Strækloft - hvor mange cm fra loftet er installeret?

Vi strækker lofter er ret vanskelige at finde fejl. De har et behageligt udseende, blander sig godt ind i rummets overordnede indretning, og er ret enkle at installere. Men for mange mennesker er deres ulempe, at de visuelt "spiser op" rummet inde i rummet, hvilket gør det mindre. I denne artikel vil vi forsøge at analysere i detaljer hvordan man installerer et hæftet loft - hvor mange cm fra loftet skal det være, og hvor meget det reducerer det ledige rum i rummet.

Hvor meget falder strækloftet under installationen afhængigt af profilen?

Der er flere typer lofter, og de adskiller sig i den måde, de installeres på. Hver af dem har sine egne egenskaber. På dette afhænger af, hvilken højde de installeres, samt hvor meget det spiser strækloftet af en bestemt type struktur.

Vægprofil

Vægprofil - det mest populære valg blandt resten. Det er justeret til loftets niveau ved hjælp af vand eller laserniveau, hvilket gør det muligt at minimere krumningen.

På PVC-baguetter kan installeres som PVC-lofter og aluminium. Afhængigt af materialet er højden anderledes. Så når du installerer PVC lofter, er højden 2,5 til 2,9 cm. Den gennemsnitlige højde er 2,7 cm.

Aluminiumslofter - fra 3,5 til 3,7 cm. Det vil sige, at minimumsinstallationshøjden på stræklofterne på en vægprofil er fra 2,5 til 3,7 cm.

Men disse er ikke de eneste karakteristika, som strækningsloftets højde afhænger af. I hvilket omfang loftet falder, når loftspændingsvægsprofilen også afhænger af det anvendte værktøj.

Skruetrækkere og perforatorer har også deres "højde", og det er mindst 4 cm. Denne funktion har også stor indflydelse på loftets højde.

Og i sidste ende viser det sig, at minimumshøjden er 4 cm, og ideelt set skal den være mindst 5 cm.

Loftsprofil

Mulighed nr. 2 - brugen af ​​loftprofil. Denne mulighed er relevant, når lofthøjden er meget begrænset. Højden i dette tilfælde vil være fra 1,8 til 2,2 cm. I denne metode anvendes kun aluminiums baguette hovedsagelig.

Således kan du minimere pladsen i loftet og holde væggene trygge og lydige. Ulemperne overstiger imidlertid langt fordelene:

 • Installation på denne måde tager meget længere tid;
 • Til denne installationsmetode er det nødvendigt at bore gulvpladen. Dette kræver ikke kun en masse tid og nerver, men også ressourcer - vi råder dig til at fylde op med et stort antal Boere.
 • Prisen på en sådan profil overstiger væggen;
 • Et sådant loft vil se ud som det gamle - det vil sige, det vil beholde sin oprindelige form. Tænk på dig selv - er det værd at "skjule" det buede loft, bag det samme buede, men nye lag af strækloftet?

Kombineret profil

Ganske en sjælden type installation - bruges i usædvanlige tilfælde, når det er nødvendigt at kombinere begge typer fastgørelser. Loftets højde starter fra 2,4 cm og mere.

Det vil have både fordele og ulemper ved begge typer installationer, men samtidig synes det ofte at være den mest optimale måde at reducere mængden af ​​plads absorberet af loftet.

Stræklofter: Hvor mange centimeter fra loftet er installeret, og hvad er bedre at vælge?

Så hvor meget højde tager strækloftet? Sammenfattende kan vi citere følgende figurer - fra 2 til 7 cm, afhængigt af typen af ​​installation. Den bedste måde er stadig en vægprofil, da det ikke kun vil fjerne krumningen i det gamle loft, men det er meget billigere både i tid og i penge.

Hvis rummet på dit værelse er meget vigtigere for dig, og det gamle loft ikke er meget buet, så vil en kombineret eller loftprofil være den bedste løsning for dig. Jeg vil gerne sige det, hvis du selv har valgt et loft eller en samlet profil, så er det bedst at bruge professionelle tjenester. Dette er en ganske besværlig opgave, og ikke alle kan klare det.

Hvor mange centimeter går loftet ned ved montering af spændevævet?

Stræklofter ændrer rummet betydeligt. De utvivlsomme fordele ved sådanne finish er skønhed og bekvemmelighed. Men ved at vælge denne indvendige løsning skal du huske på, at loftet sænkes med flere centimeter.

For at forstå, hvor meget loftet vil falde, samt hvordan man sparer plads, skal du finde ud af, hvilke faktorer der påvirker disse indikatorer.

Hvad påvirker loftets højde?

Hovedpunkterne er som følger:

 • Selve lærredet, det vil sige den type materiale, hvorfra den er lavet.
 • Krat på hvilken lærredet vil blive monteret.
 • Fastgørelsesmetode.
 • Planlagt belysning - antal og type belysning.
 • Kommunikation - hvad du skal gemme under spændingsloftet.
 • Rummets højde og form.

materialer

I øjeblikket tilbyder producenter af stræklofter to typer lærred: film og stof. De kan være glatte, matte eller satin. Før reparation anbefales det at studere deres tekniske specifikationer, herunder for at kunne beregne hvor mange tommer loftet vil falde.

Strækloftets konstruktion er fastgjort til væggene med en baguette eller profil, monteret rundt om omkredsen. Afhængigt af materialet er lærredet fastgjort til baguetten i harpoon eller bezgarpunnym måde.

Således kan filmlofterne fastgøres ved hjælp af begge metoder, og stoflofterne kan kun fastgøres med ikke-punkterede. Forskellen mellem de to metoder er, at med en harpun monteret rundt om loftets omkreds, bliver blød PVC trukket gennem svejsning eller en hård aluminiumsprofil - harpun. Dette system giver dig mulighed for at installere loftet hurtigt, samt genbruge det fjernede lærred.

No-gunpunny installation er mere enkel, men dens demontering er næsten umulig. Det er værd at bemærke, at nogle herrer ikke anbefaler at montere profilen direkte under loftet.

Battenes materiale spiller også en vigtig rolle i at spare plads.

Det er lavet af:

Krat af træplader er miljøvenlig og praktisk, men kræver en reduktion på 3 cm i højden (minimum).

Metalplastkonstruktioner er passende, når du installerer fladskærede lofter, såvel som ved installation af et ikke-standardformet design, for eksempel en kuppel eller en trapezoid.

Aluminium er næsten ideel til kasser, fordi det er slidstærkt, slidstærkt og giver dig mulighed for at spare centimeter plads på grund af den mindste kløft mellem loft og loft.

Hvor mange centimeter tager strækningstaket?

Hvor mange centimeter sænket loftet?

Hej alle, kontakt Roman Kazak. Mig og mange installatører bliver ofte spurgt: "Hvor lavt vil det nedhængte loft være under installationen?"

Jeg vil forsøge at svare i detaljer for at fjerne alle fremtidige spørgsmål om dette.

Så lidt teori. Når du installerer et strækloft, skal du bruge en speciel profil, fagfolk kalder det "baguette", det kan være af 3 typer:

 1. vægmonteret
 2. overliggende
 3. kombineret (væg og loft)

Hver profil har sine egne egenskaber, vi er interesserede i sin højde.

Overvej alle tre situationer:

Situation 1

Den mest almindeligt anvendte profil, når du installerer et strækloft.

Profilen er justeret vandret med et laser- eller vandniveau, den højeste vinkel i rummet tages som referencepunkt.

Højden på vægprofilen (baguette) af PVC 2,5-2,9 cm i højden afhængigt af producenten.

PVC baguette højde: 2,7 cm

Højden på vægprofilen (baguette) af aluminium er 3,5-3,7 cm, afhængigt af producenten.

Aluminiums baguettehøjde 3,5 cm

Baseret på disse data kan vi allerede sige, at minimumshøjden til sænkning af strækloftet er 2,5-, 3,7 cm, afhængigt af den anvendte profil (baguette), men dette er ikke alt.

Når man installerer et strækloft, bruges en perforator og en skruetrækker ofte, har de også sin egen højde, minimumshøjden på en god perforator, f.eks. Hitachi, Makita, Bosch eller Dewalt 4 cm eller derover for at forstå, hvor højden dette er, se tegningen.

Stempelhøjden fra bøjlens punkt til øvre kant af kroppen er 4 cm

Denne højde begrænser også installationen af ​​et strækloft. Men alting er ikke så slemt, som det ser ud ved første øjekast, det er muligt at bore og fastgøre profilen (baguette) i en vinkel, men det er mere egnet til situationer med kombineret profil eller i ekstreme tilfælde med en væg. Hvorfor i det yderste? Tal om dette lige under.

Hvorfor rådgiver jeg mig ikke om at lave vægprofilen (baguette) tæt på loftet?

Dette er ikke værd at gøre af flere grunde:

 1. I den slidsede plads mellem loftpladen og væggen er lavbeton beton placeret, og i de fleste tilfælde er det ikke i stand til at modstå spændingen på strækloftet. Ifølge normerne skal 1 meter væg vægge 100 kg til rivning.
 2. Dette er yderst ubelejligt for installatører, bores i en vinkel og bores meget ofte fordi holder pladsen og du skal styrke væggen.
 3. Nogle gange lægges elektriske og andre ledninger i spalten mellem pladen og væggen, fastgørelsen i spalten er fyldt med nedbrydning af ledninger.
 4. Nogle virksomheder, installatører kan bede om disse tjenester ekstra. betaling fordi De vil installere særlige afstandsstykker for at forstærke profilvedhæftningspunkterne (baguette), se figur.

Fastgørelsesstiver fra loftet til den vægmonterede baguette

Som følge heraf kan man konkludere, at den optimale højde på sænket baguette (profil) starter fra 4 cm, ideelt set er den 5-6 cm.

Situation 2

Vi bruger loftprofilen.

Med en meget begrænset lofthøjde er det muligt at bruge en profil (baguette) fastgjort til loftet. Takprofilens højde fra 1,8-2,2 cm afhængigt af fabrikanten.

Højde baguette aluminium loft 2 cm

Montering og montering i loftet baguette

Montering og montering i loftet baguette

 1. Ved hjælp af en sådan baguette kan du holde maksimal højde på rummet.
 2. Væggene bliver så komplette som muligt.
 1. Installation vil tage lidt længere tid
 2. Du bliver nødt til at bore gulvpladen, og du vil gentagne gange komme ind i ankeret og ødelægge boret, opbevare på reservedele
 3. Prisen på profilen er lidt dyrere end væggen.
 4. Det nye loft gentager formen af ​​den gamle, dvs. vil ikke blive nivelleret

Situation 3

En sådan profil anvendes ekstremt sjældent. Det er muligt at anvende i usædvanlige situationer og i tilfælde, hvor det er nødvendigt at kombinere loftet og vægmonteringen.

Højden på den kombinerede profil på 2,4 cm eller mere afhængigt af producenten.

Højden på den kombinerede profil (baguette) 2,5 cm

 • Brug en vægprofil (baguette) stræk loftet ned til 4-7 cm fra nederste hjørne.
 • Brug en loftsprofil (baguette) til 2-3 cm rundt om loftets omkreds.
 • Brug en kombineret profil (baguette) fra 2,5 cm, afhængig af væggens krumning.

P. S. Start forsigtigt harpunet i en baguette, ellers risikerer du at bryde loftet, reparere udskæringer og punkteringer på strækloftet er ikke svært, men det er bedre ikke at tillade det.

Herfra så vi på hovedtyperne af profiler. I den næste artikel vil jeg fortælle dig, "Hvor sænket loftet er ved montering af armaturer, hvilke armaturer der skal vælges for ikke at tabe dyrebare centimeter", læs videre.

Hvor langt det nedhængte loft falder: 5 tip til installation

Mange foretrækker at vælge stræklofter, fordi de er komfortable, smukke og funktionelle. I dag er stræklofter installeret i mange boliger og forretninger. Dette er en type konstruktion, der indebærer hurtig montering og demontering. Samtidig betragtes dækket som pålideligt, praktisk, funktionelt og smukt. Det er vigtigt at vide, hvor langt strækloftet falder under installationen og hvor meget den samlede højde af rummet vil falde. Dette vil hjælpe med at bestemme gennemførelsen af ​​efterfølgende arbejde og eliminere behovet for at omarbejde noget. Høj kvalitet installation af malerier i lofterne vil hjælpe med at gøre en professionel mester.

Egenskaber og egenskaber ved strækloftet

Moderne teknologier giver dig i dag mulighed for at arrangere loftet af enhver type og form, så det ser smukt ud, var glat eller på flere niveauer. Stræklofter er udbredt blandt forbrugerne på grund af dens pålidelighed og anvendelighed. Deres installation sker nemt og hurtigt, og de tjener i mange år under forudsætning af korrekt drift.

Stræklofter består af et lærred og en ramme, som materialet strækkes på. Loftsplader er af to typer: film og stof.

Fordelen ved strækstof er, at det giver dig mulighed for nemt og hurtigt at lave et smukt loft og skjule sine fejl

Egenskaber og ydeevne afhænger af lærredets kvalitet. Placeringsmetoden for lofter afhænger også af typen af ​​belægning. Professionals vil hjælpe med at bestemme valget af materiale og metode for dets spænding.

Funktioner stræklofter:

 • pålidelige;
 • praktisk;
 • funktionalitet;
 • Let at installere og demontere
 • Præsenteret i en bred vifte.

Stræklofter har det mest forskelligartede design. Dette giver dig mulighed for at vælge en indstilling, der passer til og harmonerer med den overordnede stil i interiøret. For at loftet skal have et smukt udseende, skal det installeres korrekt.

Typer af profiler til hævede lofter

Ved montering af spændeklude anvendes forskellige typer profiler, som også påvirker rummets højde. Der er tre typer profiler, hver af dem har sine egne egenskaber og egenskaber. Normalt ved installation af profiler beregnes beregningen fra det højeste punkt i loftet.

Der er flere typer profiler til stræklofter, hvis højde skal vælges i henhold til rummets design.

Profiler er af tre typer: væg, loft, kombineret (kombination af væg og loft).

Vægprofilen er rettet vandret med et laser- og vandniveau. Vægprofilens højde afhænger af fabrikanten.

Højden afhænger også af det materiale, hvorfra profilen er lavet:

 • Vægprofil (PVC) - 2,6 eller 3 cm;
 • Vægprofil (aluminium) - 3,5 eller 3,8 cm.

Valg af profil afhænger af kundens personlige præferencer. Mange guider bruger deres egne profilinstallationsmetoder. Deres erfaring gør det muligt at bruge teknikker, der kan hjælpe med at spare plads.

Afstand fra loft til strækloft

En af de vigtigste faktorer, der visuelt påvirker gulvområdet er installationen af ​​spændingsstrukturer og afstanden fra belægningen. Denne afstand afhænger af flere vigtige nuancer. Selvfølgelig afhænger afstanden fra loftet til lærredet først og fremmest af selve loftets kvalitet.

Før du installerer spændingsvævet, skal du forberede overfladen af ​​loftet. Dog kan kvaliteten påvirke monteringen af ​​strækloftet.

Afstanden mellem loftet og strækdækningen bør ikke være for kort, fordi i det resulterende rum skal du skjule ledningerne, fastsættelse af lysekroner og andre elementer

En anden vigtig nuance, der bør overvejes, er ledningerne. Den måde, spændingsdugerne afhænger af, hvordan kommunikationen passerer. Det er vigtigt at forstå, at afstanden fra loftet til lærredet i forskellige rum vil være anderledes.

Parametre der tager plads:

 • Type montering;
 • Type indbyggede lys;
 • Se fastsættelse af lysekroner;
 • Elementer, der er gemt mellem lærredet og loftet.

Når man vælger et loft, er det vigtigt at tage højde for, at afstanden fra lærredene til loftet også afhænger af hvilket design der er installeret. Det kan være single-level og multi-level. Designere hjælper dig med at vælge materialer, som visuelt øger højden.

Strekhøjde i et værelse med lave lofter

For at bestemme, hvad der skal være højden af ​​spændingsvævet, skal du vide højden af ​​væggene. Lette værelser foreslår originale løsninger til installation af strakte stoffer. Det skal bemærkes, at lærredet vil tage værdifulde centimeter.

I et lavt rum kan du installere strakt lærred, så rummet ikke virker lille. Du kan ikke trække sig for meget.

For ikke at visuelt reducere et lille rum, bør du vælge tapet med kun lys nuancer.

Hertil kommer, at designere bruger specielle visuelle teknikker. I dette tilfælde kan du installere et kombineret loft med en spejlvendt overflade. Dette vil forøge rummet og give rummet et originalt udseende.

Hvordan man øger loftets højde i et lavt rum:

 • Vælg en lys farve til loftmaterialet;
 • Installer lamper med små dimensioner;
 • Vælg en kil- eller hæfteklimmeinstallationsmetode.

For at højden i rummet skal forblive næsten den samme, anvendes filmstrækdæpper. De sparer plads. Og loftets farve og design vil bidrage til visuelt at forstørre rummet, det ser ud som om det bliver større.

Den mindste højde af strækloftet fra loftet

Mange ejere er interesserede i at sænke loftet efter at have installeret spændeklæder. På trods af at sådanne lærred har en tendens til visuelt at forstørre rummet, reducerer de det praktisk taget. Derfor anbefaler designere ikke at installere strakt stof i værelser med meget lave lofter.

For at strække loftet var smukt og skabte ikke ulejlighed i rummet, før du installerede det, skal du omhyggeligt beregne højden af ​​spændingsstrukturen

Meget afhænger af profilerne, såvel som på hulrummet, som kan forhindre loftet i at indstilles på det rette niveau.

Hvis loftets kvalitet ikke er tilladt at forsigtigt rette profilen, sænkes den nedenfor. Dette bør koordineres med ejerne af lokalerne. Minimale højde på spændefarvene fra loftet er meget afhængig af den type belysningsarmaturer, der er installeret.

Virkningen af ​​belysning på loftets højde:

 • Lysekrone med krogfeste - 3 eller 3,5 cm;
 • Lysekroner med montering på loftet - 4 eller 5 cm;
 • Lampen med en LED-pære - 6 cm;
 • Spotlys med LED-pære - 4 cm.

Loftets højde kan også påvirkes af tilstedeværelsen af ​​ventilation og dens typer. Det kan være fans, luftkanaler, hætter, ventilationsgitter. Alle disse faktorer bør overvejes ved beregning af minimumsafstanden af ​​nettet til loftet.

Svaret på spørgsmålet: Hvor langt går spændingsloftet under installationen (video)

I dag foretrækker mange at installere hævede lofter. Mange kunder er interesserede i hvor mange centimeter lofterne vil falde efter installation af en spændingsstruktur, og hvor meget rummets samlede højde er reduceret. Den mindste højde af sænkning er normalt 3 cm. Meget plads spiser kommunikation og optager ventilation. Inden du installerer loftet, er det vigtigt at bestemme, hvor du kan strække lærredet bedst. Normalt er lærredet monteret, hvor design og kvalitet af belægningen tillader det. Installation af strukturen tager ikke meget tid.

Hvad er afstanden mellem loftet og strækningstaket skal være?

I lejlighedsdesignet i dag, et af de førende steder i design af lokaler, der er besat af ophængte lofter. Disse designs er ikke kun højteknologiske og praktiske at bruge, men har fremragende æstetiske kvaliteter. Teknologier, der bruges til installation af sådanne systemer, er blevet meget nemmere og mere overkommelige. Derfor er efterspørgslen efter denne type loftdesign steget. Endvidere har stofstrukturerne praktisk talt ingen begrænsninger inden for anvendelsesområdet. I modsætning til installationen af ​​gipsvæg og andre ophængte systemer er det meget lettere og hurtigere at dække loftoverfladen med et strakt stof eller en film. Loft med denne type design ændrer straks udseendet af det indre rum, der automatisk omdanner lokalerne til kategorien af ​​eliteobjekter.

Planlæg for dig selv denne type værelse design, bør du beslutte dig om de tekniske parametre. For eksempel er det nødvendigt at vide på forhånd, hvad højdebegrænsningerne er, hvis loftet falder og hvor langt spændingssystemet kan falde. På forhånd at få svar på dette og andre spørgsmål, vil du være i stand til korrekt og kompetent at udføre installationen af ​​suspensionen belægning, gøre loftet design i overensstemmelse med de tekniske krav.

Hvad bestemmer højden af ​​fjederspændingssystemet. teori

Hvad er den tilladte lofthøjde, når det kommer til at installere stofdæksel i den øverste del af rummet? Hvor mange centimeter har vi til vores rådighed for at skabe et nyt loft korrekt, både teknologisk og funktionelt.

Der er ingen entydigt svar på spørgsmålet, hvor langt spændingssystemet falder. Her er det nødvendigt at tage hensyn til en gruppe faktorer og overveje en række aspekter under planlægningen af ​​værker. Teoretisk er afstanden fra loftet til strækloftet, dvs. afstanden mellem bundloftets overflade og ophængningssystemet kan variere i intervallet 2-30 cm. Teknologisk har følgende faktorer indflydelse på afstanden:

 • højdeforskelle, der er tilgængelige i loftet
 • skala og konfiguration af kommunikation i den øverste del af rummet
 • design og typer af lamper;
 • type suspension system, dets form og konfiguration.

Professionelle, på grundlag af praksis, hævder, at der ikke er nogen lignende lokaler i naturen. Hvert objekt har sine egne teknologiske parametre, på grundlag af hvilke alle efterfølgende arbejder med spændingssystemer er bygget. Vægge og lofter er ikke med en perfekt glat overflade og med samme vinkler.

Bemærk: For eksempel kan højdeforskelle identificeres næsten overalt. Normalt er denne figur 10-15 mm fra basislinjen. Et eller andet sted et sted mindre.

Vi har 15 mm, der går til en højdeforskel på + 35 mm profilbredde. Resultatet er 50 mm - det mindste tilladte afstandsstøjtak fra bundloftet.

Til reference: Til helt enslige gulve (meget sjældne) kan spændingssystemet monteres direkte på loftets bundflade. Til disse formål anvendes loftrammen. Her vil højden af ​​det nye loft ikke overstige 15 mm, tykkelsen på monteringsprofilen.


Sådanne højdeparametre gør det muligt at installere lysindretninger korrekt, skjule eksisterende kommunikation og holde rummets indre rum næsten uberørt. Dette er imidlertid ideelt. I praksis ser alt meget mere kompliceret ud.

Teknologiske parametre for lokaler til ophængte spændingsstrukturer

Det skal straks sige! Hvert værelse i huset har sine egne teknologiske parametre, der skal overvejes, når man planlægger typen af ​​loftdesign. Overvej mulighederne med højden af ​​spændingssystemer for hver type lokaler.

Høje værelser

De vigtigste værelser, hvor det oftest er moderigtigt at møde stræklofter er hall, hall og stue. For eksempel, hvor lav er strækloftet i hallen? I disse rum anvendes der ofte systemer baseret på gennemskinnelige stoffer. Dette materiale bruges bedst til store områder, hvor der er et stort indre rum. Hvor mange cm skal trække sig tilbage fra bundloftet, så strækloftet opfylder de funktioner, der er tildelt det. Eksperter anbefaler at opholde sig i en afstand på 25-30 cm. Sagen er, at et sådant rum er nødvendigt for udkastets lag, til den efterfølgende installation af det indre belysningssystem. Det skyldes afstanden af ​​det gennemskinnelige lærred fra basisoverfladen og arbejdet med dekorativ belysning, som et diffust lys er skabt inde i rummet.

Hvor mange cm fra loftet har du brug for at trække sig tilbage til en flertallet struktur eller når du bruger 3D-lofter? I dette tilfælde kan du begrænse dig til en lille sænkning på kun 10 cm. Sådanne suspenderede systemer installeres normalt i værelser, hvor den teknologiske højde har kritiske værdier på højst 255-260 cm. Som regel vælges denne type design med det formål at skjule højdeforskellen eller tydeligt fremspringende strukturelle element (stråle eller kanal).

Multi-niveau lofter ser godt ud i rummelige værelser. I en sådan situation er designers fantasi ikke særlig begrænset af parametrene. Installation af konstruktioner med en samlet højde på højst 30 cm er tilladt.

Lage værelser

Loft i bylejligheder har en standardhøjde på 255-260 cm. Ikke alle af os vil frivilligt reducere rummets indre rum på grund af den besværlige ophængte konstruktion. Hvis det er nødvendigt at skjule indlysende mangler på bundloftets overflade, er strækophængets minimumshøjde tilstrækkelig - 50 cm. Dette er nok til at skjule overlapningsfejlene og eliminere højdeforskellen.

Bemærk: I sådanne situationer bruges lysekrone som belysningsudstyr. Dekorativ belysning er skabt ved at lægge LED stripen i baguetter installeret i den øverste del af rummet omkring omkredsen. Lysekronen er hængt på en metalkrog eller på en monteringsbjælke.

Figuren ligner et strækloft i den enkleste version, når der er begrænsninger på højden.

Praktisk del

For at pusle over, hvad der skal være højden af ​​den spændte loftstruktur, er det bedst at få en ide om de teknologiske parametre for strukturelle elementer. Hvad er strukturen af ​​spændingssystemet?

Det vigtigste strukturelle element, som hele systemet er baseret på, er styringsprofilen. På professionelt sprog hedder det baguette. Bruges sædvanligvis i arbejdet med vægtyperne. Men der er andre: væg-loft og loft. Hver type har sine egne teknologiske funktioner og installationskrav. Fra konstruktivt synspunkt er vi interesseret i profilens højde.

Den mest almindelige form for profiler - wall-ceiling baguette. Denne enhed udfører samtidig to funktioner:

 • fastsættelse af det spændte lærred
 • justering af lærredet i to retninger på én gang, vandret og lodret.

Ved installation med niveauet er baguette placeret i vandret position. Rapportens punkt i dette tilfælde er den højeste og lige og korrekte vinkel. Baguette lavet af PVC, har en bredde på hovedsiden i størrelsesordenen 25-29 mm. Forskellen kan afhænge af producenten af ​​forbrugsstoffer.

For eksempel bruges en profil med bredden af ​​monteringsstrimlen vist på billedet ofte.

Hvis du bruger metal, aluminiumsprofiler til installation, så er produktremmen allerede lidt større, 35-37 mm. Forskellen er ens i producenten.

Disse parametre vil danne grundlag for planlægningen af ​​højden af ​​dine stræklofter. Ved hjælp af disse data kan vi tale om, hvad der er tilladt et minimum, og hvor meget pladsstræklofter kan spise.

Det er vigtigt! At kun vide højden af ​​baguetten er ikke nok. Det er også nødvendigt at tage højde for dimensionerne af de installationsværktøjer, som arbejdet udføres med. En perforator eller skruetrækker har normalt et arbejdsområde på 4-10 cm. Det er denne afstand, der skal tages i betragtning for at have fri adgang til værktøj til at arbejde med fastgørelsesanordninger.

Bemærk: Belastningen for profilerne, der holder nettet, er ikke mere end 100 kg pr. 1 løbende meter.

Desuden er det ekstremt ubelejligt at montere profilen direkte på leddet, hvad angår fremstillbarhed. Derudover lægges elektriske ledninger ofte i leddene, og i kontakt med monteringsbeslagene kan der opstå sammenbrud. Nogle gange vil det være nødvendigt at styrke baguetten for at installere ekstra stivere, befæstet direkte til loftet.

Hvad vi har i sidste ende. Den optimale højde af spændingssystemer, når det kommer til single-level strukturer, er stadig den samme 50mm. Bredden på monteringspladen baguette + 4-5-6 cm indent til installation af profilen selv.

Ved brug af en vægprofil sænkes loftoverfladen med 4-7 cm. Ved brug af en loftsprofil bliver sænkningshøjden 2-3 cm rundt om rummets hele omkreds. Den kombinerede profil giver en højde for at sænke 2,5-3 cm.

Afslutningsvis

Strækhøjde er nøglen til den vellykkede implementering af denne type loftdesign. Under hensyntagen til alle faktorer er det muligt på forhånd at bestemme, hvor meget hallen på rummet vil falde, om en sådan teknisk løsning vil blive vellykket, praktisk og praktisk i drift. For at få det ønskede, skal du huske følgende punkter:

 1. Højden af ​​det ophængte, spændte lærred bestemmes af rummets teknologiske parametre
 2. Minimum tilladt sænkning for spændingsstruktur er 50 mm
 3. Multi-niveau lofter kan have en samlet højde på op til 30 cm.
 4. Ved beregning af højden skal du altid overveje højden på monteringsprofilen, højdeforskellen og parametrene for belysningsenhederne.
 5. Det er bedre at montere fjedrede spændingssystemer ved hjælp af kombinerede profiler.

Hvor meget falder strækloftet under installationen

I betragtning af de forskellige muligheder for loftindretningens dekorative design i form af stretchklude, tager mange boligejere ikke hensyn til, hvor meget strækloftet sænkes under installationen, hvilket medfører, at størrelsen af ​​rumhøjden kan reduceres markant. Denne afstand afhænger af forskellige forhold, både i de anvendte materialer og i lokalet, idet der tages hensyn til, hvilke professionelle håndværkere der udfører installationen af ​​spændeklude.

Egenskaber ved montering af et loft på et niveau

Før man påbegynder arbejdet med installation af en standardversion af enkeltspændingsdug, inspicerer masterne omhyggeligt følgende:

 • Overfladen af ​​basisloftet for tilstedeværelsen af ​​eventuelle fremskrivninger og vækstrater;
 • tilstanden af ​​væggene i rummet og stederne for deres forbindelse med betonfarvet, tilstedeværelsen af ​​eventuelle hulrum og uregelmæssigheder i dem
 • rummet selv for tilstedeværelsen i det af centralvarmesystemets rør og tidligere installerede belysningsenheder.

Under hensyntagen til de opnåede resultater tilbydes køberen flere mulige varianter af udførelse og installation af loftbladet. Hvis der ikke er fremspring på væggene eller på bundbundet, vil den minimale afstand fra loftet til et strækloft være fra en til fire centimeter afhængigt af størrelsen af ​​fastgørelsessukserne og placeringsstedet.

En betydelig indflydelse på minimumindrykket er tilvejebragt af belysningsanordninger, hvorved rummet er belyst. Et sådant strækloft med lamper bygget direkte i lærredet øger det med størrelsen af ​​sine egne dimensioner. Ved placering af belysningselementer inde i rummet mellem betonloftet og det dekorative lærred gøres afstanden fra loftet til stræklofter endnu mere under hensyntagen til belysningsapparatets kraft, hvis lysstrøm kan undertrykke loftmaterialet til overdreven opvarmning, hvilket vil medføre dens deformation.

Tilstedeværelsen af ​​loftstøjsisolering i rummet har også indflydelse på minimumindrykket, hvis størrelse afhænger stærkt af de typer materialer, der anvendes til fremstilling af dets konstruktion, nemlig:

 • kassen af ​​træstænger har en bredde på 2 til 3 cm;
 • Rammen fra en metalplastisk profil har en bredde fra 4 til 5 cm;
 • Rammen af ​​aluminiumprofilen er den mest kompakte og har en bredde på 1 til 2 cm.

Ved installation af en hvilken som helst af de ovennævnte strukturer tilføjes størrelsen af ​​strækstoffets monteringspose til dens bredde, og således opnås den minimale indsprøjtningsafstand af det dekorative materiale fra bundbetonloftet.

Derudover har størrelsen af ​​indrykket, hvis rum spiser strækloftet, påvirker og forskellige fremspring, både på selve loftet og på skæringsstedet med væggene.

I dette tilfælde starter nedtællingen fra den største fremspring på loftet eller i vægge, hvor der kan være hulrum, der især er karakteristiske for gamle bygninger, og som følge heraf vil vægtacketterne på strækloftet blive fastgjort endnu lavere.

Installation af to-niveau gipslofter kombineret med gipsplader

Betydeligt ændrer rummets højde i nederste side, de såkaldte to-niveau lofter, der ofte består af kompositmaterialer, hvor for eksempel en del af loftet er lavet af gipsplader og den anden del af strækstofet eller fra et spændingsstof, hvoraf nogle dele er installeret på forskellige niveauer i forhold til hinanden.

Det er fornuftigt at bruge loftet på to niveauer i rum, hvis højde starter fra 2,5 meter, hvilket skyldes, at installationen af ​​dets konstruktioner tager et stort antal centimeter fra loftet, ofte ca. 30 cm til det nedre niveau af spændevævet. Den mest massive del af de kombinerede to-niveau lofter er optaget af design af en kanal fremstillet af gipsplader, som de får en bred vifte af bølgede former.

Med dette design er det almindeligt at skjule forskellige former for kommunikation placeret på udkastet, nemlig:

 • brandalarm sensorer;
 • elektriske installation ledninger;
 • komponenter af ventilation;
 • varme alarm;
 • arrangement af en skjult niche under tagene.

Gipsbrættets bredde kan være fra 15 til 30 cm, hvis der er en hylde på den for yderligere belysning af strækloftet.

Således er den mindste afstand fra loftet til loftet ca. 17 cm, og maksimumet kan være op til 32 cm.

Indrykningsmål ved montering af et loftslag på to niveauer lavet af spændeskiver

Udformningen af ​​et loft med to niveauer, der udelukkende består af spændeklæder, er en konstruktion af fastgørende baguetter og specielle dobbeltsidede profiler, hvorved dele af lærredet placeres på forskellige niveauer, hvilket fører til forskellige størrelser af indrykning fra udkastet.

I denne type strækloft afhænger indrykningens højde af bredden af ​​den specielle profil, der anvendes, som ligger mellem 8,5 cm og 15 cm. Dermed kan konstruktionen af ​​loftsbeklædningen på to niveauer være placeret under basisbetonvasken mindst 9 cm væk under hensyntagen til tykkelsen spændingsmateriale.

Under installationen fastgøres baguetter af det nederste niveau på væggen med et indsnit svarende til bredden af ​​den specielle dobbeltsidede profil, og den maksimale højde på det frie rum, som strækloftet er sænket i cm fra bundloftet, begrænses kun af ejeren af ​​rummet.

Hovedkriteriet ved valg af højden på indrykket ved montering af et loft på to niveauer er den generelle tilstand af grundkonstruktionstaket, rummets vægthed og dens tæthed samt tilstedeværelsen af ​​forskellige kommunikationsformer placeret direkte på loftet og ved krydspunkterne med væggene.

Ekspertrådgivning

Mange fagfolk, der er involveret i installation af stræklofter i lang tid, indikerer højden af ​​indsnittene følgende punkter:

Monter ikke baguettes på væggene, idet du kun fokuserer på et lille indryk. Meget ofte ved vedkrydsningen af ​​loftpladen og væggene er der små nicher, hvor der er lagt elektriske ledninger, og ofte er kvaliteten af ​​beton på disse steder meget lav, hvorfor baguetter måske ikke er pålideligt fast og falder over tid. Af disse grunde er det værd at sænke dem 5-6 cm under niveauet af betonloftet.

Hvis der er planlagt yderligere belysning inde i strækloftet, skal selve lærredet være fastgjort i en afstand på mindst 10 cm fra punktdiodebelysningsarmaturerne, hvilket vil beskytte strækmaterialet, især PVC-folien, mod overdreven varmeeksponering, hvilket vil øge strækloftets levetid.

Hvis der er lydisolering fra mineralske materialer i loftet, er det nødvendigt at montere spændingsvævet, især klud, i en afstand på ikke mindre end 5 cm fra selve strukturen, dette vil mærkbart forbedres, da lydisoleringen af ​​rummet selv ikke tillader kondensat at samle på spændevævets indre overflade, hvilket vil tillade lydisolering tjener meget længere.

Hvor høj er strækloftet?

Når man planlægger at dekorere loftet med et stræk lærred, skal det bemærkes, at rummets rum efter installationen vil falde betydeligt (fra 2 cm til 30 cm). Derfor er det nødvendigt på forhånd at bestemme, hvor høj spændingsstrukturen kan sænkes, og om der er tekniske begrænsninger, der måske ikke har den bedste effekt på installationsarbejdet.

Der er en række faktorer, der påvirker reduktionen i et rums område. I denne artikel vil vi forsøge at finde ud af, hvad der forårsager dette, og find ud af, hvordan strækloftet vil falde, når det er installeret.

Hvorfor reduceres rummets højde?

Der er flere grunde til afstanden fra betonoverfladen til det hængende stof:

 • Afvigelser i niveauet af plader (undertiden forskellen er over 10 cm). En sådan irritation kan opstå som følge af bygningens krympning.
 • Ugyldighed i leddene i loftet og væggene. Da det ikke er muligt at fastgøre rammen til hulrummet, sænkes lærredet til det sted, hvor baguetten fastgøres ordentligt.
 • Metoden til montering af loftet. Der er en harpoon, shtapikovy, kile og klip metode, som hver har sine egne fordele og ulemper.
 • Tilstedeværelsen af ​​kommunikationer, der skal gemmes under spændingsloftet.
 • Valget af belysningsenheder og deres type forbindelser. Dette er en vigtig del af installationsarbejdet, da det korrekte valg af belysningssystem bestemmer, hvor meget loftet i rummet er reduceret. De er opdelt i følgende typer: lysekroner, pletter, LED strips, halogenlamper.

Hvor lav er loftet og hvad afhænger det af?

Overvej, i hvilke tilfælde og hvor mange centimeter strækkende loft falder:

 • Hvis gulvpladen er ret jævn, og der ikke er nogen voluminøs kommunikation, vil indrykningsniveauet ikke være for betydeligt og vil være ca. 3 cm. Men i praksis er sådanne forhold meget sjældne, så loftet kan falde til 16 cm.
 • Når man måler højden af ​​væggene, er der ofte en stor forskel. Nogle gange når opkørslen 10 cm. Derfor skal rammen blive væsentligt sænket.
 • For at maskere mellemrummet mellem loftet og væggene praktiseres byggeplads eller et specielt fugemasse, som derefter lukkes med gipsmørtel. Sådanne revner kan være op til 6 cm i størrelse. For at fastgørelsen skal holde fast, skal der før arbejdet påbegyndes arbejde identificere hulrum.
 • Tilstedeværelsen af ​​ventilationssystemer kan kræve justeringer af loftet.

Valget af belysningsdesign påvirker i høj grad faldet i rummets højde. Afhængigt af versionen er følgende led:

 • en lysekrone monteret på en krog, 3-3,5 cm;
 • lysekrone med fastgørelseselementer på loftet - 4-5 cm;
 • LED lampe - 6 cm;
 • lyspunkt (punkt) - 4 cm.

På baggrund af designbeslutningen kan lofterne være enkeltniveau og to niveauer. Niveauet for tilbagegang når til og med 15 cm.

Hvor meget går strækloftet med en enkeltmontering? Det hele afhænger af den ensartede betonplader. Typisk finder installatører det laveste punkt fra loftet og træder ned fra det med 5-6 cm ved hjælp af et laserniveau, indstiller vandret plan.

Hvor sænket er loftet på to niveauer? Med dette design, sammen med første niveau, er der monteret en anden, som kan have en indrykningsspor fra 5 cm til 10 cm. Hvis vi opsummerer begge niveauer, vil reduktionshastigheden af ​​rummet variere fra 13 cm til 15 cm.

Det er vigtigt! Ved installation af et loft skal man først og fremmest styres af tekniske karakteristika i rummet.

Nuancer at vælge en loftsprofil for værelser

Ved installation af en spændingsfilm påvirkes den endelige størrelse af rummet også af profilvisningen. Profiler er opdelt i tre hovedtyper, der afviger i deres egenskaber:

 • vægmonteret;
 • loft;
 • kombineret (kombination af de to tidligere typer).

Baguetter er lavet af forskellige materialer:

 • Aluminium anvendes på lige dele af væggene;
 • plastik klæber med væggens krumning.

Kyndige håndværkere bruger teknikker, der sparer plads. Men det endelige valg af profil er normalt lavet af kunden.

Samtidig bør afstanden mellem betonpladen og spændingsfilmen ikke være meget lille, da ledningerne, lygten af ​​lysekroner og andre kommunikationssystemer vil blive skjult der.

lav

Lavtliggende lokaler foreslår sådanne løsninger, som vil bevare området så meget som muligt og sikre, at lokalet ikke visuelt forekommer lille. Derfor bør en meget stor indrykning og besværlig konstruktion undgås.

Den anbefalede mindste indrykning af spændingsfilmen i tilfælde af en lille lejlighed er 5 cm. For at eliminere mindre mangler og forskelle vil det være ret nok.

Ved valg af belysningsudstyr er det bedre at give præference til kompakte lamper eller en lysekrone, der er monteret på en metalkrog eller på en monteringsbjælke. En dekorativ effekt kan opnås på bekostning af LED-strimmel eller belysning installeret omkring rummets omkreds.

For at øge pladsen i et lavt rum, bør du:

 • at foretrække spænding af lærred og tapet i lyse farver;
 • brug hæfte- eller kilemonteringssystem
 • Vælg film suspensionsbelægninger.

høj

Elite gennemskinnelig belægning til diffust belysning installeres kun i store lokaler. Men installationen af ​​et sådant lærred vil tage 30 cm i højden. Dette er nødvendigt, så ledningsystemet er placeret i tilstrækkelig afstand fra lærredet.

Loftet i form af et befæstning skabes ved hjælp af flere teknologier og kan reducere et rum fra 5 til 20 cm afhængigt af den valgte løsning. Belægninger er:

 • med en færdig tegning
 • med luminescerende konstellationer;
 • med brug af fiberoptiske imiterende stjerner.

Multilevel lærred reducerer længden af ​​rummets vægge med 10 cm. De monteres ofte i store haller og haller og bruges til at skjule forskellige kommunikationer. Antallet af niveauer afhænger af designideen og kan tage 30 cm i højden.

Volumetrisk 3D-loft kræver også en reduktion i rummet, men det skaber et unikt interiør. I dette tilfælde kan du begrænse dig til et lille indtryk på 10 cm.

Hvor mange centimeter strækkende loft falder

Selv før installationen stiller vores kunder spørgsmålet: Hvor mange centimeter vil strækloftet tage? Det er svært at besvare det utvetydigt, derfor har vi i denne artikel i detaljer gennemgået flere scenarier.

Typer af baguetter og deres installation

Hovedfaktoren, der bestemmer graden af ​​sænkning af strækloftet, er måden at installere profilen på. I vores arbejde bruger vi tre typer baguette: væg, loft og blandet. Overvej dem mere detaljeret.

Wall Baguette

Den mest enkle og fælles mulighed. Den er lavet af to typer materialer og kan have forskellige højder:

 • plast - fra 2,5 til 2,9 cm;
 • aluminium - fra 3,5 til 3,7 cm.

Ved beregning af hvor mange centimeter dit strækloft vil gå ned, skal du tage højde for installationsværktøjet - afstanden fra borets centrum til det mest fremtrædende toppunkt. Det når normalt 4 cm.

Desuden er afstanden fra udkastet til baguetten ca. 1-2 cm. Det er umuligt at installere profilen tæt på loftet af flere grunde:

 • Beton af dårlig kvalitet i kløften mellem loftet og væggen modstår ikke belastningen af ​​strækloftet.
 • kommunikation er ofte lagt i kløften;
 • skal øge monteringsstiverne, og dette vil medføre ekstraudgifter.

I alt: Taket vil falde med 7-12 centimeter ved brug af en wall baguette.

Loft baguette

Det har en højere omkostning. Den er fastgjort til loftet, og det undervurderer derfor konstruktionen med kun 2 - 2,3 cm. Samtidig skal kvaliteten af ​​udkastet være ret højt uden dråber og uregelmæssigheder.

Kombineret montering

Sjælden montering, der bruges, hvis du skal skifte strækloftet til loftet og væggen. Den mindste højde af dette design er 2,5 cm.

På grund af hvad mere kan loftet sænkes

Multi-niveau lofter - en temmelig populær mulighed - undervurder loftet med mindst 20 centimeter. Afstanden mellem niveauerne skal være mindst 4 cm, hvilket giver en vis dybde.

Det er også værd at overveje at loftet kan falde på grund af:

 • kommunikation mellem udkast og retfærdigt loft
 • varme- og støjisolering;
 • udsving, uregelmæssigheder og afbøjninger af udkastet til loftet.

Vores installatører vil sørge for, at installationen af ​​strækloftet ikke undergraver loftet for meget. For at gøre dette vælger vi det rette design, tekstur og farve.

Ring +7 (3532) 43-54-03 og tilmelde dig en mål nu.

Har du fundet en fejl i teksten? Lad os vide om det. Fremhæv fejlen, og tryk på Ctrl + Enter. Tak for hjælpen!

Strek loft på hvor meget falder - fra A til Z

I denne artikel vil jeg fortælle dig i detaljer, hvordan strækloftet vil falde fra bunden, når du installerer lærredet. Hvor mange gange i 14 års arbejde er jeg blevet stillet spørgsmålet: "Hvor meget vil jeg miste loftets højde?". Fra erfaring kan jeg sige, at dette er et af de mest smertefulde spørgsmål for en kunde og kæmper for hvert centimeter af rummets højde.

Nå, lad os forstå.

Trin 1 - Kampniveau

Installationen af ​​et strækloft begynder altid med et niveauafsnit. Som du forstår, skal det fremtidige loft være helt fladt. At fylde niveauet betyder at gøre et rent ægteskab, eller med andre ord ikke at gøre arbejdet overhovedet. Men det er ikke vores sag.

Så indstil laserniveauet, og se hvad det viser. Og han kan vise et meget interessant billede. Jeg har for eksempel set forskellen i niveauet af en uslebne plade så meget som 13 cm. Kan du forestille dig det?

Jeg vil forklare, hvad der følger af dette. Specielt i denne situation mister kunden simpelthen denne højde. Selvfølgelig er sådanne tilfælde sjældne, men jeg kunne ikke sige det.

Endnu en gang Vi går til objektet, slår ud af niveauet, ser på overlapningen af ​​gulvpladen og bestemmer strækningstakets sænkningshøjde.

Jeg tror med dette øjeblik alt er klart. Kør videre!

Strækmonteringsteknologi betyder noget

Der er to hovedteknologier til installation af hævede lofter: hæfteklammer og harpun. Tvisten om hvilken installationsmetode der ville være bedre tilbage til en anden artikel. Nu er vi samlet på en anden lejlighed.

Faktum er, at profilen, der vil blive fastgjort til væggene, har en anden form for disse installationssystemer. Hvad er den grundlæggende forskel? Jeg forklarer. Med harpunteknologi anvendes en h-formet profil med en stablet U-formet profil.

Følgelig er sænkning af strækloftet fra udkastet med harpuneteknologi 2,5 cm mere end med hæftet. Mindste tab af højde på loftet i perlen vil være omkring 3 centimeter. I harpunen, henholdsvis 5-7 cm.

Ja, jeg glemte at sige. Harpunprofil bruges kun til PVC-klæder. Når du installerer et stofloft, er hældningstabet derfor minimalt eller sammenligneligt med hæfteknologien.

Lysekrone eller lamper - hvert centimeter er vigtigt

En anden vigtig dagsorden. Faktisk afhænger hvor meget strækloftet næsten altid afhænger af belysningsenhederne. De tilfælde, hvor du skal skjule kommunikationen, vil blive diskuteret nedenfor, men nu skal vi håndtere lysekroner og lamper.

Strekak og krokekroner

Til at begynde med vil jeg fortælle dig om krokekronen. Jeg må sige: med denne bjerge mister du den mindste højde af loftet. I denne variant vil sænkning definere monteringsprofilen. For at hænge lysekronen behøver du kun en krog, der er installeret i loftet.

En forstærkningsring limmes til lærredet, så et hul skæres, en krog er fastgjort og en lysekrone er hængt. Alt. Ædle centimeter i lommen. Derudover er det også den mest budgetmulighed.

Stretch loft og loft lysekrone

Hvis vi lige skærer et hul i lærredet med en krokekroner, så betyder loftmonteringsindstillingen installation af en indbygget platform, der er installeret i et niveau med et strækloft. Som du ved kan lysekronen ikke bare hænge på lærredet. Dette dikterede udseendet af monteringsplatformen.

Selve platformen kan være lavet af plast eller krydsfiner. Personligt anbefaler jeg at bruge muligheden for 10 mm krydsfiner, hvilket giver maksimal stivhed og pålidelighed af strukturen, så du kan installere selv en meget tung lysekrone.

Genoptaget niveau, profil og pant sæt. Vi laver installation af strækloftet, lim forstærkningsringen, tilslut og reparer lysekronen. Jeg hører dit spørgsmål: "Så hvor meget vil det nedhængte loft falde?". Svaret er: 5-7 centimeter.

Strækloft og indbyggede lys

For tre år siden spiste denne mulighed ca. 10 cm af lofthøjden. Faktum er, at højden af ​​sænkning med denne type belysning er dikteret udelukkende af højden af ​​den forsænkede armatur. Det er enkelt - jo højere lampen er, desto dybere skal den drukne.

Og hvis før næsten alle lamperne blev designet under lampen MR16, er der nu lamper med LED-lamper GX53. I dag er det den bedste mulighed for at holde loftets højde og reducere omkostningerne ved elektricitet med ca. 70% sammenlignet med energibesparende lamper.

Installationsteknikken i det forsænkede armatur svarer til installationen af ​​en takkroner. Igennem platformen og ringen. Kun lampen er monteret ikke på platformen, men inde i den. Alt det samme spørgsmål: "Hvor meget?". Hvis lampen er GX53, så med 5 cm.

Vi gemmer kommunikation

Dette er måske det mest forståelige punkt for kunden. Hvis loftet har ledninger, hætter eller anden kommunikation, så skal de være skjulte. Derfor er hvor meget strækloftet falder i dette tilfælde direkte afhængig af al denne skændsel.

Når kun ledninger eller kommunikation med tilsvarende diameter ligger over loftet, løses problemet med et minimumstab i højden. Taket vil som regel falde med 5-7 cm, eller lidt mere, afhængigt af hvilken type belysning der skal installeres i rummet.

Og hvad skal du gøre, når du skal skjule et rør omkring 12 centimeter i diameter under loftet? Enig, at sænke loftet til en sådan afstand ville være en fejltagelse. I dette tilfælde løses problemet ved stregtakets tierede struktur. I det nedre niveau skjuler røret, og det øverste niveau giver dig mulighed for at holde loftets højde.

Separat vil jeg sige et par ord om tofladens strækloft, som de selv sætter for sig selv uden at forfølge målet om at gemme noget. Lad os estimere, hvor meget loftet falder i denne version.

Som regel er en lysekrone installeret i øverste niveau og lamper i det nederste niveau. Højden på overgangsniveauet, dvs. trinets højde er normalt 7-10 cm. Det bliver ikke mindre smukt. Vi foldes disse dimensioner og opnår: sænkning af det nederste niveau i størrelsen 12-15 cm fra trækloftet, sænkning af toppen: 3-7 cm.

Konklusioner og anbefalinger

Hvis du står over for opgaven med at opretholde den maksimale lofthøjde, så vil den bedste løsning være et ophængt loft med en krokekroner. I tilfælde af anvendelse af spotlights skal du installere LED-lamper med en flad base af lamper. Glem ikke kommunikation, så de ikke ville være en ubehagelig overraskelse for dig.

Jeg håber nu spørgsmålet "Hvor meget vil strækloftet falde?" Er helt forståeligt og åbent for dig. Tak for din interesse i denne artikel.