Teknologien til at male tapet vandbåret maling

En populær type vægdekoration - maling af vandbaseret tapetmaling - har flere ubestridelige fordele. Men du skal gøre arbejdet i overensstemmelse med reglerne, ellers kan virkningen af ​​reparationen være uventet.

Hvilken tapet kan males med vandbaseret?

Valget af vandbaseret maling til tapet dikteres primært af prisen. Latex- eller polyvinylacetatbaserede blandinger er også velegnede til tapet, der skal males, men koster lidt mere. Vandemulsionsfarvestoffet har længe været kendt for indbyggere i Rusland, det er kendt og forholdsvis billigt. Blandt dens andre fordele:

 • Muligheden for at tynde den hvide base i enhver skygge;
 • modstanden af ​​den malede overflade til fading og slid
 • let pleje (kan tørres med en fugtig klud for at fjerne snavs);
 • miljøvenlighed
 • ingen skarp lugt, når den påføres.

Materiale af høj kvalitet har en god skjul. Du kan kun anvende 1 lag vandemulsion og få et godt resultat, når du farver tapetet. Men for den perfekte effekt skal du male muren to gange, efter at have tørret det første lag af belægning til den tid, der er angivet af malingfabrikanten.

Ikke alle tapeter er egnede til farvning. Typisk er materialer til maling passende mærket og tekstureret monokromatisk overflade. Men selv i dette tilfælde at arbejde med vandbaserede (akryl) kompositioner, er det bedre at forstå på forhånd, hvilken tapet der kan males:

 1. Papir modstår behandlingen med vandemulsion ganske tilfredsstillende. Malingen dækker deres overflade godt, lidt blødgør bunden. Som et resultat beholdt malet vægge et attraktivt udseende i lang tid. Påfør maling for at tørre tapet med en malerulle.
 2. Vinyl tapet til maling med vandbaseret maling bør vælges på en ikke-vævet basis. Belægningen er fremstillet på samme måde - med en rulle ifølge den tørre struktur.
 3. Glas klud sorter vil se perfekt ud. Disse tapeter til maleri kan holde en vandbaseret farvestof i lang tid. Glasfiber kan males om du vil ændre farveskemaet i rummet. Antallet af pletter angiver på pakken.

Ved malning af relieftyper skal vandbaseret emulsion påføres i flere lag.

Hvordan forbereder man sig på arbejde?

Før du maler tapetet med vandbaseret maling, skal du forberede alle nødvendige materialer. For arbejdet kræver følgende:

 • malerulle (lang bunke);
 • Velourrulle (til præget tapet);
 • flad børste 6-7 cm bred;
 • grøft til rullen;
 • maskeringsbånd
 • vandbaseret maling (hvid base);
 • farve.

Zakerorovat købt hvid maling kan være lige i butikken. I store firmaer er der en valg af computerfarve. Specialisten beregner mængden af ​​farvestof, der er nødvendigt for at opnå en passende farve. Oplysningerne gemmes i programmets hukommelse: i henhold til farvetallet vil det være muligt at bestille ekstra volumen af ​​samme farve, hvis reparation er påkrævet eller der ikke er nok materiale.

Hvis tapetet allerede er klistret og malet, skal du tørre overfladen med en fugtig klud inden arbejdet påbegyndes. Dette vil hjælpe med at fjerne støv og andre forureninger, som kan efterlade pletter på et nyt overtrækslag eller forhindre malingen i at ligge fladt (fede pletter). Den rensede overflade skal tørres i 1-2 timer, og derefter fortsætte med at male væggene.

Hvordan male forskellige typer af tapet?

Nye tapeter før maling bør tørres godt. Det tager normalt 24-48 timer efter at have klæbet dem på væggene. Hvis reparationen blev lavet for mere end 2-3 dage siden, så kan du begynde at male på ethvert tidspunkt.

De fleste bekymringer er papirovertræk. Men med et pænt rullearbejde vil selv dette skrøbelige materiale ikke lide. Ved farve af papir tapet kan du bruge den kontaktløse metode: Brug en malingssprøjte.

Det første trin er at male rummets hjørner, de steder hvor væggene støder op til loftet eller bordet. Hvis det er muligt at fjerne soklen, stikkontakter, dekorative dørhældninger, er det bedre at gøre dette før maling af væggene. Men i de gamle bygninger skal man klistre over kanterne af disse dele af det indvendige maskeringsbånd. En sådan foranstaltning vil beskytte overfladen af ​​delene fra vandbaseret maling, som efter tørring er vanskeligere at vaske af.

For at male komplekse steder har du brug for en blød maling børste, ikke forsøger svært at trykke på den. Væggene nær døråbninger, hjørner, stikkontakter og andre fremspring skal males manuelt til en bredde på ca. 5 cm. Uden at vente på, at malingen tørrer, fortsæt til næste trin:

 1. Hæld lidt farvestof ind i kuvetten og rul det med en rulle på en ribbet overflade for at mætte luret godt.
 2. Begynd at male fra midten af ​​et lille område i det øverste hjørne af væggen. Flyt fra midten til kanterne og tag en del af de præmalede striber.
 3. Når malingen på rullen er gået ud, rull den et par gange over vandemulsionen fyldt i kuvetten. Fortsæt med at arbejde i den angivne rækkefølge.

Det er nødvendigt at male 1 væg i 1 modtagelse, så lakken ikke tørrer langs kanterne af tilstødende områder. Når emulsionen påføres et nyt område, er det nødvendigt at fange en 1-2 cm af den allerede malede overflade med en rulle. Så maling vil falde fladt kontinuerligt lag.

Dernæst skal du tørre overfladen og anvende et andet lag af farvestof. Under arbejdet skal man overholde de samme betingelser som for overfladebehandling for første gang.

Hvordan male flizelin og vinyl?

Non-woven base tapet (med eller uden vinylcoating) kan males, før du klæber til væggen. Farvning er lavet indefra. I dette tilfælde maler maling det løse materiale, der vises på forsiden.

Denne metode til farvning er god, fordi tapetet kan tørres med en fugtig svamp, uden at risikere at vaske af maling. Et gennemsigtigt vinyllag på overfladen beskytter den ikke-vævede basis. Vinylcoated tapet er fugttæt og kan bruges i køkkenet eller badeværelset.

Dækker vinyl skum vil ikke give mulighed for at male tapetet før stikker. Prægede trellis kan males på den sædvanlige måde ved hjælp af en rulle med en lang lur. I dette tilfælde falder malingen ind i hulene af det prægede mønster.

Glasfiber tapet

De er bedst til farvning. For at fremhæve reliefen kan farverne laves i flere lag:

 • Påfør 2 lag baselakning af den ønskede skygge;
 • efter at have tørret basen, med velour-rullen fremhæver de fremspringende dele af billedet i en anden farve.

Nyanser til sådan farve vælger at smage. Du kan modstå mønsteret i et enkelt farveskema, men kontrasterende nuancer ser ikke mindre imponerende ud.

Glasfiber tapet kan males op til 10 gange. Dette gør reparationer nemme og økonomiske. Hvis du vil forfriske det indre, kan du meget hurtigt klare opgaven ved at male en del af overfladen igen eller fremhæve en væg.

Du kan endda farve almindeligt ikke-vævet og tykt papir tapet, ikke beregnet til dette. Men på vinylfilmen bliver malingen værre, så når du vælger, skal du være opmærksom på tapetets mærkning.

Hvordan male papir tapet: instruktioner

Har papirbaseret maling?

Papir tapet er en af ​​de mest almindelige på markedet for efterbehandling materialer til lejlighed vægge. Vær det som muligt, over tid forværres de, og indretningen af ​​interiøret bliver ikke så præsentabel som efter reparation. Før ejerne opstår spørgsmålet: om man skal lave en ny reparation eller bare opdatere det eksisterende tapet? Da det hele omsluttes hele rummet til et langt og ret dyrt, vil vi tale om, hvorvidt det er muligt at male papirbaggrunden.

Faktisk er der blandt fagfolk forskellige meninger om, hvorvidt det er fornuftigt at male sådanne lærred. Der er omstændigheder, der gør det umuligt at male tapet af papir. Det gælder for eksempel de tilfælde, hvor overfladen har alvorlige ydre skader: den er stærkt revet, har nedskæringer mv. Men hvis det øverste dekorative lag af tapet er forholdsvis godt bevaret, kan du endnu ikke helt limke tapetet og vælge om gentagelse. Heldigvis kan dette arbejde gøres for hånd. Så lad os gå videre til en mere detaljeret beskrivelse af malingsprocessen og alt der er forbundet med det.

Papir tapet til maleri: hvad du har brug for

Så, for at male papirbaggrund skal du bruge et helt sæt specialværktøjer og materialer. Lad os se, hvad du skal tage for at kunne udføre kvalitetsarbejde selv:

 1. Maling (fortrinsvis vandig emulsion). Dens anvendelse giver modstand mod blødt tapet, hvilket garanterer en stærk tilknytning til overfladen af ​​væggen. Papirbaserede tapeter vil derfor ikke skrælle overfladen.
 2. Speciel belægning med vandafvisende lag.
 3. Beskyttelse af baseboards (optimal løsning - maskebånd).
 4. Apparater til påføring af maling (store og små børster samt en rulle). Højden på rullen skal vælges under hensyntagen til glatheden af ​​det øverste lag af tapet: Jo mere glat de er, desto mindre skal længden af ​​bunken være.

Det rigtige valg af maling

I den henseende kan det med hensyn til graden af ​​dekorative maling være en mangfoldighed. Den mest almindelige er følgende klassificering af maling:

Valget af et egnet farvestof afhænger som regel ikke kun af kundens æstetiske præferencer, men også på hvilken af ​​lejligheden i lejligheden der skal males. Derudover tages der hensyn til en parameter som niveauet for naturlig lysindgang. Så for eksempel er et matfarve bedst egnet til en stor stue. Hvad angår den lille spisestue eller køkken, kan den bedste løsning være en blank eller halvglanscoating.

Gode ​​råd! Desuden skal du tage højde for mange flere egenskaber for at vælge den rigtige maling, som kunne gentage papirets tapet, hvad enten duplex eller simplex. F.eks. Evnen til at lukke den gamle maling, modstandsdygtighed mod skade og udsættelse for lys, modstandsdygtighed mod fugt og vaskemidler samt miljøets sikkerhed for et produkt.

Hvad enten det er muligt at male tapet fra papir med akrylmaling, er det nødvendigt at udtrykkeligt sige det ja, det er helt tilladt og endda anbefalet. Derudover må du ikke glemme muligheder som vandbaseret, latex og alkydbaseret farvestof.

Arbejdsfaser

Lad os kort diskutere de vigtigste typer arbejde, du skal udføre for at male tapet på papirbasis.

Nødvendig forberedelse

Så det forberedende arbejde er det første trin, hvor kvaliteten afhænger af, hvor succesfulde hele reparationen vil være. Rengør støv, fjern snavs og støvsug rummet. Lim bundpladerne og andre udragende dele af interiøret (film eller maskebånd er egnet til dette). Så kan du påføre en vandafvisende belægning. Først efter fuldstændig tørring af dette beskyttende lag, der tager mindst 24 timer, kan du begynde at forberede malingen.

Advarsel! For at undgå langvarig rengøring bagefter anbefales det at dække hele overfladen af ​​gulvet med en film eller som en sidste udvej med aviser.

Madlavning maling

Så ovenover har vi overvejet, hvilken slags maling der kan males papir tapet til maleri. Forbered farve sammensætningen vil ikke være svært. For at gøre dette skal du blot åbne malingen og blande alt godt. Hvis der er behov og design af rummet kræver det, kan du blande farveskemaet.

Maler væggene: instruktion

Det forberedende arbejde er udført, farvestoffet er klar, og nu kan vi gå videre til hovedfasen: maleri. Her er en kort vejledning:

 1. Så direkte ansøgning er lavet ved hjælp af en rulle. Hvad angår hjørnerne såvel som utilgængelige steder - brug børster af forskellig størrelse.
 2. Først og fremmest skal du male de dele af væggene, som senere bliver dækket af møbler, da dette vil hjælpe med at "fylde hånden".
 3. Det er bedst at begynde at male loftet (hvis det leveres af projektet) eller den øverste del af væggene.
 4. Efter påføring af to lag maling (mellem dem er det nødvendigt at tage en pause på flere timer for helt at tørre), sørg for at overfladen er glat og laget er jævnt. Alle malerier kan betragtes som komplette.

Sørg for at se videoinstruktionerne på det korrekte maleri:

For at opsummere

Så vi håber, at du nu har en mere detaljeret ide om, om du kan male papirbaggrund og hvordan man organiserer hele arbejdsgangen. Hvis du laver et kort resumé, kan du sige, at for et godt resultat skal du korrekt forberede væggenes arbejdsflade, reparere beskadigede fragmenter og også lave et særligt lag, der er stærkt modstandsdygtigt over for fugt.

Glem ikke at ved maling er det nødvendigt at bruge akryl- eller vandbaseret maling, der påføres ved hjælp af specialværktøjer. Ved udførelse af arbejde skal alle instruktioner følges nøje. Dette sikrer, at resultatet af dit arbejde vil glæde dig og alle dine kære.

Hvordan male tapet med vandbaseret maling

Vandbaseret maling har mange fordele: lave omkostninger, brugervenlighed, miljøsikkerhed og muligheden for selvtoning. Herfra sin brede distribution i hus reparation.

Vi minimerer lønomkostningerne

Antag at du ikke vil bruge tapet af hensyn til mangfoldighed, men at male muren. Fra sådanne eksperimenter har mange brug for at rive det gamle tapet, som kan sidde ganske høj kvalitet. Er det muligt at male tapetet med vandbaseret maling og derved spare deres egen styrke?

En af fordelene ved vandbaseret maling er, at den kan fungere direkte på tapetet. Papiret er godt imprægneret med vand, hvilket sikrer pålidelig vedhæftning af maling til overfladen og af høj kvalitet.

Dette gør det i øvrigt ikke muligt at bekymre sig for meget om, hvorvidt malingen falder godt på væggen - den går perfekt på papir.

restriktioner

Selvfølgelig er der nogle finesser, og de vedrører ikke kun, hvordan man male wallpapers med vandbaseret maling, men også selve tapetets tilstand:

 1. Baggrunden skal sidde sikkert. Hvis de falder ned, så forhindrer ingenting dem i at falde sammen med malingen.
 2. Tilstedeværelsen af ​​tapet fratager dig ikke evnen til at fjerne de identificerede defekter ved hjælp af en primer eller endda gips.
 3. På den gamle tapet bliver nødt til at pålægge flere lag maling (ikke 2, som gennemsnit, men 3 eller 4). Vandig emulsionsmaling overfører overfladens teksturbrønd, derfor kan defekter og slid af tapet træde gennem belægningen. Ekstra lag bidrager til at undgå dette.
 4. Baggrunde skal være helt fri for enhver forurening.

Arbejdsordre

Vi vil forstå, hvordan man korrekt male maling med vandbaseret maling:

 • Forberedelse af rummet. Fjern alt unødvendigt, dække gulvet med plastik eller aviser og åbne vinduerne.
 • Overflade rengøring er et af de vigtigste trin. Enhver indblanding mellem maling og papir vil reducere vedhæftning og føre til ujævne og upålidelige belægninger. Samtidig skal rengøring udføres ved hjælp af "tør" metoder, ellers kan tapetet gøres ubrugeligt, og du bliver nødt til at rive dem af.
 • Forberedelsen af ​​maling er den samme som ved arbejde på andre overflader. Papiret absorberer vandbaserede sammensætninger godt, så maling til det første lag kan gøres lidt mere flydende end normalt. På grund af dette absorberes det første lag pålideligt, og det efterfølgende bliver lettere at anvende.
 • Maling er tilrådeligt at starte fra øverste hjørne (den mindst bekvemme). Maling skal påføres fra top til bund, uanset om du bruger en rulle eller en børste. Dette muliggør bedre håndtering af fnug.
 • Det er bedst at anvende maling i parallelle striber med lidt overlapning.
 • Efter færdiggørelse af det første lag, lad malingen tørre, og anbring den anden på samme måde, kun i en anden retning (enten bunden eller sidelæns). På dette tidspunkt er det nødvendigt at gøre malingen lidt tykkere for at reducere dets spredbarhed og sandsynligheden for skilsmisse.

Efter at have fundet ud af, hvordan man maler tapet med vandbaseret maling, kan du ændre udseendet på værelset uden anerkendelse uden ekstra arbejde.

Hvordan og hvad at male gamle papir tapet

Gør det meget nemt, og du kan klare det selv. Sådan en lille penny reparation tager ikke meget tid og kræver ikke store finansielle investeringer, men det vil give et frisk og ryddeligt kig på værelset.

Er det muligt at male papirbaggrund?

Der er forskellige meninger om muligheden for at farve gamle papir tapet. Faktisk er det i nogle tilfælde ikke engang værd at starte denne proces. Hvis de er dårligt limede, har de betydelige skader, der opnås under drift, så maleriet ikke erstatter klæbende nye.

Hvis de ser godt ud, men deres farve er ikke kombineret med nye møbler, bare trætte eller falmede, så kan du stadig udskifte udskiftningen og få farvning.

Malerpapir tapet: de nødvendige materialer og værktøjer

Før vi går direkte til farvningen af ​​gammelt tapet, er det nødvendigt at bestemme listen over materialer og værktøjer, som vi måtte have brug for i processen.

Til maling lakeret overflader du har brug for:

 1. Vandafvisende belægning for at forhindre våd belægning, og som en konsekvens af dens tilbagegang bag væggen;
 2. maling;
 3. Ruller og børster i forskellige størrelser. Længden af ​​bunken på rullen afhænger af reliefen af ​​den malede overflade. Hvis overfladen er glat, skal rullen være med en bunke med medium længde;
 4. Maskeringstape, som er nødvendigt for at klæbe gulvbrættet og derved beskytte dem mod maling.

Vælg hvad man skal male: Mal til papir tapet

Mere detaljeret bør overveje valget af maling. De kan være: satin, halvglans, blank, halvglans og mat. Valget afhænger af typen af ​​overflade og lys i rummet. For eksempel til et køkken med glatte overflader er en halvglansmaling perfekt, den afspejler lys godt og er let at vaske. Og den matte belægning passer perfekt ind i et indre af de store haller.

Når du vælger en maling, skal du også tage højde for sådanne egenskaber som:

 1. Modstandsdygtighed over for lys og mekanisk belastning;
 2. Evnen til at overlappe en anden maling, så den ikke skinner igennem;
 3. Fuld tørretid;
 4. Mulighed for vask;
 5. Miljøvenlighed.

Grundlaget for maling er opdelt i:

 1. Alkydbaserede maling;
 2. Vand eller latex;
 3. Akryl.

Akrylmaling anbefales til farvning af papiroverflader. Det er godt udsat for vask og over tid mister man ikke farve.

Maling af gammelt tapet: forberedende fase

Før du går direkte til farvningen, skal du udføre det forberedende arbejde. For at begynde, fjern snavs, støv og spindelvæv fra væggene med en støvsuger og en svamp. Derefter skal du klæbe alle skørtmasker.

Når alt dette er gjort, kan du fortsætte med anvendelsen af ​​en vandafvisende belægning. Det er bedre at påføre det med en rulle og på vanskelige steder og hjørner - med en børste.

Når den vandafvisende belægning er blevet påført på overfladen af ​​væggene, er det nødvendigt at opretholde en temperatur, der ikke tillader dens dråber og ikke at skabe udkast. Manglende overholdelse af disse regler vil medføre, at tapetet kan skrælle eller luftbobler formes under deres overflade.

Når den påførte coating er helt tør (ca. en dag), kan du fortsætte til næste trin.

Vi male papir baggrunde: maling forberedelse

Malingen skal blandes for at opnå en homogen masse. Hvis det ønskes, kan du tilføje den valgte farve til den og blande grundigt. Før du påfører, skal du sørge for, at maling af den nøjagtige farve, der blev valgt.

Hvordan male gamle papir tapet: tips

Maling kan påføres på den forberedte overflade. Dette skal ske med en rulle og i hjørnerne med en børste. Maling bør forsøge at anvende et ensartet tyndt lag.

Det er nødvendigt at begynde at farve fra vægge, der er dækket af møbler og derved træne på dem.

Det er bedre at begynde at male fra loftet, så dråber af maling ikke ødelægge en allerede malet overflade.

Efter tørring af det første lag, og det vil tage 3-4 timer, kan du anvende det andet.

Efter at begge lag er påført og tørret, kan maleriet betragtes som komplet.

Men hvis der ikke er nogen erfaring med at male, for ikke at eksperimentere med kvalitet, kan du invitere et team af professionelle malere, der vil arbejde om dage, og rummet vil skinne med nye farver.

Er det muligt at male papirbaggrund

Hvordan male papir tapet: instruktioner

Har papirbaseret maling?

Papir tapet er en af ​​de mest almindelige på markedet for efterbehandling materialer til lejlighed vægge. Vær det som muligt, over tid forværres de, og indretningen af ​​interiøret bliver ikke så præsentabel som efter reparation. Før ejerne opstår spørgsmålet: om man skal lave en ny reparation eller bare opdatere det eksisterende tapet? Da det hele omsluttes hele rummet til et langt og ret dyrt, vil vi tale om, hvorvidt det er muligt at male papirbaggrunden.

Faktisk er der blandt fagfolk forskellige meninger om, hvorvidt det er fornuftigt at male sådanne lærred. Der er omstændigheder, der gør det umuligt at male tapet af papir. Det gælder for eksempel de tilfælde, hvor overfladen har alvorlige ydre skader: den er stærkt revet, har nedskæringer mv. Men hvis det øverste dekorative lag af tapet er forholdsvis godt bevaret, kan du endnu ikke helt limke tapetet og vælge om gentagelse. Heldigvis kan dette arbejde gøres for hånd. Så lad os gå videre til en mere detaljeret beskrivelse af malingsprocessen og alt der er forbundet med det.

Papir tapet til maleri: hvad du har brug for

Så, for at male papirbaggrund skal du bruge et helt sæt specialværktøjer og materialer. Lad os se, hvad du skal tage for at kunne udføre kvalitetsarbejde selv:

 1. Maling (fortrinsvis vandig emulsion). Dens anvendelse giver modstand mod blødt tapet, hvilket garanterer en stærk tilknytning til overfladen af ​​væggen. Papirbaserede tapeter vil derfor ikke skrælle overfladen.
 2. Speciel belægning med vandafvisende lag.
 3. Beskyttelse af baseboards (optimal løsning - maskebånd).
 4. Apparater til påføring af maling (store og små børster samt en rulle). Højden på rullen skal vælges under hensyntagen til glatheden af ​​det øverste lag af tapet: Jo mere glat de er, desto mindre skal længden af ​​bunken være.

Det rigtige valg af maling

I den henseende kan det med hensyn til graden af ​​dekorative maling være en mangfoldighed. Den mest almindelige er følgende klassificering af maling:

Valget af et egnet farvestof afhænger som regel ikke kun af kundens æstetiske præferencer, men også på hvilken af ​​lejligheden i lejligheden der skal males. Derudover tages der hensyn til en parameter som niveauet for naturlig lysindgang. Så for eksempel er et matfarve bedst egnet til en stor stue. Hvad angår den lille spisestue eller køkken, kan den bedste løsning være en blank eller halvglanscoating.

Gode ​​råd! Desuden, for at vælge den rigtige maling, som kunne være malet papir tapet, hvad enten duplex eller simplex. du skal tage højde for mange flere egenskaber. For eksempel evnen til at lukke den gamle maling, modstandsdygtighed mod skade og udsættelse for lys, modstandsdygtighed mod fugt og vaskemidler. samt produktets miljøsikkerhed.

Hvad enten det er muligt at male tapet fra papir med akrylmaling, er det nødvendigt at udtrykkeligt sige det ja, det er helt tilladt og endda anbefalet. Derudover må du ikke glemme muligheder som vandbaseret, latex og alkydbaseret farvestof.

Arbejdsfaser

Lad os kort diskutere de vigtigste typer arbejde, du skal udføre for at male tapet på papirbasis.

Nødvendig forberedelse

Så det forberedende arbejde er det første trin, hvor kvaliteten afhænger af, hvor succesfulde hele reparationen vil være. Rengør støv, fjern snavs og støvsug rummet. Lim bundpladerne og andre udragende dele af interiøret (film eller maskebånd er egnet til dette). Så kan du påføre en vandafvisende belægning. Først efter fuldstændig tørring af dette beskyttende lag, der tager mindst 24 timer, kan du begynde at forberede malingen.

Advarsel! For at undgå langvarig rengøring bagefter anbefales det at dække hele overfladen af ​​gulvet med en film eller som en sidste udvej med aviser.

Madlavning maling

Så ovenover har vi overvejet, hvilken slags maling der kan males papir tapet til maleri. Forbered farve sammensætningen vil ikke være svært. For at gøre dette skal du blot åbne malingen og blande alt godt. Hvis der er behov og design af rummet kræver det, kan du blande farveskemaet.

Maler væggene: instruktion

Det forberedende arbejde er udført, farvestoffet er klar, og nu kan vi gå videre til hovedfasen: maleri. Her er en kort vejledning:

 1. Så direkte ansøgning er lavet ved hjælp af en rulle. Hvad angår hjørnerne såvel som utilgængelige steder - brug børster af forskellig størrelse.
 2. Først og fremmest skal du male de dele af væggene, som senere bliver dækket af møbler, da dette vil hjælpe med at "fylde hånden".
 3. Det er bedst at begynde at male loftet (hvis det leveres af projektet) eller den øverste del af væggene.
 4. Efter påføring af to lag maling (mellem dem skal du tage en pause på flere timer for helt at tørre), sørg for at overfladen er glat og laget er jævnt. Alle malerier kan betragtes som komplette.

Sørg for at se videoinstruktionerne på det korrekte maleri:

For at opsummere

Så vi håber, at du nu har en mere detaljeret ide om, om du kan male papirbaggrund og hvordan man organiserer hele arbejdsgangen. Hvis du laver et kort resumé, kan du sige, at for et godt resultat skal du korrekt forberede væggenes arbejdsflade, reparere beskadigede fragmenter og også lave et særligt lag, der er stærkt modstandsdygtigt over for fugt.

Glem ikke at ved maling er det nødvendigt at bruge akryl- eller vandbaseret maling, der påføres ved hjælp af specialværktøjer. Ved udførelse af arbejde skal alle instruktioner følges nøje. Dette sikrer, at resultatet af dit arbejde vil glæde dig og alle dine kære.

Hvordan male papir tapet (ændre stilen)

Mandag, 17. marts, 12:16 + i citatet

Langt plaget af spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at male det gamle papirbaggrund? Posherstil posts: hvem skriver det er muligt, hvem der ikke - vil sprænge op og falde væk, som rådede nye til at klæbe.

Baggrund i køkkenet - de blev limet 3 år siden, hvoraf nogle var meget beskidte, især i køleskabsområdet og hvor tellyen hængte. Vinyl tapet, pokleeny professionelt, butt, tæt. Jeg vil ikke reparere loftet, loftet baguette og gulvstokken for øjeblikket. Men tapetet spændt stærkt, passer ikke til farven under min yndlingssofa)))). Omkostningerne ved kontanter og midlertidigt maleri vandt i forhold til krydsfiner.

Jeg købte 2 dåser akrylmaling, 2,5 kg hver af det polske mærke DEKORAL, 300 rubler hver for en dåse. en farve er honning, den anden er mandel, farven på sofaens sofa, rullen, børsten og malet køkkenet om 1 dag. Tapetet behandlede ikke noget, nogen rådede vandafvisende osv. Jeg havde ikke tid til at genere med det. Jeg besluttede - hvis de forsvinder, så er det fint, men jeg vil ikke bruge penge på at fjerne de gamle. Det eneste er, at jeg gik med en støvsuger for at rense støvet og tørre dem med en godt udrevet fugtig klud. Maskerende maskeringstape sokkel og støbning, for ikke at blive snavset og gå! Tørretid 2 timer, malet 2 gange. Anden gang i 2 timer efter tørring af det første lag.

** ANNA ** Lad mig også dele, historien er den samme, arrangerede ikke den mørke farve på tapetet i den nye lejlighed i soveværelset. Jeg ønskede ikke at klæbe det (de var meget høj kvalitet pokleyany). Jeg vidste ikke engang, hvilken tapet det var. Jeg kiggede gennem fora, så det viste sig, at 50% kan males, 50% - nej. Og jeg tog en chance, sagen var kompliceret af den kendsgerning, at den ønskede farve var bagt mælk, og at den var malet næsten bourgogne. Malede den sædvanlige vanddispersionsmaling TEKS (fastgjort i den ønskede farve) rulle. Sandt måtte lægge 3 lag. Som et resultat er farven malet over, det viste sig perfekt. Minus behøvede ikke at købe russisk maling, import (nogen) ville koste 2 lag. I butikken fandt direkte formørkelse, overtalte sælgeren. I alt - du kan tage risikoen og budgettet. Dine hænder er gratis, 2 deltidsdage, omkostningerne er prisen på maling og rulle med et trug.

*** Jeg tænkte først at klæbe det nye tapet, men da foreman kom og begyndte at tælle arbejdet - fjern grundpladen, demonter loftlisterne, fjern det gamle tapet, fjern radiatoren, dvs. afløb vand fra systemet, fjern træbjælken, klip nye baggrunde + køb nyt loft og lim, sæt radiatoren og træbue tilbage - det ville også ske i mindst en uge, jeg følte mig dårlig, og jeg spurgte ikke engang prisen på alt Jeg indså, at det ikke var nu!

*** Faktisk er det ret nemt at male tapet, men du skal gøre det omhyggeligt. Papir tapet tolererer ikke fugt, de absorberer let maling, kan bevæge sig væk fra væggene og falde væk. For at forhindre dette sker, skal du bruge en rulle med en lille lur.

Under maleriet har vi gammelt tapet på et sted lidt opsvulmet og det viste sig som en boble, men efter tørring kom alt tilbage, intet fik sig fast hvor som helst og faldt væk.

Efter at malingen er tørret, er det besluttet, at det er nødvendigt at anvende et andet lag maling for at opnå en mere jævn farve.

Tapetmalet igen - også er der intet forsvundet. Efter at vi malede det gamle tapet, fik vi lette vægge (og forresten så værelset bedre allerede), og på væggene kan du selv lave tegninger.

Trin for trin Papirmaleri Instruktioner

Før du begynder at arbejde, skal du beslutte dig for den relevante type farve sammensætning.

Hvis du planlægger at male tapetet i køkkenet eller i gangen. så er det bedre at vælge akrylmaling. Den er slidstærk, nem at rengøre, opsamler ikke støv og andre forurenende stoffer på overfladen og er kendetegnet ved høj elasticitet og holdbarhed.

Til maleri papir tapet i soveværelset, hallway, børns værelse er bedre at vælge vandbaseret maling. Dens kemiske sammensætning er helt sikkert for helbred, den har ingen skarp specifik lugt, der giver en lys og mættet farve, er præget af høj dampgennemtrængelighed.

Er det muligt at male papir tapet med olie maling, og hvordan? Arbejde med maling tapet olie belægning er ingen anden teknologi til maling med akryl eller vandbaseret sammensætning.

Forberedelse af rummet før maling af papir tapet:

** Tag ekstra ting ud og sørg for nem adgang til væggene

** Fjern støv og spiderwebs fra overfladen af ​​tapetet. Dette gøres bedst med en støvsuger eller en fugtig klud.

** Lim tapet med lim hvis de er løs på væggen

** Påfør mastikfejl og ridser

** Efter tørring af mastik sanden forsigtigt med sandpapir

** Anbring en primer på puttyområdet med en børste for at forbedre vedhæftningen.

Maleri teknologi

Hvordan og hvad at male gamle papir tapet

Gør det meget nemt, og du kan klare det selv. Sådan en lille penny reparation tager ikke meget tid og kræver ikke store finansielle investeringer, men det vil give et frisk og ryddeligt kig på værelset.

indhold

  Er det muligt at male papirbaggrund? Malingpapir tapet: de nødvendige materialer og værktøjer Vi vælger hvad der skal males: Maling til papir tapet Maling til gammel tapet: forberedende fase Vi malerpapir tapet: maling forberedelseHvordan male gamle papir tapet: tip

Er det muligt at male papirbaggrund?

Der er forskellige meninger om muligheden for at farve gamle papir tapet. Faktisk er det i nogle tilfælde ikke engang værd at starte denne proces. Hvis de er dårligt limede, har de betydelige skader, der opnås under drift, så maleriet ikke erstatter klæbende nye.

Malerpapir tapet: de nødvendige materialer og værktøjer

Før vi går direkte til farvningen af ​​gammelt tapet, er det nødvendigt at bestemme listen over materialer og værktøjer, som vi måtte have brug for i processen.

 1. Vandafvisende belægning for at forhindre, at belægningen bliver våd
 2. male
 3. Ruller og børster i forskellige størrelser. Længden af ​​bunken på rullen afhænger af reliefen af ​​den malede overflade. Hvis overfladen er glat, skal rullen være af medium længde lur.
 4. Maskeringstape, som er nødvendigt for at klæbe gulvbrættet og derved beskytte dem mod maling.

Vælg hvad man skal male: Mal til papir tapet

Mere detaljeret bør overveje valget af maling. De kan være: satin, halvglans, blank, halvglans og mat. Valget afhænger af typen af ​​overflade og lys i rummet. For eksempel til et køkken med glatte overflader er en halvglansmaling perfekt, den afspejler lys godt og er let at vaske. Og den matte belægning passer perfekt ind i et indre af de store haller.

Når du vælger en maling, skal du også tage højde for sådanne egenskaber som:

 1. Modstandsdygtighed over for lys og mekanisk belastning
 2. Evnen til at overlappe en anden maling, så den ikke viser sig
 3. Fuld tørretid
 4. Mulighed for vask
 5. Miljøvenlighed.

Grundlaget for maling er opdelt i:

 1. Alkyd base maling
 2. Vand eller latex
 3. Akryl.

Akrylmaling anbefales til farvning af papiroverflader. Det er godt udsat for vask og over tid mister man ikke farve.

Maling af gammelt tapet: forberedende fase

Før du går direkte til farvningen, skal du udføre det forberedende arbejde. For at begynde, fjern snavs, støv og spindelvæv fra væggene med en støvsuger og en svamp. Derefter skal du klæbe alle skørtmasker.

Når alt dette er gjort, kan du fortsætte med anvendelsen af ​​en vandafvisende belægning. Det er bedre at påføre det med en rulle og på vanskelige steder og hjørner - med en børste.

Når den vandafvisende belægning er blevet påført på overfladen af ​​væggene, er det nødvendigt at opretholde en temperatur, der ikke tillader dens dråber og ikke at skabe udkast. Manglende overholdelse af disse regler vil medføre, at tapetet kan skrælle eller luftbobler formes under deres overflade.

Når den påførte coating er helt tør (ca. en dag), kan du fortsætte til næste trin.

Vi male papir baggrunde: maling forberedelse

Malingen skal blandes for at opnå en homogen masse. Hvis det ønskes, kan du tilføje den valgte farve til den og blande grundigt. Før du påfører, skal du sørge for, at maling af den nøjagtige farve, der blev valgt.

Hvordan male gamle papir tapet: tips

Maling kan påføres på den forberedte overflade. Dette skal ske med en rulle og i hjørnerne med en børste. Maling bør forsøge at anvende et ensartet tyndt lag.

Men hvis der ikke er nogen erfaring med at male, for ikke at eksperimentere med kvalitet, kan du invitere et team af professionelle malere, der vil arbejde om dage, og rummet vil skinne med nye farver.

Maling almindeligt papir tapet - et nyt liv til den gamle finish

Baggrunde er en del af interiøret i så mange hjem. Ofte ændrer vi denne finish til en ny eller anden måde at dekorere væggene på. Processen med at fjerne tapetet er meget lang og kræver en stor indsats, så ikke alle ønsker at gentage det. Men hvorfor ikke bare male tapetet i en ny farve og dermed ikke opdatere udseendet af dit hjem? Især siden du gør det, er det ret nemt.

Er det muligt at male almindelig tapetmaling?

Mange af os har hørt, at der er wallpapers specielt designet til maling, men hvad med det sædvanlige udseende af denne vægbeklædning? Som det viste sig - alle papirbaggrunde er velegnede til farvning med nogle få nuancer, som vi vil diskutere nedenfor.

Hvornår skal man henvende sig til et sådant maleri

Baggrunde starter ikke at passe os af mange grunde. De er revet eller i første omgang indsat dårligt. I dette tilfælde er udgangen med farvning ikke egnet, da det er bedre at rydde væggen og derefter påføre maling på den. Men hvis dit tapet er i perfekt stand, og du bare ikke kan lide deres farve eller mønster, her er muligheden for farvning passende.

Hvilken slags maling på papir tapet passer perfekt?

Akrylmaling er bedre egnet til dette formål end vandbaseret eller alkydmaling. Årsagen er farvenes stabilitet samt det faktum, at sådan maling kan vaskes.

Ellers skal du overveje et par punkter:

 • Malingen skal dække alt, der er placeret under det. Du ønsker ikke, at tapetmønsteret skinner gennem den malede overflade;
 • Glans eller mat? Den første er ideel til køkkener, og den anden - til store værelser.

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-kategorier

 • mad (618)
 • Produkter (Tips) (79)
 • hurtigt og nemt (63)
 • af dejen (53)
 • nationale retter (52)
 • tallerkener med kød (49)
 • grøntsager (48)
 • skaldyr (47)
 • hors d'oeuvres (39)
 • bevarelse (34)
 • langsom komfur (33)
 • første kurser (26)
 • drikkevarer (25)
 • fra en fugl (20)
 • langsom komfur, brødmaskine (19)
 • feriebord (19)
 • diabetes (13)
 • korn (8)
 • psykologi (569)
 • tjekke dig selv (83)
 • forhold (61)
 • familie (56)
 • moden alder (56)
 • følelser (51)
 • eksperimenter (47)
 • stress (39)
 • ønske (38)
 • opvågnen af ​​kreativitet (30)
 • død (23)
 • drøm labyrinter (23)
 • troldmænd, fortune tellere (16)
 • ensomhed (12)
 • kærlighed (10)
 • sundhed (505)
 • uddannelsesprogram (66)
 • rådgivning (61)
 • førstehjælp (49)
 • diagnose (42)
 • øjne, ører, hals, næse (33)
 • fra maven og nedenunder (29)
 • nyttigt at vide (25)
 • ben (24)
 • hoved (15)
 • hjerte, skibe (14)
 • hænder (14)
 • tænder (10)
 • ukendt om bekendt (154)
 • husstandstip (57)
 • Produkter (54)
 • krydderier (23)
 • videoer (147)
 • hus (138)
 • Bolig og offentlige hjælpemidler og serviceydelser (35)
 • Tips og tricks (134)
 • computer (96)
 • lov og rettigheder (91)
 • citater og tanker (83)
 • Infographics (73)
 • forudsigelser (68)
 • Andet (67)
 • blandt mennesker (forhold) (65)
 • magiske lyde (56)
 • som vi siger (55)
 • om kunstnere (55)
 • design (54)
 • healere (50)
 • hobby (48)
 • sakramenter (47)
 • nyttige links (43)
 • mytologi (40)
 • bøger (40)
 • Mine malerier og digte (36)
 • lignelser (35)
 • pension og alderdom (31)
 • film (31)
 • karma (27)
 • børn (27)
 • personlighed (26)
 • ferie (23)
 • note (mini) (20)
 • lydbøger (20)
 • (1)

-apps

 • PostkortRegenereret katalog af postkort til alle lejligheder
 • Vejr uden for vinduet I vores vejr er det bekvemt at observere: - vejr for de næste 5 dage på 4. tidspunkt på dagen - grafer af vejrparametre som temperatur, tryk, fugtighed (trykket stiger - vejret
 • Alltid er der ingen dialog tilgængelig ^ _ ^ Tillader dig at indsætte et panel med en vilkårlig HTML-kode i din profil. Du kan placere der bannere, tællere mv.
 • Musikafspiller
 • Download musik fra LiveInternet.ru Enkel download af sange via url

-musik

-video

-Søg efter dagbog

-interesser

-venner

-Regelmæssige læsere

-samfund

-statistik

Hvordan male papir tapet (ændre stilen)

Hej alle sammen!
Langt plaget af spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at male det gamle papirbaggrund? Posherstil posts: hvem skriver det er muligt, hvem der ikke - vil sprænge op og falde væk, som rådede nye til at klæbe.

Baggrund i køkkenet - de blev limet 3 år siden, hvoraf nogle var meget beskidte, især i køleskabsområdet og hvor tellyen hængte. Vinyl tapet, pokleeny professionelt, butt, tæt. Jeg vil ikke reparere loftet, loftet baguette og gulvstokken for øjeblikket. Men tapetet spændt stærkt, passer ikke til farven under min yndlingssofa)))). Omkostningerne ved kontanter og midlertidigt maleri vandt i forhold til krydsfiner.
Jeg købte 2 dåser akrylmaling, 2,5 kg hver af det polske mærke DEKORAL, 300 rubler hver for en dåse. en farve er honning, den anden er mandel, farven på sofaens sofa, rullen, børsten og malet køkkenet om 1 dag. Tapetet behandlede ikke noget, nogen rådede vandafvisende osv. Jeg havde ikke tid til at genere med det. Jeg besluttede - hvis de forsvinder, så er det fint, men jeg vil ikke bruge penge på at fjerne de gamle. Det eneste er, at jeg gik med en støvsuger for at rense støvet og tørre dem med en godt udrevet fugtig klud. Maskerende maskeringstape sokkel og støbning, for ikke at blive snavset og gå! Tørretid 2 timer, malet 2 gange. Anden gang i 2 timer efter tørring af det første lag.

** ANNA ** Lad mig også dele, historien er den samme, arrangerede ikke den mørke farve på tapetet i den nye lejlighed i soveværelset. Jeg ønskede ikke at klæbe det (de var meget høj kvalitet pokleyany). Jeg vidste ikke engang, hvilken tapet det var. Jeg kiggede gennem fora, så det viste sig, at 50% kan males, 50% - nej. Og jeg tog en chance, sagen var kompliceret af den kendsgerning, at den ønskede farve var "smeltet mælk", og farven, der blev malet, var næsten rødbrun. Malede den sædvanlige vanddispersionsmaling TEKS (fastgjort i den ønskede farve) rulle. Sandt måtte lægge 3 lag. Som et resultat er farven malet over, det viste sig perfekt. Minus behøvede ikke at købe russisk maling, import (nogen) ville koste 2 lag. I butikken fandt direkte formørkelse, overtalte sælgeren. I alt - du kan tage risikoen og budgettet. Dine hænder er gratis, 2 deltidsdage, omkostningerne er prisen på maling og rulle med et trug.

*** Jeg tænkte først at klæbe det nye tapet, men da foreman kom og begyndte at tælle arbejdet - fjern grundpladen, demonter loftlisterne, fjern det gamle tapet, fjern radiatoren, dvs. afløb vand fra systemet, fjern træbjælken, klip nye baggrunde + køb nyt loft og lim, sæt radiatoren og træbue tilbage - det ville også ske i mindst en uge, jeg følte mig dårlig, og jeg spurgte ikke engang prisen på alt Jeg indså, at det ikke var nu!

*** Faktisk er det ret nemt at male tapet, men du skal gøre det omhyggeligt. Papir tapet tolererer ikke fugt, de absorberer let maling, kan bevæge sig væk fra væggene og falde væk. For at forhindre dette sker, skal du bruge en rulle med en lille lur.

Under maleriet har vi gammelt tapet på et sted lidt opsvulmet og det viste sig som en boble, men efter tørring kom alt tilbage, intet fik sig fast hvor som helst og faldt væk.
Efter at malingen er tørret, er det besluttet, at det er nødvendigt at anvende et andet lag maling for at opnå en mere jævn farve.
Tapetmalet igen - også er der intet forsvundet. Efter at vi malede det gamle tapet, fik vi lette vægge (og forresten så værelset bedre allerede), og på væggene kan du selv lave tegninger.

Trin for trin Papirmaleri Instruktioner
Før du begynder at arbejde, skal du beslutte dig for den relevante type farve sammensætning.

Hvis du planlægger at male tapetet i køkkenet eller i gangen, så er det bedre at vælge akrylmaling. Den er slidstærk, nem at rengøre, opsamler ikke støv og andre forurenende stoffer på overfladen og er kendetegnet ved høj elasticitet og holdbarhed.
Til maleri papir tapet i soveværelset, hallway, børns værelse er bedre at vælge vandbaseret maling. Dens kemiske sammensætning er helt sikkert for helbred, den har ingen skarp specifik lugt, der giver en lys og mættet farve, er præget af høj dampgennemtrængelighed.

Er det muligt at male papirbaggrund med oliemaling, og hvordan arbejder man på maleri tapet med olieovertræk ikke forskelligt i maleri teknologi med akryl eller vandbaseret maling.
Forberedelse af rummet før maling af papir tapet:
** Tag ekstra ting ud og sørg for nem adgang til væggene
** Fjern støv og spiderwebs fra overfladen af ​​tapetet. Dette gøres bedst med en støvsuger eller en fugtig klud;
** lim tapet med lim hvis de er løs på væggen;
** Påfør mastikfejl og ridser
** Efter at mastikken er tørret, sænk forsigtigt overfladen med sandpapir;
** Anbring en primer på puttyområdet med en børste for at forbedre vedhæftningen.

Maleri teknologi
1
Bland hele mængden af ​​maling i en beholder for at opnå en ensartet mættet farve.
2
Start maleri fra øverste venstre hjørne af rummet i forhold til døren.
3
Vinkler, steder nær vindue og døråbninger, bundplader og loftmaling med pensel; Resten af ​​overfladen - rullen.
Hvordan male tapet

Hvordan male papir tapet

Et af de mest almindelige efterbehandling materialer er papir tapet. Dette skyldes let drift og lav pris. Men det skal bemærkes, uanset pleje, mister overfladen sin oprindelige udseende over tid. Og først og fremmest opstår spørgsmålet: "Har du brug for at reparere det igen, eller kan du gendanne den gamle overflade?".

Alle forstår, at værelset er helt dyrt og meget langt igen, så valget stopper ofte ved genoprettelsen af ​​overfladen. Den bedste måde er at male, og spørgsmålet opstår: "Er det muligt at male papirbaggrund?"

Der er flere meninger om maleri af papir tapet, og om det generelt giver mening at male dem. I nogle tilfælde er farven generelt meningsløs. F.eks. Er overfladen beskadiget, dårligt slidt og fuldstændig mistet dens driftsevne.

Så hvis det øverste lag af tapet er ret godt bevaret, kan du give farve. En god fordel er, at du selv kan gøre dette arbejde. Lad os gå tættere på sagen og overveje alle nuancer af denne proces og alt der er forbundet med det.

Hvad du har brug for til maleri

Først og fremmest er det nødvendigt at finde ud af, hvad vi har brug for til den kvalitative udførelse af denne form for efterbehandling.

 1. Den første ting du har brug for er selvfølgelig maling. Det anbefales at bruge vandbaseret, dets handling vil give beskyttelse mod blødning af tapetet. Denne faktor vil garantere en stærk tilknytning til vægpanelet, og samtidig giver det ikke mulighed for at fjerne det gamle tapet.
 2. Maskeringstape eller polyethylen. Dette materiale lukker bundplader, stikkontakter og kontakter for at beskytte dem mod fugt og maling.
 3. Belægning med vandafviselighed. Som normalt er malingen skabt på vandbasis, og det er strengt forbudt at vådte overfladen, fordi papirbaggrunde vil bevæge sig væk fra væggen og vil ikke vare længe.
 4. Og selvfølgelig måleredskaber. Her er valget stort nok: en række børster, bunker og ruller, der har hundredvis af sorter. Det vigtigste er at vælge de shaggy elementer, jo glattere lag af tapet, jo mindre skal være bunken, og dermed omvendt.

Malvalg

En meget vigtig forberedelsesfase er udvælgelsen af ​​maling, først skal du håndtere klassificeringen af ​​farverige kompositioner, og du kan finde følgende:

Der er ikke behov for at skynde sig med valget, det er ikke kun navnene og typen af ​​maling, der har et anderledes udseende og kun. Det er nødvendigt at tage hensyn til dets operationelle muligheder og vælge, afhængigt af det rum, hvor det vil blive brugt. Også en vigtig parameter at vælge er absorption og frigivelse af naturligt lys. På basis af denne parameter kan f.eks. Et matfarvestof være egnet til stuen, mens en blank eller halvblank vil være mere egnet til køkken og badeværelse.

Også nogle gange er der spørgsmålet om at male med akrylfarvestof. Dette er tilladt, og selv anbefalet, men du bør naturligvis ikke miste andre slags maling. De mest almindeligt anvendte vandbaserede sammensætninger, men du kan finde brug af latex og endda alkyd.

Arbejdsfaser

Lad os lidt forstå med princippet om arbejde og stadier generelt. I processen med maleri skal vi gøre følgende algoritme:

 1. Overfladebehandling.
 2. Maling forberedelse.
 3. Overfladefarve.

Lad os tage lidt tættere på hvert trin.

Overfladebehandling

Første fase er det forberedende arbejde. De skal betale maksimal opmærksomhed, fordi dette er den såkaldte grund til vores maleri. Hvad skal gøres:

 1. Fjern støv fra vægge.
 2. Fjern snavs og snavs fra hele rummet.
 3. Fjern møbler, da det kan blive beskadiget eller farvet ved malingen.
 4. Dæk gulvet med en beskyttende film for at undgå lange oprydning ved afslutning.
 5. Sæt stikkontakterne og kontakterne. De kan sidde fast med maskebånd for at beskytte mod indtræk.
 6. For at beskytte mod forurening af soklen, og til dette formål anvendes polyethylen og maskeringstape.

Efter disse aktiviteter påføres et vandafvisende lag på tapetet og forlades, indtil overfladen er helt tør. Det tager omkring en dag.

Maling forberedelse

Efter at have forberedt rummet, kan du begynde at forberede malingsammensætningen og begynde at male papirbaggrunden.

Efter at have studeret funktionerne og vælger typen af ​​maling, fortsæt direkte til forberedelsen. For at gøre dette kræves der ikke meget arbejde: Åbn krukken, bland. Tilføj om nødvendigt farvestoffer og opløsningsmiddel.

maleri

Det sidste trin i sådanne færdiggørelser er maleri direkte. Overvej en kort instruktion om farvepapir tapet:

 1. Begynd med at anvende maling komposition på papir tapet. For at gøre dette skal du bruge en rulle med den korrekte bunke. Til bearbejdning af hjørner og svære at nå pletter anvendes forskellige penselstørrelser.
 2. Først og fremmest for den såkaldte træning begynder du at male de områder, der vil blive dækket af møbler og indvendige genstande i fremtiden. En sådan begyndelse vil hjælpe dig med at forstå maleriets struktur og at "fylde" hånden, som senere vil føle sig selv og bidrage til kvalitativt at udføre farvningen af ​​de åbne zoner.
 3. Det anbefales at begynde at male fra loftet, hvis det leveres, eller at male den øverste del af væggene.
 4. Det er vigtigt at vide, at malingen påføres i flere lag. Anvend i dette tilfælde mindst 2 lag. Mellem anvendelsen af ​​hver af dem på papir skal tapet tage en pause, indtil malingen tørrer helt, hvilket kan tage fra flere timer til dage. Efter påføring af lag af maling skal du kontrollere væggen for defekter. Hvis de er fraværende, er laget jævnt overlejret, og selve muren forbliver ens, så kan malingsprocessen betragtes som komplet.

Glem ikke at tage hensyn til miljøfaktorer, vælg det korrekte antal lag, i nogle værelser kan de være nok til en, og i nogle tager det to eller tre. Og vigtigst af alt, prøv at male med vandbaseret maling.

Følgende video viser tydeligt processen med at male papirbaggrund:

Lad os opsummere

Jeg håber, at dette materiale besvarede spørgsmålet - er det muligt at male papirbaggrunde overhovedet og hvordan man gør det. Handlingsalgoritmen kan sammensættes som følger:

 1. Korrekt forberedelse af rummet og overfladen som helhed.
 2. Reparér beskadigede overfladefragmenter.
 3. Forudsat fugtbestandig belægning.
 4. Forberedte værktøjer.
 5. Korrekt valgt maling.
 6. Overholdelse af reglerne for anvendelse.

Det er i overensstemmelse med denne plan, der vil give dig kvalitetsreparationer eller rettere restaurering af dine vægge.