Funktioner hvidvaske loft forskellige materialer

I øjeblikket er der en enorm mængde materialer, der bruges til at afslutte loftet, men en af ​​de mest populære er hvidvaskning. Dette skyldes den relativt lave omkostning og brugervenlighed. Først skal du vælge det rigtige værktøj og udføre det forberedende arbejde.

Sådan hvidner loftet i lejligheden

Til denne operation anvendes materialer baseret på kridt-, lime- og vandbaseret maling. Hver af mulighederne har visse fordele og ulemper, som du behøver at vide, før du starter arbejdet.

 1. Mel. Denne løsning er meget nem at anvende, den har fremragende skjulekraft og udsender ikke en ubehagelig lugt. Omkostningerne til materialet er lave, så hvidvaskning af loftet med kridt vil være billigt. Af ulemperne bør det bemærkes, at der er en sådan dækning, der er mærket. Derudover kræver forberedelsen af ​​opløsningen tid og kræfter, og efter tørring kan overfladen blive gullig.
 2. Lime. Dette materiale er kendt for dets bakteriedræbende egenskaber, og det skjuler også små overfladefejl: revner, chips og uregelmæssigheder. Lime har fremragende vedhæftning og er billig. Blandt manglerne er det muligt at skelne mellem en skarp lugt, der fremkommer under fremstillingen af ​​opløsningen, og kausticitet, hvorfor man kun skal arbejde med handsker.
 3. Vandbaseret maling. Denne mulighed anses for optimal. Materialet vil koste mere end de tidligere, men det er lettere at arbejde med det. Du kan endda bruge en sprøjtepistol for at fremskynde processen. Sammensætningen har ingen ubehagelig lugt og sælges i færdig form. Nogle vandemulsionsmuligheder er velegnede til våde rum.
For at opnå en ægte højkvalitets belægning anvendes færdige vandbaserede sammensætninger, kridt og lime er meget billigere, men resultatet er ikke garanteret.

Sådan tilberedes loftet for hvidvaskning

I de fleste tilfælde er hvidvaskning af loftet på den gamle overflade umuligt uden behandling, for så er der et tykt lag af materiale, som hurtigt vil falde af.

Overflade rengøring

Til det krævede arbejde:

 • beholder med varmt vand
 • metal spatler (mellem og små);
 • svampe eller sprayklude;
 • trappestige.
Kryds og kalk hvidvask vaskes hurtigt og nemt, og for at fjerne vandkvalitet af høj kvalitet skal du have et opløsningsmiddel

Det anbefales ikke at fjerne belægningen ved hjælp af slibemaskiner på grund af dannelsen af ​​store mængder støv. Du skal trække vand ind i sprøjten eller våd svampen og behandle en del af overfladen. Derefter skal du vente i 3-5 minutter, indtil fugtigheden er absorberet, og skrab det bløde materiale af med en spatel. Rester af whitewash fjernet med en klud.

Eliminering af defekter

På dette tidspunkt skal du:

 • bygning niveau;
 • primer og kitt;
 • børste og rulle
 • serpyanka;
 • sandpapir.
For at forberede loftet kræver ikke unødigt dyre værktøjer

Efterhånden vises der revner i loft og vægge, som skal repareres, inden arbejdet påbegyndes. Først og fremmest skal de broderes (unzipped med en skruetrækker eller trowel) for at fjerne svage fragmenter. Derefter skal du fylde rillerne med et kitt, sæt serpyanka på det og dække med et andet lag af blandingen.

Dernæst behandles overfladen med en primer i 1-2 lag, inspicer gulvet og lukker alle revner og chips med en løsning. Hvidvask kræver en tør base, så efter at have udført ovenstående operationer, skal du vente flere dage, indtil den tørrer helt.

En hjemmeproducent uden spackling erfaring er i stand til kun at udføre fragmentariske reparationer i loftet, som f.eks. Tætningsfuger og revner. Hvis der er mere radikale fejl, bør du bruge en specialistes service.

Stain fjernelse

Tip! Denne procedure skal udføres under forberedelsesarbejdet, ellers lidt senere ses pletterne gennem et nyt lag af materiale.

Spor af vandstrømning ovenfra rengøres med blegemiddel eller hvidhed. Det er vigtigt at følge sikkerhedsforanstaltningerne ved arbejde med disse stoffer.

For at rense loftet på rust, lav en stejl opløsning af kobbersulfat, adskillige gange påføres det på den forurenede overflade, vaskes derefter af med vand, omhyggeligt males og tørres.

Fedtpletter fjernes fra loftet med alkoholholdig sammensætning, det er bedre at fjerne rust med en særlig væske, men i loftet er loftet nødvendigvis dækket af jord

Loftniveau

Forberedelsen af ​​loftet for hvidvaskning på dette stadium er næsten fuldstændig, det er kun at vedhæfte bygningens niveau i forskellige vinkler til flere dele af overfladen. Hvis rillerne findes, skal du fylde dem med mørtel og niveau. Efter tørring af udgangslaget sættes det færdige kit. For arbejde kræver 2 spatler: bredt og smalt. Materialet opsamles på værktøjerne og påføres vinkel på loftet. Efter at kittet er tørret, skal hele belægningen behandles med sandpapir, så støv og primet bør fjernes.

Små glatte dråber af flyet (op til 3-4 mm) er kun tilladt ved påføring af matmaling, glans og halvglansbelægninger kræver et perfekt fladt loft

Processen med at anvende whitewash

For at gøre loftet hvidt, skal du bruge følgende værktøjer:

 • Mellemstørrelse børste.
 • Ruller med pelsjakke 20 cm.
 • Kapacitet til løsning.
 • Trappestige.
 • Personligt beskyttelsesudstyr og passende tøj.

Behandlingsreglerne varierer afhængigt af det valgte materiale. Hovedforskellene vedrører fremstillingen af ​​blandingen.

Ideelt set er det ønskeligt at blanke loftet med en airbrush, men i mangel af en kan du gøre med en pelsrulle og børste

Vandemulsionsmaling

Denne forbindelse kan anvendes til rensede overflader eller tidligere belægninger. Før du hvidvask loftet på den gamle hvidvask, skal du omhyggeligt undersøge det. Hvis materialet skales eller spredes, skal et lag fjernes som beskrevet ovenfor. Men hvis betingelsen af ​​det hvidkalkede loft er tilfredsstillende, kan du springe over dette trin. Kridtbeklædning kræver ikke forbehandling, og kalk kræver brug af primer på akrylbasis.

 1. Oftest bruges til efterbehandling rulle. Det er nødvendigt at hælde malingen i en specialmalingbakke, dyppe værktøjet ind i sammensætningen og rul det langs den rillede overflade med let tryk for at fjerne overskydende.
 2. Påfør det første lag, så strimlerne løber vinkelret på vinduet.
 3. Vent et stykke tid, indtil materialet tørrer og læg det andet lag parallelt med vinduesåbningen.
 4. Maling over vanskelige steder: væg- og loftfladerne, området bag rørene og så videre.
Når man arbejder med en rulle, er det ønskeligt at bruge en malingbakke (kuvette), med hjælp er det bekvemt at klemme ud maling, ellers vil der dryppe i loftet

Du kan bruge børster. Ansøgningsreglerne er de samme som for rullen, men det er vigtigt at overveje, at processen vil vare længere. I øjeblikket er hvidvaskning mere og mere brugt spray. Det er så enkelt som muligt at arbejde med ham: det er nok at anvende tre lag maling;

Hvidvask kalk

Det første skridt er at opløse kridtet. Det er nødvendigt at samle 10 liter vand i en beholder, langsomt hæld i 5 kg materiale, omrør hele tiden, hæld i 50 g trælim og bland. Til opløsningen var ren hvid, anbefales det at tilføje en lille mængde blå. Resultatet skal være en homogen blanding, der ikke løber fra værktøjet. Derfor anbefales det at leje eller købe en byggemixer, inden du opløser kridt til hvidvaskning.

Teknologien til at trække fortyndet kridt er ikke anderledes end arbejde med vandbaseret emulsion.

For at give loftet en ren hvid farvetone anvendes almindelig husholdningsblå, men den skal tilsættes i små mængder.

lime

Sådan fortyndes whitewash til loftet med lime? Bedst egnet slagt materiale. Hvis han ikke har gennemgået en sådan proces, bliver du nødt til at gøre det selv, men det er en lang, besværlig og farlig virksomhed.

Forberedelse af opløsningen til hvidvaskning af overfladen med kalk med egne hænder:

 1. Hæld 2,5 kg kalk i en beholder, tilsæt salt (sug 100 g med lidt vand) og lidt blå.
 2. Bland godt sammensætningen og hæld det med vand for at gøre et samlet volumen på 10 liter.
 3. Bland godt igen.

Kalkblegning adskiller sig ikke fra at arbejde med andre løsninger. Det er kun vigtigt at bruge beskyttelseshandsker og beskyttelsesbriller.

Kalk henviser til aggressive materialer, så briller, handsker, åndedrætsværn og tunge tøj er uundværlige.

Afslutningslofter med disse materialer er en temmelig beskidt proces, så det anbefales at lægge plastikfolie i det forberedte rum, der skal beskytte gulvet, inden arbejdet påbegyndes. Hvis der er en finish på væggene, som ikke kan snavset, skal de også hænges.

Sådan hvidner loftet

Hvidvask er den mest elementære af alle færdiggørelser og en ideel mulighed for at opfriske rummet. Imidlertid anvendes denne type behandling i dag sjældent. Da du besluttede at opfriske din bolig, var det hvidvaskende loftet, er det vigtigt at finde ud af, hvordan man gør det korrekt. I dag vil vi fortælle dig, hvilke hvidtningsmetoder der findes, og hvordan du selv kan udføre reparationer hurtigt og effektivt.

Forberedelse af loftet for hvidvaskning

Før arbejdet er det nødvendigt at forberede lokalet: Fjern overskydende møbler eller dække det med plastik, fjern lamper, lysekroner, kroge, tilbered værktøj og tilbehør.

Fjern gammelt hvidvaskemiddel

For at anvende frisk hvidvask skal du først fjerne den gamle belægning. Den mest overkommelige måde er at vaske det af med vand. For at gøre dette, fugt et lille område af loftet ved hjælp af en børste, rulle eller spray. Når det forrige lag svulmer, er det skrabet af med en spatel, spatel eller skraber. Denne manipulation udføres på hele loftets areal.

Det tidligere lag af hvidt kan hurtigt fjernes ved hjælp af en slibemaskine. Men i dette tilfælde skal du beskytte dine øjne og åndedrætsorganer mod støv.

Fjernelse af spor af snavs

Efter at det færdige malingslag er fjernet, undersøges loftet omhyggeligt for rust, meldug, fedt og andre pletter.

Rustne spor og drypper kan vaskes af med en suspension af kobbersulfat. Normale pletter vaskes simpelthen af ​​med vand, og sot rengøres med en opløsning af saltsyre (3%).

Fedt fjernes med soda opløst i varmt vand.

Justeringsproces

Rengøring fra pletter og hvidvaskning er vigtig før processen med forfriskning af selve rummet, men for at hvidvaskes det jævnt, skal hele loftet repareres, reparere revner og andre fejl med cementbaseret kit.

Loftslamper tapet med et specielt tape og derefter kittet. Når loftet er tørt, bliver kittet behandlet med sandpapir og lagt en primer. Først når det tørrer (ikke tidligere end i en dag), kommer de til arbejde.

Valg hvidvask

Det er muligt at dække loftet med flere muligheder: kridt og lime. Begge materialer er miljøvenlige, men hver af dem har sine positive aspekter og ulemper.

Dette materiale er velegnet til dem, der sigter mod at opnå den maksimale dybde af hvidhed i loftet. Grundkonstruktionskalk opfylder alle hygiejniske standarder, forårsager ikke allergier og er ideel til behandling af både boliger og hjælpesteder samt til gangen.

Blandt ulemperne ved kalkopløsningen er det værd at bemærke, at det efterhånden smuldrer sig og efterlader overskydende støv i rummet. Derudover er denne hvidvask ikke vandtæt og er ikke egnet til efterbehandling arbejde på badeværelset og i værelser med høj luftfugtighed.

lime

Dette materiale har en høj bakteriedræbende kvalitet, god modstandsdygtighed mod fugt og godt maskerer mindre overfladefejl.

Men når man afslutter soveværelserne og især børnenes værelse, skal man tage højde for den enkelte reaktion fra beboerne til den slagtede kalk. Det kan forårsage allergier.

Værktøjsforberedelse

Kvalitativt og jævnt kan loftet dækkes med en spray, rulle eller børste. Begyndere bør ikke bruge sprøjtepistolen, da der er fare for at stænke vægge. Det er bedre at give præference børster.

Den skal være lavet af organiske materialer med en lur, der ikke er kortere end 15 cm. Før afslutning, om et par timer bliver penslen gennemblødt i vand, så det bliver blødere og stærkere. Fordelen ved et sådant værktøj - hvidvaskning af det er let afvasket.

Rullen er heller ikke dårlig for begyndere. Det giver mulighed for høj kvalitet og hurtig efterbehandling. Når du køber en rulle, skal du passe på pallen, som bliver hvidkalket.

Hvis du allerede har færdigheder i at anvende opløsningen eller overfladen er ret stor, er det bedre at bruge en sprøjtepistol, støvsuger eller have sprinkler.

Hvidvaskningsproces

Så materialet er valgt, loftet er forberedt, du kan fortsætte med belægningen.

Fremstilling af opløsningen

Baseret på det valgte materiale er specificiteten af ​​fremstillingen af ​​opløsningen forskellig.

Baseret på kridt

For at forberede den kridtopløsning, du skal bruge (pr. 10 m2 M overflade):

 • 5 liter varmt vand
 • 30 g lim (tømrer eller PVA);
 • 2,5-3 kg kridt;
 • 15-20 g blå (bruges til at forhindre udseendet af gule pletter).
Limen opløses i vandet, derefter tilsættes kridt og i slutningen hældes en blå. Alt er blandet og kontrolleret blandingsdensiteten. For at gøre dette kan du tage en kniv eller et metalobjekt. Det dyppes i blandingen og tages ud. Hvis væsken helt dræner uden spor, er blandingen for flydende, og du skal tilføje kridt.

Konsistensen af ​​kridtblandingen skal være sådan, at den ikke strømmer uden spor fra objektet.

Lim baseret

Til kalkarbejdet skal du:

 • lime - 2,5-3 kg;
 • fødevaresalt - 70-100 g;
 • aluminium alun - 150-200 g;
 • vand.
Kalk, for-gennemblødt salt og alun hældes i en bulkbeholder og omrøres. Derefter tilsættes varmt vand for at få 10 liter af blandingen. Hvis det ønskes, kan du tilføje farvestoffer (ikke mere end 450-500 g).

Video: Madlavning madlavning til væggene

Måder at anvende løsningen på loftet

Der er tre grundlæggende måder at whiten et loft på. Alle er lette på udførelsesmetoden, men nogle nuancer bør overvejes.

børste

Den nemmeste og mest populære måde at anvende whitewashing på de små firkantede webs er maklovitsa. Dypning af en børste i en beholder med hvidvask, det gør W-formede bevægelser på overfladen og pålægger således et lag på et lag.

Når man anvender løsningen med en maklovitsa, skal man huske at første niveau er overlejret på vinduet, og det andet - tværtimod for ikke at forlade mærker fra børsten.

valse

Hvis du udfører maleri med dette værktøj, vil hvidvaskning ligge fladt, ingen pletter og plaques bliver dannet. For at opnå den ønskede effekt skal opløsningen påføres i to lag. Det andet lag påføres efter de første tørre.

Kun en rulle vil ikke være nok. Derudover skal du have en beholder til opløsningen, ethvert objekt til omrøring og en speciel malingbakke. Derudover skal du lagre på en lille børste for at dække loftet på leddene - du kan ikke gøre det med en rulle.

Vigtigste fordele ved rullen:

 • hvidvaskemateriale er gemt;
 • belægningen er et jævnt lag uden pletter og striber;
 • ingen børster tilbage;
 • hvis rullen er udstyret med et langt håndtag, er der ikke brug for en trinladder;
 • høj ydeevne i store områder.

sprinkler

Du kan anvende hvidvask og sprøjtepistol (spray) eller en støvsuger (hvis der er en speciel dyse). Hvis du udfører proceduren korrekt, får du et godt resultat.

Enheden fungerer på denne måde: Under tryk kommer luften ind i sprøjtepistolen, tager den nødvendige mængde hvid og spreder dem sammen med luften.

For at regulere malingstrømmen er der en særlig åbning på sprøjten under lukning og åbning, hvor intensiteten af ​​strålen er reguleret.

Før maling opløses blandingen grundigt, hældes i en beholder og lukkes.

Sæt hvidvask på loftet, sørg for at overvåge overfladen og forsøge at forhindre udseendet af dråber, som senere fører til skilsmisse.

For jævnt maling sprøjtes den i cirkulær bevægelse. I dette tilfælde skal pistolen opbevares i en afstand på 70-100 cm fra overfladen.

For et bedre resultat skal du anvende 2-4 lag, som giver dig mulighed for at skjule mindre defekter.

Teknologi til at anvende løsningen

Uanset hvilken hvidtningsmetode du vælger, er der generelle regler for arbejde:

 • Under tørring bør udkast og åben sollys undgås. Ellers er der stor risiko for, at malingen smuldrer.
 • Det er bedre at pålægge en limy løsning på det fugtede loft. Så hvidvask vil falde bedre og vil ikke forlade pletter.
 • Bør ikke skynde sig. Lag skal anvendes i lige cirkler.
 • På trods af den valgte udformningsmetode bør du først børste over leddene og i alle hjørner, og kun derefter fortsætte til hovedarbejdet.
 • Lad ikke sammensætningen være for tyk - konsistensen skal ligne frisk sur creme. Ellers vil malingen ikke gå jævnt.
 • Til et homogent lag filtreres alle komponenter, hvilket frigør opløsningen fra overskydende affald og klumper.
 • Det er nødvendigt at anvende ikke mindre end to lag, idet man observerer mellem hver teknologisk pause. Så du kan opnå ensartet hvidvaskning.
 • Tidligere hvidvaskning er ønskeligt at fjerne fuldstændigt. Derefter vil chancerne for manglende skilsmisse og pletter øges.
 • Overlapninger mellem lagene skal være 4-5 cm. Dette vil gemme fra ufarvede områder.

Sikkerhedsforanstaltninger

Overholdelse af sikkerhedsforskrifter er påkrævet for alle typer reparationsarbejde. Og hvidvask er ingen undtagelse. Først og fremmest bør du beskytte kroppen, øjnene og åndedrætsorganerne. Derfor skal færdiggørelsen foretages i beskyttelsesbriller, åndedrætsværn (kan udskiftes med gasbindinger dyppet i vand), handsker, trikotage og overalls (overalls er ideelle).

Som du kan se, er hvidvaskning med egne hænder mulig for enhver, der beslutter at opdatere deres hjem. Overholdelse af ovenstående regler kan selv en nybegynder færdiggøre loftet næsten perfekt.

Hvordan laver man kridt til hvidvaskning af loftet

Hvidvask kalk loft og vægge

Kalk hvidkalkning er den nemmeste og billigste måde at give vægge og lofter et nyt, rent og snehvidt udseende. Fordelen ved denne hvidvask er minimumskravene til overfladebehandling. Oftest er forberedelsen begrænset til at dæmpe loftet og væggene.

Kalk hvidkalkning - Overfladebehandling

Det ideelle præparat inden hvidvaskning anses for at være gips, efterfulgt af en kontinuerlig puttying af overfladen. Men en sådan grundig forberedelse vil føre til en betydelig stigning i omkostningerne ved hvidvaskning. Med en sådan højkvalitetsforberedelse udfører de som regel maling med vandbaserede maling. Whitewash bruges som en økonomi mulighed - med minimal omkostninger for at opnå maksimal friskhed og hvidhed.

Kalk hvidkalkning - Anvendelse

Kalkplade af vægge og lofter udføres ofte på den gamle kalk hvidvask for at "opdatere" rummet og trække nyt liv ind i det. Også hvidvaskning appliceres smukt på overflader som beton, gips, mursten, kitt. Det anbefales at bruge en sprøjteflaske, når der vaskes store områder af den gamle hvidvask, da rullen kan trække ("underminere") det gamle lag af kridt.

Kalk hvidvask er udbredt. Hvidvaskning udføres med kridt på steder for massemøder af folk: børnehaver, skoler, hospitaler, administrative institutioner, boliger, boliger, forretninger, produktionsfaciliteter. HUNDRED mv. Samtidig kan hvidvaskning med kridt ikke anvendes i værelser med høj luftfugtighed (bade, bad, kældre osv.). Kridt gælder kun i tørre rum!

Hvordan lærer man, hvilke vægge eller et loft der var hvidkalkede tidligere? Kridt eller lime?
Damp en lille del af overfladen med almindeligt vand og kør en finger over det: hvis hvidvaskningen er signifikant smurt, så er det kridt! Hvis ikke - lime!

Sådan fortyndes kridt til hvidvaskning

Kritisk hvidvaskesammensætning:
Hovedkomponenter: kridt og vand
Yderligere komponenter: blå (ultramarine), tapetpasta, vaskesæbe

Vi deler 1 kg. kridt i 2 liter vand; Tilsæt opløseligt ultramarin til 5 g; tapet lim 10 g; vaskesæbe 15 g

Indgangsmængden af ​​ultramarine gør hvidvaskning hvid og mere modstandsdygtig overfor sollys. Når du tilføjer meget blå eller andet farvet pigment til hvidvaskningen, opnås en farvet hvidvaskning.

Hvidvaskende kridt "Video"

For mere "video" af gennemført arbejde, se Video Galleri.
For flere "fotos" af det færdige arbejde, se Fotogalleriet.

Ved hjælp af professionelle hvidvaskemaskiner udfører vi på kort tid højkvalitets hvidvaskning af vægge og lofter med kridt.

Pris fra 14 UAH / kvm M. (med materiale)
For den fulde prisliste henvises til afsnittet "Whitewash Prices".

Ring: (044) 223-14-16 (098) 716-14-12 (099) 966-54-00 eller skriv (send fotos) til [email protected] og Viber.

Vi arbejder ikke kun i Kiev og Kiev region. klar til at gå til enhver by i Ukraine (levering af et arbejdshold med udstyr uden for Kiev -regionen - 3 UAH / km, eksempel: objektet i Vinnitsa-levering-250 km x 3 UAH = 750 UAH)

Se feedback fra vores kunder i afsnittet "Whitening Reviews"

Sådan kritiserer loftet: en trinvis instruktion

Blandt de mange måder at afslutte loftoverfladen skiller sig ud det mest enkle og relativt billige - kalkholdige loft hvidvask. I årtier har denne metode været populær i vores land. Denne form for loftfinish vil hjælpe dig med at "lægge vægt" på dit lofts hvide.

Oprettelse af kridtopløsning

Der er to typer mørtel: den ene er kalk, den anden er chalky. I vores artikel vil vi diskutere funktioner og arbejdspunkter i kridtløsningen. Nedenfor er en liste over ingredienser og værktøjer, der kan købes hos en almindelig hardware butik.

Værktøj til hvidvaskning

Før du påbegynder arbejde, skal du forberede alt, hvad du har brug for. Sandsynligvis forstår du selv, at i processen med at anvende en kridtløsning til loftet, vil det være ubetydeligt at afbryde arbejdet på grund af manglen på værktøjer. Altså:

 • Olieklud, vask (eller spand) og gasbind - alt hvad du behøver for at skabe en løsning.
 • Stepladder (forbedret kopi - stillads).
 • Børste, rulle eller spray til hvidvaskning.
 • Spatel.

Det anbefales kun at få ruller på et langt håndtag. Han hjælper dig med at nå loftet uden en stige. Selvfølgelig vil du spare dig selv for risikoen for at falde, og også tilføje nogle bevægelsespunkter (bevægelse rundt i lokalet) til din arbejdskraft arsenal.

Kridtopløsning og nødvendige ingredienser

 1. Mindst 3 kg kridt - og hvis det var nødvendigt for at knuse kridt, kan du nu opbevare færdigpakket og pakket pulver. Det skal siges, at den oprindelige form for kridt - grå. Men når den blandes, vil den få en hvid farve, præcis som dit fremtidige loft.
 2. Tøjvask sæbe - pounded (50 g).
 3. Snedkerens lim - 100 g
 4. Ikke mindre end 10 g blå er for at bevare hvidt hvithed.

Beregningen er baseret på en halv liter mørtel pr. Kvadratmeter loft. Bare rolig hvis du købte ingredienser ud over hvad der var nødvendigt. Med den næste whitewash skal du blot bruge de resterende materialer. Som det er kendt, mister kalk ikke dets egenskaber.

Det er vigtigt at vide: Kalk hvidkalkning af loftet kræver sigtning af den tørre blanding. Dette gøres for at fjerne alle store og faste partikler.

Løsning: madlavningsproces

 1. Tag en beholder i hvilken hæld omkring 2-3 kg kridt. Fyld massen med varmt vand (3 liter).
 2. Tilsæt de resterende ingredienser, og bland derefter sammensætningen. I dag til salg er der øvelser med en speciel dyse. De forenkler i høj grad opgaven og fremskynder blandingsprocessen.
 3. Den resulterende blanding skal føres gennem ostekloth. Det er vigtigt at fjerne alle klumper fra opløsningen, som kan ødelægge udseendet af loftets overflade.

Kontroller opløsningens klarhed: Tag en almindelig flad metalobjekt og dypp den i en væske. Træk ud, inspicer objektet - hvis løsningen flyder frit fra bladet betyder det for meget vand. Problemet er fuldstændigt løst - lad opløsningen stå i 2-3 dage. I løbet af denne tid vil kridtet bosætte sig, og vand på overfladen kan elimineres med en scoop. Resterne af kridtmassen lægges ud på oliekluden. Lav ikke lag mere end 5 centimeter tykke. På denne måde får du tørkrit, klar til genopvarmning efter tørring.

Loftmontering: Sikkerhedsteknologi

Før vi overvejer direkte spørgsmålet om, hvordan vi kraler loftet, bemærker vi et par nuancer.

Alle disse punkter er relateret til sikkerhed:

 1. Brug først beskyttelsesudstyr: handsker, åndedrætsværn og beskyttelsesbriller. De vil redde dine øjne mod at få små kalkpartikler fra loftoverfladen. Det er lige så vigtigt at bevare dit åndedrætssystem, fordi hvis du inhalerer kridt i store mængder, kan det føre til irritation af slimhinderens vægge.

 • For det andet skal du kontrollere styrken af ​​stigen (skoven). Når du afslører ruller, dangling og andre fejl - er det bedre at beskytte dig mod at arbejde på dem. Under alle omstændigheder er sundhed meget vigtigere!
 • For det tredje er babyer og dyr bedst ikke bevaret i lejligheden under malerierne.
 • Forberedelse af overfladen til arbejde

  Hvis du tror at fjerne en gammel hvidvask er let, så tager du fejl. Dette er den mest ansvarlige og beskidte proces.

  Fjern først møbler og udstyr fra lokalerne, der repareres. Den der ikke vil kunne udholde - dække med folie. De samme handlinger skal ske med gulvet - dække det med samme film eller pap.

  For det andet brug beskyttelsesbriller og åndedrætsværn. Processen selv kan startes fra enhver del af rummet, så længe arbejdsgangen er effektiv. For at fremskynde arbejdet vil det hjælpe et specielt værktøj, der kan købes hos en specialbutik. Ved hjælp af dette kemikalie kan du skrabe hvidkalk fra loftet eller forberede en sæbeopløsning.

  Arbejdsstadier

  • Først og fremmest bryde loftet i flere sektorer. Hver af plotterne skal trimmes gradvist. Den bedste mulighed ville være at starte fra vinduet og bevæge sig mod døren. Når du arbejder med en rulle, skal du foretrække et værktøj med et langt håndtag. Hvis hvidvaskning sker med en børste, organisere små skove. Dette design giver dig mulighed for at bevæge dig rundt om rummet.

 • Efter påføring af opløsningen i loftet, vent på, at det første lag tørrer, og rengør overfladen en gang til. Nogle gange vil det være nødvendigt at anvende løsningen flere gange - det skyldes loftets ujævnheder og den første erfaring med hvidvaskning (for mere information: "At blanke loftet med egne hænder: let og økonomisk"). Den resulterende fugtighed i loftet skal rulles over overfladen.
 • Med en ensartet fordeling af kridtopløsning på loftet - får du det bedste resultat. Skynd dig ikke. Det anbefales også at henvise til foto- og videomateriale.
 • Hvidvaskende kridtloft, se videoen:

  Tips til begyndere

  Hvordan man kridt loftet Dette spørgsmål opstår oftest hos begyndere.

  Derfor vil artiklen give tips, der vil hjælpe med at lette arbejdsgangen:

  1. Opret ikke udkast indendørs. Sørg for, at solens stråler også ikke falder på den behandlede overflade - kridt til hvidvaskning kan loftet knuse.
  2. Det andet lag af opløsningen skal påføres vinkelret på den første. Dette vil negere dannelsen af ​​skilsmisse.
  3. Hjørnernes hjørner bør forsigtigt savnes med en børste.

 • At bestemme løsningen på loftet er ret simpelt: våd det og se resultatet. Hvis overfladen mørkner og ikke holder fast i din finger, betyder det lime. Den kalkholdige opløsning vil straks efterlade hvide mærker på huden.
 • Forlad feedback:

  Hvidvaskning af loftet med egne hænder. Hurtigt og nemt

  Forfatteren Anna Garinskih 28. september 2015

  Hvis du står over for opgaven med at raffinere loftoverfladen, så kan der laves traditionel hvidvaskning. Samtidig er det nødvendigt at observere en bestemt teknologi.

  Overfladebehandling

  Hvis vi forsømmer dette stadium, så vil finishen falde over tid. Det er især vigtigt at udføre det forberedende arbejde i tilfælde af at loftet har en belægning af kalk. Det er nødvendigt at fjerne støv- og fedtpletterne inden start. For at fjerne den gamle hvidvask skal du beskytte møblerne med en plastfolie og gulvfladen. Forbered derefter en sæbeopløsning, børste eller svamp. Overfladen af ​​loftet bør fugtes i individuelle firkanter, fordi hvis du våd hele bunden, vil den tørre, før du har tid til at fjerne laget. Vådt arealer fjernes let med en spatel, en pall skal indsættes under den, så det undgår forurening. Det er nødvendigt at slippe af med rester af hvidvaskning af en våd svamp. Før loftet er hvidkalket med dine egne hænder, er det nødvendigt at limme leddene af loftfliserne ved hjælp af en serpyanka. Den beskårne overflade skal dækkes med en kitt, der gør det muligt at udjævne basen og eliminere revnerne. Efter tørring behandles loftet med sandpapir, hvilket giver glathed. I sidste etape er det nødvendigt at belægge alle med en primer.

  Brug af kridt til hvidvaskning

  Hvis du vil hvidkalkede loftet med dine egne hænder, kan du vælge dette kridt. Det bruges af dem, der foretrækker friskhed og hvidhed. For at dække 10 kvadratmeter er det nødvendigt at hælde 30 gram lim ind i varmt vand, som kan være PVA, tømrer eller bustilat. Som en alternativ løsning kan du bruge fint revet vasketøjssæbe. Ved blandingen er det nødvendigt at hælde gradvist det sigtede kridt i mængden 3 kg. For at undgå en gullig farve og forøge hvidheden, skal du tilføje 120 gram blå.

  Lim applikation

  Hvis du gør hvidvaskning af loftet med dine egne hænder, kan du foretrække kalk. Det er populært på grund af dets bakteriedræbende egenskaber og evne til at fjerne små revner. For det nævnte område er det nødvendigt at fortynde 1,7 kg kalk og 40 gram blå i varmt vand. Det er vigtigt at sikre, at konsistensen er korrekt. For at gøre dette skal i den forberedte blanding sænkes stålobjektet efter at have fjernet overfladen, som du vil analysere. Hvis blandingen er for flydende, vil den afløb, uden rester. For at opnå den ønskede konsistens skal du tilføje kridt eller kalk, indtil blandingen forbliver på overfladen.

  Værktøjsforberedelse

  Hvis det beskrevne arbejde vil blive gjort, kan du bruge en sprøjtepistol til hvidvask, en rulle eller en børste, og en støvsuger, der har funktionen at udblæsning, vil også fungere. I hjemmet er det ikke særlig bekvemt at bruge sprøjteudstyret, da sprøjten ikke blot er deponeret på loftet, men også på andre overflader. Hvis du vælger at bruge et traditionelt værktøj - en børste, så skal valget tages meget alvorligt. Fra sin kvalitet afhænger resultatet af arbejdet. Børster skal være naturlige, bredden af ​​arbejdsfladen kan variere fra 15 til 20 cm. Sprøjtepistolen til hvidvaskning er også praktisk, fordi det ikke indebærer behovet for forberedelse.

  Før brug skal instrumentet gennemblødes i varmt vand og efterlade det i flere timer. På denne måde er det muligt at opnå, at træet er soddet og svulmer, hvilket sikrer børsterne. Dette vil fjerne bortfaldet af individuelle hår på overfladen. Efter brug skal børsten skylles under rindende vand. Før du opløser kridt til hvidvaskning af loftet, skal du forberede rullen, hvis du vil bruge den til processen. Med det vil det være muligt at afslutte arbejdet på kortere tid. I tandem med dette værktøj skal der bruges en speciel palle.

  Whitewash teknologi

  Hvis du bruger en børste, skal stregerne i starten være vinkelret på vinduerne, mens det endelige lag skal være parallelt med lysstrømmen. Dette vil fjerne udseendet af striber efter tørring. Før du opløser kridt til hvidvaskning af loftet, bør du forberede en rulle, hvis du har valgt det som hovedværktøjet. Arbejdsfladen skal dyppes og rulles derefter på pallens hældning. Dette sikrer ensartet fordeling af sammensætningen over overfladen. Bevægelsesretningen med dette værktøj skal være nøjagtig den samme som med en børste. Ved hjælp af dette værktøj skal du stadig købe en børste, med hjælp er det umuligt at nå de vanskelige områder, såvel som leddene i loftet og væggene.

  Brug af vandemulsion

  Hvidvaskning af loftet med egne hænder kan udføres ved hjælp af en vandemulsion. Hun garanterer ensartet farve af en overflade og ser mere æstetisk ud. Basen skal imidlertid forberede sig mere omhyggeligt. Hvis der er en gammel hvidvaskning i loftet, skal den forsigtigt fjernes, og så skal loftet omhyggeligt puttied og dækkes med en primer. Hvidvaskning af loftet af vandemulsionen er lavet ifølge teknologien, hvilket indebærer anvendelse af to lag. Den anden af ​​dem anbefales at blive anvendt vinkelret i forhold til den første, så du vil opnå færre skilsmisser. Hvis der er et ønske om at anvende sammensætningen kvalitativt, så er det bedre at arbejde i to tilgange. Det anbefales kun at anvende det andet lag først efter at den første har tørret.

  Brug af færdige tørblandinger til hvidvaskning

  Tørre bygningsblandinger til hvidvask anvendes i dag mere og mere. Blandt dem er materialet "Bolars". Det sælges i poser på 50 kg, og det kan anvendes på en temmelig bred vifte af temperaturer. Således bevarer sammensætningen sine kvalitetsegenskaber ved brugstemperaturer fra +30 til +5 grader. Det er kun muligt at anvende struktur, når der udføres interne værker. Før processen påbegyndes, er det vigtigt at bestemme mængden af ​​materiale. Denne figur afhænger af strømmen. Den beskrevne blanding påføres i en mængde på 0,3 kg pr. Kvadratmeter. Efter udgivelsen kan sammensætningen opbevares i 12 måneder, så det anbefales kun at købe varer først inden starten af ​​arbejdet og tage hensyn til udstedelsesdatoen. Sådanne tørre blandinger kan bruges til at afslutte både vandrette og lodrette overflader. Materialet er miljøvenligt og derfor ikke farligt for menneskers sundhed. Derfor bruges denne whitewash selv i børneinstitutioner af typen børnehaver og skoler. Sammensætningen er tilladt til brug under betingelserne for medicinsk behandling og profylaktiske institutioner. Når du arbejder, er det vigtigt at fjerne indgangen af ​​sollys til overfladen, samt at fjerne udkast, dette forhindrer forekomsten af ​​revner.

  konklusion

  Kalk hvidkalkning er en miljøvenlig metode. Blandt andet vil du være i stand til at udføre arbejde til den laveste pris, hvilket er meget attraktivt for forbrugerne.

  Ceiling hvidvaskning instruktioner

  Til dato er der mange muligheder for at give loftet friskhed og en følelse af nyhed. Hvis vi taler om et betonloft, så foretrækker mange stadig at blanke loftet med kridt. Den traditionelle metode til hvidvaskning til denne dag mister ikke relevans på grund af dets enkelhed og tilgængeligheden af ​​alle de nødvendige ingredienser til dette.

  Hvilket er bedre - kridt eller lime?

  Det er muligt at kridt et betonloft med både kridt og lime. Begge disse materialer har en lignende struktur og bruges til at gøre hvidvaskning, og selv proportionerne for blanding af opløsningen kræver det samme. Imidlertid er i modsætning til folkelig tro ikke det samme som kridt og lime. De adskiller sig i sammensætning, egenskaber og oprindelse og har forskellige anvendelser.

  1. Mel. Dette materiale giver betongloftet en lys hvid farve i lang tid, men har ikke tilstrækkelig vandmodstand, derfor anbefales ikke kalk hvidvaskning af loftet i fugtige og våde rum.
  2. Lime. Lime whitewash har en høj modstand mod fugt og svamp, så det er bedre egnet til brug på badeværelset. Men i modsætning til kridt giver lime ikke loftet perfekt hvidhed.

  Da kalk og kridt har forskellige nuancer, anbefales det absolut ikke at anvende dem på hinanden. Anvendelse af chalky whitewash over kalk, eller omvendt, kan føre til dannelsen af ​​velmærkede striber i loftet.

  Forberedelse af rummet og loftet

  For de bedste resultater bør hvidvask anvendes på en ren, flad overflade. Anvendelsen af ​​et nyt hvidt lag på et eksisterende lag anbefales ikke, da det ikke kun kan føre til pletter, men også at sprøjte det øverste lag som følge af ødelæggelsen af ​​det gamle substrat under den.

  Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at forberede det rum, hvor hvidvaskningen skal udføres. Til dette har du brug for:

  • Fjern fra værelset ekstra møbler og interiørartikler;
  • Fjern alle lys fra loftet;
  • Dæk gulvet og de resterende emner i rummet med film eller aviser, og fast dem med tape eller maskebånd
  • Forbered et bord eller trinladder til arbejde.

  Efter at have forberedt rummet, kan du gå videre til behandlingen af ​​loftets overflade, som udføres i flere faser:

  • Rengøring af det gamle hvidvaskes loft med en våd svamp, som skal omhyggeligt vaskes hvidvaskes lag for lag.
  • Rengøring af loftet på pletter og skimmel, når de er tilgængelige på særlige måder.
  • Fjernelse af eksfolierende dele af den gamle finish.
  • Justering af loftets overflade med kitt.
  • Overfladebehandling efter tørring af kittet med emerypapir.
  • Behandling af loftet med en dyb penetration primer.
  • Tørre overfladen i løbet af dagen.

  Fremstilling af opløsningen til hvidvaskning

  Hvordan blandes kridt til hvidvaskning af loftet? For en god hvidvaskning er det ikke nok at blande kridt med vand. På trods af den tilsyneladende enkelhed kræver en god løsning en række yderligere ingredienser, som vil medvirke til at bevare loftets hvidhed og belægningenes kvalitet i mindst adskillige år.

  For at forberede den løsning, du har brug for:

  • Hæld 5 liter varmt vand i spanden;
  • Fortynd 100 gram trælim i vand;
  • Hæld 3 kg af det sigtede kridtpulver og opløs kridtet, omrør forsigtigt opløsningen;
  • Tilsæt 10-20 gram blå til opløsningen for at forbedre hvidheden.

  Den færdige løsning skal være nok til 10-12 kvadratmeter overflade. Tætheden af ​​hvidvask er kontrolleret med en almindelig kniv, som skal dyppes i opløsningen. En god hvidvask skal ikke helt aflive knivbladet og efterlade et jævnt lag. Hvis opløsningen flyder, udsætter bladets overflade, skal du tilføje mere kridt, hælde lidt og omrøre, indtil du får den ønskede konsistens.

  Anvendelse af hvidvask på loftet

  Gør det selv at kvæle loftet er et af de mest beskidte job, så det er bedre at gøre det ved hjælp af specielt beskyttelsesudstyr: gummihandsker, beskyttelsesbriller og åndedrætsværn, da hudblegning eller øjne er farvet med allergiske reaktioner eller endda kemiske forbrændinger.

  For at anvende løsningen på loftets overflade, kan du bruge en børste, rulle eller spray. Rullen giver en mere ensartet anvendelse af hvidvask end en børste, men den mest effektive og hurtigste metode er sprøjtning, hvilket gør det muligt at anvende opløsningen i et tyndt jævnt lag.

  Denne metode kræver imidlertid en speciel anordning - en kompressor med en sprøjtepistol eller en speciel sprøjtepistol.

  I tilfælde af deres fravær kan du bruge den "hjemmelavede" enhed - en støvsuger med en speciel dyse.

  Uanset metode til løsning af opløsningen bør du følge de generelle regler for hvidvaskning:

  • Loftet begynder at blanke fra vinduet til de modsatte vægge;
  • Opløsningen påføres i flere lag (fra 2 og derover);
  • Hvert efterfølgende lag bør påføres på en tør overflade;
  • Anvendelsesretningen for hvert lag skal være vinkelret på det foregående;
  • Kvaliteten af ​​hvidvask ved tørring kan ødelægge udkast og direkte sollys.

  Sådan blæser loftet på det gamle hvidvaskemiddel

  Der er mange muligheder for at afslutte loftet, men hvidvaskning er den mest populære. Det er billigt og ser meget godt ud, hvis malingen er lagt korrekt. Det anbefales normalt at rengøre loftet af det gamle lag af kalk eller kridt grundigt inden du anvender en ny. Du kan dog lægge det næste lag af maling og lige oven på den gamle. Det vigtigste er at vide, hvordan man gør dette for at sikre et godt resultat. Der er ikke noget kompliceret her - med den nødvendige viden kan enhver klare det på egen hånd uden at bruge meget tid på alt det nødvendige arbejde.

  Sådan blæser loftet på det gamle hvidvaskemiddel

  Hvordan at hvide loftet?

  Du kan blanke loftet:

  • kridt;
  • kalk;
  • vandbaseret maling.

  Hver af disse muligheder har sine fordele og ulemper.

  Tabel. Materialer til hvidvaskning af loftet.

  Hvis du ikke vil vaske af den gamle hvidvask, skal du huske på, at du ikke kan anvende kalk på kridtet og omvendt - ellers vil malingen falde dårligt, snavsede pletter vil danne sig i loftet.

  På toppen af ​​kridtet kan du sætte et nyt lag kridt eller vandbaseret maling, og lime kan belægges med den samme emulsion eller kalk. Samtidig skal man huske på, at for maling over det gamle lag af kalk eller kridt vil emalje og oliemaling ikke være egnet.

  Maling af loftet oven på et lag af lime eller kridt

  instrumenter

  Der er tre vigtigste måder at anvende whitewash på, som du kan bruge:

  Hvis du maler med en rulle, vil malingen ligge jævnt, der bliver ingen pletter, ingen pletter. For at få en god hvidvaskning ved hjælp af dette værktøj skal farvesammensætningen påføres i to lag. Ud over selve rullen skal du have en beholder til løsningen, noget til blanding og en malingbakke. Du har også brug for en lille børste til at sætte malingen på loftsafsnittene på leddene med væggene - det kan du ikke gøre med en rulle uden at blotte på væggene.

  Hvidvask børste kan købes på alle byggematerialer butik. Det er billigt. Under arbejdet med en børste sprøjtes malingen stærkt, så du skal omhyggeligt beskytte møblerne i lejligheden såvel som dine øjne.

  Værktøj til hvidvaskning af loftet

  Ved hjælp af en spray kan hvidvask nemt påføres med et meget pænt, lige lag. I tilfælde af at malingen sprøjtes, skal du omhyggeligt sikre, at den er fri for klumper. Dens konsistens skal være mere flydende end hvidkalk, som skal påføres med en børste eller rulle.

  Hvordan man vælger en maling

  Hvis alt er mere eller mindre klart med kridt og lime, er valget af en passende vandemulsion en vanskeligere opgave. Der er mange sorter af disse malinger, som afviger i sammensætning og egenskaber.

  1. Polyvinylacetat vand emulsioner - den mest overkommelige.
  2. Malinger med akryladditiver er de mest populære. De er velegnede til alle overflader og er modstandsdygtige over for slid (selvom i tilfælde af loftmaling er ejendommen ikke så vigtig).
  3. Silikone vandbaseret maling passer godt over gammelt hvidvaskemiddel, selv uden at bruge en primer. Det har en høj dampgennemtrængelighed og er perfekt til maling af loftet på badeværelset eller i køkkenet. Denne type farve sammensætning vil pålideligt beskytte overfladen mod udseendet af svampe på den.
  4. Vandbaserede maling med latex har meget god modstand mod vand, de kan vaskes med vaskemidler. Til prisen er de bedre end alle andre vandemulsioner.

  Den vandige emulsionsblæk koncentrerede Diola-78 (5 kg.)

  For at gøre det bedste valg, læs omhyggeligt etiketten inden du køber. Det skal angive formålet med malingen, graden af ​​dens opacitet, forbruget pr. Kvadratmeter og andre parametre, der kræver opmærksomhed. Korrekt valgt vandemulsion vil gøre en snehvid og slidstærk belægning, den bliver ikke gul med tiden og er garanteret at beskytte loftet mod svampens udseende.

  Maling med vandbaseret maling

  For at få et godt maleri over kalk er det bedre at først dække det gamle lag med en akrylprimer. Derefter skal du kontrollere overfladen for styrke ved at forsøge at ridse den. Hvis det ikke er bruser, så kan du anvende maling.

  Maling af et træloft med en spray

  Men når man maler på toppen af ​​kridt, er det ikke nødvendigt at gøre dette - vandbaseret maling vil binde det godt og vil holde uden jord.

  Før du begynder at arbejde, skal du forberede værelset. Det er nødvendigt at tage ud eller forsigtigt lukke med en film alle genstande, så de ikke bliver snavset med maling.

  Hvis du anvender maling med pensel, skal du sætte penselstrøgene først vinkelret på vinduerne og derefter - parallelt. Hvis det sidste lag er lagt parallelt med lyskilden, vil der ikke være nogen striber synlige efter tørring.

  Maleri med en rulle er en enklere og mere bekvem proces, hvor du skal udføre følgende trin:

  • hæld malingen i malkebakken;
  • dypp rullen i badet, og rul det derefter langs skråningen, fordel jævnt fordelt på overfladen og lad det dryppe af
  • læg det første lag maling vinkelret på vinduerne;
  • vent på fuldstændig tørring af sammensætningen;
  • Tilføj derefter et andet lag, der skal være parallelt med vinduets åbning;
  • Tag forsigtigt loftafsnittene på leddene sammen med væggene med en børste.

  Sådan hvidner loftet

  Det er endnu enklere at anvende maling fra en sprøjte - det er nok at lægge tre lige lag, det er ikke nødvendigt at følge retningen. Det vigtigste - når man anvender hver af dem, ikke at gå glip af en enkelt kvadratcentimeter af overfladen.

  Kalkmaleri

  Forbered en kridtløsning til maling af loftet er let; for dette:

  • 10 liter vand skal tages 5 kg kridt og 50 g trælim;
  • Konsistensen af ​​opløsningen skal være sådan, at den ikke dråber fra kniven, hvis blandingen hældes fra bladet, skal du tilføje mere kridt;
  • Du kan tilføje en blueness til sammensætningen, i dette tilfælde vil loftet være snehvidt, uden en gul farvetone.

  Forberedelse af kridtopløsning til hvidvaskning af loftet

  Teknologien til maling med kridt er i det væsentlige ikke anderledes end teknologien til anvendelse af vandemulsion. Vælg først en af ​​mulighederne - børste, rulle eller sprøjtepistol. Derefter skal du ikke rush og forsigtigt sørge for, at sammensætningen ligger jævnt. I dette tilfælde vil det nye loft i dit loft helt sikkert tilfredsstille dig.

  Hvordan at hvide loftet?

  For at finde ud af, anbefaler vi at du læser denne artikel. Du vil også være interesseret i at vide, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling.

  Maling med kalkmørtel

  For at lave en opløsning af kalk til at male loftet, har du brug for:

  • Tag 2,5 kg kalk, tilsæt 100 g salt gennemblødt i vand og en lille smule blå;
  • Bland alle komponenter i blandingen, tilsæt vand til dem, så det samlede volumen er ca. 10 liter.

  Kalkopløsning til hvidvaskning

  De grundlæggende anvendelsesbestemmelser er de samme som for kridt og vandbaseret maling.

  Vigtige punkter

  Når hvidvaskning af loftet skal du tage højde for rummets specifikationer. For eksempel i badeværelset skal du bruge en speciel sammensætning, der vil være modstandsdygtig over for fugt og beskytte loftet mod udseendet af svampe. Ellers vil malingen hurtigt miste sit udseende og kan endda begynde at smuldre ret hurtigt.

  Det er også vigtigt at huske om sikkerhed under maling. For at undgå blegning i øjnene, på huden og i luftvejene, skal du bruge sikkerhedsbriller, gummihandsker og åndedrætsværn. Hvis dette ikke er gjort, kan farvestoffet forårsage allergier eller endda kemiske forbrændinger.

  Sådan vasker du den gamle hvidkalk fra loftet

  På trods af at loftet kan males på den gamle hvidvask, vil den bedste mulighed for at opnå højkvalitetsmaling være forrensning og udjævning af overfladen. En gammel hvidkalk, der holder dårligt og skrælmer, er det nødvendigt at vaske det af. Hvis du ikke gør det, behøver du ikke at stole på et godt resultat. Hvis et lag af kalk eller kridt, som allerede er i loftet, er tyndt, jævnt og godt, vil maleri lige ovenpå det være en ganske god mulighed.

  Fjernelse af gammelt hvidvask er den bedste mulighed for kvalitetsmaleri.

  For at vaske af kalkhugget skal du:

  • tag en skumsvamp og fugt den i vand, så det er vådt, men dråberne dræber ikke;
  • efter det er det nødvendigt at udføre en våd svamp over loftet igen og igen, vask et lag efter det andet, mens det skal fugtes så ofte som muligt;
  • så skal du tørre loftet grundigt med en våd klud - du skal også dyppe det i vand så ofte som muligt.

  Vask et lag kalk er lidt vanskeligere fordi:

  • Det første skridt er at fugte hele loftet; til dette kan du bruge sprayen;
  • Ved hjælp af en spatel eller skraber er det nødvendigt at fjerne det gennemblødte lag af kalk;
  • og endelig skal du grundigt vaske loftet med en fugtig klud eller svamp for at fjerne lime og støv fra det.

  Fjernelse af det gamle hvidvaskemiddel: a - fugt loftet, b - fjern sodens belægning.

  Det er bedre at arbejde på tomterne - så længe du tager den bløde kalk fra en af ​​dem, vil den anden blive mættet med fugt. Således kan du ganske hurtigt gå gennem hele loftet.

  For at vaske det gamle hvidvaskemiddel, kan du også bruge specielle formuleringer.

  1. I værkstedet kan du købe en særlig vask. Det skal påføres loftet med en sprøjte. Når det tørrer, kommer der en skorpe i loftet, som skal fjernes med en skraber. Derefter skal overfladen bare vaskes med et lap.
  2. En anden mulighed er at tilsætte eddike til vandet (en stor ske til 5 liter er tilstrækkelig) og 50 ml badeskum, blandes grundigt og påføres på overfladen af ​​loftet. Efter at have ventet i 20 minutter kan den rengøres med en skraber, og skylles grundigt med en våd klud.
  3. En anden måde er at lave en pasta ved at blande vand med mel. Det skal anvendes på loftets overflade og lade det tørre, så du kan nemt fjerne hvidvaskningen.

  Video - Fjern gammel hvidvask

  Hvidvaskning af hænderne på professionelle håndværkere

  På trods af det faktum, at det er nemt at hvidtætte loftet selv, bør du ikke se bort fra en sådan mulighed som en appel til en professionel mester.

  Denne løsning er god, fordi:

  • det vil spare tid;
  • henviser til en god mester, kan du være sikker på at du får et glimrende resultat;
  • mesteren skal bruge et minimum af maling for at hvidte loftet.

  På samme tid, som nævnt ovenfor, tager hvidvaskning ikke rigtig meget tid. Derfor er det først og fremmest vigtigt at kontakte mesteren for at spare tid, hvis du er en travl person og altid plejer at ansætte fagfolk til at udføre bestemte job.

  I mangel af færdigheder eller tid er det bedre at overlade arbejdet til specialister.

  På grund af det faktum, at mesteren vil bruge et minimum af maling, kan adgang til det koste lidt mere end at male loftet med egne hænder. Det vigtigste i denne forretning er at finde en rigtig god specialist, som i dette tilfælde vil tage lidt af sit arbejde. Det vigtigste er ikke at ansætte hackere, som som arbejder uforsigtigt kan gøre en hvidvaskning endnu værre end du ville have gjort - sådanne herrer kommer også på tværs. De tager lidt for deres arbejde, men sådanne besparelser vil koste meget i sidste ende - du bliver nødt til enten at omdanne alt eller forblive med et dårligt malet loft.

  Hvidvaskning af loftet på den gamle maling - det er en enkel og billig måde at forbedre det indvendige rum på. Det er ikke altid muligt at bruge det, men hvis det foregående lag er tyndt, selv og holder godt, vil kridt-, kalk- eller vandbaseret maling, der påføres direkte på den gamle maling, forblive godt. Hvis du får ret til forretning, bliver dit nye loft meget smukt, og et sådant resultat af maleriet vil glæde dig i årevis.