Sådan vælger du loftslygter med LED'er

Valget af belysning til en lejlighed eller et privat hus afhænger af typen af ​​værelse, det foretrukne design og kravene til belysningsniveauet. For nylig er brugen af ​​spændinger og suspenderede konstruktioner på loftet blevet aktuelt. Det er ikke altid muligt at ty til en standard lysekrone i deres arrangement, så sørg for at overveje loftets LED-lys, der giver både delvis og fuld belysning af rummet.

Disse er effektive og praktiske (hvad angår energikostnader) elektriske apparater. Fremragende og let at installere, de er det bedste alternativ til konventionelle glødelamper. Omkostningerne til LED'er, men højere, men betaler for produkterne selv hurtigt nok.

Særlige egenskaber

Studerende funktionerne i diode enheder, forsøge at forstå deres fordele i forhold til de andre. En lampe indeholder flere små lysdioder, der er tilsluttet et enkelt elektronisk kort og drevet fra en strømforsyningsenhed. Jo flere dioder i lampen, så det er mere kraftfuldt og lysere.

I arbejde af ethvert elektrisk element producerer varme. En højkvalitets LED-lampe skal indeholde en radiator, der beskytter enheden mod overophedning. Derudover påvirkes sandsynligheden for overophedning af forekomsten af ​​termisk pasta, som er tilgængelig i alle mærkevarer. Sørg for at udskifte det med jævne mellemrum!

Sådanne indretninger er ikke designet til drift fra et 220 V industrielt strømforsyningsnetværk. Tidligere skal denne parameter sænkes, så producenterne opbygger drivere i strømforsyningskredsløbet, der understøtter strømmen på et givet niveau, hvilket er tilstrækkeligt til driften af ​​LED'erne. Standardstrømstransduceren til LED'en er ikke egnet.

fordele

Efter at have overvejet funktionerne i diode-enheder, fremhæver vi følgende fordele i forhold til andre belysningsenheder:

 • mindste energiforbrug, hvilket reducerer omkostningerne ved belysningsrum
 • økologisk sikkerhed - naturlige komponenter af høj kvalitet anvendes
 • elektrisk og brandsikkerhed - de er drevet af lav spænding, under drift frigives en minimal mængde varme;
 • ingen flimmer - kun i højkvalitets enheder;
 • lang levetid - mange gange højere i forhold til glødelamper.

design

LED-lampen består strukturelt af tre hovedkomponenter:

 • LED udstråling lys;
 • en strømforsyning, der stabiliserer strømmen (aka driver) og konverterer sin spænding fra 220 til 12/24/48 V;
 • radiator til fjernelse af varme, hvoraf afhænger hvor lang tid og teknisk enheden fungerer korrekt.

Lysets lysstyrke afhænger af de valgte lysdioder, deres kvalitet og fysiske parametre. Nøgleegenskaber LED-dioder:

 1. Lysstrøm. Jo højere værdien af ​​denne parameter, jo mindre energi elementet taber. Standardprodukter er kendetegnet ved en strøm fra 100 til 120 lm / W, men ofte er denne værdi lavere.
 2. Farveoverførsel. Med væksten af ​​denne parameter mindsker sandsynligheden for negative virkninger på det menneskelige øje. Mange mennesker ignorerer denne egenskab, idet man kun tager hensyn til strøm- og energikostnader. På trods af at LED'en med en lille farvegengivelseskoefficient og høj effekt skinner klart, får farverne i rummet unaturlige nuancer.

arter

Lampen uden LED består af fastgørelseselementer og loft. Installation foregår på lofter eller hængende dele, og klassificeringen er baseret på flere kriterier. En af dem anses for at være en geometrisk form - enhederne er runde, firkantede eller ikke-standardiserede.

Dette kriterium påvirker ikke apparatets anvendelsesområde, men det kan konstateres, at runde overlygter bruges mere ofte end andre. Den firkantede armatur er tilgængelig i et kompakt og paneldesign. LED-lofter er almindeligt anvendt i rummelige kontorer.

Mere kraftige loftlamper bruges i stedet for de sædvanlige lysekroner, men da de udsender snævert rettede lysstråler, anbefales det at installere flere spotlights parallelt. I rum af stor størrelse anvendes flere kraftfulde loftlamper.

En anden mulighed er muligt: ​​brugen af ​​en standard lysekrone (hvor i øvrigt i stedet for en glødelampe kan du skrue en LED) og et par lofter overhead armaturer. Dette giver mulighed for at opnå en unik dekorativ effekt og zoneinddeling af rummet ved at opdele i belysningszoner.

Lamperne er opdelt efter en række andre kriterier. For eksempel, af typen af ​​forbindelse med batteriet - indbygget eller fjernbetjening (driver).

Former og størrelser

Moderne teknologier og avanceret udstyr giver os mulighed for at lave LED-lamper i alle former og størrelser. Forbrugernes valg omfatter standardrund, oval og firkantet, samt mere usædvanlige asymmetriske, cylindriske, flade og rektangulære sorter.

Størrelsen af ​​produkter afhænger af deres form. For standardrunde modeller er diameteren ikke mindre end 50 mm, og størrelsen af ​​rektangulær - 170 × 200 mm og derover.

LED-lamper, der anvendes i sådanne lamper, er forskellige i form. De kan være pæreformede, i form af et stearinlys, ellipse, kugle, rør eller cylinder. Kvaliteten af ​​belysningen af ​​rummet og muligheden for at fokusere på visse indvendige emner afhænger af valget af lampens form og størrelse.

Firkantede produkter anvendes i moderne interiør i moderne stil. Deres brug er meget farlig, fordi med de mindste fejl kan enheder ødelægge det samlede indtryk af rummet.

I et værelse med lave lofter installerer små lamper. Hvis højden tillader det, er det muligt at montere de dimensionelle elementer.

Små runde pletter bruges til at belyse køkkenet, korridoren, i belysningssystemet af butiksvinduer osv. De er kendetegnet ved nem installation.

Flade produkter er velegnet til belysning af badeværelset og andre rum med høj luftfugtighed, fordi elementerne indeni er beskyttet af nuancer.

Hvis du skal visuelt udvide rummet, skal du bruge de aflange lamper, der ofte findes i biblioteker og andre offentlige institutioner.

Farve løsninger

LED-lamper udsender lys i forskellige områder. Afhængigt af lysets temperatur kan det være koldt hvidt eller varmt gult lys. Parameteren har en værdi fra 1800 til 6600 K. Soveværelset, hvor romantisk atmosfære er nødvendig, er ideel til varme gule nuancer, der minder om levende lys. Men i hallen kan du vandre - for at organisere flerniveaubelysning ved hjælp af dimmere for at justere lysstyrken.

For at ændre farven kan der bruges farvet loft. Brune og sorte apparater skiller sig ud fra resten, skaber en mystisk atmosfære og fremhæver lejerenes raffinerede smag.

materialer

Loftlampens krop er lavet af forskellige materialer. Afhængigt af valget af en sådan enhed er kendetegnet ved dens fordele og ulemper:

 1. Metal - messing, jern, legeret stål, bronze. For at dekorere sådanne lamper bruger producenterne Swarovski sten og andre halvdygtige produkter. Karakteriseret ved holdbarhed, fugtmodstand, høj miljøvenlighed og elegant præstationer.
 2. Aluminium. Selv om det refererer til metaller, vil vi udskille lamper fra dette materiale separat. Øget kvalitet, fleksibilitet og genanvendelighed - skroget af enhver form er lavet af det. Her tilføjer vi også en lille omkostning på baggrund af en række andre fordele - styrke, lysstyrke og holdbarhed. Aluminium er et varmeafgivende materiale. Sådanne lamper anvendes til produktions- og lagerfaciliteter. Ulempen er lav vedligeholdelse og høj risiko for elektrisk stød.
 3. Plast. Fra det producerer de billigste og mindre standard enheder. Det er en fremragende dielektrisk, under indflydelse af temperaturen tager nogen form, men er kun egnet til indendørs belysning. Af minerne fremhæver vi skrøbelighed og lav varmeafledning.
 4. Krystal er et andet skrøbeligt men funktionelt materiale. Dens fordele er forbundet med produktets skønhed og sofistikering. På grund af den høje pris kan ikke alle have råd til dem.
 5. Gips og keramiske armaturer passer til ethvert værelse. De kan let omhygges til den ønskede farve.
 6. Glas. Moderne teknologier gør det muligt at fremstille lamper fra hærdet glas, hvis styrke er sammenlignelig med metalprodukter. Meget praktiske enheder.

installation

Der er flere fælles ordninger til tilslutning af lysdioder til et elektronisk kort. En af de mest almindelige - konsekvente, som styres af næsten alle moderne producenter. En anden mulighed er en parallelforbindelse. I dette tilfælde er hver lyspære forbundet til en strømbegrænsende modstand, hvilket forhindrer fejl som følge af den aktuelle nedbrydning.

Ofte er der kombinerede kredsløb af forbindelse - en gruppe af serieforbundne dioder er forbundet parallelt med hinanden. Dette er den bedste mulighed for kontor- og boligområder.

En konsekvent ordning mod resten ser ud som den enkleste ud fra et finansielt synspunkt. Der er ikke brug for flere modstande her, men selve forbindelsen er meget sårbar. Hvis mindst en LED-diode brænder, dannes der et åbent kredsløb, og hele loftlampens funktion er dækket.

En anden ulempe ved serieforbindelsen er, at i tilfælde af en strømafbrydelse vil kredsløbet ikke blive afbrudt, arbejdet vil fortsætte, hvilket vil påvirke funktionaliteten af ​​de andre dioder og føre til deres hurtige udbrændthed.

Parallelt ledningsdiagram eliminerer alle ulemperne ved en konsistent. Hvis mindst en LED fejler, fortsætter kredsløbet med at arbejde, og lampen udsender lys. Lad det ikke fungere ved fuld effekt, men hvad er en ledig LED på 40-50 installeret i enheden? Ulempen ved en er en dyrere forbindelse.

Nøgleparametre ved valg

Når du vælger loftets form, skal du følge dine egne præferencer baseret på rummets design. Husk at loftpanelens enheder er designet til at belyse kontoret og handle lokaler.

Metoden til montering på loftet reduceres normalt til brug af dowels. For højkvalitets belysning af høj kvalitet skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​en fører og en radiator. Hvis der ikke er nogen i de valgte enheder, skal du forbinde dem selv ved at købe dem separat.

Før køb skal alle nødvendige beregninger foretages. Bestem antallet af nødvendige LED'er i en bestemt lampe, kontroller lysstyrken og sørg for at overveje installationshøjden.

Næsten altid installere flere loftslamper placeret omkring omkredsen af ​​rummet. Generelt afhænger deres placering af typen af ​​loftkonstruktion. Hvis loftet består af to niveauer, vil de LED-spotlights, der er installeret langs grænsen af ​​disse niveauer, se godt ud.

Det er muligt at tilslutte flere armaturer parallelt, men først beregne den samlede effekt og sørg for, at strømforsyningen kan modstå den specificerede belastning.

Glem ikke kvaliteten af ​​de lysdioder, der bruges i designet. Jo lavere omkostningerne til lampen er, desto større er sandsynligheden for at bruge dårlige dioder. Dette fører til et fald i levetiden, tidlig forkølelse af krystallerne og et fald i kvaliteten af ​​deres luminescens.

Hvor bruges sådanne lamper

Loftslygter baseret på lysdioder anvendes på alle områder af livet. På grund af de høje omkostninger, er de oftere fundet i stuer, samt i badeværelset, køkkenet eller toilet.

Prøv at undgå at bruge dem i soveværelserne, da mange udsender et hårdt lys, der står i kontrast til den generelle atmosfære i afslapningsrummet.

Tilstedeværelsen eller fraværet af lamper i ethvert rum bestemmes af interiøret. Det er ikke altid hensigtsmæssigt at bruge dem ikke kun i soveværelset, men også i stuerne. Designet af de nyeste LED-enheder passer kun, hvis du bruger et design i højteknologisk eller moderne stil.

Loftslamper med LED'er er længe blevet udskiftet med lysekroner med almindelige glødelamper. Ved at bruge dem sparer du energi, øger lysstyrken generelt. Men glem aldrig: det er umuligt at spare på disse enheder, fordi billige LED-produkter ikke kun hurtigt fejler, men også beskadiger det visuelle apparat (på grund af flimmer under drift).

LED taklampe: udvælgelse og installation

Valget af belysning i lejligheden er en af ​​de vigtigste

Valget af belysning i lejligheden er en af ​​de vigtigste i rumdesign. Og som den bedste mulighed er det muligt at overveje LED-lofter - let at installere, praktisk, effektiv og præsentabel udseende. På trods af ikke den laveste pris begynder disse lamper at skifte traditionelle glødelamper fra markedet i dag. Derfor besluttede vi at overveje denne type belysning så detaljeret som muligt.

LED lamper: enhed og funktioner

LED belysningsenhed

Forstå fordelene besiddede loft lampe kan kun efter omhyggelig analyse af funktionerne i hans arbejde. Så lad os se, hvordan har en klassisk LED-loftslampe?

 • Grundlaget for ethvert LED armatur (enten indbygget eller overhead) er en lampe, som er et sæt flere LED'er. Antallet og typen af ​​anvendte LED'er er de vigtigste faktorer, der bestemmer lampens effekt, og som følge heraf - selve lampens effekt;
 • Antallet af LED'er i en lampe kan være anderledes: nogle lamper bruger lamper med en LED, andre - lamper med flere dusin LED-lyselementer;
 • Som regel indgår alle lysdioder i et armatur i et enkelt kredsløb, der er forbundet til styrekredsløbet via en strømforsyningsenhed;
 • Et andet obligatorisk element indgår i lampens design baseret på LED-lamper er en radiator. Sagen er, at LED-lampen under drift genererer varme, der kræver obligatorisk bly.

Derfor er loftslamper, både overhead og indlejret i strømmen - nødvendigvis udstyret med forskellige typer radiatorer (se. Belysning af loftet med LED-tape - dekorere selve rummet).

Vær opmærksom! Højkvalitets varmeoverførsel fra LED-lampen til radiatoren giver et specielt termisk fedt. Denne termiske fedt kræver periodisk udskiftning, da LED-lampen hurtigt fejler, når den overophedes.

Egenskaber ved tilslutning af lysdioder i lampen

Med hensyn til forbindelsesprogrammet for lysdioder i LED-lampen er der flere muligheder her. Derfor, hvis du ikke har planer om at installere en færdiglavet loftlampe købt fra en butik, men skal montere den selv fra de ledige lys til din rådighed, skal du læse omhyggeligt nedenstående oplysninger:

 • Seriel forbindelse af LED'er - Nok almindeligt, men har flere ulemper. Ifølge dette princip er lysdioder forbundet i mange lamper af industriproduktion;
 • Parallel forbindelse af LED'er er også muligt. Ved parallel tilslutning af LED-lamper til hver lampe i serie vedhæfter vi strømbegrænsende modstande. Hovedmodellen for disse modstande er at beskytte LED'erne mod nedbrud;
 • Blandet forbindelse af lysdioder. Ved tilslutning af lysdioder i henhold til et blandet kredsløb er grupper af flere serieforbundne lyselementer (LED-lamper) forbundet parallelt med hinanden. Denne ordning er også meget udbredt i LED lamper til hjem og kontor.
 • Valget af ordningen, hvormed lampen samles, bestemmes af fordelene og ulemperne ved denne eller den nævnte forbindelsesmetode.

Seriel forbindelse er den mindst økonomisk dyre (det er ikke nødvendigt at bruge et stort antal modstande), men det er også den mest sårbare. Hvis et af elementerne fejler, stopper hele lampen på grund af et åbent kredsløb.

Desuden er der et andet problem for LED armaturer med en serieforbindelse - hvis LED'en ikke blot brænder ud, men der opstår en sammenbrud, så afbrydes ikke kredsløbet. I dette tilfælde brænder de andre lysdioder, der indgår i loftlampen, hurtigt ud af arbejdet under overbelastningsforhold.

Parallel forbindelse option

Dette problem er irrelevant for parallelforbindelse - selv om en del af LED-elementerne fejler, fortsætter LED-lamperne, selvom de ikke er i fuld kapacitet. Begrænser fordelingen af ​​lamper med parallelforbindelse kun deres høje omkostninger.

Ceiling overhead LED lys

I den moderne verden findes LED lamper i hver tur. Intet kontor, industri eller offentlig institution kan undvære dem. De bruges til belysning af boliginteriør. Denne type forsendelsesbelysning er nem at installere i loftet i stedet for de sædvanlige lysekroner i lejligheden.

Særlige egenskaber

At kende funktionerne i diodlampens struktur er let at forstå sine fordele i forhold til andre belysningsenheder. En almindelig loftsfaktura LED-lampe er en pære, der indeholder fra en til flere lysdioder. De er forbundet til strømforsyningen og er led i et kredsløb.

Jo flere dioder, der er indbygget i lampen, jo mere kraftfulde og lysere fungerer lampen.

Designet af en moderne LED-lampe indeholder et obligatorisk element kaldet en radiator. Det fjerner varme, der genereres af selve lampen. Radiatorer i LED lamper er af forskellige typer. Også til korrekt brug af lampen (varmeoverførsel fra radiatoren til lampen) anvendes termisk pasta. Det forhindrer enheden i at overophedes.

Det er vigtigt at udskifte termisk pasta med jævne mellemrum. Uden at observere denne regel blæser lampen simpelthen.

En 220 watt spænding, der anvendes i et konventionelt elektrisk netværk, er ikke egnet til loftslysdioder. Så de kan bruges i hverdagen, specialisterne "sætter" lampen med specielle drivere, der understøtter det aktuelle niveau, der er nødvendigt for dioden. Under driften regulerer drivere strømstrømmen under hensyntagen til alle lampens parametre. Spændingsomformere af konventionel konfiguration i dette tilfælde er ikke egnede.

Ingeniører der udvikler modeller af LED'er i loftet, er sikker på at designe et individuelt hus til disse lamper. Funktionen ved sagen øger diodernes effektivitet og øger deres pålidelighed og funktionalitet.

På baggrund af ovenstående bliver de positive kvaliteter af LED-lamper, der adskiller sig fra andre belysningsanordninger, tydelige.

Enhedens positive egenskaber omfatter:

 • Lavt strømforbrug - på bekostning af, hvad der sker ved at spare forbrugernes budget
 • Miljøvenlig - Anvendelse ved fremstilling af rene naturlige materialer;
 • Mangel på effekt af blinkende - takket være denne kvalitet bliver de menneskelige øjne ikke trætte, mens de arbejder under lampen;
 • Holdbarhed - levetiden for sådanne lamper er flere gange længere end almindelige glødelamper.

arter

LED lamper varierer i:

 • Vedhæftningssted. Når du vælger lampen til rummet, er det nødvendigt at overveje funktionen på det sted, hvor enheden skal monteres. For eksempel er væglamper ikke egnede til gulvet, og gademøbler er ikke egnet til møbler.
 • Type konstruktion. De adskiller sig ikke alene fra den type fastgørelse til loftet, men yderligere funktioner.

På grund af de mange forskellige typer, former og farver af LED-lamper vil det ikke være en enorm indsats at vælge den rigtige belysningsenhed til design af rummet.

 • Steder. I betragtning af disse lamper er det umuligt ikke at fremhæve deres hovedtræk - evnen til at rotere. I modsætning til andre typer armaturer har de en særlig beslag, hvorigennem positionændringen opstår. Drejepladser er blevet en integreret del af indretningen af ​​spisestuen og køkkenet.
 • Udformningen af ​​lineære belysningsarmaturer indebærer tilstedeværelsen af ​​LED-strimmel som en kilde til lys.
 • Nogle modeller er udstyret med en lysstyrkekontrol - dimmer og bevægelsesføler. Disse muligheder for belysningsteknik øger forbrugernes efterspørgsel.
 • De mest populære er spotlygter. De giver dig mulighed for at oversætte enhver fantasy designer til virkelighed. De kan placeres på strækloftet næsten overalt og dermed skabe en unik atmosfære i rummet.
 • LED paneler vil ikke ødelægge udseendet af lave lofter. Dette skyldes deres lyses egenart. Når der udsendes et dæmpet diffuserende lys, de som visuelt hæve loftet. De modeller, der er udstyret med kontrolpanelet, ændrer nemt farve og lysstyrke.
 • Vejrbestandig. LED-lamper til hus og loft er modstandsdygtige over for fugtighed i rummet og kan bruges i saunaer, badeværelser, svømmebassiner.
 • Formen af ​​lamper (firkantet, rund, trekantet). Designere sørget for, at denne type lamper kunne vælges til ethvert interiør.
 • Ifølge formålet med værelset (badeværelse, køkken, soveværelse, hall, hall). For eksempel kan den indlejres i loftet over spisebordet eller i stuen. Mange købere foretrækker sådanne dioder i soveværelset eller børnehaven.

Halogen- og fluorescerende lamper sammenlignet med LED-enheder har mindre holdbarhed, miljøvenlighed og leaktightness.

Former og størrelser

Valget af former og størrelser af LED-lamper i supermarkeder er virkelig fantastisk. Moderne teknologier giver mulighed for at producere belysningsenheder i næsten enhver form.

Lofter tilbydes til forbrugerens valg:

 • rektangulær;
 • cylindrisk;
 • I form af briller;
 • Flad og så videre

Dimensionerne af armaturerne selv varierer:

 • Runde modeller med en lille diameter på 50 mm;
 • Firkant fra 170x200 mm.

Til gengæld kommer lamperne i lamperne også i forskellige former og størrelser. Ved salg kan du se lampepærerne i form af torpedoer, stearinlys (flere muligheder), ellipsformede, sfæriske, rør, cylindre og så videre. Hvis lamperne vælges korrekt, bliver de nødvendige områder i interiøret positivt fremhævet og fremhævet i rummet.

Fittings af firkantede former anvendes oftest til indretning i moderne stil. Sådanne indretninger kan både dekorere rummet og ødelægge det samlede indtryk af det. Derfor skal du være meget forsigtig i deres valg. Det er vigtigt at tage højde for det faktum, at små modeller anvendes i værelser med lavt loft, og store overordnede eksemplarer er fastgjort i værelser med en høj.

Små runde drejepladser bruges oftest til at belyse skrivebordet i køkkenet, gangen, for at oplyse butiksvinduer mv. Det flade belysningsudstyr af en flad konfiguration er hovedsageligt placeret i lofterne. Sådanne lamper er små og praktiske, fordi de ikke forårsager vanskeligheder, når de monteres. Deres fordel er, at de lukkes med komfortable nuancer. De er velegnede til badeværelset, gangen, korridoren og andre passagerum.

Oblong eller lange lamper bruges til visuelt at udvide rummet i rummet. Med deres hjælp er det nemt at fremhæve biblioteker, hylder med bøger og fotos.

Farve løsninger

De positive egenskaber ved de overliggende LED-enheder omfatter deres evne til at udstråle lys i sådanne værdier som 1800-6600 grader Kelvin, som gør det muligt for lamperne at producere lys af enhver farvepalet. For at skabe et romantisk interiør i soveværelset er belysning et "lyslys" eller en varm hvid skygge af daggry egnet. Neutralt måneskin bruges til at belyse hallen, stuen og fremhæve bordene. Hvis en person skal arbejde eller studere, er det tilrådeligt at bruge hvidt koldt lys.

Særligt skiller sig ud fra de generelle hældningslamper med sort og brun kropsfarve. De hjælper med at skabe en mystisk atmosfære og understrege interiørets sofistikering. Takket være et så stort udvalg af farver er det let at arrangere et festligt humør. Især et sådant valg vil være relevant på tærsklen til ferien, som nytår.

materialer

Følgende materialer bruges til at fremstille kroppen af ​​de overliggende LED-lofter:

 • Metal - det omfatter produkter fremstillet af messing, stål, jern, bronze. Fabrikanten opnår æstetik og raffinement i konstruktionen af ​​loftet på disse materialer. Swarovski krystaller, halvædelsten og glas bruges til at dekorere lamperne af disse materialer. De har høj styrke, fugt modstand, miljøvenlighed og skønhed.
 • Separat er det værd at levere aluminium. Det har høj kvalitet, godt bøjninger, giver ind til behandling. Fra det kan du lave en krop af enhver form. Det er berømt for sin billige pris. Den har god styrke, lethed, holdbarhed. Metalkonstruktion giver stabil varmeafledning. Lamper deraf er beregnet til industri-, lager-, kontor- og uddannelsesinstitutioner. Af minerne udsender risikoen for elektrisk stød og manglende evne til at udføre reparationer.
 • Plast er det billigste og mest almindelige materiale. Positive egenskaber - udfører ikke elektrisk strøm, bryder ikke, tager nogen form. Enheder deraf er monteret i boliger. De er ikke beregnet til gaden. Lampens negative egenskaber omfatter skrøbelighed og lav varmeafledning.
 • Krystal er et skrøbeligt og ret funktionelt materiale. Værdsat for den skønhed og raffinement af de former, der er skabt af den. Crystal lamper bruges til loft dekoration. Af minerne udsender dyre omkostninger.
 • Gips, keramik - Lamper fra disse materialer udsender et klart punktlys og er lette at male. Velegnet til udsmykning af ethvert værelse.
 • Glasprodukter kvalitativt belyser rummet (kapacitet op til 95%), forvrænger ikke lysets farve. Materialet er sikkert at bruge, holdbart.

installation

For at lampen skal kunne fungere korrekt og effektivt, skal alle komponenter kontrolleres, og først og fremmest - tilstedeværelsen af ​​en radiator med ansvar for varmeafledning fra dioden. Tilstedeværelsen af ​​strømforsyningen er vigtig. Takket være ham brænder lampen uden afbrydelse. Hvis det viser sig at være af ringe kvalitet, kan lampen flimre, når den brændes. Og denne effekt vil have en negativ indvirkning på synet. Strømforsyningen indeholder en transformator af lukket type. Det var han, der oftest gennemgår nedbrud, men på grund af sin lille størrelse er det let repareret.

Der er flere ordninger til tilslutning af lysdioder i lampen:

 • Sekventiel. Den bruges af næsten alle industrielle anlæg og er den mest økonomiske mulighed. Det har sine ulemper, nemlig det har en høj sårbarhed. Hvis mindst en LED fejler, holder hele lampen op med at virke.
 • Parallel. I denne ordning er en modstand forbundet til hver lyspære for at beskytte enheden mod strømbrud. Et positivt træk ved denne ordning er, at når et enkelt element i en kæde brænder ud, fortsætter hele belysningsarmaturet med at arbejde, men ikke ved fuld effekt. Ulempen ved denne type forbindelse er den høje pris for alle de bestanddele.
 • Blandet. Tilslutning af en gruppe af lysdioder løber parallelt med hinanden.

Montering er en trinvis proces. Før du begynder, skal du kontrollere tilgængeligheden af ​​alle komponenter i lampen. Sættet med belysningsenheden indeholder oftest sine monteringer. Til arbejde skal du først slukke for el ved måleren. Et hul til metalpladen er boret i indretningens fikseringspunkt. Ved omhyggeligt at fastgøre pladen (uden at påvirke ledningerne) ved hjælp af dowels (selvdrejende skruer), kan du forbinde armaturklemmerne til forsyningskablerne

Derefter kan du sikkert installere enhedens krop på pladen og fastgør den med skruer. Derefter på kroppen bærer gennemsigtige komponenter. Ved afslutningen af ​​installationen skal du tænde for strømmen og kontrollere lampens funktion.

Eksempler i interiøret

For korrekt og rentabel at placere belysningen i et hus eller lejlighed anbefaler designere at overholde følgende regler:

 • Til soveværelset, stuen, børnehave og andre siddepladser egnede loftmodeller af cirkulære former med frostet glas. De spredte lyset gennem rummet og skabe en hyggelig romantisk atmosfære. I dette lys bliver øjnene ikke trætte. Lampene er placeret bag gardinerne, hvilket giver rummet en mystisk atmosfære i en østlig boudoir.
 • Til køkkenet er spisestuen som baggrundsbelysning LED-pletter egnet. For eksempel at belyse arbejdsområdet for madlavning. Til dette formål er enheder med gennemsigtigt glas monteret på loftet. Store lysekroner til køkkenet er ikke egnede, da de dampe, der genereres ved madlavning, sætter sig på belysningsarmaturerne.

LED overlygter

Du har valgt:

 • Indbyggede LED'er: Ja
Nulstil alle filtre

Den lygte LED-lampe er en vellykket beslutning ved registrering af design af praktisk talt ethvert interiør. Lamper af denne type har høje belysningsegenskaber. LED-spotlights af høj kvalitet (led) er meget forskellige fra lysekroner, lamper med glødelamper, energibesparende eller halogenlamper, for eksempel:
• Praktisk installation, både på loft og på væg
• Enkel installation, i modsætning til indlejret, er de simpelthen fastgjort til overfladen
• Høj kvalitet belysning
• bred lysfordeling
• 90% energibesparelse
• holdbarhed

LED taklampe: udvælgelse og installation

Valget af belysning i lejligheden er en af ​​de vigtigste

Valget af belysning i lejligheden er en af ​​de vigtigste i rumdesign. Og som den bedste mulighed er det muligt at overveje LED-lofter - let at installere, praktisk, effektiv og præsentabel udseende. På trods af ikke den laveste pris begynder disse lamper at skifte traditionelle glødelamper fra markedet i dag. Derfor besluttede vi at overveje denne type belysning så detaljeret som muligt.

LED lamper: enhed og funktioner

LED belysningsenhed

Forstå fordelene besiddede loft lampe kan kun efter omhyggelig analyse af funktionerne i hans arbejde. Så lad os se, hvordan har en klassisk LED-loftslampe?

 • Grundlaget for ethvert LED armatur (enten indbygget eller overhead) er en lampe, som er et sæt flere LED'er. Antallet og typen af ​​anvendte LED'er er de vigtigste faktorer, der bestemmer lampens effekt, og som følge heraf - selve lampens effekt;
 • Antallet af LED'er i en lampe kan være anderledes: nogle lamper bruger lamper med en LED, andre - lamper med flere dusin LED-lyselementer;
 • Som regel indgår alle lysdioder i et armatur i et enkelt kredsløb, der er forbundet til styrekredsløbet via en strømforsyningsenhed;
 • Et andet obligatorisk element indgår i lampens design baseret på LED-lamper er en radiator. Sagen er, at LED-lampen under drift genererer varme, der kræver obligatorisk bly.

Derfor er loftslamper, både overhead og indlejret i strømmen - nødvendigvis udstyret med forskellige typer radiatorer (se. Belysning af loftet med LED-tape - dekorere selve rummet).

Vær opmærksom! Højkvalitets varmeoverførsel fra LED-lampen til radiatoren giver et specielt termisk fedt. Denne termiske fedt kræver periodisk udskiftning, da LED-lampen hurtigt fejler, når den overophedes.

Egenskaber ved tilslutning af lysdioder i lampen

Med hensyn til forbindelsesprogrammet for lysdioder i LED-lampen er der flere muligheder her. Derfor, hvis du ikke har planer om at installere en færdiglavet loftlampe købt fra en butik, men skal montere den selv fra de ledige lys til din rådighed, skal du læse omhyggeligt nedenstående oplysninger:

 • Seriel forbindelse af LED'er - Nok almindeligt, men har flere ulemper. Ifølge dette princip er lysdioder forbundet i mange lamper af industriproduktion;
 • Parallel forbindelse af LED'er er også muligt. Ved parallel tilslutning af LED-lamper til hver lampe i serie vedhæfter vi strømbegrænsende modstande. Hovedmodellen for disse modstande er at beskytte LED'erne mod nedbrud;
 • Blandet forbindelse af lysdioder. Ved tilslutning af lysdioder i henhold til et blandet kredsløb er grupper af flere serieforbundne lyselementer (LED-lamper) forbundet parallelt med hinanden. Denne ordning er også meget udbredt i LED lamper til hjem og kontor.
 • Valget af ordningen, hvormed lampen samles, bestemmes af fordelene og ulemperne ved denne eller den nævnte forbindelsesmetode.

Seriel forbindelse er den mindst økonomisk dyre (det er ikke nødvendigt at bruge et stort antal modstande), men det er også den mest sårbare. Hvis et af elementerne fejler, stopper hele lampen på grund af et åbent kredsløb.

Desuden er der et andet problem for LED armaturer med en serieforbindelse - hvis LED'en ikke blot brænder ud, men der opstår en sammenbrud, så afbrydes ikke kredsløbet. I dette tilfælde brænder de andre lysdioder, der indgår i loftlampen, hurtigt ud af arbejdet under overbelastningsforhold.

Parallel forbindelse option

Dette problem er irrelevant for parallelforbindelse - selv om en del af LED-elementerne fejler, fortsætter LED-lamperne, selvom de ikke er i fuld kapacitet. Begrænser fordelingen af ​​lamper med parallelforbindelse kun deres høje omkostninger.

LED taklamper

Overhead LED loftlamper 595x595: brug i indretningen

På denne side kan du købe overhead square LED-lamper til en god pris.

Disse enheder kan bruges i alle versioner af indretningen, og ikke kun på Armstronglofter eller gipsplader. De udstyre gazebos og gadeovergange, garager og porches. Overhead LED-lamper på loftet indsættes i væggene.

Her er hvad du finder i området:

 • enheder fra mærkerne "Era" og Smartbuy (begge virksomheder har arbejdet i Rusland i åbne rum i lang tid og er markedsledere, der har opfyldt produktkvaliteten til det ideelle);
 • hvidt og koldt lys;
 • kun overhead diode loft lamper og universelle enheder (kan begge være overlejret og indlejret i Armstrong celle i loftet).

Både i Rusland og i Moskva vil du modtage vores faktura LED taklamper billigt: ​​de er ikke billige, vi har lige rettet prisen på dette produkt på det niveau, det var på det tidspunkt, da det kom ind i hylderne.

Vi vil være glade for at rådgive dig om disse enheder. Ring til os!

Vi studerer loftet LED-loftslampe

Overhead LED-lofter bruges overalt:

 • til kontor
 • skoler, hospitaler;
 • i kommercielle lokaler
 • hjemme
 • i industrielle virksomheder.

I dette tilfælde er overhead lamper egnet til ethvert interiør. Afhængigt af fabrikanten og klassificeringen kan de rotere 360 ​​grader og ændre strålernes retning. Disse modeller kan give accentueret lys og generelt (dette afhænger også af deres klassificering, som vi vil overveje nedenfor).

Hvad er fordelene ved loftslygter

Modellen af ​​loftlamper har en lang liste over fordele:

Find ud af, hvor godt du er bekendt med belysningen! Besvar 7 spørgsmål (test)

Navigation (kun mission nummer)

0 ud af 7 opgaver udført

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

oplysninger

Testen vil vise dig: ved du meget om belysning?

Du har allerede bestået testen før. Du kan ikke køre det igen.

Du skal logge ind eller registrere for at starte en test.

Du skal gennemføre følgende tests for at starte dette:

resultater

Korrekte svar: 0 fra 7

Du scorede 0 ud af 0 point (0)

kategorier

 1. Ingen rubrik 0%

Tillykke med, du har bestået testen!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 1. Med svaret
 2. Med et mærke til visning

Bordlampe er en lampe

 • Generel belysning
 • Lokal belysning

Den vigtigste type belysning er

 • lokal
 • overordnet
 • silke

Lokale belysningsarmaturer omfatter

 • Gulvlampe
 • Sconce
 • lysekrone
 • Bordlampe
hjælpe

Du kan vælge flere muligheder.

Belysningen, der fremhæver rummets æstetiske udseende, kaldes

 • naturlig
 • lokal
 • festlig
 • Dekorative
 • kombineret

Lamper, der skaber en smal lysstrøm giver

 • Arbejdslys
 • Lokal belysning
 • Retningsbelysning

Lamper, der varer i lang tid og forbruger fem gange mindre energi

 • Glød stik
 • Energibesparelse
 • fluorescerende

Indstil korrespondancen mellem typer af lamper (klik på "tip" nedenfor)

Sortering af varer
 • Sconce
 • Bordlampe
 • Gulvlampe
 • lysekrone
hjælpe

Træk de valgte svar med en mus (gulvlampe, lysekrone,...), så de er til højre modsat lyskilder (væg, bord,...)

 • energibesparelser;
 • lang levetid (ca. 50 tusind timer !!);
 • indeholder ikke skadelige elementer (og derfor - der er ingen særlige krav til bortskaffelse);
 • manglende varme (du kan ikke bekymre dig om temperaturen i rummet i den varme årstid);
 • ensartet luminescens (der er ingen "flimmer" effekt, og derfor vil der ikke være nogen skade for menneskets øjne);
 • stilfuldt udseende. Vil til ethvert interiør.

Det må også siges, at LED-overlygter giver lysets højere lysstyrke, højere end andre lamper, der anvendes til belysning af administrative lokaler. Det betyder, at der kræves mindre lys til den nødvendige belysning.

Funktioner af ovenlys

 1. Forbrug af et minimum af ressourcer og stilfulde udseende. I dag, i forfølgelse af økonomi, må vi endda forsømme det æstetiske udseende. Men ikke i tilfældet med denne model! Effektiviteten af ​​disse lamper er meget høj, og udseendet vil være godt for ethvert design.
 2. Nem installation. De er let installeret i forskellige typer lofter (gipsvæg, suspenderet). Og også i væggene og møblerne. Kan bruges til at belyse et lille område (spotlys).
 3. Let at udskifte udbrændte pærer. Du behøver ikke at kende det grundlæggende i elektrikere. Kan endda gøre en husmor.
 4. Mulighed for brug i værelser med høj luftfugtighed. Ikke bange for støv og dampe. Vær ikke bange for at sætte i køkkenet eller i badeværelset.
 5. Små størrelser. Store armaturer har en tendens til at reducere rummet visuelt. Mens overhead LED-lys tværtimod gør rummet ser rummeligt ud. De er også tynde. Den fremragende beslutning for værelser med lave lofter og små værelser. Kompakt overhead lampe erstatter med held den lykkelige lysekrone.

Det skal bemærkes, at LED-lampen til faktura-loftet ikke er farlig: den udsender ikke elektromagnetiske bølger og indeholder ikke elementer, der er farlige for mennesker (såsom kviksølv eller bly, som er indeholdt i andre typer lamper). Tværtimod anvendes kun højkvalitetsmaterialer til fremstilling af en sådan lampelamper: polymerer, aluminium, stål. Til fremstilling af diffusorer anvendes polycarbonat, polymethylmethacrylat (organisk glas). Støbt aluminiumhus.

Overhead lys enhed

En sådan lampe indeholder tre dele:

 • Lysdioder, der bestemmer lysstyrken for lysfluxet;
 • nuværende stabilisator, som reducerer strømmen fra netværket (220 volt) til 12 volt;
 • køleskab.

Hovedindikatorerne er:

 1. Lysstrøm. Jo højere denne indikator, jo mindre energi vil blive forbrugt af lyskilden (LED).
 2. Farvegengivelsesforhold. Jo højere denne figur, desto lavere virkningen af ​​flimmer, og derfor bedre for det menneskelige øje og det naturlige lys ser ud.

Varianter af ovenlys

Varianter af belysningsenheder er som følger:

 • drejelig / fastgjort. Nogle gange bruges modeller af overliggende lys derhjemme for at gøre en accent glød. For at gøre dette har vi brug for en drejelampe med en rotationsvinkel på 360 grader;
 • med reflektor / uden reflektor. Reflektoren er en reflektor af stråling. Den er indbygget i armaturet selv og er nødvendig for at undgå blænding på skærmens overflader, spejle;
 • punkt lokalisering / traditionel. Lamper med punktplacering er bekvem for den såkaldte accented glow, når det er nødvendigt at fremhæve et eller andet sted i rummet. Traditionelle lamper kan tværtimod kun give fuldstændig belysning. Derfor er den sidstnævnte mulighed ofte installeret på offentlige steder, hvor funktionalitet er vigtig, mens pinpointsne er nødvendige mere til dekoration og installeres i nærheden af ​​emnet, der skal fremhæves.

På trods af at de loftslygter ikke er billige, er de meget gavnlige på mange måder. Selv et stilfuldt udseende, som de kan sammenligne positivt, kan ikke findes på hver belysningsenhed. Og til dette kan du tilføje og lette installationen, lang levetid, miljøvenlighed (alle elementer er lavet af materialer af høj kvalitet), sikkerhed (indeholder ikke nogen skadelige urenheder, som en række andre pærer virker) og mange andre fordele. Derfor foretrækker udviklere en sådan armaturmodel som den mest optimale belysningskilde. Og sådanne enheder smelter gradvist ud alle de andre, på trods af de ikke meget lave omkostninger. De har trods alt ingen minus heller!

Ceiling overhead LED lys

Lyskilder bør give en ensartet luminescens og effektivt energiforbrug under langvarig brug.

Under disse kriterier fuldt anvendelige overhead model LED taklamper. De demonstrerer den optimale kombination af lav vægt og kompakt størrelse, som udvider mulighederne for deres brug til belysning næsten enhver overflade. Disse er loftkonstruktioner af forskellige typer, steder med begrænset adgang til lys i form af fordybninger og nicher, åbninger med ikke-standard geometri og smalle korridorer.

Overvej deres typer, fordele og muligheder i belysningsdesign af lokalerne, samt find ud af, hvordan man ikke kan beregne med valg af LED-enheder.

Særlige egenskaber

Lette miniaturelygter kan installeres på lofter og vægge lavet af ethvert materiale: gipsplader, bånd, plader, plastpaneler. Navnet på de overliggende armaturer skyldes, at installationen af ​​alle komponenter og kroppen udføres direkte på overfladen, der skal fastgøres, uden at det er nødvendigt at bruge loftloftet.

Derfor behøver de ikke installeres i den indledende fase af reparationen, men du kan gøre det ved afslutningen af ​​processen, hvilket er meget praktisk, da du til enhver tid kan foretage justeringer af belysningsplanen.

design

Uanset det dekorative design fungerer LED-overhead enheder på samme princip. Lampen består af en lampe - det kan være en eller flere dioder, som påvirker lysets intensitet. Kredsløbet af de enkleste modeller omfatter to komponenter: dioder og en slukningsmodstand.

Den interne struktur af mere komplekse modeller præsenteres:

 • konverter;
 • Induktionsspole;
 • Driver, stabiliserende strøm;
 • Yderligere beskyttelse, neutralisering af statisk elektricitet og kortvarig impulsstøj i netforsyningen;
 • Varmepumpe - radiator, der er ansvarlig for termoreguleringen af ​​lampen i processen.

Lyselementerne forbindes med et enkelt kredsløb, der er forbundet med strømforsyningens komponenter, hvilket giver interaktion med styrekredsløbet. Loftslamper er lavet af metal eller plast.

Fordele og ulemper

De grundlæggende parametre for LED belysning gør det til en selvsikker leder blandt de nuværende kilder til kunstig lys - glødelamper, halogen og fluorescerende enheder.

Populariteten af ​​belysningsløsninger med lysdioder forklares af deres ekstraordinære kvaliteter:

 • Høj energieffektivitet. I modsætning til glødelamper er strømforbruget af armaturer baseret på dioder 10 gange lavere, og i sammenligning med lysstofrør sparer de op til 40% på elregninger.
 • Pålidelighed kombineret med holdbarhed og sikkerhed. Glasbeholdere og filamenter i udformningen af ​​LED-lamper er fraværende, så de modstår roligt stød og vibrationer, samtidig med at driftsparametrene opretholdes.
 • Lydløs drift uden farlige effekter af ultraviolette stråler. Betjeningen af ​​gasudladningsanordninger er kendetegnet ved knibning, klikning, engangsafbrydelse og generering af UV-stråler, mens diodelamper producerer en jævn flimmerfri glød uden de listede bivirkninger.
 • Stort driftstemperaturområde: -60 ° - + 50 ° C, så svære driftsforhold påvirker ikke deres funktionalitet.
 • Bred strålevinkel: 10 ° -360 °.
 • Varigheden af ​​levetiden. Kunne arbejde kontinuerligt i 10 år, hvilket er 100 gange større end glødelampernes evner.
 • Nem installation uden behov for elektronisk ballast.

ulemper:

 • Omkostning dyrere end andre enheder, især fluorescerende lamper.
 • Muligheden for nedbrydning. Over en 4-5 års operationstid observeres et tab af luminans. Ignorer dette minus vil ikke fungere, da lampens tilbagebetalingstid er lig med den angivne periode med tab af lysstrøm. Derfor er det så vigtigt at købe certificeret belysning med en obligatorisk garanti.
 • Den hvide glød udgivet af dioderne passer ikke til alle. At være i et rum med sådant lys kan ledsages af ubehag i øjnene.

Sortimentet af overhead lamper adskiller sig i et stort udvalg af modeller.

De vigtigste udvælgelseskriterier - udseende, formål (til indendørs / udendørs belysning), strømmen af ​​lysstrømmen.

Der er modeller designet til at udstyre loftsstrukturer af forskellige typer - denne strækning, hævede lofter og Armstronglofter.

De grundlæggende krav til LED-enheder forbliver uændrede og vedrører deres sikkerhed, funktionalitet og omkostningseffektivitet med hensyn til energiforbrug.

Der er flere kategorier af inventar, der opfylder følgende faktorer, og derfor er modellerne klassificeret:

 • På installationsstedet - denne gruppe er repræsenteret af væg-, loft- og indbyggede møbler belysningsløsninger.
 • Med formål med lokalerne: til stuer, ganger, planteskoler, kontorer, køkkener, brugsrum og bryggerum - opbevaringsrum, omklædningsrum, haller, gange.
 • I henhold til formularen kan loftlamper af opladede LED-lamper have forskellige geometriske former - trekant, firkant, rektangel, ellipse, cirkel, lineær design.
 • I henhold til sagen: med en tynd og standard.
 • Efter omfang: de er indvendige, landskab, nødstilfælde, for at skabe arkitektonisk lys og gadebelysning.
 • Med designfunktioner: Kan være eksternt, indbygget, med eksterne / indbyggede drivere.

Overhead LED-lys kan variere i funktionalitet.

Ifølge dette kriterium skelnes modellerne:

 • Stationær på beslaget, som giver en fast fastgørelse af lampen.
 • Rotary, udstyret med en roterende mekanisme til ændring af lysfluxens retning til ethvert punktum i en vinkel på op til 360 °, hvilket udvider mulighederne for zoneinddeling og skabelse af arkitektonisk lys.
 • Med / uden reflekterende element - reflektor. Takket være reflektoren, der afspejler lysstrømmen, vil skærmens overflader og spejle i rummet ikke afvise blænding.
 • Akupressur / traditionel lokalisering. Den første type armatur er ideel til at organisere accentbelysning, mens mulighederne for traditionelle lamper er begrænset til skabelsen af ​​ekstremt komplet belysning.
 • Med fjernbetjening - universelle modeller. Deres pakke indeholder en fjernbetjening, der gør det muligt at justere lysstyrkenes strømforbrug.

Separat er det værd at bemærke modellen af ​​intelligente LED-enheder styret af en konventionel switch, hvor lysstyrken og farvetemperaturparametrene er indstillet.

Indendørs belysning

Indbyggede lysløsninger med lysdioder giver dig mulighed for at oprette et hovedlys eller accentlys for at markere grænserne for de funktionelle segmenter og fremhæve enkelte elementer.

En række nuancer af lysfløften gør det interessant at slå interiøret i ethvert farveskema.

model

Organiseringen af ​​spotbelysning er en effektiv måde at diversificere designet på og med fordel fremhæve funktionerne i rummets arkitektur. Den konstruktive løsning af stedet er repræsenteret af den forreste del, som omfatter belysningselementet, diffusoren, reflektoren, forskellige dekorationer og kroppen, skjult af arbejdsfladen.

Lampene kan udstråle lys i flere farvevarianter, som kan være koldt neon, varm solskinsdag, hvidt i dag, flerfarvet. Modellerne er forskellige i lysflammens vinkel: For armaturer med smal stråle er denne parameter begrænset til 45 °, og for vidtgående lyskilder kan den være 360 ​​°.

De monteres ved hjælp af specielle fastgørelsesanordninger - fjederbelastede beslag på en tidligere forberedt overflade med indbindingspunkter med en diameter mindre end forsiden af ​​stedet for at dække monteringsspalterne. Montering af ledninger og træk fastgørelseselementerne til lampen, dens kropsdel ​​er anbragt i hullet.

Så meget nem installationsmetode gør det nemt at montere og fjerne instrumenter.

Pletter til belysning møbler

Indbyggede skabe, der ligner de enkelte værelser, der anvendes til omklædningsrum, kan ikke udstyres med almindelige lysekroner og sconces på grund af massiviteten af ​​sådanne anordninger. I sådanne tilfælde hjælper organisationen med spotlights, der øger funktionaliteten af ​​garderobeskabe og garderobeskabe, hvilket gentagne gange øger komfortniveauet ved brug af dem.

Takket være de oplyste nicher med hylder kan du hurtigt finde de rigtige ting, som hjælper med at opretholde orden i kabinettet.

Armstrong modeller

Den brede distribution af Armstrong-loftssystemer (Armstrong), der bruges til at udstyre produktionsfaciliteter og forretningsområder, har ført til udviklingen af ​​modeller af LED-enheder, som er indbygget i loftkonstruktioner uden at gå på kompromis med deres integritet. Sådanne lamper og plader af suspenderede strukturer har identiske dimensioner på 600 x 600, så installationen reduceres til placering af belysningsarmaturer i loftets celler.

Overhead loftslamper med en kombination af Armstrong hængende paneler udgør en interessant højt loft overflade, interessant med hensyn til design. Pålidelighed fastgørelsesarmaturer giver speciel montering.

Denne loftopsætning hilser den højteknologiske stilretning velkommen, så den kan findes i huse i landets husholdninger, hvor designet opretholdes i nano-trends.

lineær

Modeller af lineære armaturer er indbygget i rack- og loftloftkonstruktioner og vægvægge af gipsplader. Takket være forbindelseselementerne er der to monteringsmuligheder til rådighed - med dannelsen af ​​en enkelt lysledning eller skabelsen af ​​lysovergange fra den ene overflade til den anden i forskellige vinkler.

Udformningen af ​​den lineære type enhed omfatter en aluminium kropsdel, en diffuser af høj kvalitet plast, et bord med dioder. Placering af lineære modeller med en solid linje eliminerer dannelsen af ​​en mørk pletseffekt, som gør det muligt at skabe fancy kompositioner med ensartet glød.

Fordelen ved sådanne løsninger er øjeblikkelig aktivering, på trods af at on / off-frekvensen ikke påvirker varigheden af ​​den funktionelle ressource.

Omfanget af deres brug - lejligheder, kontorer, industrielle faciliteter, lagerhuse, drivhuse.

Med bevægelsesføler

Lyskilder udstyret med bevægelsesføler anvendes i tilfælde hvor det er nødvendigt at organisere belysningen af ​​steder med begrænset strømforsyning eller når der ikke er behov for konstant belysning af genstande. Til drift af sådanne enheder skal du have fire batterier - batterier mærket AAA. På grund af lampen på seks dioder kan de give kraftig belysning af lokalerne.

Et kendetegn ved modeller med bevægelsessensorer er en levetid på op til 3 måneder, så længe batterilevetiden tillader det. Derudover justerer de lysstyrken, følsomheden af ​​sensoren og forsinkelsestiden for at slukke. Omfang - belysning af mid-flight stiger, kældre, korridorer og haller.

Laboratoriet forseglet

Disse modeller af LED-enheder har høj stramhed på grund af at stålrammen er fastgjort til kropsdelen med fire skruer. Modeller af støv- og vandtætte armaturer er designet til montering i loftkonstruktioner lavet af gipsvæg og loftsystemer T15 / T24. Pakken indeholder særlige monteringsbeslag.

Omfang - produktionsfaciliteter, hvor der er øgede krav til renlighed: disse er virksomheder, der producerer lægemidler, fødevarer og mikroelektronik.

Yderligere muligheder omfatter dæmpning, evnen til at justere farvetemperaturen, tilstedeværelsen af ​​sekundære strømkilder til nødsituationer.

dimensioner

Dimensioner af overhead-modeller bestemmes af anvendelsesområdet, så der er ingen ensartet standard for dem. Lavpris loftslamper har ofte dimensioner på 600 x 600, hvilket forenkler deres installation i falske lofter.

Små enheder med en lille diameter på 40 mm har dimensioner på 395 x 395. Sammenlignet med standard LED-enheder til Armstronglofter, har kompakte modeller kortere længde, bredde og dybde. Størrelsen af ​​store overhead lamper med en diameter på 50 mm er 595 x 595, de bruges hovedsagelig til kontorbelysning.

form

Belysningsløsninger med dioder har en anden form:

 • runde;
 • square;
 • Rektangulær, som er typisk for indlejrede modeller sammen med de to første former.
 • Triangulær - det findes blandt de indbyggede belysningsløsninger til møbler, ud over standardrund / firkantet design.
 • Cylindrisk.

De første fire typer loftlamper er konvekse, runde og flade, og til cylindriske modeller er loftet lavet i form af glas.

Udsmykket på grund af sin enkelhed gør designet af lige cylindriske modeller dem alsidige løsninger til det indre af enhver stilorientering. Deres udførelse kan variere i antallet af briller, modellerne kan være single, double, triple med fire eller flere lamper.

materialer

Overhead loftslys er helt sikkert.

Og det skyldes ikke kun fraværet af elektromagnetisk stråling under deres arbejde og en harmløs sammensætning, hvor der ikke er kviksølv og bly, men også brugen af ​​materialer af høj kvalitet i deres produktion.

Kroppen kan være metal - af messing, stål, støbt aluminium eller plast.

Diffusere fremstilles ved anvendelse af polycarbonat, polymethylmethacrylat (organisk glas). Interiørmodeller er dekoreret med krystalvedhæng, hvis kanter skaber et smukt lysstykke. Glasloft kan være gennemsigtigt eller uigennemsigtigt, hvilket påvirker lysets lysstyrke - mere mættet eller dæmpet, blødt.

farve

Lampens farver kan være helt forskellige - fra standard hvid til elegant guld og design i fashionable nuancer af sølvmetallisk.

Faktiske farve løsninger:

 • Beige lamper - en universel mulighed for alle interiører, uanset om det fremherskende design i kolde nuancer eller domineres af varme farver.
 • Hvide modeller passer perfekt til indretningen i sort, rød, guld, sølv.
 • Brune modeller - deres valg bør være gennemtænkt. Brune paletter indeholder forskellige graderinger, og for at tilpasse dem korrekt til det overordnede farveskema er det vigtigt at tage højde for indretningens farvetemperatur.
 • De røde lamper adskilles af designere, der aktivt fylder rummet med grå interiører med dristige lys kompositioner med rødt, som ofte findes i Techno-design, floristik, etnisk og moderne stilarter.
 • Sorte lys vil aldrig miste deres relevans på grund af sorte evne til at blande sig med de fleste nuancer og skabe bizarre, nogle gange chokerende kombinationer. De mest succesfulde par til sort er hvide, beige og blå.
 • Gyldne lamper - en luksuriøs version af belysningsløsninger med lysdioder. Lamper med skinnende nuancer eller individuelle gyldne detaljer kan supplere enhver indretning, både mørk og lys.

Hvordan vælger man?

Ved køb af overheadbelysningsløsninger med dioder er det vigtigt at overveje de vigtigste tekniske egenskaber ved belysningselementet, nemlig parametrene:

 1. Den lysstrøm, der påvirker intensiteten af ​​det udsendte lys.
 2. Power - til boliger er der nok armaturer med en lille belastning på op til 12 W. Store områder belyser kraftfulde instrumenter.
 3. Farvetemperatur. Sortimentet af farvetemperaturer fra 2 700K til 3 200K giver en varm glød. Instrumenter i området fra 3 500K til 4 200 K producerer en neutral glød. Lyskilder med en værdi over 5.000 K udsender køligt hvidt.
 4. Funktionsressource. Den gennemsnitlige varighed af levetiden er 30-50 tusinde timer.

Med hensyn til typen af ​​lysdioder og mærker af lamper, er det ønskeligt at beskæftige sig med beviser for belysning, som værdsætter deres omdømme og udstyre lamper med højkvalitets emittere.

Andre nuancer

Der skal lægges særlig vægt på valget af modeller af spotlights på et hæftet loft til huset. I sådanne tilfælde styres de primært af parametrene for graden af ​​opvarmning for at undgå deformationer og sagging af strukturerne, for ikke at nævne den beskadigede film.

Streklofter er præget af øget følsomhed overfor virkningerne af høje temperaturer. Den opvarmede strimmel begynder at smelte og blive dækket af pletter. For GKL lofter er armaturets kraft ikke kritisk, det vigtigste her er højkvalitets ventilation af hængende konstruktioner.

Lignende krav gælder for lofter lavet af PVC paneler og rattles. De anbefalede strømforsyninger til dem er begrænset til 40 watt.