Hvordan man limer baguetter korrekt til loftet

Begrebet kvalitetsreparationer ændres med lynhastighed med fødsel af friske designelementer og ideer. I den seneste tid blev toppen af ​​håndværket betragtet som pænt indpasset tapet i kombination med den korrekte kantning, som er en flerfarvet papirstrimmel og undertiden en almindelig tape.

Den moderne udsmykning af lejligheden kan ikke forestilles uden indramning. En sand og harmonisk kombination af en to-plan konstruktion er trods alt et løfte om et rums skønhed og komfort. Lad os dvæle i detaljer om, hvordan man limer baguetter, så finishen ser ud som eksemplarisk.

Egenskaber og funktioner baguetter

Anvendelsen af ​​sådanne dekorative elementer omfatter en række væsentlige fordele:

 • Fremragende maskering af små defekter i loftet og væggene, som dråbe, ruhed og ujævnheder;
 • dekoration af krydset af to overflader;
 • Enkel installation, der ikke kræver professionelle færdigheder;
 • lethed og fleksibilitet af materialet
 • stort udvalg af design;
 • spare penge til en rimelig pris.

Tip! Før du vælger baguetter i loftet, skal det bemærkes, at de kan fremstilles af forskellige materialer, være af forskellig tekstur, bredde, have en glat eller mønstret overflade. Disse kvaliteter påvirker ikke kun deres omkostninger, men også formålet, forskellene i anvendelse til en række interiører.

Baguette, også kaldet støbning, loftsplint eller frise, lavet af materialer:

I de fleste tilfælde anvendes polyurethan og skumbagetter. Plaststøbning anvendes kun under lofter, træ - sammen med samme lofter.

Vi vælger den rigtige lim

Hver fagmand for installation af en frise bruger klæbemiddelsammensætningen, som er testet personligt i arbejdet. Sådanne midler kan være:

Polymersammensætningen er karakteriseret ved svag klæbrighed. For at fastgøre støbeformen med en sådan lim skal den holdes i den ønskede position i temmelig lang tid, og det er ikke ret let at sikre for en to meter.

At installere frisen på silikone og akryllim temmelig hurtigt og komfortabelt. Fabrikanter pakker dem i rør til en pistol. Midler anvendes let, og dens udladningsdiameter styres af diameteren af ​​udløbsåbningen ved spidsen.

Fremgangsmåden til limning af baguetten med silikone og akrylforbindelser er normalt angivet i instruktionerne til materialet. Den negative side af sådanne midler kan kaldes deres høje pris.

Den mest omkostningseffektive måde at holde baguetter på egen hånd på er en traditionel færdigbehandlingstætning eller en gipsvægsforbindelse, hvis den anvendes til efterbehandling. En sådan blanding er pålidelig, det tager mindre tid for dets størkning, så efter en halv time er det allerede muligt at male loftet og baguetterne.

Der er dog også ulemper ved at anvende kitt som lim:

 • ulejligheden ved at påføre et tyndt lag af blandingen med en spatel på støbeformen;
 • I slutningen af ​​limning af overskydende kittet eller gipsplastlim, skal du grundigt fjerne den fugtede børste. Ellers vil stykkerne af den synlige, tørre blanding ødelægge billedet.

Hvordan man limer baguetter til loftet

Der er to muligheder for fastsættelse af loftlister:

 • på overfladen af ​​tapetet;
 • før vægpapir.

Baguetter er som regel rent hvide; i betragtning af dette, for ikke at forurene produkterne, skal du grundigt skylle hænderne med sæbe, inden du påbegynder arbejdet.

Tip! For at begynde at montere baguetten kan du vælge et hvilket som helst hjørne af rummet

Du bør vide nogle funktioner i arbejdet på klistermærket taglister:

 1. Der skal lægges stor vægt på rengøring af væg og loft fra spor af klæbemiddelsammensætning. Acryl- og silikonebaserede produkter kan fjernes med en gummispatel og en fugtig klud. Overskydende kittet anbefales at fjerne en lille våd børste.
 2. Kræver påfyldning lim alle revnerne omkring støbeformen. Også skal håndtere og hjørne leddene. Stol ikke på, at disse slots vil forkæle, når du male eller limer tapet. Dette sker ikke. Og limen fanget på væggen og loftet skal fjernes forsigtigt.
 3. Ofte når limen størkner i leddene, afslutter slutningen af ​​baguetten, og der opnås et trin. For at beskytte mod denne effekt skal to tilstødende ender fastgøres i den ønskede position ved syning af nåle eller stifter. Når limen hærder, skal du fjerne nåle og dække hullerne med klæbemiddelblanding.
 4. På baguettes påføres flere lag maling. For det første udføres priming, så du kan maske de plasterede leddene. Derefter sætter lagene en dekorativ rolle, samtidig med at male og et loft.
 5. Overskydende lim langs bordpladen skal skæres med en skarp spatel.

Baguette klistermærke på tapet

Den offentlige fortjeneste ved denne metode er, at der ikke er behov for at passe tapetet under baguetten. Frieze lukker alle fejlene på overkanten af ​​finishen.

Fremgangsmåde:

 1. Trim enderne med stusomom.
 2. Påfør et tyndt lag lim på de limede overflader af soklen.
 3. Fastgør planken til væggen og hold den i overensstemmelse med notatet til limen.
 4. Fjern overskydende materiale med en svamp eller klud.
 5. Butt huller skal forsegles med hvidt tætningsmiddel.
 6. Til måling af baguette anbringes akryl eller vandemulsionsmaling.

Tip! For at farve pladen skal du ikke plette tapetet, lægge maskeringsbånd langs baguetten, og efter tørring af malingen skal du fjerne beskyttelsen.

Sådan fastgøres en baguette, inden du laver tapet

Dette er en professionel metode, der udføres i følgende rækkefølge:

 1. Udfør forberedelsen af ​​væggene og loftet. For at slippe af med ujævnheder, uregelmæssigheder med sandpapir, fjern byggestøv fra overfladen, så pels med primerblanding.
 2. At skære enderne af soklen ved hjælp af stuslom.
 3. Fastgør baguetten til kittet eller gipsplastlimmen.
 4. Fyld alle huller med kitt, fjern overskydende med en ren klud.
 5. Vent, indtil kittet hærder.
 6. Prime overfladerne.
 7. Mal loftet og baguetterne.
 8. Stick tapet. Top overlap på basispladen skåret jævnt med en skarp kniv og sætter en bred spatel.

Fordelen ved denne metode kan kaldes lethed ved fastgørelsesfejl af limning og muligheden for at male baguetten på plads uden frygt for farvning af tapetet.

Funktioner ved montering af baguetten i hjørnerne

Det er nødvendigt at justere den sidste bjælke med en udskåret vinkel for at forhindre materielle skader, når der opdages en fejl med en vinkel.

Hvis et rum har lige vinkler (90 grader), så skal vinklerne mellem de to vægge og mellem loftet og væggen være lige. I dette tilfælde er det muligt at klippe hjørner korrekt ved hjælp af et ark.

Først skal du skære hjørner ved hjælp af dåsen. Derefter bringes deres ender i den fornødne størrelse med en skarp kniv. Fordel gabet i begge segmenter jævnt for at forhindre effekten af ​​et trin.

Proceduren for brug af tømrermash:

 1. Hvis der ikke er nogen erfaring med lignende arbejde, anbefaler vi at øve på små stykker af frisen.
 2. Sæt baren i kassen, da det vil være på loftet.
 3. Tryk på bunden af ​​frisen tæt på siden af ​​støbt stykke.

Hvis der ikke er noget løs, kan du trimme på denne måde:

 1. Fastgør frisen til hjørnet på venstre side.
 2. På loftet fra hjørnet tegner du et stykke blyant (10-15 cm) langs basispladen.
 3. Gør det samme på højre side af hjørnet.
 4. Hvor linjerne skærer, er der et afskæringspunkt.
 5. Til venstre og højre markerer krydset af segmenterne.
 6. Fra mærket til den modsatte side af venstre og højre frise skal du klippe nøjagtigt med en konstruktionsklinge i en vinkel på 45 grader.
 7. Kontroller rigtigheden af ​​opskæring, og sæt forarbejdede friser til hjørnet.

Som du har set, er der intet svært i stikkende baguetter. Styret af vores råd, har du med succes gjort dette arbejde.

Hvordan limes baguetter på tapet? Hvordan man limer baguetter?

Hvordan limes baguetter på tapet? Hvordan man limer baguetter?

Det er muligt at lime baguetter på baggrunde. (Meget almindelig) Det vil ikke være synligt tilstødende væg og loft. Hvis tapetet er skåret ujævnt, vil alt dette forsvinde. Så når du beslutter dig for at ændre tapetet, er baguetterne meget let fjernet med tapetet, snarere end hvis de limes til tapetet. Hvis du lim dem før tapetet, er det ikke et faktum, at tapetet er skåret nøjagtigt.

Baguetter kan limes til en speciel lim, du kan på efterbehandlingstætningen, tilføje PVA lim, du kan på akrylforseglingsmiddel med en pistol til fugemasse.

Jeg lim baguetter inden jeg limer wallpapers, forudsat at:

 1. Lim kan komme på tapetet, det er polymert og bevæger sig væk fra tapetet med kun en del af billedet.
 2. Baguetter skal males flere gange, der er en chance for, at malingen falder på tapetet, hvilket også burde være alarmerende.
 3. Til forsegling leddene skal bruge en kombination af lim, kitt og maling, det er også altid et problem.
 4. Det vigtigste, når baguetten er bred og du monterer det sidste hjørne, skal du altid skubbe et lille citat; pullquot; på væggen og lim vil uundgåeligt flytte til tapetet.
 • Jeg markerer posen på posen på væggen med et laserniveau, den nederste kant er kritisk, toppen af ​​kurven er ikke særlig mærkbar.
 • Rens forsigtigt fastgørelsespunkterne omkring omkredsen, trim den.
 • Dobbeltpas primer
 • Til limning ved hjælp af en speciel lim i rør og en pistol. Jeg anbringer limen på kanten med et lille men kontinuerligt lag, en slange langs hele længden af ​​det faste fragment. Jeg begynder at klæbe fra hjørnet. Til trimning bruger jeg en speciel blok.

Men nu kan du også klæbe tapetet, normalt laver jeg en lille overlapning på tapetet, så klipper jeg overskydende med en kniv, sporene af klæbemidlet på bundpladerne er ikke synlige.

Hvordan man limer baguetter på loftet

På trods af den tilsyneladende enkelhed at stikke en baguette (sokkel, filet) til loftet kan være en alvorlig begivenhed. For ikke at bremse reparationen i et par dage og ikke forkæle materialet, bør du læse de detaljerede instruktioner om, hvordan man limer baguetten i loftet.

Hvordan man limer baguetter på loftet

Lad os starte med at baguetter er dekorative loftsplinter med forskellig bredde og udseende, som er lavet af forskellige materialer: træ, gips, plast, polyurethan af forskellig densitet. Som følge heraf skaber de harmonisk kløften mellem væg og loft, hvilket giver rummet et æstetisk udseende og fuldstændighed.

Baguetter limes tæt på loftet eller indrykket fra det, hvis du planlægger at gennemføre LED-belysning. De kan være af forskellige farver, kortfattet form eller dekoreret til modellering. Baguetter er let malet under drift. Under loftsplinterne kan du skjule ledninger og tapetgab i tilfælde af ujævne vægge (til disse formål vælger du normalt brede loftrammer). Vægdekoration vil kun se godt ud, hvis baguetterne limes nøjagtigt og korrekt.

Typer af loftsplinter

Tabel. Nøglefunktioner af forskellige typer loftsplinter.

Vær opmærksom! Gipsstifter limes ofte på offentlige steder (restauranter, hoteller); De ser perfekt ud i værelser med højt til loftet, men for de lave - under 3 meter - er de bedst ikke at bruge.

Hvad du skal holde baguettes

For at lime loftslisterne pænt og jævnt, skal du have en skarp kniv, en håndsav og en blyant og et specielt klæbemiddel til udvidet polystyren (eller et andet materiale, hvor baguetterne er lavet). Du kan vælge andre klæbende materialer.

 1. Nogle foretrækker at lim på kittet, især hvis det forbliver efter byggearbejde. Finkornet finish gør det ikke kun muligt at klæbe soklen fast, men også skjule fugen eller hjørnet på samme tid.
 2. Mange vælger flydende negle, som næsten øjeblikkeligt beslaglægges. Med dem er det ikke nødvendigt at holde soklen i lang tid og trykke dem mod væggen.

Montering af baguetten med flydende negle

Tætningsmiddel som et alternativ til lim

Overfladebehandling

Det antages, at limning af baguetter begynder efter udjævning af væggene og deres maling eller indsætning med tapet. Hvis væggene er ujævne, skal de udjævnes (kitt, gips osv.), Især hvis du planlægger at limme gipslister eller træplanker. Udvidede polystyrenprodukter kan presses på en sådan måde, at de skjuler ujævnhederne.

Leveling vægge med kitt. Fortynd den tørre blanding med vand i overensstemmelse med pakningsinstruktionerne. Derefter skal du opsamle en lille kitt på spatelen, fylde den med alle de riller, du ser. Til en ideel overflade anvendes kitt på hele overfladen. Juster det sidste lag med en bred spatel, der styrer dem langs hele væggen.

På samme måde udarbejdes der en sektion af loftet, hvorpå baguetten skal limes (læs om loftet skal hæves med egne hænder). Hvis loftet er fuldt planlagt og malet, er der ikke behov for efterbehandling. Hvis du planlægger at mærkke baguetter først og derefter male loftet med dem, så kan du dække det område, hvor baguetten vil holde fast.

Du kan imødegå de indvendinger, som baguetten skal limes til tapetet. Denne procedure har også ret til liv, men det er lettere at først indsætte tapetet, og derefter på toppen - en baguette. Hvis du planlægger at maler baguetten yderligere, kan tapetet være dækket med plastik.

Hvis baguetten ikke limes til loftet, men med en margin for at lægge LED-båndet, kan du for nemheds skyld markere bundlinjen for limning. For at gøre dette skal der i hvert hjørne i en vis afstand fra loftet (f.eks. 3 cm) negle negles rundt om perimeteren, som en stærk tråd skal binde. For denne tråd, der anvender en baguette, skal du markere bundlinjen for limning med en blyant.

Metoder til montering af loftsplinten

Baguette forberedelse

Plinth længde kan skæres i færd med limning. Det er bedre ikke at gøre dette på forhånd, især i mangel af erfaring, for ikke at begå fejl i målinger.

Den første baguette og alle de andre, der når hjørnet, skal skære med hjælp af kluden. Du kan selvfølgelig polyurethan baguette skære og en skarp kniv, men du har brug for de rette færdigheder.

Sådan skæres et hjørne

At skære en baguette i en vinkel er ikke så let som det ser ud ved første øjekast. Problemet er ikke sværhedsgraden ved at skære hjørner med 90 eller 45 grader (alt er simpelt her, især ved hjælp af kroppen), men det faktum, at vinklerne i rummet ofte er kurver og ikke når de samme 90 grader. Derfor er det nødvendigt at forsegle kløften.

Hvis det er muligt, kan du bruge dekorative indlæg til dekoration. Dekorative indlæg sælges til både ydre og indre hjørner. Sæt dem let. Baguetten er afskåret i en vinkel på 90 grader og passer ind med indsatserne. Den eneste ulempe ved denne metode er ekstraudgifter.

Hjørner til loftplint

De fleste herrer bruger stuslom. For at dekorere et hjørne skal du først vedhæfte baguetten til hjørnet af rummet og visuelt se, hvor snitlinjen vil blive placeret. Galtel er placeret i barrowen, så loftkanten er i bunden. Produktet holdes for hånd, overskydende del afskåret. Det højre indvendige hjørne skæres fra venstre mod højre og venstre - omvendt. Så du skal skære det indvendige hjørne. Til skæring af det udvendige hjørne ændres skæreretningen. Her skal kanten være længere, som fastgøres til loftet. Skæring til højre hjørne er nødvendigt fra højre til venstre, til venstre - omvendt (denne proces er beskrevet mere detaljeret i artiklen om hvordan man skærer hjørnerne af loftsplinten korrekt).

Anvendelsen af ​​moltsla til skæring af baguetter

Ordningen med at skære loft sokkel

Hvis der i slutningen af ​​arbejdet stadig er et hul, kan du dække det med et kit.

Skære hjørner af baguette med markup

Sådan limes en polyurethan baguette

Trin 1. Indsætning af baguette skal starte fra hjørnet af rummet, der ligger ved indgangen. Umiddelbart er det nødvendigt at fylde op med våde wipes for at fjerne overskydende klæbemasse. Langs kanten af ​​baguetten og ved leddene påføres lim, prikket eller linje. Baguette påføres markeringen og presses tæt på væggen. Klammens tid skal først se i vejledningen til lim. Overskydende lim skal fjernes med en fugtig klud.

Trin 2. Derefter skal du bevæge dig rundt om kanten af ​​rummet og måle den nødvendige længde af det næste segment hver gang og afkorte overskuddet. Hjørnerne skal falde sammen og støde så meget som muligt. Tryk på baguetten mod væggen med hele overfladen af ​​håndfladen, og ikke med fingrene, ellers kan duer forblive.

Sådan limes en polyurethan baguette

Trin 3. Når baguetten er limet rundt om perimeteren, skal leddene sættes på og vente, indtil limen og kittet er helt tørret. Så gnides alt forsigtigt med fint sandpapir. Baguetter langs hele længden kan males.

Når kittet er tørret, kan det sted, hvor det er smurt eller udstødt, gnides med en fugtig klud.

Maleri i en farve med loftet giver mulighed for at opnå en visuelt ensartet sammensætning. Tapetet under farvning kan beskyttes med plastikbånd og tape.

Hvis det besluttes at klæbe tapetet efter filetens klistermærke, presses overlapningen af ​​tapens øvre snit med en spatel mod baguetten, og overskyddet er trimmet med en byggekniv. Dette er en meget tidskrævende procedure.

Pas på, når du er færdig

Fordele og ulemper ved en træpose

Træloftets sokkel bruges til at dekorere klassiske interiører, lande, hytter osv.

Træplinten har en række fordele - især det:

 • det er miljøvenligt;
 • kan frigive gavnlige stoffer - phytoncides - i flere år;
 • resistent over for mekaniske skader
 • holdbar;
 • ser smukke ud;
 • kan males om ønsket
 • til kostpris, selvfølgelig dyrere end polyurethan, men er stadig i det overkommelige pris segment.

Hvad angår manglerne, så sammenlignes det med polyurethan, træplanker:

 • mere følsom over for fugt (skal være dækket af en fugtbestandig belægning);
 • kræver mere omhyggelig justering af overflader på grund af lavere duktilitet;
 • kræver en god hacksav til trimning
 • den vejer mere, derfor er den fastgjort til væggen med skruer eller skruer.

Men disse er alle overkommelige vanskeligheder, der mere end overlapper med det fantastiske udseende af værelset, dekoreret med naturlig træbaguette.

Træ loft sokkel

Trin af installation af træplinter

For at fastgøre en træsukker skal du have en skruetrækker, træskruer, gussets, sandpapir, en blyant.

Trin 1. For det første kontrolleres tilstanden af ​​væggene - de skal være glatte.

Trin 2. Markering udføres.

Trin 3. Udfør derefter den første baguette - vinklen skæres i kluden.

Skær trælister

Trin 4. Hvis baguetten er smal og lys, kan den stadig monteres på flydende negle.

Trin 5. Hvis baguetten er bred og tungere, er den fastgjort til skruerne. For nemheds skyld kan du vedhæfte en træsuce på lim for at holde den fast, og derefter klare den med skruer eller skruer. Det sidste skal fastgøres i spidsen, så hætterne ikke stiger over overfladen. Hver efterfølgende baguette måles i længde, trimmet med et hacksav eller i et hjørne ved hjælp af en stousse.

Fastgøring af træskørt med selvskærende skruer

Trin 6. Efter at hele rummets omkreds er udformet, skal leddene og pladserne på de selvlukkende skruer blive behandlet med trækul, vente på, at den tørrer ud, rengør den med fint sandpapir.

Trin 7. Derefter er alle leddene lakeret til baguettes farve.

Ofte fastgøres en træsukker på samme træhjørner, som er fastgjort til væggen med skruer i en afstand på 30-50 cm fra hinanden. I første omgang fastgøres sådanne supportsteder, så på dem - en sokkel. Alt andet er beskrevet ovenfor.

Montering af træplade sokkel

Installationen af ​​træbagetter er en besværlig proces, men stadig gennemførlig. Hvis du gør arbejdet omhyggeligt, vil du i mange år kunne beundre den fantastiske skønheds naturlige skønhed.

Sådan repareres PVC-soklen

PVC lister er lette, funktionelle og æstetiske, de bidrager til at skabe unikke indvendige løsninger. Sådanne baguetter anvendes til afslutning af loft eller vægge med plastpaneler, som oftest findes i badeværelser og køkkener. I dem leveres den specielle rille til installation. Baguetter kommer normalt med paneler og er designet til at dække leddene med vægge og lofter.

Paneler, bragt ind i arket piling sokkel

Plastplinten adskiller sig ved at den:

 • let at rengøre;
 • bliver ikke gul.
 • den er kun monteret sammen med panelerne; det er ikke længere muligt at installere det efterfølgende;
 • den skæres kun af en hacksav med fine tænder.

montering

Installationsfunktioner afhænger af, hvordan man går i plastpaneler - på loft eller væg. Først er rammen fastgjort. Rammens skinne på / under loftet vil danne grundlag for plastpose. Vær opmærksom på PVC-baguette-enheden - en af ​​siderne er lavet i form af en dowel, hvor panelet bliver lukket.

Afrimning af loftsplinten PVC

Loftfilet er monteret på underhøjskinnen. Den er fastgjort med beslag eller skruer til rammen (hvis det er metal, så skruer med metal skruer). Til udformning af hjørner og til sammenføjning af dele anvendes specielle armaturer, som desuden kan fastgøres til lim. Hvis der er revner efter fastgørelsen, smøres de med silikone.

Installation af PVC fileter

Sådan fastgøres loftsplinten til strækloftet

Her på én gang er det nødvendigt at foretage en reservation, at baguetten i dette tilfælde lukker krydset af loft og vægge, men fastgør ikke på lærredet. Der er altid en lille ledig plads mellem soklen og lærredet (eller stort, hvis der er baggrundsbelysning, der skal monteres).

Loftslister til strækloft

Til dekoration kan du bruge enhver filet: skum, træ, gips. Når man vælger en model, er det bedre at tage højde for egenskaberne ved fastgørelse og stop ved versionen med en bred vertikal side. Installation af bundplader adskiller sig ikke fra den traditionelle, undtagen for det faktum, at kun en lodret overflade er limet. Flere detaljer om dette findes på linket nedenfor.

Loftplade til stræklofter

Hvis du vil vide om typer og installation af loftsplinter til et strækloft, læs denne artikel. Vi anbefaler også at læse om maskeringstape til hængende lofter.

Således kan enhver sokkel fastgøres uafhængigt, dekorere dit hjem billigt og med smag.

Hvordan man limer baguetter til loftet

Sådan limes baguetter på loftet: nyttige anbefalinger

Taket baguette tjener ikke kun til at skjule hullerne mellem loftet og væggene, det er også et dekorativt element, som kan give et komplet kig på reparationen. På hvordan overfladen af ​​loftet med en loftsplint ser ud, kan du se på billedet. Mange tænker ikke engang på, hvordan man limer baguetter til loftet. Det virker for dem en så let opgave at de ikke tænker på de nuancer, der findes i dette arbejde. Men for at få resultatet godt i lang tid, bør du følge nogle regler.

Materialer og værktøjer

Før du fortsætter med at lime baguetter til loftet, skal du forberede følgende materialer og værktøjer:

 • nedstryger;
 • en kniv;
 • en blyant
 • svamp;
 • miter box;
 • sæbeopløsning;
 • sandpapir;
 • niveau;
 • pensel;
 • lim eller flydende negle.

Hvad angår limning af baguetter i loftet, kan dette gøres både med lim og flydende negle.

Sådan limes baguetter på loftet, i detaljer på videoen:

Det anbefales at installere soklen inden afslutning af loft og vægge, men efter alt arbejdet i forbindelse med forberedelsen af ​​disse overflader er afsluttet. Hvis du gør det modsatte, vil der være problemer med kasket baguetter.

 1. Først niveau overfladen, særlig opmærksomhed til de steder, hvor soklen vil blive limet. For at sikre, at overfladen er flad, vil de bruge byggeniveauet på mere end en og en halv meter i længden. Basen skal rengøres grundigt af gamle overflader og støv og derefter behandles med en primer.

 • Lav markering. Til dette formål anbringes en første baguette mellem væggen og loftet. Skitsere dens kontur, tegne en linje under og over. Tilsvarende gør markeringen på den modsatte væg. Derefter måles længden af ​​loftet baguette - den anbringes på væggen og ved skæringspunktet mellem bundpladerne, mærkerne er tilbage på den tidligere trukkede linje.
 • Før limning af en baguette til loftet er den opdelt i segmenter af den ønskede længde. Til dette arbejde har du brug for en miter boks - med hjælp kan du klippe materialet i stykker i ønsket vinkel. Væggene er forbundet indendørs i en vinkel på ca. 45 grader, og det er sådan, du skal klippe stangen. Loftstiften er indsat i blokken, tag et hacksav til metal og skære materialet i elementer med den ønskede længde. Derefter sættes de sammen og sammenlignes. Om nødvendigt kan baguettens hjørner fastgøres med en kniv.

 • Begynd at lime soklen fra ethvert hjørne af rummet. Under drift vil der blive krævet en svamp i sæbevand - det kan fjerne overskydende lim udragende langs kanterne. Derefter vælger man, hvad man skal lime baguetter på loftet, anvende flydende negle eller lim jævnt på soklen. Det bringes til den markerede linje og presses tæt mod væggen og spred lim langs materialets kanter. Fjern overskydende med en svamp.
 • Leddene sættes og gnides med fint sandpapir. Før efterfølgende arbejde skal lim og kitt tørre ud - denne gang er angivet på pakkerne med disse forbindelser. Hele processen med limning af loftsplinten tager meget lidt tid, men udseendet af rummet omdannes straks.
 • Forlad feedback:

  Hvordan limes baguetter i loftet med en assistent "nørd"?

  Jeg har en ven, en fremragende videnskabsmand og økonom, men jeg kan ikke hamre et søm i væggen. Derfor blev jeg overrasket, da han i en telefonsamtale spurgte, hvordan man limede baguetter i loftet. Vadik bygger et landsted og hjælper med jævne mellemrum mig og brigaden til at gøre ufaglært arbejde. Om aftenen gik jeg for at se indretningens indretning og finde ud af årsagen til fremkomsten af ​​interesse i loftsplinterne.

  Baguette til stræklofter

  Forberedelse af vægge og loft til vægpapir

  Sticking loft baguette. Beskæring uden køjeseng

  Arbejderne ansat til indretning besluttede at falske. En venlig og let dispergeret kunde bør ikke forstå deres fagligheder. De havde forkert. Vadik har en jernkarakter. Han kan godt lide glatte lofter og vægge, lige vinkler.

  Efter at have undersøgt ujævne overflader uden at strippe og belægge med en primer, lossede jeg fra bilen et værktøj til limning af baguetter:

  • miter kasse til skæring baseboards i en vinkel;
  • spatler til 7 og 20 centimeter;
  • ledning og kabel spor
  • pistol med en limballon for at forbinde enderne
  • montageklæbemiddel til polystyrenprodukter.

  Det var nødvendigt at starte udjævning og priming væggene. Ellers vil det ikke fungere ordentligt limpose. Jeg kittede. Vadik primet og renset. I de værelser hvor det nedhængte loft først monterede det. På badeværelset og i køkkenet lagt flise.

  Bemærk: Baguetter er limet til helt flade vægge og loft, trimmet og belagt med primer.

  Stikker med en assistent loftsplint til maleri

  Værktøj til montering af strækloft og loftsplint

  Et stykke loftsplint noterede størrelsen på loftet og væggene. Derefter slog han ved hjælp af en ven og en snor de linjer, som baguetten skulle gå på. Brugte et simpelt skumbord med langsgående fremspring. Det er let at klæbe, det er ikke nødvendigt at tilpasse mønsteret. Startet med et hjørne. Ved hjælp af miterboksen blev skåret skåret i en vinkel på 45 ° i en bane og derefter i den anden, der drej basispladen på hovedet med bundplanet. Da længden ikke var nok til hele væggen, skæres den anden ende straks af. Fugen er bedre bevaret og knækker ikke med tiden, hvis den skæres skråt. Limplanet og belastningsmodstanden stiger.

  Loft baguette limet på to fly. Du kan smøre dem med kitt, tætningsmiddel. Jeg foretrækker montering af lim. Polyfoam bedst bevarer sammensætningen af ​​polystyrenprodukter.

  Jeg kontrollerede korrektheden af ​​klippet på bundpladerne i hjørnet og satte dem tørre på plads. Anvendes med en spatellim på begge planer af baguetten. Derefter lægges forsigtigt fokus på linjerne til at klæbe korrekt og presses langs hele længden. Så den anden. Højttalere overskydende lim monteret med en spatel. Assistent betroet kassetten med varmt vand, så ved hjælp af en svamp at vaske alt overskud. Hvis det tørrer, bliver det svært at rengøre. I de følgende spor af baguetten blev enderne smurt med dockingslim. Cylinderen er opladet i monteringspistolen. Han påførte lidt på skummet og straks rydde det talende overskud. En ven med varmt vand fulgte mig.

  Arbejdet med forsegling af leddene er lavet med en gummitrug, for ikke at skade skørtpladen.

  På semicolumn på forhånd forberedt stykker af baguette med konvekse hjørner. Markér nederste kant. Loftsrør vendt på bunden. Kontrolleret, at kørselsretningen var korrekt, den ydre side mere. Så gjorde jeg alt på samme måde.

  Den næste dag, da baguetten stak og tørrede, gik rundt om hjørnerne og leddene med kitt. Jeg ansøgte om at gøre dette med en lille gummispatel uden håndtag. Derefter gentog han, og afsluttede behandlingen med akryl fyldstof. Ved skummets ydre hjørner var pasformen vanskeligere. Hver gang opløsningen tørres, skindes Vadik. Et par dage senere bad jeg min ven at prale alt og begyndte at male.

  Buet loftsplint

  Som følge heraf skrev "studenten" i sin notatarbejde rækkefølge:

  1. Lav et mærke på væggene og loftet.
  2. Skær baguetten og kontroller vinklen.
  3. Spredt med lim.
  4. Vedhæft langs linjen og lim.
  5. Tør med vand.
  6. Putty led og rengøres.

  Badeværelsesmure er flisebelagt. For ikke at smøre det malet loftet baguette fra forsiden. Polyfoam skåret, sat på gulvet og gik med en børste et par dage før limning. En lille maling fra dette kan ikke efterlade nogen farvning af leddene og hjørnerne efter stripping.

  Flisen har en hård glansoverflade. Flyet støder op til loftet, og enderne smøres med monteringslim. På bunden påføres en tynd strimmel tætningsmiddel i den øvre del. Han gjorde det til en pistol. Det er meget vigtigt, at tætningsmidlet ikke rager ud over baguettens kant. Jeg ved af erfaring, at malingen på den ikke holder, det er umuligt at rengøre det. For at skabe en jævn overgang, indsættes maskeringsbånd på flisen, lige under skummet. Derefter lappede han kløften med akryl hvid kitt og fjernede overskuddet med en spatel til en flise med et hjørne med en radius på 2 mm.

  Væglofterne limes under stræklofter

  Tapet med loftsplint gør det selv

  Da det kom til et værelse med et strækloft, var Vadik bange for, at vi kunne klæbe baguetten korrekt og ikke beskadige den tynde film. Jeg forklarede for ham, at de her bruger flade vægpose. De limes kun på et lodret plan. Du kan montere og loft soklen. Derefter presses den øvre del tørt til loftet. Lim anvendes kun på bundplanet.

  For ikke at skære stretchfilmen med en kniv, kontrollerede jeg omhyggeligt skæringen. Polyfoam let, det kan limes på tapetet. Polyurethan er tættere, har mere specifik vægt. Ikke værd at risikoen. Det er nødvendigt at skære den øverste del af tapetet langs linjen, der markerer kanten af ​​baguetten. Derefter rengøres væggen og primer. Vi forberedte værelserne os selv. Jeg besluttede at lim, først baseboardet, og derefter tapetet. Det er mere bekvemt at putte og rense enderne. Vægbeklædning påvirkes ikke.

  Baguette Baggrund

  Vi skære baguetterne, kontrollerede deres docking syv gange. Først efter begyndte jeg at smøre baseboardet og holde det til væggen. Ved markering pressede jeg den øvre del tæt på strækloftet. Nu sætter jeg striberne på målstregen og kontrollerer presset på filmen igen. Overskydende lim fjernes straks. En ven fulgte mig selv med en svamp og gned loftet baguette.

  Inden tætning af leddene spurgte jeg Vadik at medbringe aviser. Sæt arkene mellem strækloftet og soklens øverste plan. Sikret med stykker tape til filmen. Vask spor af tape med vinduesrenser.

  Ikke-standardindstillinger til efterbehandling af loftslofter med sokler

  Klæbende loftrør gør-det-selv

  Min ven studerede hurtigt og var kreativt nærmet sig processen, han var fascineret af limning af en baguette. Da vi kom til stuen købte vi LED'er og en massiv loftsplint. Vi havde brug for en bred top baguette. Efter at have markeret linjen på væggen gennemførte vi en mere nedenfor. Vi besluttede at klæbe baguetten med et hul under strækloftet. Lysdioder blev installeret i hullet omkring omkredsen. Lysene hævede visuelt buen.

  Det er en skam, der sluttede lokalet i huset. Vi har så mange ideer, især fra en ven.

  Vi anbefaler også at læse:

  5 måder til perfekt maling af loftsplinten Sådan fastgøres plinten på strækloftet selv Loftet på vægpanelet er en værdig symbiose af pris og kvalitet Hvordan man kan para vægge og loft? Små tricks Loft dekoration alene eller af professionelle bygherrer

  Sådan limes baguettes på tapet, loft, kittens foto

  Baguetter ser visuelt ud som sokler og bruges til at dekorere leddene af vægge og lofter. De kan have forskellige former, farver, finish og holde sammen rump eller tapet. De er nemme at male med vandbaseret maling, afhængigt af designopgaverne.

  Baguetter i det indre

  Der er mange muligheder for at skabe en række stilløsninger, du skal bare vælge den rigtige baguette, samt vælge en god lim og forsigtigt reparere produkterne på loftet og væggen.

  Lim til baguetter - valg af fagfolk

  Moderne baguetter fremstilles oftest ikke fra gips, hvilket er vanskeligt at klæbe, men fra polystyren. Dette materiale er let, simpelt skåret, transporteret og limet. Masters bruger specielle klæbemidler til polystyren.

  Vi anbefaler følgende muligheder:


  Det hyppigste valg af lim til baguetter er flydende negle. De er perfekt bundet til hårde overflader, de sætter hurtigt og baguetten flytter ikke væk fra loftet med tiden.

  Påfør lim ved hjælp af en speciel monteringspistol, der gør det muligt at forsigtigt påføre væske negle på ubelejlige steder med minimal overskud.

  Brug også transparent lim til polyurethan, produceret i rør. Det er sikkert limet baguettes, men du skal arbejde hurtigt og præcist.

  Hvis valget blev gjort til fordel for silikoneforseglingsmidler, er det værd at vide, at efter tørring vil det ikke virke at male dem med vandbaserede maling.

  Vedhæftningen vil afhænge af limens kvalitet, men det er også nødvendigt at arbejde korrekt med det, så læs venligst vejledningen, før du begynder.

  Hvordan man limer baguetter på loftet

  Eksperter anbefaler at holde sig til følgende algoritme.

  1. Arbejdet begynder med udjævning af overfladen. Vægge og lofter med fejl forsigtigt kittet, og derefter anvende en primer.
  2. Begynd at holde baguetten fra hjørnet. Enden af ​​baguetten skæres i en vinkel på 45 grader for at få en jævn pæn samling.
  3. Lim påføres jævnt over hele længden såvel som på de afskårne hjørner.
  4. Derefter påføres produktet på overfladen og presses tæt. Klippede vinkler ved 45 grader skal nøjagtigt matche, danner en vinkel. Samlinger er også forsigtigt tapet.
  5. Når limen tørrer, kan du begynde at male.

  Spørgsmål: Stikker baguetter i hjørnerne

  Masters svar - når man går ind i dele af bundpladen, er det nødvendigt at tilføje lim og forsigtigt trykke det mod væggen for at klemme ud rester af klæbemiddelsammensætningen. Det er bedre at trykke på kanten af ​​håndfladen, så der ikke er nogen buler tilbage på fingrene.

  Resten af ​​lim rengøres med en fugtig klud.

  Hvordan man limer baguetter på tapet

  Denne metode bruges, når tapetet allerede er indsat og baguetter skal fastgøres på toppen.

  I dette tilfælde er proceduren som følger:

  • Først skal enderne være trimmet med stusloma,
  • Anbring derefter et tyndt lag lim på overfladen,
  • Sæt en baguette på væggen
  • tryk den nede og hold den nede i den tid der er angivet i instruktionerne,
  • Fjern overskydende lim med en serviet
  • ledd forsegling tætningsmiddel,
  • overfladen er malet med akryl eller vandig emulsionsmaling.

  Stikker baguetter på tapet

  Det er meget vigtigt at være forsigtig med at male. for ikke at røre ved tapetet, og det er endnu bedre at farve baguetten, inden det installeres.

  Hvordan man limer baguetter til kit

  Dem, der er interesseret i, hvordan man lim en baguette på tapetet. du bør vide, at du ved hjælp af denne metode ikke behøver at tilpasse tapetet, og hvis der var forvrængninger eller burrs, vil de blive gemt under baguetten.

  Alt om installation og reparation
  lofter med egne hænder

  Hvis tidligere leddene mellem væggene og loftet overlappes med et panel eller en strimmel præget papir, bliver krumningen nu mere præcist. Det giver rummet et unikt udseende, skjuler nogle blunders under reparationer. Hvordan man limer baguetter, hvordan man skærer og monterer dem i hjørnerne, vil denne artikel fortælle.

  Funktioner i brug

  Ved montering af loftet kan plinterne skelne mellem flere af deres fordele:

  • Loft baguette skjuler synlige mangler:
  1. små uregelmæssigheder
  2. noget uslebne
  3. forhøjelser af mærker.
  • Dekorerer samlingen mellem væggene og loftet.
  • Enkel og nem at installere uden særlige færdigheder.
  • Materialet er let og undertiden fleksibelt.
  • Bredt design valg.
  • Rimelig pris.

  Tip: Før du limer, skal du vide det for deres fremstilling ved hjælp af forskellige materialer. Produkterne kommer i forskellige teksturer, brede, glatte eller mønstrede. Dette påvirker omkostninger, formål og funktioner i ansøgningen til forskellige interiører.

  Til fremstilling af støbning, loftsplint eller frise anvendes:

  De mest populære produkter fra polyfoam og polyurethan. Med hensyn til plastprodukter anvendes de kun til stræk- og PVC-panellofter. Wooden baguettes - med en træstruktur.

  Hvilken lim bruges til installation

  Før du klæber loftet baguettes, skal du tænke på klæbemidlet. For hver mester ved installation er der en lim tjekket i arbejde.

  • Polymer. Denne sammensætning har en svag klæbrighed. For at klæbe en skumpose med polymerlim skal den holdes i den ønskede position i en tilstrækkelig lang tid, hvilket ikke er særlig praktisk for et to meter langt produkt.
  • Akryl.
  • Silikonbaseret.

  Acryl og silikone klæbemidler giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at montere loftsplinten. I salget går de i rør til en pistol. Sammensætningen påføres ret let, og diameteren af ​​udløbsdysen styrer forbruget.

  Hvordan man limer loftet baguet med en sammensætning eller et andet vil bede om de detaljerede instruktioner, der er vedhæftet materialet. Manglen på sådanne klæbemidler er høj pris, dette er især mærkbart, når man arbejder i en stor lejlighed eller hus.

  Bemærk: Den billigste mulighed for at gøre det selv er ren finish kitt eller lim anvendes til gipsvæg, hvis det bruges under reparation. En sådan sammensætning er mere pålidelig, hurtigere fryser, som giver dig mulighed for at male loftet og baguetterne i en halv time uden frygt for at beskadige dem med en rulle.

  Ulempen ved at bruge kitt som lim er manglen på bekvemmelighed, når man arbejder med det. Sådanne bygningsblandinger er ikke særlig bekvemme med en spatel for at påføre et tyndt lag på baguetten.

  Efter limning af resterende kitt eller lim til gips, skal du forsigtigt rengøres med en våd børste. I modsat fald vil klumper af tørre blandinger være synlige fra under maling.

  Hvordan man limer bundpladen på loftet

  Tip: Installation af soklen skal starte fra ethvert hjørne af rummet.

  Loft baguette kan monteres på to måder:

  1. På toppen af ​​tapetet.
  2. Før dækker væggene med tapet.

  Tip: Normalt er baguetter hvidt, derfor er det nødvendigt at vaske hænderne godt med sæbe og vand for at undgå forurening af produkter. Eller du skal arbejde i rene handsker.

  Klæbningsprocessen er ret simpel, men der opstår problemer med trimning af hjørner.

  Finesser af teknologi arbejde:

  • Der skal lægges særlig vægt på rengøring af loftet og væggene fra tilstedeværelsen af ​​limspor. Akryl- og silikoneforbindelser rengøres med en gummispatel og en fugtig klud. Ved limning af en baguette på kittet fjernes overskydende med en lille børste, godt fugtet med vand.
  • Alle huller mellem baguetten, loftet og væggene skal forsigtigt hamres med lim. Det samme skal ske med leddene i hjørnerne af loftplinten.

  Tip: Du kan ikke forvente, at sådanne huller kan maskeres med maling eller limning af tapet på loftet, dette virker ikke. Limet smurt på loftet og vægge skal forsigtigt fjernes, som vist på billedet.

  • Ved dockning af lige sektioner, ofte når limen tørrer ud, flyder kanten af ​​baguetten ned og et trin dannes. For at undgå dette skal leddet af to tilstødende skørtplader afkortes i den ønskede position med nåle eller fastgøres med maskeringsbånd.
  • Efter at limen tørrer, fjernes nåle, og de små huller og duer, der dannes, er pænt dækket med samme lim eller kitt.
  • Baguetter er malet flere gange. Det første lag er en primer, som giver dig mulighed for at skjule alle pudsede led, og alle andre dekorative lag udføres samtidigt med loftets maleri. Afslutningsvis afskåret overskydende lim på baguetten.

  Hvordan man limer baguetter på tapet

  Arbejdsordenen:

  • Enderne skæres ved hjælp af miterboksen.
  • På overfladen af ​​baguetten, der støder op til loftet og væggen, påføres et tyndt lag lim.
  • Baren påføres væggen og holdes i henhold til vejledningen til limen.
  • Overskydende lim fjernes med en ren klud eller svamp.
  • Alle led er forseglet forsigtigt med hvidt tætningsmiddel.
  • Om nødvendigt er hele overfladen malet med akryl eller vandbaseret maling.

  Tip: Maling af loftlisterne skal udføres meget omhyggeligt for ikke at skade det limede tapet. Dette gøres bedst inden installationen.

  Den største fordel ved denne metode er, at der ikke er behov for at justere tapetet til en baguette. Rammen vil skjule alle tilgængelige burrs, forvrængninger i den øverste del af tapetet.

  Sådan monteres en baguette, inden du laver tapet

  Denne mulighed findes ganske ofte. Det foretrækkes af mange fagfolk.

  Arbejdsordenen er som følger:

  • Vægge og lofter er omhyggeligt forberedt, og overfladerne er udjævnet med et kit.
  • Enderne skæres ved hjælp af miterboksen.
  • På kittet eller limen for gipsvæg fastgjort baguette.
  • Putty gned alle hullerne mellem baguetterne, loftet og væggene.
  • Overskydende materiale rengøres med en ren klud.
  • Efterfølgende arbejde stoppes, indtil kittet er tørret.
  • Alle overflader er primet.
  • Malet i matchet farve.
  • Lim tapet. På samme tid i overdelen fjernes overlapningen ved at påføre en spatel og afskære overskuddet med en kontorkniv.

  Tip: Maling af baguetten med en farve fra loftet giver den visuelle effekt af en monolitisk struktur.

  Den største fordel ved denne metode er, at alle defekter let kan løses, maling af frisen udføres på installationsstedet, mens der ikke er nogen frygt for at ødelægge tapetet.

  Hvordan man limer baguetten i hjørnerne

  Forberedelse af hjørner og led er det mest vanskelige og omhyggelige arbejde med at installere frisen i loftet.

  Til arbejde skal du:

  • Spatel af lille størrelse.
  • Tætningsmiddel eller kitt i den passende beholder.
  • Mitre.
  • Papirkniv eller hacksav.

  Tip: Justeringen af ​​den sidste strimmel skal udføres med et hjørnesnit for at undgå materielle skader, når der opstår en fejl.

  For at kunne trimme loftsplinten korrekt i hjørnerne, skal du følge nogle regler.

  Hvis i værelset er alle vinkler lige og lav 90˚, så:

  • Rige vinkler skal være alle:
  1. mellem tilstødende vægge til hinanden;
  2. mellem væggene og loftet.

  Kun i dette tilfælde vil det være muligt at trimme hjørnerne korrekt med miterboksen.

  • Ved hjælp af mousserie er loftlofterne, der er anbragt i hjørnet, først trimmet.
  • Deres ender bringes til den ønskede størrelse med en almindelig konstruktionsklinge.
  • Gabet er jævnt fordelt over to fræsestykker for at forhindre tandfejl.

  Hjørne skære rækkefølge:

  • I mangel af erfaring med at udføre arbejde er det bedre at øve med små stykker fileter.
  • Baren er placeret i kassen på en sådan måde, at den vil være placeret på væggen.
  • Bunden af ​​baguetten presset tæt mod væggens væg.

  Hvordan baguettes er limet til hjørnerne

  Arbejdsordenen er som følger:

  • Rumpen er trimmet i den rigtige vinkel. For at gøre dette, brug en kniv eller sav, stærk presning på overfladen af ​​baguetten kan ikke gøres, det kan knuse materialet. Vinklen er normalt 45 °.
  • Skærekanterne påføres hinanden.
  • Manglen på huller overvåges.
  • Kniven skærer om nødvendigt de forstyrrende dele.
  • Galteller anvendes til installationsstedet.
  • Den endelige pasform udføres.
  • Installation af dele.

  Anbefales til visning af video

  Lofterne af loftsplinten limes som angivet på produktmærket såvel som hovedprofilen. For dem, der er interesseret i at holde baguetter til loftet, viser videoen, der præsenteres i denne artikel, i detaljer hele processen fra begyndelsen til slutningen. Efter montering af baguetterne kan de få et originalt dekorativt udseende ved hjælp af sprøjtemaling.

  Baguetter i loftet end at klæbe

  Hvordan man holder baguetter på loftet

  Ideen om en god reparation ændrer sig hurtigt med fremkomsten af ​​nye design ideer og teknikker. Tidligere blev den øverste dygtighed anset for at være præcis pokleennye tapet med en korrekt valgt kant i form af flerfarvet papirstrimmel og undertiden det sædvanlige tape. I dag er højkvalitetsafslutning af vægge og lofter umuligt uden brug af baguetter. Du skal acceptere, at det er en garanti for komfort og skønhed i rummet at kombinere to fly i et enkelt ensemble. I artiklen vil vi se på, hvordan man korrekt limer baguetter til loftet, så reparationen ser ud til at være komplet.

  Baguetter i interiøret understreger den sofistikerede design af rummet.

  Brug af baguetter i det indre

  Materialet har flere væsentlige fordele:

  • giver dig mulighed for at skjule synlige fejl i væggene og loftet - uregelmæssigheder, ruhed, dråber;
  • dekorerer væggen og loftets samling
  • det er simpelthen monteret, kræver ikke særlige færdigheder;
  • lys og fleksibelt materiale;
  • rig design valg;
  • giver dig mulighed for betydeligt at spare penge på bekostning af overkommelige priser.

  Før du vælger en loftpose, skal du vide, at den kan være lavet af forskellige materialer, være anderledes i tekstur, bredde, være glat og mønstret. Ikke alene prisen, men også dens formål, funktioner til brug for forskellige interiører afhænger af det.

  Baguette, han støbning, loft lister eller frise, kan være lavet af skum, polyurethan, plast, træ eller gips. De to første typer af baguetter bruges oftest, plastik, for eksempel, bruges kun med stræklofter og træ dem - sammen med samme loft.

  Wooden baguettes er perfekt kombineret i et interiør, hvor der allerede er et træ.

  Overflade- og værktøjsforberedelse

  Til loftet soklen er godt limet og fastholdt, skal du korrekt henvende sig til forberedelsen af ​​overfladen og klargøringen af ​​lim. Professionelle bygherrer mener at pokleit-baguetter på to måder. Den mest almindelige og velprøvede metode er, når loftsplanken først limes, alle huller og dråber fjernes, og tapetet limes derefter. Nogle mestere i hjemmet reparerer lim baguetter over tapetet, selv om denne metode er mere kompliceret, fordi det vil være svært og ubelejligt at klare hullerne og uregelmæssighederne med et kit.

  Til baguetter velholdt, skal du håndtere overfladen. Først skal du fjerne ruhed, uregelmæssigheder ved hjælp af sandpapir, så sørg for at rengøre loftet og væggene fra bygningsstøv og derefter behandle med en speciel primer.

  Det er på deres tilgængelighed og kvalitet, at succesen med at indsætte baguetter afhænger. Professionelle rådes til at medbringe sådanne værktøjer:

  • spatel
  • skarp kniv med udskiftelige knive
  • miter box
  • pensel
  • en blyant
  • vulst

  Du skal også bruge en skumsvamp, limblanding, efterbehandlingstætning. Bevæbnet med alt hvad du behøver, kan du sikkert gå videre til limning af baguetter til loftet.

  Trin for trin

  Korrekt mærkning og baguette skæring

  Inden du limer baguetter på loftet, skal du beregne det krævede antal lameller for ikke at kigge efter de manglende eller smide de ubrugte. Beregningen er enkel: Vi beregner rummets omkreds (her er du ved hjælp af skoleprogrammet til lønklasse 2). Det resulterende tal er deleligt med 2, da dette er standardlængden af ​​loftposuettes. På ægteskabet kaster trimmende hjørner 2-3 strimler. Det skal huskes, at det på fremtrædende steder er ønskeligt at bruge hele strimler baguetter, for ikke at forkæle det overordnede udseende i små stykker.

  Nu ved du, hvordan du limer baguetter til loftet. Men husk at materialet skal skæres ordentligt. Til pandekage var ikke en klump, og en god halvdel af materialerne var ikke i skraldet, det er bedre at bruge en speciel anordning til at skære baguetter - stussel. Med det kan du gøre hjørnesamlingen næsten perfekt, for i almindelige lejligheder er det ideelt set endda mure og lofter, der sjældent findes.

  Du kan skære baguetter nøjagtigt og præcist ved hjælp af en speciel enhed - et kuldkasse

  Ingen buste - ikke noget problem. Vi tilbyder trinvise instruktioner til at skære baguetter uden at bruge kluden:

  1. Vi sætter loftplinten i venstre hjørne.

  På denne måde trækkes linjer langs baguetten.

 • Brug en blyant til at tegne en linje (10-12 cm) langs loftet langs baguetten.
 • På samme måde laver vi en linje på 10 cm i hjørnet til højre.
 • Krydsningen af ​​linjerne er det sted, hvor kuttet begynder.
 • Til venstre og højre mærker skæringspunktet skæringspunktet for linjer.

  Fra marken ved skæringspunktet mellem linjerne skal du lave et snit i en vinkel på 45 grader til nederste hjørne.

 • Fra dette mærke til det modsatte hjørne af venstre og højre planker laver vi en lige snit med en kniv i en vinkel på 45 grader.
 • Vi lægger de skårne baguetter til hjørnet, kontrollerer jævnheden af ​​leddet.
 • Hvordan man limer baguetten på loftet

  Du kan klæbe loftet soklen ved hjælp af finish kitt eller speciel lim.

  Hvis du stoppede ved den første mulighed, skal blandingen først fremstilles. Fremgangsmåden er enkel: kitt i en beholder med vand, bland med en blander. Nogle tilføjer nogle PVA lim for at øge styrken.

  Derefter påføres blandingen på baguettens kanter med et ensartet lag under anvendelse af en spatel. Soklen anbringes mellem loftet og væggen og presses. En spatel og en svamp fjerner overskydende kittet, smøre huller, uregelmæssigheder, led.

  Oftest til limning af baguetter til loftet anvendes polymerklæbemidler som "Titan", "Moment" eller de såkaldte flydende negle. Ulempen ved disse forbindelser er, at de lugter ondt, de er bange for fugt. Til baguette med den påførte klæbemiddelsammensætning "greb", har du brug for et par minutter til at trykke det mod væg og loft. Limen vil pålideligt holde baguetten i lang tid, men det vil ikke fungere for at forkæle leddene, hullerne og uregelmæssighederne.

  Lim under strækningstaket

  Mange spørgsmål stikker baguetter under strækloftet forårsager frygt og visse vanskeligheder. Men ulven er ikke så dårlig, som den er malet. Proceduren har sine egne egenskaber, som du nu er bekendt med.

  Funktioner limning baguetter under strækloftet er som følger.

  1. Skæring bør ikke ske under loftet, men på gulvet for ikke at beskadige filmen.
  2. Baguetten limes kun til væggen, derfor påføres klæbemiddelopløsningen kun på den ene side, som er i kontakt med væggen.
  3. En stribe papir indsættes i mellemrummet mellem baguette og strækloftet, og derefter er baguetten malet.
  Baguetter ser organisk ud under strækloftet.

  Efter at have vedtaget alle de præsenterede tips, kan du nemt løse problemet med, hvordan man limer baguetter til loftet uden ekstra omkostninger. Held og lykke til al reparation!

  Sådan limes baguetter på loftet: måder og instruktioner

  På trods af den tilsyneladende enkelhed at stikke en baguette (sokkel, filet) til loftet kan være en alvorlig begivenhed. For ikke at bremse reparationen i et par dage og ikke forkæle materialet, bør du læse de detaljerede instruktioner om, hvordan man limer baguetten i loftet.

  Hvordan man limer baguetter på loftet

  Lad os starte med at baguetter er dekorative loftsplinter med forskellig bredde og udseende, som er lavet af forskellige materialer: træ, gips, plast, polyurethan af forskellig densitet. Som følge heraf skaber de harmonisk kløften mellem væg og loft, hvilket giver rummet et æstetisk udseende og fuldstændighed.

  Baguetter limes tæt på loftet eller indrykket fra det, hvis du planlægger at gennemføre LED-belysning. De kan være af forskellige farver, kortfattet form eller dekoreret til modellering. Baguetter er let malet under drift. Under loftsplinterne kan du skjule ledninger og tapetgab i tilfælde af ujævne vægge (til disse formål vælger du normalt brede loftrammer). Vægdekoration vil kun se godt ud, hvis baguetterne limes nøjagtigt og korrekt.

  Typer af loftsplinter

  Tabel. Nøglefunktioner af forskellige typer loftsplinter.

  Vær opmærksom! Gipsstifter limes ofte på offentlige steder (restauranter, hoteller); De ser perfekt ud i værelser med højt til loftet, men for de lave - under 3 meter - er de bedst ikke at bruge.

  Hvad du skal holde baguettes

  For at lime loftslisterne pænt og jævnt, skal du have en skarp kniv, en håndsav og en blyant og et specielt klæbemiddel til udvidet polystyren (eller et andet materiale, hvor baguetterne er lavet). Du kan vælge andre klæbende materialer.

  1. Nogle foretrækker at lim på kittet, især hvis det forbliver efter byggearbejde. Finkornet finish gør det ikke kun muligt at klæbe soklen fast, men også skjule fugen eller hjørnet på samme tid.
  2. Mange vælger flydende negle, som næsten øjeblikkeligt beslaglægges. Med dem er det ikke nødvendigt at holde soklen i lang tid og trykke dem mod væggen.

  Montering af baguetten med flydende negle

 • Akryllim er et godt valg til skum og træplanker.
 • Silikoneforseglingsmidler kan også bruges til limning af planker, men du skal huske på, at silikone ikke kan males senere.
 • Tætningsmiddel som et alternativ til lim

  Overfladebehandling

  Det antages, at limning af baguetter begynder efter udjævning af væggene og deres maling eller indsætning med tapet. Hvis væggene er ujævne, skal de udjævnes (kitt, gips osv.), Især hvis du planlægger at limme gipslister eller træplanker. Udvidede polystyrenprodukter kan presses på en sådan måde, at de skjuler ujævnhederne.

  Leveling vægge med kitt. Fortynd den tørre blanding med vand i overensstemmelse med pakningsinstruktionerne. Derefter skal du opsamle en lille kitt på spatelen, fylde den med alle de riller, du ser. Til en ideel overflade anvendes kitt på hele overfladen. Juster det sidste lag med en bred spatel, der styrer dem langs hele væggen.

  På samme måde udarbejdes der en sektion af loftet, hvorpå baguetten skal limes (læs om loftet skal hæves med egne hænder). Hvis loftet er fuldt planlagt og malet, er der ikke behov for efterbehandling. Hvis du planlægger at mærkke baguetter først og derefter male loftet med dem, så kan du dække det område, hvor baguetten vil holde fast.

  Du kan imødegå de indvendinger, som baguetten skal limes til tapetet. Denne procedure har også ret til liv, men det er lettere at først indsætte tapetet, og derefter på toppen - en baguette. Hvis du planlægger at maler baguetten yderligere, kan tapetet være dækket med plastik.

  Hvis baguetten ikke limes til loftet, men med en margin for at lægge LED-båndet, kan du for nemheds skyld markere bundlinjen for limning. For at gøre dette skal der i hvert hjørne i en vis afstand fra loftet (f.eks. 3 cm) negle negles rundt om perimeteren, som en stærk tråd skal binde. For denne tråd, der anvender en baguette, skal du markere bundlinjen for limning med en blyant.

  Metoder til montering af loftsplinten

  Baguette forberedelse

  Plinth længde kan skæres i færd med limning. Det er bedre ikke at gøre dette på forhånd, især i mangel af erfaring, for ikke at begå fejl i målinger.

  Den første baguette og alle de andre, der når hjørnet, skal skære med hjælp af kluden. Du kan selvfølgelig polyurethan baguette skære og en skarp kniv, men du har brug for de rette færdigheder.

  Sådan skæres et hjørne

  At skære en baguette i en vinkel er ikke så let som det ser ud ved første øjekast. Problemet er ikke sværhedsgraden ved at skære hjørner med 90 eller 45 grader (alt er simpelt her, især ved hjælp af kroppen), men det faktum, at vinklerne i rummet ofte er kurver og ikke når de samme 90 grader. Derfor er det nødvendigt at forsegle kløften.

  Hvis det er muligt, kan du bruge dekorative indlæg til dekoration. Dekorative indlæg sælges til både ydre og indre hjørner. Sæt dem let. Baguetten er afskåret i en vinkel på 90 grader og passer ind med indsatserne. Den eneste ulempe ved denne metode er ekstraudgifter.

  Hjørner til loftplint

  De fleste herrer bruger stuslom. For at dekorere et hjørne skal du først vedhæfte baguetten til hjørnet af rummet og visuelt se, hvor snitlinjen vil blive placeret. Galtel er placeret i barrowen, så loftkanten er i bunden. Produktet holdes for hånd, overskydende del afskåret. Det højre indvendige hjørne skæres fra venstre mod højre og venstre - omvendt. Så du skal skære det indvendige hjørne. Til skæring af det udvendige hjørne ændres skæreretningen. Her skal kanten være længere, som fastgøres til loftet. Skæring til højre hjørne er nødvendigt fra højre til venstre, til venstre - omvendt (denne proces er beskrevet mere detaljeret i artiklen om hvordan man skærer hjørnerne af loftsplinten korrekt).

  Anvendelsen af ​​moltsla til skæring af baguetter

  Ordningen med at skære loft sokkel

  Hvis der i slutningen af ​​arbejdet stadig er et hul, kan du dække det med et kit.

  Skære hjørner af baguette med markup

  Sådan limes en polyurethan baguette

  Trin 1. Indsætning af baguette skal starte fra hjørnet af rummet, der ligger ved indgangen. Umiddelbart er det nødvendigt at fylde op med våde wipes for at fjerne overskydende klæbemasse. Langs kanten af ​​baguetten og ved leddene påføres lim, prikket eller linje. Baguette påføres markeringen og presses tæt på væggen. Klammens tid skal først se i vejledningen til lim. Overskydende lim skal fjernes med en fugtig klud.

  Trin 2. Derefter skal du bevæge dig rundt om kanten af ​​rummet og måle den nødvendige længde af det næste segment hver gang og afkorte overskuddet. Hjørnerne skal falde sammen og støde så meget som muligt. Tryk på baguetten mod væggen med hele overfladen af ​​håndfladen, og ikke med fingrene, ellers kan duer forblive.

  Sådan limes en polyurethan baguette

  Trin 3. Når baguetten er limet rundt om perimeteren, skal leddene sættes på og vente, indtil limen og kittet er helt tørret. Så gnides alt forsigtigt med fint sandpapir. Baguetter langs hele længden kan males.

  Når kittet er tørret, kan det sted, hvor det er smurt eller udstødt, gnides med en fugtig klud.

  Maleri i en farve med loftet giver mulighed for at opnå en visuelt ensartet sammensætning. Tapetet under farvning kan beskyttes med plastikbånd og tape.

  Hvis det besluttes at klæbe tapetet efter filetens klistermærke, presses overlapningen af ​​tapens øvre snit med en spatel mod baguetten, og overskyddet er trimmet med en byggekniv. Dette er en meget tidskrævende procedure.

  Pas på, når du er færdig

  Træloftets sokkel bruges til at dekorere klassiske interiører, lande, hytter osv.

  Træplinten har en række fordele - især det:

  Hvad angår manglerne, så sammenlignes det med polyurethan, træplanker:

  Men disse er alle overkommelige vanskeligheder, der mere end overlapper med det fantastiske udseende af værelset, dekoreret med naturlig træbaguette.

  For at fastgøre en træsukker skal du have en skruetrækker, træskruer, gussets, sandpapir, en blyant.

  Trin 1. For det første kontrolleres tilstanden af ​​væggene - de skal være glatte.

  Trin 2. Markering udføres.

  Trin 3. Udfør derefter den første baguette - vinklen skæres i kluden.

  Trin 4. Hvis baguetten er smal og lys, kan den stadig monteres på flydende negle.

  Trin 5. Hvis baguetten er bred og tungere, er den fastgjort til skruerne. For nemheds skyld kan du vedhæfte en træsuce på lim for at holde den fast, og derefter klare den med skruer eller skruer. Det sidste skal fastgøres i spidsen, så hætterne ikke stiger over overfladen. Hver efterfølgende baguette måles i længde, trimmet med et hacksav eller i et hjørne ved hjælp af en stousse.

  Trin 6. Efter at hele rummets omkreds er udformet, skal leddene og pladserne på de selvlukkende skruer blive behandlet med trækul, vente på, at den tørrer ud, rengør den med fint sandpapir.

  Trin 7. Derefter er alle leddene lakeret til baguettes farve.

  Ofte fastgøres en træsukker på samme træhjørner, som er fastgjort til væggen med skruer i en afstand på 30-50 cm fra hinanden. I første omgang fastgøres sådanne supportsteder, så på dem - en sokkel. Alt andet er beskrevet ovenfor.

  PVC lister er lette, funktionelle og æstetiske, de bidrager til at skabe unikke indvendige løsninger. Sådanne baguetter anvendes til afslutning af loft eller vægge med plastpaneler, som oftest findes i badeværelser og køkkener. I dem leveres den specielle rille til installation. Baguetter kommer normalt med paneler og er designet til at dække leddene med vægge og lofter.

  Plastplinten adskiller sig ved at den:

  Installationsfunktioner afhænger af, hvordan man går i plastpaneler - på loft eller væg. Først er rammen fastgjort. Rammens skinne på / under loftet vil danne grundlag for plastpose. Vær opmærksom på PVC-baguette-enheden - en af ​​siderne er lavet i form af en dowel, hvor panelet bliver lukket.

  Loftfilet er monteret på underhøjskinnen. Den er fastgjort med beslag eller skruer til rammen (hvis det er metal, så skruer med metal skruer). Til udformning af hjørner og til sammenføjning af dele anvendes specielle armaturer, som desuden kan fastgøres til lim. Hvis der er revner efter fastgørelsen, smøres de med silikone.

  Her på én gang er det nødvendigt at foretage en reservation, at baguetten i dette tilfælde lukker krydset af loft og vægge, men fastgør ikke på lærredet. Der er altid en lille ledig plads mellem soklen og lærredet (eller stort, hvis der er baggrundsbelysning, der skal monteres).

  Til dekoration kan du bruge enhver filet: skum, træ, gips. Når man vælger en model, er det bedre at tage højde for egenskaberne ved fastgørelse og stop ved versionen med en bred vertikal side. Installation af bundplader adskiller sig ikke fra den traditionelle, undtagen for det faktum, at kun en lodret overflade er limet. Flere detaljer om dette findes på linket nedenfor.

  Således kan enhver sokkel fastgøres uafhængigt, dekorere dit hjem billigt og med smag.

  Sådan limes baguetter på loftet: nyttige anbefalinger

  1. Materialer og værktøjer

  Taket baguette tjener ikke kun til at skjule hullerne mellem loftet og væggene, det er også et dekorativt element, som kan give et komplet kig på reparationen. På hvordan overfladen af ​​loftet med en loftsplint ser ud, kan du se på billedet. Mange tænker ikke engang på, hvordan man limer baguetter til loftet. Det virker for dem en så let opgave at de ikke tænker på de nuancer, der findes i dette arbejde. Men for at få resultatet godt i lang tid, bør du følge nogle regler.

  Før du fortsætter med at lime baguetter til loftet, skal du forberede følgende materialer og værktøjer:

  • nedstryger;
  • en kniv;
  • en blyant
  • svamp;
  • miter box;
  • sæbeopløsning;
  • sandpapir;
  • niveau;
  • pensel;
  • lim eller flydende negle.

  Hvad angår limning af baguetter i loftet, kan dette gøres både med lim og flydende negle.

  Sådan limes baguetter på loftet, i detaljer på videoen:

  Det anbefales at installere soklen inden afslutning af loft og vægge, men efter alt arbejdet i forbindelse med forberedelsen af ​​disse overflader er afsluttet. Hvis du gør det modsatte, vil der være problemer med kasket baguetter.

  1. Først niveau overfladen, særlig opmærksomhed til de steder, hvor soklen vil blive limet. For at sikre, at overfladen er flad, vil de bruge byggeniveauet på mere end en og en halv meter i længden. Basen skal rengøres grundigt af gamle overflader og støv og derefter behandles med en primer.
  2. Lav markering. Til dette formål anbringes en første baguette mellem væggen og loftet. Skitsere dens kontur, tegne en linje under og over. Tilsvarende gør markeringen på den modsatte væg. Derefter måles længden af ​​loftet baguette - den anbringes på væggen og ved skæringspunktet mellem bundpladerne, mærkerne er tilbage på den tidligere trukkede linje.
  3. Før limning af en baguette til loftet er den opdelt i segmenter af den ønskede længde. Til dette arbejde har du brug for en miter boks - med hjælp kan du klippe materialet i stykker i ønsket vinkel. Væggene er forbundet indendørs i en vinkel på ca. 45 grader, og det er sådan, du skal klippe stangen. Loftstiften er indsat i blokken, tag et hacksav til metal og skære materialet i elementer med den ønskede længde. Derefter sættes de sammen og sammenlignes. Om nødvendigt kan baguettens hjørner fastgøres med en kniv.
  4. Begynd at lime soklen fra ethvert hjørne af rummet. Under drift vil der blive krævet en svamp i sæbevand - det kan fjerne overskydende lim udragende langs kanterne. Derefter vælger man, hvad man skal lime baguetter på loftet, anvende flydende negle eller lim jævnt på soklen. Det bringes til den markerede linje og presses tæt mod væggen og spred lim langs materialets kanter. Fjern overskydende med en svamp.
  5. Leddene sættes og gnides med fint sandpapir. Før efterfølgende arbejde skal lim og kitt tørre ud - denne gang er angivet på pakkerne med disse forbindelser. Hele processen med limning af loftsplinten tager meget lidt tid, men udseendet af rummet omdannes straks.

  Hvordan lim loftet baguette korrekt

  Hvordan man limer baguetter til loftet, hvordan man klipper det, hvordan man limer materialet i hjørnerne, vil denne artikel fortælle. Hvis tidligere var vinklen mellem væggene og loftet overlappet af et panel eller et ark præget papir, så slår væggens og loftets krumning ud af baguetten eller loftpladen. Det giver rummet et unikt udseende, skjuler nogle blunders under reparationer. Hvordan limes loftspose?

  Funktioner ved brug af baguetter

  Ved montering af loftet kan plinterne skelne mellem flere af deres fordele:

  • Loft baguette skjuler synlige mangler, der kan være på væggene og loftet:
  1. små uregelmæssigheder
  2. noget uslebne
  3. forhøjelser af mærker.
  • Dekorer samlingen mellem væggene og loftet.
  • Enkel og nem at installere uden særlige færdigheder.
  • Materialet er let og fleksibelt.
  • Bredt design valg.
  • Overkommelig pris baguette.

  Tip: Før du lægger baguetter på loftet, skal du vide, at forskellige materialer bruges til fremstilling, med forskellig tekstur, bredde, kan være glat og mønstret. Dette påvirker omkostninger, formål og funktioner i ansøgningen til forskellige interiører.

  Til fremstilling af baguette, støbning, loftsplint eller frise anvendes:

  De mest populære produkter fremstillet af polystyren og polyurethan, plastprodukter, bruges f.eks. Kun med stræklofter (se PVC-baguette til stræklofter - forskelle i typer, deres fordele og ulemper) og af træ - med en træpladeanordning.

  Hvilken lim bruges til montering af baguetter

  For hver mester når du installerer loft baguette, er der sin egen, bevist i arbejde, lim, som kan være:

  • Polymer. Denne sammensætning har en svag klæbrighed. For at klæbe en skumpose med polymerlim skal den holdes i den ønskede position i en tilstrækkelig lang tid, hvilket ikke er særlig praktisk for et to meter langt produkt.
  • Akryl.
  • Silikonbaseret.

  Acryl og silikone klæbemidler giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at montere loftsplinten. I salget går de i rør til en pistol. Sammensætningen påføres ret let, og diameteren af ​​udløbsdysen styrer forbruget.

  At købe en loftspose, hvordan man klæber den med akryl og silikone lim, vil bede om en detaljeret instruktion, der er vedhæftet materialet. Manglen på sådanne klæbemidler er høj pris, dette er især mærkbart, når man arbejder i en stor lejlighed eller hus.

  Den billigste måde at holde din egen baguette på er at bruge en regelmæssig kitt eller lim anvendt til gipsvæg, hvis den bruges under reparationer. En sådan sammensætning er mere pålidelig, hurtigere fryser, som giver dig mulighed for at male loftet og baguetterne i en halv time uden frygt for at beskadige dem med en rulle.

  Ulempen ved at bruge kitt som lim er manglen på bekvemmelighed, når man arbejder med det:

  • Sådanne bygningsblandinger er ikke særlig bekvemme med en spatel for at påføre et tyndt lag på baguetten.
  • Efter limning af resterende kitt eller lim til gips, skal du forsigtigt rengøres med en våd børste. I modsat fald vil klumper af tørre blandinger være synlige fra under maling.

  Hvordan man limer bundpladen på loftet

  Tip: Installation af soklen skal starte fra ethvert hjørne af rummet.

  Loft baguette kan monteres på to måder:

  Tip: Normalt er baguetter hvidt, derfor er det nødvendigt at vaske hænderne godt med sæbe og vand for at undgå forurening af produkter.

  Processen med limning af baguetten er ret simpel, men der opstår problemer med at trimme hjørnerne.

  Finesser af teknologi arbejde:

  • Der skal lægges særlig vægt på rengøring af loftet og væggene fra tilstedeværelsen af ​​limspor. Akryl- og silikoneforbindelser rengøres med en gummispatel og en fugtig klud. Ved limning af en baguette på kittet fjernes overskydende med en lille børste, godt fugtet med vand.
  • Alle huller mellem baguetten, loftet og væggene skal forsigtigt hamres med lim. Det samme skal ske med leddene i hjørnerne af loftplinten.

  Tip: Du kan ikke forvente, at sådanne huller kan maskeres med maling eller limning af tapet på loftet, dette virker ikke. Limet smurt på loftet og vægge skal fjernes forsigtigt.

  • Ved dockning af lige sektioner, ofte når limen tørrer ud, flyder kanten af ​​baguetten ned og et trin dannes. For at undgå dette skal krydset af to tilstødende bundplader afkortes i den ønskede position med nåle. Efter at limen tørrer, fjernes nåle, og de små huller og duer, der dannes, er pænt dækket med samme lim eller kitt.
  • Baguetter er malet flere gange. Det første lag er en primer, som giver dig mulighed for at skjule alle plasterede led, og resten af ​​hinanden - dekorative lag udføres samtidigt med loftets maleri.
  Forsegling af hullerne mellem loftet og basispladen
  • Skær det overskydende lim på baguetten som vist på billedet.

  Hvordan man limer baguetter på tapet

  Arbejdsordenen:

  • Enderne skæres ved hjælp af miterboksen.
  • På overfladen af ​​frisen, der støder op til loftet og væggen, påføres et tyndt lag lim.
  • Frisen anbringes på væggen og holdes i henhold til vejledningen til limen.
  • Overskydende lim fjernes med en ren klud eller svamp.
  • Alle led er forseglet forsigtigt med hvidt tætningsmiddel.
  • Om nødvendigt er hele overfladen malet med akryl eller vandbaseret maling.

  Tip: Maling af frisen skal udføres meget omhyggeligt for ikke at beskadige limet tapet. Dette gøres bedst inden installationen.

  Den største fordel ved denne metode er, at der ikke er behov for at justere tapetet under frisen. Baguette vil skjule alle tilgængelige burrs, forvrængninger i den øverste del af tapetet.

  Sådan monteres en baguette, inden du laver tapet

  Denne mulighed findes ganske ofte. Det foretrækkes af mange fagfolk.

  Arbejdsordenen er som følger:

  • Vægge og lofter er omhyggeligt forberedt, og overfladerne er udjævnet med et kit.
  • Enderne skæres ved hjælp af miterboksen.
  • På kittet eller limen for gipsvæg fastgjort baguette.
  • Putty gned alle hullerne mellem baguetterne, loftet og væggene.
  • Overskydende matriale rengøres med en ren klud.
  • Efterfølgende arbejde stoppes, indtil kittet er tørret.
  • Alle overflader er primet.
  • Malet i matchet farve.
  • Lim tapet. På samme tid i overdelen fjernes overlapningen ved at påføre en spatel og afskære overskuddet med en kontorkniv.

  Tip: Maling af baguetten med en farve fra loftet giver den visuelle effekt af en monolitisk struktur.

  Den største fordel ved denne metode er, at alle fejl nemt kan repareres, det er nemt at lave malingen af ​​frisen på installationsstedet, og der er ingen frygt for at ødelægge tapetet.

  Hvordan man limer baguetten i hjørnerne

  Forberedelse af hjørner og led er det mest vanskelige og omhyggelige arbejde med at installere frisen i loftet.

  Til arbejde skal du:

  • Spatel af lille størrelse.
  • Tætningsmiddel eller kitt i den passende beholder.
  • Mitre.
  • Papirkniv eller hacksav.

  Tip: Justeringen af ​​den sidste strimmel skal udføres med et hjørnesnit for at undgå væsentlig skade, når der opstår en fejl med en vinkel.

  For at klippe loftsplinten i hjørnerne korrekt (se Sådan klippes loftplinten: tip fra herrerne), skal du følge nogle regler. Hvis i værelset er alle vinkler lige og lav 90˚, så:

  • Rige vinkler skal være alle:
  1. mellem tilstødende vægge til hinanden;
  2. mellem vægge og loft

  Kun i dette tilfælde vil det være muligt at trimme hjørnerne korrekt med miterboksen.

  • Ved hjælp af mousserie er loftlofterne, der er anbragt i hjørnet, først trimmet.
  • Deres ender bringes til den ønskede størrelse med en almindelig konstruktionsklinge.
  • Gabet er jævnt fordelt over to fræsestykker for at forhindre tandfejl.

  Hjørne skære rækkefølge:

  • I mangel af erfaring med at udføre arbejde er det bedre at øve med små stykker fileter.
  • Baren er placeret i kassen på en sådan måde, at den vil være placeret på væggen.
  • Bunden af ​​baguetten presset tæt mod væggens væg.

  Hvordan baguettes er limet til hjørnerne

  Arbejdsordenen er som følger:

  • Rumpen er trimmet i den rigtige vinkel. For at gøre dette, brug en kniv eller sav, stærk presning på overfladen af ​​baguetten kan ikke gøres, det kan knuse materialet. Vinklen er normalt 45 °.
  • Skærekanterne påføres hinanden.
  • Manglen på huller overvåges.
  • Kniven skærer om nødvendigt de forstyrrende dele.
  • Galteller anvendes til installationsstedet.
  • Den endelige pasform udføres.
  • Installation af dele.

  Lofterne af loftsplinten limes som angivet på produktmærket såvel som hovedprofilen. For dem der er interesseret i at holde baguetter til loftet, viser videoen i detaljer hele processen fra begyndelsen til slutningen. Efter montering af baguetterne kan de få et originalt dekorativt udseende ved hjælp af sprøjtemaling.