Maling af tapetet på loftet: valget af maling, forberedelse til arbejde, målemetoder

Hvid maling kan gives nogen farve eller skygge.

Dækker loftet med tapet er en temmelig almindelig måde at efterbehandle, der gør det muligt at skjule alle overfladens uregelmæssigheder og små revner, der kan opstå under drift. Moderne typer af tapet kan efterligne forskellige typer af dekorative gips, dekorere lofter med interessante teksturer, men de har brug for farvning at være færdig.

Forberedelse til maleri

Malvalg

Valget af farve sammensætning afhænger ikke kun af dit ønske, men også på den type tapet limet på loftet. Hvis det er glasfiber, så er alt det simpelt: male hvad du vil, men for en ikke-vævet basis tapet er kun vanddispersionsmaling egnet (se også Latex-maling til loftet).

Men selv i tilfælde af glasfiber tapet, der har ubegrænset valgfrihed, bør du tænke på hvordan og hvordan du bliver nødt til at male loftets tapet, da de færdige overfladers egenskaber afhænger af det.

Fordelene ved alkyd emaljer, som ofte bruges til maling lofter, omfatter:

 • At skabe en solid, slidstærk og fugtighedsbestandig film på overfladen af ​​loftet.
 • Det malede loft kan rengøres regelmæssigt med rengøringsmidler.

Her er fordelene ender og ulemperne begynder:

 • Loftet bliver ikke kun fugttæt, men også lufttæt, og det fører til en overtrædelse af indeklimaet.
 • Indtil fuldstændig tørring udsender emalje giftige stoffer.
 • Emaljen vil ikke understrege, men vil glatte reliefen af ​​loftet tapet, som blev indsat for dens oprettelse skyld.

Kort sagt er det ikke den bedste finish at male tapetet på loftet i stuen med olie maling og emalje.

Derudover har moderne vandbaserede maling på grund af indholdet af polymertilsætningsstoffer og akryl også fremragende slidstyrke, og malede overflader kan vaskes og tørres.

Endelig vil jeg gerne tilføje, at hvis der er behov for at give malingen en vis tone, er det bedst at bruge maskine farvning. Det er ret vanskeligt at beregne den nødvendige mængde maling, selv ved at kende forbruget pr. Kvadratmeter.

Hvis du ikke har nok tonet sammensætning, så manuelt forberede nøjagtig det samme vil være urealistisk. Og maskinens farvning er så god, at man ved at kende farvekoden altid kan gentage den.

Advarsel! Ved håndtoning købes koncentrater (farvepigmenter), designet specielt til den valgte type maling.

Forberedelse til arbejde

Før du male tapetet, skal du lave noget og lave mad:

 1. Sluk ledningerne i lokalet, hvor malingen er planlagt for at undgå ulykker eller kortslutninger.
 2. For at bringe lufttemperaturen i rummet til de værdier, som er anbefalet af malingfabrikanten.
 3. Sørg for, at der ikke er træk, så malingen tørrer jævnt, og støv går ikke på en frisk overflade.
 4. Dæk gulvene, dørene, vinduerne, lamperne med et dækkende materiale. Møbler fra værelset bedre at lave.
 5. Forbered handsker, beskyttelsesbriller og hovedbeklædning samt arbejdsredskaber - børster, rulle, malingbakke, trinladder.

Lokaler tilberedt for at male loftet

Rådet. Under den komplekse reparation er lofterne malet for at afslutte væggene, så det er ikke nødvendigt at beskytte dem. Hvis du beslutter dig for bare at genfortætte loftet, skal væggene også være dækket af plastikfolie, så det sikres med dobbeltsidet tape.

Hvordan male loftet tapet

Traditionelle malede lofter

Glas og papir tapet er malet på den mest almindelige måde: For det første er hjørnerne og omkredsen af ​​loftet børstet, så resten af ​​området er malet med en rulle (se også, hvordan man maler loftet med en rulle). Farvning foregår i det mindste i to faser. Det første lag påføres over lysstrålen, dvs. langs væggen med et vindue, og det andet (efter tørring den første) - parallelt med det.

Du kan se en video om at male wrap på loftet, selvom du sandsynligvis allerede forestiller dig denne proces. En lille maling hældes i bakken, rullen dyppes i den og rulles derefter flere gange over den flade overflade af bakken for at fjerne overskydende maling og jævnt fordelte den over rullen. Dette vil slippe af med unødvendige stænk under drift og reducere maling forbrug.

Næste rulle skal rulle malingen i loftet, efter behov, og gentage de foregående trin.

Rådet. Prøv at arbejde hurtigt og påfør hvert lag maling til hele loftet ad gangen. Hvis den forrige del af loftet har tid til at tørre, inden den næste er malet, så er der ved deres grænse et lag af maling tykkere og kan variere i farve.

Hvordan kan jeg male uvævet tapet

Non-woven tapet giver dig mulighed for at skabe mere interessante løsninger ved hjælp af farvning.

 • Maleri strukturelle flizelinovye obov kan laves med latex maling, før de limes til loftet på bagsiden. På samme tid vil den non-woven base selv plette, og den forreste struktur vil forblive hvid og vil skille sig ud pænt mod en farvet baggrund. Tapet skal have lov til at tørre, og derefter holde sig på loftet.
 • En lignende effekt kan opnås ved at male uvævet tapet. For at gøre dette skal dispersionsmaling fortyndes mere end normalt, anvende det på tapetet i loftet, og tør det med en ren klud fra overfladen af ​​strukturen. Når malingen er tør, kan det fremspringende mønster blive tonet med kontrastfarve.

Resultatet af at male tapetet på denne måde

 • Hvis du kun vil give loftet en blid pastellfarvning, kan du ikke tænke på, hvordan du maler loftets tapet, og inden du limer dem til at male loftet selv i en ret lys farve. Den ikke-vævede basis skinner lidt igennem, så det malede loft bliver synligt gennem det, men farven vil være meget dæmpet.

konklusion

Som du kan se, kræver en sådan fælles ting som maling lofter dækket af tapet, at visse regler overholdes. Det kan også vende sig fra en rutinemæssig aktivitet til en kreativ proces (se også Hvilken slags maling der skal vælges til loftet).

Hvad og hvordan man maler tapet til maleri

Valg af materialer til færdiggørelse af vægge og lofter, flere og flere mennesker stopper på tapetet. Årsagen til denne popularitet af dette materiale er ret nemt at forstå - tapeter er let limet og kan endda skjule nogle fejl og uregelmæssigheder på lofter og vægge.
Det er dog ikke let at vælge tapetets design og tone, så det ideelt set skabte atmosfæren i interiøret, som var designet af designeren. I dette tilfælde kan løsningen være tapet til maleri.

Prøve tapet til maleri

Baggrund til maleri: Hvad skal man se efter, når man vælger

Til dato er rækkevidden af ​​tapet til maleri utrolig bredt. De afviger ikke kun af det mønster, der er trykt på lærredet, men af ​​materialet der anvendes til fremstilling. Der er tre typer tapet til maleri:

 • Standard (lavet af papir, de er papir);
 • Flizelinovye (på samme grundlag);
 • Glasfiber (lavet af glasfiber)
Forskellige typer og teksturer af tapet til maleri

På hvilken type tapet du vælger, er det værd at huske, at for maleri tapet skal have følgende egenskaber: lavet af materialer, der er modstandsdygtige over for fugt og samtidig absorbere og hold maling.

Video tip: Vælg den rigtige tapet til maleri

Valget af maling til tapet

I bred forstand kan tapetmaling opdeles i to typer afhængigt af den ønskede effekt:

 • blank;
 • Matt.
Forskelle mellem mat og glans maling

Når man vælger typen af ​​maling, er det værd at overveje, at den matte maling vil hjælpe med at skjule uregelmæssighederne på væggene og mindre defekter. Glossy er understreget og vil gøre mere krøllede krøllede elementer (billede) på tapetet.
Ofte for at farve tapet ved hjælp af vandbaseret maling. Det er godt, at det passer til farve af enhver type baggrund, har et bredt udvalg af farver og har god slidstyrke. Derudover er det i dag den mest budgetmæssige version af maleri tapet.

Ofte bruges til at male tapet akryl latex og dispersion maling. Utvivlsomt har dette valg også mange fordele.

 1. For det første er de miljøvenlige.
 2. For det andet tørrer en sådan maling meget hurtigere end vandbaseret maling, og samtidig har den praktisk talt ingen specifik lugt.
 3. For det tredje er de ret økonomiske, hvis du følger instruktionerne til brug.
Akrylmaling er ofte præget af den specielle lysstyrke af de præsenterede farver.

Videorådgivning fra professionelle: Hvordan man vælger den rigtige maling til en bestemt type tapet

Hvordan male tapet på loftet

Kom i gang

Før du henter en børste eller rulle, skal du lave loftet og værelset som helhed til maleri.

 1. Sluk elmen i rummet. Da tapetet er malet, før lysene er hængt, er der en mulighed for, at rullen kommer ud af loftet kan røres med en rulle. For at undgå en ulykke eller en kortslutning af ledningerne anbefales det at slukke for rummet under drift.
 2. Pas på lufttemperaturen. Fabrikanter forgæves ikke vedhæfte detaljerede instruktioner for påføring af maling på overfladen. Overholdelse af de anbefalede parametre (inklusive temperatur og fugtighed) sikrer et højt og holdbart resultat.
 3. Udkast - den største fjende. Det er luftstrømmen, der bidrager til både den ujævne tørring af malingen og årsagen til at skrælle tapet på leddene. Derudover bringer et udkast altid støv, som begynder at slå sig ned på den maling, der endnu ikke er tørret.
 4. Fjern fra værelset møbler. Særligt massive genstande, der ikke kan fjernes fra rummet, lukker cellofanfilmen for at undgå skader og snavs.
 5. Dæk alle overflader, der kan blive snavset med dækmaterialer: døre, lamper, vægge og gulve.

Værelse forberedt til at male loftet

 • Forbered de nødvendige værktøjer til jobbet: børster, ruller, trinladder og malingbakke. Glem ikke beskyttelsesmidlet - en hat, handsker og beskyttelsesbriller.

  Værktøjer kræves til at male loftet

 • Før maling skal du sørge for, at tapetlimmen er helt tør.

  Malet tapetet på loftet på den traditionelle måde

  Malingpapir og glasfiber har ingen signifikante forskelle fra at male den sædvanlige flade overflade. Først skal du male over hjørnerne med en børste og omslutte perimeterloftet med en stribe på ca. 10 centimeter. Midt på loftet er malet med en rulle.

  Den klassiske måde at male loftet på

  Det skal bemærkes, at tapet til maleri kræver genanvendelse af maling. Traditionelt anvendes det første lag langs væggen, hvor vinduet er placeret. Det andet lag påføres efter det første er helt tørt.

  Teknikken til at anvende maling i to lag

  Det er nok ikke værd at snakke om, hvordan man arbejder med en pensel, men at male med en rulle har flere funktioner:

  • En lille mængde maling hældes i en specialbakke.

  Malerbakke fyldt med maling

 • Rullen dyppes i maling, og for at fjerne dens overskud rulles den flere gange på den flade overflade af bakken. Som følge heraf er malingen jævnt fordelt over hele overfladen af ​​rullen, hvilket sikrer en jævn applikation på loftets overflade.

  Processen med et sæt maling på rullen

 • Det er nødvendigt at male tapetet hurtigt, så maling i et separat område ikke har tid til at tørre, indtil loftet er helt dækket. Hvis denne regel ikke tages i betragtning, kan der opstå uregelmæssigheder på de steder, hvor lagene af maling anvendes, hvilket endvidere vil afvige i farver fra belægningens underliggende tone.

  Forskellen i farve med den forkerte anvendelse af maling på tapetet

 • Vær opmærksom på at vælge hvid maling som grundlag for formålet med dens yderligere farvning, det er værd at bruge metoden til maskine farve matching. Dette vil hjælpe med at gentage den valgte nuance nøjagtigt, hvis den købte maling ikke er nok. Manuelt er det næsten umuligt at gentage skyggen.

  Video lektion: hvordan man maler tapet

  Den oprindelige tilgang til maleri af ikke-vævet tapet

  Baggrunde med flizilinovuyu grundlag, giver større muligheder for designere med hensyn til deres indretning.

  • For eksempel kan latexmaling anvendes på tapetet, inden de limes til loftet. Dette skal ske fra den forkerte side. Som følge heraf beholder de volumetriske dele af billedet den oprindelige hvide farve, og baggrunden bliver blød, den ønskede skygge.
  • For at opnå effekten af ​​en farvet baggrund kan du også male selve loftet selv før du laver tapet. På grund af det faktum, at flizilinovye tapet har en gennemskinnelig base, som følge af denne teknik, vil de få en blød pastellfarvning.
  • For at gøre tegning på ikke-vævet tapet mere ekspressivt, kan du male dem på følgende måde. Når du påfører det første lag, fortyndes dispersionsmaling lidt mere end angivet i instruktionerne. Brug en ren klud til at fjerne malingsrester fra prægede udragende dele af tapetet. Når det første lag tørrer, kan du anvende et sekund - en tykkere maling med en kontrastfarve.
  Resultatet af limning af ikke-vævet tapet på det malede loft

  Valg af værktøj

  Lad os prøve at skabe et portræt af rullen, som er ideel til maleri tapet på loftet.

  1. Det bør være med en lang og blød børste (selvom paralontrullerne er mere komfortable ved første øjekast, men under maleriprocessen kan der dannes hulrum og luftbobler. En pude med en kort lur får for lidt maling, hvorfor forbruget kun øges, og processen med dens anvendelse vil blive forsinket i endnu et par timer.)

  Ruller med en lang og blød lur

 • Særlig opmærksomhed på rullehåndtaget. Konstant omlægning af trinladderen er ubelejligt, og i et rum, hvor ikke alle møblerne er fjernet, kan denne opgave simpelthen være umulig. Derfor skal du være opmærksom på indehaveren af ​​rullen med et langt håndtag. Det er designet specielt til mere bekvemme maling lofter.

  Ruller med et langt håndtag til maling af loftet

 • Skal jeg male tapetet?

  Nogle gange, ved synet af resultatet, er pokleennyh tapet til maleri der et ønske om at forlade alt som det er. Det snehvide loft med et lyst mønster ser virkelig meget raffineret ud.

  Baggrunde, der forbliver umalet
  Selvfølgelig kan tapetet efterlades uden maleri, men taber samtidig nogle af de fordele, som farvning giver.

  • Først maskerer belægningen af ​​tapetmaling perfekt leddene og gør overfladen af ​​loftet mere ensartet.
  • For det andet vil ubleget tapet miste nogle af dets fugt-sikre kvaliteter. Selvfølgelig kan de tørres af med en fugtig klud, men hvis der opstår kompleks snavs på loftet (f.eks. Fede pletter på køkkenloftet), er det næsten umuligt at fjerne dem.

  Er det muligt at male gamle papir eller flizilinovye tapet?

  Lad os antage, at vi under reparationen pokleili tapet på loftet for at male og forlod dem deres hjem - hvide. Et par år er gået, og nu er den hvide farve ikke længere så hvid, og jeg vil opdatere indretningen ved at tilføje lyse farver. Så opstår spørgsmålet: "Er det muligt at male gamle flizilinovye eller papir tapet?". Svaret er utvetydigt - selvfølgelig kan du.

  Resultatet af at male gamle tapet

  Funktioner maleri gamle flizilinovyh og papir tapet

  • Før du begynder at male tapetet, skal du sørge for at de ikke sidder fast overalt. Hvis samlingerne mellem tapestrimlerne med tiden divergerer lidt, er det nødvendigt at returnere dem til deres oprindelige tilstand. Dette kan gøres ved hjælp af lim, læg i en sprøjte. Limen skubbes ind i de formede hulrum, hvorefter tapetet presses fast mod loftet.

  Sådan limes unstuck tapet

 • Da tapetet har været på loftet i nogen tid, har støvet derfor akkumuleret på dem. Derfor er det første skridt i arbejdet at fjerne støvlaget dannet på tapetet. Dette skal gøres omhyggeligt med en blød, fugtig klud eller svamp.

  Fjernelse af snavs fra tapetet på loftet med en svamp

 • Når loftet er renset og vigtigst af alt tørres, kan det første lag maling påføres. Vær opmærksom på, at i denne sag er iverget ikke værd. For meget maling på tapetet kan suge limen, som de holder fast på. Dette vil føre til konsekvenser, der ikke kan løses uden betydelige omkostninger.
 • Når det første lag maling tørrer helt, kan du gå videre til det afsluttende trin af dekorativt arbejde. Baggrunde er dækket af en anden - det sidste lag af maling. Nu er det kun at vente på sin komplette tørring.
  Resten af ​​processen med at male det gamle tapet adskiller sig på ingen måde fra udsmykningen af ​​nye, lige købt tapet til maleri.
 • Ordningen med at anvende maling på gammelt tapet

  konklusion:

  Mal tapetet på loftet er ikke sværere end nogen anden vandret overflade. Der skal dog lægges særlig vægt på valget af maling. Oliebaserede maling og alkyd emaljer bør undgås, da de isolerer luftens adgang til loftet, hvilket kan forstyrre indeklimaet. Ellers afhænger udvælgelsen af ​​farver af typen af ​​tapet og udvalgte økonomiske muligheder.

  Hvordan male tapetet på loftet?

  Moderne tendenser inden for plastering og maling har ført til udseendet af farvet tapet. Måder at dekorere lofter har udvidet, hvilket bidrog til fremkomsten af ​​teknologi til brug af maling til maling af loftet.

  Princippet om at male overfladen af ​​lofter er næsten ikke anderledes end de traditionelle, sædvanlige målemetoder. Den væsentligste forskel er brugen af ​​værktøjet - rullen skal have en anden grad af hårdhed, afhængigt af typen af ​​tapet.

  Pasta loftet tapet til maleri.

  Vejen til at klæde loftet med tapet indeholder en række vanskeligheder og nuancer, der skal opfyldes og tages i betragtning for at kvalitativt gennemføre denne type loftindretning.

  Denne type finish ser meget æstetisk ud. Baggrunden kan desuden males gentagne gange, for i løbet af tiden kan du ændre overfladens tone uden meget omkostning og skala.

  Hovedproblemet ved denne proces er, at det skal gøres med en vis opmærksomhed, da en ujævnt limet startstrimmel vil føre til yderligere ujævnheder af strimlernes orientering.

  Som følge heraf vil en kile være mærkbar i slutningen af ​​arbejdet. Dette gælder især for tapet med et mønster eller en tydelig synlig faktura.

  For at klæbe loftet tapet til maleri, skal du:

  • Mål forsigtigt loftet og afgøre, om startstrimlen er niveau;
  • Afhængigt af typen af ​​tapet påføres lim enten på overfladen af ​​strimlen (tapet på papirbasis) eller på loftet (tapet på ikke-vævet basis);
  • Strimlen limes jævnt og rulles ud med en speciel rulle, hvis dyse skal være fremstillet af slidstærk skumgummi. Samtidig er det nødvendigt at sikre, at der ikke forekommer bobler og blærer på overfladen;
  • Når den første strimmel er klistret, kan du fortsætte til den anden, tredje og så videre indtil overfladen af ​​overfladen;
  • Når tapetet er helt limet til loftet, skal du vente på en dag for at tørre. Så kan du begynde at male dem.

  Maling tapet på loftet.

  Når tapetet er helt limet til loftet, er det nødvendigt at forberede sig til deres maleri. For at gøre dette skal du tage malingbakken, børstevalsen med en fleecy dyse, maling og maskeringstape.

  Før maling er det nødvendigt at indsætte over loftet på væggen med maskebånd (hvis der er limet baguette, cornice eller andre lister, er det nødvendigt at klæbe dem også for ikke at pletter med maling).

  Processen med at farve tapetet:

  • Begynd at male tapetet du har brug for fra den yderste kant af rummet. Orienteringen om at male tapetet betyder ikke noget, men det skal styres langs samme linje (langs eller på tværs af rummet);
  • Før du hælder maling i bakken, skal du ryste spanden;
  • Med en børste skal du gå gennem hjørnerne og omkredsen af ​​rummet og male den. Malede også alle de steder, hvor man ikke fik en rulle;
  • Hæld lidt maling i bakken og kuverter rullen med masser og rull den over overfladen af ​​bakken for at efterlade overskydende maling i bakken. Det er nødvendigt, at malingen ikke sprøjtes i forskellige retninger;
  • Efter afslutningen af ​​maleriet vurderes lagets kvalitet. Hvis du har brug for et andet lag, kan du male det to timer efter påføring af det første lag;
  • Efter påføring af det andet lag er det nødvendigt at fjerne maskeringsbåndet.

  Maleri af vægpapiret udføres i lokalet lukket fra træk.

  Maling af ikke-vævet tapet på loftet.

  Vægpapir på en flizelinovy ​​basis sker forskellige fakturaer og kan have relief overflader. Til sådan tapet skal du bruge en rulle med en stor bunke. Kun i dette tilfælde er det muligt at opnå kvaliteten af ​​maleriet.

  Non-woven wallpapers har et meget æstetisk udseende, de komplementerer de mange interiører i private boliger. Oprettelsen af ​​originale teksturer erhverver et lys af originalitet og unikhed.

  Denne type tapet er undertiden malet til loftet. For at gøre dette skal du anvende latexmaling. I dette tilfælde fjernes spørgsmålet om at male loftet.

  For at gennemføre denne type maleri ikke-vævet tapet skal du:

  • Fortynd dispersionsmaling til flydende tilstand;
  • Derefter måles den ønskede længde af strimlen og spredes den på overfladen dækket med film;
  • Maling påføres af rulle;
  • Når det tørrer helt, limes på loftoverfladen, og båndet limes til det allerede malede loft.
  • Sådanne handlinger gøres før udsmykningen af ​​hele overfladen er afsluttet.
  • Tips guiden om, hvordan man rengør loftet fra hvidvask.
  • Nyttige oplysninger om, hvilken maling er bedre til loftet http://stroykadekor.ru/kakaya-luchshe-kraska-dlya-potolka/
  • Sådan males loftet korrekt - for detaljerede instruktioner, se her.

  Anvendelse af denne type af farvefibre, ikke-vævet tapet, viser sig fremragende ydeevne med en elegant glans.

  Og så se mesterens anbefalinger om, hvordan man maler loftet:

  Hej Jeg læste denne artikel, vidste ærligt ikke nogle finesser om, at det er bedre at bruge latexmaling til farven på ikke-vævet tapet.
  Lad mig fortælle mig, at efter farven på farvet maling ikke er malede områder, kan de efter tørring omhygges.

  Prøv at male overfladen på én gang. Det er vigtigt at opnå en homogen struktur. Det er nødvendigt at udelukke dannelsen af ​​ufortyndede områder. Hvis der er sket en sådan gener, dækker de problematiske områder nøje, men de vil stadig afvige lidt i farve.

  Baggrunde på loftet ser meget smukke og originale ud. Når du har brugt en masse penge, kan du skjule mindre uregelmæssigheder, forhindre dannelse af revner, som er hyppige ledsager af kittens belægning. Over tid kan de let limmeres eller males igen. Det er også ret økonomisk valg, som du kan skabe en interessant tekstur på loftet.

  Loftet er pudset med simpelt tapet (kommunal reparation), men meget holdbar og glat. Jeg vil bare male det uden at fjerne tapetet i hvidt. Hvilken maling er bedre at tage? Vil tegningen af ​​tapetet komme gennem malingen?

  Teknologien til at male tapetet på loftet og valget af maling

  Mange indvendige stilarter sørger for tilstedeværelsen af ​​struktureret mønster i loftet. Tekstur kan laves ved hjælp af kit, men denne proces er meget dyr og tidskrævende. Den ideelle løsning ville være brugen af ​​loft uvævet tapet eller glasfiber tapet, som senere malet i det ønskede farve design. Et sådant tapet med tekstur kaldes også gunny.

  I denne artikel vil vi se på, hvordan man maler tapetet til maleri i loftet, hvilke værktøjer der er nødvendige for dette, hvordan man afhenter maling og forbereder plads til arbejde.

  Valget af maling til tapet og dets forbrug

  Generelt kan alle typer maling til loft tapet opdeles i 2 hovedtyper:

  Hjælp! Udvalget af udseende afhænger af loftets overflade. Hvis loftet har uregelmæssigheder, vil t skinnende maling sikkert understrege dem, selvom tapet med stor tekstur er limet på. I tilfælde af uregelmæssigheder anbefales det at vælge en matt maling. Glansig brug til perfekt glatte overflader.

  Hvis ubleget tapet eller papirbaseret tapet er hængt på loftet, bruges vandbaseret maling med tilsætning af det ønskede farvestofpigment eller ren hvid i sin oprindelige form normalt til at dække dem. Maling af tapet på loftet med vandbaseret maling har sine fordele og ulemper. Denne maling skal påføres i 2-3 lag, for at den skal have en rig farve. Desuden skal operationen udføres hurtigt nok, da krydset af frisk og allerede tørret maling vil være tydeligt synlig.

  Af fordelene kan vi notere de lave omkostninger ved vandbaseret maling og evnen til selvstændigt at give den den ønskede skygge på grund af farvestoffer.

  For information. Når du anvender vandbaseret maling på loftets tapet, er det nødvendigt at rulle det i en strimmel på bredden af ​​rullen fra væg til væg, og derefter ud for at rulle den næste malingstrikke ud og forsøge ikke at gå for meget på den foregående strimmel. Du kan betinget opdele loftet i flade områder på flere kvadratmeter og male dem en efter en.

  Øvelse viser, at metoden til maling med striber fra væg til væg er mest effektiv, fordi den giver dig mulighed for at fjerne de udtrukne samlinger mellem frisk og tørret maling så meget som muligt, når du anvender efterfølgende lag.

  For glasfiber eller matting er det bedre at bruge latex- eller akrylmaling. På trods af deres højere omkostninger sammenlignet med vandbaserede maling, er de mere økonomiske at bruge. Disse typer af maling anses for at være miljøvenlige og tørre hurtigere end vandemulsion.

  Er vigtigt. Praksis viser, at det mest effektive er maleriet med vandig emulsionsmaling, der tages som base med tilsætning af en lille del af pigmentet. I dette tilfælde er to lag af applikation tilstrækkelig, da pigmentets tæthed er svag, og det vil sandsynligvis være nødvendigt at anvende i tre lag.

  Nedenfor tilbyder vi et bord af det gennemsnitlige forbrug af forskellige typer maling pr. Kvadratmeter, underlagt brug af en rulle med en lille bunke og tapet med en lille prægning. Overvej at forbruget af materiale på det første lag altid er mere end på alle efterfølgende.

  Når man vælger hvilken maling der skal males til tapetet i loftet, er det også nødvendigt at tage højde for fabrikanten af ​​maling og sammensætningens farve. Nedenfor er et bord af malingforbrug afhængigt af sammensætning og fabrikant.

  Til dine oplysninger! Forbrug ved maling af loftsbaggrund afhænger også af erfaringen fra mesteren og det anvendte værktøj. Det anbefales at købe et malevolumen med en margen på 7-8%. Når du bruger en børste, øges malingforbruget med 6-7% af den planlagte, en rulle med en gennemsnitlig bunke øger forbruget med 4-5%, og maling med airbrush kræver ca. 13-20% af det ekstra forbrug.

  Forbereder sig til at male tapetet på loftet

  Normalt er maling af loftet klistret over med tapet udført på scenen af ​​kompleks reparation af værelset, men hvis værelset allerede er bolig og møbleret, er det nødvendigt med yderligere forberedelse af værelset.

  Det er vigtigt! Først og fremmest skal du slukke for elektriciteten, hvis loftet har monteret lys, fordi der er risiko for at røre ved en rulle eller børsteledninger under spænding.

  Før du male tapetet i loftet, følg disse anbefalede punkter:

  • Dæk gulvet, møbler og andre møbler med malingsfilm. Dæk hvert emne separat, så filmen ikke forstyrrer din hurtige adgang til nogen del af loftet. Den bedste beskyttende film med en webdensitet på 30-40 gram pr. Kvadratmeter.
  • Dekorative loftselementer i form af bundplader, lister eller rosetter, der ikke males, skal være dækket af maskebånd.
  • Giv den ønskede lufttemperatur i rummet. Denne parameter er angivet af malingfabrikanten på emballagen.
  • På tidspunktet for maleri for at udelukke enhver mulighed for udseende af udkast, da de vil give effekten af ​​ujævn tørring af malingen. Åbn ikke vinduerne, da støv, små snavs eller insekter, der holder fast i den malede overflade, kan blæse fra gaden.

  Det er strengt forbudt at bruge fans eller klimaanlæg til tørring af maling.

  Værktøj og materialer til arbejde

  Maling af mattan på loftet og andre typer tapet i huset eller lejligheden er bedst udført med en almindelig rulle. Rullen skal have et specielt beskyttelsesdæksel som vist på billedet nedenfor.

  Dette hus forhindrer stænkning af maling i forskellige retninger, hvilket er særligt vigtigt ved anvendelse af vandemulsionsformuleringer, hvor der kræves rigelig befugtning.

  Det er vigtigt! Hvis tekstureret tapet anvendes i loftet, skal længden af ​​bunken være større end tykkelsen af ​​prægningen. Ellers kan værktøjet ikke dække hele overfladen. Til tekstureret matting eller flizilinovy ​​tapet med præget mønster, brug en pelscoat med en bunke med medium længde. Til tapet med en lille tekstur ret lille bunke.

  Det anbefales at bruge en rulle med en bredde på mindst 25 cm, da en stor bredde vil give en mere ensartet belægning af overfladen. Lakken er justeret til rullens bredde.

  Også til arbejde skal du:

  • Maling børste til måling hjørner og vanskelige at nå steder;
  • Ladder trinladder;
  • Bakke til maling og rulleudrulning;
  • Hovedbeklædning og beskyttelsesbriller.

  Det er bedre at arbejde med en rulle, mens du står på gulvet, da det er bedre at se ensartetheden af ​​maling applikationen. Brug teleskophåndtaget til rullen. Ladder bruger kun til at arbejde med en børste.

  Maleri teknologi

  Maling af loftet med vandbaseret maling på tapetet indebærer anvendelse af flere lag maling:

  • Primer. Dette lag påføres ved maling til en tredjedel fortyndet med vand. Et lag er nødvendigt for at sænke tapets indledende absorptionsevne, og kun derefter anvende basislaget og alle efterfølgende.
  • Den vigtigste. Dette lag påføres ikke fortyndet maling på det tørrede grundlag, og det er det vigtigste.
  • Korrektion. Korrektionslaget er nødvendigt for at justere tonehøjde og skjule lakfel ved anvendelse af basislaget. Korrektionslagene kan være noget afhængigt af typen af ​​maling og dens dækningsevne.

  Generelt er maleri teknikken trin for trin som følger:

  • Vi hælder malingen i en specialmaleribakke, så lægger vi op maling på rullen og ruller den ud på det, der er beregnet til denne bølgede overflade af badet. Dette bad giver dig mulighed for jævnt at fordele malingen på rullen og fjerne overskydende maling.
  • Påfør maling på loftoverfladen uden at nå 3-4 cm til loftsplinten.

  Det er vigtigt! Anvendelsen af ​​maling skal udføres i strengt en retning og ikke tilfældigt på overfladen af ​​loftet. For at vælge retningen skal du fokusere på vinduet i rummet. Primerlaget kan påføres i enhver retning, hovedlaget påføres vinkelret på vinduet, og justeringslaget påføres parallelt med vinduet som vist på billedet nedenfor.

  • Efter påføring af basislaget maler vi med børste på svært tilgængelige steder og omkring omkredsen af ​​rummet.
  • Vi venter på fuldstændig tørring af basislaget og anvender det endelige justeringslag vinkelret på vinduet.

  Maling af mattan i loftet med vandbaseret maling udføres efter fuldstændig tørring af det foregående lag.

  Det er vigtigt! Emulsionsformuleringerne begynder at tørre inden for 3-5 minutter efter deres påføring på overfladen. Hvis man mærker et dårligt malet område, er det unødvendigt at vende tilbage til det og forsøge at udjævne den allerede tørrede maling jævnt, hvilket vil medføre et fald i malingens kvalitet. Alle sådanne steder overlappes af justeringslag og kun på tør basis.

  Video: Maling af loftet tapet

  Hvis der anvendes flere korrigerende lag, når malingen er dårligt dækket, er det efter hvert ord nødvendigt at påføre en pensel til tilstødende vægge, linjer omkring belysningselementer og andre vanskelige steder.

  Efter færdiggørelsen kan du fjerne maskebåndet fra bundpladerne, men det skal gøres omhyggeligt. Det sker ofte, at når man anvender lag, klatrer mesteren stærkt på klæbebåndet og efterlader der et tykt lag af maling, som efter fjernelse af klæbebåndet danner revne, ufarvede kanter.

  Hvordan male tapet til maleri på loftet uden skilsmisse hjemme

  Med udviklingen af ​​teknologier til byggeprocesser og materialer til indretning er det i stigende grad blevet brugt til at indsætte tapet til maleri. Denne færdiggørelsesmetode giver dig mulighed for at rette op på manglerne i efterbehandling, malet tapet, der er mindre tilbøjelige til at falme, har øget fugtresistens og giver dig også mulighed for at give rummet en unik skygge på grund af muligheden for individuelt valg af malingfarve. Således kan de mest originale farve ideer bringes til liv. Valget af tapet som et loft kræver ikke særlig træning, fordi nogen kan holde dem lidt prøve.

  Tapet til loftet til maleri er også godt, fordi du kan ændre deres farve mere end én gang, da billeder af god kvalitet er designet til flere malingscykler (op til ti gange), hvilket er billigere og mindre arbejdskrævende end at erstatte hele tapetet.

  Men inden du fortsætter med reparationsarbejdet, er det nødvendigt at finde ud af, hvilke af baggrunde og malinger, der præsenteres i hardwareforretninger, er egnede til at oversætte ideer til reparation af det valgte rum. Denne artikel vil besvare spørgsmål om typer af tapet, egenskaberne ved deres klæbende, hvordan man maler tapetet, og hvad man skal kigge efter, når man laver disse reparationer generelt.

  Loft tapet til maleri. Hvad kan de lide?

  Hvert af de eksisterende materialer til afslutning af loftet har sine egne fordele og ulemper. I det beskrevne segment er de mest populære:

  1. Papirbaggrund, specielt tekstureret, behandlet med fugtbestandige stoffer, der giver dig mulighed for at male dem flere gange. Denne type optager det lavere niveau i prisklassen, mens det har fremragende vedhæftningsegenskaber, men det er ret følsomt over for fysisk påvirkning og indtrængning af væsker. Måske farvning med en pensel, rulle og spray.
  2. Non-woven tapet er et tolags stof fremstillet ved hjælp af cellulose og polyvinyl fibre. Denne type er gennemsnittet i prissegmentet, og på grund af den elastiske struktur glatter materialet ud over ujævnheden af ​​overfladen, der skal limes, og er også velegnet til maling og rengøring af let snavs.
  3. Glasfiber tapet. I deres produktion anvendes kvarts tråde, hvorigennem den bedste tæthed og styrke opnås, besidder det øvre niveau i prisklassen. På grund af deres tætte struktur absorberer de støj godt og tillader også at skabe et komplekst præget mønster på overfladen, der skal limes, hvilket gør rummet mere præsentabelt.

  For at minimere forvrængning af den anvendte farveskærm skal valget stoppes på hvide ruller. Farvning kan gøres fra enhver side, herunder selve loftet - det hele afhænger af de tilgængelige ideer om fremtidens udseende af rummet. Ved maling af det indvendige lag eller overflade af loftet er det muligt at udvide farvefastholdelsen og også beskytte den mod snavs og beskadigelse.

  Hvordan limes tapet til maleri?

  Hvis hele arbejdet ikke er inkluderet i ideer og ideer til reparation af lokalerne, er det nødvendigt at beskytte gulvet, vindueskarmet, dørblokke med polyethylen, maskeringstape og andre enheder inden arbejdet påbegyndes.

  Grundigt primerloft er ikke påkrævet, men for den bedste effekt kan du anvende et enkelt lag.

  Fra det øjeblik, hvor du laver tapetet til deres farvningstid, skal det tage mindst flere dage for overfladen at tørre og ikke deformere, når den er farvet med en pensel eller en rulle. Før malingen fjernes eventuelle snavs og fedtpletter fra tapetet, så belægningen er ensartet uden smudder.

  Valget af maling i betydning er i samme række med valget af tapet, da det er hun, der i sidste ende bestemmer udseendet af loftet, kvaliteten og holdbarheden af ​​det malede lag. Kun vandbaserede maling, som akryl, disperger eller vandbaserede maling, er egnet til at male baggrunde.

  Olie, nitro eller andre maling, der indeholder opløsningsmidler, bør ikke anvendes, da dette vil ødelægge tapetet på grund af opløsningen af ​​polyvinyl toplaget, og så vil alle ideer og drømme opløses ved en tidlig afslutning af reparationen.

  Malinger kan variere i struktur, nemlig at have en mat eller blank skygge. Glans bør vælges, hvis loftet er helt glat eller har mindre defekter, en mat skygge, derimod, giver dig mulighed for at skjule fejlen på overfladen, der skal limes. Hvis der udføres maleriarbejder for første gang, skal du for at undgå at forkæle den malede overflade anvende maling på et stykke tapet tilbage fra pastaen, f.eks. Med en rulle. Dette gør det muligt at se, hvor godt de interagerer med hinanden, hvor meget den resulterende farve svarer til den ønskede, og test malingsværktøjet selv.

  Hver type maling har sine egne fordele, og inden du male tapetet, er det umagen værd at dvæle på en variant. For eksempel kan du med et strejf af vandemulsion eksperimentere med forskellige farveskemaer. Latex dispersionsmaling har fremragende vedhæftningsegenskaber og giver dig mulighed for at skabe en overflade, der er resistent over for rengøring fra lysforurening med en vådserviet. Denne type kræver imidlertid hurtig anvendelse, da den tørrer ud efter åbning inden for et par timer og ikke er egnet til farvning i kolde rum, fordi det under påvirkning af lave temperaturer kan blive dækket af et netværk af hårfjernings revner, der kan provokere udseendet af en svamp.

  Hvordan male tapet til maleri?

  For kvalitativt at male tapetet, skal du bruge et godt maleriværktøj. Arbejde med en skumrulle bør ikke gøres, fordi man ved maling påfører luftbobler, hvilket påvirker kvaliteten af ​​arbejdet negativt. Opnå fremragende resultater kan være velour velour eller fåreskind med en bunke af mellemlang længde. Brug af børster har en ulempe: det er ret vanskeligt at skabe et ensartet lag af maling. Ideel jævn belægning på lagtykkelsen og skyggen kan skabes takket være forstøveren.

  Alt om installation og reparation
  lofter med egne hænder

  Det er svært at finde et efterbehandling materiale, der bruges oftere end tapet. På det moderne marked præsenteres deres forskellige typer, hvis anvendelse afhænger af færdiggørelsesmetoden og typen af ​​reparation.
  Ud over de sædvanlige mønstre anvendes der i øjeblikket specielle baggrunde beregnet til efterfølgende maleri.
  Limning og maling af lofterne er ikke en kompliceret proces, men det kræver en del forberedelse og styring af teknologien. Det er også nyttigt at lære beklædningsgenstande og reglerne for overfladebehandling at bekendtgøre.

  Typer af tapet til maleri

  I de fleste tilfælde, valget af efterbehandling materialer, tapet, stoppe deres valg på grund af enkelheden af ​​metoden til limning. Da praktisk talt alle kan klare sådan arbejde, kræver det heller ikke meget tid og finansielle omkostninger.
  Det skal siges, at ikke alle typer er egnede til maleri, da de skal opfylde visse krav og have visse egenskaber:

  • I det mindste bør de være lavet af fugtbestandige materialer.
  • Samtidig er det glimrende at absorbere og holde malingen.

  Papir tapet

  Oftest er papiroverfladen forsynet med prægede mønstre. Deres tykkelse er noget større end for andre lignende materialer, og derudover består strukturen af ​​to lag.
  Der er papir tapet til salg, mellem lagene, hvoraf producenter placerer et lag savsmuld eller flis.
  På grund af dette får overfladen et reliefmønster, og den ydre del behandles med en speciel vandafvisende sammensætning. Deres fotos findes ofte på siderne af onlinebutikker, der sælger efterbehandling materialer.

  Ikke-vævet tapet

  Ligesom de foregående har de en relief overfladestruktur, der efterligner en matte og forskellige stofvæv. Produktet består af en non-woven base, der påføres skum vinyl.
  I de fleste tilfælde er ikke-vævede tapeter hvid eller malet i forskellige lyse farver, som giver dig mulighed for at bruge

  farvestoffer med næsten enhver skygge. Instruktioner for deres brug er på hver pakke.

  Glasfiber

  De har en klart defineret tekstur, hvilket er en glimrende efterligning af en spindelvæv, matting eller sildben.
  Yderfladen er lavet af tynde glasfiberfilamenter sammenvævet på en bestemt måde. Oftest bruges de som en del af indretningen, når man afslutter kontorer og indretning af lejligheder.

  linkrust

  Denne type er kun fremstillet af naturlige råmaterialer, ifølge teknologien, som er forblevet uændret siden 1877.
  Deres base er lavet af papir eller tekstil og er belagt med en sammensætning, der omfatter voks, kridt, træmel og linolie. Prægningen og farven påføres ved hjælp af en særlig teknologi.
  Til dato er disse tapeter betragtes som de dyreste - prisen på en roll, nogle gange kommer til flere hundrede euro.

  Betonforberedelse

  Arbejdets omfang afhænger af væggenes materiale, for eksempel overflader af beton, oftest behøver kun kittet. Et plasterarbejde udføres i flere faser: påføring af spray, efterfulgt af en kappe af basislaget med en tykkelse på ikke over 6 mm.
  I slutningen gør nakryvku.
  Altså:

  • Når gipset tørrer, niveauer overfladen med et kit. Den anbringes i to lag, før hver overflade behandles med en primer (se. Primer til loftet - en nyttig nødvendighed), hvilket forbedrer kvaliteten af ​​færdiggørelsen.
   I sidste etape er væggene og lofterne udjævnet med sandpapir.

  Teglsten forberedelse

  • Alt arbejde begynder med fjernelsen af ​​den gamle finish. Slidt tapet fjernet med en skarp metalspatel.
   Vægge og lofter før dette er det ønskeligt at fugte med vand. For hvad du kan bruge en blød rulle og brede pensler - de samme værktøjer bruges til at male loftets tapet.
  • Hvis der er vanskeligheder med demontering, kan du bruge den gamle og dokumenterede metode: væggene er fugtet med vand og passere dem med et varmt jern. Som praksis viser, vil selv den stærkeste lim ikke modstå denne metode.
  • Emulsionsmaling kan vaskes af eller en primerpåføring påføres. Væggene og lofterne, der er dækket med oliemaling, glattes med en spatel, hvorefter de er gipset og malet med papirpapir (se slipning af loftet korrekt).
  • Hvis der er revner og små chips på væggene, er disse steder gipset. Efter gipset tørrer væggene på samme måde som beskrevet ovenfor.

  Hvordan limes tapet findes i mange internetpublikationer. Dernæst vil vi fokusere på hvilke farver der bruges til at male tapetet. Fordi artiklen primært handler om at male tapetet på loftet.

  Malinger til farvning

  Tip! Erfarne dekoratører anbefaler at bruge vandbaserede maling: latex, akryl eller dispersion. De er lysbestandige, økologiske rene og forhindrer ikke luftens indtrængen, det vil sige at væggene under dem "trækker vejret".

  Afhængigt af hvilken virkning farvestofferne opretter, er de opdelt i:

  Maling af loftet tapet med sådanne malinger giver overfladen udtryksevne og er desuden en pålidelig og holdbar belægning. Farvestoffer, der gør overfladen matte, bruges bedst, hvis der er behov for at skjule mindre defekter.

  instrumenter

  Hvordan male tapetet på loftet, eller rettere hvad? For at gøre dette kan du bruge en blød malerulle eller spray - alt afhænger af området og materialet.
  Du skal også have en stabil trinladder af medium højde.

  Tip! At begynde at male først efter tapetens lim tørrer. Hvis det er planlagt at male gamle tapeter, så er det i dette tilfælde nødvendigt først at rense dem af støv og fjerne (hvis nogen) forskellige fede pletter.

  Maling af ikke-vævet tapet

  Som tidligere nævnt vælges vandbaserede maling til jobbet. Den eneste begrænsning er, at oliesammensætninger eller farvestoffer på opløsningsmidler, der kan beskadige strukturen af ​​efterbehandlingsmaterialet, ikke kan anvendes.
  Hvordan male loftet tapet for at få en mere mættet farve?
  For at gøre dette skal du bruge nogle af finesserne i farveprocessen selv:

  • I nogle tilfælde udføres maleri, før du klæber.
  • En anden mulighed: Anvend et jævnt lag maling og gnid det over hele overfladen med en blød klud. Dette skaber en volumen effekt.

  Vinyl tapet maleri funktioner

  Hvordan male loft vinyl tapet? Hvad er funktionerne i arbejdet?
  Deres maleri ligner meget efterbehandling af ikke-vævet tapet. I det første tilfælde kan du bruge maleri indefra.
  Den anden mulighed indebærer at male en stærkt fortyndet maling. Akryl maling passer bedst til vinyl tapeter.
  Farven på loftet tapet lavet af glasfiber er udført ved hjælp af bløde ruller eller sprøjtepistol alle de samme akryl sammensætninger. Deres rige palette giver dig mulighed for at skabe atmosfære i hjemmet varme og komfort i rummet.
  For en mere detaljeret bekendtskab med alle detaljer i processen med at male loftet tapet, kan du bruge de videomaterialer, der er tilgængelige på webstedet.

  Hvordan male tapet på loftet

  Baggrunde på loftet til maleri er funktionelle, holdbare og billige, godt skjule fejl, giver dig mulighed for hurtigt at omdanne interiøret.

  fordele

  Blandt fordelene ved tapet til maleri:

  • har en tæt struktur
  • ideel til dem der elsker malede vægge;
  • Du kan genfortætte loftet til lave omkostninger;
  • relativt billigere end andre typer af tapet;
  • skjule fejl og revner i lofter;
  • egnet til gentagen farvning;
  • tillader dig at skabe den ønskede nuance
  • De udgør et ideelt rum for fantasi: farvning, indretning, maleri.

  Se hvordan loftet tapet i interiøret, se på billedet.

  Typer af tapet til loftet

  Papir tapet til maleri. Dette er som regel en tolags belægning, tyk og tæt. Passer til enhver overflade, lige ujævn. De er imprægneret med specielle vandafvisende sammensætninger, de er let malet og skaber effekten af ​​en homogen sømløs overflade. Se på billedet.

  Ikke-vævet tapet til maleri. Disse er tætte og elastiske belægninger, på hvilke basiskummet vinyl sprøjtes i form af forskellige reliefs. De er ikke modtagelige for mekaniske skader, udjævner uregelmæssigheder på loftet godt, skjuler revner og giver dem ikke mulighed for at vokse. De er meget bekvemme og hurtige at klæbe. Ligner ikke-vævet tapet i interiøret, se på billedet nedenfor.

  Glasfiber til maling. De består af glasfiberfibre, der er fremstillet af kvarts sand, sodavand, dolomit og lime. Lommetæpper er glatte, prægede, afhængigt af trådens væv, forskellige teksturer og mønstre efterlignes. Blandt fordelene ved belægninger: styrke, korrektion af loftfejl, styrke, holdbarhed. Se på billedet.

  Sådan limes

  Til at begynde med er det nødvendigt at forberede basen, til dette formål er loftet renset, revner og defekter fjernes ved hjælp af kitt og polering. Jo tyndere og glattere tapetet, jo mere grundig forberedelse basen kræver.

  Vi mærker loftet, så bladene løber parallelt og ligger fladt på det. Du skal begynde at klæde fra hjørnet. Hvis der er et stort mønster på tapetet, er det bedre fra midten.

  Påfør lim på tapetet og til loftet, påfør et stykke lærred til den tilsigtede linje og glat ud med en blød rulle.

  Når du klæber loftet, skal luft og rester af lim fjernes omhyggeligt, da der med stærkt lys vil blive larmende fejl. Baggrund til maleri på loftet stødende, hvis kanten af ​​tapetet lå bag, promazhte dem igen og tryk.

  For at få loftet til at skille sig ud i indretningen skal du dekorere det ved hjælp af en loftsplint. I små værelser kan du bruge brede paneler, spændende og en del af væggene. Du kan limte tapetet på loftet for at male såvel som på væggene.

  Hvordan man limer loftets tapet til maleri, se videoen:

  Farveindstillinger

  Udseendet af rummet og holdbarheden af ​​finish afhænger af, hvad loftet er malet med. Malet tapetet til maling bedre kun vandbaserede kompositioner. Ofte brugt akryl og vandbaserede maling. Mange eksperter anbefaler brug af latexdispersionsmaling, men ulempen er, at dens indhold tørrer straks op, så du skal fortynde og anvende sammensætningen til loftet med det samme.

  Matte maling anbefales til farvning af belægninger med en grov tekstur (prægede klud). De kan ikke lide fugt og hyppig rengøring, så de limes i værelser med et minimum af forurening. Se på billedet.

  Glans - de mest holdbare og varige organiske farvestoffer. Funktioner: Visuelt indsnævre rummets rum, inden der påføres sådanne malinger kræver grundig priming af overflader, fordi de ikke skjuler mangler. Tag et kig på billedet.

  Hvordan male

  Fjern den tidligere finish, fjern det gamle tapet med en metal spatel. Før dette er det ønskeligt at fugte overfladen, der skal fjernes med vand. Hvis du har problemer med demontering af den gamle finish, kan du holde et varmt strygejern med damp over tapetledene.

  Lad tørre, så niveau med en spatel, overfladen behandles med en primer.

  For at forberede malingen fortyndes den mindste mængde pigment, derefter testes sammensætningen på et ubetydeligt område.

  Vi anvender malingen i to lag med nøjagtige bevægelser med en rulle, børster og pulvereapparater bruges til vanskelige steder. Brug skum eller velour ruller, børster lavet af naturlig fåreskind, i dette tilfælde danner luftbobler ikke på overfladerne. Malerets ensartethed afhænger af 90% af ensartetheden af ​​farvesammensætningen.

  Hvordan male tapetet på loftet, se på videoen:

  Funktioner maler forskellige typer af tapet

  At male uvævet tapet på basis af ikke bruge olie maling eller farvestoffer på opløsningsmidler, disse stoffer kan beskadige materialets struktur. Du kan male før limning eller påfør et jævnt lag maling og gnide det over hele overfladen med en blød klud. Denne metode giver dig mulighed for at skabe effekten af ​​relief tapet. Sådan ser man korrekt malet lofter på billedet nedenfor.

  Vinylcoating er malet på indersiden, en anden mulighed er at male malingen med stærkt fortyndet maling. Akrylvenlige, miljøvenlige forbindelser passer vel til denne type tapet. Korrekt maling loftet glasfiber klud bedre med bløde ruller. Hvordan kan loftet tapet til maleri i interiøret se på billedet.

  Hvordan male uden smøring af væggene

  For ikke at mure tapetet i loftet med succes, og væggene ikke var snavset, skal du købe en tynd plastfolie og fastgøre den til maskeringsbåndet ved krydset mellem tapet og loft. Fastgørelse af det på tapet anbefales ikke, da båndet kan ødelægge billedet.

  Den anden måde - ved maleri, vedhæft et tapet til tapetfugen, som dækker dette sted for ikke at plette væggene. Det er bedre at bruge pålidelige værktøjer med en tynd og holdbar bunke og tyk maling.

  Hvordan man maler med vandbaseret maling

  Fortynd malingen til den krævede tykkelse med fokus på instruktionerne. Nogle gange er det tilladt at fortynde det med vand med 5-10 procent. Vi ændrer maling af byggemixeren.

  Det er nødvendigt at begynde at male fra kanterne, for vi tager en børste eller en smal rulle, trækker sig 3-6 cm fra kanten omkring loftets omkreds og maler over en smal strimmel. Ved hjælp af denne teknologi blokerer du ikke væggene.

  Efter vi tager rullen, dypper vi den i maling. Dette skal gøres omhyggeligt, værktøjet skal være fyldt med maling, så du skal rulle rullen på badet eller masken. Denne procedure skal gentages efter hver rulledypning.

  Vi begynder at male loftet med blide bevægelser, der skifter vandret og lodret retning med en moderat fyldt med malingværktøj. Det første lag anbefales at anvendes fra vinduesåbninger.

  Hvordan male loftet med vandbaseret maling, se på videoen:

  Den største fordel ved at bruge tapet til maleri er evnen til at skabe den skygge, der passer bedst til rummet med hensyn til belysning og størrelse. Derudover kan sådanne belægninger gentages flere gange, hvilket giver dig mulighed for hurtigt at ændre situationen. Tage hensyn til vores råd og anbefalinger om teknologien til at indsætte og male tapet! Jeg ønsker dig held og lykke!