Hvorfor strammer loftet periodisk frem

Fortæl mig, på vores strækloft udstikker forskellige buler periodisk indvendigt og forsvinder med jævne mellemrum. Senest lavet reparationer. Men desværre er virksomheden, der beskæftiger sig med denne virksomhed, ikke fundet. Hvordan skal vi være i øjeblikket, og at dette kunne være? Vi mener, at dette er af dårlig kvalitet, og gips eller byggepladser er faldet fra loftet indefra? Vi har et lille barn som sover i vores soveværelse, og vi er meget bange for at der kan være et hul?

Hvis du sender os et billede af et sænket loft, vil sandsynligheden for, at vi nøjagtigt kan diagnosticere problemet og anbefale den mest effektive løsning, stige.

Det er svært at forstå fra beskrivelsen, hvad den nøjagtige årsag til strækningstakten er, derfor skal vi begrænse os til formodninger og nævne de mest sandsynlige "syndere":

 • Hvis slakken har glatte konturer, afrundede kanter - det kunne være vand, du blev oversvømmet ovenfra. Over tid (du angav ikke, hvor hurtigt "udbulningen" forsvinder) væsken kan fordampe. Hvis udbulningen af ​​den strømlinede form vises igen, rør den med din hånd, du vil føle vandet. Hvis der er huller i loftet for lampen, kan "boble" forsigtigt sendes til ham og dræne vandet. En stor "pølse" kan udtømmes med en tynd slange svarende til den, der bruges til rengøring af akvarier. Glem ikke at slukke for strømmen på skærmen og erstatte et bassin. Strekak kan modstå en forholdsvis stor fordelt belastning og vil ikke bryde ud af vandet, hvis det ikke slår en kontinuerlig strøm.
 • I tilfælde af, at udbulningen ikke har bløde konturer, men tværtimod klare skitser - se nærmere på det. Hvis gipset havde kollapset fra loftet, ville defekten næppe være forsvundet. Mest sandsynligt, i umiddelbar nærhed af det strakte lærreds plan er en form for kommunikation. Måske er dette en forgreningsboks, hvis ledningerne udføres på en åben måde. Afhængigt af trykændringen, strækker lofterne "walk". Hvis trykket i rummet stiger, stiger lærredet, falder - sags. Forresten bør duken klæbe, men ganske lidt: med et rumareal på 20 m2 og en lufttemperatur på 20 ºї er dette kun 5 mm. Som regel er webens opadgående og nedadgående bevægelse glat, og vi bemærker det ikke. Stærk sagning kan forekomme med en skarp åbning og lukning af døren, ventilatoren i badeværelset med en kraftig hætte i køkkenet. Loftet stiger, når vinduerne er åbne på lejdsiden eller et fungerende tvungen ventilationssystem, hvor luftforsyningen overstiger udstrømningen. I tilfælde af at loftet hviler på et objekt, der ikke har skarpe kanter, sker der ikke noget med panelet. Hvis du gætter på nogle skarpe detaljer i bølgen, er det ikke godt. Sløvt kabel tilbage, et skarpt fastgørelsesorgan kan bryde gennem loftet. Hvis du har mistanke om skarpe genstande, anbefaler vi ikke at prøve at føle dem med dine hænder, da kluden kan briste. Hvis der er et hul med tilstrækkelig diameter i lærredet, er det fornuftigt at forsøge at overveje, hvilken slags genstand der står. Til dette skal du midlertidigt demontere lampen og i hullet for at sætte et lommerspejl med en kraftig lommelygte.
 • Årsagen til sagingen kan også være en krænkelse af strækloftets installationsteknologi: Ukorrekt skæring eller utilstrækkelig spænding på nettet. Hvis deformationerne følger temperaturstigningen i lokalet (f.eks. Efter ventilation, lukkede vinduet om vinteren), dette er en åbenbar fejl i installationen. Vi anbefaler også at se loftets adjacency til væggene; hvis profilen er afvist, vil lærredet også hænge.

Der er ingen enkle metoder til at rette op på denne fejl, kluden skal demonteres og omdannes. Brud på grund af ukorrekt installation er mulig, men usandsynligt.

Uregelmæssigheder på strækloftet vises og forsvinder.

I løbet af dagen bemærkede jeg adskillige små buer omkring et halvt centimeter i diameter på loftet. Senere forsvandt de, så kom nogle igen. Hold i et par sekunder, og forsvinder derefter. Der er ingen lækager fra oven og over diagonalt. Fortæl mig fra, hvad de kan vises.

Alt før banaliteten lige lukker alle vinduer vil forsvinde, åben vil dukke op! loftet trækker sig tilbage, sømmerne på loftpladerne er dårligt forseglede. Og i loftet er det ikke fjernet. Dette er stadig synligt i refleksionen i varmeledernes loft.

Stretch loft gør det selv

På denne side - detaljerede forklaringer og anbefalinger baseret på den langsigtede praksis med selvinstallation af stræklofter.

Hvis du selv bestemmer dig for at installere et hæftet loft - se her.

Hvis du ønsker at lave et lignende websted om dit emne uafhængigt, men du har ingen idé om, hvordan dette sker - se her.

Hjem → Artikler → Hvordan dræner vandet fra strækloftet?

27. Fejl på strækloftet

Hvad skal man gøre med dem?

Der er mangler i produktion, opbevaring og fremstilling af lærredet.

Normalt kan sådanne fejl ses umiddelbart efter installationen af ​​lærredstrækket. Derfor anbefales det at omhyggeligt acceptere det udførte arbejde - omhyggeligt inspicere det færdige loft.

Den mest almindelige mangel på opbevaring er creases på et blankt strækloft.

Haller på et blankt strækloft

Disse er spor fra den sammenbrudte tilstand af strækloftet. Normalt forsvinder de sig selv i en periode fra en uge til en måned - kontrolleret. For at undgå strækloft laves så tæt som muligt på installationsdatoen.

Fejl på blankt strækloft

Bemærk:

Da loftets materiale er nyt, og det bliver også meget varmt, når det er installeret, vises en naturlig, karakteristisk lugt fra den, som forsvinder inden for 2-3 dage. I denne periode kan du ofte ventilere rummet. Lugten betyder ikke, at loftets materiale er af dårlig kvalitet. Enhver uopløselig maling har for eksempel en meget stærkere og skadelig lugt, som forsvinder fuldstændigt efter et par dage. Den samme lugt sker for eksempel fra nye plastvægpaneler og silikoneforseglingsmiddel.

Fejl på satin hvidt strækloft (striber, folder)

Løsning: Webudskiftning. Selvfølgelig blev forskellige eksponeringsindstillinger forsøgt - opvarmning med hårtørrer, vask med sæbe og pulver, gnidning med en fugtig klud. Effekten er nul. Denne ulempe opstod ved fremstillingen af ​​materialet fra fabrikken.

En anden uoprettelig fejl - slidt:

Defekt af et strækloft - attritioner

Billedet kan være dårligt synligt, men der er så kedelige pletter - synlige på refleksioner af lysobjekter. I min praksis mødtes kun på lak farvede lofter og blank "himmel". En defekt opstår, når der transporteres en sådan web uden pakning (lys translucent stof). I processen med at ryste i bøjningssteder opstår gnidning.

Løsning: Webudskiftning. Du kan stadig gøre anderledes. Sådan gnidning er kun synlig på refleksionen. Hvis det er muligt at udfolde lærredet, når der installeres et beskadiget sted i det ubelagte hjørne af rummet (hvor det ikke er muligt at se vinduets refleksion i loftet), så er det simpelthen umuligt at se denne fejl. Hvis fejlene er over hele overfladen af ​​strækloftet, skal du udskifte det.

Generelt kan en erfaren medarbejder i butikken opdage fejl og straks erstatte lærredet, ikke bringe til installationen og efterfølgende udskiftning.

Og her er en anden fejl som følge af overophedningen af ​​profilen og materialet i strækloftet. Med en stor krympning af materialet (strækloftet er meget mindre end størrelsen på rummet - det sker også), den tuckede del af lærredet forsinker profilen. Og da det er nødvendigt at varme meget - profilen er lidt deformeret, opstår denne uregelmæssighed. Som du kan se, kan stikket ikke skjule en sådan defekt.

Tæthedsfejl - profil overophedning

Løsning: Delvis demontering af nettet, opvarmning af vægprofilen med en hårtørrer og gør det lige, fylder nettet tilbage, installerer en stikkontakt.

En anden artikel med billeder af fejl fra et langt ophold i en sammenbrudt tilstand er her.

Problemer med ejerne af stræklofter

Stræklofterne adskiller sig i en række fordele fra andre muligheder for afslutning af lokalet, hvilket gør mange kunder opmærksom på denne mulighed. I øjeblikket er de den bedste løsning, der perfekt supplerer rummet, lavet i enhver stil. Udvalget af virksomheder, der sælger og installerer materialer, har et stort udvalg af produkter, som giver dig mulighed for at skabe det perfekte interiør, som svarer til kundernes ønsker. På grund af efterspørgslen efter produkter er produkter af forskellig kvalitet på markedet, hvilket medfører, at nogle lofter mister deres attraktive udseende nogle gange efter installationen. Hvad er årsagen: med dårlig kvalitet på lærredet, forkert installation eller måske med uhensigtsmæssig pleje af overfladen? At forstå dette vil hjælpe dette materiale, for så vil vi diskutere de faktiske problemer, som nogle ejere står over for efter at have installeret et dekorativt lærred.

Ofte stillede spørgsmål til specialister

Hver kunde ønsker at bruge pengene til at få fremragende produktkvalitet og ydeevne. Men ikke altid vores forventninger er sande. Og her taler vi ikke kun om materiale af dårlig kvalitet eller andre fejl fra fabrikanter og fagfolk, der har udført installationen af ​​loftet. Med fejl, der vil blive diskuteret yderligere, kan alle køberne stå overfor helt.

Svar på disse spørgsmål vil mange kunder høre:

 1. Hvorfor vises stød og andre mærker på strækloftet? Dette kan være en fejl under installationen. Under installationen kan det ujævne substrat holde fast i nettet. Det er let at kontrollere. Når du berører problemområdet med fingrene, kan du mærke den karakteristiske forsegling.
 2. Hvorfor vises striber på strækloftet? Dette er også en fejl hos herrene under installationen. Udseendet af bånd på lærredet indikerer overophedning eller underopvarmning. Installationsteknologien kan også brydes, fordi den matte lærred og satin skal genopfyldes i en cirkel. Kun ved at skabe spænding kan du slippe af med bølgerne, som senere bliver til karakteristiske bands.
 3. Hvorfor falder det nedhængte loft under lysekronen? Dette kan ske i værelser med et stort område. I sådanne rum anbefaler eksperter at købe mere end et stykke lærred, men at vælge flere stykker af efterbehandling.

At vælge et ansvarligt firma, der beskæftiger sig med produktion og installation af dekorative malerier, kan ejere af lokaliteter undgå sådanne problemer.

Ikke mindre presserende problem

Spekulerer på, hvorfor strækloftet knækker? Afgør årsagen til de karakteristiske lyde afhængigt af deres frekvens. Hvis knitting forekommer sjældent, så er dette en indikator for forkert overfladebehandling. Hvis der høres lyde regelmæssigt, er der sandsynligvis en fejl under installationen. Men en præcis konklusion kan kun gives af en specialist efter en inspektion af objektet.

Faktisk kan årsagerne til sådanne lyde være masse. Derfor klikker det nedhængte loft:

 • der er overtrædelser, når du installerer profilen
 • lav kvalitet installation af en klud er lavet;
 • temperaturfald observeres. Dette ses ofte i gangen, når døren til gaden åbner om vinteren;
 • der er en ændring i fugtighed i lokalet, dette er karakteristisk for køkkenet eller badeværelset;
 • luft kan komme ind i kløften mellem betonloftet og lærredet, hvilket er meget sandsynligt, når revner dannes
 • der var kakerlakker, gnavere.

Desuden kan årsagen til torsk ikke kun være i fastgørelseselementerne eller i selve lærredet. Nogle gange udsender disse lyde vægge, som profiler er knyttet til. Dette sker ofte i gamle huse.

Alle forstår, at et korrekt installeret design ikke burde gøre nogen lyde, derfor for at slippe af med problemet, skal du gøre en masse indsats. Hvis dette skyldes en krænkelse af installationsteknologien, skal du kontakte det firma, der udførte arbejdet, eller til en anden organisation, der har specialiseret sig i dette problem. Men i det andet tilfælde skal det forstås, at arbejdet skal betales fuldt ud. Husk på, at det ikke er sandsynligt, at en ikke-professionel vil klare dette problem, så det er bedst at ikke eksperimentere.

Hvis årsagen til udseendet af sådanne lyde er en skarp ændring i rumtemperaturen eller fugtighedsniveauet, skal ejerne være bekendt med funktionerne ved vedligeholdelse og drift af sådanne lofter.

Et andet problem er sagging eller stikker til loftet på lærredet.

Dette sker ofte både i lejligheder og i private huse, mens årsagen til dette fænomen i de fleste tilfælde er det samme. Hvorfor strammer loftet til loftet eller svulmer? Mange ejere af lokalerne, der står over for et lignende problem, mener, at fejlen i dette tilfælde ligger hos det firma, der gennemførte installationen. Dette er en forkert mening.

Hvert lærred kan være genstand for sådanne deformationer. I dette tilfælde sker dette ikke kun med PVC-film, men også med en stofversion, som normalt er mere strakt strakt og kan passere gennem luftmasserne.

Hvorfor slap suspenderet loft? Det er et blødt lærred, som kan ændre udseende, når det påvirkes af forskellige fænomener, f.eks. At trykke på en hånd, blæser en vind eller lækker vand.

Når problemet er præcis vinden, så viser strækloftet hvor luftmasserne styres i et bestemt rum. Her straks spørgsmålet brygger, hvor de kommer fra i stuen. Når du åbner døren til balkonen eller til landingen i rummet får en strøm af luft. Derfor er det nedhængte loft slap og derefter strakt.

Et sådant problem kan forekomme indendørs. På hvilken måde? Dette sker ofte i boliger, hvor bygningen af ​​huset er lavet dårligt, herunder hvor der er dårlig forsegling af gulvene mellem gulvene. I nutiden mellem brædderne og panelgabet får vinden.

Et lignende problem kan løses ved at forsegle hullerne, men det gøres normalt før loftet er installeret. Hvis lærredet allerede er placeret, kan du bruge specielle ventilationsgitter. Vindstrøm er en af ​​hovedårsagerne til at strække loftet.

Eliminering af humle

Hvad skal man gøre, hvis der er buler på strækloftet? For nylig er et sådant spørgsmål i stigende grad på tværs af mange fora og hjemmesider. Ved første øjekast er alt simpelt, men i praksis kan ikke alle identificere årsagen og eliminere den. Nedenfor vil vi se på, hvorfor der kan forekomme stød, og hvordan det er nødvendigt at handle i en sådan situation.

Glatte og afrundede støder optrådte på strækloftet.

Hvis sag erhverver afrundede kanter og konturer, taler vi om udseendet af vand ovenfra. Hvis du er i tvivl, er det nok at røre bulten (det er usandsynligt, at det forveksles med noget). Hvis der monteres et armatur i strækloftet, kan du overføre boblen til hullet og forsigtigt dræne det akkumulerede vand.

Hvis der er for meget væske, skal du bruge en tynd slange og en tom beholder. Glem ikke at slukke for strømmen, før du arbejder for at undgå elektrisk stød. Du skal ikke bekymre dig om loftkonstruktionens integritet, fordi strækloftet kan klare op til 150 kg pr. Kvadratmeter film. Hvis drænet korrekt, vil bulgen gå væk og blive næsten umærkelig.

Bukken har en klar oversigt: Hvad er årsagerne?

En gang på strækloftet kan der opstå en anden fejl - en udbulning med en klar ("skarp") form. Årsagen kan være sprinkling gips eller dårlig fastgørelse af ledningerne for at spænde lærredet. Defekten kan være "flydende" - den kan forsvinde eller komme igen. Denne funktion forklares af ændringen i trykket i rummet, på grund af hvilket lærredet falder eller stiger.

Stretchloft kan "hoppe" i luften i rummet på grund af åbningen af ​​vinduesåbninger eller indføjelsen af ​​instrumenter til ventilation af rummet. At reducere niveauet er muligt med en skarp åbning eller lukning af døre eller med optagelse af en kraftig hætte.

Vær opmærksom på udbulningen. Hvis lærredet hviler på et objekt, der ikke har skarpe kanter, er der intet galt med det. En anden ting, hvis det hængende loft berører noget skarpt. I en sådan situation er det farligt at røre overfladen med dine hænder og føle det manuelt på grund af risikoen for skade.

Bulge på grund af teknologibrænkelse

Der er andre situationer, hvor installatører lavede grove fejl og sikret forkert lærredet. For eksempel kan et produkt tabe eller have en forkert skæring. I en sådan situation ledsages udseendet af en bulge ofte af en stigning i temperaturen i rummet. Her kan du konkludere om installationens mangel. Vær opmærksom på kvaliteten af ​​forbindelsesprofilen til overfladen, samt korrektgørelsen af ​​fastgørelsesprofilen. I tilfælde af at der opstår en sådan loftfejl, kan det være nødvendigt at demontere nettet og hente det.

Hvad er resultatet?

Der kan således være flere grunde til deformation af nettet:

 • Oversvømmelse ovenfra. I dette tilfælde er det nemmest at genkende bøjningen på strækloftet.
 • Fejl i installationsprocessen.
 • Drop kittet.
 • Slack kommunikationselementer placeret mellem lærredet og bundloftet.

Kontakt studiet "DIART". Vi garanterer højkvalitets installation af stræklofter og nødudgang i nærvær af sagging, oversvømmelse og andre problemer. Hovedopgaven er at rettidig opdage buckling og træffe de nødvendige foranstaltninger.

Der var uforståelige udbukker og mærker. Hjælp mig med at finde ud af det.

# 1 IgorLysyy

Vedhæftede billeder

# 2 kælder

# 3 IgorLysyy

Jeg havde det - fra bagsiden satte et stykke pimply substrat fast, da de blev spændt - de bemærkede ikke.


Tæthed er til stede i steder af tynde linjer. Der er ingen crunch når de udsættes. Og hvis problemet er dette, hvorfor var det derfor ikke umiddelbart synligt?

# 4 kælder

# 5 og231

# 6 Samara lofter

Lignende skruer på film forekommer i enden af ​​en rulle, det er normalt enten skrabet eller skåret i emballage. Måske har du først afskåret lærredet, og så så kun fletningerne, besluttede at tage en chance og sætte den i stedet for at skære en ny rulle.

# 7 POMAH

lignende "pytter" vises efter en lille oversvømmelse. vand passerer gennem loftet, bærer et andet affald. oversvømmelse opstod for længe siden, vandet tørrede op, og en skorpe forblev på loftet. Rust type, sediment. som deformerer lakken på lærredet. hvis du dræner vandet til tiden - intet vil ske og ikke have tid til at dræne - resultatet er på ansigtet. nu, selvom du fjerner loftet og tørrer det - er det usandsynligt, at "puddles" forsvinder

# 8 IgorLysyy

Ring installatørerne vil komme til at rette, hvad er problemet så ??


Jeg vil gerne forstå dette problem fra kategorien "ægteskab" eller "jamb installatører" ellers er det et hjemligt problem.

Lignende skruer på film forekommer i enden af ​​en rulle, det er normalt enten skrabet eller skåret i emballage. Måske har du først afskåret lærredet, og så så kun fletningerne, besluttede at tage en chance og sætte den i stedet for at skære en ny rulle.


I dette tilfælde tror jeg, at fletningerne ville være synlige med det samme, men de var ikke helt)

lignende "pytter" vises efter en lille oversvømmelse. vand passerer gennem loftet, bærer et andet affald. oversvømmelse opstod for længe siden, vandet tørrede op, og en skorpe forblev på loftet. Rust type, sediment. som deformerer lakken på lærredet. hvis du dræner vandet til tiden - intet vil ske og ikke have tid til at dræne - resultatet er på ansigtet. nu, selvom du fjerner loftet og tørrer det - er det usandsynligt, at "puddles" forsvinder


Der var en lignende tanke, og hvis dette er sandt, så trist. Og hvordan sådan oversvømmelse kan detekteres med det samme? Lærredet bøjer ikke overhovedet, men bare så du kan ikke klatre det.

# 9 Samara lofter

Jeg vil gerne forstå dette problem fra kategorien "ægteskab" eller "jamb installatører" ellers er det et hjemligt problem.

Hvis det ikke er svært, skal du rette lyskilden nedenunder, helst lysere, og tag nogle billeder med flash i forskellige vinkler.

# 10 POMAH

Jeg vil gerne forstå dette problem fra kategorien "ægteskab" eller "jamb installatører" ellers er det et hjemligt problem.

ingen måde. for det meste finder folk dem, når det er for sent at gøre noget, meget lidt vand - loftet går ikke, ingenting er synligt

Indlæg er blevet redigeretPOMAH: 09 februar 2017 - 21:17

# 11 Anton.NUR

# 12 IgorLysyy

Hvis det ikke er svært, skal du rette lyskilden nedenunder, helst lysere, og tag nogle billeder med flash i forskellige vinkler.


Det mest interessante er, at disse spor er synlige under visse lysforhold. Når lyset er rettet direkte mod dem, er de ikke synlige, når det rammer siden, og der er en afspejling af noget hvidt på den glatte overflade (i dagslys er vinduer med hvide persienner reflekteret meget godt på dette sted), så bliver alt meget synligt. Nu om aftenen er intet synligt, da jeg har rettet lyset lidt, kan jeg se skitserne, men jeg kan ikke rette det på billedet. I morgen i dagslys vil jeg tage et billede fra forskellige vinkler.

Jeg tror ikke desto mindre at demontering af lærredet og billedet fra indersiden hjælper med at forstå årsagen, og det vil kun være gæt og antagelser. Så vil det være muligt at foretage en diagnose og finde de skyldige. Under alle omstændigheder er det højst sandsynligt for dig som kunde at være gratis, eller selskabet rydder op i leddet eller giver handling og kontrol, og de der oversvømmede betaler skaden


Tilsyneladende uden demontering virkelig vil ikke gøre.

Mystic med et strækloft

Indsendt af Alessandro_52, 23. april 2015 i reparation og konstruktion

Udvalgte indlæg

For at sende meddelelser, opret en konto eller log ind

Du skal være en registreret bruger for at skrive en kommentar.

Opret en konto

Tilmeld dig i vores fællesskab. Det er meget nemt!

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind på systemet.

Eller log ind med en af ​​disse tjenester.

Google anbefaler

Vores anbefalinger

Testtests savner SCW 22-A og SCM 22-A

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 24. december 2012, artikel

Gas samling pistol HILTI GX 120

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument and Equipment, 11. marts 2012, artikel

Hjemmelavet beklædning på kværnen til en diamantkop eller børste

FugenFührer skrev en blogindlæg på FugenFührer Blog den 13. februar 2017, blog indlæg

Hvor bedst kan du lave en gipspladspartition

Sander har udgivet et emne på Work with Drywall, 3. marts 2005, emne

Sådan skæres hængsler i indvendige døre.

Sano offentliggjorde en artikel i School of Repair, 15. juni 2007, artikel

Gipsplade loftsinstallation

andral udgav et emne i gipspladerlofter, 17. januar 2005, emne

Sommerhus i skoven: Som kunstner forvandlede Igor Shubin skovplottet. Layfkhaki til sommerboere

KGB udgivet en artikel i Country House, Dacha, tirsdag kl 08:49, artikel

Trådløs hammerboremaskine TE 30-A36

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 29. april 2013, artikel

De mest almindelige fejl i installationen af ​​hævede lofter

Fejl ved installation af hævede lofter - som er og hvordan man kan forhindre

Det berømte ord lyder som "En miser betaler to gange!". Fejl ved installation af stræklofter kan være dyrt. I denne artikel vil jeg forsøge at fortælle detaljeret om alle de "faldgruber" der kan opstå.

Web smeltning

Ved udførelse af installationsarbejde skal lamper og andre varmeelementer isoleres fra nettet med specielle termiske pakninger (termiske ringe). De fjerner varme og tjener som varmeisolatorer.

Dårlig limet termo ring

Der skal tages særlig forsigtighed, når isolerings skorstene og varmeapparater (rør) passerer gennem loftet. Ellers kan ejerne flere måneder senere, efter at arbejdet er påbegyndt, opdage smelten af ​​nettet, udseendet af pletter af gul eller grå farve.

Smelte og bryde strækloftet

Ved montering af loftet er det uacceptabelt at røre PVC-materialet med pistolen eller at bringe pistolen tæt. Du skal også justere temperaturen på lærredet. PVC-stof kan ikke overophedes højere end 60-70 grader, ellers vil der være triste konsekvenser.

Yderst uforsigtigt arbejde med en gaspistol

I tilfælde af uforsigtigt arbejde med en gaspistol kan der være uheldige konsekvenser for en brand, dette er uacceptabelt og er en grov fejl hos installatører af stræklofter.

Konstruktion afskæringer fra vægge og rør

Bøjede former og komplekse vinkler kan skabe nogle vanskeligheder ved beregning og fastgørelse af rammen af ​​et ophængt loft. Uagtsomhed i målinger og uslebne installationer fører til forekomsten af ​​huller og huller eller stærke folder, der ikke kan rettes.

Løs pasform baguette til væggen

I tilfælde af forkert måling af udragende hjørner kan der være situationer med rynker.

Rynke på det ydre hjørne

Små rynker fjernes fra hjørnerne, hvis loftet opvarmes jævnt og tæt på det ydre hjørne. I tilfælde af grove (store) rynker skal materialet omdannes.

Den mest almindelige fejl ved installation af loftet er rynker, folder og huller i varmeledningerne.

Rynker i kontur af varmeledninger

Kun kompetent organiseret måling og erfarne specialister, der giver garanti for deres arbejde, hjælper med at undgå sådanne situationer. Alle elementer i rammen skal passe tæt på væggen og fastgøres med passende hardware.

Ceiling sagging

Et sænket loft kan forekomme i en situation hvor oversvømmelse opstod. I dette tilfælde kan den resulterende "boble" elimineres ganske enkelt. Det er nok at dræne vandet gennem hullet til lampen / lysekronen.

Overspændingsloft

Sommetider loftet dækker og i fuldstændig tør tilstand på grund af den eksisterende luftstrøm mellem hoved og hængende loft. Du kan forhindre denne situation på forhånd. For at gøre dette skal du sørge for, at alle hullerne i loftet og væggene er faste, og lærredet er tæt fastgjort i strukturen og tillader ikke opvarmet luft gennem sig selv.

Rynker og folder

Forkert afskæring af nettet kan føre til fejljustering og foldning. Bidrager også til denne ujævne opvarmning af materialet under installationen. Dette er en ret almindelig fejl ved installation af stræklofter.

Rynker ved montering af et loft på to niveauer

Kompetente målinger og højkvalitetsmønster i hænderne på erfarne håndværkere, der kan forudsige graden af ​​krympning af lærredet, hjælper med at undgå udseende af folder, folder og rynker i loftet.

Forkert måling af strækloftet

Elektrisk kabelføring

Ved udførelse af fastgørelsesarbejder er det nødvendigt at bore huller i vægge og loft. Hvis der er skjult ledninger, er det helt muligt, at borren kommer ind i kablet. For at forhindre en sådan gener kan det være ønskeligt, at ejeren af ​​lokalerne leverer et elektrisk kommunikationslayout. Hvis en sådan ordning ikke er tilgængelig, kan du bruge elementære søgemaskiner, der hjælper med at bestemme passagen af ​​elektriske ledninger og kabler, samt giver dig mulighed for at finde beslag i armeret beton.

Konsekvenser af ukorrekt reparation brudt ledninger

Under alle omstændigheder, hvis reparationen lige er begyndt, og det er planlagt at udskifte alle ledninger, er det ønskeligt, at eksperter forlader layoutet af elektriske apparater og kabler. Ellers er det svært at undgå en sådan fejl ved installation af stræklofter.

Det er endnu bedre, når ledningerne inde i rammen gøres på en åben måde i en bølgepude. Dette vil så give mulighed for reparationsarbejde uden demontering af loftet.

Klæbende loftsspænding til hovedet

I tilfælde af, at opvarmet luft kommer ud gennem overlapningen, skabes der et negativt tryk. I dette tilfælde trækkes stoffet op til hovedloftet og passer til fastgørelsesanordninger.

Klæbende loftsspænding til hovedet

Dette problem er løst på to måder.

 1. Hvis den eksisterende bevægelse af luftstrømmen ikke er tilvejebragt af planen og forekommer gennem slots i loftet, er det nødvendigt at forsegle den eksisterende skade og forsegle loftet.
 2. Når den eksisterende luftstrøm fra et rum til en anden er tilvejebragt og nyttig, kan dette problem løses ved at installere ventilationsgitter i begge lofter. I dette tilfælde kompenseres det negative tryk, og nettet vil være i den rigtige position.

Smeltende tapet, gipsvæg og plastkonstruktioner

Nogle arbejdstagere kan om ønsket varme op på lærredens problemområde, og bringe varmepistolen for tæt på overfladen. Det skal tages i betragtning, at temperaturen, hvor apparatet virker på nettet, og de omgivende materialer langtfra adskiller sig fra det, der opnås tæt på. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at nøje overholde alle temperaturforhold og ikke bruge termisk udstyr i umiddelbar nærhed af brændbare og forbrugsvarer.

Stretch-loftsmeltning

Dårlig spikesamling

Ved fremstilling af et strækloft i produktionen kan de også forveksles og begå fejl.

Foldes på strækloftet

I sjældne tilfælde kan sømmen bryde ved stramning.

Gap søm på stretch loftet

Gap søm på stretch loftet

Ved ukorrekt installation, eller rettere ved ujævn opvarmning af loftet, er rynker på leddene mulige.

Du kan selv lave hængende skønhed. Hvis en person lige er begyndt, er det tilrådeligt at træne i små områder. Du kan fremskynde læringsprocessen, når der er oplysninger om, hvordan man undgår fejl ved installation af stræklofter.

Fold på strækloftet langs profilen: årsager og retsmidler

Stretch Loft - en af ​​de bedste og hurtigste måder at afslutte, som organisk ser ud i alle stilarter af interiør. Når det er korrekt installeret, har dette loft en glat og perfekt glat overflade. Der er dog tilfælde, hvor der opstår fold på strækloftet langs profilen. Årsagerne til deres dannelse kan være forskellige, lige fra at lave fejl, når man skærer stoffet, og slutter med manglende overholdelse af installationsteknikken i strukturen. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at finde en måde at fjerne dem på, så det nedhængte loft ser smukt og fejlfrit ud.

Årsager til dannelsen af ​​folder

Der er flere almindelige årsager til folder på strækloftet. Vi foreslår at overveje de mest almindelige af dem.

 • Produktionsfejl. Det er meget sjældent, men det sker stadig, at under vævningen af ​​filmen knækker maskinen lærredet.
 • Forkert opbevaring af materiale. PVC film, som stofdug, kræver særlige opbevaringsforhold. På lager bør respekteres de korrekte temperatur- og fugtighedsniveauer.
 • Overtrædelse af produktionsteknologi. Klæder før installation skal gennemgå en skæreproces. For at gøre dette vises materialet på et specielt bord. Hvis størrelsen er for lille, er det sandsynligt, at under skæring af folderne og folderne på lærredet. Hvis vi overvejer årsagerne til, at folderne vises på strækloftet langs profilen, er det værd at fremhæve muligheden for at lave fejl ved skæring. Ofte dannes folder i tilfælde af harpoon fastgørelsessystem. Samtidig svejses en speciel frynser rundt om webens omkreds, og der tages højde for den materielle krympning. Størrelsen af ​​lærredet er ret fast, så hvis beregningen er forkert, er rynker langs profilen uundgåelig.
 • Forkert transport. Færdige dåser før transport skal pakkes ordentligt. Dette undgår rynker og folder på materialet.

Det skal også huskes, at det udskårne materiale med svejsede harpuner skal installeres hurtigst muligt. Sandsynligheden for folder under langvarig opbevaring er særlig høj.

Ifølge statistikker er den forkerte skæring af lærredet - den mest almindelige årsag til udseendet af folder langs profilen. En fejl kan foretages både af målerne selv, som fejlagtigt har bestemt strukturens dimensioner og af de virksomheder, der fremstiller stræklofter. I sidstnævnte tilfælde kan årsagen til folderne være unøjagtig beregning af procentdelen af ​​krympning af materialet eller skæring på tegningen i et spejlbillede.

Der kan også forekomme fletninger i loftet på grund af ukorrekt installation af belægningen. Så mesteren kan opvarme ujævnt, og som følge heraf er det forkert at spænde lærredet. Ujævn spænding kan også forårsage rynker på stoffet.

Hvordan fjernes folderne?

Hvis årsagen til udseendet af folder på strækloftet langs profilen ikke er forbundet med typiske fejl ved fremstilling eller installation, kan de forsvinde selv. Efter installationen tager det cirka 5-6 dage at folde og små fletninger rettes selv. I nogle tilfælde forsvinder de efter et par uger, når lærredet får en ensartet spænding. Hvis folderne forbliver på overfladen, skal du ty til mere radikale foranstaltninger.

Det første du kan gøre - prøv at fjerne skruerne med en tørretumbler. Overfladen skal opvarmes til 50-60 grader, så materialet bliver elastisk. Det er nødvendigt at opvarme loftet ikke kun i foldernes område, men også for at fange den del af overfladen, der omgiver dem. For at fjerne skruerne kan du forsøge at opvarme stoffet forsigtigt på overfladen med en ren rulle. Et par timer efter sådanne handlinger skal defekten forsvinde.

Hvis årsagen til folderne på strækloftet langs profilen viste sig at være ukorrekt skæring af bladet, kræves der mere kompliceret reparation. Restaurering af dækning er kun mulig ved brug af harpunmontering. Slikt er normalt dannet på grund af det faktum, at lærredet er for stort til loftet. For at fjerne dem skal du trække harpunen ud af profilen og omhyggeligt klippe den sammen med overskydende film. Derefter limes harponen til filmen med en speciel lim. Lerret opvarmes og efterfyldes i profil.

Hvis du har installeret et hæftet loft, der er fastgjort ved hæftemetoden, er det næsten umuligt at udføre sådanne reparationer. Faktum er, at et sådant fastgørelsessystem ikke tillader at geninstallere det fjernede web. I dette tilfælde skal du lægge tilstedeværelsen af ​​folder på overfladen eller bestille et nyt loft fra et bevist firma.

For at få et perfekt jævn strækloft uden folder og folder, anbefaler vi at du bestiller fremstilling og installation i Asta M. Vi garanterer at alle faser af arbejdet vil blive gennemført korrekt og hurtigt, så du kan nyde den pletfri overflade af loftet i årevis.

Typer af strækophæng og løsninger

Spændingsbelægninger er fortjent efterspurgte og er en af ​​de mest attraktive med hensyn til omkostninger til kvalitet efterbehandling muligheder. Under driften kan der dog forekomme fejl i stræklofter, hvis der blev lavet fejl under valg af lærredet eller under installationen.

Typer af fejl

Alle de manifesterede mangler kan opdeles i flere grupper: der opstår fejl under installationen samt fremstilling, der skyldes brugen af ​​råmaterialer af ringe kvalitet. En anden karakteristisk type skade er filmbrud ved krydset af to separate fragmenter langs svejsningen.

Installationsfejl

Denne type skader er normalt manifesteret enten i installationsfasen eller umiddelbart efter installationen af ​​strukturen. De mest karakteristiske fejl i en sådan plan er:

 • Blinker omkring installerede forsænkede armaturer. I dette tilfælde vælges den type og effekt af de installerede lamper forkert, eller der er ikke installeret en termisk isoleringsstrimmel mellem lampen og den spændte belægning.
 • Materielle uoverensstemmelser inden for omgåelse af forskellige kommunikationer. På dette sted skal et specialelement lavet af plast eller polypropylen limes.
 • Huller og huller i hjørnerne Ved montering skal skarpe kanter på monteringspladerne trimmes meget omhyggeligt eller limes med et specielt tape, som beskytter PVC-folien fra de skarpe kanter af profilerne, der skal tilsluttes.

Rynker og små bølger på lærredet elimineres ret let - ved hjælp af opvarmning af det ønskede område med en bygnings hårtørrer. Derfor bør sådanne fejl i installationen af ​​stræklofter ikke betragtes som væsentlige.

Produktionsfejl

Sådanne ulemper ved sammensætningen repræsenterer oftest tårerne af lærredet. De opstår på grund af tilstedeværelsen af ​​mikrohuller i materialet, som skyldtes brugen af ​​råmaterialer af lav kvalitet i fremstillingen af ​​filmen.

Den mest effektive måde at undgå sådanne situationer på er at kontakte et gennemprøvet firma, der garanterer webens kvalitet. Hvis der efter installation er opstået en fabriksfejl, ændrer virksomheden dækningen på egen regning, og problemet løses. Hvis der ikke er nogen garanti, men manglen har manifesteret sig, er det enten at ændre sammensætningen fuldstændigt eller, som sker mindre ofte, for at forsøge at eliminere de fejl, der opstod uafhængigt.

Disse fejl indbefatter pauser langs svejsningen. Hvis svejsningen af ​​to stykker materiale lavede fejl eller arbejdet blev udført dårligt, vil loftet bryde under strækning eller kort tid efter det. Igen er den eneste måde at undgå sådanne problemer at vælge et firma med et godt omdømme og kvalitetssikring.

Sådan løser du problemet

Det vil naturligvis ikke betragtes som en mulighed, hvor du skal kontakte det firma, der har monteret loftet og stillet en garanti - i så fald løses problemet selv. Det er meget vigtigere at vide, hvordan fjernelse af fejl og vindstød på strækloftet udføres.

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme arten af ​​"skaden" - hvis det er et hul eller en skæring, så med længden op til ti centimeter, kan problemet stadig løses hurtigt og nemt. Du skal bare holde et stykke gennemsigtigt tape til udskæringsstedet, der tidligere har forbundne de adskilte kanter.

Med en skaderlængde på op til 20 centimeter elimineres fejlen ved at lime et stykke identisk materiale over skadesiden. Hvis længden af ​​snit eller vind er længere, skal bygningen helt demonteres, og det beskadigede område skal forsegles med specielt udstyr.

De smeltede kanter omkring armaturets installationssted kan ikke repareres, men det er muligt at dække denne skade ved at indsætte en varmeisolerende ring med en sådan diameter, så den smeltede del er inde i den, og derefter montere armaturet med en større diameter.