Hvor stræk strække loftet

Spørgsmål 1: Kan jeg vaske stræklofter?

Svar: Stræklofter kan vaskes med alt vaskemiddel, det vigtigste er, at de ikke indeholder opløsningsmidler baseret på hvid spiritus og acetone.

Spørgsmål 2: Hvor meget falder strækloftet?

Svar: Hvis dit hovedloft er jævnt, vil strækloftet falde med 3-4 cm. Hvis indlejret belysning bruges, er det lidt mere - fra 4 til 10 cm, afhængig af lampens og lampernes størrelse. Men flade lofter er ikke så ofte som vi ønsker, derfor kan højdeforskellen desværre være mere.

Spørgsmål 3: Hvor meget kan du strække strækloftet på PVC-baserede?

Svar: 10-15% af den oprindelige størrelse er helt acceptabel.

Spørgsmål 4: Hvor lang tid tager det at installere et strækloft?

Svar: Installation af strækloft i et firkantet rum på 16 kvadratmeter. meter (4x4 meter), med en lysekrone og en riser, forudsat at møblerne er fjernet, tager ikke mere end fire timer. Denne periode kan være længere, hvis der er mange møbler i rummet, er det nødvendigt at niveauer sømme, og hvis rummet har dårlige (løst) vægge eller vægpapir. Også installationstiden øges, hvis der kræves yderligere belysning.

Spørgsmål 5: I hvilken rækkefølge skal du udføre kosmetiske reparationer? Hvad er først: gulv, vægge, loft?

Svar: Ud fra et specialperspektiv i stræklofter, selvfølgelig, først loftet og alt andet - så for ikke at ridse gulvet og ikke plette tapetet.

Spørgsmål 6: Er stofbaserede stræklofter i stand til at holde vand?

Svar: Desværre ikke. Vand skal drænes straks. Maksimumsperioden er 24 timer, og kun hvis lærredet er Clipso, og ikke Indretning.

Spørgsmål 7: Hvordan vælger de indbyggede spotlights til strækloftet?

Svar: Dette kræver en præcisering af problemets tekniske side, fordi æstetik er et personligt anliggende. Du skal bruge lamper med lavt strømforbrug og varmeafledning, dvs. LED eller energibesparende, hvis halogenlamper ikke er mere end 35 watt. Spændingen kan være enten 220 volt eller 12 volt, det er ligegyldigt. Når du vælger armaturer, skal du være opmærksom på deres højde (det er sådan, at strækloftet går ned), den synlige størrelse (den største diameter er taget i betragtning) og størrelsen af ​​den forsænkede del (størrelsen af ​​klippet i loftet afhænger af det). Armaturet indsættes i en termisk ring med en omkredsdiameter på 8 mm. Derfor bør forskellen mellem den store diameter og diameteren af ​​den indlejrede del ikke være mindre end 16 mm. Ellers vil termisk ringen stikke ud under lampen og ødelægge hele udseendet.

Spørgsmål 8: Hvor meget tid skal der gå efter klistning af tapetet, så strækloftet kan installeres?

Svar: Det afhænger af typen af ​​tapet: hvis tapetet er tungt - tre dage vil gran træer være nok i to dage.

Spørgsmål 9: Hvad er den bedste måde at forberede plads til installation af et strækloft?

Svar: For det første er jo mindre møblerne, jo bedre og endnu bedre, hvis det slet ikke er der. Dette vil spare tid og der vil ikke være nogen risiko for ejendommen. Hvis møblerne ikke kan fjernes fuldstændigt, skal det flyttes til midten af ​​rummet eller mindst en meter væk fra væggene. Det er nødvendigt at fjerne små genstande fra rummet, især ovenfra. Vores eksperter på arbejdspladsen bruger perforatorer med fjernelse af støv, men det betyder ikke, at det slet ikke vil eksistere, så det giver mening at dække møbler og anden ejendom med film eller papir. Hvis der er kvalitet dyre parket på dit gulv, kan den også være dækket, for eksempel med en gammel pakningsplade. Vi bruger trin-stiger med bløde understøtninger, vi laver dem også med skumgummi eller filt, men overskydende beskyttelse beskadiger ikke dit gulv. Hældningerne af plastikvinduer er bedre at klæbe med papirtape. Også papirtape kan bruges til at beskytte enderne af dørene på køkkenskabe.

Spørgsmål 10: Hvad skal man gøre, hvis du ved et uheld har brudt loftet?

Svar: Meget afhænger af, hvor langt fra væggen skadesiden er. Hvis det er tæt på væggen, ikke mere end 20 cm, kan du prøve at trække et hul bag grundpladen ved hjælp af lokal opvarmning. Hvis du har et matteret loft og et lille hul, kan du forsøge at klæbe leddet til leddet. For at gøre dette skal du tage en øjeblikkelig lim ("Secunda", "Monolith" osv.), Læg et tyndt lag af Stroke type korrektoren over limningsområdet og hurtigt gnide det hele med farveblyant. Hvis lærredet er blank, og hullet er stort, bliver du nødt til at sætte et dekorativt klistermærke. Sørg for at affedre arbejdspladsen med et alkoholbaseret opløsningsmiddel, inden du klæber.

Spørgsmål 11: Hvad er først: lægger en vægflise eller installerer et strækloft? Og i hvilken højde kan du lægge fliser?

Svar: For det første, selvfølgelig flise. På toppen af ​​det vil være monteret vægprofil. Samtidig skal fliser lægges op til loftet uden indre hulrum.

Spørgsmål 12: Hvor mærkbare er sømene på strækloftet?

Svar: Sømmen på loftet ligger i en højde på ca. 2,5 meter, så hvis du ikke ser specifikt ud, er det generelt umærkeligt. For endnu bedre at forklare det, bør sømmen gå parallelt med væggen med vinduet.

Spørgsmål 13: Hvad er "sejl" -effekten, og er det muligt at slippe af med det på en eller anden måde?

Svar: Sejlende effekt kaldes enten at holde sig på strækloftet til den primære, eller situationen, når den er oppustet og suger. Dette skyldes normalt, at der er et gennemgående hul bag loftet. Dette er ikke sjældent i gamle bygninger, samt i helt nye monolitiske huse med murstenfacader. Faktum er, at murværk kan krympe, og så kommer der et hul mellem loftet og loftet. Så hvis du endnu ikke har installeret et strækloft, er det fornuftigt at kontrollere tæthedsrummet. Hvis du først installerede et nedhængt loft, og så opdagede "sejl" -effekten, kan du kun løse problemet ved hjælp af yderligere huller i filmen. Vær opmærksom: vi taler om stræklofter lavet af film, stoflofter "trækker vejret" og derfor ikke være bange for sejlerens effekt. Det er muligt at lave kunstig ventilation uafhængigt, det er ikke svært: Tag en plastikring med en diameter på 5-8 cm og hold fast på en hvilken som helst øjeblikkelig lim på et ubetydeligt sted (bag gardiner bag et skab osv.). Så når limen tørrer, skar du filmen inde i ringen. Det sker også, at et hul er lille, så det kan være nødvendigt at lukke dem med et dekorativt gitter for ikke at fange øjet.

Spørgsmål 14: Skal jeg gøre noget med den gamle, når jeg installerer strækloftet?

Svar: Det afhænger af loftets tilstand. Hvis alt er i orden med ham, så skal der ikke gøres noget. Hvis det ikke er ens, frayed osv., Så skal du selvfølgelig gøre noget: rent, niveau osv.

Spørgsmål 15: Hvad er bredden af ​​standardstiften til et strækloft?

Svar: Det afhænger af lærredens fastgørelsessystem til baguetten. Hvis harpunen, så 1 cm, hvis shtapikovaya, så 2-3 cm. Plastindsats (PPL) er installeret mekanisk, på låsene, og soklen kan indsættes nogen. Kun det skal limes til væggene, til strækloftet må i intet tilfælde lime noget.

Spørgsmål 16: Hvilke gardiner eller gardinstænger vil du anbefale?

Svar: Hvis du vælger et æstetisk synspunkt, så vælg du og kun dig. Hvad angår den tekniske side af problemet, skal du vide, at der er tre typer fastgøring. Den første er vægmonteret, det vil sige, det har intet at gøre med loftet, det er fastgjort til væggen. Den anden - inden du strækker loftet, monteres de indbyggede dele i hovedloftet, hvorefter corniceen er fastgjort til dem med skruer gennem strækloftet, som ikke er bange for punkteringer. Den tredje er at installere en cornice i en niche: i dette tilfælde strækker loftet ikke væggen med ca. 10-20 cm, og corniceen er fastgjort til hovedloftet.

Spørgsmål 17: Hvad er størrelsen af ​​forskellen mellem niveauer, når der er installeret et multi-niveau strækloft?

Svar: Der er ingen utvetydige standarder. Den mindste mulige dråbe er 4 cm, og det maksimale fald er uendeligt. Ud fra erfaringerne er det konstateret, at en acceptabel differentielværdi ved en højde af hovedloftet fra 2,6 til 3,0 meter kan være fra 7,5 til 12 cm.

Spørgsmål 18: Hvilken slæk for et strækloft er det maksimale tilladte?

Svar: Ethvert strækloft kan have en naturlig slap, tolerancen er ca. 1 cm pr. 1 meter diagonalt. Antag at du har et rum med et område på 4x4 meter, diagonalen i den vil være ca. 5,66 meter, derfor kan loftet sænke med 5,66 cm. Det ser ud til at dette er meget, men for det første er det maksimum, det vil sige, at være mindre, og for det andet er det ikke lige så mærkbart, som man måske tror.

Spørgsmål 19: Hvad er først: et indbygget klædeskab eller et loft?

Svar: Faktisk er muligheder mulige. For eksempel først loftet over hele området af rummet, og kun derefter - skabet. Næste: Forinstallation af indlejrede dele, lige gennem lærredet. Loftet er ikke bange for punkteringer, så du kan sikkert bruge skruer. Der er to muligheder, de er bedre end dem, der er beskrevet ovenfor. For det første er et kabinet installeret, og i sin konstruktion er det nødvendigt at tage højde for stedet for montering af vægprofilen i en afstand af 5-15 cm fra loftet (afhænger af om der er inventar og hvad er deres dimensioner). Du kan gøre det anderledes: Installer kabinettet, og hvad du vil, helt op til loftet. Og så laver vi et ophængt loft med en divider, der ligner en 2-tommers strimmel parallelt med hele kabinets længde. Dette gør det muligt at spare på strækloftområdet og øge kabinets indre rum.

Hvor stræk strække loftet

Post Vadim »Mar 20 2012, 10:20

Stretch stretch loft

Sponsor

Re: Stretch stretch loft

Meddelelsen fra Natella "Mar 20 2012, 12:03

Re: Stretch stretch loft

Beskeden Alexander "Mar 27, 2012, 19:59

Re: Stretch stretch loft

Post GAL-4 »Marts 30, 2012, 20:58

Re: Stretch stretch loft

Taras Post »Apr 09 2012, 09:56

Re: Stretch stretch loft

Meddelelsen discman »15. maj 2012, 08:13

Hvor mange centimeter tager strækningstaket?

Hvor mange centimeter sænket loftet?

Hej alle, kontakt Roman Kazak. Mig og mange installatører bliver ofte spurgt: "Hvor lavt vil det nedhængte loft være under installationen?"

Jeg vil forsøge at svare i detaljer for at fjerne alle fremtidige spørgsmål om dette.

Så lidt teori. Når du installerer et strækloft, skal du bruge en speciel profil, fagfolk kalder det "baguette", det kan være af 3 typer:

 1. vægmonteret
 2. overliggende
 3. kombineret (væg og loft)

Hver profil har sine egne egenskaber, vi er interesserede i sin højde.

Overvej alle tre situationer:

Situation 1

Den mest almindeligt anvendte profil, når du installerer et strækloft.

Profilen er justeret vandret med et laser- eller vandniveau, den højeste vinkel i rummet tages som referencepunkt.

Højden på vægprofilen (baguette) af PVC 2,5-2,9 cm i højden afhængigt af producenten.

PVC baguette højde: 2,7 cm

Højden på vægprofilen (baguette) af aluminium er 3,5-3,7 cm, afhængigt af producenten.

Aluminiums baguettehøjde 3,5 cm

Baseret på disse data kan vi allerede sige, at minimumshøjden til sænkning af strækloftet er 2,5-, 3,7 cm, afhængigt af den anvendte profil (baguette), men dette er ikke alt.

Når man installerer et strækloft, bruges en perforator og en skruetrækker ofte, har de også sin egen højde, minimumshøjden på en god perforator, f.eks. Hitachi, Makita, Bosch eller Dewalt 4 cm eller derover for at forstå, hvor højden dette er, se tegningen.

Stempelhøjden fra bøjlens punkt til øvre kant af kroppen er 4 cm

Denne højde begrænser også installationen af ​​et strækloft. Men alting er ikke så slemt, som det ser ud ved første øjekast, det er muligt at bore og fastgøre profilen (baguette) i en vinkel, men det er mere egnet til situationer med kombineret profil eller i ekstreme tilfælde med en væg. Hvorfor i det yderste? Tal om dette lige under.

Hvorfor rådgiver jeg mig ikke om at lave vægprofilen (baguette) tæt på loftet?

Dette er ikke værd at gøre af flere grunde:

 1. I den slidsede plads mellem loftpladen og væggen er lavbeton beton placeret, og i de fleste tilfælde er det ikke i stand til at modstå spændingen på strækloftet. Ifølge normerne skal 1 meter væg vægge 100 kg til rivning.
 2. Dette er yderst ubelejligt for installatører, bores i en vinkel og bores meget ofte fordi holder pladsen og du skal styrke væggen.
 3. Nogle gange lægges elektriske og andre ledninger i spalten mellem pladen og væggen, fastgørelsen i spalten er fyldt med nedbrydning af ledninger.
 4. Nogle virksomheder, installatører kan bede om disse tjenester ekstra. betaling fordi De vil installere særlige afstandsstykker for at forstærke profilvedhæftningspunkterne (baguette), se figur.

Fastgørelsesstiver fra loftet til den vægmonterede baguette

Som følge heraf kan man konkludere, at den optimale højde på sænket baguette (profil) starter fra 4 cm, ideelt set er den 5-6 cm.

Situation 2

Vi bruger loftprofilen.

Med en meget begrænset lofthøjde er det muligt at bruge en profil (baguette) fastgjort til loftet. Takprofilens højde fra 1,8-2,2 cm afhængigt af fabrikanten.

Højde baguette aluminium loft 2 cm

Montering og montering i loftet baguette

Montering og montering i loftet baguette

 1. Ved hjælp af en sådan baguette kan du holde maksimal højde på rummet.
 2. Væggene bliver så komplette som muligt.
 1. Installation vil tage lidt længere tid
 2. Du bliver nødt til at bore gulvpladen, og du vil gentagne gange komme ind i ankeret og ødelægge boret, opbevare på reservedele
 3. Prisen på profilen er lidt dyrere end væggen.
 4. Det nye loft gentager formen af ​​den gamle, dvs. vil ikke blive nivelleret

Situation 3

En sådan profil anvendes ekstremt sjældent. Det er muligt at anvende i usædvanlige situationer og i tilfælde, hvor det er nødvendigt at kombinere loftet og vægmonteringen.

Højden på den kombinerede profil på 2,4 cm eller mere afhængigt af producenten.

Højden på den kombinerede profil (baguette) 2,5 cm

 • Brug en vægprofil (baguette) stræk loftet ned til 4-7 cm fra nederste hjørne.
 • Brug en loftsprofil (baguette) til 2-3 cm rundt om loftets omkreds.
 • Brug en kombineret profil (baguette) fra 2,5 cm, afhængig af væggens krumning.

P. S. Start forsigtigt harpunet i en baguette, ellers risikerer du at bryde loftet, reparere udskæringer og punkteringer på strækloftet er ikke svært, men det er bedre ikke at tillade det.

Herfra så vi på hovedtyperne af profiler. I den næste artikel vil jeg fortælle dig, "Hvor sænket loftet er ved montering af armaturer, hvilke armaturer der skal vælges for ikke at tabe dyrebare centimeter", læs videre.

Hvor meget kan du strække lærredet

# 1 spiderman

Jeg blev forvirret af målere

nogle siger at pong pvc pvc hvidglans har en maksimal bredde på 3,20 og kan let strækkes ind i et 4 meter bredt rum for at få et sømløst loft

(mere præcist hævder de, at det er muligt at strække så meget som 4,40 meter).

Denne strækning forårsagede mig straks mistanken

Han kaldte andre, hvis kvalitet der ikke er nogen tvivl om, men prisen svarer også

de siger, at Pongs lærred er 3 meter bredt og så straks 3,5

og at selv 3.5 ikke kan strækkes til 4 meter og skal gøre spidsen

Du kan virkelig strække 3,20 til 4 meter eller det er entydigt Kina

Generelt hvad er den tilladte mængde strækning

# 2 spektr

Jeg blev forvirret af målere

nogle siger at pong pvc pvc hvidglans har en maksimal bredde på 3,20 og kan let strækkes ind i et 4 meter bredt rum for at få et sømløst loft

(mere præcist hævder de, at det er muligt at strække så meget som 4,40 meter).

Denne strækning forårsagede mig straks mistanken

Han kaldte andre, hvis kvalitet der ikke er nogen tvivl om, men prisen svarer også

de siger, at Pongs lærred er 3 meter bredt og så straks 3,5

og at selv 3.5 ikke kan strækkes til 4 meter og skal gøre spidsen

Du kan virkelig strække 3,20 til 4 meter eller det er entydigt Kina

Generelt hvad er den tilladte mængde strækning

325cm pongs, standard utyazhka 8-10% dvs. 350-360 cm

# 3 og231

# 4 vad-po

3,25 strækker sig til normen som skrevet over 3,5-3,6, men med en fjols kan du også bryde den! der vil være over spændt loft, sætte dristigt Kina på de testede fyre, du behøver ikke disse hæmorider.

# 5 senator

# 6 vad-po

Matte 3.2 strækker sig let op til 4 meter. Ingen grund til at gøre en masse dope til at strække. På grund af hvad der bliver "tyndt" blev det ikke bemærket. Med glans på vanskeligere.

Nå, så nemt rigtigt? Jeg gør det ikke personligt, idet jeg bringer harpunen i kvadrater som en snoet tilbage klatring, det er ikke forudsigelig rynke. Det er nødvendigt at omfordele, varme op, så foldene adskilles. Derfor bliver kluden tyndere, det er nemt at tælle vægten. Glansen ligner de samme rester, men du ser nærmere, så det er dækket af bølger og strækmærker, besluttede jeg mig selv lang tid, neher pyzhitsya, standardskæring og du vil være glad, men navlen til at rive dette er ikke min.

især nu er der også en 5 meter høj blomsterbed.

# 7 og231

Nå, så nemt rigtigt? Jeg gør det ikke personligt, idet jeg bringer harpunen i kvadrater som en snoet tilbage klatring, det er ikke forudsigelig rynke. Det er nødvendigt at omfordele, varme op, så foldene adskilles. Derfor bliver kluden tyndere, det er nemt at tælle vægten. Glansen ligner de samme rester, men du ser nærmere, så det er dækket af bølger og strækmærker, besluttede jeg mig selv lang tid, neher pyzhitsya, standardskæring og du vil være glad, men navlen til at rive dette er ikke min.
især nu er der også en 5 meter høj blomsterbed.

Hvilke slags rædsler skrev en kompis generelt er let med glans vanskeligere !! Men det er ret gennemførligt, du skal spørge, hvem ifølge perlen de arbejder for alle 4,1-4,2 m. trukket ud
Forresten skal du krympe mindre i længden

Er det muligt at bryde det nedhængte loft?

Når kunderne ser, hvor tyndt materialet er til stræklofter, har de tvivl om dets styrke. Hvis en temmelig tyk gipskamp kæmper let, når den falder, så hvad kan vi sige om tekstil- eller filmmembranen, vil sandsynligvis bryde som en olieklæde.

Det er derfor spørgsmålet: "Er det muligt at bryde det nedhængte loft?" Er en af ​​de mest almindelige blandt vores kunder. Spændbeklædninger er overraskende stærke, de modstår en trækbelastning på 30 N, og deres trækstyrke er op til 17 MPa.

Er det muligt at rive stoffet strækloftet?

Tekniske indikatorer er gode, men hvad med situationen i praksis? Er stofferne revet eller ej? Du kan helt sikkert svare på, at tekstillofter ikke kan blive revet. Overvej de situationer, hvor de risikerer at blive beskadiget.

I tilfælde af oversvømmelse vil stofloftet helt sikkert blive beskadiget. Hvis en husmaler med en byggekniv vil klippe tapetet, eller en elektriker med en skruetrækker vil arbejde i en forbindelsesboks under loftet, og ved et uheld gå over loftet, sker der intet.

For at lave et hul i stoffet, for eksempel under lampen, er der brug for bevidste og flittige indsatser. Samtidig er der ikke behov for at styrke stoffets kanter, weben rundt om hullet vil ikke rive.

Er det muligt at bryde PVC strækloftet?

Men med vinylservietter, er ikke alt så strålende, de er i fare for skade, men det vil kræve flittig indsats. På internettet kan du finde mange videoer, der viser forskellige eksperimenter.

Deres essens er bare at rive en tynd loftfilm. På demonstrationen strækker PVC-lærredene sig på gaden eller i indkøbspavillonet store mænd, hvorved materialet er tilstrækkeligt stærkt.

Den mest illustrerende video, der viser grænsen for holdbarhed: På et lille PVC lærred (visuelt ca. 1,5x2 meter) syv voksne mænd klatre op konsekvent og kun på den sidste bryder den.

Nå, hvor i virkeligheden kan loftet udsættes for lignende belastninger? En anden slags eksperiment - installatørerne tager fat i filmen strakt i lejligheden og hænger på den, hopper, trækker med al deres magt, men lærredet forringes ikke.

Hvordan kan pauser ses på PVC-film, og hvad er de fyldt med?

Skarpe og skærende genstande er den største fare for vinylpladefliser: en elektrikerens skruetrækker, en malers konstruktionskniv, en skarp kant af en profil båret over et værelse mv.

En tynd, strakt strakt film kan meget nemt bryde gennem den skarpe kant af indretningen af ​​en armatur, når den oversvømmes, når en PVC-boble hænger over dem. I dette tilfælde vil lærredet med vand bryde og blive uigenkaldeligt beskadiget.

I andre situationer er utilsigtede nedskæringer og punkteringer ikke så katastrofale, loftet kan repareres, hvis du reagerer i tide og korrekt. Den store forskel mellem stoffet og filmen er, at alle hullerne i PVC-dåvene skal forstærkes.

Ellers vil filmen strække sig fra spænding (et snit på 1 cm bliver til et uberørt hul mere end 20 cm langt). Inden der laves noget teknisk hul i PVC-membranen, limes et forstærkningselement til det på dette sted.

Derfor, hvis filmloftet er ved et uheld beskadiget, skal en snit eller punktering limes sammen så hurtigt som muligt med papirtape eller noget lignende. Og så skal du ringe reparationsholdet fra firmaet Asta M. Eksperter vil reparere filmen, så der ikke bliver sporet tilbage.

Et andet øjeblik, når du kan bryde strækloftet, kan denne forstærkning med elementer af utilstrækkelig tykkelse, for tynd termisk ring bryde og bryde gennem filmen, så installationen af ​​stræklofter er bedre at blive betroet af fagfolk.

Sådan repareres spændingsstof?

Du kan kun reparere stoflofter selv. Hvis du stadig klarer at lave et ekstra hul i dem, kan du nemt klæbe det med et stykke stof indefra, og så male hele loftet.

PVC lofter kræver en delikat faglig tilgang og viden. Asta M specialister har forskellige reparationsteknologier. Den nemmeste måde - en plaster, der er limet fra lærredets inderside, er placeret i ubesværede steder på små huller.

Hvis plasteren er synlig, er den dekoreret med klistermærker til stilen på rummet: sommerfugle, blomster, tegneseriefigurer. Den mest kostbare metode til reparation er webforstyrrelsen; den bruges, når hullet er placeret i nærheden af ​​en af ​​væggene.

En anden ret kompliceret type reparation er en falsk ekstraktor eller ekstra spotlights. Ventilationsgitteret er malet til lærredets farve, så det ikke fanger øjet, og bruges i kontor- og forretningslokaler, hvor klistermærker er uhensigtsmæssige.

Hvis der er mange spotlights på loftet, kan du tilføje et par flere, hvoraf en vil skjule hullet, og resten vil blive installeret bare for symmetri. Som du kan se, kan strækloftet ikke kun brydes igennem, men også repareres.

Vær forsigtig, og Asta M loftet strukturer vil vare dig flere årtier!

Bredden af ​​lærredet og sømmen på strækloftet.

Svar: Bredden af ​​stræklofter lavet i Tyskland er 2 meter, lærredet kan strække op til 2 meter 20 centimeter. Standardbredden af ​​de belgiske produktionsmodeller er 3 meter og den maksimale bredde af strækloftet - 3 meter 80 centimeter. Franske lærreder bruger vi 1,5 meter brede. Du kan strække dem op til 1,7 meter. Læs mere om det her.

Hvis størrelsen på lærredens strækloft er mindre end rummets rum, skal loftet blive søm. Når man bruger en mat struktur af PVC film, er sømene næsten usynlige. Især når du installerer, er sømmen på strækloftet altid placeret så det løber parallelt med vinduet og ikke fanger øjet.

Stræklofter bruges normalt ikke i veloplyst rum med vinduer mod solsiden - sømene bliver mere mærkbare i dem. Derfor er det bedre i dette tilfælde at vælge sømløse mønstre, der er lidt dyrere end de standardiserede.

Hvis du beslutter dig for at installere suturstræklofter, er det tilrådeligt at vælge matte eller satin tekstur. På den er sømmerne meget mindre mærkbare end på den blanke.

Den korrekte beregning af strækloftet

Populære artikler

Nyttige artikler

Den korrekte beregning af strækloftet

Virksomheden "Vertical Group" tilbyder at beregne strækloftet. Inden du bestiller, er det tilrådeligt at få en generel ide om, hvordan man beregner stræklofter.

Da beregningen af ​​strækloftets størrelse afhænger af mange faktorer, tages der hensyn til dets elasticitet (strækningsevne) ved bestemmelsen af ​​dimensionerne, ikke kun rumkonfigurationen, dens område, men også tykkelsen af ​​webfilmen. Forkert beregning fører til, at det hæmmede loft vil sænke og skabe illusionen af ​​et presset rum.

Loftmålinger foretages kun af målere fra det vertikale koncernfirma ved hjælp af specialudstyr. Uafhængig måling er ikke tilladt. Det er nemt at foretage målinger, hvis rummet har standardfirkant eller rektangulære dimensioner. Men hvis loftnichen har en ikke-standardkonfiguration, fx ovale og bølgede, vinkelformede fremspring, udføres målingerne ved hjælp af præcise måleinstrumenter, og lærredets område beregnes ved hjælp af en speciel formel.
Beregningen af ​​strækloftet er lavet under hensyntagen til de buede linjers radius, afstande fra lige linjer til endepunkter af en buet linje, overfladeområder, hvis ansigter er zigzag og glatte linjer.

Krympning af strækloft og foreløbige målinger

Loftet lærred krymper over tid. Faktisk bliver det med tiden lidt større end dets oprindelige værdi. Hvis du ikke tager hensyn til krympning, så vil websiden efter 2-3 måneder forsvinde og miste sin glatte præsentation.

Det er især vigtigt at overveje krympning, hvis loftet er stort. Beregningen af ​​stræklofter er gjort på en sådan måde, at lærredets størrelse er lidt mindre end loftets areal. En godt strakt lærred bliver derfor først strakt som på en tromle, og over tid bliver den jævnt strækket, men ikke slynger.

Krympning af strækloftet sker på grund af tyngdekraften. Under vægten af ​​sin egen vægt har materialet naturligvis tendens til at falde ned. Beregningen af ​​mængden af ​​krympning påvirker både arealet af nettet og dets tykkelse. Du kan bestemme den præcise krympning ved hjælp af specielle formler til beregning af strenge dimensioner.

Hvad der ellers påvirker beregningen af ​​stræklofter

Selvfølgelig tages der også hensyn til antallet af niveauer, belysningsudstyr og tilstedeværelsen af ​​væg- og loftindretningselementer ved beregning af lærredens omkostninger og arealer. Alle disse nuancer forhandles på forhånd, ellers i fremtiden at vedhæfte noget til spændingsstofet, vil det simpelthen ikke lykkes.

Tilstedeværelsen af ​​belysningsindsatser, dekorative indlæg reducerer loftet. Dette påvirker dog næsten ikke de samlede omkostninger ved installationsarbejde, da arbejdets kompleksitet øges.

Også påvirker beregningen af ​​tilstedeværelsen af ​​monteringsstrukturer og baguetter, bjælker og andre strukturer, såsom rør, ventilationsudtag, som skal maskeres ved hjælp af loftnichen. Nogle rør og albuer betragtes som a priori uundgåelige forhindringer, og lærredet er skræddersyet til disse elementer. Ved spænding omgås de fremspringende elementer, og i nogle tilfælde efter ønske er det maskeret med dekorative elementer i leddene.

Hvor meget stræklofter?

Jo mere komplekse strukturen og området for spænding er, jo dyrere stræklofter er. Beregningen af ​​omkostninger er lavet på grundlag af beregning af omkostningerne til både materialer, der kræves til arbejde og kompleksiteten af ​​efterbehandling.

Omkostningerne omfatter ikke kun arbejdet med lærredets installation og spænding, men også installation af indbyggede belysningsenheder, udvidelse af ledninger og tekniske netværk, der holdes langs loftlinjen.

Beregningen af ​​omkostningerne påvirkes især af loftets design. For eksempel skal lofter med billedudskrivning ikke kun være ordentligt strakt, men designet skal være indrettet således, at det strengt opfylder de specificerede kriterier, for eksempel, så designens startlinje falder sammen med design eller tapetindretning eller er i en vis vinkel. Det er sværere end at montere en monokrom struktur, og selvfølgelig øges prisen.

Baseret på, at alle lejligheder og design i dem har deres egen karakteristika, er det kun muligt at beregne stræklofter, efter at alle målinger er foretaget på kontoret for Vertical Group.

Hvor meget går strækloftet efter installationen?

I de senere år er ophængte lofter meget populære. En sådan finish er velegnet til både høje og lave rum, men husk at det ikke er tilrådeligt at installere sådanne lofter, hvis lofthøjden er under to meter.

Det skal huskes, at hvert lærred efterhånden falder af naturlige grunde. For små værelser er en stofvariant egnet, og for højværelser en PVC-film.

Egnet rumhøjde

Hvad skal være højden af ​​lokalerne for at strække loftet så attraktivt? Den anbefalede højde er 210 cm. Hvis de er under den angivne norm, skal valget stoppes på stofservietter. Før installationen er det vigtigt at overveje følgende kriterier:

 1. Lejeramme, eller rettere, dens højde. De fleste bruger store profiler og fixeringer. Vær opmærksom på at de spiser ca. 20 cm fra højden af ​​rummet.
 2. Tilstedeværelsen af ​​kommunikation. Først og fremmest er det nødvendigt at udføre al den krævede kommunikation. Hvis der er mange af dem, så falder højden nødvendigvis til 15 centimeter.
 3. Størrelsen af ​​enheder til organisering af belysning. Som hovedregel anvendes spotlights til belysning i dette tilfælde. Nogle mennesker bruger klassiske lysekroner, som ikke anbefales at blive installeret i tilfælde hvor loftet er mindre end 2,7 meter.

Husk at baguetter lavet af PVC er ret store i størrelse, og derfor bør de ikke bruges i lave værelser.

Det er bedre at vælge aluminium modeller, der er kendetegnet ved holdbarhed og styrke.

Hvor meget hovedloftet falder

Ved du, hvor meget højde er spist op af en spændingsdækselinstallation? Dette skyldes det materiale, som lærredet er lavet af. Den kan være lavet af polyvinylchlorid, gipsvæg eller stof.

Højden kan falde i varierende grad. Overvej forskellige situationer:

 1. Ved brug af gipsvæg kan højden reduceres med 20 cm. For at reducere denne figur kan du anvende en primer på bundloftet. I en sådan situation vil højden kun falde med 15 cm.
 2. Ved anvendelse af PVC-film vil loftet kun falde med 3 centimeter, hvis overfladen oprindeligt var flad.
 3. Racklofterne giver en reduktion på 5 cm. Denne mulighed tager højst plads, fordi du ved hjælp af fjedre kan justere højden.
 4. Stofklæder reducerer højden med 5-8 cm. De behøver ikke altid at installere rammen, og derfor reduceres højden af ​​rummet ikke over 8 cm.

Vægernes glathed har også en effekt på at reducere rummet. Det anbefales at give tid til at justere væggene og hovedloftet.

Vi reducerer mellemrummet

Du har mulighed for at reducere afstanden mellem loftsbeklædningen og strækdæk. For at gøre dette skal du tage specielle materialer og udstyr til belysning. Derudover er det værd at vælge den mest optimale måde at fastgøre strækloftet på.

For at reducere mellemrummet skal du bruge følgende anbefalinger:

 1. Installer LED strimler eller spotlights, der er små i størrelse. De skal monteres på en lav dybde, i modsætning til den klassiske lysekrone. Du kan bruge LED stripe, som skal monteres rundt om loftets omkreds.
 2. Den bedste løsning til installation er kilemetoden, som sparer ca. 7 centimeter af rummets højde.
 3. Stop valget på gipsplader og lærred af en lille tykkelse, da de ikke behøver en massiv kasse.
 4. Hvis du vil spare maksimalt plads, skal du bruge vægbelysning. Så du kan vinde de ekstra tre centimeter.

Forårsager sagging

Mange ejere af strækloftet markerer sin sagging, som kan forekomme af forskellige grunde. De kan være både naturlige og forårsaget af forskellige faktorer. Overvej de mest almindelige:

 1. dårlig installation af loftet blev udført. Ofte sker dette, hvis spændedækslet blev installeret uafhængigt. Årsagen er den mest almindelige.
 2. På grund af den dårlige installation af armaturet flyttede baguetten væk fra væggen. I dette tilfælde kan årsagen ligeledes ligge i væggen. Dette er den mest almindelige situation i værelser, hvor væggene er lavet af gips.
 3. Når oversvømmelse naboer ovenfor. I dette tilfælde er der en dyb slap. Danner en stor boble fyldt med vand. PVC-linned passer perfekt til denne situation, det kan holde vand og beskytte rummet mod oversvømmelser.
 4. Lerret dækker under sin egen vægt. Det betragtes som optimalt, når størrelsen af ​​savningen ikke overstiger 1 cm. Det er normalt ikke engang mærkbar og kan detekteres ved hjælp af byggeniveau.

Teknologiske parametre

Hvert værelse har sine egne teknologiske parametre, som er vigtige at overveje til planlægning af typen af ​​strækloft. Det er værd at overveje mere detaljeret, hvordan du kan tilpasse spændingssystemerne til værelser af forskellig højde:

Høje værelser

Spændingsrum er hovedsagelig installeret i høje rum, som f.eks. Stue, hall eller hall. Her anvendes gennemskinnelige klæder hovedsageligt, hvilket gør det muligt at udvide rummet visuelt.

Eksperter bemærker, at den optimale afstand mellem lofter er 25-30 centimeter.

Denne afstand giver dig mulighed for at udstyre udkastlaget, hvor der i fremtiden vil blive installeret belysningsenheder. Indendørs omgivende lys er skabt ved at fjerne spændedækslet fra bundloftet og ved hjælp af dekorativ belysning.

Ofte bruges et system kaldet "stjerneklar himmel". Det ser mest attraktive ud i haller og haller. Dette er et loftsark, suppleret med LED eller fiberoptisk belysning. Stjerneffekten er skabt af den fluorescerende belægning. Hvis der anvendes en anden belægning ved brug af lysgeneratorer, vil loftet falde 20 centimeter.

Når det drejer sig om lofter på flere eller flere niveauer, kan vi her begrænse os til en minimums sænkning på 10 centimeter. Sådanne konstruktioner anvendes sædvanligvis i mellemhøjde rum, der ikke er højere end 260 centimeter.

Multi-level designs vil se godt ud i store værelser. I dette tilfælde er designeren i stand til at oversætte til virkelighed nogen af ​​sine ideer uden at begrænse sig til noget.

Lage værelser

Ikke alle bylejligheder kan prale med en lofthøjde på 260 centimeter. Mange af dem når ikke engang til 230 centimeter. Når du har et lavt nok rum, vil du næppe forstyrre det med et ophængt loft. Det er vigtigt at bemærke, at du ved at vælge dit stof kan "spise" i det mindste fra højden af ​​rummet.

Husk at ved hjælp af et strækloft kan du skjule dem, der har uregelmæssigheder og andre fejl på det underliggende loft.

I nogle tilfælde er dette den mest optimale løsning, da justeringen af ​​lofterne også sænker dem med nogle få centimeter. Ved hjælp af en spændingsbelægning kan du skjule fejlene og fjerne uregelmæssigheder i loftet.

På trods af at rummet er lavt, foretrækker mange designere den klassiske lysekrone, som er monteret på en metalkrog eller monteringsskinne. Langs omkredsen kan du installere LED-stripe eller spotlights, hvilket vil skabe en vis atmosfære i rummet.

Husk at højden af ​​spændingsbeklædningen er et vigtigt punkt for en vellykket gennemførelse af loftdesignet. Hvis du tager højde for de angivne parametre tidligere, vil du på forhånd kunne beregne, hvor meget hallen på rummet vil falde efter installationen af ​​spændedækslet. Den tilladte størrelse skal bestemmes på forhånd.

Dette er en af ​​de mest populære færdiggørelsesmetoder for i dag, men mange ejere af lave lejligheder undgår en sådan udsmykning af loftet. Dette skyldes, at de ikke er bekendt med de eksisterende tricks, der gør det muligt at installere et spændedæksel i et lavt rum uden at reducere højden væsentligt.

Hvor langt det nedhængte loft falder: 5 tip til installation

Mange foretrækker at vælge stræklofter, fordi de er komfortable, smukke og funktionelle. I dag er stræklofter installeret i mange boliger og forretninger. Dette er en type konstruktion, der indebærer hurtig montering og demontering. Samtidig betragtes dækket som pålideligt, praktisk, funktionelt og smukt. Det er vigtigt at vide, hvor langt strækloftet falder under installationen og hvor meget den samlede højde af rummet vil falde. Dette vil hjælpe med at bestemme gennemførelsen af ​​efterfølgende arbejde og eliminere behovet for at omarbejde noget. Høj kvalitet installation af malerier i lofterne vil hjælpe med at gøre en professionel mester.

Egenskaber og egenskaber ved strækloftet

Moderne teknologier giver dig i dag mulighed for at arrangere loftet af enhver type og form, så det ser smukt ud, var glat eller på flere niveauer. Stræklofter er udbredt blandt forbrugerne på grund af dens pålidelighed og anvendelighed. Deres installation sker nemt og hurtigt, og de tjener i mange år under forudsætning af korrekt drift.

Stræklofter består af et lærred og en ramme, som materialet strækkes på. Loftsplader er af to typer: film og stof.

Fordelen ved strækstof er, at det giver dig mulighed for nemt og hurtigt at lave et smukt loft og skjule sine fejl

Egenskaber og ydeevne afhænger af lærredets kvalitet. Placeringsmetoden for lofter afhænger også af typen af ​​belægning. Professionals vil hjælpe med at bestemme valget af materiale og metode for dets spænding.

Funktioner stræklofter:

 • pålidelige;
 • praktisk;
 • funktionalitet;
 • Let at installere og demontere
 • Præsenteret i en bred vifte.

Stræklofter har det mest forskelligartede design. Dette giver dig mulighed for at vælge en indstilling, der passer til og harmonerer med den overordnede stil i interiøret. For at loftet skal have et smukt udseende, skal det installeres korrekt.

Typer af profiler til hævede lofter

Ved montering af spændeklude anvendes forskellige typer profiler, som også påvirker rummets højde. Der er tre typer profiler, hver af dem har sine egne egenskaber og egenskaber. Normalt ved installation af profiler beregnes beregningen fra det højeste punkt i loftet.

Der er flere typer profiler til stræklofter, hvis højde skal vælges i henhold til rummets design.

Profiler er af tre typer: væg, loft, kombineret (kombination af væg og loft).

Vægprofilen er rettet vandret med et laser- og vandniveau. Vægprofilens højde afhænger af fabrikanten.

Højden afhænger også af det materiale, hvorfra profilen er lavet:

 • Vægprofil (PVC) - 2,6 eller 3 cm;
 • Vægprofil (aluminium) - 3,5 eller 3,8 cm.

Valg af profil afhænger af kundens personlige præferencer. Mange guider bruger deres egne profilinstallationsmetoder. Deres erfaring gør det muligt at bruge teknikker, der kan hjælpe med at spare plads.

Afstand fra loft til strækloft

En af de vigtigste faktorer, der visuelt påvirker gulvområdet er installationen af ​​spændingsstrukturer og afstanden fra belægningen. Denne afstand afhænger af flere vigtige nuancer. Selvfølgelig afhænger afstanden fra loftet til lærredet først og fremmest af selve loftets kvalitet.

Før du installerer spændingsvævet, skal du forberede overfladen af ​​loftet. Dog kan kvaliteten påvirke monteringen af ​​strækloftet.

Afstanden mellem loftet og strækdækningen bør ikke være for kort, fordi i det resulterende rum skal du skjule ledningerne, fastsættelse af lysekroner og andre elementer

En anden vigtig nuance, der bør overvejes, er ledningerne. Den måde, spændingsdugerne afhænger af, hvordan kommunikationen passerer. Det er vigtigt at forstå, at afstanden fra loftet til lærredet i forskellige rum vil være anderledes.

Parametre der tager plads:

 • Type montering;
 • Type indbyggede lys;
 • Se fastsættelse af lysekroner;
 • Elementer, der er gemt mellem lærredet og loftet.

Når man vælger et loft, er det vigtigt at tage højde for, at afstanden fra lærredene til loftet også afhænger af hvilket design der er installeret. Det kan være single-level og multi-level. Designere hjælper dig med at vælge materialer, som visuelt øger højden.

Strekhøjde i et værelse med lave lofter

For at bestemme, hvad der skal være højden af ​​spændingsvævet, skal du vide højden af ​​væggene. Lette værelser foreslår originale løsninger til installation af strakte stoffer. Det skal bemærkes, at lærredet vil tage værdifulde centimeter.

I et lavt rum kan du installere strakt lærred, så rummet ikke virker lille. Du kan ikke trække sig for meget.

For ikke at visuelt reducere et lille rum, bør du vælge tapet med kun lys nuancer.

Hertil kommer, at designere bruger specielle visuelle teknikker. I dette tilfælde kan du installere et kombineret loft med en spejlvendt overflade. Dette vil forøge rummet og give rummet et originalt udseende.

Hvordan man øger loftets højde i et lavt rum:

 • Vælg en lys farve til loftmaterialet;
 • Installer lamper med små dimensioner;
 • Vælg en kil- eller hæfteklimmeinstallationsmetode.

For at højden i rummet skal forblive næsten den samme, anvendes filmstrækdæpper. De sparer plads. Og loftets farve og design vil bidrage til visuelt at forstørre rummet, det ser ud som om det bliver større.

Den mindste højde af strækloftet fra loftet

Mange ejere er interesserede i at sænke loftet efter at have installeret spændeklæder. På trods af at sådanne lærred har en tendens til visuelt at forstørre rummet, reducerer de det praktisk taget. Derfor anbefaler designere ikke at installere strakt stof i værelser med meget lave lofter.

For at strække loftet var smukt og skabte ikke ulejlighed i rummet, før du installerede det, skal du omhyggeligt beregne højden af ​​spændingsstrukturen

Meget afhænger af profilerne, såvel som på hulrummet, som kan forhindre loftet i at indstilles på det rette niveau.

Hvis loftets kvalitet ikke er tilladt at forsigtigt rette profilen, sænkes den nedenfor. Dette bør koordineres med ejerne af lokalerne. Minimale højde på spændefarvene fra loftet er meget afhængig af den type belysningsarmaturer, der er installeret.

Virkningen af ​​belysning på loftets højde:

 • Lysekrone med krogfeste - 3 eller 3,5 cm;
 • Lysekroner med montering på loftet - 4 eller 5 cm;
 • Lampen med en LED-pære - 6 cm;
 • Spotlys med LED-pære - 4 cm.

Loftets højde kan også påvirkes af tilstedeværelsen af ​​ventilation og dens typer. Det kan være fans, luftkanaler, hætter, ventilationsgitter. Alle disse faktorer bør overvejes ved beregning af minimumsafstanden af ​​nettet til loftet.

Svaret på spørgsmålet: Hvor langt går spændingsloftet under installationen (video)

I dag foretrækker mange at installere hævede lofter. Mange kunder er interesserede i hvor mange centimeter lofterne vil falde efter installation af en spændingsstruktur, og hvor meget rummets samlede højde er reduceret. Den mindste højde af sænkning er normalt 3 cm. Meget plads spiser kommunikation og optager ventilation. Inden du installerer loftet, er det vigtigt at bestemme, hvor du kan strække lærredet bedst. Normalt er lærredet monteret, hvor design og kvalitet af belægningen tillader det. Installation af strukturen tager ikke meget tid.

Strekak

Stræklofter - en praktisk og æstetisk udgave af loftoverfladens design. De kræver minimal vedligeholdelse, er utroligt slidstærke (kan vare i flere årtier), har mange muligheder for teksturer - fra skinnende, skinnende snehvide lærred til lyse, farvede indstillinger.

Stræklofter har deres fordele og ulemper

Kan der være ulemper i stræklofter?

Det ser ud til, at sådanne lofter ikke har fejl, faste plusser. Imidlertid er enhver form for byggematerialer og færdigmaterialer godt for en bestemt situation, og der er altid ulemper, selv for de bedste, dokumenterede designs.

Overvej ulemperne ved alle typer stræklofter. Faktisk skal man omhyggeligt undersøge fordele og ulemper inden man foretager et endeligt valg til fordel for et bestemt design eller en reparationsmetode.

Først og fremmest finde ud af, hvad strækloftet og hvordan det adskiller sig fra den monterede. Begge typer lofter er baseret på oprettelsen af ​​specielle strukturer, der er forstærket på en speciel ramme. Stretch loft er lavet af stof / film, som er strakt på rammen for at passe i rummet.

Afhængigt loftindretning

Stræk loft design

Advarsel! Installeringsteknologien for hævede lofter er kompleks og besværlig. Vi har brug for en masse praktisk erfaring til at strække loftet med høj kvalitet uden at beskadige filmen. Ikke anbefalet uafhængigt arbejde med installation af hævede lofter i mangel af færdigheder og erfaring.

Installation af strækloft er ret kompliceret og tidskrævende proces.

Typer af hævede lofter afhængigt af materialet, de vigtigste egenskaber

Vores mål er ikke at begå en fejl med valget og skabe et harmonisk, smukt interiør. Til dette er du nødt til at gøre dig fortrolig med sorterne af disse loftsstrukturer. Lofter kan være film (PVC) og stof, og listen over ulemper og fordele varierer en smule.

Typer af stræklofter

Tabel. De vigtigste egenskaber ved film og stof strækker lofter.

Advarsel! På trods af sine utvivlsomme fordele er loftet af PVC-film skørt, det kan gå i stykker, når det kommer i kontakt med skarpe indvendige detaljer (f.eks. Ved flytning af møbler) eller hvis det ikke er omhyggeligt installeret.

Stræklofter af PVC er meget skrøbelige, så de nemt kan rive ved kontakt med skarpe genstande.

"Førstehjælp" i tilfælde af skade på strækloftet

Installation af en ekstra lampe er en af ​​måderne at fjerne et snit på strækloftet.

Typer af lofter (ved tilstedeværelsen af ​​sømme), fordele og ulemper

I denne forbindelse kan lofterne være sømløse og med sømme på overfladen. Uden tvivl skal tilstedeværelsen af ​​sømmen betragtes som en ulempe, fordi den ødelægger det spektakulære udseende. Faktum er, at de førende europæiske producenter leverer ruller af PVC-lofter op til 1,5 m bredt til markedet. Det betyder, at filmbanen i et stort rum skal svejses sammen.

Søm på strækloftet

Kun stoflofter kan være sømløse (fås i ruller op til 5,1 m bred). Derfor kan dette loft blokere ethvert rum. Stadig sådanne lofter kan ikke loddes, derfor kaldes de sømløse.

Problemfri stofstrækloft

De største ulemper ved spændingsstrukturer - omkostningerne og den tidskrævende installation

Den største ulempe ved strækloftet er den høje pris. De er virkelig dyre, især sammenlignet med omkostningerne ved en simpel hvidvaskning.

Desuden kræver installation af et strækloft meget erfaring og dybt viden om teknologi. Installationsprocessen er også ret dyr og tidskrævende, hvilket er en af ​​de største ulemper ved designet. For det første vil ikke alle være i stand til at trække lærredet alene. For det andet, hvis vi taler om at installere et PVC-loft, er det nødvendigt at installere varm installation med brug af en varmepistol.

Hvordan går det her? Processen med at strække filmloftet består af fem grundlæggende trin og er som følger.

Strækmontering

Trin 1. Rummets dimensioner måles.

Trin 2. Lerret er skåret ud af den ønskede type. Langs rummets omkreds er der installeret baguetter (profiler) af plast eller aluminium.

Typer af baguetter til montering af stræklofter

Montering baguette stretch loft

Trin 3. Lerret opvarmes med en varmepistol.

Trin 4. Lerret strækkes rundt om rummet.

Trin 5. Stærker loftet med baguetter.

Fastgørelsesklude i baguettes

Installation af et stofloft er noget enklere (det kræver ikke opvarmning af lærredet og selve rummet). Generelt ligner installationen af ​​sådanne lofter processen med at strække lærredet på rammen - den mindste forspænding er farlig, rynker kan forekomme på overfladen. Nærmere beskrivelse er installationsproceduren beskrevet i artiklen om, hvordan man laver ophængte lofter.

Installationsskema stof strækloft

Det sidste stadium - installationen af ​​dekorative maskeringstape

Konstruktive ulemper

Hvis vi taler om filmlofter, så har de negative egenskaber forbundet med selve designet. Ved ukorrekt installation kan filmens spænding øges og trykket øges i rummet over det. Ved ethvert skarpt tryk (pludselig åbnet dør eller vindue) kan filmen deformeres - den såkaldte sammenbrud vil forekomme.

Desuden skaber konstruktionen ekstra stress i væggene, og derfor kan stræklofter ikke installeres, hvis lejligheden har gipsplader. Til dette formål kræves i det mindste forstærkning af de eksisterende vægge såvel som yderligere lægning.

Fastgørelse af strækloftet til gipsplader

Filmen reagerer ikke godt på opvarmning, så strømmen af ​​de indbyggede armaturer kan ikke være høj, der er også en grænse for antallet af belysningsenheder. Hvis lampen opvarmer overfladen, får filmen en gullig farvetone over tid. Selv ved køb af specielle loft begrænsninger er ikke fjernet.

Der er begrænsninger i brugen af ​​stræklofter i store værelser. Her kan filmen sag selv med perfekt installation, fordi fysikkens love ikke er blevet annulleret. Derfor, for værelser med et areal på mere end 20 firkanter, er det bedre at overveje en anden version af loftet.

Et seriøst konstruktivt minus stofloft - det faktum at de faktisk er engangsbrug. Deres demontering og genmontering er ikke mulig.

Er der nogen sundhedsfare?

Utvivlsomt er vi mest interesserede i sikkerheden af ​​denne struktur for sundhed. Hvad siger fortalerne om naturlige materialer? Hvad siger producenterne? Lad os se.

Ud fra synspunkt af producenter med hævede lofter er alt perfekt: Moderne lærred, især dem, der produceres under mærke af kendte europæiske virksomheder, har alle de nødvendige sikkerhedscertifikater. Den moderne kemiske industri har opnået en vis succes, og vi får virkelig højkvalitetsprodukter, hvis skade er minimal. Dette fremgår af resultaterne af forskning og sund fornuft.

Tøjdug er det sikreste materiale til at lave lofter med hensyn til sundhedseffekter.

En lille lugt, der mærkes i de første uger efter installationen, tyder dog på, at der stadig er en udledning. Ja, de er minimal, og selv folk, der er følsomme for forekomsten af ​​allergener reagerer normalt ikke på denne lugt. Men det menes, at i stuen PVC lofter er endnu bedre ikke at installere. For det første kan børnene spille ved at kaste en bold, dart eller andre genstande, hvilket er farligt for loftet selv. For det andet er det bedre at bruge naturlige materialer til børn.

Lofter af høj kvalitet, der er lavet af klud, bør ikke lugt overhovedet, og for PVC-film lukker den duft, der varer inden for de første par timer, normen. Hvis dine lofter stinker i mere end en dag, så købte du en forfalskning

Er der en drivhuseffekt?

Den minus, der er forbundet med skabelsen af ​​drivhuseffekten, er ret reel. Faktisk lukker lofterne af PVC-film hermetisk loftets rum, men de tillader det at "trække vejret", det vil sige at lade luft gennem. Ventilationen forværres, der kan ikke snakkes om miljømæssige problemer. Uden tvivl, med regelmæssig luftning af rummet reduceres den negative effekt til nul, men for eksempel kan vi ikke konstant flyve rummet og luftfugtigheden øges (især når det kommer til soveværelset).

Fabrikanter bemærker, at der aldrig vil være svamp på selve loftet. Ja, det er sandt - Skimmelsvamp kan ikke vokse på en kemisk film. Men det kan forekomme i en anden del af rummet (for eksempel på hovedloftet under filmen). Således er der ingen særlig fordel i den kendsgerning, at der ikke er nogen form på PVC: På grund af loftet kan svampen ses andre steder. Det er utvivlsomt, alt afhænger af selve rummet. I et tørt rum, hvor der aldrig har været svamp, vil et strækloft ikke skabe en kritisk luftfugtighed. Ting er forskellige med våde rum (for eksempel med bad).

Giver PVC-film en drivhuseffekt indendørs?

Hvis vi taler om stofloftet, er det mere naturligt. Dette er et åndbart lærred, der ikke skaber en "drivhuseffekt". For at øge stoffets styrke er det imidlertid imprægneret med kemiske forbindelser, som har negativ indvirkning på helbredet. I denne henseende er det efter installationen nødvendigt at ventilere rummet regelmæssigt i en måned.

Hvordan håndteres designen af ​​rummet?

En anden ulempe ved PVC-film er, at det blanke loft ikke passer til alle stilarter, der anvendes i indretning. Moderigtigt nu eco-stil og Provence stil, for eksempel kræver miljøvenlige materialer. Et glat strålende loft, der passer til højteknologisk stil, minimalisme.

Stretch loft i soveværelset, indrettet i stil med hi-tech

Stretch loft i nogle interiører "presser" på rummet, reducerer visuelt det. Det er ikke en god idé at bruge et strækloft i køkkenet: her kan det blive snavset og sod; desuden kan PVC-folien sænke på et sted, der ligger over ovnen.

Som en konklusion

For at opsummere: lad os indsamle en liste over de største ulemper ved stræklofter, så du kan gøre et sikkert valg til fordel for et passende design.

 1. Installationsproceduren er ret kompliceret og tidskrævende.
 2. I et stort område skal man lodne flere dåser mellem dem.
 3. PVC-film kan let revet under installation eller drift.
 4. Omkostningerne til lofter er stadig relativt høje.
 5. Nødvendighed at være forsigtig med at bringe ind i møbler.
 6. Hvis området er stort, kan PVC-loftet sænke.
 7. Et andet filmloft er ikke egnet til alle stilarter (ikke egnet til øko-stil og Provence-stil).
 8. I de første uger efter installationen af ​​PVC-loftet kan en karakteristisk lugt mærkes i rummet.
 9. I tilfælde af brand udslipper stoffet skadelige stoffer.
 10. Filmen forsegler hovedloftet, hvorfor det ikke "trækker vejret".
 11. Loft tolererer ikke temperaturfald og koldt (ved -5 grader opstår der).
 12. Lofthøjden reduceres med mindst 3-4 cm.
 13. Stærke spændinger er mulige, og som følge af en rystelse kan der opstå en uoprettelig fejl (med ukorrekt installation).
 14. I tilfælde af stoflofter med udseende af pletter og pletter er rengøring meget problematisk.
 15. På en blank overflade er snavs særlig mærkbar.
 16. Der er en grænse for installationen af ​​indbyggede lamper.
 17. Problemer ved brug i køkkenet (høj sandsynlighed for snavs, sank på plads over ovnen).
 18. Tekstilloftet kan ikke demonteres og geninstalleres.

Hvad er stræklofter: typer og funktioner

I denne artikel kan du finde detaljerede beskrivelser af alle eksisterende typer stræklofter! Du vil også være interesseret i en artikel om, hvorvidt stræklofter er sundhedsskadelige. Og hvis du har beskadiget lærredet, så skal du lære at forsegle hullet i strækloftet!