På hvilket trin af reparation installere stræklofter

Sammen med fremkomsten af ​​stræklofterne opstod der tvister, hvad de skal gøre før - at limes tapet eller strække kluden? Debat er ikke ophørt indtil nu, fordi installatører har deres egen sandhed, og malere har deres egne.

Viewpoint malere

Tapet skal først limes. For det første kan de få lov til loftet uden at bekymre sig om trimningens nøjagtighed, fordi strækloftet stadig vil skjule alle fejlene. For det andet er der ingen risiko for at ødelægge loftet, hvilket er flere gange dyrere end tapet.

Hvis tapetet limes sidst, kan maleren utilsigtet udstryge strækloftet med lim. Ja, og i dette tilfælde skæres tapetet tæt på PVC-arket. Dette sker med en skarp kniv under en bred spatel. Begge værktøjer er lige så farlige for strakt loft. Derfor er tapetet bedre at klæbe før ankomsten af ​​installatører.

Udtalelsesinstallatører til installation af hævede lofter

Når du arbejder, frivilligt eller ubevidst, skal du læne sig på væggen. Og da montørens overalls er noget ringere end kirurgens uniform, kan væggen farves. Hertil kommer, at i varmt vejr eller ved brug af en varmepistol på tapetet, kan der forblive spor af sved. Du kan beskadige tapetarket og værktøjet eller trinladderen.

Hvis tapetet er klistret på væggen til maling, og loftet er PVC, kan du ikke undvære rummet. Men så snart indendørstemperaturen begynder at stige, vil tapetet svulme op. Men de bliver meget sårbare over for skade.

For at installere loftet skal du bore væggene. Følgelig vises hver 10-15 centimeter støvede "strømme" på tapetet. Fra betongvæggen bliver de grå, fra murstenrød. Der er endnu en ting. Efter installation af loftet omkring omkredsen forbliver der et hul, der kan lukkes loftsplint (baguette). Men på tapetet er det ikke vedhæftet, kun direkte til væggen. Derfor skal alle operationer ved installation af strækloftet udføres, før tapetet hænges.

Hvad mener Mercury om dette?

Det sker, at spændingsstrukturen ikke er fastgjort over hele loftområdet. Derefter installeres omkredsens omkreds i forskellige former for gipsvæg. Og indeni PVC er allerede strakt. I dette tilfælde forstyrrer ikke tapetet. I alle andre situationer sidder polyethylenfilm hængende langs væggene fast på samme niveau som loftet med maskeringsbåndet. Den adheres straks til tapetet på grund af statisk elektricitet og beskytter på en sikker måde baggrunden fra installatørens beskidte overalls og beton eller mursten efter perforatoren.

På hvilket trin af reparation installere stræklofter?

Enhver reparation er fyldt med problemer, behagelig og ikke meget. Det er vigtigt ikke bare at allokere tid og penge, vælge de rigtige og købe materialer, men også tage højde for alle de teknologiske nuancer. Fra den korrekte række handlinger afhænger kvaliteten og udseendet af det finansielle resultat.

Moderne reparationsmaterialer er alsidige og nemme at bruge. Hvis det tidligere var nødvendigt at vælge dem under hensyntagen til de særlige forhold i hvert rum, nu er alt blevet meget lettere.

For eksempel er hævede lofter perfekt til at skabe en luksuriøs atmosfære i stuen og til et pænt færdigt køkken. Processen med at installere et strækloft er enkel, men kræver en vis viden. For eksempel er det vigtigt at vide på hvilket trin i reparation strække lofter.

Hvis du laver en fejl i sekvensen, kan installationen være problematisk, og konsekvenserne vil påvirke værelseets udseende negativt.

Sekvensfaktorer

Oftest er beslutningen om at installere stræklofter lavet i planlægningsfasen. Selvfølgelig er det i dette tilfælde vigtigt at iagttage rækkefølgen af ​​reparationsarbejder, således at der ikke sker skade på de allerede forberedte elementer i rummet.

Det er logisk at antage, at reparationen af ​​gulvet skal udføres sidst. Stepladders, konstruktion geder kan ridse den nye coating. En dråbe maling faldt på nyt linoleum eller parket vil ikke dekorere det.

Situationen er mere kompliceret med tapet.

Mange spekulerer: Stræklofter er installeret før vægpapirmure eller efter? Det er absolut ikke muligt at besvare det: begge metoder bruges i reparationsarbejde.

Valget afhænger ikke kun af personlige præferencer. Ved fastsættelsen af ​​arbejdssekvensen skal der tages hensyn til en række faktorer.

Den første af disse er det materiale, hvorfra væggene er bygget. Forskellige materialer anvendes i konstruktion. Hvis der i dit hus eller lejlighed er en mur af rød mursten - er det bedre at lade tapetet stikke til sidst.

Teknologien til installation af stræklofter kræver boring af huller i væggene. Under boringen bliver der uundgåeligt fint støv. Hvis du allerede har indsat tapet, er der en risiko for, at det vil afregne dem og forblive ikke for æstetiske skilsmisser.

Hvis væggene er udformet af lys mursten eller beton, kan du installere det hængende loft som en sidste udvej. I dette tilfælde, selvom støvet sætter sig på tapetet, kan det nemt blive børstet væk med en børste til rengøring.

Imidlertid spiller ikke kun materiale en vigtig rolle. Meget afhænger af strækloftets form. Overvej de forskellige muligheder, der bruges i reparationsarbejdet.

Bemærk: Det er mærkeligt nok, regelmæssigt på byggepladser, at stille spørgsmål om, hvorvidt det er muligt at installere et ophængt loft i et rum, hvor der allerede er møbler. Bare i tilfælde af at vi minder om: reparationsarbejde er forbundet med en stor mængde støv, derfor er det bedre at fjerne møblerne, eller hvis det af en eller anden grund ikke er muligt at dække møblerne med slidstærkt lufttæt dæksler.

Montering af strækloft inden vægpapir

Mange håndværkere foretrækker at starte reparationsarbejde med installation af stræklofter af flere årsager:

 • Konstruktionsstøv kan ødelægge tapetet;
 • Anvendelsen af ​​varmepistoler når man installerer loftet på en afslappet måde fremkalder deformationen af ​​tapet og maling;
 • På grund af arbejdet med at installere strækloftet kan tapet begynde at skrælle.

Det er nødvendigt at huske at processen med at installere loftet kun kan startes, efter at væggene er fuldt forberedt til limning af tapet eller maleri: justeret og pudset.

Til en jævn, symmetrisk installation af loftet er det nødvendigt med justerede vægge - ellers risikerer du at blive skævt på den ene side.

Men husk på, at i dette tilfælde skal du være yderst forsigtig med udsmykningen af ​​vejkrydset mellem væggene og loftet.

Eventuelle ujævnheder vil være mærkbare og ødelægge udseendet af rummet. Gem situationen kan soklen og andre dekorative genstande. Men de er ikke altid relevante i design af værelser. Derudover vil yderligere detaljer koste dig et ret stort beløb.

Derfor monteres strækloftet inden tapetet, være forsigtigt og omhyggeligt i detaljerne. Hvis du ikke er sikker på at du vil lykkes første gang, så prøv en anden metode.

Montering af strækloft efter vægpapir

Det er mærkeligt nok, at installere et strækloft efter vægpapir er afsluttet anses for at være en enklere metode, selvom det kræver øget nøjagtighed i arbejdet.

Den første ting at huske er at begynde installationen af ​​hævede lofter er først efter, at tapetet er helt tørt. Det tager normalt omkring fem dage, men meget afhænger af lufttemperaturen og fugtighedsniveauet i rummet.

Under alle omstændigheder må du ikke begynde at installere lofter, før du er sikker. at tapetet tørrede ud.

Installation ved hjælp af denne metode gør det lettere at klæbe på tapet: selvom den øverste kant viser sig at være ikke helt glat, kan du nemt gemme den med en loftsplint. Arbejdet skal dog udføres meget omhyggeligt for ikke at beskadige tapetet.

Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre at henvende sig til en specialist. Der er dog en mere, mindre indlysende plus.

Når man vælger mellem disse to teknikker, tænker folk oftere på tapets sikkerhed, idet man glemmer det med en spatel, når man planlægger tapetet, kan man beskadige det dyre loft. Hvis du vælger den anden installationsmulighed, udelukker du helt en sådan sandsynlighed.

For at beslutte om en beslutning skal du veje alle risici og vurdere dine styrker.

Kombineret metode

Der er en yderligere installationsmetode - kombineret. Dets udseende var resultatet af bygherrernes største frygt: Når man installerer loftet efter tapet, er de bange for at beskadige væggene, mens de installeres før - de er bekymrede for loftets tilstand.

 1. 1. Hvis du har ekstra tid, anbefaler vi at du starter med de traditionelle allerede nivellerende vægge.
 2. 2. Så skal du installere loftprofilen og tilhørende strukturer.
 3. 3. Når installationsblandingen er tørret, kan du fortsætte direkte til vægpapiret.
 4. 4. Vent på, at de tørrer og installerer strækloftet selv.

Nøjagtigheden af ​​denne metode er bestemt værd tiden.

Disse anbefalinger er imidlertid relevante i disse tilfælde, hvis du vælger et simpelt strækloft uden fancy designelementer og niveauovergange. Overvej mere komplekse strukturer.

Strækloft bruges som indsats

Hvis du beslutter dig for ikke at dække hele loftet, men blot at lave en indsats i en gipskasse, skal du montere kassen selv separat. Formularen bestemmes udelukkende af din smag, men i rækkefølge af arbejdet bliver nødt til at overholde en streng sekvens.

Installationen af ​​kassen er ikke kun tidskrævende - den er forbundet med en stor mængde støv og andet mindre byggaffald. Selvfølgelig kan en erfaren mester udføre det på en sådan måde, at ingen støvpartikler sætter sig på parket eller tapet.

Men vi anbefaler stadig i tilfælde af installation af komplekse strukturer for at begynde at reparere værelset med dem. Dette vil reducere sandsynligheden for utilsigtet skade på andre byggematerialer.

Du skal først udføre loftets første trimme, dække det med maling eller holde tapetet, og kun derefter fortsætte til installationen af ​​kassen og loftets overflade. Denne proces vil tage meget tid, men resultatet vil tilfredsstille den mest kræsne æstetik.

Stretchloft med dekorative elementer

Mange tror, ​​at et simpelt strækloft ikke ser elegant ud. Hvis du foretrækker et mere sofistikeret design eller et fladt loft ikke passer ind i konceptet med rumdesign, vil dekorative elementer komme til undsætning.

Figurerede baguetter, skårne bundplader, lister og andre dekorationer til loftet... Valget afhænger kun af dine præferencer og fantasi. I dette tilfælde anbefales det også at følge en streng række handlinger, da en stor del af efterbehandling kræver øget nøjagtighed.

Hvis du ønsker at dekorere det hængende loft med ekstra dekorative elementer, anbefales det at fungere som følger:

 • Først skal du omhyggeligt justere og putte væggene.
 • Det næste trin skal være den direkte installation af et strækloft.
 • Efter det er det nødvendigt at klæbe dekorative strukturer, installere skørtplader og baguetter.
 • Sørg for at fylde leddene i dekorative design! Derefter male dem for at skjule spor af kitt.
 • Først da kan du gå videre til den endelige afslutning af rummet.

Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig med at bestemme selv på hvilket trin af reparation du skal gøre stræklofter.

på hvilket tidspunkt det nedhængte loft?

Fortæl mig venligst, på hvilket stadium strækker lofterne til gulvet og tapetet? Tak!

God aften. Stræklofter kan gøres selv i et allerede renoveret rum. Men det er bedre at tapet.

Stretch lofter er lavet i sidste øjeblik (efter gulvet og tapet)

strække loftet i slutningen tre dage efter indsæt tapet.. der bruges tapet tørret ud

Alt arbejde i forbindelse med boring af vægge og lofter inden tapetet, der strækker filmen efter.

Hej Selvfølgelig er det bedre at installere lofter inden tapet og gulve, selvom det ikke altid er muligt at gøre dette. Hvis en god mand overvåger arbejdet, bør han helt sikkert have et svar på dette spørgsmål. Der er flere faktorer: Hvis du planlægger at lime loftsplanken efter installation af strækloftet, er lofterne definitivt lagt på først, så er planken limet, kittet og malet, og derefter tapes tapetet (normalt når gulvet er klar). I vores virksomhed er praksis ofte følgende, vi er enige om klientproces - mens snavset arbejde foregår - installerer vi rammer og realkreditlån. Før vi lægger gulvbelægning - strækker vi (selv om det er muligt og efter).

selve lærredet, selvom kun efter sidste øjeblik. og rammen er fastgjort til

Velkommen! Det er muligt at lim en polyurethan baguette (hjørne) til det strakte loft. Det ser godt ud, og du bestemmer hvad din endelige finish vil være!

Stræklofter s øverste gør i det sidste trin, det er da gulvet allerede er lavet og tapetet hængt.

I strækloftet er der 2 etaper af arbejdet, der starter 1 trin (færdig inden afslutningen, det vil sige inden gulv, tapet, maleri osv.). 2 trin, der strækker lærredet (færdigt efter færdiggørelsen) er så praktisk og pålideligt.

alt er gjort i sidste øjeblik. og professionelle håndværkere har kanoner, der spiker vejledningen til loftet uden støv og boring. selvom der ikke findes noget sådant værktøj, så er alt nøjagtigt bedre efter tapetet til at gøre dette arbejde, uanset hvad herren er, men i et sekund er det tid til at distrahere og hænge loftet

Jeg har ikke set et sådant værktøj til det sjette år, selvom installatører har set og meddelt mere end hundrede links til dette mirakel, tak!

Stræklofter kan gøres på ethvert tidspunkt. Her er du nødt til at forhandle med dine malere og loftarbejdere (som det er mere bekvemt for dem at arbejde). Mange tapet poklejshchiki ved ikke hvordan og er bange for at arbejde med allerede strakte lofter; Det er problematisk for lofterne at strække loftet, hvis profilen er tilstoppet med tapet eller maling. Derudover er installationen af ​​lofter i to etaper fyldt med betaling for genudgang af brigaden.

Stræklofter gør sædvanligvis fastgørelsen på pyrimeteren normalt efter limning af tapetet efter 3 dage som Sergey Sergeyevich Kholodov kommenterede for at give dem tid til at tørre, men det er tilfældet, hvis tapetet er malet. 1. Tapet 2. Fixture 3. Maling af tapetet 4. Spænding på lærredet. Men hvis tapetet med risikoen for at have en lys palette 1.Fasteners 2.Wallpaper 3.Tension! Men gulvet gøres altid efter færdiggørelse af gips, kitt og forberedelse til tapet!

Stræklofter kan installeres efter færdiggørelsen af ​​hele cyklus af færdiggørelsesarbejder, idet de tidligere har kaldt loftmåleren og koordineret mulighederne for fastsættelse af loftet. Held og lykke!

Hej Gør alt op til lofterne.

nedhængt loft - den sidste fase af reparation! Held og lykke!

Det er bedre at lave et strækloft, efter at alt arbejdet er afsluttet. De materialer, som strækloftet er lavet til, kræver derfor omhyggelig opmærksomhed. Du vil kroge en klud med noget skarp og alt, det bliver nødvendigt at ændre. Her er en interessant artikel om pleje af spændingsloftet http://www.potolokld.ru/articles/Kak-myt-natyazhnye-potolki/

Hvis du gør det rigtige, skal du gøre det fra top til bund. Lofter, vægge, gulve. Stræklofter skal installeres, når væggene er fuldt forberedt til indsætning. Støvet fra fastgørelsen af ​​baguetten vil være til stede for alle, og hvis dit tapet er lys, og desuden er det meget strukturelt og væggene er stadig rød mursten. Selv at arbejde med en støvsuger vil ikke hjælpe dig. Ønsker du at undgå sådanne problemer, skal du gøre før du klæber. Hvis du har vægge til maling, skal du male og først derefter installere stræklofter. Det er ønskeligt at have lidt maling. Den menneskelige faktor er altid til stede, hvor nogen ridset, lidt snavset osv., Så der var en mulighed for at rette op på situationen.

På hvilket trin af reparation installere stræklofter?

Jeg vil dele min bitter erfaring.

Lette ribbed wallpapers blev fast i stuen og gutterne blev inviteret til at installere et ophængt loft. Vi troede, at de tilsyneladende var stærkt fyldt med ordrer, da de krævede at underskrive et papir, at vi ikke ville have nogen klager over dem, hvis tapetet blev beskidt.

Da de andre fyre borede væggene, slog jeg støvsugeren op og holdt røret i nærheden af ​​perforatoren ved hvert hul, så støvet ikke faldt på tapetet.

Efter at have installeret loftet på tapetet, var der også pletter fra støv og beskidte hænder af arbejdere. Vask tapetet helt mislykkedes, snavset tilstoppet i pores af lys tapet.

Jeg har allerede taget stilling til denne situation, men da solen skinnede gennem vinduet, var det forfærdeligt - i bunden blev alle baggrunde farvet.

Jeg var nødt til at fjerne den beskidte tapet, pokleit lodret loft kantsten til så lidt som muligt gik til loftet,

Jeg råder ikke nogen til at lim tapet før installationen af ​​loftet!

Installatørernes stræklofter vil altid hævde, at lofterne skal installeres før tapetklistermærkerne, da tapetet under installationen kan blive beskadiget eller smurt. Og de vil være lige fra deres side.

Malere foretrækker at holde tapet for at installere loftet af to grunde;

 • denne mulighed er nemmere, og arbejdet kan gøres hurtigere - tapet uden trimning løber over loftet;
 • Når du limer og trimmer toppen af ​​tapetet, kan loftet blive beskadiget eller smurt med lim. Kunder accepterer ikke altid installationen af ​​en dekorativ loftsplint, så tapetet skal skæres tæt på det strakte lærred med en skarp kniv under en bred metalspatel, og disse værktøjer kan let beskadige loftet.

For deres del er maleren også rigtig.

Nå, hvis reparationen er udført af et integreret team, så er der ingen tvist.

Vi limer altid først tapet med lanceringen af ​​loftet. Derefter slår vi af niveauet af monteringsplinten til loftet langs omkredsen og lim en beskyttende film med maskeringsbånd under linjen:

Den tynde film, der fastgøres af penslerne på grund af dets elektrostatiske egenskaber, klæber til væggene og beskytter tapetet mod støv og beskidte hænder.

Naturligvis skal installatøren arbejde omhyggeligt for ikke at hænge tapetet, men selv om dette sker, vil reparationen af ​​tapet være meget billigere end loftmalerierne.

Efter afslutningen af ​​arbejdet fjernes beskyttelsesfilmen uden vanskelighed og efterlader ingen spor.

På hvilket trin i reparation strækker lofterne sig?

Reparation er først og fremmest en ordre og sekvens. Hvis du udfører alt i streng rækkefølge, er det muligt at undgå overlapninger, fejl og andre problemer, der ledsager reparationsarbejdet. Mennesker, der ikke er særlig velbevandrede i reparationer, er naturligvis interesserede i hvilket trin i reparationen er installationen af ​​stræklofter? Inden installation af spændingsstrukturer er det vigtigt at afslutte alle maling- og plasteringsprocesser, der påvirker vægindretningen. Ved plettering af vægge med gipsplader er det vigtigt at fastgøre arkene til styrene mere præcist.

Bestemmelsen af ​​arbejdets rækkefølge afhænger af materialet til vægdekoration. Lad os finde ud af, på hvilket trin reparation installere hævede lofter i rummet, hvis vægge vil blive dækket af tapet. Du kan endda sige, at dette er det mest spændende spørgsmål efter information om arbejdsomkostninger. Mange eksperter og eksperter hævder, at installationen skal udføres i slutningen af ​​alt efterbehandling. Men det er umuligt at svare så entydigt. Skal overvejes i hvert enkelt tilfælde. Der er situationer, hvor du kan give to trin til installation, ikke mindre.

Overvej den første mulighed og find ud af, på hvilken fase af reparation, at installere hævede lofter, hvis de ikke dækker hele loftet, men kun et særskilt afsnit. I dette tilfælde bliver enhver gipspladekonstruktion lavet i form af en firkantet, oval eller hvad der samles. Derefter udføres kitt og maleri, så - installation af strækstofet i figuren. En sådan installationsmulighed bør kun udføres ved afslutningen af ​​maleriet af hovedloftet - når alle reparationsprocesser er afsluttet.

Overvej nu en anden mulighed og find ud af, på hvilken fase af reparation, at installere hævede lofter, hvis de er monteret på hele rummet. Det er nødvendigt at afgøre, om baguetten skal bruges. Når du bruger en baguette, skal du først montere loftet og derefter limte tapetet. Hvis baguetten ikke bruges, er begge muligheder mulige.

Når lofter er installeret ved afslutningen af ​​alt arbejde, er det klart, at dette gøres efter tapet. Spændingsdugen monteret i profiler - plast eller aluminium, er pålideligt fastgjort. Afstanden mellem fastgørelseselementer er 100-150 mm - og så på omkredsen af ​​rummet. Det viser sig, at hvis væggene er lavet af beton eller udvidet lerbeton, vil hver 100-150 mm modtage gråagtigt støv på limet tapet, slået ud af en perforator fra hullerne. I murstenen vil rødlig støv sætte sig på tapetet. Så skal du tænke, før du beslutter dig for, hvor langt reparationen skal installere stræklofter.

Det er naturligt, at hvis loftet er monteret, efter at tapetet er limet, dannes der en vis teknisk kløft mellem strækdæk og væg. Størrelsen af ​​sidstnævnte afhænger af det anvendte monteringssystem. For fagfolk, der anvender et gapless monteringssystem, er mellemrummets størrelse minimal. Med hensyn til virksomheden "New Style Potolkov", behøver du ikke at tænke på, på hvilket trin reparation installere hævede lofter. Vi vil montere spændingsstrukturer på det mest hensigtsmæssige tidspunkt!

Stretch loft efter reparation eller før det

Mange undrer sig over, hvornår det er umagen værd at installere et ophængt loft: før reparation eller efter det? Spørgsmålet om korrekt installation af stræklofter bekymrer hver kunde. Det er på den rigtige rækkefølge af arbejdet og gennemførelsesstadierne, at hele succesen af ​​operationen afhænger. Streklofter har en vigtig kendetegn - de kan installeres både under reparation og når der er et ønske om at opdatere interiøret. Placering af lofter sker hurtigt uden yderligere forberedelser, støv og snavs. Det er meget bekvemt og giver dig mulighed for hurtigt at ændre og forfine interiøret. Strækloftet efter reparationen vil se smukt og stilfuldt ud i ethvert interiør.

Sekvensen af ​​reparationer i et værelse med et strækloft

Når man beslutter sig for at installere stræklofter meget ofte, er der et spørgsmål om rækkefølgen af ​​reparation. Er det i denne sag værd at opdatere hele rummet før, for at klæbe det nye tapet og ændre møblerne. Men hovedproblemet er - i hvilken rækkefølge at udføre efterbehandling.

Den største hindring i installation af lofter kan være en loftsplint, der udfører dekorative funktioner. Det er et fælles forbindelseselement mellem væggen og loftet.

Der er specielle sokler, der er egnede til installation af lofter.

Strækloft er bedst at installere efter reparationen af ​​rummet. Det eneste, der ikke bør løses før montering det er en baguette

Typer af loftsplinter

 • Skumplint. Ved bestilling af polyurethan sokkel er det ikke ensbetydende med sekvensen af ​​arbejdet, da en sådan sok kan fastgøres efter at have limmet tapetet, mens installationen af ​​lofterne ikke påvirker installationen.
 • Plast sokkel. Når man bestiller et plastpanel, skal tapetet være pokleit, inden man installerer spændevævet, da det efter installationen er svært at justere den øvre tapetkantside.

Valget af sokkel kan påvirke rækkefølgen af ​​reparationsarbejde og installation af stramtæpper før eller efter vægpapir.

Installation af strækloft (video)

På hvilket stadium af reparationen skal lofterne ophæves: rækkefølgen af ​​handlinger

Nogle eksperter anbefaler at montere strækstoffet efter færdiggørelsen af ​​alt reparationsarbejde på værelset. Der er imidlertid en opfattelse, at alt afhænger af typen af ​​rum, den valgte metode til installation og valg af dekorative elementer.

Arbejdsstadier under forskellige forhold:

 • Reparation finder sted i et rum med gipskasser. I dette tilfælde skal installationen af ​​stræklofter udføres efter alle typer reparations- og efterbehandlingsarbejder - læg laminatet, rengør væggene, monter gipsvægskassen, klæb og mal den.
 • Reparation giver dekoration baguetter. Arbejdsordren i denne sag kræver streng udførelse - først skal du forberede alle væggene, installere et hæftet loft og derefter indsætte baguetterne.

Hvis du ikke har planer om at bruge dekorative elementer, betyder det ikke, at rækkefølgen af ​​installationen af ​​strækloftet betyder noget

Hvis reparationen ikke indebærer brug af dekorative elementer, kan arbejdskøen forekomme i enhver rækkefølge. Men det er vigtigt at huske, at tid og kræfter vil spare færdiggørelsen på væggene, og først derefter installationen af ​​stræklofter.

En undtagelse kan være muligheden, når reparationen er færdig i flere værelser på en gang. Derefter er følgende rækkefølge af arbejdet muligt: ​​at installere profiler under afbinding af væggene for at klæbe tapetet for at fastgøre strækloftet.

Sekvensen med reparationsarbejde i lejligheden har alle ret til at vælge. En vigtig rolle her spilles ved at spare personlig tid og undgå upassende handlinger.

Sådan installeres hævede lofter: Arbejdsstadier

Hver type installation af stræklofter har sine egne egenskaber. Dette bør tages i betragtning, hvis det er meningen at udføre arbejdet selvstændigt.

Forberedende fase. Det indebærer at foretage nøjagtige målinger af lokalerne, tilberedning af væggene, rengøring af byggepladser, opretholdelse af en stabil temperatur i rummet.

På eksemplet med en harpuninstallation af stræklofter vil stadierne af deres montering blive vist, hvilket indebærer udførelse af en række sekventielle handlinger.

Det er nødvendigt at udføre følgende forberedende arbejde inden installation af strækloftet: måling af rummet, affaldssamling og vægforberedelse

Arbejdsfaser:

 • Til at begynde med er det originale loft og vægge mærket med steder, hvor der fastgøres fastgørelseselementer.
 • Derefter opvarmes lærredet ved hjælp af en speciel varmepistol, udfolder den og fastgør den til baguetten ved hjælp af specielle dele.
 • Ved hjælp af pallen fyldes kluden i en baguette.
 • Lerret opvarmes til en temperatur på 70 grader Celsius. Stræk den bløde film.
 • Harpunen er glidet ind i loften af ​​loftprofilen. Dette gøres med alle diagonale sider af kantningen.
 • Giv filmen afkøling, så den er fast forbundet med lukninger rundt om lærredets omkreds.

Ved udførelse af installationsarbejde er det vigtigt at overholde nøjagtigheden af ​​målinger og strenge sekvenser for at undgå rynkning og hævning.

Tips og tricks til installation af hævede lofter

Når selvinstallation af stræklofter kan konfronteres med mange nuancer, der i sidste ende påvirker de succesfulde resultater af det udførte arbejde.

Det er vigtigt at tage højde for alle arbejdsmæssige nyanser inden installationens start, idet man starter med valg af materialer og slutter med valget af dekorative og belysningselementer.

Installation af stræklofter kan gøres manuelt. For at gøre dette skal du have et specifikt sæt arbejdsredskaber samt en nøjagtigt udarbejdet handlingsplan.

Præcise målinger er afgørende for korrekt installation af strækloftet.

Tips til at hjælpe med installation af hævede lofter:

 • Overvåg nøjagtigheden af ​​målinger i den forberedende fase af arbejdet.
 • For at undgå ophopning af fugt i profilen er det nødvendigt at lave ventilationshuller.
 • Når du installerer loftet, brug halogen eller almindelige lamper, pas på strømmen, som ikke må overstige 60 W - for en almindelig lampe og 35 W - til halogen.
 • Vælg et kvalitetsmateriale, der hjælper med at undgå dannelse af revner og andre defekter på nettet.
 • Ved montage af et multi-niveau strækloft anbefales det at stole på fagfolk. Da installationen af ​​denne type er mere tidskrævende, tager mere tid og kræver visse færdigheder.

Installationsprocessen vil ikke blive gennemført med succes, efter anbefaling fra fagfolk. Det er vigtigt at overveje den valgte teknologi af hængende lofter, målinger foretaget og kvaliteten af ​​lærredets materiale.

Tips til installation af et strækloft (video)

Professionelle anbefaler at installere et loftsloft efter reparationer på værelset. Dette vil spare tid og få jobbet gjort bedre. Før du installerer lofterne, er det bedst at udføre forberedende reparationer, kitt og male væggene og læg gulvet. Installationsarbejdet udføres således hurtigst muligt og tager fra 2 til 3 timer. Installation af lofter på flere niveauer vil tage dobbelt så lang tid. Professionelle kan være involveret i installation af stræklofter, eller du kan selv udføre installationen.