Højde montering kroge til "montering" af gardiner

Der er et vindue med en balkon dør, der er gardiner til gulvet. Det er planlagt at installere kroge i væggen til højre og venstre for vinduet for at binde gardinerne, som det nu er fashionabelt. Sælgeren råder til at fastsætte under vindueskarmet og på internettet helt i billederne over centimeter med 20. Hvor skal de sættes? Interesseret i højde og placering i forhold til vinduet

I bøgerne om gardiner (i oversættelse) på billederne er også højere end vindueskarmet, men der er vindueskarmet selv næsten på jorden. I vores lejligheder er det højere, så sælgeren rådgiver korrekt, men der er stadig ingen hurtige og hurtige regler, så installer hvor du føler dig smukkeste for dig - (fra bogen) - "Sæt gardinet med et bånd, flyt båndet op og ned, indtil du finder den bedste position Marker fastgørelsesstedet på væggen. "
Der er tre tips (fra bogen), hvordan man laver afhentningen

 1. på hulstanden.
 2. lavere i en højde på 1/3 af gardinet fra gulvhøjde
 3. over vindueskarmet i en højde på 2/3 af gulvet

Og hvor bredt vinduet skal spille?

UncleSam skrev:
Og hvor bredt vinduet skal spille?

nemlig de lange metal kroge i billederne nær vinduets escarpment. Du kan samle gardinet på en krog og flytte det i forskellige retninger, indtil du finder den bedste position. Hvis du har en greb af stof, der er fastgjort til krogen, så skal du flytte grebet med en krog.
Og fra bogen - "Sæt et stykke klud rundt om gardinen eller pin en lille prøve for at kontrollere effekten.
Lad det stå i flere dage og se på indretningen i dagslys og kunstig belysning, inden du tager det endelige valg "- i hvordan!

Sådan hænger gardiner

Hvordan hænge gardinerne, så de hænger i lige fold uden at ty til at binde på fletningen?

Umiddelbart foretage en reservation, vil denne metode fungere i tilfælde, hvis du først sætter kroge på gardinerne, og kun derefter hænge dem på tagskægget. Ceiling cornices i dette tilfælde passer perfekt.

Vi beregner mængden af ​​materiale til denne metode til hængende gardiner. Koefficient tage 1.5 plus 10cm på de tekniske tuck gardiner (fordi vi vil have dem til at blive hængt pænt) plus 4 cm på sømmen af ​​side sektioner.

Antag en eavebredde på 3m. Vi skal sy 2 gardiner. 3x1,5 = 4,5m. Vi twist hver gardin på siderne (tekniske sving) med 10 cm, dette er en anden 0,4 m. Og fire sidesømme - plus 16cm. I alt får vi 4,5 + 0,4 + 0,16 = 5,06 m. Du kan nøjes med op til fem meter.

Hvorfor har vi brug for tekniske sving? Du kan sikkert gøre uden dem, men jeg personligt gerne det bedre, når sidesømmene ude af syne, især sidesømmen og nogle gange undlader ordentligt til jern (der er sådant væv).

Gardinstof - et godt valg, praktisk service til udvælgelse af stoffer og beregning af gardinudgifterne på vores partneres websted, onlinebutikken DrapeShop.

Lad os fortsætte med at øve. Vi trækker sig tilbage fra sidekanten af ​​gardinet 10cm og hænger krogen - det bliver den ekstreme krog.

Sæt gardinen på denne krog og hæng den næste krog på to sløjfer på én gang - den ekstreme og den ene modsat den. Vi får denne handling teknisk support. Forresten kan det gøres lettere - bare drej det op, når du sy et bånd.

Vi sætter den næste krog på sløjfen (tættere på porten) og passerer den anden sløjfe gennem fem centimeter med den. Det viste sig en lille fold.

Længere langs gardinens bredde klæder vi kroge på samme måde, afstanden mellem kroge er 10 cm og mellem løkkerne på en krog - 5 cm.

Glem ikke om den tekniske support på den anden side af gardinerne.

Det viste sig sådan ensartede overfladiske folder over hele bredden af ​​gardinerne. Sådan gardinerne hænger, når vinduet er gardineret.

Når gardinerne trækkes fra hinanden, vil de også hænge i lige folder, kun folderne vil allerede være dybe.

På denne måde kan du ikke kun hænge gardinerne, men også tulle, hvis monteringsfaktoren ikke er stor. Det er ret vanskeligt at jævnt fordelte samlingen på en fletning med en lille koefficient, det viser sig, "hvor det er tykt og hvor det er tomt", og i dette tilfælde får vi en ensartet samling.

Hvis noget ikke er klart, spørg i kommentarerne, jeg vil besvare alle dine spørgsmål.

Kan du lide masterklassen? Jeg ville være meget taknemmelig for dig, hvis du deler denne artikel med dine venner på sociale netværk ved at klikke på en hvilken som helst knap nedenfor.

Hvis du har lyst til at dele din oplevelse med læserne af webstedet eller bare for at vise dit arbejde, skriv og send et foto til mig via e-mail.

På hvilken afstand til vedhæftning af kroge til gardiner. Master klasse: fastgørelsesgreb til gardiner

Udstyret af boligindretningen skal ejerne af lejligheden indeholde en vigtig del af vinduesindretningen: gardiner, gardiner, gardiner og gardiner.

Desuden vælger de sådanne gardiner som regel at vælge hele sættet i en harmonisk stil: fra tekstiler til nødvendige tilbehør som hjørner og holdere. Holderen til gardinen er en speciel anordning i form af en beslag eller beslag til at holde gardinet i den samlede form.

De kan bruges uafhængigt eller i et sæt med klistermærker lavet af linned dekoreret strimler eller stykker af andre fleksible materialer. De ligger som regel på væggene til siden af ​​vinduet eller døråbninger. Fra deres brug kan afhænge af følelsen af ​​rummelighed i rummet.

Forms indehavere kan være meget forskellige. Fra meget enkel, vandret eller lodret udførelse til sammensatte enheder, med dekorationer og forskellige dekorative indlæg. For badeværelser har begrebet "holder gardiner" en bredere betydning. Det indebærer alle nødvendige tilbehør til at arrangere gardinerne, herunder gardinstænger (stænger).

Disse enheder er lavet af forskellige materialer:

Brug ofte forskellige kombinationer af disse materialer.

Placering af gardinholdere: 1. i hulstanden; 2. under hulstanden 3. over hulstanden

Producenter af tilbehør til vindue- og døråbninger tilbyder tre grundlæggende former for indehavere:

For hver form, der har karakteristiske træk i designet, er der tilvejebragt en original fastgørelsesmetode og følgelig specielle fastgørelseselementer.

Typen, materialet og evnen til at modstå bestemte belastninger for sådanne anordninger bestemmes, når de vælges, baseret på den planlagte anvendelse, design af rummet og gardinet. For eksempel er nogle gange tilbehør af denne type, der er lavet af metal og vedholdende ret store belastninger, placeret over vinduesåbninger og anvendes i stedet for cornices. Gardiner, kastet over dem og dygtigt draperet, skaber en usædvanlig virkning for værelset at blive dekoreret.

Monter holderen taget hovedsagelig til væggen. Desuden kan monteringen, afhængigt af type og design, være enkelt, åbent eller skjult, med installationen af ​​bærerunderstøtningspladen.

Placering og fastgørelse af gardintilbehør

Det sædvanlige standardarrangement af gardinholderen ved vinduet er vinduets vinduesniveau. Det foreslås at overveje tre muligheder for enhedens placering:

 • på vandret vindueskarm
 • 0,3 m under karmen
 • over vindueskarmet, fra loftet - 1/3 af højden af ​​rummet.

Højde på moderne vinduesåbninger kan dog være anderledes: fra gulv til loft på rummet eller et par tommer centimeter over gulvniveauet.

I sådanne tilfælde afhænger placeringen af ​​gardinholdere primært på de anvendte gardiner, deres stof og størrelsen af ​​vævene. De point, der bestemmes eksperimentelt, vil være optimale. Hvis du ændrer koordinaterne for retentionspunktet for gardinerne, kan du maksimalt åbne vinduesåbningen eller næsten helt drape den, hvis du af en eller anden grund ikke skal åbne visningen til vinduet. Det anbefales at tage højde for alt: fra åbningsforholdene til svinget vinduet til typen af ​​de faldende folder af gardiner.

De valgte installationssteder for enhederne (som regel er der to af dem på den ene og den anden side af vinduet eller døråbningen) kontrolleret for nøjagtighed, vandret position og symmetri. Dette betyder, at punktet, der svarer til det geometriske center (eller kanten) af venstre holder, skal svare til midten (eller den samme kant) til højre i forhold til midten af ​​åbningen. De vandrette mærker af begge armaturer, der er lavet til fremtidige monteringshuller, skal ligge på samme vandrette linje - dette kontrolleres af bygningens niveau.

Fastgørende begrænsninger

Det giver ikke mening at vælge dykker og skruer til montering: De leveres normalt med den købte gardinholder. Derfor er der kun brug for en boremaskine og / eller en skruetrækker til det kommende arbejde, såvel som en boremaskine med loddebøjler svarende til diameteren af ​​plastdykkerne, der er tilvejebragt i installationssætet. Hvis væggene i rummet er "tunge", beton, vil der være brug for en boring til boring.

Efter afslutningen af ​​verifikationsmålinger til boremærker laves der lavet. Derefter anbringes plastpropper-dowels i hullerne. Hvis borediameteren er valgt korrekt, passer dølerne tæt ind i hullerne, under påvirkning af en hammer. Afslutningen af ​​installationen - montering af holdere til dowels selvdrejende skruer.

Nu indendørs kan du arrangere de ønskede gardiner.

Udseendet af ethvert værelse uden korrekt valgte tekstiler ser ikke ud. Men selvom du køber og hænger gardiner, gardiner eller gardiner af den ønskede skygge, tekstur og design, kan du stadig ikke gøre uden forskellige dekorative elementer.

De vigtigste tilbehør er gardinholdere, holdere og gardinstænger. De hjælper ikke kun med at ordentligt arrangere placeringen af ​​stoffer ifølge skitsen, der er udviklet tidligere, men er også helt uafhængige dele. For eksempel er holdere til kanzashi gardiner så smukke at de spiller hovedrollen, det er omkring dem, at resten af ​​designet er bygget.

Korrekt udvalgt og placeret kanzashi og vægholdere til gardiner giver dig mulighed for at ordentligt organisere rummet, regulere mængden af ​​lys ind i rummet, gøre rummet mere rummeligt og føje komfort til det. Og gardinholdere i badeværelset gemmer plads i lukkede rum.

Lad os overveje disse interessante elementer mere detaljeret. Som en bonus er nedenstående en guide, ledsaget af et foto, som giver dig mulighed for at gøre holdere til gardiner med egne hænder fra diske.

Typer af vægelementer

Stationære holdere til vinduet tekstiler er specialfremstillede og faste kroge, der er placeret på væggen nær vinduet og tjener til at holde gardiner eller gardiner. Udover uafhængig brug kan de spille rollen som et ekstra element til klemmer, børster, magneter og pickups, hvorved der skabes interiør af fantastisk skønhed.

Som navnet antyder, er det pågældende støtteelement fastgjort ubevægeligt. Derfor skal du først beslutte udseende, designfunktioner og placering.

Den moderne industri producerer et stort antal sorter af indehavere. Det er nødvendigt at vælge en eller anden model baseret på rummets generelle stil, stoffets farve og struktur, samt møbler og tilbehør.

Indvendige designere forsøger ofte at bruge holdere i samme stil som tagene. De ovennævnte elementer er trods alt konstant synlige og tiltrækker den største opmærksomhed.

Gardinholdere kan være fremstillet af sådanne materialer:

 • et træ;
 • plast;
 • metal;
 • kombinationer af ovenstående.

Når du vælger en model, skal du sørge for at købe højkvalitets fastgørelsesdele. Nogle gange er det nødvendige antal skruer, skruer og andet tilbehør allerede inkluderet i sættet.

Fastgørelsesfunktioner

Af stor betydning er ikke kun det korrekte valg af modellen, men også dens placering på væggen. Ikke så længe siden blev enhver vægholder, uanset form og udseende, fastgjort nøjagtigt på hulstanden. Men moderne lejligheder og huse har en anden konfiguration af vinduesåbninger, fordi denne mulighed ikke er egnet til alle tilfælde.

Derudover skal du tage højde for lofterne i rummet, vinduets bredde samt egenskaberne i dets design, ventilationssystemet og åbningen.

De mest almindelige er følgende muligheder:

 • traditionelt, når højden af ​​forankringen er på samme niveau som vindueskarmet;
 • i en afstand på ca. 2/3 af højden fra gulvniveauet;
 • ca 20-30 cm lavere end vindueskarmet.

Hvis gardinerne er korte, er en højere placering af kroge velegnet, i tilfælde af at tekstilerne er lange - placerer holderne tættere på gulvet. Det skal bemærkes, at når en stor mængde stof anvendes i et design, er det nødvendigt at sørge for et passende sted langs kanterne af vinduesåbningen for at fastgøre det til holderen eller holderne.

Men det er nødvendigt at tage højde for, at jo lavere holderne er placeret, jo mindre lys kommer ind i rummet. Dette kan være nyttigt, når du skal dekorere en ikke særlig behagelig visning uden for vinduet eller skjule de påviste rammefelter.

Det er bedst at afprøve flere muligheder på stedet. For at gøre dette skal du tage et bredt bånd med hvilke gardiner opsamles i en bolle. Så bruger en person den resulterende improviserede afhentning til væggen, og den anden ser ud til, hvilken version der ser mere organisk ud i rummet.

Direkte fastgørelse udføres uden tricks med en boremaskine og skruetrækker.

Ud over stationære enheder, giver indehavere, der ligner velkendte japanske hårklip, gardinerne et glimrende udseende. Lad os tage et kig på, hvordan man laver en gardinholder med egne hænder. Desuden er konventionelle cd'er gode til dette, som i stort set findes i næsten ethvert hjem. I ekstreme tilfælde kan du købe dem, en lille pris bliver ikke en hindring.

Arbejdet består af følgende trin:

 1. Først og fremmest skal du forberede diske. Til dette formål markeres en cirkel på diskene ved hjælp af en skabelon (f.eks. Et cover til bevarelse). Det er nødvendigt, at den dannede ring var omkring 2-3 cm bred.
 2. Ved hjælp af et varmt loddejern eller en byggekniv fremstilles et snit ved hjælp af en præ-mærket mærkning. Dette skal gøres omhyggeligt for ikke at ødelægge den ydre ring.
 3. For at lette processen kan du lave skær på begge sider og dreje disken på hovedet. Herefter falder den resulterende "minidisk" ud af sig selv uden nogen indsats fra din side.
 4. Samme række handlinger skal ske med en anden disk, da arbejdet kræver to ringe, der er limet sammen i en helhed.
 5. Til dekoration af indehaveren anvendes tekstilblomster, som er karakteristiske elementer af kanzashi hårnåle. Hvis du har tilstrækkelige færdigheder og evner, kan du selv samle dem ved hjælp af de komponenter, der sælges i butikkerne. Ellers er det tilrådeligt at fokusere på færdige genstande.
 6. Således at plastikringen af ​​diskene havde et præsentabelt udseende, er det pakket med et tekstilbånd af den ønskede skygge og tekstur 1 cm bred. Den frie ende er fastgjort med lim, og så er hele det fri rum forsigtigt og forsigtigt dækket. I slutningen er alt også fastgjort med lim.
 7. Derefter samles blomsterarrangementet i en enkelt enhed. Til dette formål anvendes tidligere indsamlede blomster samt købte blade. Derudover kan du tage perler, rhinestones og andet tilbehør.
 8. Ringenes design kan være enhver. Det hele afhænger af din fantasi og design af rummet som helhed.
 9. For at fastgøre kanzashi på tekstiler anvendes almindelig kinesisk sushi pind dekoreret med bånd, blomster og blade, så den falder sammen med stilen med den tidligere lavede ring.
 10. Det færdige element er fastgjort på gardinet på et hvilket som helst passende sted.

konklusion

Inden for rammerne af et materiale er det svært at dække hele rækken af ​​holdere til gardiner. For eksempel er et så nyttigt tilbehør som en vinkelholder til et gardin i et badeværelse, der giver dig mulighed for effektivt at organisere rummet og beskytte indretningens og husholdningsapparatets elementer mod fugt, fuldstændigt blevet ignoreret.

Et mere fuldstændigt indtryk af alle tilgængelige sorter vil hjælpe videoen i denne artikel.

Vinduesdekorationen bruger mange tilbehør, som du frit kan købe hos enhver online butik. De mest populære af dem - klister til gardiner.

Gardin kroge - dette er et af de vigtigste elementer i indretningen. Med deres hjælp kan du ikke kun omdanne gamle gardiner eller dekorere nye, men også logisk afslutte vinduesammensætningen. De hjælper også med at feste gardinerne på siderne af vinduet, som giver dig mulighed for at lade mere luft og lys ind i rummet. Sådanne dekorative elementer kan ændres afhængigt af stemningen eller bruges til at bringe nyhed til et lidt irriterende interiør.

Tilbehør til gardiner - uundværlige hjælpere med hensyn til at skabe udsøgte gardiner eller tyler. Afhængigt af hvordan du fastgør klemmerne, kan du få en anden effekt. Der er et stort antal monteringsmetoder, som vil hjælpe dig med at skabe den ønskede draperieffekt. Derudover tilbyder disse tilbehør et stort felt for kreativitet og fantasi.

Sådan fastgør gardinet greb

Så overvej de grundlæggende metoder til fastgørelse af greb til gardiner:

Hver mulighed for at fastgøre griber skaber sit eget specielle gardin på stoffet. Det generelle princip er: Jo lavere pickup er vedhæftet, desto flere folder får du på gardinerne. Det eneste, man skal huske på, er, at jo større draperi, jo mindre lys trænger ind i rummet. Desuden, hvis du har en smuk udsigt fra vinduet og derefter opretter dybe folder af stof, lukker du det meste af det. Samtidig vil en variant med en nedre armatur være ideel til de værelser, hvis vinduer overser byggepladsen eller et tilstødende hus, eller hvis vinduesrammerne har et unpresentable look og har brug for reparation.

Du kan også visuelt ændre vinduets proportioner:

 1. Hvis du vil gøre vinduet bredere, skal tilbehør fastgøres lavere (ca. i en højde på 1/3 fra gulvet).
 2. Hvis du vedhæfter kroge højt, vil det gøre vinduets åbning smalere og længere.

Hvordan det ser ud i virkeligheden:

Lange gardiner giver dig mulighed for at prøve forskellige monteringsmuligheder, hvilket giver mere plads til fantasi. Gardiner, der har en længde på op til karmen, er det bedst at rette, afgår 1/3 af længden fra bunden.

Sådan vælges gardin kroge

Sådanne tilbehør til gardiner er lavet af tykt stof. Bedst af alt, hvis de er af samme materiale som pelmets. Som regel gentager gardin kroge lambrequin farve. Også mulige muligheder for at matche gardinerne eller i kontrast. Tilbehør til gardiner i online-butikken er billige, så du kan altid erstatte dem med andre, hvis du vil ændre noget i det indre uden store omkostninger. Openwork indehavere af firmaet "FL Service" tilbyder et bredt område af kreativitet: På grund af at produkterne er tosidede, i kontrastfarver, kan du ændre vinduesindretningen ved blot at vende produktet over.

For at skabe komfort i indretning er der en stor rolle at dekorere vinduer. Uanset hvor du bor - i en lejlighed eller et privat hus, vil god belysning bidrage til at gøre dit hjem behageligt og smukt. Ved design af vinduer har gardiner og tulles stor indflydelse, fordi de er elementer af dekoration. For at bruge decorsne vil du helt sikkert have brug for en holder til gardiner, især da det er en uundværlig del af designet af ethvert rum.

Ved hjælp af kroge og et klip fastgør de gardiner og gardiner direkte på væggen. De udfører to hovedfunktioner på én gang: de holder gardiner og bruges som indretning til indretning af rummet. Før du begynder installationen, skal du finde ud af, hvordan du fastgør holderen til gardiner.

Typer af holdere til gardiner

I dag er det meget svært at gøre det rigtige valg af indehavere til gardiner, fordi området er så stort, at du bare kan blive forvirret. Før du køber dem, bør du ikke blot stole på din smag, men også at holde sig til indretningen af ​​rummet, fordi holdere til gardiner kan fremhæve stil og blive et originalt element af dekoration.

At diversificere interiøret indendørs og øge vægten på vinduesområdet, kan du bruge gardiner til gardiner.

Afhængigt af fremstillingsmaterialet er alle gardin eller gardinholdere opdelt i:

 • træholdere;
 • plastholdere;
 • metalholdere;
 • stofholdere;
 • kombinerede indehavere.

Advarsel! Før du køber indehavere, skal du bestemme vægt og type gardiner, da der er en forbindelse mellem dem. Hvis du foretrækker at hænge tunge gardiner i rummet, så skal indehaverne modstå denne belastning. Derfor skal de være store og stærke.

Monteringsmuligheder

For at vælge det rigtige sted, hvor du skal fastgøre holderen til gardiner, bør du overveje mange nuancer, nemlig:

 • hyldehøjde;
 • materiale, hvorfra gardiner eller gardiner syes
 • farver og stoffer og dekorative design af hele rummet;
 • interiør stil.

Advarsel! Først og fremmest, når du vælger typen af ​​gardinholdere, stole på det indre af rummet. For eksempel, hvis du foretrækker klassikere, har du antikke møbler, så vil kun massive holdere passe perfekt ind i interiøret. For modernitetsstilen er det bedst at købe metalholdere, og deres originale form vil kun føje krydderier til rummet. Hvis du vælger gardinholdere i børnehaven, er det bedst at købe dem i form af bløde legetøj.

Lige foran fastgørelsen af ​​gardinholdere skal du vælge et sted for dem nær vinduet. Dette er en meget vigtig beslutning, fordi det vil påvirke hele indretningen af ​​rummets rum. Der er flere mulige muligheder for placeringen af ​​indehaverne:

 1. En meget populær måde er at montere på hulstanden. Denne mulighed udvider ikke visuelt vinduets åbninger, selvom mange lysstråler kommer ind i rummet. Monteringsholdere på hulstanden giver dig mulighed for at opdele hele væggen lige, hvilket har et æstetisk udseende. Denne mulighed kan bruges i forskellige rum: i soveværelser, stuer eller børnehave.
 2. Bjerget ligger over midten af ​​væggen, som giver dig mulighed for at visuelt dele hele rummet rundt om vinduet på en sådan måde, at der vil være en tredjedel øverst og to tredjedele nederst. Denne mulighed er ideel til smalle vinduer, fordi det udvider vinduet og alt lys kommer ind i rummet. Men der er en begrænsning, der er i valget af stof. For denne fiksering vil ikke passe tunge gardiner eller gardiner.
 3. Mounten er under midten af ​​væggen og dæklinjen. Denne mulighed er perfekt til brede vinduer, fordi det visuelt giver dem mulighed for at indsnævre, og solens stråler falder ikke helt ind i rummet. Men denne fiksering giver dig mulighed for at bruge tunge stoffer til gardiner.

For at gøre det rigtige valg af placeringen af ​​holdere til gardiner, skal du tage højde for rummets stil, hvad det er til og hvilken slags belysning du vil have. For eksempel til køkkenet vil bjerget over midten af ​​væggen være en glimrende mulighed, det vil tillade at lyse op i rummet godt. Man bør huske på, at der ikke anvendes køkkengardiner, men kun tule og derefter under kulmen falder det ikke. Hvis du f.eks. Tager en strenge studie eller et bibliotek, så er det bedre for dem at vælge tunge mørke gardiner eller gardiner. Derfor er kun armaturet under midten af ​​karmen egnet. Dette arrangement vil skabe en arbejdsmiljø. Med hensyn til montering ved vindueskarmet, er den ideel til et soveværelse eller stue.

For at gøre det rigtige valg blandt de mulige placeringer af fastgørelsesholdere til gardiner, skal du samle alt materialet sammen og se, hvad effekten af ​​deres brug er.

I dag er det fashionabelt at bruge designernes ydelser. De vil hjælpe med at skabe det perfekte interiør til dit hjem. Men vil et sådant interiør matche din smag? Hvis du selv bestemmer dig for at dekorere dit hjem, skal du være særlig opmærksom på gardinerne og tænke på, hvordan man laver gardinerne på siderne til væggen, så de ikke forstyrrer og samtidig skabe en harmonisk atmosfære for dit interiør.

hente

Tacks er en række elementer, der holder gardinerne på siderne. At gribe ind omfatter:

Pickupen er altid fastgjort i begge ender til væggen. Således viser det sig en loop, hvor gardinerne er samlet.

udvalg

Der er mange typer pickups. Deres valg afhænger primært af det rum, hvor du planlægger at fastgøre gardinerne:

 • For brede vinduer og lange tykke gardiner er det bedre at vælge brede kroge, som ikke vil forhøje sig for tæt.
 • For små værelser, hvor smalle vinduer er installeret, er det bedre at bruge smalle letvægtsholdere, der er bedre fastgjort til væggen øverst i vinduet. Vinduerne vil således fremstå bredere og mere lys vil strømme ind i rummet;
 • Du kan også bruge en afhentning. For eksempel, hvis der er et skab eller en balkon dør på en del af vinduet. Hvis du gør alt efter reglerne, kan selv gardinerne, der er monteret på siderne på den ene side, se smukke ud.

materiale

Ikke den sidste rolle i design af gardiner spiller det materiale, hvorfra afhentningen er lavet. For en rig og rig design af et opholdsstue eller soveværelse er de mest velegnede holdere i form af snore:

I offentlige lokaler er det bedre at bruge stramme kroge lavet af tætte glatte tekstiler.

Udover materialet spiller selve pick-upens farve en vigtig rolle i gardinernes korrekte design:

 • Du kan matche hovedgardinens farve;
 • eller du kan vælge en kontrastfarve. Men i dette tilfælde skal du omhyggeligt vælge farve, kontrollere deres kombination i dag og aften belysning.

billede

Hvis stoffet til greb har et klart defineret ornament, skal du først vedhæfte det til gardinerne selv på forskellige steder for at forstå, om de vil se fordelagtigt, hvis gardinerne er fastgjort til gardinens sider.

Efterbehandling

Når du har besluttet dig for afhentningen, bør du ikke straks rette dem på væggen. Inden du vælger et permanent sted, skal du prøve at finde den perfekte position. Se hvordan gardinerne http://pereezdspb.com/ look, fastgjort øverst eller nederst, og find den bedste løsning. Forresten tillader gardinerne, der er fastgjort på siderne, at regulere lysstrømmen samt at skjule fejlene i selve vinduet.

Lad os opsummere

Gardiner kan altid være smukt og oprindeligt fastgjort til væggen. Det vigtigste er, at strømperne er symmetriske med hinanden. Et højt arrangement af grabs vil gøre vinduet smalere og en lav en - bredere.

Gardin kroge: hvad sker der, hvor meget der er brug for og hvordan man hænger gardiner på dem

Før du hænger godt på gardinerne, skal du tage højde for mange nuancer, herunder hvordan man retter dem på corniceen. Trods alt afhænger ikke kun design, men også funktionaliteten af ​​malerierne herom. Gardiner på kroge i denne forbindelse, en af ​​de mest bekvemme og alsidige løsninger. Men for at kunne afhente dem korrekt skal man gøre sig bekendt med hele rigdommen af ​​sortimentet og finde den mest egnede mulighed for en bestemt sag.

Gardin kroge - deres funktioner

Der er mange måder at hænge gardiner på bjergene, men gardin kroge er den mest almindelige. Vi taler om de elementer, der er monteret på ringen og på de enkelte monteringer. Oftest bruges de på profil, monteret på væg- eller loftkornet, men hvis det er nødvendigt, kan du også finde en passende mulighed for runde eller snor modeller.

Hook montering kan bruges uden taggrene, for dette skal du rette særlige væghooks i en vis afstand fra hinanden, for eksempel nedenfor er et par billeder af denne metode til hængning. Denne mulighed er den ideelle løsning i tilfælde, hvor det er planlagt at hænge et lysgardinet, der ikke vil blive flyttet under brug.

Plast og plast kroge er i stand til at holde et stof af lys og mellemvægt. Når du laver vinduesåbninger med tunge draperier, er det bedre at bruge metal kroge, hvor du sætter øjenlågene på gardinerne eller sømhullerne på dem.

Den største fordel ved denne lukning er, at kroge på lærredet nemt og smidigt bevæger sig langs hele længden af ​​cornice i begge retninger. Hvis det er nødvendigt (hvis gardinerne skal vaskes), kan de let fjernes, og hvis krogen går i stykker, kan den let udskiftes med en ny.

Sådan monteres på gardinet

Krobene er normalt fastgjort til et specielt bånd, der tidligere er syet til den øvre kant af banen, hvor der allerede er tilvejebragt løkker til dette formål. Curtain tape kroge medfølger ikke i sættet, men de kan altid findes i specialbutikker. Sådan monteres fletningen beskrevet i følgende video:

Nogle gange (for det meste blev denne metode brugt omkring 20-30 år siden) de blev sløjret direkte på gardinet, helt øverst uden at bruge et bånd. I dette tilfælde er det ønskeligt at forstærke den øverste del af gardinet med en yderligere smal (2-3 cm bred) strimmel af stof. Den eneste betingede ulempe ved denne metode er omhyggelighed og monotoni at sy et tilstrækkeligt stort antal kroge.

Hvor meget det er nødvendigt at feje sløjfer eller bruge dem på båndet, løses individuelt. Den optimale afstand mellem kroge er 10 cm. Jo større den er, jo dybere foldene på gardinerne vil være, når de trækkes, og omvendt, jo mindre afstanden mellem sløjferne og dermed de mindre kroge, desto mindre ekspressive foldene bliver.

Vi tilbyder også videoen nedenfor om, hvordan du laver krogen på gardinbåndet, inden du hænger gardinerne på loftet cornice:

Når cornice er en loftskinne, bliver fastgørelsen af ​​gardiner på kroge den eneste mulige. Kroge til loftkanterne kommer normalt ikke sammen med et dæk. De købes særskilt, indsættes i et bånd og derefter spidses ind i tagene selv som i videoen:

klassifikation

Gardin og gardin kroge på væg og loft cornices er kendetegnet ved materialet til fremstilling og design. Til deres fremstilling brug:

 • høj kvalitet plast;
 • metal (hovedsagelig messing, aluminium og stål);
 • metal-plast er et moderne kompositmateriale.

Plastikoptioner er velegnede til gardiner af let og mellemvægt. Ud over budgettet blandt produkterne af denne type priser har de en anden utvivlsom fordel - lydløshed, når de flytter på tagskægget. Men over tid slides plastikhager ud og mister deres form, hvilket medfører en overtrædelse af den samlede sammensætning. Det skyldes glidning af gardinerne fra sløjferne på grund af deformation af kroge.

Kroge til gardiner i badeværelset, du kan vælge enten plastik eller metalplast og metal, forkromet udefra som i billedet nedenfor.

Metal kroge til gardiner er dyrere, men også mere pålidelige. De deformeres ikke under driften og fastgør tæppet tætsluttende, så det ikke glider ned. Deres ulempe er støj. Derudover er kendetegnene ved denne fastgøring meget afhængig af metalets kvalitet. Hvis monteringen er lavet af billige råmaterialer eller i strid med teknologi, vil de ruste med tiden og ødelægge gardinerne, der er hængt på dem. Det er bedre at give produkter fra metaller med anti-korrosionsbelægning.

Metal-plast er et optimalt materiale med hensyn til pris og kvalitet. Det kombinerer fordelene ved de to tidligere typer og har ikke deres ulemper. Kroge til metal-plastgardiner er dyrere end plastprodukter, men billigere end metal, de er helt stille og holder deres form perfekt til hele driftsperioden.

Typer af kroge til gardiner skelnes og afhænger af deres design. De er:

 • Lukket og åbent. Det er hurtigere og lettere at hænge gardiner på åbne modeller, men der er en mulighed for, at stoffet glider af krogen, for eksempel hvis du trækker det kraftigt. Lukkede kroge er udstyret med en lås. På grund af dette glider sløjferne ikke af deres buede dele. Praktisk, når de vasker, behøver de ikke at fjernes fra gardinet.
 • Skjult eller dekorativt. Dekorative kroge til tagbøjlerne anvendes i tilfælde, hvor indretningskonceptet kræver eller tillader tilstedeværelsen af ​​ekstra tilbehør, der gør opmærksom på gardinerne. Men stadig er standardfastgørelserne, der ikke er synlige, skjult i stoffets folder eller under konsollen, mere populære.
 • Transient og større. Hovedmodellerne er dem der tjener som en selvstændig direkte mount. Adapterkroge løser de sammenlåsende hængsler, klip, grommets og bruges hovedsagelig på runde hjørner.

For ikke at ødelægge gardinens præsentable udseende med mulig deformation eller korrosion af kroge anbefales det at udskifte dem hvert andet år.

Hvilke nuancer skal være opmærksomme på, når de vælger

Ved at vælge kroge til gardiner og gardiner skal du overveje deres overholdelse:

 • vægt gardin sammensætning;
 • hyppigheden af ​​dens funktion (bevæger sig eller hænger permanent);
 • gardin design og interiør generelt;
 • loop størrelse;
 • type af cornice.

Før du hænger gardinerne, bør du først og fremmest finde ud af, hvor længe de varer, uden at bryde og deformere og holde lærredet sikkert i den ønskede position. Derudover er det nødvendigt at tage højde for typen af ​​tagskæggene. For eksempel er produkter fastgjort til ringe perfekte til runde hjørner, mens bøhmiske konsoller bedre kan suppleres med plastik kroge, der er beregnet til gardiner med ruller.

På gardin tilbehør uden specielle behov for at spare er ikke det værd. Det ser ud til, at bjerget - en lille smule, men det kan negere alle bestræbelser på at designe et harmonisk miljø. På trods af at kroge er meget bekvemme og alsidige, inden du vælger dem eller en anden måde at hænge gardinerne på cornice på, skal du tænke over hele gardinets sammensætning og dets korrespondance med dens generelle indretningstilstand.

Gardininstallation

Det vigtigste trin i den endelige proces med udsmykning af vinduesåbningen er installationen af ​​gardiner. Hvad er vigtigt at vide, når man monterer gardiner med egne hænder? Alle nuancer her.

Alligevel har du allerede færdige gardiner, der skal installeres, og hvis du læser denne artikel, ser det ud til, at du skal håndtere dig selv og installere gardinerne med dine egne hænder. Og alt ser ud til at være klart og simpelt, men nogle små ting du behøver at vide, i hvad jeg vil hjælpe dig her.

Forbereder installation af gardiner

For at installere de færdige gardiner kræver 3 vigtigste ting:

 • Forudsætningen af ​​gardinerne syet af dine størrelser.

(Hvis du ikke har syet gardinerne endnu, så er artiklen om hvordan man foretager målinger her.)

Hvor mange produkter af produkter, så mange vil have brug for hjælpelinjer på cornice til gardiner.

Tulle - den første vejledning fra vinduet.

Portieres - den anden guide fra vinduet.

Lambrequin eller dekorative elementer - den tredje vejledning fra vinduet.

 • Tilstedeværelsen af ​​en allerede installeret tagskinne.
 • Nok kroge til montering.

Beregning af antallet af kroge til gardiner

Den korrekte placering af kroge antyder afstanden mellem kroge på gardinbåndet fra 5 til 10 centimeter.

For at forstå, om der er nok kroge fra din gardinstang til gardinerne, lad os lave nogle beregninger.

Lad vores sæt gardiner have:

 • 5m bred tule monteret til dækkets bredde svarende til 3 m.
 • gardin i tælling. 2 stk 2 m bred hver
 • lambrequin 3 m bred.

Så skal vi:

3 m. (Tulle) + 4 m. (Portieres) + 3 m. (Lambrequin) = 10 løb. meter.

10 m. / 0,07 m. (gennemsnitlig anbefalet krogplacering) = 142, afrundet til 150 kroge.

Vi ser på antallet af kroge i dit sæt gardiner. Hvis der er mangel på det krævede antal kroge, er det nødvendigt at købe resten for at undgå en dårlig sag i produktet, og som følge heraf liggende gardiner på gulvet.

Når alle komponenter til installation på stedet, fortsæt til installation af gardiner.

Overvej krogen fra dine taggrunde. Hvis de har en fastgørelse, så vil din installation blive lettet mange gange.

Så hvis der er en lås, skal kroge ikke bæres på vægten, vi trækker os mere på sofaen, og i rækkefølge, med en beregnet afstand (naturligvis ved øje) sætter vi kroge på alle gardinprodukter. Glem ikke at krog krogen!

Forresten kan kroge ikke fjernes, selv når du vasker produktet, hvis de er lavet af plast. Låsen tillader ikke krogen at flyve fra gardinbåndet. En god bonus i pleje af gardiner!

Mere om gardin kroge kan læses her.

Den mest tidskrævende proces er afsluttet, og du kan installere gardiner på tagskæggene.

Forveks ikke, for hver guide har sit eget produkt. Se ovenfor. Hvem forvirret, bliver nødt til at opveje.

Se videoen om, hvor nemt kroge er klædt på produktet, du kan køre til tagene.

Alt er meget sværere for aluminiumskorn, hvor kroge er y-formede og uden fastgørelseselementer. Her behøver du kun tålmodighed. Du kan klæde kroge på forhånd, men så længe du bringer produktet til tagskægget, falder halvdelen af ​​kroge. Aluminiumskroge er vanskelige at klæde sig på, flytter endnu hårdere, især på tagskægget med en bred stang. Skønhed, der kræver ofre.

Hvis du alligevel blev ejer af et aluminiumsklods med uformede kroge, så vil folkemetoden, hvor kroge forbliver på taggen og papirclips på gardinerne i de tilhørende kroge, hjælpe dig. Klip på sin side lægger vægt på kroge. Denne mulighed blev opfundet af dem, der simpelthen ikke af tekniske grunde kunne fjerne krogen fra tagskægget.

Kan nogen faldgruber forkæle hele udseendet efter selvinstallation af gardiner?

Nyttige ting ved montering af selvgardiner

 • Eaves kroge er kun indsat i lommer, og ikke i strenge til stramning, hvilket direkte påvirker klarhed i størrelse. Sæt krogen på strængerne, det betyder, at produktet vil sænke, og dimensionerne af de syede gardiner stemmer ikke overens med størrelsen og falder på gulvet.
 • Ved stramning af tylen på gardinbøjleenheden skal du sørge for at samlingen er jævnt fordelt på båndet, dvs. det er nødvendigt at trække lige for alle ledningerne i båndet. Se om denne video:
 • Ved kantene på tagskægget skal guiderne på begge sider afslutte med propper i hver enkelt tagskinne, der har deres eget udseende. Og i lambrequen af ​​proppen anbragt flere steder på tagskægget, er det bedre før de sidste kroge på siderne, hvilket skaber effekten af ​​en spacer. Dette vil hjælpe os med at gøre lambrequin lige og strakt uden bølger langs tagene.
 • I den klassiske lambrequin er det vigtigt at feste alle folderne med dine hænder i retningen fra elementets kanter til midten.
 • Ved montering af vægkroge til børster eller greb er det bedre at først prøve på højden af ​​krogen manuelt, reparere og se. Den mest populære højde til montering af krogen er 1,2 m fra gulvet. Juster den anbefalede højde selvfølgelig du kan!

Designerråd:

Hvis du skal installere vægkroge, skal du kontrollere væggene for indlejret vand eller elektricitet. Der er uden tvivl en alternativ løsning i retning af magnetiske pickups.

Alle ovenstående tips tyder på, at installation af gardiner er en nem måde at selvstændigt bestemme, hvordan du kan dekorere dit vindue. Hvis du har spørgsmål, spørg dem på webstedet, hjælper jeg gerne.

Til reference:

Ifølge statistikker tager installationen af ​​gardiner i gennemsnit 3 meter cornice, 1-1.5h.

Var artiklen nyttig for dig?

Forlad kommentarer, del artiklen med venner på sociale netværk.

Sådan hænge tule på gardin tape: de grundlæggende regler

Forud for opfindelsen af ​​gardinbåndet blev installationen af ​​gardiner på cornice omdannet til ægte mel. Det var nødvendigt at dække stoffet ordentligt, beregne den nødvendige afstand mellem kroge og fastgør gardinet sikkert. I dag er der mange måder at hænge tyl på et gardinbånd og danne folder. Openwork tulle med original fletning vil være en elegant udsmykning til ethvert interiør.

Typer af fletning

Før du fastgør gardiner, gardiner eller gardiner på ledgen, skal du vælge den kvalitet og det nødvendige tilbehør til dem. Et af disse elementer vil være gardinetape. Det er et bånd inde i hvilket specielle ledninger er passeret. Sådanne strømpebånd har følgende funktioner:

 • form klare sløjfer til kroge
 • regulere antallet og størrelsen af ​​lærets folder.

Vælge et gardinbånd, vær opmærksom på sådanne parametre:

 • densitet og kvalitet af materialet
 • strimmel bredde;
 • type fastgørelser;
 • mulige måder at drape et stof på.

På markedet for boligtekstiler er der et stort udvalg af gardinbånd, omkring 100 sorter. Du kan nemt afhente:

 1. Gennemsigtige modeller. De bruges på tynde tylgardiner. De syes af mesh, slør, organza eller silke.
 2. Uigennemsigtige modeller. Disse bånd er designet til gardiner og gardiner af tykke stoffer, såsom fløjl, fløjl, jacquard og brokade.

Hvis du vil beholde gardins æstetiske udseende og spare i pris, er det bedre at bruge nylon tape. Teknikken til at sy det vil imidlertid ikke være let. Den største fordel ved denne mulighed er, at krogsløjferne på den er næsten umærkelige.

Når der ikke er behov for at skjule sløjferne, kan du bruge bomuldsfletning. Det er mere bekvemt at sy, men det har en "vanskelig" funktion. Ved vask vaskes materialet med næsten 20%. Det er meget vigtigt at vaske det, før du tørrer et sådant gardinbånd, tør det og damp det forsigtigt med et jern.

Også båndet under tagene varierer i bredde:

 1. Smal 2,5-4 cm. Sådanne modeller vil være nyttige, når forbindelsen mellem nettet og krogen er placeret bag dekorationsstrimmelen. Det smalle bånd er egnet til gardiner med lambrequin, til baguette cornice og dem, der er placeret i en niche. Ofte er det brugt til at forhindre en lille klud syet af letvægtsstof.
 2. Bred 10-17 cm. Det er bedre at bruge et sådant bånd, når tagskæggene har en ikke-standardform. Den er designet til at holde toppen af ​​gardinerne og eliminere dens sagging, især hvis der er mange monteringer og kroge på den. Det brede bånd er egnet til designløsninger, hvor accenterne placeres på folderne.

Det er vigtigt! For at få den samme afstand mellem folderne, er det bedst at bruge et målebånd og forudberegne antallet af elementer.

Det endelige resultat påvirkes af antallet af sløjfer. For at skabe enkle folder på tule eller gardiner er det tilstrækkeligt at begrænse til 2 rækker. Mere end 3 - vil tillade at samle et lærred med dekorative drop-flounce og voluminous folds fra produktets øvre kant. De kan dannes:

 • lodret for gardiner af typen romersk og fransk;
 • vandret for klassiske gardiner, tyl, gardiner med pelmets, italienske gardiner.

Endelig kan båndet være forskelligt i typen af ​​fastgørelse og fiksering:

 1. Kroge og løkker. Dette er en blød hardware, der giver dig mulighed for at danne folder af forskellige typer. Op til 2 rækker af løkker kan placeres her, hvor tyl eller et lyst gennemsigtigt gardin er hængt. Til 4 rækker, der er beregnet til at hænge tykke gardiner og gardiner uden yderligere bøjninger og hemming.
 2. Øjer. Hvis du har tænkt dig at bruge eyelets, er gardinbåndet fastgjort på metalringe. Fold vil blive dannet manuelt.
 3. "Krits-Kratz" eller tape-tape. På sømmen af ​​båndet er der en klæbrig strimmel til fastgørelse af båndet på selve lærredet. Et af dets sorter er velcro-velcro, som består af 2 elementer (sløjfer og kroge).
 4. Selvklæbende Dette er en hårdere version af gardinbåndet, lavet på princippet om "Kritz-Kratz."
 5. Interlining. I dette tilfælde opvarmer jernet klæbebåndet. Laget bliver flydende, og under indflydelse af temperaturen limes båndet straks til gardinet.

Tip! Brug modeller til grommets til rørskovler og fletning med sløjfer til tagbøjler med kroge.

fordele

Den bekvemmelighed af gardin tape er, at det er meget nemt at sy på en skrivemaskine til ethvert stof, hvilket skaber folder af forskellig densitet. Du kan også justere deres størrelse og nummer ved hjælp af ledninger, passeret langs båndet. Med fremkomsten af ​​sådanne tilbehør blev det meget lettere at hænge tyl, gardiner, gardiner og gardiner på tagskægget.

Gardin tape har flere fordele, med hvilke:

 • der er ikke behov for manuel syning af sløjfer (de er allerede til rådighed i de færdige varianter af bånd);
 • forenkler processen med at sy gardiner af varierende kompleksitet;
 • Justerbar bredde og længde af tyl, gardiner og gardiner uden radikale foranstaltninger (syning, beskæring osv.);
 • Båndet eller beslagene slides ikke ud og forringes over tid;
 • strammes i minutter på grund af ledninger;
 • giver en klar og pæne folder i tonen i "stemningen" i rummet selv;
 • Udsmykket og usædvanligt draperet stof af enhver struktur og densitet.

Med gardinflettet er det muligt at dekorere vinduesåbningen på en original måde samt drastisk ændre indretningens stil.

Monteringsmuligheder

Så snart du vælger en almindelig fletning, skal den forsigtigt fastgøres til den øverste kant af gardinet på den forkerte side. Indrykket skal være 5 mm fra kanten. Båndets kanter bevæger sig i 1,5 cm indad. Dernæst skal du trække ledningerne sammen, så du får den ønskede form af folderne.

For en bestemt type draperi er kendetegnet ved dens "monteringsfaktor" (CS). Dette udtryk betyder forholdet mellem lærredets størrelse og den allerede monterede version af tyll på gardinbåndet. CS-området går fra 1,5 til 3 m. For eksempel køber du et bånd med en samlingsfaktor på 3. Dette betyder at et 3 m draperet gardin er lavet af en 6 m bred web.

Der er flere muligheder for montering af tyl og gardiner:

 1. "Blyant". Denne alsidige type rynke udviser smalle gentagende elementer. Monteringsfaktoren er 1,5, så der vil ikke være noget stort materialeforbrug. På sådan en gardin tape er lettest at hænge tyl.
 2. "Bars". Du får ensartede rækker af folder. Deres antal og densitet afhænger af styrken af ​​ledningerne.
 3. "Boupha". Volumetriske ujævne folder vil se spektakulært på strikkede stoffer på grund af materialegenskaberne strækker sig. Virkningen af ​​luksus vil bringe et stof med metalliske glans eller lurex tråde. Fold er dannet ved hjælp af et bredt bånd og 4 rækker af ledninger. Monteringsfaktoren er bedre at hente fra 2,5. Mere elegant og dyrt vil se i denne udførelsesform, tykke gardin gardiner eller østrigske gardiner, som i billedet.
 4. "Veer". En sådan type danner raffinerede ventilatorfoldninger. Som regel består de af 3-5 fjer.
 5. "Butterfly". Opret bånd i form af diamanter vil vise sig takket være slipset af 4 ledninger på båndet.
 6. "Shot glas". Foldene er som et langstrakt glas med et ben. Tape i bunden skal være dobbelttipet for at opnå den ønskede form. Det er bedst at vælge et bånd med en KS 2.5 og en dobbelt række løkker til dette formål.
 7. "Bows". Ved hjælp af snørebånd fremstilles mønstre i form af enkelt- eller dobbeltbuer, som ligger tæt på hinanden. Vælg et gardinbånd af chiffon, mesh eller organza med en COP på 2,5 til 3.

Med en af ​​disse muligheder kan du arrangere en vinduesåbning til den ønskede interiørstil.

Hvordan man laver gardinerne?

For at hænge lange gardiner eller gardiner med et gardinbånd, er det vigtigt at hæve lærredet lidt. Hvis vi taler om tyll, er det nødvendigt at hæve undersiden af ​​lærredet mindst 5 cm fra gulvet. Overlock er først og fremmest brug for de produkter, der har meget smuldrende materiale. Det er vigtigt at lave en enkelt søm, for ellers risikerer du at få en tyk og sjusket kant.

Syning af båndet er som følger:

 1. Tekken er nivelleret, stryges.
 2. Den syes med et bånd indrykket 2 cm fra gardinens kant. I processen er det vigtigt at bøje kanterne og sikre, at linjerne er parallelle.
 3. Så snart båndet er syet, skal du kontrollere ledningerne. De skal være stramme.
 4. Kroge og clips er fastgjort for at forhindre tulle i at falde ud af løkkerne. I dette tilfælde observeres reglen af ​​det samme antal løkker på kroge. Dette gør det muligt for gardinet at give et komplet og pænt udseende.
 5. Fold er dannet. Ved at gøre det skal du overveje materialet såvel som strukturen af ​​stoffet. Det er bedst at skabe et skræl på begge sider på samme tid, så du har brug for en assistent. Du skal danne de mest tætte folder og skubbe dem fra den ene kant til det modsatte.

Alle gardiner med bånd er hængt både på dæktæppet og på stangen. Hvis du overdriver det med gardinens eller tylens højde, skal du hæve kroge på en række ovenfor. På denne måde gemmer du den uhæmmede cornice.

Tips

Hæng forsigtigt gardinet på gardinbåndet på forskellige måder. Du bør vide, at afstanden mellem kroge ikke må overstige 6 cm. Først efter at de er fastgjort på hængslerne, ligger det færdige lærred på corniceen.

Alle skabte folder på gardiner dikterer en bestemt stil i indretning:

 • "Pencil" -type samling med neutral farve er egnet til klassisk stil til kontorer eller kontorer;
 • ventilator samlingen vil se godt ud i stuen eller soveværelset med et luksuriøst og dyrt interiør;
 • "Glas" med gardiner eller tyll i gulvet vil dekorere de rummelige haller, haller og et hvilestue;
 • lys "puffer" vil se passende ud i børnehaven eller i køkkenet;
 • "buen" samlingen passer perfekt ind i det romantiske indre af soveværelset.

Det er muligt at sy et gardinbånd enten ved hjælp af en skrivemaskine eller manuelt ved hjælp af følgende regler:

 1. Sømme. De skal ikke skille sig ud på forsiden af ​​gardiner eller tyl.
 2. Kroge og ringe. Hvis du bruger lignende beslag, skal du placere dem over hele bredden af ​​gardinstrengen. Det eneste er, at de ikke kan hænges på en tråd, for det vil gøre det grimt at stramme tyllen selv.
 3. Virkningen af ​​luftighed fra folderne. For at gardiner eller gardiner let falder smukke haler, sy gardinetape indrykket til 20 cm fra den øverste kant. Så gardinet af selv det mest holdbare stof vil få effekten af ​​airiness.
 4. Tulle homogenitet. Hvis du vælger monofonisk, gennemskinnelig eller nylon tyl uden mønstre, er det bedre at skjule gardintape fra den forkerte side af gardinet.

Brug interessante måder at samle tyl, gardiner og gardiner på for at skabe en behagelig og stilfuld atmosfære i dit hjem.