3D lofter

Designet af 3D-strækloftet adskiller sig gunstigt fra konventionelle lærrede, der har rent anvendelsesmæssige funktioner. Tredimensionel modellering giver dig mulighed for at skabe en overflade med en unik design og farvediversitet. Der er fire typer af sådanne lofter:

 • Den suspenderede klud dekoreret med fotoudskrivning. Designet har en lys og mættet farve, suppleret med forfatterens billeder eller tegninger fra det færdige katalog.
 • Dobbelt gennemsigtigt lærred. Materialet i installationen holder mønsteret godt, afviser støv og modstår fading.
 • Perforeret lærred. Installationsprocessen bruger flere lag film dækket med kunstneriske nedskæringer, hvilket giver dybde til billedet og gør det klart.
 • Konvekse stræklofter. Farvefulde dåser, strakt på en stiv ramme, efterligner vanddråber, høje bakker, bjergskråninger og andre uregelmæssigheder i naturen.

Stræklofter med 3D-effekt: usædvanlige løsninger i indretningen

Stræklofter er udbredt i dag - både i kontorlokaler og i private huse, og sådan en særlig form for dem, som strukturer med 3D-effekt, bliver mere og mere populære.

Faktisk er plastering og hvidvaskende lofter en ting fra fortiden, fordi moderne teknologier giver mulighed for hurtige og højkvalitets reparationer til loftet.

Særlige egenskaber

Billeder med en 3D-effekt på et strækpanel gør det muligt at skabe en spektakulær illusion af tredimensionel tegning, ornament eller fotografering. Det kan være billeder af den stjerneklare himmel, skyer, blomster eller sommerfugle, såvel som usædvanlige ornament eller arkitektoniske detaljer, der giver dig mulighed for visuelt at øge højden af ​​rummet.

Menneskesyn opfatter et tredimensionelt billede på loftet, da et billede har et volumen og en dybde. Dette opnås ved hjælp af højkvalitetsudskrivning, særlig opmærksomhed på skyggerne og linjerne i billedet og reflekterende partikler, som giver lysstrålens brydning.

Fordele og ulemper

Fordelene ved tredimensionelle spændingsstrukturer svarer til de positive kvaliteter af konventionelle stræklofter:

 • modstand mod temperaturændringer og høj luftfugtighed
 • evnen til at "skjule" alvorlige mangler i basisloftet, for eksempel revner eller højdeforskelle;
 • evnen til at holde overfladen i lang tid smuk og ren, da støvet til strækloftet ikke tiltrækkes;
 • brugen af ​​specielle bløde vaskemidler i forbindelse med rengøring af overfladen;
 • Loftets evne til at overleve lækagen - de fleste materialer kan modstå belastninger på op til 100 kg pr. kvadratmeter;
 • hurtig installation og mangel på byggaffald efter installation
 • lav pris sammenlignet med gipsplader lofter;
 • mulighed for at kombinere med suspenderede gipsplader
 • brugen af ​​fotomalerier, blomsterpynt eller geometriske mønstre, der øger rummet visuelt.

Ulemperne ved stræklofterne bør indeholde muligheden for deres forholdsvis let skade med skarpe genstande, f.eks. Ved montering af armaturer. Skader på lærredet kan og uden succes forladte børns legetøj eller champagnekork. Spil med baby pistoler med suge eller kugler kan også forårsage alvorlig skade på loftet.

Dog kan små spalter eller huller i strækloftet nemt repareres med egne hænder.

Typer af design

Stræklofter er opdelt i stof og plastik (lavet af PVC-film). Polyesterstoflofterne er kendetegnet ved tæthed og holdbarhed, og mønsteret, der påføres dem, vil ikke falme med alderen. Denne belægning er ikke bange for ændringer i temperaturen, så det er perfekt til et landhus, der ikke opvarmes konstant. Bredden på et kludstofloft er 5,5 meter, så der er normalt ikke behov for at sy flere klæder.

Problemfri installation af loftet sikrer sin styrke og holdbarhed. Det antages, at stofbelægningen er 15 gange stærkere end PVC-film.

3D strækstof lærredet monteres på loftet på samme måde som ethvert andet loft.

Før du fastgør lærredet på den vægmonterede metalprofil eller træsukker. Efter at profilen er installeret, strækkes lærredet gradvist og fastgøres til profilen ved hjælp af perler, mens kanterne på lærredet hænger ned. Så begynder processen med at "strække" fra midten af ​​rummet til vinduerne og dørene, som skal udføres "fire hænder" - to personer, der arbejder samtidig, vil være i stand til at undgå forvrængninger og sags. Det sidste stadium er trimning af stof og montering af en loftsplint.

PVC canvases føles bedre i værelser med konstant opvarmning og er gode til at skabe multi-level strukturer. Filmens bredde varierer fra 1,5 til 5,5 meter, jo bredere lærredet er, desto dyrere er det. Det er okay, hvis hele værelset mangler et helt stykke, da det specielle udstyr giver dig mulighed for at forbinde et hvilket som helst antal segmenter sammen.

Ud over standardinstallationen af ​​profilen, til installation af PVC-loft, skal du have specialudstyr - en luftvarmer. Opvarmning af filmen med en varmepistol og dens tilspænding håndteres bedst af eksperter, men hjemmesterne vil kunne udføre proceduren ved hjælp af en konventionel varmelegeme og en varm hårtørrer. Moderne trykningsteknologier giver dig mulighed for at anvende et mønster af enhver størrelse på PVC-stoffet og på stofbasis. Takket være inkjetprinteren eller plotteren samt opløsningsmiddel og UV-blæk øges effekten af ​​det volumetriske mønster.

Desuden kan udformningen af ​​stræklofter være multi-level. Det er dem der bedst hjælper med at afsløre skønheden og dybden af ​​3D-billeder. Den korrekte kombination af tredimensionelle mønstre og niveauer omdanner et rum til en skovrensning eller rumfartøj, og insekter og dyr ligner de levende. For at installere strukturer på flere niveauer er der brug for specielle profiler - specielt til hvert loftelement.

Forberedelse og installation af et loft på flere niveauer er et vanskeligt og omhyggeligt arbejde, så det er bedre at overlade det til fagfolk. Designeren hjælper med at skabe et legeslag af lys og skygge, fortæl dig, hvor det er bedre at installere lamper for at skabe illusionen om fugle eller sommerfugle. Multi-level konstruktion indebærer brugen af ​​ikke kun strækstof, men også elementerne i gipsvæggen.

3D stræklofter

I dag bliver de nyeste teknologier samt friske designløsninger løbende introduceret i bygge- og reparationsindustrien. En meget vigtig opgave ved reparation af en lejlighed eller et hus er at dekorere loftet. Så almindelig stof og PVC stræklofter (mat, satin, glans) anses allerede for at være en daglig beslutning, og hvis du vil installere et originalt og eksklusivt strækloft, så skal du i så fald søge unikt og ikke-standardindstillinger. 3D-stræklofter er meget populære for at skabe originale interiører på lærredet, hvor forskellige billeder kan anvendes i et tredimensionalt format (landskaber, skyer, stjernehimmel, frugter, tegneseriefigurer, fotos osv.). Det er på sådanne stræklofter, at du fuldt ud kan realisere din designfantasi, under hensyntagen til alle kundens individuelle krav og ønsker.

Priser fra 1750 gnid / m2 med installation

Hvis du besluttede at købe et 3D-strækloft billigt i Moskva, vil det unikke tilbud fra Stroy Service Company kunne opfylde alle dine ønsker. Vores professionelle designere hjælper dig med at vælge en individuel løsning til et bestemt interiør og skabe fuldstændig harmoni i rummet, og repræsentanter for installationsholdet installerer strækloftet på det maksimale sikre niveau og på kortest mulig tid. Vigtigst er priserne på vores 3D-stræklofter det mest overkommelige i hovedstaden, hvilket åbner visse økonomiske fordele for kunderne.

Foto 3D stræklofter

Klassificering af 3D-stræklofter

Hvis du beslutter dig for at installere et 3D-strækloft i din lejlighed, skal du først vælge sin type, så loftet bliver det perfekte supplement til interiøret. Blandt de mest almindelige typer af 3D-lofter er:

 • Cone. Grundlaget for sådanne suspenderede lofter er en geometrisk form (for eksempel en firkant eller en trekant). Således ligner designet en dråbe, der falder ned fra loftet.
 • Arch. Af designfunktioner er disse stræklofter præget af en jævn overgang fra væg til loft.
 • Dunes. Tredimensionelle strukturer, der visuelt ligner klitter eller bakker. På grund af de ejendommelige former tager ethvert værelse straks et ekstraordinært udseende.
 • Bølger. Bøjede stræklofter, der passer perfekt ind i værelser med højt til loftet (bølgelængden kan være anderledes). Bølger kan placeres i en separat del af loftet eller omkring omkredsen.

For at oprette en projektmodel anvendes særlige computerprogrammer, som er nødvendige for at udføre nøjagtige matematiske beregninger af strækloftet, vælge farveløsninger og oprette mønstre af enkelte sektioner af lærredet. På en speciel højopløsningsprinter anvendes billedet til et loft på et niveau eller på flere niveauer.

Hvilken type billede skal du vælge for at oprette et 3D-strækloft?

Hvilket billede der skal anvendes på lærredens strækloft, bestemmer kun kunden. Imidlertid kan billeder af plads, himmel, landskaber, blomster, sommerfugle osv. Indgå i kategorien af ​​de mest populære emner. Glem ikke om forskellige designteknikker, når du opretter et 3D-strækloft. Hvis du for eksempel vælger et billede af nattehimlen, så kan du ved hjælp af et ekstra installeret baggrundslys give loftet en endnu større følelse af lydstyrken. Hvis det ønskes, kan du endda bestille et billede af hele din familie på lærredet.

Det er muligt at anvende et tredimensionalt billede både på hele loftet, og på en bestemt del af det (hvis du vælger muligheden for delvis anvendelse af billedet, åbner det mulighed for "zoneinddeling" i lokalet).

Hvorfor købe 3D-lofter i vores virksomhed rentabelt?

Som mange af vores kunder noterer sig, er samarbejdet med virksomheden "Stroy Service" en førsteklasses service med de mest overkommelige priser for sådanne tjenester i hovedstaden. Du kan få en gratis konsultation vedrørende udvælgelsen af ​​et strækloft fra vores ledere samt fra en målingsteknolog, der ud over at tage målinger og beregning af estimater vil give dig et katalog, hjælper dig med at vælge den ideelle løsning med hensyn til en kombination af stilarter samt udstede en formel aftale (exit måleren er også fri).

Installation af 3D-lofter i ét rum tager højst 3 timer, fordi det er produceret af professionelle installationsgrupper med stor erfaring, idet der kun anvendes det eksplosionssikre udstyr fra det norske firma Ragasco i installationen. Ved at indgå en kontrakt med vores firma får du en garanti (3 år til installation og 15 år på lærredet).

Takket være det bredeste udvalg af teksturer og nuancer finder vores katalog en passende udgave af strækloftet selv sande gourmeter:

 • Stræklofter på PVC-baseret (mat, glans og satin samt i ikke-standardiserede teksturer: "Metallic", "Suede", "Gloss" osv.).
 • Stretchlofter på stofbasis (hvid, farve samt teksturer "Anti-dirty", "Anti-Vlag", "Translucent", "Røg" osv.).
 • Øko-lofter "EcoFolien" (Tyskland).
 • To-farve stretch lofter.
 • Multi-level stretch lofter.
 • Kombinerede stræklofter.
 • Perforeret, med fotoudskrivning og kunstmaleri mv.

Hvis dit strækloft er blevet beskadiget og har mistet sin tidligere skønhed og funktionalitet, så kontakt vores specialister (næsten alle skader på internettet er genstand for reparation, og prisen på sådanne reparationstjenester er ikke høj). Udover reparationer i "Story Service" kan du bruge tjenesterne fra professionelle designere og servicecenter-stræklofter.

Træt af varig konstant støj fra naboerne på toppen? En effektiv måde ud af denne situation er installationen af ​​støjisolerende plader "Shumostop S-2", som kan give niveauet af støjen støj, meget lavere end det, der kræves af SNiP. Som en ekstra service kan vores specialister også tilbyde antisvampbehandling af bundfladen af ​​loftet, hvilket vil skabe ugunstige forhold for livet af skadelige mikroorganismer (skimmelsvamp, svampe).

Prisen på ZD stræklofter

Hvis du allerede har lavet dit valg og ønsker at kende de nøjagtige omkostninger ved 3D-loftet, kan du kun beregne det fra vores ledere, der tager højde for alle nyanser, fra rummets størrelse til installationen af ​​belysning. I dag er prisen på 3D-stræklofter i vores firma garanteret den mest overkommelige pris i Moskva, hvilket gør tilbuddet fra Stroy Service økonomisk levedygtigt.

Det er også værd at bemærke, at næsten ethvert strækloft, som er repræsenteret i vores firmas katalog, kan du købe til rabat (i afsnittet "Kampagner" kan du altid se de aktuelle kampagnetilbud, der giver dig mulighed for at købe på endnu gunstigere vilkår). Hvis du ikke har nok penge til at købe det loft, du kan lide, så kan løsningen på denne situation være at designe en rentefrie afdragsplan.

Bestil 3D (3D) hængende loft

Omkostningerne ved 3D (3D) strækloft i Moskva

I dag anvendes 3D-effekter aktivt i design af lokaler. Producenterne tilbyder især stræklofter med denne effekt. Umiddelbart efter salget af sådanne løsninger fik lofterne en anstændig vurdering fra købere.

Hovedtyperne af 3D-lofter

Kundens valg er følgende typer af sådanne lofter:

 1. Suspenderet lærred med fotoudskrivning. De er værdsat for deres lyse og rige farve. Ved fremstilling af en klud kan der benyttes billeder.
 2. Gennemsigtige modeller med fotoudskrivning. Opret ved hjælp af innovative teknologier. Ved konstruktionen af ​​loftlyset letter det deres installation. Lysstyrken af ​​mønsteret opretholdes gennem hele driftstiden af ​​lærredet.
 3. 3D perforering. Til opnåelse af volumen effekt anvendes to klæder. Det plottet billede er en kombination af geometriske former og linjer. Denne løsning er mere velegnet til udsmykning af lokaler i højteknologisk og minimalistisk stil.
 4. Luftmodeller af konveks form. For at oprette et sådant loft anvendes en ramme og farverige lærred. Duv af denne type kommer i form af dråber, bakker, vulkaner og andre uregelmæssigheder i naturen.

Hvad tilbyder vores virksomhed?

Du kan bestille et "nøglefærdigt" sømløst strækloft fra os. Vi er involveret i et kompleks af værker, herunder design, fremstilling, levering og installation af tredimensionale sømløse lærred. Vores produkter er kendetegnet ved en lang række billeder og materialer, det giver dig mulighed for at købe den bedste løsning til hvert interiør.

Overfladen kan efter anmodning fra køberen være gennemsigtig, gennemsigtig. Vi kan bestille lærred med motiver af landskaber, flora og fauna, skyer, reproduktioner af berømte lærrede. Produkterne kan være i form af en kegle, bue eller anden form. De kan være uafhængige dele og kan fusionere eller gentage nuancer, former for en række indre elementer.

Prisen på lofter beregnes individuelt for hver klient under hensyntagen til en række faktorer. Den endelige pris er påvirket af den valgte type loft, de anvendte materialer, kompleksiteten af ​​fremstillingen, timingen. Men generelt kan enhver med os købe varer billigt og på individuelle betingelser.

For mere information kan du downloade et katalog over 3D-stræklofter - download

Betalingsmetoder

Betaling af varer sker ved kontant eller bankoverførsel.

 • Kontant betaling. Du kan betale på firmaets kontor (der er en terminal til VISA og MasterCard plastkort)
 • Kontantløs levering sker inden for 3 dage efter modtagelse af midler på vores nuværende konto.

Levering af tømmer

Vores firma har sin egen flåde af køretøjer. Levering udføres på arbejdsdage fra 9,00 til 20,00. Levering sker samtidig med ordren.

Hvis du selv afhenter dit tømmer, skal du kontakte vores ledere for at arrangere forsendelsestider.

Ved bestilling af mere end 50 000 rubler. Levering i St. Petersborg og Leningrad-regionen (30 km fra ringvejen) er gratis!

Stræklofter 3D i Moskva

3D-lofter er dekorative lofter i loftet med illusionen af ​​tredimensionelt rum. Effekten opnås ved at installere en ophængningsstruktur lavet af polymermateriale. Virksomheden "Loft Modern" anvender moderne teknologier til opnåelse af visuelt volumen på hængende lofter:

 • 3D-udskrivning
 • Dobbelt fotoudskrivning
 • Flerlags perforeret design

Elasticiteten af ​​PVC-folien i kombination med den passende placering af understøtninger skaber spektakulære overgange for at fremhæve lydstyrken accenter.

Vi bruger storformatudskrivningsteknologi, så du ikke begrænser dig til at vælge et billede. Der er mange tilbud på fotos i vores katalog, men du kan give dit billede eller billede. Det vil ikke påvirke prisen.

Tekniske krav: filstørrelse 70 pr. 100 cm, udvidelse psd, tiff, eps.

3D stræklofter er overkommelige!

Vi er den officielle forhandler af producenter af polymerlofter i Moskva og leverer originale materialer af høj kvalitet direkte.

De dyreste og holdbare fundne 3D-stræklofter CLIPSO (Frankrig). Men deres pris er ikke tilgængelig for alle. Som et værdifuldt alternativ tilbyder vi produktet fra det tyske firma D-Premium.

Forstærket polyester med polyurethanimprægnering er slidstærk og modstandsdygtig over for mekanisk belastning. På lærredet D-Premium kan du anvende forskellige billeder ved hjælp af storformatudskrivning, og en fleksibel profil giver dig mulighed for at konstruere ikke-standardformularer. På denne måde fremstilles flerniveau og buede stræklofter.

Hvis du laver et lille rum i 3D-teknologi, vil prisen på D-Premium blive meget billigere end CLIPSO. På arealer på mere end 70 kvadratmeter. Forskellen i pris vil være mærkbar, og det er mere rentabelt at købe tyske materialer. Pris med prisservice i Moskva-regionen, vil vi sende til din e-mail.

Hvordan opnås 3D-effekten af ​​stræklofter?

Efter målingerne simulerer designeren af ​​loftet Modern Company projektet gratis på baggrund af kundens ønsker. Du vil se, hvad loftet vil se ud til sidst, og find ud af den endelige pris. Efter udviklingen af ​​layoutet er rammen lavet og trykt.

Lydstyrken af ​​et foto-design er angivet af niveauer:

 1. Basisspændingen af ​​lærredet med "langt" delen af ​​billedet.
 2. Filmen med billedet af forgrunden af ​​billedet er indstillet lidt under.

Led-belysning er monteret ovenpå eller omkring omkredsen af ​​strækloftet.

For maksimal effekt af tilstedeværelse anvendes følgende teknikker:

 • montering på vægprofilen i form af bølger;
 • konkave og konvekse kupler og forsænket lys på grund af filmindpakning omkring støtterne;
 • skabelsen af ​​komplekse strukturer med skarpe eller afrundede kinks;
 • dobbeltarbejde af funktionelle objekter (for eksempel konstruktion af en vindeltrappe).

Generelt adskiller installationen af ​​3D-stræklofter sig fra installationen af ​​enkle strukturer ved tilstedeværelsen af ​​A-profilen.

Fordelene ved materialer fra vores leverandører:

 • Brandsikring. Tøj brænder ikke.
 • Øko-renhed. I vores lofter er der ingen giftige stoffer og ingen lugt. Sikkerhedsniveau "A +".
 • Hygiejne. Anti-statisk effekt afviser støv, du kan bruge vådrensning.
 • Fugtmodstand, termisk beskyttelse. Loftene er universelle, du kan købe en kopi i køkkenet, i badeværelset og endda i saunaen. Polymerstoffer er ikke bange for pludselige temperaturændringer.
 • Holdbarhed. Producenter giver 10 års garanti på lærredet!

Billeder bevarer farvemætningen og lærredets styrke og modstand mod UV-stråling.

Du kan bestille 3D-stræklofter i Moskva med nøglefærdig installation på telefon +7 (495) 203-1919, via email [email protected] Også tjenesten "Tilbagekaldelse". Venlig leder af firmaet "Loft-Moderne" vil ringe dig på kortest mulig tid.

Vi kræver ikke forudbetaling. Alle priser er gennemsigtige, og beregningerne - først efter underskrivelsen af ​​loven om accept af arbejde.

Stræklofter 3D: 4 højdepunkter

Stræklofter er meget populære, da de er præget af fremragende kvalitet og holdbarhed. Det er ikke det første år, at spændingsstrukturer fører markedet for byggematerialer til loftreparation. Og dette forklares simpelthen - hurtigt, effektivt, meget smukt og holdbart. Og prisen løfter helt op. Og i betragtning af at der er meget konkurrence i dette forretningssegment, vil du altid finde et firma, der vil give dig en god rabat eller vil gerne have en anden bonus. Men hvad nu hvis bare et hæftet loft synes at være kedeligt og ikke det mest relevante? Prøv i dette tilfælde et loft med et 3D-mønster.

Fordele: 3D stræklofter

Strukturelt er sådanne lofter ikke forskellige fra almindelige stræklofter. De er monteret på samme måde ved hjælp af en profil eller baguette, og fastgøringen er fastgjort med en klemme eller harpunmekanisme. Den væsentligste forskel er de volumetriske billeder selv, som anvendes på stoffet eller til filmen. De gør et almindeligt lærred til et livligt billede.

Fotoprint ser meget levende ud, der er en følelse af at du kan røre ved blomsterne - som om de blomstrer lige foran dig. Grundlaget for en sådan unik grafik kan være forskellige farver af PVC-film af enhver nuancer og farver, et stof kunstigt lærred eller et mønster kan påføres på en pudset overflade eller tapet.

Fordelen ved et strækloft er, at det nemt kan rengøres af enhver form for snavs.

Fordelene ved et sådant strækloft:

 • De er ikke tilbøjelige til at generere statisk elektricitet, fordi støv ikke tiltrækker sig selv;
 • De har en lav varmeledningsevne - det viser sig, at de ikke er bange for fugtkondensation, og de kan bruges i rum med høj luftfugtighed eller variable temperaturer;
 • De kan vaskes - og billedet er ikke deformeret;
 • Et sådant loft kan modstå op til 100 kg belastning pr. Kvadratmeter, og det gør det muligt at modstå mekanisk belastning;
 • Hvis taket er blevet lækket af en eller anden grund, kan du dræne vandet og lægge lærredet på plads igen.

Men for retfærdighedens skyld er det værd at nævne ulemperne ved sådanne strukturer. De er få, men de er.

Ulemper 3D stræklofter

For det første er de bange for skarpe genstande. Da strukturen er i spænding, så kan hullet sprede sig, hvis det bliver utilsigtet punkteret. Det næste punkt er, hvis installationsteknologien krænkes eller materialer af dårlig kvalitet anvendes, loftet kan sænke, der kan være en ubehagelig lugt, ujævne led. Derfor bør kun fagfolk installere loftet.

For at strække loftet var smukt og holdbart, er det nødvendigt at vælge kun materialer af høj kvalitet til installationen

Lampens kraft til et sådant loft er begrænset. Men selv med en sådan begrænsning har du et valg. Så dette minus er ret betinget. På grund af det specielle design vil strækloftet falde 4-8 cm fra bunden (og det afhænger af lampens bund og profilens bredde). På grund af dette bliver rummet lavere.

Hvordan er produktion og udskrivning stræklofter 3D

Så det mest interessante er, hvordan lydstyrken er skabt. I højeste grad er multilevelkonstruktioner i stand til at transmittere stereoreffekten. Og i sig selv er de en ikke-ensartet overflade. Hvis farverne og billederne kombineres korrekt, kan du supplere illusionen om tilstedeværelse.

Takket være 3D-strækloftet kan du oprette et utrolig tredimensionelt billede på loftet.

Forskellige farvekombinationer anvendes i et loft, hvor en skygge ændres jævnt til en anden, og hvis du placerer et billede af fugle på denne baggrund, vil der for eksempel opstå en fantastisk bevægelseseffekt. Du vil føle paradisfuglene svæve over dit hoved.

Nå, hvis en ventilator eller et klimaanlæg stadig arbejder i et sådant rum, vil billedet blive suppleret med luftbevægelse.

Visninger: hængende loft med 3D-effekt

Da storformatprintere anvendes til fremstilling af volumetrisk udskrivning, kan denne udskrivning påføres enhver form for materiale. Igen har du noget at vælge imellem - PVC-base eller stof.

Typer af stræklofter med stereo effekt:

 • PVC-baseret loft. Velegnet til værelser med konstant opvarmning, og et bredt udvalg af farver vil skabe multi-level design af forskellige farver, der simpelthen forbløffer og glæder sig over realisme.
 • Stof stof anses for at være mere pålidelig og tæt. Tegningerne, der anvendes til det, er virkelig holdbare. Og denne dækning er etableret ikke kun i konstant opvarmet lejlighed, men også for eksempel ved dacha. Materialet er slet ikke bange for pludselige temperaturændringer, den bevarer ensartethed og styrke med en minus og plus på 50 grader.

Strækloftet med billedet af den smukke himmel bliver en god mulighed for dekoration af et soveværelse

Men valget af billedet er kun baseret på dine præferencer. Der er mange muligheder. Men de kan kombineres i betingede grupper.

3D-billeder til hævede lofter:

 • Star Trek Dome;
 • Skyer løber over horisonten;
 • Havets udvidelser - solnedgang eller daggry;
 • Alle slags grøntsager temaer;
 • Fugle og insekter;
 • Ornamenter og forskellige former for nationale ornamenter.

Husk, og sådan et vigtigt punkt - strækloftet med en fantastisk 3D-effekt er kun en del af den valgte interiørstil, billedet af rummet. Billedet skal passe harmonisk ind i rummets stil, først da vil den samlede virkning opnås. Det vil sige, man kan ikke uden kunstnerisk smag her, det vil være nødvendigt at justere alle de indvendige objekter, alle de vigtigste øjeblikke til hinanden.

Installation af 3D-strækloft (video)

Smukke 3D-lofter er en mulighed for at skabe et unikt, atmosfærisk og imponerende design. Og hvis din bolig mangler bare sådan et slag, hvorfor ikke? Det er moderne, moderigtigt og usædvanligt.

Stræklofter 3D

Stretchloft trådte rigtigt ind i vores liv som et eksempel på en ren, stilfuld og holdbar måde at afslutte en bolig på. Hvert år koster omkostningerne ved denne type loftdækning, og det dyrere spændingsstof bliver mere tilgængeligt.

Fordelene ved stræklofter er ubestridelige. Dette er en hurtig, ren installation, enkel vedligeholdelse og høj grad af sikkerhed og miljøvenlighed. For ikke at nævne æstetikken på en glat overflade og palettenes mangfoldighed.

Den oprindelige version af strækloftet

Men teknologien udvikler sig med markedet. Stræklofter kan nu ikke kun bruges som en måde at gøre gulvet perfekt glat. De er blevet en hel del af indretningen. Og i de senere år er 3D-lofter blevet mere og mere populære.

3D loft i hallen

Hvor bruges stræk 3D lofter

3D-strækloftet er normalt oprettet til et af følgende formål:

 • visuelt udvide rummets rum
 • opdele rummet i zoner;
 • skabe en original visuel effekt
 • fokusere på noget element i dit indretning.

Stræklofter i 3D

Der er kun to måder at tilføje volumen til strækloftet:

 • fotoudskrivning på stof eller PVC lærred, hvilket giver effekten af ​​perspektiv;
 • skabelsen af ​​tredimensionelle strukturer ved hjælp af yderligere rammeelementer, som senere vil blive strakt loft.

3D-indretning strækloft

Vi vil forstå mere detaljeret, hvad hver af disse muligheder repræsenterer.

3D-billedudskrivning: en klar accent for små penge

En billig og derfor mere populær måde at tilføje ekstra volumen til et boligareal på er et 3D-tegning på et strækloft. Gennemsnitlige priser for denne service starter fra 1.500 rubler per kvadratmeter fotoudskrivning.

Stræklofter med 3D-effekt

Matt strække loft med et mønster

Vær opmærksom! Brug ikke fotoudskrivning i værelser med lave lofter (mindre end 2,2 meter). I dette tilfælde vil billedet producere den modsatte effekt - "spise" rummets rum. Det er også værd at være forsigtig med mønsterets mætning og farveskema: En unødvendig kontrast eller et lyst tryk vil "lægge pres" på indbyggerne og gæsterne i boligen.

Stræklofter med fotoudskrivning

Stretch loft med 3D fotoudskrivning

Flere scener, der kan afspilles i stræklofter, bidrager til den visuelle udvidelse af rummet.

Floristiske tegninger

Udskrifter, der viser elementerne i planteverdenen - en af ​​de mest enkle og alsidige måder at skabe et ekstra perspektiv på. De mest populære er de volumetriske billeder af blomster: liljer, valmuer, callas, japansk sakura.

Stræk loft 3D med billedet af blomster

Vegetabilsk tema har sine fordele:

 • det er velegnet til næsten alle typer lokaler: blomster er relevante for køkken, badeværelse og stue;
 • Du kan bestille en stor sammensætning af blomster, der dækker hele loftrummet, eller en mere diskret udgave i form af en enkelt blomst med et areal på højst en kvadratmeter (egnet til små værelser eller hjælper med at gøre en visuel accent);
 • Blomsterne selv er neutrale. Valget til deres fordel vil ikke kun opdatere interiøret, men også gøre atmosfæren i rummet roligere;
 • et stort udvalg af billeder med høj opløsning, hvorpå billedets kvalitet afhænger.

Efterår på strækloftet

Glat tak med blomster

Det er vigtigt! Inden du bestiller et 3D-loft med et tredimensionelt print, skal du henvende det eksekutive firma til at modellere det fremtidige billede på computeren. Dette vil bidrage til visuelt at se fremtidens interiør. Et vigtigt aspekt her er kvaliteten af ​​kildebilledet: billeder med lav opløsning (detaljer) vil ikke give den ønskede effekt.

De mest realistiske billeder opnås på en hvid matoverflade.

Himmelsk hvælving

En anden fælles mulighed er at tegne en himmel med skyer i loftet. Et sådant plot dækker normalt hele overfladen af ​​strækloftet.

Stræklofter med fotoprint "himmel"

Hvis det ønskes, kan der tilføjes yderligere grafiske elementer til sammensætningen: flyvende fugle, engle, solen ser ud fra bagved skyerne. Et af sorterne af sådanne trykkerier er fotografier af det himmelhimmel, der er lavet i skoven. Træstammerne med kroner, der går op langs tegningens omkreds, vil tilføje plads. Loft af denne type ser godt ud i soveværelset eller børnehaven.

Stretch loft med et himmel mønster

Stretch loft "Sky i byen"

Vores mindre brødre

Et andet emne, der ofte bliver slået op i 3D-udskrivning på strakt lærred, er fauna. Oftest er det sommerfugle og fugle. Sådanne grafiske elementer bruges ofte punktvis og overstiger ikke 1-1,5 kvadratmeter i området.

Stretch 3D loft med en tiger

De har deres fordele:

 • detaljeret billede med de rigtige skygger og kompetent placering i loftet vil se volumetrisk fra næsten hvor som helst i rummet;
 • den lille størrelse af billedet (i forhold til det samlede areal af loftet) vil ikke visuelt overbelaste interiøret;
 • Ved hjælp af et tryk kan du fokusere på en del af rummet, vælg en separat zone i overensstemmelse med rummets funktionalitet.

Stretchloft med sommerfugle

Strekak med fisk

Stjerneklar himmel

Nattehimlen er en anden favorit variation af 3D-loftet. Anvendelsen er dog meget begrænset - som regel anvendes sådanne tegninger i soveværelset eller badeværelset. Årsagen er enkel: den stjerneklar himmel er ret mørk i farve. Og det er langt fra egnet til hvert interiør og rum. For eksempel i køkkenet eller i den lyse stue vil det simpelthen se dumt ud.

Stretch loft "Stjernehimmel"

Et tryk med stjerner, planeter, nebulae eller galakser vil se godt ud i kombination med et loft på flere planer (for eksempel midt i en cirkulær loftnit). En anden interessant løsning ud fra designsynspunktet er underbelysningen, som lettere lyser stjernerne om natten.

Stretch lofter "Starry Sky" - faldet af en komet på baggrund af en flimrende galakse

Stretch loft "Stjernehimmel"

Stræklofter med fotoudskrivning

Geometriske abstraktioner

I de seneste år har fashionen spredt sig til de volumetriske geometriske billeder af abstrakt natur, der er trykt på et strækloft.

Disse tegninger er tønder og rør, der består af linjer eller geometriske former, der strækker sig fra loftet, som det var. Uanset hvad du måske siger, er sådanne elementer virkelig forvirrende og skaber en stærk perspektiv effekt. Faktum er, at en vigtig rolle er spillet af belysningen: spotlights er fastgjort til hovedloftet under spændingsstofet og belyser de lettere områder af printet, hvilket skaber effekten af ​​"sugning".

hængende loft med 3d effekt

Men med alle sine farverige og originale geometriske abstraktioner har flere ulemper:

 • Abstraktioner er ikke egnede til hvert værelse. Hvis interiøret domineres af højteknologi, krom, glas, stål - så er et tilsvarende 3D-loft relevant. Men i stuen, der er lavet i stil med "moderne" eller "klassisk", vil det være klart overflødigt;
 • Tegningerne har en vis "undertrykkende" effekt. Ikke alle vil være enige om at bo i et rum med et sådant loft
 • Placering af lamper under spændingsloftet reducerer adgangen til dem til næsten nul. Det betyder, at du skal vælge den type belysning omhyggeligt. Den bedste løsning ville være LED (LED) enheder med en levering på titusinder af timer.

Zd hængende loft "Træk"

Volumetriske design

Avantgarde-retningen inden for stræklofterne i dag har været skabelsen af ​​tredimensionelle strukturer fra ekstra rammer og skillevægge, som er monteret på bundloftet, vægge og forårsager, at spændingsdukken kan stikke ud eller falde igennem.

Volumetrisk strækloft

Sådanne originale former kan virkelig betydeligt forvandle rummet. Visse funktioner er særegne for sådanne 3D-lofter.

 1. PVC film er bedre egnet til at skabe sådanne installationer, da det er mere elastisk end satin.
 2. Volumetriske tal vil spise op i rummet. Derfor er det urimeligt at planlægge et sådant loft for værelser og stuer i et lille område og en højde på mindre end 2,8 meter.
 3. Udgifterne til udvikling og installation af strukturen kan til tider overstige prisen på et standardstrækloft.
 4. 3D-loft af denne type har ofte en rent dekorativ værdi. Dens brug i køkkenet eller badeværelset kan medføre problemer med rummets funktionalitet.

Volumetrisk strækloft

Vær opmærksom! Installation af volumetriske lofter er ikke meget forskellig fra den sædvanlige installation af spændevævet. Den eneste forskel i brugen af ​​ekstra skillevægge, en særlig baguette (kant) og en ledning til fastgørelse af lærredet til væggene.

Svært multilevel strækloft

Forskellige former

Blandt 3D-lofter råder en række af de mest almindelige designs. Hver af dem har sine egne designfunktioner og kan tjene et bestemt formål.

Stretch bølget loft i form af en kegle

Tabel. Fælles former for tredimensionelle stræklofter.

Det er vigtigt! At oprette et 3d-loft med ekstra rammer vil kræve erfaring og viden. Derfor vil ikke alle loftsfirmaer foretage en sådan ordre. Hvis du har opfattet en sådan mulighed for dit hjem, skal du prøve at vælge et firma, der har været i drift i markedet i lang tid. Tjek porteføljen af ​​værker og find ud af, om de udøvende kunstnere laver en foreløbig loftmodel. Et negativt svar skal få dig til at tvivle på deres kompetence.

Perforering og lege med plads

Ved volumetriske stræklofter kan tilskrives for nylig perforeret lærred på markedet. Dette er en PVC-film med huller skåret ind i den, som kan være rund, oval eller uregelmæssig i form af bølgete linjer eller polygoner.

Perforeret hængende loft

Udhugget strækloft

Hvordan laver man loftslofter?

Detaljerede installationsanvisninger for hævede lofter findes i denne artikel! Vi anbefaler også dig at læse om, hvad slags stræklofter og tofarvede stræklofter!

Sådanne "holey" canvases er sædvanligvis anbragt i flere lag på en vis afstand fra hinanden. Takket være et forudformet belysningssystem vil disse lag give interessante lys kontraster og skygger, hvilket i sidste ende vil medføre dybdeffekt. Perforeringernes kanter behandles sædvanligvis for at forhindre hele banen i at blive opløst i halvdelen.

Do-it-yourself stretch loft: trin for trin instruktioner

Detaljerede installationsanvisninger til strækloftet findes i denne artikel! Vi anbefaler også at læse om hvordan man visuelt øger loftets højde.

3D-lofter - suspenderet og suspenderet

Sendt den 07/20/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af Admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Med udviklingen af ​​teknologi har almindelige borgere og rigtige fagfolk et stort område for fantasi. Med behørig indsats og opfindsomhed kan du gøre noget helt usædvanligt og imponerende ud af ethvert rum. Dette kan hjælpe 3d lofter.

Hvad er et 3D-loft

Princippet om at skabe et 3D-loft er baseret på den menneskelige vision, der gør det muligt at se verden som volumetrisk. Under ophængte lofter forstår 3D ofte strakt lærred belagt med tredimensionale billeder. Det kan også oprettes ved hjælp af en ramme.

Som grundlag for 3d lofter bruger vi stoffer af forskellige teksturer (matte, blank, satin) og materiale (film eller stof). Billeder på 3D-lofter anvendes normalt med opløsningsmiddel eller UV-blæk på bredformatprintere. Højkvalitets tegning vil ikke flyde, vil ikke knække, vil ikke tabe lysstyrken af ​​farver, vil ikke falme med tiden.

Brug af denne type loft giver dig mulighed for at øge størrelsen af ​​rummet. Ved design og installation er det absolut ikke anderledes end det sædvanlige spændingsdæk.

Ud over det klassiske tryk på et lærred kan et sådant loft have et usædvanligt udseende og kan være lavet af et andet materiale. For at oprette en 3d-effekt kan du bruge:

 • Dobbelt fotoudskrivning eller perforering. Et lag er lavet af en transparent film, der transmitterer lys, og den anden er af et mere tæt materiale. Denne metode kan bruges til at skabe en dybdeffekt. Det nederste stof kan også være perforeret.

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/dizajn-potolka.jpg "alt =" 3d lofter "width =" 800 "height =" 534 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/dizajn-potolka.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/07 / dizajn-potolka-300x200.jpg 300w "størrelser =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Reznyie-natyazhnyie-potolki-Apply-pozvolyayutsozdat-unikalnyiy-dizayn.jpg " alt = "3d lofter" width = "690" height = "365" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Reznyie-natyazhnyie-potolki-Apply -pozvolyayutsozdat-unikalnyiy-dizayn.jpg 690w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Reznyie-natyazhnyie-potolki-Apply-pozvolyayutsozdat-unikalnyiy-dizayn-300x159.jpg 300W "størrelser =" (maks bredde: 690px) 100vw, 690px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/3d14.jpg "alt =" 3d lofter "width =" 750 "height = "563" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/3d14.jpg 750w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/ 2017/07 / 3d14-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/3d14-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/ 2017/07 / 3d14-70x53.jpg 70w "størrelser =" (maksimal bredde: 750px) 100vw, 750px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/potolok-v-stile-nochnoe-nebo.jpg "alt =" 3d lofter "width =" 733 "height =" 570 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/potolok-v-stile-nochnoe-nebo.jpg 733w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/potolok-v-stile-nochnoe-nebo-300x233.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017 /07/potolok-v-stile-nochnoe-nebo-70x53.jpg 70w "størrelser =" (max bredde: 733px) 100vw, 733px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/37.jpg "alt =" 3d lofter "width =" 600 "height = "499" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/37.jpg 600w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/ 2017/07 / 37-300x250.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 600px) 100vw, 600px "/>

 • Figurerede, krøllede volumetriske strukturer, strakt lærred på rammen. En god måde at diversificere interiøret på. I dag bruger de konstruktioner af gipsplader eller spændinger til disse formål. Det hængende loft 3D kan have forskellige former: buet, bølget, cirkulært osv. Det er praktisk at bruge dem til at skjule kommunikation. Kun egnet til høje værelser, da de gør dem lavere. Suspended lofter 3d - billede:

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/knp5.jpg "alt =" hæmmede lofter 3d "width =" 640 " height = "379" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/knp5.jpg 640w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/07/knp5-300x178.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 640px) 100vw, 640px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/konus-1024x767.jpg "alt =" hævede lofter 3d "width =" 620 "height =" 464 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/konus.jpg 1024w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/konus-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/konus-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/konus-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 620px) 100vw, 620px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/hotel2-1024x712.jpg "alt =" hæmmede lofter 3d "width =" 620 "height =" 431 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/hotel2.jpg 1024w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/hotel2-300x209.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 620px) 100vw, 620px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/3D-potolok-v-kholle-700x525.jpg "alt =" false lofter 3d "width =" 700 "height =" 525 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/3D-potolok-v-kholle-700x525. jpg 700w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/3D-potolok-v-kholle-700x525-300x225.jpg 300W, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/ 2017/07 / 3D-potolok-v-Kholle-700x525-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/3D-potolok-v-kholle-700x525-70x53.jpg 70w "størrelser =" (maksimal bredde: 700px) 100vw, 700px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Obemnyy-natyazhnoy-potolok-700x504.jpg "alt =" sænkede lofter 3d "width =" 700 "height =" 504 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Obemnyy-natyazhnoy-potolok-700x504.jpg 700w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Obemnyy-natyazhnoy-potolok-700x504-300x216.jpg 300w "størrelser =" (max bredde: 700 pixel) 100vw, 700 pixel "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1-2-1.jpg "alt =" 3d lofter "width = "1000" height = "625" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1-2-1.jpg 1000w, https: // remontcap. com / wp-indhold / uploads / 2017/07 / 1-2-1-300x188.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 1000px) 100vw, 1000px "/>

 • 3D paneler. Klar til arbejde materiale, nem at installere. Lavet af bambus, gips, læder, kunstig sten, metal. Der er et valg fra en række forskellige former. Disse paneler kan bruges både på vægge og på loftflader for at skabe et solidt billede af rummet. Også ved hjælp af 3D-paneler kan du skjule alle fejl og uregelmæssigheder.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/3dp7.jpg "alt =" hævede lofter 3d "width =" 640 " height = "406" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/3dp7.jpg 640w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/07/3dp7-300x190.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 640px) 100vw, 640px "/>

Hvad du behøver at vide, før du installerer

Installer ikke suspenderede tredimensionelle lofter i for lave (mindre end 2,2 m) værelser. Derefter udvider loftfladen ikke pladsen, men omvendt.

Det er nødvendigt at forstå, at installationen af ​​et volumetrisk loft til prisen vil være betydeligt højere end installationen af ​​en konventionel. Og punktet her er slet ikke i installationens kompleksitet, men i fremstillingen og de anvendte materialer. Ved udskrivning skal du bruge en god importeret maling, og udskrivning af billedet er lavet på dyrt udstyr.

Det er også værd at være meget opmærksom på valget af lærredets materiale:

 • mat film vil ikke afspejle blænding i solen, og billedet på det vil være meget klart. Dette er et af de mest holdbare materialer.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Naibolee-realistichnye-izobrazheniya-poluchayutsya-na-beloy-matovoy-poverkhnosti- 700x525.jpg "alt =" 3d loft "width =" 700 "height =" 525 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Naibolee-realistichnye -izobrazheniya-poluchayutsya-na-beloy-matovoy-poverkhnosti-700x525.jpg 700W, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Naibolee-realistichnye-izobrazheniya-poluchayutsya-na-beloy-matovoy- poverkhnosti-700x525-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Naibolee-realistichnye-izobrazheniya-poluchayutsya-na-beloy-matovoy-poverkhnosti-700x525-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Naibolee-realistichnye-izobrazheniya-poluchayutsya-na-beloy-matovoy-poverkhnosti-700x525-70x53.jpg 70W "størrelser =" (max-bredde: 700 pixel ) 100vw, 700px "/>

 • glansfilm har evnen til at afspejle indvendige genstande og sollys om eftermiddagen. Dette punkt skal tages i betragtning, så billedet ikke ser utækkeligt ud.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/foto1_artprint2-700x467.jpg "alt =" 3d loft "width =" 700 "height =" 467 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/foto1_artprint2-700x467.jpg 700w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/07 / foto1_artprint2-700x467-300x200.jpg 300w "størrelser =" (max bredde: 700 pixel) 100vw, 700 pixel "/>

 • Satinfilm - en af ​​de mest egnede muligheder for 3D-udskrivning. Dens granulære struktur vil ikke blænding og afspejle hvad der er i rummet. Derfor vil tegningen på dette materiale se tydeligt ud

3D loft muligheder

En stor detalje ser godt ud. Det kan være en sommerfugl, mønster eller gren.

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/nat_potolki9-700x525.jpg "alt =" 3D-lofter "width =" 700 "height =" 525 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/nat_potolki9-700x525.jpg 700w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/07 / nat_potolki9-700x525-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/nat_potolki9-700x525-174x131.jpg 174w, https: // remontcap. ru / wp-content / uploads / 2017/07 / nat_potolki9-700x525-70x53.jpg 70W "størrelser =" (max-bredde: 700 pixel) 100vw, 700 pixel "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Glyancevyy-potolok-s-cvetami-700x525.jpg "alt =" 3d lofter "width =" 700 "height =" 525 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Glyanceyy-potolok-s-cvetami-700x525.jpg 700w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Glyancevyy-potolok-s-cvetami-700x525-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017 /07/Glyancevyy-potolok-s-cvetami-700x525-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Glyancevyy-potolok-s-cvetami-700x525-70x53.jpg 70w "størrelser =" (maks bredde: 700px) 100vw, 700px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnye-potolki-v-3D-700x447.png "alt =" 3D lofter "width =" 700 "height =" 447 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnye-potolki-v-3D-700x447.png 700w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnye-potolki-v-3D-700x447-300x192.png 300w "sizes =" (maxbredde: 700px) 100vw, 700px "/ >

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/725261093-700x525.jpg "alt =" 3d loft "width =" 700 "height =" 525 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/725261093-700x525.jpg 700w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/07 / 725261093-700x525-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/725261093-700x525-174x131.jpg 174w, https: // remontcap. com / wp-indhold / uploads / 2017/07 / 725261093-700x525-70x53.jpg 70w "sizes =" (maks bredde: 700px) 100vw, 700px "/>

I et stort rum kan du bruge billeder af plads, skov, hav på hele området.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnye-potolki-Zvezdnoe-nebo-padenie-komety-na-fone- mercayushhey-galaktiki-700x525.jpg "alt =" 3d loft "width =" 700 "height =" 525 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07 /Natyazhnye-potolki-Zvezdnoe-nebo-padenie-komety-na-fone-mercayushhey-galaktiki-700x525.jpg 700w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnye-potolki-Zvezdnoe- nebo-padenie-komety-na-Fén-mercayushhey-galaktiki-700x525-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnye-potolki-Zvezdnoe-nebo-padenie-komety -na-fone-mercayushhey-galaktiki-700x525-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnye-potolki-Zvezdnoe-nebo-padenie-komety-na-fone- mercayushhey-galaktiki-700x525-70x53.jpg 70w "størrelser =" (maks bredde: 700px) 100vw, 700px "/>

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnye-potolki-s-fotopechatyu-Nebo-700x471.jpg "alt = "3D lofter" width = "700" height = "471" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnye-potolki-s-fotopechatyu-Nebo -700x471.jpg 700w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnye-potolki-s-fotopechatyu-Nebo-700x471-300x202.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 700px ) 100vw, 700px "/>

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnye-potolki-s-fotopechatyu-1-700x525.jpg "alt = "3D lofter" width = "700" height = "525" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnye-potolki-s-fotopechatyu-1 -700x525.jpg 700w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnye-potolki-s-fotopechatyu-1-700x525-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp -indhold / uploads / 2017/07 / Natyazhnye-potolki-s-fotopechatyu-1-700x525-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnye-potolki- fotopechatyu-1-700x525-70x53.jpg 70w "størrelser =" (maks bredde: 700px) 100vw, 700px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnoy-potolok-Zvezdnoe-nebo-700x458.jpg "alt =" 3d lofter "width =" 700 "height =" 458 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnoy-potolok-Zvezdnoe-nebo-700x458.jpg 700w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnoy-potolok-Zvezdnoe-nebo-700x458-300x196.jpg 300W "størrelser =" (max bredde: 700 pixel) 100vw, 700 pixel "/ >

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/osen-na-natyazhnom-potolke-700x525.jpg "alt =" 3d lofter "width =" 700 "height =" 525 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/osen-na-natyazhnom-potolke-700x525.jpg 700w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/osen-na-natyazhnom-potolke-700x525-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017 /07/osen-na-natyazhnom-potolke-700x525-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/osen-na-natyazhnom-potolke-700x525-70x53.jpg 70w "størrelser =" (maks bredde: 700px) 100vw, 700px "/>

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1-5.jpg "alt =" 3d lofter "width =" 645 "height =" 640 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1-5.jpg 645w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/07 / 1-5-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1-5-300x298.jpg 300w "sizes =" (max bredde: 645px) 100vw, 645px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Custom-photo-3d-ceiling-murals-wallpaper-home-decor- maleri-hav-fisk-koral-billede-3d-wall-murals.jpg "alt =" 3d lofter "width =" 769 "height =" 906 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/07/Custom-photo-3d-ceiling-murals-wallpaper-home-decor-painting-sea-fish-coral-picture-3d-wall-murals.jpg 769w, https: // www.remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Custom-photo-3d-ceiling-murals-wallpaper-home-decor-painting-sea-fish-coral-picture-3d-wall-murals-255x300.jpg 255w "størrelser =" (maks. bredde: 769px) 100vw, 769px "/>

Godt kan se krumme mønstre, abstraktioner.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/s-3D-fotopechatyu-700x394.jpg "alt =" 3D-lofter " width = "700" height = "394" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/s-3D-fotopechatyu-700x394.jpg 700w, https: //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/s-3D-fotopechatyu-700x394-300x169.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 700px) 100vw, 700px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/obyemnyy_natyazhnoy_potolok_3d.jpg "alt =" 3d lofter "width =" 1000 "height = "665" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/obyemnyy_natyazhnoy_potolok_3d.jpg 1000w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/ 2017/07 / obyemnyy_natyazhnoy_potolok_3d-300x200.jpg 300w "sizes =" (maksimal bredde: 1000px) 100vw, 1000px "/>

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/5.jpg "alt =" 3d lofter "width =" 800 "height = "453" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/5.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/ 2017/07 / 5-300x170.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 800px) 100vw, 800px "/>

.gif "data-dovetype =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/3d4.jpg "alt =" 3d lofter "width =" 720 "height = "480" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/3d4.jpg 720w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/ 2017/07 / 3d4-300x200.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 720px) 100vw, 720px "/>

Strukturer strækket på rammen, du kan give form af en bue eller kuppel:

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/3d7-1024x640.jpg "alt =" hævede lofter 3d "width =" 620 "height =" 388 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/3d7-1024x640.jpg 1024w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/07 / 3d7-300x188.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 620px) 100vw, 620px "/>

Eller en kegle, der ligner en faldende dråbe (på denne måde kan du dekorere kolonnerne):

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/ee15269531d6ee71e9780663bdc01131.jpg "alt =" sænkede lofter 3d "width =" 800 " height = "600" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/ee15269531d6ee71e9780663bdc01131.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/07/ee15269531d6ee71e9780663bdc01131-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/ee15269531d6ee71e9780663bdc01131-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/07/ee15269531d6ee71e9780663bdc01131-70x53.jpg 70w "størrelser =" (max bredde: 800px) 100vw, 800px "/>

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/natyazhnoj-potolok-v-forme-konusa-1024x768.jpg "alt = "suspenderede lofter 3d" width = "620" height = "465" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/natyazhnoj-potolok-v-forme- konusa.jpg 1024w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/natyazhnoj-potolok-v-forme-konusa-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/07 / natyazhnoj-potolok-v-forme-konusa-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/natyazhnoj-potolok-v-forme-konusa-70x53.jpg 70w "størrelser =" (maks bredde: 620px) 100vw, 620px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/mnogourovnevyj-3d-potolok.jpg "alt =" hæmmede lofter 3d "bredde = "640" height = "480" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/mnogourovnevyj-3d-potolok.jpg 640w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / mnogourovnevyj-3d-potolok-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/mnogourovnevyj-3d-potolok-174x131. jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/mnogourovnevyj-3d-potolok-70x53.jpg 70w "sizes =" (maks bredde: 640px) 100vw, 640px "/>

Et bølget design vil se smukke og usædvanlige ud (du kan oprette en lignende med 3D-paneler):

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/foto23.jpg "alt =" hævede lofter 3d "width =" 500 " height = "341" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/foto23.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/07/foto23-300x205.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/articles_id-barrisol_havuz9-orj_9052.jpg "alt =" hæmmede lofter 3d "bredde = "800" height = "450" ​​srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/articles_id-barrisol_havuz9-orj_9052.jpg 800w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / articles_id-barrisol_havuz9-orj_9052-300x169.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/55827ea562908.jpg "alt =" hævede lofter 3d "width =" 800 " height = "600" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/55827ea562908.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/07/55827ea562908-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/55827ea562908-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/07/55827ea562908-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

Og fra 3d-paneler kan du oprette reliefbilleder både på loftet og på væggene:

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/p3d4.jpg "alt =" hæmmede lofter 3d "width =" 640 " height = "396" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/p3d4.jpg 640w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/07/p3d4-300x186.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 640px) 100vw, 640px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/3d-natyazhnye-potolki-6.jpg "alt =" hævede lofter 3d "width =" 600 "height =" 400 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/3d-natyazhnye-potolki-6.jpg 600w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/3d-natyazhnye-potolki-6-300x200.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 600px) 100vw, 600px "/>

Vis din fantasi, og din lejlighed vil være et spørgsmål om stolthed. Denne type 3D-udskrivning kan laves på lærred af enhver farve og anvende et hvilket som helst billede. Suspenderede lofter 3d kan være af forskellige former. Dette giver et næsten ubegrænset antal variationer.