Stræklofter (120 billeder)

Afslutning af loftet - en af ​​de vigtigste opgaver i forbindelse med reparation. Ideelt set skal det se helt glat ud og bevare dets oprindelige udseende så længe som muligt. Disse kriterier er fuldt ud opfyldt af en stretch pvc film, imponerende med en række forskellige teksturer og farver. Oplysninger om dette materiale samt et stort antal fotos med eksempler på dets anvendelse findes i denne artikel.

Hvad er det? Typer af lofter

Spændstrukturen er et solidt lærred, strækket under et konventionelt loft og sikret rundt omkretsen med en speciel profil lavet af aluminium eller plast. De mest almindelige typer af stoffer, der anvendes som hovedbelægningen, er PVC-film eller syntetiske tekstiler (polyesterimprægneret med polyurethan). Afhængigt af deres tekstur er der matte, glatte, satin-, stof- og stræklofter med fotoudskrivning.

Matt strække loftet

Et sådant loft skelnes af en perfekt flad overflade, der ligner malet gips. Fordelen ved dette design er fraværet af blænding og refraktion af lys samt den fuldstændige usynlighed af sømene, der dannes under lodning af klæder. Høj æstetiske kvaliteter gør matte stræklofter uundværlige for at skabe et elegant klassisk interiør.

Glans (spejl) strækloft

Glossy strækloft - det bedste valg, hvis du vil visuelt hæve rummets højde og gøre den lettere. Uanset farven svarer en sådan film til en klar vandoverflade, hvor hver foton af lys reflekteres, både dagslys og kunstig.

Sateen strække loftet

Denne mulighed kan kaldes et kompromis mellem matte og blanke strækloft. Dens hovedtræk er en blød perle glans, der giver rummet en blid glød af perler eller silke. Fraværet af skarpe skygger giver dig mulighed for at bruge satinbelægninger til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære til afslapning.

Stretch stof loft

Tekstilloftet er monteret uden forvarmning og har oftest ingen sømme: Valsens bredde kan være fra 3 til 5 meter, og det er nok for ikke for store værelser. I modsætning til PVC-film er tekstiler modstandsdygtige over for lave temperaturer, så det kan bruges i uopvarmede værelser og hytter.

Strekak med fotoudskrivning

Loftet med fotoudskrivning er en fantastisk mulighed for at fremhæve ethvert designidee ved at placere et højkvalitetsbillede på loftet. Det kan være himlen, blomster, fugle, sommerfugle, landskab, verdenskort, skyskrabere, børnebilleder eller abstraktioner. Det er vigtigt at kombinere et smukt loft med resten af ​​interiøret smukt, uden at overbelaste pladsen med store detaljer.

Fordele og ulemper ved stræklofter

I moderne interiørdesign anvendes stræklofter meget oftere end nogen anden form for belægninger. Årsagen til dette er deres uovertruffen æstetiske kvaliteter, relativ let installation, holdbarhed og alsidighed.

værdighed

- Takket være den absolutte fugtighedsbestandighed er PVC-film ideel til køkken og badeværelse. I tilfælde af nødsituation kan hun endog holde en temmelig stor mængde vand, hvis en vandpibe pludselig bryder fra naboerne ovenfor.

- Ofte strækker lofter kombineret med gipsvæg, hvilket skaber interessante strukturer på flere niveauer.

- En anden fordel ved denne dekoration er evnen til nemt at skjule mindre uregelmæssigheder i basen, og med dem - skjul ledningerne og nogle belysningselementer.

mangler

- Folk der foretrækker helt naturligt, kan ikke lide det syntetiske pvc lærred. Selv om det betragtes som harmløst, er ingen immuniseret ved at købe produkter af lav kvalitet, som kan indeholde giftige urenheder eller farvestoffer.

- På grund af vandtætheden i stræklofterne er dampbyttet forstyrret, så rummet ikke ånder for behageligt, du bliver nødt til at flygte oftere og tænde klimaanlægget.

- Den temperatur, som det er tilladt at betjene pvc-folien på, må ikke falde under + 5 ° C og stige over + 50 ° C.

- Hvert halve år skal blanke stræklofter vaskes, da pletter fra stænk og dråber bliver synlige, f.eks. På badeværelset eller i køkkenet.

Stretch loft design - foto

Når du planlægger at tilføje stræklofter til dit interiør, er det et stykke tid at se på de færdige indstillinger, der er implementeret i forskellige værelser: stue, køkken, soveværelse, børnehave, badeværelse, gang og korridor.

Det præsenterede udvalg af billeder hjælper med at visualisere det fremtidige design af lofter, samt præsentere nye interessante ideer om deres design.

Strekak i hallen (stue)

Komplekse multi-tiered lofter, originale fotoprint og smukke belysning med brug af luksuriøse lamper vil hjælpe med at gøre stuen spektakulære og uforglemmelige.

Hue strække loft til stuen, er det ønskeligt at matche tonen i det overordnede design. I de rummelige haller bliver store strukturer og rige farver en smuk accent, men i små er det bedre at begrænse sig til en elegant gipsplankramme omkring omkredsen, en lys blank (satin) film eller et klart himmelmønster.

Loft design (150 billeder)

I denne artikel finder du mange interessante takdesign ideer med billeder og beskrivelser. Find ud af hvorfor du ikke kan bruge gips overalt, og hvordan stræklofter hjælper dig med at undgå oversvømmelse fra dine naboer!

Beslutter at begynde en reparation, er du nødt til at vælge en farvepalet af rummet, skal du vælge en måde at afslutte vægge, loft og gulv, finde den bedste kombination af funktionalitet, æstetik og, selvfølgelig, pris. Hvis du undersøge mulighederne for moderne finish, kan du gemme broderparten af ​​familiens budget, som er velkendt, som uplanlagte ændringer kan føre til enormt spild af dårlig ledelse.

Valg af loftdesign

Enhver reparation begynder fra loftet, på dens afslutning, design og konstruktion i høj grad afhænger indvendige rum som en helhed. Indtil dato har mulighederne for at afslutte loftet meget mange. De vælges ud fra ejerens præferencer, formålet med værelset og selvfølgelig prisen. Når et presserende behov for at spare vælges klassiske budgetmæssige finish - maleri og kalkning, indpakningspapir eller plader af polystyrenskum. Forholdsvis billige, men også mere praktiske og æstetiske er nedhængte lofter. Og, selvfølgelig, når spørgsmålet om reparationsomkostninger er ikke så akut, kunne valget falde på eliten stretch lofter.

Lad os forsøge at beskrive i detaljer hver type finish for at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning.

Maling og hvidvaskning af loftet

En af de ældste, besværlige og beskidte måder, der kræver en perfekt flad loftsoverflade med pæne led af loftfliser. Alle husker, hvor meget whitening skal vaskes fra gulvet og møblerne efter maling eller hvidvaskning af loftet. Derudover er det ret vanskeligt at opnå en ideel monokromatisk overflade uden striber ved hjælp af kridtopløsning eller loftmaling.

På den anden side var farve og hvidvaskning - og var den mest budgetmæssige reparationsmulighed. Og det må indrømmes, at et kvalitativt rekonstrueret malet loft ser ret pænt og æstetisk glædeligt ud. Plus, efter eget skøn kan du tynde den hvide farve i andre nuancer.

Pasta loftet tapet

Dette er en mindre "snavset" og tidskrævende måde end hvidvaskning, men lige så billig, især sammen med hængende og spændingssystemer. Design muligheder - et stort udvalg, fra kombinationer af baggrunde af forskellige mønstre til deres farve i enhver farve.

Hvis du bruger specielt tapet til loftet (helst væske tapet), vil de beholde deres oprindelige udseende i lang tid. Det anbefales ikke at bruge dem i badeværelset eller i køkkenet. Desuden er loftet tapet usandsynligt at udjævne loftets uregelmæssigheder, så overfladen der skal limes skal være så flad som muligt.

Pasta ark af polystyren skum

Denne mulighed ligner meget efterbehandling af vægpapir, så vi vil ikke blive dårligt på det i lang tid. Det eneste, i modsætning til tapet, er loftfliser fremstillet af udvidet polystyren i stand til at modstå fugt og udjævne små fejl i loftets overflade.

Plastic trim

En god mulighed for at afslutte loftet er PVC-paneler. De er holdbare, holdbare, har god lydisolering og er modstandsdygtig overfor fugt og høje temperaturer. Sidstnævnte tillader deres brug med LED- og halogen spotlights. PVC-paneler maskerer perfekt det ujævne loft, rør og ledninger. Generelt er det et budget alternativ til dyrere podshivnym og hævede lofter.

Gipsplader lofter

Dette er et alsidigt og billigt loftmontering, der giver dig mulighed for at bringe alle slags designideer til livs, for at skjule overfladefejl, ujævnhed, belysning, ledninger osv.

Måske den eneste ulempe ved gips, i sin frygt for fugt, så det er ikke egnet til et badeværelse. Ellers gipsvæg - næsten perfekt efterbehandling materiale.

 • Skæring af nogen, endog ubehandlet overflade
 • Evnen til at skjule ledninger, rør, loftled og andre uregelmæssigheder;
 • At få en helt flad og glat overflade;
 • Oprettelse af et loft på flere niveauer;
 • Gennemført integreret belysningssystem;
 • Fremragende varmeisolering og evnen til at opretholde et mikroklima i rummet;
 • sikkerhed;
 • Varmebestandighed og brandhæmmende
 • Lav pris sammenlignet med lofter.

I modsætning til tidligere færdiggørelsesmetoder skal du tinker med installationen af ​​gipsvægspaneler - installer rammen, installer pladerne og udfør den efterfølgende dekorative efterbehandling. Afhængig af loftets ujævnheder og mængden af ​​skjulte ledninger og kommunikation kan du miste 5-10 cm i højden. På den anden side er disse mindre ulemper, fordi du får et smukt, billigt, perfekt lige loft på det design, du kan lide.

Hvis du er interesseret i gipsplader lofter, skal du læse vores artikel om det!

nedhængt loft

Ud over de førnævnte gipspladelofter kan loftslofter laves af fiberplader og MDF. Det er slidstærk, sikker, fugtbestandig finish, en enorm farve og struktureret mangfoldighed.

MDF og fiberplader kan efterligne træ, fliser, rå murværk eller natursten. Overfladen på pladerne er let malet med emalje og olie maling, klistret over med en film, dekoreret med lameller og andre elementer, hvorved der skabes en efterligning af bjælkerne. Et sådant hemmingloft giver dig mulighed for at skabe "effekten af ​​et dyrt loft" og belyser mange interessante designløsninger.

Suspenderede lofter

Den mest populære type loft af den gennemsnitlige pris kategori. Et ophængt loft er et design, når forskellige finishmaterialer er fastgjort til en træ- eller metalramme. Med det kan du nemt skjule alle fejl og uregelmæssigheder i loftet, ledninger og kommunikation, du kan foretage et klimaanlæg, installere indbyggede lys.

 • Kassettelofter - Slidstærk, slidstærk, fugtisoleret og brandsikkert stål eller aluminiumsplader (kassetter), der ofte bruges i offentlige rum - restauranter, hoteller, kontorer, lægefaciliteter mv.
 • Armstrong-type lofter er en budget mulighed for efterbehandling, der er bredt spredt både for administrative lokaler og hjem værelser. Disse er nemme at installere, billige æstetiske plader af ekstruderet mineralfiber, som har termisk isolering, brandmodstand og øget lysreflektans, hvilket gør det muligt at spare penge på belysning.
 • Racklofter er meget holdbare, slagfaste, fugttætte og brandsikkert metalloft. Det kræver ikke delikat pleje, rotter ikke, opsamler ikke snavs og støv.
 • Spejllofter - giver dig mulighed for at skabe et rigt, rummeligt og stilfuldt design med masser af lys og dybde.

Stræklofter

Den nyeste type lofter - elite moderne mode stretch lofter. Ud over det faktum, at denne type design ser meget dyr og stilfuld ud, er det også en ret praktisk måde at afslutte loftet på.

 • Stræklofter skaber en helt perfekt overflade, skjul rummets asymmetriske former, dækker alle uregelmæssigheder og kommunikation;
 • Stræklofter beholder betydelig vægt, hvis du beslutter at oversvømme naboerne;
 • Materialet passerer ikke fugt, hvilket tillader dets anvendelse i alle værelser uden undtagelse.
 • Et meget stort udvalg af design - fra valg af farve eller tekstur (mat, glans eller satin) til anvendelse af fotoudskrivning, gnistre, smykker og andre ting.

Desværre vil installation af stræklofter uden ulemper ikke gøre:

 • Dette er den dyreste type finish;
 • De kan kun installeres af fagfolk ved hjælp af specialudstyr (gaspistol);
 • Lerret er bange for mekaniske skader, skarpe genstande, der nemt punkteres.

Stræklofter er ikke installeret i kolde rum uden opvarmning eller med temperaturer under +5, de mister deres teknologiske egenskaber.

Vælg et loft design afhængigt af værelset

Nu kender du funktionerne i hver type finish, og du kan vælge.

Men husk at valget af materiale til afslutning af loftet stærkt afhænger af stedet. Du kan ikke indsætte tapet med loftet i badeværelset, og håber at i en måned vil loftets udseende forblive i sin oprindelige form. Mest sandsynligt vil dit tapet blive skilt, hvis det ikke skales af.

I stuen

Loftet i stuen skal være glat, æstetisk, svarende til det samlede indre af rummet. Af alle ovenstående muligheder passer næsten alle sammen.

Ønsker moderne og dyrt - ophængt loft. Et lille rum i rummet, der skal udbygges, er et spejlhængende loft. Begrænset reparationsbudget - Gipsloft. Og den mest budgetmæssige løsning er vægpapir, forudsat at du har en helt flad loftsoverflade.

Måske ikke en passende mulighed for en stue ville være et suspenderet kassette loft eller plast trim paneler. De er mere egnede til administrative lokaler, kontorer eller medicinske institutioner, men det er usandsynligt, at de giver din stue mere stil og komfort. Selvom det selvfølgelig er et spørgsmål om præference.

I soveværelset

Valget af loftet i soveværelset er ikke meget forskelligt fra valget af loftet i stuen. Hovedkravet er, at han ikke bør fokusere for meget på sig selv og nødt til at hvile.

Ikke den bedste løsning i soveværelset ville være et spejlet loft. Han fokuserer også opmærksomhed på sig selv, tillader ikke at slappe af, især i betragtning af at i soveværelset i den udsatte stilling vil dine øjne konstant hvile på ham. Af denne grund er det ikke nødvendigt at installere et metalstativloft der. Hvis du ønsker at udvide og uddybe rummet visuelt, er det bedst at bruge den glatte overflade af strækloftet.

Meget godt i soveværelset ser gipsvæg, MDF paneler, tekstureret loftfliser, lofter.

For et barns værelse kan du forkæle en hel flyvning af fantasi og dristige løsninger som farverige illustrationer, tegneseriehimmel, stjerner osv.

På de andre finesser af design af børns værelser læses her.

I køkkenet

Køkkenet er et sted med konstant fordampning, temperaturændringer og specielle hygiejniske krav. Køkkenloftet skal derfor være fugttæt, brandsikkert, miljøvenligt og let at rengøre. Hvidvaskning og maling af loftet i køkkenet samt vægpapir er langt væk, på grund af dets skrøbelighed. På sådanne lofter fremstår pletter hurtigt, pletter, de falder af, skræl, og på grund af den store ophobning af damp bliver de et glimrende medium til reproduktion af svampe.

Hvis der er et spørgsmål om pris, er det bedre at bruge laminerede polystyrenfliser eller relativt billige PVC-paneler.

Med store uregelmæssigheder vil de bedste løsninger være gips, suspenderede eller stræklofter.

Til badeværelset

Badeværelse krav er de samme som for køkkenet. På grund af det store antal dampe er risikoen for ophobning af svampe og patogene bakterier, at behovet for regelmæssig rengøring af overflader, gipspladerlofter, lofter dækket af tapet eller færdig med spånplader og spånplader uden særlig imprægnering ikke passer ind i badeværelset.

Få mennesker kan prale af et stort område af badeværelset, så suspenderede slattede og spejlede lofter ville være en ideel mulighed for at udvide rummet og tilføje mere lys og skinne.

Plus, de er meget lette at passe på, de er perfekt rengjort fra skilsmisse og plak.

Et strækloft, som også er ideelt til et badeværelse, kan være et dyrere alternativ.

I tabellen kan du se de endelige anbefalinger for hvert værelse.

Stretch ceiling design ideer

Alt skal være behageligt for det menneskelige øje, især i det hus, hvor han tilbringer hovedparten af ​​sit liv. Derfor forsøger en person at dekorere rummet rundt for at føle sig så behageligt som muligt. Reparationer er en af ​​de bedste måder at nå dette mål på, og først og fremmest bør du være opmærksom på gulv, vægge, vinduer eller døre, men i lofterne. Stræklofter moderne design 45 foto ideer.

Loftet i processen med at skabe interiøret havde ikke en sådan værdi som den er nu. I bedste fald blev det nivelleret og erhvervet hvid farve på forskellige måder (hvidvaskning, maling, vægpapir). Nu er situationen ændret radikalt. Loftet kan ikke kun supplere det indre, men også blive dets højdepunkt, hovedakten. Dette kan opnås takket være stræklofterne, som med hurtig hastighed vandt byggemarkedet og forbrugertilliden, er ideerne om design af stræklofter forskellige.

Ved hjælp af et strækloft kan du udtrykke de mest modige ideer og realisere enhver ide, fordi de giver mange muligheder. Dette omfatter valg af farver, teksturer, overfladens natur (glans eller mat) samt muligheden for at placere et billede på loftet, endda et portræt eller et foto af en familie. Stræklofter moderne designfoto:

Hvad er et ophængt loft?

Stretch Loft - et panel af stof eller film, som er monteret på metalstrukturer. Tekstilloftet er et lærred imprægneret med en særlig kemisk sammensætning. Imprægnering bestemmer dens fysiske egenskaber, det er forskelligt for hver producent. Et sådant loft er meget holdbart og er ikke bange for temperaturudsving i rummet, men farvepalet er ikke så forskelligt som filmloft.

Mere almindeligt er lofter lavet af PVC film, hvor kvaliteten afhænger af producenten af ​​selve filmen. De er mere "lunefulde" i drift, men mange valgmuligheder er fængslende og gør filmlofter mest populære i dag. Stræklofter moderne designfoto:

Installation af stoflofter produceret ved koldmetoden. Processen er beslægtet med at strække lærredet ind i rammen. Alt sker ved stuetemperatur manuelt.

Filmlofter installeres ved opvarmning af kluden med gasudstyr. Samtidig strækkes filmen til den ønskede størrelse. Denne metode kaldes hot.

Se videoen: Strammer i stuen design

Sutur og sømløse stræklofter

Streklofter i stuen design - afhængig af lærredets bredde er lofterne sømme (det vil sige, de har en næsten usynlig svejsning om hver to meter) og sømløse (lærredet har ingen svejsning med en bredde på fem meter). Det sømløse loft er lavet af et meget tyndt mesh stof, der er imprægneret med polyurethan. Den er meget modstandsdygtig over for mekanisk belastning (det modstår et slag fra en champagnekork og op til 100 liter vand i tilfælde af oversvømmelser ovenfra), er modstandsdygtig overfor temperaturændringer og har en lang levetid garanteret.

Sømløse lofter kan anvendes på ethvert billede og er dækket af den ønskede farve. Samtidig er de helt sikre både med hensyn til miljøvenlighed og brandfare, hvilket giver flere muligheder for fantasi, da du kan installere nogle taklamper. Det sømløse loft skjuler helt alle uregelmæssigheder og har ingen ledd selv (medmindre selvfølgelig rummet er 5 meter bredt eller mindre). Design af stræklofter i soveværelset:

Tekstur til lofter

Design ideer til stræklofter, afhængigt af indretningen, højde af lofter og bare ønske, kan du vælge et blankt eller matt loft, satin eller gennemskinnelig, metallisk, satin eller med effekten af ​​fløjlstof. Men for at skabe et hyggeligt rum skal du huske, at loftets mørke farve visuelt reducerer rummet og ikke er egnet til et lille rum, men det lyse, glatte modsatte hæver loftet visuelt.

Den matte tekstur skaber følelsen af ​​et perfekt malet eller kendt hvidkalket loft. Dette er en klassisk og meget praktisk mulighed. Stretch loft i køkkenet design foto:

Satin og fløjl giver rummet en enestående komfort og er ideelle til et soveværelse. Samtidig er loftets satinstruktur i harmoni med luksus. Design af stræklofter i soveværelset, hvis interiøret er "mættet" med aristokrati, så vil denne variant af loftet understrege det så godt som muligt.

Se videoen: Stretch ceiling design ideer

Til værelset, hvis design er indrettet i stil med "high-tech" eller "moderne" passende loft med tekstur af "metalliske" lys grå nuancer. Kombinationen af ​​forskellige muligheder for hængende og hængende lofter skaber en unik effekt af at dele et værelse i zoner. Således kan køkkenområdet indrettes med et blankt loft, og spisestuen kombineret med den er en mere behagelig mattekst på loftet. Stræklofter moderne designfoto:

Stræklofter giver uendelige muligheder. Denne efterligning af en blå himmel med skyer, stjerner i stjernebilledet af skorpion og tegneseriefigurer i børnehaven, afhænger kun af planen, ønsket og fantasi. Nå, hvis lærredet keder sig med tiden, og du vil udskifte det, så er det meget nemt at gøre. Den gamle er fjernet, og den nye er strakt på samme ramme. Stræklofter er en integreret del af et moderne interiør. Stræklofter moderne designfoto:

Installation af stræklofter i Moskva og regionen

I dag er stræklofter meget populære, fordi de transformerer ethvert interiør magisk og giver et stort designmuligheder.

Stretch loft giver dig mulighed for at realisere et design projekt af næsten enhver kompleksitet og gøre lejligheden til en stilfuld hyggeligt rede.

Desuden er installationen af ​​hævede lofter - processen er ret hurtig og efterlader ikke en stor mængde skrald.

Men for at købe stræklofter, er det ikke så nemt at vælge fra forskellige tilbud, der er ideel til dig. Det er endnu vanskeligere at købe loftlofter i Moskva, fordi omkostningerne ofte er ekstremt høje! Det er meget vigtigt at vælge en bevist ansvarlig virksomhed, hvis strække lofter anmeldelser glæde og stimulere køb.

Vores firma er bare deres - vi har meget erfaring, behagelige priser, de bedste håndværkere, og anmeldelserne på stræklofterne, som vi installerede, er en anden grund til stolthed.

Hvorfor strække loftet - det bedste valg til interiøret?

Der er flere gode grunde til dette:

· Bestil stræklofter - det er at bestille en æstetisk, moderne, høj kvalitet og meget praktisk del af interiøret. Det er let at se efter sådanne lofter, og de tjener mange år. Ingen ujævnhed og fading!

· Med stræklofter kan du realisere ethvert designprojekt, der har designet loftet i overensstemmelse med dine ideer om skønhed. (Hvis du stadig tvivler, se hvor mange muligheder i "Typer af hæmmede lofter").

· Strækloft kan have nogen form, hvilket betyder at du kan vælge farve og et hvilket som helst antal niveauer (fladniveau lofter er i trend i dag).

· At bestille stræklofter i Moskva er billigt. De gange, hvor stræklofterne var synonyme med det luksuriøse liv, er længe gået. I dag er de tilgængelige for alle!

· Installation af stræklofter - det er hurtigt og nemt! Mange typer lofter i dag er monteret selv uden termo pistoler, og hele redskaber tages ud af rummet, da der ikke er nogen stor temperaturforskel.

Hvorfor vores virksomhed er et af de bedste stræklofter på markedet. Der er også flere grunde her.

Vores lofter er lavet af gode materialer af høj kvalitet, som kun købes i Europa.

For eksempel køber vi kun PVC film og tekstil klud fra producenter i Tyskland, Belgien og Frankrig, fordi disse lande er esser i produktionen af ​​materiale til lofter.

Desuden er europæiske materialer mere miljøvenlige, holdbare, og under alle disse forhold er udtrykket "suspenderede lofter" stadig sandt, ikke en myte. Vores høje lofter er virkelig tilgængelige for alle!

Stort udvalg af muligheder - fra tekstilstof til "stjerneklar himmel" og perforering!

Vi belyser projekter af enhver kompleksitet, så i sidste ende får du en drømme lejlighed.

Vores stræklofter (billeder kan ses i den relevante sektion) - dette er altid ikke kun høj kvalitet, men også smuk og stilfuld!

Du vil helt sikkert være tilfreds med vores mesteres og individuelle tilgang!

Vi foreslår, at du bestiller stræklofter i Moskva fra os, fordi vi er ansvarlige for kvaliteten og sikkerheden i vores arbejde.

· Under installationen anvendes sikkerhedskompositcylindre.

· Vi bruger industrielle støvsugere, og derfor efter installationen - ingen snavs og rester af byggematerialer.

· Vores lofter kan demonteres og tages med dem til en ny lejlighed - de vil ikke miste deres pletfri udseende!

· Vi har den bedste garanti! 3 år på design og 12 år - på lærredet!

· Med os er stræklofterne billige (Moskva og Moskva-regionen) - ikke en myte, men en realitet! Vi gør målinger gratis, giver råd og design!

· Vi forsøger altid at være billige: Stræklofter sælges ofte til rabat eller forfremmelse (sammen med installationen)!

· Og selv uden rabatter kan du købe vores stræklofter billigt, fordi vi vil have komfort til at være tilgængelig for alle!

· Individuel tilgang: Ønsker "skyhøje" lofter? Lofter i form af en stjerneklar himmel med lysdioder? Easy! Vi vil udvikle et design projekt, der passer til dig.

· Vores stræklofter (Moskva og regionen) er kun installeret af fagfolk af den højeste kategori, som altid er klar til at komme til din hjælp og besvare ethvert spørgsmål. Hurtig og pæn installation - deres hest!

Vi har stor erfaring og hundredvis af tilfredse kunder (du kan se dem i afsnittet "Anmeldelser"), fordi vi laver lofter, som jeg vil skrive anmeldelser til!

For at købe stræklofter kræves der ingen stor økonomisk indsats (den laveste pris er fra 425 rubler per m2) - Jeg håber vi har bevist det til dig!

Du kan bestille stræklofter lige nu - vi besvarer alle dine spørgsmål og giver råd, hvis det kræves!

Fordi beslutningen om at købe et strækloft er måske den bedste beslutning, der kan træffes, når man designer et drømmehus.

aktier

Handling på fotoudskrivning!

Vores firma åbner sæsonen for vinterpromoteringer. Dekorer dit interiør med fotoudskrivning med 50% rabat!

Spotlights som gave!

Ved bestilling af lofter på flere niveauer - spotlights som gave!

Ved bestilling fra stedet 10% rabat!

Når du bestiller på stedet - installerer du et strækloft med 10% rabat!

Pensionister og veteraner 10% rabat

Til pensionister og veteraner specialtilbud: lofter med 10% rabat!

Stræk loft i badeværelserne som en gave!

Ved bestilling af lærred i hele lejligheden eller huset - trim loftet i badeværelserne GRATIS!

Original design muligheder stretch lofter

Stræklofter er populære og er meget udbredt inden for indretning. Deres originale designmuligheder er i stand til at dekorere ethvert værelse og fylde det med elegance og originalitet. Dette design forvandler visuelt rummet med fokus på dets unikke karakter.

Særlige egenskaber

Moderne stræklofter overrasker med deres mangfoldighed. Deres design indeholder de mest ekstraordinære ideer, der med succes anvendes i boliger og lejligheder, offentlige steder. Med dette element af indretning kan du skabe en speciel atmosfære i rummet, hvilket gør det så smukt og hyggeligt som muligt. Professionelle designere hævder, at det er spændingsstrukturer, der er i stand til at fylde rummet med en særlig atmosfære og bringe en smag til interiøret. Overvej de vigtigste fordele ved ophængte lofter.

Æstetisk udseende

Disse designs giver rummet modernitet, elegance og originalitet. Det anvendte materiale mister ikke sit oprindelige udseende gennem årene, samtidig med at man opretholder farvemætning og skønhed i tekstur. Det er ikke deformeret hele driftstiden.

Lang levetid

Stræklofterne kan dekorere interiøret i op til 20 år, hvilket gør det muligt ikke kun at spare budgettet, men også at nyde den smukke udsigt over loftet hver dag.

Styrke og sikkerhed

Materialet, som stræklofterne er lavet af, er kendetegnet ved fremragende holdbarhed. Det er helt sikkert for helbredet, da det ikke indeholder giftige stoffer. Disse strukturer kan være en pålidelig beskyttelse mod lækage fra lejligheden over, modstå tunge belastninger.

Overkommelig pris

Sammenlignet med andre efterbehandling materialer har suspenderede lofter en rimelig pris, hvilket er deres største fordel.

Muligheden for zoneinddeling

Disse designs kan opdele rummet i et rum i separate funktionelle områder på grund af kludets mønster, størrelse og arrangement.

Bredt udvalg

Bestil en model af et strækloft kan være i kataloget med en masse ideer indgivet til dekoration. Mange designløsninger bidrager til en vellykket integration af disse designs i det indre af enhver stilistisk retning.

Nem installation

Design omfatter to typer vedhæftning til overfladen af ​​loftet base. Samtidig kan begge metoder ikke implementeres af alle uden at benytte sig af professionelle specialister.

Typer af lofter

Design i form af stræklofter er en solid og jævnt strækket lærred, som er fastgjort i loftet med en speciel profil. Der er flere typer af disse produkter, der adskiller sig i tekstur og eksterne indikatorer.

kedelig

Den har en perfekt glat overflade, der ligner malet gips. I det er sømme umærkelige, blænding og kritisk lys er fuldstændig fraværende. Interiøret med et sådant loft ser elegant og smukt ud.

blank

Det kaldes ofte et spejl, da overfladen af ​​lærredet ligner et spejl. Det betragtes som den ideelle løsning, hvor der er behov for at gøre loftet visuelt højere. Overfladen uanset farveskalaen reflekterer godt alle belysningsfotoner til enhver tid på dagen.

satin

Den særlige egenskab ved denne mulighed er tilstedeværelsen af ​​en blød perle glans, som fylder rummet med en delikat glød. For at skabe en afslappet atmosfære, der fremmer afslapning og afslapning, passer dette loft perfekt.

stof

Karakteriseret af et forenklet installationssystem uden forvarmning. Sammenlignet med andre typer tekstilspændingsstrukturer kan de anvendes sikkert i kolde rum

metallisk

Stræklofter af denne type er kendetegnet ved en tydelig metallisk glans. Interiøret med et lignende loft ser stilfuldt og imponerende ud, og skaber en speciel atmosfære i rummet.

faktura

Materialet, hvorfra disse versioner af stræklofter er produceret, kan kombineres med næsten enhver tekstur. Design med tekstur af fløjl, ruskind og natursten er i særlig efterspørgsel. De udfører funktionen af ​​et lyst element og den originale udsmykning af rummet.

Med fotoudskrivning

Moderne teknologier giver dig mulighed for at sætte et billede på overfladen af ​​lærredet. Oftest er disse lofter præsenteret i mat eller satin design. Billedet anvendes på film og tekstiler. Forskellen ligger i bredden af ​​kluden: i tekstil sorter når den 5 m, så denne klud har ingen sømme. Hver af disse muligheder er harmonisk kombineret med det overordnede interiør, takket være en bred vifte af farver og teksturer.

Designløsninger

Stilfuldt strækloft er altid relevant på grund af deres eksklusive og originale design. Fedt nok indstillinger findes også i Khrusjtjov, hvor de ser ikke mindre elegante ud. Disse lyse og smukke design er funktionelle og praktiske, hvilket gør dem populære for at skabe et unikt interiør. De er nemme at rengøre, for at opdatere overfladen er det nok at tørre det med en tør eller fugtig klud.

For ikke at overbelaste rummet og skabe den mest komfortable atmosfære i rummet, er det nødvendigt at overveje produkter med forskellige designløsninger. I værelserne med lave lofter spejl og blanke design ser smukke ud, som giver dig mulighed for visuelt at forstørre rummet. De kan være monofoniske og med et trykt mønster.

I mange moderne stilarter af indretning er det acceptabelt at bruge stræklofter med fotoudskrivning:

 • Blide og attraktive udseende modeller af stræklofter med billedet af blomster. Smukke blomsterarrangementer skaber en atmosfære af komfort og romantik. Korrekt valgt belysning gør loftet mere lyst og mættet.
 • På deres egen måde kan du se interessante produkter med et specifikt ornament. Loftet i dette designdesign giver rummet et mysterium og skaber en følelse af ro.
 • Strukturstrukturer med et havdesign fylder rummet med friskhed. De kan præsenteres i form af lærred med billedet af havbølger, skibe.
 • I løbet af årene har stræklofter, der efterligner stjernerhimmelen, ikke mistet deres relevans. I et sådant miljø er det altid behageligt at drømme, nedsænket i mindebassinet.

Et stort udvalg af designløsninger, hvor der er udformet stræklofter, giver dig mulighed for at vælge den mest hensigtsmæssige løsning baseret på værelsestype samt kundernes individuelle ønsker. Brugen af ​​yderligere materialer i kombination med strakt lærred har udseende af disse kunstværker.

Hvordan vælger man forskellige værelser?

Når du vælger en passende mulighed for et strækloft, anbefales det at overveje alle funktioner i et bestemt rum. Hvert værelse i huset har sit eget formål, så dets design skal fuldt ud overholde dette.

Stue

Stuen betragtes som centrum af huset, så det skal være så rummeligt, lyst og behageligt som muligt. Loftsindretning spiller en vigtig rolle i skabelsen af ​​en varm og behagelig atmosfære. Når du vælger et strækloft i stuen, skal du tage højde for det faktum, at dette design skal være en smuk fortsættelse af det samlede interiør og ikke ligne et separat designelement. Den perfekte løsning vil være en mat eller blank version af hvid, som betragtes som en klassisk og harmonisk kombineret med næsten alle indretningsprodukter. Universal lærred skaber en følelse af lyshed og giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet.

Korrekt valgt model af strækloftet giver dig mulighed for at skjule de åbenlyse fejl i basen, gør stuen så komfortabel som muligt. Interiøret i en simpel stil supplerer harmonisk de monokrome stofvariationer. Luksus indstilling vil give en to-niveau spænding struktur, suppleret med moderne belysningssystem. Med sin hjælp kan du med fordel fremhæve funktionaliteten i hver zone uden at krænke den fælles idyl. Valget af farve afhænger af rummets størrelse og dets design.

soveværelse

Soveværelset er et værelse designet til afslapning og ensomhed. Designprojektet af dets design skal fuldt ud overholde dette. Stoffet i loftet ser godt ud her, det hjælper med at skabe en atmosfære af komfort. Satinloftet med en delikat silkeagtig overflade, som fremmer fuld afslapning, ser udsøgt ud. Det anbefales ikke at bruge spændingsstrukturer af lyse og aggressive farver. Den ideelle løsning ville være hvid, creme, lysegrøn og blå nuancer af lærred og mønster. Hvis der er behov for at skabe en atmosfære af lidenskab og brand i soveværelset, skal du vælge røde og sorte udskriftsindstillinger.

planteskole

Børneværelse kan være det perfekte sted for de mest dristige designeksperimenter. Hvert barn vil være glad for at se en stjerneklar himmel, en regnbue eller tegn fra deres favorit tegnefilm på loftet. Her er relevant lyse lærred med en blank overflade. Valget af billeder udføres på baggrund af børns alder, såvel som deres hobbyer. Stoftæksel med trykt billede vil være en original dekoration af rummet og et lyst element i hele interiøret, da det perfekt supplerer den generelle ide om design og fremkalder positive følelser.

køkken

Køkken med strækloft vil se smukke og funktionelle ud. På grund af dets anvendelighed er dette produkt den ideelle løsning til et standard køkkenrum og et moderne køkken-studie. Efter at have designet loftet med en spændingsstruktur, er det muligt at visuelt opdele området i flere zoner, der hver især vil se sin egen stilfulde og attraktive.

Professionelle designere anbefaler at vælge farven på loftet under hensyntagen til farverne på køkkenet. Denne kombination vil skabe et godt humør og gøre interiøret så elegant som muligt. For køkkenet er et ophængt loft den mest praktiske mulighed for efterbehandling, med det kan du skjule uregelmæssigheder på overfladen, ledninger og lige rør. Denne type loftindretning er kendetegnet ved uforlignelig modstand mod fugt og snavs, hvilket er en stor fordel under driften.

Korridoren

Korridoren har ofte et utilstrækkeligt niveau af naturlig belysning, og et smukt strækloft med ekstra belysning gør det nemt at løse dette problem. En god løsning ville være at bruge en konstruktion med et spejlplade, der vil mærkbart omdanne rummet, fylde det med komfort. Her er monotone prøver, sorter med tilstedeværelse af forskellige billeder passende. Farveskemaet afhænger af ejerens overordnede indre og personlige præferencer.

belysning

Af særlig betydning er niveauet af belysning af rummet. Det er nødvendigt at skabe det mest korrekte system med yderligere belysning. Til disse ideelle spotlights, som ikke kun kan fordeles rundt om spændingsstrukturens omkreds, men også på en zigzag-måde. Strekak, suppleret med disse elementer, ser attraktivt og koncist. En interessant designmetode til indretning gør det muligt at justere niveauet af belysning baseret på tidspunktet på dagen såvel som individuelle behov.

Hvis du dekorerer loftet med indbygget belysning, kan du få illusionen af ​​realisme og lydstyrke. For en særlig effekt kan du oprette et mønster på lærredet med indbygget LED-strimmel. Dekorer spændingsstrukturen kan være anderledes. Desuden kan du kombinere dem med vægdekorationer, hvis du vil tage lysdiodens lyskilder. For eksempel vil en vellykket løsning belyses spændingsstrukturen med overgangen til væggen. I dette tilfælde kan du placere lamperne omkring strukturens omkreds.

Smukke eksempler i interiøret

Moderne teknologier giver mulighed for at producere de mest forskellige modeller af stræklofter, der hver især ser sin egen stilfulde og originale ud.

Smukke spændingsstrukturer i kombination med andre elementer i interiøret fylder atmosfæren med hygge og komfort. Lysekroner, gulvlamper samt LED-belysningssystemer giver dem speciel udtryksevne og appel. Alt dette forvandler rummet betydeligt, hvilket gør det til det smukkeste og unikke.

Stræklofter, designet i et mosaikdesign, tjener som en usædvanlig og original indretning af interiøret. Korrekt udvalgt farveskema af designet gør det muligt at organisk komplementere næsten enhver stil i rumdesignet for at fokusere opmærksomheden på visse elementer i interiøret.

To-niveau stretch lofter ser elegant og spektakulært ud. Især de er relevante i områder, hvor du vil visuelt løfte højden af ​​rummet. Med deres hjælp kan du implementere de mest ambitiøse løsninger, der skaber unikke designkompositioner.

Aristokratisk interiør vil hjælpe med at give stoffet stræklofter, hvis tekstur kan overføre naturlæder, ruskind og andre materialer. Sammensætningen af ​​sådanne produkter omfatter særlig polyurethanimprægnering, som bidrager til bevarelsen af ​​materialets originale kvaliteter i mange år. Tilstedeværelsen af ​​vægmalerier eller smukke tegninger gør vævsmønstre virkelig unikke og uendelige.

Stræk loft design. 35 billeder af design ideer

Korrekt indrettede elementer af interiøret er den vigtigste garanti for komfort og venlighed af ilden. En af de uundværlige komponenter i succes er korrekt valgt loftrum. Stræk loft design. 35 billeder af design ideer. Moderne loftslygter betragtes som den mest foretrukne løsning blandt et stort antal temmelig professionelle værter i flere år.

Moderne design af stræklofter

Masking kommunikation. Eventuelle forskellige ekstrakter, rørsystemer, ventilationssystemer kan rengøres maksimalt under loftoverfladen.
Zoning arbejdsområde. En sådan modtagelse ser altid meget avanceret ud og glæder sig over værtens værtinde. Her foretrækker de at anvende design af stræklofter:

 • forskellige farverige kombinationer;
 • brug af flere forskellige niveauer;
 • kombination belysning enheder.

Direkte til køkkenpladsen foretrækker moderne ejere at købe kedelige lofter. Denne overflade vil bidrage til at skabe en hyggelig, behagelig, "appetitvækkende" atmosfære.
Moderne design af stræklofter har et sådant plus som hastigheden af ​​installationsprocessen i strækloftet. Manglende overdreven byggaffald. Alt installationsarbejde tager kun omkring to til tre timer.

Se videoen: Moderne design af stræklofter

For hvad alle kan lide stræklofter i design af lejligheden - et godt niveau af beskyttelse af rummet fra "lækage af rør." Loftets materiale kan let modstå et meget højt tryk. Stadig hjælper disse lofter et stort antal mennesker med at spare, uventede udgifter, hvide og glatte vægge, nerver. En kompetent mester om få øjeblikke vil gemme lejligheden fra akkumuleret vand. Designlofter stræklofter foto:

Ved hjælp af udformningen af ​​stræklofter vil du evigt spare den glatte overflade af loftet fra forekomsten af ​​pludselige revner. Selv i moderne nye hjem kan der ofte forekomme revner. Denne effekt vil hovedsagelig opstå som følge af bygningens naturlige "krympe" -proces. Med moderne stræklofter vil du glemme uigenkaldeligt om et så ubehageligt resultat.

Den overraskende euponiske kombination af egenskaberne ved progressive stræklofter gør det muligt for dem at være den mest udbredte på markedet i mange år. Nu kan du blive den progressive ejer af dit hjem. Det skal huskes, at en veldesignet loftsoverflade er en ekstremt vigtig komponent i det indre af hjemmet. Materialerne, der er lavet af moderne teknologier, giver dig mulighed for at vælge udformningen af ​​stræklofter 2017 i det maksimale omfang, der passer til dine ønsker. Stræklofter i stuen billeddesign:

Se videoen: Design af stræklofter. 35 billeder af design ideer

Fransk loft: fordele og ulemper

Det franske loft (spænding) er et system, der er monteret under hovedloftet og indeholder en metalramme og et panel. Tøjets maksimale tykkelse kan være 0,4 mm. Der er to typer stræklofter: sømløs stof og vinylloft. Den væsentligste forskel er, at stofloftet i modsætning til vinyl ikke behøver varmebehandling. Stræklofter har forskellige farver. Vinylfilmduvene er lavet i henhold til de enkelte dimensioner af hvert værelse, hvilket hjælper med at vælge stræklofter i stuen billeddesign.

Typer af stræklofter

Af overfladens art strækker vinyl de mest almindelige:

 • Glans (spejlbillede);
 • Matte (ingen blænding og reflekterende egenskaber);
 • Sateen (besidder samtidig egenskaber både uigennemsigtige og blanke lofter).

Strækninger af stræklofter

Nem installation. Alternative loftsprocesser giver meget mere besvær end installationen af ​​franskophæng. Du skal bare rette rammen og trække lærredet. Designlofter stræklofter foto:

Høj styrke. Strække lofter på en eller anden måde ikke lider af opkastede objekter. Men når du vasker, skal du være forsigtig: lærredet kan blive beskadiget med en skarp genstand, en ring eller en negle. Sørg for pålidelig vandtæthed, zvuko og varmeisolering. En god mulighed for lejligheder med støjende og urolige naboer. Stræklofter i udformningen af ​​lejligheden hjælper med at løse dette problem.

Pas på uden problemer. Takket være antistatiske materialer ophobes ikke støv på overfladen. Over tid mister lærredet ikke sine farver og æstetiske egenskaber. Derfor er der ved rengøring af strækloftet nok til at tørre med en fugtig sæbeklud. Moderne design af stræklofter:

En anstændig holdbarhed. Stræklofter ikke kun behøver konstant pleje, men tjener også omkring 15 år. Desuden kan loftet flyttes og installeres på et nyt sted, når du flytter, hvis du ønsker at holde konstruktionen af ​​stræklofter 2017, hvis størrelsen passer selvfølgelig.
Ventilation eller elektriske ledninger kan skjules fra øjnene mellem spændingsdukken og hovedloftet. Moderne design af stræklofter:

Stræk loft design - ulemper

Ulemperne omfatter sådanne faktorer som:

 • Efter at have installeret spændingsstrukturen i to dage, vil der være en ubehagelig lugt i rummet, der kan forårsage allergi hos en person.
 • Nogle typer af stræklofter, for eksempel satin, tåler ikke høje temperaturforhold og kan smelte. Det er nødvendigt at være særlig opmærksom på inventar.
 • Forbrugerne kalder en anden minus af en sådan loftfinish - høje priser.

Designlofter stræklofter foto:

Moderne design af stræklofter: 50 bedste billed ideer

Streklofter - dette er en af ​​måderne at smukt dekorere en bolig, kontor eller fælles rum. Det moderne design af stræklofter vil skabe et dejligt interiør.

Denne teknologi har længe været kendt, egypterne brugte våde linnedstoffer til fremstilling af stræklofter, som efter tørring blev reduceret i størrelse og strakt strækket.

Romerne brugte silke til dette formål. Et sådant loft består af en ramme og et materiale strækket over det, hovedsageligt PVC eller polyester med polyurethanbelægning (uden led og sømme). Design ideer til hævede lofter er forskellige, lad os se på nogle af dem.

Enhver tegning kan påføres strækloftet, materialet kan være af forskellige farver og teksturer: spejl, mat, læderimitation. Det strålende loft forstørrer visuelt rummet og desuden lygterne, der er installeret i det, forener det indvendige. Design af stræklofter i et værelse med en spejl effekt nedenfor:

Beboere i højhuslejligheder mest af alt værdsatte strakte lofter på grund af deres modstand mod lækage fra deres øvre naboer. Et sådant loft, der er installeret i et mellemstort rum, tåler ca. 100 liter vand. Sandt nok vandrer vandet stadig ud...

Nogle designere kan især lide stræklofter, da de giver dig mulighed for at skabe interessante former og kombinationer. For eksempel at skabe et design af to niveauer stræklofter, hvilket gør rummet visuelt stort.


PVC stræklofter

Siden PVC-stræklofterne opstod i det syvende årti af sidste århundrede, udviklede denne industri og teknologi på grund af den generelle boom i den kemiske industri meget hurtigt.

Moderne spændingsmateriel til indretning udsender ikke giftige stoffer og er ikke brandfarlige. Meget hurtigt blev denne teknologi fanget af asiatiske producenter, men kvaliteten af ​​deres produkter var meget værre.

Ved valg af materialer skal der lægges særlig vægt på deres kvalitet; Du kan købe materiale, som ikke kun er teknisk upålideligt, men også farligt, da det under brand kan lette ild og frigive giftige dampe.

Materialer af god kvalitet går i stykker under en brand og udsender meget mindre røg. Stræk loft design foto 2017 moderne ideer:

Film til hængende lofter skal vælges fra anerkendte europæiske producenter. Kvaliteten af ​​filmen er meget vanskelig at kontrollere, men det er kendt, at de bedre har en skinnende overflade.

Du bør ikke købe en bred film, i Europa produceres filmen op til 2,2-2,4 m i bredden og i Kina - 3 m eller mere. Smalle film (1,3-1,5 m bred) produceres sandsynligvis på forældet udstyr, så du bør heller ikke forvente god kvalitet fra dem.

Moderne design af stræklofter

Ved måling er det nødvendigt at tilføje en filmreserve fra 10 til 20 cm til loftslængde og -bredde. Til en side mere end 7 m lang anbefales det at tilføje mindst 20 cm filmreserve.

Installationen af ​​loftet begynder med installation af midlertidige profiler på en væg, så er profilen installeret på den modsatte væg og derefter på væggen imellem og imod den. Senere, for at opnå den bedste belastning på materialet og for at undgå bølger, kan fastgørelsespunkterne ændre sig lidt.

Yderligere installation udføres i kronologisk rækkefølge, fra midten af ​​væggen og slutter i hjørnerne. Først er de største fly installeret, så de mindre.

Aluminiumprofil

Installation af et sådant loft kræver aluminiumprofiler af høj kvalitet. En god profil bør ikke bøjes, og en dårlig kvalitetsprofil kan bøjes med to fingre. Perforeret tape skal være fleksibelt og holdbart. Hårde bånd kan males i samme farve som filmen, for eksempel bilmaling.

En anden vigtig ting: Når du køber et materiale på et strækloft, skal du foretage nøjagtige målinger og tænke på, hvordan det bliver monteret. Rektangulære lofter er ikke vanskelige at lave, selv en begynder kan klare dem. Og hvis rummet har en ikke-standard form og hvælvinger, så er det bedre at invitere en specialist.

Efter nøjagtige målinger sendes ordren til fabrikken. Kun virksomheder med moderne udstyr kan opfylde en ordre med høj kvalitet. Design ideer stretch lofter:

Installation af PVC belægning på hængelofter er ikke meget vanskeligt. Langs væggene skal du installere profiler og opvarme rummet til 50-60 grader i 10-15 minutter. Materialet er godt forbundet med profilerne, når det er i fleksibel tilstand.

Den mest pålidelige forbindelsesmetode er et harpunsystem. Efter afkøling af rummet, krymper materialet og strækker sig godt over loftet. Et sådant system er også praktisk, fordi det ikke tager meget plads, 5 cm fra hovedloftet er nok.


Stretchloft med omgivende belysning

Det lysende materiale ser meget smukt ud på stræklofter. Installation af farvejusterbar LED strip-type belysning fra loftet er meget populært.

Det tager ikke meget plads og skaber et muntert, undertiden romantisk klima i rummet. Når du installerer lampen eller laver huller i plastik under en anden type belysning, skal du sørge for at tilslutte et ekstra forstærkende lag af PVC. Udformningen af ​​stræklofter i rummet på en sådan måde vil gøre værelset hyggeligt og virkelig "hjemligt".

Lysstyrkenes intensitet kan justeres ved at ændre afstanden fra lyskilden til filmen: Der vil være mere diffust lys, når lyspunktet er højere end filmen.

Lofter uden led

Også populære er stræklofter uden led. Ifølge eksperter blev en sådan shell skabt efter eliminering af mangler og mangler i PVC-teknologi.

Den eneste ulempe ved denne teknologi er, at overfladen opnås kun mat, glans, desværre nej. Materialet er lavet af polyester og dækket af polyurethan. Det er ret tæt, så ethvert mønster kan anvendes ved hjælp af udstyr til produktion af reklame.

Installation af et sådant loft i et rektangulært rum er ret nemt, det er ikke nødvendigt at opvarme rummet yderligere. Ved hjælp af specialværktøjer (knive) skubbes materialet under profiler (som skal installeres langs hele omkredsen), og overskuddet ved kanterne skæres af.

Afstanden mellem hovedloftet og spændingen er fra 1 til 4 cm. Ofte er væg- eller loftbaggrund ofte lavet af samme materiale.

Forbindet film i midten af ​​loftet

Materialets bredde kan være fra 4 til 5 m, så det er ikke nødvendigt at foretage forbindelser for den gennemsnitlige størrelse af værelserne. Hvis materialets bredde ikke er tilstrækkelig, er det nødvendigt at kombinere to stykker på en profil.

Således vil det vise sig næsten usynlig forbindelse. I leddene af PVC-film forbliver der et meget lille hul, som er dækket af et specielt overlag. Udformningen af ​​to-niveau-stræklofter ser også mere spektakulært ud og maskerer alle leddene.

Betjening og vedligeholdelse af lofter

Lofter kræver ikke kompleks vedligeholdelse og rengøring. Støv og snavs fra overfladen kan fjernes med en normal fugtig klud. Der skal lægges større vægt på gennemskinnelige lofter med lys.

Før installation af strækloftet er det nødvendigt at rengøre hovedloftet grundigt. I nogle tilfælde anbefaler eksperter at lave et dobbeltloft, hvoraf en vil fælde flammende støv fra hovedloftet.

Skadelige til lofter er udkast og permanente store luftstrømme, de kan beskadige materialeprofilerne. Dette sker sjældent i et boligområde, du skal være opmærksom på det, hvor overfladen af ​​loftet er ret stor.