Hvordan limes listerne på væggen med tapet?

Ved hjælp af lister kan du oprette unikke paneler. Lister i indretningen bruges til at dekorere vægge. Takket være dem kan du oprette forskellige former og arrangere dem i forskellige stilarter. Sådanne indvendige detaljer kan kombineres med maling, tapet, dekorative gips, detaljer af MDF. Støbegods kan bruges i zoneinddeling af rummet eller visuelt adskille de lange sektioner i mindre.

Moderne stil: dekorative vægge med tapet og lister

Dekorere vægge med tapet og lister - dette er en af ​​de mest populære vægdekorationsteknikker for mange designere. Støbning er en falsk indretning, hvor du kan tilføje relief og volumen i et standardinteriør.

Lister anvendes af forskellige materialer, men oftest anvendes polyurethan, polystyren eller plast. Udbredelsen af ​​disse materialer indikerer nem installation, lav pris og gode kvaliteter - styrke, holdbarhed og lysstyrke.

Ved hjælp af lister kan du understrege al originalitet af maleri mure, malerier eller andre kunstværker.

Anvendelsesmuligheder for lister:

 1. Hvid-tone lister på en mørk væg. Listerne anvendes ikke blot til dekoration af væggene, men også til vindues- og døråbninger, loftet og møblerne. For at afslutte rummet med vægge af mørke farver, er hvid støbning brugt til at gøre interiøret mere behageligt og luftigt. Der er også en teknik, når loftlinjen, soklen og støbningen observeres i samme tone. Derfor kan du understrege al originalitet af maleri mure, malerier eller andre kunstværker.
 2. Lette lister på væggene i pastelfarver. Denne kombination anvendes korrekt i stuen. Således kan du fremhæve billeder eller familiebilleder. Det er muligt at vælge et rekreativt område med en monotont støbning, der styrer lyset med en loftslampe eller en luksuriøs gulvlampe til sammensætningen.
 3. Farvede lister. Sådanne væglister har fået særlig opmærksomhed i denne sæson. De er malet i farven på en tone eller to ovenfor, eller omvendt under væggenes farve, i vægternes hovedfarve eller i mættede farver.

Med korrekt valg og håndtering, lister kan du oprette disse arkitektoniske kompositioner

For at skabe unikke arkitektoniske elementer på væggene, skal du bare tænde din fantasi og planlægge alt sikkert, så vil resultatet ikke holde dig venter.

Tapet med støbning i interiøret: forskellige muligheder

Vægpapir med støbning i et interiør i de sidste årtier blev meget populært og udsmykker huse af mange mennesker. Sådanne dekorative elementer udsmykker ikke bare dine vægge, men kan også udføre praktiske funktioner indendørs.

Anvendelsesmuligheder for lister og design:

 • Døre og vinduer. Efter at have lakket støbeformen langs vinduesåbningens kant og har malet den med malingen af ​​samme skygge som rammen, vil du være i stand til visuelt at forstørre vinduet. På samme måde ser lister limmede rundt om døråbningerne.
 • Væggene. Støbning dekoration i kajakker af forskellige materialer vil være passende. For eksempel kan en væg 60-70 cm fra gulvet hænges med tapet og over - malet med maling. Derefter vil støbningen i dette tilfælde, som vil blive malet i tapetens tone, skabe en ekstra udsmykningseffekt og vil ikke tillade, at tapetet kommer ud langs linjen af ​​deres klæbende. Komplementet til designet kan være adskillelsen af ​​væglisterne i bunden af ​​firkanterne og limning af dekorativ baguette.
 • Loft. For at øge rummets højde skal du arrangere en dobbelt strimmel lister som en loftsstøbning med et mellemrum på et par centimeter.

Med lister kan du skabe et usædvanligt design af rummet, der ikke vil forlade nogen ligeglade

Også lister spredt en række rytmiske mønstre på væggene eller lavede billeder, malerier, paneler og andre dekorative kompositioner.

Maling støbning (video)

Sådan opdele du kombinationen af ​​tapet af to typer på væggen

Hvad er opdelt i to typer tapet på væggen? Du vil tænke. Der er ikke så mange muligheder, men en af ​​de mest populære er designet af sådanne kombinationer med lister, der vil give dit interiør en egenart og modernitet.

Ved indretning af et værelse kan du først male væggene med maling eller lim tapet på dem, og derefter i slutningen af ​​forbehandlingen indsætte indsatserne, der er skåret ud af tapet, med stor tykkelse. Og for større skønhed tilbyder sådanne skærme at udstikning lister. Denne udsmykningsmetode passer til værelser, der er indrettet i barok eller klassisk stil.

Lister anvendes ikke kun til at adskille tapetet, men også til en dekorativ effekt. Afhængigt af størrelsen af ​​lagene af tapet kan støbning klistres på toppen eller "indlejres" i væggen

Ved hjælp af en kombination af tapeter flere arter og adskillelsen af ​​deres moding, kan du zone hele rummet. Takket være denne tilgang kan hvert familiemedlem få deres eget hjørne. Det vigtigste er at arrangere møblerne.

Typer af væglister og deres anvendelse

Varianter af væg lister kan være lavet af forskellige byggematerialer og skal også opfylde det overordnede design af væggene i facaden. Dernæst overveje, hvilke typer lister er.

Materialer til støbning:

 1. Gips. Stucco lister udfører dekorative egenskaber. Gipslister er monteret på væggene, loftet og i mellemrummet mellem disse overflader. De er knyttet til alabaster, som har fremragende præstation.
 2. Polyurethan. Ligesom gipsbagetter er de fastgjort på vægge og loft med speciel akryllim. Efter installation er en sådan støbning nødvendig i yderligere farvning.
 3. Træ. I de fleste af mulighederne er disse hjørner, rake, forskellige platbands, som kan installeres på ethvert sted. Montering udføres i nærværelse af lim og negle på samme tid.
 4. Metal. De mest populære repræsentanter for sådanne produkter er hjørnerne til trinene, aluminiumsbaner og hjørnerne til flisen. Installer dem på to måder - enten er de installeret af det modstående materiale og holdes af lim eller fastgjort med skruer.
 5. Plast. Blandt plastprodukterne er der hovedsagelig vægplader og hjørner. Undtagelsen kan være plaststifter.
 6. Selvklæbende støbning. Denne type kan laves af forskellige materialer, men i størstedelen er det gummi og plast. En repræsentant for sådanne produkter kan skelne randbånd, der er lavet af gummi og bruges til krydsning af badet med væggene. En ikke mindre almindelig form for selvklæbende støbning er mortise-støbningen. Monter det i sporet og det tjener som et element af indretning.

Vælge en sokkel, pas på materialet, hvorfra det er lavet og dets bredde

Med flade vægge vælger du trælister, men vær forberedt på høje priser.

Det skal bemærkes, at billige lister fra billig træ er perfekte til værelser dækket med clapboard.

Det bedste valg ville være polyurethan bundplade. Det er billigt og nemt at installere. Jo højere loftet, bredden af ​​støbeformen skal være større.

Deep relief baguettes vil være sværere at håndtere fra støv

Nu har du lært meget om lister og hvilke materialer de er lavet af. Ved korrekt håndtering af dem kan du oprette virkelige arkitektoniske kompositioner i huset. Det er aldrig for sent at begynde at vise fantasi, og dette er et vigtigt fænomen, når man arbejder med lister.

Montage muligheder for lister

Installation muligheder lister i dag et par stykker. Det er vigtigt at komme i gang med at beregne mængden af ​​det samlede materiale. Rummets mål, målt i meter, skal opdeles i to, og du får længden af ​​et element af en standardstørrelse.

Der er to måder i teknologien til montering af skørt:

 • Installation på tapetet. Fastgørelser laves på den forberedte væg, der er nivelleret og indsat med vægpapir.
 • Montering på en blød væg. Før du starter processen, er det nødvendigt at prime og fylde væggene. Som et resultat vil loftet med en baguette ligne en, og tagene vil være sikrere at holde.

Loftslister anvendes til at berige boligens indvendige stil.

Masters rådes til at begynde at klæbe bundkortet fra hjørnerne af rummet, da dette er den sværeste installationsproces. Først skal du vedhæfte alle hjørnerne, og derefter pokleit lige håndvægte planker mellem dem.

Sådan limes støbningen på tapetet (video)

Hvis du lytter til vores anbefalinger for at arbejde med dekorative elementer - lister, så vil installationsprocessen virke ganske simpelt. Som et resultat vil dit værelse erhverve hidtil uset skønhed og nåde takket være dekorative fileter.