Ceiling overhead LED lys

I den moderne verden findes LED lamper i hver tur. Intet kontor, industri eller offentlig institution kan undvære dem. De bruges til belysning af boliginteriør. Denne type forsendelsesbelysning er nem at installere i loftet i stedet for de sædvanlige lysekroner i lejligheden.

Særlige egenskaber

At kende funktionerne i diodlampens struktur er let at forstå sine fordele i forhold til andre belysningsenheder. En almindelig loftsfaktura LED-lampe er en pære, der indeholder fra en til flere lysdioder. De er forbundet til strømforsyningen og er led i et kredsløb.

Jo flere dioder, der er indbygget i lampen, jo mere kraftfulde og lysere fungerer lampen.

Designet af en moderne LED-lampe indeholder et obligatorisk element kaldet en radiator. Det fjerner varme, der genereres af selve lampen. Radiatorer i LED lamper er af forskellige typer. Også til korrekt brug af lampen (varmeoverførsel fra radiatoren til lampen) anvendes termisk pasta. Det forhindrer enheden i at overophedes.

Det er vigtigt at udskifte termisk pasta med jævne mellemrum. Uden at observere denne regel blæser lampen simpelthen.

En 220 watt spænding, der anvendes i et konventionelt elektrisk netværk, er ikke egnet til loftslysdioder. Så de kan bruges i hverdagen, specialisterne "sætter" lampen med specielle drivere, der understøtter det aktuelle niveau, der er nødvendigt for dioden. Under driften regulerer drivere strømstrømmen under hensyntagen til alle lampens parametre. Spændingsomformere af konventionel konfiguration i dette tilfælde er ikke egnede.

Ingeniører der udvikler modeller af LED'er i loftet, er sikker på at designe et individuelt hus til disse lamper. Funktionen ved sagen øger diodernes effektivitet og øger deres pålidelighed og funktionalitet.

På baggrund af ovenstående bliver de positive kvaliteter af LED-lamper, der adskiller sig fra andre belysningsanordninger, tydelige.

Enhedens positive egenskaber omfatter:

 • Lavt strømforbrug - på bekostning af, hvad der sker ved at spare forbrugernes budget
 • Miljøvenlig - Anvendelse ved fremstilling af rene naturlige materialer;
 • Mangel på effekt af blinkende - takket være denne kvalitet bliver de menneskelige øjne ikke trætte, mens de arbejder under lampen;
 • Holdbarhed - levetiden for sådanne lamper er flere gange længere end almindelige glødelamper.

arter

LED lamper varierer i:

 • Vedhæftningssted. Når du vælger lampen til rummet, er det nødvendigt at overveje funktionen på det sted, hvor enheden skal monteres. For eksempel er væglamper ikke egnede til gulvet, og gademøbler er ikke egnet til møbler.
 • Type konstruktion. De adskiller sig ikke alene fra den type fastgørelse til loftet, men yderligere funktioner.

På grund af de mange forskellige typer, former og farver af LED-lamper vil det ikke være en enorm indsats at vælge den rigtige belysningsenhed til design af rummet.

 • Steder. I betragtning af disse lamper er det umuligt ikke at fremhæve deres hovedtræk - evnen til at rotere. I modsætning til andre typer armaturer har de en særlig beslag, hvorigennem positionændringen opstår. Drejepladser er blevet en integreret del af indretningen af ​​spisestuen og køkkenet.
 • Udformningen af ​​lineære belysningsarmaturer indebærer tilstedeværelsen af ​​LED-strimmel som en kilde til lys.
 • Nogle modeller er udstyret med en lysstyrkekontrol - dimmer og bevægelsesføler. Disse muligheder for belysningsteknik øger forbrugernes efterspørgsel.
 • De mest populære er spotlygter. De giver dig mulighed for at oversætte enhver fantasy designer til virkelighed. De kan placeres på strækloftet næsten overalt og dermed skabe en unik atmosfære i rummet.
 • LED paneler vil ikke ødelægge udseendet af lave lofter. Dette skyldes deres lyses egenart. Når der udsendes et dæmpet diffuserende lys, de som visuelt hæve loftet. De modeller, der er udstyret med kontrolpanelet, ændrer nemt farve og lysstyrke.
 • Vejrbestandig. LED-lamper til hus og loft er modstandsdygtige over for fugtighed i rummet og kan bruges i saunaer, badeværelser, svømmebassiner.
 • Formen af ​​lamper (firkantet, rund, trekantet). Designere sørget for, at denne type lamper kunne vælges til ethvert interiør.
 • Ifølge formålet med værelset (badeværelse, køkken, soveværelse, hall, hall). For eksempel kan den indlejres i loftet over spisebordet eller i stuen. Mange købere foretrækker sådanne dioder i soveværelset eller børnehaven.

Halogen- og fluorescerende lamper sammenlignet med LED-enheder har mindre holdbarhed, miljøvenlighed og leaktightness.

Former og størrelser

Valget af former og størrelser af LED-lamper i supermarkeder er virkelig fantastisk. Moderne teknologier giver mulighed for at producere belysningsenheder i næsten enhver form.

Lofter tilbydes til forbrugerens valg:

 • rektangulær;
 • cylindrisk;
 • I form af briller;
 • Flad og så videre

Dimensionerne af armaturerne selv varierer:

 • Runde modeller med en lille diameter på 50 mm;
 • Firkant fra 170x200 mm.

Til gengæld kommer lamperne i lamperne også i forskellige former og størrelser. Ved salg kan du se lampepærerne i form af torpedoer, stearinlys (flere muligheder), ellipsformede, sfæriske, rør, cylindre og så videre. Hvis lamperne vælges korrekt, bliver de nødvendige områder i interiøret positivt fremhævet og fremhævet i rummet.

Fittings af firkantede former anvendes oftest til indretning i moderne stil. Sådanne indretninger kan både dekorere rummet og ødelægge det samlede indtryk af det. Derfor skal du være meget forsigtig i deres valg. Det er vigtigt at tage højde for det faktum, at små modeller anvendes i værelser med lavt loft, og store overordnede eksemplarer er fastgjort i værelser med en høj.

Små runde drejepladser bruges oftest til at belyse skrivebordet i køkkenet, gangen, for at oplyse butiksvinduer mv. Det flade belysningsudstyr af en flad konfiguration er hovedsageligt placeret i lofterne. Sådanne lamper er små og praktiske, fordi de ikke forårsager vanskeligheder, når de monteres. Deres fordel er, at de lukkes med komfortable nuancer. De er velegnede til badeværelset, gangen, korridoren og andre passagerum.

Oblong eller lange lamper bruges til visuelt at udvide rummet i rummet. Med deres hjælp er det nemt at fremhæve biblioteker, hylder med bøger og fotos.

Farve løsninger

De positive egenskaber ved de overliggende LED-enheder omfatter deres evne til at udstråle lys i sådanne værdier som 1800-6600 grader Kelvin, som gør det muligt for lamperne at producere lys af enhver farvepalet. For at skabe et romantisk interiør i soveværelset er belysning et "lyslys" eller en varm hvid skygge af daggry egnet. Neutralt måneskin bruges til at belyse hallen, stuen og fremhæve bordene. Hvis en person skal arbejde eller studere, er det tilrådeligt at bruge hvidt koldt lys.

Særligt skiller sig ud fra de generelle hældningslamper med sort og brun kropsfarve. De hjælper med at skabe en mystisk atmosfære og understrege interiørets sofistikering. Takket være et så stort udvalg af farver er det let at arrangere et festligt humør. Især et sådant valg vil være relevant på tærsklen til ferien, som nytår.

materialer

Følgende materialer bruges til at fremstille kroppen af ​​de overliggende LED-lofter:

 • Metal - det omfatter produkter fremstillet af messing, stål, jern, bronze. Fabrikanten opnår æstetik og raffinement i konstruktionen af ​​loftet på disse materialer. Swarovski krystaller, halvædelsten og glas bruges til at dekorere lamperne af disse materialer. De har høj styrke, fugt modstand, miljøvenlighed og skønhed.
 • Separat er det værd at levere aluminium. Det har høj kvalitet, godt bøjninger, giver ind til behandling. Fra det kan du lave en krop af enhver form. Det er berømt for sin billige pris. Den har god styrke, lethed, holdbarhed. Metalkonstruktion giver stabil varmeafledning. Lamper deraf er beregnet til industri-, lager-, kontor- og uddannelsesinstitutioner. Af minerne udsender risikoen for elektrisk stød og manglende evne til at udføre reparationer.
 • Plast er det billigste og mest almindelige materiale. Positive egenskaber - udfører ikke elektrisk strøm, bryder ikke, tager nogen form. Enheder deraf er monteret i boliger. De er ikke beregnet til gaden. Lampens negative egenskaber omfatter skrøbelighed og lav varmeafledning.
 • Krystal er et skrøbeligt og ret funktionelt materiale. Værdsat for den skønhed og raffinement af de former, der er skabt af den. Crystal lamper bruges til loft dekoration. Af minerne udsender dyre omkostninger.
 • Gips, keramik - Lamper fra disse materialer udsender et klart punktlys og er lette at male. Velegnet til udsmykning af ethvert værelse.
 • Glasprodukter kvalitativt belyser rummet (kapacitet op til 95%), forvrænger ikke lysets farve. Materialet er sikkert at bruge, holdbart.

installation

For at lampen skal kunne fungere korrekt og effektivt, skal alle komponenter kontrolleres, og først og fremmest - tilstedeværelsen af ​​en radiator med ansvar for varmeafledning fra dioden. Tilstedeværelsen af ​​strømforsyningen er vigtig. Takket være ham brænder lampen uden afbrydelse. Hvis det viser sig at være af ringe kvalitet, kan lampen flimre, når den brændes. Og denne effekt vil have en negativ indvirkning på synet. Strømforsyningen indeholder en transformator af lukket type. Det var han, der oftest gennemgår nedbrud, men på grund af sin lille størrelse er det let repareret.

Der er flere ordninger til tilslutning af lysdioder i lampen:

 • Sekventiel. Den bruges af næsten alle industrielle anlæg og er den mest økonomiske mulighed. Det har sine ulemper, nemlig det har en høj sårbarhed. Hvis mindst en LED fejler, holder hele lampen op med at virke.
 • Parallel. I denne ordning er en modstand forbundet til hver lyspære for at beskytte enheden mod strømbrud. Et positivt træk ved denne ordning er, at når et enkelt element i en kæde brænder ud, fortsætter hele belysningsarmaturet med at arbejde, men ikke ved fuld effekt. Ulempen ved denne type forbindelse er den høje pris for alle de bestanddele.
 • Blandet. Tilslutning af en gruppe af lysdioder løber parallelt med hinanden.

Montering er en trinvis proces. Før du begynder, skal du kontrollere tilgængeligheden af ​​alle komponenter i lampen. Sættet med belysningsenheden indeholder oftest sine monteringer. Til arbejde skal du først slukke for el ved måleren. Et hul til metalpladen er boret i indretningens fikseringspunkt. Ved omhyggeligt at fastgøre pladen (uden at påvirke ledningerne) ved hjælp af dowels (selvdrejende skruer), kan du forbinde armaturklemmerne til forsyningskablerne

Derefter kan du sikkert installere enhedens krop på pladen og fastgør den med skruer. Derefter på kroppen bærer gennemsigtige komponenter. Ved afslutningen af ​​installationen skal du tænde for strømmen og kontrollere lampens funktion.

Eksempler i interiøret

For korrekt og rentabel at placere belysningen i et hus eller lejlighed anbefaler designere at overholde følgende regler:

 • Til soveværelset, stuen, børnehave og andre siddepladser egnede loftmodeller af cirkulære former med frostet glas. De spredte lyset gennem rummet og skabe en hyggelig romantisk atmosfære. I dette lys bliver øjnene ikke trætte. Lampene er placeret bag gardinerne, hvilket giver rummet en mystisk atmosfære i en østlig boudoir.
 • Til køkkenet er spisestuen som baggrundsbelysning LED-pletter egnet. For eksempel at belyse arbejdsområdet for madlavning. Til dette formål er enheder med gennemsigtigt glas monteret på loftet. Store lysekroner til køkkenet er ikke egnede, da de dampe, der genereres ved madlavning, sætter sig på belysningsarmaturerne.

LED overlygter

Du har valgt:

 • Indbyggede LED'er: Ja
Nulstil alle filtre

Den lygte LED-lampe er en vellykket beslutning ved registrering af design af praktisk talt ethvert interiør. Lamper af denne type har høje belysningsegenskaber. LED-spotlights af høj kvalitet (led) er meget forskellige fra lysekroner, lamper med glødelamper, energibesparende eller halogenlamper, for eksempel:
• Praktisk installation, både på loft og på væg
• Enkel installation, i modsætning til indlejret, er de simpelthen fastgjort til overfladen
• Høj kvalitet belysning
• bred lysfordeling
• 90% energibesparelse
• holdbarhed

LED overlygter

9 Watt online butikskataloget præsenterer en bred vifte af funktionelle LED-belysningslampe, der ofte anvendes til belysning i boliger, kontorbygninger samt i indkøbscentre, restauranter, industribygninger og faciliteter.

Den største fordel ved vores produkter er deres lave strømforbrug, såvel som signifikant lysstyrke i forhold til halogen- og natriumlamper.

Dette afsnit sælger overhead LED-lys fra kendte producenter i Kina, Rusland og Europa: LEEK, ASD, WOLTA, SmartBuy, ERA til konkurrencedygtige priser. De præsenterede modeller har forskellige egenskaber ved magt, lysstyrke af lysfluxet og har også en anden funktionel enhed, som gør det muligt for vores kunder at vælge imod den mest passende overflademonterede armatur.

 • St. Petersborg,
 • Rostov ved Don,
 • Krasnodar,
 • Nizhny Novgorod,
 • Ryazan.

Strøm (W): 36 W

Belysning Lm: 3000 Lm

Strøm (W): 36 W

Belysning Lm: 3100 Lm

Strøm (W): 36 W

Strøm (W): 20 W

Strøm (W): 5 W

Strøm (W): 21 W

Strøm (W): 25 W

Belysning Lm: 2700 Lm

Strøm (W): 12 W

Strøm (W): 14 W

Strøm (W): 45 W

Belysning Lm: 5000 Lm

Strøm (W): 48 W

Belysning Lm: 4200 Lm

Strøm (W): 12 W

Strøm (W): 6 W

Strøm (W): 36 W

Belysning Lm: 3000 Lm

Strøm (W): 20 W

Belysning Lm: 1600 Lm

Strøm (W): 7 W

Strøm (W): 36 W

Belysning Lm: 2700 Lm

Strøm (W): 20 W

Strøm (W): 40 W

Strøm (W): 36 W

Belysning Lm: 2700

Strøm (W): 40 W

Belysning Lm: 3300 Lm

Strøm (W): 20 W

Strøm (W): 22 W

Strøm (W): 16 W

Belysning Lm: 1200

Strøm (W): 18 W

Belysning Lm: 1440

Strøm (W): 15 W

Strøm (W): 40 W

Strøm (W): 40 W

Strøm (W): 21 W

Strøm (W): 40 W

Belysning Lm: 3300 Lm

Strøm (W): 8 W

Strøm (W): 10 W

Strøm (W): 36 W

Belysning Lm: 2900

Strøm (W): 36 W

Belysning Lm: 3300 Lm

Strøm (W): 10 W

Strøm (W): 36 W

Belysning Lm: 2500Lm

Strøm (W): 40 W

Strøm (W): 10 W

Strøm (W): 4 W

Fordele ved LED downlights

LED-loftarmaturet på loftet er kendetegnet ved en funktionel intern enhed, som giver en lysdiffusor, en reflekterende film og en lysoverførende linse som en del af designet. Sammen bidrager disse elementer til den allestedsnærværende udbredelse af lys, der udsendes af lysdioder, der er placeret langs belysningsanordningens omkreds. Selv ved lav effekt giver de overliggende loftlamper ensartet flimmerfri belysning af værelser i et stort område.

Fordelene ved denne type belysning omfatter også:

 • Lavt strømforbrug
 • Lyset fra enheden er 10 gange større end lysstyrken af ​​glødelamper af tilsvarende effekt.
 • Automatisk styring af lysstyrken takket være en mikroprocessor indbygget i fremstillingen
 • Bevægelsessensorer installeret på nogle modeller, inkluderer belysning, når en person nærmer sig
 • Nem installation og vedligeholdelse
 • Højkvalitets fugt- og støvbeskyttelsesprodukter
 • Installation af enheder muliggør belysning af store områder med færre enheder.

På grund af dette antal fordele afholder de betydelige omkostninger ved loftslygter ikke forbrugerne, da det betaler sig hurtigt nok.

Produktsortiment af LED taklamper

I online-butikken "9 watt" er der et stort udvalg af funktionelle belysningsenheder med LED'er, der har forskellige effektværdier - fra 2 V til 40 V. Dette giver dig mulighed for at forsyne lokalerne med lysstyrke op til 4000 LM (den maksimale værdi svarer til det mest behagelige dagslysspektrum og Perfekt til arbejde, kontor og indkøbscentre). Fabrikanter tilbyder kompakte modeller samt store belysningsanordninger, som bruges til montering i store lokaler.

Blandt de tilbudte produkter finder du overhead tynde lamper, der passer perfekt ind i et moderne kontor, der skaber lysende belysning og en passende atmosfære til aktivt arbejde.

Også i vores katalog kan du bestille modeller, der er udstyret med infrarøde bevægelsessensorer, der kun tænder lyset, når en person kommer frem i zonen.

I online-butikken "9 watt" kan du købe den optimale belysningsenhed til boliger, hytter, kontorer, handelsgulve, varehuse, brusere og andre lokaler. Sortimentet omfatter modeller i et vandtæt tilfælde, samt enheder af firkantet, rund, oval, rektangulær form, hvor prisen er helt tilfredsstillende.

Sådan køber du en passende lampe

Kvalitetsmaterialer, der anvendes til fremstilling af belysning, er en garanti for deres holdbarhed og pålidelighed. Derudover skal du være opmærksom på apparatets kraft, dets dimensioner, strømforsyning, lysstyrke og nuance ved lyset fra lysdioderne, når du planlægger et køb. Alle disse egenskaber skal svare til dit rum og driftsforhold.

Specialister i virksomheden "9 watt" hjælper dig med at vælge det produkt, der bedst passer til dine behov med hensyn til deres funktionelle og tekniske egenskaber, så du bliver fuldstændig tilfreds med dit køb!

Sådan vælger du loftslygter med LED'er

Valget af belysning til en lejlighed eller et privat hus afhænger af typen af ​​værelse, det foretrukne design og kravene til belysningsniveauet. For nylig er brugen af ​​spændinger og suspenderede konstruktioner på loftet blevet aktuelt. Det er ikke altid muligt at ty til en standard lysekrone i deres arrangement, så sørg for at overveje loftets LED-lys, der giver både delvis og fuld belysning af rummet.

Disse er effektive og praktiske (hvad angår energikostnader) elektriske apparater. Fremragende og let at installere, de er det bedste alternativ til konventionelle glødelamper. Omkostningerne til LED'er, men højere, men betaler for produkterne selv hurtigt nok.

Særlige egenskaber

Studerende funktionerne i diode enheder, forsøge at forstå deres fordele i forhold til de andre. En lampe indeholder flere små lysdioder, der er tilsluttet et enkelt elektronisk kort og drevet fra en strømforsyningsenhed. Jo flere dioder i lampen, så det er mere kraftfuldt og lysere.

I arbejde af ethvert elektrisk element producerer varme. En højkvalitets LED-lampe skal indeholde en radiator, der beskytter enheden mod overophedning. Derudover påvirkes sandsynligheden for overophedning af forekomsten af ​​termisk pasta, som er tilgængelig i alle mærkevarer. Sørg for at udskifte det med jævne mellemrum!

Sådanne indretninger er ikke designet til drift fra et 220 V industrielt strømforsyningsnetværk. Tidligere skal denne parameter sænkes, så producenterne opbygger drivere i strømforsyningskredsløbet, der understøtter strømmen på et givet niveau, hvilket er tilstrækkeligt til driften af ​​LED'erne. Standardstrømstransduceren til LED'en er ikke egnet.

fordele

Efter at have overvejet funktionerne i diode-enheder, fremhæver vi følgende fordele i forhold til andre belysningsenheder:

 • mindste energiforbrug, hvilket reducerer omkostningerne ved belysningsrum
 • økologisk sikkerhed - naturlige komponenter af høj kvalitet anvendes
 • elektrisk og brandsikkerhed - de er drevet af lav spænding, under drift frigives en minimal mængde varme;
 • ingen flimmer - kun i højkvalitets enheder;
 • lang levetid - mange gange højere i forhold til glødelamper.

design

LED-lampen består strukturelt af tre hovedkomponenter:

 • LED udstråling lys;
 • en strømforsyning, der stabiliserer strømmen (aka driver) og konverterer sin spænding fra 220 til 12/24/48 V;
 • radiator til fjernelse af varme, hvoraf afhænger hvor lang tid og teknisk enheden fungerer korrekt.

Lysets lysstyrke afhænger af de valgte lysdioder, deres kvalitet og fysiske parametre. Nøgleegenskaber LED-dioder:

 1. Lysstrøm. Jo højere værdien af ​​denne parameter, jo mindre energi elementet taber. Standardprodukter er kendetegnet ved en strøm fra 100 til 120 lm / W, men ofte er denne værdi lavere.
 2. Farveoverførsel. Med væksten af ​​denne parameter mindsker sandsynligheden for negative virkninger på det menneskelige øje. Mange mennesker ignorerer denne egenskab, idet man kun tager hensyn til strøm- og energikostnader. På trods af at LED'en med en lille farvegengivelseskoefficient og høj effekt skinner klart, får farverne i rummet unaturlige nuancer.

arter

Lampen uden LED består af fastgørelseselementer og loft. Installation foregår på lofter eller hængende dele, og klassificeringen er baseret på flere kriterier. En af dem anses for at være en geometrisk form - enhederne er runde, firkantede eller ikke-standardiserede.

Dette kriterium påvirker ikke apparatets anvendelsesområde, men det kan konstateres, at runde overlygter bruges mere ofte end andre. Den firkantede armatur er tilgængelig i et kompakt og paneldesign. LED-lofter er almindeligt anvendt i rummelige kontorer.

Mere kraftige loftlamper bruges i stedet for de sædvanlige lysekroner, men da de udsender snævert rettede lysstråler, anbefales det at installere flere spotlights parallelt. I rum af stor størrelse anvendes flere kraftfulde loftlamper.

En anden mulighed er muligt: ​​brugen af ​​en standard lysekrone (hvor i øvrigt i stedet for en glødelampe kan du skrue en LED) og et par lofter overhead armaturer. Dette giver mulighed for at opnå en unik dekorativ effekt og zoneinddeling af rummet ved at opdele i belysningszoner.

Lamperne er opdelt efter en række andre kriterier. For eksempel, af typen af ​​forbindelse med batteriet - indbygget eller fjernbetjening (driver).

Former og størrelser

Moderne teknologier og avanceret udstyr giver os mulighed for at lave LED-lamper i alle former og størrelser. Forbrugernes valg omfatter standardrund, oval og firkantet, samt mere usædvanlige asymmetriske, cylindriske, flade og rektangulære sorter.

Størrelsen af ​​produkter afhænger af deres form. For standardrunde modeller er diameteren ikke mindre end 50 mm, og størrelsen af ​​rektangulær - 170 × 200 mm og derover.

LED-lamper, der anvendes i sådanne lamper, er forskellige i form. De kan være pæreformede, i form af et stearinlys, ellipse, kugle, rør eller cylinder. Kvaliteten af ​​belysningen af ​​rummet og muligheden for at fokusere på visse indvendige emner afhænger af valget af lampens form og størrelse.

Firkantede produkter anvendes i moderne interiør i moderne stil. Deres brug er meget farlig, fordi med de mindste fejl kan enheder ødelægge det samlede indtryk af rummet.

I et værelse med lave lofter installerer små lamper. Hvis højden tillader det, er det muligt at montere de dimensionelle elementer.

Små runde pletter bruges til at belyse køkkenet, korridoren, i belysningssystemet af butiksvinduer osv. De er kendetegnet ved nem installation.

Flade produkter er velegnet til belysning af badeværelset og andre rum med høj luftfugtighed, fordi elementerne indeni er beskyttet af nuancer.

Hvis du skal visuelt udvide rummet, skal du bruge de aflange lamper, der ofte findes i biblioteker og andre offentlige institutioner.

Farve løsninger

LED-lamper udsender lys i forskellige områder. Afhængigt af lysets temperatur kan det være koldt hvidt eller varmt gult lys. Parameteren har en værdi fra 1800 til 6600 K. Soveværelset, hvor romantisk atmosfære er nødvendig, er ideel til varme gule nuancer, der minder om levende lys. Men i hallen kan du vandre - for at organisere flerniveaubelysning ved hjælp af dimmere for at justere lysstyrken.

For at ændre farven kan der bruges farvet loft. Brune og sorte apparater skiller sig ud fra resten, skaber en mystisk atmosfære og fremhæver lejerenes raffinerede smag.

materialer

Loftlampens krop er lavet af forskellige materialer. Afhængigt af valget af en sådan enhed er kendetegnet ved dens fordele og ulemper:

 1. Metal - messing, jern, legeret stål, bronze. For at dekorere sådanne lamper bruger producenterne Swarovski sten og andre halvdygtige produkter. Karakteriseret ved holdbarhed, fugtmodstand, høj miljøvenlighed og elegant præstationer.
 2. Aluminium. Selv om det refererer til metaller, vil vi udskille lamper fra dette materiale separat. Øget kvalitet, fleksibilitet og genanvendelighed - skroget af enhver form er lavet af det. Her tilføjer vi også en lille omkostning på baggrund af en række andre fordele - styrke, lysstyrke og holdbarhed. Aluminium er et varmeafgivende materiale. Sådanne lamper anvendes til produktions- og lagerfaciliteter. Ulempen er lav vedligeholdelse og høj risiko for elektrisk stød.
 3. Plast. Fra det producerer de billigste og mindre standard enheder. Det er en fremragende dielektrisk, under indflydelse af temperaturen tager nogen form, men er kun egnet til indendørs belysning. Af minerne fremhæver vi skrøbelighed og lav varmeafledning.
 4. Krystal er et andet skrøbeligt men funktionelt materiale. Dens fordele er forbundet med produktets skønhed og sofistikering. På grund af den høje pris kan ikke alle have råd til dem.
 5. Gips og keramiske armaturer passer til ethvert værelse. De kan let omhygges til den ønskede farve.
 6. Glas. Moderne teknologier gør det muligt at fremstille lamper fra hærdet glas, hvis styrke er sammenlignelig med metalprodukter. Meget praktiske enheder.

installation

Der er flere fælles ordninger til tilslutning af lysdioder til et elektronisk kort. En af de mest almindelige - konsekvente, som styres af næsten alle moderne producenter. En anden mulighed er en parallelforbindelse. I dette tilfælde er hver lyspære forbundet til en strømbegrænsende modstand, hvilket forhindrer fejl som følge af den aktuelle nedbrydning.

Ofte er der kombinerede kredsløb af forbindelse - en gruppe af serieforbundne dioder er forbundet parallelt med hinanden. Dette er den bedste mulighed for kontor- og boligområder.

En konsekvent ordning mod resten ser ud som den enkleste ud fra et finansielt synspunkt. Der er ikke brug for flere modstande her, men selve forbindelsen er meget sårbar. Hvis mindst en LED-diode brænder, dannes der et åbent kredsløb, og hele loftlampens funktion er dækket.

En anden ulempe ved serieforbindelsen er, at i tilfælde af en strømafbrydelse vil kredsløbet ikke blive afbrudt, arbejdet vil fortsætte, hvilket vil påvirke funktionaliteten af ​​de andre dioder og føre til deres hurtige udbrændthed.

Parallelt ledningsdiagram eliminerer alle ulemperne ved en konsistent. Hvis mindst en LED fejler, fortsætter kredsløbet med at arbejde, og lampen udsender lys. Lad det ikke fungere ved fuld effekt, men hvad er en ledig LED på 40-50 installeret i enheden? Ulempen ved en er en dyrere forbindelse.

Nøgleparametre ved valg

Når du vælger loftets form, skal du følge dine egne præferencer baseret på rummets design. Husk at loftpanelens enheder er designet til at belyse kontoret og handle lokaler.

Metoden til montering på loftet reduceres normalt til brug af dowels. For højkvalitets belysning af høj kvalitet skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​en fører og en radiator. Hvis der ikke er nogen i de valgte enheder, skal du forbinde dem selv ved at købe dem separat.

Før køb skal alle nødvendige beregninger foretages. Bestem antallet af nødvendige LED'er i en bestemt lampe, kontroller lysstyrken og sørg for at overveje installationshøjden.

Næsten altid installere flere loftslamper placeret omkring omkredsen af ​​rummet. Generelt afhænger deres placering af typen af ​​loftkonstruktion. Hvis loftet består af to niveauer, vil de LED-spotlights, der er installeret langs grænsen af ​​disse niveauer, se godt ud.

Det er muligt at tilslutte flere armaturer parallelt, men først beregne den samlede effekt og sørg for, at strømforsyningen kan modstå den specificerede belastning.

Glem ikke kvaliteten af ​​de lysdioder, der bruges i designet. Jo lavere omkostningerne til lampen er, desto større er sandsynligheden for at bruge dårlige dioder. Dette fører til et fald i levetiden, tidlig forkølelse af krystallerne og et fald i kvaliteten af ​​deres luminescens.

Hvor bruges sådanne lamper

Loftslygter baseret på lysdioder anvendes på alle områder af livet. På grund af de høje omkostninger, er de oftere fundet i stuer, samt i badeværelset, køkkenet eller toilet.

Prøv at undgå at bruge dem i soveværelserne, da mange udsender et hårdt lys, der står i kontrast til den generelle atmosfære i afslapningsrummet.

Tilstedeværelsen eller fraværet af lamper i ethvert rum bestemmes af interiøret. Det er ikke altid hensigtsmæssigt at bruge dem ikke kun i soveværelset, men også i stuerne. Designet af de nyeste LED-enheder passer kun, hvis du bruger et design i højteknologisk eller moderne stil.

Loftslamper med LED'er er længe blevet udskiftet med lysekroner med almindelige glødelamper. Ved at bruge dem sparer du energi, øger lysstyrken generelt. Men glem aldrig: det er umuligt at spare på disse enheder, fordi billige LED-produkter ikke kun hurtigt fejler, men også beskadiger det visuelle apparat (på grund af flimmer under drift).

LED taklamper

LED downlights

Den bedste LED lyser til hjemmet

Telefoner:
8 (495) 540-5158
8 (926) 255-7816
email: [email protected]

 • Hjem /
 • LED belysning til indendørs belysning
 • / LED-overlygter

LED armaturer

Overhead LED loftslamper er designet til montering på vægge og lofter til boliger og villaer, varehuse og indkøbscentre. Brugte lamper som hovedbelysning. Alle varer garanterer kvalitet og individuel emballage med en beskrivelse på russisk. Du kan bestille og købe loftslygter med LED-belysning ved at anmode enten via telefon eller via kurven.

Jo bedre loft LED-LED-lamper i sammenligning med fluorescerende? Der er flere grunde til dette - endnu større energibesparelser, ingen flimmer, en langt længere levetid på op til 50.000 timer, ingen skadelig ultraviolet og infrarød stråling, og overliggende LED-lys indbefatter ikke skadelige stoffer som kviksølv. Overhead LED lamper til hjemmet kan købes med levering i Rusland.

Overhead lys

Lamper Maxi 40W 5000Lm

Lampen Thin Crystal 30W - 3600Lm

Lampen minikrystal 40W 5000Lm

Lampe Crystal 40W 5000Lm

Lampe Crystal 58W 7250Lm

Lampe Maxi 58W 7250Lm

Lampen Crystal 48W - 5700Lm

Lamp Iceberg 76W 9500Lm IP65

Lampe Maxi 76W 9500Lm

LED-lamper er blevet et ægte gennembrud blandt alle tilgængelige belysningsenheder. I modsætning til eksisterende halogen og glødelamper er de helt sikre, genanvendelige, omkostningseffektive og har en lang driftsperiode. Således sparer lignende overhead lamper betydeligt penge til deres brugere.

Ved hjælp af LED-belysning modtager brugeren ikke kun en lys og kraftig lysflow, men også muligheden for korrekt distribution af accentpunkter i rummet.

Onlinebutikken på moderne belysningsenheder "Vsesvetodiody" tilbyder sine kunder, partnere og helt enkelt nye kunder en bred vifte af diodelys og overlygter til den mest overkommelige og overkommelige pris fra en fabrikant i Moskva. Takket være det stadigt voksende katalog er vi klar til at præsentere sådanne positioner af LED-lamper som:

 • loft;
 • lineær med installation på loftet;
 • kontor;
 • LED belysning.

Vi er klar til ikke kun at overføre varerne direkte til kunden, men også foretage installation og verifikation af alle de varer, du har købt.

Vi yder garanti for alle typer belysningsenheder.

For at købe kontor LED lamper, bare lad din anmodning på vores hjemmeside. Lederen vil ringe dig tilbage om et par minutter og blive enige om den nærmeste leveringsdato. For faste kunder et system med rabatter og kampagner.

Sådan vælger du loftslygter med LED'er

Valget af belysning til en lejlighed eller et privat hus afhænger af typen af ​​værelse, det foretrukne design og kravene til belysningsniveauet. For nylig er brugen af ​​spændinger og suspenderede konstruktioner på loftet blevet aktuelt. Det er ikke altid muligt at ty til en standard lysekrone i deres arrangement, så sørg for at overveje loftets LED-lys, der giver både delvis og fuld belysning af rummet.

Disse er effektive og praktiske (hvad angår energikostnader) elektriske apparater. Fremragende og let at installere, de er det bedste alternativ til konventionelle glødelamper. Omkostningerne til LED'er, men højere, men betaler for produkterne selv hurtigt nok.

Særlige egenskaber

Studerende funktionerne i diode enheder, forsøge at forstå deres fordele i forhold til de andre. En lampe indeholder flere små lysdioder, der er tilsluttet et enkelt elektronisk kort og drevet fra en strømforsyningsenhed. Jo flere dioder i lampen, så det er mere kraftfuldt og lysere.

I arbejde af ethvert elektrisk element producerer varme. En højkvalitets LED-lampe skal indeholde en radiator, der beskytter enheden mod overophedning. Derudover påvirkes sandsynligheden for overophedning af forekomsten af ​​termisk pasta, som er tilgængelig i alle mærkevarer. Sørg for at udskifte det med jævne mellemrum!

Sådanne indretninger er ikke designet til drift fra et 220 V industrielt strømforsyningsnetværk. Tidligere skal denne parameter sænkes, så producenterne opbygger drivere i strømforsyningskredsløbet, der understøtter strømmen på et givet niveau, hvilket er tilstrækkeligt til driften af ​​LED'erne. Standardstrømstransduceren til LED'en er ikke egnet.

fordele

Efter at have overvejet funktionerne i diode-enheder, fremhæver vi følgende fordele i forhold til andre belysningsenheder:

 • mindste energiforbrug, hvilket reducerer omkostningerne ved belysningsrum
 • økologisk sikkerhed - naturlige komponenter af høj kvalitet anvendes
 • elektrisk og brandsikkerhed - de er drevet af lav spænding, under drift frigives en minimal mængde varme;
 • ingen flimmer - kun i højkvalitets enheder;
 • lang levetid - mange gange højere i forhold til glødelamper.

design

LED-lampen består strukturelt af tre hovedkomponenter:

 • LED udstråling lys;
 • en strømforsyning, der stabiliserer strømmen (aka driver) og konverterer sin spænding fra 220 til 12/24/48 V;
 • radiator til fjernelse af varme, hvoraf afhænger hvor lang tid og teknisk enheden fungerer korrekt.

Lysets lysstyrke afhænger af de valgte lysdioder, deres kvalitet og fysiske parametre. Nøgleegenskaber LED-dioder:

 1. Lysstrøm. Jo højere værdien af ​​denne parameter, jo mindre energi elementet taber. Standardprodukter er kendetegnet ved en strøm fra 100 til 120 lm / W, men ofte er denne værdi lavere.
 2. Farveoverførsel. Med væksten af ​​denne parameter mindsker sandsynligheden for negative virkninger på det menneskelige øje. Mange mennesker ignorerer denne egenskab, idet man kun tager hensyn til strøm- og energikostnader. På trods af at LED'en med en lille farvegengivelseskoefficient og høj effekt skinner klart, får farverne i rummet unaturlige nuancer.

arter

Lampen uden LED består af fastgørelseselementer og loft. Installation foregår på lofter eller hængende dele, og klassificeringen er baseret på flere kriterier. En af dem anses for at være en geometrisk form - enhederne er runde, firkantede eller ikke-standardiserede.

Dette kriterium påvirker ikke apparatets anvendelsesområde, men det kan konstateres, at runde overlygter bruges mere ofte end andre. Den firkantede armatur er tilgængelig i et kompakt og paneldesign. LED-lofter er almindeligt anvendt i rummelige kontorer.

Mere kraftige loftlamper bruges i stedet for de sædvanlige lysekroner, men da de udsender snævert rettede lysstråler, anbefales det at installere flere spotlights parallelt. I rum af stor størrelse anvendes flere kraftfulde loftlamper.

En anden mulighed er muligt: ​​brugen af ​​en standard lysekrone (hvor i øvrigt i stedet for en glødelampe kan du skrue en LED) og et par lofter overhead armaturer. Dette giver mulighed for at opnå en unik dekorativ effekt og zoneinddeling af rummet ved at opdele i belysningszoner.

Lamperne er opdelt efter en række andre kriterier. For eksempel, af typen af ​​forbindelse med batteriet - indbygget eller fjernbetjening (driver).

Former og størrelser

Moderne teknologier og avanceret udstyr giver os mulighed for at lave LED-lamper i alle former og størrelser. Forbrugernes valg omfatter standardrund, oval og firkantet, samt mere usædvanlige asymmetriske, cylindriske, flade og rektangulære sorter.

Størrelsen af ​​produkter afhænger af deres form. For standardrunde modeller er diameteren ikke mindre end 50 mm, og størrelsen af ​​rektangulær - 170 × 200 mm og derover.

LED-lamper, der anvendes i sådanne lamper, er forskellige i form. De kan være pæreformede, i form af et stearinlys, ellipse, kugle, rør eller cylinder. Kvaliteten af ​​belysningen af ​​rummet og muligheden for at fokusere på visse indvendige emner afhænger af valget af lampens form og størrelse.

Firkantede produkter anvendes i moderne interiør i moderne stil. Deres brug er meget farlig, fordi med de mindste fejl kan enheder ødelægge det samlede indtryk af rummet.

I et værelse med lave lofter installerer små lamper. Hvis højden tillader det, er det muligt at montere de dimensionelle elementer.

Små runde pletter bruges til at belyse køkkenet, korridoren, i belysningssystemet af butiksvinduer osv. De er kendetegnet ved nem installation.

Flade produkter er velegnet til belysning af badeværelset og andre rum med høj luftfugtighed, fordi elementerne indeni er beskyttet af nuancer.

Hvis du skal visuelt udvide rummet, skal du bruge de aflange lamper, der ofte findes i biblioteker og andre offentlige institutioner.

Farve løsninger

LED-lamper udsender lys i forskellige områder. Afhængigt af lysets temperatur kan det være koldt hvidt eller varmt gult lys. Parameteren har en værdi fra 1800 til 6600 K. Soveværelset, hvor romantisk atmosfære er nødvendig, er ideel til varme gule nuancer, der minder om levende lys. Men i hallen kan du vandre - for at organisere flerniveaubelysning ved hjælp af dimmere for at justere lysstyrken.

For at ændre farven kan der bruges farvet loft. Brune og sorte apparater skiller sig ud fra resten, skaber en mystisk atmosfære og fremhæver lejerenes raffinerede smag.

materialer

Loftlampens krop er lavet af forskellige materialer. Afhængigt af valget af en sådan enhed er kendetegnet ved dens fordele og ulemper:

 1. Metal - messing, jern, legeret stål, bronze. For at dekorere sådanne lamper bruger producenterne Swarovski sten og andre halvdygtige produkter. Karakteriseret ved holdbarhed, fugtmodstand, høj miljøvenlighed og elegant præstationer.
 2. Aluminium. Selv om det refererer til metaller, vil vi udskille lamper fra dette materiale separat. Øget kvalitet, fleksibilitet og genanvendelighed - skroget af enhver form er lavet af det. Her tilføjer vi også en lille omkostning på baggrund af en række andre fordele - styrke, lysstyrke og holdbarhed. Aluminium er et varmeafgivende materiale. Sådanne lamper anvendes til produktions- og lagerfaciliteter. Ulempen er lav vedligeholdelse og høj risiko for elektrisk stød.
 3. Plast. Fra det producerer de billigste og mindre standard enheder. Det er en fremragende dielektrisk, under indflydelse af temperaturen tager nogen form, men er kun egnet til indendørs belysning. Af minerne fremhæver vi skrøbelighed og lav varmeafledning.
 4. Krystal er et andet skrøbeligt men funktionelt materiale. Dens fordele er forbundet med produktets skønhed og sofistikering. På grund af den høje pris kan ikke alle have råd til dem.
 5. Gips og keramiske armaturer passer til ethvert værelse. De kan let omhygges til den ønskede farve.
 6. Glas. Moderne teknologier gør det muligt at fremstille lamper fra hærdet glas, hvis styrke er sammenlignelig med metalprodukter. Meget praktiske enheder.

installation

Der er flere fælles ordninger til tilslutning af lysdioder til et elektronisk kort. En af de mest almindelige - konsekvente, som styres af næsten alle moderne producenter. En anden mulighed er en parallelforbindelse. I dette tilfælde er hver lyspære forbundet til en strømbegrænsende modstand, hvilket forhindrer fejl som følge af den aktuelle nedbrydning.

Ofte er der kombinerede kredsløb af forbindelse - en gruppe af serieforbundne dioder er forbundet parallelt med hinanden. Dette er den bedste mulighed for kontor- og boligområder.

En konsekvent ordning mod resten ser ud som den enkleste ud fra et finansielt synspunkt. Der er ikke brug for flere modstande her, men selve forbindelsen er meget sårbar. Hvis mindst en LED-diode brænder, dannes der et åbent kredsløb, og hele loftlampens funktion er dækket.

En anden ulempe ved serieforbindelsen er, at i tilfælde af en strømafbrydelse vil kredsløbet ikke blive afbrudt, arbejdet vil fortsætte, hvilket vil påvirke funktionaliteten af ​​de andre dioder og føre til deres hurtige udbrændthed.

Parallelt ledningsdiagram eliminerer alle ulemperne ved en konsistent. Hvis mindst en LED fejler, fortsætter kredsløbet med at arbejde, og lampen udsender lys. Lad det ikke fungere ved fuld effekt, men hvad er en ledig LED på 40-50 installeret i enheden? Ulempen ved en er en dyrere forbindelse.

Nøgleparametre ved valg

Når du vælger loftets form, skal du følge dine egne præferencer baseret på rummets design. Husk at loftpanelens enheder er designet til at belyse kontoret og handle lokaler.

Metoden til montering på loftet reduceres normalt til brug af dowels. For højkvalitets belysning af høj kvalitet skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​en fører og en radiator. Hvis der ikke er nogen i de valgte enheder, skal du forbinde dem selv ved at købe dem separat.

Før køb skal alle nødvendige beregninger foretages. Bestem antallet af nødvendige LED'er i en bestemt lampe, kontroller lysstyrken og sørg for at overveje installationshøjden.

Næsten altid installere flere loftslamper placeret omkring omkredsen af ​​rummet. Generelt afhænger deres placering af typen af ​​loftkonstruktion. Hvis loftet består af to niveauer, vil de LED-spotlights, der er installeret langs grænsen af ​​disse niveauer, se godt ud.

Det er muligt at tilslutte flere armaturer parallelt, men først beregne den samlede effekt og sørg for, at strømforsyningen kan modstå den specificerede belastning.

Glem ikke kvaliteten af ​​de lysdioder, der bruges i designet. Jo lavere omkostningerne til lampen er, desto større er sandsynligheden for at bruge dårlige dioder. Dette fører til et fald i levetiden, tidlig forkølelse af krystallerne og et fald i kvaliteten af ​​deres luminescens.

Hvor bruges sådanne lamper

Loftslygter baseret på lysdioder anvendes på alle områder af livet. På grund af de høje omkostninger, er de oftere fundet i stuer, samt i badeværelset, køkkenet eller toilet.

Prøv at undgå at bruge dem i soveværelserne, da mange udsender et hårdt lys, der står i kontrast til den generelle atmosfære i afslapningsrummet.

Tilstedeværelsen eller fraværet af lamper i ethvert rum bestemmes af interiøret. Det er ikke altid hensigtsmæssigt at bruge dem ikke kun i soveværelset, men også i stuerne. Designet af de nyeste LED-enheder passer kun, hvis du bruger et design i højteknologisk eller moderne stil.

Loftslamper med LED'er er længe blevet udskiftet med lysekroner med almindelige glødelamper. Ved at bruge dem sparer du energi, øger lysstyrken generelt. Men glem aldrig: det er umuligt at spare på disse enheder, fordi billige LED-produkter ikke kun hurtigt fejler, men også beskadiger det visuelle apparat (på grund af flimmer under drift).

Karakteristika for loftslygter

Artiklens indhold:

1. Generelle egenskaber ved lofter i loftet 4. Luminescerende loftsbelysning armaturer 5. LED armaturer 6. Anvendelse af overhead armaturer 7. Lysekroner som overhead armaturer 8. Overhead spotlights til lofter

Siden civilisationens fødsel har folk altid lagt lysets kilder øverst, idet de vidste at rummet ville blive bedre belyst på denne måde. Efterhånden opbygge flere og mere komfortable og komfortable boliger begyndte folk at bruge elektricitet til belysning, installere lamper af forskellige former og lofter i lofterne.

For få årtier siden var monotoni til stede i belysningssystemerne, og det gav næsten ikke plads til fantasi med hensyn til belysning derhjemme. Situationen er nu ændret dramatisk, og vi kan vælge ethvert element af gløden, som vi kan lide, efter at have dekoreret det til vores egen smag.

Mange bruger ovenlys til lofter.

Disse omfatter både loftslygter og lysekroner med andre typer lamper. I vores artikel vil vi overveje, hvilke typer lamper der bruges til overhead lamper, hvordan sidstnævnte bruges i huset og hvilke typer af dem.

Loftmonteret loftarmatur er et ret populært design i den moderne verden, da den er tilpasset enhver type lampe, det være sig halogen, glødelamper, LED eller fluorescerende. Uanset hvilken type lampe du vælger, vil hver af dem blive forsynet med en netspænding på ca. 220 volt og med en frekvens på 50-60 Hz.

Disse parametre for elektrisk strøm er de samme for næsten alle lande i verden. Men lad os se nærmere på de typer lamper, der som nævnt ovenfor kan bruges i overlygter.

Loftlampen er udstedt med en standardpatron, der passer til enhver glødelampe. Glødelamperen består i sig selv af en transparent glasbeholder, hvor filamentet, der hovedsageligt er fremstillet af wolfram, er i vakuumtilstand.

Nogle gange i stedet for et vakuum er rummet fyldt med en inert gas. I nogle tilfælde kan i stedet for wolfram anvendes en glødende krop lavet af ildfast metal.

Uanset filamentmaterialet smelter det desværre på grund af høje temperaturer og fordamper langsomt.

Som et resultat begynder glasflasken at blive uklar, og tråden bliver tyndere og tyndere, indtil den brænder ud. På grund af dette er det meste af den energi, som glødelampen modtager, ikke brugt til det tilsigtede formål, og den samlede effektivitet er 5%.

En halogenlampe ligner meget en glødelampe, så den kan også bruges i de fleste overlygter.

Forskellene mellem dem er i den indre struktur: filamentet er omgivet ikke af vakuum og ikke inerte gasser, men ved halogendamp. På grund af dette kommer atomerne, som gradvist løsner fra filamentet, tilbage og sætter sig ikke på glasflasken.

Tanken selv er lavet af kvartsglas, så selv den mindste fedtplade kan reducere lampens holdbarhed betydeligt.

En lille smule fedt vil dukke op, selv når du rører ved rene fingre, og så vil den langsomt brænde, hvilket øger lampens overordnede temperatur endnu mere. For at undgå sådan forurening leveres kittet normalt med handsker, som du skal bruge, når du skruer og skruer af lampen.

Fluorescerende lamper er økonomiske og har høj effektivitet.

Det virker på princippet om gasudladningskilder: For det første skaber udledning af elektricitet stærk ultraviolet stråling i kviksølvdamp, og derefter lyser fosfor (stoffer, der omdanner energi til lys) dit rum. I en fluorescerende lampe anvendes fosfor som fosfor med andre elementer, der bestemmer farvetone og lysstyrke som fosfor.

Lysstyrken af ​​fluorescerende lamper er meget høj, og levetiden er ikke sammenlignelig med glødelamper.

Men når man anvender dem, skal man følge en regel: ikke unødigt at tænde og slukke lyset ofte. Desuden er der for at fungere korrekt brug mindst en mere eller mindre stabil spænding i netværket nødvendigt.

Ved hjælp af LED-lamper i lampen får du en række uerstattelige fordele:

 1. For det første er det en mulighed for at installere en lampe i næsten enhver patron takket være produktionen af ​​lamper med forskellige størrelser af stikkontakter, der passer til hver overlygte.
 2. For det andet er lysdioder sikre for familier og husdyr: de indeholder ikke giftige og skadelige materialer, for eksempel kviksølv, de kæmper ikke godt, har høj styrke og har ingen skadelig virkning på kroppen.
 3. For det tredje forbruges LED-loftslamper, der koster lidt strøm, og hjælper med at spare penge.

Hver LED består af en halvleder, som lyser, når en strøm passerer gennem den. Hvis du ændrer lederens kemiske sammensætning og bruger forskellige materialer, kan du ændre sin farve og skygge af glød. På grund af sine gode egenskaber kan en halvleder servicere dig op til 100.000 timer, som under normal brug vil variere fra et halvt århundrede (6-8 timer pr. Dag) til 100 år (3-4 timer om dagen)!

En type overheadbelysning er raster. Essensen af ​​raster fixtures er at anvende et gitter, som ændrer nogle egenskaber af lys, for eksempel dets orientering og styrke. Der er to mest almindelige typer gitter: spejlafskærmning og parabolsk. Sidstnævnte omfatter en underart - et dobbelt parabolisk gitter.

Chippen af ​​denne type ligger i brugen af ​​et spejlsikringsgitter, som afspejler lys fra dets kilder og dermed forbedrer belysningen med den samme effekt.

Sådanne lamper kan ofte findes i nogle store bygninger af statslige og medicinske institutioner eller private virksomheder. Deres net er billige, så de bruges meget ofte og endda i nogle beboelsesbygninger.

En anden temmelig almindelig type ovenlys - med tilstedeværelsen af ​​et parabolisk net.

Det diffunderer helt lyset, så lamperne med denne grill bruges i de lokaler, hvor det er nødvendigt at have døgnet rundt belysning, og hvor mange mennesker passerer hver dag. Dette og jernbanestationer, og lufthavne, og endda nogle produktionsafdelinger.

Underarterne af det parabolske gitter - biparabolske - endnu bedre spredter lyset og skaber ikke en enkelt blænding og skaber effekten af ​​dagslys.

Dens pris, bliver også endnu højere, men i sammenligning med andre typer armaturer er det ikke så dyrt. Derfor bruges biparabolsk gitter aktivt i kontorer, hvilket sparer programmører, systemadministratorer og andre, der arbejder på computeren.

Når man taler om forskellen mellem parabolske og biparaboliske gitter, skal det bemærkes, at for det første anvendes en lineær profil som tværgående reflektorer, og den anden har en parabolisk i stedet.

Installation af overlygten, se videoen:

Det skal bemærkes, at ikke alle lysekroner kan klassificeres som lofter: de, der er suspenderet fra loftet med en krog eller noget andet, hører ikke til overfladeudsigten.

Men de lysekroner, der er skruet eller fastgjort til loftet på bjerget, kan det tilskrives vores opfattelse. Nogle gange er det ret svært at forstå forskellen mellem dem, men billeder, der forklarer uklare punkter, hjælper dig med at forstå klassificeringen tydeligere.

Overhead square loft lamper kan være punkt.

De bruges på lige fod med indbygget, fordi de ikke medfører nogen særlig ulemper under installationen. Det vil være nemmest at skjule ledningerne under det nedhængte loft, men du kan også lave stropper i andre loft - riller til ledningerne inde i betonen.

Overlygter er meget nyttige, hvis der er let brændbare materialer nær dem, for eksempel plast. Men samtidig skal du være opmærksom på, at der for at få tilstrækkelig belysning er brug for flere af dem.

Graden af ​​belysning kan sammenlignes med de standarder, der officielt er oprettet af de europæiske kommissioner. Så i badet, toilet, køkken og hal er det krævede minimum belysning 200 lux, og for hvilestuer og gangen - mindst 100 lux.

For mere nøjagtigt at beregne den ønskede mængde bemærkes, at lysstrømmen pr. Kvadratmeter skal være fra 200 lumen, og en watt LED'er udsender ca. 80 lm lys.

Generelt kan vi konkludere, at lofter er meget hjælpsomme med at arrangere belysningen, hvis lofterne allerede er klar, eller du ikke vil bruge de indbyggede strukturer.

Du behøver ikke at indsætte enheden i loftet, hvilket vil forenkle installationsprocessen. Men hvis du planlægger at installere ikke-spotlights og stadig kan ændre noget i loftrammen, så prøv at gøre det ud af slidstærke materialer og forstærke det med yderligere profiler for at øge strukturens samlede styrke. Og så i lang tid kan du ikke bekymre dig om problemerne med belysning i huset!

I dag er det blevet muligt at bruge originale og unikke designløsninger til at dekorere det indre af dit hjem.

Fordelene ved moderne byggematerialer giver næsten ubegrænsede muligheder i denne henseende. Men glem ikke, at det er muligt kun at lave et nyt interiør ved hjælp af belysningsenheder. I de senere år har mange i stigende grad begyndt at give fortrinsret til enheder som loftslygter.

I nogle situationer er sådanne belysningsudstyr den bedste løsning og vil medvirke til at opnå det ønskede lysniveau i ethvert rum i huset. Hvad du behøver at vide, beslutter dig for installation af sådanne lamper, fortælle vores artikel.

Så lad os starte...

Loftslygter i dag er ganske populære lamper, der er i stand til at give rummet det ønskede belysningsniveau og samtidig skiller de sig ud fra et ikke-standardmæssigt udseende.
På markedet på dette tidspunkt kan du finde et bredt udvalg af loftlamper af overfladetypen, som hver især vil variere i forskellige designfunktioner.

Vær opmærksom! Fra andre typer belysningsenheder af denne type afviger i en simpel installationsmetode.

installation

Loftmonterede overlygter er simpelthen overlejret på loftoverfladen. I dette tilfælde er der ikke behov for yderligere at frigøre plads inde i loftet.
Derudover giver sådanne enheder dig generelt mulighed for at spare på plads, hvilket er meget værdifuldt i værelser med lave lofter.

Køber til huset den tilsvarende lampe, får du følgende fordele:

 • spare plads under loftet;
 • enkel installation, som alle kan klare
 • Tilstedeværelsen af ​​en lang række former og modeller;
 • smukt og usædvanligt udseende;
 • kvalitetsbelysning. Især hvis du bruger led-lamper, som er indlejrede LED lyskilder;
 • evnen til at skjule alle ledninger og fastgørelsesdele under lampehuset. I sin form er lamperne firkantede og runde;
 • evnen til at bruge i ethvert interiør (klassisk, hi-tech, moderne, minimalisme, Provence osv.).

I det indre

Desuden kan sådanne lamper og lysekroner takket være overflademonteringsmetoden bruges som et ekstra element i indretningen.
For at gøre det optimale valg for huset er det nødvendigt at vide, hvad man skal vælge imellem.

Typer af lamper

Rund form

I dag kommer loftsmonterede overlygter i flere former. Forskellene mellem dem er baseret på flere parametre:

 • konstruktion funktioner;
 • formular. Runde eller kvadratiske lamper bruges ofte. Desuden er runde modeller meget mere almindelige;

Vær opmærksom! Runde lamper bruges ofte i værelser med små dimensioner (køkken, badeværelse), da de er i stand til visuelt at udvide rummet. Runde lamper passer indvendigt, hvor der er bløde og afrundede linjer.

 • lyskilder. I dag bruges LED-lamper til lys i huset i stigende grad, hvor LED-pærer fungerer som lyskilde.

Du bør være mere opmærksom på lyskilder, da LED-lyskilder på trods af LED-lysets popularitet ikke er de eneste lyskilder.

Hvordan "lyse op"?

Glødelamper

I dagens verden er de fleste overliggende belysningsarmaturer tilpasset forskellige lyskilder. I dag kan man oprette lysfløde i sådanne lamper:

 • glødelamper. Disse er de mest energiintensive lyskilder. Derfor bliver de i dag mindre og mindre populære. Men de bruges stadig, da deres installation ikke kræver særlig træning med hensyn til at lægge nye ledninger eller tilslutte ekstra udstyr (f.eks. Når LED-lamper indeholder LED-pærer). Ud over det betydelige effektforbrug kan ulemperne ved sådanne lamper også tilskrives en tilstrækkelig bulkhed. På grund af dette er sådanne lyskilder mindre og mindre brugt til belysning. I dag er de trygt erstattet af LED, fluorescerende og halogenpærer;
 • halogenlamper. Deres driftsprincip ligner glødelamper. Men forskellen her er at fylde glaspæren med halogendamp. Som en følge heraf vil en sådan pære vare meget længere, samtidig med at der skabes bedre belysning. Lysflowen leveres i et naturligt lysområde;
 • fluorescerende lyspærer. Det er lyskilder til en ny generation. Her er det vigtigste aktive element kviksølvdamp. Dampene er indeholdt i phosphoren. Som følge heraf er det muligt at opnå ultraviolet stråling. Lamper kan skinne i forskellige nuancer. Men sådanne lyskilder har en række ulemper, hvilket gør dem ikke så rentable at købe, som for eksempel led-lamper og LED-lamper;
 • LED lamper. Disse er de mest populære i dag lamper, som også er forskelligt betegnet med forkortelsen "led". Når du har installeret en led-lampe derhjemme, vil du give dit hus et glimrende belysningsniveau. Desuden afviger LED-lyskilder i den længste periode af service (LED-lamper kan vare op til 15-20 år). Samtidig har LED-pærer også det laveste strømforbrug. Deres brug sparer op til 80% ved betaling af kvitteringer for elektricitet.

LED lampe

På mange måder bestemmer valg af lyskilde også modellen for loftlampen. Lampens bund passer ikke altid til en bestemt pære. Dette skal tages i betragtning ved valg af en lampe.

Designforskelle

Flere overhead lamper (led-type eller med andre lyskilder) adskiller sig i deres designfunktioner. De er af følgende typer:

 • spot light fixture. Dette er den mest populære model til dato. Den bruges, når det er umuligt at installere en ophængt loftsstruktur (for eksempel ved lave lofter). Her bruges halogen og fluorescerende pærer oftest, og LED-pærer betragtes som den bedste løsning. Sådanne led-lamper vil være en ægte dekoration af ethvert rum;

Vær opmærksom! Spotlights, ofte runde, kan have forskellige modifikationer og fungere som et dekorativt element i interiøret. Moderne modeller har evnen til at dreje loftet for at styre lysfløften.

Overhead spotlights

 • raster lamper. Sådanne belysningsindretninger bruges normalt til belysning af kontorlokaler såvel som i fremstilling og markedspladser. Men for nylig begyndte de at blive aktivt også i private huse og lejligheder. De adskiller sig fra andre typer belysningsenheder ved tilstedeværelsen af ​​reflektorer i deres design. Det kan afspejles eller hvidt afhængigt af destinationen. Når du vælger, skal du være sikker på at være opmærksom på refleksorens form. Det kan være parabolisk, V-formet osv. Sådanne lamper har stor vægt, på grund af hvilket de kræver en stærk montering. Det nødvendige antal lamper beregnes ud fra det faktum, at der er brug for en lampe til 5 m2. Kan indeholde både LED og andre lyskilder.

Disse er de vigtigste design, der er mest efterspurgte i dag.

Interiør - grundlaget for valg

Udseendet af de ovenliggende loftslamper kan være anderledes. I den henseende er de vant til at oplyse lokalerne, indrettet i forskellige stilarter: klassisk, moderne, Provence, land, minimalisme, hi-tech osv.

Vær opmærksom! Når du vælger et loftmonteret armatur, skal du være opmærksom på stilfunktionerne. For art nouveau er f.eks. Blødere bøjninger typiske, for minimalisme og klassikere - enkelhed og lige linjer og for hi-tech-futuristiske motiver.

Interiør i moderne stil

Baseret på interiøret og dets farveskema, skal du vælge et valg af lampen afhængigt af materialerne til fremstilling af lampen. Det kan være:

 • glas;
 • metal;
 • plast;
 • krystal osv.
 • På samme måde er det nødvendigt at vælge lyskilder i henhold til lysstyrkenes farver (kolde eller varme farver) på baggrund af det eksisterende interiør. I dette tilfælde vil installationen af ​​den valgte lampe selv være ganske enkel og hurtig.

  Her er det vigtigste at markere stedet for boring af huller i loftet. Og der forbliver det kun at vedhæfte lampen til loftet med en skruetrækker. Specielt solidt behov for at reparere rasterbelysningsenhed, da sådanne produkter har en ret stor vægt.

  konklusion

  Med en masse fordele har loftslygter fundet stor brug i den moderne verden. Samtidig giver de et glimrende lysniveau og muligheden for regulering. Og installationsprocessen tager ikke meget tid.

  I sidste ende får du en god lysarmatur, især hvis LED-lyset blev valgt som lyskilde. Forsendelsesmodellen af ​​lampen giver dig ikke kun det ønskede belysningsniveau, men fungerer også som et dekorativt ornament.