Sådan fastgøres plexiglas til væggen?

Væggene... Vi kigger på dem stort set det meste af tiden vi er i rummet. Og nogle gange kommer spørgsmålet - Hvordan vedhæftes plexiglas til væggen? En lejlighed eller et kontor, eller måske et badeværelse, jeg vil se skønheden i interiøret, jeg vil føle harmoni i rummet. Eksotiske installationer, smukke fotobaggrunde og andre dekorative elementer kommer til at tænke på. Vi bliver nødt til at arbejde med plexiglas og lære at montere det på væggen, hvilket kan gøres på flere måder.

Nøglen til succes er forberedelse. For at fastgøre plexiglaset på væggen og ikke blive skuffet over resultatet, er det vigtigt at forberede overfladen korrekt og korrekt. Overfladen af ​​væggen skal rengøres af snavs, fedtpletter og omhyggeligt nivelleret. Så skal du vælge en monteringsmetode, som afhænger af væggenes struktur og materiale.

Simpelthen enkel - dobbeltsidet tape. Hvis overfladen af ​​væggen er blank og malet, keramisk eller metal, og størrelsen af ​​den faste plexiglas er lille (henholdsvis lav vægt), så kan du bruge dobbeltsidet tape. Klæbebåndet fastgøres på hjørner og i midten af ​​den vedhæftede overflade, så plexiglas presser tæt mod en væg før tilslutning. Hvis vægten og størrelsen af ​​det vedlagte glas er stort eller gennemsigtigt, er denne metode ikke egnet.

Fastgørelseselementer tæt

Til denne type fastgørelsesanordning skal vægoverfladen nødvendigvis være indrettet, da spændinger og stammer som følge af fikseren kan forekomme tæt i materialet, hvilket resulterer i bøjning eller beskadigelse over tid. Fastgøringshuller bores i hjørnerne i det vedhæftede panel (muligheden for fastgørelsesanordninger uden boring er mulig, med fastgørelseselementer til kanten af ​​panelet). Panelet er fastgjort til væggen, enten ved at bygge hardware, i tilfælde af en gipsplademur eller ved hjælp af drevne ankre, hvis væggen er lavet af mursten eller beton. Fastgørelsesanordninger kan lukkes med et dekorativt dæksel.

Fjernholdere. En anden monteringsmulighed er at fastgøre panelet på en vis afstand, hvilket vil forhindre indflydelse af vægens krumning (hvis det ikke er muligt at fjerne det). Til dette formål er fjernholdere af metal optimalt velegnede. Producenter tilbyder en bred vifte af indehavere:

 • med forskellige belægninger;
 • af rustfrit stål;
 • med LED-baggrundsbelysning;
 • forskellige former og designs.

Fikseren er lavet ligner fremgangsmåden tæt. Designet af fjernbetjeningen gør det muligt at justere afstanden mellem væggen og det faste panel.

Fastgørelse af kabelsystemer. Ledende kabler fastgøres langs væggen: lodret eller vandret. Derefter fastgøres panelerne lodret eller vandret med eller uden ekstra huller ved hjælp af specielle fastgørelser og klip.

plexiglas

Materialegenskaber

Plexiglas kaldes syntetisk materiale baseret på akrylharpikser med forskellige indeslutninger. Typen og egenskaberne ved disse indeslutninger bestemmer det færdige materiales egenskaber.

Afhængigt af fremstillingsmetoden er der to typer plexiglas:

 • ekstrudering. Materialet opnås ved fremgangsmåden til kontinuerlig ekstrudering (ekstrudering) af smeltet polymethylmethacrylat (PMMA) gennem et spaltede hoved efterfulgt af afkøling og dannelse af ark af den ønskede størrelse;
 • støbt. Materialet opnås ved at hælde monomer mellem to flade glas, hvor udgangsmaterialet polymeriseres til en fast tilstand.

Ekstruderingstypen af ​​plexiglas er karakteriseret ved svage molekylære bindinger, derfor anvendes den oftest til fremstilling af produkter af simpel form. Fordelene ved materialet indbefatter lavere tolerancer i arktykkelse, hvilket er særligt vigtigt ved fremstilling af store mængder af produkter. Strukturen af ​​ekstruderingsglas kan være prismatisk, shagreen, efterligning knust is.

Støbemateriale er kendetegnet ved høj hårdhed og stærkere molekylære bindinger, som giver den optisk gennemsigtighed, slagstyrke og termisk stabilitet. Støbt plastik er modstandsdygtigt over for udseende af mikrokasser, det er let poleret og støbt. Opvarmningskrympning er minimal (2% i stedet for 6% for ekstruderingsglas).

Egenskaber og egenskaber ved plexiglas:

 • høj styrke (modstandsdygtighed over for slag er 5 gange højere end for almindeligt glas);
 • lav vægt;
 • modstand mod aggressive medier
 • høj lystransmission;
 • muligheden for at danne ark af enhver form
 • rimelig pris.

Polymerglas bevarer de oprindelige egenskaber i lang tid. Materialet udsender ikke giftige stoffer, det kan monteres både indendørs og udendørs.

Køb plexiglas til en overkommelig pris.

Prisen på plexiglas afhænger af materialets mærke, paneltykkelse, fremstillingsmetode og målemetode. Prislisten præsenterer materialets vigtigste egenskaber og omkostninger. Specialister fra firmaet vil hjælpe dig med at bestemme polymerens mærke og bestille en bestilling.

Salg af plexiglas af enhver art og størrelse med levering

Plexiglas (plexiglas) er et slidstærkt, gennemsigtigt, termoplastisk plademateriale. fremstillet af polymethylmethacrylatgranuler på 2 forskellige måder: ekstrudering og støbning. I processen med forarbejdning kan males i forskellige farver. Farvestørrelsen plexiglas er meget bred og har praktisk talt ingen begrænsninger. Materialet er kendetegnet ved lysspredningsevne. Andre navne: akrylglas, organisk glas, plexiglas.

Forskellene mellem ekstrudering og støbt pladeglas er ubetydelige. Arkene er modstandsdygtige overfor slid.

Vælg tykkelse: 2 mm 3 mm 4 mm 5 mm 6 mm 8 mm 10 mm

Pleksiglas, der bestilles af dine størrelser - Ring 8 (499) 391-96-98 8 (926) 193-0656

Plexiglas Specifikationer

Ekstrudering plexiglas er et gennemsigtigt materiale, praktisk talt ikke ringere end standard silicatglas med hensyn til lysoverførsel og gennemsigtighed og har flere gange mindre vægt. Glas af denne type fremstilles ved ekstrudering. Lysgennemstrømningen af ​​tynd gennemsigtig plexiglas er 93%. Mindste reflektionskoefficient for lys er 7%. I frostet glas kan denne figur være fra 20 til 75%. Tykkelsen af ​​ekstruderingsglasset er fra 0,5 til 25 mm. Produktionsteknologien i støbt glas er dyrere.

Støbt plexiglas er et arkmateriale, der ligner mekaniske og fysiske parametre i ekstruderingsglas, men med højere varmebestandighed, slagfasthed og også en højere molekylvægt. Støbt organisk glas har en mindre og ensartet krympning i 2 indbyrdes vinkelrette retninger efter afslutning af varmelasten. Ved produktionen af ​​produkter på fabrikken ved termoformning er det bedre at bruge støbt plexiglas.

Fordelene ved indsprøjtning og ekstrudering af glasplader i sammenligning med silicat:

 • Fremragende styrke og stivhed;
 • 2 gange mindre specifik vægt
 • Høj gennemsigtighedskoefficient
 • Muligheden for termisk og mekanisk forarbejdning;
 • Høj modstandsdygtighed over for ugunstige vejrforhold.

Disse fordele gør det muligt at i vid udstrækning anvende sprøjtestøbning og ekstrudering af organisk glas ved gennemførelsen af ​​forskellige designideer, byggeprojekter, i hverdagen (plexiglas på skrivebordet) ved fremstilling af reklamestrukturer. Forskelle mellem typerne tillader plexiglas at købe det mest egnede materiale til projektet, prisen er mere rentabel end leroi merlin.

Du kan bestille en bestilling online eller via telefon 8 (499) 391-96-98. Køb plexiglas i Moskva

Guider til plexiglas

Art.: 14-008

Produktet sælges af piske. Længden af ​​pisken 2,75m

Vi accepterer ordrer fra juridiske enheder (LE), individuelle iværksættere og enkeltpersoner (FL). Priserne på webstedet gælder for LE og IP.
Advarsel! Priserne for personer adskiller sig fra dem, der er angivet på hjemmesiden. I Moskva kan FL bestille din bestilling hos ul. Kantemirovskaya, 65 og st. Automotive, 5B. Download prisliste for FL i Moskva.
Tilgængelighed af varer, priser og arbejdsvilkår med enkeltpersoner i regionerne bør kontrolleres hos vores partnere.

Suspended plexiglasslofter: fordele, ulemper, installationsfunktioner

Kan plexiglas bruges som grundlag for et ophængt loft? Hvad vil brugen af ​​dette materiale med hensyn til rumdesign? Hvad er dens ulemper? Hvordan kan jeg samle plexiglaslofter med mine egne hænder? Lad os finde ud af det.

Er det muligt at oprette et sådant loft selv?

Materialegenskaber

Lad os først overveje, om spillet er værd at lyset eller bedre at se efter andre muligheder. Hvilke egenskaber har plexiglas som et loft?

værdighed

 • Loftet af plexiglas (se glasophænget lofter: installationsmetoder) gøres normalt uigennemsigtigt. Den gennemskinnelige overflade selv ser meget smuk ud og skaber en dybdefølelse; desuden dækker loftet normalt lyskilder.
 • Det lysende loft er ikke kun en meget attraktiv løsning med hensyn til design, det gør rummet også mærkbart højere.
 • Akrylglas er absolut ikke bange for udsving i luftfugtighed og inden for rimelige grænser temperaturen. Loft fra det kan bruges i badeværelser, brusere, puljer, køkkener og andre ugunstige ud fra de mest traditionelle materialer.

Bemærk venligst: Brug af plexiglas i våde rum skal selvfølgelig anvende et passende monteringssystem. Som regel, aluminium eller galvaniseret profil.

Fastgør panelerne til trækassen betyder med vilje at skabe problemer for dig selv: linjen vil uundgåeligt føre om nogle få uger.

Plexiglas passer til badeværelset, forudsat at den relevante profil anvendes.

 • Akrylglasloft har tilstrækkelig styrke. I modsætning til et strækloft kan et skud fra champagne eller en mislykket højmetalprofil ikke ødelægge den.

Selv med et fald fra en lofthøjde kan et separat panel knække i værste fald. På samme tid vil det i modsætning til konventionelt silicatglas ikke give et stort antal fragmenter.
Det er selvfølgelig værd at huske om sikkerhed: en faldende glasflise kan skade en person, et panel af akrylglas er det ikke.

 • Inkjet-udskrivning på matte plexiglasplader er ikke særlig svært, hvilket gør det muligt at oprette farvede glaslofter.
 • Akrylglas er meget nemt at behandle. Risikoen for at ødelægge panelet, skære det til størrelse, er minimal.

mangler

 • Plexiglas er stadig plast med en temmelig lav temperatur af deformation og smeltning. Du bør ikke have plexiglaspaneler ved siden af ​​en halogenlampe eller glødelampe.
 • Som alle andre hængende lofter vil plexiglas stjæle et par centimeter fra højden af ​​rummet.

Værelset bliver lavere. Dette er et fælles træk ved alle loftkonstruktioner.

 • Endelig koster prisen på et panel af frostet plexiglas, der måler 60x60 centimeter (disse passer ind i standardrammer til Armstrong-hæmmede lofter) omkring $ 12.

Til sammenligning: en standardplade baseret på mineralfiber koster kun 1,5 dollar. Med et stort loftsområde er forskellen ret mærkbar.

Monteringsmuligheder

Standard suspenderet struktur

Den mest anvendte mulighed, der er ideel til våde rum, er lægningen af ​​færdige paneler i en standardramme til Armstrong loftsystem eller en af ​​dens modparter.
Hovedtrinnene i dette tilfælde er de samme som ved installation af et konventionelt kassetteplade:

 1. Det er markeret på vandstanden, og linjen for fastgørelse af loftet på væggene, langs hele rummets omkreds, slår med en lakledning.
 2. Med et interval på 40-60 centimeter til væggen vedhæftet vægkrog.
 3. Langs akserne af fremtidige guider med et interval på 120 centimeter strækkes ledninger, langs hvilke suspensioner er lagt. Deres fastgørelsespunkter skal placeres i en afstand på højst 120 centimeter. Ekstreme suspensioner monteres ikke længere end 60 centimeter fra væggen.

Fabrikanter af kassettlofter lægger særlig vægt på den maksimale afstand mellem suspensionerne.

Fabrikanter af kassettlofter lægger særlig vægt på den maksimale afstand mellem suspensionerne.

OBS: Ved planlægning af guidenes arrangementer skal du tage referencepunktet ikke væggen, men midt i rummet. Dette vil tilvejebringe et symmetrisk arrangement af cellerne i kassetteloftet.

 1. Fastgør styrene til væghjørnet og bøjlerne med fokus på niveauet for alle de samme ledninger. Monter derefter de 120 centimeter støtte skinner og 60 centimeter sekventielt. Kontroller korrekt installationen med et hjørne og et målebånd: Cellestørrelsen skal være strengt 60x60, alle vinkler skal være lige.
 2. Derefter anbringes forkøbt plexiglas til loftet i cellerne. Vægpaneler skal selvfølgelig tilpasses i størrelse.

Trækasse

Plexiglaslofter (se glasfiber til loftet: anvendelser) i et tørrum kan bruge en træramme. Metoderne til fastgørelse af panelerne kan være meget forskellige: pladerne kan ligesom i det foregående tilfælde passe ind i rammecellerne; De kan være bundet til kassen med brede lameller, der holder dem ved kanterne.

Endelig kan panelerne bores og holdes på kassen med skruer med dekorative hætter.

Selvfølgelig skal panelerne selv ikke nødvendigvis være af standardstørrelse: Ingen plager sig til at skære dem i henhold til din skitse, hvilket for eksempel gør asymmetriske indsatser til et uigennemsigtigt hængende loft.

Varianter af design og montering kan være nogen. Alt er i dine hænder.

Skære plexiglas

Du vil uundgåeligt støde på dette problem, når du passer til paneler. Hovedproblemet er ikke at overophede plexiglaset og ikke at forårsage, at kanterne smelter.

De enkleste muligheder ser sådan ud:

 1. Den lige linje trækkes flere gange med en skarp kniv. Det er nødvendigt, at fordybningen når ca. halvdelen af ​​panelets tykkelse. Derefter passer den på kanten af ​​bordet og afbrydes.
 2. Bøjede overflader skæres ud med et elektrisk stiksavblad med en klud på træ. To nuancer: Du er nødt til at klæbe noget stof på bunden af ​​puslesaven, hvilket ikke tillader det at forlade ridser på akryl.
 3. Derudover skal du have en assistent. Han bliver nødt til at holde en bred tank fuld af vand lige under filen, hvilket vil afkøle tænderne løbende. Selvfølgelig har vi brug for ekstrem forsigtighed.

Det ligner en simpel hjemmelavet fræser til plexiglas. Materiale - en klud til en hacksav på metal.

Det ligner en simpel hjemmelavet fræser til plexiglas. Materiale - en klud til en hacksav på metal.

konklusion

Lad os håbe, at udseendet af et smukt belyst gennemsigtigt loft vil appellere til dit hjem. Succeser i reparation!

Tilbehør til glidende glasdøre

Dørprofil H-formet.

Til glas 5 mm.

Farve: Matt krom. AL.

Pris: 360 gn. rm.

Den øverste guide er W-formet.

Til glas 5 mm.

Farve: Matt krom. AL.

Pris: 380 gn. rm.

Den nederste styring er U-formet.

Farve: Matt krom. AL.

Pris: 240 rubler. rm.

Lås til skydedøre (larve).

ARMSTRONG

dia. huller 16 mm.

Tætningsmiddel til den H-formede profil.

Pris: 60 rubler. rm.

Slutdæksel til den H-formede profil.

Plastrulle til H-profil.

Beskrivelse af cirkelsav med styreskinne

Gennemsigtige plexiglasplader bruges i vid udstrækning til tekniske og industrielle formål, sommerhusholdninger og husholdninger. Fremstillingen af ​​polymethylmethacrylat kræver fremstilling af plader med glatte kanter, der er egnet til montering i sporene i konstruktionen af ​​specificerede størrelser. Blandt det mekaniserede apparat til skæring udviser sådanne effektive og enkle indretninger som cirkulære (cirkulære) sav.

Beskrivelse af cirkelsav med styreskinne

Det komplekse design til diskbehandling af polymere materialer indbefatter en basisplade og en sav udstyret med et metalskæreblad. Støttepladen bruges til at fiksere plakeglaspladen og er en flad stativ med et tydeligt hul i stedet for den tilsigtede snit. Et sådant værktøj som en cirkelsag består af en skæreplade monteret på en aksel, en elektrisk motor og et beskyttende hus.

Bundpladen er næsten altid udstyret med en flad rille, langs hvilken styreskinnen er udsat. Det er nødvendigt at skære plexiglas i lige og parallelle striber.

Takket være dette design kan du ved hjælp af en cirkelsag klippe uden frygt for at foretage en unøjagtig snit, da dækket giver dig mulighed for at holde en lige linje, når du skærer.

Plexiglas skære metoder

De mest almindelige metoder til at skære plexiglas omfatter:

 • arbejde på maskinen med en cirkelsav - er en bekvem og funktionel måde at skære polymer på. Saven kan monteres på en styrestang, der fastholder skråbladets hældningsvinkel og de angivne dimensioner;
 • skære på en maskine med et bevægeligt ark af materiale - er den nemmeste og billigste mekaniserede måde at arbejde på. Den roterende skive er fastgjort på bundpladen, langs hvilken materialet er fodret;
 • mellemvarianter opnået ved at kombinere ledige udstyr og skivebaner. Der er specielle dyser til boret, der er fremstillet i form af en aksel med et savklinge monteret vinkelret på sin akse. Til kværnen er skærebladet fastgjort i stedet for standard slibeskiven.

Betingelser for at opnå højkvalitetsskæring ved skæring:

 • opretholdelse af en optimal skærehastighed. Ved lav hastighed plexiglas overophedning, hvilket fører til oversvømmelse og smeltning af kanterne af skåret. For høj hastighed forårsager udseendet af mange chips;
 • brug af egnede diske til et bestemt materiale. Med stigende tykkelse af polymerlaget er det nødvendigt at anvende mere stive og tykkere savsager;
 • fodring af sæbe og vandemulsion til sår og plexiglas kontaktsted med intensivt arbejde. Dette vil reducere friktion og samtidig overophedning, der får den smukkeste og højeste kvalitet.

Udvælgelseskriterier

Det eksisterende udvalg af cirkelsave giver mulighed for forskellige tilgange til opnåelse af den krævede snitkvalitet. Det skal tages i betragtning, at specialsave til udelukkende arbejde med plexiglas er yderst sjældne.

Nogle typer af cirkelsave med styreskinne

Næsten alle enheder er multifunktionelle og er egnede til at skære andre materialer efter installation af disken med en passende konfiguration.

2000W cirkelsav

Multifunktionel og produktiv erhvervelse til hjemme- og mindre produktion er cirkelsave med en kapacitet på 2 kW. De er egnede til at skære en lang række materialer, herunder plexiglas. Sager af sådan kraft anvendes i form af en stationær maskine, da de øgede dimensioner reducerer mulighederne for fjernarbejde.

2000W cirkelsav bruges kun med netforsyning. Batteridrevne enheder har lavere strømforbrug og mere beskeden ydeevne. Saven har tilstrækkelig kraft til at skære tykke rør eller plexiglasplader, der er mere end 20 mm tykke.

Cirkelsave

Ved sammenligning af modeller af cirkelsave skal man være opmærksom på følgende parametre:

Akrylprodukter

Plexiglasbøjning: At lave buede akrylplader

Vores firma modtager ordrer ikke kun til fremstilling af færdige akrylstrukturer, men også til udførelse af enkelte værker på forarbejdning af plexiglas (akryl). Som led i denne rækkefølge blev vi konfronteret med følgende opgave: at lave to buede paneler af PLEXIGLAS GS plexiglas med en tykkelse på 8 mm og en bøjningsradius på 1000 mm. Vores specialister har endnu engang demonstreret, at selskabet har den bredeste tekniske kapacitet til at udføre et sådant arbejde og med rette har titel som leder inden for det indenlandske produktionsområde af akrylprodukter.

Sekvensen af ​​plexiglasbøjningen

Skæremateriale. Plexiglas GS mærke plexiglas leveres i ark på 2000x3000 mm. For at opfylde denne ordre udskærer vi emner med dimensioner på 1700 x 1400 mm fra to ark. Skæreblanker lavet på en moderne formatskæremaskine - dette udstyr gør det muligt at få dele med præcise dimensioner og højkvalitets kanter.

Termoformning. Til bøjning af fladt ark anvendte vi en speciel teknologi til termisk støbning af plexiglasbøjning. De vigtigste operationer af den teknologiske proces:

 • Gør en matrix. Vi har lavet en træmatrix, hvis overflade har samme konfiguration som det buede akrylprodukt. Det er værd at bemærke, at der for hver størrelse af produktet fremstilles en individuel matrix. Matrixfabrikation er et af de sværeste, dyre og besværlige værker, hvis kvalitet afhænger af termisk støbning.
 • Bøjning. Arkemne lægges på den færdige matrix og placeres i en stor termisk ovn. Under påvirkning af høje temperaturer blev plexiglas plastisk og formet en matrix. Efter afkøling bevarede akrylpanelet sin buede form og genoprettede sin oprindelige styrke.

Polering. Efter at bøjningsprocessen var afsluttet, afsluttede vi poleringen af ​​akryloverflader. Denne operation udføres manuelt ved brug af skind af forskellige kornstørrelser og et specielt poleringsværktøj. Poleret plexiglas erhverver et meget smukt udseende, bliver transparent, glat og skinnende.

Resultatet af vores arbejde er to akrylplader, hvis størrelse og kvalitet svarer til specifikationen. Kunden var tilfreds med samarbejdet, da ordren blev afsluttet professionelt og til tiden.

Alle typer plexiglasbehandling fra firmaet "Acryl"

"AcrylShik" - et diversificeret firma, der tilbyder en bred vifte af tjenester relateret til produkter fremstillet af plexiglas (akryl). Udover fremstilling af nøglefærdige produkter udfører vi alle former for bearbejdning - skæring, bøjning, blæsning, polering, bøjning af organisk glas. Alt arbejde udføres på individuelle ordrer i overensstemmelse med TK. Vi klare de opgaver, der ligger uden for kraften i mange virksomheder, fordi vores faciliteter er udstyret med den unikke udstyr - den eneste i Rusland ovn til termoformning volumen på 300 kubikmeter, såvel som moderne CNC-maskiner - format-skæring, fræsning, laser, gravering, diamant-polering.

Samarbejde med vores firma har vigtige fordele:

 • Vi udfører teknologiske operationer af enhver kompleksitet;
 • Vi arbejder med kundens materiale, eller vi leverer plexiglas fra førende europæiske producenter;
 • for os er der ingen begrænsninger på strukturens dimensioner - vi kan arbejde selv med ekstremt store akrylprodukter;
 • mekanisk behandling udføres på moderne udstyr, maskiner er udstyret med numerisk program kontrol;
 • I vores produktionsværksteder er der specialister med stor erfaring, som kender alle de komplicerede plexiglasbehandlinger;
 • Vores virksomhed opfylder ordrer af enhver størrelse - både single og wholesale;
 • Vi yder garanti for alle former for arbejde - ved at kontakte os kan du være sikker på kvaliteten af ​​de leverede ydelser.

Vores tjenester er rettet af:

 • Producentvirksomheder, workshops. Hvis du er involveret i fremstilling af plexiglasprodukter, kan du i samarbejde med os udvide dit sortiment. For at producere eksklusive produkter er det ikke nødvendigt at genudstille produktionen, købe dyrt udstyr - du skal bare overføre det mest komplekse arbejde til vores specialister. Måske fremstiller du produkter fra andre materialer (møbler, indretning) og i nogle tilfælde skal du inkludere en plexiglas del i produktet - i så fald vil vores tjenester også komme til nytte.
 • Bygnings- og designvirksomheder. Vores tjenester vil være nyttige for dig, hvis din aktivitet profil i forbindelse med fremstilling, installation, bygningskonstruktioner eller designelementer, men nogle gange er du nødt til at beskæftige sig med behovet for at bruge økologiske glaskonstruktioner (fx dele af skillevægge, møbler, indretning).
 • Organisationer og enkeltpersoner. Hvis du planlægger at montere enhver akrylstruktur alene, men ikke har mulighed for at lave dele af plexiglas, bedes du kontakte AcrylicShik. Du kan regne med professionel og høj kvalitet af enhver form for bearbejdning og termoformning af akryl.

For os er der ingen begrænsninger på kompleksiteten af ​​behandling af plexiglas og dimensioner af produkter - dette er en af ​​de vigtigste fordele ved vores virksomhed. For at bestille en service, send os en teknisk opgave - vi analyserer arbejdets kompleksitet og bestemmer deres omkostninger. Efter koordinering af alle nuancer vil vi udføre arbejdsordren og levere de forarbejdede produkter til ethvert punkt i Den Russiske Føderation. Vores kontaktnummer: +7 (499) 372-09-21.

Der opstod en PHP-fejl

Meddelelse: Udefineret egenskab: stdClass :: $ seo_descr

vri-cnc.ru

Hjemmelavet CNC-maskine

Plexiglas 18mm og guider fra 11mm printer

Plexiglas 18mm og guider fra 11mm printer

Meddelelse T-3485 »sø 14. juni 2015 14:02

Re: Plexiglas 18mm og guider fra 11mm printer

Meddelelse til megagad »søn 14. juni 2015 19:33

Re: Plexiglas 18mm og guider fra 11mm printer

Meddelelse T-3485 »Mandag 15 Juni 2015 09:09

Re: Plexiglas 18mm og guider fra 11mm printer

Besked megagad »Mandag 15 Juni 2015 10:31

Re: Plexiglas 18mm og guider fra 11mm printer

Besked T-3485 »Mandag 15 Juni 2015 13:29

Re: Plexiglas 18mm og guider fra 11mm printer

Besked megagad »Mandag 15 Juni 2015 15:28

Re: Plexiglas 18mm og guider fra 11mm printer

Meddelelse T-3485 »Mandag 15 Juni 2015 16:09

Re: Plexiglas 18mm og guider fra 11mm printer

Meddelelse T-3485 "Tue 16/06 2015 23:26

Re: Plexiglas 18mm og guider fra 11mm printer

Meddelelse til megagad »Ons Jun 17, 2015 11:37

Re: Plexiglas 18mm og guider fra 11mm printer

Besked T-3485 »Fre 19-06-2015 17:02

Re: Plexiglas 18mm og guider fra 11mm printer

Besked T-3485 »sø 21 jun 2015 12:23

Re: Plexiglas 18mm og guider fra 11mm printer

Stillingen Vanya Vetrov "sø 21 jun 2015 12:37

Re: Plexiglas 18mm og guider fra 11mm printer

Meddelelse T-3485 »sø 21 jun 2015 12:55

Re: Plexiglas 18mm og guider fra 11mm printer

Besked megagad »sø 21 jun 2015 21:49

Re: Plexiglas 18mm og guider fra 11mm printer

Stillingen Vanya Vetrov »Mandag 22 Juni 2015 08:43

Økologisk glas

Dette afsnit præsenterer akryl plexiglas. Det er muligt at købe billige polymethylmethacrylat i Moskva engros, detailhandel er også tilgængelig. Skæring af plader til kundens størrelse. Prisen på materialet fra producenten. Salg med hurtig levering i byen og regionen. Vores online butik giver en lang garanti på alle produkter.

Gennemsigtig 1 mm

 • Tykkelse 1 mm
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

Gennemsigtig 1,5 mm

 • Tykkelse 1,5 mm
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

Gennemsigtig 1,8 mm

 • 1,8 mm tykkelse
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

2 mm (gennemsigtig, opal)

 • Tykkelse 2 mm
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

2,5 mm (gennemsigtig, opal)

 • Tykkelse 2,5 mm
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

3 mm (gennemsigtig, opal)

 • Tykkelse 3 mm
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

4 mm (gennemsigtig, opal)

 • 4 mm tykkelse
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

5 mm (gennemsigtig, opal)

 • Tykkelse 5 mm
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

6 mm (gennemsigtig, opal)

 • Tykkelse 6 mm
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

8 mm (transparent, opal)

 • Tykkelse 8 mm
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

10 mm (gennemsigtig, opal)

 • Tykkelse 10 mm
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

12 mm (gennemsigtig, opal)

 • 12 mm tykkelse
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

14 mm gennemsigtig

 • Tykkelse 14 mm
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

Gennemsigtig 15 mm

 • Tykkelse 15 mm
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

Klar 16 mm

 • 16 mm tykkelse
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

Gennemsigtig 18 mm

 • 18 mm tykkelse
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

20 mm gennemsigtig

 • Tykkelse 20 mm
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

25 mm gennemsigtig

 • Tykkelse 25 mm
 • Producent Destek, DOS (Dzerzhinsky plexiglas)

Anvendelsesområde

Mange brugere er interesserede i hvor man kan købe et ark af plexiglas i Moskva og Moskva-regionen? Detailhandel og engros salg udføres af Unicuplast. Vi tilbyder et bredt udvalg og mulighed for at bestille ark med ikke-standardstørrelser.

Vores online butik i plexiglas i Moskva sælger i forskellige farver i standardstørrelser (1,25 x 2,05 m) med en tykkelse på 1 mm og derover. Salg engros og detailhandel, skæring i enhver størrelse under ordren.

Køb plexiglaspris pr. M2 er moderat og attraktivt for kunderne, med skæring i størrelse i Moskva er muligt til følgende formål:

 1. Udendørs og indendørs reklame (bannere, skilte, informationstavler, plakater, lyspaneler, lysbokse og andre designs).
 2. Fremstilling af husholdningsartikler og VVS (akvarier, bordlamper, stande, kasser, beholdere til mad, bade, brusere osv.).
 3. Glasur af vinduer, døre, drivhuse, drivhuse, pavilloner, arbors, terrasser.

Egenskaber og specifikationer

Gennemsigtig plexiglas er billig at købe (økologisk bladglas) i Moskva til fabrikspris. Materialet har fremragende fysiske og mekaniske og operationelle indikatorer:

 • Lang levetid (mere end 10 år).
 • Miljøvenlig og sikker (lugtfri, udsender ikke toksiner).
 • Høj gennemsigtighed (op til 92%).
 • Impact resistence (5 gange mere end glas).
 • Vandmodstand.
 • Lille specifik vægt (på samme arktykkelse 2,5 gange lettere end glas).
 • Lav varmeledningsevne (0,2-0,3 W / (m.K).
 • Lav elektrisk ledningsevne.
 • Frostresistens.
 • Modstandsdygtighed overfor miljøet, kemikalier, skadelig mikroflora, nedbør, mekanisk stress.

Farve plexiglas billig og hvor kan man købe med levering? Vores online butik tilbyder det bredeste sortiment og overkommelige priser på grund af direkte leverancer fra fabrikken. PMMA fås i mange forskellige nuancer. Rich farvepalet, plasticitet og fleksibilitet, muligheden for at anvende næsten alle forarbejdningsmetoder tillade brug af polymethylmethacrylat at iværksætte enhver form for design ideer i både den private og bybygning.

Gennemsigtig og farvet 6mm plexiglas i Moskva er billigt at købe (detailhandel og engros sælges i vores online butik) til fremstilling af møbler til caféer, restauranter, klubber. Fra materialet er komfortable stole, elegante borde, æstetiske skærme og hylder, originale stativer af forskellige former.

Plexiglas 2 mm gennemsigtig køb i en butik i Moskva, vi tilbyder til reklamestøtte, prismaerkholdere, vinduer, beskyttelsesskærme til fotografier og malerier.

Køb Plexiglas 4mm i vores online butik kan være billigt for skiltning, rumdelere, glasdøre og bruseafskærmninger, for frontal og sideruder i knallerter, motorcykler, biler, både, mejetærskere. Plast er væsentligt lettere og mange gange stærkere end silicatglas, guler ikke over tiden og bevarer sin kvalitet over en lang periode.

Vores tilbud

Spørgsmålet om hvor du kan købe ark akryl plexiglas 3 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm, billig i detailhandel i enhver størrelse i Moskva, er ophørt med at være relevant. I vores firma finder du altid materialet af den ønskede tykkelse og størrelse.

Her kan du ikke kun løse problemet med hvor du kan købe 5mm plexiglas og anden tykkelse i Moskva og Moskva-regionen, men du kan også bestille organisk glas i alle partier. Erfarne fagfolk vil opfylde ordren med højeste kvalitet og til tiden.

Opgaven, hvor man køber gennemsigtigt og farvet akryl eller plexiglas på bestilling af kundens størrelse i Moskva og regionen i detailhandel og engros, hvis pris vil passe kunderne, løses nemt og hurtigt ved hjælp af vores katalog.

 1. En bred vifte af produkter fra førende producenter.
 2. Rimelige priser. Det er muligt at købe tynde plexiglas under størrelsen i Moskva til fabriksomkostninger med direkte leverancer af produkter fra fabrikkens lagerlokaler til forbrugeren.
 3. Ekstra ydelser (levering i byen og regionen, opskæring osv.).
 4. Gunstige tilbud (der er et fleksibelt system med rabatter og forsinkelser, for engros købere specielle priser og betingelser).

Nu ved du hvor i Moskva at købe plexiglas 10 mm og ønsket størrelse i ark. For at gøre dette, skal du bare ringe til telefonnummeret eller efterlade en forespørgsel i den elektroniske kurv på webstedet. Lederen er sikker på at ringe tilbage og afklare detaljerne i købet.