Loftklistermærker: variationer og specifikationer

Uanset indretningen af ​​dit hus - raffineret eller minimalistisk, med mange møbler og tekstiler eller uden det overhovedet - forbliver de vigtigste "forankringer" af rummets design væggene, gulvet og loftet. Det samlede indtryk af værelset afhænger af deres indretning og design.

Moderne designere tilbyder et stort antal variationer af indretningen af ​​loftet på ethvert værelse. Den mest interessante af dem er brugen af ​​klistermærker (klistermærker, stylister) på loftet. Denne enkle, men effektive måde at opdatere interiøret på er i stigende grad.

Hvad er det?

Klistermærkerne på loftet er moderne dekorative elementer i den nye generation. Ved at bruge dem, vil selv det mest almindelige og kedelige rum begynde at ligne et arbejde med design kunst.

Ved hjælp af en sådan ikke-standardindretning kan du give en unik stil og individuel karakter til din lejlighed eller hus uden at benytte sig af professionelle specialister.

Derudover vil brugen af ​​disse elementer gøre det muligt for dig at opdatere det indre af de sædvanlige lokaler uden større reparationer og høje finansielle omkostninger.

Måden at dekorere loftet ved hjælp af loftklistermærker kaldes "vinyl styling".

For at skabe et lignende klistermærke bruger eksperter tynd plast eller film, hvor der anvendes en speciel klæbebase. Nogle gange, i stedet for et sådant grundlag, bruger fabrikanterne dobbeltsidet tape. Derefter påføres det ønskede billede (almindeligt eller lysende i mørket) på plastik eller film.

Billeder af fluorescerende klistermærker påføres ved hjælp af en specielt designet maling, der er lavet på basis af et specielt pigment - phosphor. Fosforet, der opsamler sollys om dagen, skinner om natten.

På trods af det enorme udvalg af loftklistermærker på markedet, er det almindeligt accepteret at skelne mellem flere store indretningsgrupper.

vinyl

Sådanne klistermærker er trykt på polyvinylchloridfilm (hvorfra de tager deres navn) og repræsenterer en række forskellige former, tegninger og figurer. Vinyl klistermærker på loftet kan have en glat, præget eller endda voluminøs tekstur. Nogle gange (til en særlig effekt) bruges en 3D-printer til at lave dem. Derefter får billedet på loftet dybde og udtrykkelighed.

fluorescerende

Disse glødende i de mørke elementer i loftindretningen bliver en ægte dekoration af det indre af et soveværelse eller børnehave. Fosfor, neon eller endda spejl klistermærker vil give rummet en speciel mystisk atmosfære. De mest populære fluorescerende klistermærker er stjerner eller planeter, der vil skabe et rigtigt eventyr i ethvert rum.

Fordele og ulemper

Lad os forsøge at forstå mere detaljeret funktioner og specifikke egenskaber ved loft stylister. Overvej fordelene ved indretning, der tiltrækker et stort antal købere og dets afstødende ulemper.

Fordelene ved at bruge klistermærker på loftet:

 • En enkel måde at opdatere indretningen på. Selv de mest moderne og dyre reparationer begynder at blive bekendt og lidt irriterende med tiden. For hurtigt og billigt at opdatere det indre af dit værelse skal du bruge klistermærker på loftet.
 • Bredt omfang. Loftklistermærker kan limes til et ophængt eller malet loft. Også klistermærker kan monteres i loftet, dækket af tapet.

Det er vigtigt! Det er ikke nødvendigt at fastgøre loftsstifterne på gipset (normalt eller dekorativt) samt enhver reliefflade.

 • Prisbillige og overkommelige priser. Klistermærker på loftet af enhver form og type kan købes til en forholdsvis lav pris, som ikke kan sammenlignes med prisen på et nyt strækloft eller et nyt maleri.
 • Holdbarhed. Denne enkle, men spektakulære indretning forsvinder ikke i solen, det vil tjene dig i lang tid, glædeligt øjnene for alle husstande.
 • Let at bruge. Klæbende loftselementer er ret nemme at montere og fjerne. Hvis du ønsker, kan du ændre indretningen af ​​værelset med dine egne hænder mindst hver sæson. Hjælp fra eksperter er ikke påkrævet.
 • Deponeringsrente Klæbende loftsstylister vil ikke tage dig mere end 30 minutter, og effekten af ​​deres handling vil vare i mindst flere år.
 • Vil hjælpe med at skjule eventuelle fejl. Pletter, støv eller skrammer - Alle ufuldkommenheder i dit loft forsvinder under den nye og lyse loft styler.
 • Vil bidrage til at opdele lejligheden i zoner. Især sandt for små lejligheder og værelser. Ved hjælp af dekorative klistermærker på loftet kan du nemt dele ethvert værelse i funktionelle områder. Så i det lille køkken kan der være et spiseplads og i det lille børnehaver - et legerum.
 • Nem pleje. For at holde loftet klistermærker rent, er det nok at tørre dem med en svamp en gang om ugen.
 • Økologisk sikkerhed. Klistermærker er lavet af miljøvenlige materialer. Derfor må du ikke stole på myten om at loftstyler er skadelige.

Ulemper ved at bruge klistermærker på loftet:

 • Let i brand. Fosfor-type fluorescerende stylister er ret nemme at antænde. Af sikkerhedsmæssige grunde bør de derfor ikke monteres i køkkenet.
 • Uforenelighed med fugt. Loftklistermærker af nogle mærker tåler ikke damp eller fugt og er ikke beregnet til at klæbe i badeværelset. Denne egenskab ved indretningen bør konsulteres på forhånd hos en specialist i butikken.

Således er klistermærker på loftet en af ​​de mest populære, billige og enkle typer dekoration. På trods af tilstedeværelsen af ​​nogle få negative egenskaber, ændrer deres positive kvaliteter loftklistermærker til en af ​​de mest interessante og tilgængelige indvendige løsninger.

design

Designet af klistermærker på loftet vil forbløffe fantasien hos selv den mest sofistikerede visionære. Du kan vælge klistermærker, der passer til enhver indretning og passer ind i forskellige stilarter: højteknologisk, loft, land eller pop kunst.

Klistermærker på sommerfugle, spindelvæv eller skyer, i soveværelset - stjerner, måne eller planeter, i stuen - blomster eller et mystisk ornament passer perfekt i børnehaven.

Særlige glæde stylister på loftet vil bringe dine børn. Ved hjælp af en så enkel indretning i barnets rum kan du skabe en ægte "oase" af lykke.

Hvordan lim?

Teknologien til klæbende klistermærker på PVC er ret simpel og er tilgængelig selv for en uerfaren byggherre. De er nemme at montere på det nu populære hængslede loft.

For at undgå fejl er det værd at bruge en simpel instruktion efter de nødvendige anbefalinger:

 • Først skal du forberede overfladen, omhyggeligt vaske og tørre den. Vent indtil loftet er helt tørt. Må ikke arbejde på våde eller våde overflader.
 • Lav de nødvendige mål og bestem det sted, hvor du vil holde stileren (husk at klistermærket ikke overfører klæbningen igen). Anvend markeringen (det er bedst at tegne flere kontrolpunkter med en blyant), og vurder endnu en gang klistermærket til den påtænkte placering. Hvis det er muligt, så spørg en af ​​husstandsmedlemmerne om at "vurdere situationen" nedenunder og verificere rigtigheden af ​​dit arbejde.
 • Afskal del af beskyttelsesfilmen (ikke alle). Vedhæft en del af klistermærket til det valgte sted, langsomt og forsigtigt afskalning af den resterende del af beskyttelsesfilmen, tryk klistermærket tæt på loftet og klip det efterhånden. For at glatte mønsteret skal du bruge en rulle eller en ikke-metallisk spatel til at fjerne uønskede luftbobler og rette overfladen.

Vigtig note: Hvis loftet er stort eller uregelmæssigt, skal du bruge hjælp fra en partner.

 • Nu da klistermærket er fuldstændigt limet, skal du fjerne det øverste beskyttelseslag og tørre klistermærket med en svamp. Er færdig

Eksempler i interiøret

Der er et stort udvalg af at skabe interessante interiører ved hjælp af klistermærker på loftet. Flyvningen af ​​din fantasi er ubegrænset.

Den mest almindelige mulighed - den stjerneklar himmel. For at skabe denne slags magi skal du have stjerne klistermærker, klistermærker i form af månen og planeter. Disse stylister sælges sædvanligvis i fosforfosforform og vises om natten og belyser hele rummet med en behagelig glød. Det er behageligt at drømme om en drøm der kommer og ser på en sådan stjerneklar himmel.

En anden fælles form for loftindretning er farverige, elegante sommerfugle. Hvis du vælger flere karikaturer, kan du dekorere børnehaven med dem, og mere udførlige insekter bliver en interessant indretning til stuen.

For børns værelser bruger oftest billedet af favoritkarakterer i tegneserier og eventyr af barnet. Hjemlig ulv og hare, tre grise eller Little Red Riding Hood vil glæde din baby, og moderne helte i Disney-tegnefilm vil skabe et ondskabsfuldt humør i rummet.

Til subtile naturer og mystiske tegn er stylister i form af ubestemt ornamenter egnede som loftindretninger. Graceful krøller giver rummet en let og diskret atmosfære.

Generelt, for at dekorere loftet, kan du vælge et sæt små pæne klistermærker eller et spektakulært og lyst ornament. Så i rummet kan du skabe en rolig og sjælfuld atmosfære eller en energisk og munter stemning.

Når du vælger farveskemaet i loftdesignet, skal du følge en af ​​to måder:

 • Stylisterne på loftet svarer fuldt ud til rummets generelle palette uden at komme ud af hele billedet.
 • Klistermærker kan omdannes til en lys og usædvanlig accent i designet af dit værelse ved at vælge en ikke-standardfarve, som er helt forskellig fra farveskemaet i rummet.

Sådan limes klistermærket på loftet, se nedenfor.

Klistermærker på loftet: typer og deres egenskaber

Klistermærker til lofter giver dig mulighed for at bringe et originaltryk til dit indretning. Smukke tegninger og mønstre vil glæde ikke kun børn, men også voksne. Derudover er denne mulighed at dekorere loftet en af ​​de mest overkommelige. Overvej de vigtigste typer og træk ved klistermærker på loftet i denne artikel.

Særlige egenskaber

Loftklistermærker er originale dekorative elementer, der kan dekorere ethvert interiør. Produktet er en klæbebase og et toplag med et mønster. Der er en række fordele ved dekorative klistermærker på loftet.

 • At sætte et sådant element i loftet tager ikke meget tid og kræfter. På blot et par minutter kan du dekorere loftet på en original måde.
 • Fjernelse af klistermærket fra overfladen er lige så nemt som at påføre det. Et kvalitetsmærke, efter at det ikke efterlader spor. Hvis det gamle design eller mønster ikke længere er glædeligt for øjet, kan det let erstattes af en anden.
 • Et bredt udvalg af forskellige designmuligheder.
 • Klistermærker af høj kvalitet vil ikke miste sit oprindelige udseende gennem årene. Tegningen vil ikke forringes under påvirkning af fugt, temperaturforskelle og brænder ikke ud under påvirkning af ultraviolette stråler.
 • Lav pris. Denne indretning til loftdesign er tilgængelig for alle, i modsætning til mange andre dekorative finish.
 • Ved hjælp af klistermærker kan du skjule forskellige fejl i loftet.
 • Loftdekaler er ikke skadelige for helbredet.
 • Du kan bruge klistermærker til zoneinddeling. Det lyse dekorative element på loftet kan naturligvis tiltrække opmærksomhed og fremhæve en bestemt del af rummet.

Først og fremmest adskiller klistermærkerne sig i udseende. I dag er der et stort antal klistermærker i form af en række figurer og mønstre. Derudover produceres en separat type produkt, der har evnen til at gløde i mørket.

vinyl

Vinyl klistermærker er en base med en klæbemiddel sammensætning og et ydre tyndt lag af PVC film belægning. Filmen påføres igen et bestemt mønster eller mønster.

PVC-film påføres let på en hvilken som helst flad og glat overflade. Klistermærker af dette materiale er universelle til anvendelse på ethvert loftbelægning. Vinylprodukter kan produceres i form af store dåser, der kan klistres over hele loftet eller i form af små tegninger og mønstre.

phosphor

Fosforklistermærker har en meget interessant kvalitet - de glød i mørket. Sammensætningen af ​​neon klistermærker består af fosforpartikler, som er i stand til at akkumulere lys fra solens stråler eller belysningsarmaturer og derefter give det væk i nogen tid i mørket. Ofte skaber fluorescerende klistermærker en sammensætning af nattehimlen med lysende stjerner.

For at gøre rummet om natten belyst med klistermærker mere lyst, kan du holde dem ikke kun i loftet, men også på væggene. Denne designmulighed bruges meget ofte i børnehaven, især hvis barnet er bange for at falde i søvn i mørket.

Nogle mener, at fosfor er et stof, der er farligt for menneskers sundhed. Nogle typer stoffer er virkelig farlige, men kun når de anvendes i ren form. Imidlertid er klistermærkerne lavet i henhold til en særlig teknologi med brug af absolut sikker fosforsammensætning. Derfor kan glødende klistermærker bruges uden frygt for deres helbred.

design

På det moderne marked af elementer til dekoration er der et stort udvalg af klistermærker på loftet. Først og fremmest adskiller klistermærkerne sig i udseende. Det dekorative element kan præsenteres i flere versioner.

 • Flora. Disse kan være blomster, trægrene og endda hele landskabs kompositioner.
 • Fauna er repræsenteret af insekter, fisk, fugle og pattedyr. Butterfly figurer, spindelvæv med edderkopper er særligt populære. En sådan indretning er ikke kun egnet til udsmykning af et børnerum, men vil også appellere til mange voksne naturelskere.
 • Natur og elementerne. For børnenes værelse er en populær mulighed et klistermærke i form af solen gemt under skyerne.
 • Geometriske figurer.
 • Abstraktion.
 • Mønstre og monogrammer. Sådanne elementer er ideel til dekorativ kantning af belysningsanordninger eller fileter.
 • Tegneseriefigurer. Heroes fra favorit tegnefilm, selvfølgelig, vil glæde børn.
 • Rumtema, det være sig en lysende stjernehimmel eller en planet.

Dette er dog ikke en komplet liste over mulige muligheder. At finde en interessant løsning til loftdesignet vil ikke være svært. Derudover er nogle producenter klar til at lave klistermærker i henhold til kundeskitser. På grund af det store udvalg af klistermærker til loftet er et sådant produkt meget udbredt ikke kun i boligområder, men også i offentlige bygninger, i børneinstitutioner og kontorer.

Tips og tricks

Loftklistermærker kan monteres på stort set alle loftsbelægninger, uanset om det er ophængt i lofter, malede overflader eller endda tapet. Måske den eneste undtagelse i dette tilfælde ville være kalk eller kridt whitewash. Ved at vælge et passende klistermærke til loftet er det værd at starte ikke bare fra personlige smag præferencer, men også fra stilen af ​​indretning.

 • For værelser lavet i den klassiske stil, ville den mest egnede indstilling være en lavnøgle ornament. Mønstre kan gøres ved at dreje armaturet eller symmetrisk distribuere det langs væggene.
 • Interiøret i jugendstil kan suppleres med abstrakte tegninger eller naturlige motiver.
 • For at skabe en romantisk atmosfære kan du bruge glødende klistermærker i form af hjerter.
 • Børneværelset kan dekoreres med klistermærker, der tegner tegneseriefigurer. En meget populær mulighed er sammensætningen i form af en nattehimmel med lysende stjerner.

Brug af klistermærker af forskellige temaer, størrelser og former giver dig mulighed for at skabe interessante interiørløsninger til alle lokaler. Det er kun vigtigt at vise en lille fantasi.

Hvordan lim?

For at rette klistermærket på loftet tager det ikke meget tid, og processen selv vil ikke tage meget strøm. Før produktet påføres overfladen, er det ønskeligt at lave på basis af flere mærker, der bestemmer placeringen af ​​mønsteret. Etiketter er særlig vigtige, når ikke en sammenhængende stor lærred limes, men en separat figur.

Den nederste klæbende del af vinylproduktet er beskyttet af et papirunderlag, som skal fjernes forsigtigt. Herefter kan klistermærket fastgøres til loftet. Produktet på overfladen skal presses godt og stryges med en tør klud. Toplaget med et mønster er også beskyttet af et ekstra element i form af en gennemsigtig film, som også skal fjernes forsigtigt.

Hvis klistermærket limes kvalitativt, så er der ingen uregelmæssigheder eller bobler på det, og tegningen selv vil visuelt ligne en dyr fotoudskrivning. Hvis vinylproduktet påføres uden for loftet, skal det flyttes til et andet sted eller udskiftes.

Fjernelse af klistermærker vil ikke være svært. For at løsne klistermærket fra loftet uden at beskadige overfladen og selve produktet, skal du bruge en almindelig hårtørrer til at tørre dit hår. Det er nødvendigt at varme klistermærket med varm luft fra enheden, og så greb kanten, træk langsomt. Der vil ikke være nogen spor af lim på loftet, og produktet kan genanvendes.

Design muligheder

Opret et originalt design af loftet hjælper ikke kun interessante billeder, men også en måde at distribuere klistermærker på overfladen. Der er flere måder at designe loftet på.

 • Overholdelse af symmetri. Denne mulighed er velegnet til klassiske interiørdesign stilarter. Klistermærkerne er fordelt rundt om loftet eller i nærheden af ​​to modsatte vægge.
 • Fokus på en plot. Klistermærker i store mængder fylder et bestemt område af loftet. Fragmenter af sammensætningen kan også spredes i forskellige retninger fra hovedplottet. Ofte på en sådan måde danne et billede i form af en flyvende flok fugle.
 • Chaotisk spredning. Denne mulighed er bedst egnet til at skabe geometriske og abstrakte kompositioner. At lave loftet på en sådan måde er det vigtigt at have en indre stilstilstand, så på trods af det kaotiske arrangement af klistermærkerne ser den samlede sammensætning ud holistisk og kreativ.
 • I midten af ​​loftet. Denne placering involverer oftest lysekronens kant i forskellige mønstre. Denne mulighed vil se godt ud i stuen i en klassisk stil.
 • Overførsel af en del af sammensætningen til væggen. Vinyl klistermærker kan dekorere ikke kun loftet, men også væggene. På grund af dette er det muligt at skabe mere komplekse sammensætninger, hvor begge overflader vil blive involveret.

Shop glødende klistermærker "Starry Sky"

Dekorative glød-i-mørke klistermærker til loft og vægdekoration

Vejviser

Vores butik SWSTICKER.RU tilbyder dig Night Sky belysning klistermærker. Du kan købe stjerner og yderligere nathimmelgenstande fra os - planeter, galakser, kometer, raketter og stjerneskibe, kunstige satellitter og endda ufo'er. Lysende klistermærker vil bidrage til at skabe en virkelig magisk atmosfære i børnenes soveværelse, som vil blive nydt af børnene og forældrene selv. Lysende klistermærker kan dekorere både loftet og væggene i rummet.

Vi laver vores lysende klistermærker fra sikker selvklæbende FES-24 film produceret i Rusland. Filmen er absolut sikker for menneskers sundhed, indeholder ikke noget fosfor, som af en eller anden grund er alle bange for)

Vores klistermærker skinner meget lysere og længere end plastiske kinesiske lignende sæt. Med passende mængde og korrekt opladning fra en lyskilde skaber vores klistermærker effekten af ​​et natlys. Når du slukker lysets klistermærker, glødes det og falder ud. Forfaldstid er normalt længere, end du falder i søvn.

Star klistermærker på loftet

loftstjerne klistermærker 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til "loftstjerne klistermærker".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til "loftstjerne klistermærker".

Indretning lofter med klistermærker: design eksempler

Hvis du vil ændre noget i udseendet af rummet, er det ikke nødvendigt at reparere eller købe nye møbler. Det er dyrt og ikke altid passende: for eksempel, hvis du lige er færdig med at færdiggøre rummet, men indså, at jeg gerne vil tilføje et par lyse visuelle accenter.

En god løsning kan være vinyl eller glødende klistermærker til hængende lofter: billeder af forskellige former, der adskiller sig i forskellige former og størrelser. Lad os se nærmere på, hvad det er, og hvordan denne indretning ser ud i indretningen.

Hvad er klistermærkerne?

Nu i butikkerne kan du finde et stort antal klæbende billeder - sommerfugle, blomster, lige hele billeder. Du kan vælge på ubestemt tid.

På trods af at materialerne bruges meget forskellige, foretrækker køberne vinyl eller plast, med tilsætning af fosfor. Begge typer er uskadelige for mennesker, ikke-giftige, let limes og fjernes.

Der er dog nogle mindre forskelle:

 • Farveområdet vinyl klistermærker er usædvanligt bredt, og plast er normalt lavet hvidt eller gennemskinneligt.
 • Vinyl passer godt i loftet og slår sammen i et ensartet lærred med det, hvilket efterligner billedudskrivning. Plast er ret lettelse.

Overvej disse forskelle, når du vælger.

Hvordan klæber eller fjerner klistermærket?

Plastik klistermærker er monteret som følger: Du skal kun affedt overfladen og fastgøre det dobbeltsidede tape (hvis fabrikanten ikke tog sig af det) af den passende størrelse.

At fjerne dem er meget simpelt: Hent en figur og træk, og tør derefter lakspor af med en fugtig klud. Det største problem er at vælge den rigtige placering.

Med vinyl bliver nødt til at arbejde lidt længere:

 1. 1. Defatér overfladen;
 2. 2. Glat etiketten ud, så selv de mindste luftbobler bliver tilbage mellem papiret og klæbemidlet;
 3. 3. Afskal forsigtigt filmen med 2-3 centimeter. Fastgør det til loftets overflade og træk yderligere, tryk det med en linjal (det er bedre at ikke bruge en spatel, det kan ridse belægningen). Så overfør hele mønsteret. Træk om nødvendigt det igen med en linjal, og fjern alle uregelmæssigheder.

Hvis du er træt af at tegne, er der ikke noget lettere: Fjern det gradvis ved at hjælpe med en hårtørrer. Varmluft hjælper med at fjerne klistermærket.

Denne indretning er velegnet til hævede lofter: det er ikke tungt og ødelægger ikke belægningen. Derudover giver en række billeder dig mulighed for at dekorere ethvert interiør.

I det indre

Ikke så længe siden troede mange, at en sådan udsmykning af værelset - prærogativet i børnehaven. Dette er dog ikke tilfældet. Nu kan klistermærker på loftet findes overalt: fra stuer til kontorskabe.

Lad os se et udvalg af fotos med den mest succesfulde, efter vores mening, eksempler.

Sandsynligvis et af de mest populære mønstre til udsmykning af loftet - sommerfugle. Der er mange forskellige farver og størrelser.

Vil du fokusere på det hvide loft? Vælg to eller tre lyse møller i forskellige størrelser - de ser ikke for påtrængende ud, men de bevæger sig indvendigt godt. Hvis loftet er to niveauer, skal du sørge for at farvemotiverne ekko indsatsen.

Du kan vælge en mere spektakulær mulighed - hele lærredet med flyvende sommerfugle. Hans limning er en besværlig proces, der kræver nøjagtighed. Men se, hvor godt resultatet ser ud!

For originalitet kan du lave en fælles sammensætning på loftet og vægvinylblomster og voluminøse plastiske sommerfugle. God løsning til små værelser. Vælg klistermærker, der er farvefarvede til belægningen - så de ikke vil gå tabt på deres baggrund.

En anden populær og smuk løsning er skyer. Bedst af alt, de er kombineret med blå stræklofter (du kan læse mere om dem her), men hvem forhindrer dig i at vise fantasi? Sådanne klistermærker er meget luftige, de passer både i børnehaven og i soveværelset.

En dristig mulighed er en overskyet himmel, som om man ser ud af et ødelagt loft. Enig, denne beslutning ser spektakulær og usædvanlig ud? Det er dog ikke egnet til ethvert interiør - i klassisk stil er det ikke sandsynligt, at dette klistermærke ser passende ud.

Det kan dog ikke nødvendigvis være skyer. Solen går gennem grene af træer er smuk og uventet. Vi anbefaler at bruge disse klistermærker i stuen, hvor de sikkert vil glæde dine gæster og øge komforten til aftenmøder.

Vinyl klistermærker kan også bruges til monokrom design. For eksempel, sorte blomster på en hvid baggrund - næsten en win-win-løsning, streng, men samtidig elegant.

Vil du dekorere et børnelokale? En interessant mulighed - klistermærker, der efterligner solsystemet. Lyse billeder, der er forståelige for børn, vil ikke kun tjene som indretning, men også hjælpe barnet med at forstå navnene på planeter og stjerner.

For nylig i tendensen af ​​etniske motiver. Dette er ikke overraskende: de ser usædvanlige og stilfulde ud, og passer til næsten alle former for interiør. Du kan prøve en stor mønster cirkel med blomster og mosaikker - et klistermærke efterligner en gammel fresco, der passer godt til stuen. Det vigtigste - at vælge en smuk, men ikke for frilly lysekrone.

En usædvanlig løsning - metal klistermærker af abstrakt form i et klassisk interiør. En lille eklektisk udseende er passende, hvis du ikke overdriver det - lad det være det eneste element i en anden stil i rummet.

Den stjerneklar himmel kan også varieres: dekorere loftet ikke kun med stjerner, men også med halvmåne, månen, rumskibe eller endda nykommere. Hvis du vælger lysende klistermærker for at matche loftet, vil de næppe være mærkbare i løbet af dagen.

Feature vinyl klistermærker - høj kvalitet efterligning af tredimensionale mønster. På denne måde kan du oprette en vidunderlig 3D-effekt, så billedet ser virkelig naturligt ud.

Du kan også bruge abstrakte udskrifter - de passer til ethvert design, det er nok at vælge de rigtige farvekombinationer og pas på, at mønstret ikke ser upassende ud.

Der er mere dristige tricks. Ønsker du en lejlighed i loft stil, ikke uden en bestemt chic? Lad glødelampen være uden lampeskærm. En vinylklister i form af en smuk lysekrone skaber en fantastisk kontrast, som ikke efterlades uden opsyn.

Vinyl er et vandtæt materiale, hvorfor sådanne klistermærker ofte bruges til badeværelset. Du kan vælge et tematisk mønster, og du kan dekorere rummet med sjove tegninger, der appellerer til dig.

Vælg et billede i farven på lysekronen af ​​lysekronen - en smuk og enkel teknik, der ser meget imponerende ud. Hvis du lidt belyser det indefra, bliver det virkelig voluminøst på grund af lysbrud.

Moderne 3D-klistermærker på loftet giver dig mulighed for at skabe sande mesterværker, som samtidig giver dig et virkelig dimensionløst rum. Vælg blot de relevante klistermærker, der passer til dem med den korrekte baggrundsbelysning. Enig, ser bare fantastisk ud?

Hvis denne beslutning virker for fed, kan du prøve en mindre ekstravagant version. For eksempel er et sådant klistermærke ideelt til et rummeligt værelse i højteknologisk stil.

Denne teknik bruges oftest til indkøbscentre eller biografer. Men hvad forhindrer du i at bestille et klistermærke med dine yndlingsbarn i mindre skala? Det er ikke nødvendigt at gøre det stort: ​​det nuværende niveau af typografi giver dig mulighed for at udskrive et klart billede af selv det mindste format. Derfor vil en sådan udsmykning passe til en lille børnehave.

Derudover har disse klistermærker en betydelig fordel i forhold til billedbaggrunden: Hvis smag af din søn eller datter ændres, kan du hurtigt erstatte billedet uden at bruge meget tid på reparationer.

For nylig begyndte simple og koncise mønstre at være populære. For eksempel i form af en vindrosa. Elegant og kortfattet - velegnet til en undersøgelse eller et bibliotek.

Du kan også bruge forskellige indskrifter: citater eller bare sætninger, som du kan lide. Sandt nok bør du ikke forsøge at bruge denne metode til noter til familiemedlemmer - alt det samme, og stikning og sletning af tekst er processer, der tager meget tid.

Som du kan se, er klistermærker til hængelofter meget varierede. Du kan købe færdige eller bestille deres produktion til ordre, hvis du ønsker at få et virkelig unikt billede. Vi håber, at vores ideer vil inspirere dig!

Klistermærker på loftet "Stjerner"

Vil du overraske dit barn og forvandle sit værelse? Så udnyt vores tilbud! Lysende klistermærker til vægge og lofter i form af stjerner vil fylde børnenes atmosfære med eventyr og magi. En masse stjerner, der vil blive dækket af et loft, vil give rummet et blødt og lidt skævt tegn i løbet af dagen. Og om natten, når lysene går ud, vises en rigtig stjerneklar himmel på loftet. Ikke en eneste baby vil forblive ligeglad med dette skuespil!

Inkluderer 100 små stjerner. Dette beløb er nok til at dekorere et værelse, hvilket gør det til et rigtigt planetarium. Du kan arrangere stjernerne i form af konstellationer og studere astronomi med dit barn.

Sammensætningen af ​​materialet, som stjernerne består af fluorescerende pasta. Det er i stand til at akkumulere lys og reflektere det i mørket. I løbet af dagen bliver stjernerne "ladet", så om natten kan vi se den lysende himmel derhjemme. Hvis stjernerne går ud, og barnet ønsker at se stjernerne, kan du tænde lyset et stykke tid, og stjernerne kommer til liv igen.

I vores butik er der tre forskellige farver. Drengens værelse kan dekoreres med gule stjerner. Til pigens værelse, en lysere farve med gnistre eller omvendt et sæt farvede stjerner. Det er bekvemt at købe glødende klistermærker på loftet "Starry Sky" i vores butik. Fragtetiketter er gratis.

Klistermærker er lavet af fluorescerende plast. Det er et miljøvenligt og harmløst materiale. Det er ugiftigt og forårsager ikke allergi. Klistermærker kan bruges i ethvert rum: børnehaver, soveværelse, stue. Plastfugtbestandig, så disse stjerner kan dekorere selv badeværelset.

Lysende klistermærker limes til væggen ved hjælp af dobbeltsidet tape, der følger med stjernerne. Klæbebåndets klæbende overflade behandles ikke med en aggressiv sammensætning. Hvis det er nødvendigt, kan du fjerne klistermærkerne uden at beskadige overfladen eller sætte dem ind på et andet sted.

Star klistermærker på loftet

Hvis du ikke ved, hvor usædvanligt det er at dekorere interiøret uden at beskadige tegnebogen, så ved vi svaret. Det er nok at købe glødende stjerner og bedre i et stort sæt. De er så små, men vil være nyttige i forskellige tilfælde. Dreamers vil lave ønsker ved sengetid og se på deres egen himmel. Børn vil falde i søvn hurtigere og nyde den fantastiske atmosfære. De kan også arrangere en smuk dato derhjemme. Derfor stjernerne, der glødende i mørket, som romantikere.

Det faktum at stjernerne er lavet af en speciel PVC film, der absorberer alt solens lys, lysekroner og endda en lille pære. Oplades hurtigt og skinne et par timer - du kan fange og drømme og falde i søvn. Stjerner er fastgjort med stykker af dobbeltsidet tape, som er inkluderet i sæt. Scotch er venlig med enhver overflade og kommer let ud uden at efterlade nogen mærker. Derfor, hvis du beslutter dig for at købe stjerner på loftet, kan du forestille dig, hvordan 3D-effekten vil se ud, hvis stjernerne limes til møbler, vægge og loft.

Lysende stjerner kan købes til en romantisk overraskelse for din elskede, i børnehaven, bare for dig selv. Af disse kan du lave figurer, bogstaver, silhuetter af konstellationer. Placeringen ændrer sig til enhver tid, alt afhænger af dig. Generelt gå fantasi;) Med hensyn til ferien kan du købe glødende stjerner i loftet ved enhver lejlighed og forsøge at slå gavepræsentationen. Du tror selv hvem og hvornår kunne give en hel pakke stjerner.

Glødende stjerner Topselling. Nursery Room 100Pcs 31 - Review

At flyve ind i stjernens rum - klar! + foto på loftet

Da jeg var lille, var i loftet i mit værelse wallpapers med lysende stjerner. Lysstofpræparatet blev påført direkte på dem. Før jeg gik i seng, efter at jeg havde slukket lyset, prøvede jeg at fortælle dem, men til ingen nytte. Der var for mange af dem. Manden besluttede at minde mig om de tidspunkter, og på samme tid for at behage vores døtre =)

Glød-in-the-Dark Stars Stickers

 • Prisen er $ 1,79 - 117,36 rubler til 100 stk.
 • Link til sælgeren på Aliexpress.
 • Sporet blev ikke sporet.
 • Undervejs var pakken en måned og lidt længere.

Efter modtagelsen tog jeg nysgerrighed og jeg tællede stjernerne. De blev 105 stykker! =)

Straks løb ind i bad checken =)

Tilsyneladende plastik stjerner er grønlige.

Klistermærke - det siger højt. Det antages, at limen vil være på tosidet blødt materiale.

Men vi besluttede at på en sådan stjerne hurtigt falde af og til sidst pokleili ved hjælp af fugemasse.

Oprindeligt troede at lave en konstellation. Men selv uden denne ide blev de båret i lang tid.

Den første test skuffede mig, stjernerne glødede kun direkte ved siden af ​​lysekronen, de andre var meget svage.

Næste gang viste det sig, at det er nødvendigt. De skinnede rundt om rummet og ganske lyst. Jeg ved i første omgang, at de ikke skinner i lang tid, måske 10 minutter. Og du skal opkræve i lang tid. dvs. før anden gang lyset i rummet var på i omkring 2 timer. Billedet fungerede ikke godt, skød hele rummet. Men det er klart, at de skinner lysere.

Resultatet

Vidunderlige, lige stjerner, der skaber en magisk atmosfære i rummet. Selv i dagslys ser det hvide loft meget sødt og æstetisk glædeligt ud. Mine døtre kunne virkelig godt lide det. Jeg anbefaler!

Dekorative indvendige klistermærker på loftet

Vinyl klistermærker på ethvert loft

Vinyl indvendige klistermærker er ikke kun en meget populær type indretning, men også universel. De kan dekorere ikke kun mure og overflader af møbler, men også loftet.

Stencils til at trække på loftet

Ved hjælp af klistermærker og stencils i loftet kan du slå hjørner, søjler, lamper. Da hele overfladen af ​​loftet ikke er optaget af noget, kan din fantasi legitimere ideer uden grænser! Du kan gøre passende vægt eller skabe en interessant visuel effekt uden at ty til dyre reparationer. Resultatet ser meget stilfuldt og respektabelt på trods af dets overkommelige pris.

Indretning loftsindretning

Valget af klistermærker og stencils til dekoration af loftet er ikke begrænset til stjerner og skyer. Sommerfugle, blomster, geometriske, abstrakte eller delikate blomstermønstre ser meget imponerende ud på loftet. Med design af dit værelse som et referencepunkt, kan du nemt vælge fra kataloget af vores online-butik klistermærket, der bliver den meget højdepunkt, der understreger individualiteten af ​​dit hjem.

Hvilke lofter kan vinyl klistermærker limes til?

Komfort i at arbejde med vinyl klistermærker og stencils er, at de holder sig perfekt på næsten enhver overflade. Strækloft eller gipsplader, plastik eller spejl, dækket med tapet eller behandlet med vandbaseret maling - i hvert fald holder klistermærket perfekt!

Restriktioner gælder kun for hvidt kalk og ubehandlet træ. Et klæbende lag er tilstoppet på sådanne overflader, så klistermærket holder sig ikke fast.

Vinyl klistermærke er ikke bange for solskin, samt fugtighed og temperaturændringer, så du kan dekorere med dem ikke kun værelserne, men også badeværelset og køkkenet.

Lille interiør tricks

En sådan irritation, som en lille revne, en rustfarve eller en fnug kan fjernes uden en større overhaling. Klistermærket på loftet er en fantastisk måde at bringe rummet til en flot udsigt, i forventning om fuldskalaændringer.

Dekorative klistermærker i loftet - hvor det er relevant

Omfanget af klistermærker er ikke begrænset til fladt. Stilfulde og sjove klistermærker og stenciler til loftet kan give ethvert værelse et specielt udseende, det være sig et kontor, en frisør, en natklub eller en børnehave.

Loft klistermærker

Loftet er et af de vigtigste elementer i rummet. Første indtryk ved indgangen til et rum afhænger ofte af udseendet. Korrekt og smukt indrettede loft giver straks rummet et hyggeligt udseende. Derfor skal indretningen behandles med al opmærksomhed.

Indstillinger for at dekorere loftet nu er der meget. En af de mest enkle, billige og derfor populære - brugen af ​​klistermærker. Med deres hjælp er det muligt at ændre udseendet af et rum uden for anerkendelse og tilføje visse lyse accenter til en kedelig loftoverflade.

3d loft klistermærke

Typer af loft klistermærker

Teknologisk design af loftet ved hjælp af klistermærker kaldes "vinyl styling." Dette navn består af to ord - stil, hvilket betyder "stil" og vinyl, som lader os vide, hvad disse loftklistermærker er lavet af. Det er rigtigt, de er lavet af tynd PVC film, påført på en speciel klæbebase.

Vinyl klistermærker på loftet - enkle og usædvanlige

Fra et miljømæssigt synspunkt er sådanne klistermærker helt sikre - ingen skadelige stoffer anvendes i deres fremstilling. Derfor kan klistermærker limes i ethvert rum, selv i børnehaven, uden frygt for deres helbred og deres elskendes sundhed.

Den nemmeste måde at dekorere et kedeligt hvidt loft på - brug dekorative klistermærker

Processen med at lave et sådant klistermærke er ret simpelt. For det første skabes en klæbemiddelbase direkte fra en tynd plast- eller filmvirksomhed. Klistermærker på basis af filmen kan være af nogen størrelse, men plastsubstrater er kun egnet til fremstilling af små dekorative elementer.

Sky 3D Broken vægmaleri klistermærke

Derefter anvendes en tegning, eller i tilfælde af lysende klistermærker begynder en speciel maling baseret på et specielt pigment af phosphoren, som akkumulerer lys om dagen, og om natten begynder det at give det væk, hvorfor nogle typer klistermærker lyser. Den nederste del af de dekorative elementer har et lag lim, takket være, at de kan klæbe på enhver overflade. Nogle faste klistermærker kan have dobbeltsidet tape i stedet for klæbende lag.

Sæt med klistermærker fra fosforiske sommerfugle i forskellige størrelser

Dekorative klistermærker på loftet kan kun have en farve eller være flerfarvet - alt kan afbildes på dem. Blomster, sommerfugle, dyr, 3D-tegninger - dette er kun en lille liste over, hvad du kan dekorere dit loft.

Hovedsageligt klistermærker er opdelt i to typer, hvis beskrivelse er angivet i tabellen.

Tabel. De vigtigste typer klistermærker på loftet.

Hvorfor har du brug for klistermærker på loftet

Klistermærker på loftet har mange nyttige egenskaber og har længe været brugt i design af interiører.

Klistermærke på loftet i soveværelset

Hovedformålene med ansøgningen:

 • skabelsen af ​​et specifikt design af rummet
 • tilføjer originale rum accenter;
 • maskerer fejlene i loftet - klistermærker kan nemt skjule pletter, bukser og andre synlige fejl;
 • visuel udjævning af uregelmæssigheder på alle overflader.

Klistermærke på loftet i børnenes værelse

Lysende klistermærker vil se særligt imponerende ud i børnehaven. Havets indbyggere kan bosætte sig i badeværelset på loftet, og smukke knopper kan blomstre i hallen. Naturligvis vil valg af mønster i høj grad afhænge af rummets overordnede stil.

Glød i mørke Space Star Ceiling Stickers

Fordele og ulemper

Klistermærker på loftet har mange fordele. En af de største fordele er den lave pris og muligheden for at spare på designerens ydelser, når man reparerer lokalerne. Sådanne klistermærker findes i næsten enhver bygning eller hardware butik. Dette er den hurtigste og mest overkommelige måde at bringe en zest på designet af rummet eller drastisk ændre loftets udseende.

Dekorative klistermærker 3D Fix Price

Lyse accenter på et almindeligt hvidt loft ser altid fordelagtigt ud, hvis de er ordentligt og smagfuldt indrettede. Værelset, hvor loftet er plasteret med vinylklistermærker, kommer straks til live, bliver mere behageligt.

En vigtig faktor, der påvirker populariteten ved brugen af ​​loftklistermærker, er at før overfladen påføres, behøver overfladen ikke være forberedt på en særlig måde. For at klistermærket kan klæbe godt til loftet, er det nok at rense det af støv. Samtidig vil indretningens selvklæbende loftselementer nemt holde sig til stort set alle overflader - plastik, papir, træ, glas. Derfor kan du dekorere med dem, ikke blot loftet, men også dekorere vinduer, vægge, kabinemøbler og andre indvendige emner i samme stil.

Klistermærker på væggene og møblerne

Vinyl klistermærker på et strækloft ser særligt fordelagtigt ud, og de tillader også at spare penge på billedudskrivningstjenester.

Vinyl klistermærker på strækloftet

Plus, brugen af ​​klistermærker på loftet er også i det faktum, at de ikke falmer, og det er meget nemt at passe på dem - nogle gange er det nok at pudse støvet af dem. Takklistermærker er heller ikke bange for varme, kulde, fugt og derfor kan de bruges på badeværelset.

En bred vifte af farver og forskellige variationer i kombinationen af ​​farver, samt evnen til at lave din egen tegning og sætte den på film giver meget plads til fantasi. Regulære børnehaver kan for eksempel omdannes til en jungle eller en cosmodrome, idet der kun anvendes klistermærker på loftet.

Indvendige collager af klistermærker til loftet i børnehaven

Hvis du på en eller anden måde har rodet op i loftet, eller der er pletter af en eller anden oprindelse på den, så vil vinylklisteren nemt spare dig for besværet med at udskifte loftet. Bare hold det på den synlige plet, og loftet vil være lige så godt som nyt.

En anden fordel ved at bruge loftklistermærker er evnen til at dekorere små dele i rummet. For eksempel kan du arrangere stedet for fastgørelse af en lysekrone eller lamper, så det vil virke som om disse ikke er belysningsenheder, men de rigtige blomster.

Lav plads til lysekronens vedhæng med et klistermærke

En anden åbenlyse fordel ved at bruge loftklistermærker er den nemme anvendelse. For at klare et billede til overfladen behøver man ikke at have nogen specielle evner og talenter - om ønsket kan selv et barn klare denne procedure.

Klistermærkerne er også enkle og i demontering - for at fjerne det irriterende billede, er klistermærket lige nok til at opvarme håret. Du vil kunne fjerne klistermærket og erstatte det med et nyt, mere interessant mønster.

Den eneste ulempe ved at bruge loftklistermærker er, at hvis du klæber dem tankeløst, kan overfladen få et luncht og billigt look. Det er nødvendigt at estimere på forhånd og afgøre, hvor klistermærkerne skal placeres, ellers er der stor risiko for at forkæle udseendet af rummet.

Fluorescerende klistermærker

Video - Dinosaur klistermærker på loftet og vægge

Sticker Tips

Nu på markedet er der et stort udvalg af alle slags dekorative klistermærker. Og i gang med at finde en tegning der passer til dit værelse, skal du huske nogle få enkle regler for at forhindre fejl, når du vælger.

 1. Først skal du bestemme hvilken etiket du vil have. I et værelse indrettet i en simpel stil er det usandsynligt, at blomster vil se harmonisk ud, men et bestemt geometrisk mønster vil højst sandsynligt passe. I børnenes værelse ser sjove glødende figurer (ikke nødvendigvis stjerner), billeder af superhelte, balloner godt ud. I det forsigtigt indrettede soveværelse vil du se søde skyer, blomster. Men for en teenagers værelse er det helt muligt at bruge kreative klistermærker.
 2. Glem ikke om farven. Klistermærket skal kombineres med alle farver i rummet. Røde store mønstre vil se dumt ud, hvis du har vægge, for eksempel af blå farve.

Gule klistermærker på et grønt stretchloft

Vinyl glødende Star Sky klistermærker til vægge og lofter

Stretch loft med vinyl klistermærker

Forresten, kan du oprette et loft klistermærke med et mønster, du kan lide. For at gøre dette er det nok at købe en speciel klæbende film til udskrivning på en printer, vælg et billede og udskrive det.

LAN-MUL-A4-00. Selvklæbende film til trykning på en laserprinter, gennemsigtig

Hvordan man holder et loft klistermærke

Processen med limning af klistermærket er meget enkel. Vanskeligheder i denne sag bør ikke opstå. Til denne procedure kan du i tillæg til selve klistermærket også have brug for en plastikspatel og en klud. Hvordan anbringer man et klistermærke på loftet?

Trin 1. Begynd at rengøre overfladen, der skal dækkes af støv, tørre den af ​​med en fugtig klud.

Støvfrit loft

Trin 2. Derefter afgøre, hvor klistermærket skal være. For at gøre dette kan du endda tegne på papir en simpel ordning. For ikke at forveksle under limning, kan små, næppe mærkbare mærker laves på overfladen af ​​loftet. Forresten kan du arrangere klistermærkerne på samme måde som fabrikanten anbefaler, eller tænk fantasien og komme med et helt nyt design.

Trin 3. Tag derefter klistermærkerne ud, og på den ene side adskiller du bagsiden og klistermærket med ca. 5-10 cm, afhængigt af størrelsen. Små dele kan fjernes straks fra bunden.

Fjernet en del af substratet

Trin 4. Sæt forsigtigt klæbemidlets unstuck på det sted, der er markeret i loftet, og træk derefter underlaget gradvist ud under det. På samme tid skal du bruge en plastikspatel eller hånd til at glatte klistermærket og holde det i loftet.

Klistermærket er fastgjort til loftet.

Trin 5. Før broget fra den tidligere limede kant mod afrivningsunderlaget. Dette er nødvendigt for at fjerne luftbobler fra under filmen.

Luftbobler fjernes under binding.

Trin 6. Mange klistermærker har en speciel monteringsfilm. Det fjernes efter at mønsteret er påført på overfladen af ​​loftet.

Trin 7. Afrundingen vil være udjævning af klistermærkerens overflade med en blød klud.

Klistermærke limet til loftet

Det er bedst at klæbe klistermærkerne sammen med assistenten. Stående på en trinladder under loftet, er det ikke altid muligt at se resultaterne af aktuelle handlinger, og den anden person vil kunne styre dit arbejde nedenunder. Dette er især praktisk ved limning af små kaotisk anbragte elementer.

Alternativ mulighed - klæbende glødende stjerner på loftet fliser

Video - Hvordan lim klistermærker på loftet

Video - Sådan limes klistermærker på vægge og husholdningsapparater

To-farve stretch lofter

Her finder du alt, du behøver at vide om to-farvede stræklofter, samt trinvise installationsanvisninger! Vi råder dig også til at læse om, hvordan du vasker stræklofter blanke uden pletter.

Idéer til brug af loftklistermærker

Og endelig, et par ideer til udvælgelse af loft tegninger i overensstemmelse med formålet og design af rummet.

 1. I rummet hvor der er blomster på tapetet, kan sommerfugle limes til loftet, som om der flyver til væggene.

Stretchloft med en smuk sommerfugl

Regler for pleje af klistermærker på loftet

Når du bruger klistermærker på loftet, skal du huske en simpel regel: overdriv ikke det. Selv små stjerner vil se grove ud, hvis du holder dem tilfældigt i store mængder. I det hele skal der ikke være for mange klistermærker på loftet. Moderering når du bruger klistermærker på loftet er nøglen til succes, når du bruger dem.

Valentin Schukin Chief Editor

Forfatter af publikationen 10/24/2016

Kan du lide denne artikel? Spar for ikke at tabe!