spiller ikke den sidste rolle i det rum, hvor en person er mest sårbar - i soveværelset.

- Evne til at skjule overfladefejl eller tekniske konstruktioner. Denne fordel og den største fordel ved alle hævede lofter over andre typer af overflader, som strækker sig helt godt.

- Hurtig installation, som ikke tager mere end 5-6 timer - bare optagelsestid! På samme niveau af konstruktion vil tage endnu mindre, mens du ikke behøver at rense rummet fra snavs.

- En bred vifte af design - alle slags farver, teksturer, mønstre der passer ind i næsten ethvert soveværelseinteriør. Glatte overflader med mønstre eller monokromatiske belægninger anvendes i moderne stilarter, men en glat matklæde passer til klassikerne, og måske endda fotoprint med det sixtinske kapellloft.

Derudover vil jeg gerne notere de vigtigste "fordele" af PVC-film - lave omkostninger og evnen til at bevare fugt. Ulemper på baggrund af fordelene ser ikke så skræmmende ud, og de varierer afhængigt af materialet.

Måske skulle man høre historier om, hvordan den enkle bevægelse af høje møbler førte til brud i loftet, eller hvordan champagnekorken ved et uheld brød igennem det tynde materiale. Disse "horror films" refererer til PVC film, som ikke har høj styrke. For at undgå ubehagelige situationer skal du vælge stofindstillinger.

Det samme gælder for fuldstændig stramhed, som på den ene side sparer fra oversvømmelsen og på den anden - tillader ikke luft ind i rummet. Købstof vil fratage dig den første fordel ved at beslutte den anden ulempe.

Men de fleste af historierne er relateret til konsekvenserne af ukorrekt installation: sagging, "collapsing" osv. For at undgå ubehagelige resultater er det bedre at bede om hjælp fra fagfolk, da det under installationen er vigtigt at tage hensyn til alle nyanser, som nybegyndere ikke har råd til.

Stræklofter i soveværelset - til og fra

Sund søvn genopretter styrken af ​​vores krop. En gunstig økologisk situation i soveværelset er det største problem for dem, der skal reparere det. Når vi vælger byggematerialer og efterbehandling materialer, er vi opmærksomme ikke kun på designet, men også til deres sikkerhed. Ud fra dette perspektiv forårsager brugen af ​​stræklofter en masse kontroverser.

Er stræklofter i soveværelset skadelige?

Råmaterialet til fremstilling af hævede lofter er polyvinylchlorid (PVC) film eller vævet stof baseret på polyester.

PVC omgiver os overalt. Den bruges til fremstilling af plastikvinduer, tapet, mademballage, lamineringsfilm til fremstilling af møbler, disponible sprøjter og opvaskemaskiner

Polyvinylchlorid er et ret inert materiale, der er helt sikkert for mennesker under de rette produktions- og driftsbetingelser. Alle negative virkninger er forbundet med behandling og overdreven opvarmning (over 60... 70 ° C). Boliger, hvor det er planlagt at installere stræklofter, er fuldstændig upåvirket af sådanne belastninger.

Polyester belagt med en sammensætning baseret på polyurethan, er matte og satin stræklofter. Det er stærkere end PVC, men har større vandpermeabilitet. Dette syntetiske materiale bruges også i dagligdagen, fordi det ikke forårsager allergier (i modsætning til nogle naturlige materialer), det er åndbart og holdbart.

På baggrund af de anvendte materialer er der således ingen skade på højkvalitetsstræklofter. For at sikre deres sikkerhed kræves kvalitetscertifikater og dokumenter, der bekræfter materialernes oprindelse.

Fordele og ulemper ved stræklofter i soveværelset

Stræklofter anvendes aktivt i mere end tyve år. Klienterne, der installerede dem, kunne i tilstrækkelig grad vurdere fordele og ulemper ved denne teknologi.

Fordelene er følgende faktorer:

 • Hurtig og ren installation. Direkte installation af rammen og filmen tager kun et par timer. For høj kvalitet lofts dekoration gips eller gips vil tage omkring en uge.
 • Et stort rum for fantasi. Sortimentet starter med klassiske hvide dåser og indeholder en enorm farvepalet, fotoudskrivning, evnen til at skabe utrolige belysning og design på flere niveauer. En ensartet spejlglans kan kun opnås ved hjælp af stræklofter.
 • Ideelt glat overflade uden revner og fejl. Dette gælder især i nye bygninger, hvilket giver en anstændig krympning.
 • Enkel pleje - nogle gange er det nok at tørre med en blød mikrofiber klud. Du vil ikke længere have brug for gentagelse eller hvidvaskning.
 • Hvis naboerne pludselig oversvømmes, er der mulighed for at redde møbler, udstyr og andre reparationer. Filmen vil holde vandet, som de relevante eksperter nemt kan pumpe ud. Hvis du er meget heldig, behøver du ikke engang at erstatte stretchloftet.

Fra minuser markerer brugere sådanne øjeblikke:

 • Følsom over for mekaniske skader. Nedskæringer og punkteringer kan som regel kun løses ved at erstatte hele nettet. Men i nærværelse af rammen vil disse værker koste mindre.
 • Reducerer højden af ​​rummet. På den anden side tillader moderne teknologier at forlade et hul på 2... 3 cm, hvilket svarer til almindeligt gips.
 • Ubehagelig lugt - en konsekvens af billige materialer af lav kvalitet.
 • Synlige sømme ved forarbejdning af store arealer.

Størstedelen af ​​den negative feedback skyldes skrupelløse leverandører og ukvalificerede medarbejdere.

For virksomhedens succes er det vigtigt at vælge et firma med stor erfaring og positive kundeanmeldelser. Før du indgår en kontrakt, skal du sørge for at få tilsendt certifikater for overholdelse af sundhedsstandarder for produkter og en licens til udførelse af denne type arbejde. Foretrukne kvalitetsmaterialer fra europæiske producenter, som CLIPSO, BARRISOL (Frankrig), RENOLIT, DESCOR, PONGS (Tyskland).

Korrekt udarbejdet kontrakten beskytter dig mod unødvendige udgifter og uforudsete betalinger. Det foreskriver parternes forpligtelser, herunder garantien.

Stretch loft i børnenes soveværelse - hvad man foretrækker

Tilstedeværelsen af ​​børn i huset giver et mere omhyggeligt udvalg af materialer til at arrangere alle værelser, ikke kun børnehaven. Tross alt vil ingen forbyde barnet at forlade rummet.

Med hensyn til udformningen af ​​stræklofter er det bedre at foretrække film af pastel, beroligende toner.

Erfarne mødre og psykologer råder i børnenes soveværelse til kun at installere matte stræklofter. Den glatte overflade slår stærkt af eventuelle lysflader, og barnet, der er vågnet om natten, kan være bange for uforståelige refleksioner.

Bestil et specialopkald gratis

Udfyld formularen, og vores leder vil ringe dig tilbage og afklare alle detaljer:

Stræklofter i soveværelset: Er det skadeligt?

Nogle mener, at installering af hævede lofter i soveværelset er skadeligt, men dette er ikke så - stræklofter er absolut uskadelige. De udsender ikke skadelige stoffer, så de er sikre, både for soveværelset og for ethvert andet rum. Virksomheden "Arina - hævede lofter" installerer hævede lofter i soveværelset (der er anmeldelser på selskabets hjemmeside).

Virksomheden "Arina - hæmmede lofter" installerer PVC spændingsstoffer, stoffer og installerer også flere niveauer. Vi giver 10 års garanti på vores arbejde.

Hvorfor er det nødvendigt at etablere en spændeklud i et soveværelse?

Stretch stoffer er en fantastisk løsning til et soveværelse af sådanne grunde:

 1. Uanset hvilken skygge og type stretchstof du vælger, vil loftet altid være perfekt glat - uden striber, såvel som revner og ridser.
 2. Spændingsdugen vil tjene dig i meget lang tid - op til 30 år.
 3. Hvis du vil visuelt hæve loftet, er det bedst at bruge en blank tekstur til soveværelset. Takket være spejlet effekten af ​​soveværelset vil være visuelt højere og mere.
 4. Der er mange farve løsninger til hævede lofter (mere end 150), så du kan vælge den skygge, der passer dig.
 5. Teknologien med stræklofter gør det ikke bare muligt at lave et fladt og holdbart loft, men også at lave et to-niveau loft, et oplyst loft, et "stjerne" loft og et billedtrykloft. En fremragende løsning til soveværelset ville være et 3D-strækloft.
 6. I tilfælde af PVC oversvømmelse vil loftet gemme dit værelse fra at skulle lave reparationer. Denne type loft er vandtæt. Hvis du er oversvømmet, skal du kontakte vores eksperter. De skal dræne vandet korrekt, tørre loftet og også geninstallere.
 7. Bag en spændetøj er det muligt at skjule ledninger og også andre kommunikationer.
 8. Stretch loft giver dig mulighed for at opdatere loftet dækker uden at tage ting ud af rummet. Ved installation af spændeklude er der praktisk talt ingen skrald.

Når du bare har brug for stræklofter?

 1. Hvis du vil have loftet ikke kun af høj kvalitet, men også bringe æstetisk fornøjelse, installer dig selv et stjerneklar loft. Dette er den bedste mulighed for soveværelser, fordi du ved at slukke for lyset kan skabe en romantisk og intim atmosfære. "Starry Sky" kan ikke kun spille rollen som den originale natlampe, men også være en af ​​de vigtigste accenter i interiøret.
 2. Hvis du ønsker at skabe et dæmpet lys i soveværelset (fantastisk til at se film), skal du installere en skjult zakarniznuyu stretchbelysning.
 3. Hvis du har brug for at opdele soveværelset i zoner, understrege multi-level belysningen, kan du bruge to niveauer lofter. Zoner kan skelnes ikke kun ved hjælp af niveauer, men også ved brug af lærred af forskellige teksturer og farver.

Virksomheden "Arina - hævede lofter" installerer højkvalitets stretchstof i soveværelset såvel som i ethvert andet rum.

Strekak med fotoprint i soveværelset

Store billeder var en integreret del af det æstetiske miljø, den første fresco dukkede op på væggen for mange århundreder siden. Med moderne fremskridt inden for teknologi, opførelse af store bygninger mv.

Hvilket loft er bedre at lave i soveværelset

Soveværelset kan med rette kaldes tilflugtssted fra verdslig forfængelighed. Derfor bør dets indre bidrage til den indre verdens harmoni og den rette hvile. Loftet i soveværelset er en vigtig del af rummet. Hvile på sengen og åbne øjnene efter søvn, ser folk på ham. Loftet skal ikke kun være behageligt for det menneskelige øje, men også kombineret med resten af ​​detaljerne i soveværelset.

Hvilket loft er bedre at lave i soveværelset

Vil strække belægninger passe?

Stretch canvases ikke så længe siden erobret æsteternes hjerter, men fortsætter hurtigt med at vinde kærligheden for endnu flere mennesker. Hvad angår de andre værelser, er soveværelserne til loftet perfekte.

Nu er der to hovedtyper af stræklofter - stof og PVC film. Den anden kan være mat og blank. Designere siger, at stof og matte PVC-belægninger er mere egnede til soveværelser. Men de, hvis opmærksomhed inden sengetid ikke vil blive irriteret af genstands reflektion i glans, kan foretrække denne mulighed.

Hvis det indre af soveværelset indeholder baldakiner, lambrequins og andre luksuriøse detaljer, er du velkommen til at købe et stof strækstof. Blide farver af sengelinned og møbler, enkle former - det er i harmoni med matte PVC-film. Glatte belægninger er ideelle til et soveværelse med trendy moderne detaljer. Specialiserede butikker sælger spændbeklædninger af forskellige farver. Der findes både monofoniske varianter og dåser med billeder. Enfarvede belægninger kan anvendes fotoudskrivning og en passende maling. Det skal bemærkes, at ethvert strækloft ser stilfuldt og moderne ud.

Stræklofter i soveværelset

Stræklofterne skal installeres i soveværelset, ikke kun fordi det er let at vælge de rigtige farver, men også på grund af andre overvejelser. For det første tjener sådanne belægninger i lang tid. For det andet er det let at fjerne støv fra dem. For det tredje er de meget hurtigt monteret (ca. tre timer) og dækker loftfejlene.

Hvad angår prisen, skal du overveje den valgte dækningstype. For eksempel vil et matteret PVC-stof være billigt, og du bliver nødt til at betale en betydelig mængde for et stofbelægning.

Monter et loft i soveværelset som følger.

 1. Mærkning område vedhæftede baguettes. Tegn glatte forbindelsesstriber langs væggenes omkreds. Sørg for at trække sig tilbage fra loftet et par centimeter til baguette pasform.
 2. Fastgørelsesfastgørelsesmekanismer. Fastgør baguettes med klip til markeringen og fastgør dem med selvlukkende skruer.
 3. Fremstilling af PVC eller stof. Til at begynde, flad rollen. Derefter fastgør tang til hjørnerne af soveværelset for midlertidigt at rette lærredet.
 4. Varme. Dette trin er kun nødvendigt i tilfælde af installation af PVC canvases. Tænd for "pistolen" og vent på det øjeblik, hvor temperaturen i rummet opvarmer op til 60 grader.
 5. Montering af belægningen. Fjern et hjørne fra tangene. Indsæt en klud eller film i en baguette og fix. Fortsæt, indtil hele lærredet brændes op.

Installation af strækloft i soveværelset

Skal jeg installere et gipsplader i soveværelset?

Ideelt ens eller multi-tiered loft med som regel indbygget spot belysning er en union af rammen og gipsvæggen. I hverdagen kaldes den suspenderet. Dens popularitet skyldes det luksuriøse udseende og evnen til at skabe fantasy variationer.

Hvis dit soveværelse har et meget lavt loft, anbefales det at opgive installationen af ​​gipspladekonstruktion på trods af alle dens fordele. Det "tager" fra 5 eller flere centimeter af højden af ​​rummet. Efter installation af rammen og gipsvæggen i soveværelset med lav højde kan det forekomme, at loftet som bydavit. Fuldt hvile og falde i søvn i et sådant rum er ikke let. Efter at have besluttet at installere et nedhængt loft, skal du være klar til midlertidigt at "flytte" til et andet rum. Installationsprocessen varer fra 2 dage eller mere. Det anbefales at fjerne eller dække møbler, da der vil være meget byggaffald.

Gipsplankloft i soveværelset

Installation af et hæftet loft er en kompleks og tidskrævende proces. Hvis du vil gøre det selv, skal du følge anvisningerne nøje.

 1. Find ramme. Tegn en perfekt flad linje, der halver loftet. Start fra denne linje, skild firkantede celler af samme størrelse på loftet (ca. 50x50 centimeter).
 2. Installation af suspensioner. Ved krydset af cellerne skal du installere suspensionerne i form af bogstavet "P" ved hjælp af skruer.
 3. Installation af NP (guide profiler). Tegn glatte forbindelseslinjer på væggene på samme niveau med suspensioner. Ved hjælp af selvdrejende skruer skal du installere PP langs væggen på linjen.
 4. Installation af software (loftsprofiler). Sæt PP'en i luftfolien på en sådan måde, at de er placeret lige under markeringslinjerne på loftet. Fix PP med suspensioner. For bedre vedhæftning skal du bruge "krabber" ved krydsningspunkterne i PP'en.
 5. Installation af LH (gipsplader). Det anbefales at starte fra midten af ​​profilerne. Fastgør LH'en med PP skruer, så den sidste ca. 1 millimeter fordybes i gipsvæggen.
 6. Udsmykning. Ved hjælp af putty lukkes alle led og fejl. Påfør farvelægning i mindst to lag.

Installation af gipsplader med gipsplader

Er et kombineret loft egnet?

Kombinationen af ​​en giposkardonny dækker med spænding ser meget stilfuldt ud. Især hvis deres farver er kontrasteret. Et sådant loft vil bringe en klar berøring til det kedelige interiør, men det vil ikke gøre et soveværelse med et stort antal fangende detaljer for vulgært. Inden du installerer belægninger og køber dem, skal du huske på, at prisen vil være omtrent lig med prisen på 2 separate lofter. Siden fundamentet netop er gipsvæggen, vil installationen være lang.

Video - Kombineret loft: Stræk + HL

Lim loft - ageless klassikere

Lim loftet navngive en tandem af lim og belægninger, der holder det. Normalt refererer den anden til skumfliser. I de fleste tilfælde findes de i standard hvid farveskema, men på det moderne marked er der mange flerfarvede og laminerede muligheder.

Det ser ud til, at skumpladen er ideel til soveværelset. Det er meget tyndt, så det "stjæler" ikke den plejede højde af væggene, men samtidig vil det lidt dæmpe lyde fra lejligheden ovenfra. Desuden er flisen meget billigere end alle loftsbeklædning. Kostprisen ved lim er også meget lav.

Sømme - et stort minus limloft. Det er umuligt at skjule dem. Ligegyldigt hvor smuk flisen er, dens sømme og afskårne plader (det er usandsynligt, at du kan placere alle detaljer i loftet uden at forkorte nogle af dem) vil ødelægge det raffinerede interiør med elementer af luksus.

Skumfliser til loftet

Tile lim til loftet er enkel, men hvis du aldrig har stødt på denne proces, skal du læse instruktionerne.

 1. Behandling af loftet. Fjern det gamle smuldrende gipslag og påfør et anti-svampemiddel. I tilstedeværelsen af ​​store revner og andre fejl skal du overflade overfladen med gips.
 2. Bestemmelse af referencepunkt. Fliserne kan limes fra lysekronens placering eller fra væggen overfor indgangsdøren.
 3. Bonding. Påfør syntetisk lim eller flydende negle på flisen. Du kan lim det ikke kun glat, men også diagonalt. Hvis du vælger den anden metode, kan du skjule de forkerte proportioner. Det anbefales at trykke på flisen et stykke tid, så forbindelsen er god.

Vil lamellerne og PVC-panelerne passe ind i soveværelset?

Før du spørger dette spørgsmål, skal du overveje detaljerne i interiøret. Soveværelse design i stil med loft, moderne og high-tech, plus slatted eller panelet loft - en god kombination. Men at forsøge at passe disse dæksler ind i interiøret med barokke, retro og vintage detaljer er en dårlig idé. En af de vigtige fordele ved paneler og skinner er en relativt lav pris. Deres installation er let at udføre selvstændigt. Men et luksuriøst panel eller slattede loft kan ikke kaldes. Han ser simpel og ikke rig på.

Loftet på skinnerne eller panelerne vil være til gavn for praktiske personer, fordi det ikke behøver at blive malet og vasket med specielle husholdningskemikalier. Installer PVC paneler i soveværelset på flere måder. Før dig en af ​​dem.

Tabel. Montering af rackloft i soveværelset.

Stretch loft i soveværelset - funktionerne i valg og installation

Kan jeg installere et hæftet loft i soveværelset? Et sådant spørgsmål kan meget ofte høres fra dem, der udfører reparationer i deres egen lejlighed og planlægger at installere stræklofter. Der er ingen begrænsninger i denne henseende.

Kan jeg installere et hæftet loft i soveværelset? Et sådant spørgsmål kan meget ofte høres fra dem, der udfører reparationer i deres egen lejlighed og planlægger at installere stræklofter. Der er ingen begrænsninger i denne henseende.

Efter stræklofter har en række tekstur, som kan varieres, når man opretter en bestemt stil i soveværelset. Men der er et par punkter at overveje. For det første skal strækloftet passe nøjagtigt ind i rummet. Og det tyder på, at den fulde match farve vægge, gulv og loft bør være perfekt. Især i soveværelset hvor personen bare hviler.

For det andet skal farveskemaet i soveværelset være roligt og varmt for at skabe komfort og fred. Til dette strækloft passer pastellfarver mest. For det tredje er stræklofter med fotoudskrivning meget populære i dag. Du kan bruge dem i soveværelset uden problemer. Sandt designere anbefaler at sætte på dem flotte tegninger som blomster, sommerfugle eller små mønstre. Selv om en sådan visning som "stjerneklar himmel" til soveværelset vil være lige rigtigt. For det fjerde, som du selv ved, er der to hovedtyper af stræklofter:

Den første type til soveværelset kan bruges i forskellige variationer. Men visningen nummer to er opdelt i to undergrupper. Disse er glatte og matte stræklofter. Derfor er det nødvendigt at præcisere, at det er bedre ikke at bruge blankt sengetøj i soveværelser.

Denne opfattelse har en glat og blank overflade, der reflekterer det lyse, der falder på det, hvilket giver blænding i rummet. Og det vil i høj grad forstyrre den person, der ligger ned for at hvile eller læse før sengetid. Men madstræk lofter fremstillet af PVC kan hænges op i soveværelserne uden ekstra ord.

Under alle omstændigheder vil det hængende loft give soveværelset et usædvanligt og præsentabelt udseende. Desuden har dette materiale antistatiske egenskaber, det vil sige, støv holder sig ikke til et sådant loft. Og for soveværelset er en simpel nødvendighed. Og faktisk har stræklofter mange fordele. Det er derfor, de er blevet så populære og efterspurgte. De begyndte at blive brugt overalt, det vil sige i alle lokaler.

Sagen er, at besværet med et sådant loft er mindst, de er ikke kun smukke og praktiske, men de kan roligt modstå vandet, som på grund af oversvømmelse fra de øverste etager trænger ind i din lejlighed. For eksempel kan et PVC-strækloft modstå et hundrede liter vand pr. Kvadratmeter. Fremragende rekord. Denne egenskab af strækloftet kan redde rummet fra det allestedsnærværende vand.

Så svaret på spørgsmålet blev givet med nogle tips og råd. Men her er det nødvendigt at lave en lille bemærkning, der vil forstyrre dem, der installerede stofstrækloftet. Det vil ikke redde fra lækager, foruden efter oversvømmelse skal det ændres. Fejl, der afhænger af produktets struktur.

Hvilket loft er bedre at lave i soveværelset: design tips

I forbindelse med reparation skal man huske på, at et velvalgt loftdække giver fuldstændiggørelse af arbejdet. For værelser til forskellige formål skal du korrekt vælge den passende dækning, som skal kombineres med designet af hele lejligheden eller huset. Lad os prøve at finde ud af, hvilket loft der er bedre at lave i soveværelset, så værelset ser ud som mere hyggeligt og mere attraktivt som muligt.

Loft muligheder

Soveværelset er et rum, hvor komfort og fred skal mærkes. Efterbehandling vægge, loft, gulv skal omhyggeligt gennemtænkes, vælg et godt farveskema. Hvilket loft at lave i soveværelset, så belægningen er moderne og opfylder følgende krav:

 • god lydisolering;
 • attraktivt udseende;
 • miljøvenlige materialer.

For at bestemme hvilket loft der er bedst til soveværelset, skal du vide om de eksisterende typer loftsbeklædning, deres fordele og ulemper.

Følgende udførelser er tilgængelige:

 • renvaske;
 • farvning;
 • loft tapet;
 • træ;
 • suspenderet;
 • strække.

Den billigste løsning ville være at male loftoverfladen. Men hvis du vil installere lofterne i soveværelset i en moderne stil, så skal du være opmærksom på de suspenderede eller spændingsstrukturer. Det er nødvendigt at vælge belægningen på en sådan måde, at den ikke opfanger rummets højde.

Kig på de smukke lofter i soveværelset på billedet nedenfor. Der er mange muligheder, og du kan vælge noget konkret baseret på dit budget og dine præferencer.

Spændingsflader

En god løsning ville være at installere et strækloft til soveværelset. Denne overflade er et lærred, strækket på en speciel ramme (plast eller aluminium). Materialet i lærredet er fremstillet af strik, vinylfilm, polyester (sømløs).

Se på de typer af stræklofter til soveværelset på billedet. De er kendetegnet ved struktur.

Hver listet version har sine egne forskelle og fordele:

 1. Glossy loft indstilling i et lille soveværelse kan visuelt forstørre rummet. Tøj med effekten af ​​spejlreflektion, du kan vælge farveinterval;
 2. Vær opmærksom på et billede af uigennemsigtige stræklofter for et soveværelse. Strukturen på lærredet eliminerer helt blænding på den installerede overflade. Satin stof belægning afspejler lys. Du kan bestille på strækningen til stræk lærredet enhver tegning eller gengivelse af maleriet eller for at dekorere lærredet.

Hvilken mulighed at vælge afhænger af, hvordan loftet vil blive kombineret med det indre af soveværelset. Fordelene ved spændingsovertræk omfatter:

 • lang levetid (ca. 15 år)
 • fugt modstand;
 • let pleje;
 • Mulighed for installation i rum med høj luftfugtighed.

Men eventuelle fejl bliver ubetydelige, hvis man ser på billederne af svævende stræklofter til soveværelset.

Farvevalg

Når indstillingen er valgt loftdæksel, skal du bestemme om loftets farve i soveværelset. Kompetent udvalgte farver på soveværelset vil gøre det mere behageligt og ønskeligt at finde der.

Tag et kig på billedet med loftets design i soveværelset. De fleste farver er lavet i pastelfarver. Den blide, farveskala fremmer stille ophold i rummet, kaster hyggelige tanker og en stille drøm.

Men ikke alle kan lide neutrale farver. Det hele afhænger af personens karakter, hans temperament. Det vigtigste er, når et spørgsmål opstår i hvilken farve at male loftet i soveværelset, at starte fra kombinationen af ​​farve med møblerne ikke kun af soveværelset, men af ​​hele lejligheden eller huset. Hvis du foretrækker lyse, mættede farver, skal du overveje, om du vil se et sådant værelse i 15 år. Ville det ikke være for trættende.

Det ser godt ud af blåt loft. Denne mulighed er perfekt kombineret med beige, hvide eller blå toner.

Hvis man ikke ved, hvordan man kan dekorere loftet i soveværelset, så prøv at dreje det lilla. Farveblødgør, hjælper med at lindre træthed og irritabilitet. Det er kombineret med hvide og alle mulige nuancer af lilla (lysere toner).

Skrånende loft

I nogle lande huse soveværelset er placeret under taget. Loftbelægningen opnås ved skråning, eller det var så specielt designet. Med et sådant loft ser rummet oprindeligt og hyggeligt ud. Det vigtigste er at vælge design af soveværelset korrekt med loftloft.

Under de skrånende loftsbeklædning passer mulighederne for efterbehandling romansk eller skandinavisk stil, land eller Provence. Se gennem billedet af soveværelset med et skrånende loft. Som det fremgår af fotografierne, er der næsten ingen overbygning af møbler og tilbehør.

Det er vigtigt, at loftet over sengen i soveværelset med en skrånende overflade, og hele rummet er godt oplyst. Som en oprindelig ide vil installationen af ​​vinduet lige på loftet gøre. Så vil rummet få en tilstrækkelig mængde naturligt lys.

På skrånende lofter ser belysningen ud til at være interessant ved hjælp af spotlights.

Designløsninger

Loftdækning af private hjem er anderledes end bylejligheder. Den største forskel ligger i muligheden for at bruge enhver designløsning. Måske skyldes dette den større gulvplads, evnen til at skabe ethvert design.

For private huse er der ingen grænse for lofternes højde under opførelsen. Du kan udstyre et soveværelse af enhver størrelse, gør det virkelig kongeligt.

Se på billedet af loftet design i soveværelset af et privat hus. Der er ingen begrænsninger, det hele afhænger af økonomiske muligheder og præferencer.

Designer lofter i soveværelset af et privat hus bør give rummet en unik, unik atmosfære, forskellig fra værelser til andre formål. Beslutningen om at installere et bestemt soveværelse loftbeklædning afhænger af husets overordnede stil, rummets størrelse og vægindretningen.

Unikke designløsninger design loftet i soveværelset af et privat hus, er i det usædvanlige design, form og udsmykning af loftrummet.

Glem ikke om loftbelysningen. Korrekt valgt belysning skal kombineres med loftbeklædningen af ​​den klassiske stil eller moderne design. Interessante løsninger til konstruktionen af ​​loftsbeklædningerne gør det muligt at formere overfladen i forskellige former i form af buer eller buer.

En interessant mulighed - dekompression design. Dens essens er som følger:

 • skærende bjælker skaber en rektangulær sektion på loftet;
 • sektioner inde kan dekoreres med forskellige dekorative elementer.

Decompression design skaber en følelse af stort rum fyldt med luft.

Det ser interessant kombination af gipsvæg med effekten af ​​"inverteret bakke." Denne teknologi er velegnet til værelser med højt til loftet.

Det er muligt at bruge en kombination af stilarter og teknologier til at dekorere loftet i et soveværelse. Ved hjælp af kompetent belysning kan du opnå forskellige effekter.

Se billeder af lofter i landskabsværelset. Til designbeslutninger anvendes følgende materialer:

 1. Gipsvæg er egnet til overflader med små uregelmæssigheder. Gipsvæg giver dig mulighed for at skabe et design af enhver form. Det vil tage en indledende konstruktion af rammen;
 2. dækpaneler. Først er rammen monteret;
 3. Spændingsduk ser godt ud i ethvert rum, hvilket skaber en visuel effekt for at øge området;
 4. flise vil hjælpe med at skjule fejlene i loftoverfladen. Belægningen kan yderligere dekoreres med forskellige mønstre eller stuckaturer.

Loftsbelægning spiller en vigtig rolle for lokaler med ethvert formål. Soveværelset skal være et sted, hvor du vil gå om aftenen for at nyde en god hvile og sove. Stemningen og trivsel er afhængig af hvordan loftet ser ud.

Egenskaber ved at afslutte loftets rum

Ved reparation af et soveværelse skal der lægges særlig vægt på afslutningen af ​​loftrummet. Når du er færdig med loftet i soveværelset med egne hænder, bør du overveje følgende punkter:

 1. højden af ​​rummet. Jo større højden er, jo større er valget;
 2. krumning. I mange, især flere etagers bygninger, adskiller loftrummet sig ikke glat overflade. Du kan justere eller simpelthen syge gipspladerne, men reducere højden;
 3. hældningsniveau. Dette gælder for mansard værelser med en skrånende overflade.

Enhver overflade har nogle fejl, og kræver en individuel løsning i spørgsmålet om efterbehandling. For at bestemme hvilket loft der skal gøres i soveværelset, er der foreslået billeder nedenfor.

Tips

For at få et godt valg af en bestemt loftsdækning, brug følgende tips:

 • Farveskemaet skal kombineres med væggenes farve
 • installer ikke gipsvægge i lave rum
 • i svagt lys brug et enklere design;
 • glatte belægninger med en spejl effekt vil gøre rummet lysere og højere;
 • ser godt ud i soveværelset stucco kombineret med en multi-tiered struktur;
 • visuelt øge rummet kan gøres ved at udføre et loft dækker under murens tone.

Det skal også bemærkes, at den hvide farve visuelt reducerer lofternes højde. Selv om hvid farve betragtes som en klassisk mulighed, men uden at fortynde med andre nuancer ser det lidt kedeligt ud.